- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Момичета,кажете ми някакъв спрей за ретро преса .. или също става да я пръскам с лак за коса и отгоре ретро преса?! Иначе ми става бухнала![]()
![]()
Здравейте ! Аз много обичам да чета за козметика , но това няма значение . Та въпросът ми е ползвали ли сте заздравител на IMPALA ? Какви са вашите отзиви за марката
r0si
мерси,но съм ги правила и двете процедури.. от водата със сол нямаше почти никакъв ефект.. а от зехтина само ми растат по-бързо,но нито спират да се цепят,нито стават по-здрави.. а лимона от време на време си го ползвам,за избелване.. сега пак ще пробвам със зехтин,но ме съмнява.. а до кремчето - търсих това кремче на макси (дано не бъркам) но го нямаше в аптеката
![]()
Да, кремчето е Макси на Биотрейд - преди го ползвах и бях доволна. Ако искаш ползвай заздравителя на Перфект http://i52.tinypic.com/fbgqjo.jpg - не знам дали от него или от всички други процедури, но вече рядко ми се цепят и станаха твърди![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
^ ами на мен май не ми действат тия заздравители .. сега си купих 5в1 както казах и го купих само за основа и топ лак защото така или иначе не влагам много надежда в тия заздравители..
^ http://woman.hotnews.bg/n/maska-za-n...iper.6299.html Прави си тази маска.От опит глава не боли![]()
^ това съм го правила 2-3 пъти и не видях кой знае какъв ефект,а и от опит глава не боли ама мен ми омръзна да правя нещо с огромно желание в продължение на месеци и все да няма ефект![]()
FuCkK13 А с храненето как си? Приемаш ли достатъчно калции и магнезии? Щом нищо не помага външно може би проблемът е вътрешен.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
приемам витамини - разтворими,бирена мая,пчелен прашец всеки ден по половин кафена лъжичка,ям поне по един плод на ден така,че едва ли е проблема с витамините..
Rebirthing
старая се да е в едната посока,но понякога става едно грапаво такова и трябва и от другата страна ..иначе ги пиля със стъклена пила.. ох,вече и аз не знам..
Здравейте! Аз искам да попитам ползвали ли сте крем за къдрици....какъв е ефекта...на мокра или суха коса....ии на коя марка?![]()
Пръскай лак.
Аз имах два въпроса,ама единия го забравих ;д та...
Искам да си купя сенки,обаче матирани,лъскави си имам ;д ...доволна съм от тези на Руби роус ,но имат ли и матирани![]()
Или някакви други,обаче на по-разпространените марки,да не търся много по магазините ,че то и няма къде![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Artdeco. Много са яки.
Everything changes, but beauty remains ...
Няма от къде да намеря Артдеко,Mac и подобни...поне в моя град..
Погледни в някой клип как точно се пилят, и моите се чупеха от пилене в две посоки, но се научих.Иначе съм забелязала, че ноктите се чупят и от стрес.
Впрочем забелязваш ли някакви бели точки по ноктите или миниатюрни черни ивици като трески ?
Biskfitka - матирани сенки има на Флормар и са адски наситени.
Препоръчайте ми хубава спирала на Есенс. Трябва да има хубав ефект за редки мигли, все едно клепача е минат с молив.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Rebirthing ами да,ще погледна клипчета .. иначе нищо други им няма на ноктите ми.. съвсем нормални са си - само цепенето им е проблема..такива бели петънца *чукам на дърво* до сега не съм имала,а това другото даже не знам за какво става въпрос - извини ме за невежеството ;д .. ами ще погледна няколко клипчета и ще видя след 1-2 месеца дали ще се подобри нещо в състоянието им![]()
мерси все пак![]()
Rebirthing Благодаряще потърся (happy)
Аз нямам много претенции,само държа да има кафяво,синьо и лилаво (даже може и само кафяви ;д но поне 3 различни нюанса на кафяво) ;д
Искам да попитам дали в София има магазин на Victoria's secret?![]()
Някаква идея колко е доставката на http://beautycosmetic.biz ?![]()
Момичета, имаше един китайски сайт за дрехи/обувки/ чанти и т.н. .. с "w" започваше май. 1 час се ровя из форума и никъде не го откривам
Едит: намерих гоо![]()
Последно редактирано от zlatit0o : 01-07-2012 на 23:40