.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Повече от фен Аватара на evropeiski
    дори и да е така и да имам егоизъм, Бог е дошъл за грешници които Го търсят с разкаяно сърце,
    Последно редактирано от evropeiski : 12-28-2011 на 15:06

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    дори и да е така и да имам егоизъм, Бог е дошъл за грешници които Го търсят с разкаяно сърце,
    Аха, егоист който се преструва че вярва с цел получаването на облага.

Нищо ново под слънцето
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Пример за грешници с разкаяно сърце:

19 Отхвърлил ли си съвсем Юда? Погнусила ли се е душата Ти от Сион? Защо си ни поразил, та няма изцеление за нас? Очаквахме мир, но никакво добро не дойде, И време за изцеление, но, ето, смущение!
    20 Признаваме, Господи, нечестието си, И беззаконието на бащите си, Защото сме Ти съгрешили.
    21 Заради името Си недей се погнусява от нас, Не опозорявай славния Си престол; Спомни си, не нарушавай завета Си с нас.
    22 Между идолите на народите има ли някой да дава дъжд? Или небето от себе си ли дава дъждове? Не си ли Ти, Който даваш, Господи Боже наш? Затова Тебе чакаме, Защото Ти си сторил всичко това.

ОТГОВОРА на вашият бог:

1 Но Господ ми рече: Даже Моисей и Самуил ако биха застанали пред Мене, Пак душата Ми не би се смилила за тия люде. Изпъди ги от лицето Ми, и нека си излязат.
    2 И когато ти рекат: Къде да излезем? Тогава ще им речеш: Така казва Господ: Които са за смърт, на смърт, И които са за нож, под нож; И които са за глад, на глад, И които са за плен, в плен.

Това е което получават "грешниците" след като са почесали ОГРОМНОТО ЕГО на своя "бог".

Повече от фен Аватара на evropeiski
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Пример за грешници с разкаяно сърце:........................Това е което получават "грешниците" след като са почесали ОГРОМНОТО ЕГО на своя "бог".
    Пълни глупости! Преди този пост ми се струваше че си по-интелигентна
    Последно редактирано от evropeiski : 12-28-2011 на 15:49

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Пълни глупости! Преди този пост ми се струваше че си по-интелигентна
    Очаквам да се обосновеш защо това е глупост. Не е ли истина това което казва вашия бог на покайващите се хора ?
    Впрочем, на мен пък винаги ми се е струвало, че имаш само две мозъчни клетки и двете изпаднали в клинична смърт.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Очаквам да се обосновеш защо това е глупост. Не е ли истина това което казва вашия бог на покайващите се хора ?
    Впрочем, на мен пък винаги ми се е струвало, че имаш само две мозъчни клетки и двете изпаднали в клинична смърт.
    честно казано това в Еремия 14-та и 15-та глави никак не посочва истинският Господ Бог като дори и малко безмилостен към човеците, но все пак посочва че Той е абсолютно безмилостен към верческата/духовната неправда, защото всеки който върши такава е грешник, но все пак борбата на истинският Господ Бог и истинските Светии е против верческото/духовното беззаконие, а не против човеците и въобще одушевените същества

"Защото нашата борба не е срещу кръв и плът(т.е. не е против човеци и въобще одушевени същества), но срещу началствата, срещу властите, срещу духовните сили(т.е. но е против духовните неодушевени-същества/власти/сили) на нечестието(т.е. на неправдата) в небесните(т.е. в духовните) места." Ефесяни 6: 12

така че, този път на европейски и на другите вярващи им дойде много, и затова истинският Господ Бог реши да изравни везните за да облекчи и тях, а пък аз съм само марионетка в Неговите Ръце, но все пак никой да не си мисли че Бог защитава и че ще защити нечия верческа/духовна неправда.....
    Последно редактирано от npp : 12-28-2011 на 20:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си