Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
Тя промяната се вижда, но как я виждаш ти? Дали е за добро или е за лошо? Присмивай се на живота, докато можеш, защото ако те сполети нещастие ще се смееш през сълзи!
Не знам, не може винаги да се предскажат промните. Докато се бием и делим ще измрем от глад, жажда и жега на тази вече обречена планета. Аз вече се смея през сълзи, ползвам поне малко самоирония.

Дали е втори или трети сценарият е без значение. У нас никой не се е свивал в ъгъла, защото е нямало причина да го прави. Аз не се връщам "жестоко преуморен" защото бизнесът ми не е с физически натоварвания, освен ходенето два пъти в седмицата на фитнес. Да, прекрасна съпруга имам и яденето ми винаги е сложено на масата, дори и ако не съм гладен. И никой не мълчи, ако има нещо за казване. Проблемите ги разрешавам аз, ако има такива. Дъщерите ми не са клети, а възпитани в патриархален дух. Знаят как да се държат на положение и няма да се омъжат за мюсюлмани, защото сме християнско семейство. Все още има истински мъже, които не са пройдохи и държат да имат стабилни семейства, а щерките ми притежават всички качества, като женска красота и отношение към мъжете. Така че, не бери грижа за дъщерите ми, съпрузите им ще са щастливци! Феминистки строеж на семейство няма, има рушене на семейството по феминистки. Няма щастлива жена-феминистка. Феминистката е щастлива само когато успее да направи мъжа нещастен.
Има значение, защото между "глава на семйството" и насилник има тънка граница. Не мога да знам какво точно си правил със семйството си, но както преди казах, дано да са добре, защото не можеш да се погледнеш на 100% от страни. Не е нужно да копаш на нивата за да си преуморен от работата си.
Да, съпрузите ще са им щастливци, дъщерите ти също, докато на дъщрите ти не им посегнат, защото ако ти си от малкото мъже, които не бият жените си, то повечето го правят! И не става въпрос на някакви мутри, ще се изненадаш колко много скрити психопани има на този свят. Пред публика са мили, добри, разбрани, а на саме са съвсем друг човек!
Не мога да ти кажа за феминистките, но нали знаеш всичко за "врага"

... феминистки и заблудени мъже-лигльовци-феминисти ще ме признават или не.
Не знам дали си откачалка или не, но на всеки един пост слагаш етикет на някого! Всеки, който не подрепя мнението ти му има нещо и само ти си в бяло. Това прилича на нарцисизъм, а той отблъсква хората, казвам ти го защото както казах никой не може да се види на 100% от страни, нито аз, нито ти.

Разните етикети като "boomer" може само да подчертаят мъжествеността му, докато "whore" ще е обида кръвоносна.
Ама ти знаеш ли какво е 'boomer'? Това НЕ значи "ебач"!

Boomer
Жаргонен термин за Baby Boomer, често използван позорно.
Мразя boom-ърите, всичко, което правят, е да се оплакват от млади хора и да се преструват, че не е тяхна вина планетата да умира.
Източник: Urban Dictionary