.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 177
    Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ЕХОООООО

ЧУК ЧУК

Къде се изгубихме? Давай филми и статии, нали имаше бол?!
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    а бе както и да го погледнем, нито невярващите шизофреници са виновни за това че някой ги е разболял с шизофрения, нито който и да било от човеците, които са само жертви на душевно(-и) отклонение(-я) без да бъдат причинители, което причиняване е възможно да стане само по верчески/духовен/окултен път, иначе не би имало как.....

"И когато заминаваше, видя един сляпороден човек. И учениците Му Го попитаха казвайки: Учителю, поради чий грях, негов ли, или на родителите му, той се е родил сляп? Исус отговори: Нито поради негов грях, нито на родителите му, но за да се явят в него Божиите дела. Ние трябва да вършим делата на Този, Който Ме е пратил, докле е ден; иде нощ, когато никой не може да работи. Когато съм в света, светлина съм на света. Като рече това, плюна на земята, направи кал с плюнката и намаза с калта очите му; и рече му: Иди, умий се в къпалнята Силоам (което значи Пратен). И тъй, той отиде, уми се, и дойде прогледал." Йоан 9: 1-7
    Последно редактирано от npp : 01-06-2012 на 15:33

Както и да е.

Аз само искам да се запозная поне малко с въпросните извори на информация за които толкова се говореше до сега.

Любопитно ми е какво е оборило мнението на някакви си стотици хиляди експерти, толкова.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Както и да е.

Аз само искам да се запозная поне малко с въпросните извори на информация за които толкова се говореше до сега.

Любопитно ми е какво е оборило мнението на някакви си стотици хиляди експерти, толкова.
    истината е че никога не е имало реинкарнационна нито биологична еволюция, това са само разни временни хитрости на "тъмнината" с цел да лъже духовниците/вярващите, то е както глината в ръцете на сръчният майстор, той би могъл да я направи в каквато си иска форма, така че, никак не трябва да те учудва че е имало толкова много факти и доказателства в подкрепа на еволюционизма, всички те са скалъпени от "тъмнината", същество което е от "категорията" на Бог по могъщество, но не за да прави Добрини, а лъжи/заблуди/злини.....

Голям фен Аватара на ScarlettS
    ^
    Уж са еднакви по могъщество, пък дяволът колко се занимава да измисля и да прави някакви неща, колко мноооооооого доказателства е дал, пък бог само си седи и чака да му вярват на готово... или дяволът е по - могъщ или бог е ужасно мързелив..

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    ^
    Уж са еднакви по могъщество, пък дяволът колко се занимава да измисля и да прави някакви неща, колко мноооооооого доказателства е дал, пък бог само си седи и чака да му вярват на готово... или дяволът е по - могъщ или бог е ужасно мързелив..
    Toй бог нали уж спи.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    ^
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Toй бог нали уж спи.
    "тъмнината" не е по-силна от Бог, тя е така да се каже като "пластелин" в ръцете Му

"В начало Бог създаде небето и земята. А земята беше пуста и неустроена; и тъмнина покриваше бездната; и Божият Дух се носеше над водата. И Бог каза: Да бъде светлина. И стана светлина. И Бог видя, че светлината беше добро; и Бог раздели светлината от тъмнината. И Бог нарече светлината Ден, а тъмнината нарече Нощ. И стана вечер, и стана утро, ден първи." Битие 1: 1-5,

"Аз създавам светлината и творя(т.е. и ограничавам) тъмнината; Правя мир, творя и зло(т.е. и подтискам злото)! Аз Господ съм, Който правя всичко това." Исая 45: 7

Той може дори да проникне в "тъмнината" и да дейстува оттам, за Него тя не е никакво препятствие

"Людете, които ходеха в тъмнина, видяха голяма светлина; На ония, които седяха в земя на мрачна сянка Изгря им светлина." Исая 9: 2

дори и в "своя" сън Бог досега за последните 5-6 хилядолетия е крепял цялата сътворена вселена без нито една част от нея да се разпадне, като е осигурявал живот на безброй много човеци и одушевени същества, всъщност Той се намира в състояние на полусън, т.е. по-скоро (нещо като) просъница отколкото сън, сънят "му" е вследствие от сътворението на вселената, което Той извършил само за 6-7 дена, но продължава най-вече защото няма достатъчно истински духовници/вярващи, които да му бъдат верни, и затова Той все още не може да се събуди напълно

"Гледах догдето се положиха престоли(т.е. доклето се явиха достатъчно истински Светии), и Старият по дни седна(т.е. и тогава истинският Бог се събуди от "своя" хилядолетен сън-просъница), чието облекло беше бяло като сняг(т.е. чиито дела бяха съвършенно Добри), и космите на главата Му като чиста вълна(т.е. и чиято премъдрост съвършенно Праведна), престолът Му - огнени пламъци(т.е. Живителни Сили), и колелата Му пламенен огън(т.е. Животворен Дух). Огнена река(т.е. Поток на Живот) излизаше и течеше пред Него; милион служители Му слугуваха, и милиарди по милиарди стояха пред Него; съдилището(т.е. процесът на крайно Спасение) се откри, и книгите се отвориха(т.е. и Процедурите по Спасението се задействаха)." Данаил 7: 9-10
    Последно редактирано от npp : 01-06-2012 на 17:05

И защо, аджеба, сме толкоз сериозно убедени, че хомосексуалността е психично отклонение? Остава да почнете и да го лекувате това, а ?! Сладурчета бабини златни

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от swing_cat Виж мнението
    И защо, аджеба, сме толкоз сериозно убедени, че хомосексуалността е психично отклонение? Остава да почнете и да го лекувате това, а ?! Сладурчета бабини златни
    що, да не би мъжа да има вагина и цици по рождение та да трябва да препоръчваме обратната сексуалност за съвсем естествена/нормална?!, такова нещо би било както ако примерно аутизма или шизофренията бъдат представени за съвсем нормални..... , иначе относно лечението на обратната сексуалност имаш право за това дето никой, който не може да лекува както трябва засегнатите от нея няма право да ги съди
    Последно редактирано от npp : 01-09-2012 на 11:52

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Хомосексуалноста не се лекува, тя не подлежи на лечение, най-малко до хормонално лечение, това би довело до депресия. Ако по време на бременността хипоталамуса на плод с мъжки пол не получи достатъчно тестостерон по някакви причини, то плода просто няма как да бъде хетеросексуален. Мозъка определя какви ще са сексуалните предпочитания на човек още преди раждането му.
    Човек който може да се интегрира в обществото и да не нарушава реда, НЕ би следвало да е от "неприятно" съсловие.

Град
    София
    И нека да допълня, че хомосексуализма НЯМА КАК да е психично заболяване/отклонение/разстройство.
    Психичните заболявания са породени от външни фактори, наследственост, понякога дори от травми на мозъка или от други заболявания. Хомосексуализма НЕ се класифицира като психично заболяване, дори не се класифицира като заболяване според Световната Здравна Организация.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Хомосексуалноста не се лекува, тя не подлежи на лечение, най-малко до хормонално лечение, това би довело до депресия. Ако по време на бременността хипоталамуса на плод с мъжки пол не получи достатъчно тестостерон по някакви причини, то плода просто няма как да бъде хетеросексуален. Мозъка определя какви ще са сексуалните предпочитания на човек още преди раждането му.
    Човек който може да се интегрира в обществото и да не нарушава реда, НЕ би следвало да е от "неприятно" съсловие.
    напротив, обратно сексуалните може да бъдат излекувани и то съвсем лесно, тъй като това е едно от най-лесните за лечение душевни отклонения, но проблема досега беше че нямаше кой да лекува засегнатите, защото нямаше достатъчно истински духовници/духовни служители, а и защото досега човешката религия заблуждаваше цялото човечество че обратната сексуалност не е душевно болестно състояние но че е предумишлено нарушение, което дори беше основна причина за това дето не се намериха почти никакви хора от света на невярващите, които да се заемат с лечението на засегнатите от о. с. поне по психо-физически терепавтичен път, тъй като поради лъжата на човешката религията дори и управляващите държавите и света и лекуващите почти не взеха предвид възможността за лечение на обратно сексуалните, а и системата на верческото/духовното беззаконие ги доведе до редица други причини, като например, невъзможност да бъдат отделени средства от бюджета, нежелание на лекуващите да се занимават с лечението на засегнатите от обратната сексуалност, и т.н. - наистина много жалко за пропуснатите възможности, и за всичко това вината е най-вече на човешката религия

И нека да допълня, че хомосексуализма НЯМА КАК да е психично заболяване/отклонение/разстройство.
    Психичните заболявания са породени от външни фактори, наследственост, понякога дори от травми на мозъка или от други заболявания. Хомосексуализма НЕ се класифицира като психично заболяване, дори не се класифицира като заболяване според Световната Здравна Организация.
    лично аз не твърдя че обратната сексуалност е регистрирана в научните регистри на психологията и психиатрията като психично заболяване, и това е поради изброените по-горе причини, обаче все пак е душевно отклонение/заболяване, което е причинявано по духовен път от страна на системата на човешката религия, сиреч, на верческото/духовното беззаконие, така че, не става въпрос просто за някакви видими/познати вторични външни фактори, но става въпрос за първичният фактор, който е невидим и доста неосезаем особено за невярващите/нерелигиозните/неокултистите, иначе ако можехме да виждаме (света на) духовното, тогава може би щяхме да виждаме как света гъмжи от нечисти/зли духове/сили, но затова са истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос, които непрестанно съществуват именно за да служат на пълното Очистване на човеците/одушевените от "корен", понеже същността на всяко явление в вселената е духовна(-та).....

"След това видях друг ангел, който слизаше от небето, имайки голяма власт; и земята се просвети от неговата слава. Той извика със силен глас, казвайки: Падна, падна великият Вавилон(т.е. великата човешка религия) и(т.е. понеже) стана жилище на бесовете(т.е. на злите сили), свърталище на всякакъв нечист дух и свърталище на всякаква нечиста и омразна птица(т.е. на всякакви нечисти/сатанински еквиваленти на Божиите духовни явления); защото всички народи пиха(т.е. защото от всички народи се намериха мнозина нейни последователи и мнозина бяха афектирани) от виното(т.е. поради "лъстта") на нейното разпалено блудствуване(т.е. нейното разпалено верческо/духовно беззаконие), и земните царе(т.е. и неправедните духовници) блудствуваха(т.е. беззаконстваха) с нея, земните търговци(т.е. неправедните верчески последователи) се обогатиха от безмерния й(т.е. от нейният неправеден) разкош. И чух друг глас от небето, който казваше: Излезте от нея, люде Мои, за да не участвувате в греховете й и да не споделяте язвите й; защото греховете й стигнаха дори до небето, и Бог си спомни нейните неправди(виж Битие 11: 1-9)." Откровение 18: 1-5
    Последно редактирано от npp : 01-09-2012 на 20:03

Мега фен Аватара на Concussion
    Искам да любя някоя снажна девойка. Психично болна ли съм? (всъщност, имам си проблеми, но те не са свързани с това)

Мега фен
    Искам да любя някоя снажна девойка. Психично болна ли съм? (всъщност, имам си проблеми, но те не са свързани с това)
    ако наистина е така тогава си просто една от стотиците милиони афектирани от системата на човешката религия, която винаги е бълвала какви ли не осквернения/проклетии против всеки, който не е неин последовател, така че, всъщност ние живеем в една голяма лудница, всъщност цял пъкъл наричан "религия", тъй като този пъкъл е именно системата на човешката религия, иначе засегнатите от обратната сексуалност, които не са причинители на такава, но само жертви, никак не са виновни/грешни, като все пак има лечение и то е в истинските Бог Отец и Господ Исус Христос, Те винаги ни чуват, така че, принципно достатъчна е и една молитва към Тях.....
    Последно редактирано от npp : 01-09-2012 на 19:48

room for one more?

hopahopa.jpg

The Bird of Hermes

Град
    София
    npp - псевдо докторче, от както има хомосексуализъм на този свят, религията винаги се е опитвала да го излекува и до сега НЕ е успяла. Капиш ?!

Мега фен
    Последно редактирано от defender : 01-09-2012 на 21:53

Ей, брато.

Хубава история брато.

Много яка история.

Ей, брато.

Като си тука ще погледнеш ли най-отгоре на тази страница, брат?

Там те подканям да отговориш на въпроса ми брато.

The Bird of Hermes

Мега фен
    брато, а длъжен ли съм да го правя, брато, ей брато, братоооооу, преценям хоратаааа братооу и знам кога и за кого нещо си заслужава да го правя братоу,

не давайте бисерите на свините, - ти го каза братоу.

и да си ми върнеш ония 20 лв.
    Последно редактирано от defender : 01-09-2012 на 20:51

Длъжен не си. Просто ми е интересно и любопитно.

Каза че си гледал много документални филми и изследвания за това как еволюцията всъщност е някаква неподдържана, лайнарска, забутана, дребна хипотезичка вместо гиганофилистическата, вселенска константа и ми беше любопитно за какво говориш.

По тази причина те моля, кажи поне едно име.

The Bird of Hermes

Мега фен
    да гледал съм и PC-то ми e пълно с видео и инфо, събирано с години, но в предишния си пост ти отговорих как стоят нещата.

Мега фен
    npp - псевдо докторче, от както има хомосексуализъм на този свят, религията винаги се е опитвала да го излекува и до сега НЕ е успяла. Капиш ?!
    за съжаление всички онези техни опити да помагат са просто фарс, ето изобличенията от самият Господ относно това:

"Но горко вам книжници и фарисеи(т.е. горко ви неправедни теолози и духовници), лицемери! защото затваряте небесното царство пред човеците, понеже сами вие не влизате(т.е. понеже нито самите вие служите правилно и вярно на истинският Бог, но вършите верческо/духовно беззаконие), нито влизащите оставяте да влязат. [Горко вам, книжници и фарисеи, лицемери, защото изпояждате домовете на вдовиците(т.е. защото съсипвате/погубвате живота на нуждаещите се от Божието Спасение/Осигуряване човеци), даже, когато за показ правите дълги(или: неправедни) молитви; затова ще приемете по-голямо осъждане]. Горко вам, книжници и фарисеи, лицемери! защото море и суша обикаляте за да направите един(т.е. за да уловите някой човек за ваш) прозелит(т.е. верчески/духовен последовател); и когато стане такъв, правите го рожба на пъкъла два пъти повече от вас. Горко вам слепи водители! които казвате: Ако някой се закълне в храма(т.е. ако някой е верен на Божието Светилище), не е нищо; но ако някой се закълне в златото на храма(т.е. но ако някой е верен на човешките верчески/духовни познания/дейности) задължава се(т.е. е нещо). Безумни и слепи! че кое е по-голямо, златото ли или храмът, който е осветил златото? Казвате още: Ако някой се закълне в олтара(т.е. ако някой е Предан в вярата), не е нищо, но ако някой се закълне в дара, който е върху него(т.е. но ако някой е предан на верческите/духовни дългове определени от човеците), задължава се(т.е. е нещо). [Безумни и] слепи! че кое е по-голямо, дарът ли, или олтарът, който освещава дара? Прочее, който се кълне в олтара(т.е. който е Предан в вярата), заклева се в него и във всичко що е върху него(т.е. така той е предан на всичко останало там). И който се кълне в храма(т.е. и който е верен на Божието Светилище), заклева се в него и в(т.е. така е верен на него и на) Онзи, Който обитава в него. И който се кълне в небето(т.е. и който е верен на Светото/Доброто), заклева се в Божия престол и в(т.е. той е верен на Св. Дух и на) Онзи, Който седи на него. Горко вам книжници и фарисеи, лицемери! Защото давате десетък от гйозума, копъра и кимиона, а сте пренебрегнали по-важните неща на закона - правосъдието(т.е. Правдата), милостта и верността, но тия трябва да правите, а ония да не пренебрегвате(т.е. а и физическата помощ за нуждаещите се да попълвате докрай). Слепи водители! които прецеждате комара(т.е. които съдите човеците за най-нищожни/дребнави неща), а камилата поглъщате(т.е. а в същото време сте най-изедните/алчните/лакомите от всички). Горко вам, книжници и фарисеи, лицемери! защото чистите външността на чашата и блюдото(т.е. защото чистите само вторичните фактори), а отвътре те са пълни с грабеж и насилие(т.е. но никога на очиствате първичният). Слепи фарисеино! очисти първо вътрешността на чашата и блюдото(т.е. очистете първо първичният фактор, който е духовният), за да бъде и външността им чиста(т.е. за да стане/бъде и всичко(-то) друго чисто). Горко вам книжници и фарисеи, лицемери! защото приличате на варосани гробници, които отвън се виждат хубави, а отвътре са пълни с мъртвешки кости и с всякаква нечистота. Също така и вие от вън се виждате на човеците праведни(т.е. свети), но отвътре(т.е. но всъщност в верческо/духовно отношение) сте пълни с лицемерие и беззаконие." Матей 23: 13-28
    Последно редактирано от npp : 01-09-2012 на 21:16

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    да гледал съм и PC-то ми e пълно с видео и инфо, събирано с години, но в предишния си пост ти отговорих как стоят нещата.
    Ми като ти е пълен компа супер!

Отвори го напосоки и пейстни някое заглавие или просто кажи някое любимо което ти идва на езика от раз.

Какво се мъчиш да пишеш пост след пост, изречение след изречение.

Цапни ей така първото заглавие за което се сещаш.

The Bird of Hermes

Мега фен
    не вярваш ааа,

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    .....
    просто си личи че момчето, което разказва своята история в този текст, не е наясно относно истинската причина за обратната сексуалност и че не разбира правилно истинската природа на сексът, той изглежда просто като един от многото хора, които човешката религия ги е омаяла с нейните половинчати "истини" но всъщност заблуди, понеже "изворът", от който произлизат всички нечистотии на света е именно системата на човешката религия, а той въобще не споменава това, също така си личи как човешката религия му е насадила че сексът е само за зачеване на деца, което е част от една от най-големите хитрости/клевети на дявола срещу Бога и човечеството, и това е именно лъжата че сексът е първородният/най-големият грях

"И като видя жената, че дървото беше добро за храна(т.е. че окултизма привидно изглеждаше добър за човека), и че беше приятно за очите(т.е. и че изглеждаше полезен/благоприятен за човешкият ум), дърво желателно, за да дава знание(т.е. за да дава верчески/духовни познания), взе от плода му та яде, даде и на мъжа си да яде с нея, та и той яде. Тогава се отвориха очите(т.е. окултните сетива) и на двамата и те познаха, че бяха голи(т.е. и така от онзи момент нататък те започнаха да възприемат забраненият "плод"(т.е. окултизма) за най-свят, а сексът, който по принцип не е греховен, за най-греховен); и съшиха смокинови листа(т.е. и изнамериха много лъжепророчества) та си направиха препаски(т.е. и си направиха човешка религия)." Битие 3: 6-7,

"И дойде един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та поговори с мене, казвайки: Дойди, ще ти покажа съдбата на голямата блудница(т.е. на великата човешка религия), която седи на много води(т.е. която има много вероучения/вероизповедания/деноминации/секти); с която блудствуваха земните царе(т.е. с която беззаконстваха неправедните духовници), и земните жители(т.е. и неправедните верчески поклонници) се опиха от виното(т.е. с благодатта) на нейното блудствуване(т.е. от нейното верческо/духовно беззаконие). И тъй, той ме заведе духом в една пустиня(т.е. на мястото на "запустението"), гдето видях жена, седяща на червен звяр, пълен с богохулни имена, който имаше седем глави и десет рога. Жената бе облечена в багреница(т.е. имаше власт от вселенски мащаб) и червено(т.е. и предлагаше множество привилегии) и украсена със злато(т.е. и имаше велика слава), със скъпоценни камъни и с бисери(т.е. също и изтънчени верчески/духовни постановления и учения), и държеше в ръката си златна чаша(т.е. велика съдба), пълна с мръсотии(т.е. пълна с неправди) и с нечистотиите от нейното блудствуване(т.е. от своето верческо/духовно беззаконие). И на челото й имаше написано това име: Тайна(т.е. окултизъм); великий Вавилон(т.е. великата човешка религия), майка на блудниците(т.е. на верческите/духовните беззаконици) и на гнусотиите(т.е. и на злините) на земята. И видях, че жената се беше опила от(т.е. че тя паразитираше от/проливаше) кръвта на светиите и от кръвта на Исусовите мъченици; и като я видях, зачудих се твърде много." Откровение 17: 1-6
    Последно редактирано от npp : 01-09-2012 на 21:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си