- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е най-бруталния филм на ужасите,който сте гледали?
Saw vsichkite chast![]()
i i Silent Hill.Sushto 10 ghosts s tozi deto igraeshe Monk
![]()
![]()
ops 13 ghosts *
Амии колебая се м/у Убийствен Пъзел (SAW) и Мъченици (Martyrs). Много са брутални тези филми и просто не мога да си избера, пък и двата са ми любими. ^^
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
тексаско клане от 2003 и тоя от 2006 още изтъпвам като се сетя![]()
Ако ви се гледа нещо наистина страшно гледайте тези на Дж.А.Ромеро особено Survival Of The Dead, Diary of the Dead и The Crazies.
Хубави са още и Drag me to hell и A Nightmare on Elm Street
![]()
най - страшните са Предизвестена смърт и Призрачна бленда..но попринцип не гледам много ужаси![]()
Hip hop dance club Bubble Gums
Специално поради това,че препоръча 'Кошмарите' смятам да изгледам и останалите филми,които ти харесват.Първоначално написано от Alex4o0o
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
тва японското е бахти извратеното.на онея им отрязаха зърната с ножица о.0Първоначално написано от Nithael
А междодругото вие гледате ли филмите по Диема 2 след 12 часа?Тая събота и неделя ще дават първа и втора част на ТО, а после ще дават и Сиянието. На мене досега от филмите по диема ми хареса Вълчи залив(по действителен случай е о.о).Не че е много брутален(поне за мене) но пак става
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Благословена да си,че каза за филмите!Първоначално написано от December
![]()
![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от nestea95
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Moga da kaja 4e REC 1 i 2 sa prosto![]()
![]()
![]()
![]()
ynikalni yjasi a TEXASKO KLANE si ostava klasika za brutalnite filmi
no ako ne ste gledali REC 1 i 2 gledaite go nqma da sajalqvate
Аз гледах там тексаско клане, дето е най-старото май от 70 и някоя година.Първоначално написано от December
Иначе за страшни филми - paranormal activity и наскоро гледах филма Death Tunnel, който по история си е банален, ама е направен много добре![]()
the game
Friday The 13th
не ми се смейте-ама аз хорори не гледам,за тва този
за кво се разказва-един психопат в един изоставен лагер коли и убива на посоки а и е безсмъртен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имаше един филм нещо в името му имаше "road"
Разказва се за момиче и момче.
Спират ,за да отиде момичето до тоалетната и излиза вече от нея ,но навън няма никой.
Тя остава само в някаква пустош ..
Има някакъв извратеняк ,който я преследва непрекъснато с някакъв джип мисля ..
Отрязваше им пръстите ,гризеше ги ..
Някой да се сеща ?
Филма има 2 части ..
Искам да си го изтегля пак да го гледам ,а и като цяло е готин филм.
По темата: аз непрекъснато гледам ужаси и вече съм им свикнала .. не са ми толкова брутални и страшни
The Guinea Pig
wrong turn
Humans need fantasy to be human.
Първоначално написано от ValLoveYa
+ Rest Stop си беше малко гнусен ..
![]()
Guinea Pig Series 2: Flowers of Flesh and Blood
черпя каса бира ако ми намерите по брутален от този
Първоначално написано от Maniacc
ее тва е най-якия филм..любимият ми
макар,че откакто гледах гняв,вече имам страх от тъмното,а преди нямах изобщо.
![]()
за най брутален ся не са сещам ама най готиния който няма да забравя никога е Wrong Turn 1,2,3 (Погрешен завой)![]()
MUFC! (H)
обитание в кънектикът го препоръчвам с две ръце, по-брутално нещо не съм гледала... просто... вече месец, след като го гледах не мога да се съвзема и се оглеждам :д също стая 1408 е добърПървоначално написано от beautifullslayer
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Не гледам изобщо такива филми, защото ми действат зле. Вчера така брат ми ме подведе да гледам Frozen и началото беше добро, ама като дадоха как единият скочи и му се изпочупиха краката, не понесох гледката и веднага спрях филма. Брат ми след това рече, че този го изяждали вълците, а и аз се сетих за постера на филма - как и другият мъж се е провесил от лифта и се зарадвах, че не съм гледала по-натам
.