.
Затворена тема
Страница 69 от 78 ПървиПърви ... 1959656667686970717273 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 701 до 1 725 от общо 1950
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    http://www.eva.bg/pics/gallery/balet5-154-10146.jpg купих си две такива очни линии. Притеснява ме, че не засъхват бързо. Да не би да е имало и друг вид и аз да не знам. Аз си мацнах на ръката да видя колко е плътно, постоя 10 минути, обаче още си стоеше влабно. Попих го с една салфетка лекичко и тогава стана сухо. Та някакви фокуси има ли да засъхва по - бързо(примерно да нанасям тътнък слой да изсъхне и после да повторя) или има друг вид за по - бързо засъхване?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ^Аз си слагам пудра и отгоре очна линия и не се размазва

FreshJuice мерси за отг.
    Шофирай разумно - стигни жив!

Фен
    Град
    РУСЕ
    Някой знае ли какъв модел чанти са модерни?

Супер фен
    предложения за грим (семпъл) и прическа
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Rebirthing Нали искаше отзиви за Есенс. От пудрата съм доволна много
    Днес си взех и руж,ако искаш и за него ще пиша утре

Мега фен Аватара на koshtramba
    Последно редактирано от koshtramba : 12-20-2011 на 18:54
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka Виж мнението
    Rebirthing Нали искаше отзиви за Есенс. От пудрата съм доволна много
    Днес си взех и руж,ако искаш и за него ще пиша утре
    Koй руж си взе
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Момичета, препоръчайте ми хубава очна линия. Имам една .. на Claire's, която си взех от Швейцария като бях за последно (края на лятото) Таа, бях я забравила и я пробвах и много се харесвам с очна линия .. НО проблема е че много бързо засъхва, докато я сложа до края на окото началото е изсъхнало, а ако сгреша.. трябва да започна от начало :Х Ако си пипна окото (20мин след като съм я нанесла, примерно) без да искам и тя започва да се ..рони? От моята очна линия е това или по принцип? Ако е от моята препоръчайте ми хубава очна линия, с която да мога да избегна по - горе описаното ..

ПС: Ако е и лесна за нанасяне от .. начинаещи, перфектно
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Очната линия не трябва да се рони. А ако сгрешиш нещо, ползвай тампонче за уши и го навлажни малко с водичка. А за марка, аз сега си взех на MAC и съм много доволна. В кутийка е и не е течна, нанася се супер лесно и цвета е наситен.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Много яка е гел-очната линия на Essence. Уникално наситен цвят, изобщо няма нужда да повтаряш, личното ми мнение е, че се нанася лесно и е само 6лв. Водоустойчива, не мърда от очите докато не я изтриеш. Няма напукване, ронене,разпадане. Чудесна е.
    Друга много добра и течна е тази:

Много е хубава, но за мен гел-очната линия на Essence се нанася много по-лесно. Лореалската иначе ако объркаш нещо,се трие адски лесно, не е нужно да търкаш и натискаш. С тази на Essence е най-добре да не бъркаш. 13лв е.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен
    благодаря ти КОЩТРАМБА

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Много яка е гел-очната линия на Essence. Уникално наситен цвят, изобщо няма нужда да повтаряш, личното ми мнение е, че се нанася лесно и е само 6лв. Водоустойчива, не мърда от очите докато не я изтриеш. Няма напукване, ронене,разпадане. Чудесна е.
    Друга много добра и течна е тази:

Много е хубава, но за мен гел-очната линия на Essence се нанася много по-лесно. Лореалската иначе ако объркаш нещо,се трие адски лесно, не е нужно да търкаш и натискаш. С тази на Essence е най-добре да не бъркаш. 13лв е.
    Можеш ли да сложиш снимки и на 2те, че нещо не ми ги отваря?

Голям фен Аватара на albi951
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    На Лореал аз не съм я, но резултата на чуждите мигли(:Д) не е толкова добър, колкото Макс Фактора. Не стои толкова естествено... всеки си има предпочитания, де, аз тази също мислех да я пробвам, но си залоших на сигурното. А Макс Факторската в момента е намалена от 25 на 13(!!!)лв, в Дъглас я гледах. В златна опаковка е. Просто ако не сте я пробвали, сега е момента. Голяма реклама, знам, но не случайно ползвам вече май 5-та или 6-та опаковка. Изгубих им бройката.
    И мен ме мотивира да си я взема, само да попитам къде се намира Дъглас?

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Град
    Sofia
    Дъ Мол, Сердика Център .. срещала съм и по улиците около центъра, но не се сещам за точното име .. :Х

Цитирай Първоначално написано от FreshJuice Виж мнението
    Koй руж си взе
    http://beautycosmetic.biz/images/ess...lorblusher.jpg номер 10...другото е много розово

Град
    Sofia
    http://zachoveka.com/product/765/l-o...bon-gloss.html Твърда ли е четката или мека ?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Твърда. десетбуквидесетбукви
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от millmii Виж мнението
    http://zachoveka.com/product/765/l-o...bon-gloss.html Твърда ли е четката или мека ?
    Да,но не е от най-твърдите. Приятно твърда е, не боцка. Тези, които са като писалки са много...бодливи и драскащи, лично мнение. Много лесно се нанася.

Цитирай Първоначално написано от albi951 Виж мнението
    И мен ме мотивира да си я взема, само да попитам къде се намира Дъглас?
    За кой град? ПО моловете са попринцип. Има ги намалени и на други места,май в ДМ гледах.

anonymous708973
    Guest
    Гледам, че са отговорили, но и аз да кажа за очната линия на Есенс. Водоустойчива е, струва само 5.30, а новият вариант с твърда, но не бодяща четка е страхотен, нанася се сууупер лесно, а аз попринцип съм супер саката. Ако сгрешите нещо, но е малко вероятно, клечка за уши с малко зехтин и проблемът е решен.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Гледам, че са отговорили, но и аз да кажа за очната линия на Есенс. Водоустойчива е, струва само 5.30, а новият вариант с твърда, но не бодяща четка е страхотен, нанася се сууупер лесно, а аз попринцип съм супер саката. Ако сгрешите нещо, но е малко вероятно, клечка за уши с малко зехтин и проблемът е решен.
    Охх .. сега много се колебая коя от 2те Може ли снимка и на тази новата, все пак ако е хубава .. какво е евтина ще е супер, но най - добре да я пробвам и да видя!

Banned Мега фен
    така.. да ви попитам.. значи за ''триъгълника'' става въпрос.. винаги си правя кола маска.. и преди 3 седмици някъде си направих и започнаха да излизат косъмчета,но са още малки и едва ли ще ги хвана с кола маската... и сега седнах да чета кога боли по-малко,защото преди някъде бях чела,но никога не съм го спазвала,а последния път определено ми дойде в повече болката .. и да ви попитам.. някой знае ли дали наистина от 3-5 часа боли по-малко ? ест. ако го е пробвал.. и някъде бях чела,че преди менструацията също боли повече,а след по-малко ... някой ?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Между 3 и 5 часа мускулите са най-отпуснати, НО става въпрос за 3 и 5 часа през нощта.
    Иначе да, преди цикъл боли най-много, тогава нивото на хормоните е различно. Определено след цикъл боли по-малко.

Аз не мога пък с кола-маска да си обезкосмявам триъгълника. Кожата ми е изключително чувствителна там и буквално ми...отлепя кожата, имах много гадни рани всеки път, много кръв ми течеше. И минах на епилатор. Боли ме по-малко сякаш, пак ми се разранява кожата и тече малко кръв на места, но е много по-добре положението. И излзиат по-бавно.

Супер фен
    я предложете някой хубав коректор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си