.
Отговор в тема
Страница 8 от 12 ПървиПърви ... 456789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 277
    Ти май си голем плехар.

Banned Мега фен
    Ai siktir tir bushon
    Ако ти пиша на китайски дали ще може да ми преведеш? Ама айде,че да не развалям комедията : )
    Та я кажи ни ти всемогъщи анунаки - как ще празнуваш нова година и ще ми помогнеш ли в любовта и романтиката? ;dd
    кАЖи защо предсказанието на брат ти ,че 11 11 2011 ще умрем не се сбъдна?

Супер фен Аватара на HolyShit
    ААа въпроси ли ще задаваме..

О,ВЕЛИКИ! Кажи ми колко лег тяга и клек ще дръпна/бутна до първи Март 2012 година !!
    И още един въпрос..Ще ме приемат ли да работа в НАСА?

Нова година - такова нещо при нас няма. Календара ни е праволинеен, защото не живеем на нито една планета за постоянно. Много ми се иска да разбера какво е да празнуваш нова година, но уви, и тази година няма да идвам на Земята, чак догодина, може би и ще се присламча и ще си намеря човешки приятели. А брат ми прави много грешки в изчисленията, може да се прави на разбирач, но е доста зле по ... как му казвате тук, МАТЕМАТИКА. Той не е все още истински АНУНАК, така че е нормално да бърка.

loveca777, мога да ти помогна, но ще е чак догодина, като дойда на земята. Най-вероятно ще се запознаем, но ти няма да знаеш, че съм аз, така е редно просто. Бих ти дал няколко урока за да влезнеш в материята по "интернет".

HolyShit, не мога да ти дам информация с точност, ама като те гледам какъв си ръбав, няма да те земат в наса.

Ръбав??? - means what ??

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ловецо кви са тия извънземни кви 5 лева бе брато
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Мега фен
    hahhaa лъвче как те изтриха ;DD
    Трогнат съм ануначе , ще се оженя за теб въпреки правилата , ще преобърна света ;D

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    ловецо кви са тия извънземни кви 5 лева бе брато
    Ако не те мързи прочети тези 8 страници - дълга история ;}

Loveca777, ти си добро момче. Ще бъдеш много щастлив. Никой досега не ми е казвал "ануначе" ...

А бе Ани..Да та питам ..Като е много висока гравитацията като та ебат анално ще трябват много усилия да си го извади от гъза ти.Вярно ли е или не ?

Мега фен Аватара на Concussion
    Абее, онзи се пишеше АННУНАК, не АННУНАКСИ и казваше интересни неща, не такива небивалици тип "ала-бала, абее, ти си не знам си к'ъв". Осирайте си там вашето разделче, к'во правите тук, не мога да разбера? Нямате акъл за 5 стотинки, чий го дирите в раздел за Философия и Религия?! Смешници...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Абее, онзи се пишеше АННУНАК, не АННУНАКСИ и казваше интересни неща, не такива небивалици тип "ала-бала, абее, ти си не знам си к'ъв". Осирайте си там вашето разделче, к'во правите тук, не мога да разбера? Нямате акъл за 5 стотинки, чий го дирите в раздел за Философия и Религия?! Смешници...
    хахаха, как вървят тренировките на Ashenvale
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Само ще ви кажа че с всичките тези истории ви се промиват мозъците и почвате да вярвате на всичко. вие сте един вид овци управлявани от стопаните си ( масони ). Масон христянин съм, участвам в ложа. И всеки масон знае че извънземните всъщност са хуманоиди но за другите хора (овците) това са зелени човечета или рептили. Айде честит нов световен ред на всички!

Цитирай Първоначално написано от LookAtMeNow Виж мнението
    Само ще ви кажа че с всичките тези истории ви се промиват мозъците и почвате да вярвате на всичко. вие сте един вид овци управлявани от стопаните си ( масони ). Масон христянин съм, участвам в ложа. И всеки масон знае че извънземните всъщност са хуманоиди но за другите хора (овците) това са зелени човечета или рептили.

Айде честит нов световен ред на всички!
    Кога, бре?

От 2009-до сега

Тц, тц, и ние, овцИте, викаш, и представа си нямаме и си чакаме зелените човечковци...

Цитирай Първоначално написано от LookAtMeNow Виж мнението
    Масон христянин съм, участвам в ложа.
    Че възможно ли е хем да си масон, хем да си християнин, между двете има съществени разлики.
    Може ли малко да обясниш, какво означава масон-християнин?
    Защо масоните се имате за нещо повече от другите, пред Господа всички сме равни.
    Последно редактирано от cvetemoe : 01-03-2012 на 20:26
    "Истина, истина ти казвам: ние говорим за това, що знаем, и свидетелствуваме за онова, що сме видели..." (Иоана 3:6)

Защото писано е: "ще погубя мъдростта на мъдреците и ще отхвърля разума на разумните".
    Де е мъдрецът? де е книжовникът? де е разисквачът на тоя век? Не обезуми ли Бог мъдростта на тоя свят?

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Олеле, цветко бега от форума че и си три мненията, понеже не искаше да си комуникира с хора, които имат някакъв елементарен респект към своя и чужд интелект...

но светкавично се връща, за да си драска глупости с ужасяващо явен (че и тъп) трол.

лол?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на evropeiski
    ^ А що тогава ти не ни кажеш какво означава масон-християнин.
    Хайде дай някой линк от Уики-библията ти.

Бегай се бе креациониста. Като ти гледам жалките опити за язвителност започвам едновременно да плача от жал и да се смея на нелепата абсурдност.

“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

^ "Масонството от самото си създаване е насочено изключително срещу Християнската Църква. Това е доказано както от теорията, така и от практиката им."

К'во ми го пускаш това сякаш съм изказал каквото и да е било мнение по въпроса?

Като ти се занимава с трольо, дето само се разписа и се чупи си спами с него, не се мъчи изкуствено да ме въвличаш в тъпните си.

The Bird of Hermes

^ мрън - мрън - мрънннннннннн .......................
    днес не си във форма, друг път си по-изобретателен в отговорите си .................и да си обършеш носа.

Ох, боже. Добре ти наистина ли си мислиш че правиш нещо сега?

The Bird of Hermes

ами нищо не правя, просто когато говоря с тебе и винаги очаквам да ме развеселиш с някой звучен отговор или някоя свастика, картинка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си