.
Отговор в тема
Страница 11 от 31 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 754
    17
    пушим всичко копеУе

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Не ги ли спряхте?
    Вафла..

Повече от фен Аватара на razores
    На 14 съм и пуша от 8 месеца. Пуша Горна и Кинг.

Цитирай Първоначално написано от razores
    На 14 съм и пуша от 8 месеца. Пуша Горна и Кинг.
    Спирай ги докато не си се увлякъл/а
    аз сега искам да ги спра ама не става

не пуша
    ... Can you feel me
    Can you touch me
    Do you believe in me
    Do you love me
    ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    На 14 съм..
    Не пуша
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    На 14 съм..
    Не пуша
    +1

Ем като не пушите не пишете ве,бахти ботовете....

На 17...винаги си взимам Davidoff Gold,но случайно ако е свършил си взимам Parliament или в краен случей бяло Marlboro

Мега фен Аватара на babity
    На 18 съм. Сега нещо се изгъзарявам и си позволявам шарена Карелия, кат' няма финанси твърдо и само жълта Мерилин.

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от babity
    На 18 съм. Сега нещо се изгъзарявам и си позволявам шарена Карелия, кат' няма финанси твърдо и само жълта Мерилин.
    ИУ! Жълтият мерилин има вкус на сладолед... хаха
    Аз от както ги дигнаха вече пуша само червено марлборо...
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    пуша марихуана и косче. на 2 съм
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

15
    има едни OME много са яки,иначе Карелия и Мерилин
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Ултра Виктори. На 15г. съм

Град
    Шумен..*
    Black Devil .. Muratti .. понякога си купувам и Мерилин .. На 15 съм пуша от година

wsяka sytrin iskam dа ме цеlluwаш.. wsяka weчer samo mene da sъnywaш ..[h]
    Оbiiчам tе bеbч0 <3

Хаха,несъмнено след коментара ми ще има гневни отзиви... Е браво на вас всичко под 18... Дано се гордеете със себе си и с постигнатото Пушете си никой не ви спира...Но дали е нормално да споменете,че сте на 15 и че пушите от еди колко си време ?! Какво,гордеете ли се с това... То си е направо за смях... Е все пак не трябва да пренабрегвам факта,че има "огромни" удоволстия които тютюнопушенето ви предоставя .Колко е прекрасно да дръпнеш фаса и след това да си изкашляш дроба... :] На 15 сте и в училище е ден за бягане (издражливост) и честито фасовете си показват благоприятния ефект върху вас.Тичате с бясната скорост на разярен охлиов и все пак сте горди от себе си и палвате 1 цигарка да се наградите за добре свършената работа.Межувременно се опитвате да си поемета малко въздух (защото целия наличен е изразходен при отчаяните опити за издражливост),но закаде без цигарка си казвате.Айде пък да вкарам малко пушек вместо въздух.... :] И неусетно чуквате 50-сетте а драгливата кашлица не спира но затова пък има универсално лекарство --> още една цигарка..... :] Да , да пушиш е хипер,мега якоОоОо как само ви завиждам .....
    [img][/img]

Цитирай Първоначално написано от withdrawsmoke
    Хаха,несъмнено след коментара ми ще има гневни отзиви... Е браво на вас всичко под 18... Дано се гордеете със себе си и с постигнатото Пушете си никой не ви спира...Но дали е нормално да споменете,че сте на 15 и че пушите от еди колко си време ?! Какво,гордеете ли се с това... То си е направо за смях... Е все пак не трябва да пренабрегвам факта,че има "огромни" удоволстия които тютюнопушенето ви предоставя .Колко е прекрасно да дръпнеш фаса и след това да си изкашляш дроба... :] На 15 сте и в училище е ден за бягане (издражливост) и честито фасовете си показват благоприятния ефект върху вас.Тичате с бясната скорост на разярен охлиов и все пак сте горди от себе си и палвате 1 цигарка да се наградите за добре свършената работа.Межувременно се опитвате да си поемета малко въздух (защото целия наличен е изразходен при отчаяните опити за издражливост),но закаде без цигарка си казвате.Айде пък да вкарам малко пушек вместо въздух.... :] И неусетно чуквате 50-сетте а драгливата кашлица не спира но затова пък има универсално лекарство --> още една цигарка..... :] Да , да пушиш е хипер,мега якоОоОо как само ви завиждам .....
    не съм от тези с гневните отзиви напълно съм съгласна с теП .

По темата: На 14 съм и не пуша

Град
    Русе
    На 14 непушачка.
    withdrawsmoke е прав да си нА 45 и да пушиш си е вредно, но на 15 е много зле.Дробовете са млади, жизнени и издържливи, а с тоя катран и какви ли не още продукти в цигарите още от малки се увреждате и после всякакви белодробни заболявания ви се лепят.Да не говорим че е голямо "удоволствие" като станеш сутрин вместо с усмивка да го направиш с жестока кашлица.Но живота на всеки си е негов и сам си решава какво да прави с него, като ви харесва си пушете.

Цитирай Първоначално написано от jo0zy
    Цитирай Първоначално написано от withdrawsmoke
    не съм от тези с гневните отзиви напълно съм съгласна с теП .

По темата: На 14 съм и не пуша
    +1

По темата:След месец ставам на 14 и не пуша.Дърпал съм си 3-4 пъти.Беше на една на екзкурзия към края на юни тази година.Цигарата беше не един съученик от съседен клас,който ми предложи и аз от любпитство....но само се закашлях,а и до колкото разбрах от един фр те били някакви супер слаби, бяха Slim,но не съм сигурен марката.Бяха май Мерлин.Абе не се правя на разбирач,защото и не съм пушач,а и поне за сега не ми трябва.

Град
    In the middle of Nowhere
    На 16 съм и пуша които каквото даде Иначе си купувам Карелия 100 или Виктори Силвър.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен Аватара на eminemfenka
    На 14 съм .

Пуша Червен Кинг и Син Уинстоун .

Понякога Бяло Виктори / Синьо Виктори и (Син Пал Мал - много рядко).

Иначе сега мисля да мина на Синьото Виктори за постоянно.
    ла-ла-ла

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Никога няма да пропуша
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Добре бе, като не пушите защо пишете ..?
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    Добре бе, като не пушите защо пишете ..?
    Та вапроса ми е на колко сте години, пушите ли и на колко пропушихте и защо го направихте, и как се чуствахте след 1вата цигара.
    Изглежда някой не чете самата тема. Иначе съм на 17 и не пуша. За пръв път цигара съм пробвала на 13-14, но никога не ми е харесвало и да се надяваме, че и за в бъдеще ще е така.

Град
    Плевен
    тея дето не пушат що пишат
    иначе си вземам жълт кинг .ама като стана скъпо 4.20 и вземам на без бандерол 3лв
    на 14-15съм

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си