View Full Version : Настоящи седмокласници ;)
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
bebzgirl
10-08-2011, 18:31
Вени,нищо няма да ти стане от пяната.Боже още дори не е средата на октомври,а на мен ми е писнало от даскалото :?
Честит първи студ 8-) ( поне в Русе си е доста студено, даже дъжд вали ) много се радвам :D
bebzgirl
10-08-2011, 19:46
В софия е същото.Пфф почна се ебаното време.Много ме депресира :-x
Аз имах нужда от малко студ и съм доволна :D
ДЪРВЕНА ВАКАНЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!
ДЪРВЕНА ВАКАНЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!
Хох .. мечти 8-)
Да дървена ваканция...мечтии...
Лятото си отиде...хайде пак дебелите дрехи...
bebzgirl
10-09-2011, 07:24
Да дървена ваканция...мечтии...
Лятото си отиде...хайде пак дебелите дрехи...
+ :-x
kalpazanka
10-09-2011, 08:16
Аз.
thecreator
10-09-2011, 10:34
нещо темите ни се :Х .. отворихме една - затвориха я , тая я бяха закл са я отвориха ейй значии :-x ..
Ухх вчера ходих да си купувам с майка ми по математика едно помаглао и уч.тетрадки та и си харесах едни UGGs сигурно са имитация , но бяха адски яките .. и топлят супер хубаво.. та майка ми се опасява , че кът се намокрят ,защото нали занете не е кожа ала бала дали ще пропускат .. някой да знае?
Ухх за утре преработих едно есе за домашно написах 13 стр по англ от уч.тетрадка ужас , добре че си помогнах вчера.. и сега от помагалото за урока решавам по математика .. и така.. вие какво правите ? лошо време ;сс
нещо темите ни се :Х .. отворихме една - затвориха я , тая я бяха закл са я отвориха ейй значии :-x ..
Ухх вчера ходих да си купувам с майка ми по математика едно помаглао и уч.тетрадки та и си харесах едни UGGs сигурно са имитация , но бяха адски яките .. и топлят супер хубаво.. та майка ми се опасява , че кът се намокрят ,защото нали занете не е кожа ала бала дали ще пропускат .. някой да знае?
Ухх за утре преработих едно есе за домашно написах 13 стр по англ от уч.тетрадка ужас , добре че си помогнах вчера.. и сега от помагалото за урока решавам по математика .. и така.. вие какво правите ? лошо време ;сс
Имам UGGs шоколадов цвят+надписи ( може някой път да ги снимам ).. невероятни са .. моите поне са естествен велур .. просто ги обожавам .. ходила съм с тях в най-най-огромния сняг и дори и мъничко не пропускат.. толкова много топляяяяят :smt007 Но както казах са естествен велур.. виж тези които си си ги харесала какви са :)
bebzgirl
10-09-2011, 11:17
Вени за колко си ги взе ?
Май само аз не харесвам UGGs (или там както се пише :D ) .
Иначе аз за днес имам да уча за входно по БГ,Стихотворението На прощаване (цялото) Да уча по Мат,Да пиша по английски... Уффф ужас...
Вени за колко си ги взе ?
Взех си ги за 180 лв .. малко са скъпички, но пък супер качествени и мисля да си карам и втора година с тях, защото многоси ги обичам :smt007
Офф Понеделник наближаваа....
за голяма жалост :(
за голяма жалост :(
Трябва да правя презентация по География,ноо нямам тъпия PowerPoint...
FuckingFreak
10-09-2011, 17:55
Защо понеделник е толкова далече от петък, а петък толкова близо до понеделник?
Имам да уча по История, по Литература имаме част от "На прощаване" наизуст, дано утре успея да го доуча, защото мисля тази вечер да започна. Пълни глупости.... Защо ми е да го знам? Притрябвало ми е... Знам, че едно време са ги учили на това и на онова, (като почнат така някои по-възрастни да ми говорят и ми втръсва) знам че е било еди-как-си едно време, но сега сме друго време, не може да е все едно и също. Или пък баба ми например като ми заразказва някакви неща, не че не я слушам и не ми е интересно какво е било в 'доброто старо време', но като ми каже нещо от сорта "По мое време не се гримирахме, а днешната младеж....." доста тъпо ми става, тийнейджърка съм, интересувам се от това и обичам да експериментирам, нещо лошо ли има? Това беше лирическо отклонение 8-)
И пак ще задам подобен въпрос, на какъвто преди не получих отговор. Към 91 НЕГ има ли общежитие, някой знае ли? Не съм сигурна, че това е точното място, където да питам, но ако не е ,насочете ме моля ви, от друг град съм и изобщо не знам как стоят нещата в столицата.... :(
thecreator
10-09-2011, 18:28
Вени UGG ботушките ги гледах за 100 лв :С .. не знам дали да си ги взимам .. аз пак ще обикалям по някое време де .. :D
Ух понеделник идва да ужас ..
Роси за съжеление не мога да ти отговоря , въпреки че съм от София :(
Леле почти на всички са ви казали да учите вече "На прощаване" на нас още не са ни го дали ;сс .. имаме да го анализираме още и сигурно другия път .. Ама Ани как са ви го дали цялото... то е супер дълго :X
Вени UGG ботушките ги гледах за 100 лв :С .. не знам дали да си ги взимам .. аз пак ще обикалям по някое време де .. :D
Ух понеделник идва да ужас ..
Роси за съжеление не мога да ти отговоря , въпреки че съм от София :(
Леле почти на всички са ви казали да учите вече "На прощаване" на нас още не са ни го дали ;сс .. имаме да го анализираме още и сигурно другия път .. Ама Ани как са ви го дали цялото... то е супер дълго :X
Огледай и по други магазинчета, не бързай :)
Btw аз вече научих 3/4 от "На прощаване " .. :grin:
thecreator
10-09-2011, 19:41
Аййй Вени бравооо ... кажи като го научиш цялото.. трудно ли е много за учене? ;с
Аййй Вени бравооо ... кажи като го научиш цялото.. трудно ли е много за учене? ;с
Ами не е толкова трудно .. но на мен на края не ми се учеше ии с етрудих доста време :D
FuckingFreak
10-10-2011, 07:57
Миналата година ми се наложи да уча "Опълченците на Шипка" и то цялото, заради едно състезание. Научих го за 3 или 4 дни и си го спомням и до ден днешен... А това е толкова тъпо, дали са ни сигурно 20тина реда и не мога да ги науча .... Безобразие 8-)
Някой от вас гледа ли gossip girl/ чел ли е книгите ? :)
Миналата година ми се наложи да уча "Опълченците на Шипка" и то цялото, заради едно състезание. Научих го за 3 или 4 дни и си го спомням и до ден днешен... А това е толкова тъпо, дали са ни сигурно 20тина реда и не мога да ги науча .... Безобразие 8-)
Някой от вас гледа ли gossip girl/ чел ли е книгите ? :)
Ами аз съм чела само първите две книги...Иначе и сериала го гледам...
Сега се прибрах от урок по МАТ,трябва да уча още по МАТ,да уча и ''На прощаване''...Хайде после ще ви пиша :*
Малее егати и студа навън :x
bebzgirl
10-10-2011, 18:44
Аз до преди 15 минути бях навън и направо си умрях от смях с едни приятели :D :D
thecreator
10-11-2011, 06:44
Ухх вчера в у-ще ми беше някакво супер забавно с една приятелка - но все пак внимавахме в часовете , дори и с малко смях ;д .. то по математика решихме 5 примера за цял час ... всеки си решаваше самостоятелно , а изпитваха нали едно момче и то в последните 5 мин излезе :Х , по фвс първите 5 мин все едно играхме на народна навсякъде топки и целят хвърлят абе луда работа - смях :D :D по биология взехме нов урок , държаха ни супер много по ЧК .. и сега тъкмо си научих по физика и седнах :grin:
Офф учих 5 часаа :x Имахме по химия,математика да пиша,по български да уча ''На прощаване'' (цялото) да пиша 22 страници по Български и едно съчинение расъждение иии да открия изразните средства в На прощаване.... Ужасс.... По география нямах време да уча :x
Иначе сега печем с мама курабийки :-)
thecreator
10-11-2011, 16:13
Ани ама това всичко за 1 ден :shock: :shock: КОШМАР!
Ани ама това всичко за 1 ден :shock: :shock: КОШМАР!
Уф,да ужас... Не знам и аз колко добре научих ''На Прощаване'',защото при тая домашна...
Хейй, здравейтеее .. аз тотално ви забравих :-D :oops: От много учене така става 8-) И тей де няма да пропусна да ви се похваля, че снощи научих цялото "На прощаване" супер много се радвам :P :grin: Тя госпожата беше казала, че ще изпитва тази седмица, но като я питахме кой ден каза "Хайде ДРУГИЯ петък " :grin: ще го преговарям и затвърждавам всеки ден :D Навън наистина е голям студ .. май направо идва зима :-D Вие как сте, как минава училището :)
FuckingFreak
10-11-2011, 17:14
Леле .. а аз се оплаквам, че са ми дали 20тина реда :-o Утре съм на английски до 9:20, имаме история (ужас, егати, ако се напрегна мога да уча, но нужно ли е да се напрягам ;d) .. Сега ще гледам един или два епизода от gossip girl, после ще поуча утре за английския и за химията и утре като се прибера ще уча по история и останалите предмети... Тотално забравям тези дни, че имам неща от сорта на Български и Литература и въобще не отчитам че имаме домашни и се налага да ги пиша през междучасието... Учебни тетрадки имаме по всички разказвателни предмети и ни казаха до еди-коя-си дата да са попълнени ... е как аз да не съм капитан Планета!?!? :lol:
Леле .. а аз се оплаквам, че са ми дали 20тина реда :-o Утре съм на английски до 9:20, имаме история (ужас, егати, ако се напрегна мога да уча, но нужно ли е да се напрягам ;d) .. Сега ще гледам един или два епизода от gossip girl, после ще поуча утре за английския и за химията и утре като се прибера ще уча по история и останалите предмети... Тотално забравям тези дни, че имам неща от сорта на Български и Литература и въобще не отчитам че имаме домашни и се налага да ги пиша през междучасието... Учебни тетрадки имаме по всички разказвателни предмети и ни казаха до еди-коя-си дата да са попълнени ... е как аз да не съм капитан Планета!?!? :lol:
ааааа как може да се оплакваш за 20 редаааааа :shock: стихотворението е интересно между-другото :)
Ох, мацки.. мене в петък ще ме изпитват на "На прощаване" а аз имам още цели 60 реда още 0.о .. демек колонка и половина.. :shock: направоо ми се плаче, но ще се постарая !! Виее как сте иначе?? Как върви у-щето ?? Ще ви водят ли на екскурзия ?? Нас ще ни водят на 4.11.11 до 5.11.11 с едно преспиване, но аз определено ще ходя и на тази екскурзия и на другата, която ще е през Март месец, защото ми е последна година с милия ми класс :( :(
RainbowGirl
10-11-2011, 20:15
Айде, айде.. зор ще е тая година, ама няма начин. 8-)
Аз пък ще тръгвам на частни уроци по немски, щото ми е адски трудно и въобще не мога да свикна. :D Нищо де, малко напън в началото и ще се справя. 8-)
Ох, мацки.. мене в петък ще ме изпитват на "На прощаване" а аз имам още цели 60 реда още 0.о .. демек колонка и половина.. :shock: направоо ми се плаче, но ще се постарая !! Виее как сте иначе?? Как върви у-щето ?? Ще ви водят ли на екскурзия ?? Нас ще ни водят на 4.11.11 до 5.11.11 с едно преспиване, но аз определено ще ходя и на тази екскурзия и на другата, която ще е през Март месец, защото ми е последна година с милия ми класс :( :(
За сега нищо не се казали за екскурзия .. ПО ПРИНЦИП ни водят като завършим за една нощувка .. но се надявам тази година да се две нощувките и да не е на завършването точно .. и така аз още от сег искам да ти пожелая да си прекарате страхотно :-)
likelikelike
10-11-2011, 20:26
Здравейтее :) sophie - нас,ако ни водят на екскурзия ще е само за един ден или евентоално с 1 нощувка...Иначе входните са горе-долу добре имам четворка по математика обаче :( ...Но аз почнах и на частни така чее ще е добре да се надяваме...Нас не по всички предмети ни искат учебни само по 5 предмета...Айде успех :grin: :grin: :grin:
FuckingFreak
10-12-2011, 07:11
Нас ще ни водят април месец с една или две нощувки, не се знае още. Май и юни забраниха да ходим, защото тогава са изпити и оформяне на оценки, трябваше да избираме между октомври, ноември и април, и класната е предпочела края на април, защото сега се разваля времето, а поне за април имаме надежда да не е студено.. 8-) Но маршрут все още не сме избрали също.
thecreator
10-12-2011, 07:56
Нас едва ли ще ни водят на екскурзия ;сс .. Те нещо спряха последните години :(
За сега нищо не се казали за екскурзия .. ПО ПРИНЦИП ни водят като завършим за една нощувка .. но се надявам тази година да се две нощувките и да не е на завършването точно .. и така аз още от сег искам да ти пожелая да си прекарате страхотно :-)
Благодаряя ти, Вени : ))) :-)
Btw. лелелллееее хораааа само на мен ли нещоо работата с математиката ми се струва сложна ?? :shock:
Сега се прибирам от даскало страшно уморена....
Ще ходя на екскурзията,която ще е на 29 ( 1 нощувка) .
Иначе да наистина математиката е доста гадничка,но с решаване на задачи става...
По БГ днес взехме някакви сложни изречения :D
anonymous708973
10-12-2011, 12:13
Здравейтее :) sophie - нас,ако ни водят на екскурзия ще е само за един ден или евентоално с 1 нощувка...Иначе входните са горе-долу добре имам четворка по математика обаче :( ...Но аз почнах и на частни така чее ще е добре да се надяваме...Нас не по всички предмети ни искат учебни само по 5 предмета...Айде успех :grin: :grin: :grin:
А по български колко имаш? Щот е добре да знаеш, че се пише евентУално, предвид факта, че ти предстои изпит.
Ааа забравих да ви кажа,че имам 5 по Химия на входното и 5 по Български език :)
Ааа забравих да ви кажа,че имам 5 по Химия на входното и 5 по Български език :)
Страхотно :-)
П.С. PinkPan7her , всеки греши, и не мискля, че има смисъл да се хващаме за всяка мъничка грешка :wink:
FuckingFreak
10-12-2011, 16:41
Само ние ли още сме на медийните текстове, по математика днес взехма последната формула, и като цяло СТРАШНО НАЗАД? 8-)
Здравейте и от мен (нова съм да се похваля) Хора да ви питам вие разбрахте ли формулите защото аз попринцип по математика не ме бива,но уж нали ако знаеш формулите ще можеш и разлгането е формулите ги зная и мога да ги прилагам но това разлагане не мога да си го вкарам в мозъка :x
Забравих имам 6 по литература научихх цялото ''На прощаване'' :grin:
FuckingFreak
10-13-2011, 06:55
Добре дошла! Формулите не са трудни, но понякога допускам технически грешки от бързане, защото съм свикнала да решавам задачите бързо и понякога стане така че е решена надве натри .. 8-) В понеделник имаме контролно на всички формули и май ще е целия час. Вчера мина по Химия входното (за което учебник не бях отворила, защото не знаех че ще имаме) и мисля, че мина добре. По биология имам една грешка със сигурност, днес ще ни ги раздават и се надявам да е единствената.. 8-)
thecreator
10-13-2011, 08:42
ние днес ще взимаме последната формула по математика, по бълг.ез сме на худ.текст и след малко отивам на урок ;д
annie2 - Добре дошла! Иначе аз за сега разибрам формулите , но още нищо не мога да кажа , защото не сме стигнали до разлагане и т.н ..
Ние по математика сме сигнали до 4-тата или 5-тата формула .. днес ни даваха контролно за 5 мин по матем .. 3 примера .. да види дали знаем задачите .. хора ние сме 24 човека в клас и тя на всеки раздаде абсолютно различни примери :shock: Мисля, че се справих добре .. :)
Хора, в събота, неделя и понеделник може и да не ви пиша, защото с нашите ще ходим на малко почивка в Банско и не съм сигурна дали ще има интернет .. нашите ми казаха , че ще вземем лаптопа и, че там имало интернет, ама аз да ви предопредя 8-)
Благодаря на всички,и здравейте отново днес госпожата по математика ме похвали имахме писменно изпитване за около 10 мин 4-5 примера имам 6 на формулите :grin: а в същото време и 2-ка по физика :cry: Искам да умра направо се разплаках пред класа цял ден учих за физиката а имам 2-ка :( Следващият път ще ме изпитва за 6-ца няма да преживея тази 2-ка
Хихи днес май всички са ни изпитали по математика.Кво става не вярвам да сме в един клас :grin:
От кой град си :)
може пък и да сме :D Това разлагане само ние ли сме го започнали аз формулите хубаво разбрах ги но с тва разлагане голяма каша стана в мозъка ми
Ами аз живея в Пловдив,но честно да си кажа не съм учила в Пловдив от 1-ви клас уча един град до Пловдив.град Раковски се казва малко градче,но хората са много добри та след 7-ми клас ще уча за първи път в Пловдив въпреки че живея тук. :-D малко объркано майка ми е преценила така
ааа да ви се похваляя сладуркииии.. имам 6 по математика, 6 по биологич (( много странно )) ии 6 по химия.. страшно съм доволна! :grin:
bebzgirl
10-13-2011, 14:15
6,5,5 по физика.Много ме е яд,че ме изпита на нещо,което беше забутано на 1 малък ред в учебника и имах 5.Карай следващия път обеща да ме изпита пак за да си я оправя.
Ние вече сме на разлагане чрез групиране и направо тая математика и тва разлагане ми скъсяват живота.По-бързо да свършва,че не мога да го трая ! :-x
Напишете си оценките за сега.
Бел - 5,5
Математика - 5,5
Физика - 6,5,5
Химия - 6
История - 5 и в понеделник ще ни връщат тестовете от сряда.
Биология - 6
География - 6
Технологий - 6 ама усрах последното контролно ... дано да хвана 5цата :(
Физическо - 6 (скочих 186-187 см :D :D )
и другите не са от значение ...
bebzgirl
10-13-2011, 19:32
Не :grin:
Да,но аз я не нося взимам си якето след мен защото униформата се състои от жълта блуза с къс ръкав,синя блуза с къс ръкав,пуловер,суичер и шуба(якето) взимам го след мен и го обличам в часовете на учителите които изискват униформи а те са 2-3
у-у-у-какво ?? УНИФОРМИ ?? Божеее, през живота си такова нещо не съм носила! :grin: Дано и не ми се налага, понеже ги мразя... в нашето у-ще искаха подписи от родителите, които са съгласни да се наложат и униформи, нооо нито едно от децата не занесе документа на родителите си иии ние щастлижи останахме без такова нещо :D :grin:
thecreator
10-14-2011, 05:45
Не, нямаме униформи .Но ако вляза там където искам - ще има ; с .. нищо де ;д .. Хора вчера са ви изпитвали много по математика ..Стискам ви палци на всички , сигурно ще сте се справили добре - още формулите в главата са ви пресни :D Ние чак , като свършим раздела ще имаме .. а то 10 урока и ужас :( Но нищо ще се преговаря ;дд
Днес 2 ч Литература - сигурно ще ни даде да учим няква част от "На прощаване "
TheBeatles
10-14-2011, 11:00
Не, нямаме униформи .Но ако вляза там където искам - ще има ; с .. нищо де ;д .. Хора вчера са ви изпитвали много по математика ..Стискам ви палци на всички , сигурно ще сте се справили добре - още формулите в главата са ви пресни :D Ние чак , като свършим раздела ще имаме .. а то 10 урока и ужас :( Но нищо ще се преговаря ;дд
Днес 2 ч Литература - сигурно ще ни даде да учим няква част от "На прощаване " Вие още ли сте на "На прощаване"?! :shock: Ние вече взехме целият 1 раздел, правихме тест, и миналия път взехме 1 и 2 глава на "Немили - недраги". Сега ни дадоха за домашно трансформиращ преразказ на 1 глава от "Немили-недраги".
Здравейте как мина деня ви днес?? изморихте ли се много ли домашна имате? Аз да се похваля имам 6 по Биология госпожата ме похвали че съм станала много умна а в пети клас ме помнила като срамежливо момиче :-D
TheBeatles
10-14-2011, 11:13
А за лятото имахте ли някаква препоръчителна литература? Естествено.
1. „На прощаване” – Христо Ботев
2. „Немили-недраги” – Иван Вазов
3. „Една българка” – Иван Вазов
4. „Опълченците на Шипка” – Иван Вазов
5. „Българският език” – Иван Вазов
6. „До Чикаго и назад” – Алеко Константинов
7. „Бай Ганьо” – Алеко Константинов
8. „Неразделни” – Пенчо Славейков
9. „Заточеници” – Пейо Яворов
10. „По жътва” – Елин Пелин
11. „По жицата” – Йордан Йовков
thecreator
10-14-2011, 16:12
Ами да още сме на него и за следващия път имаме да го учим цялото .. Ние го анализираме все пак всеки час и такам .. иначе почти го свършихме само , че следващия час ще изпитва и ако и хареса , нитонация ала бала пише 3 шестици :grin: :grin: :grin: но е бая за учене , ама ще се справя .. дано де :D И днес взехме и малко от трансформиращ прекразказ точки и правила и такам .. аме сега ще си се наслаждавам на петък вечерта :D :D :grin:
Ами да още сме на него и за следващия път имаме да го учим цялото .. Ние го анализираме все пак всеки час и такам .. иначе почти го свършихме само , че следващия час ще изпитва и ако и хареса , нитонация ала бала пише 3 шестици :grin: :grin: :grin: но е бая за учене , ама ще се справя .. дано де :D И днес взехме и малко от трансформиращ прекразказ точки и правила и такам .. аме сега ще си се наслаждавам на петък вечерта :D :D :grin:
3 щестициииииии :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
thecreator
10-14-2011, 17:31
;-) ;-) точно така! и не се шегува ;дд .. така че трябва да го науча перфектно ;дд .. :D
;-) ;-) точно така! и не се шегува ;дд .. така че трябва да го науча перфектно ;дд .. :D
Не е често аз го знам перфектно и нашата госпожа ще ни пиша 1 шестицаааа :? :?
thecreator
10-14-2011, 17:37
то би трябвало така де , но нашата просто е добричка явно, въпреки че е строга ;дд
3 щестициииииии :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Вени, не само теб, но и мен не спират да ме изумяват момичетата тук... просто са уникално умни.. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Ааа момичетааа.. днес правих тест по математика върху формулитеии моля вии стискайте палци да съм изкарала добра оценка, понеже свърших много бързо и ми се струваха твърде лесни ... :-)
thecreator
10-14-2011, 18:12
Стискаме!!!! :-)
OMGGG imam 6 po matematikaaa... Ne moga da povqrvam...
thecreator
10-14-2011, 18:57
Аниииии браво браво браво браво!!! Гордеем се с теб :D :-) :-) :-)
Аниииии браво браво браво браво!!! Гордеем се с теб :D :-) :-) :-)
+1 :-)
Vie kak ste inache? Kak prekarvate po4ivnite dni?
Ании, днес минах през Пловдив .. и веднага се сетих за теб 8-)
Между другото в момента съм в Банско .. и след малко ще ходя на спа :grin:
Ании, днес минах през Пловдив .. и веднага се сетих за теб 8-)
Между другото в момента съм в Банско .. и след малко ще ходя на спа :grin:
EE super. Az dnes shte hodq na kino.
А аз идвата дни мързелувам :D
FuckingFreak
10-16-2011, 12:54
По биология имам 4 .. 8-) По история сме на урока за Шумер, но така и не разбрах какво е Шумер - държава, човек, владетел, а уж слушам в час ?! :lol: След малко ще седна да уча и се надявам да разбера... Като говорим за контролни - утре ще правим по Математика на всичките формули и се надявам да мине добре, сигурно ще си напиша листче с формулите и ще го пъхна в моя, та да съм си подсигурена, че и без това госпожата ни е доста отвеяна .. 8-) По литература и ние сме все още на "На прощаване", обсъждахме го 3 часа.. Та така,утре ще пиша как е минало контролното 8-)
Стига де хора... много замря форума.. не сме писали.. не може да бъде :D хмм.. темата сега е ... кажете за кое у-ще сте се запътили и си напишете града след у-щето, за да видим дали съвпадаме с някой! Хайде ще започна аз.. мисля да кандидатствам така:
1. 91 НЕГ
2. 164 ИЕГ
3. 9 ФЕГ
4. 2 Английска
5. ПГТ ''Алеко Константиов'' така познатото на всички - Тоха Банкя! : ))) - от София съм! сега сте вие! :-)
Малеле и аз от кога не съм писала в темата ужас...Ами сега не ми е до форуми :D Само във фейсбука съм редовна и то от телефона...
Някой от вас има ли си гадже?
FuckingFreak
10-17-2011, 16:10
^ Не и не мисля да имам тази година, това го бях решила още в 5ти клас (какво ли ми е разбирала главата тогава), лятото го 'наруших' и разбрах, че освен да си изпатя и да ми е гадно, нищо друго няма да стане ..
Иначе аз не съм от София, от Дупница съм, но много искам да ме пуснат на София. Та сигурно за пореден път питам има ли някакви общежития за гимназисти ? И аз съм се запътила към 91 НЕГ, но ще трябва здраво учене, също и за 1ва испанска съм чувала добри работи, за 2ра английска разбрах, че са обновили материалната база ... Иначе ако не ме пуснат на София, в ЕГ в Благоевград, или в ПМГ..
хахаха гадже.... имах гадже до преди 2 седмици, с който нещата свършиха много зле... ии разбрах, че ще е най-добре 7 клас да уча, а 8 клас вече дааа купонясвам... а и да не се влюбвам тая година, чеее.. резултатите ще са лоши :D
bebzgirl
10-17-2011, 19:09
За момичето от Дупница : Повярвай ми ще ти е ужасно тежко да живееш сама в град като София,в който никога не си оставала по-трайно.Престъпността е голяма и има много други неща.Пък и едва ли ще се оправиш без вашите. 5 по история ... направо откачам 5,47 :-x :-x
Аз си мисля да уча в испанската или търговско - банковата гимназия ... :D
SladkaZagadka
10-17-2011, 19:29
Стига де хора... много замря форума.. не сме писали.. не може да бъде :D хмм.. темата сега е ... кажете за кое у-ще сте се запътили и си напишете града след у-щето, за да видим дали съвпадаме с някой! Хайде ще започна аз.. мисля да кандидатствам така:
1. 91 НЕГ
2. 164 ИЕГ
3. 9 ФЕГ
4. 2 Английска
5. ПГТ ''Алеко Константиов'' така познатото на всички - Тоха Банкя! : ))) - от София съм! сега сте вие! :-)
От чисто любопитство - защо така си си подредила желанията? Защото приритет са ти немският и испанският, или просто `щото са на "върха" по бал? :-D
thecreator
10-18-2011, 07:31
Охх от кога не съм писала .. Но все пак да разкажа : "На прощаване " го уча добре за сега .. научих го до двата големи куплета т.е до -" тъжно ще гледаш на туй хоро весело " И нещо ме притесняват двата последни виждат ми се трудни , но ще се справя щом тези съм ги научила ;дд .. Също вчера ме изпитваха на дъската по математика имахме нали упражнителен урок а нашата г-жа винаги изпитва на такъв урок и аз реших доста примерчета 2 пълни задачи ии имам 6 :grin: :grin: и съм супер радост в момента :D :grin: :grin: По англ.ез вчера правихме тест ии днес сигурно ще си разберем оценките и нещо ми е притеснено за него обърках там едни общиви въпроси и грр .. ама нищо днес ще разберем как съм се справила и така .. иначе за желанията - сигурно е , че за 1 же сложа 2 АЕГ , но другите още не съм ги планирала , че аз как си променям мнението до края на годината кой знае на какво ще съм :D
Малее темата е напълно замряла..
bebzgirl
10-18-2011, 11:18
1. 91 НЕГ
2. 164 ИЕГ
3. 9 ФЕГ
4. 2 Английска
От чисто любопитство - защо така си си подредила желанията? Защото приритет са ти немският и испанският, или просто `щото са на "върха" по бал? :-D
Аз съм ги подредила :
1. НЕГ
2. АЕГ
Защо ? Защото искам да уча немски или английски,защото ми харесват и защото ще са ми най потребни в живота :)
Уфф, сега имам да правя проект по история,а нямам цветен принтер и помолих най-добрата ми фр да ми ги разпечата нещата дано нейния да работи ... Имам и съчинение разсъждение на ,,На прощаване'' с 4 подтези (поне не са много) и направо ... :shock: На всичкото отгоре имам да уча по история и биология,а съм от 3 до 5 на урок :?
1. 91 НЕГ
2. 164 ИЕГ
3. 9 ФЕГ
4. 2 Английска
Аз съм ги подредила :
1. НЕГ
2. АЕГ
Защо ? Защото искам да уча немски или английски,защото ми харесват и защото ще са ми най потребни в живота :)
Уфф, сега имам да правя проект по история,а нямам цветен принтер и помолих най-добрата ми фр да ми ги разпечата нещата дано нейния да работи ... Имам и съчинение разсъждение на ,,На прощаване'' с 4 подтези (поне не са много) и направо ... :shock: На всичкото отгоре имам да уча по история и биология,а съм от 3 до 5 на урок :?
Хах.. и аз имам да правя проект по история .. ( за "Гръцките богове " нали ?! )
Btw днес имам 6 по биология :grin:
gummybear
10-18-2011, 16:12
Здравейтее.. пожелавам ви успешна година и дано влезете където искате!Най-важното е да учите и да внимавате по математика :lol:
Успехх :-)
IlovEmyPuffYToY
10-18-2011, 20:45
На вас пускаха ли ви презентация + лекция на тема различия м/у момчета и момичета в час на класния :D От някаква оррганизация ли там к'вото беше идваха специано в музикалното да разкажат момичетата какви сме чувствителни, а момчетата к' ви са мързеливи :razz: Честно да и кажа, умрях от смях, щото от тази презентация научих само, че съм момче....Което не го знаех ..... :lol: (Просто притежавам ВсИЧКИ качества, които момчетаата според тях притежавали, а момичетата - не...Емм, не споря...Явно съм сбъркан индивид) Та и вие кажете - идваха ли и при вас ?? (това е по - скоро за учениците от Пловдив)
IlovEmyPuffYToY
10-18-2011, 20:54
Малеле и аз от кога не съм писала в темата ужас...Ами сега не ми е до форуми :D Само във фейсбука съм редовна и то от телефона...
Някой от вас има ли си гадже? Що ти да не би да имаш :P Любовчийка 8-) :P :-) Иначе аз харесвам един от 8 клас уееееее и той го знае, само че доста яко порти гадняррът му с гадняр :x :oops: Не зн дали ме харесва...Цялото училище ще разбее, но не и аз.... :-x
thecreator
10-19-2011, 08:23
Темата баш си замря ;дд .. Аз не мога да пиша много тази седмица заради "На прощаване", химичните значи трябва да уча .. но от следващата мисля да се включвам повече ;дд .. В събота ще ходя за ботушкии :grin:
Иначе не са ни пускали никаква презентация ;дд .. И нямам гадже, но има един , който харесвам и слава богу не е от нашето у-ще! Но за моя голяма радост , въобще не ми влияе на ученето .. :D
Хора стискайте палци за петък , че ще казвам цялото "На прощаване"
bebzgirl
10-19-2011, 10:41
Еми явно учим (горе-долу) всички.
Не.Имах да пиша за мумий и мумифициране :D
Имам да уча ЕБАТИИИ ужасните уроци по физика ! :o
Еми явно учим (горе-долу) всички.
Не.Имах да пиша за мумий и мумифициране :D
Имам да уча ЕБАТИИИ ужасните уроци по физика ! :o
Аз за петък имам да правя проект за гръцките богове, избрах Афродита :)
На вас пускаха ли ви презентация + лекция на тема различия м/у момчета и момичета в час на класния :D От някаква оррганизация ли там к'вото беше идваха специано в музикалното да разкажат момичетата какви сме чувствителни, а момчетата к' ви са мързеливи :razz: Честно да и кажа, умрях от смях, щото от тази презентация научих само, че съм момче....Което не го знаех ..... :lol: (Просто притежавам ВсИЧКИ качества, които момчетаата според тях притежавали, а момичетата - не...Емм, не споря...Явно съм сбъркан индивид) Та и вие кажете - идваха ли и при вас ?? (това е по - скоро за учениците от Пловдив)
Тая презентация ни я пускаха в края на 6 клас... Доста си беше тъпа :D
Малеле не мога да повярвам,че нямам почти никакво време да пиша тук ...
FuckingFreak
10-19-2011, 17:10
Omg ... Вие сте на гръцки богове? Хаха, ние сме още на култура и религия в древна Месопотамия. Имам да правя презентация по Химия и все отлагам, крайният срок е до края на месеца, но май тази вечер ще започна. Днес не учихме, защото е празник на града ни. Преди малко се прибрах от волейболен мач ;d
Omg ... Вие сте на гръцки богове? Хаха, ние сме още на култура и религия в древна Месопотамия. Имам да правя презентация по Химия и все отлагам, крайният срок е до края на месеца, но май тази вечер ще започна. Днес не учихме, защото е празник на града ни. Преди малко се прибрах от волейболен мач ;d
неее .. не сме на гръцки богове .. на урок след река нил сме 8-) просто г-жата ни даде тоя проект .. 8-)
IlovEmyPuffYToY
10-19-2011, 18:12
Тая презентация ни я пускаха в края на 6 клас... Доста си беше тъпа :D Хих нъли 8-) ама ни обещаха, че пак ще идват и друг път и ще ни пускат други
bebzgirl
10-19-2011, 18:57
Ние сме на религията на египтяните.По физика днес имах да преговарям ВСИЧКИТЕ уроци за ел.ток,защото тая ще ме изпитва ... Уф,да идва понеделник и да отивам на екскурзия :grin:
Ние сме на религията на египтяните.По физика днес имах да преговарям ВСИЧКИТЕ уроци за ел.ток,защото тая ще ме изпитва ... Уф,да идва понеделник и да отивам на екскурзия :grin:
Олее, супер .. охх, и аз искам на екскурзияя :-# :-#
thecreator
10-20-2011, 07:58
Ако ви кажа къде сме по история сигурно ще паднете ;д - Страната на Нил ;дддд най-назад от всички ;дд .. Аааа в понеделник няма да учим :grin: :grin: :grin: :grin:
Ако ви кажа къде сме по история сигурно ще паднете ;д - Страната на Нил ;дддд най-назад от всички ;дд .. Аааа в понеделник няма да учим :grin: :grin: :grin: :grin:
Мм ние сме на следващия урок по история 8-)
И да понеделник почивка :grin:
bebzgirl
10-20-2011, 11:00
Познайте кой има 6 по физика и 6 по английски ... АЗ !! :grin: Правихме тест и по химия и дано да имам 6 :oops:
Познайте кой има 6 по физика и 6 по английски ... АЗ !! :grin: Правихме тест и по химия и дано да имам 6 :oops:
Ооо супер, браво ! Аз забравих да се похваля .. :д имам две шстици по биология, една шестица от "На прощаване" и 5 по математика :grin: :grin: :grin:
bebzgirl
10-20-2011, 11:24
Ооо супер, браво ! Аз забравих да се похваля .. :д имам две шстици по биология, една шестица от "На прощаване" и 5 по математика :grin: :grin: :grin:
И аз имам две шестици по биология :grin: Исккам само да изкарам някоя 6ца по математика,че засега имам 5,5 :?
И аз имам две шестици по биология :grin: Исккам само да изкарам някоя 6ца по математика,че засега имам 5,5 :?
Ние утре имаме контролно по математика .. ии довечера съм на урок :)
OMG колко сте напред в материала...
Ние по История сме на 2рия урок още :D
По Физика също...
По Математика още 2 упражнителни урока и минаваме раздела ...
По Български сме на Сложно Съставно с подчинено определително...
slynchicety98
10-20-2011, 15:23
^ И ние така ,само , че по Физика сме на 4 или 5 урок ...
Ох тази по Физика ме изпита писмено и познайте ..... знаех всичко само не и тази част от урока на която беше въпроса :-o 8-) Ще видим утре ква съм я направила...
^ И ние така ,само , че по Физика сме на 4 или 5 урок ...
Ох тази по Физика ме изпита писмено и познайте ..... знаех всичко само не и тази част от урока на която беше въпроса :-o 8-) Ще видим утре ква съм я направила...
И нас днес ни изпитваха по Физика писменно,ноо аз мисля,че всичко си написах :D
thecreator
10-20-2011, 16:13
Ние пък утре вместо химия ще имаме физика и там някъв закон на Ом ще уча утре ;ддд .. По химия в сряда ни изпитваха на химичните знаци и ние по един лист г-та казва имената и то виси ни над главата и ние пише м;ддд .. Нямах грешка :grin: Днеска ме изпитаха по Биология - имаме 6 :grin: , а пък по БГ нещо имахме нещо тако тест със синтактичен аназлиз - имах грешчици , но после г-та като изпитваше за последно на целия раздел днеска - имам 5 - въпреки че отговорих на всички въпроси вярно , ама то синтаксиса ;с нищо де пак е по-добре :D
Утре ще казвам цялото "На прощаване " стискайте палци
slynchicety98 - стискам палци да си се справила все пак добре :-)
FuckingFreak
10-20-2011, 17:10
Ние в Българския сме на учебник на Кирил Димчев и не сме свършили първия раздел още. По химия още не сме взимали знаците, на 1вия урок сме, но имаме веднъж седмично и правихме дълъг преговор 8-) По История взехме 2 урока, защото ще имаме чак другата сряда отново и сме на религия на Месопотамия. По физика сме на Последователно свързване на консуматори ... 8-)
Напоследък станах доста близка с едно момче, но не го харесвам, имам го за приятел и мога да му споделя почти всичко. Точно от това имам нужда, защото все още не съм намерила перфектното момиче с което да се виждам често, предишното перфектно момиче замина за Англия и ще се върне чак другото лято. Потресена съм, разбрах го преди няколко дни.
bebzgirl
10-20-2011, 17:36
Цяял следобяд зубрих знаци.Сложно-съставните изр. не сме ги взели още.Закона на ом иначе е лесен,ама докато ги запомниш всички си е бая игричка :?
thecreator
10-20-2011, 17:40
Леле много сте даалеч по химия :О ама разбирам ви преговора де ;дд , а и щом имате 1 час седмично , ние имаме 2 ;с ;дд .. По история сте бая слеед нас , доста дори ;дд .. Иначе супер много съжелявам за приятелката ти - отвратително е! БФФ-то ми я нямаше 1 ,2 месеца на у-ще и полудях накрая ;д .. Но шанс сега да се запознаеш с нови хора .. При нас пък новото момче ме харесва - закаче ме , взима ми нещата по някога , иска да си говорим , почти винаги си тръгваме заедно , ама проблема е , че аз не го харесвам и тъпо .. ама и той е някъв ;хх супер глупав , леко грозен саа , да се чуди човек какво да прави :D
slynchicety98
10-21-2011, 09:52
Момичета по Физика имам 5 :grin: и по Математика на Зип теста имам 4 :D
slynchicety98
10-21-2011, 10:02
Мерсии мерсии :mrgreen: :D
slynchicety98
10-21-2011, 10:30
Еми писмено на една задача от новите и да разкажа урока за ел. ток и ел. заряд .. А аз тогава отсъствах и не можах да го разбера и писах за всички др. уроци ... :D
IlovEmyPuffYToY
10-21-2011, 15:57
Леле много сте даалеч по химия :О ама разбирам ви преговора де ;дд , а и щом имате 1 час седмично , ние имаме 2 ;с ;дд .. По история сте бая слеед нас , доста дори ;дд .. Иначе супер много съжелявам за приятелката ти - отвратително е! БФФ-то ми я нямаше 1 ,2 месеца на у-ще и полудях накрая ;д .. Но шанс сега да се запознаеш с нови хора .. При нас пък новото момче ме харесва - закаче ме , взима ми нещата по някога , иска да си говорим , почти винаги си тръгваме заедно , ама проблема е , че аз не го харесвам и тъпо .. ама и той е някъв ;хх супер глупав , леко грозен саа , да се чуди човек какво да прави :DАма ти си супер злето :x;xx Откъде знаш, че те харесва?????? Пък и той наистина е глупак да ти вдига самочувствието така и ти да го третираш по този начин бахти...Кво и мен ме харесват едни (доста са) :D ама този, по който си падам не изпита същото и на мен мислиш ли какво ми е...Така че го давай по-меко с момчето.....
IlovEmyPuffYToY
10-21-2011, 16:04
Ние в Българския сме на учебник на Кирил Димчев и не сме свършили първия раздел още. По химия още не сме взимали знаците, на 1вия урок сме, но имаме веднъж седмично и правихме дълъг преговор 8-) По История взехме 2 урока, защото ще имаме чак другата сряда отново и сме на религия на Месопотамия. По физика сме на Последователно свързване на консуматори ... 8-)
Напоследък станах доста близка с едно момче, но не го харесвам, имам го за приятел и мога да му споделя почти всичко. Точно от това имам нужда, защото все още не съм намерила перфектното момиче с което да се виждам често, предишното перфектно момиче замина за Англия и ще се върне чак другото лято. Потресена съм, разбрах го преди няколко дни. Искам само а ти кажа, че правилно си постъпила, тъй като момчетаата са по-доби слушатеми и събеседници от момичетата, защото когато им поериш нещо, те не са като момичетата-лицемерни и не портят....(ОК имаше един случай на момче - клюкаррка с мен от 8 клас ама ся - има си и изключения) 8-) Иначе тва момче клюкарка, дето го споменах горе скобите пък си има др добри черти като напимер, че е интелигентен, хубав :oops: и други :grin:
thecreator
10-21-2011, 16:45
IlovEmyPuffYToY : Айде да не се обиждаме , а? Знам какво е едно момче да те харесва и какво не!! Така че нито ми видга самочуствието , а просто знам .. за кво да го прави иначе? постоянно да иска вниманието ми ? в час само иска да си говоирм и вика - маалко внимание и само ме дразни , с мен е постянно на спирката дори не искаше днес да слиза на неговата си - за да продължи с мен .. Така че.. и спокойно не си вдигам самочуствието като момче ме харесва тцттц...
Няма значение .... пфуу значи
bebzgirl
10-21-2011, 18:47
Леле много сте даалеч по химия :О ама разбирам ви преговора де ;дд , а и щом имате 1 час седмично , ние имаме 2 ;с ;дд .. По история сте бая слеед нас , доста дори ;дд .. Иначе супер много съжелявам за приятелката ти - отвратително е! БФФ-то ми я нямаше 1 ,2 месеца на у-ще и полудях накрая ;д .. Но шанс сега да се запознаеш с нови хора .. При нас пък новото момче ме харесва - закаче ме , взима ми нещата по някога , иска да си говорим , почти винаги си тръгваме заедно , ама проблема е , че аз не го харесвам и тъпо .. ама и той е някъв ;хх супер глупав , леко грозен саа , да се чуди човек какво да прави :DАма ти си супер злето :x;xx Откъде знаш, че те харесва?????? Пък и той наистина е глупак да ти вдига самочувствието така и ти да го третираш по този начин бахти...Кво и мен ме харесват едни (доста са) :D ама този, по който си падам не изпита същото и на мен мислиш ли какво ми е...Така че го давай по-меко с момчето.....
Мацка,не знам кой си вдига самочуствието,ама знам кой трябва да си оправи правописа :) И с това изречение :
Кво и мен ме харесват едни (доста са) :D ама този, по който си падам не изпита същото и на мен мислиш ли какво ми е...
и изобщо целия ти коментар избиваш яко комплекси ! :lol: Не ти е работа да се бъркаш в хорските животи.Момичето явно си има причина да се държи така,а и мислиш ли,че е толкова тъпа,че да не знае как да му говори ? :?
FuckingFreak
10-21-2011, 19:10
Не искам да се намесвам, но и аз съм имала не един или двама подобни натрапници и буквално още с първите им думи им затворих устата. Въобще не ме интересува, защото и аз съм преживяла да си играят с мен и да ме третират като кукла на конци и смятам, че и за натам ще преживявам подобни работи. А обикновено такива момчета, които се натрапват най-често са онзи тип, който си мисли, че може да има всички, предлагат се на далеч не една или две, мислят също така че всички момичета сме леки и че ако някоя не му върже я нарича 'курва' .. Е,как да се държиш с подобни същества ?
Аз искам да меня темата .. Как мислите да прекарате уикенда :)
bebzgirl
10-21-2011, 20:00
С приятели и момчето,което харесвам.Е,като изключим понеделник - тогава съм на екскурзия :)
thecreator
10-22-2011, 06:01
Е,как да се държиш с подобни същества ?
++++++++++++++++ !!! Супер доброто мнение!!!
Аз мисля днеск да излизам с мама за ботушки по центъра , в неделя може би ще напиша повечето от домашните ии.... в понеделник още не знам :D
FuckingFreak
10-22-2011, 09:01
След малко излизам на пазар с една приятелка. Като се прибера ще посветя цялата си вечер на момичето от Англия, което споменах в предишен пост. Утре най-вероятно пак ще излизам и може да се захвана да си помогна за домашните.
IlovEmyPuffYToY
10-22-2011, 12:22
Мацка,не знам кой си вдига самочуствието,ама знам кой трябва да си оправи правописа :) И с това изречение :
Кво и мен ме харесват едни (доста са) :D ама този, по който си падам не изпита същото и на мен мислиш ли какво ми е...
и изобщо целия ти коментар избиваш яко комплекси ! :lol: Не ти е работа да се бъркаш в хорските животи.Момичето явно си има причина да се държи така,а и мислиш ли,че е толкова тъпа,че да не знае как да му говори ? :? УТФ???!!! Да си опрая правописа??? Я пак???? Ами не знам кой се бърка (ти доста се бъркаш, тъй като разгоорът беше между нас ;)) но тя щом си е постнала комента ъв форум, всеки може да изказва мнение по него така че твоето изказане в опит да я защитиш беше ненужно ;)
IlovEmyPuffYToY
10-22-2011, 12:27
FuckingFreak: 0k сори не знаех, че така е правил и ти се извинявам за нападателния коментар, просто около мен е имало такиваа момичета, които ги харесва някой и например не е взаимно и момичетата..Започват да ги използат....Много съм им набрала и мислех, че и ти си такава...Сори...А пък за самочевствието - естестено, че е така - всеки си дига самочустието, когато е харесван и тоа не е обида ;)
thecreator
10-22-2011, 14:51
Приключихме нали? Айде мир ;дд
Хора днес си купих супер яки ботушки :grin: снимка ще пусна по-късно и мисля след малко да почна с домашното по англ.ез , че имаме 3 пълни страници с упражнения в уч.тетрадка :X
babyy123
10-22-2011, 15:33
аз искам да ви питам как си научавате уроците по математика,защото аз решашам задачи, слушам в час и по всички предмети се справям ,но не и по математика (само четворки) и се притеснявам много .... :-#
thecreator
10-22-2011, 16:22
^ ходиш ли на уроци по математика?
babyy123
10-22-2011, 17:56
да 1 в седмицата и бях добре по математика ,докато не смениха госпожата .. класа не я слуша,говорят и на "ти" и тя започна да пише ниски оценки дори и на малкото ,които се държат добре... на раздела с формулите общият успех на класа беше 3,72
FuckingFreak
10-22-2011, 19:50
^ дори и да звучи глупаво, много неща зависят от учителят. Преди имахме една по-стара учителка, разбираше си от работата, но за жалост почина. Сега имаме една много млада, мисля че обяснява сравнително добре. Имали сме и учителка,която замества, която влиза в часа само, казва 2-3 думи и дава на децата задачи за самостоятелна работа, е не мисля че нещата се получават така...
anonimmkaa
10-22-2011, 20:01
Здравейте хора!
Зачетох се в темата и се зарибих.Значи казвам се Илияна и аз съм 7 клас отт Белово съм (ако нищо не ви говори на 100 км. от София и на 50 от Пловдив ;дд ). За сега не ходя на уроци освен в частното ми даскало по английски ама то тва е всяка година,както и да е .По математика се изумявам от себе си.Г-жата не е много стабилна седнах си на гъза и взех да уча на входното изкарах 6 и на формулите имам 6 и двата теста са ми без грешка ;д чудоо ! По БЕЛ съм малко по -зле и от понеделник тръгвам на уроци.Само 5ци лелееее.По История сте мнооооого напред ние сме на 3 урок ;дд и по Химия сме назад там ни е класната и е просто без коментар!И аз имам да уча ,,На прощаване" дано се справя.Въпроса за гаджетата,аз имам и то по никакъв начин не ми пречи.Напротив, оо и ходя на танци.Много са ми уморителни тренировките,след тях се налага да решавам задачи до посред нощ.Откачам! Някой беше попитал как да си учи уроците по Математика,значи ако искаш съвет аз правя така-първо слушам много внимателно в часа след което вкъщи решавам всички задачи от учебника после домашната.Ако имам повечко време решавам и от сборника,а ако не го оставям за събота или неделя.За сега работи.Единственото нещо,което ме притеснява в сегашния ми училищен живот е това,че на полвината клас нещо ни е станало и в часовете по Музика Изобразително Руский ез. (вторият ни език) и Технологий не влизаме грам ;д .Направо нямам думи к`ва е таз мания,дано не ми попречи.Вия имате ли такива изцепки ??
babyy123
10-22-2011, 20:12
така си е... петъка имахме час с нея и тя обесняваше една задача и аз не я разбрах много добре и я помолих да повтори ,тя ми се развика да съм слушала ,ако обеснявала 2 пъти трябвало да получава двойна заплата ...много се ядосвам,защото заради нея няма да мога да вляза там където наистина искам да уча , а аз искам да успея
zlatit0o
10-22-2011, 22:01
Да, учителя е от голямо значение и според мен. Сега в гимназията сме с нова на която нищичко не разбирам и не знам как ще се оправям до 12ти клас.
И пак казвам успех на всички бъдещи зайци :-) 8-)
Не ми пука, че ще стм заек... важно е да се махна от старото ми у-ще с добър успех.. а то, че ще съм заек се знае, ноооо здраве да е! Другата година няма да съм : :grin: :D :-) Благодаря, все пак! :-)
Благодаря, zlatit0o :)
При вас как е времето .. тук в Русе е много студено и мъгливо .. :)
thecreator
10-23-2011, 14:43
Определено учителката е от огромно значение!! Имам приятелка . от друго у-ще ест и 5 и 6 клас изкарвала само 3-4 , въобще ниски оценки .. после с моята г-жа седнали да учат лятото материала за 5-6 клас и сега продължава също на уроци и ето на входното има 5 , за някаква абсолютна малка грешка , но г-та и явно така си я възпирема и не и писала 6 нарочно.. След което момичето поискала друг тест и г-та и казала , че няма да и даде и да си сяда - защото тя просто си знае задачите , но ето г-та просто :X
И при нас е гадно времето - студено грр..
Илияна - Добре дошла!!! Супер яко за уроците по танци!! И аз преди ходех , но г-та ни напусна и .. Бтв на спортни/модерни ли ходиш?
:-)
Днес успях да си напиша цялото домашно за вторник , така че ако ми стане много скучно ще започна и за другите дни да пиша ;дд
anonimmkaa
10-23-2011, 19:28
На модерни ходя ....... а времето при мене не е толкова зле около 10 градуса за разходки точно (сън)
FuckingFreak
10-24-2011, 08:52
Илияна, добре дошла :)
Хора, според вас нормално ли е в различните издателства на учебниците да дават различна информация? Не точно различна, но вижте каква е ситуацията. Имам 4 на входното по Биология и бащата поиска да взема учебник от 6ти клас и да преговоря нещата. Понеже тази година от училището ни смениха издателствата на всички учебници, отварям още на първия урок и гледам - две допълнителни думи ?! Става въпрос за кормусни и талусни растения. Според мен не е нормално, тъй като ние сега работим по този вариант (на булвест 2000), но кой знае в учебникът на просвета какво пише, вече започвам да имам съмнения, че точно такива дребни неща могат да ни изиграят лоша шега на външното оценяване... И още едно нещо - госпожите ви по география не знам дали са споменали, но на външното оценяване до една грешка се пише 6, ако имаш повече от една отиваш на 5. Доста строго.
xILoveMyselfx
10-24-2011, 10:25
Илияна, добре дошла :)
Хора, според вас нормално ли е в различните издателства на учебниците да дават различна информация? Не точно различна, но вижте каква е ситуацията. Имам 4 на входното по Биология и бащата поиска да взема учебник от 6ти клас и да преговоря нещата. Понеже тази година от училището ни смениха издателствата на всички учебници, отварям още на първия урок и гледам - две допълнителни думи ?! Става въпрос за кормусни и талусни растения. Според мен не е нормално, тъй като ние сега работим по този вариант (на булвест 2000), но кой знае в учебникът на просвета какво пише, вече започвам да имам съмнения, че точно такива дребни неща могат да ни изиграят лоша шега на външното оценяване... И още едно нещо - госпожите ви по география не знам дали са споменали, но на външното оценяване до една грешка се пише 6, ако имаш повече от една отиваш на 5. Доста строго.
Ние пък миналата бяхме на булвест 2 000, сега сме на анубис. Според мен е нормално да не пише почти същото.Много е гадно когато сменят издателствата. :/
IlovEmyPuffYToY
10-24-2011, 12:49
Хора има един дето не мога да го трая - постоянно бърбори в час, обръща се (стои на чна пред мен), обижда ме (ок де, аз него повече...), и после като дойдат тестове прписва от МЕН (гати нахалника-ще ми пречи повреме на теста да му подавам теста да преписва...:x), а сега е взел да ми коментира албума във ФБ и всичко друго, да ме обижда и т.н. (да не говорим, че всички виждат какво е писал и даже взе да настройва класа срещу мен)... :? Ако кажа на г-жата да ги премести, тя ще им каже, че аз съм помолила и....Абе имаме си стара вражда 8-) Вие имате ли подобни случаи с досадни съученици?
RainbowGirl
10-24-2011, 14:21
Като преписва му кажи да си гледа в неговия лист, защото ще кажеш на учителката. 8-) Това май е най-добрия вариант.. не знам. :D
Относно ученето, момичета.. и момчета, всичко става с много писане и повтаряне. Затова пишете домашните и ги пререшавайте. (ако искате, де) :)
Сега и един поздрав от нас.. 8-)
http://i56.tinypic.com/nmakb5.jpg
thecreator
10-24-2011, 14:54
^ Съгласна .. Казваш на г-та или ти се местиш .. Имах подобен мин.година - супер дразнещ беше , но го изтърпяхме с фр-то ми и сега вече дори е по-нормален ;дд
Аааа Териии <333 Сладурче!!! :-)
IlovEmyPuffYToY
10-24-2011, 15:59
Като преписва му кажи да си гледа в неговия лист, защото ще кажеш на учителката. 8-) Това май е най-добрия вариант.. не знам. :D
Относно ученето, момичета.. и момчета, всичко става с много писане и повтаряне. Затова пишете домашните и ги пререшавайте. (ако искате, де) :)
Сега и един поздрав от нас.. 8-)
http://i56.tinypic.com/nmakb5.jpg Wow какво сладко териерче :) Много ги обичкам :-) Много ми се иска и на мен да ми купят, но изискват много грижи, а нямам никакво време обикновено :( То аз са себе си не мога да се погрижа, камо ли за още едно същество 8-) Колко е голямо? (или голяма) ^^
IlovEmyPuffYToY
10-24-2011, 16:21
Благодаря ви хора, но не смятам да се местя :) Защото предпочитам той да се премести заради мен, вместо аз заради него :) Както и да е...Изпитвали ли са ви вече? Аз още чакам и си уча всеи ден, че по нито един предмет все още не са ме изпитвали....То откакто минаха входните нива само тестове по Английски сме правили...
Малеле колко много сте писали :D . Мене ме удря на любов нещо ии нямам време :D
Стискайте палци утре имам мнооого важен тест по Математикаа ....
IlovEmyPuffYToY
10-24-2011, 17:01
Стискайте палци утре имам мнооого важен тест по Математикаа .... стискам :) Оффф мразя го т'ва време в Пловдив :x При вас мрачно ли е?
RainbowGirl
10-24-2011, 17:08
Ани, късмет на контролното! :)
П.П. Тери е на почти 5 месеца (на 31.10. ги прави) .. иначе е 2 кила и 200 грама. :)
Оооо Териии :smt007 :smt007 :smt007
Ани, успех на теста, ще се справиш :-)
Вики, как мина екскурзията :) ?
thecreator
10-24-2011, 18:08
Ани стискаме палци :-)
bebzgirl
10-24-2011, 18:29
Мерси,че попита.Чудесно ! Който ме има в фейсбук ся качвам някакви клипчета и снимки направо много добре си изкарахме :grin:
Мерси,че попита.Чудесно ! Който ме има в фейсбук ся качвам някакви клипчета и снимки направо много добре си изкарахме :grin:
Радвам се, ще ги погледна :-)
Офф екскурзията ни се разпадна заради някакви си 2 пикли ;x
Моята екскурзия също ще се разпадне, защото децата са само 15... и то защото учителките са селянки и карат децата да не ходят, тоестт учителките мразят учителката, която провежда екскурзията..., а тя е най-добрата, нооо... шанс.. последната година и няма да отидем да запомним с нещо 7 клас...
бтв.. кои от вас пушат??
thecreator
10-25-2011, 16:46
Софи - ужаснооо е тва .. 7 клас сте тцтц :Х
Днеска имам 6 по и.т ;дд някаква таблица ;д взехме нов урок по математика - разбрах го йей ;ддддд .. 2-та часа по англ.ез минаха бързо , то с тая уч.тетрадка и по химия урока е гаден грр :х ..
п.с - аз не пуша!! но един от класан ни пуши + 2 -3 от другият .. супер тъпо е просто .. не ги разбирам ама :X:X
Абе мани ги тия малки боклуци дето пушат :X ....
Аз не пуша.. ии не съм боклук.. просто попитах, защото голяма част от моя клас пушат и си мислех, че само аз не пуша...
Аз не пуша.. ии не съм боклук.. просто попитах, защото голяма част от моя клас пушат и си мислех, че само аз не пуша...
Браво повече хора да има като нас :)
bebzgirl
10-25-2011, 17:35
Половиньть ми клас пуши ... Иначе имам 2 шестици по БЕЛ и утре тест по математика :? :grin: :D
Аз не пуша .. повечето хора от класа ми пушат, но това по никакъв начин няма да ми повлияе :)
FuckingFreak
10-26-2011, 05:58
Ъ да, пушат. Гледала съм ги колко "пушат" и колко не могат без цигари, все едно са се родили с цигара в уста. Те дори не гълтат, а го правят колкото за гъзария. Майка ми е пучашка и почти всеки ден пуши пред мен и доста често съм я наблюдавала как го прави 8-) Но така де, от всичко трябва да се опита в този живот - ако толкова искаш : пробваш, като не ти харесва спираш и толкова.
По география на теста имам 5, няма нито една 6тица ?! Вчера правихме някакъв тест със задачи по Физика, 4 задачи ги бутах цял час и най-накрая нещо писах там, чертах ел. вериги, пък какво съм направила ще видя в петъка най-вероятно.
Екскурзия чак през април ще имаме, но не сме избрали още къде. Банско най-вероятно, но може и да се ходи до Видин. Повечето клас иска на Банско, защото сме повече за самото преживяване, а не за това какви забележителности може да посетим ..
Ъ да, пушат. Гледала съм ги колко "пушат" и колко не могат без цигари, все едно са се родили с цигара в уста. Те дори не гълтат, а го правят колкото за гъзария. Майка ми е пучашка и почти всеки ден пуши пред мен и доста често съм я наблюдавала как го прави 8-) Но така де, от всичко трябва да се опита в този живот - ако толкова искаш : пробваш, като не ти харесва спираш и толкова.
По география на теста имам 5, няма нито една 6тица ?! Вчера правихме някакъв тест със задачи по Физика, 4 задачи ги бутах цял час и най-накрая нещо писах там, чертах ел. вериги, пък какво съм направила ще видя в петъка най-вероятно.
Екскурзия чак през април ще имаме, но не сме избрали още къде. Банско най-вероятно, но може и да се ходи до Видин. Повечето клас иска на Банско, защото сме повече за самото преживяване, а не за това какви забележителности може да посетим ..
Много е хубаво в Банско, голяма красота! няма да съжалявате ако го посетите : **
Ще празнувате ли Хелуин?
Да, а ти ?
Ще празнувате ли Хелуин?
Да, а ти ?
Не :D .Като какво смяташ да си облечена?
thecreator
10-26-2011, 17:51
^ Още се чудим с мойте хора :D
Ще празнувате ли Хелуин?
Да, а ти ?
Не :D .Като какво смяташ да си облечена?
Може би вещица .. :д знам, че става малко банално, но много ми харесва 8-)
bebzgirl
10-26-2011, 19:32
Ще празнувате ли Хелуин?
Ще ходя на кино с около 7-8 приятелки.Ако се брои за празнуване :D :D (ще има някаква промоция и филмите ще са от 9 до 12.Абе нещо от сорта :D .)
FuckingFreak
10-27-2011, 07:45
И ние ще празнуваме в едно момиче. Аз май ще съм ученичка с карирана поличка хахах 8-) Вещици, хора с кръв и вампири са ми банални + това нямаме дрехи за тях, а само с грим и зъби/шапка просто не се получава.
Стискайте палци по Биология ще правим тест на царство Простиста понеже го взехме цялото. Трябва да се поправя 4ка и на всяка цена трябва да имам 6 8-)
Да се похваля имам 6 по Биология ЗИП :)
По какъв ЗИп имаш 6 Вени?
По какъв ЗИп имаш 6 Вени?
Биология ЗИП 8-)
FuckingFreak
10-27-2011, 15:44
Браво, Вени!Върху какво я изкара?
Контролното мина добре, поне така си мисля. Едно момиче седна на катедрата и си подсказахме голяма част от теста взаимно. 8-)
Един въпрос - давате ли да преписват от вас и преписвате ли?
За преписването ясно, мисля че всички го правим, но проблемът при мен идва, че някои хора не се осъзнават, учебник не отварят и после най-нагло питат "Роси,ще подсказваш нали?" особено пък и ако сме при възможно най-гадните и строги учители ...
Днес дори мислех да седна по-назад, за да мога да комуникирам с едно момиче, но точно заради такива индивиди не седнах. Аз съм на принципа - може на мен да ми е зле, ама на другите по-зле ! Особено тези,които не заслужават. :)
Върху учебната тетрадка .. попълнени 5 урока с 2,3 грешки :)
Да, давам да преписват от мен .. но не всички !
Мда, и аз преписвам, когато не мога да се справя :)
thecreator
10-27-2011, 16:35
Вени бравоо :-)
Нас утре ще ни изпитват на "На прощаване" миналия път - нямаше ги 2-3 човека и айде ;дд имам да довършвам транс.прекразказ и защото вчера нямахме математика утре ще имаме :-x
Иначе - не , не давам да преписват от мен .. Аз също не преписвам .. просто някакво гадно ми става , пък г-та може и да види дали някой от някой е преписвал .. И става тъпо , така че .. :D
Леле днес по ЗИП-история си писахме името със стари егип.букви :lol: ужас просто .. половината азбука беше в птици :lol:
anonimmkaa
10-27-2011, 19:11
Еи браво за шестицата по Биология ! Аз да ви питам правихте ли съчинението расъждение за житейският изборр на еди кво се там абе за стихотворението на Ботев ;дд и как мина,че аз май се изложих тотално ;хх
bebzgirl
10-27-2011, 20:59
О да,правих го,но без оценка.Мисля и ми каза госпожата,че доста добре съм се справила.
thecreator
10-28-2011, 06:51
Мнемм не сме правили ...Ние още не сме казвали стихотворението пък .. :D До преди малко довършвах трансформиращ преразказ в-у Немили-недраги 1 глава
FuckingFreak
10-28-2011, 07:41
Правихме го трансформиращия преразказ, но госпожата беше дала нещо като план, върху който да работим, но той не беше много голям. Получи ми се 2 страници и половина и госпожата каза, че съм се справила добре. Не знам защо,но доста се подценявам по български, а госпожата казва, че съм една от най-добрите в класа... но просто не ми е силата там...
Госпожата ни кара да учим На прощаване, ама така и не ни изпита. 8-)
Иначе за сряда имаме да прочетем 1ва глава от Немили-недраги и резюме върху нея.
Хмм.. при нас има Зип Химия, но още нищо конкретно не бяхме правили, защото чак преди два дни стигнахме да вземем първия урок със знаците на химичните елементи. Също така за сряда писмено по история върху термините и 5 минути диктовка върху химичните знаци. Каза, че тази година ще учим около 30, дано ги запомня. 8-)
Еи браво за шестицата по Биология ! Аз да ви питам правихте ли съчинението расъждение за житейският изборр на еди кво се там абе за стихотворението на Ботев ;дд и как мина,че аз май се изложих тотално ;хх
Да ние това съч. расъждение го правихме миналата Сряда ( с оценка ще е )
Сега съм болна и не могаа да излизам няколко днии ;x
FuckingFreak
10-28-2011, 07:46
От какво си болна? :(
Ние сме от 2ри час, по География взимахме урок, който го взимаме много подробно по Сип-а, така че нямам нещо сложно за учене. По физика нов урок нямаме, а и без това точно по нея уча в междучасията, защото изпитва само на определенията за I,U и R и формули, основна мерна единица и с какво се измерват ...
Прегракнал ми е гласа и кашлях...
Днес върнаха входните по английскии .. доста ги забавиха .. имам четворка.. за шестица ти трябват 70 точки :? :?
чак сега са ви върнали входните?!
bebzgirl
10-28-2011, 10:59
Аз по английски на последния тест имах 96 точки от 100 :grin: :grin: Само аз и още 1 момиче бяхме с 6,а дори бях забравила,че имаме тест :D :D Под 90 точки беше 5 ... Имам и 2 шестици по БЕЛ,без грешка ми е контролното на разлагането и по химия съм с четири 6ци.(с тая химичка се заобичахме нещо :lol: )
Ани, само по английски е така .. много ни ги забавиха..
Вики, това е страхотно .. но по принцип съм забелязала , че за жалост май не ми се отдават чуждите езици :? :?
Вие как сте? Как смятате да прекарате почивните дни?
Вие как сте? Как смятате да прекарате почивните дни?
Аз съм добре .. Още нямам никакви планове за почивните дни :д
thecreator
10-28-2011, 17:56
Мисля в събота и неделя да почивам и да напиша някое домашно - сигурно това за урока по математика , в понеделник съм на гости в една приятелка от 9 :lol: Ще учим заедно по математика , по англ.ез имаме проект заедно и такам ;дд
anonimmkaa
10-28-2011, 18:33
Ние по Химия вече и дяла приключихме,а химичните знаци ми се струваха мнооого трудни пък за отрицателно време се учат,но когато ни изпитваше за един грешен знак веднага пишеше 5.Офф абе класнатаа ;х.Иначе за почивните дни имам много домашна.Есе по БЕЛ в сряда имам тест по математика трябва и задачи да решавам,за уроците ми по Английски имаме доста а в у-ще не сме имали Английски цяла седмица ;д.По история много изоставаме почнахме да взимаме по 2-3 урока на веднъж до колкото е възможно да се земат в час,абе ужас!! А остатъка от почивните дни мисля да ми е релакс...
Ние по Химия вече и дяла приключихме,а химичните знаци ми се струваха мнооого трудни пък за отрицателно време се учат,но когато ни изпитваше за един грешен знак веднага пишеше 5.Офф абе класнатаа ;х.Иначе за почивните дни имам много домашна.Есе по БЕЛ в сряда имам тест по математика трябва и задачи да решавам,за уроците ми по Английски имаме доста а в у-ще не сме имали Английски цяла седмица ;д.По история много изоставаме почнахме да взимаме по 2-3 урока на веднъж до колкото е възможно да се земат в час,абе ужас!! А остатъка от почивните дни мисля да ми е релакс...
охх..милата, така като гледам може и да не ти остане време за релакс .. :? 8-)
FuckingFreak
10-28-2011, 18:52
Леле, а ние почнахме вече за Източните империи или нещо такова, там за Персия ... 8-)
Току що правих IQ тест и завърших с 157, добро е, помня че си бях правила в 4ти клас някъде и ми беше 124, стабилно съм напреднала 8-)
thecreator
10-28-2011, 19:03
^ може ли линк ;дд .. все намирам такива с пари дето са :D
Ние по история започваме Месопотамия :D .. И на 7 ноемвр. тест по математика грр ;дд
bebzgirl
10-28-2011, 19:20
Да наистина дай го този I-Q тест :D
Абе колко килограма тежите ? :?
За почивните дни...Еми утре съм на урок и мисля да напиша някое домашно,в неделя както казах съм с едни приятелки и днес и едни момчета искаха да идват с нас,тъй че и с едни приятели,за понеделник и вторник нямам планове,но все ще се намери нещо да се прави. :grin:
FuckingFreak
10-28-2011, 19:22
http://free-iqtest.net/ ето го, но е на английски. И български съм правила, но мина много време оттогава и не го намирам. Иначе мисля че беше подобен.
В понеделник сме в една приятелка. Ще се събираме за Halloween 8-)
Седми клас на IQ-тест на английски ми изкарвате 160.Айнщайн ряпи да яде с двете ръце.Абе,вие да не правите IQ-тестове за три годишни?Май,май нещо се поизхвърлихте лекичко,а? :lol:
FuckingFreak
10-28-2011, 19:36
хах, не знам Айнщайн колко IQ има, http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l157.gif ето ми го и резултата.... :) Не се имам за всезнаеща, но това е резултата
Бия те,жалко.Но не се отказвай.. http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l160.gif
Имам се за по-умен,защото се сетих да променя името в адреса на такртинката.А ти сети ли се?Ето това е интелигентност.Интелигент ост значи,интелигентността,коя то можеш да приложиш в действие.Иначе остава само на хартия. 8)
FuckingFreak
10-28-2011, 19:47
Ами не съм се досетила... но явно и така става. Всъщност си прав за интелигентността, но хората гледат по друг начин на членовете на Менса например (или това е мое мнение). 8-)
е да,там няма как да промениш картинката.АЙКЮ означава капацитетът и възможностите,които имаш.Дали ще ги използваш в живота зависи от теб.Повечето хора не успяват.Освен това,според мен показва възможността на мозъка да подрежда,внимава,различава и т.н.
Та,затова те търсят хора,които имат възможности,за да ги развият в нещо повече.Важните неща се учат по време на живота.Дори и да ти ги кажа,ти ще сметнеш,че са глупости.Ще повярваш на тях,когато сама се сблъскаш.Успех!
bebzgirl
10-28-2011, 20:09
Не знам,доколко е вярно,ама дори не се и напънах.Имаше думи дето не знаех - там на тото :D
http://prikachi.com/images/121/3977121D.png
anonimmkaa
10-28-2011, 21:07
Да и аз се замотах малко с теста ;дд !! Браво на интелигентният човек (bow)
Леле, а ние почнахме вече за Източните империи или нещо такова, там за Персия ... 8-)
Току що правих IQ тест и завърших с 157, добро е, помня че си бях правила в 4ти клас някъде и ми беше 124, стабилно съм напреднала 8-)
Бравоо :)
FuckingFreak
10-29-2011, 06:29
Някой буден ? 8-)
Сред вас фенове на Gossip girl има ли?
Преди малко гледах трейлъра на breaking dawn част 1ва и честно казано бях планирала да го гледам на кино, ама май няма да я бъде тая... New moon и eclipse ги гледах на кино и честно казано много ми харесаха, но това ми се струва супер банално....
thecreator
10-29-2011, 07:42
Има будни , има ;дд .. от рано още ;дд
Аз все се каня да го почна това сериалче , ама или нямам време кога да седна или имам много домашни и въобще :X :D
Здравейтее :)
Мне, не гледам Gossip girl :)
Днес какво смятате да правитее ? Аз след мъничко излизам с приятелки :) :)
Нека всички бъдещи седмокласници да пишат тук и да споделят къде искат да учат след 7 клас ако имат вече ясна идея. ;)) Аз лично мисля да напиша на първо място; 2 АЕГ. Ако има мнения за 2 АЕГ ще бъда благодарен ако ги споделите. ;))
moderated by LadyDi
Полезни линкове :)
http://www.bgtest.eu/?f=list_tests&class=5
http://kursovete.com/index.php?m=814&lang=1
http://www.znam.bg/com/home
http://www.math10.com/bg
http://www.zapiski.info/
http://www.iskam6.com/testove-literatura/test-7-klas.html
http://math-bg.com/
http://http://www.teenproblem.net/school/
http://teen u4itel.com/
http://mat.net-bg.info/
http://www.myschoolbel.info/Test7.html/
www.raboti.com/school.php
http://bgtestove.com/
http://www.uni-bonn.de/~manfear/lang_mistakes_bg.php
http://www.belschool.net/poleznivrazki.php
http://homework.shvoong.com/bg/help/
http://www.uni-bonn.de/~manfear/test_bg.php
http://www.izpiti.net/saveti-za-roditeli-na-sedmoklasnici/
http://www.kadedaucha.com
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=247917&postdays=0&postorder=asc&start=0
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=257122&postdays=0&postorder=asc&start=0
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=145293
Защо имам онова хубаво чувство, че си на моята възраст? (бъзик, разбира се)
А сега по темата: аз мисля да кандидатствам първо за немската във Варна, второ в природото и трето в руското. Но за математически и дама да не става! :-x
bebzgirl
10-29-2011, 12:47
Гледам го,ама наскоро гледам само отчаяните съпруги :?
Хей здравейте :) Как сте?
thecreator
10-29-2011, 13:46
Към въпроса на Вени ;д : мисля след малко да почвам домашното за урока -колкото даалеч да е той ;дд ..довечера към 10 сигурно ще си пусна някое филмче ;дд ще си стоя на компютъра ;дд .. Иначе Ани добре сме :P Ти? Нещо почна да не пишеш много ;сд
Охх, прибрах се .. голям студ навън бе .. брр ..
Ани, на моменти съм .. но като цяло добре .. Ти как си, защо пишеш по-рязко вече :сс
Охх, прибрах се .. голям студ навън бе .. брр ..
Ани, на моменти съм .. но като цяло добре .. Ти как си, защо пишеш по-рязко вече :сс
Еми нещо на любов ме удря сега :D . За това пиша толкова рядко...
Хей да не забравите да смените часовниците ( ще си поспим с 1 час повече) :D
Хей да не забравите да смените часовниците ( ще си поспим с 1 час повече) :D
Ооо даааа :grin:
anonimmkaa
10-29-2011, 20:22
Наистина ли днес са часовниците?О боже суперрр ;д.Днес не успях да учаа ;х.Обиколих малко магазините за да си напазарувам за зимата,но нищо не ми хвана окото.Ъгс ботушите стоят отвратително (puke),общо взето вс беше чизми.Вие как сте с подготовката за зимния сезон ?
FuckingFreak
10-29-2011, 20:58
Така и не разбирам защо слагаме назад часовника. Сутрин е по-тъмно, вечер също, а уж е за пестене на енергия. Нещо не го разбирам, но няма значение. Явно има доста неща в природата, които така и няма да успея да разбера. 8-)
едит: Една приятелка днес си беше обула дълга пола + ботуши ъгс. Не стига, че лично и аз не одобрявам тези ботуши, ами изглеждаше така, сякаш е обула пантофи, защото не се виждаха целите. "And I was like O-o-o-o....Oh my God" :lol: :lol: Нещо доста късно, всъщност отрано съм на музикална вълна 8-)
thecreator
10-30-2011, 05:32
Върнахте ли часовниците ;дд :P
^ ужасяваща гледка е било!!!! :shock: :D
Хей :) Малеле нищо не съм чела тия дни... Май трябва да седна за половин-един час да попрегледам нещо...
Майка ми тука ме подхвана от сутринта и почна да ми вика да чистя,да подреждам (аааа няма почивка за мен значи ;D)
FuckingFreak
10-30-2011, 06:52
^Майка ми е същата. Доста често се караме и то за глупости 8-)
Ох, една приятелка ме зарази с хрема и през нощта се будих на 2-3 пъти, че едвам дишах вече :x
Днес ми е много странно с това сменено време....
anonimmkaa
10-30-2011, 15:03
Да бе и на мене нещо е кофти така с новото време.И аз настивам всичко ми тежи,ужас!!
thecreator
10-30-2011, 15:35
Леле зарибих се по Pretty Little Liars :grin: :grin: супер интересно е леле :Х защо не си го изтеглих през лятото :D Утре ще гледам още , че 5 епизода днеска :D Ама то и утре сигруно вечерта де ;дд .. В приятелка съм :grin: и въобще сиг.ще е супер ден :grin:
Леле зарибих се по Pretty Little Liars :grin: :grin: супер интересно е леле :Х защо не си го изтеглих през лятото :D Утре ще гледам още , че 5 епизода днеска :D Ама то и утре сигруно вечерта де ;дд .. В приятелка съм :grin: и въобще сиг.ще е супер ден :grin:
Oo Pretty L. L. си е голяма зарибявкаа <3
Аз отдавна се каня да го започна този сериал ( прети литъл .. дрън дрън :д) но знам, че ще се зарибя много .. ии ще избера по-удобен момент :дд
Вени гледай да е през някоя ваканция...
Май само аз си останах активната тука..
FuckingFreak
10-31-2011, 16:09
Няма такова нещо ! По-късно може да пусна снимка как бях на Хелоуин, а тези които ми имат фейсбук може там да видят, само да ми ги пратят 8-) Нямам търпение да стане 8 часа, за да гледам Стъклен дом. :grin: А по-късно ще гледам филм - Паранормална активност или Проклятието Блеър. Може да предложите някой психо филм, не си падам по кървища, просто мисля че са безсмислени, но виж филми с духове и такива супер много ме плашат....
Ании, как ще си само ти активна бее :D
bebzgirl
10-31-2011, 19:34
До ей сега съм обикаляла !!! :grin: :grin: Най-якия хелуин !!!!! Събрахме 3 чувала с храна с около 20-30 приятеля,пари и 1 бутилка вино !! :grin: :grin: Утре сме се разбрали кога да ги ядем. Аз бях котенце иначе ...
FuckingFreak
10-31-2011, 20:29
Леле.. вие наистина ли сте обикаляли ? 8-)
bebzgirl
10-31-2011, 21:08
Да.Скалъфихме някакви костюми набързо и бая хранене събрахме :D :D
devil33312
11-01-2011, 00:05
Съвет за настоящите 7-мо класници. Значи в час гледайте преподавателя в очите , не е нужно да го слушате но цепете в една точка ама към него . Така той ще разбере ,че го слушате и ще му направите впечатление и така накрая на годината , като сте между 5 и 6 учителят ще си припомни как го слушаш в часовете и нема да се колебае :)...особено като има още 20 човека да оформя. Всеки учител уважава предмета , който преподава и затова слушайте и направете така че да забележи. Аз миналата година бях 7-мо класник и бях абсолютен безхабер , уж щях да уча ама като запчнаха да летят едни 3-ки направоооо :Д . Та .. завърших с 4-ки по предмети , като история ,химия , физика , география , а по БЕЛ и МАТ 3-ки (което е мн зле защото по тези предмети бяха изпитите). Положението беше много зле и реших да се стегна все пак бъдеще офорям .. и вторият срок яко учене за самите изпити , а слушането и да гледам преподавателят ми прави репутация и така в края на годината отлична диплома 6,00 . А изпитите имах 34,700 бал и тази година съм ученик на 1 Немска Езикова Гимназия в София , която за продена година беше първа по бал в София :) УЧЕТЕ СИ УРОЦИТЕ И ПРАВЕТЕ ДОБРО ВПЕЧАТЛЕНИЕ :) УСПЕХ НА ТАЗ ГОДИШНИТЕ ИЗПИТИ !
devil33312 - Благодаря за съвета :)
Я качвайте снимки от Хелуина...
thecreator
11-01-2011, 07:24
^ + Качвайте !!
FuckingFreak - аз май ти нямам фейс-а .. :? как ти е ??
Ние пък вчера с една фр си написахме едно смотано домашно по математика изкарахме един мини-хелоуин , танцувахме се , пяхме супер забавно :D :D
Кой друг гледа Стъклен дом?? :D
Аз сега почвам с Pretty.L.L :D
Момичета, кой може да ми каже кога ни е следващата ваканция ?? :D
FuckingFreak
11-01-2011, 12:36
^ Зимната. :)
Още не са ми пратили снимките обаче 8-)
Нещо съм се зарибила да преправя една дълга и скучна рокля на майка ми, която отгоре на всичко има и ръкави и да стане къса, без ръкави, но няма да я обличам. Ще е само за едни снимки, понеже имам приятелка с полу-професионален фотоапарат и такива интереси и обича да се упражнява върху мен :D
Ама чакайте... нямаме ли Ноември месец пак някаква ваканция ?? Или сигурно се бъркам ....
Ноември нямаме ваканция...
Маллее как минава това време...Утре пак на даскало :x . И тая гадна 2ра смяна... Вие коя смяна сте Ноември?
Целия първи срок съм първа смяна .. а втори срок втора .. :)
Да си 2ра смяна е голяма прецаквация...