Влез

View Full Version : Настоящи седмокласници ;)

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14

bebzgirl
11-01-2011, 19:55
Цяла година 1ва смяна...е не ми ли е добре ? :grin: Днеска тоолкова много плюскане му ударихме на нещата от вчера ... Ужас кога мина това време.Сякаш вчера беше Август ...

FuckingFreak
11-02-2011, 06:40
^ Именно. Лятото ми мина като събота и неделя и отново бях на училище. :(

1вия срок съм 2ра, 2рия първа и така е по-добре, защото после май и юни месец излизам вечер, а ако съм втора смяна докато се прибера вкъщи, да се оправя и то стане време да си лягам направо :lol: И не ми се накъсва времето - сутрин уча, следобед на училище, прибера се вечер пак нещо уча....

Tiin
11-02-2011, 07:32
Цяла година 1ва смяна...е не ми ли е добре ? :grin: Днеска тоолкова много плюскане му ударихме на нещата от вчера ... Ужас кога мина това време.Сякаш вчера беше Август ...
Блазя ти.Аз с тая тъпа 2ра смяна не мога да излизам вечерта :@

wenii
11-02-2011, 18:59
Вие как сте ? Ето, че и тази седмица почти свърши 8-) :D

bebzgirl
11-02-2011, 20:17
Че 3 дни седмица много ли е ?... Искам ваканция !!!!! :-x

thecreator
11-03-2011, 08:02
Ей не съм писала от 2 дни тук ;дд .. Почти свърши ама ... още 2 дена ;дд .. Ама и те бързо ще минат ;д .. Вчера по химия правихме едно упражнение и ни събраха тетрадките с оценки .. в петък ще се разебре колко имам ъхх..стискайте палци.. По математика тест в понеделник за мъничко да беше станал днес , защото момчетата само се лигавят в час и :X нищо .. ще можем да се подготвим поне 8-) И такаммм .. :D

wenii
11-03-2011, 13:55
Че 3 дни седмица много ли е ?... Искам ваканция !!!!! :-x

Ми не съм казала, че са много .. просто и те минаха ( почти) :)

ioana150
11-03-2011, 14:08
Здравейте, искам да питам тези които са по английски по учебника Winners for bulgaria 7th grade направихте ли теста след Module 1 ?
Намерих един и ме интересува дали е същия! http://www.expresspublishing.co.uk/elt/bg/winners7thgrade/extrapractice/ep_mod_1.pdf Това е линка! Моля Ви отговаряйте много ми е спешно!!! :)

Tiin
11-03-2011, 18:04
Малеле днес ми е ужасен ден :D

wenii
11-03-2011, 19:09
Здравейте, искам да питам тези които са по английски по учебника Winners for bulgaria 7th grade направихте ли теста след Module 1 ?
Намерих един и ме интересува дали е същия! http://www.expresspublishing.co.uk/elt/bg/winners7thgrade/extrapractice/ep_mod_1.pdf Това е линка! Моля Ви отговаряйте много ми е спешно!!! :)

Изобщо не попълваме учебната тетрадка .. г-жата беше казала хората с по-високи оценки да си я купят .. купих си я, но още не ми е останало време да се упражня .. извинявай, но не мога да ти помогна :?

Ани, и аз съм така .. денят ми мина мн скапано ..

bebzgirl
11-03-2011, 19:56
Ние по английски сме с някви тъпи ,,energy'' с по 10000 учебни тетрадки и помагала... Направо са ми втръснали !

Абе само мене ли ме удря на любов или не съм някъв индивид ? Как ви върви школото иначе ? Първия срок го преполовихме почти.Колко бързо минава времето... :?

s0phie
11-04-2011, 15:13
И ние сме на ENERGY :D

FuckingFreak
11-04-2011, 18:58
6 по физика :grin: .... половината клас са с 3ки и 4ки. Отлични ученици се радваха на 3ки днес :lol:

Ние пък сме на един червен учебник, май на Просвета беше. 8-) Учебната тетрадка е синя.

Оффффф,а още не са ми пратили снимките от Хелоуин и се нервирам вече... Утре момичето е на село и кой знае кога ще има време по думите ѝ да седне на компютъра и да ги качи ..... :o

bebzgirl
11-04-2011, 20:11
Шест шестици по химия ! :grin:

FuckingFreak
11-04-2011, 20:36
^ Уаау, браво, кога ги направи толкова много?
Та ние сме още на 2рата част от химичните знаци и госпожата ни размества уроците даже.

bebzgirl
11-04-2011, 21:10
Нашата химичко-физичка е много яка :grin: Всеки час изпитва,обеснява много добре и стига да си учиш проблеми няма да имаш.Утре щяла да пита директорката направо да ми пише 6 за срока,защото няма въпрос (ПО ХИМИЯ),на който не съм отговорила :D :D

Tiin
11-05-2011, 08:03
:) Malele ot taq fizika nishtooo ne razbiram...

annie2
11-05-2011, 10:44
:) Malele ot taq fizika nishtooo ne razbiram...

Аз също имам 6 по физика на изпитване,но всичко е със зубрене знам 4-те урока на изуст ама нищичко не разбирам :?

s0phie
11-05-2011, 16:13
На мене физиката и биологията са ми тъмнаа Индия.. :D Справям се.. имам хубави оценки, но другите предмети ги разбирам, а тези двата-ИЗОБЩО.. ии не се справям със зубрене, а с учене .. простоооо едва в началото на годината сме, а аз искам вече да свършва ;д Тези хора ни надценяват.. много ни тормозят...

annie2
11-05-2011, 17:20
^ Е та то по биология какво има да разбираш? И вярно много ни надценяват адски уморена съм.Попринцип други години се чувствам така краят на годината,а сега дори не е средата на годината и нямам сили за нищо по цял ден от училище на сип от сип в нас половин час почивка учене 4-5 часа и в леглото и пак същото,а събота частни уроци само неделята ми е почивка охх да минава по-бързо годината

bebzgirl
11-05-2011, 19:57
^ Е та то по биология какво има да разбираш? И вярно много ни надценяват адски уморена съм.Попринцип други години се чувствам така краят на годината,а сега дори не е средата на годината и нямам сили за нищо по цял ден от училище на сип от сип в нас половин час почивка учене 4-5 часа и в леглото и пак същото,а събота частни уроци само неделята ми е почивка охх да минава по-бързо годината

+10 ... Знам,че някой ще си каже ''Ебаси лиглите!'',но всеки петък съм на предела на силите си.Имам 16 различни предмета.Да кажем,че по музика,физическо и рисуване не се учи.Какво остава за другите ? Сериозно,трудно намирам време за себе си,но никога не се лишавам от него !

FuckingFreak
11-05-2011, 20:35
По музика не се учи? Кажете го на нашия господин... Изпитва ни на уроците от учебника. Аз с едно прочитане и съм готова, но не им завиждам на по-голямата част от класа, които не са като мен и им трябват повече прочити... И аз се чувствам много изморена, а сме едва на половината на първия срок. Според мен българското образование не е добре измислено. Приятелката ми в Англия в момента е 8ми клас и държат онези GSCE's, а учат елементарни неща, особено по математика ми казва, че учат задачи с празни квадратчета. Само историята и литературата са им застъпени, но наистина е срамота да не знаеш миналото на държавата си или още повече пък има толкова добри английски писатели и да не ги изучаваха... Всичко друго учат като за обща култура и смятам, че това е начина. А после вече ако на някой му харесва даден предмет-да го следва като висше. За какво ми е да знам как се изчислява съпротивление, тези джаули, глупости, като знам, че майка ми не знае и 2 реда от учебника ми по Физика,а досега не се е случвало да я стресе ток. Просто е достатъчно да знаеш, че напрежението на мрежата е 200V, да не бъркаш в контактите с мокри ръце, с метални предмети и тнт, всички други глупости (и не само по физика) са ненужни!

bebzgirl
11-05-2011, 20:58
По музика не се учи? Кажете го на нашия господин... Изпитва ни на уроците от учебника. Аз с едно прочитане и съм готова, но не им завиждам на по-голямата част от класа, които не са като мен и им трябват повече прочити... И аз се чувствам много изморена, а сме едва на половината на първия срок. Според мен българското образование не е добре измислено. Приятелката ми в Англия в момента е 8ми клас и държат онези GSCE's, а учат елементарни неща, особено по математика ми казва, че учат задачи с празни квадратчета. Само историята и литературата са им застъпени, но наистина е срамота да не знаеш миналото на държавата си или още повече пък има толкова добри английски писатели и да не ги изучаваха... Всичко друго учат като за обща култура и смятам, че това е начина. А после вече ако на някой му харесва даден предмет-да го следва като висше. За какво ми е да знам как се изчислява съпротивление, тези джаули, глупости, като знам, че майка ми не знае и 2 реда от учебника ми по Физика,а досега не се е случвало да я стресе ток. Просто е достатъчно да знаеш, че напрежението на мрежата е 200V, да не бъркаш в контактите с мокри ръце, с метални предмети и тнт, всички други глупости (и не само по физика) са ненужни!

Maцка, не е чак така.Тва английските хлапета са супер тъпите в тоя случай.Физиката се изучава в 7 и 9/10 клас,ако влезнеш в езикова гимназия.Не е чак толкова сложно пък и е тъпо да не знаеш токова основни неща.Аз имах предвид,че всяка даскалка държи много на предмета и за да изкараш при всички хубави оценки трябва да наблягаш на всичко.Много тъпо е измислено,особено за 7 клас...

bebzgirl
11-06-2011, 10:16
Тая геометрия ме убива.Нищичко почти не разбирам,на уроците сме по-напред от колкото в клас и не мога да реша нищо от там а в клас някак си бутам задачите.Не знам какво ми става,но ми е като тъмна Индия !!!!! :-x :-x

FuckingFreak
11-06-2011, 10:43
^ А какво да кажа за нас, като още не сме я почнали... Така е де и ти си права за ученето и за предметите, но ако питам примерно някоя госпожа за предмет, по който не преподава и то основните неща съм сигурна, че няма да ги знае. Така че на нас ни изискват неща, а всичките претендират че предметът им е най сред всички... като реално погледнато само Български и литература и Математика са най-важни и преподавателите по тях наистина имат своето право да изискват неща от нас.

Fiction7577
11-06-2011, 10:54
Какъв ви е проблема за геометрията? Кажете... и без това искам да се сетя кво се учеше в 7 клас 8-)

annie2
11-06-2011, 14:30
Тая геометрия ме убива.Нищичко почти не разбирам,на уроците сме по-напред от колкото в клас и не мога да реша нищо от там а в клас някак си бутам задачите.Не знам какво ми става,но ми е като тъмна Индия !!!!! :-x :-x

И аз съм така не мога да си реша домашната :(

Tiin
11-06-2011, 16:36
Vie do kude ste po Literatura,zashoto nie tepurva vzimame Nemili-Nedragi...

thecreator
11-06-2011, 17:29
Ние гео-ята не сме я почнали още ;д
До л-ра и ние сме като теб Ани тепърва започваме..
Днес излизах и си купих палтенце за зимата :grin:

zlatit0o
11-06-2011, 17:30
Давайте задачите, каквото можем ще помагаме и обясняваме :P

Pamaa
11-06-2011, 18:30
Давайте задачите, каквото можем ще помагаме и обясняваме :P
++ .. Пак ми се решават такива задачи.. с тия корени не знам вече, ужасни са : ( . Иначе да, гадно е че по всичко трябва да се учи здраво за хубава оценка, но като пораснете поне няма да ви е срам, че не знаете как да изчислите съпротивлението, напрежението и тнт.. на един бас даже няма да можете да се хванете, ако това не знаете ;-) .

bebzgirl
11-06-2011, 19:08
Vie do kude ste po Literatura,zashoto nie tepurva vzimame Nemili-Nedragi...

Същото.Мацки и пичове,много ви моля,някой може ли да реши тези задачи ... :o

1.Един от ъглите,получен при пресичането на две прави,е по-малък от сбора на другите три с 1 5/9 от правия ъгъл.Да се намерят ъглите,образувани от правите.

2.Намерете градусната мярка на ъгъл ''а'',ако сборът и с градусните мерки на 2та съседни на а ъгли е равен на 1 5/9 от 180 градуса.

3.Докажете,че ако 2 ъгъла са равни,то и техните съседни ъгли също са равни.

wenii
11-06-2011, 19:17
От 3 дни не съм писала тук :? много съм болна, но днес се чувствам малко по-добре ... по литература започнахме да правим анализи на "Немили Недраги".. по математика още не сме свършили с разлагането.. много ми е трудно нищо не разбирам /още от сега :/ / упражнявам се, пререшавам задачи, ноо ... като, че ли най-схващам разлагането, чрез групиране .. в петък ще имаме контролно, най-вероятно няма да се справя .. по физика мисля,че стигнахме до законите на Джаул Ленц /или както се пише там :дд / .. и това е от мен .. :-)

annie2
11-07-2011, 04:29
Ние по Литература сме на 3-та глава на Немили-Недраги и ще почваме 5-та,а по български сме още на Художествен-текст

FuckingFreak
11-07-2011, 07:02
По литература сме на 1ва глава от Немили-недраги. Днес ще ни е 2ри час от както го анализираме. По български сме на Сложно съставно изречение - Видове. По математика тази година ни смениха учебника и сме с този на Анубис, и само се редуват теми от по 20тина урока Алгебра и Геометрия. Още не сме стигнали до 1вата тема на Геометрията, в сряда ще правим контролно на ФСУ и разлагане и я почваме. :)

annie2
11-07-2011, 13:21
^ Амии ние в нашият клас направо сме със светлинни години само по Български изоставаме и по География.По всички други предмети сме адски напред било то и от другият 7 клас

Fiction7577
11-07-2011, 14:59
3.Докажете,че ако 2 ъгъла са равни,то и техните съседни ъгли също са равни.

Е то тва само като знаеш, че два съседни ъгъла са равни на 180 градуса ти решава задачата.

Vagabond
11-07-2011, 16:20
В седми клас почнах цигарите.... :-D :D :D

wenii
11-07-2011, 17:41

И като гледам се гордееш с това :D

Tiin
11-07-2011, 18:15
BRAVO na teb :D

FuckingFreak
11-07-2011, 19:46
Само нашите ли преподаватели ни мразят ? Директорката ни нарича говеда и животни, тази по английски казва, че сме извънземни, а по биология ни описват като НАГЛИТЕ. :lol: Всъщност предпочитам "ударната група", по-яко звучи 8-)

wenii
11-07-2011, 19:51
Само нашите ли преподаватели ни мразят ? Директорката ни нарича говеда и животни, тази по английски казва, че сме извънземни, а по биология ни описват като НАГЛИТЕ. :lol: Всъщност предпочитам "ударната група", по-яко звучи 8-)

Според учителите нашият клас е най-шумният .. макар, че съм влизала в други часове и чувам същото 8-) че сме шумни, шумни сме .. ама чак г-жата по математика да ни задава въпрос "Говеда ли сте, кво сте " :Дд

IlovEmyPuffYToY
11-07-2011, 19:56

Според учителите нашият клас е най-шумният .. макар, че съм влизала в други часове и чувам същото 8-) че сме шумни, шумни сме .. ама чак г-жата по математика да ни задава въпрос "Говеда ли сте, кво сте " :ДдНа нас ни казват, че сме най-непослушният и шумен клас, но за сметка на това най-умен :grin:

bebzgirl
11-07-2011, 20:09
Славата на 7б се носи из цялото даскало.Наричат ни чудовища,лигльовци,идиоти, ретени ... днес в часа ни по музика директорката влезна и ни казва:
- Какво става тука бе,какъв е този шум? Всички в коридора излязоха,защото се изплашиха,че има някакво бедствие ... :lol:

''Блокадата'' ни за една от госпожите днес... Голям цирк беше :lol:

http://prikachi.com/images/786/4015786G.jpg

:D :D :D :D :D :D :D :D :lol:

wenii
11-08-2011, 09:27
Славата на 7б се носи из цялото даскало.Наричат ни чудовища,лигльовци,идиоти, ретени ... днес в часа ни по музика директорката влезна и ни казва:
- Какво става тука бе,какъв е този шум? Всички в коридора излязоха,защото се изплашиха,че има някакво бедствие ... :lol:

''Блокадата'' ни за една от госпожите днес... Голям цирк беше :lol:

http://prikachi.com/images/786/4015786G.jpg

:D :D :D :D :D :D :D :D :lol:

Като гледам вие наистина ги побърквате :-D :D

Vagabond
11-08-2011, 12:30
хах
гоУеми сте всички. :D

Vagabond
11-08-2011, 12:32

И като гледам се гордееш с това :D
:D :-D

FuckingFreak
11-08-2011, 15:09
Ххахахааа,лелеее страшна блокада :lol: Все пак влезе ли тази госпожа... Между другото, и ние сме 7б 8-)
Днеска имахме курбан и имахме само час на класа и класната вика "може да си приказвате тихо, ама да не съборите училището" .. 8-)

bebzgirl
11-08-2011, 17:52
Да,то тогава стана забавно. :D

6 по математика :grin: 8)

wenii
11-08-2011, 18:01

Браво, браво :) Ние утре ще правим контролно по математика, но само на формулите .. уж без оценки, но ако имаш едно грешчица ти пише 2 .. на оз си ги знам [happy]

bebzgirl
11-08-2011, 19:58

Браво, браво :) Ние утре ще правим контролно по математика, но само на формулите .. уж без оценки, но ако имаш едно грешчица ти пише 2 .. на оз си ги знам [happy]

Аз я изкарах на геометрията при намиране на неизвестен ъгъл или нещо от сорта.Аз така малко странно си именувам задачите :D Леле,колко неусетно минава времето! Само след 3 месеца ставам на 14.Вие кога ги навършвате (кой месец-аз съм февруари) :-D

Ето още 1 бисер от класа ...

Tака имаме си ние час по физика и изкарват най-добрия ми приятел на дъската.И госпожата го пита за формулата на ел.заряд,а той си няма и представа.Накрая му каза,че Q = I.t и поиска да го напише на дъската ...
При което той написа :
кю = Ай путе ! :lol: :lol: :lol: Направо паднах на земята ... 8-)

IlovEmyPuffYToY
11-08-2011, 20:49

Аз я изкарах на геометрията при намиране на неизвестен ъгъл или нещо от сорта.Аз така малко странно си именувам задачите :D Леле,колко неусетно минава времето! Само след 3 месеца ставам на 14.Вие кога ги навършвате (кой месец-аз съм февруари) :-D

Tака имаме си ние час по физика и изкарват най-добрия ми приятел на дъската.И госпожата го пита за формулата на ел.заряд,а той си няма и представа.Накрая му каза,че Q = I.t и поиска да го напише на дъската ...
При което той написа :
Уооооу и аз съм февруари - 10-ти :) Ти кой си?

Tiin
11-09-2011, 06:51
Stiskaite palci dnes shte me izpitvat na slojno sustavno s podchineno dopulnitelno i opredelitelno :D

Sujelqvam che ne pisha na kirilica,no nqmam laptop i vi pisha ot tableta :D

bebzgirl
11-09-2011, 10:49

При което той написа :
Уооооу и аз съм февруари - 10-ти :) Ти кой си?

23ти - Ваканцията :grin: :grin: :grin:

wenii
11-09-2011, 11:32
14 ще навърша чак на 18 август 2012.. :д далекичко е .. този бая ви е развеселил :D :D

Справих се на контролното по математика, но много се притеснявам, защото мисля, че обърках един знак и сега откачам :хх дано всичко да е наред .. много ще ме е яд да ми пише ниска оценка при положение, че си знам формулите ..

s0phie
11-09-2011, 14:51
Аз навършвам 14 на 4 Май! Кояя зодия сте ?? Аз съм Телец :D

wenii
11-09-2011, 15:00
Аз навършвам 14 на 4 Май! Кояя зодия сте ?? Аз съм Телец :D

Лъвче :D

IlovEmyPuffYToY
11-09-2011, 15:05
Аз навършвам 14 на 4 Май! Кояя зодия сте ?? Аз съм Телец :D водолей ;)

nepowtorima
11-09-2011, 15:19
14 ще навърша чак на 18 август 2012.. :д далекичко е .. този бая ви е развеселил :D :D

Аз 10 дена след теб :д
Наистина си е доооста далекичко..

FuckingFreak
11-09-2011, 16:03
Телците са най-яката зодия :-)
Аз съм близнак, на 10 юни съм 8-)

Днес закъсняхме с 2 секунди за Историята и ни изправи на дъската. Ние сме стигнали до урока за евреите, по-точно днес взехме преговора след него. На 4те момичета ни отвори различни теми, но и 4те изкарахме 6тици :grin: Аз бях за 4, а тя ми вика, че се колебая между 5 и 6 и трябва да полагам мъъъничко повече усилия 8-)

Написах есе на тема Моето училище и нещо като подзаглавие - Какво научих в училище за 7 години. Ще го предам след уикенда, защото има още корекции по него, които трябва да бъдат направени.

annie2
11-09-2011, 16:46
И аз съм Близначе ии имам 6 по история и математика :grin:

thecreator
11-10-2011, 06:17
Аз пък съм дева :P :D
Леле хора какво стана вчера :Х.. Имаме ние 2 часа И.И и - 1 час смях до дупка с г-та като почна да ни говори за говеда дет само се хранят и правят деца :lol: :lol: :lol: и едно момче закача нали приятелката до мен , защото тя е от външната страна и тя нали вика -спри , спри и г-та вика - ето калоян е едно говедо , което иска да и направи деца :lol: :lol: :lol: :lol: простооо :Х ..2 час едно момче беше изпило 2 монстъра - отвратителните напитки и не беше яло нищо и когато оставаха 15 мин се иповръща в час :Х после айде евакулация всички вън от стаята и ни казаха да си тръгнем :D

FuckingFreak
11-10-2011, 07:36
^ Хаха идеално... :lol: Тия манстъри мислят, че като ги пият стават много интересни и безсмъртни, ама на тая възраст особено както не са развити момчетата става лошо 8-)

По математика имахме тест и всичко реших, обаче в междучасието преписвах от черновата на беловата, че не ми стигна време... доста объркани задачи имаше :x

summerxtime
11-10-2011, 09:31
Аз съм скорпионче на 19 ноември съм :-D

bebzgirl
11-10-2011, 11:24
Eхее,ти си бая далечко.Аз съм риби и съм в чудесен синхрон с козирозите,лъвовете и водолейте ... :-D

wenii
11-10-2011, 16:53
Eхее,ти си бая далечко.Аз съм риби и съм в чудесен синхрон с козирозите,лъвовете и водолейте ... :-D

Идеално :D

IlovEmyPuffYToY
11-10-2011, 16:59

Идеално :D
:lol: И с мен :-D Ние утре ще имаме тест по Биология върху прокариотните организми май беше ...Вие докъде сте с материала :)

summerxtime
11-10-2011, 18:46
Аз пък утре умам тест по История .. Пожелайте ми късмет! :D :D

bebzgirl
11-10-2011, 19:13
Късмет на всички ...
Еми така де всеки може да сподели по кой предмет,до къде са ...
- Математика - свойства на кръстни,съответни и прилежащи ъгли - 28 урок ...
- История - Урока след религийте в Месопотамия.
- Биология - следващия път тест на прокариотните и еукариотните организми.
- География - Полезни изкопаеми на Азия
- Български - тепърва почваме сложно съставните изречения.
- Литеретура - Утре ще правим анализи на 3 глава от немили-недраги.
- Химия - края на раздела с валентността
- Физика - Свойства при последователно и успоредно свързване на проводници ... :D

wenii
11-10-2011, 19:14
Аз пък утре умам тест по История .. Пожелайте ми късмет! :D :D

Късмет : )

Ние днес имахме 2 изненадващи контролни по български и по биология . . по биология всичко си написах, по български не съвсем 8-) В понеделник ще ме изпитат по български..А утре имам контролно по математика, моля ви пожелайте и на мен успех :хх

FuckingFreak
11-11-2011, 07:04
Успех, Вени :-)

Математика - вчера взехме първия урок от Геометрията (маааалко сме назад)
Български - сложно съставно с подчинено определително (упражнение)
Литература - 3та глава от Немили-недраги
Химия - Валентност (и тук сме малко назад, много часове изпуснахме и имаме 1 път в седмица)
История - взехме упражнение и другия път или тест, или започваме Древна Елада
Физика - Закон на Джаул - Ленц
География - Климат и климатични области в Азия

thecreator
11-11-2011, 07:31
Късмет и на Вени и на summerxtime
Така :
Математика: Съседни ъгли,противополжни 26 урок мисля
Български език:Сложно съставно с подчинено допълнително - пунктуация
Л-ра - днес ще взимаме 1 ва глава от Немили-недраги
Химия-Химични уравнения и днес упражнение
Биология- Образувателна и основна тъкан
История-Образование в Египет и Месопотамия
География-Климатични пояси в Азия
Физика-Източници на енергия

IlovEmyPuffYToY
11-11-2011, 09:47
изненадващо изпитване по Бългаски=2 :shock:
+ забележка по бг за без домашна и за смеене и невнимаване в час и среща с родителите (+ унижаване пред целия клас как миналата година съм била тооолкова добра по бг, а тази съм се проввалила...) ...
I'm busted и не знам майка ми как не ме уби (а само ми крещя...Мноооого дълго и мъчително...)
Не знам какво да правя и как да я оправя, че животът ми е свършил вече...

s0phie
11-11-2011, 10:53
IlovEmyPuffYToy, спокойно! И аз имам забележка за без дом. раб., но по География! ... Дишай... не може всичко да ни е изрядно... та ние смее деца.. искаме някакво забавление : ))) ; )

Математика - днес взехме първия урок по Геометрия
БЕЛ - Сложно съставно с подчинено обстоятелствено (( Български език )) и втора глава на Немили-недраги ( Литература )

IlovEmyPuffYToY
11-11-2011, 11:05
IlovEmyPuffYToy, спокойно! И аз имам забележка за без дом. раб., но по География! ... Дишай... не може всичко да ни е изрядно... та ние смее деца.. искаме някакво забавление : ))) ; )

БЕЛ - Сложно съставно с подчинено обстоятелствено (( Български език )) и втора глава на Немили-недраги ( Литература )
aми то е ясно, но никой него рабира - нито родителите ми, нито чревоугодната ми г-жа "литератка" :-x Не знаеш под какво напрежение бях - тя ме изправи на дъската и аз си мърморя под носа и тя само няква ме зяпа и казва, че не може да чуе нищо, при всяка малка грешчица ме спира и казва някой друг да продължи, всички ме зяпат и аз се паникioсах - казах две-три неща и си глътнах езика...Чашата преля, когато като седнах и едни почнаха да ме разсмиват - засмях се...Как ти стои това на двойката отгоре ? :shock: :booooomb: омг каква ситуация просто...

wenii
11-11-2011, 14:09
Български-сложно съставно с подчинено обстоятелствено
Литература-V глава на "Немили Недраги"
Математика-правихме контролно след разлагането и започваме нов раздел..
История-урока след Религията в Месопотамия .. беше вещо за древния изток :д

s0phie
11-11-2011, 16:34

aми то е ясно, но никой него рабира - нито родителите ми, нито чревоугодната ми г-жа "литератка" :-x Не знаеш под какво напрежение бях - тя ме изправи на дъската и аз си мърморя под носа и тя само няква ме зяпа и казва, че не може да чуе нищо, при всяка малка грешчица ме спира и казва някой друг да продължи, всички ме зяпат и аз се паникioсах - казах две-три неща и си глътнах езика...Чашата преля, когато като седнах и едни почнаха да ме разсмиват - засмях се...Как ти стои това на двойката отгоре ? :shock: :booooomb: омг каква ситуация просто...

Pазбирам те!! На мен все ми се случват такива неща.. в нашия клас КОЙ КАКВОТО ПРАВИ ВСЕ АЗ СЪМ ТАРТОР... :? :booooomb: Нормално ли е е, според вас, да не правя нищо ии все да ме обвиняват, а когато се защитя ми казвват, че все съм се оправдавала ?!?!?!?!?! :shock:

IlovEmyPuffYToY
11-11-2011, 16:36

Pазбирам те!! На мен все ми се случват такива неща.. в нашия клас КОЙ КАКВОТО ПРАВИ ВСЕ АЗ СЪМ ТАРТОР... :? :booooomb: Нормално ли е е, според вас, да не правя нищо ии все да ме обвиняват, а когато се защитя ми казвват, че все съм се оправдавала ?!?!?!?!?! :shock: oхх мани, мани 8-)

FuckingFreak
11-11-2011, 16:52
^Абе, не е така, повярвайте ми. Колкото и да мразите даден учител... Когато 1-2-3 пъти не сте внимавали в часа му и сте му показали явно неуважение, много ясно, че за всяко нещо, което се случва около вас, ще обвинява точно вас. Имам един такъв индивид в класа 1-2 пъти да развали дисциплината и цял час го обвиняват после,дори и да няма нищо общо .. :)

IlovEmyPuffYToY
11-11-2011, 18:15
^Абе, не е така, повярвайте ми. Колкото и да мразите даден учител... Когато 1-2-3 пъти не сте внимавали в часа му и сте му показали явно неуважение, много ясно, че за всяко нещо, което се случва около вас, ще обвинява точно вас. Имам един такъв индивид в класа 1-2 пъти да развали дисциплината и цял час го обвиняват после,дори и да няма нищо общо .. :)
aбе и ти си права :) Само дето това ми беше първото за деня провинение

bebzgirl
11-11-2011, 18:32
Awww , шалът ми мирише на него :oops: Бях си го забравила в него ... :D

Така де това не е по темата.Споделям мнението,че наистина когато нарушиш 1-2 пъти дистциплината и вече те нарочват.Ама при нас вече не изброяват,ами казват ''половината клас'' :D

IlovEmyPuffYToY
11-11-2011, 18:33

Така де това не е по темата.Споделям мнението,че наистина когато нарушиш 1-2 пъти дистциплината и вече те нарочват.Ама при нас вече не изброяват,ами казват ''половината клас'' :D в кого? :D boyfriend? :D

wenii
11-11-2011, 19:34

Така де това не е по темата.Споделям мнението,че наистина когато нарушиш 1-2 пъти дистциплината и вече те нарочват.Ама при нас вече не изброяват,ами казват ''половината клас'' :D

Колко романтичноо :D

bebzgirl
11-11-2011, 19:40

Така де това не е по темата.Споделям мнението,че наистина когато нарушиш 1-2 пъти дистциплината и вече те нарочват.Ама при нас вече не изброяват,ами казват ''половината клас'' :D в кого? :D boyfriend? :D

Надявам се! Засега нещата вървят по мед и масло,надявам се до коледа да мога да се похваля,че съм от обвързаните и да е с него :-D :oops:

IlovEmyPuffYToY
11-11-2011, 19:44

Надявам се! Засега нещата вървят по мед и масло,надявам се до коледа да мога да се похваля,че съм от обвързаните и да е с него :-D :oops: щастливка :-D На мен никога не ми провървява. С никого. Май е заради характера... :(

bebzgirl
11-11-2011, 19:55
E не е така.Минах през едно ГОЛЯМО БОКЛУКЧЛИВО разочарование преди да стигна до Него.Човек просто трябва да се научи и да губи,в това е цаката.Аз съм непоносима с хората,които ме дразнят,и ангелче с хората,които обичам.Всичко се научава. :D

ПП. : Фейсбук имаш ли да те адна ?

s0phie
11-12-2011, 13:10
E не е така.Минах през едно ГОЛЯМО БОКЛУКЧЛИВО разочарование преди да стигна до Него.Човек просто трябва да се научи и да губи,в това е цаката.Аз съм непоносима с хората,които ме дразнят,и ангелче с хората,които обичам.Всичко се научава. :D

ПП. : Фейсбук имаш ли да те адна ?

Била съм с доста момчета, НО никой не е подходящ.. надявам се.. другата година да се запозная с подходящия, аа bebzgirl КЪСМЕТ!!!! Дано потръгне!! :)

FuckingFreak
11-12-2011, 15:15
И при мен е така... или симпатиите са от моя страна, или от друга. Но не мога да съм с някой, ако нямам чувства и да се надявам, че "те ще дойдат с времето". Въпреки, че сме само 7ми клас и тепърва започваме с момчета :)

късмет bebzgirl, дано всичко мине добре :-)

IlovEmyPuffYToY
11-12-2011, 15:23
И при мен е така... или симпатиите са от моя страна, или от друга. Но не мога да съм с някой, ако нямам чувства и да се надявам, че "те ще дойдат с времето". Въпреки, че сме само 7ми клас и тепърва започваме с момчета :)
хих, би трябвало, ама от бившия ми клас повечето започнаха от 2-ри без бъзикк (останалите от 4-ти и 5-ти ) :lol: :lol: :lol:
Иначе аз от детската мноо им се дразнех дразня на момчетата (не знам защо) и само се биех с тях - сега ги дразня :razz: Просто съм ужасна и затова всичките бягат, като ме опознаят :lol: (не се гордея с това, ама си е така)...Напоследък някакви ми пишат и всичките ги одрязах ... :? Работата е, че този когото харесвам, като си писахме един - два пъти и беше дотам...Нямам подход ...И това, момичета, доказва теорията ми, че момчетата не гледат само външния вид, въпреки че много момичета смятаат, че е така :) Няма нищо, аз заникъде не съм се разбързала, за всеки влак си има пътници ;) :)

FuckingFreak
11-12-2011, 16:01
^ точно.

Но има и момчета, които гледат само външния вид и си мислят, че могат да имат всяка, и жената е някаква робиня ... мисля,че всички знаем за кой тип момчета става дума. :)

IlovEmyPuffYToY
11-12-2011, 16:13
^ точно.

Но има и момчета, които гледат само външния вид и си мислят, че могат да имат всяка, и жената е някаква робиня ... мисля,че всички знаем за кой тип момчета става дума. :)
oфф да, аз тия фешънчета най-много ги мразя и с такива не се забърквам ;)..Този, когото харесвах, беше от другия тип

Tiin
11-12-2011, 16:27
Хайде ще стискаме палци Ha Bebzgirl. Аз не знам дали ви се похвалих,че вече официално от 3 седмици съм от обързаните :Д

IlovEmyPuffYToY
11-12-2011, 16:37
Хайде ще стискаме палци Ha Bebzgirl. Аз не знам дали ви се похвалих,че вече официално от 3 седмици съм от обързаните :Д Wow браво бе :) :) поздравления :-)
Хора, започвам да се чувствам тъпо :D

s0phie
11-12-2011, 16:57
Хайде ще стискаме палци Ha Bebzgirl. Аз не знам дали ви се похвалих,че вече официално от 3 седмици съм от обързаните :Д Wow браво бе :) :) поздравления :-)

Защото си без гадже ли?? БРАВО!!! И аз... ! Ние с тебе сме щастливите необвързани!!! :D

IlovEmyPuffYToY
11-12-2011, 17:03

Защото си без гадже ли?? БРАВО!!! И аз... ! Ние с тебе сме щастливите необвързани!!! :D
Eми горе-долу - всички си намирате идеалният-този, когото харесвате, пък на мен мe зарибяват такива, дето не харесвам :D
Forever alone, човек, forever alone :D

Tiin
11-12-2011, 17:18
И аз бях отчаяна,ноо ето че се появи човека :Д

IlovEmyPuffYToY
11-12-2011, 17:24
И аз бях отчаяна,ноо ето че се появи човека :Д
Не съм отчаяна :-D :-D Човекът винаги се появява, когато най-малко очакваме, май :-D

Tiin
11-12-2011, 17:50
Уф,обаче от както майка ми научи не спира да ме разпитва :Д ..

IlovEmyPuffYToY
11-12-2011, 17:57
Ми ти що й казваш ??Аз нито един път, когато съм се зарибявала не съм й казвала (а това става още от детската :D) ...Tи остави това че те разпитва е нормално, само да не започне да прави като майката на една съученичка, която като разбрала един ден й написала на ръката нещо от сорта на, че обича гаджето си :lol: И съученичката, като казала за това на гаджето си и то само се изчерви и каза, че вече ще го е срам да погледне майка й :lol:

Tiin
11-12-2011, 18:06
Ми ти що й казваш ??Аз нито един път, когато съм се зарибявала не съм й казвала (а това става още от детската :D) ...Tи остави това че те разпитва е нормално, само да не започне да прави като майката на една съученичка, която като разбрала един ден й написала на ръката нещо от сорта на, че обича гаджето си :lol: И съученичката, като казала за това на гаджето си и то само се изчерви и каза, че вече ще го е срам да погледне майка й :lol:
Да не съм луда да и кажа аз...Тя разбра от някаква нейна приятелка,която е видяла в моя Faceboook

bebzgirl
11-12-2011, 19:03
Meрси на всички :-) Ани,честито ! Пожелавам ви много,много любов ! :)

Tiin
11-12-2011, 19:10
Мерси :) . А вие с това момче гаджета ли сте? Или не още?

bebzgirl
11-12-2011, 19:25
Мерси :) . А вие с това момче гаджета ли сте? Или не още?

Не ходим (по-горе съм го написала).Все пак се надявам нещата да се получат ;)

Абе гледахте ли филма Friends with benefits ? :)

s0phie
11-12-2011, 20:21
^ Nope.

btw. А виее колко гаджета сте имали до сега.. катоо говорим от 6 клас до 7ми клас, защото преди това не е било нищо.. със сигурност.. :D :-D Аз съм имала... 10-11 гаджета :( за цяла година :( Вие ??

IlovEmyPuffYToY
11-12-2011, 20:58
^ Nope.

btw. А виее колко гаджета сте имали до сега.. катоо говорим от 6 клас до 7ми клас, защото преди това не е било нищо.. със сигурност.. :D :-D Аз съм имала... 10-11 гаджета :( за цяла година :( Вие ??
Eгати ... Нула ....Ама свалки и такива глупости доста хД (Към мен имах предвид) :lol:

bebzgirl
11-12-2011, 21:48
Божее,и кво тия всичките сигурно си ги ''обичала'' ?! :lol: :lol: Хаха,сериозно,ама чак втория срок на 6 клас се влюбих за 1 път.Сериозна връзка не съм имала.Има свалки,но какъв е смисъла,ако не обичам човека,който е с мен ?Така де,всеки с избора си ! :)

s0phie
11-13-2011, 01:21
мм... двама обичах : ))) с другите беше за дни, седмица/и... обичайните тийн глупости... :) Но ДА права си.. не съм ги обичала всички, естествено!

Tiin
11-13-2011, 09:24
Kирилицата е задължителна.Extremescream

wenii
11-13-2011, 09:24
Божее,и кво тия всичките сигурно си ги ''обичала'' ?! :lol: :lol: Хаха,сериозно,ама чак втория срок на 6 клас се влюбих за 1 път.Сериозна връзка не съм имала.Има свалки,но какъв е смисъла,ако не обичам човека,който е с мен ?Така де,всеки с избора си ! :)

+1

Tiin
11-13-2011, 09:26
Не знам Софи,ноо аз не бих броила човек за гадже,ако сме били заедно ден или дори само седмица...

FuckingFreak
11-13-2011, 11:26
Честито, Ани! Много любов :-)
Ти ме вдъхнови за аватара ми 8-)

Леле от 20тина минути слушам една песен - Adele-Set fire to the rain. Повечето тийн-чета не слушат такава музика, но аз не се ограничавам.. Уникална е. А безспорно любимата ми песен е "Rolling in the deep", защото откривам много от себе си в нея, но не само в нея, в много от нейните песни...

Иначе аз съм имала точно един, но отидох на лагер, там открих "идеалния човек", но той не беше способен да поддържа приятелство от разстояние и за това сега дори и не общуваме :( Явно така е трябвало да се случи...

IlovEmyPuffYToY
11-13-2011, 11:36
Честито, Ани! Много любов :-)
Ти ме вдъхнови за аватара ми 8-)

Леле от 20тина минути слушам една песен - Adele-Set fire to the rain. Повечето тийн-чета не слушат такава музика, но аз не се ограничавам.. Уникална е. А безспорно любимата ми песен е "Rolling in the deep", защото откривам много от себе си в нея, но не само в нея, в много от нейните песни...

Иначе аз съм имала точно един, но отидох на лагер, там открих "идеалния човек", но той не беше способен да поддържа приятелство от разстояние и за това сега дори и не общуваме :( Явно така е трябвало да се случи...Mного съжелявам за вас, но има страшно много други момчета и надали той е единственият подходящ :)
Иначе аз Страшно, Изключително Много обичам Адел и нейните песни, а от няколко нейни интервюта разбрах, че тя и като човек е много земна, забавна и готина (мое мнение), любимата й песен ми е Set fire to the rain наистина 8-) Така че не знам за кои тийнчета говориш, ноо не съм от тях 8-) :P (Е, добре де, слушам и мн пънк, но всеки с вкусовете си :-D)
A aватарът ти ми напомни, че Рири едно време беше толкова готина, а сега нещо славата й повлия зле и песните й мн мн вече не ме кефят...Вас кефи ли ви сегашната Риана или предпочитате старата? 8-)

Tiin
11-13-2011, 12:37
Сегашната Rihanna ми харесва повече ... Клиповете и са страхотни...Особенно последния (we found love)<3

IlovEmyPuffYToY
11-13-2011, 13:16
Сегашната Rihanna ми харесва повече ... Клиповете и са страхотни...Особенно последния (we found love)<3
Mхм всеки с вкуса си
Аз сядам да уча, че...
Пожелайте ми утре да НЕ ме изпитат по литература 8-) :D

Tiin
11-13-2011, 16:37
Кирилицата е задължителна. Extremescream

wenii
11-13-2011, 16:37
Mхм всеки с вкуса си
Аз сядам да уча, че...
Пожелайте ми утре да НЕ ме изпитат по литература 8-) :D

Дано да не те изпитат, но все пак успех :)

wenii
11-13-2011, 16:38
Dano da ne te izpitat po literatura :D

Na men mi stiskaite palci,che utre shte pravim test na geometriqta ( a az pochti nishto ne razbiram tam ;x)

Забелязах, ч за втори път постваме мнения едновременно 8-)

Хайде и на теб стискаме палци :)

FuckingFreak
11-14-2011, 06:18
Късмет с изпитванията и тестовете. Днес ни връщат контролното по математика на формулите и разлагането... 8-) Дано не правим контролно по История за края на раздела...

Иначе и на мен ми харесва сегашната Риана. Преди беше на 16-17, просто тя израсна, промени се - стана жена, няма как да си остане онова сладко момиче. Пък и поне на мен би ми писнало да я гледам все една и съща. Иначе новото и гадже (което се снима в we found love) е хубаво, по-хубаво е от Chris Brown, въпреки че не си падам по перхидролени момчета. :-D

Tiin
11-14-2011, 07:29
След малко отивам на урок по Математика... даноо да ги разбера тия задачи,че не знам какво ще правя на този тест :X ... В моето даскало е ужасно последно взимахме по 3 урока на час и никoй нищо не разбира ;X

wenii
11-14-2011, 10:19
След малко отивам на урок по Математика... даноо да ги разбера тия задачи,че не знам какво ще правя на този тест :X ... В моето даскало е ужасно последно взимахме по 3 урока на час и никoй нищо не разбира ;X

3 урока на час :shock:

За утре имам урок по химия, урок по география, два урока по биология, ще ме изпитат по български.. мн ми е натоварено :х

betunka
11-14-2011, 19:51
охх мен утре ще ме изпитват по история и по физика.. Днес имах тест по български за подчинено определително изречение и се надявам да хвана 5 или 6 :grin:

Tiin
11-15-2011, 06:22
Офффф резултатите ще излязат ден преди рождения ми ден :x - http://www.mon.bg/opencms/export/sites/mon/top_menu/general/7klas/zapoved09-1251_03-09-2011_priem7kl.pdf

Иначе вчера теста по МАТ беше униклано труден.Голям зор ще видя с тази геометрия...

thecreator
11-15-2011, 16:30
Ах , от кога не съм писала , за което съжелявам ... Така по математика имам пълна 5ца :grin: радост направо , като гледам другите оценки на класа .. По физика днес ни раздадоха едни листчета със задачи и ще видим чааак във вторник какво съм изкарала и утре имам да уча супер много по география грр ;с..
Ани спокойно!! Хубава оценка ще имаш ..;дд
И все пак късмет :-)

FuckingFreak
11-15-2011, 18:57
Хей, вие гледате ли Х фактор? Моите любимци на 1во място са Александра и Рафи, а след тях - Богомил. Тази Стела въобще не е за там - на прослушванията беше много по-добре, а сега ми стана антипатична, а дори пее фалшиво ... :-o

callia
11-15-2011, 19:39
Теми, аз имам 6ца по руски и 5ца по химия... ооо, и по география прайхме контролно... божкеее, мъртва съм :booooomb: :booooomb: айде пожелате ми утре да забраят да ме изпитат по биогнусия... 8-[

callia
11-15-2011, 19:40
Офффф резултатите ще излязат ден преди рождения ми ден :x - http://www.mon.bg/opencms/export/sites/mon/top_menu/general/7klas/zapoved09-1251_03-09-2011_priem7kl.pdf

Иначе вчера теста по МАТ беше униклано труден.Голям зор ще видя с тази геометрия...

ставаме двама, или две, де...

FuckingFreak
11-16-2011, 08:16
Късмет :-)

Днес съм на дерматолог към 12, защото ми се появиха обриви по ръцете и може би е някаква алергия. Пропускам час на класа със сигурност, но дано стане така, че и историята да пропусна, че ще правим 20 минути контролна на Древен изток... А не съм учила особено много 8-)

wenii
11-16-2011, 19:35
Роси, дано се оправиш бързо :)

stef98
11-16-2011, 19:48
Хора ще ви питам за ограмна услуга!! Ако имате тестове и задачи по история за 7 клас на издателство Булвест 2000. Мооля да ми даде въпросите и отговорите на теста за древния изток. Знам, че съм много нахална, но знам ли.. може някой да се отзове!! МОЛЯ!! Трябва ми за петък!

wenii
11-16-2011, 19:55
Хора ще ви питам за ограмна услуга!! Ако имате тестове и задачи по история за 7 клас на издателство Булвест 2000. Мооля да ми даде въпросите и отговорите на теста за древния изток. Знам, че съм много нахална, но знам ли.. може някой да се отзове!! МОЛЯ!! Трябва ми за петък!

Не мога да помогна, съжалявам :(

bebzgirl
11-16-2011, 20:11

Ако ми снимаш теста,мога да го реша ;) Абе да ви питам кой,къде ще влиза ?

Tiin
11-17-2011, 05:46
Стискайте палци днес,че имам тест по физика...Нищо не разбирам почти,но да видим какво ще направя...

stef98
11-17-2011, 06:48

Нищо. Благодаря ви много! :)) Там е работата, че те стоят при госпожата и тя ги дава само когато имаме контролно, и отговорите ги няма отзад... ;dd Еми карай, пожелайте ми късмет. :D

wenii
11-17-2011, 11:55

Нищо. Благодаря ви много! :)) Там е работата, че те стоят при госпожата и тя ги дава само когато имаме контролно, и отговорите ги няма отзад... ;dd Еми карай, пожелайте ми късмет. :D

Късмет :-)

FuckingFreak
11-17-2011, 17:10
Вчера малко си дадох почивка от училище... 8-) иначе на въпроса кой къде ще влиза - нищо не съм решила още, още по-малко пък и какво искам... Много съм объркана, но като цяло имам няколко варианта - нещо с математика;интериорен дизайн;журналистика. Икономиката все още не съм я изключила напълно, но биологията със сигурност - може и медицината да е доходна професия, но някак си не ми харесва... 8-)

callia
11-17-2011, 19:29
аз пък се колебая м/у немската, руското и изкуствата... (мн съм талантлива ;))

nepowtorima
11-17-2011, 20:03
.. хей .. здравейте.. АЗ уж щях да пиша тук, но от това училище капчица време нямам чак в 23 часа мога да отпочина за малко и набързо.. да си напиша каквото имам, защото утре ще ставам 6 часа и пак няма да мога да си отворя очите.

Посъветвайте ме какво да правя..
Няма да кандидатствам в друго училище, тъй като моето е най-хубавото в града /града ми е сравнително малък със сравнение с другите/..
Имам 3 избора..
природоматематическа - със усилено изучаване англ. език, математика, инф. техн.
хуманитарна - със усилено изучаване на англ. език, БЕЛ, история и цивилизация
обикновенна - сичко нормално..
Искам да отида във природоматематическата , защото почти целия ми клас ще са там.. /приятели.. т.н./.. но аз исках да уча право, да знам, че ще ми трябва бълг. език и история, но не искам да ходя в другия клас, защото там са ужасни всички.. и все пак.. според мен не е задължително да уча в хуманитарна, за да кандидатствам с право.. и все пак .. кой знай колко пъти ще си променя решението до 12 клас.
ох съжалявам, че стана толкова дълго
Кажете вие кое бихте избрали

SladkaZagadka
11-17-2011, 20:12
^ Ще ти дам пример. Аз сериозно съм хуманитарна натура, удоволствие ми доставя да изучавам литературата, историята, езиците - последствах стремежа си единствена от бившия ми клас, 90 процента се забиха в математическа паралелка, а сега там е пълна лудница, гъчканица и не са доволни, `щото приятелствата им се разпаднаха и бяха моменти; стремежите им бяха да не останат на сухо. И, за Бога, какъв е тоя страх от нови хора o_O - никой няма да те изяде, а и по-добре ли е да си останеш при същите, вместо да се развиваш в насоката, която би ти била полезна занапред? Аз си намерих много по-добри и честни хора за приятели в новия клас, защо толкова избягваш промяната?
Гледай себе си - приятелите ако са истински няма да ги изгубиш дори и да отидеш в друго училище. Какво като са ужасни всички в другия клас -
първо, ти не знаеш кой ще бъде там
второ, опознала ли си хората - всеки един по отделно, за да ги слагаш под общ знаменател - преди направих подобна грешка и сега виждам, че не съм била права ама въобще и се радвам на средата в новия клас
А и как целият клас ще е ужасен, а ти ще си си ок? :-D

WPotter
11-18-2011, 20:40
Здравейте, имам един въпрос за кандидатстването :
- Желанията към кое дск да кандидатствам след или преди изпита се пишат?

annie2
11-19-2011, 08:01
И аз имам въпрос.Когато кандитастваш за 2-ри модул може ли примерно само по Български на 2-ри модул или трябва и по двете

FuckingFreak
11-19-2011, 10:38
^ Ако ще кандидатстваш, то остани и на Втория модул. Ако всичко от Първи модул ти е решено правилно, но не си останала за Втори, крайната ти оценка пада на 4 и нещо, а едва ли ще успееш да напишеш всичко вярно, така че с оценка като 3ка не мисля, че ще се задоволиш. По-добре е да останеш, защото оттук оттам могат да ти дадат някоя точка.

WPotter, документите, към училището, в което ще кандидатстваш се подават след изпита. :)

annie2
11-19-2011, 12:47
Ами да аз искам да остана на 2-ри модул,но само по Български по Математика се боря за 4-ка,а на 2-ят модул задачите са трудни и с отворени решения

bebzgirl
11-19-2011, 12:50
Aз на твое място бих си стегнала мързеливия задник и бих научила да решавам задачите.От това ти зависи бъдещето бе момиче,как така няма да се явяваш на 2ри модул :shock: :shock: ?? Час повече или по-малко,толкова ли ти е ценен,че да жертваш образованието си нататък заради него ? :?

bebzgirl
11-19-2011, 13:11
Здравейте, имам един въпрос за кандидатстването :
- Желанията към кое дск да кандидатствам след или преди изпита се пишат?

ВАЖНО
Да.Значи редът,в който се правят нещата е :
1- Изпити
- БЕЛ - 21 май 2012 г
- Математика - 23 май 2012 г
2- Излизат резултати - до 4.06.12г.
3- Подаване на документите с желанията ти в училището гнездо - 15-20 юни 2012
Пишеш желания (пример) :
- АЕГ
- ИЕГ
- ФЕГ
и си приет в ФЕГ.Компютърът започва от първото ти желание и се движи надолу.Ако бала ти стига за него оставаш,ако не минаваш на 2ро,3то,4то и т.н.
4- Резултати от 1во класиране - 26.06.12г.
5- Подаване на заявление за 2ро класиране - 29.06.12г.
- При второ класиране компютъра може да се движи само нагоре.Тоест,ако си писал желания :
- АЕГ
- ИЕГ
- ФЕГ
и си приет в ФЕГ,но не си доволен се записваш в 2ро класиране.В него компютърът може да отиде на ИЕГ или АЕГ-стига да имаш достатъчен бал или да остане на ФЕГ. :)
6- Трето класиране се запълват незапълнените места.

Още нещо.Бал за съответен вид гимназия се образува по следния начин.

- за профил „Хуманитарен": утроената оценка от теста по БЕЛ + оценката от теста по математика + оценката по БЕЛ + оценката по още един предмет /ще го видите в план-приема/ от удостоверението за завършен 7. клас;

- за профил „Природоматематически" и „Технологичен": утроената оценка от теста по МАТ + оценката от теста по БЕЛ + оценката по математика + оценката по още един предмет /ще го видите в план-приема/ от удостоверението за завършен 7. клас;

- за профил „Чуждоезиков": удвоената оценка от теста по БЕЛ + удвоената оценка от теста по математика + оценката по БЕЛ + оценката по математика от удостоверението за завършен 7. клас;

- за профилите „Изкуства" и „Спорт" и за определени специалности, изискващи изпит по изобразително изкуство, музика или хореография: оценката от теста по БЕЛ + оценката от теста по математика + удвоената оценка от теста за проверка на способностите + оценките по още два предмета /ще ги видите в план-приема/ от удостоверението за завършен 7. клас;

- за специалностите от професионалните гимназии: утроената оценка от теста по математика + оценката от теста по БЕЛ + оценките по два предмета /ще ги видите в план-приема/ от удостоверението за завършен 7. клас.

---------------------

Включете това в поста на 1вата страница,за да може всички да го видят и да няма повече тъпи въпроси !

WPotter
11-19-2011, 15:05
Мерси за информацията :)

annie2
11-19-2011, 16:32
Aз на твое място бих си стегнала мързеливия задник и бих научила да решавам задачите.От това ти зависи бъдещето бе момиче,как така няма да се явяваш на 2ри модул :shock: :shock: ?? Час повече или по-малко,толкова ли ти е ценен,че да жертваш образованието си нататък заради него ? :?

Не съм казала,че няма да се явя,а ти не ми казвай,че съм мързелива,защото не ме познаваш.Знаеш ли колко пари отидоха за частни уроци?Знаеш ли,че съм стояла до 16:00 часа на консултации в училище?Не знаеш,а да не говорим,че е имало вечери в които съм лягала към 2-3 часа,защото уча.Единственият ми предмет,който ми куца е математиката,а и не всички я разбираме.

FuckingFreak
11-19-2011, 18:26
Това, което bebzgirl написа, са 90% измислици. Всичко си зависи от ученика и преподавателите, не от гимназията, в която ще влезеш. Дори и да те приемат в най-елитното училище, ако няма желание и резултати няма да има. :)

Някой ходи ли на премиерата на Зазоряване? Аз очаквах да е пълна боза, но не беше толкова зле. Както винаги Джейкъб даде смисъл на целия филм. 8-)

FuckingFreak
11-21-2011, 06:21
Абе хора, темата замря напълно. Нали не искаме до Коледа да отиде на 500 страници назад? :)

s0phie
11-21-2011, 11:30
Съгласна съм.. Напълно замря... Хм.. да ви попитам .. С кой и къде мислите да прекарате НОВА ГОДИНА ?? Един мой приятел организира купон и аз съм в тамм доо другата сутрин.. :P

bebzgirl
11-21-2011, 13:51
Или ще съм на една ловна хижа,или с едни МНОГО добри приятели.Така или иначе и в 2та случая печеля :D Да ви се похваля - купих си мега яките панталони ейй сега !! :-D

IlovEmyPuffYToY
11-21-2011, 14:11
честито бебз :-)
Еми нова година сиг със семейството или оркестъра не знам....
Има време :D :D :D Абе хора, да си се похваля и аз, че не ми се мълчи :lol: :lol: :lol: Амии зарязах си старите "приятели" и си намерих 1 момиче - може да е едно, но ми е по-симпатично и ми е по-причтно с нея отколкото с тях и с трите взети заедно :D Сега май ми олекна - след като ги зарязах и след като написах този пост :D
Утре кой има тест по математика (или по нещо друго) освен мен? :D

bebzgirl
11-21-2011, 14:30
У
честито бебз :-)
Еми нова година сиг със семейството или оркестъра не знам....
Има време :D :D :D Абе хора, да си се похваля и аз, че не ми се мълчи :lol: :lol: :lol: Амии зарязах си старите "приятели" и си намерих 1 момиче - може да е едно, но ми е по-симпатично и ми е по-причтно с нея отколкото с тях и с трите взети заедно :D Сега май ми олекна - след като ги зарязах и след като написах този пост :D
Утре кой има тест по математика (или по нещо друго) освен мен? :D

Аз :razz: :razz: Олеле днеска мазало стана.Толкова я ядосахме тая по математика (а тя ни е директорка),че си взе нещата и излезна от стаята.Утре сме с наказателно контролно.Ужас ! :D :D Toва е 3тата госпожа,която гоним от час.Имам чувството,че накрая никой няма да иска да ни преподава.

Браво за новите приятели иначе ! :)

Tiin
11-21-2011, 16:52
Аз не знам къде ще съм още.Има май за сега 3 възможности
1.У нас
2.Някъде в чужбина
3.В едноо тъпо село с майка ми,2те ми баби,баща ми и дядо ми...

Искам да празнувам НГ с гаджето ми,ноо няма да ми позволят,защото той си е големичък :D

likelikelike
11-21-2011, 18:14
Здравейте от много време не съм писала,но ето пиша ;д еми аз сиг с наще някъде извън града ,а tiin иначе твойто гадже на колко години е ...? Леле днес ни върнаха тестовете по математика и географи :)) по мат. имам 5.1 а по география 5 и 6 (писани две оценки ;дд ) а иначе при вас как е?? как сте с оценките?? :))

Tiin
11-21-2011, 18:17
Здравейте от много време не съм писала,но ето пиша ;д еми аз сиг с наще някъде извън града ,а tiin иначе твойто гадже на колко години е ...? Леле днес ни върнаха тестовете по математика и географи :)) по мат. имам 5.1 а по география 5 и 6 (писани две оценки ;дд ) а иначе при вас как е?? как сте с оценките?? :))
на 17 е :)

likelikelike
11-21-2011, 18:20
окк

wenii
11-21-2011, 20:29
Нямам никаква идея с кого ще прекарам НГ .. ама с когото и да е, все ще си бъде яко :D

FuckingFreak
11-22-2011, 06:42
НГ с приятели ще се празнува... 8-)

Да се похваля и аз, въпреки че все още не е сигурно - около Коледа с мама смятаме да ходим за някой уикенд на Виена и Будапеща. Аз мноооого исках на Париж, но май няма да ме огрее тази година. 8-)

Tiin
11-22-2011, 17:22
Уфф и аз искам многооо да празнувам НГ с хубава компания,ама май няма да стане...

likelikelike
11-22-2011, 18:38
Ако поговориш с майка ти и баща ти те няма ли да те пуснат с приятели (tiin)

bebzgirl
11-22-2011, 19:46
Оу,днес ми е много хубав ден.Като си помисля утре какво ме чака - тренировка от 7 до 10 отново и отново... Така всеки Сряда и Понеделник.Аз иначе така си говоря,ама като отида там и доста се разтоварвам от целия ден.Много добре ми влияе. :)

FuckingFreak
11-23-2011, 07:26
^ Какво тренираш? :)

slynchicety98
11-23-2011, 08:17
Лелее тоя по Технологии е толкова злее , че ... :lol:

FuckingFreak
11-23-2011, 08:23
Тия уроци по история са толкова объркани... Още преди в Месопотамия първо ми пишат за шумерите, после за акадците, после пак за шумери. Сега сме на Древна Елада и не бях учила 2 урока и се връщам и си викам Wtf.. Първо пише за ахейци, после за минойци, после пак се връщат, а в следващия урок за микенци. Хвани, та го разбери... :?

bebzgirl
11-23-2011, 10:50
Тия уроци по история са толкова объркани... Още преди в Месопотамия първо ми пишат за шумерите, после за акадците, после пак за шумери. Сега сме на Древна Елада и не бях учила 2 урока и се връщам и си викам Wtf.. Първо пише за ахейци, после за минойци, после пак се връщат, а в следващия урок за микенци. Хвани, та го разбери... :?
Да ! Тука съм с 10 ръце за тебе.Тея на херца ли са били когато са го писали този учебник ?!?!

Иначе тренирам танци.Бая изморително е като се има предвид,че участвам в 4 танца и ги готвя за коледния концерт на 18 Декември.

Мразя си класната !!!!!
:-x :-x :-x :-x Днес той дойде да ме види в даскало,а тая мръсна *цензура* го изгони :shock: :shock: Искаше да остане в часа и тя каза не... Казах и,че е с мен (а имахме час на класа) и тя пак не :? Направо ... :o :o

FuckingFreak
11-23-2011, 15:51
^ По принцип не се допускат външни лица в училище. На нас бяха пускали едно момиче, което преди учеше при нас, но замина за чужбина. Тъй като зависи и от директорката, защото ако реши да влезе в часа (както днес нашата направи) ще направи проблем на класния, тя сигурно е добра женицата, ама кой иска проблеми с шефа си ?! 8-)

Миналата година ми беше супер притеснено ако не знаех някой урок,а сега съм тотален непукист. Знам, че мога да поправя всичко, стига да положа усилия, а не ми се струва нужно да уча всичко. Ако си изкарам нещо слабо - ще го поправям и така. Тъй като вече съм решила може би вече окончателно какво ще продължа да уча, си наблягам на тези предмети и това е. Другите въобще да не ме занимават с глупости.

likelikelike
11-23-2011, 17:30
Какво искаш да учиш??? ;д Ние по история сега учим Библията :)) Ама на мен не ми е трудно ;дд
[/b]

FuckingFreak
11-23-2011, 18:13
Добра съм в Математиката, ама не мисля да се натоварвам излишно с нея в гимназията. Биологията е за медицина, ама не е мойта наука. Икономика ... малко ми е странна, но е възможно. И остава хуманитарна, историята не ме кефи като цяло, но пък като я хвана един път и е доста добре. Така че или хуманитарна или езикова, по-скоро 2рото,защото ще съм в друг град... 8-) Имам време де, но засега желанията ми са такива.

Tiin
11-23-2011, 18:18
Ние по История учим за Египет....
По Химия вече нищоо не разбирамм :(

pepochko
11-23-2011, 18:40
оф аз искам да влезна в математическата в пловдив ама имам огромен проблем който споделих тук – http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=446100&highlight=

martoszz
11-23-2011, 18:57
Мале аз са съм 8 клас и миналата година по Физика и Химия нищо не знаех и сега си незнам. По математика ходех на уроци от 6-ти клас и добре се справих на испита минах с 3,94 :razz:. Между-другото не се бойте лесно се влиза вече в училищата навсякъде 8) .

likelikelike
11-23-2011, 19:08
Хора,вие до къде сте по химимя???Ние последния път взехме там урко за натрий... :grin:

s0phie
11-23-2011, 19:14
Благодарим ти заа ... успокоението :D А момичета.. колко от вас ходят на частни уроци и по какво ?

wenii
11-23-2011, 19:51
Благодарим ти заа ... успокоението :D А момичета.. колко от вас ходят на частни уроци и по какво ?

Аз ходя, по математика.

FuckingFreak
11-24-2011, 07:27
Ние пък по Химия сме много назад, а по История напред ... 8-)

thecreator
11-24-2011, 07:30
Ухх ние днес имаме тест по БЕ и ще видим как ще се справя .. Предпочитам да ни даде тест , а не диктовка и там да определяме изр. , защото супер много сиг ще се объркам ;д
Иначе за пускането в у-ще --- > една приятелка , която напусна идва в голямото и я пускат в стаята да си седи в часовете .. Ама чак в голямото , защото през часовете се заключват вратите на цялото у-ще .. Какъв затвор само!! :D :D

FuckingFreak
11-24-2011, 07:42
А ние на класното вместо съчинение разсъждение, ще имаме тест, защото имало ученици, които не се справят. :shock:

bebzgirl
11-24-2011, 11:35
Благодарим ти заа ... успокоението :D А момичета.. колко от вас ходят на частни уроци и по какво ? По български и математика.

И все пак не мисля,че щеше да и е толкова голям проблем,ако го беше пуснала.Карай,днес сигурно ще се видим :-)

IlovEmyPuffYToY
11-24-2011, 13:48
Хора, тъкмо научих част от една много хубаво произведение и супер се радвам - поздравче http://www.youtube.com/watch?v=so6ExplQlaY&feature=related ако ви кефи може да пишете :D има ли някой от тук, който да свири на нещо освен мен?

Tiin
11-24-2011, 17:02
Днес ни върнаха контролните по Физика...Не мога да повярвам имам 5 :grin: :grin:

SladkaZagadka
11-24-2011, 18:03
Поздрав : http://www.youtube.com/watch?v=tGtEgyuW5Hk , аз така го научих :D :lol:

Бтв забелязвам, че пишете предметите с голяма буква - защо? :-o По логика, защото другите така го пишат или ...? Понеже в средата на изречение не са собствени имена и се пишат с малка буква.

Tiin
11-25-2011, 16:52
Днес правихме теста по Математика...Малелеле беше ужасен...Тия ъгли... Добре,че я свършихме тая геометрия и ся малко айляк....
Иначе вие как сте?
Аз утре ще ходя на Зазоряване :) Някой гледал ли го е?

thecreator
11-25-2011, 17:05
IlovEmyPuffYToY -> аз свиря на китара..още съм начинаеща , но взимам уроци главно от интернет , от клипчета и ми се получават нещата :grin: Ти на какво свириш?

Ании браво :-) Иначе блазе ви , че сте свършили геометрията ние след 2 сед сигурно ще ни е теста ;с .. Добре сме-.Петък :grin: :grin: :grin: И не съм гледала още Зазоряване .. Утре кажи мнение след това :D

IlovEmyPuffYToY
11-25-2011, 18:09
IlovEmyPuffYToY -> аз свиря на китара..още съм начинаеща , но взимам уроци главно от интернет , от клипчета и ми се получават нещата :grin: Ти на какво свириш?

Ании браво :-) Иначе блазе ви , че сте свършили геометрията ние след 2 сед сигурно ще ни е теста ;с .. Добре сме-.Петък :grin: :grin: :grin: И не съм гледала още Зазоряване .. Утре кажи мнение след това :D
Ми аз съм в музикалното даскало и свиря на чело и на пиано :) Както и да е...И ние правихме тест по Геометрия и на мен принципно геометрията ми е по-лесна от алгебрата :P

Tiin
11-26-2011, 06:45
И аз миналата година ходих на уроци по Китара,ноо ми писна да свиря само мила,моя мамо и се отказах :D

bebzgirl
11-26-2011, 08:25
Аз в понеделник ще правя тест на геометрията.

Поздрав за всички,макар и стара,много ми харесва.
http://youtu.be/X9YMU0WeBwU

Tiin
11-26-2011, 16:22
Днес не ме пуснаха на Зазоряване,защото не си носех ученическата карта за да докажа,че съм над 12...Божее тия лудии ли са?! Не знам на 11 ли им изглеждам...Гледат и приятеля ми и му викат на него емии то за теб май няма да има проблем :D

FuckingFreak
11-26-2011, 16:26
Аз гледах Зазоряване. Ако не си падаш филмов критик, който иска във всяка част да има по нещо различно, тъй като сякаш малко са се изтъркали вече, значи ще ти хареса. Аз съм точно това, което описах, но ми хареса.

Ние другата седмица имаме контролно по физика за края на раздела. Не разбрах обаче дали ще са задачи или тест. Ако е тест - супер, за задачите малко ще се видя в зор. В понеделник ми връщат теста по история. Скоро и по математика ще правим за края на раздела. И да, геометрията е тъпа. 8-)

Tiin
11-27-2011, 10:52
Тая тема напълно замря :D :D :D :D
Днес имам да уча доста по Химия,аа супер много ме мързи,а тая утре ще ни изпитва :( Не знам какво ще правя :D (сядам да уча сега,поне нещо да ми влезне в главата)

bebzgirl
11-27-2011, 11:43
А аз имах супер ужасния преразказ от уроците да правя ... :?
+ да уча по биология
+ имам домашно за уроците ми по математика
+ имам утре и тест по математика в даскало
+ да уча по история ...

:o

Още няколко дена и започва Декември,а след това Коледа :grin: :grin:
Вие какво ще искате за Коледа ?
Аз ще искам нова преса ;)
С какво ще сте облечени на Коледа/Нова година ?
Купих си един МЕГА як панталон ония ден и сигурно ще съм с него и някаква хубава блузка
:) :)

nickeyy97
11-27-2011, 11:47
Леле, да знаете колко ми липсва 7 клас :( Цялото напрежение и т.н дали съм приета... 8 клас е още по-гадно, ама 7 много ми липсва :(((

Tiin
11-27-2011, 12:13
За Коледа искам Iphone 4 или нов лаптоп.
Нямам си и представа с какво ще съм облечена :D Зависи къде съм...

FuckingFreak
11-27-2011, 12:56
За Коледа искам часовник. А за облеклото, не знам, около празниците сигурно ще ходим до столицата в някой мол да си накупувам това-онова и тогава ще мисля.

s0phie
11-27-2011, 12:57
Леле, да знаете колко ми липсва 7 клас :( Цялото напрежение и т.н дали съм приета... 8 клас е още по-гадно, ама 7 много ми липсва :(((

Защо да е гадно ???

Ооо аз искам нов лаптоп ии нов телефон, аа за дрехи не знам.. :D

FuckingFreak
11-28-2011, 06:41
Уау .. току-що дочетох една книга. Толкова поучителна, сигурно за първи път чета нещо, което е извън учебната програма.

bebzgirl
11-28-2011, 11:38
^ Ще споделиш ли коя ?

Уфф,днеска така се хилих на тая по български,че утре ще вика майка.Тази по музика пък така ме издразни,че като и се развиках и целия клас мълчи...Ужас!Часа ни по биология днес,както винаги беше пълен ужас ! 8-)

BloodyDreamer
11-28-2011, 16:00
Здравейте и от мен! И аз съм седми клас, надявам се няма да ви е проблем и аз да пиша в темата :D Иначе не знам, трябва ли да се представям по-подробно? Или няма нужда... Еми засега няма, че много дълъг пост ще стане, пък ако толкоз има зор... :D

Хора, тъкмо научих част от една много хубаво произведение и супер се радвам - поздравче http://www.youtube.com/watch?v=so6ExplQlaY&feature=related ако ви кефи може да пишете :D има ли някой от тук, който да свири на нещо освен мен?

Аз свиряяя ^^ На пиано и китара(класическа, все още съм начинаеща, но няма да се отказвам, пък и бързо напредвам заради пианото) Това на Yiruma му имам нотите и цяло лято се каня да го почна, ама все си харесвам нещо друго и го зарязвам 8-) Иначе от неговите по- ми харесва River flows in you. А на чело яко ли е? И трудно ли е? Много искам на контрабас, ама едва ли ще ме огрее...

А по темата за Коледа: Аз от сестра ми нищо няма да искам, тя винаги избира много яки подаръци, а от наще се чудя... Или някакви големи слушалки(ама да не са много големи и да са някакви по-различни), или акустична китара (О, да! Осми клас я почвам, класическата ми е само за въвеждане... А после нападам електрическата и баса :P ), илии нещо друго, не знам... чудя се още

BloodyDreamer
11-28-2011, 16:13
http://idg.bg/test/cwd/2011/9/9/37272-Canyon_by_Rockacoca_03.PNG
За слушалките, дето говорех по-горе: искам да са нещо ей-такова. Смисъл с такава форма и големина. А шарката отвън може и друга да е ^^

Tiin
11-28-2011, 16:36
Добре Дошла :) Как се казваш? ( BloodyDreamer) От къде си?

BloodyDreamer
11-28-2011, 17:11
Мерси, мерси *sun* Казвам се Мария (блях! мразя си името) и съм от Село Бавнярово(в превод: Сливен :D )

Tiin
12-01-2011, 16:53
Мале форума е станал ужасен... Защо някои страници са изтрити (от нашата тема?)

BloodyDreamer
12-01-2011, 17:47
Не знам. Може и да не е трито. Смисъл сега аватарите са доста по-малки, така че може и от това да е ;д Ама иначе новият облик на форума и мен не ме радва. Никак даже. Не знам за кой път го казвам, ама преди беше в пъти по-добре. ;( Шсе садна мноо жестоко...
А за предишната тема: Реших какво искам за Коледа ^^ Таблет за рисуване. Малко скъп подарък, ама ако наще не са съгласни, ще им предложа сделка. Смисъл да не плащат цялата цена, а някаква част от нея. (по-голямата де, все пак е подарък, ама и аз ще помогна xd) Просто не искам да си хабя спестените пари, щото събирам за електрическа китара и сега ако ги изхарча, после не знам кога пак ще ги събера ;d . Пък и аз няма да искам много скъп таблет... ма пък няма и да е от най-евтините, щото смятам доста време да го ползвам xd

bebzgirl
12-01-2011, 18:04
Хубавото ни червено форумче си отиде :( Протестирамм !!!!!!! ИСКАМ СИ СТАРИЯ ФОРУМ,СТАРИЯ !
Имам да уча утре.Всичко с него се разпада не знам к'во става,ама напоследък нямам време и да мисля
и изобщо не ме е*е.

thecreator
12-01-2011, 18:48
АААА ФОРУМА Е ОТВРАТ!! всички вече станаха еднакви ..тцтц..Имам 6 по - биология и контролното по БЕЛ..ПРОСТО още не мога да повярвам .. Добре до6ла Мими!!

Pamaa
12-01-2011, 19:45
страниците не са изтрити, просто вече са повече мнения на една страница, което автоматично намалява броя на страниците ^_- . И на мен това ми беше първата реакция, но после видях, че не е така. :)

FuckingFreak
12-02-2011, 06:57
Хаха .. не протестирайте. Същото е като Фейсбук и от части МакДоналдс. Уж всички се оплакват от тях, не ги кефят като ги променят, пък като влезеш са пълни. Същото е и с форума в момента. Ще свикнете, споко.

Вчера имах контролно по Биология. Ужас. Днес имам по Физика и ИТ, по ИТ няма да уча, но по Физика ще се напрегна малко, че най-накрая свършихме с електричеството и ако има задачи дано не са много трудни и объркани.

Добре дошла, Мария. Ако искаш дай facebook или нещо такова. :)

thecreator
12-02-2011, 07:06
МакДоналдс ли ? Аз дори не съм влизава в сайта им
По ИТ не би трябвало да ти е много трудно , а по физика много бързо свършихте раздела .. Браво!! Аз за днес имах съч.разсъждение да напиша по Литература на тема - "Речта на Бръчков"..Надявам се добре да се получло.. А вчера леле г-та по БЕЛ ни даде тест , защото 3-4 човека не млъкваха .. И айде на целия клас и то с оценки ... Направо не ми се мисли,ще видим в понеделник. По математика сме на уравнения - най-накрая нещо по моята част .. Тази геометрия , въщобще не ми се отдава

Tiin
12-02-2011, 18:18
Най-после да стане Петък....
На мен много бързо ми минава времето....не го усещам направо...

BloodyDreamer
12-02-2011, 19:16
Уоу... Ние първия раздел по физика го минахме, тест правихме, открит урок-обобщение имахме и даже взехме първия урок от новия раздел; по БЕЛ днес правихме тест на изречения; по литература в понеделник или имаме последен втори урок по ХVІІ глава от "Немили-недраги", или правим обощение по цялата книга. По математика пък още сме на геометрията. Разбирам ги нещата, обаче алгебрата ми е по-яка някак си. Което ми напомня, че утре съм на олимпиада по математика ;D Защо ли имам чувството, че нищо няма да направя? XD По химия как сте? Иии по български кога ще правите класна? Ние трябва да я правим на 12.12.(другия понеделник), обаче аз ще ходя в Австрия по един проект от даскало и ще я правя тая сляда на СИП-а БЕЛ. Пък хич не ща, щото ще бъде съчинение разсъждение и отново имам чувството, че нищо няма да направя. Вие кво ще имате на класното?
И още един въпрос(мноо станаха, ама докато не съм забравила ;D): Най-вероятно вече сте говорили по въпроса, ама не ми се четат 79 страници, така че... Къде смятате да кандидатствате?

П.С. току-що тая опция за авто-запис ми спаси живота ROFL бях изписала ей-тоя роман, обаче ми се прецака нета(както винаги) ии после като презаредих уж го бях копирала, ама после ми се наложи да копирам нещо друго и замина всичко ;D

BloodyDreamer
12-02-2011, 19:20
FuckingFreak, ето мe в различните интернет цивилизации XD
-- facebook: Mimz Valeva
-- twitter: BloodyDreamer_
-- youtube: smileyworld98 (държа да подчертая, че smiley идва от емотките, а не от miley-smiley ;d)

FuckingFreak
12-03-2011, 12:54
Айде да свършва по-бързо срока и като цяло учебната година. Бързо ми омръзна. :-D

BloodyDreamer
12-03-2011, 17:12
Абе къде по дяволите са тия емотиконки, че не мога да ги открия XD

wenii
12-03-2011, 20:32
o.O Откога не съм писала тукк, обновението чак сега го виждам , ужас, но ще се свикне .. вие как сте, какво мислите да правите утре :)

FuckingFreak
12-04-2011, 12:57
Аз днес трябва да уча, ама ме е обхванал мързела. Слава на Бога, че по биология нямаме урок, ама имаме по математика контролно, така че по-късно ще решавам задачи заедно с майка ми :-D

nickyally
12-05-2011, 07:07
^ ^ Здравейте, откога не съм писала тук :)
По история правихме тест в сряда, днес трябва да ни ги върнат -.- Стискайте палци ;
По БЕЛ ще имаме класна работа този петък ^^ ;
По математика сме на линейно параметрични изрази ;
По физика правихме тест - пълен ужас.. :(

Да се представя :) Казвам се Никол ^ , на 13год., от София. Честно казано новият облик на форума не ме радва особено .. :D

За Коледа :) Ами искам лаптоп < 33 Това е от мен ^.^ < 33 :*

bebzgirl
12-06-2011, 10:49
Ники,много сте напред.Ние утре имаме тест по история (наказателен) и по математика (пак наказателен).Писнало ми е вече.По литеретура сме на една българка.

IlovEmyPuffYToY
12-06-2011, 20:28
Много сте напред :) Ние сме още на "Немили-Недраги" :D
Иначе правих устно изпитване и два теста по Физика оща оценка - 4 :D
Напоследък съм мноо изморена и въобще главата ме боли по цял ден, спи ми се, не мога да внимавам в часовете или просто мечтая нанякъде, а тая година е доооста напредгната ... Ще се мре :D
Някой друг с моите сънливи проблеми? :D

FuckingFreak
12-07-2011, 07:09
И ние сме на "Една българка", а днес ще правим класно по български. По математика контролната беше доста лесна, а аз толкова се напрягах да уча вкъщи.

thecreator
12-07-2011, 07:26
Ние още сме си на "Немили-недраги" ... По математика ме изпитаха, още от четвъртък де - 3 дни :X :D имам 6 (sun)
По БЕЛ сигурно днес ще ме изпитат на 3,4 изр., защото правихме тест без оценки и доизпитва по тоя начин ;дд ...По география сме на природни зони, по химия си ме изпитаха мин.път - сега съм си спокойна , иначе сме на упражнение.. И утре съм на уроче по математика ..Дано мине добре ;дд
Бтв Ники добре дошла и честит имен ден на патерица , не можах да ти го чиститя вчера , защото не съм влизала от .. сиг от понеделник ;дд .. Ама имам чувството , че всички сте напред по Физика .Вие преди 1 месец май писахте , че сте на закона на Джаул-Ленц , а ние го взехме вчера :D

IlovEmyPuffYToY
12-07-2011, 13:49
Верно ли вчера сте го взели? :O
НИе сме на светлинно отражение

bebzgirl
12-07-2011, 14:29
A ние сме още на ел.вериги по физика,така че не се напрягайте излишно.Не сте назад. :D

MireuChangYong
12-07-2011, 17:18
Ох, не съм писала от доста време в темата.. :( Ние имаме съчинение разсъждение на 3-та глава на Немили - Недраги .. ;/

BloodyDreamer
12-07-2011, 19:15
Аз в понеделник заминавам за Австрия по един проект в училище и се чудя да се радвам ли, да рева ли. Щото трябваше предварително да правя класната по БЕЛ, обаче после решиха друго и сега ще я правя чак след ваканцията. Освен това, доколкото разбрах по програмата, ще свирим на барабани, пък аз каквато съм маниачка на тема музикални инструменти... Пък и страшно много искам да се запиша на барабани. Жалко, че имам съседи и не знам какво ще правя. Така или иначе най-рано 9-ти клас ще стане, после ще му мисля... Мда. Та много ще бъде яко, пък и все пак - Австрия!! Обаче пък от друга страна ще имам да наваксвам два урока по пиано, два урока по китара и един по хип-хоп... Нямам си и на идея как ще науча тия скокове дето г-на каза, че ще ги правим...
Иии да ви разкажа за хип-хоп-а, че съм много въодушевена: С едни съученички решихме да ходим на хип-хоп (пет момичета сме). Първо не бяхме много ентусиазирани, обаче след първия урок(понеделник сутринта) всички цял ден си правехме движенията и си повтаряхме "Въъъй, МНОГО ЯКО БЕШЕЕЕЕ! Искам паааак! Като станем първа смяна ще ходим и трите дена следобяд, а през ваканциите ако има, ще ходим и два пъти на ден! Много беше якоооо!!"... :D Та така. Преподава ни Борис.... не-знам-си-кой, все му забравям фамилията, победителят от Танцувай с мен 3. И в момента ни учи на преработка на нинджа танца му. Нямам търпение пак да отида, супер гадно ми стана като разбрах, че няма да мога в понеделник да съм с другите. В неделя ще ги строявам в две редици да ме учат, ако не - в понеделник ще се съберем по-рано ;D

Tiin
12-08-2011, 16:29
Мале аз от кога не съм писала....

Толкова учене,домашни,класни,тесто е...ИСКАМ ВАКАНЦИЯЯЯ!!!! Не издържам повече...

Tiin
12-08-2011, 16:30
Мале аз от кога не съм писала....

Толкова учене,домашни,класни,тесто е...ИСКАМ ВАКАНЦИЯЯЯ!!!! Не издържам повече...

thecreator
12-08-2011, 19:33
ПЕТЪКККККК < 33333

FuckingFreak
12-09-2011, 09:06
BloodyDreamer, омг как смогваш с всички тези работи, не ми е ясно? Излишно натоварване според мен. (:

Аз пък съм болна и си седя вкъщи. Пропуснала съм един тест по география, ама поне ми казаха какви са въпросите, та да седна да си ги науча.

wenii
12-09-2011, 19:46
BloodyDreamer, омг как смогваш с всички тези работи, не ми е ясно? Излишно натоварване според мен. (:

Аз пък съм болна и си седя вкъщи. Пропуснала съм един тест по география, ама поне ми казаха какви са въпросите, та да седна да си ги науча.

+++++++...Аз не мога да смогна с моите задължения, които са нищожни сравнение с твоите задължения и хобита :D

thecreator
12-10-2011, 07:52
Леле! Ама да ви кажа имам една приятелка , която в 6 клас и бяха писали 5 и рева седмица...Както и да е ;дд
Вчера беше супер ден!! Не е ли яко реиса да ти закъснява с 20 мин , ама на спирката да е момчето , което харевсаш и да си говорите :D:D Аххх защо на тоя комп. има само фонетика грр..Сега почвам да пиша по англ.еп в тетрадката , че г-тд ни даде 30 стр :X

FuckingFreak
12-10-2011, 18:11
Ъ, по физика имам 3. Има само една 5-ица в целия клас, дванайсет 2-ки и всичко останало е между 3 и 4. :-D Май няма да ги зачита, а ни е дала да правим някакъв тест вкъщи и ще смята средноаритметичното на двете оценки после.

Някой друг освен мен беше ли на коледното математическо състезание?

ioana150
12-11-2011, 13:10
Съчинение разсъждение
Странджата и Македонски - двете начала в живота на български хъш // нямам никаква идея какво трябва да пиша, а ми е много спешно. Моля, който има някакви идеи да помага! :)

thecreator
12-11-2011, 14:40
Коледно състезание по мат? Дори не знаех , че има ;дд .. Някой да ходи на олимпиадата по математика ?
Как са ни ги сложили класните просто : 15 т.е четвъртък - математика , понедленик 1ч англ.ез - и 2ч е математика и ни ги връщат ;дд .. Направо сме перфе ;дд ..По БЕ не знаем кога ще ни е ;сс ..

dreamwalker
12-11-2011, 14:43
При нас Коледното междучасие е на 18.12. Мисля да ходя на олимпиадата по математика.

thecreator
12-15-2011, 07:08
Ауу темата ни се загуби на 2-ра старница ;ссс

Така днес : класно по математика .. Стискайте палици..Ще умра на геометрията гррр .. В петък моооже би , ако г-та ги е проверила ще ни връщат трансф.преразказ на "Зимна вечер" май.. За някакъв рогач и ловец и такаа .. Важна е оценката ;дд .. Разбрах , че на 22 също няма да учим (четвъртък) ляляля ;дд ще има някакво коледно тържество на у-то и дискотека (rofl) , а пък на 23 вече в класната стая ще си се съберем..
Вчера по И.И правихме сурвачки.. И това е май ;д
Пишете и вие , че темата съвсем ще се загуби някъде :X

ioana150
12-15-2011, 15:11
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BE%D1%82%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%8 0%D0%B8+%D0%BD%D0%B0+%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B E%D0%B2%D0%B8+%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%87%D0%B8 +%D0%BF%D0%BE+%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0 %D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0+7+%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%8 1+%D0%B1%D1%83%D0%BB%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82&um=1&hl=bg&sa=N&rlz=1C1GGGE_bgBG444BG444&biw=1280&bih=933&tbm=isch&tbnid=v_kpwGbuK6vafM:&imgrefurl=http://www.book.store.bg/p25036/testovi-zadachi-po-literatura-za-samopodgotovka-kontrol-i-samokontrol-za-7-klas-iliana-krysteva-maria-gerdzhikova-olga-popova.html&docid=6jPZFvDqOb77cM&imgurl=http://www.book.store.bg/prdimg/25036/testovi-zadachi-po-literatura-za-samopodgotovka-kontrol-i-samokontrol-za-7-klas.jpg&w=180&h=244&ei=JBvqTqzROdC28QOh_NCRCg&zoom=1&iact=rc&dur=283&sig=106431120863020090474&page=3&tbnh=152&tbnw=112&start=64&ndsp=25&ved=1t:429,r:15,s:64&tx=79&ty=106 nqkoi ima li otgovorite na tezi testove? SpEsHnO!

thecreator
12-16-2011, 06:55
^Аз ги нямам , съжелявам ;с ..
Вчера теста по математика - леле ужас .. Но тва не беше толкова до задачите , отколкото , че д-ра седя цял час и не спря да говори .. Дъра-бъра .. цял час разхожда се , ще праща Неделчо на олимипиада , който изкара 6 сандвич и сокче , за момчетата бира амаа пълен ужааас :X:X Цял час просто :X

annie2
12-16-2011, 16:34
Някой знае ли кога излизат справочниците за кандидатстване след 7 ми клас?

wenii
12-16-2011, 18:19
Днес ни върнаха класните по български .. имам 4 .. а очаквах 5 ..

bebzgirl
12-19-2011, 18:10
Ще си подарявате ли подаръци?
- Да,подарявам на най-добрия ми приятел.
Минаха ли ви класните ?
- На мен само по бг. и не си знам още оценката.

BloodyDreamer
12-19-2011, 21:05
Върнах се от Австрия.... Днеска на дскл всички бяха някви: "Йееей! Мимз е на у-ще!*party* *hug*"... Не знаех, че им липсвам толкова на мойте хора. Много мило ми стана...

А как успявам и аз не знам. Всички тва ме питат, ама не е чак толкова трудно, между другото. Просто човек се научава да се организира. Смятайте, щом вися по форуми, даже понякога се случва и да ми е скучно и да нямам какво да правя :D

На коледното бях, май съм трета, не съм много сигурна. Една задача не съм я решила цялата, щото по незнайни причини съм игнорирала последното изречение, а пък една друга, която попринцип е много лесна, не можах да я направя... чак като отивах на китара разбрах ква съм тъпа, че даже и листа не беше в мен като я реших! :D

Подаръци няма да си подаряваме, ще празнуваме на 23 следобед(директорката е позволила да минем първа смяна за деня)

А за класните:
-- по математика ще я правим предколедно - на 23
-- по български на 12 трябваше да правим, обаче нали ме нямаше и чак след ваканцията ^^

бтв изтървала съм две петминутки по математика и едно контролно за 20 мин по биология... по математика утре преди часовете ще ги правя, а по биология стискайте палци да не правя утре в часа, че нищо не помня :D

nolovexxx
12-20-2011, 06:34
Стискам ти палции.. :D а ти дане да си от Сливен? :D

BloodyDreamer
12-20-2011, 08:48
По какво позна? :D

nolovexxx
12-21-2011, 06:35
Не беше много трудно :D И аз съм от Сливен .. :P:D

thecreator
12-21-2011, 09:03
Мммм за мен е последен ден на у-ще йейййй ... Хора - Весели празници на всички тук !! Целия форум , всички .. Да си изкарате много весело ;**

nanananananana
12-21-2011, 09:28
аз съм болна и затова за мен ваканцята май е почнала :P

BloodyDreamer
12-21-2011, 20:01
Тц тц тц... Завиждам ви! Аз утре имам класно по математика...
nolovexxx, от кое дскл си? ;D

nolovexxx
12-22-2011, 06:12
ПМГ .. а тии??

nanananananana
12-22-2011, 06:32
Тц тц тц... Завиждам ви! Аз утре имам класно по математика...
nolovexxx, от кое дскл си? ;D

Няма какво да завиждаш ... въпреки , че съм болна си ходих да правя класна :(

BloodyDreamer
12-22-2011, 08:23
Трето съм аз ;d

nanananananana О.о тва е гадно...

bebzgirl
12-22-2011, 13:04
Утре сме с намалени часове и имаме тест по математика.В края на деня имаме волейболен турнир и с няколко приятелчета и една фр. си направихме отбор и ще участваме.Казва се This is sparta OOД ;д ... Весели празници на всички ви пожелавам !