Първоначално написано от
defender
Ами ти може и да не я защитаваш, но тази теза съществува и науката съвсем реално се развива и в тази посока. Така, че какво странно има в това, че в бъдеще могат да чипират хората. Каква конспирация има в това, просто чиста логика.
Нямам нищо против Бил Гейтс, нито съм ЗА ваксините, нито съм против тях, но не искам хора да бъдат ваксиниране против волята им, който иска да се ваксинира, който иска да не се ваксинира. Както един гей има право да е такъв, така би трябвало и аз да имам право да не се ваксинирам. В това ми е идеята.
Страхът и злобата на групата на ваксинираните, че можело да се заразят заради групата на неваксинираните изобщо не е основание насилствено да им пречупват свободната воля.
Разликата между двете групи е, че докато тези дето не искат да се ваксинират говорят само за себе си и своя избор, без да се мешат в живота на другите, то групата на тези дето желаят да се ваксинират, искат да наложат насила изборът си и върху другата група.
Ето това разликата, което само показва, че втората групата са хора с проблемна психика, въпреки, че на пръв поглед изглеждат по-модерни и начетени.
Но още от край време властта за да наложи нещо на обществото винаги е разчитала на полезните идиоти в обществото, като своевременно за да ги подпомогне, властта услужливо промотира тази групичка от обществото, като умни и красиви, а останалите за лузъри-конспиратори.