View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Страници :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
Anorexiia
02-23-2012, 19:47
Според мен 52 кг са ми екстра за височината а това че ми е такъв ника не означава нищо ;) просто ми харесва думата :D
Тарикатче
02-23-2012, 20:10
виж кво симпатично женско име само... :д
Я дайте по едно мнение за тая диета :D - http://otslabvane.us/3-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D0%BF%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0/
choparkopar
02-24-2012, 16:18
Попаднах на много интересно филмче за храната, надявам се да ви е интересно.
http://www.youtube.com/watch?v=tWQ92iTyDlA&feature=related
bloodymirror
02-24-2012, 16:30
Търсих в гугъл специално за калориите на леблебията и затова колко е полезна и колко вредна е тя,но почти нищо не открих и реших да се допитам тук,някой знае ли колко калории има в 100 гр. леблебия и примерно добър вариант ли е да си купувам и да ям в училище или е калорична?
TheBeliever
02-24-2012, 17:12
Търси и нищо не откри?
http://www.bb-team.org/articles/3325_leblebiya-nahut
Rebirthing
02-24-2012, 17:40
Нахут (леблебия) си ям и още как, без да ме интересуват калорийте. Ей, стига сте си брояли калориите :D гледайте хранителната стойност ! Ако храната е нискокалорийна, но празна от към вещества, то тогава ползва никаква ;) ! Иначе нахута е добър вариант и според мен не е никак калоричен.
bloodymirror
02-24-2012, 17:51
Как да не ги броя и аз не знам вече..имам толкова ужасен проблем,че когато си остана вкъщи и постоянно трябва да имам нещо в устата не знам какво да правя вече.. :( а какво по-точно да гледам в хранителната стойност?
nickeyy97
02-26-2012, 12:34
Еее, много е замряла темичката нещо :(
Ако се притеснявате, че темичката ви замира, недейте! Аз пак имам с какво да се похвала. От нова година насам съм свалила още 5 кг. Общо 30кг от началото. Остават последни 15кг и се спирам. Но напоследък ми е особено трудно да спазвам хранителен режим. Постоянно съм нанякъде, нямам толкова време за спорт като преди и не се чувствам във върхова форма. А когато стомахът ми не е щастлив, и аз не се чувствам добре. Чудех се дали да започна отново 90-дневната диета само че без въглехидратен ден, а с два бобови дни или пък просто да постя. Какво ще ме посъветвате?
ChaoticCharm
02-26-2012, 16:16
babity, браво на хора като теб, които решават да правят нещо и наистина го правят.
Аз лично не съм на определена диета, защото не мога да спазвам графици или да се изтезавам с две ябълки за закуска примерно, но съм на по-ограничен режим, което ще рече без тестени закуски и шоколад (и като цяло сладки неща). Три седмици вече съм така, надявам се да се получи, каквото трябва. Вече съм го правила веднъж това, свалих около 8кг, но после ги възвърнах, поради липса на обичайната ми дотогава физическа активност и глупост от моя страна да си позволявам всичко което искам ( и то видимо в немалки количества).
Успех на всички. Имайте воля и търпение, повтаряйте си всеки ден, че го правите за себе си, за да се чувствате физически ,и не само, по-добре. :)
На диета не мога да мина,колкото и да искам винаги прецаквам по нещо.
И реших да мина на някакъв режим.Ходя на тае бо и когато намеря време (веднъж,най-много два пъти на 2 седмици) ходя на фитнес.Докато реша дали трябва,дали е полезно в момента за мен или не ми се отщява всичко.
На какво мнение сте за руската салата,толкова ми се яде,но като знам че не мога да мина само с много мъничко...
babity,евала!
По-назад бях чела за твоят режим,но не си го спомням,интересно ми е какво правиш.Ако няма проблем може ли да споделиш (отново),пък аз и ще се пробвам да го намеря някъде назад.
Тази тема многоооо назаде отишлаа ...
Какво мислите за менюто ми : закуска: 1 препечена филия с хайвер, малко жито с мед и орехи
2-ра закуска: 1 банан, 2 бискивитки Ревю с овесени ядки..
обяд:месо с картофи и грах + половин филия хляб
16:00- 1 портокал + малко орехи
вечеря: 1 портокал и 1 грейпфрут + 2 бисквитки Ревю
????
Ето тези бисквити : http://www.pobeda.bg/bg/node/Produkti-4/Biskviti-106/Biskviti-Revyu-192/Revyu-s-oveseni-yadki-243.aspx
обожавам ги , по-добре да ям тях отколкото шоколади,вафли и други нали ??
SamanthaJ
03-04-2012, 18:52
^^^
не знам на мен това ще ми дойде много.. аз принципно между храненията ям само плодове ;р закуската ми е обилна, обяда също, а вечерята - салата
от няколко дни съм така надявам се да има ефект като добавям и упражнения + кардио
също така съм изключила хляба
SamanthaJ
03-04-2012, 18:55
А някой правил ли е лунната диета и има ли резултат?
^^ многоо ли ???
кажи си твоето меню,че ми стана интересно какво ядеш .
SamanthaJ
03-04-2012, 19:43
Амиии например за закуска понякога ям омлет, понякога варени яйца с препечена филия и сирене, понякога препечени филии с масло и мед или кисело мляко с овесени ядки и плодове, такива работи (филиите ги ям само за закуска и са с всякви зърна вътре.. леко даже сладнеят :D)
На обяд най-често ям месо/риба/морски дарове + салата или картофи на фурна, аз имам много варианти, стига да са приготвени здравословно и самите те да са здравословни ииииии ако много ми прегладнее между храненията пия чаша вода или ям плод... При мен се получава защото много спортувам. Понякога правя по 2 тренировки на ден по час и половина, понякога една, различно. Не пия газирано. Сладко си позволявам най-много 1 път в седмицата и то ще е натурален шоколад, защото го обожавам. <3 За мен е важно да не ям след 18:30 - 19:00... също така да се наспивам добре. Иииииииии мисля че е това... Ако имаш други въпроси относно моя режим питай :P А и също така в тези бисквити няма ли само боклуци? Аз се въздържам от такива работи.. Също така всеки ден пия зелен чай, чувала съм, че е полезен.
много ми е интересно кое ти се видя много в моето меню ???
а за бисквитките не знам, но са мноооогоо вкусни и се опитвам да се въздържам,ноо.. :)
SamanthaJ
03-04-2012, 20:06
не че е много просто тези орехи там не ми се връзват, хляба, бисквитите
все пак аз не съм специалист ако така се чувстваш добра храни се така всеки си избира сам
а така :
з; банан
по-късно мляко с мюсли
обяд; 1 препечена филийка хляб с кайма/кашкавал/сирене или някаква манджа
сл. закуска; мляко с кафе ядки(лешници/бадеми/орехи) сурови
вечеря; салата ,кисело мляко или пък чушка пълнена(или друго) без хляб.
кажете си мнението ?!?
Така.. да попитам може ли да се пропусне водния ден от 90 дневната, едва ли ще издържа?
SamanthaJ
03-10-2012, 09:34
ще издържиш, повярвай в себе си
А поне може ли да се хапне още нещо малко?
Mitsuhide
03-10-2012, 09:45
Woooow, готино парче ще станеш, друго няма какво да се каже :)
Sickness94
03-10-2012, 13:04
Ако ако през водния ден се хапнат малко плодове от възможно най-нискокалоричните,какво толкова?
Мда аз сигурно поне една ябълка ще изям.
BrunettesDoItBetter
03-11-2012, 16:19
Искам мнение. От месец някъде спрях тестяното и газираното, чат-пат се случва да хапна пържено или сладко, но много рядко. През седмицата нямам проблем да не ям през деня, защото не се задържам вкъщи, но през почивните дни ми е много трудно и не успявам. Та да ви питам, ако 1-2 дена(събота и неделя) хапвам по повече, има ли опасност да кача килограми? Например днес за закуска ядох една бисквита мираж и една кофичка кисело мляко, на обяд 3 кюфтета и половин компот, а на вечеря 2 кюфтета и половин чиния мусака. Как мислите? :(
MissChocolate
03-11-2012, 17:31
С бисквитата и компота не си прегрешила чак толкова, но тези кюфтета и мусакичката са си притеснителни. Пробвай съботите и неделите да си зареждаш хладилника и рафтовете със здравословни храни. Наблягай на пресните плодове и зеленчуци, ядките също няма да ти навредят. Хапвай си повече, но наистина внимавай какво точно. :)
choparkopar
03-11-2012, 17:48
Съгласна съм с MissChocolate , но пък от друга страна съм чела, че доста знаменитости (ако разбира се има някаква доза истина в това) пазят строга диета през седмицата и примерно в неделя ядат каквото им душа иска. Така че може да опиташ да се ограничаваш единия от почивните дни и като знаеш, че в другия ще си хапнеш любимите храни ще ти е по-лесно.
BrunettesDoItBetter
03-11-2012, 21:41
Ами дайте някакви идеи за вечеря какво мога да ям? Сутрин не закусвам, пия кафе, рядко обядвам и то някакъв плод, но за вечеря не знам какво.
divacheee
03-12-2012, 11:35
През седмицата нямам проблем да не ям през деня
Ето тука ти е грешката .. :д Окей сега си намалила храната, ще свалиш някой друг килограм .. и пак няма да се харесаш :Д Ще си слаба и отпусната ;д
MaLkaTa_LaDy
03-12-2012, 12:58
Към всички момичета, които не ядат, за да отслабнат - нека да прочетат тези две статии:
http://e-vestnik.bg/3632
http://steffanov.dir.bg/nutrition.html
titinkaa
03-12-2012, 15:31
Ей момичета как е с диетите при вас,отслабвате ли? :)
Аз отдавна не съм писала в темата,но няма и за какво.Влизам само да кажа,че от 5 дена спазвам диета,до тук съм свалила 1.8кг,пък ще видим до къде ще я докарам.
[QUOTE=MaLkaTa_LaDy;10076848]Към всички момичета, които не ядат, за да отслабнат - нека да прочетат тези две статии:
http://steffanov.dir.bg/nutrition.html[/Q
статията е интересна и изчерпателна мисля да пробвам горе долу да се храня по тези правила :P
BrunettesDoItBetter
03-12-2012, 19:23
А можете ли да ми предложите някакви упражнения за стягане на бедрата?
dream1707
03-12-2012, 19:35
Ай нийд хелп ... Та значи, решила съм сега като се пооправи времето (въпреки че ся стана пак някво гадно), да ходя сутринта да бягам, как е по-добре, да хапна преди да бягам или след това.
Заедно с бягането мисля да премина и на диета или поне някакъв режим, за да изгоря мазнините, които имам и по-ефикасно да се стегна... Чудя се за 90 дневната диета, но не мога да си съставя меню за нея.. Някой може ли да помогне с менюто.. или може да не е от 90 дневната, а някакъв по-здравословен режим да ми направите ;р
TheBeliever
03-12-2012, 20:36
Бягането ще е по-ефикасно на гладно.
Колкото до режима - просто изключи вредното и приемай достатъчно вода. Виждала съм ти снимки и според мен нямаш нужда от нищо драстично.
xpuct0wa
03-14-2012, 13:18
Някой спазвал ли е точкова диета ? http://www.az-jenata.bg/article/9558/Otslabvane-po-tochki-s-tochkovata-dieta/
Момичета имам едно въпросче...надявам се това да е правилното място за него :) Значи от една седмица съм си направила някаква моя измислена диета или по-точно режим и понеже вечерята ми е винаги в 17:30-18:00 и към 23:00 винаги огладявам ...проблем ли е , ако хапвам по една ябълка преди лягане ?
ALetterFromTheSky
03-15-2012, 03:43
Някой спазвал ли е точкова диета ? http://www.az-jenata.bg/article/9558/Otslabvane-po-tochki-s-tochkovata-dieta/
Аз- доволна съм , а и е доста лесна за следване (:
TheBeliever
03-15-2012, 07:17
Момичета имам едно въпросче...надявам се това да е правилното място за него :) Значи от една седмица съм си направила някаква моя измислена диета или по-точно режим и понеже вечерята ми е винаги в 17:30-18:00 и към 23:00 винаги огладявам ...проблем ли е , ако хапвам по една ябълка преди лягане ?
Не е проблем да изместиш вечерята с един час, след като огладняваш преди лягане. Ако все пак държиш да е така по-добре замени ябълката преди сън с парче сирене или малко кисело мляко.
Тарикатче
03-15-2012, 11:56
Определено ябълката е проблем точно преди лягане.. А причините са доста...
Както каза колегата сирене, кашкавал, кисело мляко, маслини, ядки те такива са ти вариантите в по скромни количества дори са задължителни . .
xpuct0wa
03-15-2012, 11:57
Аз- доволна съм , а и е доста лесна за следване (:
Аз също я правя от 1 месец и съм вече -5 кг. Когато я прочетох за първи път пишеше, че за 1 цикъл = 3 седмици се свалят до 10кг . Но явно при всеки е различно .. ALetterFromTheSky ти колко кг свали и колко време s imdpld ? :)
ALetterFromTheSky
03-15-2012, 12:47
О, аз я спазвах към 2 или 3 седмици и мисля, че около 5 кг, не помня много добре. Аз редувах няколко диети, но тази ти я препоръчвам :)
Определено ябълката е проблем точно преди лягане.. А причините са доста...
Както каза колегата сирене, кашкавал, кисело мляко, маслини, ядки те такива са ти вариантите в по скромни количества дори са задължителни . .
Ахам...значи по няколко лъжици кисело мляко ще хапвам преди лягане :) А ядките не са ли по-калорични?
ALetterFromTheSky
03-15-2012, 13:14
Те са калорични, но по 50 грама на ден е мнооого полезно, е стига да не си вземаш от тези бирените фъстъци , или сякакви шоколадени и тн :D Сурови е най-добре :) Сори , че аз ти отговорих, но все-пак малко ориентировъчно
Тарикатче
03-15-2012, 18:20
Абе и по 1 кофичка кисело мляко да хапваш пак немаш ядове.. Макар, че и то е ноj с 2 остриета.. Смисъл преди лягане.. Но пък е за предпочитане пред ябълката..
За ядките дет вика колежката 50-100 грама не са ти проблем
сурови орехчета или бадеми
sixtenfix
03-18-2012, 06:37
Януари бях започнала 90дневната ама се отказах. Така или иначе тази диета не е за мен. Хубаво е,че когато стане топло спирам да се тъпча и ми идва апетита само за леки храни и се насищам. Проблема ми е, че искам стягане и ми се ходи на фитнес, но понеже няма с кой да ходя ще съм сигурно несериозна :(
FreshJuice
03-18-2012, 07:44
Към всички момичета, които не ядат, за да отслабнат - нека да прочетат тези две статии:
http://steffanov.dir.bg/nutrition.html
Хора в първата статия е спомената билката стевия. Знаете ли нещо повече за нея. Стана ми интересно :)
FreshJuice
03-18-2012, 07:59
http://apteka.framar.bg/30020586/%D1%87%D0%B0%D0%B9-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D1%82%D1%8A%D1%80-%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%8F Намирих този чай, но не знам дали от обикновените аптеки може да се закупи :? Виждали ли сте някъде?
divacheee
03-18-2012, 13:20
В големите вериги магазини има Стевия .. виждала съм в Пикадили и в Кауфланд :)
DownloadVirus
03-18-2012, 13:23
Хора в първата статия е спомената билката стевия. Знаете ли нещо повече за нея. Стана ми интересно :)
За подсладителя ли говорим ?
FreshJuice
03-18-2012, 17:02
^^^ Да. И се чудя се дали наистина е толкова полезна? :)
^^ако е тази стевия на прахчета и хапчета не знам колко е полезна,но ако си намериш стевия на сушени листа е много полезна. Ето виж тук http://agronet.bg/agro-news/interesni-novini/1203-steviya-podsladitel.html
Така днес не съм яла сладко и ще се опитам да издържа поне 2,3 месеца и се надявам да отвикна да ям ..както отвикнах от пърженото и газираното (не ядох цяла година,може би и повече и сега когато на скоро ядох не беше същото,липсва удоволствието и ми е много добре,че съм ги изключила от менюто си :) )
Хляба също съм го намалила,докато свикна БЕз.
Заедно с това продължавам да си правя кардио(въртене на обръч,стъпала,упражнения+с ловите ) и се надявам до май/юни месец да има видим положителен ефект. :)
Ей сега ще си кача на телефона снимка на някое хубаво тяло за стимул и вие пишете да се мотивираме взаимно :р ;) ;)
zashto ne izliza cqloto :(
ALetterFromTheSky
03-19-2012, 08:32
Мацкии, имате ли идея как да разкарам около 2 кг до събота , примерно? Знам, че е нереално, но винаги по средата на МЦ-то ми, тоест около овулацията се подувам, а в събота трябва да мога да си вляза в дрехите
:D
TheBeliever
03-19-2012, 08:41
Мацкии, имате ли идея как да разкарам около 2 кг до събота , примерно? Знам, че е нереално, но винаги по средата на МЦ-то ми, тоест около овулацията се подувам, а в събота трябва да мога да си вляза в дрехите
:D
Подуването няма да изчезне и 5кг да свалиш. Приемай много течности и ще намалее малко.
DownloadVirus
03-19-2012, 08:57
Протеин и мазнини с въглехидрати само от салати..И сваляш 3кг за ден..Всичко разбира се е вода..
Здравейте другарчета, не съм писала в темата от доста отдавна. Някои може и да ме помнят :) Преди известно време бях на 90 дневната диета, свалих малко килограми, но по едно време я спрях и от тогава не спазвам никакъв режим. Лошото е, че деня ми не може да мине без нещо сладичко ихихих ;) И сега като виждам всичките ви положителни резултати и аз се настройвам да си променя начина на хранене :)
TheBeliever
03-20-2012, 14:27
Лошото е, че деня ми не може да мине без нещо сладичко
Не е лошо ако е с мярка. Не бива да се вманиачавате чак толкова.
Не е лошо ако е с мярка. Не бива да се вманиачавате чак толкова.
Е да така е, гледам да не прекалявам, но все пак имам доста килограми за сваляне и вече спрях да вярвам, че някога ще изглеждам така както искам ;)
justasmile
03-20-2012, 18:26
Аз искам да попитам по колко ккал е нормално да се яде на ден? Мойте варират между 750-1000... различните дни различно, а като се поусвинкам стигат до 1200 и ми е хипер гузно ;дд Та, горе-долу какъв е препоръчителния брой за калории?
TheBeliever
03-20-2012, 18:41
Аз искам да попитам по колко ккал е нормално да се яде на ден? Мойте варират между 750-1000... различните дни различно, а като се поусвинкам стигат до 1200 и ми е хипер гузно ;дд Та, горе-долу какъв е препоръчителния брой за калории?
http://www.wave-studio.net/bg/polezno/calculator-za-dnevna-nujda-ot-kalorii.html примерно...
Или си 35 килограмово 12 годишно девойче, или гладуваш, или не си смяташ правилно приема на калории. Не е възможно да се "освиниш" с 1200ксал на ден.
justasmile
03-20-2012, 18:53
^ oхх.. аз съм неграмотна ("поОсвинкам") ;дд иначе съм на 15 и тежа между 63-65 на 175см... и въоообще не гладувам ;дд ям си нормално.. поне според мен, въпреки че майка ми вчера ми вдигна скандал, че не ям.. ама айде. Но въпреки всичко смятам, че 2224 калории са ми в повечко (толкова показа калкулатора, че трябва да ям) :/
по-малко от 10 букви не може, а като пишем много не го публикува цялотоо ... Емииии ......... :Х нямам думи
1000 пъти го редактирах и пак.. а вече не може и да се редактира,пък и не помня вече какво писах по надолу .... :Х
от 3 дена не съм яла буклуци(не,че преди това съм яла де ;д,ама и сладкото го изключих тотално,понеже аз съм на принципа или много или нищо.. и така .. а вашите диети/режими/ограничения как вървят,пишете по често ,че тази тема е много мотивираща !
TheBeliever
03-20-2012, 19:11
Калкулаторът показва при определените показатели колко калории са нужни за поддържане на текущото тегло. Щом целиш отслабване намаляваш нужните калории с 200-500 и отслабваш бавно и славно.
Имай предвид, че когато тялото е подложено на силен калориен дефицит (прекалено малко получавани калории) то изпада в режим "складиране", т.е при всяка възможност трупа запаси във вид на мазнини, от които да черпи енергия по-късно. Защото недостатъчния прием е стресов за организма. За да се справи с този стрес, той ограничава до минимум разхода на калории, което води до забавен метаболизъм и възпрепятства свалянето на килограми.
Честно казано ме мързи да пиша повече, можеш да потърсиш подробно инфо в нета. Ще ти кажа само, че се отслабва не с гладуване, а с ядене. Стига да знаеш кога какво да ядеш.
CherryBell13
03-20-2012, 20:27
И ето ме отново тук :D Като гледам добре се справяте. Аз миналата година бях на 90 дневната и доста ми помогна от тогава не съм качвала килограми, но трябва да стегна някои части (главно корем и ханш) за сега не спазвам режим пия много вода, не ям сладко, пържено и тестено. Като упражнения сутрин правя Pump it up, а вечер тичам в парка ама май вече ще тичам сутрин, че нещо вечерта парка ме плаши :D
justasmile
03-21-2012, 11:26
TheBeliever : не гладувам ;дд точно това е.. например, вчера яденето ми беше:
Закуска (6:45 1-ва смяна съм): кофичка обезмаслено кисело мляко (290гр. и около 96ккал) и чаша прясно мляко (пак към 65 ккал)
2-ра закуска (към 9:30) : 50гр. сурови бадеми (280ккал)
обяд (15:00 -> имах малко работа и не можах по рано :х) :120 грама кашкавал (265ккал г/д) и почти цяла кофичка кис. мляко (0.1% -> 100ккал) и пак чаша мляко (65ккал)
Вечеря (17:30 - след 18 не ям принципно ;дд) : обезмслено плодово кис. мляко (кажи ги 100ккал)
И айде да смятаме.. пък както виждаш съм си похапнала ;дд: 96+65+280+265+100+65+100=971ккал
дааа... и сега се сдухах, че съм яла много ;дд
но при мен идва момента, че съм на диетата "South Beach" ... и утре ми е последен ден от 1-ви етап (party) .. издържала съм почти без грешки ^^ ако някой го интересува, дали се сваля нещо от диетата- в петък ще се меря на "любимото" кантарче и ще напиша резултатите ^^
slunchety_008
03-21-2012, 11:35
momichatata cql jivot sme v dieti i vse sme si na edno polojenie :D
littlewhitedress
03-21-2012, 14:23
Добре,аз като човек,който едва ли не е свикнал да похапва сладко всеки ден,невъзможно е да го спра изцяло,но се чудя как ще е по-добре-да похапвам всеки ден нещо сладко,но в умерени количества или да гледам колкото се може по-на рядко да ям сладки неща?? И все пак ако ям всеки ден,но по малко сладко,примерно по 1 вафла или по 1 меденка,дали ще ми отиде на вятъра режима? :)
divacheee
03-21-2012, 14:30
justasmile, това за теб много ядене ли е ?! мляко, бадеми, кашкавал, мляко .. мляко :Д Къде ти е месото, яйцата... :х
sixtenfix
03-21-2012, 14:39
TheBeliever : не гладувам ;дд точно това е.. например, вчера яденето ми беше:
Закуска (6:45 1-ва смяна съм): кофичка обезмаслено кисело мляко (290гр. и около 96ккал) и чаша прясно мляко (пак към 65 ккал)
2-ра закуска (към 9:30) : 50гр. сурови бадеми (280ккал)
обяд (15:00 -> имах малко работа и не можах по рано :х) :120 грама кашкавал (265ккал г/д) и почти цяла кофичка кис. мляко (0.1% -> 100ккал) и пак чаша мляко (65ккал)
Вечеря (17:30 - след 18 не ям принципно ;дд) : обезмслено плодово кис. мляко (кажи ги 100ккал)
И айде да смятаме.. пък както виждаш съм си похапнала ;дд: 96+65+280+265+100+65+100=971ккал
дааа... и сега се сдухах, че съм яла много ;дд
но при мен идва момента, че съм на диетата "South Beach" ... и утре ми е последен ден от 1-ви етап (party) .. издържала съм почти без грешки ^^ ако някой го интересува, дали се сваля нещо от диетата- в петък ще се меря на "любимото" кантарче и ще напиша резултатите ^^
Дам така е като броиш калориите и заради това е много .. та ти ядеш и пиеш основно мляко. На каква диета си?
TheBeliever
03-21-2012, 16:01
и сега се сдухах, че съм яла много ;дд
Много? Момиче, 2 малки кофички обезмаслено кисело мляко, 2 чаши прясно мляко, малко кашкавал и малко бадеми не е много. За бога, децата в детските градини се хранят повече от теб!
justasmile
03-21-2012, 16:48
На каква диета си? -> South Beach
http://www.jenite.net/2007/06/south-beach.html ето и линк ;дд
иначе, мерси за отговорите ;дд
FreshJuice
03-21-2012, 18:24
Протеин и мазнини с въглехидрати само от салати..И сваляш 3кг за ден..Всичко разбира се е вода..
Не знам обаче ти изглеждаш най- запознат и за това ще питам теб. Какво е най добре да се яде за сваляне на мазнини и подут корем. Ходя на фитнес и тичам всеки ден и пия много вода :) Трябва ми само режим. Мисля си да наблягам на месото обаче и там не знам какво точно месо да е и с какво да го комбинирам. А за закуска и представа си нямам ;/
DownloadVirus
03-21-2012, 18:43
Не знам обаче ти изглеждаш най- запознат и за това ще питам теб. Какво е най добре да се яде за сваляне на мазнини и подут корем. Ходя на фитнес и тичам всеки ден и пия много вода :) Трябва ми само режим. Мисля си да наблягам на месото обаче и там не знам какво точно месо да е и с какво да го комбинирам. А за закуска и представа си нямам ;/
Месото телешко или пилешко и риба.Салатки също..Като почне ей сега сезонът и краставици и домати с основните ядения главно.За сутрин освен един омлет да препоръчам..Най-лесно така се прави и бързо,доставя добро отнешения на макронутриенти и плюс това има тенденция към намаляване на цената на продукта(яйце)
Добре,аз като човек,който едва ли не е свикнал да похапва сладко всеки ден,невъзможно е да го спра изцяло,но се чудя как ще е по-добре-да похапвам всеки ден нещо сладко,но в умерени количества или да гледам колкото се може по-на рядко да ям сладки неща?? И все пак ако ям всеки ден,но по малко сладко,примерно по 1 вафла или по 1 меденка,дали ще ми отиде на вятъра режима? :)
Можеш да ядеш всеки ден сладко с полезни продукти и вкусни.Понеже гледам има рецепти за сладолед за диетуващите точно,ако се интересуваш мога да пиша.
littlewhitedress
03-21-2012, 18:52
Можеш да ядеш всеки ден сладко с полезни продукти и вкусни.
Какво по-точно ще значи това? Аз имам предвид примерно един ден да хапна някакво кексче,на следващият примерно вафла и т.н,защото ги обичам и не смятам да ги спирам изцяло.
DownloadVirus
03-21-2012, 18:55
Не такива ,домашно направени с други продукти.Трябва да потърся low carb рецепти и ще го направя вероятно и ще постна.
DownloadVirus
03-21-2012, 19:00
Открих твоя рай! http://genaw.com/lowcarb/recipes.html
Пай кекс вафли шоколади..
littlewhitedress
03-21-2012, 19:03
Открих твоя рай! http://genaw.com/lowcarb/recipes.html
Пай кекс вафли шоколади..
А то каква е цаката на тези домашно приготвените,с някакво пълнозърнесто брашно ли се приготвят или? А иначе все пак какво би казал за това,от което всъщност се интересувам колко често е най-добре да си позволявам такива работи =Д
CherryBell13
03-21-2012, 19:11
Охх и аз имам проблем главно с корема и то точно долната част. Тичам в парка правя Pump it up, но най-много се чудя какво да ям на закуска. Преди ядях само някакъв плод, но вече ми омръзна и нямам идея :(
DownloadVirus
03-21-2012, 19:18
А то каква е цаката на тези домашно приготвените,с някакво пълнозърнесто брашно ли се приготвят или? А иначе все пак какво би казал за това,от което всъщност се интересувам колко често е най-добре да си позволявам такива работи =Д
Прочети рецептите и ще се отговориш.Главно присъства протеин на прах,какао ядки.
sixtenfix
03-21-2012, 20:37
Аз имам нужда от стягане и ако сваля малко от тия крака няма да е зле ;d Проблемна област. Всички ми казват краката са ти добре ама ти като не се чувстваш ок с тях няма как ;x Бях се зарадвала, че от другата седмица ще почна фитнес и почваме стягането. Но в момента (което за първи път ми се случва) се чудя как да си сложа нещо в устата и е ужасно. Дала съм си една като идея какви килограми да съм нали, чрез режим и фитнес и сега като за седмица съм го постигнала е ужасно, защото това не е начинът. Силно се надявам да ми мине и да почна да си се храня,че лошо ;xxx
CherryBell13
03-22-2012, 06:17
Аз искам да попитам може ли понякога да ям мюсли за закуска, че малко ми омръзна да ям плод
ALetterFromTheSky
03-22-2012, 06:37
Разбира се, че можеш да ядеш мюсли, не издребнявай, аз даже си нарязвам и ягоди или някакъв друг плод и става хем свежо, хем вкусно и полезно :)
CherryBell13
03-22-2012, 06:45
Ооо да това е добра идея. Как ми се доядоха ягоди сега :D
Starless
03-22-2012, 12:30
И аз се опитвам да смъкна някое килце, че започнах всеки ден да качвам по 1 кг. Като цяло от вторник се придържам на режима на Ори Хофмеклер, но не го спазвам изцяло. Ограничавам се газирано, пържено, тестено (но днес хапнах) и от сладко горе долу. Мисля и сега като сменим времето да започна да ходя на балкан, защото искам и да се стегна малко, но мисля и вкъщи да започна да правя упражнения и някоя програмка, но се чудя между Тае Бо-то, упражненията на Синди, Pump it up като и една друга програмка - Стройни и красиви... какво ще ме посъветвате?
TheBeliever
03-22-2012, 15:54
но се чудя между Тае Бо-то, упражненията на Синди, Pump it up като и една друга програмка - Стройни и красиви... какво ще ме посъветвате?
Изтегли си всичките и ги редувай. И без това бързо омръзват.
DownloadVirus
03-22-2012, 16:22
Коя диета на Ори точно? MMMF ли?
Starless
03-22-2012, 17:17
Ами дето през деня е на плодове и зеленчуци, а за вечеря - салата, белтъчини, въглехидрати.
justasmile
03-26-2012, 16:48
Аз.. имам проблем голямм.. та, значи правих една диета (14 дни) и бях отслабнала около 3 кг ;дд мина първи захранващ - ИДЕАЛНО ;д... но на следващия.. отидох при баба.. първите 3-4 часа успях да се въздържа от всичките еклери, пастички, щоколади и т.н... но после ;хх мамата си трака ;(( И вечерта бях толкова отчаяна, че започнах да повръщам :хх на следващия ден не ядон нищо (голяма грашка), а дори когато пих малко кола преди тренировката по тенис .. отидох и я повърнах пак.. Днес ядох (опитах се нещо като захранващия).. но понеже съм толкова отчаяна, че си качих 2 кг от 1 ден само (??!!) и днес повръщах 3 пъти ;// иначе менюто ми беше:
З: 200гр. кисело мляко 0.1% + овесени ядки
О: 2 парчета кашкавал, 1парче сирене и 200 гр. кис. мляко 0.1%
Междинно: 290гр. плодово кис. мляко 0.1%
В: 290гр. плодово кисело мляко 0.1%
Повръщах след междинното 2 пъти (през половин час г/д) и след като вечерях... Просто не знам... толкова много ме е яд.. и се депресирах, че бих спряла храната напълно и бих почнала да повръщам и това, което пия!!! ;((( моляяя... предложете ми някоя диета.. имам чувство, че днес съм яла като свиня ;((((
пс: всъщност, намерих си http://www.dieti-otslabvane.com/%D0%90%D0%BD%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D 0%B0_%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0_2%3A2
DownloadVirus
03-26-2012, 16:50
Ами дето през деня е на плодове и зеленчуци, а за вечеря - салата, белтъчини, въглехидрати.
това е войнска диета момиче..Диетата е за покачване на тегло..
DownloadVirus
03-26-2012, 16:52
Аз.. имам проблем голямм.. та, значи правих една диета (14 дни) и бях отслабнала около 3 кг ;дд мина първи захранващ - ИДЕАЛНО ;д... но на следващия.. отидох при баба.. първите 3-4 часа успях да се въздържа от всичките еклери, пастички, щоколади и т.н... но после ;хх мамата си трака ;(( И вечерта бях толкова отчаяна, че започнах да повръщам :хх на следващия ден не ядон нищо (голяма грашка), а дори когато пих малко кола преди тренировката по тенис .. отидох и я повърнах пак.. Днес ядох (опитах се нещо като захранващия).. но понеже съм толкова отчаяна, че си качих 2 кг от 1 ден само (??!!) и днес повръщах 3 пъти ;// иначе менюто ми беше:
З: 200гр. кисело мляко 0.1% + овесени ядки
О: 2 парчета кашкавал, 1парче сирене и 200 гр. кис. мляко 0.1%
Междинно: 290гр. плодово кис. мляко 0.1%
В: 290гр. плодово кисело мляко 0.1%
Повръщах след междинното 2 пъти (през половин час г/д) и след като вечерях... Просто не знам... толкова много ме е яд.. и се депресирах, че бих спряла храната напълно и бих почнала да повръщам и това, което пия!!! ;((( моляяя... предложете ми някоя диета.. имам чувство, че днес съм яла като свиня ;((((
Това не е нормално..Да повръщаш след всяко хранене..Веднага на лекар
Колкото до режима е нормално да си върнеш 2-3 до 4 кг за един ден и да свалиш горе-долу толкова за още 1-2 дена ,всичко това е вода..
TheBeliever
03-26-2012, 16:55
бих спряла храната напълно и бих почнала да повръщам и това, което пия!!! ;((( моляяя... предложете ми някоя диета.. имам чувство, че днес съм яла като свиня ;((((
Напълно сериозно и с най-добри чувства го казвам - имаш проблем, и то сериозен. По най-бързия начин се консултирай с професионален диетолог и с психолог. На крачка си от хранително разстройство, бе момиче! Какви депресии, какви повръщания?!?
BikerGirl
03-29-2012, 16:25
Хей, позабравихме се в тази тема... мислех, че няма да опра отново тук, но ето че се наложи :Д Развалих режима, т.е. зпаочнах отново да ям боклуци. Спрях диетата Февруари, а от тогава всеки ден ям сладко и чипс... блляляяяк!
Цяло щастие е , че не качих много, а само 2 - 3 килца, но то така се почва...
Това е снимка на това как изглеждам в момента, бях пускала снимки и преди, бях далеч по слаба, сега има леки мзнини по бедрата и корема отново...
http://prikachi.com/images/51/4579051W.jpg ...
Искам да попитам Бейлиса много ли вреди? В смисъл твърде калоричен ли е? Не ми се иска да гладувам като преди, затова просто ще ям нормални постни храни без да прекалявам.
От бричовете така и не се оттървах, май просто бедрата ми са такива. za
BikerGirl, Бейлиса си е калоричен, сладко е все пак, а освен това и алкохолно... Няма да надебелееш, ако си го позволяваш от време на време. А колкото до брича, той си е особеност на конструкцията и няма да се оправи. Просто при някои хора е генетично обусловено мускулите в тази област да са по - развити, а когато върху тях се натрупа и мазнина... стават големите гадни бричове, с които се борим.
BikerGirl
03-30-2012, 05:33
Баби, мерси за отговора, явно ще си живея с бричовете, най - кофти ми е в гръб, ама какво да се прави какво ли не правих да ги махна и пак са там...
ALetterFromTheSky
03-30-2012, 05:48
Според мен пък си си супер, но ти си решаваш (:
И с тея диети по-добре спорт, защото аз тази седмица стабилно си завърших при лекаря с кръвно 85/55 и няколко припадания. Сега мисля да почна някакъв режим и аз не знам вече... ако някой се сеща. А и откакто съм студентка изобщо нямам време да ям и тн
BikerGirl
03-30-2012, 05:59
Благодаря, мила!
И аз съм на твоето мнение - по - добре без диети, а повече спорт. Но аз преди да достигна този вид и тези килограми бях далеч по - зле... Корема ми беше като в 4-ти месец, имах огромни палазки, бедрата ми бяха със 7-сантиметра по - голяма обиколка, талията, всичко... Тогава нямах много избор, беше ми много зле, че бях толкова тлъста и направих по - драстична диета, не съм припадала, но когато ми идваше цикълът ми ставаше ужасно лошо и залитах и ми се примрежваха очите.
Засега поне се научих да ям по - малко / толкова, колкото има нужда организма ми /. Преди преяждах постоянно, ядях много чипс, бисквити, шоколад, десертчета... всеки ден постоянно...
Затова реших просто да изключа тези вредни неща, ям си някакви картофи на фурна, леща, фасул, салати... по - нормално се храня.
И се движа... ходя много. Добре си решила! А и като ходиш по лекции си е живо раздвижване! :)
ALetterFromTheSky
03-30-2012, 06:09
И аз мисля да включа някакви такива храни, иначе браво за резултатите!!! :)
Аз сладко не ям по принцип, но от 2 дена приятеля ми ми купува, че и той лудна покрай проблемите ми . Надявам се сега като хапвам по-нормално, да нямам такива " преживявания" хаха
BikerGirl
03-30-2012, 06:13
Аааа, аз на моя като ми купи сладко му викам --- Юдааа, бягай от тука! :Д :Д
Иска да ме предаде , иска да ми развали режима :Д
Няма да му се поддаваш, или поне не често :) То не може без хич пък, нали сме хора.
Вечер яж по - малко, не лягай когато си яла току що... предполагам дори ги знаеш тези неща.
drew2859
03-30-2012, 09:51
Аз колкото и да пазя диети винаги леко сланините ми седят....
Ама и не се вманиечавам.. едно време като бях тийн ми беше така, все мислех кака изглеждам, ама човек като порасне и спира да мисли за това.. има приоритети други
ALetterFromTheSky
03-30-2012, 10:11
Аааа, аз на моя като ми купи сладко му викам --- Юдааа, бягай от тука! :Д :Д
Иска да ме предаде , иска да ми развали режима :Д
Няма да му се поддаваш, или поне не често :) То не може без хич пък, нали сме хора.
Вечер яж по - малко, не лягай когато си яла току що... предполагам дори ги знаеш тези неща.
Хахахаха не им е лесно, моя постоянно пита хапна ли, кога ще ходиш да ядеш, да не си на фотосинтеза :Д
Иначе мерси за съветите :) Ще гледам да ги спазвам и дано не си върна килограмите
BikerGirl
03-30-2012, 11:44
Имам нужда от съвет от някой, който разбира...
Как мога да направя такова коремче? И изобщо ще мога ли ако положа усилия, някакви програми за упражнения можете ли да ми дадете?
http://prikachi.com/images.php?images/111/4580111A.jpg
вижте тоя сайт http://fitnesinstruktor.com/koia-dieta/ има много полезни неща,упражнения,диети и т.н.
divacheee
03-31-2012, 06:01
Имам нужда от съвет от някой, който разбира...
Как мога да направя такова коремче? И изобщо ще мога ли ако положа усилия, някакви програми за упражнения можете ли да ми дадете?
http://prikachi.com/images.php?images/111/4580111A.jpg
Можеш :) Не съм експерт, но така като гледам процента body fat не е повече от 16-17-18 :)
За упражнения виж тук .. http://www.bb-team.org/fitness/exercises :)
cvetityyy98
03-31-2012, 18:19
Здравейте момичета (и момчета ако има). Чета ви от много време, но не съм писала в темата. Така аз съм 1,68 и бях 62 кг. Реших да започна да се храня здравословно без сладко, чипсове, газирани напитки и всякакви такива глупости + тренирам почти всяка сутрин и за месец и нещо стигнах до 55,4 или поне толкова бях сутринта, а сега като се притеглих 56,9 :О ;( как може за по-малко от 24 часа да съм качила килограм и половина, възможно ли е??? Много ми е гузно, че днес така се отпуснах, а проблема е че волята ми започна да намалява, а трябва да отслабна поне още 4-5 кг. Та приемате ли и нови допълнения към темата?
FuckingFreak
03-31-2012, 18:23
^ ти добре ли си, не си качила 1 кг за ден, просто това ти е от яденето и пиенето...
cvetityyy98
03-31-2012, 18:36
и според мен не е нормално, но все пак да питам
ALetterFromTheSky
04-01-2012, 04:28
E аз като си хапнах уикенда и качих близо кило и половина, и то не е да съм яла вредно, напротив, но не ми е много гузно, защото сега като си отида и знам , че няма да ям до другия петък или ако ям ще е минимално, така че спокс- 2кг за 2, 3 дена се смъкват , а какво остава за 1
Тази седмица не съм стъпвала в залата. Позволих си малко развлечения, но ми е супер терсене, че съм изпуснала. Нямам търпение да дойде края на другата седмица, да си наваксам.
cvetityyy98
04-01-2012, 13:18
А да ви питам вие колко често се теглите и си мерите ханша, бедрата ....
Момичета и аз искам да ви питам нещо. Първо да кажа, че съм на 13 години, но започнах да ям много и усещам промяна в бедрата. Знам, че сега раста, но можете ли да ми предложите някаква по- безобидна диета или да ми дадете съвет? :\
yanito55
04-01-2012, 16:15
Здравейте!Днес се рових из темите за здравословното хранене и намерих вас!Изглеждате ми готини и симпатични и реших да започна отново диета..Висока съм 1.66 см, но съм 70 кг, което си е доста над нормите!!:( Целта ми е до 15 юни да съм около 58-60 кг..Преди 2 год. бях на 90 дневната диета и за месец и половина свалих 7 кг..Сега се опитвам да намаля сладкото до краен предел, защото в него ми е проблема,ама не ми се получава!Мисля, че ще успея да сваля килограмите с вас..Вие ми предложете някоя диетка, че не знам коя да направя...
Мерси и пожелавам успешно сваляне на килограми!!
TheBeliever
04-01-2012, 16:18
Какво значи "Не ми се получава"? Не ти трябва диетка, а воля.
FuckingFreak
04-01-2012, 19:06
Момичета и аз искам да ви питам нещо. Първо да кажа, че съм на 13 години, но започнах да ям много и усещам промяна в бедрата. Знам, че сега раста, но можете ли да ми предложите някаква по- безобидна диета или да ми дадете съвет? :\
Намали сладко, тестено, пържено, мазно, газирано. Наблягай на бяло месо, риба, мляко, сирене, яйца, плодове и зеленчуци. Пий много вода. Ако вечеряш рано, а си лягаш късно, не си позволявай да вечеряш отново, по-добре си направи чай. Движи се много и това мисля, че е достатъчно, диети не ти трябват, а и това не е никак лек режим за спазване..
Намали сладко, тестено, пържено, мазно, газирано. Наблягай на бяло месо, риба, мляко, сирене, яйца, плодове и зеленчуци. Пий много вода. Ако вечеряш рано, а си лягаш късно, не си позволявай да вечеряш отново, по-добре си направи чай. Движи се много и това мисля, че е достатъчно, диети не ти трябват, а и това не е никак лек режим за спазване..
мерси :* :)
justasmile
04-03-2012, 13:33
Здравейте ^^ отдавна не съм писала, но си чета редовно темичката (:
Скоро започнах английската диета 2:2 (много добра и т.н.).. но сега съм и в цикъл ): и страшно много ми се яде нещо сладко (не мисля, че си въобразявам, че е от менструацията, защото преди това, въобще не ми се ядеше така). И понеже в диета има 2 дни, в които мога да си позволя да изям 2-3супени лъжици мед... обаче, днес тези с.лъжици от 2-3 станаха на МНОГО ;дд заедно с 1 кофичка кисело мляко, орехи и прясно мляко (по отделно изядени, но на 1 хранене :( ) .. но мноооого ми се ядеше сладко .. ); та какво мислите: утре трябва да е нещо като белтъчен ден.. но мисля да го изпусна и направо на полодов-зеленчуковите да си мина ?? Или пък да си продължа както е по план, все едно нищо не е станало ? );
Пфф.. трябва да се стегна.. дори и с цикъл!!! ;дд
cvetityyy98
04-03-2012, 18:06
Имам един въпрос, особено към BikerGirl, защото знам, че тя го правеше и ми трябва малко мнение. Говоря за масажите на проблемните зони, който имаме. Може ли да използваме обикновен лосион за тяло или трябва някакъв специален крем. За четката майка ми има такава http://www.google.bg/imgres?hl=bg&sa=X&biw=1024&bih=509&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=WS1IM3-qRmUp0M:&imgrefurl=http://2styrkela.com/krasota-i-stil/kozmetika/toaletni-prinadlejnosti-gubi-za-lice-i-tylo/anticelulitna-chetka-60093&docid=XOQeVyFGJXhHjM&imgurl=http://2styrkela.com/uploads/product_images/60093.jpg&w=515&h=450&ei=9Dh7T8OhKo_RsgaetOTWAQ&zoom=1&iact=rc&dur=500&sig=117307099972158245833&page=2&tbnh=147&tbnw=166&start=10&ndsp=15&ved=1t:429,r:10,s:10&tx=66&ty=48 тя е антицелулитна,но ще мога ли да я използвам и за масажите? По-колко време долу-горе трябва да масажирам даденото място и след колко време ще започне да се забелязва някаква разлика? Моля Ви, отговорете ми!
FuckingFreak
04-04-2012, 18:42
^ с масажи трудно да отслабнеш
DownloadVirus
04-04-2012, 20:55
Здравейте ^^ отдавна не съм писала, но си чета редовно темичката (:
Скоро започнах английската диета 2:2 (много добра и т.н.).. но сега съм и в цикъл ): и страшно много ми се яде нещо сладко (не мисля, че си въобразявам, че е от менструацията, защото преди това, въобще не ми се ядеше така). И понеже в диета има 2 дни, в които мога да си позволя да изям 2-3супени лъжици мед... обаче, днес тези с.лъжици от 2-3 станаха на МНОГО ;дд заедно с 1 кофичка кисело мляко, орехи и прясно мляко (по отделно изядени, но на 1 хранене :( ) .. но мноооого ми се ядеше сладко .. ); та какво мислите: утре трябва да е нещо като белтъчен ден.. но мисля да го изпусна и направо на полодов-зеленчуковите да си мина ?? Или пък да си продължа както е по план, все едно нищо не е станало ? );
Пфф.. трябва да се стегна.. дори и с цикъл!!! ;дд
И медът е вариант,но има по-добри варианти за сладко :)
Здравейте момичета !
Страшно ми е приятно да се присединя към вас - съвсем скоро, за сега просто имам няколко въпросчета към вас , за да се подготвя, да си направя графици и.т.н. :)
Та .. по въпроса:
Мисля да започна 90-дневната диета, защото чувам и виждам доста положителни мнения за нея и ми се струва, че това е моята диета :) Въпреки , че ме е страх (незнайно защо) да не ям повече отколкото е необходимо и пак да си остана на същите килограми или пък да не надебелея.Надявам се ме разбрахте..
Другия ми въпрос е какви упражнения ще са по - добри ? - Тези от типа на "Тае Бо" , "Синди Крауфорд", "Пъмп ит" за вкъщи или Фитнес ? С кое ще има по - голям ефект ?
И последното което искам да питам за 90-дневната диета е чух , че има един ден само със тортички , пастички и.т.н той кога е? Понеже в интернет нищо не намерих за него или е просто един от 4-рите дена :) ?
Благодаря предварително :)))))))) !
FuckingFreak
04-05-2012, 12:47
^ Здравей и добре дошла. Деня, за който говориш, е 3ти ден, но в него не се ядат само тортички и пастички, ами въглехидрати като цяло.Успех.
cvetityyy98
04-05-2012, 13:11
^ с масажи трудно да отслабнеш
Че аз няма да отслабвам само с масажи. Аз си спазвам нещо като режим и почти всеки ден тренирам, така че тях мога да ги използвам допълнително за по-бърз ефект при стягането
Здравейте :)
Аз ще почвам 90 дневната диета от утре. До сега - един ден ям добре, на другия не и за това искам да имам нещо към което да се придържам.
Направих си ето това
http://prikachi.com/images/378/4607378q.jpg
Малко смесих английски и бг но аз нали си го разбирам :Д
Има ли някой който ще почва или я прави, може да си разменим ФБ или да направим група :)
TheBeliever
04-05-2012, 17:22
Здравейте :)
Аз ще почвам 90 дневната диета от утре. До сега - един ден ям добре, на другия не и за това искам да имам нещо към което да се придържам.
Направих си ето това
http://prikachi.com/images/378/4607378q.jpg
Малко смесих английски и бг но аз нали си го разбирам :Д
Има ли някой който ще почва или я прави, може да си разменим ФБ или да направим група :)
Един съвет - избягвай да се теглиш/мериш повече от веднъж седмично. Ще се падне някой кофти ден, ще си раздразнена от нещо, ще видиш някакви 400гр повече от предния път и от яд ще се нахвърлиш върху нещо калорично. Колкото по-рядко си взимаш мерките, толкова по-голяма ще бъде отбелязаната разлика, и мотивацията ти ще бъде по-голяма.
honeytoo
04-05-2012, 17:40
Здравейте момичета !
Страшно ми е приятно да се присединя към вас - съвсем скоро, за сега просто имам няколко въпросчета към вас , за да се подготвя, да си направя графици и.т.н. :)
Та .. по въпроса:
Мисля да започна 90-дневната диета, защото чувам и виждам доста положителни мнения за нея и ми се струва, че това е моята диета :) Въпреки , че ме е страх (незнайно защо) да не ям повече отколкото е необходимо и пак да си остана на същите килограми или пък да не надебелея.Надявам се ме разбрахте..
Другия ми въпрос е какви упражнения ще са по - добри ? - Тези от типа на "Тае Бо" , "Синди Крауфорд", "Пъмп ит" за вкъщи или Фитнес ? С кое ще има по - голям ефект ?
И последното което искам да питам за 90-дневната диета е чух , че има един ден само със тортички , пастички и.т.н той кога е? Понеже в интернет нищо не намерих за него или е просто един от 4-рите дена :) ?
Благодаря предварително :)))))))) !
Здравейте. Аз също се замислям да започна 90 дневната диета. Опасявам се от въглехидратния ден (не мисля да наблягам на сладкото в него де). Чудя се, дали при толкова редовно хранене ще смъкна. Аз също съм чела и чувала добри отзиви за нея (но от хора с много излишни килограми). Майка ми я спазва, сега е накрая и доста отслабна. НО при положение, че аз имам малко излишни килограми дали ще има ефект???
Здравейте. Аз също се замислям да започна 90 дневната диета. Опасявам се от въглехидратния ден (не мисля да наблягам на сладкото в него де). Чудя се, дали при толкова редовно хранене ще смъкна. Аз също съм чела и чувала добри отзиви за нея (но от хора с много излишни килограми). Майка ми я спазва, сега е накрая и доста отслабна. НО при положение, че аз имам малко излишни килограми дали ще има ефект???
Ами би трябвало да има разбира се, щом казваш че и майка ти е отслабнала това е още едно добро доказателство, така че почвай я , не се замисляй :)
TheBeliever, така е - съгласна съм, но от друга страна е доста мотивиращо да виждаш как отслабваш дори и да е с няколко си грама. Аз не се надявам да свалям по 1кг да кажем всеки 4 дни.. ии така. Не знам пробвала съм да се меря дори всеки ден и при хубав режим си свалям всеки ден - дори и с по 100грама. То това може и вода да е - но е мотивиращо. :) Но от друга страна, съм съгласна и с теб.
honeytoo, не забравяй че през въглехидратния ден - не е нужно да се тъпчеш с пица, торта и бонбони. Яж полезни въглехидрати :)
Аз не съм с наднормено тегло, но искам да сваля 10-15 кг, искам да съм слаба но не и кльощава (?). Само знай че колкото по-слаб си толкова по трудно е, но не и невъзможно. Нали знаете - нищо не е невъзможно :D .
billytalent
04-05-2012, 19:51
За мен 90-дневната е най-добрата диета. Миналата година я спазвах и си свалих излишните кг. В момента се храня на същия принцип, просто реших да премахна плодовия ден ( правя си веднъж в месеца... един вид разтоварващ) и се чувствам много добре.
billytalent, колко кг свали? И по колко ядеше? Смисъл порцийте беше ли си ограничила или хапваше докато не се нахраниш добре?
billytalent
04-05-2012, 21:14
billytalent, колко кг свали? И по колко ядеше? Смисъл порцийте беше ли си ограничила или хапваше докато не се нахраниш добре?
Писах ти ЛС
Ще може ли и на мен да ми кажеш на ЛС , ако не искаш тук :) ?
FuckingFreak
04-06-2012, 11:58
billytalent, цяла тема имаме за това, така че ако ще пишеш нещо, поне пиши тук, всички да го видим.
SamanthaJ
04-06-2012, 15:52
и аз утре започвам 90-дневната :Р успех момичета!!!
honeytoo
04-06-2012, 17:50
Ехее тая 90 дневна обаче голям хит стана... Много мои познати отслабнаха с нея. Според мен това е доста разумен начин. Постепенно и без йо-йо.... И някак си менюто ти е разнообразно. Майка ми е към края на диетата. Свали 9 килограма с нея. Аз в началото толкова и се смеех.... а сега... :) като и гледам резултата.... По принцип не съм привърженик на такива диети строго регламентирани, но тази мн ме е надъхала. Аз я започвам заедно с една приятелка от неделя. Мацки които ще я започвате, ако искате ми пратете на ЛС някакви скайпчета да си поддържаме връзка. Мисля, че ще е по-лесно като си обсъждаме на кой как действа....или незнам дали има отделна тема за тази диета там да си коментираме нещата. Успехчета!
justasmile
04-06-2012, 20:26
Момичета, мисля да започна система -60.. след като цяла учебна година (ее.. без 3 месеца още) съм свалила има, няма 5 кг с всякакви диети (+90 дневната; просто за мен не са строгите... само понякога ги правя, но тогава си знам, че ще издържа до край).. искам още 5-7кг.. до лятото. Но като цяло и искам да се храня здравословно без мойте *днес не ям нищо* или пък *като ям ще повръщам*. И искам да се науча да се въздържам (!!!) и да имам самоконтрол (!!!). Ако се бях сетила тези неща малко по-рано, да съм ги свалила килограмите вече... но НЕЕЕ...трябваще все експресни диети да правя.. пффф :// От утре съм сериозна... ще се отчитам, но мисля да се премеря чак на 30 юни (че винаги след като се премеря се отпускам ;дд), а дотогава да гледам по дрехите (: Какво мислите за следното примерно меню:
З: филийка (от малките) с кашкава/извара/сирене/масло; 2 бонбона (домашни^.^) и чаша мляко (ако не ям бонбоните, може млякото да е с мед <3)
О: салата и между 50-100гр кашкавал/сирене (зависи колко съм гладна и дали съм) ИЛИ салата и кофичка кис.мляко (290гр)
В:салата и чаша айрян
Офффф, не мога да се наканя да я почна отново тази 90-дневна. Просто като се сетя как свалях в началото и сега как се точа с грамове на седмица направо ми умира ентусиазма... Останаха последни 13кг, а става все по - трудно. :(
Здравейте момичета ;) Гледам, че доста от вас са решили да започнат 90-дневната диета, и искам да ви кажа, че няма да сбъркате.Аз бях на нея около месец и половина и за това време свалих 7 кг, при положение, че си хапвах доста във въглехидратния ден.Особено със сладкото винаги съм прекалявала.Редовно си изяждах 6-7 шоколадови бонбонки и 4-5 шоколадови бисквитки и то само за вечеря ахха.Така че правете си сметката дали има ефект от нея.И в момента не се храня по никакъв режим общо взето много сладко си хапвам и мисля след великден да я почна отново :)Много успехи желая на всички, които са я започнали или мислят да я започнат :)
FuckingFreak
04-07-2012, 08:46
Запис за 90 дневната и аз. Да ви питам момичета, Великден какъв ден ви се пада? Ако почна от днес, ми е плодов и се чудя малко...
едит: нещо не знам как ги смятах, но всъщност ми се пада белтъчен. :д
FuckingFreak, на мен Великден - 15ти ми се пада въглехидратен. После 16 - плодов.
Аз преди да почна диетата, си пресметнах дните така че рождения ми ден да се падне въглехидратен, така че ако искаш можеш да пресметнеш и да видиш какъв ден искаш да ти е тогава. Аз започнах с бобови и варива - това не мися че има някакво значение :)
justasmile
04-08-2012, 09:07
Момичета, като гледам резултатаите ви от 90-дневната, мисля и аз да я почна. Сега има и повече плодове... и плодовият ден ще е достааа по-лесен ;дд та даже и любим ще ми стане <3 Но понеже на 15-ти, баща ми става на 50 (лол.. да, стар е ;дд) и искам да си хапна тортичка, и ще видя кога точно да я почна. Иначе до тогава ще си правя -60 системата. А тази седмица се очертава да играя по 4 часа тенис на ден и един час нещо друго.. всеки ден и НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ^^
едит: ааа.. утре почвам ^^ ;дд
DownloadVirus
04-08-2012, 11:08
Направи си една домашна торта с извара трици и тн и си яж без угризения.
FuckingFreak
04-08-2012, 13:48
Аз лично предпочитам да ям в седмицата 1 път сладко, но да знам, че е такова, каквото си го харесвам. Не да замествам захарта с подсладители, брашното с трици и така нататък.
babyliss0
04-08-2012, 15:11
храня се вече година и нещо здравословно,но имам въпрос към вас -искам да попитам започнах работа като промоутърка и ми се налага да стоя по 4-6 часа права,това как ще се отрази на краката ми ( 3-4 дена в седмицата ходя по промоции) и по точно на прасците?
DownloadVirus
04-08-2012, 15:38
Аз лично предпочитам да ям в седмицата 1 път сладко, но да знам, че е такова, каквото си го харесвам. Не да замествам захарта с подсладители, брашното с трици и така нататък.
Няма да замесваш нищо!!! Ядеш си трици само подсладители НЕ слагаш΄...
FuckingFreak
04-08-2012, 17:32
Ъ, да. За теб не знам, но на мен триците по никакъв начин не могат да заменят вкуса на торта, шоколад и така нататък.
DownloadVirus
04-08-2012, 20:43
Зависи как ги правиш ... Като не можеш да си ги направиш ти се струва,че ще повърнеш..До болка ми е познато.......Но разликата е,че аз вече съм се научил как да ги правя , за да са вкусни.
FuckingFreak
04-09-2012, 07:00
Сподели ти как ги правиш, за да разбера не само аз, ами всички съфорумници, пишещи в тази тема.
FuCKkK13
04-09-2012, 08:26
http://www.graziaonline.bg/v10649/plosyk-korem.html според вас дали действа ?
DownloadVirus
04-09-2012, 09:47
Сподели ти как ги правиш, за да разбера не само аз, ами всички съфорумници, пишещи в тази тема.
Най-лесното да сложиш 100 гр овес и 2-3 супени лъжици мед.Заливаш с прясно мляко докато поеме и даже малко водно да стане..
Иначе има рецепти за торта http://www.bb-team.org/forums/viewthread/37146
DownloadVirus
04-09-2012, 09:48
http://www.graziaonline.bg/v10649/plosyk-korem.html според вас дали действа ?
това е пълна глупости.Ако за тези 14 дена успееш да видиш въобще някаква разлика във визията си аз ще се откажа от този спорт завинаги......
Да не говорим какви глупости има изписани. "след 16 00 без твърда храна" На баба им хвърчилото.
ThinspoBaby
04-09-2012, 11:29
Не съм на специална диета,просто ограничавам по-вредните храни.Нямам цел колко кг точно да сваля.Когато започана да се харесвам ще престана.
До сега:
1 кафе (без захар или сметана)
1 изтискан портокал
Момичета от днес започнах 90-дневната и понеже е 1-ви белтчен ядох следното
Закуска - 2 ябълки
Обяд - Пилешка пържола (варена) и зелена салата с малко сиренце
Вечеря - Само пилешка пържола
За утре (бобови и варива) мисля да хапна ;
Закуска : 2 Грейпфурта ( не знам дали така се пише :D )
Обяд : 2 варени картофа и някаква салата
Вечеря : Само 2 варени картофа
За сега добре ли се справям или има нещо което може да се поправи :) ?
DownloadVirus
04-09-2012, 17:15
Освен малкото храна друго не виждам.
Е, точно това е че ме е страх да ям повече, за да не преям, та общо взето не знам горе долу какво количество от храната да изяждам.
Хехе, аз пък не пазя никакви диети и според приятеля ми и изобщо всички мои познати изглеждам идеално. Слаба съм, не съм много висока, с хубава фигура (не се хваля де), но да ви кажа, това с диетата е строго индивидулно. Например аз дори и да гладувам не мога да сваля килограми, но дори и да ям като прасе не мога да ги кача. Стоя си на едни и същи и не мърдам, освен когато "раста", всмисъл, че не трупам килограми като че пълнея..
Иначе ако е от значение ще напиша днешното ми меню:
Всеки ден за закуска: прясно студено мляко с много какао (обичам го сладко, като е студено ме убодрява) Попринцип в почивните дни го пия, иначе съм на кафе.
Днес за обед: Малко боб (във формата на супа) с 2 препечени филийки хляб и чаша кола с лед.
Десерт: Шоколад Милка, натурален.
Следобед (по стечение на обстоятелствата ходих в мола на Цариградско) - 15cm сандвич от Subway + малка кола и малко сладолед.
Вечеря (Заради следобедната "закуска" ядох съвсем малко) - 2 банички, чаша прясно изцеден портокалов сок.
TheBeliever
04-09-2012, 17:35
(не се хваля де)
Айде, бе...
И като никога не си пазила диети, и нямаш нужда да отслабваш, и т.н, и т.н - защо въобще влизаш в темата?
А, верно. За да НЕ се похвалиш. ;)
Ммне, всъщност, за да напиша какво ям, може да има значение от това.. ;) Все едно де, разбираш ме по друг начин..
TheBeliever
04-09-2012, 17:45
Ммне, всъщност, за да напиша какво ям, може да има значение от това.. ;) Все едно де, разбираш ме по друг начин..
Това е все едно аз да вляза в темата "Кой каква кола има" и да кажа "ами аз нямам кола, никога не съм имала, вероятно няма и да имам, но пък днес се возих в автобус". Просто няма връзка с темата.
Ето тука влез като имаш нужда от диета http://www.amber-bg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=142&Itemid=47 Колежка на майка ми я използваше, каза, че е много доволна! ;)
AniBG Как можа да си напишеш менюто, ако знаеш как ми се дояде милка и сандвич от Събуей простооооооооооооо.......
DownloadVirus
04-09-2012, 17:51
Е, точно това е че ме е страх да ям повече, за да не преям, та общо взето не знам горе долу какво количество от храната да изяждам.
с 4 картофа на ден ако приядеш значи трябва да си някъде между 500 грама и 1 килограм тегло..Хамстерът ми яде повече от теб.
TheBeliever
04-09-2012, 17:51
Явно наистина си нямаш никаква представа от диети и здравословно хранене, за да препоръчваш Дюкан в тийн форум.
И, не, аз вече нямам нужда от отслабване. Каквото имах за сваляне си го свалих ;)
Радвам се за тебе, а иначе аз пиша това, от което наистина има полза, не гладуване по цели дни и нощи!! Айде сега стоп на спама, ако имаш нещо да ми казваш го пиши на лично, не тука, защото и това не е свързано с темата! ;)
с 4 картофа на ден ако приядеш значи трябва да си някъде между 500 грама и 1 килограм тегло..Хамстерът ми яде повече от теб.
Еми значи ще гледам във въглехидратния ден да си се поглезя повече, че ми е любим :) А ти мистър мускул можеш ли да ми препоръчаш някакви упражнения за крака ?
TheBeliever
04-09-2012, 17:59
Никой не говори за гладуване, но Дюкан не е нещо, което човек в здравия си разум би предложил като вариант за подрастващи организми (или за който и да било човек, загрижен за здравето си). Ако беше по-информирана по въпроса щеше да го знаеш. Но след като сама си каза, че не разбираш от диети и никога не си спазвала такива, не разбирам защо се натискаш да се правиш на компетентна по въпроса?
Никой не говори за гладуване, но Дюкан не е нещо, което човек в здравия си разум би предложил като вариант за подрастващи организми (или за който и да било човек, загрижен за здравето си). Ако беше по-информирана по въпроса щеше да го знаеш. Но след като сама си каза, че не разбираш от диети и никога не си спазвала такива, не разбирам защо се натискаш да се правиш на компетентна по въпроса?
Та те даже го бяха осъдили , че диетата му била смъртоносна или нещо от този род..вредяла на организма много
"Не се натискам за компетентна", говоря какво съм чувала, чела и какво са ми казвали по въпроса. А и не съм казала непременно да я спазваш, ти няма да я използваш виждам, тогава какъв ти е проблема!? Казах ти, като имаш нещо да ми казваш ми пиши на лично, стига спам тука!
DownloadVirus
04-09-2012, 18:13
Еми значи ще гледам във въглехидратния ден да си се поглезя повече, че ми е любим :) А ти мистър мускул можеш ли да ми препоръчаш някакви упражнения за крака ?
Сарказъм или не да отговоря.....
За крака правиш ако е без фитнес зала правиш клекове със собствено тегло,можеш да добавиш някаква тежест от раница човек и тн ако ти е леко,бягане и плуване също е добре.Определени пози в секса също натоварват бедрата добре :D
Сарказъм или не да отговоря.....
За крака правиш ако е без фитнес зала правиш клекове със собствено тегло,можеш да добавиш някаква тежест от раница човек и тн ако ти е леко,бягане и плуване също е добре.Определени пози в секса също натоварват бедрата добре :D
Хаха мерси все пак клековете са ми достатъчни :D .
ThinspoBaby
04-09-2012, 20:56
Не съм на специална диета,просто ограничавам по-вредните храни.Нямам цел колко кг точно да сваля.Когато започана да се харесвам ще престана.
До сега:
1 кафе (без захар или сметана)
1 изтискан портокал
Още 1 кафе
Минерална вода
Зелен чай (от бутилка)
1 шницел
и малко бисквити Хогаренас
divacheee
04-10-2012, 05:02
ThinspoBaby, това менюто за целия ден ли ти е ?! кафе, портокалов сок, кафе, вода, чай, шницел, бисквити ?! Ти не си ограничила вредните храни, ти всяка храна май си спряла ;х Не можете ли да разбере, че с глад не се отслабва качествено ?! Та ти нямаш никакъв белтък и мазнини в менюто.. какво си мислиш, че ще постигнеш ? Както казва един приятел "Не става само с ядене, трябва и акъл " ...
FuCKkK13
04-10-2012, 07:31
^ не е диета о.О ... хора ще си развалите здравето ! .. поне закуската да не кажа и обяда трябва да са ви прилични откъм количество :?
TheBeliever
04-10-2012, 07:35
Не само количество, а и качество. Един шницел и няколко бисквитки няма как да предоставят необходимото за организма. Те за едно хранене не се класират, какво остава за целодневно меню.
ThinspoBaby
04-10-2012, 08:04
Така се получи.Нямах време за ядене.Наясно съм с правилното хранене.
З: 1 пълнозърнеста филийка + фъстъчено масло (намазано тънко) + отгоре банан(колкото да покрие филийката)
О: малко кафяв ориз + зелена салата
DownloadVirus
04-10-2012, 08:18
Да личи си ,че си наясно..Явно всеки ден нямаш време.
SamanthaJ
04-10-2012, 08:41
aз за закуска ядох един портокал...... по принцип ям повече, но днес щях да повърна и ето сега отивам да ям салатка от зеле и моркови с варени яйца и препечена филия хляб :Р и ходих да тичам днес.. абе доволна съм
ThinspoBaby
04-10-2012, 12:04
Така се получи.Нямах време за ядене.Наясно съм с правилното хранене.
З: 1 пълнозърнеста филийка + фъстъчено масло (намазано тънко) + отгоре банан(колкото да покрие филийката)
О: малко кафяв ориз + зелена салата
Междинно: 1 ябълка и малко сурови бадеми
Момичетаааа искам съвет :D
Днеска ми беше 2-ри ден от 90 дневната и бях на бобови варива, сутринта изядох един огромен грейпфрут , на обяд 3 варени картофа трябваше и салата, но нямах време и бях извън София и си хапнах една кръгла пица , та малко съгреших :D и сега вечерта като се прибрах към 9 ядох зелена салата с царевица от консерва и краставици.
Въпроса ми е дали да си продължа утре въглехидратния ден или да започна отначало заради пицата ??
MissChocolate
04-11-2012, 04:30
Момичетаааа искам съвет :D
Днеска ми беше 2-ри ден от 90 дневната и бях на бобови варива, сутринта изядох един огромен грейпфрут , на обяд 3 варени картофа трябваше и салата, но нямах време и бях извън София и си хапнах една кръгла пица , та малко съгреших :D и сега вечерта като се прибрах към 9 ядох зелена салата с царевица от консерва и краставици.
Въпроса ми е дали да си продължа утре въглехидратния ден или да започна отначало заради пицата ??
Продължаваш с въглехидратен. Не можеш да очакваш от себе си въздържание през всичките тези 90 дни, нормално е да сгафиш 2-3 пъти. ;D
FuckingFreak
04-11-2012, 08:19
Да, значи и аз продължавам. Бях 2 дни на София и то ядене ли бе да се опише... 1вия ми се падна въглехидратен, всичко точно, прегреших си. 2рия обаче беше плодов, както следва и ядох дюнер и сандвич от Събуей. :д Не знам какво ми стана, дали от това, че бях отвикнала да ям такива храни, но ми се появи запек след като ги ядох, и се наложи да пия едни капки, от които сутринта зверски ме боля корема...
Много се дразня. Напоследък се тегля често и супер много ми играят килограмите. Миналата седмица съм я изкарала яко на пост поради независещи от мен причини и се прибирам и се заварвам на някакви супер приемливи (за мен) кг - 77,5, тази седмица ям редовно, ходих на тренировки, тичах днес и кантара закова на 79,2. Не, че е кой знае какво, ама супер много ме дразни т'ва постоянно шарене в кг ми.
FuckingFreak
04-11-2012, 09:32
По принцип от постенето се качва, защото ядеш само салатки и плодове, които не те наяждат и си хапваш повече. Естествено това са само някакви си числа.
Здравейтее .. пак съм аз :))
Спирам я 90 дневната - 6 дни изкарах но на 2 пъти ми става лошо! А мен доста ме е страх от това. Не знам но аз ли не я спазвам както трябва или .. тези 6 дни си бяха чисто мъчение. Аз не мога да изкарам сутрин на 1 ябълка или един банан. Пък и другото което е - за обяд хубаво, ядеш толкова колко ти се яде. НО той стомаха ми се беше свил, и аз от една порцийка се наяждах доста - и след 3 часа - зверски глад! Но трябваше да чакам до към 6-7 да вечерям че иначе ако вечерям в 4 ще си легна гладна .. иии не знам, въобще не ми хареса тази диета.
Иначе си продължавам да съм на диета - просто я оставям тази 90 дневна. Закуска, Плод, Обяд, Пак плод, И за вечеря мосля да пия едни шейкове Слим фаст.. Но само понякога.
А и другото което ме накара да я спра беше че в форума на бг мама .. прочетох едно момиче пишеше: Ако не може да я спазватее .. за какво се захващате тогава, бля бля и ми стана адски тъпо.
О и да ви се похваля - купих си крос тренажор - и до сега го карам всяка вечер по час - час и нещо. Искаше ми се сутрин, но нещо нямам сили :С
Та малко се улях. Ще ви кажа резултат в неделя :Д Успех на вас ! ххх
Ето малко мотивация :P
http://prikachi.com/images/951/4631951N.png
Слушайте тялото си, дге. Кво го мъчите.
Съотношението мускул/мазнина евентуално към общото тегло е много по-важно, отколкото самото тегло.
Нямах предвид постене буквално, казвам че поради ангажименти и някои други странични фактори не съм се хранила както трябва. Едно, максимум две хранения на ден, стабилни, за разлика от обичайното през 2-3 часа по нещо малко.
Що се отнася до съотношението мускулна маса-мазнини, съм горда собственичка на 47.3кг мускули и не чак с такава гордост на 29.8кг мазнини. Не е розово...
DownloadVirus
04-11-2012, 13:34
Много се дразня. Напоследък се тегля често и супер много ми играят килограмите. Миналата седмица съм я изкарала яко на пост поради независещи от мен причини и се прибирам и се заварвам на някакви супер приемливи (за мен) кг - 77,5, тази седмица ям редовно, ходих на тренировки, тичах днес и кантара закова на 79,2. Не, че е кой знае какво, ама супер много ме дразни т'ва постоянно шарене в кг ми.
Нормално да качиш вода след недохранване и изчерпването на такава поради липса на достатъчно въглехидрати.
DownloadVirus
04-11-2012, 13:36
Здравейтее .. пак съм аз :))
Спирам я 90 дневната - 6 дни изкарах но на 2 пъти ми става лошо! А мен доста ме е страх от това. Не знам но аз ли не я спазвам както трябва или .. тези 6 дни си бяха чисто мъчение. Аз не мога да изкарам сутрин на 1 ябълка или един банан. Пък и другото което е - за обяд хубаво, ядеш толкова колко ти се яде. НО той стомаха ми се беше свил, и аз от една порцийка се наяждах доста - и след 3 часа - зверски глад! Но трябваше да чакам до към 6-7 да вечерям че иначе ако вечерям в 4 ще си легна гладна .. иии не знам, въобще не ми хареса тази диета.
Иначе си продължавам да съм на диета - просто я оставям тази 90 дневна. Закуска, Плод, Обяд, Пак плод, И за вечеря мосля да пия едни шейкове Слим фаст.. Но само понякога.
А и другото което ме накара да я спра беше че в форума на бг мама .. прочетох едно момиче пишеше: Ако не може да я спазватее .. за какво се захващате тогава, бля бля и ми стана адски тъпо.
О и да ви се похваля - купих си крос тренажор - и до сега го карам всяка вечер по час - час и нещо. Искаше ми се сутрин, но нещо нямам сили :С
Та малко се улях. Ще ви кажа резултат в неделя :Д Успех на вас ! ххх
Да..То в бг-мама само разбирачи .. Не знам за какво хората въобще си губят времето със зареждането на един такъв сайт,а да го четат направо..(тук следва ироничен смях)
kalpazanka
04-11-2012, 13:43
Момичета, здравейте.
Надявам се да не приемете споделеното от мен като фукане. От август миналата година редуцирах излишните калории радикално. С кой знае каква двигателна активност не мога да се похваля, но затова пък инат имам в излишък. Махнах газираните напитки, махнах почти изцяло хляба, махнах десертите, ограничих чипсовете до 1 пакет за 3 месеца и вече се събирам в минижупа, който последно носих лятната ваканция на 11-ти срещу 12-ти клас. Отделно от петък насам само ми вирят ушите каква видима промяна е настъпила. :D
Да..То в бг-мама само разбирачи .. Не знам за какво хората въобще си губят времето със зареждането на един такъв сайт,а да го четат направо..(тук следва ироничен смях)
Дам, те уж не са на по 15-20 години и би трябвало да милсят по разумно и да дават по такива съвети а те направо си те нападат като кажеш че си сгрешил нещо. Те живеят на: Закуска: ябълка, Обяд: Филия с лютенца ..
Аз за днес:
Закуска: Овес с мляко, стевия и малини
Обяд: Хумус, филия пълнозърнест хляб, 1 морков, грах
За на там не знам.. само проблема е че в нас се готви с УЖАСНО много олио, почти всичко е пържено, само кексове и шоколади има на всякъде. И всички ми казват .. ми сега ти като си на диета дай и ние да сме. Дразня се малко ноо .. шанс :D
kalpazanka, супер! а мериш ли се? Какви резулати си постигнала? :)
kalpazanka
04-11-2012, 14:06
kalpazanka, супер! а мериш ли се? Какви резулати си постигнала? :)
Нямам шивашки метър, нито точен кантар. Затова пък пазя любимите си дрехи от едно време! :D Сигурно едно 10 кг съм смъкнала, щото тоя минижуп го носех във времето, когато бях максимум 53 кг.
Момичета днеска направо се опрасих, корема ми се е подул......Ето какво ядох на въглехидратния ден :
Закуска - Голяма зелена ябълка
Обяд - вафла "Боровец" и спагети с гъби и от тези новите крекери "Tuc"
Вечеря - 2 бонбона и едно блокче натурален шоколад
И ми е много тежко...
gabri3lla
04-12-2012, 07:27
Аз ли само не харесвам 90-дневната? Мъчих се да я спазвам, но ми е адски тъпо всеки ден да си готвя различни неща и да остават половината недоизядени, пък и някак не мога да си представя да ям пържени яйца, пица, шоколади и да отслабвам.
Понеже за по-малко от година качих 7кг., реших да се постегна за лятото и вече 18-ти ден съм без сладко, газирано, мазно и тестено и сякаш започам да забелязвам разлика. А и някак си се чувствам по-добре. Късмет на всички с постигането на желаните цели :)
Smile*girl
04-12-2012, 07:47
Здравейте, отслабващи. Вече години наред чета форума и темата и най - накрая си направих профил и реших да започна да пиша прогрес, хранения и да искам съвети. От днес започнах 90-дневната и засега съм на 2 ябълки. На 17 съм - 175 - 79кг ( :S колкото и да ме е срам да го кажа, макар да не ми личат). Сега излизам и отивам да играя народна топка, защото с приятелки решихме да си направим Childhood day и да се позабавляваме. Успешен и усмихнат ден.
kalpazanka
04-12-2012, 09:15
Завиждам ви на нервите да търчите по 90-дневни и разписания.
Висока съм 175 и гоня 53 кг. Имам още ма-а-а-а-лко, за да ми стои минижупчето перфе.
Закуска- малко парче козунак+ кафе с мляко
Обяд- печени картофи обичайна порция+зелена салата
Вечеря- не съм измислила още
justasmile
04-12-2012, 14:38
4-ти ден на 9-дневната ;дд първите 2 - идеални, ама вчера и днес.. провал ;дд цяла седмица играя по 4 часа тенис на ден (а след това съм навун до към 21-22 часа), за това за днес си прощавам малко... а и идва Великден.. а и трябва да и свикна на разделното хранене, че в началото е кофти. Менюто ми за днес (плодово-зеленчуков)
З: 2 ябълки
-2 часа тенис
О: Мешана салата (домати, краставици, лук, магданоз)
- 2 часа тенис
В: Зелена салата.... 2-3 хубавки парчета козунак и 3 бонбона (домашни - моркови и захар)
Ама... уникалната ми майка беше взела някъв хипер мек козунак (аз иначе не ги обичам), който още е бил топъл като го е донесла... и просто за меко хлебче умирам ;((( ама и ям хипер рядко.. тъй че, нищо ;дд
Въпрос: Утрее да преповторя ли плодовия или да продължавам с белтъчния направо?
FuckingFreak
04-12-2012, 15:16
Не го повтаряй, продължавай си както му е реда.
Здравейте момичета. Бях писала в първата тема, защото бях на 90 дневната и тези дни реших пак да почна диета и тъй като вече съм правила доста пъти Pump it up се разрових малко из разни сайтчета и открих ето този: http://huggingbearr.wordpress.com/2011/09/27/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D 0%BA%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%81-%E2%80%93-iv/#more-699
Явно има и други варианти на Pump it up. :D Таа реших да ви го покажа, ако има желаещи да пробват. :)
FuckingFreak
04-12-2012, 18:29
Оо, мерси много. Намерих си доста добри и мисля да почна да ги правя.
justasmile
04-13-2012, 14:09
Лятото толкова хора пускаха снимки на резултатите си и се надъхвахме... какво стана? :/
Иначе, менюто ми за днес.. отново не перфектно, но в момента ми е важно да се науча да се храня без да повръщам, за това... може би става за системата -60... ама и за 90-дневната става (без закуската ;( ;дд)
З: козунак с чаша прясно мляко и 2 домашни бонбона
О: татарско кюфте + гарнитура (половин домат, малко зелева салата и малко от нещо средно между лютеница и кетчуп) и айрян (300мл)
В: айрян (200-250 гр), кисело мляко (към 500гр?) и 2 яйца
абе.. нормално съм се хранила, а и съм играла 4 часа тенис ;дд така че... уфф.. и аз да не се вманиачавам (!)
DownloadVirus
04-13-2012, 16:11
Закуската най-зле
justasmile
04-13-2012, 16:54
^ знам, че е зле ;дд амо к'во - да ходя да се мятам от някъде заради единия козунак?? ;дд
FuckingFreak
04-13-2012, 18:04
Що пък да се мяташ? Човек си и прегрешаваш, още повече са празници.
justasmile
04-13-2012, 18:50
eми и аз това се чудя.. защо да се вманиачавам за единия козунак.. просто се издразних на DownloadVirus ;дд
По темичката: във вторник-сряда ще ходя на диетолог.. Дамм... до там стигнах - с мойте повръщания, неядения, повръщания.. И там ще ми направи човека режим. Естествено, ще си поставя условието за поне -4;-5 (айде.. да не се изхвърлям с -6) кг на месец. Една приятелка ходи при този (ама тя си е дебеличка -> 30кг има да сваля).. и нали на нея и беше по-важно (заради здравословни причини) да отслабне малко по-бързо, и тоя пич и направил меню да отслабва с 10 кг на месец.. ама тя си и играеше почти всеки ден по 4 часа тенис. И в началото наистина отслабвала, а после се отказала (защото имала някакви драми с момчета (дааа.. бате.. сменя гаджетата като носни кърпички) и имала нужда да се тъпче (??!!).. ходи и я разбери.. всъщност я разбирам, но не и след като е имала резултати ;/)..
А докато ми даде менюто ще си правя 90-дневната стриктно!!! ;дд
justasmile
04-15-2012, 13:07
Какво става с темичката? Аз покрай празниците и РД на баща ми (днес става на 50) малко попрекалих. Нямам търпение да си отида на диетолога и да ми даде хубаво и ЗДРАВОСЛОВНО меню ;дд
honeytoo
04-15-2012, 13:21
justasmile виж си личните съобщ. :)
FuckingFreak
04-15-2012, 18:55
Христос воскресе. Само аз ли не ядох никакво сладко и козунаци по Великден? Всичките ми приятелки казват, че съм луда.
DownloadVirus
04-15-2012, 20:41
Козунак не съм ял,но сладки ядох... :) Утре сутринта ще ям яко сладки и козунак и квото ми се ще и после нормално по режима...
JustMakeMeBelieveAgainN
04-15-2012, 21:22
я кажете някакви упражнения за отслабване в областта на бедрата и дупето, бягам често отскоро, но не съм сигурна дали ще е достатъчно?
ALetterFromTheSky
04-16-2012, 04:31
И аз от днес съм си на нормалния режим, че то какво ли не беше ;д Сладко не съм яла, но имаше много алкохол и ядки и това е по-зле и от сладкото ;д
divacheee
04-16-2012, 07:47
хихи аз за два дена съм изяла само две парчета козунак .. ама колко сладко ядох :д. То не беше шоколад, дребни сладки, домашната торта на бабаа мммм ... и те така :д От днес съм отново на режима - два дни ми стигат :д
ALetterFromTheSky
04-16-2012, 08:04
Уфф, аз качих 1, 2 килограма от тези, които си набелязах за идеални и сега не знам как да ги разкарам, много много ме е яд :D
FuckingFreak
04-16-2012, 08:51
ALetterFromTheSky, откога ядките са по-зле от сладкото?! ....
ALetterFromTheSky
04-16-2012, 09:15
О, по-зле са ако са в промишлени количества и от сорта на бирени фъстъци и етц ;д не ти говоря за 50грама сурови ядки, разбира се
Направо ви оставям да ми дишате прахта. Два дни - два кг отгоре! Козуначно тесто поне 200-300 гр съм издрънкала. Едно парченце курабийка, вчера две филийки козунак с локум, наобяд супер масивната порция заешко с картофи, после и ребърца..... Направо си се чудя как е възможно да съм качила само два килограма. :D От днеска само зелена салата с яйчица. Дано не взема да се опъпчивя с'а. :D :D :D
ALetterFromTheSky
04-16-2012, 10:50
aз днес мислех да съм само на кафета и вода ама си измуах една голяма купичка мюсли с ягоди, добре е поне че си ходя в общежитието и почвам сериозно, че имам 1,5(2) кг за махане , не е много , но ме дразни така -обичам точността
koshtramba
04-16-2012, 10:53
Направо ви оставям да ми дишате прахта. Два дни - два кг отгоре! Козуначно тесто поне 200-300 гр съм издрънкала. Едно парченце курабийка, вчера две филийки козунак с локум, наобяд супер масивната порция заешко с картофи, после и ребърца..... Направо си се чудя как е възможно да съм качила само два килограма. :D От днеска само зелена салата с яйчица. Дано не взема да се опъпчивя с'а. :D :D :D
Абе, вие до тоалетна не ходите ли ?
FuckingFreak
04-16-2012, 11:30
^ Ми, съжалявам че нямам метаболизъм със скоростта на светлината. То ако беше така, нямаше да съм в тази тема въобще.
п.п.: Утре или други ден отивам на лекар точно за това, зависи коя смяна е. От както хапнах малко боклуци имам супер нередовния стомах.
Мале , мале значи не съм се опрасила само аз на Великден :D То не бяха козунаци, то не бяха сладки , то не бяха яйца нещо страшно беше и понеже си мисля, че във въглехидратния ден може да си се поглезя , аз направо се разпрах .....
От утре я започвам на ново и този път сериозно.Празници не празници това е положението.. със сигурност съм качила поне 2 кг.
ALetterFromTheSky
04-16-2012, 13:37
и аз почвам от утре ;ддд
koshtramba
04-16-2012, 13:49
^ Ми, съжалявам че нямам метаболизъм със скоростта на светлината. То ако беше така, нямаше да съм в тази тема въобще.
п.п.: Утре или други ден отивам на лекар точно за това, зависи коя смяна е. От както хапнах малко боклуци имам супер нередовния стомах.
Не, не, аз не се бъзиках. Наистина ми е чудно как се радвате, че за 2 дни сте качили 2 кг (като има хора като мен, които се опитват да ги качат с месеци, ядейки в промишлени количества), затова наистина питам как стоят нещата, защото ми е адски чудно! Реално погледнато количеството, което babity е погълнала се равнява горе-долу на 2 кг за тези 2 дена и ги е качила. Тва е невъзможно много, бре! А чак и за радост - не е...
ALetterFromTheSky
04-16-2012, 14:09
Не знам за бейбито ама аз от кафета и мюсли и пак се подувам :D не виждам на мен откъде ми идват тия 1,5(2)кг ;д
DownloadVirus
04-16-2012, 14:55
Напълно е нормално и повече от 2 кг..Даже е чудно защо само 2 кг...При всеки различно,но при мен може да играят нещата с близо 4-5 кг всеки ден ако съм на диета и почна да бухам въглехидрати......Нищо чудно няма....
Ама и аз съм една.. много ме е яд сега издула съм се като родилка и ме е страх да се кача на кантара...... ужаст
FuckingFreak
04-16-2012, 17:32
Не разбирате ли, че тия 2 кг не ви се лепят на бедрата и корема, а са ви в стомаха (червата). И те въобще не влияят на външния вид на човек, освен ако не се е натъпкал и корема да му се е издул малко. Ако все гладувате, каквото и да хапнете после, ще покаже + на кантара и само ще се панирате и ще си казвате какви големи свине сте. Глупости плътни.
koshtramba
04-16-2012, 19:04
^ И аз си мисля същото. Странни немислещи хора сте. :)
DownloadVirus
04-16-2012, 19:07
Не се вайкайте за 2 кг вода!
Това нищо не е аз сигурно съм качила за тоя ден 3-4 кила от 1-ви април до вчера бях само на плодове и зелени салати :Д и сега ме хванаха лудите ядох като за цяла седмица закуска и обяд нямаше чак към 16 изядох 4 пакетчета бисквити "Тук" :Д после и два панирани рибни бургера от херинга с 200г руска салата 3 резана кашкавал половин домат и за капак една ограмна купа сладолед "Фамилия" и още чувствам глад :Д нз на какво се дължи тоя апетит дали щото две седмици не съм яла нищо само плодове и салати знам ли...
ALetterFromTheSky
04-17-2012, 07:31
Oт това е и аз като не съм си у нас карам много стегнато ;д и дойда ли просто нещо се побърквам ям и пак усещам глад спокс ;д
titinkaa
04-17-2012, 10:05
Здравейте.
От днес съм на 90-дневната,този път ще се стремя да я спазвам колкото мога по стриктно.
Досега само съм чела форуми сега за първи път ще пиша . Днес отново започвам поредната диета .. която надявам се че няма да е провал както всяка друга .. Навила съм се да спазвам гладуването на Л. Ковачева. Видях изомителния резултат от нея върху една жена на 43 години .. То и тя ме запали и ми даде книгата и неините си лични насоки . Бързо се навивам за всичко и бързо се отказвам . Аз не ям почти нищо последните две години от както работя постоянно . Винаги съм имала ниско самочувствие заради само навиването ми или реалността че винаги съм си била дебеличка.. Никои от познатите ми неможе да ми даде реалните ми килограми аз имам най-много в корема паласките. Не съм се застоявала смисъл по цял ден съм на крак забързана в работата вдигам постоянно някви тежки неща почнах и да тичам и се надявам да постигна най-края резултата които най вероятно отново няма да ми е достатъчен защото нямам реална преценка за себе си ...
justasmile
04-17-2012, 10:31
^ Успех! Да има много минуси! Ти колко имаш да сваляш? ;дд
Една приятелка кара 90-дневната и стрикно я спазваше и свали само 7 кг (за 90дни).. а си е бая пълничка. Иначе, утре е часът ми за диетолог .. не знам да се радвам ли или да плача :( ;дд
За днес съм яла/пила: водааа (<3), (Закуска:) едно капучино, половин пакетче обикновени солети, (Обяд): 1/4 кренвришка и няколко суп. лъжички кисело мляко с овесени ядки ^^
за сега що-годе добре (сън)
oooo успокоихте ме, че и вие сте прекалили покрай Великден :))) Но вече съм си в къщи и ще държа нещата под контрол.Обаче много странно, че стопих паласките,а пък кантара не го отразява и сякаш и бричоветее ми понамаляха като се събличам забелязвам разлика, а пък дънките ми стоят по същия начин : | хммм
FuckingFreak
04-17-2012, 11:07
Кантара не е най-важен. Но въпреки, че от 2 дни не съм ходила на тоалетна и мога да се похваля вчера вечерта бях 49.6 кг. Супер много се надъхах, естествено има и видима разлика. Днес няма да мога да направя повече от 20 мин тренировка, защото съм на школа, а веднага след това на мач и супер много се ядосвам. Гледам всеки ден да уплътнявам с около 40 минути...
Мога да ви дам един съвет - танцувайте. Помага. Суупер много обичам да танцувам, ама бързо естествено. Разбих се вчера с една песен 3 поредни пъти. :з
и аз много обичам да танцувам но съм на квартира а когато танцувам искам да съм самичка и да си увелича а съседите се карат пък и рядко оставам самичка :) надявам се и като пия повече вода да ми се поуспокои и гадния целолит ... апък немога да се пусна да танцувам отпуснато и както ми харесва пред хора защото много ме е срам и няма да мога да се отпусна в някоя зала.. немога и да преживея фитнеса щото има такива опънати мацки .. и като се потна иии още повече се спичам ..
FuckingFreak
04-17-2012, 11:45
^ Трябва да се държиш по-свободно. Фитнеса не е моден подиум, а тези мацки, за да са така опънати са положили доста усилия, не мислиш ли?
Сега ще пусна няколко видеота със супер тренировки, които са за хора, нямащи време. Предполагам на всеки му се е отваряла някаква работа и не е имал никакво време, но има ли желание, има и начин.
1. http://www.youtube.com/watch?v=PLqxHdrOLTY
2. http://www.youtube.com/watch?v=JUpmaRzA8Q0
3. http://www.youtube.com/watch?v=S-VH0aTOOik - това доста ще ви поизпоти... :д
4. http://www.youtube.com/watch?v=Z_SP2ID3zjA
5. http://www.youtube.com/watch?v=15t6VMOA_Sg
6. http://www.youtube.com/watch?v=gM4DQ-0Vjnk
7. http://www.youtube.com/watch?v=EWLqlLMYSbY
Има и много други, можете да ги намерите като напишете в търсачката 10 minutes workout или гледате клиповете отстрани. Някои ме изпотяват доста дори без тежест. Ако на ден правите 2-3 различни пък е супер. Мисля, че са събрани доста добри упражнения само в 10 минути.
п.п. : Рекламата на Левис с надслов "Go forth" e егати мотивиращата...
благодаря много ще се възползвам от тренировките :)
^ Трябва да се държиш по-свободно. Фитнеса не е моден подиум, а тези мацки, за да са така опънати са положили доста усилия, не мислиш ли?
Сега ще пусна няколко видеота със супер тренировки, които са за хора, нямащи време. Предполагам на всеки му се е отваряла някаква работа и не е имал никакво време, но има ли желание, има и начин.
1. http://www.youtube.com/watch?v=PLqxHdrOLTY
2. http://www.youtube.com/watch?v=JUpmaRzA8Q0
3. http://www.youtube.com/watch?v=S-VH0aTOOik - това доста ще ви поизпоти... :д
4. http://www.youtube.com/watch?v=Z_SP2ID3zjA
5. http://www.youtube.com/watch?v=15t6VMOA_Sg
6. http://www.youtube.com/watch?v=gM4DQ-0Vjnk
7. http://www.youtube.com/watch?v=EWLqlLMYSbY
Има и много други, можете да ги намерите като напишете в търсачката 10 minutes workout или гледате клиповете отстрани. Някои ме изпотяват доста дори без тежест. Ако на ден правите 2-3 различни пък е супер. Мисля, че са събрани доста добри упражнения само в 10 минути.
п.п. : Рекламата на Левис с надслов "Go forth" e егати мотивиращата...
Еееееее евала , страхотни упражнения ! От кога търсех точно такива, какво ли не написах в търсачката на Youtube ама така и не намерих , пък и за хора които нямат време както аз напоследък .. чудно !
titinkaa
04-17-2012, 14:40
Има ли момичета,които са на 90-дневната в момента и скоро са я започнали?
titinkaa
04-17-2012, 15:09
Да.Аз днес, от начало :)
Е супер,че сме двете заедно. :)
Хихи добре колежке :) Какво яде днес?
titinkaa
04-17-2012, 15:51
Еми сутринта една ябълка,за обяд яйца и половин краставичка,вечеря таратор.През деня изпих 2 кафета и 1л вода
Почти като мен.Аз ядох сутринта ябълка, на обяд ме мързеше да търся пилешко месо и изядох две сварени яйца и салата от моркови и зеле , и сега вечерта пак салата моркови и зеле.
Да те питам във въглехидратния ден какво похапваш, че аз бая си набивам.... и май май нищо не правя :D.
cvetityyy98
04-17-2012, 15:54
Как успявате да изпиете 1-2 литра вода? Аз едно шише от 500 мл не мога :X. Как следите колко вода сте изпили за деня?
titinkaa
04-17-2012, 15:56
Почти като мен.Аз ядох сутринта ябълка, на обяд ме мързеше да търся пилешко месо и изядох две сварени яйца и салата от моркови и зеле , и сега вечерта пак салата моркови и зеле.
Да те питам във въглехидратния ден какво похапваш, че аз бая си набивам.... и май май нищо не правя :D.
Във въглехидратния ден ям макарони със захар,или филия със сладко.
titinkaa
04-17-2012, 15:57
Как успявате да изпиете 1-2 литра вода? Аз едно шише от 500 мл не мога :X. Как следите колко вода сте изпили за деня?
8 чаши с вода са 1,5-2л.
И аз не мога да я изпия всичката. Недей да се наливаш като се присетиш или като ти се пие примерно...