Първоначално написано от
herkules
Дали е втори или трети сценарият е без значение. У нас никой не се е свивал в ъгъла, защото е нямало причина да го прави. Аз не се връщам "жестоко преуморен" защото бизнесът ми не е с физически натоварвания, освен ходенето два пъти в седмицата на фитнес. Да, прекрасна съпруга имам и яденето ми винаги е сложено на масата, дори и ако не съм гладен. И никой не мълчи, ако има нещо за казване. Проблемите ги разрешавам аз, ако има такива. Дъщерите ми не са клети, а възпитани в патриархален дух. Знаят как да се държат на положение и няма да се омъжат за мюсюлмани, защото сме християнско семейство. Все още има истински мъже, които не са пройдохи и държат да имат стабилни семейства, а щерките ми притежават всички качества, като женска красота и отношение към мъжете. Така че, не бери грижа за дъщерите ми, съпрузите им ще са щастливци! Феминистки строеж на семейство няма, има рушене на семейството по феминистки. Няма щастлива жена-феминистка. Феминистката е щастлива само когато успее да направи мъжа нещастен.