.
Затворена тема
Страница 71 от 78 ПървиПърви ... 2161676869707172737475 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 751 до 1 775 от общо 1950
    Супер фен Аватара на pressiana
    Мицеларната вода подходяща ли е за почистване на грим около очите?

Banned Мега фен
    n3zabrawiimaa
    .. малката ?! .. явно съм по-малка от теб,но акъла ти не показва това за това спирам да споря... а и не се опитвам да казвам какви теми да се правят и какви не .. и щом си питала ще търпиш и критика ?! .. питам за СЪВЕТ,а не да ме критикуваш .. + това и ти щом пишеш във форума ще търпиш всякакви коментари ае с малоумници не ми се разправя

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Ах колко си комплексирана.. Такава е днешната младеж.. ужас направо
    Другия път сложи още повече емотиконки, защото без тях няма да можеш да ми обесниш :S

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa Виж мнението
    Ах колко си комплексирана.. Такава е днешната младеж.. ужас направо
    Другия път сложи още повече емотиконки, защото без тях няма да можеш да ми обесниш :S
    Да де,то друго си е да ти обЕсни
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от pressiana Виж мнението
    Мицеларната вода подходяща ли е за почистване на грим около очите?
    Да! десетбуквидесетбукви
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на koshtramba
    n3zabrawiimaa, доста си зле, момиче. Не знам дали знаеш, че като я изсушиш нищо няма да постигнеш, мръсотията си остава вътре, пъпката минава временно, после пак се появява. Пъпката се боцка съвсем леко, само горния слой кожа и се изкарва мръсотията, ако не е назряла. Така правят козметиците по цял свят.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    n3zabrawiimaa

1во можеше да го напишеш нормално .. 2ро .. не за първи път го правя това с иглата,но за първи път ми се случва това,а и едва ли се е инфектирала.. все пак.. мерси.. сега и сложих крем Здраве и след малко ще го махна и ще я мажа със спирт...

millmii мерси.. само дето за първи път ми е случва и не знам до колко дена ще мине.. на теб за колко г/д. ти минава ?
    За жалост ми отнемат г/д една седмица, но аз вече спрях да ги третирам по никакъв начин, защото и без да я пипам и след като я разчопля заздравителния период е еднакъв,а болката е 3 пъти по - голяма ( и се вижда много повече..) .. в момента пак си патя .. като цяло аз слагам само спирт и крем Здраве, но и хидратиращ крем през деня (Здравето-вечер), защото се изсушава иначе.
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    n3zabrawiimaa, доста си зле, момиче. Не знам дали знаеш, че като я изсушиш нищо няма да постигнеш, мръсотията си остава вътре, пъпката минава временно, после пак се появява. Пъпката се боцка съвсем леко, само горния слой кожа и се изкарва мръсотията, ако не е назряла. Така правят козметиците по цял свят.
    Точно.
    Аз попринцип нямам пъпки, обаче чат-пат ми излиза една огромна точно между двете вежди (от обърнат косъм, нямам идея как става толкова зле), която узрява 2 седмици и после стои още 2, докато се махне. С игла се боцка, когато е узряла, обаче няма връх. Прави се с цел да не си разраняваш кожата, стискайки зверски, докато се пукне, а да я боднеш съвсем лекичко.

Banned Мега фен
    ^ точно за това я боцнах,защото стоеше 3 седмици,като 2рата и 3тата адски много болеше.. сега я минавам със спирт и довечера ще я намажа с крем здраве и дано да мине

millmii ох,дано да ми мине по-бързо

n3zabrawiimaa
    ох .. по-добре комплексирана отколкото неграмотна

Banned Мега фен
    ох извинявам се,но още един въпрос.. значи преди ползвах лептен.. и кремчето е свършило,но лосиона,който се отмива е на половина г/д. .. според вас мога ли да си го ползвам ? .. т.е. да си мия лицето с него примерно вечер ?

Мега фен Аватара на babity
    Някой може ли да ме насочи къде в Пловдив мога да намеря мъжки пуловер или жилетка, едра плетка, на приемлива цена? Един приятел много им се кефи обаче онзи ден обърнах града и не мога да намеря...

Супер фен
    3oPuTy не намирам клипчета с различни начини за носене на тези гребенчета може ли да помогнеш?
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    http://www.youtube.com/watch?v=A6VK1...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=yZjNZ...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=hR3X7...eature=related

Може да се повтарят - не съм ги гледала.Само видях,че в тях става дума за тези гребенчета
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен
    много ти благодаря :*
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Възможно ли е след всичките продукти против акне кожата ми да стане суха? Забелязвам,че доста се е поизсушила ;х ..
    Бях хиляди пъти Жулиета.

^ Определено е възможно. Все пак тези продукти регулират омазняването ии в известна степен изсушават кожата.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Възможно ли е след всичките продукти против акне кожата ми да стане суха? Забелязвам,че доста се е поизсушила ;х ..
    Възможно е. Поне се радвай, че си регулирала мастната секреция. Какво ползваш?
    Питам, за да дам евентуално насоки за по-нататъшна грижа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    ^ ндам.. и аз искам да знам,защото повечето хора,които са предразположени към акне кожата им е мазна - аз не съм от тях.но преди МЦ ми се поомазнява кожата ..

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Възможно е. Поне се радвай, че си регулирала мастната секреция. Какво ползваш?
    Питам, за да дам евентуално насоки за по-нататъшна грижа.
    Акне Аут за пъпките и матиращ крем на Галеник. За измиване ми е гел на Юсерин,също матиращ. И понякога ползвам избелващ крем на Кокона, но скоро не съм го ползвала.
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    ^ Май сама си отговори ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Повече от фен
    искам да попитам избелващия крем на кокона действа ли и да ползвам ли след него хидратиращ срем с фактор , защото така съм чела... кремът ми трябва да залричи петна от пъпки , които стоято от едно 5 месеца
    www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Акне Аут за пъпките и матиращ крем на Галеник. За измиване ми е гел на Юсерин,също матиращ. И понякога ползвам избелващ крем на Кокона, но скоро не съм го ползвала.
    Ми... попрекалила си. Или си вземи хидратиращ крем, или намали миенето с гел.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Не мислех, че е възможно да ми стане суха кожата, защото винаги е била страшно мазна, дори не в тийнейджърските ми години. Иначе с гел се мия само сутрин и вечер.
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Град
    пространството на Дисе
    Ами разреди го, де.

Banned Мега фен
    ^ нда.. примерно само сутрин.. можеш да си вземеш розова вода и някакво кремче.. мисля,че ще ти се отразят добре.. аз ползвам Бочко и съм доволна.. а сега като стана ? за кремчето.. преди ми беше добре с него,но сега понякога като го сложа ми омазнява леко кожата (но само понякога) някой да има идея от какво може да е ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си