Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
Съществуват случаи на иснасилени мъже, на които не им е било обърнато внимание
За нещастие такиа неща се случват - понякога мъжете не са разбрани, понякога жените, спорд мен проблема не е чак толкова към конкретен индивид, проблема е в обществото. За нещастие хората имат много приятния навик да се делят, да всяват омраза и да осъждат. Ние сме в капан от едно токсично, разделно и несправедливо общество, от което няма отърване, и на двата пола им е трудно.

Изглеждаш много озлобен от жените, предполагам, че си имаш някаква причина и за това звучиш толкова triggered. Нали се сещаш, че хомосексуалисти и която и да било част на LGBT обществото и най-вече педофили има доста мъже? Какво за тях?

Жалко, закъснял си с няколко века, където жените по целия свят не са смели да си излезнат от къщите на мъжете им. Не разбирам каква паника имаш, никой няма да избие никого, нито да мачка "мъжкото достойнство" на когото и да е било, слeд като "у сектата" има и голям брой мъже.

Този от видето говори точно като теб (elliot hulse):
https://www.youtube.com/watch?v=GLFyK-j0APA

Погледни го, доста е добро, разбира се ако говориш "на сектански", демек на английски.
Ясно е, че проблемът е в обществото за случващото се в него. Омразата е особено чувство, когато някой разбира че е ощетен от гражданските закони с несправедлива присъда. Вярно е, че сме в капана едно токсично, разделено и несправедливо общество, от което няма отърване, но парадокса е в ласкаене и фаворизиране на женския пол, който при всички обстоятелства все му е трудно. Тогава защо е необходимо да се прави такъв огромен разход за облагодетелсване на жените, след като винаги ще се чувстват дискриминирани и винаги ще им е трудно? Тук се стига до извода, че не е толкова от значение дали на жените ще им е по-лесно, по-важно е на мъжете да им е трудно и по-големите граждански права на жените да са за сметка на мъжете. Ей това не мога да разбера? Жените ги разбирам, жената е най-големият душманин на мъжа от завист поради липсващите и мъжки качества, но не разбирам мъжете, които подкрепят и насърчават женските безобразия? Вместо мъжете да пребиват от бой опърничеви и зли жени, които ги заплашват със съд и им се качват на главите, те им прощават наглостта и дори ги поощряват. На всичко отгоре обществото по презумпция определя и осъжда мъжа за виновен, при доказана вина на жената! Този мъжки мазохизъм за мен е непонятен! Ако това се промени нещата ще станат нормални в съответствие с природния алгоритъм, а мъжът притежава физическа сила която може да използва за да премахне тази аномалия с равенството м/у половете! Да, има и изнасилени мъже, но те са толкова мъже, колкото ракът е риба. Това са все мъженствени мъже, резултат от феминизма, които са минали на женския бряг и подкрепят женската кауза. Много по-лошо е, когато жените изнасилват вербално мъже (защото физически не могат) чрез юридическите си правомощия. Точно това поражда мизогинията в днешно време и в много страни (най-много в САЩ) практикуват скрит фемицид, което е начин за ограничаване на женския антагонизъм спрямо мъжете.

Не, нямам лично аз някаква причина, която да ме е засегнала, защото физиката ми позволява да оставя на място всяка жена, дръзнала да се гаври с мъжкия ми авторитет. А и съм сигурен, че никоя няма да посмее да ме обиди публично или на саме , след като ме види отблизо и осъзнае какво ще последва за нея. Мен от силни мъже не ме е страх, пък от жени изобщо. Не се е родила още тази, която да може да ме надвие физически, а аз не прощавам женска наглост и извратения! Просто ме възмущава овчедушието на мъжете в Хр . свят, оставили да се шири женски произвол, при който този свят загива бавно, но сигурно! За това алармирам (triggered. ) по мой си начин за станалата вече непоносима обстановка осеяна с женски безобразия! Вече ти казах, че феминистки, LGBT, педофили , зоофили , геронтофили и всички парафили са все феминистична сволоч , и под-човешки същества за мен! Точно такива феминизмът създава, като им обещава повече привилегии от тези на останалите хетеро -мъже. За това феминизмът трябва да се ликвидира, като силните мъже приложат физическата си сила и женската извратения да се премахне още в зародиш.

Изобщо не съм закъснял, а само така ти се струва! Няма значение в кой век се намира човечеството. Преди няколко века са изгаряли феминистките на клада, но са били много малко. Днес в Хр. свят според статистиката мъжете бият, че и убиват жените и те опищяха Европа, че всяка трета жена била насилена, изнасилена и останалите женски простотии от мъжете, дето не се съобразявали с женското равноправие и дискриминирали женския пол. Женската извратения не можа да обхване целия свят, защото в 3/4 , че и в повече от света няма хлебна среда за феминизъм и мъжете реагират на време. След всички арабски пролети веднага побързаха да въведат шериат като имунизация срещу феминизма, при все това, че преди арабската пролет страните са имали светски характер на управление клонящо към секуларизъм! Естествено че, у сектата има много мъже, благодарение на които феминизмът расте и се разширява. Ето това е точно необяснимо. Уж са мъже, пък излиза, че са женствени, съгласили се чрез граждански закони да се мачка мъжкото достойнство и да се превъзнася женската некадърност и лиготия! Изгледах видеото и наистина ми хареса, коментарът на Елиът, защото правилно разсъждава и мисли като мен. Жената стои по-долу от мъжа и се грижи за дома и децата, там и е мястото, докато мъжът осигурява тяхната защита и условия за съществуването им. Не е нужно мъжът да ходи на фитнес, защото мъжката физиология е с много по-бърз метаболизъм от женската и има много по-голям енергиен разход. Черният лигльо от видеото иронизира мъжете, защото и той спада в категорията "и аз съм феминист, ама съм мъж"! "Сектанският език" не ми е по вкуса, но го разбирам що годе добре, за да знам какво говори и мисли врагът. Някога в средния курс изучавахме по избор западен език (френски или немски), руският беше задължителен. "Сектанският език" прилича на кучешки лай, но архитектите на НСР успяха да го наложат, като международен. Аз съм радиолюбител-конструктор-оператор, от най-висш клас "А"! Още преди ерата на компютрите радиолюбителите в БГ разговаряхме с цял свят без проблемно, с радио-любителски кодове и съкращения взаимсвани от "есперанто" на телеграфия, а при обмен на SSB (еднолентова модулация) говорехме на измъчен "сектантски", лапнали бонбона лукче, за да заглушаваме тонове с произнасяне на звук "R"! Този лигав език няма да остане като официален за света. Много страни предпочитат вече руския език, особено славянските народи, нищо че дългата ръка на САЩ бърка там, където не трябва да го прави, като налага феминизма, и за това скоро ще бъде отсечена!