.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 226

Hybrid View

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не съм съгласна с това, че има "идеални" условия за нормален живот - водим класациите в Европеският съюз по всички негативни фактори, като най-новата е, че България е пълна с младежи, за които няма шанс за реализация. Второ, факта че ни управляват боклуци (цялото правителство е такова), и че постоянно трябва да си блъскаш главата от нерви. + повечето от народа е злобен, нахален, неучтив и т.н.

...където класове предлагат своите идеи на правителството, имат шанса да се срещнaт с министри и т.н., както и поради съществуването на младежки политически организации - нещо, което в България няма.

Не ме разбирайте погрешно - обичам родината си, и винаги съм я защитавала, обожавам българската класика, история, природа, литература, и всичко свързано с нея. Копнея за нея, но трябваше да замина и сега съм доволна - защото тук намерих и получих неща/качества, които в България никога не бих усвоила, нито пък намерила.

Няма какво повече да коментирам - направила съм своя избор, както вие своя. Не мога да променя мнението ви, нито пък вие можете да промените моето. Това е.
    Класацията е друга. Става дума, че 14,8 на сто от българските младежи между 20 и 24 години са без работа или образование, сочат данни на Евростат. Интересен факт е, че Великобритания води пред България и Румъния по брой на млади хора без работа или образование.

Относно младежките организации - всички основни политически движения имат младежки крила.

Мнението ти явно е някаква константа - лоша работа.

Та така, да доуточня.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от raptor5 Виж мнението
    Класацията е друга. Става дума, че 14,8 на сто от българските младежи между 20 и 24 години са без работа или образование, сочат данни на Евростат. Интересен факт е, че Великобритания води пред България и Румъния по брой на млади хора без работа или образование. Относно младежките организации - всички основни политически движения имат младежки крила.
    Мда, прав си - такива, от каквито излизат после момчета с Хеил Хитлер снимки във Фацебоок.

+ това, за което говорех, не са само организации, а неща организирани от училищата.

Румъния си е точно като нас - затова искат да ни изгонят от EU. Великобритания може и да води България в тази класaция, обаче всички знаят за нея, независимо колко гола вода е. Нас дори не са ни чували.

Факт е, че всичко в България всичко е пълна трагедия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си