.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    От всичкото написано от теб по-горе не разбрах какво за теб е феминизмът, защото като потърся на мен ми излиза това:

Феминизмът (от англ. и фр. feminism, feminisme, които произхождат от лат. femina „жена“[1]) включва политически, социални и други движения, които се борят за и акцентират върху свободата и равноправието на жените, женската гледна точка за света и положението като цяло на жените в обществото.
    Източник: Wikipedia

Под равноправие се има предвид и двата пола да имат равни права, защо трябва да поощряваш или да наказваш някого за нещо, което не зависи от него, като неговия пол и/или раса? Той да не го е избрал? Щото аз не помня да съм цъквал на българската държава преди да се родя.. Това не е ли глупаво? Защо го правиш? Защо се делиш?

След като нямаш лош опит с жените от къде са тези конспирации и параноя? Кой те научи на тази омраза? Разбира се, всеки е в правото си да се защити ако бива атакуван по някакъв начин, за това се съгласявам. Защо си мислиш, че жените и мъжете са си душмани, всички съществували семейства и деца са творение на изнасилване ли? Какво за теб е здравословна връзка между мъж и жена? (ако изобщо можем да говорим за любов тук)

В 21 век е глупаво да гориш, колиш и бесиш всеки с различен пол, раса, ориентация и религия. Просто не мога да те разбера.

Знаеш ли какво - зае*и. Щом като вярваш, че руският е предпочитан от нас и че САЩ "бърка" (макар, че "езикът на сектата" е навсякъде). Прдполагам, че си на възраст и те е страх от промените, не те виня. Само се надявам ако имаш жена (много обичаш мъжете, но не мисля, че си гей) да не я заключваш в мазето и не и изкривяваш прешлените, защото не е стоплила яденето, дано да е добре. Или да не биеш и да не риташ в канавката на улицата минувачи от женски пол, които "са ти оронили достойнството" и са се "държели безобразно" на публично място.

Тц тц тц, стискам палци да са добре.
    То, че ти не разбираш какво е феминизъм е ясно и си голям веселяк с наивност присъща на 15-16 годишен. Просто не знаеш какво е истинското лице на феминизма. Това дето си открил в нета е завоалирана женска скромност, зад която се крие зловеща идеология, промотираща женската незаменимост. Феминизмът не се бори за равенство. По конституция половете са равни. За какво друго по-голямо равенство иде реч? Феминизмът се бори за юридическо надмощие над мъжете и абсолютна власт за жените-матриархат. Реваншизъм спрямо многовековната "мъжка тирания" .......за смърт на патриархата. Или се правиш на не разбрал, или не си достатъчно пораснал за да разбереш (прозреш) истината. Знай едно нещо от мен. Това, дето го пише в книгите, не расте по нивите"! Дано схванеш метафората! Това равноправие, за което говориш не се отнася за мъжкия пол. Женският се ползва с много повече права и привилегии за сметка на мъжкия. Аз не се деля, но не желая да ме слагат наравно с жените, защото ще е обида относно способностите ми. И няма нищо конспиративно в коментарите ми, а параноята е за слабия пол. Казах ти, че не ме е страх от жени, защото съм физически многократно по-силен от тях, и ако реша да си потърся "правата" след някоя женска гадост, ще стане страшно за жената, предизвикала недоразумението. Душмани за мъжете са само жените, защото завиждат на по-големите мъжки способности. Мъжете просто пребиват наглите жени, предизвикали конфликта с чувство за недосегаемост. Толкова ли ти е трудно да го разбереш? Феминизмът се бори да прокара закони, чрез които женската наглост да не може да бъде наказвана от мъжа и той да бъде преследван от закона, а жената да го тормози безнаказано. Как мислиш, защо феминистките написаха истанбулската конвенция? И обърни внимание, в страните които я ратифицираха мъжете пребиват жени много повече от преди конвенцията. Говориш за семейство и здравословна връзка без да имаш понятие от нея. Феминизмът се бори за разрушаване на традиционното семейство, където мъжът е глава на семейството! Днес почти няма здрави семейства и се живее на семейни начала, а семейства с две глави, не просъществуват повече от 3-5 години. Какво разбираш ти под здраво семейство?! Моето семейство е патриархално и аз съм законът в него. Ожених се преди повече от 25 години и имам две отдавна пълнолетни дъщери. Едната по-голямата вече работи, а другата ще записва магистратура на есен. До сега не съм повишавал тон дори на някоя от жените ми, и съм се старал нищо да не им липсва, камо ли да ги бия. Не съжалявам, че имам дъщери, но признавам, че ми е мъка, дето нямам син. Не знам какво значи за теб да съм "на възраст"? Минах 50-те, но на физиката ми биха завидели и тези, дето са под 40! Както вече казах, не се страхувам от промените, ти да му мислиш. И не си мисли, че като сме в 21 век никой никого не коли, беси или разстрелва! По отношението ти с ирония към мен подозирам, че си вагинопритежателка! Русия е велика страна, най-силната в света. Освен силна армия, притежава над 60% от природните богатства в света. Тя може и сама да съществува и да няма нужда от никоя страна, но другите имат нужда от нея. Който я е нападал до сега все на*ран се е връщал, ако изобщо е могъл да се върне. За това нищо чудно вместо английски светът да заговори на руски! Поживём-увидим! Който се смее последен се смее най-добре!
    Последно редактирано от herkules : 08-21-2020 на 20:01

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си