Влез

View Full Version : Настоящи седмокласници ;)

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14

bebzgirl
05-17-2012, 14:29
Зная,но съм много съката в писането на фонетика. (bloodydreamer)
E,то попринцип утре се дават служебните бележки и се прави разпределението.Айде да идва и да минава,че не издържам вече !

BloodyDreamer
05-17-2012, 17:32
Ох, ох, ох! Вярно, утре се дават бележките... И аз не мога вече. Мама ме кара да решавам тестове, пък на мене така ми се решават, че не е истина просто... Хайде да свършва по-бързо!
bebzgirl - xах, да и аз със фонетиката съм много зле xD

TheSnake2045
05-17-2012, 17:43
На нас вече ни ги дадоха :)

FuckingFreak
05-17-2012, 17:44
Дано, дано се падна с някое момиче от моите и да обменяме информация, ако е възможно. :D

soletkaa98
05-17-2012, 17:45
На нас днес ни дадоха бележките.Офф голямо напрежение направо :X

SunT
05-17-2012, 18:09
На нас ни ги дават утре.Честно казано не искам да съм с никой от класа ми, освен няколко човека, за които съм сигурна, че няма да ме разсейват и да преписват.Днес г-жата по география много добре го каза, че е адски нечестно да има хора, които цяла година да учат и накрая някво говедо, дето пръста си не е мръднало, да препише и да има същата висока оценка.Просто много ще ме е яд, ако квесторите са ни някакви идиоти и оставят да се преписва.Искам веднъж за тия 3 години с тоя ужасен клас някой виновен наистина да го отнесе.

staysave, учи.Не само по бел и мат.Просто не си пилей годината, колкото и трудно да ти изглежда да седнеш и да научиш урока.Казва ти го човек, който не учи и сега си бие главата в стената 1 седмица преди изпитите.

Вие как сте по другите предмети, след двата най-важни изпита ще учите ли яко или ви е все тая каква ще ви е оценката?

FuckingFreak
05-17-2012, 18:19
Ще уча ли яко след сряда? Чувате ли се? Щом минат изпитите, ще си щракам с пръсти. Чакам този момент от дълго време.

bebzgirl
05-17-2012, 18:23
Искам веднъж за тия 3 години с тоя ужасен клас някой виновен наистина да го отнесе.

ДААААА !!! МНОГО ТОЧНО !! Ония тъпаци,като си пеят ,,един неразделен клас'' аз ще си танцувам отстрани и ще викам от радост ! Ебати отвратителния клас.

Иначе ще си попрегледам нещата,аз през годината учих,само последните уроци не ги знам.Няма да задълбавам много,много.Боже,странно ми е,тази година мина толкова бързо...

cvetityyy98
05-17-2012, 18:27
На нас класната ни каза, ако искаме може да не ходим тази седмица на училище, но само ако и занесем някакви бележки. Това добре. Днес решихме да си изкараме до втория час и да се омитаме, като разчитахме на едно момче да ни направи бележки. Обаче с нашия късмет, принтера му се развали и работата се прецака, разпитвахме по-големи познати дали могат да ни вземат от някъде бележки, ама нищо не стана. Сега имам да правя около 12 извинителни бележки, че ще вземат да ни пишат отсъствия и точно в края на годината ще ни направят проблем. Извод: ако решите да бягате, първо се уверете, че имате извинителни :D.
Ох, аз утре имам контролна по география за Австралия и Океания. :X

FuckingFreak
05-17-2012, 18:29
И при мен има такива лепки. Цяла година само говорят как квесторите най-вероятно ще се паднат колеги на родителите им и ще им дават каквото искат. Да ама не. Ще ми е интересно да видя и резултатите на много аверчета, които са въздух под налягане, всичко си знаят, ама не им давам повече от четворка. Като цяло 98 сме тъп набор, баловете ще са ниски тая година предполагам.

soletkaa98
05-17-2012, 18:30
Ами аз няма да уча яко ама пак ще си уча.Само да минат изпитите по БЕЛ и математика.Аз попринцип не съм добра по математика и силно се съмнявам,че ще имам повече от 4 но да видим.Ако някой настоящ шестокласник случайно чете темата съветът ми е да учи здраво,че ще се сети в края на годината.

bebzgirl
05-17-2012, 18:33
Като цяло 98 сме тъп набор, баловете ще са ниски тая година предполагам.

Чул те Господ !! ;д И аз имам такива наблюдения иначе ...
cvetityyy98 - извод 2 : Уверете се,че принтерът ви работи,преди да предприемете важни действия ... хихи
Абе,я си дайте фейсбуците,че аз на една част ги имам,но другите ...
http://www.facebook.com/wictoria3?ref=tn_tnmn

soletkaa98
05-17-2012, 18:35
И при мен има такива лепки. Цяла година само говорят как квесторите най-вероятно ще се паднат колеги на родителите им и ще им дават каквото искат. Да ама не. Ще ми е интересно да видя и резултатите на много аверчета, които са въздух под налягане, всичко си знаят, ама не им давам повече от четворка. Като цяло 98 сме тъп набор, баловете ще са ниски тая година предполагам.
И аз мисля че не сме много умни пък за тия дето са умни е по-добре защото ще има много празни места в гимназиите

soletkaa98
05-17-2012, 18:37
Иначе има ли някой който ще си вземе бележка за 22.05

cvetityyy98
05-17-2012, 18:38
bebzgirl не мога да ти пратя покана, не знам защо. Ето го моя http://www.facebook.com/cvetomira.giaurova?ref=tn_tnmn

cvetityyy98
05-17-2012, 18:41
На нас класната ни каза на 22 никакво ходене на училище, само може да се покажем за първия час, колкото да не е без нищо. Тя ни вика: " Аз ще скрия дневника, така че няма да ви пишат отсъствия" :D

FuckingFreak
05-17-2012, 18:41
https://www.facebook.com/RPetkovaa
Ето го бука ми, ама не съм го ъпдейтвала от цяла вечност, тъпо ми стана..

SunT
05-17-2012, 18:45
Ами и аз не знам защо питах дали ще учите :D прави сте тъп въпрос.Току-що направих миналогодишните тестове по природните науки и резултата не е много плачевен - 10/15 по физика, 14/15 химия и 12/15 биология.Абе става.Аз по физика нищо не знам, така че си е онче бонче.
Фейсбука точно сега няма да го дам, да не вземе някой от гореспоменатите идиоти да ме познае и да трябва нова регистрация после.. :D

bebzgirl ти откъде познаваш --?

bebzgirl
05-17-2012, 18:49
Koго ?? Извинявай,но не те разбрах ... ;д

SunT
05-17-2012, 18:50
---това момиче.Ще го махна после линка :)

bebzgirl
05-17-2012, 18:53
Нямам си и идея да ти кажа.Лично не я познавам,предполагам.

SunT
05-17-2012, 18:55
Аха.Щото ни е в общите приятели, затова.

bebzgirl
05-17-2012, 18:56
Аз имам ли те теб ? Пиши ми там.Иначе възможно е. :)

dreamwalker
05-17-2012, 19:00
Аз се включвам доста късничко, но искам да пожелая успех на всички... ^^ При нас всички са на вълна тестове. Дори и през междучасията решаваме тестове или някакви задачи по математика. ;]] Нямам търпение да видя задачите по български и математика на външното оценяване. ;]

wenii
05-17-2012, 19:02
някой ме беше питал защо ще уча японски и къде .. ами аз ще си оставам в моето училище .. то японски и китайски се учат само в София и в Русе .. така де аз съм си в Русе .. искам да вида как ще потръгне, че тези които имат хубави оценки си ходят в Япония .. пък една подобна екскурзийка на никого не би се отразила отрицателно... хих .. иначе нямам търпение да минават тези изпити и всичко да свършва просто .. нямам сили, натоварено ми е, въпреки че не полагам всички усилия.. иначе в тая тема цялата година писаха около 5 човекка макс. сега станахме толкова много .. суперско :D трябва после да си направим и темичка за 8-ми клас, че да не се разделяме хехех :D .. така де фейсбуука ми е : http://www.facebook.com/venelina.petrova.5
който ме няма може да ме добави . . :)

dreamwalker
05-17-2012, 19:05
Wenii, аз тази година ходих на няколко урока по японски, но приятелката ми, с която отивахме заедно, се отказа под предлог, че ще учи много за матурите и... аз прекъснах уроците.

bebzgirl
05-17-2012, 19:09
Много трудни ми изглеждат тези езици (китайски,японски и т.н.) и то не като звучене,а като писане.Едва ли аз лично ще успея да им смогна на йероглифите.Иначе е вярно,че са много приложими.

Silver_flower
05-17-2012, 19:36
Направо ме побърква мисълта, че остава толкова малко до тези изпити... всеки ден, като се събудя, си казвам: Днес ще учиш много, ще преговаряш, ИЗПИТЪТ ДОЙДЕ, нямаш време! И това отдааавна си го повтарям, само че като седна на компа или ТВ-то, и няма ставане... Тази тема за кандидатстването така ме плаши, че ме е старх даже да търся за нея. Уж съм една от най-добрите в класа по БГ, и по правило на тези, които разбират от хуманитарни науки, точните им куцат... същото е при мен, дай ми езици или биология и география - ще се справя добре, но точните не ме вълбуват и не ми харесват, макар че мисля да кандидатствам в икономическа гимназия :? Е, то където ме приемат, а и висшето е по-важно. Но все пак... Та, коя специалност на ТГ "Княз Симеон Търновски" гр. Стара Загора, бихте ми препоръчали? :)
Мен ме притеснява втори модул математика, особено тия задачи PISA, щели да бъдат нестандартни... Тревожат ме още физика и химия, както и история, нямам си и идея къде мога да намеря всичката информация по този предмет, това са много дати и събития :? Охх, дано да се падна с някой от моя клас, в стаята, който не преписва, защото тя нашата бивша класна ги научи: "Помагайте си, ВСЕ ПАК СТЕ ЕДИН КЛАС" и оттогава нашите все с това ме изнудват,много са нагли и ми викат: "Нали ще ни дадеш да преписваме на външното, ти си добричка, ще дадеш нали, ХАЙДЕ ДЕЕЕЕ, АМА ЗА ПОСЛЕДНО СМЕ ЗАЕДНОООО" и ми правят разни сад фейсове, но съм непреклонна. Да бе, аз да се мъча 3 години, и за какво? Да дам на някакви, с които няма вече да се видя, да препишат и да си минат изпитите. Ама и аз съм си виновна малко... Хич не ми се решават тестове сега, но няма как, трябва. На пробни не съм ходила, защото просто нямаше при нас, само на няколко олимпиади, по БЕЛ, химия и биология. Иначе си имаме СИП математика, но аз сега си блъскам главата защо не решавах повечетестове по математика през годината, сега чак се сещам, но то пък никога не е твърде късно. За щастие, таи ми има доверие, но пък не знам дали ще го оправдая. Той никога не е искал да съм някаква робиня на ученето, но наистина, откакто тази година имам интернет, започнах да не обръщам толкова внимание като преди на уроците. Ох, мнооого искам да отсътвам на 22, как искам да ида само на СИП математика и часа по математика, тая химия също ще трябва за външното, но БЕЛ и математика, ТЕ СА НАЙ-НАЙ-НАЙ-ВАЖНИ. :)

wenii
05-17-2012, 19:37
Нека да пробвам .. btw утре няма да ходя на училище, часовете ни са намалени, пък и класната ми е страшно печена и каза, че ще се оправи с отсъствията ми .. дори тя ми предложи да не идвам :D вторник ни е спортен полуден ии пак няма да ходя, така че на училище съм чак на 28 (happy)

monsi_0220
05-17-2012, 19:38

И аз много се нервя на такива , даже са ми смешни ;д Майка и имала приятелка дето била учителка в МГ и разбираш ли тя щяла да я вкара ;ддд даже не се и чуват ;д то ако ставало толкова лесно... а иначе за всички които са написали за отвратителния си клас, радвам се че не съм само аз със ужасен клас ;д тая година толкова преписване е паднало, тия мързели един урок сигурно не знаят ;х дано не съм в една стая с тях.

FuckingFreak
05-17-2012, 19:44
Ми всъщност нищо чудно да я вкарат по този начин. Желаещите да запълват паралелките в природо-математическите гимназии намаляват с всяка година.

monsi_0220
05-17-2012, 19:50
Ми всъщност нищо чудно да я вкарат по този начин. Желаещите да запълват паралелките в природо-математическите гимназии намаляват с всяка година.

Явно не си от Русе, защото тук наплива за Математическата е най-голям, уж се води най-елитната гимназия в града. В Русе замират техникумите.

bebzgirl
05-17-2012, 19:52
To и в София.Полезни изкопаеми са тия повечето от моя клас.Да се разкарвам,писна ми вече.
Офф,утре съм на училище.Нищо,поне ще ми е интересно с кого ще се падна в стая...

monsi_0220
05-17-2012, 19:57
Абе я аз да попитам ако има някой разбирач по български, че нещо тая година много ни прецакаха с една заместничка сме цяла година нищо не правихме... та да попитам какво имат в предвид като кажат обяснете какво внушава израза примерно "тъжен празник" какво трябва да се напише?

bebzgirl
05-17-2012, 20:01
Tрябва да развиеш нещо като теза.Да обясниш внушенията на израза,художествени похвати и т.н

monsi_0220
05-17-2012, 20:03
Tрябва да развиеш нещо като теза.Да обясниш внушенията на израза,художествени похвати и т.н

Мерси много :)

wenii
05-17-2012, 21:23
monsi_0220, ние с теб леко така се познаваме :) и така де, ако ти дадат този израз "тъжен празник", трябва да напишеш нещо от този род ..: Изразът "тъжен празник", който е споменат от Йовков в разказа "По жицата " внушава .. еди си какво .. и след това допълваш с "като художествено средство този израз е оксиморон" .

monsi_0220
05-18-2012, 08:14
monsi_0220, ние с теб леко така се познаваме :) и така де, ако ти дадат този израз "тъжен празник", трябва да напишеш нещо от този род ..: Изразът "тъжен празник", който е споменат от Йовков в разказа "По жицата " внушава .. еди си какво .. и след това допълваш с "като художествено средство този израз е оксиморон" .

Стига бе ;д Ти къде ще кандидатстваш Вени?

Nutella♥
05-18-2012, 09:31

Не е ли това от Елин Пелин - "По жътва" . Не знам може би се бъркам,но помня,че последното изречение от разказа беше нещо "полето празнуваше тъжен празник",така че най-вероятно е от там.

ПС: Прецакаха ме яко.Паднах се в стая само с момчетата в класа,които преписват ..всички момичета са в другата стая!Уф егати късмета имам.

wenii
05-18-2012, 10:03
Nutella, дааа объркала съм се .. благодаря (blush)
monsi_0220, ще оставам в Левски с японски и биология :D ти ? къде с какво ?

FuckingFreak
05-18-2012, 10:16
Паднах се с едно момиче и по двата изпита, а със още едно по математика. Идеално се уредих. Можеше и по-добре, но не се оплаквам - едната от нас остава сама по математика, което е малко кофти...
Остават само събота и неделя и ще се видим какво представляваме :D

BloodyDreamer
05-18-2012, 10:57
Ъх, днес ни дадоха бележките и като се започна вечното питане: "В кои стаи си?" Спират ме някакви хора, дето три години гласа не съм им чувала, само по физиономия и име ги знам и ме питат все едно се знаем от малки: "Миме, миме, в коя стая си?" ;D Гадно е, че съм се паднала по единия предмет с една съученичка, която 100% ще иска да ѝ подсказвам, ама няма да я огрее. На изпитите - нито думичка на никой (освен може би на Марта и то само защото знам, че е много интелигентна и наистина заслужава да влезе където иска... но тя няма нужда от подсказване).
Днеска правихме тест по физика и абсолютно всички страшно много ме изнервиха. Целият клас (с изключение на мен), дори и отличниците, тези, които поне първия срок знаеха и са редовни в часовете, си бяха записали отговорите. Много ме хвана яд на всичките. Добре, че госпожата е разбрала и даде друг тест. Ебаси! Много се ядосах. Аз ще се трепя да уча, а накрая някое тарикатче ще препише и ще изкара по-висока оценка. Иначе имат претенциите, че са много умни и че много знаят. Нямам думи просто.
А по история вчера стоях до един през нощта да правя резюме на раздела за Древен Рим, понеже ще ме дооформя иии... ще ми пише шееееееееееест!! Много се кефя, аз се бях отказала напълно, като разбрах, че ще е за Рим... Супер! Направо нямам думи.
бтв, ето го мойто фейсбук :P http://www.facebook.com/athousandreams (макар че не влизам много-много)... Някой от вас има ли случайно twitter или tumblr?

bebzgirl
05-18-2012, 10:57
Супер !! Паднах се с хора от другия клас.С един пич,много е свестен,сме и по 2та изпита заедно.Общо взето доволна съм.Няма да съм с тия келеши от моя клас !

bebzgirl
05-18-2012, 10:58
нито думичка на никой

По правило трябва да е никоГО :) Не се засягай,знаеш защо го казвам.:)

В туитър ме намери - xSimplyVictoria

puahaaaa
05-18-2012, 12:29
здравейте хора :) искам да попитам с кой оценки се кандидащва само с математика и български от изпит и от дипломата или с всички оценки биология химия и т.н.Надявам се някои бързо да ми отговори.Благодаря предварително!:)

bebzgirl
05-18-2012, 13:09
Зависи в к'во даскало искаш да влезеш.:)

BloodyDreamer
05-18-2012, 14:24
тъй де xD права си, изобщо не съм обърнала внимание (bebzgirl)
puahaaaa, наистина зависи от гимназията, а и от паралелката. Например в Сливен е така: В Езиковата се взима от дипломата един път оценката по математика и един път по БЕЛ, а от изпитите се взимат по два пъти от математиката и от БЕЛ. В ПМГ се взима три пъти оценката по математика от изпита и един път по БЕЛ(пак от изпита), а от дипломата се взима оценката по математика и другата оценка зависи от паралелката. Ако е английски с биология се взима по биология от дипломата, ако е математика с информатика или информационни, или нещо такова, се взима оценката по БЕЛ от дипломата, ако е с география (не знам как е точно паралелката) се взима по география оценката. В Хуманитарната пък една от оценките е по история или по география от дипломата, зависи от паралелката и т.н. За строителния и за Художествената се полагат допълнителни изпити, ама те отдавна минаха. И така, трябва да проучиш, макар че ако изкараш добри оценки на изпитите няма няма значение къде ще кандидатстваш - навсякъде ще те приемат ^.^
bebzgirl, сега ще те потърся, аз съм ARottenMonster

betunka
05-18-2012, 16:29
абе на вас казаха ли ви в кои стаи ще сте и с кой? на нас класната днес ни прочете кой къде ще е, но служебните бележки ще ни ги даде в деня на изпита.. аа на 22 ще имаме гражданска защита, на която аз обмислям да не ходя.. не виждам голям смисъл само да ставам рано и после да ми се спи цял ден и да не мога и да си науча при положение че на следващия ден ни е изпита по математика... тука чета, явно не съм единствената, която няма търпение да се раздели с класа си .. :D а то пък днес се оказа, че и аз по бг се падам в една стая точно с най-големите досадници, които само гледат да препишат.. -.-

anonymousx
05-18-2012, 16:59
Хорааа.. побърквам се!! Какво ще правя не знам!?!! .. Цял ден го карам на рев. Толкова съм тъпааааа :@ .. А си бях обещала, че ще уча и че ще изкарам хубави оценки, а к'во направих? НИЩО! Едва ще хвана 3 или 3 и нещо по математика.. Толкова ми куца тоя предмет, че няма накъде. Тази тъпа геометрия ми иде да я затрия от лицето на Земята. Поне нея я учих, учих и нищо не разбирам! И на уроци ходя, утре пак съм от 3:30.. Аз направо мога да се хвърля на бесилото вече. Няма да издържа още 1 година в т'ва пропаднало училище! Вчера с 1 фр решавахме теста от 2010 и от 25 само 20 верни.. И т'ва е за 3. :/ Пък за втория модул да не говорим!! /аз пак ще вляза в него де, но нищо няма да напр/ Как може първия модул да е за 3,80? .. :X:X .. Такава паника и депресия ме е обвзела, че не знам....................
Пожелавам ви късмет! Дано поне вие влезете, където желаете.. :))

monsi_0220
05-18-2012, 17:24
monsi_0220, ще оставам в Левски с японски и биология :D ти ? къде с какво ?

Ми аз мисля в МГ (дай боже да ме приемат :D) , ама не съм решила още с Биология или с математика да пиша първо желание.

dreamwalker
05-18-2012, 17:26
Абе я аз да попитам ако има някой разбирач по български, че нещо тая година много ни прецакаха с една заместничка сме цяла година нищо не правихме... та да попитам какво имат в предвид като кажат обяснете какво внушава израза примерно "тъжен празник" какво трябва да се напише?
Първото, което ми хрумва...

В разказа "По жътва" от Елин Пелин оксиморонът "тъжен празник" показва съпричастността на селяните към чуждото страдание и скръбта им от смъртта на Пенка. Животът на тези хора, "напатени и настрадани", не е лесен, защото природата нищо не им дава даром. Тя взима и своите жертви. Жертвата трябва да е особено скъпа за общността. В този случай тя е Пенка. По време на погребението и, полето е пусто като че ли всички са на някакъв празник, на който не биха искали да присъстват.

П.П. Съжалявам, ако има пунктуационни и правописни грешки. ;]]

bebzgirl
05-18-2012, 18:13
Oo,я не се напрягайте последните дни ! Само ще си провалите оценките.Математика за 2 дена не се учи.Ще си напрегнете мозъците и после едно голямо НИЩО от умора.
Аз иначе имам 22 верни от 25,понякога 23,понякога 24 или 25.Зависи.Забелязах напоследък (понеже тази седмица само тестове правих),че нивото ми само се занижава,от много натоварване.Затова утре и други ден НИЩИЧКО няма да пипна,само ще си прочета някой неща по литература и това ще е !

Silver_flower
05-18-2012, 18:18
Охх, днес ни раздадоха служебните бележки, аз да взема да се падна и на двата изпита в една и съща стая... От една страна, е хубаво да си с повече хора, които познаваш, но от друга старна като ги знам съучениците ми какви са ксерокси, направо не знам :? . Оказа се, че съм с едно момче от нашия клас по БЕЛ ли, мат ли, и той ми вика: "Да учиш, чу ли?" Отвърнах му: "Аз няма да уча заради теб!!!". А после по ФВС ме нарита с топка няколко пъти! Ами, че така си е де, аз да не ходя на изпити заради тях, нали се борим за места, как ще им дам да препишат, то е все едно доброволно да си дам мястото... И ми викат пък някои момичета: "Аз, ако бях умна колкото теб, щях да дам на всички да преписват" Мдам, много би било умно... ццц... И другите се мъчат да ме увещават. Като излязохме за ФВС, следващия час, от другите паралелки бяха накацали по прозорците, тъй като знаеха, че ние ще научим последни къде ще сме, и като завикаха: "Ехооо, в кои стаи ще стееее" и после като завикаха моето име: "Абе, ти, тая... ъъъ как се казваше, а, да, Кристина, къде ще сииии" и една съученичка, полу-туркиня, голяма клюкарка и много силно вика, лесно се пали, а седи до мен :? , се провикна: "1, 1". О, божеее, сякаш някой я беше питал!!! Направо ми идеше да я убия! Иначе, просто не знам как ще се разделям с класа... може да сме имали и лоши спомени, но 7 години, са си 7 години, все пак!!! Ох, слава богу, мама и тати утре отработват, и затова тази вечер ще ме си в Раднево! Всеки уикенд и ваканция обезателно си ходим на село, аз много, много обичам да си ходя на село, и ако не ми предстояха изпити, щях да съм тъжна, че не си отиваме. Но сега това означава още малко време за решаване на тестове и за споделяне на мъката в нашето страхотно форумче! :) Утре следобед ще си ида на село, а сега ще спечеля малко време, днес и утре, да решавам. Хайде, успех на всички! И без паника, иначе нищо не става! А ако преписвате, ще ви хванат, неизбежно е, така че по-добре разчитайте на себе си. Безполезно е от мамене! А, и ще ви кажа част от нещата, които днес министъра, според думи на братовчед ми (12 клас, също ще кандидатсва), ето какво ми писа, цитирам ДОСЛОВНО: "Ще ни обискират, после да спрат нета в близост до сградите,да вземат телефони, може и да заглушават телефони" Та, така. Да се притесняват преписвачите. Който ще си решава честно, това не го тревожи ;)

Btw, как ми е правописа? А пунктуацията? Айде, да минават и да се свършва, че направо ще се побъркам вече от притеснение

SunT
05-18-2012, 18:19
Апф, хора, аз съм на уроци уикенда представяте ли си ;х ама сигурно няма да ходя.Няма вече какво да ми кажат.Викат ни в 9,30 в даскало и по бел съм сама, а по мат съм с две съученички, едната ми е бфф и не мисля, че ще имам проблеми.Най-важното за мен е, че най-големия идиот от класа ни не е в мойта стая!!Йес бе!

А при вас има ли я тая върховна тъпотия да се учи в дните за изпити по обществени и природни науки?

anonymousx не се навивай така.Не е края на света! Откъде си? Можеш да се местиш и след 8 клас, нали знаеш.

ОО бтв, сега прочетох на Silver flower мнението и е страшно права - много е важно да не помагате на НИКОЙ, колкото и да го обичате тоя човек и да искате да изкара!Изпита е със състезателен характер и това значи доброволно да си отстъпите мястото!Не бъдете идиоти и не си подарявайте мечтаното училище на някой друг, защото ако този някой ви заеме мястото ще си биете главата в стената, ама ще е късно!

wenii
05-18-2012, 18:59
още малко :)

Challenger
05-18-2012, 19:11
Пиша за пръв път в тази тема. <3 Радвам се, че попаднах на свестни хора при разпределението по стаите. Има един преписвач, но той не ми е проблем.

dreamwalker
05-18-2012, 19:21
Охх, днес ни раздадоха служебните бележки, аз да взема да се падна и на двата изпита в една и съща стая... От една страна, е хубаво да си с повече хора, които познаваш, но от друга старна като ги знам съучениците ми какви са ксерокси, направо не знам :? . Оказа се, че съм с едно момче от нашия клас по БЕЛ ли, мат ли, и той ми вика: "Да учиш, чу ли?" Отвърнах му: "Аз няма да уча заради теб!!!". А после по ФВС ме нарита с топка няколко пъти! Ами, че така си е де, аз да не ходя на изпити заради тях, нали се борим за места, как ще им дам да препишат, то е все едно доброволно да си дам мястото... И ми викат пък някои момичета: "Аз, ако бях умна колкото теб, щях да дам на всички да преписват" Мдам, много би било умно... ццц... И другите се мъчат да ме увещават. Като излязохме за ФВС, следващия час, от другите паралелки бяха накацали по прозорците, тъй като знаеха, че ние ще научим последни къде ще сме, и като завикаха: "Ехооо, в кои стаи ще стееее" и после като завикаха моето име: "Абе, ти, тая... ъъъ как се казваше, а, да, Кристина, къде ще сииии" и една съученичка, полу-туркиня, голяма клюкарка и много силно вика, лесно се пали, а седи до мен :? , се провикна: "1, 1". О, божеее, сякаш някой я беше питал!!! Направо ми идеше да я убия!

Нагли пишлеменца. ;]] И аз имах подобен проблем, но след като ощипах въпросното пишлеменце подобаващо (той си го просеше, повярвайте ми), вече ми е по-спокойно. Надявам се да не съм в една стая с някои хора. Днес като раздаваха бележките, всички почнаха с това "В коя стая си, в коя стая си?", а аз не се заинтересувах къде са другите... Егоистично от моя страна. Днес буквално изнасях лекция през междучасието на тема "Защо да НЕ преписваме на матурите?". Радвам се, че повечето от класа са разбрани хора. Дано следващата година да попадна в подобен клас.

bebzgirl
05-18-2012, 19:34
dreamwalker - късметлийка.Аз толкова съм се притеснила,че не ми се яде,ама изобщо ! Днес съм яла само една принцеса и мюсли,нито вечеря,нито нищо.Така както съм го подкарала към лошо вървят нещата.

dreamwalker
05-18-2012, 19:40
Bebzgirl, ще почиваш ли последните 2 дена преди матурата по БЕЛ или ще преговаряш?

Silver_flower
05-18-2012, 19:43
Абе, то момчето си има голям потенциал, но като не учи достатъчно... Не, че не е от силните ученици, ама ей така, да е закачи с мен. Той риташе топка към мен, дано не нарочно, защото се бях облегнала на стената на училище, и всички момчета почнаха да ме обиждат, направо ми причерня! :( :( :(Дааа бе, няма да им дам да преписват, то ще си е лудост... Извинете ме за дъългите мнения, но като почна и нямам спиране, просто дотолкова ми е дотегнало вече от тия преписвачи, че направо нямам думи. Те са адската наглост, разбирате ли, ох, дано ни се паднат по-строги квестори, които да не дават да се преписва, ТРЯБВА НЯКОЙ ДА КОНТРОЛИРА ТЕЗИ УЧЕНИЦИ, иначе горко им на силните ученици, ще бъде язък за знанията и труда ни да препишат от нас. От миналата година ми викат: "О, Крисиии, ама ти си добричка, ще ни дадеш да преписваме на външните, ПЛС, ПЛССС". С всяка следваща тяхна молба ми стават все по-долни и по-долни. Помня, на външното в 4ти клас, много искаха всички момичета да препишат от мен. Обаче аз не им дадох и после толкова време ми се сърдиха след теста, сякаш аз бях преговаряла до 1 през нощта заради тях! Ами, да са си учили пък, в крайна сметка! Вярно, че и аз се поотпуснах тази година малко, от пубертета ли - не знам, но това не означава, че не уча! Продължавам да уча, макар и да не решавах много извън училище тестове, поне съм учела уроците и съм внимавала много, имам много хубави оценки, и съм доволна, сега минат ли тези изпити, ще се поуспокоя малко, ще си почина 1 ден и тогава подготовка за външните по останалите предмети. Btw, някой спомена за ОКСИМОРОН - хмм, не сме го учили и мисля, че и в учебника го няма, така че бихте ли ми обяснили какво означава термина. Предварително благодаря!

bebzgirl, успокой се, панирането само ще намали резултата ти. Деня, репди изпита се наспете ПОНЕ 8 часа за по-добри резултати, раздвижете се преди изпота, разбудете ума си, хапнете зареждаща с енергия здравословна храна, плодове и плодови сокове, може да помиришете малко лавандула, тя успокоява, да кажем преди изпита да вдъхнете малко от нежния й релаксиращ аромат, но пък не знам дали не приспива. Е, сега, вие няма да се мариновате в мириса й, просто за успокоение мъничко. Да не ви видят квесторите :D

dreamwalker
05-18-2012, 19:48
Абе, то момчето си има голям потенциал, но като не учи достатъчно. Не че не е от силните ученици, ама ей така, да е закачи с мен. Дааа бе, няма да им дам да преписват, то ще си е лудост... Извинете ме за дъългите мнения, но като почна и нямам спиране, просто дотолкова ми е дотегнало вече от тия преписвачи, че направо нямам думи. Те са адската наглост, разбирате ли, ох, дано ни се паднат по-строги квестори, които да не дават да се преписва, ТРЯБВА НЯКОЙ ДА КОНТРОЛИРА ТЕЗИ УЧЕНИЦИ, иначе горко им на силните ученици, ще бъде язък за знанията и труда ни да препишат от нас. От миналата година ми викат: "О, Крисиии, ама ти си добричка, ще ни дадеш да преписваме на външните, ПЛС, ПЛССС". С всяка следваща тяхна молба ми стават все по-долни и по-долни. Помня, на външното в 4ти клас, много искаха всички момичета да препишат от мен. Обаче аз не им дадох и после толкова време ми се сърдиха след теста, сякаш аз бях преговаряла до 1 през нощта заради тях! Ами, да са си учили пък, в крайна сметка! Вярно, че и аз се поотпуснах тази година малко, от пубертета ли - не знам, но това не означава, че не уча! Продължавам да уча, макар и да не решавах много извън училище тестове, поне съм учела уроците и съм внимавала много, имам много хубави оценки, и съм доволна, сега минат ли тези изпити, ще се поуспокоя малко, ще си почина 1 ден и тогава подготовка за външните по останалите предмети.

Наистина ще е жалко ако не попаднем на строг квестор. Жалко за тези, които са се скъсали да учат през годината. ;]]
В нашия клас всички в класа са умни и учат, обаче незнайно защо мен ме смятат за най-най, та искат да подсказвам. Това не мога да си го обясня. Вярно е, че имам много отлични оценки, обаче ми се струва малко нечестно толкова да се подценяват. О, да и когато имам петица по нещо - ахкания и охкания в класната стая. Това вече сериозно започва да ме изнервя.

bebzgirl
05-18-2012, 19:53
Ще почивам.Такъв човек съм,че като се пренатоваря и блокирам,а точно това ми трябва най-малко.Само дето уикенда и събота,и неделя имам сутринта уроци по БЕЛ,ама ние ще преговаряме,няма да ме товарят.

Смърт за тия бе !! Аз попринцип съм доооста буен характер,търпя,търпя,ама избухна ли,гледай кво става.Един път,когато едно момче ми налетя на бой,го бушонирах и ходеше с подуто око няколко дена.Оттогава да видите дали някой ме е пипнал,хихи. :Д Така че шанс да се случи това при мен,няма.

anonymousx
05-18-2012, 20:15
SunT, да мога и след 8-ми клас, но не искам да седя тук. Още повече, че сега ще останат само тъпаци, след като другите кандидатстват. Ще съм сама и ще е още по - зле.
Аз се моля за поне 4 на изпита по математика, повече не ми трябва! :) По БЕЛ ще хвана 5 сигурно.. Само трябва да си науча литературата, че произведенията малко ми куцат.

SunT
05-18-2012, 20:50
Silver_flower оксиморона е когато се съчетават две несъчетаеми по смисъл думи - ужасно съм щастлив, тъжен празник, страхотна гадост и тн.. Имах и още примери, ама съм забутала тетрадката от уроците в стаята..

ХОРА помогнете - от колко са пустите изпити!? Нас 100 г-жи казват 8,30 8,45 9,30 и вече тотално се обърках! На кой да вярвам!? Ами ако в 9,30 вече е късно и не ни пуснат при положение, че класната ни го е казала?

FuckingFreak
05-18-2012, 21:01
В нашето училище бих споделила какви са били квесторите от преди 2 години назад: На набор 96 им дали да си четат отново текстовете за втори модул, на набор 97 се паднало на едно познато момиче майка му, което помогнало на доста деца. Тази година знам, че ще са от Кюстендил и от по-горен курс само. И се надявам на техникуми, нещо екстри, малко да е лабаво. :D Споко, има начин никой да не препише от вас, стига да искате. Именно и аз заради това не се притеснявам. Момичето, до което седя, уж се води на ниво 5ица, а мога да ви кажа, че на елементарни задачи по математика блокира, да не говорим по български, ако е сама, съм се басирала, че е изкарала 3ка! И само се разбира там с мен да съм си бутнала листа настрани, пък... Ще си го бутна, ама друг път. Гледай си работата. Цяла година си имаш вземане-даване с мен, напоследък започваш да ме изнервяш достатъчно, че не мога да се съсредоточа от теб, а сега ще ти решавам и тестовете. То понеже е така ще ги обстреляш отговорите, само с едно ставане до тоалетна или с един поглед. Ще помагам единствено на едно (две по математика) момичета, защото знам, че цяла година са се трудили, помагали са ми и ако е възможно, ще го направя- те го заслужават, защото са отговорни. Стига с това негативно мислене обаче. Току-що ставам от сън и ми е още весело, няма да си разваляме настроението. :D

DisappointedDreamer
05-18-2012, 21:23
Не се депресирайте душици. Моя набор (96) и без преписване и учене влязоха където поискаха, защото набора беше много малък, следователно при по-малко кандидатстващи хора, приемаха и ученици с по-ниски оценки. Добре намазаха.

Иначе, не си блъскайте главата в уроците. Дайте си поне 1 ден почивка. Не давайте да преписват от вас, не се притеснявайте, и успех ви желая :)

Silver_flower
05-18-2012, 21:23
Silver_flower оксиморона е когато се съчетават две несъчетаеми по смисъл думи - ужасно съм щастлив, тъжен празник, страхотна гадост и тн.. Имах и още примери, ама съм забутала тетрадката от уроците в стаята..

ХОРА помогнете - от колко са пустите изпити!? Нас 100 г-жи казват 8,30 8,45 9,30 и вече тотално се обърках! На кой да вярвам!? Ами ако в 9,30 вече е късно и не ни пуснат при положение, че класната ни го е казала?

Много благодаря за информацията! Та, изпита е от 10ч, но нас ни викат ок 9:30, а по радио-точката съобщиха, че трябва НАЙ-КЪСНО 9:45 да сме дошли, но аз ест ще дойда по-рано от това, не в последната минута естествено.

Xriis..
05-19-2012, 07:07
Изпитите са от 10:00 , но на нас ни казаха 9:30 да сме там най-късно - т.е. към 9:15 :)

Относно изпитите по прир. науки , общ. науки и англ. език ..

Директора и г-жите ни казаха ,че ще има такива . Мои приятелки от други у-ща също потвърдиха това . Но в сайта на МОМН пише ,че няма да има поне през тази година ( http://www.mon.bg/news-home/2012/12-05-09_grafik_DZI_NVO-7klas.html ) - има само за зрелостниците след 12 клас .

Та в край на сметка ще имаме ли такива тестове , или не ?

soletkaa98
05-19-2012, 09:34
Изпитите са от 10:00 , но на нас ни казаха 9:30 да сме там най-късно - т.е. към 9:15 :)

Относно изпитите по прир. науки , общ. науки и англ. език ..

Директора и г-жите ни казаха ,че ще има такива . Мои приятелки от други у-ща също потвърдиха това . Но в сайта на МОМН пише ,че няма да има поне през тази година ( http://www.mon.bg/news-home/2012/12-05-09_grafik_DZI_NVO-7klas.html ) - има само за зрелостниците след 12 клас .

Та в край на сметка ще имаме ли такива тестове , или не ? Xriis ще има такива.На 29 е по география и история,на 30 е по англ.език,а на 31 по химия,физика и биология

Wikito
05-19-2012, 09:36
Нас ни викат в 9.00 часа най-късно,за да можели да ни пуснат по стаите ала-бала :д.

Xriis - ще имаме такива тестове.На 29 ще е по История и География.ЩЕ бъде един тест с 15 въпроса от едното и 15 от другото.На 30 е по английски и на 31 е по химия,биология и физика там пак ще е 15 въпроса от едното,другото и третото.

Иначе аз по БЕЛ се паднах с една много добра фр,така че може и да и помагам,защото знам ,че го заслужава.По математика съм с едни много тъпи момичета от моя клас и вчера само ми викат:Ще помагаш нали ? Ехо,ние сме в една стая ще ни помагаш нали. :хххх Обаче няма да ги огрее.Вчера директорката ни каза ,че ако някой ни пречи и иска да му подсказваме да я викнем веднага и тя щяла да му анулира работата.Аз още в началото ще ти предупредя да не ме питат и да си му правят сметката ,ако ми пречат.И да ви се похваля вчера на частните по БЕЛ правихме един преразказ и имам 34 от 35 много съм доволна от себе си . Айде още 1 ден и :х Успех на всички и само шестици да има :*

wenii
05-19-2012, 09:47
Wikito, бравоо ! Иначе нас ни викат от 10 без 20 най-късно ..лелел още малко .. охх .. нека да минава всичко :X

SunT
05-19-2012, 09:48
Уф бе.. щях да решавам задачи за движение, защото съм все едно никога не съм ги учила, но не мога да се накарам просто... Ще ходя да чета най-важното за автори и произведения и после ще се занимавам с математика, че така ми се спи.. А най-тъпото е, че изобщо не се притеснявам.Толкова равнодушно си мисля "остава само 1 ден.. бля бля.." че не е истина.

wenii
05-19-2012, 10:11
Уф бе.. щях да решавам задачи за движение, защото съм все едно никога не съм ги учила, но не мога да се накарам просто... Ще ходя да чета най-важното за автори и произведения и после ще се занимавам с математика, че така ми се спи.. А най-тъпото е, че изобщо не се притеснявам.Толкова равнодушно си мисля "остава само 1 ден.. бля бля.." че не е истина.

леллелле, същото е и при мен .. :x

monsi_0220
05-19-2012, 10:28
О, да и когато имам петица по нещо - ахкания и охкания в класната стая. Това вече сериозно започва да ме изнервя.

Мен ме питат дали ще ме накажат като имам петица :D :D :D голям смях пада

WPotter
05-19-2012, 11:43
Здравейте,имам един въпрос : Ако допусна правописни грешки в изпита по БЕЛ,например в тезата, ще ми отнемат ли точки?

thecreator
05-19-2012, 12:29
Здравейте! Извиняваите , че не писах през..учебната година.Съвсем си потънах и вучене, а и лекичко забравих форума - признавам си!Изчетох половината мнения и от предишните страници.Silver_flower - същото е и при нас , искат да преписват като :Х аз също съм в една и съща стая и двата изпита.Но в нашия клас и не само , момчетата са едни силни нали и искат само да преписват.Казвам и на теб и на всички : не давайте да преписват!! Само ме притесвява как сигурно ще се провикват и само ' кажи какво е на 15 а-y".Но ще се справим.Не мога просто да повярвам кога почнахме всички да пишем в тази тема , още ваканцията преди да е започнала учебната година , а сега са изпитите !! Но радвам се ,че е към края си , защото всичко ще свърши. Реално погледнато 3 години се събират в едни 2ч и 30 мин г-д. Ще даваме после опит на следващите седмокласници :D .WPotter - според мен зависи колко правописни си допуснала , но най-много да ти отнемат 1 от точките на тази задача. Междудругото навсякъде различни мниения виждам по въпроса дали да учим преди изипта , примерно сега във вторник да решавам ли задачи като луда , или да си почина, или да наблегна над задачите , които ме затрудняват (2 модул примерно).Вие ще учите ли пред изпита ? Междудругото СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ВСИЧКИ ВИ И ВИ ПОЖЕЛАВАМ СУПЕР МНОГО КЪСМЕТ!Надявам се някой да ме помни ^^

SunT
05-19-2012, 12:39
Аз какво казах, че ще правя, а какво правих.. ТВ-то е до дупка на Сити и ДъВойс и нищо не съм пипнала!Край, отивам!Сега ще си препиша накратко в една тетрадка за авторите и произведенията и и ще си прегледам изреченията, щото нещо взех да ги бъркам.Утре ще се занимая с математиката.Или утре вечер с тате.Но по бел утре няма да пипна, както и на 22 по мат.Ще си дам 1 ден почивка преди всеки изпит.
Имам отвратителна мускулна треска на корема заради тоя г-н по физическо.. Ако постоя малко приведена, после не мога да се изправя и ходя като стара баба 2ри ден! Ама аз съм си виновна, че забравих да пия упсарин и ето ме сега..

Абе.. донесох си тука нещата, те пък отвънка взеха да косят тревата! ПФУ..

monsi_0220
05-19-2012, 12:51
Случайно някой да има абонамент за този сайт www.zapiski.info. Видях че има анализи на произведенията по литература и се чудех ако някой има дали може да ми даде акаунта си. Трябва ми само за 1-2 дена да попрочета малко, после ще си смени паролата

puho
05-19-2012, 16:04
Аз се побърках последните дни!Не мога да спя от напрежение,а ако успея,сънувам кошмари с резултатите от матурите!Остава само 1 ден,аз решавам тестове,а съучениците ми,които се паднаха в една зала с мен,постоянно ми пишат по скайп или фейсбук с молба да им давам да преписват.Много ме ядосват!Аз се трепах цяла година да уча,а сега искат на готово да им реша всичко.Е,тази работа няма да стане!И така...дано успея да се отърся от напрежението и да изляза от залата в понеделник с усмивка и увереност,че съм се справила!Желая на всички седмокласници същото!Стискам ви палци,приятели! :)

FuckingFreak
05-19-2012, 16:51
Аз сега съм малко на PC-то, по-късно ще погледна едни тестове, неща по български, а преди да си легна ще релаксирам с филмче малко. До преди половин час бях отпаднала и бях на 100% сигурна, че е заради липса на сън - хапнах и оправих. :D
Днес правих и преразказ, дочетох си всички произведения+кратки бележки към тях, прегледах тетрадката по български. Малко направих едни тъпи и елементарни грешки, дано на изпита да няма такива гафове. :D

monsi_0220
05-19-2012, 16:57
Аз се побърках последните дни!Не мога да спя от напрежение,а ако успея,сънувам кошмари с резултатите от матурите!Остава само 1 ден,аз решавам тестове,а съучениците ми,които се паднаха в една зала с мен,постоянно ми пишат по скайп или фейсбук с молба да им давам да преписват.Много ме ядосват!Аз се трепах цяла година да уча,а сега искат на готово да им реша всичко.Е,тази работа няма да стане!И така...дано успея да се отърся от напрежението и да изляза от залата в понеделник с усмивка и увереност,че съм се справила!Желая на всички седмокласници същото!Стискам ви палци,приятели! :)

Не се впрягай толкова, и аз по едно време бях почнала да откачам , ама сега съм по спокойна. А за тези които искат да преписват - тегли им една майна и без това няма да си в един клас с тях догодина предполагам. Аз така се оправям с нахалниците :D

bebzgirl
05-19-2012, 16:58
Днес четох на една фр конско,че се е напрягала да учи и то по математика.Бях навън малко,видях едни приятели,които не бях виждала отдавна.Сега ще седна да си прочета отново произведенията.

Dreams12
05-19-2012, 17:49
Уфф.. не е за вярване колко бързо дойдоха пустите изпити, ама така е :(( Адски много се притеснявам за оценката си, винаги много съм се старала да не се излагам на такива важни тестове, но никога не знаеш какво ще стане.
Пуу, и при мен се канят да се възползват по най-долния начин от знанията ми, но няма да стане. Още веднъж ако някой ми каже, че иска да препише, така ще му се развикам, че да ме запомни. Ейй, значии, не може да седнат и да научат поне за тройка :@ Писна ми да се възползват!ПИСНА МИИИ!!

cvetityyy98
05-19-2012, 17:50
Аз уте съм на урок по български и сутринта трябва да реша един тест и да направя един преразказ. Сигурно следобяд ще си прочета някои неща за авторите, но няма да задълбавам много с ученето. Все още не съм особено притеснена и се надявам и занапред да не съм.

bebzgirl
05-19-2012, 18:50
Аз уте съм на урок по български ...
Хаха,и ти като мен.Само където аз нямам тестове,защото и днес бях.

cvetityyy98
05-19-2012, 18:55
Трябва ли да знаем подробности около живота на авторите или само къде са родени, кога са творили (само най-важното)?

bebzgirl
05-19-2012, 19:06
Въпрос на личен избор.Аз не мисля,че ще задълбаят чак дотам,че да ни питат такива работи.

wenii
05-19-2012, 21:46
ОО,много се радвам, че се включиха към темата още хора .. леле няма да забравя миналото лято, август месец как четях тази тема и реших, че ще си направя регистрация заради нея .. УСПЕХ НА ВСИЧКИ! :*

MrPedoBear
05-19-2012, 22:32
Искам да пожелая успех на всички, които ще имат изпит утре. Дано да ни дадат лесен тест и преразказ :)

Nutella♥
05-20-2012, 08:29
Момичета да ви питам какво точно преговорихте вие за теста по БЕЛ.Аз припомних само :

- изреченията /сложни съставни,съчинени,сложни/
- произведенията и авторите
- някой определения /като анафора,метафора,кулминаци я и т.н./
- пароними,антоними,синоними ,омоними

и мисля,че е това,но нещо ми се струва съм пропуснала ...

vampirexlove
05-20-2012, 08:50
Здравейте , приятели ! Nuttela и аз това си преговорих , а също и така и еднородни части , правопис и пунктуация и като цяло е това :) Пожелавам ви успех на изпита утре .

SunT
05-20-2012, 08:53
Ох, извинявайте, че ви поправям така, и аз не съм перфектна, но в множествено число е някоИ, а не някоЙ.Няма дума в мн. ч. да завършва на й.Това го виждам толкова често напоследък..
Иначе преговорих съвсем малко, трябва да си погледна изреченията.. Абе изобщо съм го оставила каквото ще да става, а не трябва.
И една суперска новина - изкарала съм 4,04 на пробния по мат!! Аз досега 4ка не съм стигала каквото и да е ставало!Много се кефя и се надявам на изпита да хвана една пуста 5ца или поне 4,50.

Nutella♥
05-20-2012, 09:01
Ох, извинявайте, че ви поправям така, и аз не съм перфектна, но в множествено число е някоИ, а не някоЙ.Няма дума в мн. ч. да завършва на й.Това го виждам толкова често напоследък..
Иначе преговорих съвсем малко, трябва да си погледна изреченията.. Абе изобщо съм го оставила каквото ще да става, а не трябва.
И една суперска новина - изкарала съм 4,04 на пробния по мат!! Аз досега 4ка не съм стигала каквото и да е ставало!Много се кефя и се надявам на изпита да хвана една пуста 5ца или поне 4,50.

Е,хубаво е,че поправяш грешките защото иначе може да направим някой гаф на изпита.Мерси. :) И аз иначе имам толкова на класната и се моля поне толкова да изкарам и на изпита,че тая гадна математика ...

vampirexlove
05-20-2012, 09:08
Правихте ли преразкази за упражнение ? Аз само един "Череша с алени сърца ".

Nutella♥
05-20-2012, 09:17
Аз не съм се упражнявала върху преразкази.В училище правихме доста с различна дидактическа задача.Притеснявам се дали ще разкажи всичко точно и за правописните грешки .

perry_the_platypus
05-20-2012, 09:40
Wooow! Цели 94 страници на тая тема. Да, аз я създадох, ама след като не влизах в teenproblem, забравих и паролата ;д УСПЕХ НА ВСИЧКИ УТРЕ И В СРЯДА! :))

BloodyDreamer
05-20-2012, 09:54
Yoo~ ;D Ужас, не мога да повярвам, че утре е изпита. Аз днес реших да си прочета всички произведения, както и определенията по литература, както и за авторите някой неща. Почти прочетох Немили-недраги, после ще мина и Една българка, че само тях не съм чела целите, а със сигурност ще ги дадат. То Немили-недраги било много интересно, бе! И аз като една писателка, нали съпреживявам всичко написано, си поплаках малко като умря Странджата (много рева на книги и филми, просто много лесно се привързвам към героите). Та както и да е, смятам само отгоре-отгоре да мина останалите неща (произведенията няма как отгоре-отгоре, де, ама то на мене четенето ми е релаксация, така че...)
Иии смятам също вечерта да си отделя два часа да изгледам един концерт на моичките (демек на любимата ми група :P), че да си легна с усмивка ^.^

Хайде, успех на всички, не се панирайте, така като ви гледам не сте глупави (избощо даже), така че не бойте се - ще се справите! И пишете утре как е минало :P

MegiBoOm
05-20-2012, 10:01
Здравейте сладури!
Тъй като миналата година правех същият изпит, мога да си представя колко Ви е напрегнато и за това нека ви поуспокоя! Изпитът е лесен, не си напрягайте много нервите, ще успеете!
Искам да пожелая успех на всички ви и дано го изкарате успешно!
Днес си починете и оставете да стане това, което е писано да стане!
Айде много усмивки утре! (:

bebzgirl
05-20-2012, 10:07
Мерси много,Меги.
Иначе,айде да идва и успех на всички.Аз вчера си прочетох произведенията и това е.При изреченията рядко имам проблем,ама да не вземе да ми изиграе това лоша шега.

-meGusta-
05-20-2012, 10:10
Я и аз да се включа в тази хубава тема :D Цяла година май само съм чела,ама сега се налага и да пиша :D
Значи да се отчета:
Аз ще си преговоря по български изреченията(сложни смесени,подчинени...),наклон ения и още малко неща.По литература ще си прочета по-първите и забравени произведения.Тези последните -няма нужда само да ми се трупат излишни неща :D

Успех на всички и пожелавам на някого да събере бал 36 :D

П.П Меги,мерси ! :)

bebzgirl
05-20-2012, 10:13
Мерси много,Меги.
Иначе,айде да идва и успех на всички.Аз вчера си прочетох произведенията и това е.При изреченията рядко имам проблем,ама да не вземе да ми изиграе това лоша шега.

SunT
05-20-2012, 10:20
Аз бъзикам мойта приятелка спокойно да си събере бал 36, да не се напряга до 34 да си спира знанията :D тя иска в 1 немска и е голяма паника.

shakalaka
05-20-2012, 10:22
Здравейте, аз съм нова във форума. Седми клас съм. От петък не съм пипала нищо по български и литература - искам да си почина преди изпита, който е утре. Не мога да повярвам! Остана толкова малко до финала!Преборихме се! Аз лично искам да се свършва. За стаите - аз се паднах сама с всички преписвачи , но като ме попитаха дали могат да преписват им теглих по една майна. Пожелавам успех на всички и не прекалявайте с ученето днес. утре на свеж мозък всичко ще ви е по - ясно :).

No666
05-20-2012, 10:27
И аз се включвам... :D Та, днеска имам намерение да си преговоря само най-важното по български и литература, да реша някои задачи по математика, че с тоя втори модул не знам какво ще правя... Имам проблем с преразказите, просто не мога да запомня текста... Разсъжденията са ми голям зор, а учителката ми очаква да изкарам най-малко 5,50... аз се съмнявам да успея даже 5 да хвана и не знам как ще и кажа резултата.
По математика ме е страх много, на пробната матура едвам изкарах 3, пък в училище съм между 5 и 6. Вторият модул ме притеснява и като цяло текстовите задачи.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!

Ivan :)
05-20-2012, 10:33
Здравейте, аз също съм седми клас. Така и аз да се похваля какво учих за изпита утре :д. Прочетох всички произведения и преговорих по български език. Искам да ви кажа нещо важно - по мой наблюдения всяка година 25 въпрос по БЕЛ е свързан с ''Немили-недраги'' и по-точно какво е внушението на израза ........... от еди си коя глава на ''Немили-недраги''. Това може да Ви е от помощ, все пак 25 въпрос носи 5 точки. Успех на всички утре!

bebzgirl
05-20-2012, 10:41
Ако и 2те с твоята приятелка успеем,ще сме в едно даскало. ;д; За SunT .

FuckingFreak
05-20-2012, 11:14
Днес комп и телевизор след като вечерям няма да ползвам, да се надяваме, хаха. Не искам да ми бръмчи главата. Ще разгледам малко стари снимки, ще помисля над живота, абе все неща, за които никога не ми остава време. :D Утре ще стана към 7:30 най-вероятно, ще си направя една добра закуска и ще започна деня с усмивка и музика. Пожелавам същото и на вас. До довечера може да направя още едно включване, но ако не стане-УСПЕХ!!!

shakalaka
05-20-2012, 11:27
Едно момче от класа ми е слабост и той иска да преписва от мен. Туко що получих СМС от него " Ей маце ше ми дадеш ли да препиша утре? :****" Хахаха, може да го харесвам, но не съм толкова мила, падам си скръндза.

-meGusta-
05-20-2012, 11:32
Уф,айде отивам да преговарям,че постоянно си казвам "Ей сега,ей сега" :D Между другото вас в колко ви искат утре ? Нас в 10 без 15..пък много други училища ги викат 9,15- 9,30.Според мен е излишно толкова рано,но...

`мuмс`
05-20-2012, 11:34
Аз пък се паднах в една стая с почти всички момчета от моя клас. Егати късмета! ;@@ Не се притеснявам толкова за изпита, колко, че ще ме карат да им подсказвам и ще ме разсейват. По БЕЛ не съм преговаряла много - повече наблягам върху математиката и най-вече геометричните задачи. Успех на всички утре :))

-meGusta-
05-20-2012, 11:37
Абе хора,какво толкова се притеснявате,че ще преписват от вас? Нали за това са квесторите.Стойте си на мястото без да обръщате внимание на никой,пък ако някой се опита да препише сигурно ще го видят.А и седнете колкото се може по-далече от тия "опасните" хора

оф айде отивам да уча вече

`мuмс`
05-20-2012, 11:41
Ами аз си се притеснявам не толкова, че искат да препишат, а че ще ме разсейват. Само се надявам на по-строги квестори, защото миналата година на изпита по математика на едно момиче са й позволили да седне до някой друг, за да препише.

Marti4ka29
05-20-2012, 11:48
Za 2AEG moeto mnenie che tova ychilishte e dobro, a i sega go remontiraha i stana mnogo dobro i balut im se vdigna. Do ychitetlite te sa dobri sestra mi izlezna ot tam s ocenka 5.78 koeto e mnogo dobur rezyltat, koeto oznachava che ychitelite sa q naychili na mnogo neshta. I az shte pisha 2AEG no shte q pisha po nazad, poneje na men mi vurvi poveche matematikata a ezicite - pochti ne ! ;)

anonymousx
05-20-2012, 13:34
Аз се надявам, че 4,50 по БЕЛ поне ще хвана.
Трябва да си науча литературата, че си нямам на представа кой какво е писал.. >.<
По български не ми е толкова притеснено, но какво ще правя в сряда - не знам!!
Успех на всички утре.. Стискам ви палци.

FuckingFreak
05-20-2012, 13:36
И аз си виках ще наблягам на математиката, а то какво стана? Тези 2 дни не съм я пипнала.
Остава ми само да прегледам за последно едни тестове по бел, които решавахме в клас и това ще е. Но това ще бъде малко по-късно. Мислех днес да не уча, ама видях, че имам доста неща за преговор, така че не искам да рискувам. Напрежението не е никак малко, ама все успявам да се разсея с излишни неща. :D

puho
05-20-2012, 14:17
Аз намерих начин да се успокоя поне малко!Взимам слушалките,телефона,излизa навън,пускам любимата си песен и я усилвам толкова,че да не мога да си чуя мислите.Действа,пробвайте! :) :D

SunT
05-20-2012, 14:30
Хора да ви предупредя - НЕ СИ ПИШЕТЕ ОТГОВОРИТЕ ПО РЪЦЕТЕ или където и да било! Забранено е изнасянето на информация + това ако ви види квестора веднага ще ви анулира работата.На нас това ни казаха.

Swetlqka
05-20-2012, 14:43
Здравейте,Аз съм нов тук.Бих искал да Ви питам,дали тази година матурите ще са много трудни,защото едни мои познати супер много ме плашат ?

MrPedoBear
05-20-2012, 15:00
Здравейте,Аз съм нов тук.Бих искал да Ви питам,дали тази година матурите ще са много трудни,защото едни мои познати супер много ме плашат ?

Aми точно никой не може да знае, но мисля, че по математика ще е малко по-лесна от миналогодишната. Относно български и литература те никога не са били трудни (освен ако не дадат много гаден текст за преразказ).

anonymousx
05-20-2012, 15:42
Някой може ли да ми каже какъв жанр се води "Бай Ганьо у Иречека" ?

perry_the_platypus
05-20-2012, 15:44
Някой може ли да ми каже какъв жанр се води "Бай Ганьо у Иречека" ?

ФЕЙЛЕТОН! :))

anonymousx
05-20-2012, 15:54
Това не сме го учили О_о
Благодаря .. ^^

rally_98
05-20-2012, 15:56
Ние сме го учили като сборник от хумористични разкази...
Пожелавам успех на всички утре и се надявам да се справим добре!

perry_the_platypus
05-20-2012, 15:59
Това не сме го учили О_о
Благодаря .. ^^

Кратко произведение, което осмива недъзите на обществото или личността ;дд говоря наизуст и не съм сигурен дали е точно така, но горе-долу.. :)))))

pepochko
05-20-2012, 16:06
Късмет на всички утре ,а на тези от Пловдив повече от 5 да не изкарват :D бзк ;)

BloodyDreamer
05-20-2012, 17:31
Аааа! Стига съм се ядосвала, ще ми побелее гривата, тегля му майната на това. Каквото стане - такова. Слагам си слушалките и откъртвам :D Още веднъж успех на всички и дано да не се успя, че на мене това ми е най-големия страх :D

FuckingFreak
05-20-2012, 17:41
Не ми се получи да не сядам на компютъра. Просто не съм аз, ако не се занимавам с глупости. Въобще I don't feel like утре е някакъв по-важен ден. Даже не ми е и неделно настроението, щото ми е много готино в момента. Правя си каквото си искам, пък да става к'вото ще, нали така? :D

pepochko
05-20-2012, 17:46
Не ми се получи да не сядам на компютъра. Просто не съм аз, ако не се занимавам с глупости. Въобще I don't feel like утре е някакъв по-важен ден. Даже не ми е и неделно настроението, щото ми е много готино в момента. Правя си каквото си искам, пък да става к'вото ще, нали така? :D
E не тва все едно съм го писал аз ама 1:1 като мен си :D аз вчера имах РД и цял ден си повтарях - ''утре ще уча'' и то кво стана днеска съм направил един преразказ и тва е , a през другото време музиката на макс и с топката малко фриистайлърче :D

-meGusta-
05-20-2012, 17:48
Аааа! Стига съм се ядосвала, ще ми побелее гривата, тегля му майната на това. Каквото стане - такова. Слагам си слушалките и откъртвам :D Още веднъж успех на всички и дано да не се успя, че на мене това ми е най-големия страх :D

Леле и аз съм така.Имам проблем със ходенето навреме/между другото "навреме" заедно ли се пише? :D/Но ако трябва в 6 ще стана,но няма да закъснея!
Пък хората били прави като казват,че преди изпит не се учи.Седнах за половин час да предгледам нещата и се оказа,че доста съм забравила.Мале избумтя ми главата.Само малко по литература ще попрочета и край.

FuckingFreak
05-20-2012, 17:52
И аз доста неща съм пропуснала, спала съм си по време на часовете и съм си седяла на ушите, ама дреме ми пък.

anonymousx
05-20-2012, 17:59
Аз повече за днес няма да уча. Написах си писателите на 1 листче, къде и кога са родени, че такива неща не мога да помня. Дано да успея да си ги напиша.. ^^
На мен едно нещо не ми ли хареса шанса да го науча е 20-30% и за това най - много ме притеснява 25 задача. Онази с внушенията. Не познавам добре повечето произведения и не знам как ще го направя. :/

05-20-2012, 18:24
ДА Ви питам, знаете ли утре на втория модул ще можем ли да си четем сами текста? Защото едни казват, че може, други, че не може.

FuckingFreak
05-20-2012, 18:31
Е как няма да може бе, вие добре ли сте?! Чете се 15 минути. :)

cvetityyy98
05-20-2012, 18:32
Ще ни го дадат за 10/15 минути.

betunka
05-20-2012, 18:36
хора пожелавам ви успех на всички! ии дано да си изкараме 6 и да влезем всички там където искаме ! ^-^ wyhyyy

wenii
05-20-2012, 18:40
Охоо .. видях, че и момчета са се включили .. не съм очаквала :D
и така де .. не мога да повярвам, че утре е денят ... изобщо не се притеснявах, докато не дойде тази вечер, просто се побърквам .. и мен много ме е страх да не закъснея btw, защото не съм от най-точните (blush)) УСПЕХ НА ВСИЧКИИИ :***

Wikito
05-20-2012, 18:42
Успех на всички :*

cvetityyy98
05-20-2012, 18:50
Успех! Дано всички да изкараме високи оценки и да влезем където искаме. ^^

Nutella♥
05-20-2012, 18:56
И аз ви пожелавам успех утре. :) Споделете после как е минал теста,лесни ли ви бяха задачите и колко смятате,че ще изкарате. :)

На мен най-вече ме притеснява правописа ;/ .

BloodyDreamer
05-20-2012, 19:03
Хайде, последни думи на надъхване. Успех много на всички! Имате по един гуш от мене, че днеска съм гушаво настроение :D и дано ни се падне лесен тест и хубав текст ^.^

cvetityyy98
05-20-2012, 19:06
Знаете ли дали след изпита ще пуснат някъде отговорите на теста?

FuckingFreak
05-20-2012, 19:06
Дано, дано е добър текста! Искрено се надявам. Успех на всички!!!

Веднага след като свърши изпита би трябвало да го отворят в МОН :)

shakalaka
05-20-2012, 19:11
Лека нощ. Лягам си рано, за да може утре изобщо да стана. :)

wenii
05-20-2012, 19:24
Последни думи преди изпита .. лелеее ... за 7343857 път УСПЕЕЕЕХ :**

anonymousx
05-20-2012, 19:40
Пожелавам ви успех!! :)

Wikito
05-20-2012, 19:41
На всички успех :* САМО ШЕСТИЦИ УТРЕ :***

SunT
05-20-2012, 19:43
Nutella като ти прочетох страха и се смразих. Извинявай ако аз съм ти го внушила, грешките ти са пренебрежими, не се притеснявай!Оф, каква съм и аз..

Да ви кажа какво стана преди малко - отивам при мама да ѝ кажа лека нощ, а тя решава кръстословица, вдига глава и ми отговаря съвършено сериозно: "рак, маме".Викам ѝ и аз "рак" и си излязох, а тя пукна да се хили.

Айде, последни думи, утре ще стана в 8 :( "Рак" на всички и УСПЕХ! :D

dreamwalker
05-20-2012, 20:15
Успех! Стискам палци на всички. ^_^ Аз днес до 22 часа преговарях. Сега един час ще си почина и после си лягам. Не искам мозъкът ми да е на буламач утре. ;]]

puho
05-20-2012, 20:44
Успех,милички!Стискам палци на всички,включително и на себе си :D ! Дано ни се падне лесен тест,че да можем да влезем където искаме!Лека нощ,да спите в кош,да сънувате 6-ца на изпита за разкош! :D ;* :)

05-21-2012, 10:30
К'ВО СТАНА? КАК МИНА ПРИ ВАС? ПРИ МЕН МИНА ДОБРЕ :)

Anonys
05-21-2012, 10:31
На едни приятелки им се е паднало бабата която хранеше котките

-meGusta-
05-21-2012, 10:35

Ми то май на всички това се е паднало ;)

Ей,как беше? Аз някои неща май съм ги оплескала,но мисля,че горе-долу добре мина :).Казаха,че довечера качват отговорите на сайта на МОН :)

Nutella♥
05-21-2012, 10:35

Да,това беше преразказа.Ух,всичко мина!Беше ми много напрегнато.Имахме много тъпи квесторки,не бяха запознати изобщо с нещата и постоянно говореха.Общо взето беше супер трудно да се съсредоточиш.Първия модул съм сигурна,че съм объркала нещо.Към последните задачи имаше един цитат,кой то завършваше с нещо такова - "бягат като пилци" (не съм сигурна дали беше така).Не мога да се сетя все още кой го казва.Писах Македонски колкото да не го оставя празно,но знам,че не е той.На втория модул мисля,че обърках времето и много ме е яд.На нас за много кратко ни дадоха текста - мисля,че за по-малко и от 15 минути.Надявам се да съм се справила и се радвам,че поне този изпит свърши!

aintborntypical
05-21-2012, 10:38
Беше много лесно, на първия модул поне 60 точки ще имам :)) На 25-та писах каквото ми хрумне, дай боже да е вярно... А преразказът беше гаден, повечето неща си ги написах (няколко подробности съм изпуснала ;x), ама за котките не съм сигурна, пък и честно казано не ми се проверява.. ;д
Nutella♥, и аз първоначално не можех да се сетя, но е баба Илийца ^^

Graffa
05-21-2012, 10:40
Само дето се притеснявах .. Мина повече от добре .. чакам математиката .. И ДА СЕ СВЪРШВА !

НЕ СЪЖАЛЯВАЙТЕ ЗА НИЩО!

Между другото не съм писал в темата от началото на годината..ама сега имам повече време!

wenii
05-21-2012, 10:44
мисля, че се справих, ще видим резултатите .. нямам търпение .. иначе преразказа беше много лесен :)

puho
05-21-2012, 10:45
Най-накрая мина,остава математиката и да се свършва!Не беше много трудно на първия модул,но имаше доста подвеждащи въпроси...Преразказа беше лесен.Мисля,че се справих добре.Дано и резултатите да са съгласни с мен! :D :)

SuNsEt
05-21-2012, 10:47
Е...не е като да ви се падне "Под Игото" за есе/съчинение разсъждение :D
Дано всички да сте се справили :)

FuckingFreak
05-21-2012, 10:47
Мина уникално леко. Беше лесно. Текстът ми беше лесен и всички се оплакваха от подробностите за котките - аз имам вкъщи и не ми беше никак трудно да ги напиша. Нямаше описания, нито пък беше от стар автор, така че няма причина да се оплаквате. Скоро трябва да го отворят в сайта на МОН.

-meGusta-
05-21-2012, 10:56
Към последните задачи имаше един цитат,кой то завършваше с нещо такова - "бягат като пилци" (не съм сигурна дали беше така).Не мога да се сетя все още кой го казва.Писах Македонски колкото да не го оставя празно,но знам,че не е той.

И аз така !!! Не се сещах и викам ай Македонски да е.Но било баба Илийца дето казва на бунтовника :D нищо ся

ЕДИТ: беше изтрепаха ви като пилци :D

Това бягат като пилци е от Опълченците там бягат като пилци,тичат като овци :D

puho
05-21-2012, 11:01
И аз много се чудех за "пилците" , щях да го оставя празно,но точно минутка преди края се сетих и написах баба Илийца ... :) :D

-meGusta-
05-21-2012, 11:04
пък там,където трябваше да откриваме подчинено обстоятелствено изречение нали беше "като предупредиха" ,че ми куцат тия изречения :D

Абе общо взето каквото станало-станало айде сега малко РЕЛАКС /довечера стъклен дом (PARTY) :D /

aintborntypical
05-21-2012, 11:24
А вие от името на кого преразказвахте - от на мъж или на жена? ^^

05-21-2012, 11:33
Да ви питам на първата задача кое отговорихте? При нас мина добре, даже много добре. Аз писах, че бабата е говорила с МЪЖ, а вие?

anniess
05-21-2012, 11:34
как беше преразказа,сладури?
има ли го качен изпита вече? дайте линк

пожелавам ви да се справите и успешно по математика .
и да влезнете където пожелаете:))

soletkaa98
05-21-2012, 11:37
Ами ние имахме да го преразказваме от името на неутрален разказвач.Хора знаете ли след колко време излизат резултатите?

soletkaa98
05-21-2012, 11:39
Да ви питам на първата задача кое отговорихте? При нас мина добре, даже много добре. Аз писах, че бабата е говорила с МЪЖ, а вие?
И аз писах,че е говорила с мъж,а пък на 1 задача писах г)

05-21-2012, 11:41
Всички имахме от неутрален разказвач! :) Понеже в текста НЕ се споменаваше дали е мъж или жена (този, който говори с бабата) заради това питам. И така и не можах да разбера какво отговорихте на 1 задача. :)

Dreams12
05-21-2012, 11:43
Аз така и не разбрах, нулират ли ти работата, ако си коригирал на беловата?

`мuмс`
05-21-2012, 11:44
Мъж е. Предпоследното изречение беше "Напоследък не съм виждаЛ бабата". Според мен съм се справила добре. Не ми беше трудно, но ще видим.

05-21-2012, 11:45
Не не я нулират. Какво отговори на 1 задача?

aintborntypical
И аз писах от мъж ^^ А на първа писах, че е статия от вестник.
И резултатите излизат до 4-ти юни.

Dreams12
Благодаря за отговора. Чудих се дали е статия от вестник или от учебник по медицина, но дадох, че е от учебник по медицина.

aintborntypical
05-21-2012, 11:47
И аз се чудих дали не е, обаче имаше твърде малко научни термини и затова се отказах. Отговорите излизат в три, нали?

И аз писах, че е мъж. Отговорих на 1) а. ( статия от вестник) ;)

-meGusta-
Мъж беше в текста.Ама то задачата беше от неутрален разказвач...пък на първа задача писах г) и май е то.Резултатите около 4 юни :) Отговорите днес в сайта на МОН

Dreams12
05-21-2012, 11:48
Ех, като се двоумя все грешното избирам :D
Дам, в 3 излизат отговорите.

Ми по телевизията казаха следобед. Може и в 3 може и в 4 :D

dani979
хей как да направя тема във форума

05-21-2012, 11:49
Повечето от моя клас отговориха и те на 1 Г, не знам :)

Dreams12
05-21-2012, 11:50
А кой беше замръзналият на пързалката автор- Славейков, нали? :)

05-21-2012, 11:52
Ми аз това отговорих, май да!

05-21-2012, 11:52
Колко ви беше преразказа?
Моя е 3 страници :)

Dreams12
05-21-2012, 11:53
Моят беше 2 страници и 2 реда :)

BloodyDreamer
05-21-2012, 11:53
Логично е да е мъж, понеже авторът е мъж.
Аз много се притеснявам, защото на първи модул всички казват, че имали от трети до седми въпрос включително само б и никъде не са писали а, а пък аз нямам много струпвания на б никъде. През едно през две са ми всичките, макар че трети и четвърти писах б. За а не съм сигурна, защото и аз нямах много, даже май като се замисля изобщо нямах, обаче накрая много бързах да омастиля, че го писах първо с молив и... да. ;D
И всъщност не знам защо се притеснявам, не беше чак толкова трудно, а и дори и да имам грешки, те ще са една-две.
И не съм сигурна на цитатите от произведенията там, където беше "По жътва", дали не съм писала "По жицата", че все ги бъркам като заглавия, а бързах накрая. Та това е. Надявам се, че съм писала правилното.
МеГуста, подчинителното изречение е онова, дето започваше с че. 100% съм сигурна.
Айде, стискам палци, а сега ще се готвя за математиката, че ми е доста по-важна.

Dreams12
05-21-2012, 11:54
Аз също имах струпване на Б-та в началото.

BloodyDreamer
05-21-2012, 11:55
Да ъпдейтвам - На първо и аз писах Г. Преразказа ми е дълъг един лист(сиреч две страници) и няколко реда, а авторът е Славейков на 1483402867%, точно преди да изляза от вкъщи го четох.

wenii
05-21-2012, 11:56
И на мен ми се повтаряха доста б-та по едно време .. бях се притеснила, но го оставих така .. пък после разбар, че не само при мен се е получило така и се успокоих.. не помня на 1-ва какво см отговорила, нещо с медицина беше, не знам ..

TheBeatles
05-21-2012, 11:57
Здравейте! Днес беше толкова напрегнато. Дано всички да сте се справили добре. :) Искам само да ви попитам - в преразказа аз не преразказвах с "мъжът прави еди-какво си...", а писах "разказвачът" или "разказващият". Счита ли се за грешка?

BloodyDreamer
05-21-2012, 11:59
Ами да, грешка е, защото той реално вече не е разказвач.
Бийтъъълс <3 Много ги обичкам ^.^ /xD sorry/

Dreams12
05-21-2012, 12:01
Аз също мисля, че е грешка, защото ти играеш ролята на човек, който вижда отстрани разговора. Тоест разказвачът вече не е разказвач, а е участник в разговора.

Уфф, няма ли да ги качват вече тези отговории :D

`мuмс`
05-21-2012, 12:01
На пръви въпрос е статия от вестник. Преди малко се обадих на госпожата ми по БЕЛ и засега всичко каквото ми каза ми е вярно. (party) Открила съм и всички грешки на текста за редактиране. Като цяло съм доволна.

cvetityyy98
05-21-2012, 12:06
Качили са отговорите (party)

Грешка качили са само на 12 клас :(

Dreams12
05-21-2012, 12:10
Ех, те качиха тези за 12 клас :@

cvetityyy98
05-21-2012, 12:11
Утре ще ходите ли на училище? Аз няма. ^^

Dreams12
05-21-2012, 12:11
Да, ще ходя, и за капак имам тест по физика :@@

`мuмс`
05-21-2012, 12:12
Не, няма да ходя утре.

aintborntypical
05-21-2012, 12:18
Аз ще ходя утре ^^. А къде трябва да излязат резултатите бтв?
ps: бийтълс <3

05-21-2012, 12:19
Аз ще ходя на училище. Охх, ние имаме сега домашно по БЕЛ :(

cvetityyy98
05-21-2012, 12:20
В сайта на МОМН http://www.minedu.government.bg/news-home/

aintborntypical
05-21-2012, 12:24
Нашата госпожа по математика ни е забранила да отсъстваме от часовете й до изпита ;дд и за утре имаме един тест.. Ъх, много се притеснявам за математиката, дано имам поне пет..

dreamer27
05-21-2012, 12:35
Сега остава само да чакаме.. Дано всички сме постигнали хубави резултати ^^
Аз утре ще ходя само за часа по математика. Надявам се и изпитът по математика да бъде сравнително лесен :)

monsi_0220
05-21-2012, 12:38
Така като гледам доста неща съм оплескала... на първото писах научна статия по медицина, на оня дето замръзнал писах Пейо, преразказа писах че е жена.... въобще трагедия е при мене.

dreamer27
05-21-2012, 12:41
1-Г
2-В
3-Б
4-Б
5-Б
6-Б
7-Б

нещо такова беше при мен.. надявам се да са верни ;д

anonymousx
05-21-2012, 12:47
Аз на онзи замръзналия писах или Пейо или Пенчо, но не помня .. :/
На 1-во отговорих А. Най-голямата ми грешка в живота!
На 19 пак съм ги объркала. Писах 4,3,2,1. А то е 4,3,1,2 до колкото знам.
Преразказа мисля, че съм го направила добре. Малко със котките се обърках, там когато се пишеш кога какво прави. Но ги направих.
На 23 и 24 написах само 4, а те бяха общо 8.
Не помня да съм имала такова струпване на Б-та, но др-те имаха.
При мен е тотална трагедия!
Надявам се да хвана над 4,50. 4,80-4,90. А ако е 5,00 ще е супер! Купон ще вдигна.. :)

TheBeatles
05-21-2012, 12:52
Преразказа мисля, че съм го направила добре. Малко със котките се обърках, там когато се пишеш кога какво прави. Но ги направих.
Надявам се да хвана над 4,50. 4,80-4,90. А ако е 5,00 ще е супер! Купон ще вдигна.. :)
Аз на първата писах Г, но много казват, че е A. Не знам, ще видим.

-meGusta-
05-21-2012, 12:52

И да ни поканиш ! :D ПОЖЕЛАВАМ ТИ 5,10 ;) :D

bwef
05-21-2012, 12:54
Да и аз имах 5 Б-та едно след друго, много ме учуди, но си ги оставих така, мисля че съм се справила и ми беше много лесно.

Tiin
05-21-2012, 13:00
Sujalqvam,che ne pisha na Bulgarski,no sum ot telefona.

Taka i az da kaja za izpita...
Mislq,che opleskah purvite 2 vuprosa i na dvata otgovorih A),prerazkaza mislq,che go napraavih sega moje da chakame samo da izleznat otgovorite :)

dreamer27
05-21-2012, 13:02
И да ни поканиш ! :D ПОЖЕЛАВАМ ТИ 5,10 ;) :D

+1 :D

cvetityyy98
05-21-2012, 13:08
Излязоха отговорите.

dreamer27
05-21-2012, 13:11
http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/top_menu/general/7klas/tests/2012_bel_21_mai_7kl.pdf
отговорите

Зайче..
05-21-2012, 13:12
Хора, кога ще излязат резултатите от изпита?
И само при мен ли от 11 до 14 задача всичко беше отговор Г? 8-)

TheBeatles
05-21-2012, 13:13
Имам 2 грешни - общо 3 отнети точки. А вие?

anonymousx
05-21-2012, 13:15
Мерси за пожеланието. Ще ви поканя разбира се! :D Всички писали в тая тема.. Даже и покани по пощата, ще получите. :D ^^
На мен ми беше много напрегнато, може би точно за това се обърках така. Даже аз свърших последна с 1-вия модул. Времето беше свършило, а аз още омастилявах. Проверяващите нищо няма да ми разберат. То така се размаза. Караха ме да пиша без да трия молива отдолу, щщото нямаше време и стана още по - гадно. Но аз си го разчитах де.. :D

`мuмс`
05-21-2012, 13:16
1 грешка. Не знам на последния въпрос колко точки ще имам, защото писах някакви глупости ;Д

FuckingFreak
05-21-2012, 13:19
И аз се отчитам. 1 грешка на първи въпрос. Как може да дадат да избираме между статия и статия (медицинска). Тъпотия. Аз писах Г. И на последната също не знам какво ще имам, ама доволно е.

dreamer27
05-21-2012, 13:19
Някой знае ли оценяването?

cvetityyy98
05-21-2012, 13:21
3 грешки - 4 точки, а за последния въпрос не знам - там дано да изкарам поне 4 точки.

cvetityyy98
05-21-2012, 13:23
Скалата за оценяване ще я направят, когато видят какви са най-високите точки и колко човека имат изкарани даден брой точки. Много е объркано.

FuckingFreak
05-21-2012, 13:24
Излиза според резултатите като се проверят всички работи. Така че зависи изцяло от представянето на всички набор 98.

Nutella♥
05-21-2012, 13:26
Ух,резултатите излязоха,а мен ме е страх да погледна. :D Дано поне 4 хвана.Иначе и аз помня,че имах струпване на Б) ..и нямах нито един отговор А) ! Усещам,че съм се издънила и е крайно време да си видя отговорите ...

Едит: Имам около 6 грешки.Размина ми се кандидатстването.

anonymousx
05-21-2012, 13:36
ЙЕС БЕЕЕ !!
1-во е А !!!
Айде сега всички от 7-те класове да умират от яд. :D :D ..
Имам 4 грешни задачи. 19 съм го омотала цялото ;д

anonymousx
05-21-2012, 13:37
нашите седми класове*

не се обиждайте .. :)

Aikas
05-21-2012, 13:42
Значи пише се отценка на преразказа и на теста, събират се и после се дели на 2?

BloodyDreamer
05-21-2012, 13:43
Аз ги видях. На първо съм го объркала, защото е А, това беше много гаден въпрос. На пето съм го объркала, защото по незнайни причини съм останала с впечатлението, че търсим определително вместо обстоятелствено -__- Също така на 24 В писах Калугерът, не знам дали ще ми го зачетат, защото го няма като отговор. Мислех да пиша Евтимий, ама не го написах. Както и да е, надявам сe да ми го приемат. На 23 В не помня дали писах По жътва или По жицата, защото бързах тогава, но го знаех кое е и се надявам да съм писала вярното. На последната задача поне едно 4-5 точки ще ми дадат. Значи ще имам между 59 и 62 точки. На преразказа едва ли ще ми отнемат повече от 10 точки, даже и толкова са ми много, което означава, че най-малката възможна оценка, която ще изкарам, е 5.40 Но аз се надявам на малко повече. ;D

cvetityyy98
05-21-2012, 13:43
Aikas не се знае...

BloodyDreamer
05-21-2012, 13:44
Събират се общо точките, умножава се по 0,04 и се прибавя две. Така се изчислява оценката. (Aikas)

Dreams12
05-21-2012, 13:48
Йее, имам 58 точки, ама без последната задача- там не знам за колко ще ми оценят простотията :D
А за преразказа не знам колко точки ще имам, но мисля че се справих.

hopeIneverloseyou
05-21-2012, 13:57
Аз съм объркала 5 и 8 от тестовите :D Аз също писах Калугерът и не знам дали ще го зачетат . На текста за редакция имам две грешки и то най-фасулските (както винаги) - Написах Във вместо В -_- и северо-изток вместо заедно . Тъпи грешки ! Падат ми се някъде 59-60 някъде без 25 задача и преразказа . Като цяло съм много доволна ! :)

wenii
05-21-2012, 14:08
аз имам към 6-7 грешни .. силно се надявам на преразказа да имам много точки, защото ми беше много лесен и не изпитах никакви затруднения или нещо подобно, докато го писах .. нямам търпение да си разбера оценката .. ох, сега само да минава и изпита по математикаа ..

bwef
05-21-2012, 14:10
На мен само 21 ми е грешен, и ако си оценя 25 с 2т ми се получава 59, не съм много доволна, нооо , мисля че с тази оценка ще ме приемат, обаче не знам какво ще правя на НВО-то по Мат. :XX

perry_the_platypus
05-21-2012, 14:14
55 без последната задача :((

anonymousx
05-21-2012, 14:18
Олеее.. Аз имам 4,15-4,25 на 1-вия модул.. :X

Tiin
05-21-2012, 14:19
58 bez poslednata zadacha... Ako mi dadat kum 3tochki ot neq shte imam 55tochki i se nadqvam na 25 ot prerazkaza

Nutella♥
05-21-2012, 14:28
Само да попитам - знаете ли дали е излязла някаква скала за проверка колко точки на каква оценка горе-долу са равни ?

SunT
05-21-2012, 14:28
Уф хора.. иде ми да се ИЗЯМ нправо!! Какво се замотах та съм объркала 7ма просто не ми го побира акъла.Вярното щях да пиша и що съм писала А..Иначе грешни 1 и 7, 57т.Надявам се на поне 4 от тезата, защото доста се постарах, ама ще съм късметлийка и на 2, понеже от всички ключови думи моята наподобява само последното изречение -.- Иначе с една фр смятахме по скалата от курса ѝ колко имаме на преразказа и просто познайте - 34т :lol: Тва е егати оптимизма.Никога няма да сбера толкова :D Така че.. нда.Около 5,5 ще ми е оценката, което не е зле, но е разочароващо след 5,921 на пробен.

Искам да кажа едно голямо БРАВО на всички вас, не сме перфектни, но трябва да сме горди от резултатите си!Не оклюмвайте, още предстои математика, а и все пак живота продължава :)

MrPedoBear
05-21-2012, 14:39
Някой може ли да сподели колко му е излязъл преразказа? А и между другото и аз съм объркал 1ви въпрос, иначе мисля, че ще съм около 61-63 точки (дано :Д) .

Tiin
05-21-2012, 14:44
Доколкото знам, над 77т. (общо от първи и втори модул) е Отличен.
Hmmm ne mislq neshto si se podlugala ;) 80 tochki sa za 5.200 mai ;)

Sujalqvam oshte vednuj,che ne pisha na bulgarski,no sum ott telefona i nqma kak

anonymousx
05-21-2012, 14:47
Дали това е вярно?
Оценка
Точки
Слаб 2
до 22,5 т. вкл.-Слаб 2
Среден 3 (3,00-3,49)
23 т. – 40,5 т. вкл.
Добър 4 (3,50-4,49)
41 т. – 58,5 т. вкл.
Много добър (4,50-5,49)
59 т. – 76,5 т. вкл.
Отличен (5,50-5,99)
77 т. – 94,5 т. вкл.
Отличен 6
95 т. – 100 т.

По тая логика имам малко над 5,50 .. О_О

-meGusta-
05-21-2012, 14:54
Хехе ама това е бахти гадното да имаш 5,49 :D

Инъче аз...ами 5 сигурно.. :/

wenii
05-21-2012, 14:59
Някой може ли да сподели колко му е излязъл преразказа? А и между другото и аз съм объркал 1ви въпрос, иначе мисля, че ще съм около 61-63 точки (дано :Д) .

2 страници и с няколко реда повече от половината .. 2 страници и половина г\д :D

SunnyWinter
05-21-2012, 15:02
Аз имам около 2-3 грешки, на 1-во съм объркала и адски много ме е яд, защото първо писах А, след това го задрасках и писах Г. Мисля, че ще имам някъде около 5 и нещо. Надявах се по БЕЛ да имам по-висок резултат, за да може да компенсира оценката по мат (не залагам големи надежди), ама явно няма да е така, както го мисля.

sound0fsilence
05-21-2012, 15:05
Хехе ама това е бахти гадното да имаш 5,49 :D

Инъче аз...ами 5 сигурно.. :/

Не е гадно,защото оценките така или иначе се не се закръглят все тая дали имаш 5,49 или 5,50 .. така де въобще не е се тая :D Ами като цяло май сте се справили добре тази година.Мисля ,че изпита ви е малко по-лесен от нашия миналата година. Ами не го мислете толкова този тест и почвайте задачите! Късмет на математиката (:

perry_the_platypus
05-21-2012, 15:07
Само да попитам - знаете ли дали е излязла някаква скала за проверка колко точки на каква оценка горе-долу са равни ?

Събират се общо точките, умножава се по 0,04 и се прибавя две. Така се изчислява оценката. (Aikas) :)))))))))))))))))))))))))))

SunnyWinter
05-21-2012, 15:14
Аз ще изчакам крайните резултати да излязат, че не ми се проверява и се ядосах от елементарните си грешки :D
Винаги след някакъв изпит като си видя грешките и се чудя как може да съм била толкова тъпа :D

Silver_flower
05-21-2012, 15:15
Темата се препълни днес :D Всяка минута, някой пише. Не мога да сваря да обновявам :D . Та такаа, да се включа и аз. В момента съм отворила в един таб отговорите, погледнах някои, но другите не смея... Първа ми е грешна. 18 ми е вярна, макар че не я бях чувала, карах по пътя на логиката. Струпването на Б-та и аз го имах, нямах А, не знам, направо не ми се мисли... уж съм добра по БЕЛ, дано а съм се справила, ще видим. Успех, мили съфорумци :) . Квесторите бяха от СОУ-то, но се оказаха някакви добри. Като се срещнах със съученичките, една разправя, че им дали да четат текста повече време. Еее, не е честнооо. :( А в другите зали имало голямо преписване, една друга моя съученичка пък преписала 1:1 от друга моя. Тя не и давала, но онази й взела теста. Не очаквах, че наистина ще препишат, мислех, че само се канят. В нашата зала бяхме аз, Радито, Александър (онзи гадния, за който ви бях писала :D ) и Божидар. Бях на един ред между Алекс и Радито, той нагло ме увещаваше да му подсказвам, а аз му викам дали помни по ФВС как ме нарита с топката в петъка. Той се прави на ударен. Така ли ще бъде, а? А? И така, не го огря да преписва, оградих си теста с две ръце, то иначе щяха 1:1 да препишат, вярвам. И по едно време, той ме пита: "Как е "играя" ?" И аз: "Какво "играя" ?" :D И аз се правя на ударена. Ами, така де, казах, че няма да му дам да препише и удържах на думата си. Пада му се, как с Божидар ме обиждаха преди да започнам 1ви модул, викат ми: " Ей, Кристинке, ти къде ще кандидатстваш? В електрото, нали? Да ровиш с багери. Ааа, неее, ти ще продаваш свещи на петъчния пазар, ще викаш "Свеееееещички продавааааам" " :lol: Още колко мога да напиша само, но не смятам да ви затормозвам, изморени сме, а аи надали някой ще ми прочете коментара, така че... :?

-meGusta-
05-21-2012, 15:17
Не е гадно,защото оценките така или иначе се не се закръглят все тая дали имаш 5,49 или 5,50 .. така де въобще не е се тая :D Ами като цяло май сте се справили добре тази година.Мисля ,че изпита ви е малко по-лесен от нашия миналата година. Ами не го мислете толкова този тест и почвайте задачите! Късмет на математиката (:

Маааааааалко не те разбрах :D Пък инъче и аз така мисля, мъничко/ама мъничко :D/ по-лесен е от миналата година и други хората така забелязват като сравняват двете :)

SunT
05-21-2012, 15:23
Ай, ай, аз го прочетох! И добре си направила, че не си им дала! Само така! Мен никой не ме е тормозил, ама под носа на квестора къде ти ще ме викат :D Така де свестни бяха и не се е преписвало, беше гробна тишина и другите сами кастреха нахалниците.

FuckingFreak
05-21-2012, 15:24
Стига с тая паника. Ще имате колкото сте си изкарали и ще влезете където искате.