Влез

View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

Cloud9
07-09-2012, 07:33
Плаша се вече от себе си.Имах много нужда от шоколад тези дни. Не само кръвното, просто си усещах умопомрачителна нужда да ям шоколад.И изядох един. Продължавам с диетата, въпреки че лекарите ми казаха да ям повече понеже с тези диети и режими съм си увредила тялото цялостно.А не мога вече да съм дебела.... Ям си по 3-4 пъти на ден манджички- пилешко, ориз,супи и салати. После се обвинявам,че съм яла толкова много. Май попрекалих с вманиачването.

FuckingFreak
07-09-2012, 09:28
Не се вманиачавай! Аз също бях добила страх от въглехидрати. Но.. се появиха здравословни проблеми - липса на МЦ. И въпреки това пак така си я карам. :( Тази сутрин се премерих, вярно, беше след 30 минути крос, изгубила съм вода, ама съм 43,3. Толкова съм била в 4ти клас. Ужасих се. Повече на кантар няма да се кача.
Понякога си трябва шоколадец де. Друго си е да изядеш половината буркан с течен шоколад или цяла кутия бисквити/сладолед. Щото иначе няма мирясване. Жените сме доста странни. :Д
Сутринта направих 13 обиколки на един парк/градина. Питах майка ми колко метра са, тя каза 600 и че била сигурна в това, но това е супер много, така че ги броя за 500. Минала съм 6200м за ~34 минути. Плейлиста ми беше 32 и малко, но свърши точно на края на 12тата обиколка и реших, че трябва да завърша със спринт. Някакви мамини убафци в последната минута ме изпревариха, пишман футболистчета, дето тичаха половин обиколка зад мене, ама на спринта бая ги задминах. :Д
eдит: Не знам как ги сметнах 6200?! 6500. От втория път нацелих. Пуста математика.

December
07-09-2012, 10:37
FuckingFreak някъде назад в темата беше писала откога си почнала и с какво обаче не мога да го намеря поста, трябва да е доста назаде... затова да те питам след колко време видя резултати от новия си начин на живот?

БТВ виждам, че всички много се страхуват от тези въглехидрати и също някакви си диети ако искаш да свалиш не трябва да ядеш повече от 70 гр на ден обаче то въглехидрати си има в почти всичко например - 100гр. моркови 8.0гр въглехидрати;Та тогава 70 гр да не е, че не можеш да ядеш "чисти въглехидрати" (ако има такъв израз) всмисъл да не ядеш повече от 70 гр. хляб...

Мерси.

DownloadVirus
07-09-2012, 11:02
Хляб не е препоръчително да ядеш като искаш да махаш мазнинки,ноо зависи.. Ако тренираш по 2-3 часа на ден различни неща например тежести и кардио е друга работа и съвсем друга ако тичаш по 20-30 мин на ден или пък вдигаш само леко тежести във фитнеса.. Нищо им няма на морковите ,стават на салатка със зеле. Най-важното да изчислиш ТДЕЕ и после дерзаш.Все пак има шанс дори да си в калориен дефицит да качваш мазнини..

FuckingFreak
07-09-2012, 11:17
Ми, почнах миналата година. През лятото на морето с 120 лева само на мое разположение се наяждах всеки ден супер брутално. За 10 дни тия пари отидоха само за храна. Палачинки с шоколад, картофки, бургери, дюнери, сладолед. Прибрах се вкъщи, не бях качила. Но продължих да се храня супер зле. Преди да си легна си набивах шпеков салам, щото съм си лакома. Или филии бял хляб. Или и двете хаха. :Д Иначе никога не съм била особено слаба, нормално дете си бях. Скоро гледах снимки. Почнах уж да се ограничавам и да ходя на пътеката вкъщи, ама това траеше точно 2 седмици. И то да съм стъпила точно 4 пъти на пътеката. Продължих след пауза с 90 дневната диета, месец преди Коледа. Пълен фейл. След това спрях с всичко. Качих супер много, достигах 54 кила на 157 височина. А преди бях 48. Пробвах пак с 90 дневната - не. Японски чудеса - не. На ден изяждах по килограм ябълки - не. И се захванах леко полеко с велоергометъра вкъщи, 3 пъти седмично, редувах с изкачване на стълби и скачане на въже. Почнах с някакво тае бо, клипчета по ютуб. Тренирах всеки ден, без неделя. Но си признавам, преродих се с ББ тийм. Много акъл си налях в главата за това какво трябва да правя и какво не, вярно, вманиачавам се на моменти, но това е положението. Не съм имала почивка от тренировка от 3 месеца, изключая един единствен ден, в който бях на екскурзия без никаква възможност. Но не твърдя,
че е правилно или че някой друг трябва да прави същото. Просто така си го усещам за добре, а може би не е? Знам ли. През това време и не бях яла сладко, но си заблажих и не съжалих. Сега пак не ям, защото не ме кефи вече кой знае колко. Не че не е готино, ама къв е смисъла да го ям? Та така, ще повторя предишния си пост, ето ме в момента на 44 кила. Не съм в най-добрата си форма, но не искам да отслабвам повече. Преса май няма скоро да изкарам. Но засега приоритет ми е здравето... или поне така си мисля.
А зеленчуците не ги смятай. Освен картофи, царевица и такива. Е, не е като да изяждаш по килограм домати/моркови, но все пак. И това 70 гр е супер индивидуално, и да, това са както казваш чистите въглехидрати в една храна, а не самата тя колко тежи. Принципа например на НВД е по 1гр на килограм телесно тегло, тоест ако си 70кг така трябва да е. Но вече не съм привърженик на НВД,ВВД,РБХ,ВМХ и НЕЗНАМСИКАКВОД. Тъпи са тия абриевиетури, човек трябва да знае какво и кога да яде.
едит: Нещо напълно абсурдно:След тренировка много ми вървят морковите.

December
07-09-2012, 11:40
Ами аз свалих към 5 кг като спрях да ям някои неща и правех разни си кардио клипчета от тубата. Обаче имам още окл 3-4кг.. Чак сега обръщам внимание на въглехидрати, мазнини(защото и на мене не ми е идвало от май месец). Преди само калориите отразявах.

Бягам по окл 20 мин да като сменям бързо/бавно 4 пъти в седмицата. Правя и някакви произволни workouts от канала на Зузка пр- http://www.youtube.com/watch?v=KH67tN3-3bs&feature=fvwrel И обръч въртя по 1час д/г всеки ден, не че от него има някаква полза, но ме кефи ;Д С тежести и фитнеси не се занимавам защото 1-во няма Фитнес в моя град 2-ро и да имаше не бих си дала парите за тoва при положениече има youtube ;d 3-то нямам тежести, ама не знам и за какво са ми...
Към средата на юни бях поспряла да тренирам, няма да се оправдавам защо...но сега лятото няма място за оправдания тъй чеее ;d...

А да хляб не ям отдавнар само отвреме на време ако си правя сандвич с домати и сирене но е пълнозърнест.

П.П. ТДЕЕ?Няма го в google;d....

FuckingFreak мхъм, мерси.Поздравления за силния дух :)
А пък това с грамовете- та аз като съм 49-8 тогава....доста малко ми се струват ;o Не че съм по тестените де и към шоколадa имам непоносимост, обаче плодовете си ги обичам много иии ;d Но ще се опитам да наблягам на протеините.
E мерси :)

DownloadVirus
07-09-2012, 11:44
Колко е възможно да си търсила за ТДЕЕ ? :D https://www.google.bg/#hl=bg&output=search&sclient=psy-ab&q=TDEE&oq=TDEE&gs_l=hp.3..0l3j0i30i19.1143.1805.0.2264.4.4.0.0.0. 0.214.559.0j3j1.4.0...0.0.4OHvG7kHx9g&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=c07a61a2dbe11d88&biw=1440&bih=736

justasmile
07-09-2012, 12:15
Днес нещо ме хванаха лудите и прекалих със суровите ядки ;/ Искам да попитам, дали ще напълнея от това, тъй като от както си почнах режима се старая да съм стриктна и вече си имам минусчета ^.^
Като цяло сигурно съм изяла към 200грама ;// Да го кажем 1200 кал.. от храненето ми по режима калорийте до вечерта ми излизат 355... та 1555 ужасно много ли е? (Висока съм 175см) Движа се мнооогоо.. дори и когато нямам сила (като днес) - по-късно отивам на зумба, а и днес съм се разхождала хубаво. Но знам, че не са важни само калориите, а и храните, нещата без ядките са това:
з: домат + 1 варено яйце
+експресо с мнооого малко обезмаслено мляко
о: домат, 1/2 краставица, 1 кюфте на скара
с: 1/2 краставица + яйце
в: домат + яйце

Пс: не съм се мерила от много време, само с метърче, а там има минусчета (както казах ;д) и се чудя, дали утре да се премеря или да изчакам края на първата част на режима (15 дни, минали са 9).. като цяло първата част е разделена на две - по-обилно и по-малко хранене.. сега съм на по-обилното и бих искала да видя как върви. Съжалявам, че толкова малоумни въпроси.. но до преди известно време бях тръгнала в лоша посока (повръщания и гладувания) и сега просто ме е страх да не се върна..

Jaune
07-09-2012, 12:48
Пфф. Имам нужда да се споделя. И не знам защо точно тук, но всичките ми проблеми излизат от храната или, другият вариант, всичките ми проблеми водят към проблеми с храната.
Не знам как да се храня. Честно. Непрекъснато си правя експерименти с всичко и това ме кефи до един момент, в който започвам да се чудя дали е правилно и т.н. Започнах да веганствам не само защото ми беше интересно, а и защото ми беше удобно, защото знам, че обичам много плодове и зеленчуци и знам, че сега са в изобилие и исках да ям от тях - нещо, което с НВД не ми се получаваше.
Обаче проблемът идва от факта, че ям почти само плодове и зеленчуци, вкарвам се в някакви омагьосани кръгове и после се чудя кво правя. Не се чувствам вече нуждаеща се от никакъв определен тип храна, нито млечните ми липсват, нито, оказва се, плодовете ми липсват - не ги ям, чувствайки, че са ми адски вкусни. Понякога да, но по-често напоследък... не.
Искам да престана да експериментирам, искам да се храня умерено, балансирано, а не знам как вече. Скъсвам си задника от тренировки, но нищо не става, знам, че проблемът ми е в храненето, защото съм постоянно в няк'ви крайности. И все пак, въпреки че ме гложди, не знам дали да минавам пак на НВД, защото си тормозя организма безкрайно. Вярно, че не съм на НВД едва от 10 дни, но все пак. А знам, че ако го почна, ще ми липсват неща като сушени плодове, които обичам, но пък докато бях на НВД, не правех и зареждащи.. защото пък не изпитвах и нужда.. никва логика. ОООФ. Не знам дали ми е смешно, или ми е тъжно, на всичкото отгоре от 15 часа не съм яла и вече ми е много замъглено и тъпо.

FuckingFreak
07-09-2012, 12:54
justasmile, не ставай смешна. 1500 калории не са много! Няма да качиш от ядки, но не ги яж чак по 200 грама. Затормозяваш стомаха яко. А не знам с тая храна как се наяждаш, звучи ми абсурдно малко, сигурна ли си, че не го правиш заради смятането на калории, това ако е обилно хранене, то какво ще е другото? И защо пиеш обезмаслено мляко?
Jaune, и аз съм същата. Според мен ни е нужно РБХ, щом трябва да се изразяваме с типове хранене. Мисля си, че сме яко чалнати. Още повече, тренировките ти са супер изцеждащи, Шон Ти е ебаси лудото копеле, честно. Май просто трябва да обръщаме внимание на вечерята - да не е нещо супер въглехидратно и това си е. Ама нали знаеш - на думи всички сме богати, ма като дойде време за действия - нямам смелост. Да ми се качи кантара със 100 грама нагоре, имам чувството че ще скоча като ощипана и ще го изхвърля. :D Пуста мания. Да му се невиди.

Jaune
07-09-2012, 13:27
Мхм : ( и "фаста" ми се превърна в седемнайсетчасов, та сега си задушавам броколи, изядох половин краставица и ще ям раци. Ядат ми се. Гр. И цяла сутрин ме показва 48, а сега преди малко бях 47. Да не взема да се зарибя по intermittent fasting сега, че става страшно.
Идеята е, че като следя дневниците в бб-тийм, изключително малко от жените са на някакъв определен режим. Вярно, повечето спазват принципите на НВД, но никоя прекалено строго. А пък Маргаритка, която никакъв животински протеин (освен яйца гледам, че яде сега) не яде, има страшно изваяно тяло. Демек ключът е в тренировките и донякъде в храната. Не казвам, че трябва да се храниш с боклуци, но и да не изпадаш в крайности очевидно не е цаката. Мффф.

FuckingFreak
07-09-2012, 13:44
В следващото ти ЛС с нетърпение чакам кои са ти любимите дневници. :Д Марги има страхотно тяло. Не просто слабо, ами доста оформено. Явно така се чувства добре, хм...
И аз съм се замисляла за фаст, ама по-скоро като почна даскало. Сутрин - мога да ям, мога и да не ям. Гастрита си го ритам като стой та гледай. Може пък да е минал.
Сега си взех килограм пангасиус и очаквам това да е най-голямата гадория. Ама нещо не ми се ядеше скумрия, пък не събрах смелост за хек. Не съм яла досега.

Jaune
07-09-2012, 14:12
Аз обичам хек, ама понякога идва доста безвкусен.
Фаворит ми е сьомгата, ама много скъпо идва.

nymphetaminegirl9
07-09-2012, 14:15
И пангасиус и хек много обичам. :D (макар че пангасиуса е малко по-мазен...)
Между другото някой използва ли хранителни добавки, и ако да - какви?

Jaune
07-09-2012, 14:17
И аз между другото все мисля да си взема някакви. Първо в списъка ми е желязото, защото и на кръвната картина си показа ниски нива на хемоглобина и съм сигурна, че не си го набавям с храната..

nymphetaminegirl9
07-09-2012, 14:26
Аз се ориентирам главно към Л-карнитин, но нещо не ми се дават 20-30 лева за това нещо. :Д

SisiStrange
07-09-2012, 14:41
^ Един приятел го пиеше и наистина свали доста. Но той отделно си спазваше и режим, и спортуваше много.

DownloadVirus
07-09-2012, 14:42
И пангасиус и хек много обичам. :D (макар че пангасиуса е малко по-мазен...)
Между другото някой използва ли хранителни добавки, и ако да - какви?

От кога пък пангасиусът е мазен :D Хаха

nymphetaminegirl9
07-09-2012, 14:55
Еми аз като го пека обикновено ми е малко мазен. :D Не знам за другите.

Jaune
07-09-2012, 14:56
Аз що съм чувала за л-карнитина, че е малко с плацебо ефект? о.О Кво точно му е действието?

nymphetaminegirl9
07-09-2012, 15:00
http://www.bb-team.org/articles/882_karnitin-l-karnitin

Rebirthing
07-09-2012, 16:28
Не съм имала почивка от тренировка от 3 месеца, изключая един единствен ден, в който бях на екскурзия без никаква възможност. Но не твърдя,
че е правилно или че някой друг трябва да прави същото.

Липса на МЦ се появява и от твърде тежки тренировки. Мисля, че трябва да си починеш...липсата на въглехидрати едва ли има общо с това.

FuckingFreak
07-09-2012, 19:01
Абе има го и тоя момент, ама пустото не ме свърта на едно място да седя. Дори в най-големите жеги.

FuckingFreak
07-10-2012, 10:07
Е не може пък така
ъпвам темата.
всяка втора вече е за диети и отслабване.

SisiStrange
07-10-2012, 11:40
Ами лято е. Хората се сетиха.

justasmile
07-10-2012, 17:05
Здравейте, момичета ;д
Вече и аз ще се включвам по-често в темичката, защото майка ми си избива някакви комплекси (това, че тя не може да отслабне, не означава, че аз не трябва!!!) и прави режима ми доста затруднен! И напоследък (2дни) криввах лекичко... но на мен просто ми стана мноого лошо.. мускулите ми нямат сила да се движат, а и корема ме болеше (оказа се от неядене.. или по-точно малко ядене.. и днес като се наядох ми мина).. Хубавото е, че поне не прегрешавам с вредни неща... най-вредното ми беше меда и сиренето днес. Шоколад и бели неща.. почти от половин месец не ям. Аз си спазвам режим на диетолог и имам още 2 дни от първата половина на 1вата част ^.^ Днес се премерих - 10 ден. минус 7Ibs (около 3.3 кг).. да. препочитам да се меря в Ibs.
Мен много ме мотивират тинспо видеота before/after и нормалните тинспо.. ще пусна няколколонка като си седна на моя компютър.
Момичета, вие на колко време се мерите? Аз ще съм на 6 дни.. с изключение след два дни (не се бях мерила сигурно 1 месец и вчера реших за днес.. вместо да чакам)
Като за начало.. първата ми цел е още 3Ibs, а след това още 5. Не бързам за никъде. Важно е да е здравословно отслабване!

FuckingFreak
07-10-2012, 17:46
Най-вредно ти било сиренето. Чакай малко, ти чуваш ли се какво говориш?! Аз ти казах още преди, че не се храниш. Едно яйце НЕ е храна. Е, явно си стигнала до този извод и сама. Но все пак държа да получа отговор за сиренето, че да хвана да спра и аз да го ям, щом е толкова вредно.... ;)

SisiStrange
07-10-2012, 19:09
Нещо много ме болят краката в бедрата, но вече след има няма месец-2 тренировки (още отпреди да пиша за пръв път тук) не би трябвало да е мускулна треска. Или би могло да е? Чудя се дали е това или пренатоварване. Ако е първото, продължавам си нормално, ако е второто - почивка.

FuckingFreak
07-10-2012, 19:45
Може да получиш мускулна по всяко време, независимо че тренираш от отдавна. Колко пъти в седмицата тренираш? Пренатоварването не е нужно да го усетиш само под формата на болка, напрежение или нещо друго в определен мускул, то доста често се проявява и психически, така че помисли. Ако си правила някое ново движение или си вдигнала тежестите, със сигурност е мускулна треска.

SisiStrange
07-10-2012, 20:05
Всеки ден тренирам, първо се загрявам малко с някое леко кардио (от типа на 10-15 минутки скачане на въже или клипчетата в ютюб с многото подскоци и движение) и после силово към 35-40 минути. А, честно казано, упражненията доста често ги сменям, за да не ми е скучно. Щом може по всяко време да се появи мускулна треска, значи вероятно е това. В такъв случай, ако си продължа нормално няма да си навредя, нали? Или трябва почивка? Днес, например минах само с малко по-дълго кардио + коремни за всеки случай и се чудя. Още има време и за малко клекове.

FuckingFreak
07-10-2012, 20:24
Ако искаш си почини, но мускулната треска се лекува с движение. :д

SisiStrange
07-10-2012, 20:29
Ми не ми се почива. :p Много приятно ми стана като ежедневен ритуал. Упражненията, душ, кремове и спане като къпан. Половината от тая зима се бях разпуснала и бях забравила колко е хубаво да си изморен физически, а не само умствено.
Благодаря ти, че ми изчисти съмненията за треската. :)

FuckingFreak
07-11-2012, 12:30
За първи ден включих набирания на тренировка. Чувствам се като пълен нууб, защото ги правих на единички, държейки се на ръба на вратата и бяха със един невероятен чийтинг, какъвто само аз мога да направя :Д но... се опитвам.

Jaune
07-11-2012, 12:46
Как на ръба на вратата? Аз много искам да ходя да се набирам някъде, ама не съм намерила подходящо място, а имам чувството, че ще счупя рамката, ако се набера на нея.. :д

FuckingFreak
07-11-2012, 13:11
Да бе, и аз така си мислех. Ама викам си ако се чупи, да се чупи, здраве да е... само метнах една кърпа отгоре, че иначе трябва да си с ръкавици или нещо, което да ти е на ръцете - гадно е, защото е ръбмаво. :д Но не мога да го кажа баш набиране, защото половината ми тяло се отърква на вратата...

Supermassive____
07-11-2012, 13:17
Как ще се набираш на ръба на вратата бе,ти добре ли си? :D Излез на вън,върви на някоя площадка с лостове..

FuckingFreak
07-11-2012, 13:24
Идеално съм си. Нито вратата ми е паднала, нито нещо ми е станало. На 38 градуса навън - мерси, излез ти.

bloodyF
07-11-2012, 16:00
е ако си 40 кила сигурно няма да й стане, макар че пак ми се вижда импосибру
ако си 60-не вратата да ти падне, ами и ти барабар с нея

дайте ми заместител на бисквити нещо, сладко да е
освен плодове и онова дето е с мед и не знам си какво

PullMeCloser
07-11-2012, 16:29
Черен шоколад?

bloodyF
07-11-2012, 16:31
Криссииииииии :*
пиши в скайп
нещо друго?
че черен 100% е супер, ама ще го изям за половин час макс и не ми се иска :Д

PullMeCloser
07-11-2012, 16:36
Иве :*
Сушени плодове?

Cloud9
07-11-2012, 17:36
И аз имам нужда от заместител, понеже се олях тези дни! Плаша се с каква страст и скорост изяждам един шоколад! Динята за сега ми е заместител,но не е същото.Гледах рекламата за някакви бисквити с мюсли,но предполагам са много "диетични"

DownloadVirus
07-11-2012, 17:40
Заменянето на един боклук с друг с цел да си успокоиш съвестта не е добра идея.Ако ще ядеш нещо квото не трябва просто го направи

justasmile
07-11-2012, 19:35
FuckingFreak .. нямах предвид да се спрат сиренето и кашкавала.. а да се намалят. И го казах, главно, защото преди няколко месеца пак бях на без-нищо-вредно-режим и това ми беше основната храна.. и да: почти не отслабнах. Просто някои хора (като мен) замесват храните, които са яли преди - с други, също калорични.. та даже и прекаляват.. Надявам се, че разбра какво имах предвид.. че малко несвързано ;дд

FuckingFreak
07-11-2012, 21:00
Какво им е на сиренето и кашкавала, че пак не разбрах? Това, че си яла главно тях и не си отслабнала - нещо друго е куцало, вярвай. Мога да ти споделя личния си опит, че откакто увеличих мазнините, свалих доволно - точно животински, цели яйца, сирене и кашкавал, ммм свинско :Д. Калории не броя, защото като цяло винаги съм на ОКБ, на ден се случва и 1000 да не минавам и мисля, че нЕма нужда да се затормозявам с глупости. Това било калорично, онова било калорично, дай да не ям нищо. Но това съм аз, все пак.

DownloadVirus
07-11-2012, 21:14
Сиренето и кашкавалът ако са животински стават,иначе не..Най-добре си е домашно,но рядко може някой да си го позволи да има крава на терасата или в хола в София.....Иначе от домашно прясно мляко стават некои нещица :))

Cloud9
07-11-2012, 21:14
Малко офф топик- новият ми девиз за лятото! .. ако изяждаш към 15 филии на 1 хранене... нищо няма да ти стане!!!

няма да ти станат дънките, панталоните, че и някои други дрехи

FuckingFreak
07-11-2012, 21:31
Хахахах
то само филиите да бяха проблем
Иначе да, живеейки в голям град трудно се намират домашни продукти. Но смятам, че кашкавали на добри марки, които цените са им 10+ лв на килограм, са животински. Аз съм от не многото щастливи хорица да имат домашно овче сирене, прясно (въпреки че не пия...) и кисело мляко и мога да кажа само едно - въпросните продукти в магазините нямат нищо общо. Нито на вид, нито на вкус го докарват. Имам мерак и за козе да опитам, но по-натам.

DownloadVirus
07-11-2012, 21:38
Малко офф топик- новият ми девиз за лятото! .. ако изяждаш към 15 филии на 1 хранене... нищо няма да ти стане!!!

няма да ти станат дънките, панталоните, че и някои други дрехи

Имаше един лаф го бях гледал в познатата комедия "Приятели" - удоволствие за устата,но се лепи по бедрата :D

Джо ядеше няква пица и му нахалстваше няква там :D

Jaune
07-12-2012, 07:50
Козе сирене е мнооого яко. Особено с боровинки си го представям в комбинация, разкош.

justasmile
07-12-2012, 17:38
Eй, момичета.. аз много яко си прецаках деня ;/// Какво ще кажете: утре воден.. така да ми спадне храната хубаво.. или да си продължавам. Днес ми беше последния ден на половината (режимът ми е разделен на 2 цикъла)... та какво е вашето мнение? (:

Jaune много, много, много вкусно!!! ;дд

FuckingFreak
07-12-2012, 17:42
Какви водни дни, какви пет лева? Да се "очистиш от токсините" ли ?! Е, ако преминаваш към warrior diet значи може. И с какво толкова си прецака режима, я сподели... залагам този път на кисело мляко. :)

justasmile
07-12-2012, 17:49
мм не... много ядки, 1 резън шунка, сладолед (хмм... ;// не много малко) и 3 бонбона рафаело и 2 бишкоти е 2 лъжици мед... само дето.. кантара показа (още преди всичко сладко, което изядох) с 2 кг повече.. от преди 3 или 4 дни... а нали се води, че уж отслабвам (вярно, че тогава се мерих сутринта).. а и съм си изяла всичко по режима (а днес той включва и постни ястия.. в моя случай - миш-маш и кашкавал/сирене). Моля те, не се заяждай.. винаги съм имала проблем с храненето - залитам ту в едната, ту в другата крайност, все.
пс; чудя се, дали утре да се премеря пак.. според сестра ми, съм щяла да се успокоя.... ? И ида.. как да продължа утре с храненето...?

Glamour92
07-12-2012, 17:53
Я кажи според теб как за 3 дена се качват 2 кила лой..?
Вода е най-вероятно.
А нещо в режима ти куца,щом така залиташ по боклучава храна...

FuckingFreak
07-12-2012, 18:05
И според мен е вода, ако приемаш повече въглехидрати.

Аз се чувствам като прасе пък. Грух. Вечерята ми беше разделена на 4 пъти, да не кажа 5 - кюфте, 2 курнишона, после 5 маслини, после тиквичка, пълнена с кайма, после пак курнишон, преди малко финиширах с една нектарина. Не мога да се наям :Д

Glamour92
07-12-2012, 18:14
Пх,и аз днес ядох като за световно.И все боклуци,ама явно си бях решила от сутринта,че имам нужда от зареждащ ден.
Утре си продължавам с НВД-то.
justasmile,бтв,правила съм и по-големи разлики след въглехидратни резили-спомням си как,например, за една вечер от 45 станах 48 кила... xDD

FuckingFreak
07-12-2012, 18:18
Сега се чудя дали да хапна нещо 6то, че да не ми е плода последното ядене. Имам още място :D

edit: Да те питам, на НВД плодове ядеш ли?

justasmile
07-12-2012, 19:04
Glamour92 охх.. ужасно е ;ддд пък и аз продължих с тъпченето... ;х ;х мюсли, пък пъпеш и още мед.... апфф... и не.. по принцип се сдържам, но не знам какво ми стана днес ;х

Апфф.. трябва да я видя тая НВД... добра ли е?

пс: утре как да се храня.. хелп моля ;//

SisiStrange
07-12-2012, 19:11
И аз днес бях прегладняла като вълк. Ама при мен винаги е така, когато съм неразположена. Готова съм и стола да изям. :D

FuckingFreak
07-12-2012, 19:34
Тая НВД ... е режим :D и по принцип съм си върл защитник на ВМНВД, ама не го правя както трябва - напоследък 3/7 хапвам плодове, свинското го обичам, но повече пилешко и риба кусвам, виж яйца цели ям и сирене тъпча и то колкото само да се каже че съм на ВМ, не че има нещо общо. Ядки да хапна веднъж на 2 седмици, трябва да го променя това, кашу ми се яде, ама май не е много препоръчително то. Пък орехите от къв зор ги спрях, а домашни си имам - нещо някакви хормони съдържаха, та викам айде не.... а кой знае мойте хормони колко ли са се объркали. Скоро ще ходя на гинеколог, надявам се.

Jaune
07-12-2012, 19:36
2 шепи кашу правят човек щастлив. Научно е доказано. :Д
/иначе кашуто се води плод по това, което последно съм чела

FuckingFreak
07-12-2012, 19:45
justasmile, утре се храни, както се храниш нормално. Ако чак толкова се притесняваш, намали си калориите със 100-200, ама не се вманиачавай толкова. Един пъпеш, малко мюсли и мед няма да ти се лепнат от един път, стига всичко друго да ти е наред.

Стомаха ми се бунтува и не му харесва плод като последно хранене. Фейл от моя страна.

December
07-12-2012, 20:11
Днеска май нa всички не ни е ден пфф.Баси fail-a дето ударих!Събудих се с махмурлук в 10 часа, а по принцип ставам към 7 най-късно 8 за да карам колело, което днеска отпадна.мда аз съм си виновна знам не трябва да се оправдавам от горещини и ала бала обаче ми беше и много лошо...За закуска не знам откъде ми дойде нелепата идея да ям шоколад(който майка ми ми купи преди 3 дена, ноо волята ми се пречупи днеска пф) Изядох 50гр милка в които има 288кл и окл 26гр въглехидрати!(Пък да не говорим после колко зле ми стана от него)
FAIL FAIL FAIL :X
на обяд ядох малко пилешко месо от гърди и 2 кайсии 100 гр(общо) 46-7 кл и 11гр въглехидрати.
Следобед най-големия FAIL като бях на кафе и кво реших да пия Айс кафе якобс в което в последствие разбрах, че има 17гр въглехидрати!И то за едно си кафе много съм зле ;xx
И навечеря ядох пилешко филе, не много....Супер зле!!!После разходка от 8 до 9:30;

Иначе бягах 23мин в гората, правих най различни йога клипчета към 30-40 мин, 1 час обръч, fat melting cardio(само 2 рунда мързееел) най-различни leg lifts и за пръв път пробвах повдигане на краката от вис пълен fail пак, на 5тото повдигане умрях ;d

Eдит: ето в такива дни все се отказвам с " ох кого залъгвам правя го за 100-ен път и винаги съм си същата никога няма да отслабна кого залъгвам" а всъшност режимът ми е продължил най-много 2 седмици какъв е смисъла от тия 2седмици глад? ...Ако не го направя това лято никога няма да го направя! Казала съм си ако не успея просто продължавам и се съсредоточавам в ученето, писна ми животът ми да се върти в тоя endless circle -.-

justasmile
07-12-2012, 21:24
Какво ми отговори диетолога, като му писах (естествено, преди всичко наистина вредни, което изядох.. много съм тъпа!!):Вечер всеки един от нас е обикновено по-тежък отколкото сутрин нагладно, утре сутрин тези 2 кг ще бъдат почти стопени, но е възможно да останат около 500 г.
Тзи прием на храна е бил по-обилен и както знаете трябва да се избягва но тази храна може да се разпредели равномерно през деня.
Дали да продължавате, според мен трябва, но е добре да се обадите за контролен преглед !

ПС: И аз като December съм си казала, че е или това лято или никога.. о боже.. винаги така казвам! Искам да си докажа, най-после, че мога! Днес с най-добрия ми приятел си говорихме за лостовете и неговите тренировки.... и той каза: аз не тренирам, за да ме гледат.. даже ме е срам.. но обичам да си доказвам на себе си, че мога да постигна това,което искам! Това е моят пример за подражание!!
И сега съм решила: започвам си 2рия цикъл от половината на първата част (демек 6 дни) отново.. и си продължавам! Няма да се меря, защото винаги от там идва проблеми... преди 4 дни (като се премерих) започна моя. Отивам след това на контролен преглед и продължавам със следващото меню! Странично си продължавам с кардио, зумба, тае-бо, велоергометър и всичко.. и определено стигнах до извода, че за да се пребориш с килограмите (истински.. не с анорексия, булимия), трябва да се пребориш първо със себе си!
мм.. Искам най-после да се гордея със себе си.. да си кажа "Да, беше трудно, но успях!"!!!

М.. да вдъхновяващите изречения, които ми минаха през главата и реших да запиша.. :)

Glamour92
07-12-2012, 22:07
edit: Да те питам, на НВД плодове ядеш ли?

От анорексично-булимичния си период съм наследила един хубав гастрит и гледам да ги избягвам,тъй като ме издуват и ми причиняват невъобразими колики...понякога обаче си хапвам,човещинка си е все пак,пък и на младини имах навика да ги ям с килограми и ми е трудно ей така да ги спра изведнъж...гледам все пак да ги ръфам отделно от останалите храни,заради стомаха-иначе съм забелязала,че настават някакви вътрешни революции,ако ги мешам. xDD

FuckingFreak
07-13-2012, 05:46
Кардио на гладно....и психиката ми отново понесе удар под кръста.
42,9 с екипа (бельо, къси гащи, тениска и чорапи)
само да споделя, че нормалното ми тегло е 44,5, снощи след вечеря се мерих, така че да не ви притесняват тия +-2 кг
днес един човек ме попита тренирам ли нещо, че много дълго време съм издържала да тичам, това не било типично за другите хора. пък той през цялото време ме наблюдаваше :Д
зарадвах се. искам да тренирам лека атлетика. и много ми хареса един цитат:
Нямаме никакво оправдание да не развиваме най-важния мускул в цялото ни тяло - сърцето!!!

и да се едитна, че иначе не може:
в sportsdirect са напускали много яки тениски и суичери на адидас с логото на олимпийските игри. блазнят ме много дали да не си поръчам.
http://www.youtube.com/watch?v=bxV-OOIamyk обичам. и текста. <3 за едно страхотно начало на деня. :)

"...за да се пребориш с килограмите (истински.. не с анорексия, булимия)" - че анорексията и булимията не са истински проблеми ли? да, едно е да си затлъстял, защото вашите са свикнали да те угояват като свинче за Коледа още от малък, друго е сам да си го причиняваш и после да отиваш да го "изхвърлиш" в тоалетната ... ама сравнението ти е неуместно. Едното е психично разстройство, за което е много по-важно да излекуваш това, което е в главата, а как ще изглеждаш след това - един Господ знае. Все едно да сравнявам слон и кит, и двете са големи, ама имат ли нещо общо?

vorona1
07-13-2012, 07:07
Здравейте. Аз съм момиче на 21г. и тежа 50кг. Талията ми е 60см., ханша 89см. и съм висока 165см. По принцип съм слаба, но има какво още да се желае в областта на корема - сега правя упражнения за корем - коремни преси и такива с вдигане на краката и спускане надолу ( за долната част на корема ). Отделно в легнало положение въртя всеки крак по около 50 пъти кръгово и после на "четири крака" ги вдигам настрани и назад. И такива неща. Но не правя клекове, защото така краката ми ще станат малко мускулести (преди го бях правила и една се оттървах от мускулите), не искам мускули. Искам да съм стегната просто и да имма фини крака.
Въпросът ми е - ТРЯБВА ЛИ ДА СПАЗВАМ ДИЕТИЧЕН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ ЗА ТЕЗИ УПРАЖНЕНИЯ ИЛИ МОГА ДА СИ ЯМ НОРМАЛНО? КАКВО ЩЕ МЕ ПОСЪВЕТВАТЕ..

DownloadVirus
07-13-2012, 07:27
Всички тия упражнения за корем .. Плочки ли искаш да правиш ?

vorona1
07-13-2012, 07:39
не

Някой може ли да отговори на въпросите ми, моля :)

FuckingFreak
07-13-2012, 07:55
Нямаш ли ген е абсурдно да правиш каквото и да било без хранителен режим. Ти си прецени.

vorona1
07-13-2012, 08:01
Ами по принцип имам ген, имам си добра фигура и всичко, само искам да се стегна? И затова ли трябва ген

DownloadVirus
07-13-2012, 08:34
За това трябва мускул..

Jaune
07-13-2012, 08:53
Що се кефиш, че си се отървала от мускул?
Според мен очакванията ти не предполагат специален хранителен режим... разтърси за РБД:)

vorona1
07-13-2012, 09:14
Защото ми идваше в повече, аз съм фина и дребна и не искам много мускули, харесвам нежното женствено тяло. Нека мъжете правят мускули, а и те си имат хормоните за това. В момента съм само мускули, нямам мазнини. Може би съвсем малко около бедрата и корема, но не си личи, там искам да постопя и да изгоря и да стегна фигурата още :)

bai.hui.
07-13-2012, 09:18
^ Ти пък намери от кой да искаш съвет. По - добре отиди на фитнес и поговори с някой треньор или някой, който се занимава професионално с това. Как можа да ти хрумне да питаш за съвет деца във форум, 80% от които имат неясни представи за света около тях и си мислят че това което правят е правилно??

NewMessage
07-13-2012, 09:20
+1
ти си жена, не искай да имаш мъжко тяло или плочки... просто се храни умерено и не се занимавай с щуротии...

FuckingFreak
07-13-2012, 09:48
Пф. Жега. Капнах. Поне си купих си Ементалер и Камембер (защо подяволите взех Лайт!?) и вече в хладилника ми има пълна гама сирена, която тепърва ще продължава да расте.:Д Подобни сирена са ми точно за режима, нямат въгленчета, а са мазнички и богати на протеини - пълно щастие.

Ама много ми е забавно да ви чета писанията за това колко сте мускули. Що ли все нямам късмета да срещна такава "мускулеста" и "мъжествена" жена по улиците на града ми.... ;)
И не разбрах кво им е на плочките? Ок, ходете си с шкембетата и огъващите се кореми, ама като видите некоя оформена мацка само не почвайте "уф, колко е мускулеста".

HellOfaHottie
07-13-2012, 09:58
съгласна съм, аз също не намирам за особено привлекателни жени с мускули особено плочки на корема. Доста грубовато стои. А и в 99% от случаите самите жени ги я прала градушка в лицето. къде къде си е да видиш нежна и пропорционална фигура с хубав бюст поне чашка Ц или над нея... малко дупе и хубави нежни крака. зарежи тия мускули... :) В тъмното под юргана се гледат извивките . то какво стана във модерния свят - мъжете станаха педер аси а жените мъже :Д ахаа

FuckingFreak
07-13-2012, 09:59
Малко дупе? Кво му е якото на малкото дупе? Бразилско дупе ФТВ.

Shantia
07-13-2012, 10:03
съгласна съм, аз също не намирам за особено привлекателни жени с мускули особено плочки на корема. Доста грубовато стои. А и в 99% от случаите самите жени ги я прала градушка в лицето. къде къде си е да видиш нежна и пропорционална фигура с хубав бюст поне чашка Ц или над нея... малко дупе и хубави нежни крака. зарежи тия мускули... :) В тъмното под юргана се гледат извивките . то какво стана във модерния свят - мъжете станаха педер аси а жените мъже :Д ахаа

от доста дълго само чета но не пиша но съм супер съгласна с теб и реших да го кажа. а и жена с плочки наистина стои доста грубо... ако и махнеш главата все едно гледаш мъж :(

FuckingFreak
07-13-2012, 10:09
Абе кой говори за некви цепенячки дето са на стероиди 365 дни в годината? Тия са единични случаи и са профита, дето по улицата няма да ги срещнеш. Говоря за добре оформен корем, а не някакъв разплут, но плосък. Щото повечето искате само плоско коремче.
http://data.whicdn.com/images/32137873/tumblr_m6szgnJXhU1r98a10o1_400_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/32070935/tumblr_m27qk9JBL91r5a1zso1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/31923059/485722_371807539532262_2132380154_n_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/31922420/525634_371804729532543_419000915_n_large.jpg
страаашно мъжествени са, нали!? хаха

Zaharinka
07-13-2012, 10:14
Аз мисля да направя една прочистваща диета с овесени ядки,зеленчуци и плодове за една,две седмици,че нещо ми се е появил лек целулит на дупето да видя дали ще има ефект :] Някой ако е правил да сподели резултати

TheBeliever
07-13-2012, 10:17
Ефект за една-две седмици няма да има. За целулита - много вода, упражнения, масажи и постоянство.

Zaharinka
07-13-2012, 10:21
Пия по 4 литра на ден,правя видеоупражнения :D ако се брой,ползвам антицелулитен гел на дева,ама тоя гаден целулит ми се появи вследствие на едни хормонални хапчета и сега ги спрях и искам възможно по-бързо да се отърва от него,а да и ползвам гъба-луфа,отделно 2,3 пъти седмично масажирам с утайка от кафе

FuckingFreak
07-13-2012, 10:21
Целулита НЕ се премахва, над 90% от жените го имат, но може да се направи по-слабо забележим. Ама това определено няма да стане с овесени ядки и плодове...

Glamour92
07-13-2012, 13:56
...шегаджии такива
Момчетата дори,дето си имат тестостерон бъхтат като луди,докато станат "мускулести",а вие тука ще тръгвате да стапяте мускул. О.о Акъл-море,глава-шамандура...
Тъй и не разбрах откъде тоя извратен стремеж към постигането на skinny-fat тяло.Нито е красиво,нито пък функционално.Вие си знаете,де,но според мен е глупаво.
Допреди година разполагах с такава фигура точно,щото си мислех,че мускули не ми трябват и карах само на кардио и салатки.
Накрая повредих диск между първи и втори лумбален прешлен,имах и затиснат нерв.Е,няма такава болка...
Казаха ми по-късно,че се е получило поради слаб мускулен корсет и ме сплашиха,че ако не го засиля ще бера много ядове...Доста време ми костваше "засилването".
В сравнение с него свалянето на кила си е детска игра.

FuckingFreak
07-13-2012, 19:40
Току що свърши първия ми аматьорски опит за йога. Нещо страхотно. Усещам как съм супер схваната, скована, даже въздух не ми стигаше. В момента съм се пльоснала блажено на стола и ми иде да се разложа. :D

AliceSw
07-13-2012, 21:38
Йогата е изключително неправилно да се прави без тренер...няма смисъл да се прави без него като цяло...

FuckingFreak
07-14-2012, 08:40
Еми шанс. Не мога да давам пари и за това. За мен целта е да направя 2-3 упражнения, колкото да се разтегна и да се чувствам добре и заредена след това, защото нямам този навик преди и след тренировка.
Сдобих се с козе сиренце. Уникално е, който не го е пробвал, трябва да опита, задължително. <3
Общо взето мощно 'маам сирене.
edit: Да живеят броколите. Много са вкусни. :)

bathory
07-14-2012, 11:33
Йогата е готина, но наистина без специалист в областта не трябва да се практикува. Може да си докараш страшни проблеми. И аз съм правила, но преди това се разтягах около 6 месеца, за да мога да правя поне малка част от асаните.

Chacho
07-14-2012, 12:38
То и повечето упражнения за разтягане идват от йога.

Ако искаш да се разтягаш, стига да не се пресилваш, можеш и без инструктор.

FuckingFreak
07-14-2012, 12:45
Е аз не съм тръгнала и да правя Гарван например, просто някакви лежерни и разтягащи, като за начинаещи и колкото да се отпусна.

DownloadVirus
07-14-2012, 14:03
МММ днес супер се получи...

1 малък двоен дюнер
1 джоб голям
2 шоколада clever - 1160 калории двата :lol:
Пилешко филе със зеленчуци запържено (от китайски ресторант e)

ИИИИИ не знам дали ще ям нещо друго..В момента ям шоколадите :D

SisiStrange
07-14-2012, 14:49
Само да спомена, че много ми харесаха Turbofire тренировките. Намерих ги в zamunda и са доста изцеждащи.

http://zamunda.net/details.php?id=277355&hit=1

Вие сигурно сте ги чували де. :p

Жената е страшно чаровна и много я бива за инструктор.

FuckingFreak
07-14-2012, 14:50
Била-та пак ли са пускали шоколади на примоция? Хахаха нека ти е зле. :D
Аз пък се разписвам само с резен диня, вероятно 0,500+ кг преди тренировка.

Jaune
07-14-2012, 14:54

Подкрепям:д

DownloadVirus
07-14-2012, 14:59

Ми не е промоция 1,49 100 грама както си е винаги :D

FuckingFreak
07-14-2012, 15:07
Трябвало е сладолед да вземеш, по-обемен е, ще го храносмилаш по-дълго. Ама нищо, да живее тоя, дето е открил тръстиката и начин как да извлече захар от нея, и всички сладкарски индустрии дето произвеждат разни изкушения и те, да не забравяме и Били, Мили, Карфури, които ни ги продават на без пари. И ние да сме живи и здрави и да имаме по-често такива образцови дни като твоя през лятото. :D

DownloadVirus
07-14-2012, 15:24
Може да го пробваш ако не може да качиш.. :D

FuckingFreak
07-14-2012, 15:33
Ооо, де да беше така... плътен ендоморф съм си. Даже от плодове се въздържам, което обаче не си личи. :D

Chacho
07-14-2012, 21:09
МММ днес супер се получи...

1 малък двоен дюнер
1 джоб голям
2 шоколада clever - 1160 калории двата :lol:
Пилешко филе със зеленчуци запържено (от китайски ресторант e)

ИИИИИ не знам дали ще ям нещо друго..В момента ям шоколадите :D

Чийтваш ли или не е с определена цел?

Glamour92
07-14-2012, 22:07
Ооо, де да беше така... плътен ендоморф съм си. Даже от плодове се въздържам, което обаче не си личи. :D

вЕрвай ми,ендоморфите рядко са 42,5 килограма(освен ако не са високи кинта и двайсе)
Дори щях да те попитам как така нямаш хормонални проблеми,но реших,че е ще нетактично.
(аз под 43 кг съм установила,че оставам без цикъл и това е...)

И бтв,това да си ектоморф също не е весело(макар че моето клони май повече към мезо-ектоморф...на око се преценявам хДД)-изисква изяждането на доста храна(която междувременно гълта немалко финанси)

Rebirthing
07-14-2012, 22:41

Абе защо някои хора си мислите, че може да определяте кое е най-красивото тяло ? За мен пък малък задник и чашка ц е супер грозно, а при чашка д направо бих минала под ножа. При положение, че има хора с различни структури, трябва ли да се налага някакъв недостижим модел ? Не съм чувала за мъж който да се е оплакал от момиче с по-оформен корем...Спрете се вече, тия мускули не стават за три дни, всеки си преценява до къде може да стигне.

DownloadVirus
07-14-2012, 22:43
Чийтваш ли или не е с определена цел?

Чийтвам ^ :D Чачо имам някои въпроси към теб,ама айде утре,че сега е 2 часа сутринта.. 1-2 въпроса на ЛС може би,сигурно ще знаеш нещо по въпроса.. :D

Chacho
07-14-2012, 23:17
Питай на воля, само дет ставам следобед и сигурно по-късно ще отговоря ;)

FuckingFreak
07-15-2012, 05:02
вЕрвай ми,ендоморфите рядко са 42,5 килограма(освен ако не са високи кинта и двайсе)
Дори щях да те попитам как така нямаш хормонални проблеми,но реших,че е ще нетактично.
(аз под 43 кг съм установила,че оставам без цикъл и това е...)

И бтв,това да си ектоморф също не е весело(макар че моето клони май повече към мезо-ектоморф...на око се преценявам хДД)-изисква изяждането на доста храна(която междувременно гълта немалко финанси)

И мойто клони към ендо-мезоморф. Просто така се случи на килограми, иначе съм дребна - 157, та на вид не е толкова стряскащо, колкото звучи иначе. А хормонални проблеми се появиха - липса на мц, ама ще се боря с това до последно, да ме натъпчат с хормони не ми е вариант. :)

Ou7oFmYhEaD
07-15-2012, 09:15
Дайте някоя рецепта за домашен и нискокалоричен сладолед.

FuckingFreak
07-15-2012, 09:22
Нискокалоричен и сладолед в едно изречение малко трудно.

DownloadVirus
07-15-2012, 09:27
Става с протеин на прах половин чаша прясно мляко и някой резенче ягода или банан.. Около 150 и 200 калории ще е пак..

FuckingFreak
07-15-2012, 09:53
И някъде в цялата картинка трябва да има мазнини, защото иначе не става сладолед, а като ледено сокче - на кристали. Може би яйца, авокадо или животинска сметана.

Jaune
07-15-2012, 11:37
Замразяваш нарязан на кръгчета банан. Изваждаш го, оставяш малко да се размрази, за да не ти счупи блендера. Слагаш и блендираш, докато стане кремообразно. Може и с пасатор. Адски вкусно, нискокалорично и лесно. И наистина става като сладолед.

alleyy
07-15-2012, 13:24
Абе хора да знаете къде продават такъв шоколад за печене http://www.zmeeborets.com/?page_id=3&record_id=460 ?

FuckingFreak
07-15-2012, 14:11
Размисли:
Динята е тоолкова вкусен плод. Аз така я мразех, все попадах на неузрели... пак отиде половин кило.

абсолютен оффтопик
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540345_297084570381714_1666018348_n.jpg
за такава като нея и на левия бряг минавам. скини бич. една от наистина най-красивите и чаровни манекенки, а не изтърканите ангели на victoria's secret, дето толкова ги обожествяват...

Chacho
07-15-2012, 19:09
абсолютен оффтопик
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540345_297084570381714_1666018348_n.jpg
за такава като нея и на левия бряг минавам. скини бич. една от наистина най-красивите и чаровни манекенки, а не изтърканите ангели на victoria's secret, дето толкова ги обожествяват...

Най-добре тази + манекенките от Victoria's secret.

katii
07-15-2012, 19:15
Размисли:
Динята е тоолкова вкусен плод. Аз така я мразех, все попадах на неузрели... пак отиде половин кило.

абсолютен оффтопик

Olesya <3 Лелеееее, прекрасна е !!!

Glamour92
07-15-2012, 20:38
Мен Ашли Грийн ме радва.
Искам да имам като нейния гръб.

FuckingFreak
07-16-2012, 05:52
О, Ашли. Тя в Здрач никак не ме кефеше, но с дълга коса е много 'арна.

Сериозно имам нужда от някой да върви с мен и да ми брои обиколките, докато тичам. Вече и пръстите не помагат... :D

DownloadVirus
07-16-2012, 05:58
Аз ще дойда ама няма да можеш да направиш и една обиколка :D:D

FuckingFreak
07-16-2012, 06:04
Ее що така? За време ли ще ме тестваш :D

DownloadVirus
07-16-2012, 06:17
Не..Ще вземеш една жилетка 40-50 кг и аз ще се кача на теб :D Ще тичаш с 3 пъти теглото си тежест върху теб за по-интересно :D

FuckingFreak
07-16-2012, 06:56
Аа, мисля да пропусна въпросното удоволствие. :D

DownloadVirus
07-16-2012, 07:26
Друга алтернатива е да теглиш камион нагорнище тичайки,тва как ти се вижда :D

FuckingFreak
07-16-2012, 07:37
Еми хард ми се вижда с лт ~45 кила да местя 5 тона :D

Glamour92
07-17-2012, 07:24
Ъп на темата.
Като стана дума,онзи ден гледах в Кауфланд тежести за бягане и се чудих дали да не си взема.
Btw,някой от тук способен ли е да прави челна стойка (или да ми даде ясни указания как мога да постигна такова равновесие и баланс,при което няма да се пребия,мъчейки се да застана "на глава"...) xDD

FuckingFreak
07-17-2012, 08:47
Аз се пробвах за хендстенд, само един път и мисля скоро да опитам пак.За първи опит не се получи. Искам да мога да правя ХСПУ-та :)
оффтопик:
Има цяла пуйка в цба-то за около 30тина лева и мисля да дрънкам нашите да ми купят. Много ми се яде. В стил thanksgiving. :D

Shantia
07-17-2012, 09:00
Ооооххх, как се поизпотих само. До преди малко подскачах на Pump it Up и съм ви - водичка, сега пуснах бойлера да влезна да взема душ, че...
Ама може да реша още малко да потренирам.
Даже и на климатик супер много се изпотих.... Аз сега си ям нормално, не пазя диети и гърдите ми от фъстъчки отново станаха по - големи. И осъзнах, че е много по добре просто да работя върху проблемните зони вместо да гладувам.

БТВ, някой от вас има ли крачкомер, това чудо полезно ли е изобщо или... там да си броиш крачките :Д

FuckingFreak
07-17-2012, 09:03
Защо ми е да си броя крачките!?!? :lol:

myfavouriteseason
07-17-2012, 09:13
Ооооххх, как се поизпотих само. До преди малко подскачах на Pump it Up и съм ви - водичка, сега пуснах бойлера да влезна да взема душ, че...
Ама може да реша още малко да потренирам.
Даже и на климатик супер много се изпотих.... Аз сега си ям нормално, не пазя диети и гърдите ми от фъстъчки отново станаха по - големи. И осъзнах, че е много по добре просто да работя върху проблемните зони вместо да гладувам.

БТВ, някой от вас има ли крачкомер, това чудо полезно ли е изобщо или... там да си броиш крачките :Д

и аз ги правя и ефекта е поразителен. една приятелка си взе крачкомер. няма смисъл от него освен ако не се движиш много и искаш да направиш минимума крачки на ден, но с упражненията се наваксва. а ти упражненията целите ли ги правиш

Shantia
07-17-2012, 09:19
Ами по около час тренирам и си правя лека почивка от по 1 минута като се пренатоваря. Правя всичко, лицевите, коремните, скоковете всичко.
Ама да ти кажа сега правя почивка за да хапна малко, че бая тренирах, имам картофи на фурна със пушено сирене, сметана и гъби и малко наденичка. после още един час ще тренирам и така :)
Краката са ми много стегнати, корема, всичко и ти рпепоръчвам да не спираш упражненията :) Като идеш на плаж ще видиш че си е струвало
между другото аз си правя и антицелулитен масаж по половин час със специален крем и кожата ми е много гладка препоръчвам ти. има хубави кремчета по 5 - 6лв. :)

HellOfaHottie
07-17-2012, 09:35
Shantia, всичко ли си хапваш по принцип? За колко време имаше ефект от упражненията? Колко често ги правиш?

Shantia
07-17-2012, 09:38
^ Не пазя диета,но се храня нормално от всичко, което ми се яде по малко без да прекалявам.Изключила съм някои храни от менюто си напълно-а това са тестени изделия,пържено,прекалено мазно и газирано.А и по принцип не съм голям любител на сладкото,което ми е от полза в този случай.Упражненията ги правя поне два пъти в седмицата.Когато съм в цикъл не ги правя.Като се изчистя обаче и имам муза правя и по - често - по 3 - 4 пъти в седмицата и ако не съм схваната след това много. ако има още нещо питай, с радост ще откликна

:)

HellOfaHottie
07-17-2012, 09:41
Мерси много Шантия! Ако има нещо ще питам пак, всичко хубаво

FuckingFreak
07-17-2012, 09:42
Защо се бъхташ да тренираш по един час, че и два пъти на ден?

едит:
сега забелязах подписа ти. пише "mom4e sam", а в поста споделяш за цикъла си. малко не ми се връзват нещата? :D

myfavouriteseason
07-17-2012, 09:49
Shantia аз пък така обичам да си похапвам сладко и едва издържам. Заинтригува ме с тези масажи и кремове за целулит. Може ли да ми кажеш марката и някакви упражнения?

Shantia
07-17-2012, 09:51
Разбира се мила сега ще ти пусна едно ЛС за марката да не правя реклами знам ли. И ще ти изправя също обяснения за масажите които си правя ако за тях питаш. Но след около един час, че отивам малко да потренирам още сега :) :*

SisiStrange
07-17-2012, 09:57
Shantia аз пък така обичам да си похапвам сладко и едва издържам. Заинтригува ме с тези масажи и кремове за целулит. Може ли да ми кажеш марката и някакви упражнения?
Само ще ти кажа да не взимаш Леокрема. На косъм бях, но ме разубедиха навреме в bg-mama. Вземи си на Дева Slim effect. Или антицелулитния им крем пак на Дева. Страшно хубави неща съм чувала за тях от всякъде, взех си такъв и се мажа от около 5-6 дена по 2 пъти на ден. Още няма пълен ефект, но определено за отрицателно време прави кожата мекичка като бебешко дупе.

Ей за това говоря:
http://www.remedium.bg/catalog_img/240142.jpg

или

http://dora.bg/_details/Anticelulitendush-gelskrabzatqloSlimEffect200ml-111117-052344.jpg

myfavouriteseason
07-17-2012, 10:08
благодаря се пак но вече ми дадоха съвет и ми препоръчаха крем и масажи :)

FuckingFreak
07-17-2012, 10:29
http://www.vbox7.com/play:b33d9d56
една тренировчица пускам, за който не му се живее :D :)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bvCLxD3BI98
и малко по-кросфитърски вариант, бая по-извратен

Chacho
07-17-2012, 11:00
Горната е яка, преди правех доста такива тренировки. Като ги правиш за време дават много добри резултати.

Малко набирания:
http://www.youtube.com/watch?v=0T0iO2t2v0I

И малко за бързина:
http://www.youtube.com/watch?v=zlPrcuIku2M&feature=related

divacheee
07-17-2012, 11:32

Имам Nike+ Sportband, не брои колко крачки си извървял, а колко км си избягал, с каква скорост, колко калории си изгорил ... и те така :) От крачкомер не виждам никаква полза :д

FuckingFreak
07-17-2012, 12:39
Да, обикновено за време ги правя. Мислех, че няма смисъл да правя 400 бърпита, ама пусто шило в торба не стои. За ~1 час и 20 минути я свърших, все още нямам таймер, така че се ориентирам по часовника. Точно такова нещо ми трябваше, скоро не бях правила time challenge, а това направо ми спираше тока на моменти. Да се похваля - всичките ми лицеви бяха стриктни, докато Зузана споделя, че от 3тия рунд натам е била на колене.. но за сметка на това "набиранията", или по-скоро да ги нарека "отлепянки от земята" бяха пълна скръб. Но нека е така, поне се напъвах, не исках да ползвам стол както тя и да правя само негативни. :)

DownloadVirus
07-17-2012, 14:11
докато Зузана споделя, че от 3тия рунд натам е била на колене..

Ми то така се правят нещата,на колене .. Права няма как да тренира тоя предмишник и устна кухина и тн.. Освен ако треньорът не е гигант :D

bathory
07-17-2012, 15:48
FuckingFreak, доста бавно. Да не бъркаш нещо времето. Тази тренировка най-много за 40 минути се прави. Ще я пробвам и ще споделя. Бърпитата не са ми любими, но 150 съм правила за около 15 минути. Със стриктни лицеви.

FuckingFreak
07-17-2012, 19:34
ЪЪ ок, направи я за 40 и ще мога само да те поздравя... Всички в сайта на бодирок, включително и Зузана са с време над 60 минути. :)

bathory
07-17-2012, 20:41
Зузана не е толкова добра спортистка, за колкото я мислиш. Нищо че тялото и е добре оформено. Определено под 60 минути е тази тренировка. А тези в сайта са някакви женици, които не са спортували нищо друго през живота си.

FuckingFreak
07-17-2012, 21:07
Добре, ще се радвам да споделиш и твоето време, ако направиш тренировката. Аз пък си се имам начинаеща като цяло, така че сигурно съм доста бавна, мда.

bathory
07-17-2012, 22:10
Извинявай, ако съм те обидила, но си е така. Хората започват да спортуват, заради външния си вид, за да правят впечатление - голяма част или защото са станали твърде дебели и вече не могат да минават през вратата. Ще я пробвам на морето след 3 дни, като ми ги няма тежестите, че много ме изкушават и.. хаха

kitten8m
07-18-2012, 05:27
FuckingFreak,може ли да ни покажеш резултати от тренировките си, в смисъл корем, тяло, някаква снимка за стимул? Мерси

FuckingFreak
07-18-2012, 06:01
Не, абсурд да си ме обидила. Аз също започнах да спортувам поради тази причина, преди никога не съм отдавала такова голямо внимание на спорта и засега единственото, което мога да искам от мен е да се подобрявам. Но и аз съм забелязала понякога тенденцията, че тя си прави модификации с тренировките си, които не изглеждат чак толкова непосилни, а всъщност поне на външен вид ми изглежда здрава и яка. Успех иначе с тренировката, както и с възстановяването, следя те тайничко в бб тийма и ти се възхищавам, въпреки че не пишеш толкова често. :)
kitten8m, преди съм пускала, сега ще се радвам да си намеря кабела и отново да пусна. Философия ми е да пращам от телефона на имейла. А стимул не трябва да съм ти аз или който и да било друг-мотивацията трябва да откриеш вътре в себе си...

bathory
07-18-2012, 07:49
Аз не съм много за пример, не знам защо ми се възхищаваш. Имам някакви постижения, но засега са нищо в сравнение с някои мацки във форума, но определено се опитвам да вървя право нагоре.. :))

FuckingFreak
07-18-2012, 08:04
Ами храниш се добре, тренираш добре, резултатите няма да закъснеят. :)

bathory
07-18-2012, 10:47
Аз говоря за спортни постижения. Това как изглеждам съм го сложила на последно място. Тренирам, защото ми е хубаво. :)

Jaune
07-18-2012, 11:17
Какви са ти целите? Питам, защото съм зарибена по дневниците в бб тийм и като цяло напоследък започнах да възприемам спорта в друго измерение (т.е. не само средство за поддържане на форма, ами и от всяка друга гледна точка), и ми е интересно. :д

nymphetaminegirl9
07-18-2012, 11:57
bathory можеш ли да пуснеш снимки? :)

bathory
07-18-2012, 12:01
Нямам точно определени цели, но искам да съм здрава и силна - физически и психически, и мисля че вървя в правилната посока. :)

FuckingFreak
07-18-2012, 12:24
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6fnyaX4Wv1rvwk68o1_500.jpg
искааам гии :(

Chacho
07-18-2012, 12:33
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6fnyaX4Wv1rvwk68o1_500.jpg
искааам гии :(

Не би ли склонила на http://image.made-in-china.com/2f0j00hCiamNPkSloA/Bra-Thong-Set-3324-.jpg

FuckingFreak
07-18-2012, 13:27
http://prikachi.com/images/216/5028216X.jpg
след някой друг месец плочки може и да се покажат.. да се надяваме :)

DownloadVirus
07-18-2012, 15:20
Тва на корема стрии ли са ? :D

Chacho
07-18-2012, 15:21
Деликатно окосмяване

DownloadVirus
07-18-2012, 17:43
И остават червени черти се едно някой те е надрал?? :D:D Окосмяване вика :D

Chacho
07-18-2012, 17:51
:D Може да са черти от това, че някой я е надрал. Не ми приличат на стрии.

Я па днеска тичах, да ви са пофала. Тия дена съм по-редовен и влизам у ритъм.

DownloadVirus
07-18-2012, 18:05
Аз пък помпах баниците днес.. :D

Glamour92
07-18-2012, 18:12
Аз работих за гръбче като дъбче. ^__

Rebirthing
07-18-2012, 18:27
И остават червени черти се едно някой те е надрал?? :D:D Окосмяване вика :D

Къде пък ги видя тия червени черти...

Chacho
07-18-2012, 18:33
Ето я снимката с увеличен brightness, на нея личи: http://prikachi.com/images/349/5029349d.jpg

My name is Rihanna
07-18-2012, 18:47
черни черти, стрии , тва онова важно е , че момичето си има стегнато коремче и скоро ще има прочки :)

FuckingFreak
07-18-2012, 19:01
Стрии .. може да конкретизираш за кое точно говориш, защото стрии нямам, а това, което личи на снимката е корем, два белега и косми по корема. :D

Chacho
07-18-2012, 19:09
I win 8)

DownloadVirus
07-18-2012, 19:59
А бе червени пресни стрии ми се видят на корема :D Или трябва пак да посетя офталмолог :lol:

FuckingFreak
07-18-2012, 20:01
Може би аз съм човека с проблем с очите. Имам един червен белег, да, и той е от изгоряно. :D

SisiStrange
07-18-2012, 20:05
Тя, ако има стрии, не знам братовчедките ми какво имат.

strawbery
07-18-2012, 21:07
Здравейте. :) Аз също искам да започна да тренирам, но честно казано въобще не съм запозната с "правилата" в тази област. Така че ще ви помоля да ми препоръчате някакви сайтове с полезни статии за начинаещи или по специализирани форуми , а след като се образовам :Д малко може да започна и аз да споделям как вървят нещата не искам просто ей така да правя някакви упранения колкото да изглеждам добре искам да правя нещата както трябва.

Chacho
07-18-2012, 21:19
bb-team.org примерно

Кажи какви са ти целите като за начало, пък можем да те насочим.

Jaune
07-18-2012, 21:21
bb-team.org (Библията) :D
сериозно, направо там, аз като се сетя колко време съм изгубила, докато попадна на правилното място
чети там и бързо ще влезеш в крачка)

strawbery
07-18-2012, 21:36
Мн. ви благодаря. Златни сте :д. Прегледах сайтчето и наистина ми се струва добро. Що се отнася до целите. Ами определено имам и за сваляне не мога да определя в кг колко е но си имам и коремче, и пални бедра, и дупе, че и малко паласки май са се появили последните месеци. До преди година тренирах баскетбол, след като спрях се отпуснах тотално и с храненето и със спорта, че може би това, което доведе до качването на излишните кг е рязката промяна от активен към застоял начин на живот. Така че първо да сваля излишните кг и да започна да се стягам. Не бързам за никъде не очаквам да стане за месец - два и съм се подготвила да съм постоянна.

Chacho
07-18-2012, 21:42
Разрови се за кардио тренировки, разбери какво са въглехидрати, белтъчини и мазнини и кои храни ги съдържат, РБД и НВД хранителни режими, кръгови тренировки (ако обмисляш фитнес), разучи упражненията за различните мускулни групи, виж горе-долу как се структурират тренировъчните програми, защо не бива да се страхуваш от тежести, колко време почивка е нужно (между серии и между цели тренировки), как да разгряваш качествено преди трен, какви коремни упражнения си заслужават и защо не топят те мазнините, каква роля играят сънят и стресът върху резултатите

Теми като за начало.

strawbery
07-18-2012, 21:47
значи ще намеря приложение и на знания по биология :д мс мн за насоките

BodyRocker*Ans*
07-18-2012, 21:51
и тука има последователи на бб-тийм ,мога да кажа че този сайт промени живота ми изцяло

Chacho
07-18-2012, 21:54
Всеки себеуважаващ се, трениращ българин трябва поне да се отбие до тоя сайт :D

BodyRocker*Ans*
07-18-2012, 22:03
(y)

FuckingFreak
07-19-2012, 05:48
Мда, а някои хора дори имаме специално време от денонощието, посветено на него - обичам докато ям да правя нещо смислено и обикновено разцъквам него. :D

ssilo
07-19-2012, 06:16
FuckingFreak, имаш много хубаво коремче! Браво! Аз тренирам, но не сериозно, а от време на време и корема ми е съвсем леко оформен, но нямам воля за повече, признавам си. А и като ме хване една мускулна и после не мога повече. Стискам палци по - бързо да достигнеш желаният ефект! :)

ssilo
07-19-2012, 07:08
Мога ли да помоля за съвет?
Въпроса ми сигурно е тъп, но да попитам все пак. Не се лишавам от храна, но гледам да спортувам, т.е. от няколко дена, но хванах мускулна и сега ще изчакам да отмине за да започна пак. Дали това е добър вариант да си поддържам тялото без да отслабна в бюста както при диетите?

PullMeCloser
07-19-2012, 07:46
Ако имаш излишни килограми за сваляне, при всички положения ще свалиш от бюста. Със спорта се горят мазнини, така че...
Защо ще чакаш да ти минава мускулната? Ако тренираш, ще ти мине по-бързо.

ssilo
07-19-2012, 07:52
Какво да кажа. Слаба съм, но не съм перфектна. Като цяло съм женствена, имам извивки, дупет, бедра, но не съм дебела в никакъв случай. И много си харесвам бюста и веднъж пазих диета и той отслабна и почти изчезна, но започнах да ям нормално и за 2 - 3 седмици отново порасна какъвто беше. Сега тренирам аеробика, правя клекове и т.н. но като хвана мускулна и после пак тренирам не минава, остава си.Като цяло осъзнах че няма смисъл да ставаш роб на тялото си.. човек да спи ли, да работи ли, къща ли да гледа, кое по - напред. Не искам да съм роб, искам да съм нормална, леко да се поддържам без да изпадам в крайности. Но се притеснявам да не отслабна и там.

FuckingFreak
07-19-2012, 07:55
Мускулната треска се лекува само с движение. Пък и щом веднъж ти мине е логично поне следващите няколко седмици да нямаш нова, за да те кара да спираш да тренираш. Естествено не отшумява след една тренировка, но пробвай да я притъпиш с аспирин.

ssilo
07-19-2012, 07:59
Благодаря!
Аз два дена по ред пих аспирин. Но усещам умора в мускулите и съм схваната на дупето и краката. Целта ми е най - вече да се стегна. Лошо ли е ако си правя почивки като се изморя или целта е да правя всичко без никаква почивка?

BodyRocker*Ans*
07-19-2012, 08:06
какво ще кажеш за силови тренировки ?

PullMeCloser
07-19-2012, 08:10
ssilo, Какво тренираш?
В началото е възможно да не моvеш да издържиш дълго без почивка, но опитай да не спираш напълно движението. Примерно ако тичаш, вместо да сядаш щом се измориш, продължи с ходене.

ssilo
07-19-2012, 08:21
Pump it Up ми препоръчаха, свалих си го и скачам и правя там каквото те правят... ама дали е добро за мен не знам?
Отделно правя коремни преси и клекове

BodyRocker*Ans*
07-19-2012, 08:26
ами според мен щом не иска да губи бюст да се захваща със силовите :)ако започне да бяга със сигурност ще намали обиколката ,но ако започне да тренира с тежести това няма да се получи,а пък и силовите тренировки изгарят много повече калории,грешно впечатление е че за да изгориш мазнините трябва да се къпеш в пот,самия мускул изгаря мазнините,затова при програми за отслабване силовата е много важна

ssilo
07-19-2012, 08:50
Малко съм невежа, но силовите - имаш предив напрягане на мускули с тежести и такива неща, нали? У дома имам две гирички по 2кг. всяка. Сега ще изключа аеробиката и ще правя само клякания с гирички, лицеви, ама малко като ми минат ръцете, че по принцип са много слаби и не издържам, онзи ден направих 6 лицеви и се схванах жестоко. Отделно лягам по гръб и вдигам краката само за корема, после правя и малко коремни нормални, после вдигам краката в легнало положение първо единия после другия по 40 пъти и така.
Не знам какво още да включа, супер неориентирана съм.
Притеснявам се да не ми наедреят и бедрата от упражненията а пък имам малко нужда на краката в бедрата :(

FuckingFreak
07-19-2012, 09:34
Няма да ти наедреят краката, споко, тестостерон нямаш. Много ми хареса какво каза BodyRocker*Ans* - силовите горят много повече калории. Пробвай и с по-големи тежести от 2 кг. :)

dalitooo
07-19-2012, 10:02
да речем че съм на първи ден..
закуска: половин домат и 30г сирене моцарела ,общо около 100-150 ккал + физически упражнения + мнооого вода, обяда предстои :)

BodyRocker*Ans*
07-19-2012, 10:06
мила,не се притеснявай ;)няма да наедреят а пък и 2 килограма колко са,а със 30 клякам и на краката им няма нищо,дори са ми били най-слаби в периода в който съм използвала най-много тежести
мускулната треска при тебе се получава защото не разтягаш ,а е много важно след тренировка да разтегнеш мускулите,за да не се получава
за силовите тренировки сега
това са няколко статийки тук е обяснено всичко,и да силовата тренировка е тази която включва тежести и собствено тегло
http://www.bb-team.org/articles/1112_zhenite-i-silovata-trenirovka-mit-i-realnost
http://lubomirivanov.com/3049/
http://www.mma-bulgaria.com/statii/trenirovki-i-uprazhnenia/teoria-na-silovata-trenirovka

BodyRocker*Ans*
07-19-2012, 10:06
половин домат и сирене закуска ли е ,вие сте малки още се развивате,според мен ако приемаш по 1700 калории на ден и тренираш 5 пъти в седмицата всичко ще наред

FuckingFreak
07-19-2012, 10:10
Половин домат и хапка сирене? What the fuck? Защо не се храниш? Направо ако искаш направи домата една четвърт, а сиренето го хвърли през терасата, да не се мъчиш много много.

BodyRocker*Ans*
07-19-2012, 10:12
да речем че съм на първи ден..
закуска: половин домат и 30г сирене моцарела ,общо около 100-150 ккал + физически упражнения + мнооого вода, обяда предстои :)

на твое място бих хапнала 30-40гр.овесени ядки,300 гр,кисело мляко , 50 гр,бадеми =520 ккал,ще имаш енергия за тренировката ;),ако приемаш въглехидрати го прави сутрин,вечер наблягай на протеина

FuckingFreak
07-19-2012, 10:15
Да, най-разумно е ако приемаш въглехидрати да ги сложиш сутрин и на обяд, а вечер протеин и мазнини.
Я, сподели нещо повече. Появи се изневиделица :Д Гледам клякаш с 30 кг, на фитнес ли ходиш, сплит ли тренираш? Разкажи.

BodyRocker*Ans*
07-19-2012, 10:50
ами да ти кажа не съм фенка на фитнеса ,а пък и понякога нямам време да ходя тренирам във вкъщи имам си тежести 10,20 30 кг. на 22 години съм тренирам от 16 годишна,радват ме тренировките на бодирок,преди време съм се занимавала със кросфит само че много малко време,минавала съм през много периоди и обичам да помагам на заблудени тинейджъри защото колкото и чудни да звучи все още има момичета които си мислят че ще отслабнат с гладуване а най-правилния начин е спорта
така че съм доста начетена по темата здравословен начин на живот и със удоволствие ще помогна

FuckingFreak
07-19-2012, 11:19
Ако имаш време и желание, би било от полза да опишеш някоя твоя тренировка.

Jaune
07-19-2012, 11:22
искам кросфииит:( :Д (периодично мрънкане)

BodyRocker*Ans*
07-19-2012, 11:32
ами тренировката ми представлява нещо такова
1- загрявка
2-бодирок тренировка примерно линкче - http://www.youtube.com/watch?v=dCgaI93PdFs ,
като включвам тежести за така тренировка клякам с по малко 20 кила в сака
3-20 мин.стреч
и ако вечерта ми остане време ходя да бягам 20-30 мин.не повече
а силовите сама си ги измислям ,правя кръгови тренировки ,с лицеви набирания по-големи тежести и така:)

FuckingFreak
07-19-2012, 12:03
^ Супер.
http://www.bodyrock.tv/2012/07/17/i-can-only-imagine-workout-get-pumped-on-the-patio-workout/ поствам линк към най-новата тренировка, харесва ми. По-точно тази на Шон де, другата въобще не съм си правила и труда да я гледам. Мисля да я пробвам в събота, даже може да се понапъна за 5 рунда, а не 3.

BodyRocker*Ans*
07-19-2012, 12:40
не знам ама тренировките на Зузана са по яки,на Лиса са по еднотипни ,и на Шон са готини особено тези които включва набирания,лицеви т.е. по-мощните

FuckingFreak
07-19-2012, 13:33
Лиса никога не съм я харесвала. Краката и са тънки като клечки, задник няма, има грозен фейс и с този силикон, дето го вкарват в кадър през цялото време, е не ме кефи. Сега май е на почивка в Испания (бая време вече...), та я замества тая Лиш.

katii
07-19-2012, 13:53
Проблем ли е, ако взимам Л-карнитина сутрин на гладно преди тренировка ?

FuckingFreak
07-19-2012, 14:25
Защо да е проблем? Не е, ама зависи каква е тренировката, защото е твърде възможно да няма полза от него, ако тя не е правилна. :)

BodyRocker*Ans*
07-19-2012, 14:32
и от годините зависи,ти на колко си че да вземаш добавки?

BodyRocker*Ans*
07-19-2012, 14:37
Лиса никога не съм я харесвала. Краката и са тънки като клечки, задник няма, има грозен фейс и с този силикон, дето го вкарват в кадър през цялото време, е не ме кефи. Сега май е на почивка в Испания (бая време вече...), та я замества тая Лиш.

ами на мен повече ми харесваше без силикон,беше по съразмерна,а сега прилича на крава,и да много гола тренира ,по-бельо,то първо упражнението ли да гледаш или какво,ама Сузана е мацка от всякъде,само ако имаше една идея по слаби крака ,аз съм фен на слабите крака като на Лиса,моите се малко по мускулести от нейните,но препочитам да развивам горната част на тялото,ако можех да имам рамената и гърба на Сузана :)

Chacho
07-19-2012, 14:48
и от годините зависи,ти на колко си че да вземаш добавки?

Нищо не й пречи.

katii
07-19-2012, 14:52
На 18 съм. Взимам го 30мин. преди тичане (около час и половина), след тичането малко коремни и гири.. това е :D (:

BodyRocker*Ans*
07-19-2012, 16:24
тогава няма проблем ,а и Chacho не е много разумно на 15 или 16 години да взимаш добавки казвам го от личен опит;)

FuckingFreak
07-19-2012, 19:27
Добавките не са полезни с нищо за здравето - факт, но не са и толкова вредни, колкото всички си го представят. Това е само един Карнитин, няма да тръгне да гълта Менделеевата таблица.

BodyRocker*Ans*
07-19-2012, 20:42
да ,аз също вземам добавки,само че когато си тинейджър, всичко се оправя с хубава храна

FuckingFreak
07-20-2012, 05:32
Да, права си. Именно затова и казах, че е много възможно да няма никаква полза от него.

DownloadVirus
07-20-2012, 09:12
На колкото и да си работата става и само с храна.

BodyRocker*Ans*
07-20-2012, 10:45
става и само с храна ,ама като си зает и имаш работа,друго си е

lipsvashh_mi
07-20-2012, 11:01
Здравейте,момичета. Не съм нова във форума ,но съм нова в раздела. От месец и нещо реших,че вече няма как да се търпя и трябва да отслабвам,което е свързано и със здравословни проблеми-но това е друга тема. В момента съм на разделно хранене и ежедневни тренировки час и половина-тичане,велоергуметър,корем ни преси. През първия месец свалих 6 кг,но от седмица не съм мръднала грам .Намалих яденето още(ако има по-накъде), и вече тренирам по 2 часа ,но кантара не показва промяна.Видимо съм отслабнала -огледалото не лъже,но някак си самия факт че не свалям,а съм в застой ме демотивира .Обръщам се с въпроса-нормално ли е това и какво още трябва да направя ,така че да виждам резултата не само в огледалото,а и като цифри :D П.П: Забравих да спомена,че преди 6-7 години по същият начин свалих 15 кг за 3 месеца, но тогава не задържах теглото както сега.

FuckingFreak
07-20-2012, 11:10
Почни да се храниш повече и да тренираш по-малко. Какво ядеш и какво по-точно намаляваш от яденето? Защо тренираш 2 часа? Пълна загуба на време. Явно не го правиш достатъчно интензивно и смяташ, че колкото по-дълго, значи толкова по-добре. Тялото ти не е машина, 6 кг за месец, ако сваляш повече, значи не са мазнини, ами мускули и вода. Бързите резултати не са ти вариант, съмнявам се да се занимаваш с борба и да искаш да влизаш в категория :)

lipsvashh_mi
07-20-2012, 11:35
Не е като да гладувам..Ям си,но съм спряла ориза,картофите,бялото брашно,сладкото,газираното ..тези неща....Обикновено за закуска ям мюсли с прясно мляко или трици-пшеничени или овесени.Обядвам месо-пилешко или риба със салата,следобяд хапвам плод и вечерям постно ядене. За тренирането мога да те уверя,че е активно-горя само на велоергуметъра 1500 -2000 калории на ден ,като изключим тичането...Не се стремя към светкавични резултати,просто се ядосвам като седмица не виждам грам резултат и започвам да си мисля,дали ще продължа да си свалям или вечно ще си остана колкото сега(което хич не ми е вариант !).

bathory
07-20-2012, 11:42
Понякога се получава така. Но не спирай да спазваш режима си. Приемай повече мазнини - маслини, зехтин, риба, ядки. Не тренирай толкова дълго 1 час е достатъчен.

lipsvashh_mi
07-20-2012, 11:51
Мерси за отговорите,момичета...Няма да спирам-така и така съм си поставила крайна цел и смятам да я постигна :) Хубав ден :)

nocoment
07-20-2012, 11:55
Здравейте. :) Вече почти месец съм на 90 дневната диета. Има ефект, но не и в краката. Ходя 2-3 пъти седмично на плуване, плувам по километър всеки път, вкъщи правя по 200 клакания на ден и скачам на въже. Искам да попитам трябва ли да правя някакви по-специални упражнения или ефектът в краката ще се появи по-късно в диетата? Благодаря предварително. :)

FuckingFreak
07-20-2012, 12:09
Понякога се получава така. Но не спирай да спазваш режима си. Приемай повече мазнини - маслини, зехтин, риба, ядки. Не тренирай толкова дълго 1 час е достатъчен.

1500-2000 калории на велоергометъра викаш... По-добре го дай на ремонт да го погледне специалист :Д Ти нали се сещаш, че ако гориш толкова, за 2 седмици и няма да те има, защото храненето ти е сигурно не повече от 1500 калории на ден, само за да дишаш и да съществуваш са ти нужни толкова, което автоматично изразходва погълнатите от храната. Не съм чула досега диета с отрицателен калориен баланс 2000 калории. Просто е невъзможно. По-добре го карай интервално 30 минути и не се занимавай с тия измислени броячи, защото една машина няма как да ти каже с точност, тъй като това е строго индивидуално - зависи от възраст, тегло, физ. активност и многоо много други работи. :)

Jaune
07-20-2012, 12:25
Здравейте. :) Вече почти месец съм на 90 дневната диета. Има ефект, но не и в краката. Ходя 2-3 пъти седмично на плуване, плувам по километър всеки път, вкъщи правя по 200 клакания на ден и скачам на въже. Искам да попитам трябва ли да правя някакви по-специални упражнения или ефектът в краката ще се появи по-късно в диетата? Благодаря предварително. :)

забелязала съм, че ефект в краката най-късно се забелязва. обаче зависи и от ефекта, който целиш, тъй като дейностите, които практикуваш, развиват мускулите на краката, което в никакъв случай не е лошо, но се замисли все пак какво точно искаш да постигнеш:)

nocoment
07-20-2012, 12:29
Искам бедрата ми да отслабнат. Ако това, което правя не е подходящо, дали ще може да ми препоръчате някакви други упражнения? :)

FuckingFreak
07-20-2012, 12:34
Вкарай малко разнообразие. По-добре направи 200 повторения общо, но различни упражнения за долна част - напади, отпади, плиета, тяги, мяги и други работи с тежести.

dalitooo
07-20-2012, 13:35
Втори ден
закуска: моцарела с половин домат = около 100 ккал
обяд: салата домат,краставица,зехтин,ма даноз + парче баница = около 250 ккал
следобедна закуска: 7 малки кайсии около 100 ккал
+ много вода и физ. упражнения

FuckingFreak
07-20-2012, 14:38
Къде ти е яденето? Защо не се храниш? Ок, твоя воля. После само да няма "уф, защо ми пада косата, уф, защо ми спря цикъла". И ти го казвам най-добронамерено, приеми съвета ми, защото съм точно в това положение в момента. :)

DownloadVirus
07-20-2012, 15:12
става и само с храна ,ама като си зает и имаш работа,друго си е

друго си е да си търсиш причини..Ще търпиш последствия тогаз

dalitooo
07-21-2012, 11:40
Трети ден
закуска: филия пълнозърнест хляб с кашкавалче за сандвич и половин домат със зехтин = около 150 ккал
обяд: половин свинска пържола ,салатка от домати,краставици и зехтин = около300 ккал
+ много вода

3oPuTy
07-21-2012, 12:34
Нова тема ЦЪК (http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/525767-%D0%9D%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BC-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%B8-%D0%B8-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%B5-)-vol-6?p=10286742#post10286742)

BodyRocker*Ans*
07-21-2012, 13:52
друго си е да си търсиш причини..Ще търпиш последствия тогаз

аз причини не си търся ,проста казвам че добавки се вземат точно по тази причина не можеш да си добавиш необходимия белтък за деня,когато работиш не ти остава време за правилно хранене,но като пораснеш ще разбереш

DownloadVirus
07-21-2012, 14:40
Да,аз нямам абсолютно никакъв опит и чакам да порасна да разбера... То за тва на нищо не мязате после,защото чакате на добавките да ви свършат работата мързели..

Glamour92
07-21-2012, 15:18
Пак добре,че питат за добавки,не за нещо по-хард.
Като се сетя,че аз като по-малка гъках кленбутерол,докато не се стопих до под 40 кила...

*бтв,вече е с рецепта-някой да не си запланува нещо. xDD

koshtramba
07-21-2012, 15:23
Модераторката е забравила да заключи темата. Пишете в новата.

Rebirthing
07-21-2012, 16:48
Трети ден
закуска: филия пълнозърнест хляб с кашкавалче за сандвич и половин домат със зехтин = около 150 ккал
обяд: половин свинска пържола ,салатка от домати,краставици и зехтин = около300 ккал
+ много вода

Моля те, спри с тези постове и с този начин на хранене, това си е чисто самоубийство. Ти с тия 450 калории на ден не знам как ставаш от леглото...

FuckingFreak
07-21-2012, 16:52
Остави ги бе. Акъл - море, глава - шамандура. То не става с фуния да наливаш. :)

Sh@d0w
07-21-2012, 17:19
Новата тема

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/525767