- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
есенен косопад?
как да намалим падането на косата?
le boss.
ООО и аз искам да знам ! Ужасно е !!Първоначално написано от echii
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
На мен ми помага шампоана на милва с коприва ...Първоначално написано от FreshJuice
Единият ми зъб,отгоре,е пораснал по-настрани и нагоре..:С (не е пораснал изцяло още,но)
има ли възможност да го управя освен със шини? :/ заради един зъб не ми се слагат хич.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Е то аз съм си руса,но не искам да става по-светло от сегашното (на снимките,които пуснах цвета ми изглежда по-тъмен)Първоначално написано от bloodyF
Мерси
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Имам проблем с отслабването.По принцип се храня що-годе здравословно... Газирано-не пия, тестено ям рядко, от "бързите храни" отдавна съм се отказала... Само сладко ям, но малко и се мъча да го ограничавам, възможно най-много... Така, отделно ходя 2 пъти в седмицата на плуване, през вечер правя упражнения и какви ли не глупости още... И въпреки това не мога да отслабна в крака. Да имате някакви идеи какво да правя?
![]()
![]()
прави физически упражнения,препоръчвам ти пилатесПървоначално написано от punksss
|
![]()
Garnier Nutrisse имат един такъв цвят. Трябва да провериш в някоя парфюмерия по каталог с косички. А и този цвят не съм сигурна, че от веднъж е станал. Може на два пъти да е боядисвана. Но все пак провери за тази която ти казах на Гарниер.[/i]Първоначално написано от RainOfHope
Аз по принцип използвам след всяко миене на зъбите т.е. 2-3 пъти на ден, ама ето сутринта излязох и нищо ми нямаше, а вечерта вечеПървоначално написано от Biskfitka
. Както и да е сега не ме болят, минават си от само себе си .. хух .
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Велатон - пяната за боядисване; Номер 40.Първоначално написано от RainOfHope
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Как да се накъдря със ситни кадрици с плитка не се получава, с молив също, а с маша няма да стане защото стават големи къдрици ?
.................
Пробвай с по - малки плитчици или с ретро пресаСъщо така има и по - тънки маши.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Някой знае ли кое е червилото (каква марка) което използва на 2: 54 минута
http://www.youtube.com/watch?v=_tDSK...ure=plpp_video
Спомням си, че съм я виждала тази пудра някъде.. Но не се сещам нито за марка, нито за цена..
Някой може ли да помогне? И ако сте я ползвали споделете дали е добра.![]()
^^ Ако не се лъжа,това е пудрата на Мис Спорти и струваше около 7-8 лв.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Момичета,как се къдри косата със сешоар и кръгла четка? Много е спешно![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!