.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Niakoitam, това с кучето и просяка го дадох като пример, като да им помагаш с храна или приятелство, а като любовни отношения...но няма да изпадам в подробности, защото има реална опасност Блаб този път да ме обвини в "матрачни бръщолевения".

В човешките взаимоотношения има очаквания и според степента на покриването им -мотивация (любов, обич, приятелство и т.н.). Дори родителите, чиято обич е най-близко до безрезервната, имат очаквания спрямо нас и ако сме хаймани, отношението им може доста да се промени.

П.П. Niakoitam благородството е скрито и ненаградено. Тръгнеш ли да го изтъкваш, по какъвто и повод губи силата си. Винаги. Може да ти изглежда, че мразя кучета, животни просяци - това няма значение, който ме познава, знае отношението и действията ми в тази насока.
    Последно редактирано от bratignat : 12-19-2011 на 14:38

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от bratignat Виж мнението
    П.П. Niakoitam благородството е скрито и ненаградено. Тръгнеш ли да го изтъкваш, по какъвто и повод губи силата си. Винаги.
    Защо пък да е скрито и ненаградено. Стига да не се прави със задни помисли когато е показано по видно може да накара и много други хора да се чукнат по главите и да видят че има много по съществени неща в живота. А ненаградено...зависи на какъв човек ще попаднеш и ще помогнеш, но да разбира се не трябва да се изтъква така че даденият човек едвали не трябва да ти е задължен цял живот за това,даже и да си усетил че е неблагодарник. И все пак благодарността в очите си е хубаво нещо пък ако е по-благодарен може и някога когато ти си изпаднал в затруднено положение, а той примерно е в по-добра ситуация да ти подаде ръка. Не защото така попринцип е редно а от благодарност и най-вече от благородство.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си