- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа Целувка?
какво направихте на първата си целувка?
Аз все още съм нямала такава, но мисля, че ще се почувствам супер неловко![]()
![]()
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
Аз направо я карах с езикСпомням си че като се целунах си викам на ум
Абе-много мокро![]()
![]()
Оставих се на "течението" т.е. следвах неговите движения.
Помня ,че само "докоснахме" езиците си![]()
и си викам , а то не било толкова яко
ама после ми стана яко :P
ами понеже момичето беше по притеснено и от мен я карах по-нежно,не толкова с език.първо я предразположих само с докосване на устните нежно и после леко с език все едно ближа сладолед,защото тя на беше някоя курва да я олигава цялата но в крайна сметка и двамата придобихме самочувствие и се олигавихме.
А моята първа хич не ми хареса.Беше ми гадно даже,все едно ми ъхат някво чуждо тяло в устата,а и все още не ми харесва....
А какво си помислих ли?Ммм,мисля,че беше:"Леле,колко е гадно,а аз го мислех за хубаво"
...
Ебати тъпият въпросПървоначално написано от so_far_away
Ми целувах се
[size=7][b][u]fosse cos
Ауу беше ужаснаПонеже той не знаеше, че не съм се целувала и кат ме подкара с език и аз там пъна пъна
и накрая се отдръпнах.И първото нещо което си помислих е "Ах, че ш*бано нещо е тва целувката."
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Моята не се получи добре.Даже изобщо не се получи.Единия тръгна другия нищо не разбра и стоя като пън.Втората беше в киното и ми хареса повече щото поне и двамата правихме нещо.Ама аз още от началото съм мъжа в семейството
haresa mi:P
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Целувах се, баси![]()
Животът е адът описан в Библията!
Бях много притеснен! Но в момента в който се целунахме с нея притеснението ми си отиде и се оставих на удоволствието!![]()
дeба и аз такаПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Счупих и ръката след това се изпихах върху гърчещото и се тяло.
Не си мислете,че първата целувка е чак толкова запомняща се.
Съгласна съмПървоначално написано от w0sh
Даже хич
И не е такава философия да се мляскаш![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Предимно само се помни с кого и къде. Пък като станете като баща ми сигурно и това няма да си спомняте.Първоначално написано от Presley`n`Sum
ама ако си на 13 и си се целувал 2 пъти, няма как да не я помнишПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
[b]Първоначално написано от tuzaro
Па и аз си мислех,че много ще се помни ама след 1 седмица. Единственото, което си спомнях, че всеедно се бях давил. Посе си спомням,че студения вятуур щеше да ме убие. И се бършех,че да не ми е студено.
исмях се много жестоко![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
am...samo 6te kaja 4e e mnooooooogo qko men me kefi dopira na ezicite![]()
![]()
![]()
LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!
аз пък я помня ахахахс
ама аз се представих супер зле (ония тупан дет се целувах с него - също). изобщо не знаех какво трябва да правя и най-накрая си викам "ма тва ли било целувка бе!?"![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
почуствах се много неловко понеже нз какво е усещането но после се отпуснах![]()
OnLy God CaN Judge Me !
леко смешна случка.. взема, че момчето си вкарва езика, а сме пред един светофар... аз стоя ококорена и гледам как колите минават и се чудя кво да направя. дойде ми като гръм от ясно небе, въпреки че очаквах да се случи