View Full Version : Настоящи седмокласници ;)
Страници :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
thecreator
08-27-2011, 20:02
^
може и точно мен ме съмняваше ниската цена .. Ама ми е жал да дам 600 лв та дори и 1000 за една куче доста пари са :( а и наште няма да се съгласят.. поне на тези пари ..
Честит рожден ден на всички рожденници! :grin:
Аз щях да си имам мини шпиц, ама като разбрах, че на йоркито не му пада козината.. веднага си промених мнението и след 15 дни ще си имам малко йорки. :grin: :smt007
Е,да това си е голямо предимство... и да го снимаш после :) :) :)
Да, от paollo botticelli е .. и е на голямо намаление :grin: :grin: :grin:
Колко си я взе?
Честно казано я взех на смешна цена направо и много се радвам .. намалена беше на 17 лева :grin: :grin: :-)
^
може и точно мен ме съмняваше ниската цена .. Ама ми е жал да дам 600 лв та дори и 1000 за една куче доста пари са :( а и наште няма да се съгласят.. поне на тези пари ..
То да са само тези 600,ами за това кученце храната на Роял Канин мисля,че половин или един килограм ( не съм много сигурна) струва 30лв.Отделно трябва да му купуваш шампоани,балсами,спрейове за разресване,купички за храна,легалце и куп други джунджурийки.
НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙ ОТ НИСКАТА ЦЕНА!
thecreator
08-27-2011, 20:09
тъкмо исках да питам с каква храна се храни.. не може ли с нормална гранулирана .. иначе то 30 лв са ок , защото то яде супер малко на ден .. и не е проблем.. другите играчки пък са не са му толкова специални.. по тая логика всяко куче трябваше да е така :D .. а за леглото също ляга някъде или пък тати да му измайстори нещо - абе тия неща не са проблем .. ама то въпроса е до цената и родителите ми дали ще се съгласят на 2 кучета :D иначе ако намериш някое до 200 лева или 300 пусни сайт !! Все пак ще я разпитам тази !! намерих и още едно с ваксини аба бала .. само дето ми се изгуби някъде и цена не помня .. пуу че съм и аз .. ще ходя да го търся в историята :D
RainbowGirl
08-27-2011, 20:11
Всъщност, Ани, не е хубаво кученцето да се вземе на 1 месец. Най-подходящата възраст е 2 месеца и половина. :)
thecreator (сори, забравих как ти е името 8-) ), кученцето е силки териер, а не йорки, и тази порода си е такава на външен вид.. адски много прилича на йорки. :)
thecreator
08-27-2011, 20:14
^ Цвети :D Иначе Дени мерси .. нали все пак е териерче .. мен цената ме притеснява - не друго .. иначе да пуснеш снимка на твоя след 2 сед :D
RainbowGirl
08-27-2011, 20:15
http://prikachi.com/images/134/3697134r.jpg
Ето го Тери.. :smt007
Имам само тази снимка, защото човекът, от който го купуваме ни я прати. 8-)
Вчера с бащата звъняхме по телефона да питаме как е малкия и всичко му е наред, има си хубав косъм и е жизнен. :grin:
thecreator
08-27-2011, 20:19
Дении супер мега сладък е !!! Да ти е честит ;дд от раничко ама .. ;д тъкмо попаднах на неговата обява бтв :D
RainbowGirl
08-27-2011, 20:24
Я дай линк.. 8-)
Иначе.. да ти кажа, че тоя човек е много коректен. Явно има приятели в Чехия и .. "обира най-доброто от чешките развъдници" 8-) .. така де, взима най-хубавите кученца и си ги продава тук в България. Майка ми има познати, които преди две години са си купили йорки от него и до сега си е красиво, живо и здраво. :)
http://prikachi.com/images/134/3697134r.jpg
Ето го Тери.. :smt007
Имам само тази снимка, защото човекът, от който го купуваме ни я прати. 8-)
Вчера с бащата звъняхме по телефона да питаме как е малкия и всичко му е наред, има си хубав косъм и е жизнен. :grin:
Ауу какво е сладичкоо :grin:
За колко си го взе?
thecreator
08-27-2011, 20:28
алее браво!! рядко се намират такива като него :?
на каква цена се договорихте същност?
иначе линкче момент , че го запилях някъде :D
алее браво!! рядко се намират такива като него :?
на каква цена се договорихте същност?
иначе линкче момент , че го запилях някъде :D
пращайте линкчета, ако намерите някакви интересни обяви :)
thecreator
08-27-2011, 20:30
http://www.topobiavi.com/index.php?action=show_adv&id=924373 Дени тази ли е обявата? :)
RainbowGirl
08-27-2011, 20:31
За 600 лева го купуваме, ама тате ще доплати на човека, защото ще гледа кучо до 11 септември (а и му сложи втората ваксина).. тогава се връщаме от почивка и нямаме възможност да вземем малкия с нас, затова ще си го получим чак тогава. 8-)
Колко си я взе?
Честно казано я взех на смешна цена направо и много се радвам .. намалена беше на 17 лева :grin: :grin: :-)
Аз моята си я взех за 19.99лв. от Кенвелото
thecreator
08-27-2011, 20:33
приятно почивка тогава бтв :-) ухх после задължително да пуснеш снимка като си го получиш.. ще знаем , че е успешно :D
RainbowGirl
08-27-2011, 20:33
Цвети, ами.. познатите на мама направо ни дадоха телефона на човека.. казва се Милко (или Милчо.. нещо такова беше 8-) )
btw.. малее, то тва йорки на снимката от обявата е много космато бе.. :D
thecreator
08-27-2011, 20:35
снимката е същата бре :D :D
ухх с тоя човечец не мога ли да се договоря на някое пак така малко кученце до 100-200 лв :D
RainbowGirl
08-27-2011, 20:36
приятно почивка тогава бтв :-) ухх после задължително да пуснеш снимка като си го получиш.. ще знаем , че е успешно :D Мерси.. :-) Иначе ще минем през Пловдив да си го вземем на връщане от почивката.. 8-)
Абе.. пак имам късмета, че Милко се съгласи да гледа кученцето докато го вземем. 8-)
RainbowGirl
08-27-2011, 20:38
Не бе, снимката не е същата.. загледай се и ще откриеш огромни разлики. 8-) Не знам дали ще можете да се договорите.. трябва да звъннете и да питате. :)
thecreator
08-27-2011, 20:40
късметлии сте :D дообре ще си поиграя на открий разликите :D той нещо е-майл ? :( аз питам , защото до такава ниска цена за териерче :(
RainbowGirl
08-27-2011, 20:42
selekt_dog@abv.bg ... това е имейлът, от който е пратил снимката
thecreator
08-27-2011, 20:43
аууу мерси мнооого!! :-)
RainbowGirl
08-27-2011, 20:46
аууу мерси мнооого!! :-) за нищо.. :-)
иии.. да те улесня: 8-)
http://prikachi.com/images/468/3746468Z.jpg
^^ На мен са ми почти еднакви :D
RainbowGirl
08-27-2011, 20:48
^^ На мен са ми почти еднакви :D е.. аз ги различавам. 8-)
thecreator
08-27-2011, 20:48
яя има разлика.. по-космато е и го е хванал по различен начин !! добрее различни са снимките
Момичета ще си лягам (ама ще изчакам до 00:00) Лека нощ на всички .. И специални благодарности на Дени :-)
хайде лека на всички :-)
RainbowGirl
08-27-2011, 20:49
Лека.. :-)
Колко си я взе?
Аз моята си я взех за 19.99лв. от Кенвелото
Твоята каква е ? Можеш ли да качиш снимка :D
thecreator - дано всичко мине успешно .. и на 11-12 септември да се сдобиеш със сладура :-)
RainbowGirl
08-27-2011, 20:52
thecreator - дано всичко мине успешно .. и на 11-12 септември да се сдобиеш със сладура :-) хех.. май малко ни бъркаш. 8-)
аууу мерси мнооого!! :-) за нищо.. :-)
иии.. да те улесня: 8-)
http://prikachi.com/images/468/3746468Z.jpg
Мале,малее сладури (нали са различни кучета? :D :D )
RainbowGirl
08-27-2011, 20:56
Различни са.. 8-)
Аз май утре ще ходя да избирам легло на мойто бебе.. както и играчки. Нищо, че има още 15 дни.. :lol: Аз искам да ги изпера (така де.. мама да ги изпере 8-) ), за да са чисти за Тери.. :smt007
Различни са.. 8-)
Аз май утре ще ходя да избирам легло на мойто бебе.. както и играчки. Нищо, че има още 15 дни.. :lol: Аз искам да ги изпера (така де.. мама да ги изпере 8-) ), за да са чисти за Тери.. :smt007
Mамка мууу.Как ти завиждам (благородно де :D )
И АЗ ИСКАМ! Ще се справя добре на изпита и ще имам йоркии!!
RainbowGirl
08-27-2011, 21:01
Ми.. мерси. 8-) Иначе на мен кученцето ми беше стимула през цяяяялата година.. е, и самата гимназия де, ама повече кученцето. 8-) Така че.. и на теб то да ти е стимула и винаги като не ти се учи се сещай, че ако се справиш достатъчно добре на изпитите, ще гушкаш това мъниче.. :smt007
Гледате ли Малки Сладки Лъжкини? Кой според вас е -А?
Ми.. мерси. 8-) Иначе на мен кученцето ми беше стимула през цяяяялата година.. е, и самата гимназия де, ама повече кученцето. 8-)
АА да те питам това наистина ли те стимулираше да учиш,защото аз все си мисля,че няма да уча и няма да ми пука за 7 клас ( както става обикновенно) :D :D :D Уфф,дано да ме приемат в Ег'Пловдив дори и с Немски пак ще е нещо..
RainbowGirl
08-27-2011, 21:04
Гледам ги, ама почва да ми става малко тъпо, щото сезон и половина нищо не се разкрива. 8-) А може да е всеки според мен.. :lol:
Гледам ги, ама почва да ми става малко тъпо, щото сезон и половина нищо не се разкрива. 8-) А може да е всеки според мен.. :lol:
Сигурно ще е този,който най-малко предполагаме :D .
Мисля,че,ако продължават така сериала ще стане доста тъп...
и аз така, но по някой път ми минава мисълта, че може Алисън да е възкръснала от мъртвите :razz:
RainbowGirl
08-27-2011, 21:08
Ами.. колкото и да е изненадващо, да. Това ми беше стимулът, защото от както се помня искам кученце.. просто толкова много ги обичам, че бях готова на всичко. А и това беше условието на баща ми - аз да вляза в колкото се може по-хубаво училище, а той ще ми вземе кученце, каквато малка порода искам. 8-)
Абе сигурно Алисън ще има някаква сестра близначка ли и аз не знам...всичко ми идва толкова объркано...
Оф съжалявам адски много за объркването .. :oops: :oops: :oops: :oops:
RainbolwGirl-дано всичко да мине страхотно с кученцето :-)
Tiin-би ли качила снимка на чантата :)
Ами.. колкото и да е изненадващо, да. Това ми беше стимулът, защото от както се помня искам кученце.. просто толкова много ги обичам, че бях готова на всичко. А и това беше условието на баща ми - аз да вляза в колкото се може по-хубаво училище, а той ще ми вземе кученце, каквато малка порода искам. 8-)
Да се надяваме и аз догодина на съм в твоето положение :grin: :grin: ...
Казвам си,че ще уча,уча,уча,но да видим като започне годината... Ух,ама и аз толкова много ги харесвам йоркитата ... умирам си като видя такова :grin: :grin: :grin:
RainbowGirl
08-27-2011, 21:10
Не, няма да стане като в книгите.. следователно Алисън няма да има близначка. 8-) Според мен може да е тая Кейт .. може с Али да са били приятелки, знам ли. 8-)
Оф съжалявам адски много за объркването .. :oops: :oops: :oops: :oops:
RainbolwGirl-дано всичко да мине страхотно с кученцето :-)
Tiin-би ли качила снимка на чантата :)
В момента чантата не е при мен нали казах,че съм на село,като се прибера вкъщи ще я снимам... Сори за 2те поредни мнения,просто интернета ми е уникално бавен и не ми дава да си редактирам мненията (дава грешки)
RainbowGirl
08-27-2011, 21:14
Вени, няма нищо.. и мерси (и аз се надявам всичко да мине добре.. всъщност съм почти на 100% сигурна, че всичко ще е наред :) )
Хахахх.. знам две баби, които имат йоркита и мноого често ходя да им досаждам.. :lol: 8-) Ама като си получа моето бебе няма да е така. :grin: 8-)
Ние ще идваме да ти досаждаме.Нищо,че не съм от София :D :D
Мале,мале 6 страници за 1 ден... Машиниии :D :D Момчетата трябва да дойдат да вкарат малко ''ред''. :D
Ааа да ви питам нещо... Гримирате ли се за училище?Ако да как?
Аз май ще лягам... Лека от мен :* :)
Едитнах си мнението :grin: :grin: Най-после стана
RainbowGirl
08-27-2011, 21:19
:lol: 8-)
София е близо до Пловдив.. 8-)
Едит: ежедневният грим ми е спирала + гланц и малко пудра/фдт, ама в седми клас често слагах молив и по-рядко очна линия.. сега през лятото слагам само спирала и балсам за устни. 8-)
Едит2: Сега в осми клас мисля да си слагам спирала и очна линия + някакъв гланц.. и може би понякога съвсем бледи сенки. 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=4ZcAugYE6Rk
поздрав, сладурченца :-) :-)
thecreator
08-28-2011, 07:23
Дении и аз имам стимул за тази уч.година ако вляза - телефон.. Но сериозно обмислям да си променя решението ако да р.д-то ми не стане нищо .. и аз обожавам малки сладки кученца.. ухх и като се сетя ,че ще ми вкъщно куче и ще спа с него простооо някво супер сладко ми става .. Ани - ще се справим !! Само дето за какво тия хора са го измислили бала на момиччетата да е по-висок от на момчетата.. Нали уж момчетата били по-добри по математика :-x Но имаме си стимул - а аз със стимули си уча повече май.. :D ще видим ! ще се справим и ще получим кученце :D
Ще се справим!!!!Ще си имам и тату,куче,нов телефон.
Иначе аз през лятото слагам фдт,пудра,гланц,спирала и понякога очна линия или черен молив.
За училище важи същото.
Какъв ви е телфона?
thecreator
08-28-2011, 07:49
аз слагам само балсам- гланц и чат-пат леко спирала , но като съм 1ва смяна нямам почти време и за това :( :D
а като излизам през лятото:спирала,гланц,задъл ително ;д
Дениии ауу ти вярно , че си от София като си получиш кученцето трябва да се видим 8) :D
Иначе телефона ми е адски скапан . за това искав да го сменям - Nokia 2330 8-)
Иначе ти ако влезеш към какъв телефон си се насочила? :D
Ами насочила съм се към Iphone - там какъвто по - нов модел излезе.Сега имам Iphone 3GS 32GB
thecreator
08-28-2011, 08:12
Iphone -ите не са толкоз яки на една приятелка само като си разглеждала снимките и теглило от сметката :shock:
bebzgirl
08-28-2011, 10:26
Майка има айфон. Иначе аз тая година измрънках телефон. :D Майка ми и дума за куче не иска да чуе така,че просто за тва няма да ми се отвори парашута :? :D
Runaway11
08-28-2011, 10:28
Ми.. мерси. 8-) Иначе на мен кученцето ми беше стимула през цяяяялата година.. е, и самата гимназия де, ама повече кученцето. 8-)
АА да те питам това наистина ли те стимулираше да учиш,защото аз все си мисля,че няма да уча и няма да ми пука за 7 клас ( както става обикновенно) :D :D :D Уфф,дано да ме приемат в Ег'Пловдив дори и с Немски пак ще е нещо..
Ай ще те чакам другата година 8-)
ПП Ако имате въпроси за някакви тези ала-бала не се притеснявайте да ми пишете..имам книжка с анализи и тези от частната ми учителка и мога да помагам 8-) 8-) 8-)
RainbowGirl
08-28-2011, 14:32
Моят е samsung s5560 и съм адски доволна.. особено от камерата. :smt007 :grin: Иначе ми е нов.. от 14-15 юни някъде, щото влязох в гимназията де. 8-) И ще се опитам да навия нашите за нов фотоапарат, щото стария за нищо не става вече. :D
едит: няма да пиша, защото отивам да чета "Крадецът на праскови" :( 8-)
bebzgirl
08-28-2011, 18:58
Моя телефон е сони xperia mini pro ...
Иначе днес бях с майка ми в мола и си взех едни дънки и една очна линия :-D Харесах си и едни кецове,но в магазина нямаха моя номер (а същия магазин го има и до на майка ми работата) и утре тя ще отиде да ми ги вземе,заедно с едни боти дето си харесах :D :D
Здравейте :) Моят телефон е samsung D908 ..мне съм доволна, защото ще го ползвам за трета година някъде ..сега си уговарям с нашите едно iphone-че и много се радвам .. надявам се да ми го купят :)
Здрастиии момичета :-) Най - накрая си взех чанта от Конвърс :grin: хвърлих се на първата видяна :-D много ще ми отива на бъдещите кецки от там :D Взех си и един пуловер 8-)
Здрастиии момичета :-) Най - накрая си взех чанта от Конвърс :grin: хвърлих се на първата видяна :-D много ще ми отива на бъдещите кецки от там :D Взех си и един пуловер 8-)
Милу, ще постнеш ли снимки на нещата ти :oops: :-)
само чантата я имам снимана, пуловера още не съм го снимала, утре, че стана много късно :D
http://prikachi.com/images/648/3750648o.jpg
само чантата я имам снимана, пуловера още не съм го снимала, утре, че стана много късно :D
http://prikachi.com/images/648/3750648o.jpg
ауу, много е сладуреста .. ти всъщност за училище ли ще я използваш :)
Дам, доста по-голяма е отколкото изглежда на снимката, ще ми побере всичките боклуци :D
П.П. Сега си търся и ретро преса/маша, но не мога да намеря :( Някой да знае или виждал къде продават?
Дам, доста по-голяма е отколкото изглежда на снимката, ще ми побере всичките боклуци :D
П.П. Сега си търся и ретро преса/маша, но не мога да намеря :( Някой да знае или виждал къде продават?
ретро преси и маши продават в Технополис :) Аз си лягам ..до утре, сладури :-) :-)
bebzgirl
08-28-2011, 23:18
В технополис.
Иначе гледайте ква фрапация сме в таверната - тая година на екскурзията в гърция (май месец)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/229065_210742648958875_100000694236980_659072_1280 066_n.jpg (аз съм момичето най-отпред с роклята)
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/227223_210744932291980_100000694236980_659105_3199 957_n.jpg (някви жалки опити за сиртаки :D )
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/227148_210748932291580_100000694236980_659135_7835 381_n.jpg (уникалния ми танц с един приятел :D :D )
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227831_210749658958174_100000694236980_659143_5796 974_n.jpg (пак се усмихвам на някой :D )
Не,че нещо ама поне и вие да се посмеете :D :D
thecreator
08-29-2011, 05:33
първата кърти :lol: :lol:
Добро утро м/у.. Милу честита чанта - супер е ! :D
Иначе при мен днес .. Ще идва една приятелка на гости и такам .. Ще трябва да се купва храна :D Така че момичета няма да мога да ви пиша много днес .. Но вечерта обещавам , че ще седна :-)
Zdraveite sorry che ne pisha na kirilica,no ne sum na moq laptop....
Dnes strani4kata mi vuv Facebook stava na 1 godinka (party)...
Inache vie kak ste?
bebzgirl
08-29-2011, 10:54
Добре ... днеска ми хрумна да ви питам по колко пари ви дават за даскало .... Мен майка ми ми даваше по 3 лв,сега ми каза,че ще ми дава по 4 (без да съм и казала нищо :D )
А бтв Ани дай си страничката да ти я харесам :)
Аз също имам страничка http://www.facebook.com/pages/-%D0%97%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D 0%B0%D1%88-%D0%BC%D0%B5-/184854201581442
IlovEmyPuffYToY
08-29-2011, 11:37
Музикално у4илище-"НУМТИ Добрин Петков" :grin:
IlovEmyPuffYToY
08-29-2011, 11:57
Аз завърших с 5.583.Заради госпожата по БЕЛ (трябваше да имам 6,но тя не пожела да ме изпита) и заради скапаната МУЗИКА (оценките ми там бяха 6,6 не знам как реши да ми остави 5,но не ми пука тва е Музика)
Иначе завърших така:
БЕЛ - 5
МАТ- 5
МУЗ -5
ЗИП-АЕ - 5
ИСТОРИЯ - 6
ДБТ - 5 (не съм много сиг. може и 6 да е било)
ЧОВЕК И ПРИРОДА - 6
АНГЛИЙСКИ ЕЗИК - 6
ФИЗИЧЕСКО - 6
ИЗОБРАЗИТЕЛНО - 6
Дано не съм пропуснала нещо.Офф не мога да повярвам,че живот и здраве след няколко месеца съм 7 клас.Толкова далеч ми се струваше,а толкова бързо дойде :D
Няма ли някой от Пловдив бе?Всички ли сте от София? :D :D
Надявам се да се съберем повечко хора. Аз цъм от Плловдив-недей така :Д Ами не се притеснявам за изпитите за 7 клас, пове4е се притеснявх миналата година, защото тогава тъкмо се преместих в новото у4илище иии не бях свикнла и едвам изкарах годината :) Той изпита сигурно ще обхваща много материал, но ще е лесен :)
Вики-сладки снимки 8-) А колкото до въпросът ти ..на мен ми дават по 2 лева ..и честно казано са ми напълно достатъчни .. когато ми трябват повече им казвам и те ми дават.. нямам проблеми с нашите относно парите за училище :D
Btw .. и аз имам страничка ..казва се "Just try".. ако искате я посетете :)
Kraqt na vakanciqta nablijava.Utre sym na frizior i se chudq kak da se podstrija :D
Kraqt na vakanciqta nablijava.Utre sym na frizior i se chudq kak da se podstrija :D
Не я скъсявай много, много :D
thecreator
08-29-2011, 17:32
на черта? :D на етажи?
Ух даа ужас .. по-скоро съм раздвоена , но пак :(
На етажи 8-)
П.П. Кошмаааар, хич не ми се почва :(
Как ви мина деня на вас? Какво правихте? 8-)
thecreator
08-29-2011, 19:41
Ммм днес бяхме с една приятелка :grin: Егати смеха му ударихме в последните часове :D Дори си сготвихме - само!!! Усъвършенства ме се :-D
Вие? :D
Днес като цяло много мързелувах .. излязох навън само да си купя кола 8-) (на всичкото отгоре магазина е точно в моя блок ) .. и тей де започнах да гледам нов сериал (от доста време се канех да го започна ) Казва се Hellcats :) :)
Аз имах намерения днес пак да изляза по магазините, ама взех че проспах целия ден :D Станах в 16 и нещо, и го ударих на яко мързел :lol: Скоро трябва да започна да тренирам, че доста взех да се отпускам :? но нека септември да започна, да вляза в отвратителното ми, изнервено настроение :-D
^^Аз бях започнала да гледам Hellcats, но нещо ми стана скучно на 5 епизод и го спрях :D
bebzgirl
08-29-2011, 19:55
До сега съм играла волейбол (на дупка) с 20 приятелчета :D Те не бяха едни свалки,едни забивки направооо ... :D На всичкото отгоре исках да забия топката и цапардосах един по бузата :-D
thecreator
08-30-2011, 06:46
^ Ауууу Hellcats обожавам го този сериал !! Теглила съм сериите още като го пускаха по тв :grin: На мен уникално много ми хареса.. Но не знам дали ще има 2 ри сезон :(
Sega sum se zahvanala da pisha prerazkazi :D Nali imame za domashna...
Nqkoi iska li kote? (ot Plovdiv)
^ Ауууу Hellcats обожавам го този сериал !! Теглила съм сериите още като го пускаха по тв :grin: На мен уникално много ми хареса.. Но не знам дали ще има 2 ри сезон :(
До колкото знам са го спрели и няма да има втори сезон .. :( :(
Tiin-имам хамстер 8-)
Tiin = Ani :D
Nqkoi drug ne iska li kote?
zlatit0o
08-30-2011, 12:29
Tiin = Ani :D
Nqkoi drug ne iska li kote?
Аааз искам, за жалост не съм от Пловдив :( 8-)
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/309890_258012390885775_148807065139642_859601_2971 631_n.jpg - eto tqhna snimka.
Ako namerish,koi da ti go zakara ot Plovdiv do Sofia...
likelikelike
08-30-2011, 18:35
здравейте как е ваканцията хораа
Runaway11
08-30-2011, 18:40
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/309890_258012390885775_148807065139642_859601_2971 631_n.jpg - eto tqhna snimka.
Ako namerish,koi da ti go zakara ot Plovdiv do Sofia...
Олеее какви сладури..жалко, че вече си имам :( :lol: :lol: :lol:
Толкова са мънички тияя котенца. 1-то е на половината на стъпалото ми.
Runaway11
08-31-2011, 07:50
Толкова са мънички тияя котенца. 1-то е на половината на стъпалото ми.
Знам една приятелка имаше 3 години котенца :lol: :lol: :lol: Обаче все намираше къде да ги даде хДДДД
Може ли снимка на потничето :oops:
Иначе аз вече г/д съм решила какво ще облеча - потниче и поличка, обувките са под размисъл :D но зависи много и от времето, дано да е хубаво 8-)
Ау мале хора вие много пишете бее ... пу пу :D ох.. еми бих сложила, ама естествено цифровия ми е развален... :o Лесно ви е на вас - котенца, кученца... и аз исках навремето... Сега имам костенурка, хамстер и канарче... :-| Аз вече ще почвам да преговарям за входните... :( Утре е 1 септември... малее как мина тая ваканция... За 15 искам да си направя френски маникюр и от 1 седмица си пускам нокти и ще видим какво ще стане.. Молете се за мен! 8-) Тва е от мене.. :) Вие какво правите?
Ooo,moite nokti sa si dulgi sega za 15-ti 6e hodq pak da si gi opravqm
Честно казано адски много се надявам на 15 да е по-хладно .. не за яке, просто по-хладничко 8-)
Аз се надявам да не вали, да не е жега, нито пък студ :-D абе нормални температури :D
П.П. Ходих до технополис нямаше маша казаха, че вече не получавали :-# Очевидно, колкото и да ми е неприятно, ще трябва да си поръчам от интернет :x
Аз се надявам да не вали, да не е жега, нито пък студ :-D абе нормални температури :D
П.П. Ходих до технополис нямаше маша казаха, че вече не получавали :-# Очевидно, колкото и да ми е неприятно, ще трябва да си поръчам от интернет :x
Аааа.. как така не получават бе .. там има такъв голям избор на маши и преси ..да не си се объркала и да си ходила в ТЕХНОМАРКЕТ :?
Не в технополис ходих, на сто процента съм сигурна. Казаха ми, че отдавна са ги били продали ретро пресите и вече не докарвали. Сега само се надявам като си поръчам от интернет да не попадна пак на някакъв боклук :?
Не в технополис ходих, на сто процента съм сигурна. Казаха ми, че отдавна са ги били продали ретро пресите и вече не докарвали. Сега само се надявам като си поръчам от интернет да не попадна пак на някакъв боклук :?
Хайде късмет :-)
Milly4 Ти от кой град си?
Сега се върнха от Теранова.Купих си нова 4анта за у4илище и 2 потника... Ще пусна снимки,когато се прибера у нас.
bebzgirl
09-01-2011, 12:27
Аз съвсем не съм писала ама айде ... Днес много приятно времето !! :D
Още 14 дни... до училището......
dreamer98
09-01-2011, 13:54
Аз съм от Ловеч, така че за ези, които са запознати с училищата в моя град, ще кандидатствам за ГЧЕ "Екзарх Йосиф".
Ако искате да се запознаете с даск
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%A7%D0%95_%E2%80%9E%D0%95%D0%BA%D0%B7%D0% B0%D1%80%D1%85_%D0%99%D0%BE%D1%81%D0%B8%D1%84_%D0% 86%E2%80%9C
http://eg.lovechnet.com/
Можете да го направите тук.
И да доста работа ни чака, така че успех и сполучна учебна година. 8) И залягайте над учебниците, ще бъде доста трудна година!!! 8-)
thecreator
09-01-2011, 14:24
Хора бързо пишете бре! :D Ух айде още 2 странички и имаме 60 :-D
Иначе аз - в сряда бях в приятелка и утре пак - и не можех да пиша .. Иначе нищо интересно не се случва , днеска гледах тв ала бала спах :D ..утре ще е по-яко :grin: :grin:
От София съм :)
Аз съм от Ловеч, така че за ези, които са запознати с училищата в моя град, ще кандидатствам за ГЧЕ "Екзарх Йосиф".
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%A7%D0%95_%E2%80%9E%D0%95%D0%BA%D0%B7%D0% B0%D1%80%D1%85_%D0%99%D0%BE%D1%81%D0%B8%D1%84_%D0% 86%E2%80%9C
И да доста работа ни чака, така че успех и сполучна учебна година. 8) И залягайте над учебниците, ще бъде доста трудна година!!! 8-)
С какъв език ще искаш?
likelikelike
09-01-2011, 18:45
хораа утре отивам на мореее уеееррр :D :D 8) :oops:
има ли някойй на линия ???
Аз съм на линия.... :D :D
Никой ли не иска коте?
http://www.kotkite.com/forums/viewtopic.php?f=19&t=3547&p=72984#p72984
И аз съм на линия .. ох голяма скука е :(
dreamer98
09-02-2011, 06:26
Пуснато на: Чет Сеп 01, 2011 7:47 pm Заглавие:
Tiin написа:
От София съм
dreamer98 написа:
И да доста работа ни чака, така че успех и сполучна учебна година. И залягайте над учебниците, ще бъде доста трудна година!!!
С какъв език ще искаш?
Вие какво си правите по цял ден?
Djudjinku
09-02-2011, 11:30
хах на вас всичко ви предстои Razz Аз всеки ден преди изпита исках да почне наново годината ,но след изпитите нито веднъж не съм поискала Cool аа защо не първа английска ?
И аз мисля там . Но се чудя между I АЕГ, II AEГ и II Немска .... Някой ако може да ми каже нещо за тези у-ща :)
хах на вас всичко ви предстои Razz Аз всеки ден преди изпита исках да почне наново годината ,но след изпитите нито веднъж не съм поискала Cool аа защо не първа английска ?
И аз мисля там . Но се чудя между I АЕГ, II AEГ и II Немска .... Някой ако може да ми каже нещо за тези у-ща :)
I АЕГ чух, че взела много да пропада, II AEГ си е добра :D , а за II Немска съм чувала от ученичка в първа, че учениците били много печени, както и учителите, само тва знам 8-)
Ужасно е времето навън :x Става си есен вече :x
Решихте ли какво искате да облечете за 15-ти?
Защо не пишете? Къде се изгубихте?
ccdesigns
09-02-2011, 21:40
Успех! :) Като си помисля колко учене ви чака...жал ми става...ама и това ще мине... :D
Мене ме не боли. Ще уча една година по 3-4 предмета малко повече (аз попринцип имам много добра памет и уча малко) и дори ще си остана в същото даскало :-P Втория изпит за мене го няма.
ccdesigns
09-02-2011, 21:41
Ужасно е времето навън :x Става си есен вече :x
Решихте ли какво искате да облечете за 15-ти?
Къси панталони, тениска и джапанки.
Ей мързеливци защо пишетете толкова малко :д.
Иначе аз за 15-ти сигурно ще съм с една спортна рокля и някакви платформи.
MegiBoOm
09-03-2011, 06:30
Още малко Ви остана! Расте ли напрежението, а? 8-)
(тъпо ми е) :D
Расте,расте... и нетърпението за края на годината...
Вие вълнувате ли се много?
MegiBoOm
09-03-2011, 06:45
аз - не 8-)
Вече съм приет в ГПЗЕ с 1-ви език Немски :-P
Runaway11
09-03-2011, 07:01
Хубаво, че се похвали - сега се разкарай!
Иначе су успокойте - първите 2 месеца не е толкова натоварено даже почти няма да учите хДДДДДДД
ПП Някой почна ли вече уроци?! Аз почнах на първи и затова питам 8-)
Иначе су успокойте - първите 2 месеца не е толкова натоварено даже почти няма да учите хДДДДДДД
К'ъФ ти е проблема е приятел ? 8)
Аз не съм все още. Добре ли ще е да ходя на уроци по МАТ 2 пъти в седмицата 1-вия срок и 1 път по БГ?
Миналата година по това време си мислех, че изпитите никога няма да минат, че никога няма да се отърва от ''прекрасния'' клас. :D А всичко мина толкова бързо.И както казаха, първите месеци не се учи толкова много, а и изпитите са лесни, няма смисъл от толкова търевоги.
ПП И това ви го казва човек,който беше в прединфарктно състояние около 1 седмица преди изпитите. 8-)
Миналата година по това време си мислех, че изпитите никога няма да минат, че никога няма да се отърва от ''прекрасния'' клас. :D А всичко мина толкова бързо.И както казаха, първите месеци не се учи толкова много, а и изпитите са лесни, няма смисъл от толкова търевоги.
ПП И това ви го казва човек,който беше в прединфарктно състояние около 1 седмица преди изпитите. 8-)
Дано да са лесни изпитите.И ние да имаме късмет като вас :)
Аз не съм все още. Добре ли ще е да ходя на уроци по МАТ 2 пъти в седмицата 1-вия срок и 1 път по БГ?
Runaway11
09-03-2011, 09:05
Аз лично ходих
Пръви срок - 2 - бел, 1-мат
Втори срок - 2 бел и 2 мат
Ти както искаш ходи, но втория е препоръчително да ходиш по два пъти и по двата, защото ще имаш много въпроси. Но ти си решаваш кое е най-добро за теб. Аз лично първия срок много наблегнах на граматиката, лексикологията по бг и втория срок ми беше много лесно...по мат пък първия срок си решавах нормално, но към април - май беше яко решаване на задачи! 8-)
ПП Ти си от Пловдив и те съветвам февуари-март-април и май да ходиш на 2-то пробни по мат и 2-то пробни по бел в търговската гимназия! Много пи помогнаха 8-)
Ок. Мерси.
Абе да ви питам възможно ли е справочника да е излязъл?Зашото сега бях в една книжарница и имаше справочник,на които пишеше 2011,а вътре в съдържанието пишеше кандидат гимназисти 2011-2012
Runaway11
09-03-2011, 13:13
Ок. Мерси.
Абе да ви питам възможно ли е справочника да е излязъл?Зашото сега бях в една книжарница и имаше справочник,на които пишеше 2011,а вътре в съдържанието пишеше кандидат гимназисти 2011-2012
Моля. :) Иначе - не не е възможно. Излизат чак май месец някъде и от училището най-вероятно ще поръчват и ще ви кажат 8-)
zlatit0o
09-03-2011, 13:51
Ако си учите у вас както трябва, мисля че няма да има нужда да харчите пари за уроци. (от личен опит казвам...)
Леле, аз съм забравила почти всичко, което учихме миналата година :oops: :lol:
Ооо,как без уроци.Няма начин.Стремя се към много елитна гимназия и просто там няма как да влезеш без уроци (освен,ако не си Айнщаин де)
Честита ни 60-та стъничка
Ок. Мерси.
Моля. :) Иначе - не не е възможно. Излизат чак май месец някъде и от училището най-вероятно ще поръчват и ще ви кажат 8-)
Ето виж: http://www.nu-impress.com/content.html
Edit:Ох,ама това не е справочник,а наръчник май :Д
zlatit0o
09-03-2011, 15:27
Вие си знаете. Аз само казвам :D
Ако си учите у вас както трябва, мисля че няма да има нужда да харчите пари за уроци. (от личен опит казвам...)
Леле, аз съм забравила почти всичко, което учихме миналата година :oops: :lol:
+ 1 :D
Runaway11
09-03-2011, 15:52
Ок. Мерси.
Ето виж: http://www.nu-impress.com/content.html
Edit:Ох,ама това не е справочник,а наръчник май :Д
Ами това не е справочника, а нещо друго, което явно са измислили тази година... 8-)
Здравейте, сладури :-) Вече и аз съм онлайн :D
Wanderer1
09-03-2011, 18:50
Ооо,как без уроци.Няма начин.Стремя се към много елитна гимназия и просто там няма как да влезеш без уроци (освен,ако не си Айнщаин де)
Абе начин винаги има :D Аз тая година ходих на уроци, изкарах горе-долу добри оценки и влязох в същата гимназия, в която и ти искаш. Обаче си признавам, че не давах всичко от себе си, не се стараех достатъчно понякога, домързяваше ме и до известна степен си мислех, че щом ходя на уроци всичко ще ми е наред. Е да, ама не! Пак щях да вляза в същото училище, но щеше да ми е по-хубаво, ако бях с по-висок бал, което всъщност няма голямо значение, но все пак...
И друго. За тази година казваха, че балът ще падне много, но на първото класиране за ЕГ "Пловдив" минималният бал беше 32.800, което значи, че е по-висок от миналата година(32.140). Обаче на второто и третото класиране балът наистина падна много, специално за това училище(към 31.500 някъде). Което ако се сравни със 91НЕГ в София примерно, е наистина малко (там балът беше около 34.500 ако не се лъжа)
Та мисълта ми е, че може да влезеш и без уроци, като не е нужно да си Айнщайн, но ти ще си по-спокойна, ако имаш и допълнителна подготовка. Решавай си задачи и пиши преразкази и не се притеснявай толкова - почти няма начин да не влезеш :-) А ако решиш да кандидатстваш в София е друг въпрос :D
Айде, че изписах роман 8-)
Хм.. Аз искам да вляза в 33 ЕГ ''Света София'' - гр. София, които ще има планове да влиза там може да ми пише и може след 7ми клас да се видим и да сме заедно в 33-та! Аз мисля да съм с Английки, но се колебая за другия език... дали да е Френски или Немски...[/b]
Абе начин винаги има :D Аз тая година ходих на уроци, изкарах горе-долу добри оценки и влязох в същата гимназия, в която и ти искаш. Обаче си признавам, че не давах всичко от себе си, не се стараех достатъчно понякога, домързяваше ме и до известна степен си мислех, че щом ходя на уроци всичко ще ми е наред. Е да, ама не! Пак щях да вляза в същото училище, но щеше да ми е по-хубаво, ако бях с по-висок бал, което всъщност няма голямо значение, но все пак...
И друго. За тази година казваха, че балът ще падне много, но на първото класиране за ЕГ "Пловдив" минималният бал беше 32.800, което значи, че е по-висок от миналата година(32.140). Обаче на второто и третото класиране балът наистина падна много, специално за това училище(към 31.500 някъде). Което ако се сравни със 91НЕГ в София примерно, е наистина малко (там балът беше около 34.500 ако не се лъжа)
Та мисълта ми е, че може да влезеш и без уроци, като не е нужно да си Айнщайн, но ти ще си по-спокойна, ако имаш и допълнителна подготовка. Решавай си задачи и пиши преразкази и не се притеснявай толкова - почти няма начин да не влезеш :-) А ако решиш да кандидатстваш в София е друг въпрос :D
Айде, че изписах роман 8-)
И ти ли си в Английската?
Непременно ще се запознаем,ако аз вляза там :) . Дано,дано,дано казвам,че ще уча,но да видим...
Абсолютно съм съгласна с Wanderer1.И аз ходех на уроци и невинаги давах всичко от себе си.Често не правех упражненията,преразказите, до края така и не научих едни думи изключения.Винаги обяснявах на учителката, че като ги видя се сещам, но не мога да и ги кажа наизуст, което си беше така. :DПри математиката не беше така,почти винаги си правех всичко,защото ми беше приятно да си решавам задачи, за разлика от преразказите.И все пак е имало случаи, особено в началото, в които не съм решила всичко.И повярвайте ми може без уроци, но трябва да си много сериозен да седнеш да решаваш сам, да правиш много преразкази и тестове и резултатът ще е налице. За доказателство познавам човек изкарал 6.00 по математика и 5.60 по БЕЛ без нито един урок.
Runaway11
09-04-2011, 07:50
Амиии...и аз може би щях да изкарам без уроци, но все пак за мен не само беше важно да вляза, а да науча всичко...защото ако изпуснех нещо от материала сега в осми клас щеше да ми е много трудно. Аз лично мислех, че няма да вляза до последно, но като видях, че съм 9 сред момичетата с немски зяпнах хДДДДДДД И аз не съм се напъвала кой знае колко, но уроците и парите, които изръсих за тях доста ме мотивираха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
След 7 клас - ГПЧЕ 'Христо Ботев'. Да се надяваме ще мога да вляза с Немски/Английски :)
Да,наистина си има начини,но мен,ако не ме наппъва някой,сигурна съм,че нищо няма да направя.Попринцип Математиката не ми е силна страна,ходя на уроци от 3 клас и все с 5-ци си завършвам.Ако не ходя на уроци представям си...Просто в 7 клас трябва да не ме мързи толкова да се мотивирам и да си уча :)
Охх..и на мен математиката не ми е от силните страни .. хич даже ..особено тия цели изразии ..така и не можах да ги науча като хората :( :( и на уроци ходих и други хора ми обясняваха ..супер много се мъчих и мега много усилия положих и така и не успях да ги науча както трябва .. По принцип адски много мразя математиката (може и да е от госпожата,защото не обяснява като хората .. :? ) , но се старая ..
Аз в началото на годината също си казах ще уча, няма да излизам и т.н, и накрая какво.....по моловете, постоянно по рожденни дни, преписвания всеки ден :? по български език съм писала само 4,5 домашни :oops: После един месец преди изпитите се паникьосах и си казах няма да ме приемат никъде, аз съм си виновна етц, успокоих се малко и прочетох всички учебници, колко сборника реших, ходих на уроци (благодарение на тях успях да реша втория модул) минах си изпитите, завърших само с една 5 по физика, но накрая взех че си обърках реда на желанията :-# нооо поне ще бъда с още 3 приятелки и бфф-то в един клас 8-)
^Tова ми напомня-много, ама много, много внимавайте с реда на желанията.Аз също сложих на първо желание училище, в което не исках да уча,защото дните преди подаването на документите ми се събраха прекалено много чужди мнения и бях абсолютно объркана и неадекватна.Стигна се дотам да моля в инспектората да си променя желанията, но там само ме навикаха, така че мноого внимавайте.
Аз в началото на годината също си казах ще уча, няма да излизам и т.н, и накрая какво.....по моловете, постоянно по рожденни дни, преписвания всеки ден :? по български език съм писала само 4,5 домашни :oops: После един месец преди изпитите се паникьосах и си казах няма да ме приемат никъде, аз съм си виновна етц, успокоих се малко и прочетох всички учебници, колко сборника реших, ходих на уроци (благодарение на тях успях да реша втория модул) минах си изпитите, завърших само с една 5 по физика, но накрая взех че си обърках реда на желанията :-# нооо поне ще бъда с още 3 приятелки и бфф-то в един клас 8-)
Ти за 8 клас ли си ?
Аз още от сега мисля как да подредя желанията си. За да съм си сигурна,че наистина ги искам в този ред. :D
Тааа още 11 ваканция...
Аз още от сега мисля как да подредя желанията си. За да съм си сигурна,че наистина ги искам в този ред. :D
Тааа още 11 ваканция...
Остава ни още съвсем малко .. колкото повече наближава уч-щето, толкова повече не искам да ходя .. :? :?
Хайде де, моля ви!!! :( Помогнете ми!!! Кажете ми вашето мнение за 33 ЕГ ''Света София" - гр София! :-) С какъв минимален бал се влиза и добро ли е училището? :) Благодаря ви, предварително! :-)
thecreator
09-04-2011, 16:10
О и на мен математиката не ми е силна , но тази година се постарах - завърших си с 5 , за разлика от мин.год :D Но на мен точно целите изрази ги разбрах , а тия пропорции- ще ги гледаме тая година, въпреки че в изпита май има повече от целите изрази и въобще повече то 7 клас :o .. И аз тая година хвърлих доста парички за уроци , но ... осигурих на жената почивката на Сл.Бряг :lol: .. Оххх още малко и у.ще .. дам ..
Бтв Дени можеш ли да ми препоръчаш някоя добра учителка по Математика? :oops:
Мале колко пари и аз изръсих за уроци по МАТ... а пък сега в 7 клас не ми се мисли.За 1 седмица по мои сметки 50лв за уроци :x .
След 7 клас - ГПЧЕ 'Христо Ботев'. Да се надяваме ще мога да вляза с Немски/Английски :)
Ааа гледам,че си от Пловдив... Къде учиш?
Wanderer1
09-04-2011, 18:55
^Tова ми напомня-много, ама много, много внимавайте с реда на желанията.Аз също сложих на първо желание училище, в което не исках да уча,защото дните преди подаването на документите ми се събраха прекалено много чужди мнения и бях абсолютно объркана и неадекватна.Стигна се дотам да моля в инспектората да си променя желанията, но там само ме навикаха, така че мноого внимавайте.
Наистина подреждането на желанията е много важно. Затова още отсега решавайте как ще ги подредите, за да не се чудите в последния момент, когато ще имате да мислите за много други неща.
deni979, не съжалявай! Училището е много хубаво, ще знаеш два езика и като завършиш нищо не ти пречи да се занимаваш с математика :)
Аз точно пропорциите си ги разбрах перфектно, ама тия цели изразиии :? :? Да сменя малко темата: Как прекарвате последните дни от лятото..интересни преживявания ? нови покупки ?? споделете :D 8-) :-)
Ами последните дни аз съм започнала да отслабвам ии да пазарувам... купони... последни плажове и това е общо взето :D
Nadeto29
09-04-2011, 21:53
Ами последните дни аз съм започнала да отслабвам ии да пазарувам... купони... последни плажове и това е общо взето :D
оо и аз така :grin: ,ноо притеснението нема напуска изобщо ии :( :(
Яко шопинг,почивка като за последно :D :D .
Сега се чудя и аз какво да облека за 15-ти,ако е студено...
Runaway11
09-05-2011, 12:55
Само едно да ви кажа! Не слушайте какво ви казват другите! Отначало всички те подкрепят и тн, но дойде ли времето за избора почват да те разколебават за всички възможни вариянти. Не мислете какво са ви казали другите, а какво искате вие!
Иначе на мен за седмица уроците ми излизаха 48 лв...така че да скъпичко си е! :( :( :(
TheBeatles
09-05-2011, 13:09
Здравейте! От доста време разглеждам темата и реших да се включа. И аз съм бъдеща седмокласничка. :)
Добре Дошла :) .
Сега тамън се върнах от плаж... супер си прекарах...
И аз ще се включа, но нека поговорим малко и за у-ще... писах два пъти тук и никой не ми обърна внимание на проблема (а уж темата е такава) и то защото всеки си говори за неща далече от у-ще... аз мисля, че темата е за това... просто исках да ми съдействате за 33 ЕГ "Света София"... мнения и малко инф... на практика няма къде другаде да го напиша... като направя друга такава тема и веднага ми я заключват, защото ТАЗИ ТЕМА била за такива неща, а тук никой не обръща внимание на училищните неща, които тревожат по един или друг начин останалите... просто ви УМОЛЯВАМ за помощ... наистина ми е нужна... :)
^^ Доколкото знам яки купончета правят :D но не знам дали това те интересува
Тва което съм чувала:
Общата подготовка беше на ниво,англ.паралелки учеха по същата програма като първа англ. гимназия,дипломите на френските паралелки са равностойни на тези от френската гимназия,т.е. лицензирани са .След като се пенсионира старият директор казват,че нещата са се променили .Не знам.Добрите учители,които преподаваха са все още там,значи въпрос на късмет е да попаднеш на тях,като навсякъде.
Надявам се, че съм помогнала :-)
Какъв език ще искаш да учиш?
Ами искам с първи Френски и втори Английски и много ти благодаря за отговора... задължена съм ти :-) най-накрая някой ми помогна :-) :-) :grin:
Ей супер обожавам френския, музика за ушите ми е :grin: в близкото бъдеще мисля да се записвам на френски, само да свърша с английския :-D
Айде успех от мене :-) Миналата година минималния бал беше 20,680, а максималния 31,930
http://www.teenproblem.net/news/s/31491.html - малееее искам и в БГ да е така... но няма шанс,защото тук сме поне със 100-200 години назад :D
Защо не пишете къде изчезнахте всички? :(
TheBeatles- добре дошла :)
И аз ще се включа, но нека поговорим малко и за у-ще... писах два пъти тук и никой не ми обърна внимание на проблема (а уж темата е такава) и то защото всеки си говори за неща далече от у-ще... аз мисля, че темата е за това... просто исках да ми съдействате за 33 ЕГ "Света София"... мнения и малко инф... на практика няма къде другаде да го напиша... като направя друга такава тема и веднага ми я заключват, защото ТАЗИ ТЕМА била за такива неща, а тук никой не обръща внимание на училищните неща, които тревожат по един или друг начин останалите... просто ви УМОЛЯВАМ за помощ... наистина ми е нужна... :)
Не пишем за уч-ще защото още не сме започнали :wink: А колкото до въпроса ти .. еми не ти отговорих, защото живея в Русе, а не в София и си нямам идея кое уч-ще там е по-добро :wink:
Tiin- охх .. и на мен ми се иска супер много .. ама може би пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра- внуците ни ще ги ползват в БЪЛГАРИЯ 8-)
П.С. извинявам се, че не съм писала скоро .. просто все ни ми остава време :-) :-)
Мале как се развали времето навън.Дано за 15-ти да е хубаво,защото все още не съм измислила,какво да облека,ако вали...
Вие какво ще обличате?
Мале как се развали времето навън.Дано за 15-ти да е хубаво,защото все още не съм измислила,какво да облека,ако вали...
Вие какво ще обличате?
аз се надявам да е по-хладно :D Еми мисля тениска, дълги дънки и кецки .. нищо тооолкова специално де ..надявам се до тогава да си купя летни ботуши .. защото не мога да си намеря :? :?
likelikelike
09-06-2011, 15:13
Здравейте,аз в момента съм на Поморие за 8 дена вече горе-долу половината минаха :( ,но пък като се прибера ще почнем училище,приятели, едно-друго и така вече нямам търпение да почнем... Иначе и аз не съм решила какво да облека на 15-ти,но не мисля да е нещо толкова "специално"......Вие как си прекарвате?Притеснявате ли се ??? :D Аз да ви кажа не се притеснявам много,но ще видим.Айде за сега стига съм писала,че стана роман :D :D :D :)
thecreator
09-06-2011, 16:10
Здравейте аз тъкмо си направих лак : D
Ух това време как можa да завали сега.. Дано на 15 не е такова
:(
likelikelike-притеснявам се малко, защото си мисля, че щ имаме нови хора в класа .. но нищо не знам :?
thereactor- може ли снимка :oops:
bebzgirl
09-06-2011, 20:16
Айде за последно да се накефим и да се почва. И честит 6 септември,между другото ! :grin:
Охх,тази година 7 клас ... много се притеснявам още от сега!Днес за последно ходих на плаж...Дано да завърша така,както очаквам...Пожлевам късмет на всички мои връстници! :) :) :) :-)
Малее сега като се почне:помагала,тетрадки,ча ни уроци ужас....Миналата година бях дала над 150лв за помагала и подвързиите ( бахти и найлона,който струва 1 лв :x)
Вие иначе как сте?
likelikelike
09-07-2011, 07:26
еми аз съм горе-долу добре, а иначе аз още съм на море на 10 за последно ще ходя на плаж ии после се почвааа........ :)
Остана съвсем малко до ЗАПОЧВАНЕТО, а аз се притеснявам за изпитите още от сега :( :(
awesomesheepy
09-07-2011, 08:47
Иначе на мен за седмица уроците ми излизаха 48 лв...така че да скъпичко си е! :( :( :(
И на мен някъде толкова.Нене.. дажее 70 лв/седмично..
Имате 8 дни (: Иначе,не се притеснявайте още от сега.Не е дошъл 15-ти.След това си дайте добър старт,и на входни и на началните контролни,взимайте участие,подготвяйте си добре уроците(особено по бел и математика),ходете си на уроци постоянно,упражнявайте се вкъщи и си учете всичко системно.Не е толкова трудно,всеки минава през тази година (: Тежко - не тежко - ще се справите,споко!
Дано,да се справим и ние след 15 юни да даваме съвети на Бъдещите за тогава седмокласници :D (Ноо до тогава има мнооого време)
Дано,да се справим и ние след 15 юни да даваме съвети на Бъдещите за тогава седмокласници :D (Ноо до тогава има мнооого време)
Охх, дано, дано :D
Иии на мен вечи ми мина зора :D Миналата година беше едно притеснение , вайкане и т.н. , после на изпитите пак същото , обаче най-гадното се явява чакането , когато изпитите са минали и има седмица до резултатите . През пет минути проверяваш няма ли нещо , всеки ден , а те винаги ги пускат в последния ден следобяд :-x А по време на годината не е толкова страшно , на уроци се ходи и т.н , или иначе казано - просто тряя да си сериозен и ще изкараш :)
Сега си мисля да се подстрижа на черта (дълга ) и да си направя руси кичури ( не бяло руси,някъв друг оттенък)
Какъв цвят ти е косата?^^
thecreator
09-07-2011, 14:12
Леле да колко малко остана .. 8 дни :D Толкова далеч ми изглеждаше 7 клас .. В 4 съм се питала каква ще съм в 7 кл, дори съм искала , а сега ... :-x 8 дни до започването му.. Дано следващата година по това време да сме по-ентусиазирани , дори ще сме в ново у-ще .. леле колко ще ми е странно :D
Ух дано тази събота и неделя си накупя нужните - тетрадки, чанта ала бала и такива ти ми неща :D
Какъв цвят ти е косата?^^
Кестенява.Виж темата в Козметика и Диети. И преди съм била на кичури...
Амии и аз съм нервна..., но и се вълнувам, че ще започна и свърша скапания 7ми клас и ще се разкарам от старото у-ще... адски се вълнувам за 8ми клас.. :D даже спрях да си оправям косата на преса и сега цялата година ще съм вързана или рядко ще се изправям за да ми се заздрави за 8ми клас.. в новото у-ще... :-D :-D смешно е, но аз се вълнувам и правя сякакви такива дребни неща за да направя добро впечатление... наистина много се вълнувам, но за жалост те първа започвам 7ми клас... :( Ще имам 2 частни учителки (по Английски и Математика) и ще ходя на школа по БЕЛ! Ох... дано намеря начин 7ми клас да го направя приятен, но се съмнявам... това е от мен за 7ми клас.. кажете вашите вълнения? :-)
TheBeatles
09-07-2011, 14:39
Оф, вече ме записаха на уроци по Математика и Български, леле, като видях какво домашно ще ни дават - 3 листа A4 и от двете страни със задачи, общо 60 задачи със 6 подусловия. :shock: И това всяка седмица. :shock: Отделно домашно по Български, което ще бъде 2 страници упражнения + 1 писмен текст - съчинение, преразказ... А в началото на всеки час ще правим тест, за да се провери колко знаем от предишния час...
Въобще много се притеснявам за тоя 7 клас, дано всичко да мине по вода и резултатите в края да са добри.
^^Ако си учиш, всичко ще е наред. По математика си учи и пиши всички домашни, че после да не се чудиш кво ше праиш на изпитите :D :D
права си! :D предполагам всички бъдещи седмокласници много се притесняваме... нормално е! Ох... thecreator и TheBeatles защо не си оставите скайповете може през годината да си помагаме ^^
Ако имате въпроси свързани с кандидатстването казвайте, на разположение съм :D
djuwkata
09-07-2011, 15:35
Сладури, не се спичайте и притеснявайте. Учете през годината и накрая ще ви е лесно. А и последно време толкова падна нивото на оценяването след 7ми клас, че съвсем няма защо да се вайкате отрано.
Преди две години (когато бях седми клас) и на мен ми се струваше страшно, бях притеснена и това никак не ми помагаше докато уча.
Всеки може да се справи, стига да го има за цел, но и да не се претоварва - разбира се.
Айде успех на всички. ;*
Milly4 ам... не знам колко си голяма, но излгеждаш приятна и такава, която не е от заядливите, за това ако можеш дай си и ти скайпа ^^ Ако нямаш нещо напротив! :-) :grin: отделно thecreator и TheBeatles могат да си ги дадът, когато видят темата ако искат през годината да си помагаме! Много ще се радвам! :-) Ще станем супер компания! ^^
Защо трябва да си разменяме скайповете ? Нали все пак темата е за това,за да си помагаме.Иначе какъв е смисалът от темата,ако си разменим скайповете.
Оф,да се наслаждаваме на последните дни ваканция...
TheBeatles
09-07-2011, 17:43
Оф,да се наслаждаваме на последните дни ваканция... Защо? Аз с нетърпение искам да започне училище. Ваканцията само скука.
Milly4 ам... не знам колко си голяма, но излгеждаш приятна и такава, която не е от заядливите, за това ако можеш дай си и ти скайпа ^^ Ако нямаш нещо напротив! :-) :grin: отделно thecreator и TheBeatles могат да си ги дадът, когато видят темата ако искат през годината да си помагаме! Много ще се радвам! :-) Ще станем супер компания! ^^
Пратих ти го на ЛС :)
Аз подкрепям Tiin .. тя темата ще затъпее супер много, ако си разменим скайповете :д .. не че имам нещо против де 8-)
s0phie- ох, и аз като теб се вълнувам за такива неща .. :oops:
Nadeto29
09-07-2011, 20:29
Хей аз тази година ще съм 7-ми клас... у супр мн са притеснявам незнам защо изобщо несъм от притеснителните но...Дайте някой друг съвет за през годината..нещо което ще помогне да се справя с сичкото учене ии :-o :-D
bebzgirl
09-07-2011, 20:42
Ваканцията на мен ми е ЯКО изпълнена с уникалните моменти ! НЕ ИСКАМ ДА СВЪРШВА ! :grin:
Хей аз тази година ще съм 7-ми клас... у супр мн са притеснявам незнам защо изобщо несъм от притеснителните но...Дайте някой друг съвет за през годината..нещо което ще помогне да се справя с сичкото учене ии :-o :-D
И аз ще съм 7-ми клас .. и аз се притеснявам (от притеснителните съм) .. съвет: Учи си редовно уроците 8-) .. Ако не си прегледала темата, я попрегледай някой 8-класници са давали някой-друг съвет :)
Tiin (Ани) - за черта не знам, но определено ще ти подхождат кичури .. може би медни такива :д не знам дали ме разбра :D :D
http://prikachi.com/images.php?images/262/3792262F.jpg :)
Значи за сега ще се подстрижа и ще си направя кичурите.Вени много ти благодаря точно ето такава снимка търсих да покажа на фризиорката,ако не се харесам с кичури ще ги боядисам в моя цвят отново (да се надяваме,че ще се харесам де :D )
А за чертата,коса расте...една приятелка имаше дълга коса и се подстрига така:
http://images1.ladyzone.bg/2010/11/24/126778/460x311.jpg и сега косата и е пак си е в нормален вид :D
Оф,да се наслаждаваме на последните дни ваканция... Защо? Аз с нетърпение искам да започне училище. Ваканцията само скука.
Ти искаш 7 клас да започне?Уау...ти си едниствената,която иска да започва училище...ооо,отивай вместо нас ние тука ще си пишем в темата :D :D
SilverPoint
09-08-2011, 06:45
Ти искаш 7 клас да започне?Уау...ти си едниствената,която иска да започва училище...ооо,отивай вместо нас ние тука ще си пишем в темата :D :D
Не е единствена :oops: Аз също много искам :)
thecreator
09-08-2011, 07:45
Ани и аз викам така - тя да си ходи ние да си пишем в темата :lol: :lol:
Ух не искам ваканцията да свършва :( Колко бързо мина времето .. Дано и през уч.година е така .. Ама хора с всички тия нови ваканции дали няма много да ни прецакат ученето? Но щом са го преценили .. А и изпитите са през 1 ден - тва е егати не честното ! Тая година имаха 2 дни за учене - събота и неделя ние през седмицата и 1 ден да се подготвяме ..Грр
Ух дай да се радваме на оставащата 1 сед някъде :D
Мислиш ли, че някой е учил в неделя :D :D
А за ваканциите не се притеснявай, почти всичките (да не казвам всичките) включват събота и неделя :?
awesomesheepy
09-08-2011, 11:11
Ани и аз викам така - тя да си ходи ние да си пишем в темата :lol: :lol:
Ух не искам ваканцията да свършва :( Колко бързо мина времето .. Дано и през уч.година е така .. Ама хора с всички тия нови ваканции дали няма много да ни прецакат ученето? Но щом са го преценили .. А и изпитите са през 1 ден - тва е егати не честното ! Тая година имаха 2 дни за учене - събота и неделя ние през седмицата и 1 ден да се подготвяме ..Грр
Спокойно,учебната година минава бързичко,без да усетиш.Даже аз в последните дни преди изпитите се осъзнах миналата година. 8-) Ще мине,без паника само.
И наистина,с новите ваканции малко ви разбутват материала и всичкото,но..няма как.Приятно прекарване на следващите последни 7 дни от ваканцийката ^^
bebzgirl
09-08-2011, 12:02
Оле,ама те са останали само 7 дена :shock: :shock: НЕ искам да свършва,прекарвам си УНИКАЛНО !
GoodbayLove
09-08-2011, 12:32
Аз бях седми клас, сега ще съм осми :-D Не си давах никакъв зор и не се притеснявах, и се справих ! :grin:
Съветвам ви да не се хвалите, че ще кандидатствате, защото понякога смъкват оценките ... :? :-x
Не му мислете от сега, насладете си на ваканцията !! :grin: :P
gersinkaa
09-08-2011, 13:03
Ами аз ще съм 7-ми клас и мисля да кандидатствам в Гимназия ''В.Левски'', паралелка ''биология и опазване на околната среда'' :)
И аз ще съм :o Мисля след това да кандидатствам във френската ама не съм сигурна. :oops:
Излязоха ли вече датите за изпитете?
Иначе,да наистина с тия ваканции доста ще ни е гадно,но ще се справим нали?
Още 6 пълни дни ваканция малее...как минава това време,нека още по-бързо да ни минава и 7-мия клас :D :D
Забравих да ви питам,абе някой от тук гледа ли сериала : The lying game.Аз вече гледах 4 епизода и съм тотално зарибена,по-интересен ми е от малки сладки лъжкини :D
SladkaZagadka
09-08-2011, 15:04
. А и изпитите са през 1 ден - тва е егати не честното ! Тая година имаха 2 дни за учене - събота и неделя ние през седмицата и 1 ден да се подготвяме ..Грр
Ъъ какво се оплакваш? :D Набор 96, демек предишния (за осми клас съм) имаха 3-4 дни. А и според теб някой учил ли е в неделя, деня преди изпита по математика, след като е крайно неразумно да учиш тогава? Тоест и ние сме имали един ден като вас. А и като си учиш годината, какво е един ден повече или по-малко?
П.С. "не" се пише слято с прилагателните и отделно от глаголите (изкл.: недочувам, недовиждам) :wink:
Май е време някой да прочете тази тема:
http://www.kaminata.net/topic-t4490.html :D
zlatit0o
09-08-2011, 16:14
Голямо плюсче за СладкаЗагадка!
Абе,какво като имаме 1 ден.Нали така няма да се притесняваме толкова :D
Аз като знам колко съм притеснителна направо не знам :D
Runaway11
09-08-2011, 16:19
Плюс това имате имате 9 месеца да се подготвите! Един ден повече или по-малко няма да ви е от полза! Аз лично последните дни почти не можех да уча от притеснение! :? :? :?
thecreator
09-08-2011, 16:26
човек понякога не може ли да бърза? не съм постоянно на компютъра .. какво ми се нахвърлихте са...пфуу ..
likelikelike
09-08-2011, 16:27
Здравейте,да ви кажа честно и на мен ми се почва даскало,само че като знам,че като почнем ще искам да съм ваканция ама.... :D Иначе вие какво си правите по цял ден ??? :D :D :D :grin:
zlatit0o
09-08-2011, 16:44
:D
Да Ви кажа, много ще ми е интересно да чета какво си пишете през учебната година.
:D
Да Ви кажа, много ще ми е интересно да чета какво си пишете през учебната година.
Ами то и на нас ни беше много интересно да четем вашата тема :D :D .
thecreator - е ся не се пали бе (bzk) :D
Плюс това имате имате 9 месеца да се подготвите! Един ден повече или по-малко няма да ви е от полза! Аз лично последните дни почти не можех да уча от притеснение! :? :? :?
Ох,не искам да знам на мен какво ще ми е . Не искам въобще да си помислям :D :D Сигурно няма да мога да спя преди изпита.
thecreator
09-08-2011, 17:18
Еми така де .. друг като сбърка - нищо , аз една дума и айде чак сайтове ми пращате ..
Уххх и аз сигурно няма да мога да спя .. аз обикновено като съм развълнувана за нещо , дори просто да ходя в някоя приятелка - не мога да спя , пък при изпита не ми се мисли ;д
Ухх в 7 кл всичко става много сложно сякаш - 3 нови предмета, много уроци, учиш постоянно , трябва дипломата да ти е 6.00 :D , изпити .. въобще всичко се променя ..
Да го кажем... ОЧАКВА НИ ЕДНА ДЪЛГА, ИЗПЪЛНЕНА С ТРУДНОСТИ ГОДИНА! Но пък трябва и да се заредим с търпение, нерви и сили! Аз лично тази година ще се стегна сериозно... спирам всякакви глезотии относно външния ми вид... 8ми клас ще е времето.. сега определено не е.. ох.... милияки, на всички ви пожелавам КЪСМЕТ, ОТ СЪРЦЕ!!
thecreator
09-08-2011, 17:35
Супер вярно го каза!!! Доста трудна година , но ще учим здраво , през ваканциите ще балансираме забавление и малко учене , а през април какво ще става просто :х ;д ..сигурно седмицата преди изпитите ще е най-напрегнато .. и след изпитите също .. ау тогава като си проверяваш резултатие ще е :Х .. доста интересно :D
Айде,айде годината не е започнала ние тука мислим за резултатите :D
Не мога да проумея обаче,че ще съм 7 клас.
Абе линка с правописните правила беше за всички...
Каквато и да е годината, ние сме амбицирани и ще успеем, нали така? Кой е казал, че изпитите ще ни попречат да влезем в гимназията, която искаме? Вярно, притеснени сме, нервни..., но в крайна сметка това ще ни изиграе ЛОША шега!
zlatit0o
09-08-2011, 17:53
Да го кажем... ОЧАКВА НИ ЕДНА ДЪЛГА, ИЗПЪЛНЕНА С ТРУДНОСТИ ГОДИНА! Но пък трябва и да се заредим с търпение, нерви и сили! Аз лично тази година ще се стегна сериозно... спирам всякакви глезотии относно външния ми вид... 8ми клас ще е времето.. сега определено не е.. ох.... милияки, на всички ви пожелавам КЪСМЕТ, ОТ СЪРЦЕ!!
пълни глупости!
Как глупости, като това е една от най-важните години? Защо тогава абсолютно всеки тръгва по частни учители и школи? Ако можеш ни обясни, защото сме си доста притеснени..., но ВСЕ ПАК... това твое изказване "пълни глупости" ме успокои :-) :-) :grin: :)
thecreator
09-08-2011, 18:02
Айде,айде годината не е започнала ние тука мислим за резултатите :D
Не мога да проумея обаче,че ще съм 7 клас.
Абе линка с правописните правила беше за всички...
за линка : нвм
и аз .. изглеждаше ми супер далече .. все гледах тия, дето са 7 клас и си виках искам като тях - ама сега :x :D Цялото у-ще ще се върти около нас .. поне в нащо у-ще е така - 7 клас са .. супер големи , важни ала бала , всичко е свързано с тях .. а пък на завършването - все едно завършват 12 клас :lol:
zlatit0o
09-08-2011, 18:04
Как глупости, като това е една от най-важните години? Защо тогава абсолютно всеки тръгва по частни учители и школи? Ако можеш ни обясни, защото сме си доста притеснени..., но ВСЕ ПАК... това твое изказване "пълни глупости" ме успокои :-) :-) :grin: :)
Важна е годината, но не е толкова трудна, за да се панирате.
Приятно е да сте в центъра на вниманието! :grin: За щастие, моето у-ще е много малко и поради тази причина ВСИЧКО се върти около пустите седмокласници :grin: :grin: :-D
Runaway11
09-08-2011, 18:10
Важна е годината, но не е толкова трудна, за да се панирате.
Аз бях абсолютно същата паника 8-) 8-) 8-) 8-)
Радвам се, че не съм единствена, но аз съм наистина паника :shock: :o
MegiBoOm
09-08-2011, 18:15
Айде без паника.Аз като Ви гледам сега какво чудо е, представям си дните преди изпитите.Та Вие тотално ще изперкате!
Успокойте се, това е година като всяка една, само дето ходиш на допълните уроци и накрая правиш обобщителен тест по БЕЛ и по Математика.Това е.
thecreator
09-08-2011, 18:18
^аз и миналата година ходих на уроци :-D ..Поне това няма да ми е ново .. Сега се колебая дали да си остана при старата у-ка или да търсим нова .. Тя казва все пак , че по-миналия 7кл ги е вкарала , където те искат .. И се чудя още :?
^аз и миналата година ходих на уроци :-D ..Поне това няма да ми е ново .. Сега се колебая дали да си остана при старата у-ка или да търсим нова .. Тя казва все пак , че по-миналия 7кл ги е вкарала , където те искат .. И се чудя още :?
Остани си при нея.Според мен де :D
Абе,като се замисля колко ли смешни изглеждаме отстрани :D Вече се вайкаме за изпита до който има половин година :D Ако си четем мненията след 5-6 години сигурно ще умрем от смях :D :D
Абе няма да е толкова зле...стига пък вие,как няма да обръщате внимание толкова на външния си вид (някой май го беше казал)... Не знам например какво биха ми навредили 20 минути за да си спретна косата и лицето в приличен вид :D
Wanderer1
09-08-2011, 19:01
Не се филмирайте толкова :D Миналата година и аз се бях филмирала така, но бързо ми мина 8-) По-спокойно, не е толкова страшно :)
bebzgirl
09-08-2011, 19:17
Приятно е да сте в центъра на вниманието! :grin: За щастие, моето у-ще е много малко и поради тази причина ВСИЧКО се върти около пустите седмокласници :grin: :grin: :-D
При мен е същото :D
И извинявайте ме много,ама аз нито ученето нито външния вид ще си жертвам ! 8)
Айде успокойте страстиитеее. Стига сме се филмирали наистина :D .
Вие какво правите..?
Днес ме активни бас държа,че след 2 дена някой пак няма да пише :D :D :D
babyy123
09-08-2011, 19:37
извинявам се , но сега се упражнявам , за да си припомня някои неща от 6 клас и можете ли да ми помогнете с една задачa ... решавах я доста пъти,но винаги получавам различен отговор :-o
(x-3) (x+3) - (2x-1) (2x+1)
Аз пък ще ви кажа, че не съм ходила на уроци, но бала ми беше 33.626, което за мен беше предостатъчно :) .
Иначе в моето учлище вниманието се върти около контактните личности :smt003 , но все пак предпочитам да съм осми клас, защото вече спадам към 'големите' :-D .