View Full Version : Настоящи седмокласници ;)
Страници :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
bebzgirl
08-17-2011, 00:44
Oкей бе няма проблем ! Радвам се,че се събрахме повече хора ! Леле,колко бързо лети лятото :D
Мда. доста бързо минава лятото...
Днес цял ден бях в работилницата на дядо. И си направих сребърен пръстен (сама) :grin: :grin:
bebzgirl
08-17-2011, 20:15
Оуу тва е много яко ! Ще ми се и аз да имах такъв дядо ! <3
fayberry
08-17-2011, 20:19
Здравейте :] Аз също ще бъда седми клас ^^ В кои гимназии ще кандидатствате, има ли някой друг от Пловдив?
btw, Tiin, мерси за линковете :]]
thecreator
08-18-2011, 08:01
Мда. доста бързо минава лятото...
Днес цял ден бях в работилницата на дядо. И си направих сребърен пръстен (сама) :grin: :grin:
Аууу бравоо!!! Ако можеш пусни снимка :grin:
Иначе аз вчера бях в работата на мама .. и в зоопарка .. божеее каква жега беше!!! 8-)
bebzgirl
08-18-2011, 12:50
Ох спомням си и аз миналото лято направих грешката да отида в зоопарка в най-голямата жега ;д ... Та за сега мнозинството сме от софия и пловдив ?
От София сте най-много,от Пловдив сме само 2-3ма май.
Ще пусна снимка на пръстена утре,защото още не е при мен ( трябваше да се изпече (там някакви неща :D ) и трябваше да отида да си го взема днес,но не успях)...
Btw днес гледах ''По Приятелски'' - много готино филмче :-D
Чакам с нетърпение снимка на пръстена :D
bebzgirl
08-18-2011, 23:30
И аз между другото. Ох,леле 1 приятелка ми прати тема в форума за 1вия път ли нещо от сорта беше и кво виждат очите ми :shock: :shock: ...имаше поне 10 момичета които бяха си направили сефтетата на 13 и още няколко на 14 ... Реших да споделя,просто наистина останах неприятно изненадана ...
На къде отива светът .. :(
А вие на колко години сте :)
Момичета ще пусна снимка на пръстене,чак тогава,когато намеря нормален интернет (сега съм с флашка на Глобул и не мога да качвам никакви снимки)... Днес се опитах да го снимам с Iphona-на ,но камъка блести и от пръстена не се вижда нищо...
Btw-ужас.как може на 13 такива неща да правят... чак гнус ме хваща... с една дума КУРВИ...
bebzgirl
08-19-2011, 18:39
Да ;х ... Иначе аз съм на 13 и след 6 месеца,прая 14 :D :D
Аз пък вчера навърших 13 :D
Аз след 10 месеца правя 14 :D
fayberry
08-19-2011, 19:35
Аз правя 13 през ноември :D
Аз няма да бъда 7 клас, но искам да попитам къде мислите да кандидатствате (чисто любопитство)? 8-)
Аз още не съм решила къде ще кандидатствам .. може и да остана в същото училище, защото съм доволна ! :)
Аз още не съм решила къде ще кандидатствам .. може и да остана в същото училище, защото съм доволна ! :)
Къде учиш?
олеле '98 ще са 7 клас ... колко бързо минава времето ..
уча в СОУ "Васил Левски" град Русе :)
fayberry
08-19-2011, 20:21
Аз няма да бъда 7 клас, но искам да попитам къде мислите да кандидатствате (чисто любопитство)? 8-)
Аз искам да вляза в НГДЕК, но ако не стане - ЕГ в Пловдив или Руската гимназия.
^^За НГДЕК съм чувала доста негативни коментари :?
Охо, още един човек от Пловдив.
Аз искам в ЕГ'Пловдив,ФЕГ А.Д.Екзюпери...
Ще уча в гимназия Христо Ботев в Дупница
bebzgirl
08-20-2011, 10:34
И аз тва си казах ония ден :D Иначе кви зодийки сте бе ? (напоследък съм луда по тема зодий) :D
И аз тва си казах ония ден :D Иначе кви зодийки сте бе ? (напоследък съм луда по тема зодий) :D
з0дия СТРЕЛЕЦ :-P :-P :-P :-P
bebzgirl
08-20-2011, 10:56
Забравих да кажа... Аз съм рибка :D
smilelady
08-20-2011, 12:37
Аз ще ви се понамеся в темата, защото ми е скучно...зодия козирог :grin:
thecreator
08-20-2011, 15:10
Аз на 18.09 ще навърша 13 .. :D какъв късмет имам!! 3 дни след започването на дск :D иначе съм зодия дева
И мисля да каднидатствам в 2 АЕГ - (София)
Аз на 18.09 ще навърша 13 .. :D какъв късмет имам!! 3 дни след започването на дск :D иначе съм зодия дева
И мисля да каднидатствам в 2 АЕГ - (София)
аз на 18.08 навърших 13 :дд
Пожелавам ви успех на всички и да влезете, където искате :-) :-)
Иначе да кажа и аз :D зодия козирог съм.
Runaway11
08-20-2011, 21:38
Охо, още един човек от Пловдив.
Аз искам в ЕГ'Пловдив,ФЕГ А.Д.Екзюпери...
Преди ФЕГ задължително пиши руската...за фЕГ винаги е имало доста отрицателни коментари от учащите там! :-o :-o :-o
Зодия Близнаци съм :)
Иначе аз не искам да пиша Руската.Просто не ми харесва като гимназия.
1.Учат до много късно.
2.Мястото ми е далеч.
3.И самата идея,че ще уча руски (ако ще и 1 час в седмицата) ме отвращава.
Във ФЕГ-а е учили супер много мои близки и познати,а от тях отрицателни мнения все още не съм чула.
Абе мани тоя ФЕГ,тая Руска... Аз си искам в ЕГ'Пловдив
bebzgirl
08-21-2011, 10:24
Аз искам 91нег. (както казах вече)
Абе кои сериали гледате ? Аз гледам skins,supernatural,pretty little liars,tvd,misfits,one tree hill и мисля да почвам sex and the city :D
Аз искам 91нег. (както казах вече)
Абе кои сериали гледате ? Аз гледам skins,supernatural,pretty little liars,tvd,misfits,one tree hill и мисля да почвам sex and the city :D
Май малко сериали гледаш :D Аз гледам за сега само sex and the city <3 обожавам го :-)
Аз гледам в момента : Отчаяни Съпруги,Грозната Бети,Малки Сладки Лъжкини,Клюкарката и Скинс вече отдавна го изгледах,но това не ми пречи да продължавам да го правя :grin: . Скинс е най-най- уникалния сериал,който някога съм гледала...
Аз гледам в момента : Отчаяни Съпруги,Грозната Бети,Малки Сладки Лъжкини,Клюкарката и Скинс вече отдавна го изгледах,но това не ми пречи да продължавам да го правя :grin: . Скинс е най-най- уникалния сериал,който някога съм гледала...
а да и Отчаяни съпруги гледам .. много готино сериалче :D Както и понякога Грозната Бети :дд Мисля да гледам и Малки Сладки Лъжкини, не не знам кога :д
Малки Сладки Лъжкини е много интересно :grin: . Нямам търпение до другата серия.
kalito126
08-21-2011, 17:35
Аз лично смятам да сложа за първо желание 164Мигел де Сервантес(испанската) Другите още не съм ги измислила. :)
RainbowGirl
08-21-2011, 17:38
Сори, че ви се меся в темата, ама в нашата никой не пише.. 8-)
Така де.. зодия стрелец съм и гледам Дневниците на вампира, Малки сладки лъжкини, Отчаяни съпруги, Игра на лъжи (първия епизод излезе на 16.08 ), Клюкарката, Грозната Бети.. последните два не ги следя, само понякога ги гледам. 8-)
Сори, че ви се меся в темата, ама в нашата никой не пише.. 8-)
Така де.. зодия стрелец съм и гледам Дневниците на вампира, Малки сладки лъжкини, Отчаяни съпруги, Игра на лъжи (първия епизод излезе на 16.08 ), Клюкарката, Грозната Бети.. последните два не ги следя, само понякога ги гледам. 8-)
Коя тема?За бъдещите 8класници ли? :)
RainbowGirl
08-21-2011, 17:41
Да. 8-)
Нормално, то всичко вече мина 8-)
Къде те приеха? :)
RainbowGirl
08-21-2011, 17:47
91нег :grin:
91нег :grin:
Еййй браво! Чух от една позната, че учителите там са много печени и не се учило много, но не ми се вярва :D
Дано да попаднеш на готин клас :-)
RainbowGirl
08-21-2011, 18:13
Не ми се вярва да не се учи.. особено по немски. 8-)
Иначе мноого се надявам да попадна на готини хора и печени учители.
Не ми се вярва да не се учи.. особено по немски. 8-)
Иначе мноого се надявам да попадна на готини хора и печени учители.
Успех и от мен :-)
bebzgirl
08-21-2011, 19:04
И аз забравих отчаяни съпруги :D :D Иначе някой нещо да каже ? Слушате ли чалга бтв ? (днеска ме е заболял корема от смях с най-добрата ми фр ;д)
И аз забравих отчаяни съпруги :D :D Иначе някой нещо да каже ? Слушате ли чалга бтв ? (днеска ме е заболял корема от смях с най-добрата ми фр ;д)
еми не че не мога без чалга .. но слушам :) ти ?
bebzgirl
08-21-2011, 20:25
Аз доста ;д :D :D
RainbowGirl
08-21-2011, 20:28
Преди слушах почти само чалга, ама сега слушам малко песни. 8-)
Иначе мерси (за това, че ми пожелавате успех).. и искам и аз да пожелая на bebzgirl. :-)
Преди слушах само чалга, после за няколко години спрях и сега пак започнах :D
Преди слушах само чалга, после за няколко години спрях и сега пак започнах :D
същото е и при мен :D
bebzgirl
08-21-2011, 23:52
Мерси много на rainbowgirl :-) Надявам се догодина да сме съученици (и по леко с морковите :D )
А иначе за чалгата - и аз бях така :Д Бтв коя песен слушате в момента ?
(Борис дали - обърка пътя) ;д :D :D
Ох,много страници сте направили бе :D :D . Ся аз пак съм в Северна БГ и тука лягам в 11 :D ( и винаги ми се спи) ...
Иначе аз попринцип не слушам чалга... доста рядко,ако песента ми харесва...
Аз слушам Андреа-Докрай :smt001 :smt001
Я кажете вие какво правите сега през лятото? Скучно ли ви е? :D
Песента, която слушам в момента- joe jones-see no more :-)
лятото си минава супер, но някак си не толкова вълнуващо и интересно колкото предни лета :( .. при вас така ли е :)
И при мен е така,бфф-то е на почивка, а пък когато се върне аз пак ще замина, после пак така :? и някъде към 12-13 септември ще можем да се видим, и след 15 нататък всеки ден 8-)
Скучно ми е, но въобще не искам да почвам даскало :o :?
Тва лято си отлетя :D .
Иначе преди малко се върнах от маникюр :D :D Майка ми си прави педикюр,гел на ноктите и 100 неща и за тва толкова късно...
P.s-Сега сестра ми имитира емотиконките отстрани... уникално сладка ее :D :D
Иначе преди малко се върнах от маникюр :D :D Майка ми си прави педикюр,гел на ноктите и 100 неща и за тва толкова късно...
ще качиш ли снимка на маникюра си :D
ще качиш ли снимка на маникюра си :D
И аз искам снимки :D ако може де 8-)
bebzgirl
08-23-2011, 10:53
И аз искам. Иначе да,тва лято направо не го усетих !
Почва ли ви се даскало? :)
thecreator
08-23-2011, 11:57
Ох много съм раздвоена аз!! От една страна искам да си се виждам всеки ден с приятелите и да видя дали има нови попълнения в класа :D , а от друга - 7 клас изпити ужасно много учене ии :? .. не мога да реша просто ;дд
И на мен тва лято ми се стори много скучно... Вчера ходих на пазар и си купих едно потниче за 15.09. :) Иначе вие как сте и решихте ли какво ще обличате? :-D
Може ли снимка на потничето :oops:
Иначе аз вече г/д съм решила какво ще облеча - потниче и поличка, обувките са под размисъл :D но зависи много и от времето, дано да е хубаво 8-)
Искам да започваме за да видя хората от класа .. дали ще има нови учениции :grin: Колкото до дрехите .. ми за сега съм решила с какво ще бъда облечена пък времето ще покаже :) Купих си: дълги тъмно сини дънчици, черни кецки и мега сладичката тениска от новата колекция на КЕНВЕЛО :D
thecreator
08-23-2011, 15:04
Решила съм уж с една нова слада блузка с панделчица да съм и къси панталонки , а обувките може би тип пантофки ще обуя .. Но ще видим времето де.. дано е хубаво 8)
Решила съм уж с една нова слада блузка с панделчица да съм и къси панталонки , а обувките може би тип пантофки ще обуя .. Но ще видим времето де.. дано е хубаво 8)
и аз се надявам времето да е хубаво, защото по-късно в Русе ще има coca-cola [the voice] концерт :grin:
bebzgirl
08-23-2011, 18:40
Аз след 2/3 дена отивам на шопинг :D Иначе мисля да съм с някаква рокля,а ако не е хубаво времето с дънки ....
Аз след 2/3 дена отивам на шопинг :D Иначе мисля да съм с някаква рокля,а ако не е хубаво времето с дънки ....
Супер :) А да ви питам нещо вие в кои теми пишете :) (ако не искате не ми отговаряйте, чисто любопитство :D )
Теми от раздел фън, спорт и здраве, у дома, здравни проблеми и болести, секс, козметика и диети, музика и тв, всичко тийн накуп, кофата и този раздел :D
Не съм писала от 1 ден. :D И ето ме тук отново.
По-късно,когато си заредя телефона ще кача снимка и на пръстена и на маникюра ми :D .
Иначе за 15-ти не съм решила с какво по-точно ще съм облечена. Сега мисля за едни черни платформи,потник/тениска,пола (дънкова/къси панталонки/дънки ( и аз не знам какво по-точно да облека,но сиг. ще е полата).
Иначе,аз вчера бях на шопинг в Стара Загора ( по- близо ми е от София). Тук в Пловдив в Мол-а няма нищо.Там си има всичко,което ние имаме + Зарата,страдивариуса и т.н.Тааа си накупих много готини неща и сигурно ще облека нещо от тях за 15-ти.
И отговор на 3тия въпрос най-често пиша в раделите: Училище и Приятели,Козметика и Диети,У дома. ( и в другите пиша,но по-рядко.)
Хайде спирам,че това мнение стана много дълго и много сори,ако имам правописни грешки просто бързам :)
Не съм писала от 1 ден. :D И ето ме тук отново.
По-късно,когато си заредя телефона ще кача снимка и на пръстена и на маникюра ми :D .
Иначе за 15-ти не съм решила с какво по-точно ще съм облечена. Сега мисля за едни черни платформи,потник/тениска,пола (дънкова/къси панталонки/дънки ( и аз не знам какво по-точно да облека,но сиг. ще е полата).
Иначе,аз вчера бях на шопинг в Стара Загора ( по- близо ми е от София). Тук в Пловдив в Мол-а няма нищо.Там си има всичко,което ние имаме + Зарата,страдивариуса и т.н.Тааа си накупих много готини неща и сигурно ще облека нещо от тях за 15-ти.
И отговор на 3тия въпрос най-често пиша в раделите: Училище и Приятели,Козметика и Диети,У дома. ( и в другите пиша,но по-рядко.)
Хайде спирам,че това мнение стана много дълго и много сори,ако имам правописни грешки просто бързам :)
Ще чакаме снимки значи :D
Ок след малко ще ги кача....
Ок след малко ще ги кача....
Не се притеснявай, когато и да ги качиш :)
Маникюра: http://prikachi.com/images/408/3732408H.jpg
Пръстена: ( нe се вижда абсолютно нищо,но отпред има камък,който е закрепен към пръстена по-много интересен начин,който не може да се види на снимки :D ) http://prikachi.com/images/409/3732409H.jpg
bebzgirl
08-24-2011, 11:30
Адските саа ! Маникюра е направо уникален ! Иначе аз тъкмо се разбрах с 1 приятелка утре да ходим по магазините,да накопуваме малко дрешки ;д :-D :-D
Адския маникюр (inlove) :smt007
Адските саа ! Маникюра е направо уникален ! Иначе аз тъкмо се разбрах с 1 приятелка утре да ходим по магазините,да накопуваме малко дрешки ;д :-D :-D
Приятно пазаруване :D
bebzgirl
08-24-2011, 12:12
wenii - мерси. :-) мога да постна снимки после какво съм си взела ;д :D :D
хих супер .. ще дадете ли facebook (или съм прекалено нахална :oops: ) :-)
thecreator
08-24-2011, 14:23
Tiin : лелеее маникюра е уникален!! :grin: :grin: :grin:
bebzgirl: приятно пазаруване и да постнеш снимки после :-)
Благодаря ви :))
И аз ще постна утре снимки на моите неща :D :D :D .
bebzgirl
08-24-2011, 20:46
Едма приятелка днес забелязах,че има мустак и викам - айде бързо в нас да ти го махам ;д ... след като се престраши отидохме в нас и го махнах с колата маска ... (бтв. тая маска на джанкар много добро впечатление ми напрай ;д) :D
bebzgirl
08-24-2011, 20:47
хих супер .. ще дадете ли facebook (или съм прекалено нахална :oops: ) :-)
Aз го бях писала някъде напред из страничките иначе :
http://www.facebook.com/wikkieee :D (не се стряскай ;д)
Вики много реклама и правиш на тая кола маска бе :D :D
ИИи честита 40-та страницааа :D :D :D
bebzgirl аз съм ти пратила покана :) може би съм срещнала фб-то ти по-рано във форума .. аз съм Venelina Petrova (профилна снимка-на едни стълби :D ) Моля не се стряскайте ..не е за хора със слаби сърца 8-)
Едма приятелка днес забелязах,че има мустак и викам - айде бързо в нас да ти го махам ;д ... след като се престраши отидохме в нас и го махнах с колата маска ... (бтв. тая маска на джанкар много добро впечатление ми напрай ;д) :D
ъъ.. голяма забава е било това с кола маската :lol:
RainbowGirl
08-24-2011, 21:37
bebzgirl (или да ти викам Вики), пратих ти покана във фб.. пиша се Denny Dellfino :)
bebzgirl
08-24-2011, 21:42
Няма проб викайте ми Вики. Иначе емм ... аз една приятелка ДОООСТА време ме навива да си я купя и аз все не,та не и накрая си я взех и не останах разочарована. Иначе най добрата ми фр правеше клип направо ...
1 сценка :
- Ей сега ти го махам ...
- добре
- *почвам да броя* Едно ... (дърпам)
- АУУУУУ :razz: :razz:
Няма проб викайте ми Вики. Иначе емм ... аз една приятелка ДОООСТА време ме навива да си я купя и аз все не,та не и накрая си я взех и не останах разочарована. Иначе най добрата ми фр правеше клип направо ...
1 сценка :
- Ей сега ти го махам ...
- добре
- *почвам да броя* Едно ... (дърпам)
- АУУУУУ :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol:
RainbowGirl
08-24-2011, 21:52
Открих топлата вода! 8-)
Чак днес пробвах да си сложа фдт със четка и стигнах до извода, че е мноого по-добре отколкото с пръсти. :lol:
ии Вики много си симпатична и лъчезарна :---)
RainbowGirl
08-24-2011, 21:55
ии Вики много си симпатична и лъчезарна :---)+
Само не прави тия дък фейсове, защото единствено загрозяват снимките. 8-)
bebzgirl (или да ти викам Вики), пратих ти покана във фб.. пиша се Denny Dellfino :)
и на теб пратих покана, ако искаш ме приеми [venelina petrova] :)
bebzgirl
08-24-2011, 22:03
ии Вики много си симпатична и лъчезарна :---)+
Само не прави тия дък фейсове, защото единствено загрозяват снимките. 8-)
Мерси много,ама дъкфейсовете се лигавиме повечето пъти с приятелки ;д :D
оо как може да сте толкова хубави беее .. защо съмм uglyy :? :?
RainbowGirl
08-24-2011, 22:08
Приех те. :)
Е що да си "ugly" .. има много време да се развиваш. Все пак си само на 12/13. :)
SmilezZz
08-24-2011, 22:11
и на теб пратих покана, ако искаш ме приеми [venelina petrova] :) Ъъъ.. wenii - Ти не си ли от Русе ? Защо ли имам чувството,че даже учим в едно и също училище.
и на теб пратих покана, ако искаш ме приеми [venelina petrova] :) Ъъъ.. wenii - Ти не си ли от Русе ? Защо ли имам чувството,че даже учим в едно и също училище.
мда от Русе съм..имаш ли фб :D възможно е .. светът е малък :-D
SmilezZz
08-24-2011, 22:16
мда от Русе съм..имаш ли фб :D възможно е .. светът е малък :-D Имам,ще ти го пратя на ЛС
bebzgirl
08-24-2011, 22:21
Вени аз изобщо не се имам за хубава,а ти ИЗОБЩО не си грозна !
Много,много си хубава даже bebzgirl :) :) !! Аз ви оставям до утре :-) :-)
Щях да пиша цяла вечер с вас,но интернета ми спря :D :D . Една приятелка ми беше нагости и цяла вечер се снимахме :D :D .
Wenii - може ли ти да ми пратиш приятелство,че аз не те откривам. - http://www.facebook.com/AneliDobreva - моя профил.
RainbowGir - Да наистина много по-хубаво и плътно седи като се нанесе фдт с четка...
Щях да пиша цяла вечер с вас,но интернета ми спря :D :D . Една приятелка ми беше нагости и цяла вечер се снимахме :D :D .
Wenii - може ли ти да ми пратиш приятелство,че аз не те откривам. - http://www.facebook.com/AneliDobreva - моя профил.
RainbowGir - Да наистина много по-хубаво и плътно седи като се нанесе фдт с четка...
Готовоо :) :)
Ааа приех те :) .
Много си сладка.
А, да ви попитам коя паралелка сте? Аз съм 'Г'.
И ти си суперска .. на профилната си снимки ми приличан на christina grimmie :smt007
И аз съм "Г" :)
bebzgirl
08-25-2011, 08:48
Aз съм ''Б'' :D
И ти си суперска .. на профилната си снимки ми приличан на christina grimmie :smt007
И аз съм "Г" :)
Благодаря ти :)
bebzgirl
08-25-2011, 10:28
Toку що разбрах,че пак пускат гЛистопад ... Майка ми пак цяла нощ ще виси да го гледа :D :D
Ох,тези турски сериали.. пак ли?
zlatit0o
08-25-2011, 11:28
Сори, че се меся във темата, но "Листопад" не е някоя сапунка.. всъщност е много поучителен и интересен сериал.
не ме нападайте, моля 8-)
Миналото лято на село го гледах,но сега не смятам.
Сори, че се меся във темата, но "Листопад" не е някоя сапунка.. всъщност е много поучителен и интересен сериал.
не ме нападайте, моля 8-)
Наистина поне "Листопад" е поучителен турски сериал :) :) Вие как сте ? Какво правите .. Как минава лятото :D
eMineMfen4ii
08-25-2011, 12:24
Лятото е сУперрр... !!! :grin: :D обаЧе още малко и почва даскало :shock: :D
Уффф и при мен минава супер,но в Събота си тръгва моята приятелка ( чак в Ирландия)
Уффф и при мен минава супер,но в Събота си тръгва моята приятелка ( чак в Ирландия)
Кофти :( Аз ви оставям, ще излизам с една моя приятелка :-)
bebzgirl
08-25-2011, 13:15
Аз лично НИКОГА не съм гледала листопад и не смятам да го гледам. (просто не ме влече :) ) Иначе пфф ... бахти несериозните хора ... Сега вместо в сердиката (където исках) ще ходим в Mall of sofia ... :o
thecreator
08-25-2011, 16:11
Леле хора как натрупахте 3 странички за 1 ден :D
Иначе аз днес се возих във влак за първи път :grin: :grin: много яко беше!
Иначе за фб: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000141108897
ще ви добавям след малко ;дд
Иначе паралелка : б) .. дано останем 2 класа , че има опасност да ни обединят :(
Леле хора как натрупахте 3 странички за 1 ден :D
Иначе аз днес се возих във влак за първи път :grin: :grin: много яко беше!
Иначе за фб: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000141108897
ще ви добавям след малко ;дд
Иначе паралелка : б) .. дано останем 2 класа , че има опасност да ни обединят :(
приех :) :)
thecreator
08-25-2011, 18:45
Хора супер хубави сте :D :-)
Rainbowgirl : добавих те , нали няма проблем :)
bebzgirl
08-25-2011, 18:50
Аз си взех само 1 колие от кенвело. Нищо друго не си харесах .... :?
thecreator
08-25-2011, 19:04
^ пак пусни снимка
ухх нямаше ли хубави неща? нали имало уж летни намаления :o
аз в събота като ходих до мол Сердика - пак само една блузка :(
предчуствам , че ще има поне още едно излизане за дрехи :D
Аз си взех само 1 колие от кенвело. Нищо друго не си харесах .... :?
и аз ще помоля за снимка :oops:
thecreator-има нова есенна колекция, която има мега сладурските тенискииии :---) :smt055
thecreator
08-25-2011, 19:32
Момичета викайте ми Цвети
Вени (нали може да ти викам така?) мерси , че каза .. :grin: .. ухх като каза есен .. - училище :( .. имам чувството , че лятото минава толкова бързо , а учебната година тоооооолкова бавно ;д
bebzgirl
08-25-2011, 19:33
За излизането и аз го предчуствам ...
Иначе ето снимчица http://prikachi.com/images/263/3738263W.jpg - не можах да го снимам много добре заради телефона ... :D
thecreator
08-25-2011, 19:37
^ ай яко е <333
bebzgirl приеми ме във фейсбук :)
Момичета викайте ми Цвети
Вени (нали може да ти викам така?) мерси , че каза .. :grin: .. ухх като каза есен .. - училище :( .. имам чувството , че лятото минава толкова бързо , а учебната година тоооооолкова бавно ;д
Дааа и няма проблем :)
Вики, много е сладурско :D Похвалете се с нещо или кажете някоя интересна случка 8-)
RainbowGirl
08-25-2011, 19:47
Цвети, приех те.. и пратих покана на Tiin. :)
Иначе аз вече си харесах неща за есента.. тъмно синьо шлиферче и светло кафяви ботуши на платформа, които са повече зимни, отколкото есенни. 8-) Ама ще изчакам 2-3 седмици да ги намалят малко и най-вероятно ще си ги купя. :grin:
thecreator
08-25-2011, 19:47
пътувах с влак! :lol: направо се гордея с това :lol:
bebzgirl
08-25-2011, 19:51
thecreator - Как се пишеш ? :D Иначе аз никога не съм се возила на влак .... ;д
Цмвети, браво :D
RainbowGirl-можеш ли да пратиш някаква подобна снимка на ботушките :D :D
thecreator
08-25-2011, 19:56
bebzgirl : Cwetii X-ray
И аз не се бях возила , все едно си в .. трамвай ;дд
има и снимки ще ги качвам утре във фб
Rainbowgirl: Как се казваш :)
bebzgirl : Cwetii X-ray
И аз не се бях возила , все едно си в .. трамвай ;дд
има и снимки ще ги качвам утре във фб
Rainbowgirl: Как се казваш :)
Хих ще чакаме да постнеш снимки :D 8-)
От къде забога имам в приятели thecreator ???
Оф и аз трябва да снимам моите нови дрешки :D .
Днес се притесних бая,защото си махнах медицинската обица от ухото и под нея се е подуло доста...уффф стискайте палци дано се оправи. (промивам го със спирт и го мажа с едно лекарство)
Днес се притесних бая,защото си махнах медицинската обица от ухото и под нея се е подуло доста...уффф стискайте палци дано се оправи. (промивам го със спирт и го мажа с едно лекарство)
Ох, стискаме :) :) Значи и от теб ще чакаме снимки :D
thecreator
08-25-2011, 20:06
За фб става въпрос нали? - пратих ти покана - приела си я ? :D
И стискаме палци :)
Оле,сигурно ти си ми пратила и ааз днес съм я приела... даже и не помня.
Оле много ви благодаря дано да се опраави :)
RainbowGirl
08-25-2011, 20:09
Цмвети, браво :D
RainbowGirl-можеш ли да пратиш някаква подобна снимка на ботушките :D :D
http://www.deichmann.bg/site/bg/catalog.php?brand=2&category=0129157100000589&product=1019422 Ето тези са (Наживо са много по-хубави!).. <33
Направо се влюбих като ги видях. 8-)
thecreator, пиша се Denny Dellfino. :)
thecreator
08-25-2011, 20:10
Дам .. ах ах на млади години и не помни !! Бaбо , бабо :lol:
Ще се оправи !!
Rainbowgirl: Може ли да ти викам Дени тогава :) ? Обувките са страхотни !!
RainbowGirl
08-25-2011, 20:12
Даже предпочитам да ми викате Дени. 8-)
thecreator
08-25-2011, 20:14
Йeй! :-D
Ухх чудя се дали да си лягам :-o
http://www.teenproblem.net/nivea/latest.php?id=43 - може ли да гласувате за мен?
thecreator
08-25-2011, 20:22
хайде готова си и успех :P
Много ти благодаря.Спи ми се,защото снощи легнах късно и сутринта майката на моята фр и звъна и тя се стресна и си изпусна телефона и той се раглоби и после се опитваше да го включи с зелената слушалка и твърдеше,че е развален. Не знам дали разбрахте нещо
:D :D (зле обяснявам)
хих разбрахме ..да не е блондинка :D шегувам се .. хайде да постоим до 00 поне :)
thecreator
08-25-2011, 20:27
Аз разбурах!! С една дума - спи ти се
но и на мен нещо .. мисля да си лягам
лека нощ на всички и до утре :-)
Лека нощ :D :D . Aз ще чакам гостите ни да си тръгнат и тогава ще си лягам.
Апф... Да ви питам гадже имате ли си?
Аз разбурах!! С една дума - спи ти се
но и на мен нещо .. мисля да си лягам
лека нощ на всички и до утре :-)
Ех, значи изостави ни :D Лека нощ и до утре :) (ако има някой да пише, аз съм тук :) )
Лека нощ :D :D . Aз ще чакам гостите ни да си тръгнат и тогава ще си лягам.
Апф... Да ви питам гадже имате ли си?
мне :oops: :( :( Ти ?
Аз все още съм тук и питам въпрос:
Имате ли си гадже? :D
Не мога да си редактирам старото мнение за това ще пиша ново (сори).
И аз нямам,а и не си търся в момента не ми е до това,ако исках щях да имам поне 2 до сега...
Уфф тва Гугъл+ е много тъпо...
Ааа забравих да ви кажа.Казвам се Анели ( за тези,които още не знаят (май няма такива 8-) )). Може да ми викате по-накратко Ани.
RainbowGirl
08-25-2011, 20:43
Ми не, нямам си.. ама точно в момента това е последното нещо, което ми трябва.. 8-)
Ми не, нямам си.. ама точно в момента това е последното нещо, което ми трябва.. 8-)
Много ме дразнят някви пикли по на 13 дето са с различен всеки ден :-x
Уфф тва Гугъл+ е много тъпо...
Ааа забравих да ви кажа.Казвам се Анели ( за тези,които още не знаят (май няма такива 8-) )). Може да ми викате по-накратко Ани.
Окей, Ани ..аз малко не мога още да ви запомня имената :oops: знам само кои са Вики и Дени . .
http://www.polyvore.com/cgi/set?id=36155010
Какво мислите .. сътворих го сама :D
bebzgirl
08-25-2011, 21:41
Аз нямам,но ако поискам веднага мога да се сдобия с такова. Въпроса при мен е,че не мога да ходя с някой,който не обичам или поне не харесвам.
Аз нямам,но ако поискам веднага мога да се сдобия с такова. Въпроса при мен е,че не мога да ходя с някой,който не обичам или поне не харесвам.
и кво как се сдобивате с гадже :lol: :lol:
bebzgirl
08-25-2011, 22:00
Ох тва много тъпо е прозвучало. :D Имах предвид,че има момчета,които ме харесват и ако реша мога веднага да тръгна с някое. Въпросът е,че просто не мога да ходя с някой,ако не съм влюбена :)
Ох тва много тъпо е прозвучало. :D Имах предвид,че има момчета,които ме харесват и ако реша мога веднага да тръгна с някое. Въпросът е,че просто не мога да ходя с някой,ако не съм влюбена :)
така е .. въпроса е,че се влюбвам в неправилното момче :? :? .. (ама ние голям спам му ударихме.. :D :D , ама като почне уч-щето тогава ще говорим за 7-клас :D )
bebzgirl
08-25-2011, 22:07
Еми отлюби го преди да е станало късно. Иначе аз бях влюбена в неправилния доста време,но най-накрая мога да се похваля,че го преодолях !! :grin: :grin:
http://www.polyvore.com/cgi/set?id=36155010
Какво мислите .. сътворих го сама :D
Харесва ми, аз имам подобни ботушки, но в лилаво 8-)
Ако може да попитам, що си мислите, че е неправилния? :oops: :)
Еми отлюби го преди да е станало късно. Иначе аз бях влюбена в неправилния доста време,но най-накрая мога да се похваля,че го преодолях !! :grin: :grin:
същото е и при мен .. във въпросния човек бях влюбена няколко години .. и тей де чувствата изчезват малко по-малко :D :D
Mily4- верно ли :smt007 :smt007 :smt055 :smt055
bebzgirl
08-25-2011, 22:16
Преди време,си мислех,че един от най-добрите ми приятели ме лъже за него,защото той го познаваше добре и си ми каза,че е боклук.Аз-идиотката,тогава го защитих и замалко да се скараме с най-добрия ми фр ... След време той самия си ми показа,че фр-то ми не ме е лъгал. Жалко,че не му повярвах ,...
ахх ..по-голям от мен с 4 години :lol: :lol: .. и си няма и представа ..
bebzgirl
08-25-2011, 22:20
Възрастта няма голямо значение. Мен почти всеки,с който ме запознават ме мисли за набор 96,а много мой близки хора казват че мисля като много зрял човек за възрастта си ....
Преди и аз бях с мисленето да не му казвам,но всъщност опитай-в крайна сметка НИЩО не губиш :)
Възрастта няма голямо значение. Мен почти всеки,с който ме запознават ме мисли за набор 96,а много мой близки хора казват че мисля като много зрял човек за възрастта си ....
Преди и аз бях с мисленето да не му казвам,но всъщност опитай-в крайна сметка НИЩО не губиш :)
ти луда ли си .. семействата ни са приятелски семейства ходим заедно навсякъде .. толкова неловко ще бъдееееее :booooomb: :shock:
И аз мисля, че възрастта няма значение. Познавам доста момичета на твоята възраст, които са излизали с по-големи момчета :)
bebzgirl
08-25-2011, 22:25
Е в крайна сметка ти какво губиш ? Ако те хареса,хареса те,ако не - той не е виновен примерно,че не те е харесал. В крайна сметка или ще си останете приятели или ще сте нещо повече :) Още повече като сте приятелски семейства,няма да има проблеми между вашите и техните :)
И аз мисля, че възрастта няма значение. Познавам доста момичета на твоята възраст, които са излизали с по-големи момчета :)
то и за мен няма .. но как да го кажа .. той е повърхностен човек и сега ще е 11 клас, а аз едва 7-ми ..
Е в крайна сметка ти какво губиш ? Ако те хареса,хареса те,ако не - той не е виновен примерно,че не те е харесал. В крайна сметка или ще си останете приятели или ще сте нещо повече :) Още повече като сте приятелски семейства,няма да има проблеми между вашите и техните :)
нямам тази смелост и никога няма да я имам .. :? :?
Никога не казвай никога - не напразно я има тая приказка :)
прави сте ..но я нямам тая смелост .. :? :? :?
bebzgirl
08-25-2011, 22:38
Е да,ама нали знаеш,че късмета се усмихва на смелите ....
По-добре се престраши, че после да не съжаляваш. Както каза Вики - нищо не губиш.
По-добре се престраши, че после да не съжаляваш. Както каза Вики - нищо не губиш.
ох хора, просто не мога ..не съм такъв човек :oops: :oops:
bebzgirl
08-25-2011, 22:50
Kaкто решиш. Иначе вие колко далече сте стигали с момче ? (аз съм целувала момче само и то без език в 3 клас с тогавашното ми ''гадже'' :D :D ... ох спомени .... )
И аз бях на това мнение и още съжалявам, че не съм направила нещо :(
Kaкто решиш. Иначе вие колко далече сте стигали с момче ? (аз съм целувала момче само и то без език в 3 клас с тогавашното ми ''гадже'' :D :D ... ох спомени .... )
ами честно казано не съм имала гадже от градината :? :?
Като каза далече се сетих за първата ми целувка, момчето взе че си напъха езика :razz: :razz:
bebzgirl
08-25-2011, 22:55
Хах,честно да ви кажа се радвам,че съм така,а не като някой който си правят сефтетата на наща възраст ;) (иначе случката ти ме уби :D :D )
Хах,честно да ви кажа се радвам,че съм така,а не като някой който си правят сефтетата на наща възраст ;) (иначе случката ти ме уби :D :D )
подкрепям мнението ти изцяло ..дума по дума :D
milly4- кофти случка ..
^Наричай ме Милу, ако искаш, всички така ми викат
Вики (надявам се, че мога да ти викам така) ти май каза, че наскоро си ходила в Сердика имаше ли нещо интересно по магазините?
bebzgirl
08-25-2011, 23:11
Ами всъщност днес щях да ходя,но заради несериозността на някой хора,отидохме в mall of sofia ... чесно да ти кажа аз НИЩО не си харесах освен онзи гердан ... но ликвидацийте са към края си така,че ако ще ходиш побързай ! :D
Аз вчера ходих до The Mall, че ми е най-близко, и нямаше нищо хубаво, а пък в Deichmann дори имаше празни рафтове :shock: затова питам.
Нямам търпение да излезе есенната :D Аз все още не мога да си намеря чанта, колко места обиколих :?
bebzgirl
08-25-2011, 23:32
http://www.youtube.com/watch?v=fm0T7_SGee4
Поздрав за всички !! :)
Страхотна песничка :-)
П.С. Айде лека от мен, че утре трябва да ставам рано :smt010
Мерси за поздрава .. и лека и от мен :-) :-)
thecreator
08-26-2011, 05:52
Ай хора тука го ударихте на голяма любов :D Иначе - не и аз си нямам гадже и както каза Дени това е най-малкото , което ми трябва в момента :-D
Иначе последното ми беше в 4 клас .. да де бяхме " гаджета" разбирате .. Имаше и едно момче от градината , което е още в нашия клас и ме питаше от гредината до 3 клас " искаш ли да станем гаджета " и аз все не :lol:
Само женски сме тука обаче :D Момчетата се отказаха да пишат.
Абе наистина го ударихте на голяма любов :D .
Аз предпочитам гаджето ми да е с 3-4 години по-голямо от мен,защото не ми трябва някой където не знае къде се намира още :D :D :D За това 4 години не са много.
Да ти кажа и при мен беше така...ужас не искам да си спомням как съм го харесвала тоя :-& .
bebzgirl
08-26-2011, 11:34
Така де. Айде да се поздравим с някои песнички,че без тва само музика слушам ;д ....
ето една от добрите стари времена :D :D http://www.youtube.com/watch?v=U5rLz5AZBIA&NR=1
Хелоу на всички :grin: лятото почти свърши ;/ ,но съм със смесени чувства ... и искам да ходя на даскало,но като прочетох колко трудно ще е ииии ... :? един поздрав :3 - http://www.youtube.com/watch?v=w2K2cs4vfkk
Оо, страхотни поздравчета .. особено този на wiz khalifa <3
Хайде едно и от мен :-)
http://www.youtube.com/watch?v=NWdrO4BoCu8&ob=av2e :smt007 :smt007 :smt007
thecreator
08-26-2011, 13:12
Ето една поздравче и то мен : http://www.youtube.com/watch?v=p4kVWCSzfK4
Леле момичета спуках с от смях на сериала "Той и тя " - изтеглих 3 сезон имам още 10 епизода и просто .. обожавам го от малка <333 :D :grin: :grin: :grin: :grin:
Ето една поздравче и то мен : http://www.youtube.com/watch?v=p4kVWCSzfK4
Леле момичета спуках с от смях на сериала "Той и тя " - изтеглих 3 сезон имам още 10 епизода и просто .. обожавам го от малка <333 :D :grin: :grin: :grin: :grin:
оле, този сериал не съм го гледала от годинииии :shock: :shock: :D :D
thecreator
08-26-2011, 13:22
аууу препоръчвам ти го да го дръпнеш .. ще умреш от смях :lol:
аууу препоръчвам ти го да го дръпнеш .. ще умреш от смях :lol:
ще го дръпна по някое време :D
днес си купих дънково елече от lc waikiki ..после може да постна снимка :D :D
thecreator
08-26-2011, 19:14
да постнеш задължително!!!
ухх как не ми се става да се къпя :D
днес си купих дънково елече от lc waikiki ..после може да постна снимка :D :D
Честито :-) Ще чакам снимка :D
сигурно утре вечер :D Вие какво правихте днес, нещо интересно :) :)
thecreator
08-26-2011, 19:49
ух аз днес нищо интересно.. бях напълно сама вкъщи :grin: и гледах сериалче, пих 2 л вода :D :D ядох , четох малко ;дд абе скучнотия .. вие ? :)
bebzgirl
08-26-2011, 19:50
Аз току що се прибрах. Бях навънка с 1 стари познайници и големи базици паднаха :D
ух аз днес нищо интересно.. бях напълно сама вкъщи :grin: и гледах сериалче, пих 2 л вода :D :D ядох , четох малко ;дд абе скучнотия .. вие ? :)
аз станах в 13 часа ..отново тотално проспиване на деня :D ходих до мола, поразходих се .. и току що изпих пполовин литър вода :lol:
Вени не се оплаквай аз станах в 14 и нещо, сутринта ми звънна алармата ама...... :D Иначе като станах ядох, оправих се и цял ден обикалях по магазините и нищо не си харесах :? не мога да повярвам :shock:
Вени не се оплаквай аз станах в 14 и нещо, сутринта ми звънна алармата ама...... :D Иначе като станах ядох, оправих се и цял ден обикалях по магазините и нищо не си харесах :? не мога да повярвам :shock:
Ахахах, Мили (май така беше ..извинявай, ако има грешка), тя и моята аларма звъня, ама само ми изтощи батерията :D :D ии как може инщо да не си харесаш :shock: :shock: Аз сега съм си харесала 2 потничета ..и когато имам време трябва да отида да си ги взема :-)
Днес бях на центъра и си купих чанта за даскало,2 чифта дънки.Бяхме до Джъмбо,че утре сестра ми има рожден-ден :) и да купим някакви конфети,свещички,подаръци :D :D
Преди 30мин се прибрах,бях навън с приятели малее такъв смях падна не съм се смяла толкова през живота си :D :D
Може ли снимка на чантата? :oops:
Иначе Вени и аз се учудих, че нищо не си харесах, голяма каприза съм :-D хиляда чанти видях и или са твърде малки, или големи, с гадни дръжки, цвят, етц. А пък за обувките и блузите да не говорим :lol:
Може ли снимка на чантата? :oops:
Иначе Вени и аз се учудих, че нищо не си харесах, голяма каприза съм :-D хиляда чанти видях и или са твърде малки, или големи, с гадни дръжки, цвят, етц. А пък за обувките и блузите да не говорим :lol:
и аз ще помоля за снимка на чантата :oops:
Аз и чанта си харесах :D :D
От къде?
Ама не за училище .. а такава мъничка .. :)
Опиши я. :D
от къде се качват снимки, ама без линк .. направо в коментар [/img]
Днес сестричката ми има рожден ден става на 4. Да ми е жива и здрава :) .
В момента заминвам и няма да мога да я снимам,за това,ако след 2-3 дни се сетя ще я снимам.
Днес сестричката ми има рожден ден става на 4. Да ми е жива и здрава :) .
В момента заминвам и няма да мога да я снимам,за това,ако след 2-3 дни се сетя ще я снимам.
няма проблем..аз сиг ще кача снимките довечера ..на елечето, дори и на чантата ..днес майка ми ми обеща да мини да ми я вземе :grin: :grin:
thecreator
08-27-2011, 06:51
Добро утро!! ;дд
Ани има ли интересни неща в Джъмбо?? пуснали ли са раници/чанти ? :D
И ч.р.д на сестричката ти :-)
Ох, извинявам се .. честит рожден ден и от мен на сестричката ти .. :-) а тя на колко става :)
bebzgirl
08-27-2011, 12:42
Днес и братовчедката има рожден ден. Трябва да и звънна да и честитя. Станах в 2 и сега мисля да излизам :D
Ч.Р.Д на всички рожденници :-) Да са живи и здрави! :smt006
^ +
някой да е онлайн тука? :-D
edit: и аз ще съм 7 кл
thecreator
08-27-2011, 19:19
и аз :D
Охо,супер си изкарах на рд-то... :D :D Танци а-у :)
Сега съм отново на село и такамм...
Иначе много благодаря за пожеланията :)
http://prikachi.com/images.php?images/186/3746186s.jpg - дънковото елече, не се вижда много добре .. и на живо е по-хубаво :D :D
thecreator
08-27-2011, 19:28
Как на село :D
Хора супер много си зарибих по малки сладки кученца .. особено терирчета .. обожавам ги :grin: Намерих една обява териерче за 50 лв ? дали е възможно :shock: все пак пратих там един е-майл и чакам отговор .. скоро наближава и р.д-то ми .. та ще се тръскам малко на мама и тате :D че 2 кучета .. абе ще видим .. дано стане нещо .. все пак със сравнение териерите , които са 600 лв нагоре .. си е направо оферта :-D
Хора супер много си зарибих по малки сладки кученца .. особено терирчета .. обожавам ги :grin: Намерих една обява териерче за 50 лв ? дали е възможно :shock: все пак пратих там един е-майл и чакам отговор .. скоро наближава и р.д-то ми .. та ще се тръскам малко на мама и тате :D че 2 кучета .. абе ще видим .. дано стане нещо .. все пак със сравнение териерите , които са 600 лв нагоре .. си е направо оферта :-D
50 лв :shock: :shock: :shock: :shock: Харесала съм си един мини шпиц .. за 500-600 лв .. нашите до няква степен са навити .. аз си мисля, че като завърша седми клас може и да го имам .. ама все пак не съм много сигурна :D
http://prikachi.com/images.php?images/186/3746186s.jpg - дънковото елече, не се вижда много добре .. и на живо е по-хубаво :D :D
Сладко е, честито :-)
П.С. И аз много искам някво малко кученце, или дългокосместо чихуахуа, или шпиц...ама си имам котка и няма как :(
Сладко е, честито :-)
П.С. И аз много искам някво малко кученце, или дългокосместо чихуахуа, или шпиц...ама си имам котка и няма как :(
По принцип обожавам чихуахуа-тата .. но са по 1300 .. и нашите няма да се навият :?
http://prikachi.com/images.php?images/239/3746239e.jpg
ето я и чантичката :-) и тя на живо изглежда по-добре ..
П.С. Вече я имам :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
thecreator
08-27-2011, 19:41
Вени елечто е страхоотноо!!! :-)
Е Милу (нали така се казваше , дано не бъркам) ако котката е малка и кучето също може да свикнат ама иначе :С
Вени търси оферти в интернет бре!! Пишеш е.майл .. контиктувай , има цени по договаряне - звижи нещата ти :D същност кучето , което имам аз сега аз си го уредих - намерих си го по интернет, свързах се с жената и накрая казах на наще и го купихме дори с половината мой пари!! :D
И търси ~!! може да намериш някое евтино .. и аз гледах като паднала от Марс йор.териер за 50 лв та та те стигат и 1000 абе 500-600 + .. ще видим какво ще стане 8)
http://prikachi.com/images.php?images/239/3746239e.jpg
ето я и чантичката :-) и тя на живо изглежда по-добре ..
П.С. Вече я имам :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Много е хубава от Паоло Ботичели ли я взе?
Иначе и аз много искам куче,но чихуахуатата са за хора без малки деца,защото кученцата били много страхливи.За това се спряхме на йорки и дано да ми го купят
thecreator
08-27-2011, 19:45
Вени чантата също е жестока .. та чак и повече от елечето :shock: :D :grin:
Ани и ти ли си се ориентирала към йорки?? и имаш ли няква оферта , за колко пари е ? :-o
Под териер ''щоркширски териер ли имаш впердвид,ако да просто няма шанс да ти продадат йорки за 50 лв .
Чантата е много хубава , честито пак :D
thecreator мойта котка я имам от 7-8 години и е голяма злоба :? не ми се мисли какво може да направи на кученцето.
thecreator
08-27-2011, 19:49
Ауу!! Значи по-добре не :?
Иначе Ани - да!! То и аз това гледах .. Ако искаш мога да ти пратя обявата .. може жената просто да иска да се отърве от кучето и да си купи котка :lol: :lol:
thecreator
08-27-2011, 19:52
http://www.topobiavi.com/index.php?action=show_adv&id=952979
Да, от paollo botticelli е .. и е на голямо намаление :grin: :grin: :grin:
упс, забравих как се казваше :oops: :? да кажеш после какво е станало .. :) :)
Не се подлъгай от ниската цена,кучето е на 3 години.Много трудно ще свикне с теб и с твоите близки.Препоръчително е кучетата да се взимат малки на по 1-2 месеца за да могат да свикнат с теб.А пък и защо го ''подарява така'' може да е болно и да не иска да ти каже...
По-добре си събери парички и отиди да си купиш някое хубаво йорки от развъдник.
П.С- сори,ако имам правописни грешки
RainbowGirl
08-27-2011, 20:00
Честит рожден ден на всички рожденници! :grin:
Аз щях да си имам мини шпиц, ама като разбрах, че на йоркито не му пада козината.. веднага си промених мнението и след 15 дни ще си имам малко йорки. :grin: :smt007
Да, от paollo botticelli е .. и е на голямо намаление :grin: :grin: :grin:
Колко си я взе?