.
Отговор в тема
Страница 5 от 26 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 642
    Повече от фен Аватара на Taam
    Везна с асцендент Рак. : )
    И все пак малко неща са ми рачешки. Може би само фактът, че приемам повечето неща вътрешно, но не съм сигурна доколко и везните не са така. Аз пак си се заривам в пясъка, обаче винаги се опитвам да го прикрия и по някое време започвам да се престаравам чак. Някак твърде много ме интересува какво ще си помислят другите за това- дали ще се натъжат или ще започнат престорено да се правят че им пука. И двете не ги обичам и за това ги избягвам.
    Ии,да. Като цяло много повече ми пука за другите, отколкото за мене си. И в добрия и в лошия смисъл. Склонна съм даже да се самонаранявам заради тях (душевно) и външно пак съм "океей, всичко е чудесно,страхотна, всичко ще се оправи..." Отчасти ме успокоява де. Когато на другите име добре, и аз съм добре. Освен ако крайно не се пренебрегна, тогава осъзнавам, че нещо не е наред.
    За да стане по-кратко : Самокритична до крайност, суетна, идеализираща, спореща, колеблива, ранима, спокойна, обмисляща, проницателна, добронамерена,спонтанна и влюбена в почти всеки вид изкуство.
    И ексхибиционизмът на везните го има. Сексуално поведение тип "виж ме колко съм красива гола" присъства винаги.
    Само това за съвместимостта с другите зодии ми се струва грешно. С Козирог ми е била най-пълноценната връзка, а навсякъде пише, че те с Везни не могат да същителствуват ни-ко-га. И с Раците същата работа, ама там асцендента играе.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Мега фен
    Град
    <3
    Моя милост - Риби, асцендент - скорпион и луна в лъв.

Ако кажа, че всичко, което го пише по сайтовете за зодията ми е вярно, няма да излъжа.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    ДиЕва

Нисък, кльощаводебел, плешив ...
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Аз съм телец с асцендент стрелец. Мисля, че зодията ми доста влияе на характера ми - обичам уюта, да ми е подредено, малко си падан control freak, парите са важни за мен, обичам да си похапвам, много държа на близките си.
    Може би и стрелецът ми влияе, защото доста често вятър ме вее на бял кон и ей такива натипични за телеца неща.

Фен Аватара на Vivid
    Град
    Варна
    Хороскоп за човек роден на 1.06.1996 г.

Личност с отворен, свободолюбив, горд и непринуден характер. Практичен и изобретателен идеалист, който сравнително лесно се адаптира към средата и ситуациите.
    Отличава се с изразена индивидуалност и увереност в себе си, с откровеност, многостранни цели/интереси и оригинални идеи. Присъщи са му качества като решителност, последователност, воля, високи цели и максимализъм в личен/обществен план.
    Личността притежава гъвкав ум и трезва мисъл, но често е непредвидима в действията и поведението си.
    Родените на 1 юни обикновено се стремят към повече лична свобода и независимост. Те са предани, но и твърде непоносими към чуждия авторитет. Имат богати възможности за избор и сравнения, но и за допускане на грешки в ориентацията.
    Житейският им път е белязан от ситуации на повишени отговорности и изпитания, на непредвидимост, противоречия и възраждане.
    Негативни аспекти: Склонност да се отлагат действия и решения. Непостоянство, повърхностност, егоцентризъм. инат.
    Асцендента ми е рак.
    Вие сте силно емоционален. Издигате бариера около себе си, зад която е трудно да се проникне, но зад нея се намира топъл, нежен, щедър характер. Хората с този асцендент са склонни към меланхолия и драматични промени в настроението, и не винаги са настроени да общуват. Вие сте толкова чувствителни, че понякога се цупите без никакво основание. Имате голямо въображение, визия и талант.
    И двете тълкувания са доста подробни и напълно верни.

За тези, които не вярват в подобни тълкувания : аз съм на мнение, че хороскопът просто "скицира" личността, това е един от факторите, формиращи човек. Разбира се, че не всички представители на една зодия са еднакви. Няма как! Но нима не си приличат? И то точно по това, описано в хороскопа им?
    Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.

Цитирай Първоначално написано от Vivid
    За тези, които не вярват в подобни тълкувания : аз съм на мнение, че хороскопът просто "скицира" личността, това е един от факторите, формиращи човек. Разбира се, че не всички представители на една зодия са еднакви. Няма как! Но нима не си приличат? И то точно по това, описано в хороскопа им?
    Всичко е на базата на общи неща важащи за почти всички! Да не мислиш, че тези дето са със светкавици в ръцете(както примерно се показват по ТВто) наистина си имат на идея от такива неща...?
    Im back...

Аз съм зодия овен, инат съм, твърдоглава, нетърпелива.. Имам типичните качества на овен, за съжаление

Цитирай Първоначално написано от talche
    Аз съм зодия овен, инат съм, твърдоглава, нетърпелива.. Имам типичните качества на овен, за съжаление
    Ако това са типичните качества за овен...еми 50% грешат...инат съм си, но съм адски търпелив и спокоен! Ама то дет се вика - ако не е врат ще е шия...казват 5 неща, и поне 2-3 ще се оцелят! Всичко е на базата на общи неща!
    Im back...

Фен Аватара на Vivid
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Всичко е на базата на общи неща важащи за почти всички! Да не мислиш, че тези дето са със светкавици в ръцете(както примерно се показват по ТВто) наистина си имат на идея от такива неща...?
    Да, за тези "астролози", които ги дават по телевизията съм напълно съгласна - това, което "тълкуват" наистина е на базата на общи неща.
    Но астрологията си е голяма наука, за мен лично - доста мистериозна и интересна, и все пак - реална!... Нима в Древни Месопотамия и Египет хората са разчитали на налучкването на "общи неща"?

P.S.: Явно наистина имаш основания да се съмняваш в истинността на тълкуванията - допускам, че не ти е крайно интересно и не се интересуваш чак толкова много от темата, и по тази причина наблюденията ти не са широки (вероятно колкото и моите) - и именно заради това реагираш по подобен начин.. Познавам Овни и наистина съм забелязала че повечето са много търпеливи и уравновесени. Така че, talche - може би не е от зодията
    Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.

Да, за тези "астролози", които ги дават по телевизията съм напълно съгласна - това, което "тълкуват" наистина е на базата на общи неща.
    Но астрологията си е голяма наука, за мен лично - доста мистериозна и интересна, и все пак - реална!... Нима в Древни Месопотамия и Египет хората са разчитали на налучкването на "общи неща"?

P.S.: Явно наистина имаш основания да се съмняваш в истинността на тълкуванията - допускам, че не ти е крайно интересно и не се интересуваш чак толкова много от темата, и по тази причина наблюденията ти не са широки (вероятно колкото и моите) - и именно заради това реагираш по подобен начин.. Познавам Овни и наистина съм забелязала че повечето са много търпеливи и уравновесени. Така че, talche - може би не е от зодията
    Там е въпроса, че не ти дават информацията какъв си ти..а ти дават енергията да си такъв...защото енергията е всичко...ти си енергия, храната която ядеш е енергия, леглото в което спиш е енергия...всички енергии си взаимодействат! Включително и подредбата на небесните тела!
    А какво общо има Египет и Месопотамия...да не мислиш, че са си правили хороскоп за деня...? Бъркаш с астрономията! Което е отделна дисциплина!
    Im back...

Фен Аватара на Vivid
    Град
    Варна

Там е въпроса, че не ти дават информацията какъв си ти..а ти дават енергията да си такъв...защото енергията е всичко...ти си енергия, храната която ядеш е енергия, леглото в което спиш е енергия...всички енергии си взаимодействат! Включително и подредбата на небесните тела!
    А какво общо има Египет и Месопотамия...да не мислиш, че са си правили хороскоп за деня...? Бъркаш с астрономията! Което е отделна дисциплина!
    Интересна е логиката ти, досега не се бях замисляла че и това се захранва с енергия, и съм съгласна.
    За астрономията.. явно наистина греша - както споменах, не съм добре запозната
    ...

...

...

.....

..

....

Това за енергията наистина ме накара да се замисля.
    Прав си.
    Нямам какво повече да се опитвам да опровергая
    Освен
    Голям си инат! Типично за Овен

Голям си инат! Типично за Овен
    Стига с тези глупости! Инат съм и отстоявам винаги себе си по други причини!
    Im back...

Лол,един човек да мисли като мен ^^

Аз съм везни (асцендент стрелец), но би трябвало да съм скорпион
    Самоопределям се като срамежливка но допусна ли някой до себеси съм готова да направя много за него, лесно ранима и злопаметна съм,адски несигурна в себеси, но и търпелива и ,смея да кажа, верен приятел
    Не съм сигурна на коя от зодиите съм се ,,метнала,,
    ,,Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.,,

Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!

Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ъп старата тема
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    ъп старата тема
    Та нещо против мен ли имаш скорпионке?
    То е ясно ,че и двамата като сме от тази зодия - няма се разберем
    Направо ще ме разкъсаш!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Aз съм зодия тиранозавър, яжте ми пацата
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Aз съм зодия тиранозавър, яжте ми пацата
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=WJpGFkBrP1M

А сега сериозно - коя зодия си?

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Аз съм везни.
    Супер кротка съм, през повечето време. Обаче, наклони ли ми някой едната везна, направо откачам. Ставам много зла-заядлива, говоря на висок тон, понякога употребявам и сила.
    Обичам себе си (не съм самовлюбена), и се старая винаги да изглеждам добре (предимно в собствените си очи). Вярвам в максимата, че за да те харесват другите хора, първо трябва сам да се харесваш.
    Обичам да угаждам на близките си и най-вече на половинката си. Ако на него му е гот, значи и на мен ми е гот. Това е положението.
    Изключително чувствителна съм и приемам вътрешно всяко нещо. преживявам с месеци, понякога и с години, загубата на някой близък (като не е задължително загубата да е породена от смърт).
    И така-кротка и обичлива, докато не ме наклонят.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    рак съм, но е трябвало да бъда близнаци. на границата между зодиите съм, но рака доминира, защото е била високосна година.

типичен представител на зодията съм си. домошар съм, чувствителна, със силна интуиция, чета в душите на хората. тача семейството и приятелите си. ревнива :d излъчвам респект и често не ме разбират, но се оправяме в последствие. ценя хората до себе си, за приятел съм готова земята да обърна. много съм честна(чак вреди), добра, разпиляна. :d

често ми казват, че съм близнаци, заради бързият ум, талантите и силната памет. това също е отличителен белег на рака. не мога да спя на пълнолуния и също така нося само сребро.

Асцедентът ми е дева. Работохолизмът ми е от там, подредеността и още някои черти.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 12-01-2011 на 20:03
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica Виж мнението
    Стига с тези глупости! Инат съм и отстоявам винаги себе си по други причини!
    по-голям инат от зодия скорпион - няма!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    На теле, овен или рак не си попадал май.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Инати не, но по-скоро трудно се отказват, ако са си навили нещо на пръста.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си