Първоначално написано от
DisappointedDreamer
Не съм съгласна с това, че има "идеални" условия за нормален живот - водим класациите в Европеският съюз по всички негативни фактори, като най-новата е, че България е пълна с младежи, за които няма шанс за реализация. Второ, факта че ни управляват боклуци (цялото правителство е такова), и че постоянно трябва да си блъскаш главата от нерви. + повечето от народа е злобен, нахален, неучтив и т.н.
...където класове предлагат своите идеи на правителството, имат шанса да се срещнaт с министри и т.н., както и поради съществуването на младежки политически организации - нещо, което в България няма.
Не ме разбирайте погрешно - обичам родината си, и винаги съм я защитавала, обожавам българската класика, история, природа, литература, и всичко свързано с нея. Копнея за нея, но трябваше да замина и сега съм доволна - защото тук намерих и получих неща/качества, които в България никога не бих усвоила, нито пък намерила.
Няма какво повече да коментирам - направила съм своя избор, както вие своя. Не мога да променя мнението ви, нито пък вие можете да промените моето. Това е.