View Full Version : Настоящи седмокласници ;)
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
Не знам кога, но определено съм ЗА да си направим :)
perry_the_platypus
06-13-2012, 16:24
Ние днес си върнахме учебниците и не карахме часове. Утре е екскурзията, а който няма да ходи, няма да идва и на училище. На 15 се чакаме в 10ч., за да си вземем бележниците и т.н., а на 16 от 12ч. ще ходим на пицария.
Да ви попитам, кога ще си правим нова темичка (вече със заглавие Настоящи осмокласници) и изобщо ще си правим ли?
Ако мислите, че има смисъл, направете! :) А и все още не сме осмокласници ;)))
the_world_around_me
06-13-2012, 16:38
Има смисъл да правим нова тема:) Иначе днес върнахме учебниците , купихме цветя на класната ( тя ни преподава по математика) и по БЕЛ + подарък за класната . Получи се уникално <33 . За жалост не можахме да се организираме като хората и само няма да ходим никъде с класа . Мислим само някои хора да вземем и да идем да се почерпим някъде... Все пак за последен път заедно и ще е редно :) Утре ще подаряваме всичко ,а и тогава ще има и прощален концерт за нас ...Пълна боза ще е ,защото ще пеем следните песни : Криско - Почивни дни , Графа , Печенката и Бобо - Дим да ме няма ... "Един неразделен клас" и "Приятели" . Тцтц ...ходих на репетициите и не е кой знае какво , но ..:D Айде сега . На 15-ти само ще ни дадат бележниците и ще си ходим ...Ох , най-сетне дойде тази пуста ваканция (party) :D
BloodyDreamer
06-13-2012, 16:47
И аз смятам, че е редно да си направим, но не сега... може би след като подадем документите? (демек някъде към 20.07)
cvetityyy98
06-13-2012, 17:15
И ние ще имаме концерт, но той ще е на 15. Получава се много яко. Имаме бийтбоксъри, брейкъри, ще танцуват народни танци и хип-хоп, а ще пеем В гимназия сме догодина, Учителко любима на Роси Кирилова, Заедно на Графа, Орлин и Любо и Един неразделен клас. Някои ще правят сценка и на нея са направили как върви един учебен час, като са взели различни ученически вицове. След концерта ще ходим на аквапарка в Слънчев бряг.
perry_the_platypus
06-13-2012, 17:31
И аз смятам, че е редно да си направим, но не сега... може би след като подадем документите? (демек някъде към 20.07)
20.07.? Иначе на нас са ни направили безумно тъпа изненада и ще се получи много тъпо, ние не сме задружен клас и сигурно ще се разделим на групички и общо взето нищо ;д
FuckingFreak
06-13-2012, 18:03
http://www.youtube.com/watch?v=E1nbvplgElw
Нямам други думи, с които в момента да опиша настроението си...Нямам и думи като цяло.
perry_the_platypus
06-13-2012, 18:08
http://www.youtube.com/watch?v=E1nbvplgElw
Нямам други думи, с които в момента да опиша настроението си...Нямам и думи като цяло.
http://www.youtube.com/watch?v=76RbWuFll0Y
BloodyDreamer
06-13-2012, 19:41
Еми не, не знам, може и да не е точно на 20, ама ми се струва най-удачно да направим нова тема, когато знаем дали сме приети, където искаме, защото реално това е момента, в който спираме да бъдем седми клас и започваме осми... ама не знам, както решите ^^
Мхм.. наистина нова тема чак когато сме приети е по-добре.
dreamer27
06-14-2012, 08:46
аз също съм съгласна да направим нова тема, идеята е добра :)
Свърши ли се? .. учебниците предадохте ли ги ?
the_world_around_me
06-14-2012, 11:08
Мина концертът :S Толкова сълзи имаше (от повечето) ,но все пак това е животът :) Утре ще ни дадат бележниците и всичко ще свърши ...Следва едно ново и надявам се добро начало :) Нови хора,нови емоции ... А кога бяхме 1-ви клас ;d
И аз съм съгласен да има нова тема, но след като ни приемат. Ние днес си предадохме учебниците и имаше днес в училище ден на отворените врати. По всеки един предмет имаше нещо любопитно и забавно. Аз участвах в английския език (казвах стихотворение) и участвах в Свободно време (с партньорката ми танцувахме ча-ча-ча). Беше супер готино..! Дадоха ни и списъка с книги за лятото. Моля Ви кажете ми сайт в който да мога да прочета някои от тях :)
perry_the_platypus
06-14-2012, 12:18
Мина концертът :S Толкова сълзи имаше (от повечето) ,но все пак това е животът :) Утре ще ни дадат бележниците и всичко ще свърши ...Следва едно ново и надявам се добро начало :) Нови хора,нови емоции ... А кога бяхме 1-ви клас ;d
Днеска ли ви беше концерта? Нашия е утре и днеска гледахме генерална репетиция и с тея песни имам чувството, че искат да ни накарат да се депресираме яко. ;д хахах Свърши! :)))
the_world_around_me
06-14-2012, 14:28
Днеска ли ви беше концерта? Нашия е утре и днеска гледахме генерална репетиция и с тея песни имам чувството, че искат да ни накарат да се депресираме яко. ;д хахах Свърши! :)))
Да,днес беше . Депресирахa се всички и затова повечето ученици се разплакаха :D Утре са само бележниците и списъка с книгите :)
BloodyDreamer
06-14-2012, 15:55
Ние днес бяхме на екскурзия. Беше яко, само дето изпих едно шише с ледена вода и тъй както ме болеше гърлото, останах без глас. Звуча като съдран травестит ;д Ужасно е. Боли ме дори като преглъщам и не мога да пея. Направо ми иде да се гръмна! Обаче видяхме едни китайци от Хонг Конг и се снимахме с тях. Бяха много усмихнати и май не само ние се радвахме на тях, ами и те на нас ;д После пък, като се разкарвахме из Велико Търново, видях още три азиатки и ги заговорих (понеже съм голяма фенка на Азия, все пак любимата ми група е от там). Оказа се, че и те са от Хонг Конг. И, което беше най-якото, едното момиче беше Sixth Gun като мен (сиреч и тя слуша любимата ми група). Беше много яко. Та както и да е, сега ще си търся лекове за гласа, че не мога да го трая...
Утре, след като ни дадат бележниците и удостоверенията, ще си записвам желанията, защото може само в нашето училище, а после ще има голяма навалица и ще има много да се чака. ще пиша само две желания. Балът ми е достатъчен и предостатъчен, така че ще вляза при всички положения!
Сега нямам търпение мама да се върне, защото ми е взела характеристиката и искам да си я видя, пък и с малко късмет ми е видяла съобщението, което означава, че ще носи лек за изгубения ми глас... Wish me luck ;D
perry_the_platypus
06-14-2012, 16:02
Ние ще ходим на пейнтбол и там ще ни раздават удостоверенията и бележниците и характеристиките.
бту. на нас ни казаха, че характеристиките са за новото училище и да не ги отваряме!? о.О
ооо, днес при нас пак беше много якичко :D отидохме да си дадем учебниците, но имахме часове по принцип .. аз и групичката, с която се събирам решихме да влезем само по математика и то, защото ни беше скучно, то пък взеха, че ни изгониха от час :D беше мн забавно .. искаше ни да се изгаврим с г-жата по математика нещо, защото на почти всички ни остави по-ниските оценки, но нищо не сме правили .. утре отиваме за бележниците, а чак в понеделник удостоверенията, голяма тъпотия :( нищо :PP
pepochko
06-14-2012, 20:31
оле и на нас ще ни дадът чак в понеделник удостоверенията защото директорката била се подписала само от едната страна а сега е на екскурзия в англия, лондон и просто нямам думи мама така я псува че просто.... :DD преди малко бяхме на дискотека в пашата и беше супер яко
бту. на нас ни казаха, че характеристиките са за новото училище и да не ги отваряме!? о.О
И на нас ни го каза класната.Може би наистина не трябва :lol:
BloodyDreamer
06-14-2012, 21:17
Кво ще рече да не ги отваряме? о.о
perry_the_platypus
06-15-2012, 04:14
Кво ще рече да не ги отваряме? о.о
Ами щели да бъдат запечатани в голям бял плик (пощенски) и се носят така при записването в новото училище и там ги четат директорите или там някой друг. ;д
Ще рече тва да си стоят в плика (ако са в плик)..
BloodyDreamer
06-15-2012, 06:40
Е, моята не е в плик. Надявам се да не си помислят, че съм писала нещо допълнително...
Хора, честито завършване..!!! Надявам се да имате отличен успех!!! Аз имам по всичко 6.00 :D. Искам да ви питам за Математическа Гимназия трябва ли медицинско? :)
BloodyDreamer
06-15-2012, 09:38
Навсякъде трябва медицинско.
Аз пък сега разбрах, че за записването на желанията трябва и копие от акта за раждане... тъпа работа. Явно ще трябва утре да ги записвам.
sluncho0o
06-15-2012, 10:02
АЗ искам да знам какво трябва да чета през лятото !! може ли да ми пратите списък
BloodyDreamer
06-15-2012, 10:58
Списъкът с книгите го има на 128 страница ^^
Не трябва медицинско освен ако не кандидатстваш в професионална гимназия, иначе аз също завърших със 6.00, ще си празнуваме довечера от 20:00ч, честно казано не ми се ходи, но вече съм платила и няма как да не отида ..
BloodyDreamer
06-15-2012, 14:53
Ох, не мога да разбера - кое се води техническа и кое - професионална гимназия? Например математическите/природоматематическите и езиковите какви се водят?
Иначе за медицинското може и така да е, няма да споря, защото май нещо не съм разбрала за какво става въпрос. Аз знам за медицинските картони, които ни ги дават от училище, че са към документите, които трябва да се подадат при записването в съответната гимназия (или поне аз така съм разбрала...)
Ъх, както винаги съм много неосведомена и чак сега разбрах, че няма да уча биология и химия още от 8 клас, а чак от девети... това ще бъде тъпо. Но пък от друга страна ми нараства интереса и нетърпението към 9 клас - хем втори език (и запознанство с нови хора, защото няма да сме всички от един клас), хем биология и химия... бът уатевър ;д
perry_the_platypus
06-15-2012, 16:44
Аз знам, че за НТБГ и НФСГ трябва медицинско и си взех.
@BloodyDreamer, утре училищата не работят и не знам как утре ще се записваш, работят в неделя от 9 до 15 или чак в понеделник от 8 до 18 :) къде ще кандидатстваш?
BloodyDreamer
06-15-2012, 17:00
Не знам, Божко (бодигарда ;д) ми каза, че може и утре... (в нашето училище става записването). Пък нищо няма да ми стане да се разкарам, на две крачки ми е ;д
Смятам да кандидатствам в Сливен, ПМГ - паралелка биология с английски (и усилено изучаване на химия) ^^
Утре от 12 ще ходим на пицария с класа. Днес подарихме на класната пръстен (защото обожава злато) и тя се разплака... стана ми гадно, защото мнението ни за нея хич не беше хубаво, ама колкото и да е, класна ни е. За три години се е привързала към нас, а и ние към нея (колкото и да не го признаваме...)
the_world_around_me
06-15-2012, 18:05
Ох,всичко мина :) Чак сега се прибрах :D Ходих да се запиша с мама ,ама то голямо мотаене беше ;d Но все пак се оправихме. По всичко имам пълно 6 и съм сигурна ,че ще ме приемат в ГПЧЕ с немски и английски. Имам въпрос - В 9 клас освен история дали ще се учи и нещо друго на немски (т.е на 1-вия език,който се учи само в 8 клас ..без 2-рия ;d ) Предполагам ,че за всичко езикови е така :?
Олеле... още не мога да го повярвам :D След целия песимизъм, който ми се беше насъбрал, сега ми олекна малко.Още обаче се чувствам сякаш в понеделник пак ще съм на даскало :D Имам 2 5ци в дипломата и всичко друго 6.Всичко са ми дали, на 18ти ще ходя за лична карта (йей, заветния 17ти дойде!!) и да се запиша.Днес бяхме на пицария с част от класа.Не беше лошо, но и.. беше скучно честно казано.Само едно момче подари цвете на класната.Малко ми е гузно, но за тия 3 години нито ние я обикнахме, нито тя нас.Е.. каквото било, било.
Една от съученичките ми днес имаше рожен ден ^_^ Ох, дано влезе там, където иска!Бонбоните така се бяха разтопили, че накрая няколко човека + рожденничката се мажеха с шоколад по лицата :lol:
Аз съм в дилема как точно да си редя желанията. 99% е сигурно, че ще ме вземат от 1 класиране на 1 желание, защото миналогодишния бал е бил с няколко единици по-нисък от моя (за НТБГ става въпрос).И.. да.Ще си пиша нещата в гнездото, защото нещо не мога да схвана как точно се попълват.
BloodyDreamer много ме кефят мненията ти.Винаги са романи, но като ги почна ми става интересно и ги дочитам винаги :D
BloodyDreamer
06-15-2012, 19:48
SunT мерси -le hugs- аз пък по едно време бях решила, че доста отегчавам с безкрайното си плямпане (предимно на глупости, които не са чак толкова свързани с темата ;D), а после сметнах, че не ми пука и продължих все така да дърдоря lol
оо BloodyDreamer и мен много ме радват романчетата ти, чета ги с интерес :D :D !
и на мен са ми много интересни :д иначе ние не се организирахме и не ходихме никъде..класната е егати и човека питаме я да ххарактеристиките тя вика не съм ги писала няма и да ги пиша...е после каза,че тея дни ще ни ги даде..:хх обаче тя нито иска да ни заведе на екскурзия,нито нищо...миналата година я канихме в едно заведение в града тя вика : вие луди ли сте как ще ходя в тая мазна закусвалня...абе направо :ХХ обаче аз и още три момичета от моя клас ходихме в дъ мол :д и си искарахме супер :) иначе...някого от вас ще кандидатства ли в 2 АЕГ ?
BloodyDreamer
06-15-2012, 22:27
Ъх, мерси много на всички ^^
anonymousx
06-15-2012, 23:30
Аз нямам медицинско, а като знам колко бавно ги изкарват, ще пропусна сроковете.. >.<
prosto_chovek
06-16-2012, 01:05
медицинско се вади точно за 5 минути при личната лекарка срещу 10 - 15 лева :)
медицинско се вади точно за 5 минути при личната лекарка срещу 10 - 15 лева :)
На мен не ми взеха пари... но иначе наистина става за минути, няма да изпуснеш нищо.
BlackBaby
06-16-2012, 08:02
Честото завършване - вчера празнувахме.
Успех 5.55...:)
anonymousx
06-16-2012, 08:39
Успокоихте ме ^^ така се бях панирала .. :/
Аз завърших с 5,15 .. можеше и по - добре, но нищо.. ;д
ViVi Smile
06-16-2012, 09:16
Добре, последно какви документи трябва да се носят на записването? Ако може някой да ми обясни подробно, явно пак съм неиформирана... :D
Добре, последно какви документи трябва да се носят на записването? Ако може някой да ми обясни подробно, явно пак съм неиформирана... :D
• Оригинал и копие на удостоверението за завършен VІІ клас.
• Оригинал и копие от медицинско свидетелство ( само за кандидатстващите за специалности от професии).
• служебната бележка за оценките от положените приемни изпити за сверяване на вписания входящ номер.
След сверяване, оригиналите се връщат.
BG Mamma
• Оригинал и копие от медицинско свидетелство ( само за кандидатстващите за специалности от професии).
• служебната бележка за оценките от положените приемни изпити за сверяване на вписания входящ номер.
BG Mamma
На мен пък ми искаха и копие от бележката с оценките. Не знам защо.
При нас също мина хубаво. Раздадоха ни удостоверенията и характеристиките. За трета поредна година не завършвам с пълна шестица, заради физическото, но вече спрях да се ядосвам заради това, а и госпожата ми по АЕ ми даде утешителна награда ;дд. Отидохме с няколко момичета и момчета в мола да гледаме "Мъже в черно 3". Въпреки че не си харесвах класа, сега осъзнавам колко ще ми липсват. ;(
ViVi Smile
06-16-2012, 10:50
BG Mamma
Мерси много :)
weenonas
06-16-2012, 13:04
За това което тече в момента или записване на приетите става въпрос? Аз още не съм си извадила медицинско, проблем ли е, защото утре ще ходя да се записвам?
Как ще си подредите желанията - наясно ли сте ?
.. Как се чувствате днес .. след като свърши почти всичко ?
zlatko98
06-16-2012, 15:17
Ходих вчера да подам заявлението. На първо място писах 91 НЕГ, а на 2,3,4 и 5то място писах английската със съответно немски, испански, руски и френски. Повече не съм писал, пък и включих английската само за да покрия минимума за желания, защото ако не вляза в немската, което, ако статистиките са верни, няма да се случи, отивам в американския.
weenonas няма да ти искат медицинско, освен ако не кандидатстваш в техникум.
За това което тече в момента или записване на приетите става въпрос? Аз още не съм си извадила медицинско, проблем ли е, защото утре ще ходя да се записвам?
Не ти трябва, освен ако не пишеш професионални гимназии (НТБГ, НФСГ). :)
FuckingFreak
06-16-2012, 18:05
^Ти май наистина много се вживяваш. Преди се ядосваше заради някакъв телефон, а сега защото ще отидеш на село за един ден, защото искат да уважат празника ти...
Тези дни настроението ми е добро. Раздлелих се с класа си, поплаках малко, но стига толкова лигавщини. Тези дни официално отварам летния сезон.:}
^Ти май наистина много се вживяваш. Преди се ядосваше заради някакъв телефон, а сега защото ще отидеш на село за един ден, защото искат да уважат празника ти...
Не се вживявам.. както и да е, изтрих го.Вече съжалявам, че изобщо споменах телефона в едно-единствено редче...
BloodyDreamer
06-16-2012, 19:47
Недейте така, дЯца, не се карайте.
Днес ходихме на пица с класа. (вече за 12 път да кажа ;д) Беше много тъпо. От 25 човека 1/3 не се появиха. Две момичета се отцепиха на друга маса под предлог, че нямало място, което не беше така. После дойдоха още две шматки, които най-нагло си извадиха цигарките и запушиха. Много ми бяха жалки - в едната ръка цигарата, в другата пицата и едната не спря да се хвали как тая вечер щяла да отиде на рожден ден, за да им изпие алкохола и да гледа сеира на другите. Направо нямам думи... После пък се наложи да доплатим пицата на едно момиче, което не можа да дойде, защото беше в Карнобат и никой не искаше да даде пари (въпреки че в нашия клас никой не е чак толкова беден, че да не може да си го позволи...). Накрая поне това оправихме. Уф, поне не ме е яд, че се разделям с тях. Така и така с повечето от приятелките ми отиваме в една и съща гимназия, а с останалите (от приятелките ми) след девети клас ще сме в една и съща сграда. (ГПЗЕ и ПМГ са в една и съща сграда)
Тъй, пак се отплеснах от темата ;д Аз уж в петък щях да ходя да си подреждам желанията, после реших, че ще ми трябва и копие от акта за раждане и не отидох. Днес щях да ходя, но разбрах, че трябва подпис на родител. Тъпо. Утре с мама ще отидем сутринта и да се свършва ;д
Ще пиша само две желания. 1. ПМГ - паралелка биология с английски и усилено изучаване на химия 2. ГПЗЕ - паралелка немски с английски ^^
ох, хора, вие в последните дни заобичахте класа си, аз моя го намразих по незнайни причини, точно за два дни |(( ..
Блъди все едно слушам моя клас :D само дето ние давахме доброволно, понеже класната събираше и „нямаше как да ни връща“. Е, като разбрахме, че плащаме част от сметката на някои хора, доста се намусиха повечето :D тя закръгляше и някои добре ги офука като за последно.
Вени, защо?? О.о
щото станаха супер лигави и се правят на голямата работа, за два дни много отворени станаха, ако си мислят, че ще ги трая се лъжат жестоко :@ добре, че в понеделник се виждаме за последно с повечето sunnn
Много жалко... :( Аз моя клас няма да го видя повече, обаче честно казано не се чувствам тъжна.В смисъл, приятелите ще си се виждаме, но се отървах от досадниците и се чувствам добре.
anonymousx
06-16-2012, 22:50
Някой може ли да ми каже как се пишат паралелките на езиковите? в смисъл, от пред пред профилите на техникумите има някакви цифри, но пред езиковите няма :/
Преписваш нещата, както са дадени на сайта на Рио http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2012_docs/kodove_paralelki.pdf
anonymousx
06-16-2012, 23:40
Ахм, но на мен ми трябват за Пловдив. Като сменя sofia с plovdiv излиза, че не може да намери..
the_world_around_me
06-17-2012, 07:43
Искам да попитам дали в езиковите гимназии в 9 клас се учи само историята на 1-вия език ,който си избрал ? Т.е този който се учи по-засилено :)
perry_the_platypus
06-17-2012, 07:54
Не пишете кодовете, сменени са с някакви трицифрени, които не са качени на сайта на РИО-то (за София-град). :))
anonymousx http://www.riobg.com/ :)
zlatko98
06-17-2012, 09:10
Не пишете кодовете, сменени са с някакви трицифрени, които не са качени на сайта на РИО-то (за София-град). :))
В петък подавах заявлението и кодовете не са сменени-остават си четирицифрени ;)
BloodyDreamer
06-17-2012, 09:57
Иху, най-сетне отидох. Написах само две желания, ама и с едно съм щяла да мина. Излезли са статистиките за Сливен. По БЕЛ възможните оценки над моята са 9, а по математика - 13, от които две са пълни шестици(тоест със сигурност са над мен ;д). При положение, че за да вляза със сигурност в ПМГ, трябва да има най-много 51 човека с бал по-висок от моя, смятам, че съм вътре ;д
И все пак нямам търпение да стане 26, да си подам документите и вече да не се занимавам.
Предлагам на 26.06 да направим новата тема. Гласувай, народе - за или против ;д
perry_the_platypus
06-17-2012, 10:09
В петък подавах заявлението и кодовете не са сменени-остават си четирицифрени ;)
При мен бяха трицифрени, все тая, защото при несъответствие на код с наименование, се гледа наименованието. ;))
perry_the_platypus
06-17-2012, 10:11
Предлагам на 26.06 да направим новата тема. Гласувай, народе - за или против ;д
И какъв е смисъла? Ще изпишем максимум 50 страници и к'во?! По-добре да я направим сега. :))
Защо сега? Аз предлагам да я направим септември, когато всички сме пирети, а дотогава да си пишем тук.
Значи , доколкото разбрах , документите , които подаваме сега в у-щата гнезда са тези : (за ЕГ)
• Оригинал и копие на дипломата за 7-ми клас ;
• Оригинал и копие от акта за раждане (трябва ли И оригинала ? ) ;
• Служебната бележка за оценките от матурите (после ти я връщат) ;
• Характеристиката ще трябва ли ? (за поведение , награди , интелектуалните възможности ? )
• А мед. картон (за болестите и ваксините) ?
zlatko98
06-17-2012, 10:31
Заставам зад perry_the_platypus - по-добре тези , които са за седми да продължат темата, а ние да си направим нова
Nutella♥
06-17-2012, 12:09
Ух,днес си записах желанията и съм вече доволна.На 1-во желание ми е ГРЕ-то с испански език.Някой ще ходи ли там ?Като цяло повечето с които бяхме в една стая да пишем ,писаха на първо желание ГПАЕ "Гео Милев" ,което ме притеснява. :D Ходихме нарочна с автобус до Бургас да видя пътя,мъчителноооо е.Направо не знам как ще го бия цяла година ако ме приемат.На мен иначе не ми е мъчно също за класа ми.Никога не сме били задружни,от малки ни деляха та така.И аз съм за да направим нова темичка,но чак като ни приемат ... :)
Искам да попитам дали в езиковите гимназии в 9 клас се учи само историята на 1-вия език ,който си избрал ? Т.е този който се учи по-засилено :)
Зависи от гимназията. Ако има учител, завършил да речем биология и испански, тогава избралите първи език испански ще учат биологията на езика. Иначе не. Например в Плевенското ГПЧЕ на немски се учи само историята. А пък в Ловешката езикова (където аз ще кандидатствам) на английски се учат География, Биология и История в 9 клас и само История в 10 клас. Та, зависи си от училището и от първия език, който си избрала.
perry_the_platypus
06-17-2012, 14:29
Още сме седмокласници и ще си пишем в тази тема, ако достигнем 200+ страници, можем да направим тема "Настоящи осмокласници". :)
Значи , доколкото разбрах , документите , които подаваме сега в у-щата гнезда са тези : (за ЕГ)
• Оригинал и копие на дипломата за 7-ми клас ;
• Оригинал и копие от акта за раждане (трябва ли И оригинала ? ) ;
• Служебната бележка за оценките от матурите (после ти я връщат) ;
• Характеристиката ще трябва ли ? (за поведение , награди , интелектуалните възможности ? )
• А мед. картон (за болестите и ваксините) ?
Аз днес си подавах документите и не, характеристиката не ти трябва. Медицинския картон също не го искат. Той ще ти трябва чак на 26.06 най-рано, когато се записваш в училището, в което са те приели. На нас медицинския картон ще ни го дадат чак на есен и ще го занесем в училището през септември. Тъй, че има време за него. :D Акта за раждане не ти трябва. Аз си носих личната карта, за потвърждаване на самоличността, но те така и не ми я искаха. И излиза, че са ти необходими само удостоверението и неговото копие и служебната бележка. Повечето мой познати са дали копието на бележката, включително и аз. Но едно момиче е дало оригинала и не са й я върнали. Не мога да кажа кое точно се дава, но със сигурност приемат и копието на служебната бележка. :)
Още сме седмокласници и ще си пишем в тази тема, ако достигнем 200+ страници, можем да направим тема "Настоящи осмокласници". :)
+1
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/522754-%D0%9D%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D1%89%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D 1%81%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-2?p=10222115#post10222115
Аз днес си подавах документите и не, характеристиката не ти трябва. Медицинския картон също не го искат. Той ще ти трябва чак на 26.06 най-рано, когато се записваш в училището, в което са те приели. На нас медицинския картон ще ни го дадат чак на есен и ще го занесем в училището през септември. Тъй, че има време за него. :D Акта за раждане не ти трябва. Аз си носих личната карта, за потвърждаване на самоличността, но те така и не ми я искаха. И излиза, че са ти необходими само удостоверението и неговото копие и служебната бележка. Повечето мой познати са дали копието на бележката, включително и аз. Но едно момиче е дало оригинала и не са й я върнали. Не мога да кажа кое точно се дава, но със сигурност приемат и копието на служебната бележка. :)
Аха , благодаря :)
Мен днес ме върнаха да търся ксерокс за копие на служебната бележка. В 54то :)
Някой от провинцията, който ще учи из София и търси с кой и къде да живее?
weenonas
06-17-2012, 17:42
SunT и аз днес ходих в 54то. Подадох си документите само дето не официално, защото първо трябва да им дам медицинско =D Утре ще ходя при личната и вече ще съм спокойна =D
Ето как си подредих желанията:
1.СГСАГ "Христо Ботев" - Строителство и архитектура с АЕ
2.СГСАГ "Христо Ботев" - Геодезия
3.НПГПТО "М.В.Ломоносов" - Компютърна техника и технологии
4.ПГМ "Н.Й.Вапцаров" - Възобновяеми енергийни източници
5.НФСГ - Икономика и мениджмънт с АЕ
6.18 СОУ с японски език
7.СГСАГ "Христо Ботев" - Недвижими имоти
8.СГСАГ "Христо Ботев" - Парково строителство и архитектура
9.СГСАГ "Христо Ботев" - Транспортно строителство
10.СГСАГ "Христо Ботев" - Водно строителство
11. 2 АЕГ - ЧЕ - АЕ;ИЕ;М;Г
12. 1 АЕГ - ЧЕ - АЕ;ИЕ
13. 32 СОУ - ЧЕ - АЕ;РЕ
Балът ми за професионални гимназии е 33,321, а за езикови 33,214 =]] Мислех парковото строителство да ми е на първо място, но всички казваха, че няма да имам реализация в България затова смених и писах строителство и архитектура на първо. Е дано да ме приемат още на 1во класиране.. Успех и на вас..
П.П. Ако някой ще кандидатства в строителния непременно да ми пише =]]
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/522801-%D0%91%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81%D 0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8?p=10222915#post10222915
FuckingFreak
06-19-2012, 18:35
Какъв език писахте първи? Английски или друг? Утре подавам документи в друг град и още не съм решила. Ужас.
Какъв език писахте първи? Английски или друг?
1-во желание с 1-ви език испански :)
2-ро желание с 1-ви език английски :)
Умирам от притеснение откакто подадох документите за кандидатстване!На 1-во място писах 4ЕГ Варна с испански език,дано ме приемат!Има ли някой от Варна тук? :)
Ako има някой, който е писал НПМГ с география, да пише на ЛС, ммоля ви :)
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/522801-%D0%91%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81%D 0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8?p=10222915#post10222915
има нова тема!
Приета съм в ЕГ "Гео Милев", гр. Добрич с английски език! Ако има някой там, да пише ЛС! ^^
perry_the_platypus
07-11-2012, 15:58
Приета съм в ЕГ "Гео Милев", гр. Добрич с английски език! Ако има някой там, да пише ЛС! ^^
Погледни темата "Бъдещи осмокласници" или "Списък на осмокласниците по училища 2012-2013", там може да си намериш съученици, тази тема е за архива и никой не пише тук. (:
neverbackdownx
07-27-2012, 17:10
Направо ще откача с тия изпити и матури ;x :D Наистина, много е важна годината! :) ;х
perry_the_platypus
07-27-2012, 17:16
Направо ще откача с тия изпити и матури ;x :D Наистина, много е важна годината! :) ;х
Тази темичка е доста стара. ;)
Слънцеее
05-20-2013, 11:56
В сравнението: "идат като тигри" е разкрита ожесточеността на поробителите.
При цитирането трябва ли да има двоеточие преди "идат като тигри"?
ManchesterUnitedLady
05-20-2013, 16:03
Не трябва, но да знаеш, че пишеш в стара тема ;)