- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- 21.12.2012-Края на света: true or false
По-скоро, как го беше казал, някакви духовници го били натоварили със "свръх екстремална/колосална сатанинска сила" паднал на земята и после Бог Отец и Исус (ама истинските, не рисуваните) го съживили. Те са истински, доблестни мъже!![]()
^ възможно е, източните лъжеучения, наистина могат да натоварят човек с отрицателна енергия, за да го погубят, много хора са стигали дори до лудост, при занимания с окултни практики.
Да бе, некви изроди с картечници. Хахахаха, да не се отклоняваме.
npp, леле, ако знаеш колко ми стана смешно за това, което написа за изкуственото състаряване на фосилите, ти наистина ли смяташ, че зад това седи Сатаната? Няма си той друга работа, и защо му е да го прави?
А сега очаквам да обясниш как Е ВЪЗМОЖНО това и каква е ползата ?!
Достатъчно добре съм запозната с източните религии и окултните практики за да ти кажа, че дрънкаш абсолютни глупости. Ако във всички тези драсканици визираш и будизма, да те светна, че Буда е живял далеч преди твоя любим Джизъс Крайст и е БИЛ човек от плът и кръв, а не някакво божесто. Истината обаче е, че няма солидни доказателства за съществуването на нито един от двамата.
аз не мога, но истинсият Господ Бог може
"Ето разумното значение на това: Седемте глави са седем хълма(т.е. седем нечисти/сатанински духа), на които седи жената(т.е. които са в зависимост с кундалини - това е сатанински дух, който трябва да бъде прекаран през чакрите в процеса на йога/медитация) те са и седмина царе(т.е. седем чакри), от които петимата паднаха, и единият сега е(т.е. понеже процесът на трансцендентална-медитация е съсредоточен предимно в шестата чакра), а другият още не е дошъл, и когато дойде, трябва само малко да постои(т.е. а постигането на кулминационната седма чакра може да трае само не повече от 5-6 хилядолетия); и звярът(т.е. сатанинският дух аум - така го наричат в индия "аум"), който беше и го няма, той е осмият цар, който е от седемте(т.е. той е главният сатанински дух, който е източникът на седемте сатанински духа/чакри), и отива в погибел; и десетте рога, които си видял, са десет царе(т.е. са духовниците на дявола на звяра/аум, като най-вече индийските аватари/гуру/йогини/брахмини), които още не са получили(т.е. които първоначално не са имали/нямат) царска власт, но за един час(т.е. но за времето, през което звяра/аум царува те) получават власт като царе заедно със звяра; те са единомислени и предават на звяра своята сила и власт; те ще воюват против Агнето(т.е. против Господ Исус Христос), но Агнето ще ги победи, защото е Господ на господарите(т.е. защото е единственият Господ за цялата вселена) и Цар на царете(т.е. и единственият най-съвършенно Праведен/Достоен Цар); тоже и ония, които са с Него, ще победят, които са звани, избрани и верни. Каза ми още: Водите(или: теченията), които си видял, гдето седи блудницата, са люде(т.е. са неправедните духовници) и множества(т.е. и неправедните верчески/духовни деятели), народи(т.е. човешките вероизповедания/деноминации) и езици(т.е. и неправедните верчески/духовни учения/доктрини). И десетте рога, които си видял, те и звяра ще намразят блудницата, и ще я направят пуста и гола, и ще изядат месата й, а нея ще изгорят в огън. Защото Бог тури в сърцата им да изпълнят Неговата воля, като действуват единомислено и предадат царската си власт на звяра, докато се сбъднат Божиите думи. И жената, която си видял, е големият град(т.е. блудницата, която си видял всъщност е човешката религия, сиреч неправедната), който царува над земните царе(т.е. на която неправедните духовници/верчески деятели служат/са верни)." Откровение 17: 9-18
Последно редактирано от npp : 12-27-2011 на 16:38
Tи и беше учил че Йешуа не е възкресявал Лазар, че мъртвите не са ставали от гробовете на великден и тн. Дори и ни спореше и ни се смееше колко сме глупави че да мислим така не помниш ли?
Сутрин ставаш рано, отиваш в селото да помагаш на бедните, на строежи за училища и болници, просиш за храна и която не се изяжда се дава на бедните до вечерта.Будизма - религията на егоцентризма. Отрова.
Ужас. Слава богу че не са някакви тъпаци които си потъпкват светите писания и правят точно обратното на това, което трябва да бъдат, но се опитват да накарат другите да ги видят като такива. Тц, тц, тц
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
^ в будизма няма любов към ближния, а има безразличие към ближния
достигане на божественост без Бога, точно причината поради която деница се превръща в дявол.
Не е важно само външните дела, а с какво намерение ги правиш.
Току що показа, че си запознат с будизма толкова колкото и с физиката.
Будизмът по никакъв начин и никога не е засягал другите религии, най-малкото християнството.
Егоцентрична може да бъде само твоята религия и твоят господ, който определено чеше егото си искайки всички хора да му се подчиняват. На мен това ми звучи доста егоцентрично.
![]()
@gandalf лошото 'найш ли кое е ? Че не мога да се базирам дори на малкото си познания,защото все повече се убеждавам,че в тия учебници има все повече глупости (съдя по биологията) Има писани пълни глупости,които вече доказано са опровергани (пример,влияне на височината от околната среда) ..
И подобно и тук...........
А този Йешуа не фигурира подобен,за Лазар съм го учил..И Лазар не е възкресен от него? Освен ако тва не е някво друго наименование на джесъс..
Хаххааха, абе, ти си нелеп, бе ! Това показва информираността ти не само на религьозно ниво, а изобщо. По-добре спри да пишеш, сериозно. Отчайващо неинформиран си. А за Йешуа Ха-Ноцри поне чувал ли си ? От един руски роман ? Абе, ти книги четеш ли ? Или само пиеш Вита Голд и блъскаш?
А кво не разбра от въпроса ми, не ти разбрах особено идеята за височината (на кое?), какво имаш предвид?
^ Къде ти казах кво да пиеш, бре? Добре ли си, или си толкова плиткоумен, че не можеш даже да прочетеш какво ти пиша. Аре, размърдай си малко мозъка и ми отговори на въпроса. Давам ти втори шанс.
Колко пъти ще отговарям на един и същ въпрос..
Явно май си адски прост......