- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- 100% има извънземни
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Нова година - такова нещо при нас няма. Календара ни е праволинеен, защото не живеем на нито една планета за постоянно. Много ми се иска да разбера какво е да празнуваш нова година, но уви, и тази година няма да идвам на Земята, чак догодина, може би и ще се присламча и ще си намеря човешки приятели. А брат ми прави много грешки в изчисленията, може да се прави на разбирач, но е доста зле по ... как му казвате тук, МАТЕМАТИКА. Той не е все още истински АНУНАК, така че е нормално да бърка.
loveca777, мога да ти помогна, но ще е чак догодина, като дойда на земята. Най-вероятно ще се запознаем, но ти няма да знаеш, че съм аз, така е редно просто. Бих ти дал няколко урока за да влезнеш в материята по "интернет".
HolyShit, не мога да ти дам информация с точност, ама като те гледам какъв си ръбав, няма да те земат в наса.
Приятелю, аз като ментално изостанал, разбира се, от човешката раса (не съм парадирал и да бъда повече) не мога да разбера как висши същества като вас, анунаките, успяват да използват slang на български - не знам откога съществува думата Земат, но уви - изостанал съм с вашите бисквито-подобни преводачи. Простете грешката ми, Господарю, аз знам думата "вземат", но явно преводачът ви е настроен на едно битово ниво. А ти, апропо, да не си Македонски анунаки, че името ти на "ски" завършва. Аз може да съм обикновен идиот, ама да се вържа толкова лесно - хаха, няма да стане
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.