.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Не знам, не може винаги да се предскажат промните. Докато се бием и делим ще измрем от глад, жажда и жега на тази вече обречена планета. Аз вече се смея през сълзи, ползвам поне малко самоирония.
    За да се бием причината е, че някой използва римското правило да ни принуди. Всеки се мисли за прав, а това да се делим е нормално, защото не сме равни по между си и не трябва никой да паразитира върху гърба на другия. Планетата не е обречена, ние сме обречени, заради група от извратени хора, имащи се за Богоравни! Заради тях светът започна да мре от глад, жажда и жега, защото те раздават жизнено-важните неща по толкова, за да контролират всичко с безграничната си власт.

Има значение, защото между "глава на семйството" и насилник има тънка граница. Не мога да знам какво точно си правил със семйството си, но както преди казах, дано да са добре, защото не можеш да се погледнеш на 100% от страни. Не е нужно да копаш на нивата за да си преуморен от работата си.
    Добре са си, но ти едва ли ще го проумееш. Да си глава на семейството е отговорна работа, защото от теб зависи семейството ти да живее щастливо. Насилие не е нужно и няма такова, когато всички проблеми имат решение, и главата на семейството го взема. Феминизмът проми мозъците на жените и разруши семейството (патриархата), след като идиотите с власт дадоха права на жените и те започнаха да се самоовластяват. Така възникнаха много ненужни и вредни за обществата професии, в които работят предимно жени, за да получават грешни пари, в стремежа си да са независими и да направят мъжете зависими от тях! Между насилникът и главата на семейството границаца е тънка, но все пак е граница. При тотално неподчинение на членовете на семейството главата трябва да въведе ред и ако убеждението не помага, тогава идва ред на насилието.

Да, съпрузите ще са им щастливци, дъщерите ти също, докато на дъщрите ти не им посегнат, защото ако ти си от малкото мъже, които не бият жените си, то повечето го правят! И не става въпрос на някакви мутри, ще се изненадаш колко много скрити психопани има на този свят. Пред публика са мили, добри, разбрани, а на саме са съвсем друг човек!
    За да бъдат бити жените от мъжете винаги има причина. Ако жената е кротка не възразява и не повишава тон, като е опознала характера на мъжа си, той никога няма да е бие. Жената просто трябва да усеща кога прекалява с нещо и да знае, че ще бъде набита от мъжа, когато упорство и му противоречи, а не да се надява на закона да я закриля, когато прави за бой и да си мисли, че винаги ще и е простено, само защто е жена! Никой няма право да бие чужда жена, защото тя не е негова собственос, а е собственост на съпруга и. Собствеността (било тя жена, движим или недвижим имот) е неприкосновена по неписан закон и всеки мъж защитава своята.

Не мога да ти кажа за феминистките, но нали знаеш всичко за "врага"
    Аз знам, но ти нищо не знаеш и за това не можеш нищо да кажеш. Няма по-голямо зло на земята от феминизма. Това е злокачествено туморно заболяване, което е лечимо само с хирургическа интервенция. В много страни има скрит фемицид за регулиране на количеството на материала, от който се пръкват феминистки. Феминизмът се е слял с политиката и властта, за това профилактика срещу него е много трудно да се осъществи, но както казват по някога всичко е възможно и целта оправдава средствата! Явно не си дорасъл за да схванеш мисълта ми!

Не знам дали си откачалка или не, но на всеки един пост слагаш етикет на някого! Всеки, който не подрепя мнението ти му има нещо и само ти си в бяло. Това прилича на нарцисизъм, а той отблъсква хората, казвам ти го защото както казах никой не може да се види на 100% от страни, нито аз, нито ти.
    Както вече си разбрал, всеки се мисли за прав и мисли за откачалка този, който не е съгласен с него. Не само аз, всички ги слагат на някого. Етикетите са определение за същността и по образно описване на определен индивид, като личност и подобие. Определения, като простак, глупак, идиот, мръсник са също етикети, които жените слагат на мъжете и за това често отнасят боя, като не предполагат, че може да им се случи. Нарцисизъм е вид самолюбие и голямо мнение без покритие за собствените възможности. Защо да съм нарцисист, все ми е тая, дали ти или някой, ще повярва, че съм с перфектна физика, въпреки възрастта ми. Аз си знам възможностите в професията, която упражнявам, но също така знам, че няма жена по-силна физически от мен в страната, а може би и в Европа, без значение за мен дали ти вярваш или не!

Ама ти знаеш ли какво е 'boomer'? Това НЕ значи "ебач"!
    Аз добре знам, а може би ти не знаеш че по добре да те нарекат 'boomer', от колкото whore, и то мъжка, което ще е много по-позорно! Не се безпокой, казах ти вече, планетата няма да умре. Може да умре цивилицацията, но пак ще се възроди след време и върховенството пак ще е за по-силния мъжки пол, ако съществуват отново двата пола!

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    ...
    Завъртяхме разговора на ново. Не мога пак да преразказвам неща, които ги писах скоро.
    Защо водим такъв разговор, мислиш си че си спечелваш спора като говориш едно и също като развален грамофон? Жените са такива, педалите са такива, други мъже са пак така абе смешния принцип "аз съм в бяло, другите в лайна!"

Самия факт, че ме нарече жена, само защото не се съгласявам (не защитавам) с твоите агресивни закани към когото и да е било, показва колко си прост или заблуден, ако не и двете.

Сега ще спра да ти пиша, но ще ти простя, все пак не мога да знам за твоите психически отклонения или може би е кризата на средната възраст, но ти желая поне да не се самоубиеш от хитлеристки мисли и омраза.
    Успех, могъщи сине на Зевс

Повече от фен
    Завъртяхме разговора на ново. Не мога пак да преразказвам неща, които ги писах скоро.
    Защо водим такъв разговор, мислиш си че си спечелваш спора като говориш едно и също като развален грамофон? Жените са такива, педалите са такива, други мъже са пак така абе смешния принцип "аз съм в бяло, другите в лайна!"
    Разговорът, който водим търси отговори на много въпроси, които умишлено се избягват, а обществото раболепничи пред законите, които му налагат част от малцинството и в частност феминизма. Въпросът е, защо мъжете се съгласяват на закони, които погазват мъжкия облик, след като физически са по-силни и могат да ги променят със сила, а не защо жените искали това или онова? Това женско искане и претенции би трябвало да зависи от мъжкото разрешаване, а не безнаказан женски произвол. Не съм и си помислял да спечеля или да загубя спор, в който това няма никакво значение за спорещите. Просто търся отговор, защо лъвът, като цар на животните е съгласен коза да го опикае в лицето и той да стои и да гледа безразлично. Дано схванеш метафората!

Самия факт, че ме нарече жена, само защото не се съгласявам (не защитавам) с твоите агресивни закани към когото и да е било, показва колко си прост или заблуден, ако не и двете.
    Всеки има право на мнение, а коментарът му е израз на интелекта и културното му поприще. Прост или заблуден са термини, които всеки може да каже за някого, който не му харесва. Заканите ми няма как да са агресивни, защото при анонимност всеки свободно изразява мнението си защитен от физическа агресия. И, личното мнение не може да бъде закана, след като такава не е отправена персонално към някого, и да има реална възможност за изпълнение. Как искаш да те нарека мъж, след като си с женско самосъзнание и защитаваш женската кауза за равенство, равноправие и равнопоставеност?

"Най-лошата форма на неравенство е изравняване на нещата, които не са равни. - Аристотел!

Сега ще спра да ти пиша, но ще ти простя, все пак не мога да знам за твоите психически отклонения или може би е кризата на средната възраст, но ти желая поне да не се самоубиеш от хитлеристки мисли и омраза.
    Успех, могъщи сине на Зевс
    Интересен е сарказмът ти! Изявяваш се, като властелин, от когото искат прошка простосмъртните, а аз не знам да съм ти искал такава. Психическите отклонения при слабия пол днес са нещо нормално, и голяма част от женското съсловие често изпада в истерия с мания за женска власт, а мъжете се принуждават по традиционен начин да възпират психо-отклонението им.

Другарят Херкулес по някакъв странен начин ми напомня на другаря Исаев!
    Хей грозен, грешиш много! Изобщо не знам кой е Исаев, но се развам, ако има и други мислещи като мен! И не съм ти никакъв другар, ако си с феминистични въжделения!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си