- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Може и да не сме видели Бога, но имаме залог за небесното,
"чрез Него и вие, като чухте словото на истината - благовестието за вашето спасение, и като повярвахте в Него, бидохте запечатани с обещания Светий Дух, Който е залог за нашето наследство"
"а грижата да се учиш е любов; любовта пък е да пазиш законите й; а да пазиш законите е залог за безсмъртие"
"Той ни и запечата и даде залога на Духа в сърцата ни."
ДА!
YES! Хахааа, баси тъпака. За втори път си го каза. Просто си видял нещо, което ти е прозвучало хубаво и си се юрнал Пеньо с патките.
Същото нещо го има в корана (залагам си и трите ташака че не си го чел, но сега ще ми опонираш от инат).
Просто това че си роден на дадено място е определило религията ти.
Простак
ПС Това те прави и лъжец, защото ми казваше че си имал много доказателства.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
това донякъде е разбирамо, иначе то е доста явно когато някой се опитва да се "извинява" по заобиколен път, и двете сте почти на едно мнение, сякаш една и съща личност пише от два акаунта, но на мен ми е все едно кой от колко акаунта пише, все пак донякъде е разбираемо, най-малкото има хора, на които не им е интересно да четат определени неща, разбираемо е, макар и да не знам какъв точно е вашият случай.....