.
Отговор в тема
Страница 32 от 87 ПървиПърви ... 222829303132333435364282 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 2160
    Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Гейски, отново, ако ти не си способен да повярваш в моят Бог не се прави на пияна маймуна да ми опъваш локуми.

Казах ти - и ти и мюсюлмани и мормони и каквото си избереш представяте света така "Атеисти срещу моят конкретен бог" като се правите на гръмнати ако някой деликатно ви намекне че има само някакви си билиони хора които казват същото ама за друг бог.

Твоят бог е ням и несъществуващ точно колкото техните. Казах ти - такъв съм роден. Молил съм се толкова пъти за нещо и съм получавал само мълчание и метафоричен курец.

Не съм като нпп да избухвам и после да ми се явява Йешуа да ме възкресява, да ми се явяват някакви сатанинстки магьосници докато спя и да подпалвам къщата с мисли.

Или трябва да повярвам че чудесата на мюсюлманите са истински, чудесата на християните са истински, чудесата на индусите са истински и тн и да приема че всичките сте прави и грешни едновременно

ИЛИ

че всички без едни лъжете като изоглавени прасета

ИЛИ

че всички лъжете.

Учил съм психология, гледал съм изследвания, БИЛ СЪМ ТАКЪВ, ясни сте ми.

Няма какво да се коментира повече. Просто се правиш на луда кокошка понеже ти е приятно, но в процеса ръсиш глупости и обиди.

Нямаше да си губя времето.

ПС светото лайно може когато се опитва да покаже че речника му не се състои от 200 думи да проверява как се пишат, че за втори път от 2 пъти когато се опитва да използва малко по-неконвенциална дума прави правописна грешка.
    Не се превежда като свето лайно,но както и да е ..
    Продължавай в същия дух..Ще стане човек от теб ..
    Ще духаш на някой магал за жълти стинки накрая :}

Мега фен Аватара на Concussion
    Да, бе, ти също киснеш на компютъра и пишеш тука, ама хората, които искат да понаучат нещо затъпяват и си губят времето. Аре чупи се, бе хлапак, ти нямаш работа в тоя раздел. На ей такива като теб целият им живот е един HolyShit.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Отново ad hom (давай миличък, провери в гугъл какво значи), само това можеш. Само това и гигантски шрифт.

Баси лайното дребно
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на evropeiski
    ...
    Ок, 1Петрово 3:15 - изпълнено.
    Bye-bye

Супер фен Аватара на HolyShit
    Язък ти и за образованието(ако имаш наистина такова)..По начина(по агресивния начин),чрез който искаш да се аргументираш .. Раздаваш го какъв ли не и то къде ? В някакъв форум Жал ми става за теб
    А за concussion няма кво да говорим..И хората с проблеми не е лошо да имат интернет..Да влизат да се чувстват като останалите,нали все пак тук сме равни
    И аз съм просто пътник.Днес-утри съм цял ден във форума,после 2 месеца ме няма .. Ама то тва щото не ми е работата само да следя някъв си форум да си чеша езика..
    Ай приятна ви дискусия..Отивам да тренирам>..

Мега фен Аватара на koshtramba
    Хъхъ, "отивам да тренирам", поклонете му се! Ходи някоя книжка да прочетеш, лоено топче такова!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Дано си разтегнеш някой менискус.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Всеки има свой път. Важното е да се чувстваш добре и да намериш за себе си онова, което търсиш. За всеки е нещо различно.

На никого не дължиш обяснения за вярата си и т.н.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Лол

да - имам образование. Още си работя по мастъра в Холандия в момента, имам си и работа.

А иначе това че си мислиш че като се опитваш да се правиш на muscle idiot впечатляваш някой май инкорпорира в себе си цялата трагикомичност на ситуацията

До коуегата гейски пък - не, не е изпълнено по никакъв начин. Питах те, ти не отговори.

Нито.

Един.

Път.

Каза че знаеш, но не можеш да изразиш.

Каза че има примери, но не даде и един.

Каза че било просто, но не убеди никого.

Не се прави, че не се правиш че вярваш. Говориш си сам, гледаш към небето и въображението играе мъничко. Ако се напънеш много много, можеш да докараш освен "чуството" за комуникация и нещо, което е малко по-силничко, но горе-долу в това се изчерпва тъй наречената ти духовност.

Чуства, чуства които сам си внушаваш. Дори не си като нпп с откачените видения и тн. Ами си обикновен.

Точно като мен когато бях малък. Точно като другите ex -религиозни (само влез в редит раздела и виж дали лъжа). Точно като това, което са документирали психолозите.

Смешко. Описан си, класифициран си, известен си, обикновен си. ТОЧНО като хората от другите религии с ИДЕНТИЧНИТЕ чуства и "знания" и думи.

Беден, малък глупак. На инат се правиш на глупак, пред себе си. Наистина си като шега написана от Оруел.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

"Азът - нищожество, но с голяма гордост"
    някой4 разпозна ли се.
    Последно редактирано от evropeiski : 12-28-2011 на 12:47

А, остави, то си личи по стила ти на изразяване... Тоя HolyShit чак ми повярва че съм висока 155 см и тежа 112 килограма То в тоя форум има хора, които ме познават и са ме виждали на снимка даже, както и да е...

[b]Лол

да - имам образование. Още си работя по мастъра в Холандия в момента, имам си и работа.
    Абе, на тебе баща ти да не работи в министерство на икономиката, познавам един, човек на който сина му е в Холандия и е на около 20-25 години.

Абе, на тебе баща ти да не работи в министерство на икономиката, познавам един, човек на който сина му е в Холандия и е на около 20-25 години.
    nope

"Азът - нищожество, но с голяма гордост"
    Абе педал аз съм нихилист! Къде се ръгаш да ми шибваш някакви определения, базирани не на конкретни мои черти ами на измислени от тебе стереотипи спрямо милиони хора, които не познаваш.

The Bird of Hermes

Абе педал!
    Обичам, когато ми се правиш на отворен по интернету,

Нихилизъм е философската позиция, според която всичко в света, особено човешкото съществуване, човешкото минало и настояще, е лишено от обективно значение, цел, познаваема истинност и реална ценност.

Нали учеше в УНСС, бе.
    Последно редактирано от evropeiski : 12-28-2011 на 13:03

Абе въшко, тебе к'во те засяга кой къде учи?! Какво разпитваш? Що не разкажеш нещо и за себе си, пита само...

К'во се правиш на умен бе педал? Никога не съм споменавал нищо за УНСС, да не се опитваш да видиш дали не съм въпросния индивид като се опитваш да ме вкараш в берсеркска ярост, че да покажа слабост, да пропукам бронята си като сварен рак и да видиш дали съм него аджиба или не?

И отново не ми разправяй какво съм и какво не съм с неотварян до сега речник в ръка. Ти ми каза че имам някакъв култ към мене си, и/или нарцисизъм. Аз ти казах че според моят светоглед това е безумно.

Толкова, лапай паци и не се излагай повече така.

The Bird of Hermes

Мега фен
    хора, то вярата е за да се спасява, а не (за) да се погубва, ако някой все още си мисли че в Протоколът на вярата, който истинският Господ Бог държи в ръцете си там горе, има някакво неспасение или някаква погиблел за някой от човеците, просто още не е познал както трябва, но тепърва ще трябва да започне Отначало, така че, то е явно че да се върши неспасение или погибел досега бе най-популярно, но винаги да гледаш как да издействаш съвършенно Спасение и съвършенно Осигуряване за всеки човек, като това включва дори и Реализацията още тук приживе в този свят за онези, които са се раждали тук, като макар и не малко от тях вече да са умрели но ако според Протокола са посочени и те, тогава трябва и за тях, ето защо е писано че Бог е Любов, а не неспасение или погибел, и ако лекарите и хирурзите и въобще медиците от медицината обслужват добре всеки пациент спасявайки здравето и живота на мнозина, как тогава е възможно Бог и неговите верчески/духовни служители да са/се окажат по-несъвършенни от човешката медицинска система на невярващите?!, нима Бог е по-несъвършен от човеците?!, така че, ако ще вярвате, пригответе се единствено за съвършенно Добро отношение към останалите/другите човеци с единствена(-та) цел осигуряване на Спасение и Реализация за всеки един от тях независимо къде се намира(-т), което е възможно само за истинският Господ Бог след като за нас е писано, явно и се знае че сме просто едни нищожества, които не могат да Спасяват в сравнение с самият Бог, след като и самият Господ казал на запиталият Го духовник: "защо ме наричаш Благ/(Все-)Могъщ?, (понеже) никой не е Такъв освен самият Бог Отец" Лука 18: 19, и след като дори и самият Господ не е (Все-)Могъщ в сравнение с Богът Отец, то какво остава за нас човеците, които сме много по-долни отколкото Господът.....
    Последно редактирано от npp : 12-28-2011 на 13:23

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    Но науката не трябва да се ползва за зло и заблуда.
    През твоята гледна точка всяко логично обяснение за създаването на Вселената, галактиките и планетите се използва за зло и заблуда. Ако не, тогава кое е зло и заблуда според теб ?!

Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    ^
    ^
    от една страна имаш авторитета на Бог, от другата страна имаш твоите си съображения. (бълха започнала да мисли за света)
    ето го избора
    На който повече се доверяваш и повече обичаш, на него и ще вярваш. Атеиста поставя своите логики пред Бога, при вярващите е обратното. Ето го избора.
    Азът срещу Бога - това е избора и битката на този живот.

"който иска да върви след Мене, нека се отрече от себе си, да вземе кръста си и Ме последва."
    Избрал си тази религия единствено за да спасиш собствения си задник. Тук ти си по-егоцентричен от всеки друг.
    Все едно да кажа на едно 5 годишно, че Баба Яга ще го сготви в котела ако не бъде послушно. Инстинкта за самосъхранение надделява. Принципа на сплашването и един и същ. Ти търсиш спасение за СЕБЕ си, защото те е страх. Което какво значи ?
    Значи, че не си се отрекъл от АЗ-а.

Леле, npp, рпавиш безумно дълги изречения, дори аз не мога да ги схвана. (Да не говорим, че не са по темата.)
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Леле, npp, рпавиш безумно дълги изречения, дори аз не мога да ги схвана. (Да не говорим, че не са по темата.)
    същото е както когато се слагат точки(-те) на края на всяко изречение, само че е единствено с запетайки.....

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    [Избрал си тази религия единствено за да спасиш собствения си задник. Тук ти си по-егоцентричен от всеки друг.
    Ако човек види Бог и тогава избере Бога за да се спаси - това е егоизъм, когато не си видял Бога, а вярваш отричайки се от себе си - тава не е егоизъм. Вярата без да си видял - е израз на чиста обич, без егоцентризъм. И освен това когато избереш вярата това не значи че задължително ще се спасиш, човек вярва, старае се да върши делата на любовта заради Бога, но се надява на милост - делата не спасяват, спасява милостта Божия.
    Последно редактирано от evropeiski : 12-28-2011 на 13:37

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    същото е както когато се слагат точки(-те) на края на всяко изречение, само че е единствено с запетайки.....
    Не е точно така, опитах, но не се получи. Ако беше така, нямаше да съществува точката като пунктуационен знак. Някак се губи смисъла, изключително трудно се чете написаното от теб.
    Пази моториста !!!

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    Извинявай, ама тия точки, удивителни и въпросителни не са сложени за красота, а точно с тази цел, да е по-разбираемо изречението! Ако мислиш, че някой ще седне да ти разделя изреченията от по 50 реда и да ги осмисля, жестоко се лъжеш.

когато не си видял Бога, а вярваш отричайки се от себе си - тава не е егоизъм
    Ъ-оу....

Нали уж казваше че било пълно с доказателства бе момче?

Значи си егоист в такъв случай!

Или...

Или просто си лъжец?

Или просто не адресирах най-важното ти изказване:

", когато не си видял Бога, а вярваш отричайки се от себе си - тава не е егоизъм"

Признанието че си точно като мюсюлманите, точно като евреите, точно като мормоните, точно като индусите, точно като зороастрийците, точно като сайънтолозите... точно както аз те описах?

Ти наистина само се преструваш че вярваш, понеже си останал с идеята, че така ще получиш нещо за себе си...

ЛОООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООООЛ

Толкова шикалкавене, толкова увъртане, толкова глупости. Да си беше признал от началото бе момче.

The Bird of Hermes

...
    Може и да не сме видели Бога, но имаме залог за небесното,

"чрез Него и вие, като чухте словото на истината - благовестието за вашето спасение, и като повярвахте в Него, бидохте запечатани с обещания Светий Дух, Който е залог за нашето наследство"

"а грижата да се учиш е любов; любовта пък е да пазиш законите й; а да пазиш законите е залог за безсмъртие"

"Той ни и запечата и даде залога на Духа в сърцата ни."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си