- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години изгубихте девствеността си?
ше си пазя "цветето" до сватбата .. хохо![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На 14 и не мисля, че някой ден ще съжелявам за това.))
На 14 съм и съм девствена .. мисля да изчакам още поне 2 годинки, въпреки че сега съм с човек, който много обичам![]()
един човек, а всъщност всичко ...
на 15 и 5 месеца![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Ee много съм изостанала ... Напрайх си сефтето в кенефа в детската градина като бях на 5 ... и НЕ съжелявам![]()
А сега сериозно :
Вие нормални ли стеНа по 13 и особенно на по 14 години да си прайте сефтетата и да ''не съжелявате'' ... Те всичките ви ''обичат'' тогава заради тва ....
И сигурно съм много изостанала задето не съм се чукнала с някой,а съм почти на 14 ... Е съжелявам ама мисля да си пазя ''цветето'' поне още 2 години
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
на 17... Не съжалявам, защото избрах правилния човек, с когото съм още заедно!![]()
Божеее аз съм на 14 и нито гадже,нито менструация имам,а те някои на 12 почват и не съжаляват!!Първо,че някои бяха написали (от несажаляващите) не съжЕлявамДори не са грамотни пък бързат с другите неща
![]()
аз ще се пазя,докато не намеря някой,с който да се обичаме...тогава (може би) !! До 16 минимум ще си бъда девствена :P
so sad ...
всичко добре, амма много мразя като някои си определи до еди колко си време няма да се е*е. кво е тва?Първоначално написано от ted4ty
Като вече искаш да го напраиш.. кво ще си кажеш 'ааа не не.. още 3 дена' траа да спазя дните
![]()
awerw♥
Пазете си цветята колкото искате,тук се пита на колко сте го правили,а не още колко няма да го правите![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
и азПървоначално написано от Fitty
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
+1 ... можете да кажете, че си имате принципи и да мислите г/д. някакви годинки, ама не с точност.. до 16 и толковаПървоначално написано от sapphire5
.. добре де.. ама ако си намерите някой с когото да се обичате и да сте от дълго заедно и да нямате 16 или 18 или колкото сте си определили какво ? ..не мисля, че тогава ще чакате... според мен секс се прави когато си готов,когато го искаш наистина и си сиг. в това и когато е с човек,който обичаш и който обича теб... говорим за истинска обич.. а не привличане
..
![]()
напълно съм съгласна с теб.Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
awerw♥
Нима? Колко съм невежа само ..Първоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
На 15,ама никак не съжалявам.Смятам,че ми беше тъкмо време
Смисъл не съм очаквал,че ще се случиПървоначално написано от Zarity
![]()
На 28.
Беше първият мъж в живота ми , мислех , че мога да му се доверя .
Но избяга както се появи.
Съжалявам все още.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На колко години изгубихте девствеността си?Първоначално написано от Hilary_
Никои не ви пита колко сте горди с това,че сте девствени и т.н.Изкарвате го,все едно ,че да правиш секс (че дори и за една нощ) си е направо престъпление![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
На 14 с момчето което много обичам![]()
Първоначално написано от Fitty
No woman will ever be truly satisfied because no man will ever have a chocolate penis that ejaculates money.
One day you will realize that you may have lost the diamond while looking for stones.
Щом я няма тръпката,майната му и на връзката!
Мъжете са като шоколада-сладки,приятни и обикновено се лепят първо за задните ти части
Take me by the tongue and I’ll know you,kiss til you’re drunk and I’ll show you..
Моите виждания за секса не би трябвало да те касаят.Първоначално написано от Biskfitka
Щом са ти такъв трън в очите просто ги подминавай.![]()
Priceless .. <3
Ееее тука големи вицове се разправят.Само нз,ама верно ли... си мислите,че е гордост да си го правил на 13-14 ? За мен по скоро за момиче е срамно.Как не виждате,че изглеждате нелепи и зад гърба ви ви оплюват.Но най ме радва като се каже -Бях готова ....На 12-13-14 как може да си готова ..след като сте дори малолетни (дори не непълнолетни).Ако на 12-13-14 вече бяхме зрели и "годни" да взимаме решения щяха да смъкнат годинките за пълнолетие...Лично аз ( а и определено не само аз) искам евентуално жената на която ще окажа честа да има деца от мен ...да не са я минали още 20......А като почвате от 13-14 и пускате за по 1 месец ходене....20 бързо ще ги минете.А за индивидите които питат "аджеба" как като дойде принца на бял кон няма да му пусна...еми нали все се тупате в гърдите,че можете без секс ,а ние сме били зависимите .Еми не пускайте помъчете го 6-8 месеца ,да видите колко ви обича.То на тая възраст момчетата и коза да им пусне ще се въртят около нея като куче пред кебабчийница ! Така ли не разбрахте ,че колкото по трудно получаваме нещо,толкова повече го оценяме !
Ако живота ти поднася лимони, изстискай им сока, сложи го във воден пистолет и пръскай другите хора в очите!