.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Повече от фен Аватара на evropeiski
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    ...
    Може и да не сме видели Бога, но имаме залог за небесното,

"чрез Него и вие, като чухте словото на истината - благовестието за вашето спасение, и като повярвахте в Него, бидохте запечатани с обещания Светий Дух, Който е залог за нашето наследство"

"а грижата да се учиш е любов; любовта пък е да пазиш законите й; а да пазиш законите е залог за безсмъртие"

"Той ни и запечата и даде залога на Духа в сърцата ни."

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    Може и да не сме видели Бога, но имаме залог за небесното,
    ДА!

YES! Хахааа, баси тъпака. За втори път си го каза. Просто си видял нещо, което ти е прозвучало хубаво и си се юрнал Пеньо с патките.

Същото нещо го има в корана (залагам си и трите ташака че не си го чел, но сега ще ми опонираш от инат).

Просто това че си роден на дадено място е определило религията ти.

Простак

ПС Това те прави и лъжец, защото ми казваше че си имал много доказателства.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на evropeiski
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    корана (залагам си и трите ташака че не си го чел, но сега ще ми опонираш от инат).

Просто това че си роден на дадено място е определило религията ти.

Простак
    Не съм чел Корана, но съм се интересувал от Исляма и знам достатъчно за да преценя, че Православието е единствения път към Бога..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Не е точно така, опитах, но не се получи. Ако беше така, нямаше да съществува точката като пунктуационен знак. Някак се губи смисъла, изключително трудно се чете написаното от теб.
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Извинявай, ама тия точки, удивителни и въпросителни не са сложени за красота, а точно с тази цел, да е по-разбираемо изречението! Ако мислиш, че някой ще седне да ти разделя изреченията от по 50 реда и да ги осмисля, жестоко се лъжеш.
    това донякъде е разбирамо, иначе то е доста явно когато някой се опитва да се "извинява" по заобиколен път, и двете сте почти на едно мнение, сякаш една и съща личност пише от два акаунта, но на мен ми е все едно кой от колко акаунта пише, все пак донякъде е разбираемо, най-малкото има хора, на които не им е интересно да четат определени неща, разбираемо е, макар и да не знам какъв точно е вашият случай.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си