- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли спали с дебелак/дебелана?
Тук идва инетересното- според ТВОИТЕ виждания , ти може да имаш привлекателно тяло ... и съответно да търсиш привлекателни момчета. Но според нечии чужди виждания, може да не си нещо особено и да заслужаваш нещо също толкова не особено като физика.
Като имаш привлекателно тяло,к'во, да не си хванала на дядо господ шлифера и искаш само по 1.85 , мускул отгоре до долу момчета?
Колко пъти трябва да обяснявам на момичета като теб- СЕКС НЕ СЕ ПРАВИ С ТЯЛО , А С ЧОВЕК
TheGuardian01 много точно го каза. И да, Анджелина би тръгнала с някой, който не е релефен. Имено за това си е имала и приятелки, които пък дори не са били пълни красавици.
TheGardian01, интересна логика за човек, който твърди следното:
Още по-интересно е, ако приемем, че това е вярно, какъв ставаш ти? Ще ти подскажа. Започва с "к" и завършва на "урвар".Вие, приятелката ми, бъдещата ми жена (която и да е) ,всички кифли, парцалки , Ентелектуалки и така нататък ... с извинение - еми няма как да не гледам на вас като на к**ви , като са ви минали по 5-10-15 човека.![]()
TheGardian01, не разбирам хората, които се опитват да кажат на някого какво ТРЯБВА да харесва. Има мъже, които не харесват слаби жени и си падат по по-пълни. Те наричат слабите торби с кокали, анорексички и тн. На мен дори са ми викали "чируз", а аз съм далеч от кльощава - съвсем нормална съм. Има съответно и мъже, които харесват слаби и не поглеждат по-пълни. Това важи по абсолютно същия начин за женския пол. Всяка си е с предпочитания. Аз имам позната, която не поглежда мъже под 90 килограма. По-слабите момчета трябва да се обидят сега ли? Едни си падат по едри, други по слаби. Така е устроен света.
И няма как да правиш секс с душата на човека. Хората, които са прекрасни отвътре, а не ме привличат са ми приятели. За да изградя връзка или да правя секс с някого, трябва да го пожелая И физически, не само на емоционално ниво.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мен не ме бърка да съм "курвар" . Ти имаш ли някакъв проблем с това?
А само не разбрах, къде намери връзката между вижданията ми, че момичета имали повече от 5-6 и т.н. мъже в живота си са курви и това че не виждам нещо нередно да се прави секс с човек, чиято физика е "НЕПЕРФЕКТНА ЗА НЕЧИЯ ДРУГА ПЕРФЕКТНА" ?
Бих си легнал с леко позакръглена, но чак пък тея от снимките е малко прекалено.Иначе, кво аз като съм 90кг някви проблеми ли има, много зависи какво правиш и как го правишаз лично не се смятам за най-грозния на целия свят
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
С леко закръглена може, но чак такива като тези в първия пост... Не.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
С нормално телослужение съм , бил сам и с по-слаба и с по-пълна.. незнам дали имаха двете разлика отностно опита но с по-пълната се насладих много повече... направо си те изяжда от секс... като приказвам за по-пълна не приказвам за ептен по 100 кг и повече. Но приятно закръглена доста повече ми харесва такава бузеста леко бих казал отколкото слаба..бих казал че вманиечено слабите са ми и ГРОЗНИ..и секса с тях малко звуците от кокалите и са ми толкова смешни , че бих ги определил че все едно гледам две костенурки как се лопат по корубите![]()
Не надявам се че не съм сгрешил като не отворих снимките .
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Не, просто не ме привличат физически.
Дебел е човек , който е много над нормалното телосложение за ръста и фигурата си .Не мисля , че 10-15 кг повече те вкарват автоматично в категорията на дебели . По-пухкави и закръглени да , но не дебел . Принципно харесвам слаби , дори със малки гърди , но в никакъв случай не бих се ограничил само до такива . Глупаво е човек да си слага подобни бариери , още повече като знаем , че съдбата е кучка и може да му изиграе номер .![]()
Аз обичам едрите мъже. Нормално, предпочитам атлетични тела, но дори и да е по - пълен няма никакъв проблем в това. Важно е да има правилния подход към тялото ми. Имах един бивш, който беше аааадски едър (и висок, и пълен), абе друго си беше мечешката прегръдка. Хем тогава и аз бях доста по - едра, хем пак се изгубвах в прегръдката му. Всъщност телосложението не е чак такъв фактор, важно е да е сръчен и находчив!![]()
Сега е по-важно не колко тежи мъжът, а портфейла му и дали има БенВе![]()
Сланината никога не ме е привличала. Падал съм си и по момичета от порядъка на 65-70кг, но при ръст 1.83+ и крак повече от метър смятам, че ми е простено.
Respect my authoritah
Не се изненадвайте от отговорите . Болшинството тук са на възраст , при която суетата е в своя пик и съответно външността е от първостепенно значение .
Абе да ви кажа аз съм 45 кг, приятеля ми е около 100. Има томбак и квоо?? Обичам го така и не бих го заменила за момченце с изваяно тяло! И прави най- страхотния секс, от всички досега!)))