- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
http://www.eva.bg/pics/gallery/balet5-154-10146.jpg купих си две такива очни линии. Притеснява ме, че не засъхват бързо. Да не би да е имало и друг вид и аз да не знам. Аз си мацнах на ръката да видя колко е плътно, постоя 10 минути, обаче още си стоеше влабно. Попих го с една салфетка лекичко и тогава стана сухо. Та някакви фокуси има ли да засъхва по - бързо(примерно да нанасям тътнък слой да изсъхне и после да повторя) или има друг вид за по - бързо засъхване?
^Аз си слагам пудра и отгоре очна линия и не се размазва
FreshJuice мерси за отг.![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Някой знае ли какъв модел чанти са модерни?
предложения за грим (семпъл) и прическа
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Rebirthing Нали искаше отзиви за Есенс. От пудрата съм доволна много![]()
Днес си взех и руж,ако искаш и за него ще пиша утре![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Момичета, препоръчайте ми хубава очна линия. Имам една .. на Claire's, която си взех от Швейцария като бях за последно (края на лятото) Таа, бях я забравила и я пробвах и много се харесвам с очна линия .. НО проблема е че много бързо засъхва, докато я сложа до края на окото началото е изсъхнало, а ако сгреша.. трябва да започна от начало :Х Ако си пипна окото (20мин след като съм я нанесла, примерно) без да искам и тя започва да се ..рони? От моята очна линия е това или по принцип? Ако е от моята препоръчайте ми хубава очна линия, с която да мога да избегна по - горе описаното ..
ПС: Ако е и лесна за нанасяне от .. начинаещи, перфектно![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Очната линия не трябва да се рони. А ако сгрешиш нещо, ползвай тампонче за уши и го навлажни малко с водичка. А за марка, аз сега си взех на MAC и съм много доволна. В кутийка е и не е течна, нанася се супер лесно и цвета е наситен.
Много яка е гел-очната линия на Essence. Уникално наситен цвят, изобщо няма нужда да повтаряш, личното ми мнение е, че се нанася лесно и е само 6лв. Водоустойчива, не мърда от очите докато не я изтриеш. Няма напукване, ронене,разпадане. Чудесна е.
Друга много добра и течна е тази:
Много е хубава, но за мен гел-очната линия на Essence се нанася много по-лесно. Лореалската иначе ако объркаш нещо,се трие адски лесно, не е нужно да търкаш и натискаш. С тази на Essence е най-добре да не бъркаш. 13лв е.
Everything changes, but beauty remains ...
благодаря ти КОЩТРАМБА
Дъ Мол, Сердика Център .. срещала съм и по улиците около центъра, но не се сещам за точното име .. :Х
http://beautycosmetic.biz/images/ess...lorblusher.jpg номер 10...другото е много розово![]()
http://zachoveka.com/product/765/l-o...bon-gloss.html Твърда ли е четката или мека ?
Гледам, че са отговорили, но и аз да кажа за очната линия на Есенс. Водоустойчива е, струва само 5.30, а новият вариант с твърда, но не бодяща четка е страхотен, нанася се сууупер лесно, а аз попринцип съм супер саката. Ако сгрешите нещо, но е малко вероятно, клечка за уши с малко зехтин и проблемът е решен.
така.. да ви попитам.. значи за ''триъгълника'' става въпрос.. винаги си правя кола маска.. и преди 3 седмици някъде си направих и започнаха да излизат косъмчета,но са още малки и едва ли ще ги хвана с кола маската... и сега седнах да чета кога боли по-малко,защото преди някъде бях чела,но никога не съм го спазвала,а последния път определено ми дойде в повече болката.. и да ви попитам.. някой знае ли дали наистина от 3-5 часа боли по-малко ? ест. ако го е пробвал.. и някъде бях чела,че преди менструацията също боли повече,а след по-малко ... някой ?
Аз не мога пък с кола-маска да си обезкосмявам триъгълника. Кожата ми е изключително чувствителна там и буквално ми...отлепя кожата, имах много гадни рани всеки път, много кръв ми течеше. И минах на епилатор. Боли ме по-малко сякаш, пак ми се разранява кожата и тече малко кръв на места, но е много по-добре положението. И излзиат по-бавно.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
я предложете някой хубав коректор