PDA

View Full Version : Настоящи седмокласници ;)

Страници : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Tiin
09-08-2011, 19:42
извинявам се , но сега се упражнявам , за да си припомня някои неща от 6 клас и можете ли да ми помогнете с една задачa ... решавах я доста пъти,но винаги получавам различен отговор :-o

(x-3) (x+3) - (2x-1) (2x+1)
Toва как се решаваше?!

s0phie
09-08-2011, 19:56
НИЩО... НИЩО НЕ ПОМНЯ !!! :D :D :shock:

bebzgirl
09-08-2011, 20:25
извинявам се , но сега се упражнявам , за да си припомня някои неща от 6 клас и можете ли да ми помогнете с една задачa ... решавах я доста пъти,но винаги получавам различен отговор :-o

=x2.x3(-3)х.(-9) - 4х2.2х + 2х.1=
=х33 + 27х -8х3 + 2х =
=-5х3+29х - Ако не се лъжа :D

Големите цифри са множители,малките степени ;)

babyy123
09-08-2011, 20:26
аз я реших така ама не знам колко е вярно

=x на втора -9- (4x на втора-1)
=x на втора -9-4x на втора +1
=-3 x на втора - 8 :-o

сигурна съм ,че пак съм сгрешила

Milly4
09-08-2011, 21:47
аз я реших така ама не знам колко е вярно

=x на втора -9- (4x на втора-1)
=x на втора -9-4x на втора +1
=-3 x на втора - 8 :-o

сигурна съм ,че пак съм сгрешила
И аз получих толкова :)

SladkaZagadka
09-08-2011, 21:57
Май е време някой да прочете тази тема:
http://www.kaminata.net/topic-t4490.html :D

Ти ли? :P

bebzgirl, -3х^2 -8

babyy123
09-08-2011, 22:04
мерси много на всички :smt003

bettiie
09-08-2011, 22:14
(x-3) (x+3) - (2x-1) (2x+1) = х2 + 3х - 3х -9 - (4х2 + 2х - 2х - 1) = х2 -9 - 4х2 + 1 = - 3х2 - 8 :) Горе долу гледах да не използвам правилата за седми клас , иначе има многоо по - лесно решение с формули :D

bebzgirl
09-08-2011, 22:22
Оф моя грешка,ама тея правила съвсем съм ги забравила ;дд :-D

thecreator
09-09-2011, 05:23
Ама като си четем и мненията само в края на тази година и в 8 клас ще си паднем от смях .. пък и можем да си викаме колко е лесно било :lol: :lol: На мен паниката ми е сега , тръгна ли на у-ще - ще изчезне , защото уч.год като учебна , но с нови неща .. няма да ни стрелят ако се изложив на някой тест :lol: и после паника преди изпита ще имам сигурно .. но повече след изпита ;д

И аз съм пълно за , за външния вид! Не мога да ходя като станала от леглото ..Аз само като ходя да пазарувам си правя прически и слагам гланц :D

Дано сега 1 срок сме 2 -ра смяна :С

Ани и аз мисля така , но ще говоря с мама и трябва да стане .. пък и тя пази едни примерни тестове на у-та по математика в у-ще от мин. 7 клас и ще са от полза ;-)

Tiin
09-09-2011, 05:59
Май е време някой да прочете тази тема:
http://www.kaminata.net/topic-t4490.html :D

Ти ли? :P

bebzgirl, -3х^2 -8
Защо пък да я чета аз??!! Достатъчно пъти съм я чела...Бях я постнала за друг...

Иначе аз в Понеделник съм на урок по МАТ за да си припомня всичко,защото като гледам доста неща съм забравила.
Какво мислите за новото видео на Аврил: http://www.youtube.com/watch?v=VT1-sitWRtY&feature=player_embedded

wenii
09-09-2011, 06:47
Уауу.. за ден и половина не бях тук и вече сте изписали 4 страници :shock: 8-) И гледам дост нови хора вече са в темата .. Добре дошли :) :-)

Ани, радвам се, че ти помогнах .. Ии като се направиш веднага пост-ни някоя снимка :D :-) :-)

Tiin
09-09-2011, 08:27
Ок,ок ще постна :D

Ще имаме 2ма нови ученика: момче и момиче ... нямам търпение да ги видя :D

thecreator
09-09-2011, 08:40
Честити :lol: :lol:

Ах тез момчета .. Да ви кажа точно годината , която трябва да сме супер перфектни - тях ще ги има .. Ако бяха грам нормални щеше да е ОК , но те - взимат ни раниците , гоним ги из цялата стая заради това взимат ни якетата , РОВЯТ ни в раниците - не можем да ги понасяме .. Дори един ни рита :-x Дано тази година така .. станат по -свестни

Tiin
09-09-2011, 08:59
Момчетата са зле :D

thecreator
09-09-2011, 09:03
Момчетата са зле :D

\:D/

s0phie
09-09-2011, 09:08
Оооо.. да ви споделя за един от моя клас.. значи, казва се Иван и горкия наистина не е добре. В час изпада в някакви истерий... започва да се яде от нерви.. :shock: крещи, издава някакви звуци все едно го колят, а никой нищо не му прави...хапе се и си пуска кръв... малко, но пуска... един път беше станало доста напечено ии от нерви хапа се, хапа се и накрая строши с зимните си рукавици прозореца.. беше лесно, защото те бяха стари, а не аломиниева дограма... за щастие, той не се нарани! Но беше брутално! :shock:

bebzgirl
09-09-2011, 12:42
Видеото е уникално,а песента ми е една любимите !
Относно момчетата. В нашия клас са уникални(като хора).Попринцип винаги сме били ужасно сплотен клас и така си ни знае и цялото училище (естествено има изключения).

Може да заключите тая тема-правя тема за настоящи седмокласници :)

thecreator
09-09-2011, 14:09
^ късметлийка си ! :D

Ммм прочетохте ли за новия филм ? " God save my shoes " бил документален.. като му изгледах трейлъра ми хареса.. Искам да го гледам :D [/i]

wenii
09-09-2011, 14:14
Видеото е уникално,а песента ми е една любимите !
Относно момчетата. В нашия клас са уникални(като хора).Попринцип винаги сме били ужасно сплотен клас и така си ни знае и цялото училище (естествено има изключения).

Може да заключите тая тема-правя тема за настоящи седмокласници :)

Направи ли вече нова тема ? :)

Tiin
09-09-2011, 15:07
За какво ви е нова тема? И миналите седмокласници си караха в една.Просто сега си направиха,защото онази им правеше проблеми!! Лично аз ще си пиша в тази тема,който каквито теми да си прави... (мисля,че няма смисъл....) просто ще сменим заглавието на тази...

Иначе фризиорката каза да не се подстригвам и за сега още не съм си направила кичури.Сега косата ми е с 2-3 тона по-светла..

wenii
09-09-2011, 15:41
И аз искам да си пишем в една по принцип .. за мен е излишно да се правят 1000 теми ..,че да се заключват.. Даже и да не сменим заглавието на тази мен не ме бърка :)

Tiin
09-09-2011, 15:44
А така Вени :D :D
Иначе нали ви обещах снимка ето:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/307687_1736121661524_1793075134_1150597_1517616794 _n.jpg на живо е малко по-светла и хуабва :D
Айде аз да сядам да си пиша преразказите.

П.С- Фриз. каза,че след 20 дни ще вкараме кичури и ще стане точно както снимката,която ми даде Вени.

Ужасна съм на тази снимка,просто нямам друга сори :D

wenii
09-09-2011, 16:25
Даже си много сладкаа :-) Много ти прилича .. ще чакаме след 20 дни още една снимка 8-) :D

Tiin
09-09-2011, 16:26
Мерси,мерси много Вении... :*

Трябва да ходя да си купувам тетрадки сяя...

wenii
09-09-2011, 16:44
Мерси,мерси много Вении... :*

Трябва да ходя да си купувам тетрадки сяя...

И аз..но май ще почакам да видя изискванията на учителите, че има някой мн проклети 8-) Вие как сте ? Как минават вече наистина последните дни .. :? ..последна седмица ии тормоза започва 8-)

Tiin
09-09-2011, 17:27
Ужас ! УЖАС НЕ ИСКААМММ ДА ЗАПОЧВА УЧЕБНАТА ГОДИНАА!!!

Сега се чудя как да подредя желанията си...Дали да пиша Руската??!

wenii
09-09-2011, 17:45

Ани, успокой се малко .. още не сме започнали 7 клас, а ти мислиш за завършването :D :D

s0phie
09-09-2011, 17:51

Ами аз не съм му почитателка, но твое е решението! Успех.. и btw. аз съм същата.. адски нервна за гадния 7ми клас, НО както казах и преди... това притеснение ще ни изиграе лоша шега! :-)

wenii
09-09-2011, 17:56

Ами аз не съм му почитателка, но твое е решението! Успех.. и btw. аз съм същата.. адски нервна за гадния 7ми клас, НО както казах и преди... това притеснение ще ни изиграе лоша шега! :-)

За жалост съм сигурна ..а деня преди изпитите ще сме на успокоителни всички сигурно :D :D ..

MegiBoOm
09-09-2011, 17:57
Ани недей моля те да си правиш кичури, просто в момента ти е супер добре цвета!

s0phie
09-09-2011, 18:03

За жалост съм сигурна ..а деня преди изпитите ще сме на успокоителни всички сигурно :D :D ..

Охх колко си права! :D И сутринта .. сърцата ще са ни в гърлото, а коремите ни-на топка! Не си ни представям какви скици ще сме! :D

wenii
09-09-2011, 18:24

Охх колко си права! :D И сутринта .. сърцата ще са ни в гърлото, а коремите ни-на топка! Не си ни представям какви скици ще сме! :D

Ох..стига, стига .. ние направо няма да сме адекватниии 8-)

wenii
09-09-2011, 18:25
Искам да ви питам вие купихте ли си раници .. или ще ходите с тези от миналата година :)

s0phie
09-09-2011, 18:33
Ами wenii, аз тази година ще съм с чантата от миналата година, но иначе ще си купя още една! Аз всяка година си купувам нова чанта, но тази година ще използвам и старата понеже я купих за 100лв на Nike. Но аз си взимам чанти вече, а не раници. : ) :-)

wenii
09-09-2011, 18:54
Ами wenii, аз тази година ще съм с чантата от миналата година, но иначе ще си купя още една! Аз всяка година си купувам нова чанта, но тази година ще използвам и старата понеже я купих за 100лв на Nike. Но аз си взимам чанти вече, а не раници. : ) :-)

Ясно .. Аз си мислех отначало да си карам с тази от миналата година :
http://prikachi.com/images.php?images/915/3800915m.jpg
пък малко по нататък да си взема някаква чанта .. и аз не знам все още 8-)

LordVoldemort
09-09-2011, 18:59
Ако нямате нищо против,най-добронамерено ще се намеся в темата ви,като ви кажа,че притеснението е повече от излишно.Когато бях 7ми клас,бях превъртял..гледах това,онова,третото,петото.. наете ли какво,запишете се на уроци ако сте толкова притеснени,пишете си домашните и си учете уроците!Не се престаравайте и не вкарвайте излишни емоции!Просто както казах,учете,пишете и си живейте живота..без притеснение никакво,да не ви дреме .. така на изпитите ще ви приемат .. споко .

wenii
09-09-2011, 19:04
Ако нямате нищо против,най-добронамерено ще се намеся в темата ви,като ви кажа,че притеснението е повече от излишно.Когато бях 7ми клас,бях превъртял..гледах това,онова,третото,петото.. наете ли какво,запишете се на уроци ако сте толкова притеснени,пишете си домашните и си учете уроците!Не се престаравайте и не вкарвайте излишни емоции!Просто както казах,учете,пишете и си живейте живота..без притеснение никакво,да не ви дреме .. така на изпитите ще ви приемат .. споко .

Ааа задължително ще се записваме на уроци :D Но колкото и хора да ни кажат или поне на мен "Не се притеснявай" .. не ме успокоява .. може би е от човека ..аз съм супер притеснена и въодушевена за дреболии .. :? :?

SladkaZagadka
09-09-2011, 19:05
Ужас !

Ти тотално ме уби. Успокой се малко, направи една бърза йога и свали напрежението :D . Имаш 9, почти 10 месеца да му мислиш. Ще сменяш желанията си толкова пъти до началото на юни, че не мога да ти опиша.
Айде сега да видим кой колко помни, 1 задача като за ..ъъ..*как се нарича това преди елементарна загрявка :D ..* .. абе просто 1 елементарна задачка :D , много ми е интересно кой ще я реши без да гледа формули/ да ползва калкулатори

Височината и широчината на правоъгълен паралелепипед са съответно 8см и 4см, а сборът от трите му измерения е 18 см. Намерете обема на паралелепипеда

s0phie
09-09-2011, 19:50

Ясно .. Аз си мислех отначало да си карам с тази от миналата година :
http://prikachi.com/images.php?images/915/3800915m.jpg
пък малко по нататък да си взема някаква чанта .. и аз не знам все още 8-)

Супер ти е раничката, wenii ^^

s0phie
09-09-2011, 19:53
Ужас !

Ти тотално ме уби. Успокой се малко, направи една бърза йога и свали напрежението :D . Имаш 9, почти 10 месеца да му мислиш. Ще сменяш желанията си толкова пъти до началото на юни, че не мога да ти опиша.
Айде сега да видим кой колко помни, 1 задача като за ..ъъ..*как се нарича това преди елементарна загрявка :D ..* .. абе просто 1 елементарна задачка :D , много ми е интересно кой ще я реши без да гледа формули/ да ползва калкулатори

Височината и широчината на правоъгълен паралелепипед са съответно 8см и 4см, а сборът от трите му измерения е 18 см. Намерете обема на паралелепипеда

Не, не... не ме карай да мисля за математика толкова рано.. попринцип геометрията не ми е силната страна.. нито текстовите задаяи, но за сметка на това ще започна уроци за да подобря положението! : ))

wenii
09-09-2011, 19:56
Мерси :)

Ааа 1.мразя математикатаааааа
2.още не съм си припомнила задачите
3. не ни мъчите от сега имаме още една седмица, нека и се насладим :D

s0phie
09-09-2011, 20:00
Мерси :)

Ааа 1.мразя математикатаааааа
2.още не съм си припомнила задачите
3. не ни мъчите от сега имаме още една седмица, нека и се насладим :D

+1 :-)

bebzgirl
09-09-2011, 20:18
Ужас !

18=a+8+4
а= 6

V=a.b.c
V=6.8.4
V=192см3 :oops: :D

Не съм гледала нито формули,нито съм използвала калкулатори !
Maтематиката ми е любим предмет :D

Milly4
09-09-2011, 20:28
Ужас !

Според мен изчакай да минат 4-5 месеца и тогава започни да изготвяш списъка :D защото в края на годината всички ще ти промият мозъка с това което те искат и може да объркаш, казвам ти от личен опит :-) :)

bettiie
09-09-2011, 23:40
Вижте ся :razz: Направо ви че чудя на акъла - аз сега ще съм 8 клас ,от което по проста логика следва , че тази година бях 7 клас . То бяха притеснения , глупости , къде , пък кога и тн. Влезнах в Английската(Пловдив) :D Мога да ви кажа това - не ми правете списъка сега , малоумно тъпо е и няма смисъл :shock: Цяла година учите , стараете се , отивате на изпита , чакате резултатите , гледате и ТОГАВА пишете . Защото сега правите списък , но с бал 25 няма къде да се ходи :D Пп - Не се притеснявайте ! Аз от притеснение писах в минало време на изпита , а трябваше в сегашно :D Ама пак си изкарах 6 , защото си седнах на задника и забравих притеснения и такива глупости - мислиш за учене , а не за това колко те е страх от ученето :) Сори , че съм малко грубичка , ама искам да попреча на другите да направят моята простотия 8-) И , Ани , аз лично мисля, че английската е по-добра от руската , защото (обосновавам се :D ) в английската учиш два езика , но ги учиш както трябва , наблягаш на тях , а в руската учиш 4 , но наполовина . Но все пак , това си е мое мнение , ти трябва да си решиш :D Айде успех на всички седмокласници , и сега имате зор за учене и това къде ще ви приемат , но когато ви приемат и дойде време да ходите в новото училище , тогава ще си викате "Защо не съм сега на изпит" :razz: Просто трябва да го преживеете е ще ви е смешно след това , както на мен в момента :D :lol: :grin: :D :razz:

Tiin
09-10-2011, 07:20
Меги и аз сега мисля дали да си направя кичури....
Иначе разбира се,че ще напиша Английската на 1-во място :D

Tiin
09-10-2011, 09:16
http://www2.mon.bg/adminmon/ranking/default.asp - Ако някой не го е видял още...

gummybear
09-10-2011, 09:19
Какво ви чака .. 8-)

айде успех на всички ! :-)

wenii
09-10-2011, 09:29
Какво ви чака .. 8-)

Благодаря ти :-)

Tiin
09-10-2011, 09:40
Какво ви чака .. 8-)

Мерси,мерси :) :) .

Вие как сте?

wenii
09-10-2011, 09:55
Какво ви чака .. 8-)

Вие как сте?

Малко объркана 8-) .. Ти ? Как си ? Какво правиш ?

RainbowGirl
09-10-2011, 10:21
Супер съмм.. утре си взимам кучоо.. :grin:

wenii
09-10-2011, 10:29

Оййй, страхотноооо :---) :---)

Milly4
09-10-2011, 10:44
Аз най-накрая си взех ретро пресата :grin: :grin: :D

Tiin
09-10-2011, 10:46
Какво ви чака .. 8-)

Вие как сте?

Малко объркана 8-) .. Ти ? Как си ? Какво правиш ?
Амии сега след малко ще излизам и така. Иначе и аз съм супер...

Мили4 честита ти ретро преса.

Мале,малееее после да постнеш снимки на йоркитоо...Как ще се казва?

wenii
09-10-2011, 11:11
Мили, честито и от мен :D :-)

Tiin
09-10-2011, 13:50
Ауу,как искам да ям тортичка от Неделята...

nolovexxx
09-10-2011, 13:51
Не е толкова трудно в седми клас.. :)

thecreator
09-10-2011, 14:10
Хора днес си взех раничка :grin: :grin:
и тетрадки - не всички , но да изчакам и желанията на г-те ;д , химикалки и не си намерих стикери значи :(

Но съм доволна от раницата :grin:

s0phie
09-10-2011, 14:59
thecreator, пусни снимчица да я видиме :-)

likelikelike
09-10-2011, 15:07
да чакаме снимчица...да ви кажа аз мисля да пиша на 1желание 1аег :-)

wenii
09-10-2011, 15:08
Ани, аз мразяяя тортите на "Неделя", освен плодоватаа :д

Цвети (нали така беше :д ) ще чакаме снимчица на новата придобивка 8-)

thecreator
09-10-2011, 15:47
Утре пускам снимка !! Най-късно понеделник , че сега апарата се зарежда :D

Милу честита ретро преса

Дени (нали) да пуснеш снимка !! Ама задължително :D :grin:

wenii
09-10-2011, 16:47

И да не забравяш да постнеш снимка 8-)

Tiin
09-10-2011, 17:37
Мале толкова хора ме харесаха с новия цвят на косата и си мисля дали не ме урочасаха,защото нещо ме заболя главата :(
Иначе си купих супер сладки дънки. Това май ще е деветнайстия ми чифт :D

TheBeatles
09-10-2011, 17:43
Мале толкова хора ме харесаха с новия цвят на косата и си мисля дали не ме урочасаха,защото нещо ме заболя главата :(
Иначе си купих супер сладки дънки. Това май ще е деветнайстия ми чифт :D 19 чифта дънки?! :shock: Аз имам един. :shock:

TheBeatles
09-10-2011, 18:23
Междудругото, днес поговорих с майка ми за гимназията, в която искам да се запиша. Искам да изучавам Биология или Химия в НПМГ. Тя отначало не се съгласи, но после размисли и ме остави да направя своя избор. Супер!

Tiin
09-10-2011, 19:18
Междудругото, днес поговорих с майка ми за гимназията, в която искам да се запиша. Искам да изучавам Биология или Химия в НПМГ. Тя отначало не се съгласи, но после размисли и ме остави да направя своя избор. Супер!
Разбира се,никой не трябва да ти се меси в избора, за да няма после:
Мамо,защо го записах това не ми харесва.

wenii
09-10-2011, 19:30
Иначе си купих супер сладки дънки. Това май ще е деветнайстия ми чифт :D

Да, цветът стои невероятно .. :-) ако искаш си завържи червено конче на ръката 8-)
Май си маниачка на тема дънки, а :D и да пуснеш снимка :-D :-) :-)

wenii
09-10-2011, 19:32
TheBeatles-По-добре е да направиш сама своя избор..защото, ако случайно грешиш да знаеш, че ти си направила грешката ..нал знаеш "всеки се учи от грешките си" А може ли да питам как се казваш :D ? :-) :-)

Tiin
09-10-2011, 19:44
Да и аз това щях да питам.. Как се казваш?
Ами Вени,аз си бях вързала едно червено конче,но се скъса :D и сега трябва да ходя да си купя :D
Иначе ако се сетя ще пусна най-после снимки на новите ми дрешки,които съм купила скоро и на дънките и на чантите за даскало :D

Tiin
09-10-2011, 19:46
Иначе си купих супер сладки дънки. Това май ще е деветнайстия ми чифт :D 19 чифта дънки?! :shock: Аз имам един. :shock:
Мисля,че са 19 или 18 не съм 100 сигурна :D Братовчед ми има сигурно над 50 чифта :D :D

Иначе,да маниачка съм и от това лято...

wenii
09-10-2011, 20:02
Да и аз това щях да питам.. Как се казваш?
Ами Вени,аз си бях вързала едно червено конче,но се скъса :D и сега трябва да ходя да си купя :D
Иначе ако се сетя ще пусна най-после снимки на новите ми дрешки,които съм купила скоро и на дънките и на чантите за даскало :D

Суперскооо .. ще чакаме :D :-)

П.С. Утре вечер не се знае дали ще пиша, защото една приятелка ще идва да спи в нас и така .. абе по някое време може да драсна някой коментар, ама няма да е като другите вечери 8-)

Tiin
09-11-2011, 05:46
Защо никой освен нас не пише??

После ще постна снимки :)

thecreator
09-11-2011, 06:21
Ето снимчици на раницата и тетрадките :D

http://prikachi.com/images/550/3806550x.jpg
http://prikachi.com/images/551/3806551w.jpg Ммм на живо изглежда по-яка

http://prikachi.com/images/554/3806554d.jpg :grin:

TheBeatles - и аз щях да питам как се казваш? И майка ти е права - избора трябва да е твой! Но за 12кл трябва вече да се съвтетвате 2-те .. Познавам една майка , дъщеря и не искала да влиза , където майка и искала , но все пак майката така 'спечелила' и сега и двете са много доволни! Дъщеря и работи на доста високо ниво дори : D

Ани чакаме снимчици

:grin:

wenii
09-11-2011, 09:14

TheBeatles - и аз щях да питам как се казваш? И майка ти е права - избора трябва да е твой! Но за 12кл трябва вече да се съвтетвате 2-те .. Познавам една майка , дъщеря и не искала да влиза , където майка и искала , но все пак майката така 'спечелила' и сега и двете са много доволни! Дъщеря и работи на доста високо ниво дори : D

Ани чакаме снимчици

Раницата е сладуреста, но тетрадките са върховни :oops: :-) :-)

Milly4
09-11-2011, 10:17

Ани чакаме снимчици

Добро утро на всички :D
Много са сладки и тетрадките, и раничката. Честито! :-)
Вие какво правите? Как сте? Как се чувствате от мисълта, че след 3 дни започва даскало? :D

sunnnnnnnn
09-11-2011, 10:21
Абе не е толкова гадно,не се филмирайте ,само си учете и ще влезнете където искате :)

wenii
09-11-2011, 10:35

Ани чакаме снимчици

Вие какво правите? Как сте? Как се чувствате от мисълта, че след 3 дни започва даскало? :D

Добре сме ( или поне аз 8-) ) Чувствам се много странно .. Супер бързо мина тази ваканцийка .. и не ми се започва, но сттрашно много искам да видя класа си :D Ти как си ? Какво правиш :)

П.С. sunnnnnnnn, не се филмираме, а се притесняваме като всеки бъдещ седмокласник :wink:

s0phie
09-11-2011, 10:49
аууу.. много сладка раничка! Много ми харесва! Супер е! Браво, честита да ти е! :-) :grin: Мммм.... а тетрадката е върха! От къде си взе тези тетрадки? :grin: Мммм, момичета, вие подготвихте ли се за у-ще? :) Какво си купихте? Лично аз съм до последния момент! :-D Чак на 13 или 14 съм на пазар! :-D

bebzgirl
09-11-2011, 11:01
Взех си тетрадки и етикети.Раница не съм си копувала,защото миналата си ми харесва и е здрава :D

wenii
09-11-2011, 11:09
Аз абсолютно нищичко не съм си взела.. чакам изискванията на учителите и тогава 8-)

thecreator
09-11-2011, 11:23
Тетрадките са от Джъмбо ;д

Ухх трябва да си взема етикети :( Иначе мерси на всичкии :-)

И съм добре , и аз като Вени се чудя как толкова бързо мина ваканцията.. та кога беше 15 Юни , кога стана 15 Септември :-o

Оле хора като се замисля в 9 клас ще сме до 30 Юни ужас :D

Milly4
09-11-2011, 11:39

Ани чакаме снимчици

Добре сме ( или поне аз 8-) ) Чувствам се много странно .. Супер бързо мина тази ваканцийка .. и не ми се започва, но сттрашно много искам да видя класа си :D Ти как си ? Какво правиш :)

П.С. sunnnnnnnn, не се филмираме, а се притесняваме като всеки бъдещ седмокласник :wink:
И аз съм добре, сега се оправям да излизам. :)
Иначе аз си взех тетрадки, химикали етц, за да не тичам и тази година преди часовете да търся :D Чак на 15 ще ни кажат какви учебници да купуваме :? Сега само ми остава да си взема 2 жилетки и съм готова, набелязала съм си една и днеска ще ходя да я взимам. 8-)

sunnnnnnnn
09-11-2011, 12:10
Оле хора като се замисля в 9 клас ще сме до 30 Юни ужас :D

то още в 8ми :D

Tiin
09-11-2011, 12:30
За последна година сме до 15-ти :D
Иначе и аз моите тетрадки ще ги купувам от Джъмбото.
Снимките ще ги пусна като се прибера...
Мале наистина кога останаха 3 дни...
П.С- Утре съм на урок по МАТ! Дано да не съм забравила всичко :D :D

s0phie
09-11-2011, 12:36
Успех Tiin! Но и да си забравила, споко! За товаса допълнителните уроци! :-) Аз пък утре ще ходя да се запозная с учителката ми по математика и да види какво знам! :-) :-D Тооест - НИЩО! :D

TheBeatles
09-11-2011, 12:40
За тези, които питаха - казвам се Мария. Междудругото днес ми излязоха резултатите от входните нива по Математика и Български от допълнителните уроци- МНОГО съм доволна от резултатите. :)

wenii
09-11-2011, 13:52
Ани, успех :D

Мария, това е страхотно :-D :-)

thecreator
09-11-2011, 14:33
Ама защо някой беше ми казвал , че и 8 клас са до 15 .. объркала съм се :-o

Мими браво!!!

Ани - не ти завиждам :D От рано почваш с математиката :D Айде успех :-)

wenii
09-11-2011, 15:02
Ама защо някой беше ми казвал , че и 8 клас са до 15 .. объркала съм се :-o

Мими браво!!!

Ани - не ти завиждам :D От рано почваш с математиката :D Айде успех :-)

Мисля, че зависи от училището, защото имам една приятелк, която в 8 клас беше до 15 юни :)

Tiin
09-11-2011, 15:46
Вие от колко години ходите на уроци по МАТ? Аз от 3 клас ходя,защото просто даскалото ми е такова,че изискват много от нас...

TheBeatles
09-11-2011, 15:50
Вие от колко години ходите на уроци по МАТ? Аз от 3 клас ходя,защото просто даскалото ми е такова,че изискват много от нас... Аз тази година за първи път ще ходя и по Математика, и по БЕЛ, защото винаги съм била добра по Математика и не ми се е налагало да ходя, но нали трябва тази година да се кандидатства...

Runaway11
09-11-2011, 15:58
Е не е тръгнала толкова рано на уроци..аз като си спомня миналата година тръгнах още на 1-ви :lol: :lol: :lol: :lol:

thecreator
09-11-2011, 16:02
Вие от колко години ходите на уроци по МАТ? Аз от 3 клас ходя,защото просто даскалото ми е такова,че изискват много от нас...

От миналата .. тогава беще основата , както мама казва :D и за 7 клас и т.н.. Ухх от 3 клас на уроци - ужас .. Колко пъти седмично :s

wenii
09-11-2011, 16:06
Аз от 6-ти клас .. Сега ще ходя за втора година на уроци :)

Tiin
09-11-2011, 16:46

От миналата .. тогава беще основата , както мама казва :D и за 7 клас и т.н.. Ухх от 3 клас на уроци - ужас .. Колко пъти седмично :s
Тогава ходих мисля,че веднъж в седмицата :D Понякога и пропусках :D :D
http://www.teenproblem.net/news/s/31642.html :lol: :razz:

thecreator
09-12-2011, 06:16
"Е, никога не е късно и това да стане..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

RainbowGirl
09-12-2011, 06:37
Е.. че то т'ва отдавна си го знам! :lol:
Иначе си взех Тери и сега е с панделка, за да свиква. 8-) Щото очичките не му се виждат от козина. :lol: И играе по цял ден.. не ме оставя на мира. 8-) През нощта ми дърпаше чаршафа.. :lol: и сега се учим да ходим по нужда на вестник и.. за мое щастие има напредък! :grin:

SeaLife
09-12-2011, 09:35
Hello : )
Тази година съм седми клас. Мисля да кандидатствам в ХГ и Гимназията по текстил и моден дизайн. : )
Определено ще много трудно тази година , така че трябва много добре да си разпределям времето между уроци по рисуване , математика , училище , приятели и кучето ..

Milly4
09-12-2011, 09:47
^^Добре дошла! :-)
Успех с кандидатстването и изпита по рисуване, отвратителен беше, но да ме пита и мене човек защо въобще го карах като не кандидатствах с него :D :D

s0phie
09-12-2011, 10:41

Оллл аз 6ти клас ходих на Английски, а сега 7ми ще ходя на Мат., БЕЛ и АЕ, но на АЕ ходя не, защото не го знам, а защото искам да науча езика набързо и след това да уча друг! И вече съм към края му! :)

Milly4
09-12-2011, 10:43

Оллл аз 6ти клас ходих на Английски, а сега 7ми ще ходя на Мат., БЕЛ и АЕ, но на АЕ ходя не, защото не го знам, а защото искам да науча езика набързо и след това да уча друг! И вече съм към края му! :)
Кое ниво си и къде ходиш? :)

thecreator
09-12-2011, 15:13
Аххх Дeни трябва да го снимаш .. Явно е супер сладкоо :-)

SeaLife - Добре дошла! ;-)

Tiin
09-12-2011, 17:53
Днес бях на урок по МАТ мина супер.Обясниха ми забравените неща и така...Купих си тетрадки,утре ще ходя за учебни помагала и т.н
Малее 2 дни :X

RainbowGirl
09-12-2011, 17:57
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=430433&start=15
Предпоследното мнение.. :)

Tiin
09-12-2011, 18:18
Завиждам ти... мале дано,дано и аз да се сдобия с такъв сладур.
Днес бяхме до Джъмбо с мама за тетрадки и имаше супер сладко костюмче за йоркиии :D

s0phie
09-12-2011, 18:28

Кое ниво си и къде ходиш? :)

Aми аз не съм на школа! Аз съм с частна учителка! Много е добра! За няма и една година изучих пустия Английски! Сега ми остава още мъничко практика, че бъркам тук-там!

Tiin
09-12-2011, 19:13
Е,браво много хубаво,че знаеш английски добре.

RainbowGirl
09-12-2011, 20:10
Ооо.. аз в Джъмбо харесах много сладък светло син суичър .. :grin:

Milly4
09-12-2011, 20:30
Искам да питам, дали някой знае нещо за езикова школа Академия (няма значение какво) :)

Честито, Дени :-) Много е сладко 8-)

wenii
09-12-2011, 20:32
Е,браво много хубаво,че знаеш английски добре.

Да, това е страхотно :) :-)

thecreator
09-13-2011, 06:12
Леле Дени толкова е сладъккк .. ауу и с тази панделка :-)

s0phie - браво !! Иначе за объркванията тук-там не се притеснявай .. И в клас можеш да ги изчистиш :)

Леле 2 дни :shock: ще минат като някоя събота и неделя .. И после учене, преговори , входни нива - ужас!

Tiin
09-13-2011, 06:12
Ооо.. аз в Джъмбо харесах много сладък светло син суичър .. :grin:
Много сладурски неща има в Джъмбо за кученца :D
Оф сега трябва да пиша домашната по МАТ от урока ми и тази по БГ :D
Утре ще излизам сигурно с тати за маратонки и за уч. помагала...

thecreator
09-13-2011, 06:14
Ани напиши ги сега задачките , та после да имаш свободно време :D

Tiin
09-13-2011, 07:18
Те да бяха малко :D

Tiin
09-13-2011, 07:36
Сега помолих модераторите да сменят заглавието на темата с това '' Настоящи седмокласници ^^'' и да сложат линковете,които преди време бях постнала на 1-вата страница

RainbowGirl
09-13-2011, 07:55
Ох ужас.. сега ми е взел джапанката и я размята из целия апартамент. :lol: И като ходи си върти дупето. :lol:

Tiin
09-13-2011, 08:19
Ох ужас.. сега ми е взел джапанката и я размята из целия апартамент. :lol: И като ходи си върти дупето. :lol:
Ауу сладур :D да те питам проблем с пишкането имаш ли? ( за кучето говоря де,да не ме разбереш грешно :D )

Датите на изпитите излязли ли са вече ?

Tiin
09-13-2011, 08:20
Вижте първата страница:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=408821&postdays=0&postorder=asc&start=0 и заглавието на темата вече е сменено :)
Доколкото разбрах учебниците на седмокласниците ще са нови (всичките) така пишеше в темата в БГ Мама..
Още няколко линкчета:
http://sedmoklasnici.wordpress.com/my-links/
http://www.izpiti.net/testove/kandidat-gimnazisti/primerni-testove-po-matematika-7-klas/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=607764.105

thecreator
09-13-2011, 10:01
^ Супер много се надявам да са нови .. Ние винаги се падаме на стари учебници.. Моята математика мин.година приличаше на баничка , а англ.ез липсваха страници :o

s0phie
09-13-2011, 10:32
thecreator, и при мене беше така! Математиката на баница, а английския и вс други учебници бяха наполовина пълни! Ужас просто! Между другото, момичета, аз съм Софи, галено от София! :)

Tiin
09-13-2011, 11:12
Дано,дано да са нови... На мен миналата година всичко ми беше ново без:
Литературата,която беше запазена,но си личеше,че е много стара.
Българския,който обаче не беше много запазен,но не беше и зле.
Музиката,която се разпадна ( за нея съм без коментар :D ).
Всичко друго ми беше ново.Мисля,че наистина всички учебници ще са нови,защото на края на годината има един ученик,който следи за скъсани страници и такива дефекти,а тази година направо ги предадохме...

Tiin
09-13-2011, 11:16
Сори,за второто мнение просто искам да ви дам линкове към книгите за учителя от където най-често учителите дават тестовете ( поне така беше при нас в 6 клас)
http://math-bg.com/wp-content/uploads/2010/09/ARHIMED-Kniga_Uchitel_7_klas.pdf
http://math-bg.com/wp-content/uploads/2010/09/ANUBIS-matematika_7-klas-knu.pdf

thecreator
09-13-2011, 13:56
Ау нашата г-жа по математика дава тестове само , където тя си ги измисля просто :хх

Иначе по матемтика прегледах книгата - доста добри неща има .. дори само за преговор преди някой тест ..

Софи ще има раздел кръстен на теб : Софизми :lol: :lol:

Моята музика някрая остана леееко без подвързията си - откъсна се .. Иначе БГ беше добре , но няма да забравя БГ си в 5 клас -уникален беше , дори беше такъв със спирала и можеше да си се подгъва спокойно .. :D

Дано ни дадат учебниците на 16 ! :D

Tiin
09-13-2011, 14:49
Аз предпочитам да ни дадат учебниците на 15 ( няма да стане,ама),защото на 16 ще ни викат 1 час по-рано и цял учебен ден ще се чудим къде да ги заврем :D
Ние сме от 9 на даскало на 15-ти... вие?
И да ви питам последно какво решихте да облечете?

SeaLife
09-13-2011, 15:15
^ И ние сме от 9:00ч.
Иначе една сива тениска с голямо черно цвете от плат и сиви къси панталонки ` ^^ :-) :-) :-)

Tiin
09-13-2011, 15:23
Аз сега си мисля за една спорта рокля,но ще видим де :D
Вие как смятате да прекарате последния 1 ден от ваканцията?
Купили ли сте тетрадки,бележници и такива?

SeaLife
09-13-2011, 15:25
Еми аз ще ходя за дрехи :-D

Tiin
09-13-2011, 15:26
Аз пък имам прекалено много и мама все ми се кара като се върна с някоя нова придобивка :D

SeaLife
09-13-2011, 15:50
:D ^

Ето това направих днес - http://prikachi.com/images/855/3817855c.jpg ~бележникa :D :-D

wenii
09-13-2011, 16:24
:D ^

Ето това направих днес - http://prikachi.com/images/855/3817855c.jpg ~бележникa :D :-D

Това е страхотноооо :shock: :-)

П.С. Днес ни викаха да си вземем учебниците .. всички са ни чисто новичкии :grin: Поне да ни е малко по-приятно като учим .. а не да си вземаме страницата с урока 8-)

Tiin
09-13-2011, 17:13
Е наистина май на всички ще са нови учебниците :D

Иначе вие гледате ли X-Factor?

SeaLife
09-13-2011, 18:57
^ Мерси , wenii :-) :) :-) :)

Супер , че ще са ни нови учебниците , че нашите миналата година бяхо под всякаква критика :-x :D

babyy123
09-13-2011, 19:19
на нас вчера ни дадоха учебниците и бяха чисто нови :---) добре,че не са като миналата година

RainbowGirl
09-14-2011, 00:04
Ани, учудвам се колко бързо го научих да пишка където трябва.. купила съм едни постелки които попиват много добре (от Джъмбо за 8 лв. - 16 броя в един червен пакет). Обаче само пишка върху тях.. а когато вратата на терасата е отворена, сам отива да пишка и/или ака там.. ей така, без нищо да съм направила. :grin: Исках да ходи в банята, ама и на терасата става. 8-) Трети ден е при мен, а вече сяда.. много бързо се учи. :)

thecreator
09-14-2011, 06:48
Ау браво!! То като е малко бързо се учи 8-)

Иначе аз ще съм облечена с къси панталонки - дънкови и една нова блузка .. Ах хора как ви дават учебниците преди 15 .09 :shock:

RainbowGirl
09-14-2011, 08:39
Преди малко се клатеше на една плюшена жаба.. :lol: :lol: :lol:
Иначе неска ни е срещата на зайците.. в началото сигурно ще е неловко .. 8-)

babyy123
09-14-2011, 09:54
.. Ах хора как ви дават учебниците преди 15 .09 :shock:

всяка година е така в моето училище .. :-o

SeaLife
09-14-2011, 10:45
.. Ах хора как ви дават учебниците преди 15 .09 :shock:

всяка година е така в моето училище .. :-o

На нас пък ни ги дават на 15 :)

bebzgirl
09-14-2011, 12:40
На нас на 16 :?

MegiBoOm
09-14-2011, 12:41
Айде седмокласници и вашият ред дойде.Дано това да е една наистина успешна година за вас и за всички останали!
Не се напраягайте, учите си нормално и толкова!

Айде целувки! :-)

Runaway11
09-14-2011, 12:47
Радвайте се, че имате нови учебници..моите бяха ужасни в седми клас хДДДД

Иначе айде успех утре и най-важното е да започнете със силен старт...т.е на входните да имате 5-6...Айде успех! 8-) 8-) 8-)

SeaLife
09-14-2011, 14:06
^ Благодаря много на MegiBoOm и Runaway11 :) :-) :) :-)

nolovexxx
09-14-2011, 14:19
Късмет 7-мо класници :) :-P :-) :-) :-P

thecreator
09-14-2011, 14:28
^Благодарим на всички!!!

И на осмокласниците късмет!! Ще ви целят утре с моркови :D

:-)

wenii
09-14-2011, 15:25
Благодаря на всичкии :-)

wenii
09-14-2011, 16:19
Днес ходих до МЕТРО и си взех страхотни неща за училище :grin: :-)

thecreator
09-14-2011, 16:35
Честити :-)

Бтв нас утре ни викат от 9 , но трябва да сме в 8:40 там .. ухх какво ли ще правим в съботата :o

SeaLife
09-14-2011, 18:05
Ама то в събота учи ли се ? :-o

SeaLife
09-14-2011, 18:06
wenii и аз ще ходя до Метро или до Carrefour :)

CityLightsxx
09-14-2011, 18:37
Успехх на всички! :-) Дано да не ви тормозят много! 8-) Ако си учите всичко ще е наред и дано да влезете, където искате! :-D :-)

wenii
09-14-2011, 20:50
wenii и аз ще ходя до Метро или до Carrefour :)

Btw ти от кой град си :)

Graffa
09-15-2011, 10:54
Хей :) .. отдавна не съм писал ..

Честит първи учебен ден много късмет и да си осъществим мечтите си .. ( господии :razz: ) .. надявам се , че ще сме редовни в темата .. днес разбрах , че по някой предмети имаме нови даскали .. някои съученици са се преместили .. и такам ...

Вие започнахте ли уроци ?

Okeeey1
09-15-2011, 11:08

Все още се чувствам във ваканция :lol: А на нас за първи път ни дадоха учебниците на 15,винаги ги дават на 8-9 ... :shock:

Graffa
09-15-2011, 11:23

Все още се чувствам във ваканция :lol: А на нас за първи път ни дадоха учебниците на 15,винаги ги дават на 8-9 ... :shock:

И аз се чувствам ваканционно 8-) .. но отдавна започнах уроците по математика :roll:

Tiin
09-15-2011, 12:00
Хайде започна се ... Дано годината да е успешна за всички нас. Много шестици,късмет и всички да ни приемат там където искаме...
Мале колко бързо минава времето няма да забравя как на 15-ти завършихме и сега пак се започва,но няма начин :D
Аз съм тръгнала за сега само на уроци по МАТ иначе от другата седмица сигурно ще ходя и на БГ.

Честит 15-ти Септември !

SeaLife
09-15-2011, 12:26
Хайдеее :grin: Честит 15 септември !! Пожелавам на всички много шестици през годината и накрая да ви приемат в най-елитните гимназии :-)

^ Да се похваля ~ имаме чисто нови учебници и сме си същия клас !! :grin: :grin:

` wenii ~ от София съм :)

Milly4
09-15-2011, 12:27
Здравейте всички :D видях си класа май сме най-печените от всички други паралелки :-D но вниманието което ни отдават май е в повечко :? Отидохме на кафе побъбрихме си и от утре се започва тормоза :booooomb: Снимах се(както винаги в последния момент :oops: ) за бележника, излязох много по-добре от миналата година, сега ми остава само медицинско и учебниците 8-)
Иначе аз почвам курсовете от октомври :)

thecreator
09-15-2011, 12:46
Хайде хора почна се .. Късмет на всички , да влезете , където искате и да изкарате много хубави оценки през цялата година! :-)

Ухх нашата програма беше половин час много късичко , беше ужасна , доста скучна от други години , освен че пуснаха балони в небето - това ми хареса най-много :D иначе "хора " пя ужасно!Почти не се чуваше и .. раздадоха ни някакви анкети за родители , на вас??

Видях си г-та по математика старата .. да си продължа и тая година с нея и такам :grin: .. утре ще ни раздават учебниците :D

TheBeatles
09-15-2011, 13:57
Хайдеее :grin: Честит 15 септември !! Пожелавам на всички много шестици през годината и накрая да ви приемат в най-елитните гимназии :-)

^ Да се похваля ~ имаме чисто нови учебници и сме си същия клас !! :grin: :grin:

` wenii ~ от София съм :) И ние имаме чисто нови учебници и сме целия клас. Имаме само 3-ма нови ученика. Иначе всичко мина добре, видях се със учителите. Общо взето нямаше гафове. Дано да е така и занапред.

wenii
09-15-2011, 14:36
Нека тази година бъде успешна за всички ни :-) :-)

Tiin
09-15-2011, 17:31
Ние за жалост нямаме нови ученици...
Учебниците ще ни ги раздават утре,нови ще са .....
Купих си всички помагала без 1 по БГ,защото в книжарницата ми го объркаха :D

Да се похваля...аз съм една от печелившите в конкурса на Нивеа :grin: :grin:

SladkaZagadka
09-15-2011, 17:35
Хайде мънички хорица :D - успешна учебна година и накрая да се радвате на заслужени резултатии :grin:

Tiin
09-15-2011, 17:40
Хайде мънички хорица :D - успешна учебна година и накрая да се радвате на заслужени резултатии :grin:
Дано да се радваме на добри резултати :)

Tiin
09-15-2011, 17:47
Хубава ли ви е програмата? Ако не ви мързи я напишете :D

thecreator
09-15-2011, 18:49
Ани честито !! :-)

И на нас ще ни дават учебниците утре , а програмата също ще ни я кажат утре и сме от 13:30 казаха , че ще ни държат до 16:00 :shock:

RainbowGirl
09-15-2011, 19:01
Дано да се радваме на добри резултати :) ... и на кученце (в твоя случай) :P

thecreator
09-15-2011, 19:06
^ и в моя и в моя :D :D

RainbowGirl
09-15-2011, 19:09
^ и в моя и в моя :D :D Ох, забравих 8-) .. да, и в твоя! :P

thecreator
09-15-2011, 19:11
дано следващата година по това време сме там , където искаме .. и по това време да гледаме как кученцето си лежи спокойно на кревата , а ние пишем във форума :lol:

wenii
09-15-2011, 21:05
Програмата ми за утре е:
1.музика
2.математика
3.биология
4.български
5.физика
6.английски

:)

RainbowGirl
09-15-2011, 21:38
Ооо.. моето само като спи е мирно! 8-) Сега се опитва да изяде масата.. и едновременно с това ми ближе крака :lol:

Програма за четвъртък:
1. Немски
2. Немски
3. Музика !!!
4. Немски
5. Немски
6. Немски
7. Немски

:cry: :cry: :razz:

Tiin
09-16-2011, 05:24
Ани честито !! :-)

И на нас ще ни дават учебниците утре , а програмата също ще ни я кажат утре и сме от 13:30 казаха , че ще ни държат до 16:00 :shock:
До 4 ли ще ви държат само?! Ние сме си до 18;30 :x
Ужас сега си мисля как да си разпределя програмата,защото ми става супер натоварено,но... Айде вечерта ще пиша повече....
Приятен 1-ви УЧЕБЕН ден.

thecreator
09-16-2011, 06:05
^
Ние нямаме програма,учебници .. така че само ще ни приказват и ще ни я дадат :D

Леле Дени как искам да ти видя кученцето < 333
Кога ще почнеш да го разхождаш? :)

Tiin
09-16-2011, 06:27
Блазя ви :D :D Ние днес ще си учим :x .
Мале вчера една г-жа ми искаше 30лв за урок по БГ!
Сега си намерих нова,идеално ми е защото е до даскало :)

Tiin
09-16-2011, 06:34
Инче програмата ми за днес е:
Информационни
Български
Математика
Английски
География
Физическо

Предметите не са в този ред,ноо сега ме мързи да ходя до стаята ми да я гледам :D :D :D

Хайде отново пожелавам късмет ( и на мен и на вас) в седми клас.

Fiction7577
09-16-2011, 07:02
Успеееееех, догодина ви чакаме с морковчета, бъдещи зайци! 8-)

RainbowGirl
09-16-2011, 08:15
^
Ние нямаме програма,учебници .. така че само ще ни приказват и ще ни я дадат :D

Леле Дени как искам да ти видя кученцето < 333
Кога ще почнеш да го разхождаш? :) На 20-21 ще му сложат третата ваксина и не трябва да го извеждаме 9-10 дни.. значи ще го разходя за първи път някъде около 1 октомври. 8-)

thecreator
09-16-2011, 08:25
30 лв на час :shock: :shock:

Ауу сигурно ще му бъде много интересно .. Постоянно ще души :D

RainbowGirl
09-16-2011, 09:07
Той се чуди какво да прави по цял ден в апартамента.. и съм сигурна, че няма да смогне да души! :lol: Ама трудно се учат да ходят по нужда навън.. дано да извадя късмет и да е лесно. 8-)

Graffa
09-16-2011, 11:06
Хей :grin:

Днес всичко мина в приказки и много забава 8-) .. Учебниците са ни нови .. а биологията най-много ми хареса :) .. а купих си помагалата и учебните тетрадки .. та такам ..

Tiin
09-16-2011, 16:20
И на нас всички учебници са ни нови. Сега тука се ядосвам,защото ще имаме 2 допълнителни часа по ФИЗ :x и не знам как ще ги съчетавам с училището,като се има впредвид,че живея много близо до дскл ( на 1 час път :X)

TheBeatles
09-16-2011, 16:42
Хей :grin:

Днес всичко мина в приказки и много забава 8-) .. Учебниците са ни нови .. а биологията най-много ми хареса :) .. а купих си помагалата и учебните тетрадки .. та такам .. Ние пък учихме. Правихме преговори по Математика, Биология, Испански и БЕЛ. Само по Изобразително не правихме. Даже ни дадоха домашно по Математика. Не че имам нещо против, но на първия ден ли точно трябваше...

Tiin
09-16-2011, 17:02
Да и ние учихме,правихме преговори. По МАТ имаме домашна 24 задачи за утре.Утре имаме час на класа от 12;30 офф а просто не знам вече и аз какво да правя...и по Бг имаме домашна 10 сложни съчинени изречения :D
В тва моето даскало ни побъркаха още от 1вия ден :D
Сега трябва да даваме около 34лв книга,граматика и учебна тетрадка по английски :D

wenii
09-16-2011, 19:17
При нас денят мина повече в забава и приказки от колкото в учене и преговаряне .. но госпожата по математика не пропусна да ни даде домашно за утре :o

Milly4
09-16-2011, 19:56
Не се оплаквайте :-D На нас пък ни дадоха да прочетем абсолютно всички произведения от миналата година по литература, да преговорим и по бълг.ез., много писане по език и всичко за утре. Пък да не говорим, че програмата ни е готова и имаме по 7,8,9 часа :booooomb:

dem0to
09-16-2011, 20:08
Никой не е в по-лошо положение от мен в момента :x Миналата година не съм ходил на даскало и едвам ме пуснаха.Та по тази причина баща ми иска да изкарам годината с 5:50 минимум :x
А иначе искам да кандидатствам в 23 СОУ "Фредерик Жолио- Кюри" София

Milly4
09-16-2011, 20:12
^^Там бала е много нисък:) Какъв език?

dem0to
09-16-2011, 20:16
Английски!Там иначе какъв бал искат ?

Milly4
09-16-2011, 20:36
Предполагам, че става въпрос за паралелка - Технол.-Предпр.биз.-АЕ, тази година за първо класиране минималния бал беше 20.644, а максималния 33.035.

thecreator
09-17-2011, 05:57
Ауу всичките ни учебници са новички :grin: :grin: Подвързах ги , без 2 :D И вчера имахме 3 часа приказки с класната - подписвахме се , четоха ни, програмата ни дадоха и такам.. Днес ще ходим до църквата в Бояна :P

Tiin
09-17-2011, 05:58
Предполагам, че става въпрос за паралелка - Технол.-Предпр.биз.-АЕ, тази година за първо класиране минималния бал беше 20.644, а максималния 33.035.
Е как ще е нисък бала 33.035?!
Айде чао от мен,че трябва да уча.

Milly4
09-17-2011, 07:36
Е как ще е нисък бала 33.035?!
Айде чао от мен,че трябва да уча.
33.035 е максималния, минималния е 20.644.

Tiin
09-17-2011, 07:45
Емии не знам не съм много Ок с тия неща :D
Оф след малко отивам да се мъча на училище :D ( то не след малко,ама в 12;30 имаме час на клса :X)МРАЗЯЯ УЧИЛИЩЕТО във ваканция си ми беше супер...ноо и тази година се надявам да мине благополучно :)

wenii
09-17-2011, 11:00
Охх, аз съм първа смяна .. вече приключих .. заринаха ни с домашни вече .. имам 2 страници и половина по физика и това трябва да го науча .. отделно два урока по биология+ домашно по математика и български .. миналата година бяхме с един господин по музика с който не учехме изобщо и много се кефихме, но сега леко така ни излиза през носа ..така да го кажем .. госпожата малко не ни вярва, че не сме отваряли учебника и спокойно си ни дава тестове .. ии тейй .. вие как сте ? май много ве занимавам с простотиите в училище .. При вас как мина втория ден от учебната година 8-) :) :-)

Okeeey1
09-17-2011, 14:26
Hellow и от мен :)
Не знам какво ми стана,но вчера като се прибрах много ми се спеше и си легнах,събудих се и вдигнах температура,стана ми лошо .. оффф направо =.= ... и днес не съм ходила на училище,но съм малко по-добре.Попитах една съученичка за домашните - по математика имаме тоооооолкова много.. както и да е.Утре ще го пиша! :D

thecreator
09-17-2011, 14:48
Вени и аз искам да съм първа :( Но после на хубавото време ще сте втора - малко ви се прецакват нещата :( ..
Иначе на ние ще почнем да учим сериозно от понеделинк .. Каква ви е програмата за понедленик бтв?
Моята е :
1.Англ.ез
2.Математика
3.ФВС
4.И.Т
5.Бел
6.Биология

става .. г-д :D Във вторник пък имаме 2 ч англ .. и петък 2 ч БГ .. леле дано са литература :D

wenii
09-17-2011, 15:47
Вени и аз искам да съм първа :( Но после на хубавото време ще сте втора - малко ви се прецакват нещата :( ..
Иначе на ние ще почнем да учим сериозно от понеделинк .. Каква ви е програмата за понедленик бтв?
Моята е :
1.Англ.ез
2.Математика
3.ФВС
4.И.Т
5.Бел
6.Биология

става .. г-д :D Във вторник пък имаме 2 ч англ .. и петък 2 ч БГ .. леле дано са литература :D

Моята програма за понеделник е меко казано трагична :( :(

1.физика
2.история
3.английски
4.биология
5.математика
6.музика

Поне се радвам,че нямам никакви 7-ми часове :)

Tiin
09-17-2011, 20:01
Моята е :
1.Англ.ез
2.Математика
3.ФВС
4.И.Т
5.Бел
6.Биология

Моята програма за понеделник е меко казано трагична :( :(

1.физика
2.история
3.английски
4.биология
5.математика
6.музика

Поне се радвам,че нямам никакви 7-ми часове :)
Кво е тва нещо 3 разказвателни предмета в един ден+ математика и английския...?! и ние имаме такъв ден,ама вместо музика май имаме български....
Ужас по МАТ ни дадоха някакъв тест със някакви доста странни фигури да им намираме лицето ( добре,че съм на урок тогава да го напиша :D )

УЖАС в 7 клас е ужасно,а това е още началото и предполагам,че все още е лесно...

bebzgirl
09-17-2011, 20:05
ДНЕС ПИСАХ 4 СТРАНИЦИ ПЛАН ПО НЯКВА ТЪПА ХИМИЯ :shock: :shock: :shock:

Иначе ние днеска,учихме по програмата за петък.На частните уроци ми дадоха хипер многото домашни,ама ще ги сваря.Утре ще напиша някой от тях ще си преговоря по бел и така .... Други ден - пак даскало .... :?

dem0to
09-17-2011, 20:23
Начи за бал 30 ми требват 5-тици хмм... Баща ми иска ако ще ходя в 23-то да съм с бал 30 :x

Иначе при мен положението не е толкова зле:
1.Английски
2.Физическо
3.Немски
4.Български-при класната :D
5.Физика
6.Математика

Tiin
09-17-2011, 20:28
Утре сигурно ще ходя на концерта на The Voice :grin:

Ужас то и уроци,и много домашни и някви скапани допълнителни часове :x

bebzgirl
09-17-2011, 20:44
За понеделник програмата ...
1. Математика
2. Биология
3. История
4. Изобразително
5. Изобразително
6. БЕЛ
7. Музика ... - тази даскалка тая година като за последно,пак луда ще я правя :D

thecreator
09-18-2011, 05:47
Леле Вени програмата ти за понеделник .. е просто :X
Ауу по математика и входно ниво сега... а пък като разгледах учебника просто .. се наплаших максимално :lol:

Tiin
09-18-2011, 05:51
Е,то и аз се наплаших като погледнах учебника за 6-ти клас,ама беше трудно,но мина :D
Днес трябва да решавам задачи утре съм на урок (слава богу до сега сме нямали биология,химия,физика :D и няма да уча за утре ) Във вторник трябва да ходя да си взимам медицинската,в сряда съм на урок по БГ в четвъртък почивка, а в петък пак на урок по МАТ :D :D :D :D

Трудно си е в седми клас.... Но ще се справим :)

thecreator
09-18-2011, 06:00
Ауу а като се замисля , че в 6 кл съм си казвала на някой урок , че е трудно са просто искам да съм в 6 кл! :D

Аз във вторник съм на някаква ваксина .. и аз не знам каква :D
ухх са прибиране късно ала бала ужас .. айй тъкмо ми подариха подаръка за р.д :grin: : портмоне (съжелявам ако не го пиша правилно) , дезодорант и 20 лв :grin:

Tiin
09-18-2011, 06:07
Ауу а като се замисля , че в 6 кл съм си казвала на някой урок , че е трудно са просто искам да съм в 6 кл! :D

Аз във вторник съм на някаква ваксина .. и аз не знам каква :D
ухх са прибиране късно ала бала ужас .. айй тъкмо ми подариха подаръка за р.д :grin: : портмоне (съжелявам ако не го пиша правилно) , дезодорант и 20 лв :grin:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000141108897 - ама това ти ли си,че аз моите хиляди приятели не мога да ги запомня? Честит рожден ден :)
Много здраве,щастие,късмет и да влезеш там където искаш и да учиш здраво тази година :*

Тая година пак ли имаме ваксини?!

wenii
09-18-2011, 06:54
Ани, върви на концерта .. просто няма да съжаляваш .. аз ходих с моята компания и беше невероятно 8)

Цвети, честит рожден ден..здраве, щастие, късмет, успехи и всичко най-хубаво :-)

Tiin
09-18-2011, 07:14
Ани, върви на концерта .. просто няма да съжаляваш .. аз ходих с моята компания и беше невероятно 8)

Цвети, честит рожден ден..здраве, щастие, късмет, успехи и всичко най-хубаво :-)
Оф да видим дали майка ми ще се навие,защото иначе няма кой да ме прибере :D

thecreator
09-18-2011, 10:28
Ани да да аз съм с тоя фейс ;-)
И мерси и на двете :-) Всички ми пожелават да вляза , където искам, учене и т.н .. Айде дано .. И дано пожеланието от духането на свещички се сбъдне

Иначе аз мисля , че мин.год не съм ходила и за това ще ходя тази за ваксина .. Аз вече дори не ги помня кои години бяха май 1 клас 6 или 7 и някъде 12 :D

Ани дано се навие майка ти \:D/

Tiin
09-18-2011, 10:43
А мама се нави и ще ходяя....
Оффф как ме болии коремаа...

thecreator
09-18-2011, 10:46
Ух как може !! Едното стана , са почна да те боли корема .. Дано ти мине .. Пий там .. нещо - но шпа, спазмалгон :o

Tiin
09-18-2011, 12:18
Ух как може !! Едното стана , са почна да те боли корема .. Дано ти мине .. Пий там .. нещо - но шпа, спазмалгон :o
Е,то ми дойде цикъла и заради това ме боли :D (точно днес ли трябваше??!) Пих там сега някакво хапче и ме успокои :) .
Иначе утре пак на даскало :x не ми се мисли...

Desinkakateri4kata
09-18-2011, 12:53
Аз искам да уча в испанската гимназия и искам мнения относно нея. Много ще се радвам, ако някой, който учи там ми каже дали подготовката е на ниво :)

thecreator
09-18-2011, 12:55
Е поне минаха болките!!1
Ти сега не мисли за утре и училището, а се накефи вечерта на концерта максимално и утре ще си имаш хубави спомени та да приживееш 5 часа (астрономически) в училище! :D :lol:

wenii
09-18-2011, 13:16
Приятно прекарване на концерта :-)

П.С. Desinkakateri4kata- не мога да ти помогна :?

Tiin
09-18-2011, 14:06
Дано да си прекарам добре :)
Вени ти от София ли беше?

Graffa
09-18-2011, 15:45

Tова , че ще си прекараш добре е сигурно .. и аз искам много да ходя :D

wenii
09-18-2011, 16:38

Малко съм далеч от София 8-) .. От Русе съм :)

Tiin
09-18-2011, 19:41
УНИКАЛНО БЕШЕЕ!!!!!МАЛЕ МАЛЕЕ НЯМАМ ДУМИ... Утре ще разказвам повече...

Milly4
09-19-2011, 08:13
Аз искам да уча в испанската гимназия и искам мнения относно нея. Много ще се радвам, ако някой, който учи там ми каже дали подготовката е на ниво :)
Ако говориш за тая в София, добра е. :)

wenii
09-19-2011, 10:22
УНИКАЛНО БЕШЕЕ!!!!!МАЛЕ МАЛЕЕ НЯМАМ ДУМИ... Утре ще разказвам повече...

Аз ти казах :-D :-)

Okeeey1
09-19-2011, 14:15

О,така ли ^^ В кое даскало си ?

wenii
09-19-2011, 15:33

О,така ли ^^ В кое даскало си ?

Васил Левски .. сега кажи, че сме в едно даскало :lol:

Okeeey1
09-19-2011, 15:40
Еее не сме - аз съм от Дойчето .. :D

wenii
09-19-2011, 15:53

Как се казваш :-D

Okeeey1
09-19-2011, 16:05

Как се казваш :-D

Петя :D приятно ми е ^^

Tiin
09-19-2011, 16:47
Днес беше супер деннн!! (happy)

Tiin
09-19-2011, 17:05
Утре имаме входно по биология.... ужас 1 час преговор само...

Tiin
09-20-2011, 05:56
Къде се изгубихте?

Mirage3
09-20-2011, 07:05
---

thecreator
09-20-2011, 09:06
Ух ние следващата седмица имаме входни по физика,химия и биология в три поредни дни - пон,вторник и сряда+ във вторник имаме по англ ужааас!!! :x
А днес 2 ч англл.. ух как мразя .. вчера имаше родителска - загуба на време , доколкото каза тати - чели им тва онова , давали пари и така :D Поне утре ще си празнувам Р.Д с фр-тата :D :grin:

Ани вие имахте поне преговор на нас г-та ни задаваше въпроси ей така , но бяха лесни.. Така де и тя каза , че и входните ще са лесни въпроси и т.н ще го видим това :D

Tiin
09-20-2011, 17:28
Днес правихме входното по Биология... г-жата вика,че било много лесно,но беше ужасно,защото имаше неща,които не сме преговаряли...

wenii
09-20-2011, 18:43
По музика имаме нова учителка .. (предната година беше господин .. ) та в 6-ти клас с господина само веднъж сме отваряли учебник .. пък тази новата започна да ни дава всеки час тестове (преговор) ама ние кво да преговаряме като уроците не са ни предавани ... 8-) :? Казахме и го .. но тя не разбира от дума .. Ние днес имахме родителска среща и майка ми каза, че била пълна загуба на време 8-) По химия имаме много странна госпожа .. уж е яка, печена такава, но се държеше леееко странно .. влизаме в час, вадим си нещата и тя стои и ни гледа и се усмихва .. някой ще каже "сигурно ви изчаква да се навъртите, наприказвате " 8-) .. да ама не .. всички бяхме по места и ние я гледахме .. тя се усмихва-ние се усмихвахме ..та най-накрай вика: Отне ви 4 мин да се нагласите .. всички прозорци в стаята бяха отворени .. (2-ри час, първа смяна, силен вятър .. ) и тя казва "на мен ми е винаги топло" и започна да говори през зимата, ако видим някоя г-жа с къс ръкав да не се плашим тва била тя 8-) ..Свърши часа (след този час имахме голямо междучасие) и тръгнахме да ставаме и тя съвсем спокойно ни казва "сега аз на вас ще одържа 4 минути " :? .. абе много странно ни се усмихваше 5 мин .. знам, че ви се струва супер тъпо, но в часа беше адски неловко .. мале, аз взех, че се поунесох с този коментар .. това май ми е най-дългия 8-) При вас как минава :-) ?

likelikelike
09-20-2011, 18:53
Хеййй,как я карате ние вчера имахме биология и аз през целия час не можах да мрадна тя госпожата е няква мн страшна.............:Д АЙДЕ ЧАО ОТ МЕННН :))

SunT
09-20-2011, 19:10
Днеска по география г-жата "И къде е Долината на смъртта?Айде бе, кво го мислиш! - и си мрънка - Долината на смъртта е 42 кабинет(нейния).Айде бе, Претре бе, кой ше му помогне на тоя?"Напуши ме смях.Представете си адски строга госпожа да ви говори така.Направо не знам как се удържах. :D Пък утре ни е изпитването и сега би трябвало да уча... :(

wenii
09-21-2011, 10:40
Оххх, 4 дни почивка :---)

s0phie
09-21-2011, 14:31
Ох, момичета.. бях писала преди няколко дни и не знам дали ме помните, но имам някакво много голямо притеснение... живея в София и много искам да влезна в ФЕГ ( Френска Езикова Гимназия )) но там се изисква бал някуде към 33... но аз не съм уверена в себе си и не мисля, че мога да го изкарам този успех... и за всичко е виновна математиката.... ходя на школа.. за сега съм ходила веднъж... следващият път е в неделя, но те решават толкова бързо, аз нищо не разбирам.. адски ме подтиска това, че накрая няма да направя нищо... ще се боря до последно, но възможността да влезна там е 1 на 99.... страх ме е ии просто чувството е ужасно.... споделете нещо, моля ви!! ;(

wenii
09-21-2011, 14:55
s0phie, трудно ти е, но нали с труд се постига успех ..вярвай малко повечко в себе си и дай всичко нужно :-) :-)

SunT
09-21-2011, 15:04
Ох, момичета.. бях писала преди няколко дни и не знам дали ме помните, но имам някакво много голямо притеснение... живея в София и много искам да влезна в ФЕГ ( Френска Езикова Гимназия )) но там се изисква бал някуде към 33... но аз не съм уверена в себе си и не мисля, че мога да го изкарам този успех... и за всичко е виновна математиката.... ходя на школа.. за сега съм ходила веднъж... следващият път е в неделя, но те решават толкова бързо, аз нищо не разбирам.. адски ме подтиска това, че накрая няма да направя нищо... ще се боря до последно, но възможността да влезна там е 1 на 99.... страх ме е ии просто чувството е ужасно.... споделете нещо, моля ви!! ;(
Ти къде си на уроци?Аз ходя в Междучасие и там г-на е много добър, макар че и аз сега докато си спомня нещата ще съм зле.

SladkaZagadka
09-21-2011, 15:21

потТиска

В 9 ФЕГ ще влезнеш ако учиш на средно ниво, според мен. Минималният бал на второ класиране за момичета тази година, профили ЧЕ-ФЕ;ИЕ;БЕЛ; и ЧЕ-ФЕ;ИЕ;М;И , е 32.856

Tiin
09-21-2011, 17:03
4 дни почивкааа... ау най-после.Днес бях на урок по Български и всичко бях забравила... :D

iwssuto
09-21-2011, 17:30
пф.. ние на 17.09 правихме входно по бел.зип .. :( :(

успехх на всички .. през тая година :-)

Tiin
09-21-2011, 17:47
пф.. ние на 17.09 правихме входно по бел.зип .. :( :(

успехх на всички .. през тая година :-)
От къде си?

bebzgirl
09-21-2011, 21:06
В вторника ни беше входното по БЕЛ (т.преразказ),а днес ни бяха по история и математика .... Иначе доста се разколебах ... В момента избора ми се разшири до :
1.91 НЕГ
2.9 ФЕГ
3.73 СОУ
4. НТБГ

RainbowGirl
09-21-2011, 21:11
В вторника ни беше входното по БЕЛ (т.преразказ),а днес ни бяха по история и математика .... Иначе доста се разколебах ... В момента избора ми се разшири до :
1.91 НЕГ
2.9 ФЕГ
3.73 СОУ
4. НТБГ
Честно да ти кажа е по-добре да сложиш 73 соу на 2ро място. И НТБГ не е толкова добро училище.. :) Испанската е далеч по-добра, ама ти може да не искаш в нея заради езика, нямам представа. 8-)

SeaLife
09-21-2011, 21:40
:grin: :grin: 4 дена почивкааа , най-послее ! :grin: :grin:

Иначе какво , имаме супер готината госпожа по Биология 8) По английски имам 6 :grin: :grin: :grin: :DD

Някой да знае с какъв бал се влиза в ХГ :) ?

bebzgirl
09-21-2011, 21:49
1.91 НЕГ
2.9 ФЕГ
3.73 СОУ
4. НТБГ
Честно да ти кажа е по-добре да сложиш 73 соу на 2ро място. И НТБГ не е толкова добро училище.. :) Испанската е далеч по-добра, ама ти може да не искаш в нея заради езика, нямам представа. 8-)

И аз я изключих,защото в нея след като завърша имам реализация само в българия ... Може би си права.73 и майка ми много го харесва ... 164 е хубаво училище,но с испански просто не знам къде да ходя ... Забравих да спомена и английската ... Значи нещо такова се получава
1.91нег
2.73соу
3.9фег
4.1аег :D