.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Чувствам се по същия начин, предполагам. Същото желание да се грижа за някой(не ''нещо'') ме изгаря. Искам да обичам истински и да полагам грижи за човека до мен, казвам човек, защото искам да насоча тази енергия/желание/сила към човек а не към котка, куче и т.н. Но и не към кой да е. Малко е странно може би, съмнявам се да има много други момчета с подобна емоционалност, добре, че се контролирам. А дали може да се изчерпи ''бюджетът''-не. Това е нещо като...като глупостта. Винаги я има, дори да не е както е било в началото

Цитирай Първоначално написано от vpowerrr Виж мнението
    Чувствам се по същия начин, предполагам. Същото желание да се грижа за някой(не ''нещо'') ме изгаря. Искам да обичам истински и да полагам грижи за човека до мен, казвам човек, защото искам да насоча тази енергия/желание/сила към човек а не към котка, куче и т.н. Но и не към кой да е. Малко е странно може би, съмнявам се да има много други момчета с подобна емоционалност, добре, че се контролирам. А дали може да се изчерпи ''бюджетът''-не. Това е нещо като...като глупостта. Винаги я има, дори да не е както е било в началото
    ожени се за мен! :д

по темата - случвало ми се е, но са били амо моментни състояния. и, струва ми се, можеш и да се изчерпиш, да спреш да искаш да даваш. ако си изчерпаем
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си