View Full Version : Настоящи седмокласници ;)
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Runaway11
06-27-2011, 09:41
Runaway11 , за твое сведение училището, в което влезнах, е едно от най-елитните и минималният бал е 34.04 ( минимум 5.50 и на двата изпита ) за момичетата . Забутано е, нали така казваш? Щом не можеш да разбереш дали се хваля или не, по-добре замълчи. И щом ти е все тая, защо въобще си губи времето да напишеш всичко това? Пхах. Просто искам да кажа на бъдещите седмокласници, че с упоритост и много труд се постига невъзможното . Давам пример:
Цяла година учителката ни по математика в клас даваше страшно лесни контролни, на които да изкарваме всички 6 и едва ли не да си мислим, че сме добри. Аз не разбирах геометрията, колкото и да се опитвах. Чак към края на март се осъзнах, и макар и късно, за тези 2 месеца прогресът ми по този предмет беше огромен. Не успях да схвана и текстовите, тъй като тогава тя беше болна и не ги обясни въобще. Решавах много, но не бях сигурна в себе си. И тези, които казваха на всяка задача, която ми беше трудна " Ама ти вЕрно ли бее, тая е толкова бебешка!? " накрая изкараха много по-малко от мен и не влезнаха в желаната гимназия.
Малко се отклоних, но горещо препоръчвам тези тестове, които ми помогнаха много.
http://i5.helikon.bg/119/8777160z.jpg
Не съм казала, че си влязла в такава гимназия, а че това не е показател! За хваленето на мен така ми прозвуча лично...съжалявам ако си нещо друго си имала впредвид!
Колото до тестовете аз имах тези!
http://www.akademika.bg/wp-content/uploads/2010/04/BEL_7_VO.jpg http://knigibg.com/img/0015/big/7077_1.jpg http://arhimedbg.com/images/77t.jpg http://www.book.store.bg/lstimg/47216/vynshno-oceniavane-i-kandidatstvane-sled-7-klas-vania-cherneva.jpg
Всички са много добри особено тъмно синьото и зеленото 8-)
zlatit0o
06-27-2011, 12:55
Леле хора :D Вие веднага започнахте със изпитите, чакайте малко. Ощe не сте започнали 7ми клас, ами за изпита мислите. Ако си учите през годината няма да имате никакви проблеми ;-)
Иначе и аз съм ще съм 8 клас и бих ви помогнала ако има нужда :-)
awesomesheepy
06-27-2011, 14:38
Наистина много бързате.
8-)
И аз ще помогна,питайте.:3
Alekssandra15
06-27-2011, 21:15
И аз съм бъдеща седмокласничка, но въобще не се притеснявам толкова. Още е лято! Не учете, а се забавлявайте! А по темата, засега съм се спряла на Английската Гимназия Гео Милев в Русе, но баща ми настоява за Гимназия Златарски, така че незнам какво ще стане, но има време и ще видим. :)
Насреща съм 8)
Аз пък да си изкажа мнението за частните учители и курсовете.
Бях на курс в EuroTarget,школата е добра,но препоръчвам Веди.Там те разпределят според нивото,правят родителски срещи,раздават сборници,от където дават и домашни,които обаче са доста и по българси и по математика.Предполагам,че всички Ви казват,че трябва много да се стягате и,че ще е много трудно.Няма да Ви лъжа,има такива моменти,но не е така през цялата година,а пък след като всичко свърши и сте се справили добре ще бъдете наистина много доволни от себе си.Също Ви предопреждавам,че в някои училища учителите ще се опитват да ви задържат в училището и ако мислите,че са способни да Ви намалят оценките заради това, по-добре не им казвайте ако ходите на уроци,както и гледайте да не им се набивате много на очи.Също се информирайте добре за документите,които Ви трябват за кандидатстване и всичко свързано с него,защото и аз мислех, че съм се ,но се оказа обратното.Най-трудното е преди изпита,но ако искате да го изкарате успешно се налага да учите цялата година.Ако не можете да балансирате между всички предмети,учете първо за тези,които ви трябват за кандидатстване.
BaffaLsc
06-28-2011, 06:21
Сега се сбийте кой на кого ще помага :-o
И един е достатъчен..
Сега се сбийте кой на кого ще помага :-o
И един е достатъчен..
За всеки по един ( шегувам се 8-) ) .. благодаря за съветите ..
И аз съм бъдеща седмокласничка, но въобще не се притеснявам толкова. Още е лято! Не учете, а се забавлявайте! А по темата, засега съм се спряла на Английската Гимназия Гео Милев в Русе, но баща ми настоява за Гимназия Златарски, така че незнам какво ще стане, но има време и ще видим. :)
Имаш задача да убедиш баща ти, че Гимназия Златарски е пълна нула, там само си даваш парите и нищо няма да научиш, отгоре на всичко се намира на майната си в една много смотана сграда, иначе да правят реклами са добри, амаа .. :)
Не е ли е прекалено рано да се притеснявате от сега? К'ва е тази тенденция да се готвите по 2 години за прием в ГИМНАЗИЯ, я по-спокойно малко. И не им вярвайте, че трябва да се учи чак толкова много. Не е нещо по-особено от предишните години.
Не е ли е прекалено рано да се притеснявате от сега? К'ва е тази тенденция да се готвите по 2 години за прием в ГИМНАЗИЯ, я по-спокойно малко. И не им вярвайте, че трябва да се учи чак толкова много. Не е нещо по-особено от предишните години.
2 години ?! Имаме само още една година. :D
И аз си мислех да запиша 2АЕГ, но щом разбрах къде се намира.. :X:X Особено като се има предвид, че аз живея в ж.к. Гоце Делчев..
Иначе сега ще влизам в 22СОУ 8-)
И аз си мислех да запиша 2АЕГ, но щом разбрах къде се намира.. :X:X Особено като се има предвид, че аз живея в ж.к. Гоце Делчев..
Иначе сега ще влизам в 22СОУ 8-)
Моляя ?! Та Стрелбище и Гоце Делчев са адски близо. :lol: :lol:
bebzgirl
06-28-2011, 23:20
На 3 най-сексапилно ми звучи ;дд ... :lol: :lol: :lol: *изперках*
Та стига сте се напрягали верно. Има време. Я казвайте ся кво праите тея дни. Аз е*ах майката на момчето,което харесваХ и сега съм доволно ;дд ... :D :D споделете и вие ;дд ...
bebzgirl
06-29-2011, 22:19
Защо темата ни умря ?? ...
Иначе аз днес изкарах супер,а утре съм на фестивал ''милка'' ;д
Ще пиша за преживяванията като стана .. че сега съм :smt101 .. xD
idontknowmyname
06-30-2011, 07:54
Леле...почивайте си много активно, ходете на море и се печете, щото такъв гърч ви чака догодина...особено накрая... :D
SmilezZz
06-30-2011, 15:10
Alekssandra15 - Кандидатствай в АГ'то .. Според мен няма да съжаляваш.. А относно проблема с баща ти - обясни му,че дори и да ти е баща,нямаш намерение да учиш в училище,което не ти харесва..
Тая тема пак е замряла :D :D
Иначе вчера излизахме по центъра с моята приятелка и сядаме там на една пейка и на пейката,която е долепена до нас сяда някакъв човек ( на вид беше напълно нормален) и си седим и си говорим с моята фр. и изведнъж тоя с някъв много ненормален глас ми вика ''Хей,момиченце защо уби гълъбите ?''. И аз първо си помислих,че не говори на мен,защото бях в гръб обаче той продължаваше да го повтаря докъто не си тръгнахме :D :D :D
kapitanyt
07-01-2011, 09:08
Иначе вчера излизахме по центъра с моята приятелка и сядаме там на една пейка и на пейката,която е долепена до нас сяда някакъв човек ( на вид беше напълно нормален) и си седим и си говорим с моята фр. и изведнъж тоя с някъв много ненормален глас ми вика ''Хей,момиченце защо уби гълъбите ?''. И аз първо си помислих,че не говори на мен,защото бях в гръб обаче той продължаваше да го повтаря докъто не си тръгнахме :D :D :D
Тоя е бил ненормален! :?
Тоя е бил ненормален! :?
ОПРЕДЕЛЕНО :D :D :D
Иначе аз сега са оправям да излизам навън с приятели :)
П.С- Честит 1ви Юли!
Вие какво правите?
ТъпОо ми е .. :o .. всеки ден едноо и също .. :( .. иначе вчера бях на купонче :-P (мързи ме да давам подробности)
bebzgirl
07-01-2011, 20:04
Аз днеска се записах на аеробика за месец и сега всеки делник ще ходя ;дд ... иначе супер си прекарвам <3
ТъпОо ми е .. :o .. всеки ден едноо и също .. :( .. иначе вчера бях на купонче :-P (мързи ме да давам подробности)
Разказвай де!Интересно ми е...
Айде бе мързели къде се изгубихте :D :D :D
Ъъъъъ сори,че тва ми е 3тото поредно мнение,ама темата взима да отива много назад :D :D Няма ли набор 98 в този форум бе :D
Иначе аз преди 10мин се прибрах...
LittleLier
07-02-2011, 20:10
Ъъъъъ сори,че тва ми е 3тото поредно мнение,ама темата взима да отива много назад :D :D Няма ли набор 98 в този форум бе :D
Аз съм 98 :Д ама ще съм 8-ми клас... :D
Аз съм 98 :Д ама ще съм 8-ми клас... :D
Еее има си и изключения :D :D
bebzgirl
07-03-2011, 10:05
Aз съм тука бе ;д ... Сега съм решила,че ще си дупча веждата. Днеска или утре ще ходя да си купувам обицата. Майка ми не ми дава,ама мен много много не ми дреме. Щяла да ме остави при баба ми и дядо ми да живея. О божее уплаши ме. Ще я видим нея като си сложа обицата ;дд :lol: :lol:
Aз съм тука бе ;д ... Сега съм решила,че ще си дупча веждата. Днеска или утре ще ходя да си купувам обицата. Майка ми не ми дава,ама мен много много не ми дреме. Щяла да ме остави при баба ми и дядо ми да живея. О божее уплаши ме. Ще я видим нея като си сложа обицата ;дд :lol: :lol:
Аз исках пиърсинг на пъпа...майка ми ми дава,но баща ми категорично НЕ...пфф така или иначе след 2-3 години сама ще си направя :D(поне да стана на 16)
П.С-Пусни твои снимки...
awesomesheepy
07-03-2011, 12:57
Недейте си слага още.
И аз бях миналата година по същия начин-бях тотално навита след като ми минат изпитите да си сложа обеца на езика,но в последствие се отказах.
Изрових целия интернет за абсолютно всяква информация.Ще ви омръзне идеята.^^
Иначе,ако си много навита-давай.Пак можеш да я махнеш после : )
Недейте си слага още.
И аз бях миналата година по същия начин-бях тотално навита след като ми минат изпитите да си сложа обеца на езика,но в последствие се отказах.
Изрових целия интернет за абсолютно всяква информация.Ще ви омръзне идеята.^^
Иначе,ако си много навита-давай.Пак можеш да я махнеш после : )
Аз и на езика искам много,но там много ме е страх.
Ейй още един фен на Skins <3
bebzgirl
07-03-2011, 14:31
Ето ми го фейса направо http://www.facebook.com/wikkieee :)
Иначе сега една фр. дето има и на пъпа и на веждата ми разясни нещата и ще ходим утре с нея да си избера обичка,и сигурно в петък ще ме продупчат. :grin: Иначе спомена (понеже 2 пъти са я дупчили на пъпа) че там (на пъпа) МНОГО боляло ;д ... :D бях длъжна да ти кажа все пак да си подготвена. Иначе кво е тва време бе МАМКА МУ !! ;хх ... лято еЕ !
bebzgirl
07-03-2011, 14:40
БТВ току що ме разубедиха за обецата,и не съм сиг дали да си правя. Пък и на всичкото отгоре майка ми голям проблем взе да ми прави ... :(
От къде те имам в приятели??
Бахти и лятото.Все едно е зима навън :X
awesomesheepy
07-03-2011, 20:28
БТВ току що ме разубедиха за обецата,и не съм сиг дали да си правя. Пък и на всичкото отгоре майка ми голям проблем взе да ми прави ... :(
Казах ти.
Изчакай по-хубаво 1 година поне.^^
bebzgirl
07-03-2011, 22:09
Еми и аз не знам откъде ме имаш. :D Иначе днеска ме заболя корема от смях. И то не от нещо конкретно ами все простотий ;д :-D
Абе хора някой зн дали е яко в Джон Атанасов!!! 8) 8)
Абе хора някой зн дали е яко в Джон Атанасов!!! 8) 8)
Трябва да си направиш сам преценка ..
Разказвай де!Интересно ми е...
Е какво купонче като купонче .. музиката и танците на МАХ .. беше велико :grin: .. РАЗЦЕПИХМЕ СЕ ! :razz:
Иначе ми е тоОлкова скучно .. все едноо и също се повтаря .. аре да идва 15 септември .. :?
абе я пишете как е в Джон Атанасов плс....
Не искам да започва тоя седми клас :X
Btw честита ни 20 страничка...Хайде бе хорааа пишетеее
marto12345
07-04-2011, 19:17
Не искам да започва тоя седми клас :X
Много бързо минава :D
Или може би на мен ми се струва, защото по цял ден само учене :D
Какво да пишем .. за 5-6 път да го повторя адски тъпоо ми минава ваканцията .. :roll: :roll: :roll:
Не искам да мисля за това къде искам да уча и за седми клас , но само това ми е в главата и всеки ден си меня мнението .. пфф още седми клас не е дошъл .. всичко предстоИ .. :-s
Не съм започвал да чета книга :? .. имам домашно по ЗИП математика .. ама супер много ме е хванал мързела :roll: :roll: :roll:
Кажете вие към какъв вид училище сте се насочили ( ако сте мислили за това )
Кажете вие към какъв вид училище сте се насочили ( ако сте мислили за това )[/i] [/b]
Ам нещо с език. Френски или английски искам :)
Оххх влюбих се в тази рокличка http://www.wholesale-dress.net/hot-sale-deep-v-neck-block-slim-dress-blackwhite-g1335723.html . Вие иначе какво правите?
Uppp...
Малее днес беше супер якооо....
bebzgirl
07-05-2011, 20:05
СДнеска беше СУУПЕР деня <3 ... ох аз съвсем си развалям режима с тоя компютър до 3-4 амаа сяя ... ;х
Uppp...
Малее днес беше супер якооо....
Видях снимките във ФБ наистина е било яко :)
СДнеска беше СУУПЕР деня <3 ... ох аз съвсем си развалям режима с тоя компютър до 3-4 амаа сяя ... ;х
Същата работа съм и аз с компютъра .. иначе е скука :o
Бахти и гадното време навън...
kamen971
07-06-2011, 08:15
Има и някои от Варна ? :)
Има и някои от Варна ? :)
Мисля,че не....
Къде се изгубихте бе :D
Иначе аз сега се прибирам и много се радвам,че днес не валя :D :D
bebzgirl
07-07-2011, 00:22
Аз също. Ох леле след като толкова много ме нарани мисля да МУ кажа за моите чуства. Дайте съвет моля ви ;)
Аз също. Ох леле след като толкова много ме нарани мисля да МУ кажа за моите чуства. Дайте съвет моля ви ;)
За какво по точно става въпрос?? Гадже или...?
SmilezZz
07-07-2011, 08:12
предстои - забелязах,че на предната страничка,някой беше написал "предстой"..
Запомнете:
- В българският език няма дума в единствено число,което да завършва на "Й"..
bebzgirl
07-07-2011, 10:46
Еми значи момче към което имам чуства.Ще му кажа най-накрая след всичките мизерий,които си направихме един на друг ;)
Иесссссс супер време е навън :grin: :grin: :grin:
предстои - забелязах,че на предната страничка,някой беше написал "предстой"..
Запомнете:
- В българският език няма дума в единствено число,което да завършва на "Й"..
Много благодаря поста беше мой поправих си думата .. това е добър съвет ! .. :)
Малее днес бешее меегаа яко... по-късно мога да пусна снимки :D :D
bebzgirl
07-07-2011, 23:46
Мразя те,но те обичам ! (мusic)
Ох вече ми писна от скапания ми живот.Искам да се метна от по-висок етаж ! Защо всичко трябваше да се преебава така ? Както и да е,какво става с вас ?
ее я по весело лято е все пак...
УФФ сестра ми ме събуди и ся не мога да заспя :D
Малии какк се кефяя че не съм седми клас :grin: :grin:
Всичките притеснения, дето ги имахме за изпитите и т.н., сега ще са вашии :P :P
И учете многооо. :smt011 :smt011
D12Respect
07-08-2011, 21:54
В седми клас не съм пипнал учебник, един месец преди изпитите разбрах, че ще трябва да кандидатствам и накрая не отидох на изпитите o.O
В седми клас не съм пипнал учебник, един месец преди изпитите разбрах, че ще трябва да кандидатствам и накрая не отидох на изпитите o.O
=;
Малее сега се върнах от пръскането с вода в Пловдив... бешеее уникалнооооо :grin: :grin: :grin:
Никой не е писал от 3 дни.... Хайде,бе хора....
Я кажете как прекарвате лятотоо....
И какво стана? :razz: :razz: :razz:
абе я пишете как е в Джон Атанасов плс....
От къде да знаем, бе .. спри да спамиш. |(
Какво да пишем .. за 5-6 път да го повторя адски тъпоо ми минава ваканцията .. :roll: :roll: :roll:
Не искам да мисля за това къде искам да уча и за седми клас , но само това ми е в главата и всеки ден си меня мнението .. пфф още седми клас не е дошъл .. всичко предстоИ .. :-s
Не съм започвал да чета книга :? .. имам домашно по ЗИП математика .. ама супер много ме е хванал мързела :roll: :roll: :roll:
Кажете вие към какъв вид училище сте се насочили ( ако сте мислили за това )
Честита 22-ра страница. :D Иначе при мен е забава всеки ден, току-що се прибрах от морето и ми е кофти, щото ми липсва, ама... :D Аз днеска почнах трета книга и така.. 8-) Относно училищата по принцип искам английски или испански и много се колебая, но има мнооооого време. При вас как минава ваканцията? Кога отивате на море? Видях, че темата нещо е пропаднала, надявам се Септември месец като започнем да не я забравим, пък сега да не му мислим. (:
Оф бахти и жегата беше днес :D :D
Дано Септември повече хора да се съберем :)
Оф бахти и жегата беше днес :D :D
Дано Септември повече хора да се съберем :)
Дам. :)
bebzgirl
07-11-2011, 20:41
ОО тука имало и бивши сънародници бе ... аз съм родена в пловдив ;дд <3 иначе пфф ... аз си го карам тва лято, ЯКО шопинг ама ЯКО ;дд ... простоо ми е писнало от басейни и глупости ...
D12Respect
07-11-2011, 22:18
И какво стана?
К'во да е станало, останах си в същото даскало осми клас и за девети в отидох в техникум :D :smt040
ОО тука имало и бивши сънародници бе ... аз съм родена в пловдив ;дд <3 иначе пфф ... аз си го карам тва лято, ЯКО шопинг ама ЯКО ;дд ... простоо ми е писнало от басейни и глупости ...
И аз съм така с шопинга :D :D Имам пари за харчене и вчера ги изхарчих половината....
И какво стана?
К'во да е станало, останах си в същото даскало осми клас и за девети в отидох в техникум :D :smt040
Баси якото. :D
Олее супер много се притеснявам за предстоящия 7 клас :D :-D :-D
Вие какво правите?
scandalousLady
07-12-2011, 16:54
Кажете някой як сериал?
Дневниците на вампира.
marto12345
07-12-2011, 17:25
Идвам от темата на 8 клас със съвети, макар че още е рано :D
1. Подреждайте желанията си, както вие ги искате, не се водете от баловете
2. Само с материала от училище не става - трябва да се готвите допълнително!!!!!
3. Съветвам ви по български да правите повече преразкази, а не съчинения, есета и т.н. - едва ли ще променят формата
4. Бъдете спокойни около изпитите - притеснението ще ви изиграе лоша лъжа
5. Учете най-много по БЕЛ и МАТ - другите предмети не са толкова важни
Ииии май това е :D
bebzgirl
07-12-2011, 19:52
До Септември съм сигурна,че ще има повече хора. Просто сега всички са някъде. Иначе ох тея жеги ме изтощават на МАКС ... БТВ днеска си взех АДСКОТО портмоне !! :grin:
Мале навън е ужасна жега.Не се търпи.
Сега съм на село. (малко на спокойствие :D)
Преди малко изчистих и такаммм....
Вие какъв стил музика слушате?
UP на темата,че отиде много назад :D :D :D
Къде се изгубихте вие бе :D
Мале навън е ужасна жега.Не се търпи.
Сега съм на село. (малко на спокойствие :D)
Преди малко изчистих и такаммм....
Вие какъв стил музика слушате?
Всяква без народна и опера. (:
bebzgirl
07-14-2011, 11:44
^ И аз така ...
Ухх много съм щастлива!! ... С един приятел ще сме заедно на морето.(той е от моя клас.) За 10 дена. Много странно съвпадение щото се засичаме в 1 град,в хотели един до друг ! МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВАА !! :grin: :grin: А да. Вече започвам да преодолявам любовтта си към тоя боклук и всичко взима да се нарежда !
ЕЕ браво :-D .... Уххх,много е топло...не се издържаа....
Защо забога трябва да сме толкова малко хора :D :D :D ... Темата затъва назад в страниците ....
bebzgirl
07-15-2011, 11:24
Мхм и аз тва викам ... Кой гледа Supernatural ? ... Обожавам го тоя сериал !
Мхм и аз тва викам ... Кой гледа Supernatural ? ... Обожавам го тоя сериал !
За какво се разказва сериала?
Иначе аз днес изгледах 5 сезон на Скинс. И сега ще чакам да излиза 6ти :D :D
Demolina
07-15-2011, 21:04
Аз също сега ще съм седми клас, та, Здравейте! :-D Аз не знам все още къде ще ме изпрати съдбата, но бях се запътила към Ана Маи, ама чувам все лоши мнения по училището, а пък и няма да завърша нещо много хубаво, нито да се реализирам в България. :? Аз и 6-ти клас си виках, че ще уча здраво през цялата година, но накрая завърших с 5,14 .. :? Е, по - високо от миналата година, но.. И ще кажа на майка ми да ми дава зор да уча, че като се прибера в къщи и въобще не ми е до учене.. При вас има ли толкова гаден проблем? :(
Аз също сега ще съм седми клас, та, Здравейте! :-D Аз не знам все още къде ще ме изпрати съдбата, но бях се запътила към Ана Маи, ама чувам все лоши мнения по училището, а пък и няма да завърша нещо много хубаво, нито да се реализирам в България. :? Аз и 6-ти клас си виках, че ще уча здраво през цялата година, но накрая завърших с 5,14 .. :? Е, по - високо от миналата година, но.. И ще кажа на майка ми да ми дава зор да уча, че като се прибера в къщи и въобще не ми е до учене.. При вас има ли толкова гаден проблем? :(
Ти да не си от Пловдив?
Пфф...ами то на никой не му се учи :D :D Аз си казвам,че ще уча много в 7 клас,но да видим :D ... 6 клас го завърших с 5.583,а седми ще се целя да го завърша с 6.00
Demolina
07-15-2011, 21:16
Ти да не си от Пловдив?
Пфф...ами то на никой не му се учи :D :D Аз си казвам,че ще уча много в 7 клас,но да видим :D ... 6 клас го завърших с 5.583,а седми ще се целя да го завърша с 6.00
Градче близо до Пловдив. ( : Аз иначе се целя 7-ми клас минимум 5,50 .. Макар, че се съмнявам силно. С тая математика. Само по Математика завърших с 4 .. :(
bebzgirl
07-16-2011, 00:32
Та тя математиката в 6 клас е елементарна ! ... иначе пфф ... прецаках всичко с Него,но да го погледна от добрата страна,,когато си се върна в София, имам среща с 1 момче ... :grin:
Demolina
07-16-2011, 07:45
Та тя математиката в 6 клас е елементарна !
Е, да .. Ако имаш хубав у-тел, който да не те кара да му правиш на пук и да не учиш.
awesomesheepy
07-16-2011, 07:51
Аз сега съм за 8 клас.И аз миналата година си казвах ''ще уча много'' и така нататък,но не стана точно така.Преди да почнем годината бях доста подготвена с нагласата,обаче.:D Първият срок ми беше добър.А Втория вече се стегнах повечко.^^ Иначе,учете си системно.Това е най-важното.
Иначе сега доста ми липсва..беше яко като се замисля.:3
Ами аз по МАТ имах 4 за първия срок,защото не учех,но втория го изкарах с 5...
theonlyone123
07-16-2011, 19:56
Аз сега също съм за 8 клас .. мисля ,че някъде в началото на темата ви споменах :)
И аз бях с една голяма мотивация ,че ще завърша с пълно 6 , ама уви ;дд .. тва което ще ви кажа е , че най-добре е да залягате ГЛАВНО над български и математика и евентуално някой разказвателен,ако училището , в което искате да влезнете включва и разказвателен . Е , разбира се , гледайте да се справяте г/д добре , всмис да не изоставяте съвсем останалите предмети ии помнете , че няма нищо трудно в изпита , стига да си знаеш и да си подготвен добре . Аз много се бях паникьосала , ама в крайна сметка си викам " абе кво толкова ... никой няма да ми гледа средното образование , ами висшето ".. така че където и да влезнете - стига да имате желание , ще си научите езика или специалността ;) !
И в крайна сметка , без да се напъвам много много, си влязох в една наистина много добра гимназия :)
Абе то на думи е лесно да си обещавам,че ще уча. Българския и Математиката ще се постарая да са 6,а за другите предмети да видим :D :D
Музика
Домашна Техника и Икономика
История
Човек и Природа
География
По тези предмети въобще не уча и въпреки това имам 5 и 6ци (без да знам абсолютно нищо :D :D )Училището ми е ужасно.Едно от така да се каже най-елитните в Пловдив и там те скъсват от учене,но дано да е за добро.
bebzgirl
07-17-2011, 01:58
Аз в 6ти клас яко се бях нахъсала,ама уви само 1 вия срок беше с хубави оценки. 2рия наредих 3 петици ... Иначе,ох дано годината бъде ''плодородна'' ;дд ... и нз просто,това даскало толкова ще ми липсва,а пък в същото време искам да отида в другото да видя какво ще е.Абе пълна обърквация.
И съвсем взех да си развалям режима. Прибирам се към 11:30.седя,седя в къщи и към 3 се събирам с фр. и излизаме отново до към 5 сутринта ... Луда работа ви казвам ... :D
zlatit0o
07-17-2011, 02:38
^ Я пак? Вън си от 3 до 5 сутринта? :-o
bebzgirl
07-17-2011, 12:56
Ем да като няма кво да прая и седиме с фр. пред блока ... ;дд ... Но не съм в софия,а в кърджали в момента,при баба ми ;)
Аз в 6ти клас яко се бях нахъсала,ама уви само 1 вия срок беше с хубави оценки. 2рия наредих 3 петици ... Иначе,ох дано годината бъде ''плодородна'' ;дд ... и нз просто,това даскало толкова ще ми липсва,а пък в същото време искам да отида в другото да видя какво ще е.Абе пълна обърквация.
И съвсем взех да си развалям режима. Прибирам се към 11:30.седя,седя в къщи и към 3 се събирам с фр. и излизаме отново до към 5 сутринта ... Луда работа ви казвам ... :D
Аммм... може да прозвучи тъпо,но ти майка нямаш ли?!
Иначе моя вечерен час е максимум до 10;30 - ако имам с кой да се прибера,защото живея доста далеч от там,където се събираме с приятели.
zlatit0o
07-17-2011, 13:15
Ем да като няма кво да прая и седиме с фр. пред блока ... ;дд ... Но не съм в софия,а в кърджали в момента,при баба ми ;)
Нямаш какво да правиш? За сън не си ли чувала 8-)
не искам да има караници, но просто ми е интересно
Мен е абсурд да ме пуснат до толкова късно...
zlatit0o
07-17-2011, 17:14
По закон до 14години децата, вечерният им час е 20:00.
То и мене няма никакъв шанс да ме пуснат.
Еми, всичко зависи от родителите. :)
По закон до 14години децата, вечерният им час е 20:00.
То и мене няма никакъв шанс да ме пуснат.
Еми, всичко зависи от родителите. :)
Амии то и аз не го спазвам много тоя вечерен час... пускат ме до 9;30 и в крайни случаи 10;30 или 12;00 (ако съм с някой значително по-голям от мен)
zlatit0o
07-17-2011, 20:35
Аз също нямам навършени 14, но пак седя вън до 22-22:30 8-)
Аз също нямам навършени 14, но пак седя вън до 22-22:30 8-)
Да и то все едно този вечерен час някой го спазва :D :D
bebzgirl
07-17-2011, 21:23
Успокойте страстите. Тва се случи само 2 пъти. Пък и като спа до 4 часа,,после не ми се мисли за сън. И да имам майка,но съм при баба ми в момента ;)
zlatit0o
07-17-2011, 21:41
И баба ти те пуска? Интересна работа.
bebzgirl
07-17-2011, 22:50
Oх боже,,кво коментирате моя живот,,гледайте си вашите. И кво ? се едно ако тебе те бяха пуснали ей така за час два долу пред блока се повеселиш с фр. по това време нямаше да отидеш ? Айде стига с темата ''мойто излизане'' и си пишете по темата ;)
Олее не :x Снощи си легнах в 3 и сутринта баба ме събуди в 6;37 :-x :-x :-x ,че съм трябвало да си ходя в Пловдив (бях малко на село)...
Сега умирам от глад,но във скапания магазин не е отворил :D :D :D
zlatit0o
07-18-2011, 09:40
Oх боже,,кво коментирате моя живот,,гледайте си вашите. И кво ? се едно ако тебе те бяха пуснали ей така за час два долу пред блока се повеселиш с фр. по това време нямаше да отидеш ? Айде стига с темата ''мойто излизане'' и си пишете по темата ;)
Мен абсурд да ме пуснат 8-) . Ай приключваме темата ;д
Сега си свалям 5 епизод на Малки Сладки Лъжкини.Ще си оправя косата,ще си оформя ноктите,ще се лакирам и ще излизам.
Хайде до утре :) :P
bebzgirl
07-18-2011, 13:37
Ох,извинявайте ако съм обидила някой,но много ми се събра тея 2дни. Иначе аз трябва да изгледам 3/4/5 епизод на малки сладки лъжкини,ама като гледам така 1во ще изгледам всичките сезони на Supernatural,а пък то до тогава може вече целия сезон на PLL да е излязъл ;д :D :D
Уфф аз Малки Сладки Лъжкини трябва да го гледам,че съм си свалила епизодите :D :D
bebzgirl
07-19-2011, 22:06
To и аз съм ги свалила,ама мисля първо да гледам '' Хари потър'' 2рата част,на 7мата ;дд
To и аз съм ги свалила,ама мисля първо да гледам '' Хари потър'' 2рата част,на 7мата ;дд
Ох,аз как мразя Хари Потър... :D :D
bebzgirl
07-20-2011, 22:35
Днеска един дърт леш,ме напсува на майка и взе да ме гони да ме бие.Аз го напсувах и после избягах. Напраоо толкова се нервирах.
Иначе как можеш да мразиш ''хари потър'' ?? :shock: :shock:
VampireGirl95
07-21-2011, 12:50
Да ви имам спама момичета !! :}}}
bebzgirl
07-21-2011, 21:37
Да ви имам спама момичета !! :}}}
Еми имай ни го бе кой те спира ?
Темата съвсем умря.
Ако не сме ние темата ще отиде на 100страница
Иначе мен днес ме боли гърлото...как може лятото да се разболявам...
Иначе утре заминавам в Северна България и се надявам в Понеделник да се върна :D
bebzgirl
07-22-2011, 11:11
Да си изкараш добре. Иначе на мене снощи ми беше ужасно лошо. Добре че днеска се оправих.
Ох,дано до септември да се върнат всички от селата и да тръгне малко тая замряла тема :D
monika99pufi
07-22-2011, 20:20
Здравейте, аз съм от Варна и искам да попитам един важен за мен въпрос след година ще съм 7ми клас и се ориентирам още от сега за гимназията в която искам да уча колебая се между 5та езикова гимназия и варненска търговска гимназия информирах се със своите родители но те казаха че това е мой избор коя дА избера
благодаря предварително
bebzgirl
07-23-2011, 01:23
Monika99pufi,не съм от варна,но ще ти кажа. Имаш още 2 години. През тях можеш да си промениш мнението около 10 пъти (както напрвих аз). Затова сега не се напъвай,защото е още много рано да мислиш за това. Иначе аз бих предпочела езиковата ;)
И аз бих предпочела езиковата.Ами аз от 4 клас искам да вляза в ФЕГ Пловдив.И все още не съм си променила мнението,но все пак имам още цяла 1 година да мисля,то всичко зависи от БАЛ-а ми де... Имаш още време,но бих казала,че наистина е доста рано да му мислиш.Btw - в 6 клас е ужасно ( не искам да те плаша )
Ух,тука нета е мноогоо бавен :D :D :D :D
:grin: :grin: Пак съм си в Пловдив :)))
Хайде,бе пишете какво ви става?
Аз ще кандидатствам в ПМГ "Акад.Н.Обрешков" Бургас с Информатика с английски език ;) Тази година мин.бала беше 31.250...и се надявам да вляза :))))
Аз ще кандидатствам в ПМГ "Акад.Н.Обрешков" Бургас с Информатика с английски език ;) Тази година мин.бала беше 31.250...и се надявам да вляза :))))
Ами дано да влезеш... Ти набор 99 или 98 си?
Хей , даноо да успееш .. аз тази година съм заичее , догодина даноо и ти :)
И аз нямам търпение да свършва тоя 7 клас ( той не е започнал де :D :D ) Че всички толкова ме плашат...7 клас...7 класс
И аз нямам търпение да свършва тоя 7 клас ( той не е започнал де :D :D ) Че всички толкова ме плашат...7 клас...7 класс
Не се плашии .. спокойно , ако учиш изобщо не е трудно .. само на изпитите не се притеснявай , че може да направиш грешка на това което знаеш ;д
likelikelike
07-25-2011, 19:36
Здравейте и аз съм 98 и ще бъда седми клас и аз се включвам към вас аз мисля да кандидатствам в 1 АЕГ 31СУЧЕМ ии 12 сиг накви мненияя ????
Здравейте и аз съм 98 и ще бъда седми клас и аз се включвам към вас аз мисля да кандидатствам в 1 АЕГ 31СУЧЕМ ии 12 сиг накви мненияя ????
Ще се радвам да пишеш често :)
От къде си?
SmilezZz
07-26-2011, 08:42
likelikelike - За 1 АЕГ се чуват доста добри мнения.
likelikelike
07-26-2011, 09:01
Ще се радвам да пишеш често :)
От къде си?
мм ще се опитам ами аз живея близо до софия :))
likelikelike - За 1 АЕГ се чуват доста добри мнения.
да и аз така чух
Мале тук има само 1 човек от Пловдив :D :D (освен мен)Всичко друго е от София...
Хей и аз съм от Пловдив :grin: даже мисля че ме познаваш :-P :-P
CityLightsxx
07-26-2011, 15:10
Аз сега ще съм зайче в 1 АЕГ и доста съм разучила и все добри отзиви съм получила и затова кандидаствах там! иначе успех на всички и не се плашете не е чак толкова зле!! :) :)
Ти сега 7 клас ли ще си или си по-голяма...
Амии как се казваш,къде учиш може да се сетя :D
likelikelike
07-27-2011, 09:26
Какво правите през ваканцията? :) :)
Тъпея.Отчаяно искам пиърсинг...
Отбивам се в темата защото няма какво да правя :D....Да ви кажа само,че не е чак толкова трудно при мене 7 клас мина... абе не разбрах кога мина :-D :lol: 8-) . На изпитите само малко се притеснявах ама споко ще видите ,че с малко хъс и учене ще ви приемат където искате :P :)
Отбивам се в темата защото няма какво да правя :D....Да ви кажа само,че не е чак толкова трудно при мене 7 клас мина... абе не разбрах кога мина :-D :lol: 8-) . На изпитите само малко се притеснявах ама споко ще видите ,че с малко хъс и учене ще ви приемат където искате :P :)
Мене много ме притесняват изпитите още от сега... :D :D Сигурно вечерта преди изпита ще изпия 100 успокоителни :D :D :D
likelikelike
07-28-2011, 20:27
xeiii kaaaade ste
Изгубихме се някъде :D :D
Аз утре пак заминавам за Северна България :(
Хайде поздравче:
http://www.youtube.com/watch?v=rJYcmq__nDM&NR=1
VampireGirl95
07-29-2011, 10:58
Ама вие пак продължавате.. :razz:
И какво като отиде на 100-тната страница? ;д
Единственото, което мога да кажа е, че доооста ще има да учим ;) И искам да пожелая успех на всички!!! :grin: :)
Тончето бе,не се ли сещащ :grin: :-P :-P
likelikelike
07-29-2011, 20:45
Ама вие пак продължавате.. :razz:
И какво като отиде на 100-тната страница? ;д Ами ние неискаме да отива на 100-тната стр. ;)
Тончето бе,не се ли сещащ :grin: :-P :-P
Десиииии <3 <3 И аз се чудя коя е тая тонче,първо помислих за антония ама ся се сетих...иначе пишиии по-често тук :)
VampireGirl95 и всички други,който не са 7 клас и нямат намерения да ни дават съвети моля ви не пишете... :) :)
likelikelike
07-30-2011, 19:42
tiin shte hodish li na more??
bebzgirl
07-31-2011, 10:20
Аз съм сега в Албена и е супер !!
(като изключим това,че до вчера бях на системи) Та вие ще ходите ли на море ? Аз след Албена съм за седмица и в Слънчев бряг и направо.... :D А иначе за 1аег съм чувала много добри отзиви,но мисля че ще ти е по-полезно да научиш нов език,отколкото да учиш задълбочено 1. Мое мнение ;)
likelikelike
07-31-2011, 18:57
Еми незнам има мн време (не е чак толко много) ама ще видим еми ние ще ходим наа море ама сигурно към края на август :)
Аз вече бях на море в Слънчев Бряг преди около месец и половина.
bebzgirl - за какво си била на системи?
Олееее,ако вляза в ЕГ'Пловдив тати ми обеща:
Куче (Йоркширски териер)
Татуировка (истинска :D )
И Айфон (там къкъвто по-нов от моя модел е излязъл :D )
Мама ми обеща пиърсинг на пъпа :D
няма какво да се притеснявате от изпитите, на мен ми минаха толкова бързо.... учете си сериозно и всичко ще е ток и жица 8)
slynchicety98
08-02-2011, 09:36
И аз да се включа в темата. И аз се притеснявам още от сега за изпитите особено по бълграски , че с него съм много зле 8-)
RainbowGirl
08-02-2011, 10:26
Куче (Йоркширски териер)
Един съвет: Вземете си йоркито от лицензиран развъдник, за да не се чудите после защо не е като тези от снимките! :)
И.. помисли много добре дали татуировката няма да ти писне, за да не съжаляваш после. (Все пак си само на 12/13. 8-) )
Куче (Йоркширски териер)
Един съвет: Вземете си йоркито от лицензиран развъдник, за да не се чудите после защо не е като тези от снимките! :)
И.. помисли много добре дали татуировката няма да ти писне, за да не съжаляваш после. (Все пак си само на 12/13. 8-) )
Тати каза,че ако вляза във ЕГ'Пловдив ще ми купи възможно най-скъпото йоркии (така,че ще е от развъдник)
А за татуто искам да си напиша името на сестра ми,майка ми и баща ми ( на място,което да не виждам всеки ден) мама не е съгласна,той и тати не е съгласен с пиърсинга,ама после ще се сърдят един на друг :D :D
slynchicety98 - добре дошла в темата :)
thecreator
08-02-2011, 15:26
Айде и аз да се включа в темата .. аз пък се притеснявам от изпита по математика .. не ми е най-успешния предмет ..ама добра учителка и да се надяваме , че всичко ще се оправи .. или поне да взема изпита с 6 макар и не пълно :D
иначе БЕ ми е просто супер! дано така остане и тази година!
:grin:
Айде и аз да се включа в темата .. аз пък се притеснявам от изпита по математика .. не ми е най-успешния предмет ..ама добра учителка и да се надяваме , че всичко ще се оправи .. или поне да взема изпита с 6 макар и не пълно :D
иначе БЕ ми е просто супер! дано така остане и тази година!
:grin:
Хехее започнахме да се събираме повече хора :D :D . Да се надявам,че като започне учебната година ще пишат всички.
От къде си?
Btw. - Добре Дошла :)
Оффф,този интернет е мега бавеннн :-x
thecreator
08-02-2011, 17:05
^ София.. ти? :D
да дано се съберем още хора.. пък в края на учебната година ще почне едно обсъждане на училища :D
нпмг с биологияя :grin: чакам си резултатите :-o Аз ще съм в ПМГ с биология! :Р - взеха ме впрочем
bebzgirl
08-02-2011, 20:31
Бях на системи,защото драйфах 16 пъти и се бях обезводнила.Сега на морето (в Албена) си хареесах един сладур и само се зяпаме. Миналия ден от хотела бяха направили водна топка и се получи много неловко защото буквално се метнах върху него без да искам за да взема топката (взех си я де :D ).Одрах го и му се извиних,но по-неловко не можеше да стане.
Tiin - Да ти е честито кученцето от сега. Ако татуто е на дискретно място ще е много яко,според мен.А за обицата на пъпа и аз се бях зарибила,но се отказах някак си. От приятелка,която има знам,че адски много боли. (казвам ти го просто за да знаеш.)
Бях на системи,защото драйфах 16 пъти и се бях обезводнила.Сега на морето (в Албена) си хареесах един сладур и само се зяпаме. Миналия ден от хотела бяха направили водна топка и се получи много неловко защото буквално се метнах върху него без да искам за да взема топката (взех си я де :D ).Одрах го и му се извиних,но по-неловко не можеше да стане.
Tiin - Да ти е честито кученцето от сега. Ако татуто е на дискретно място ще е много яко,според мен.А за обицата на пъпа и аз се бях зарибила,но се отказах някак си. От приятелка,която има знам,че адски много боли. (казвам ти го просто за да знаеш.)
Aми някой казват,че боли други не.При всеки е различно...Мисля,че ще го изптърпя за 10-15 секудни :D :D
Мале какво гадно време е навън...
britneyina
08-04-2011, 00:12
Здравейте и от мен :). Зарибих се страшно много и прочетох всичко в темата :D И аз сега ще бъда седмокласничка и честно казано се двоумя м-у две гимназии, но все пак още е рано.
И такаа ... Какво правите? Как е морето?
Лично аз смятам сега да си лягам, защото скоро ще заспа пред лаптопа :D
Здравейте и от мен :). Зарибих се страшно много и прочетох всичко в темата :D И аз сега ще бъда седмокласничка и честно казано се двоумя м-у две гимназии, но все пак още е рано.
И такаа ... Какво правите? Как е морето?
Лично аз смятам сега да си лягам, защото скоро ще заспа пред лаптопа :D
Според мен не е рано да мислиш за гимназия...
Иначе вчера бях на маникюр и ноктите ми станаха уникални...
Bonbbonche
08-04-2011, 10:30
Оф, боже.. за къде бързате!? Сега ще сте 7 клас и сте решили какво да пишете? Аз преди да почна седми клас не знаех какво е бал, и дори как се образува. :D И да ви кажа - не съм зубрила. Дори ми беше най-разхайтената година до тогава. Домашни не пишех много, много, квото запомня в час. Но може би аз много лесно схващам и не ми трябваше учене.. което е супер. Ако сте от по-бавничките започвайте да учите от самото начало. А най-яко ми беше като разбрах, че имам по-висок бал от умницата на класа :D :D Тя си остана в СОУ-то, а аз отидох в Езикова гимназия :D
Споко, не е толко страшно. Дори и да си останете в обикновено СОУ. Ще си изкарвате по-лесно оценките. :) Ще си познавате старите приятели.. При всички случаи ще ви е забавно 8-)
bebzgirl
08-04-2011, 11:32
Сладура днеска ме заговори и ме пита за името ми :grin: :grin: След тва само ме викаше по плажа !! :D :D
Окей бе кво толко ви пречиме ?!?! Наша си работа за кво мислим. Възможно е да е станало така-без да учиш,но аз предпочитам да си уча,а не да оставям нещата на произвола на съдбата ;) Айде стига сте се месили в темата освен ако няма да давате някакъв съвет ;)
Мерси все пак , че малко ме стреснахте , аз и без това се притеснявах ;х не искам да изкарам ниски оценки , за това ученето е от голямо значение ;хх , ноо :oops: аз мн не слушах през миналите години и тази година ме е страх да не се проваля на изпитите ! :neutral:
britneyina
08-04-2011, 12:30
Оф, боже.. за къде бързате!? Сега ще сте 7 клас и сте решили какво да пишете? Аз преди да почна седми клас не знаех какво е бал, и дори как се образува. :D И да ви кажа - не съм зубрила. Дори ми беше най-разхайтената година до тогава. Домашни не пишех много, много, квото запомня в час. Но може би аз много лесно схващам и не ми трябваше учене.. което е супер. Ако сте от по-бавничките започвайте да учите от самото начало. А най-яко ми беше като разбрах, че имам по-висок бал от умницата на класа :D :D Тя си остана в СОУ-то, а аз отидох в Езикова гимназия :D
Споко, не е толко страшно. Дори и да си останете в обикновено СОУ. Ще си изкарвате по-лесно оценките. :) Ще си познавате старите приятели.. При всички случаи ще ви е забавно 8-)
В Шумен има две доста престижни училища и аз се чудя м-у тях кое да избера. Не съм тръгнала да кандидатствам .. Ако става въпрос и аз сега си нямам представа как се събират балове и такива неща .. :)
Айде и аз да ви хвърля по един два съвета.
Още е рано де и ако повечето още от сега сте стресирани, направо не ви виждам как ще издържите като почне годината.
За изпита по български има думи, които редовно се срещат на тестове, гледайте да ги научите - ако ще ходите на уроци питайте преподавателя, той със сигурност ще може да ви ги каже.
За математиката недей да залагате на репликата "ами това обикновенно го няма в тестовете" може да останете неприятно изненадани. Старайте се да не изпуската през година, че после трудно се наваксва.
Недейте да зубрите наизуст, старайте се да го проумеете и разберете - така е най-лесно и ви гарантира по-добри резултати. Отделяйте си по един час на ден в който да си почивате и да си прочиствате главата, никой и нищо да не ви напомня за изпити и уроци. Недейте да вярвате на слухове и т.н.
И най-важното постарайте се преди изпитите да се наспите добре, няма смисъл цяла нощ да преговаряте безсънието ще ви повлияе на вниманието и ще доведе до глупави грешки.
Просто бъдете спокойни не е чак толкова страшно, най-лошото е точно преди изпита, защото повечето се стресирате страшно много (и аз бях така), веднъж като започне нещата ви се наместват в главата и тръгват гладко.
Успех на всички и дано влезете там където искате. :-)
CherryMe123
08-04-2011, 15:15
Ох боже..аз тази година ще съм 7-ми клас и се плаша от далече,но пък след 7-ми клас искам да уча в езиковата гимназия с Англ. и Френски език...дано постигна нещо.Пожелайте ми успех !! :D :D :D
bebzgirl
08-04-2011, 15:27
cherryme123 - отсега ти желая късмет.Иначе аз твърдо съм решила,че гоня 91нег :D Радвам се,че станахме повече хора,между другото ! :-D
Runaway11
08-04-2011, 18:13
Айде и аз да ви хвърля по един два съвета.
Още е рано де и ако повечето още от сега сте стресирани, направо не ви виждам как ще издържите като почне годината.
За изпита по български има думи, които редовно се срещат на тестове, гледайте да ги научите - ако ще ходите на уроци питайте преподавателя, той със сигурност ще може да ви ги каже.
За математиката недей да залагате на репликата "ами това обикновенно го няма в тестовете" може да останете неприятно изненадани. Старайте се да не изпуската през година, че после трудно се наваксва.
Недейте да зубрите наизуст, старайте се да го проумеете и разберете - така е най-лесно и ви гарантира по-добри резултати. Отделяйте си по един час на ден в който да си почивате и да си прочиствате главата, никой и нищо да не ви напомня за изпити и уроци. Недейте да вярвате на слухове и т.н.
И най-важното постарайте се преди изпитите да се наспите добре, няма смисъл цяла нощ да преговаряте безсънието ще ви повлияе на вниманието и ще доведе до глупави грешки.
Просто бъдете спокойни не е чак толкова страшно, най-лошото е точно преди изпита, защото повечето се стресирате страшно много (и аз бях така), веднъж като започне нещата ви се наместват в главата и тръгват гладко.
Успех на всички и дано влезете там където искате. :-)
Това ако го наричаш стерс?! Просто са уплашени от нашата тема най-вероятно хДДДД И аз бях така, но като почва и не се усеща...Не се плашете..първите 3-4 месеца няма да ви е до изпити, но дойде ли април-май тогава почвате да учите и тн. Няма да ви казвам да се успокоите, защото знам, че няма да го направите..нормално е! хДДД Иначе за самото начало на годината ви препоръчвам "70 примерни теста по български език и литература" на издателство Литерайко...едно зелено е - доста е популярно няма да сгрешите...хубавото там е че тестовете са на теми и може да вървите с училищния материал..има и обобщителни, които се намират накрая на книжката...аз я решавах до януари...оттам нататък почнах със тези, които са по изпита. Надявам се да съм помогнала, колкото и малко да е 8-) 8-) 8-)
ПП Сори че се меся в темата хДДД
RainbowGirl
08-04-2011, 18:37
...Иначе аз твърдо съм решила,че гоня 91нег... :D Пожелавам ти успех.. и ако влезнеш, ще се запознаем.. 8-)
Много благодаря на по-големите за съветите.
Дано този 7 клас да минава бързо,че...(мен ме притеснява повече какво ще направя през годината,отколокото на изпитите,защото нямам много милостиви учители)
Ще се стягам и ще уча :-o :-o . Ще взема да си напиша нещата,които ще получа,ако влязя в ЕГ'Пловдив на един картон и ще си го лепна на стената и всеки път,когато ме домързи да уча ще го поглеждам... (защото поне мен в 6 клас много лекичко го изкарах,без почти да уча)
Runaway11
08-05-2011, 08:11
Дано този 7 клас да минава бързо,че...(мен ме притеснява повече какво ще направя през годината,отколокото на изпитите,защото нямам много милостиви учители)
Ще се стягам и ще уча :-o :-o . Ще взема да си напиша нещата,които ще получа,ако влязя в ЕГ'Пловдив на един картон и ще си го лепна на стената и всеки път,когато ме домързи да уча ще го поглеждам... (защото поне мен в 6 клас много лекичко го изкарах,без почти да уча)
Браво..и ти ли се се запътила натам! Иначе аз лично мислех, че ще ми е адски трудно, но попаднах на МНОГО добри частни учители и съм някъде около 20-30 след момичетата в английската :D :D :D Смисъл можеше много повече да се отпусна :D Иначе ти пожелавам успех и догодина да си зайче в ЕГ-то :D :D :oops:
Браво..и ти ли се се запътила натам! Иначе аз лично мислех, че ще ми е адски трудно, но попаднах на МНОГО добри частни учители и съм някъде около 20-30 след момичетата в английската :D :D :D Смисъл можеше много повече да се отпусна :D Иначе ти пожелавам успех и догодина да си зайче в ЕГ-то :D :D :oops:
Много ти благодаря...Ако ме приемат там ще се запознаем непременно :) . Предполагам си от Пловдив...къде ходи на уроци по Български,че аз сега си търся добър учител...
Runaway11
08-05-2011, 10:33
Много ти благодаря...Ако ме приемат там ще се запознаем непременно :) . Предполагам си от Пловдив...къде ходи на уроци по Български,че аз сега си търся добър учител...
Ами всъщност не съм от Пловдив..от Асеновград съм, но е на 30 мин..и учиелите са ми от Асеновград :( :(
cherryme123 - отсега ти желая късмет.Иначе аз твърдо съм решила,че гоня 91нег :D Радвам се,че станахме повече хора,между другото ! :-D
Айде мацка, идвай в немската :grin: и аз като RainbowGirl (Дении ^^) ти пожелавам да влезеш !
да знаеш, че много учене те чака, от личен опит ти го казвам..
сега ще съм осми клас там , ама да знаеш, че си заслужава ! :grin: Успехх ! :)
Оф, до преди малко бях на разходка в планината (аз си мислех,че ще ходим само на ресторант и си сложих платформите :D )
Таа инче дядо ми ми обща,че ако вляза в Англиската с Англисйки ще ме води в Лондон,с немски някъде в Германия и т.н (дано да си изпълни обещанието...)
П.С - само на мен ли не ми отваря Facebook?
Успех! :) Като си помисля колко учене ви чака...жал ми става...ама и това ще мине... :D
Tiin дано догодина те приемат,ще сме в едно училище.:)
И хора не се притеснявайте накрая изпитите се оказват толкова лесни, че чак не е интересно.На мен лично този по Български език ми се стори по-труден,по математика си беше чиста пародия.Първата задача беше нещо от рода на: 95^2-25=?:shock: И си четете много,ама много бавно условията на задачите,защото още ме е яд,че на 30 задача по математика не си дочетох условието,а когато се усетих оставаше много малко време...
TVDQueen
08-05-2011, 15:57
Преди една година и аз бях в темата ''бъдещи седмокласници'' :-D Мога само да кажа да си прочетете всички книги от списъка, за да сте запознати.Да учите редовно.Ходете на уроци и редовно си пишете домашните.По математика няма да е лошо допълнително към всичко да решавате тестове.Ето няколко, които ще са Ви от полза.
На Веди за 7-ми клас по математика!Върши страхотна работа.
Веди по Български и по Литература (отделно две пособия са)
И също на Литерайко (има само тестове в два раздела) Единият раздел е по български, а другият е по Литература.На цвят книжката е ярко зелена.Друго, другоо...научете си теоремите и първият модул от изпита по математика в кърпа Ви е вързан.Аз на 1-вия модул имам 2-3 грешки и то от алгебричните задачи. :D Вторият модул-30 задача, яко ще Ви изпоти, НО пишете всичко, което знаете, защото на задачите за разписване се дава всичко дори само за чертеж, а и толкова повече точки взимате оттам.За изпита по български, преразказа..задължително чернова!Времето стига, а и няма за къде да бързате, защото дори за оформянето на текста се дават точки.Първата част по български си е тестова и просто трябва да сте си научили всичко(честно казано в 7-ми клас учебника по български си беше доста тъничък и няма кой знае колко нови неща).
П.С. Сори се за романа, исках да дам няколко съвета, от нещата които съм изпитала съвсем наскоро.Късмет и да влезете точно където искате! :)
Много ви благодаря за съветите. :) Моля ви някой от Пловдив да каже добър учител по БГ...
deni979 - дано да ме приемат...
TVDQueen - колко е времето за преразказа?
thecreator
08-05-2011, 16:26
И аз благодаря!! определно на всички тук ще са ни от полза!!
и на мен ми е интересно колко е времето за преразказа.. а за книгите - в процес на четене съм .. дано ги изчета до 15.09 8)
иначе аз съм се ориентирала към 2 АЕГ (София) дано влязаа .. и ще ми е толкова близо!! :grin:
Runaway11
08-05-2011, 16:27
90 мин е 8-) 8-)
MegiBoOm
08-05-2011, 16:40
Ако не се лъжа е 90мин., включени с четенето :D
Тези 90 минути стигат ли и за направата на чернова?... Аз се притеснявам,че няма да мога да запомня текста...
Сега направих някакъв примерен тест по БГ (изпит за 7 клас) и изкарах по 65 точки 30 (като се има впредвид,че произведенията и повечето неща не съм ги учила)
Тези 90 минути стигат ли и за направата на чернова?... Аз се притеснявам,че няма да мога да запомня текста...
Сега направих някакъв примерен тест по БГ (изпит за 7 клас) и изкарах по 65 точки 30 (като се има впредвид,че произведенията и повечето неща не съм ги учила)
Според мен не правете чернова.Единствено си направете план на черновата с по една две думи, много помага. Просто обмисляйте много добре изреченията,а дори и да задраскате нещо не е фатално. :)
MegiBoOm
08-05-2011, 17:33
Не можах да разбера какво си изкарала? :D
Иначе аз не си правих чернова, защото никога не правя - просто се старая да пиша четливо и красиво. Повечето, които си правеха чернова от моята стая, едвам смогнаха да си довършат преразказа, а аз свърших 5 минутки по-рано и имах време да си го прочета! (:
ПП. Забравих да кажа, че на листата за чернова, щом ми взеха текста ВЕДНАГА си направих план с висчко, което помня, подредено последователно ;) МНОГО ПОМАГА!
Не можах да разбера какво си изкарала? :D
Иначе аз не си правих чернова, защото никога не правя - просто се старая да пиша четливо и красиво. Повечето, които си правеха чернова от моята стая, едвам смогнаха да си довършат преразказа, а аз свърших 5 минутки по-рано и имах време да си го прочета! (:
Коректор можеш ли да използваш?
А например,ако си свършиш преразказа и ти остава още време можеш ли да започнеш да си го преписваш на нов лист по-четливо и красиво??
Ох,не съм го написала правило сори,ама бързах изкарах 30 точки от 60.
Wanderer1
08-05-2011, 17:43
Не, коректор не може да се използва. Те ти дават листи за чернова и един лист за белова. Ако смяташ, че ще ти стигне времето, може да пишеш на чернова, а ако пишеш по-бавно по-добре недей. Но си направи план, много помага :) Иначе по беловата не може да драскаш, да поправяш и т.н.
MegiBoOm
08-05-2011, 17:45
Ами не можеш да ползваш коректор.Забранено е! Задраскваш с една хоризонтална черта.
Иначе можеш да си го преписваш, обаче трябва да си направиш адски добра преценка дали ще ти стигне времето! Даже да ти кажа това, което ти казах за плана е донякъде задължително! Казах го на много хора от класа и ми бяха много благодарни, за това си помисли.
Иначе 30 точки са доста малко, но ти даже не си още 7 клас, така че засега е добре ;)
Ами не можеш да ползваш коректор.Забранено е! Задраскваш с една хоризонтална черта.
Иначе можеш да си го преписваш, обаче трябва да си направиш адски добра преценка дали ще ти стигне времето! Даже да ти кажа това, което ти казах за плана е донякъде задължително! Казах го на много хора от класа и ми бяха много благодарни, за това си помисли.
Иначе 30 точки са доста малко, но ти даже не си още 7 клас, така че засега е добре ;)
+1Ако си направиш чернова трябва внимателно да я провериш,после да я препишеш,после пак да я провериш и да не стане така, че накрая да има повече грешки в беловата отколкото в черновата.И все пак това е мое мнение. :)
ЕЕ,да 30 точки са си много малко за седмокласник... (целя се да имам най-много 1-2 грешки)
Има ли ограничение в зачертаването на думи,изречения...? И например мога ли като зачертая нещо отгоре да го поправя?
А,ако задраскам нещо ще ми анулират ли преразказа...?
Много питам,ама искам да знам от сега... ( нахалничко :D )
Btw - честита ни 30-та страничка... :D
Сори,ако имам правописни грешки просто бързам...
ЕЕ,да 30 точки са си много малко за седмокласник... (целя се да имам най-много 1-2 грешки)
Има ли ограничение в зачертаването на думи,изречения...? И например мога ли като зачертая нещо отгоре да го поправя?
А,ако задраскам нещо ще ми анулират ли преразказа...?
Много питам,ама искам да знам от сега... ( нахалничко :D )
Btw - честита ни 30-та страничка... :D
Сори,ако имам правописни грешки просто бързам...
По-добре гледай да не пишеш отгоре,но едва ли заради това ще ти анулират работата и няма ограничение за задраскването,но не трябва да се прекалява.Една приятелка,която миналата година беше 7-ми клас ми каза, че много е задрасквала, не е доизтрила добре написано с молив и въпреки това не са и анулирали работата .Така, че много много ще ви плашат с това анулиране,но вкрайна сметка проверяващите не са Цербери и едва ли ще анулират освен, ако няма написано име... :D
Runaway11
08-05-2011, 18:25
Така относно преразказа...ето какво представлява..
Четат ти го и след това ти го дават за 5-10 мин *не помня вече* да го четеш! През това време обръщайте внимание на най малката буквичка и правописа..*специално в нашия "Той" беше с главна буква и това беше една от уловките!*
Следващато подвеждащо нещо * не и за мен, но за много други* МНОГО ДОБРЕ УЧИ ВР В УЧИЛИЩЕ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРАВИ ПРОВЕРКА САМО НА ГЛ.ВР В ПРЕРАЗКАЗА.
Относно черновите и беловите...аз писах 1/4 от преразказа си на чернова...След като ни взеха текста написах подробен план и към всяка точка добавих всички по-сложни думи да ми напомнят за всяко действие в преразказа...На беловата си преписах, това което бях написала и довърших там...Не си мислете, че имате време до края да пишете! МНОГО груба грешка! Трябва да направите ЧЕТИРИ проверки!
- членуване и правопис!
- пунктуация!
- лексикални грешки!
- повторения на думи, мест, гл вр и тн.
Само да кажа, че проверяващите се дразнят ако е използвана много думата "каза" затова още от сега се опитвайте да го отстраните и замествате.
Така че както каза Меги трябва много добре да си прецените времето! :)
Стига съм писала романи! 8-)
zlatit0o
08-05-2011, 19:41
Аз правих чернова и после едвам смогнах да довърша беловата. Също да отбележа, че направих много грешки на беловата и ги слагах в скобички, но не ми анулираха работата.
thecreator
08-06-2011, 06:48
На нас още от 6кл си казват : не си правете чернова на изпитите .. само ключови думи и план .. аз дори при тренировките мин.год се старах да изключа минимална черновата да я скъся до план ,ключови думи и няколко изречения сигурно ,които са ме затруднявали ..
Runaway11 благодаря , че разказа подробно .. определно ще ни е от полза!!Също и за проверките ,които трябва да направим - адски от полза ще са!!! ;-)
zlatit0o
08-06-2011, 06:59
Ама не бързайте още. Много е рано да мислите за изпита, учете си и толкова ;-)
thecreator
08-06-2011, 07:07
То времето ще мине толкова бързо, че няма да усетим ;д
Runaway11 - страшно много ти благодаря за изчерпателната информация : :)
Иначе ,да наситина времето минава толкова бързо и неусетно,аз 6ти клас не го усетих кога мина...
Едит: най-после в темата да се пише активно и тя да не изчезва на 3-4 страница.
Вие как сте?Как прекарвате ваканцията?
zlatit0o
08-06-2011, 07:33
Е, спокойно де. Има още месец.
thecreator
08-06-2011, 07:35
Точно ! Има още месец свобода трябва да си го изживеем :grin: :grin:
Иначе аз си прекарвам ваканцията много добре .. започнала съм си Бай Ганьо да чета - пукам се от смях, виждам се с приятелки и така :grin: вие??
Е, спокойно де. Има още месец.
Месец,който няма да усетя,кога ще мине :D :D . Аз предпочитам да съм информирана и подготвена от сега,защото в училище г-жите още повече объркват (сигурна съм,че г-жата по БГ ще ни каже да правим чернова (винаги ни кара), и ако вие не ми бяхте казали,че е по-добре с план,аз щях да си пиша чернова и кой знае дали щеше да ми стигне времето :D :D ) аз за кви неща мисля сяя 8-) ...
Пак едно огромно МЕРСИ на всички за изчерпателните мнения :)
И като се замисля да наистина имаме месец не трябва да мислим за учене.... :D :D
Btw - не съм чела никакви книги , просто нямам време,защото имаме да пишем много задачи и преразкази :D
CityLightsxx
08-06-2011, 16:18
Много се тревожите и какви задачи и преразкази лятото :shock: вие добре ли сте?! 8-) Гледайте си лятото и се радвайте на свободата повярвайте ми достатъчно време ще имате да научите всичко и без да си разваляте лятото! :) А иначе само да добавя за преразказа, че началото е най-трудно, веднъж започнеш ли, тръгва лесно, затова освен планът, който е задължителен е добре да започнете началото на черновата, например първият абзац и после да я препичете тази част на беловата и да продължите на нея! НО важното е вие сами да си изберете кое вие най-удобно на вас, а това ще стане с пректика! :) Иначе аз не съм правила никаква чернова, само план и доста бърках и зачерквах и не са ми го анулирали, така че няма проблем! :) Но сега се радвайте на лятото!! :-)
Още нещо-задължително си носете ръчен часовник и на 2-та изпита,така ще знаете точно с колко време разполагате,а няма постоянно да се чудите.
А задължително ли е часовника да е ръчен? Не може ли електронен :D (мисля,че няма значение де ама аз да питам,защото ръчния не го познавам много)
Иначе задачите и преразказите са ни задължителни от училище и аз за това ги пиша иначе няма да е занимавам сама :D :D
Runaway11
08-06-2011, 17:05
Много се тревожите и какви задачи и преразкази лятото :shock: вие добре ли сте?! 8-) Гледайте си лятото и се радвайте на свободата повярвайте ми достатъчно време ще имате да научите всичко и без да си разваляте лятото! :) А иначе само да добавя за преразказа, че началото е най-трудно, веднъж започнеш ли, тръгва лесно, затова освен планът, който е задължителен е добре да започнете началото на черновата, например първият абзац и после да я препичете тази част на беловата и да продължите на нея! НО важното е вие сами да си изберете кое вие най-удобно на вас, а това ще стане с пректика! :) Иначе аз не съм правила никаква чернова, само план и доста бърках и зачерквах и не са ми го анулирали, така че няма проблем! :) Но сега се радвайте на лятото!! :-)
Ааа.браво..аз това го забравих! Лично учителката ми беше казала дусловно да запомням първото и последното изречение и да ги преписвам, за да не добавям от себе си неща или расъждения 8-)
Оо,да аз имам много голям проблем с това запомняне на първото и последното изречение :D :D :D :D
Runaway11
08-06-2011, 17:45
Оо,да аз имам много голям проблем с това запомняне на първото и последното изречение :D :D :D :D
Няма да ти е трудно..когато събират текста ти дават и листовете...докато са още напред *ако седиш по-назад* бързо прочиташ за последно първото и последното изр и веднага записваш на черновата със съкращения :) :)
Няма да ти е трудно..когато събират текста ти дават и листовете...докато са още напред *ако седиш по-назад* бързо прочиташ за последно първото и последното изр и веднага записваш на черновата със съкращения :) :)
А през колко чина сядаш?
Сори,вече ставам нахална...
MegiBoOm
08-06-2011, 18:19
Зависи колко Ви е голям класа. Нашия беше от 30 човека и ни разделиха в три стаи, в които сядахме през един на чин.
zlatit0o
08-06-2011, 19:10
Нашия клас е от 27 човека и бяхме разделени в 2 стаи, на всеки чин имаше по един човек :-o
MegiBoOm
08-06-2011, 19:15
Ъъъ....е да де...
обърках се 8-)
CityLightsxx
08-07-2011, 09:59
Еми зависи. При нас смесиха всички 7ми класове и средно се пада, така че в стаята имаш 3ма човека от твоя клас, не бяхме през чин, бяхме по един човек на чин и така. Но това си го решава училището и има време да се тревожиш за това, а и честно няма особено значение с кой ще си в една стая и в двата случея ще ти е мн притеснено! :-D :-D
zlatit0o
08-07-2011, 10:13
Ох, така де! Смесваха ни :D
Боже, как съм забравила! Та.. да смесваха ни с другите класове, но в моята стая винаги имаше някой от моя клас.
Утре се прибирам в Пловдив :grin: :grin: :grin: Нямам търпение вече...
Кажете някой як филм?
likelikelike
08-07-2011, 19:58
freaky friday :D
freaky friday :D
Гледала съм го :D :D
Сега се прибрах в Пловдив :grin: :grin: Новата песен на Аврил е уникална...
MegiBoOm
08-08-2011, 05:49
КуЯ ееее? :shock:
КуЯ ееее? :shock:
http://www.mediafire.com/?87a2858yvq1x1qz - Линк. ( WON’T LET YOU GO)
MegiBoOm
08-08-2011, 11:22
Мерси, ама тя явно няма клип или....?
Мерси, ама тя явно няма клип или....?
Не,няма тя дори не е от албум...
Защо отново никой не пише? Къде се изгубихтее?
thecreator
08-12-2011, 15:40
Ох от кога не съм писала .. Съжелявам нещо все не ми оставаше време - напред-назад,на гости, четене :o .. леле още няколко седмици живот и свършва .. почва се у-ще . старнно ;дд..
p.s - егати яката е новата песен на Jessie J :grin:
Fiction7577
08-13-2011, 11:41
Утре се прибирам в Пловдив :grin: :grin: :grin: Нямам търпение вече...
Кажете някой як филм?
Профисия жиголо. :)
bebzgirl
08-13-2011, 12:07
Айде мацка, идвай в немската :grin: и аз като RainbowGirl (Дении ^^) ти пожелавам да влезеш !
да знаеш, че много учене те чака, от личен опит ти го казвам..
сега ще съм осми клас там , ама да знаеш, че си заслужава ! :grin: Успехх ! :)
Много ще се радвам ако вляза и се запознаем ! :grin: Иначе да почва и да свършва по-бързо,че не ми се мисли вече !
БТВ : Съжелявам че не писах доста време,,но бях на море ;)
Missmarch
08-13-2011, 13:24
Професионална Гимназия по Приложни Изкуства :) Може би уеб дизайн.
Имаме само още 4 седмици ваканция ужасс.... колко бързо мина....
Трябва да се захващам да пиша преразказите,то стана ясно,че за задачите по МАТ няма да ми остане време :D :D
bebzgirl
08-14-2011, 13:29
На нас пък никакви домашни не ни дадоха,,само книгите. Ох,леле! Кога мина тва лято,та толкова малко време остана. То май винаги е така. БТВ някой беше споменал 6клас. Честно да ви кажа,аз не усетих кога мина тва време ! Голям айляк си беше,ама като гледам ся ше трябва да се стегнеме. Между другото,мерси на всички осмокласници,че ни разясняват всичките простотий за тоя 7 клас ! Наистина ще са ми от нужда !
nikchity
08-14-2011, 14:39
Не го мислете толкова ;) Е, вярно че без учене няма да стане, но не се спичайте прекалено. Аз толкова се бях притеснила .. особено по бг дали ще запомня текста, а той беше толкова лесен, имах време да го прочета поне 4-5 пъти, а се тревожех, че няма да имам време и за 1 .. после спокойно си написах черновата, после и на белова .. даже ми остана време
Вече с математиката друга работа.. там си изисква време и внимателност и все пак, ако си подготвен няма нищо страшно. Трябва много да се готвите за втория модул!
Радвам се, че за мен всичко това свърши! :grin: Въпреки че и по-трудно ме чака..
Всички казват 'Без Паника'... то е лесно да го кажеш... :D :D
Иначе и на мен 6 клас ми мина адски бързо дано да е така и със седмия :D
Как сте? Какво правите по цял ден?
Полезни линкове:
http://www.bgtest.eu/?f=list_tests&class=5
http://kursovete.com/index.php?m=814&lang=1
http://www.znam.bg/com/home
http://www.math10.com/bg
http://www.zapiski.info/
http://www.iskam6.com/testove-literatura/test-7-klas.html
http://math-bg.com/
http://pomagalo.com/
http://referati.com/
http://mat.net-bg.info/
http://www.myschoolbel.info/Test7.html/
www.raboti.com/school.php
http://bgtestove.com/
http://www.uni-bonn.de/~manfear/lang_mistakes_bg.php
http://www.belschool.net/poleznivrazki.php
http://homework.shvoong.com/bg/help/
http://www.uni-bonn.de/~manfear/test_bg.php
http://www.izpiti.net/saveti-za-roditeli-na-sedmoklasnici/
http://www.kadedaucha.com
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=247917&postdays=0&postorder=asc&start=0
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=257122&postdays=0&postorder=asc&start=0
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=145293
Сори,ако някой линк се повтаря... Би било хубаво някой админ или модератор да едитне мнението на алекс98 и да сложи тези линкове,който биха ни били полезни през годината...
thecreator
08-14-2011, 18:49
^ Аууу сайтовете са страхотни!!Ще са супер много от полза!!
Иначе аз съм си супер :D През деня излизам с приятелки, чета (остана ми само още 1 книга :grin: ) , радвам си се на хубавото време и такам :grin:
Вие?
Сега търся един сайт, от който попринцип учителите дават тестовете,но нещо не го намирам....
Ако го намеря ще постна...
bebzgirl
08-15-2011, 00:57
Леле,Tiin златна си ! Иначе аз съм по-притеснена за българския,отколкото за математиката,защото в текстовете никаква ме няма !
nolovexxx
08-15-2011, 07:53
Спокойно хора.. не е толкова трудно. :) Има много материал по математика, малко са часовете за преговор.. може би на 3-тия час входно ниво, за това перговаряйте от сега. По БЕЛ не е толкова трудно ще учите за свършен и несвършен вид на глагола, сложните изречения, наклоненията, фразеологични словосъчетания.. :-P
Абе като се учи няма трудно.... ЩЕ СЕ СПРАВИМ! ЩЕ УЧИМ! Няма да висим по компютрите.
Ако намеря още линкове ще ги постна.
awesomesheepy
08-15-2011, 12:09
Абе като се учи няма трудно.... ЩЕ СЕ СПРАВИМ! ЩЕ УЧИМ! Няма да висим по компютрите.
Ако намеря още линкове ще ги постна.
''Няма да висим по компютрите'' - Не е чак толкова нужно,няма да потъвате чак в учене.Трябва ви и малко свободно време.Повярвай,абсолютно всички(които сме 8 клас тази година) миналата година си казахме така - но..познай ;d
Просто си учите последователно и точно нещата и няма проблеми (: ^__^
Иначе браво на Tiin Доста добре е направила с линковете. :-o
Runaway11
08-15-2011, 12:33
awesomesheepy е права и аз така си казвах миналата година, но първоначално седях 24/7 на компа, както и през лятото, но после го сведох до 30 мин дневно..просто зависи от нагласата...
ПП Освен тези линкове може да следите темите в бгмама, защото там пускаха пробни изпити и аз от там доста тестове реших :D :D :D
marto12345
08-15-2011, 17:18
Другата година изпитите може и да са трудни, защото тая година бяха лесни (според мен)
Гледам, че сте обсъждали черновите - аз си правих, после преписах текста и ми стигна времето
Написах няколко големи простотии в преразказа (фактологически грешки), и пак изкарах хубава оценка, която ми стигна при кандидатстването
А по математика как се изплаших на текстовата задача, като видях, че е от движение, а всъщност се оказа лесна задача :D
Nikolcheto24
08-15-2011, 17:57
Най-много се притеснявам за математиката.Изобщо не ми е приятна и ми е мнооого трудна.А за 8 клас в нашия град няма голям избор.Ориентирам се към езикова или туризъм.
Дано да имаме късмет и изпита да е лесен. Защото наистина тази година изпита беше по-лесен от другите.
nikchity
08-15-2011, 19:58
Другата година изпитите може и да са трудни, защото тая година бяха лесни (според мен)
Гледам, че сте обсъждали черновите - аз си правих, после преписах текста и ми стигна времето
Написах няколко големи простотии в преразказа (фактологически грешки), и пак изкарах хубава оценка, която ми стигна при кандидатстването
А по математика как се изплаших на текстовата задача, като видях, че е от движение, а всъщност се оказа лесна задача :D
оо да, тази задача беше толкова лесна.. като цяло и аз съм на мнението, че изпитите си бяха лесни
направо вече като чуя бъдещите седмокласници как повтарят, че ще учат, няма да излизат много и т.н., направо ми става смешно как и аз ги дрънках тея глупости, а въобще не стана така :D а времето минава просто неусетно..
Здравейте :) изчетох цялата тема .. и аз съм бъдеща седмокласничка :)
Добре Дошла. И да пишеш повече :D :D
Амии то тва ся всички ни го повтарят УЧИ,УЧИ :D :D :D иначе от тебе няма да стане нищо,ако се изложиш на изпита в 7 клас.
bebzgirl
08-16-2011, 11:37
Хах,вие гледайте ся учиме цяла година и на края като дойде изпита му даваме яко спек :-D :-D Иначе абе я дайте малко по-ведро споделяйте кво прайте през ваканцията ;д !! Аз по цял ден навънка ала бала...
(бтв може ли да ме оставите септември аз да направя темата за настоящите 7класници ;дд )
Няма да правим нова тема.Просто ще преминуваме тази,ако алекс 98 не влезе във форума скоро,ще помолим някой Модератор. (мисля,че няма смисъл от нова тема,поне аз искам да си пишем в тая)