View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
cvetityyy98
04-17-2012, 16:03
мерси и на двете
Във въглехидратния ден ям макарони със захар,или филия със сладко.
Мерси :) .
justasmile
04-17-2012, 16:23
Ейй момичета, много съм горда сега от себе си ^^
Близо 1 час бях на велоергометъра и изхабих 600 калорийки ;дд
А вие как спотувате? - упражнения (прегледах клипчета от ю тюб на предната страничка), сутрин тичане, аеробика..?
Ейй момичета, много съм горда сега от себе си ^^
Близо 1 час бях на велоергометъра и изхабих 600 калорийки ;дд
А вие как спотувате? - упражнения (прегледах клипчета от ю тюб на предната страничка), сутрин тичане, аеробика..?
Поздравления:))))) . Аз със клипчетата от ю тюб или Тае Бо , че нямам много време за фитес...въпреки че там със сигурност е по-голям ефекта от вкъщи.
FuckingFreak
04-17-2012, 17:05
Аз супер много неща редувам-тичане по стълби, въже, аеробика вкъщи, велоергометър, други упражнения.
Не знам кво ми стана, ама днес от една ябълка в залата и сега 1 домат с парче сирене и кашкавал съм направо като пребита, много ми е тежко...
PullMeCloser
04-17-2012, 17:31
На мен стомаха ми се е подул от много ядене преди една седмица и сега го карам по-лекичко. Но искам да си стегна още малко вътрешната част на бедрата и на корема ми се иска да направя съвсееем леко изразени плочки. Нямам мазнини, плосък ми е корема, така че очаквам за около месец да има някакъв резултат.
Скачам на въже, стълби качвам, правя тае-бо, едни упражнения за корем и крака по половин час правя и тук-там тичам, когато намеря време за това. :Д Наистина очаквам до месец да има резултати, тъй като ми трябва съвсем малко. Дано не живея в илюзии.
Колкото до водата-ако близо до вас винаги си имате шишенце, ще пиете по-често. Преди около година и аз не пиех почти вода, но сега минимум литър и половина на ден си правя(само водата, без други течности). Лятото поне 3 литра пия. Наистина, сложете шише някъде до вас и ще се присещате да пиете по-често. :) И на малки глътчици, не е нужно да изгълтате едно шише на веднъж, то не е и хубаво. Аз след по-тежка тренировка си изпивам половин литър наведнъж, после ме боли корема яко.
FuckingFreak
04-17-2012, 18:51
Преди малко изгълтах половин литър за около половин час и се чувствах като родилка. :д
Вчера започнах гладуването амаа по едно време ми се дояде курабиика и хапнах трички обаче сутринта се налях с 1,5 л чай Стройна линия иии днеска сутринта се очистих сигорно за 2 дена на пред .. :) :Д днес съм си поставила 3 литра вода и 1 литър чай ама нормален с две ябълки :)
Тарикатче
04-18-2012, 07:40
И кво? Всеки ден гладуваш? Ква ти е целта? Отслабване.........
Такива сте шматки тук, че няма 2-ри като вас :Д
TheBeliever
04-18-2012, 07:47
И кво? Всеки ден гладуваш? Ква ти е целта? Отслабване.........
Такива сте шматки тук, че няма 2-ри като вас :Д
Остави я. Давам й не повече от седмица преди да се откаже и да започне да се тъпче от отчаяние.
Момиче, при толкова изписано за здравословното хранене и правилният подход при отслабване, ти се хвърляш на възможно най-вредното и неефикасно. Акъл въобще имаш ли?
sunnnnnnnn
04-18-2012, 09:02
Да ви питам колко калории съдържа
4 супени лъжици овесени ядки с малко сушени плодове 6типка канела и това залято с мляко ?
divacheee
04-18-2012, 09:23
Sun, говори в цифри :д
SamanthaJ
04-18-2012, 10:51
на мен днес ми е бобови храни и варива :Р на леща съм (sun)
на мен днес ми е бобови храни и варива :Р на леща съм (sun)
И на мен, ама ме мързеше да права леща и сега изядох 4 сма4кани варени картофа с чубрица и след малко салатка.
FuckingFreak
04-18-2012, 11:08
Тарикатче, моля те, не говори в множествено число и не ни поставяй всички под общ знаменател. :)
deni911, ако никога през живота си не си пила толкова много, спри да си поставяш цели и слез на земята, да не ти откаже някой бъбрек. По-добре яж от всичко и спортувай, отколкото да не ядеш нищо и да седиш по цял ден. С гладуване не се отслабва, каквото хапнеш, веднага ще се проличи на кантара, ама акъл за 2 стотинки. ;)
justasmile
04-18-2012, 12:25
deni911 недей с гладуване! По-нагоре и аз бях прочела, че ти дават само няколко дни преди да започнеш да се тъпчеш - прави са. Така няма да стане нищо, защото после ще си върнеш всичко... та даже и от горе ;/ Послушай ме.. казавам ти го от опит.. А дори и да издържия, след това капо хапваш нещо ще ти става тежко и може да ти хрумне да повръщаш... ;//
FuckingFreak
04-18-2012, 13:25
Каква мускулна треска имам, не е истина просто. Не си чувствам чувствата след почти едночасовата ми тренировка. Въх...
titinkaa
04-18-2012, 13:37
И на мен ми е бобов ден.Закусих ябълка,обядвах кафяв ориз с морков,и за вечеря пак ориз.
SamanthaJ
04-18-2012, 14:04
Каква мускулна треска имам, не е истина просто. Не си чувствам чувствата след почти едночасовата ми тренировка. Въх...
Утре пак същата тренировка и ще ти мине :Р
И при мен същата работа.Направих 3 различни от клипчетата с тренировките по 10 мин. които ти даде и всичко ме боли.Усещам как утре няма да мога да стана за даскало :D
FuckingFreak
04-18-2012, 16:05
След сън винаги мускулната треска е повече. Вчера нищо ми нямаше, цяла вечер на крака на мача и сутринта ела ме виж. И само си викам давай, давай, като раздвижиш, ще ти мине. Какво минаване, братя, то се засили. Затова и не спах следобед, въпреки че ми се спеше доста, просто не исках да ходя като пингвин цяла вечер след като стана :д
titinkaa
04-18-2012, 16:08
Като имате мускулна треска трябва да се движите повече,за да ви мине,иначе спрете ли се на едно място за дълго време и ви хваща повече мускулната.
Здравейте на всички :) Не съм писала в темата,дори посещавала форума от година сигурно.Но сега отново се завръщам :) От няколко месеца се въртя в порочен кръг на отслабване и надебеляване.Мисля да сложа край като започна 90 дневната диета и да се храня изключително здравословно,както и да спортувам :) В момента съм 62кг.,желаните от мен килограми са такива,при които да изглеждам добре и да се харесвам.Преди бях 52кг. и се чувствах страхотно.Но тези 10 кг. отгоре ми се отразяват изключително зле.
А не трябваше ли да се пие аспирин преди или след тренировки , за да нямаш мускулна треска ? Нещо такова май беше ;д
FuckingFreak
04-18-2012, 16:40
Да, ама не всяка тренировка. Иначе днес аз се движих доста, но след това ме заболя двойно. :д
Да, ама не всяка тренировка. Иначе днес аз се движих доста, но след това ме заболя двойно. :д
Е, утре ще видя как ще съм аз , че като имам мускулна съм като пенсионерите само сядам почивам и пак тръгвам :Д
TheBeliever
04-18-2012, 17:53
Ако се разтегнете хубаво след тренировка, мускулната треска е значително по-малко.
FuckingFreak
04-19-2012, 10:26
Сутринта бях 48.5 кг. Mother of Gods. Стана супер бързо... сега имам за цел 46 постоянни. Иначе съм свалила 1 или 2 см (малко не мога да се ориентирам на шивашкия метър линията точно кой см е :д) от бедрото..
linka9212
04-19-2012, 13:27
Здравейте! И аз се включвам към темата!
14.00h - 1 кофичка кисело мляко 0,1%
16.00h - 2 сварени яйца
към 17 мисля да хапна зелена залата :)
Добре ли е това меню? Искам да отслабна с 5-6 кг. Бягам 2-3 пъти в седмицата по 2-3 км.
И искам да попитам мога ли да пия прясно мляко с мед? Обожавам го просто. Но прясното мляко не ео безмаслено. Майка купува и го вари след това.Смисъл не е купешко от тези обезмаслените, които се продават в магазина.
Висока съм 1,70 и тежа 55кг., ако е от значение това :)
Здравейте! И аз се включвам към темата!
14.00h - 1 кофичка кисело мляко 0,1%
16.00h - 2 сварени яйца
към 17 мисля да хапна зелена залата :)
Добре ли е това меню? Искам да отслабна с 5-6 кг. Бягам 2-3 пъти в седмицата по 2-3 км.
И искам да попитам мога ли да пия прясно мляко с мед? Обожавам го просто. Но прясното мляко не ео безмаслено. Майка купува и го вари след това.Смисъл не е купешко от тези обезмаслените, които се продават в магазина.
Висока съм 1,70 и тежа 55кг., ако е от значение това :)
Е, че ти си със перфектните килограми и височина , на къде повече ще слабееш ?
Сутринта бях 48.5 кг. Mother of Gods. Стана супер бързо... сега имам за цел 46 постоянни. Иначе съм свалила 1 или 2 см (малко не мога да се ориентирам на шивашкия метър линията точно кой см е :д) от бедрото..
Поздравления, аз мисля да се премеря края на седмицата или направо другата, че ако не съм свалила нищо само ще се отчаям :Д
FuckingFreak
04-19-2012, 13:54
А сутринта закусвала ли си? Ако не си закусвала, яж нещо. Предполагам си на училище, но си взимай някакъв сандвич от вкъщи, не някой кроасан или вафла. Грешка е да не се яде сутрин. Иначе не е нужно да гладуваш, като гледам кг и височината ти, имаш бърз метаболизъм - наблегни на спорт повечко и ще си муцка за лятото.
linka9212
04-19-2012, 14:13
Не. Много сланини ми се натрупаха по стомаха и паласките.Дупето ми е по-голямо от преди.Като бях 50кг. бях супер. Сега въобще не се харесвам. Даже като си вдигна ръцете и висят отдолу едни сланинки (не знам как да го обясня). Сутринта не съм закусвала, защото бях на лекции и не ни пуснаха в почивка. Иначе си бях взела ябълка.
Много благодаря за отговорите.
Така и никой не ми каза за прясното мляко с мед :)
ALetterFromTheSky
04-19-2012, 15:03
Хей, аз съм 162 и съм 45/46 кг искам пак да си бъда 44 и днес менюто ми е супер тъпо-кола, кафе от машина, фибела за пиене и салата домати и краставица със сирене... много ли е ?! и ако някой даде пример за нещо по-добро :D
TheBeliever
04-19-2012, 15:19
Като видя в тема за диети "кола" и лошо ми става.
http://vbox7.com/play:b341208d&al=2&vid=325338 - изгледай го и следващия път преди да посегнеш към колата се сети за него.
ALetterFromTheSky
04-19-2012, 15:23
E, исках нещо студено и да е различно от вода и фрешове и така
TheBeliever
04-19-2012, 15:27
Ти си преценяваш. Но да пазиш диета и да пиеш кола е безсмислено.
FuckingFreak
04-19-2012, 15:33
Мога да ти предложа по-добро нещо-яж. Не дръж по цял ден на течности, защото както ще станеш 44 кг, когато и да си хапнещ, ще ги качваш и ще почваш пак с гладуването. Това са пълни тъпотии.
alleyy, ти си на 90 дневната нали? И аз уж я почнах, все ми я хвалят с резултати, но предпочетох изцяло да изключа тестото, пърженото и сладкото от менюто си.
linka9212
04-19-2012, 15:40
Мога да ти предложа по-добро нещо-яж. Не дръж по цял ден на течности, защото както ще станеш 44 кг, когато и да си хапнещ, ще ги качваш и ще почваш пак с гладуването. Това са пълни тъпотии.
alleyy, ти си на 90 дневната нали? И аз уж я почнах, все ми я хвалят с резултати, но предпочетох изцяло да изключа тестото, пърженото и сладкото от менюто си.
А спазваш ли часовете м/у храненията? Защото и аз мисля да я почвам от днес.. да ми е белтъчен, но съм яла през 2 часа, а не 4. В другите дни от диетата колко часа трябва да се спазват м/у яденията?
И за 3 път да попитам : Мога ли да пия прясно мляко с мед :Д
FuckingFreak
04-19-2012, 15:44
Ако почваш 90 дневната - не можеш да пиеш. Мой съвет - няма смисъл от нея. Но нека и другите кажат нещо по въпроса. Яде се през 4 часа (което прави точно 3 хранения на ден) и закуската е плод, а това са напълно грешни неща, поне аз се убедих за себе си... Ако го пиеш - по-добре да е на закуска или най-късно на обяд.
DownloadVirus
04-19-2012, 16:43
То и закуската и целият режим е грешен , ама ^^
FuckingFreak
04-19-2012, 16:48
Ами не съм много навътре с нещата, чувала съм добри работи за разделното хранене. Просто тези две неща, които написах, ме отказаха тотално от нея. Сутрин съм свикнала да закуся с нещо добро, което да даде старт на деня ми - купа мюсли с мляко, яйца или нещо такова, не да чакам 12 часа, за да си се наям като хората... Също така често ям следобедна закуска, или изяждам обяда си на 2 части - там такива неща не са позволени. Точно едни от най-важните неща за подрастващия организъм - животинските продукти са ограничени и фиксирани в един ден.. Тези, които могат, нека я спазват, аз не я искам.
TheBeliever
04-19-2012, 17:39
Можеш да спазваш принципите на разделното хранене и без да се водиш по 90 дневната.
И аз съм изключила тестото, пърженото и сладкото освен като е въглехидратен ден тогава ям сладко.При мен поне има ефект и с упражненията които правя още по-голям, а и като видях темата за 90-дневната в бг мама и им видях резултатите тогава реших да я почна, иначе и аз бях против нея.
Можеш да спазваш принципите на разделното хранене и без да се водиш по 90 дневната.
И ти си прав/а има и такива хранителни режими с разделно хранене.Специално за мене и от мнения на мои познати с разделно хранене се постигат хубави резултати, дори и да не спазваш 90 дневната, а само като се храниш разделно.
linka9212
04-19-2012, 19:41
И аз съм изключила тестото, пърженото и сладкото освен като е въглехидратен ден тогава ям сладко.При мен поне има ефект и с упражненията които правя още по-голям, а и като видях темата за 90-дневната в бг мама и им видях резултатите тогава реших да я почна, иначе и аз бях против нея.
В белтъчния ден трябва да се яде през 4 часа, а в другите ? И позволено ли е да ядем мед и в кой ден?
Ти кой ден си? Смъкнала ли си кг до сега ?
Успех и много минусчета ти желая. Както на теб, така и на всички, опитващи се да се отърват от гадните кг.
DownloadVirus
04-19-2012, 20:15
В белтъчния ден трябва да се яде през 4 часа, а в другите ? И позволено ли е да ядем мед и в кой ден?
Успех и много минусчета ти желая. Както на теб, така и на всички, опитващи се да се отърват от гадните кг.
Медът е въглехидрат.Следва,че във въглехидратен ден....
Добре, как е възможно. Да съм смъкнала 2кг и да съм качила по 2см на талия и ханш. Направо вече и сама се хвърлям в тъча...
Днес съм на въглехидратния, утре плодовия. Както каза DownloadVirus меда е въглехидрат и се яде във въглехидратния ден.
Успех и на теб :) .
FuckingFreak
04-20-2012, 10:40
Ами аз като цяло се храня разделно, яденето ми включва животински продукти, плодове и зеленчуци главно..
DownloadVirus
04-20-2012, 11:53
Добре, как е възможно. Да съм смъкнала 2кг и да съм качила по 2см на талия и ханш. Направо вече и сама се хвърлям в тъча...
Мери сутрин на гладно,ако коремът го мериш издут е нормално да си +см тук-таме.
linka9212
04-20-2012, 14:08
Днес се изложих!
З:2 ябълки
2-ра : ябълка
О: филийка пълнозърнест хляб с топено сирене и 100гр. фъстъци
СЗ: 1 жълтък и 3 маслинки
В: Орехи с мед (по-голяма простотия от това не можах да направя.. ама..)
и 1 свински гърди (такова като пушено месео от магазина) 1 пръст на дебелена е парчето
ALetterFromTheSky
04-20-2012, 14:13
И смяташ, че това е излагане?! А, еми да, толкова е малко, че се излагаш...
linka9212
04-20-2012, 14:44
И смяташ, че това е излагане?! А, еми да, толкова е малко, че се излагаш...
Как малко?! Това са около 2000 kcal.. при положение,че ако искам да си запазя теглото трбва да пиемам 1900.. а аз искам да отслабна,т.е. трябва да са по-малко и от това
ALetterFromTheSky
04-20-2012, 14:57
e с тия свински гърди вече е друго ;д сори
и аз искам да го запазя, а то не ;д и все варирам 44-45-46 . Какво ли не пробвах, не ям вредни храни, само с пиенето е друго- с тия коли, бири, уискита.
linka9212
04-20-2012, 15:09
Ах то проблема не е в тях .. аз хапнах съвсем малко. Ама този мед с орехи където го ядох.. калорийна бомба направо..
DownloadVirus
04-20-2012, 15:31
Днес се изложих!
З:2 ябълки
2-ра : ябълка
О: филийка пълнозърнест хляб с топено сирене и 100гр. фъстъци
СЗ: 1 жълтък и 3 маслинки
В: Орехи с мед (по-голяма простотия от това не можах да направя.. ама..)
и 1 свински гърди (такова като пушено месео от магазина) 1 пръст на дебелена е парчето
С тия топени сирена и хляб наистина си се изложила :D Вечерята от орехи и мед няма да коментирам..
FuckingFreak
04-20-2012, 19:17
Всъщност не мисля, че е 2000 килокалории. Фъстъците са ти грубо 600, много зависи от това колко орехи си изяла, но можеш и тях да сложиш около 200-300. Медът ти е около 100, също както и филийката. Останалите неща са добре.
DownloadVirus
04-20-2012, 19:43
Тя като не тегли може само да гадаем колко е.. :D Може да е 50 грама мед може да е 100..Орехите същата работа..Ама 100 калории от мед са към 20 грама мед,тоест по-малко от една голяма супена лъжица.
titinkaa
04-21-2012, 06:24
На 90-дневната съм.След първата четворка съм -1,100 кг
На 90-дневната съм.След първата четворка съм -1,100 кг
А тренираш ли нещо или само с диетата?
FuckingFreak
04-21-2012, 08:48
DownloadVirus, аз знам, че медът е около 300 ккал за 100гр.
titinkaa
04-21-2012, 09:20
А тренираш ли нещо или само с диетата?
Само с диетата,но гледам по-възможност да ходя много.Поне,като не тренирам друго това да правя.
DownloadVirus
04-21-2012, 10:17
DownloadVirus, аз знам, че медът е около 300 ккал за 100гр.
Толкова е.Ти казваш само 100 калории,което е много малко...
На мен днеска ми е белтъчен ден и ядох ;
Закуска - 1 ябълка
Обяд - Кренвирши със кашкавал в микроволновата и шопска салата
И вечерята ще е само шопска салата
Добре ли е за днеска, че нещо сравнение с другите дни множко ми се видя :D ?
titinkaa
04-21-2012, 12:46
Закуска - 1 ябълка
не се смесват млечни с месо
Е, много хубаво направих значи.. няма що.
choparkopar
04-21-2012, 13:40
Не мога да разбера...да казвате, че яденето на орехи е "излагане" ! Май не случайно българските младежи са на първо място по затъпяване, трябва да си храните мозъка преди всичко, а по-подходящо нещо за него от орехите няма.
FuckingFreak
04-21-2012, 14:49
Първо се научи по кое време на деня какво се яде, защото явно не знаеш и тогава ни говори кой е затъпял и кой трябва да си храни мозъка. Като се имаш за интелигентен/на щеше да знаеш как се пише "неслучайно"
DownloadVirus
04-21-2012, 14:49
Закуска - 1 ябълка
Къде ти е белтъка? xahaxhahx
Къде ти е белтъка? xahaxhahx
Ох, мани мани че ме е яд , днеска се изложих.Утре ще си го направя както си му е реда.
Титинке, какво ще ядеш утре?
titinkaa
04-21-2012, 16:52
Титинке, какво ще ядеш утре?
Или задушени картофи със зеленчуци или леща
DownloadVirus
04-21-2012, 17:53
Вий във варивата хич не ебавате кво е протеин кво е въглен е да ебеш мааму :D
divacheee
04-21-2012, 18:28
Закуска - 1 ябълка
Много ?! Наистина ли мислиш, че това е много ...
http://prikachi.com/images/675/4674675r.jpg ето моето меню за днес... въпреки, че не е много за показване .. Обяда хич го няма, но бях в движение и нямаше как :д ..
ALetterFromTheSky
04-21-2012, 18:48
Че откога ганджата има калории?! ако става въпрос за такава де ;ддд
FuckingFreak
04-21-2012, 18:52
Утре съм на Рилския манастир и мойте стабилно ще нагъват мекичкиии. Аз съм на 200 г пушена шунка за обяд :д
divacheee
04-21-2012, 18:53
Че откога ганджата има калории?! ако става въпрос за такава де ;ддд
става въпрос за зелена салата :Д
FuckingFreak
04-21-2012, 19:06
Иначе няма ли кой да се похвали с резултати...
Майка ми е супер досадна жена. Казвам й че съм яла 2 яйца за обяд и ми отвръща, че това не било ядене. Кара ме да ям по 2 пъти, което естествено не става по нейната воля...
ALetterFromTheSky
04-21-2012, 19:12
Аз днес съм на две купи мюсли и ягоди , вода и още некви простотии, а утре мисля само някаква салата евентуално и вода през няколко часа ;д
DownloadVirus
04-21-2012, 20:36
Много ?! Наистина ли мислиш, че това е много ...
http://prikachi.com/images/675/4674675r.jpg ето моето меню за днес... въпреки, че не е много за показване .. Обяда хич го няма, но бях в движение и нямаше как :д ..
тва всеки ден за да качваш ли
divacheee
04-22-2012, 01:33
Да качвам ?! о.0 Пич, свалям си всеки месец по 3 кг мин ... :д .. не бързам за повече :д
DownloadVirus
04-22-2012, 09:36
Ми с по въглен 2x протеин кво да правиш.. Смятай тогава какво сваляш.....
divacheee
04-22-2012, 09:59
Така се получи заради сладоледа и ябълките ( те са 80гр въглехидрат) :д Ако си бях в нас там щеше да е пилешко месо и въглехидрата щеше да е 0 :д .. днес за обяд съм си приготвила котлет от акула :д
justasmile
04-22-2012, 13:41
1-ви ден на режима на диетолога :)
З: 1/2 краставица и 1/2 резън сирене
М: 2 белтъка и морков и нещо и 20 бадема (малко бяха излишни)
О: Зелена салата с краставица, 1 парченце луканка и многооооо малко телешко (говоря за 2-3 хапки, че не ми хареса особено ;д)
М: бадеми и кашу (сурови.. и не трябваше да ги ям... но нищо ;д) и 200гр. кисело мляко с 3 чаени лъжички овесени ядки и 1 ленено семе
В: Мисля 1/2 краставица със зелена салата :)
Като за първи ден - добре. Прегреших с 1 хапка торта и малко ядки в повече.. но като за първи ден - добре ;дд
DownloadVirus
04-22-2012, 15:30
Така се получи заради сладоледа и ябълките ( те са 80гр въглехидрат) :д Ако си бях в нас там щеше да е пилешко месо и въглехидрата щеше да е 0 :д .. днес за обяд съм си приготвила котлет от акула :д
Да бе,тъй по става:D
1-ви ден на режима на диетолога :)
З: 1/2 краставица и 1/2 резън сирене
М: 2 белтъка и морков и нещо и 20 бадема (малко бяха излишни)
О: Зелена салата с краставица, 1 парченце луканка и многооооо малко телешко (говоря за 2-3 хапки, че не ми хареса особено ;д)
М: бадеми и кашу (сурови.. и не трябваше да ги ям... но нищо ;д) и 200гр. кисело мляко с 3 чаени лъжички овесени ядки и 1 ленено семе
В: Мисля 1/2 краставица със зелена салата :)
Като за първи ден - добре. Прегреших с 1 хапка торта и малко ядки в повече.. но като за първи ден - добре ;дд
Бахти диетолога hahaha :D Вечеря с краставица и салата
ALetterFromTheSky
04-22-2012, 16:27
И аз това щях да напиша ;ддд никакъв диетолог не е ама айде :)
titinkaa
04-22-2012, 17:09
Тоя диетолог ще те умори от глад.
divacheee
04-22-2012, 17:47
Понеже не ми се пише цялото меню давам по съкратената процедура :д .. Б: 105,62гр. В: 35,08гр. М: 66,9гр. или общо 1165кк :Д
Чакам включване от DownloadVirus :)
едит: Пич, кажи как се казваш, че никовете все ги сменяш ;д то не беше HolyShit, DownloadVirus ... и те така :Д
FuckingFreak
04-22-2012, 17:58
За тази седмица ми се събират общо 5 дни екскурзии, пътувания и тнт. Бихте ли ми предложили какво да ям в автобуса? Мислех ябълка, но стомахът ми е чувствителен, ще ми идва мц и се очаква да ми се гади, ще пия хапче, но все пак. Филии почти никога не съм яла, защото ми става тежко, но може да опитам. Чакам съвети :д
За тази седмица ми се събират общо 5 дни екскурзии, пътувания и тнт. Бихте ли ми предложили какво да ям в автобуса? Мислех ябълка, но стомахът ми е чувствителен, ще ми идва мц и се очаква да ми се гади, ще пия хапче, но все пак. Филии почти никога не съм яла, защото ми става тежко, но може да опитам. Чакам съвети :д
Еми, може да си носиш някакво ядене в кутийки примерно :D
FuckingFreak
04-22-2012, 18:38
Да, то ясно, че ще е ядене. Ама примерно няма да мъкна с мен мусака или пълнени чушки. :Д
Еми вземи си ябълки нещо, плодове по-леко то нали се броят за едно ядене .
FuckingFreak
04-22-2012, 19:20
Май го измислих. За закуска ще е плодова салата от банан, киви и ябълка, заедно с малко кисело мляко, а за по-късно най-вероятно пилешко месо.
DownloadVirus
04-22-2012, 20:18
Понеже не ми се пише цялото меню давам по съкратената процедура :д .. Б: 105,62гр. В: 35,08гр. М: 66,9гр. или общо 1165кк :Д
Чакам включване от DownloadVirus :)
едит: Пич, кажи как се казваш, че никовете все ги сменяш ;д то не беше HolyShit, DownloadVirus ... и те така :Д
Вирус съм в момента :D Сигурна бъди :D
А храната ти много малко ми се вижда..За около 45 кг момиче г-д става.
DownloadVirus
04-22-2012, 20:20
Май го измислих. За закуска ще е плодова салата от банан, киви и ябълка, заедно с малко кисело мляко, а за по-късно най-вероятно пилешко месо.
Аз като съм навън някъде и няма кво вземам кофичка кисело мляко разклащам да направя на айрян и с 2-3 банана :D
Иначе ядки също стават! Кутиики с месо - ДА Рецепти също ..Направи си протеинови вафли,направи си палачинки с овес яйца какао и това е.Като свършат караш на плодове мляко банани и тн..
divacheee
04-23-2012, 05:04
Вирус съм в момента :D Сигурна бъди :D
А храната ти много малко ми се вижда..За около 45 кг момиче г-д става.
Tи винаги имаш някакви забележки :D
FuckingFreak
04-23-2012, 06:48
Днес мааалко се успах за училище и си останах вкъщи. Нещо кантара много не ме радва така като показва +сове, а не съм правила нищо различно. Остават още около 3 кг и ми се прокрадва идеята, че до юли месец няма да са свалени.
Иначе предложението за протеиновата вафла (бар) е добро. Гледах видеота в ютуб, но всички от тях са правени от билдъри, които слагат протеинов прах вътре - аз нямам такива намерения. :Д Ще пробвам с овесени ядки, белтък, малко кисело мляко, стафиди, какао на прах, канела и подсладител. Понеже там не търпят термична обработка, ами ги слагат в хладилник, това нещо няма ли да се стопли и да стане на каша? Може би ще пробвам да ги изпека. :Д А дали е добре да ги ям преди тренировка?
divacheee
04-23-2012, 07:06
^ не се тегли всеки ден .. избери си една дата (примерно първо число от месеца) и се тегли само тогава .. 01.05 - 01.06 .. и те така :)
FuckingFreak
04-23-2012, 08:16
Не се тегля всеки ден, теглих се преди около седмица. Но иначе ще послушам съвета ти. Сега с с тия пътувания няма да мога да направя ни една тренировка 4 дни...
След малко ще ходя да си взема мюсли от магазина, най-вероятно с 40% плодове, че мойто го изядох за няма и 2 седмици :д
DownloadVirus
04-23-2012, 11:33
Tи винаги имаш някакви забележки :D
Не винаги.Просто с няма и 1200 калории..Казах ти принципно килограмите.
divacheee
04-23-2012, 11:52
Да бе, няма проблем ! Приемам критика от хора, които виждам, че са по-наясно с нещата от мен. Истината е, че не съм гладувала .. просто като сложа някоя голяма салата, която е някакви си мижеви 50 кк (250гр, краставици са 37кк :Д ) .. и така се получава :D .. На всяко ядене имам 200гр. яйца/риба/месо и голяма салата :)
Исках да те питам имаш ли дневник в bb-team .. интересно ми е да го прочета :)
FuckingFreak
04-24-2012, 18:06
Еее кво стана, загуби се темата из страниците...
Преди малко си спретнах едни бързи бисквити с мюсли, мляко, яйца, ябълки, орехи и канела и мисля утре да ги пробвам за закуска какво представляват :д
Аз сутрин пропускам закуската от 2-та еднакви плода заради даскало, та днеска съм само на една пържола и зелена салата с краставици, довечера пак салата.
divacheee
04-25-2012, 16:15
Аз сутрин пропускам закуската от 2-та еднакви плода заради даскало, та днеска съм само на една пържола и зелена салата с краставици, довечера пак салата.
Сложи и пържола довечера.. недей само със салатка :Д
FuckingFreak
04-25-2012, 17:23
Защо не ядеш преди даскало или в него? Аз дори и да закусвам вкъщи, често хапвам плод там.
angelxbaby
04-25-2012, 19:05
Хей, а какво тренирате ? Някой да е пробвал 30 day shred ? :)))
cvetityyy98
04-25-2012, 19:13
Аз правя Pump it up, Tae bo и си търся различни клипчета в youtube
ALetterFromTheSky
04-25-2012, 19:15
пилатес и аеробика
FuckingFreak
04-25-2012, 19:24
Всеки ден различно тренирам, без неделя, но гледам тренировката ми да е минимум 30 минути.
Защо не ядеш преди даскало или в него? Аз дори и да закусвам вкъщи, често хапвам плод там.
Еми не знам от мързел , а и не съм свикнала да закусвам камоли плодове.
FuckingFreak
04-25-2012, 19:35
А пък като не закусваш, толкова по-зле за теб.
BrunettesDoItBetter
04-26-2012, 07:43
Ох, много ми е кофти. Сутринта като станах реших, че ще си хапна една вафла, че отдавна ми се яде сладко.. Пък то какво стана изядох цели 4! :( Та да ви питам, ако цял ден не ям нищо и за вечеря салата, калориите се получават добре и няма да кача нищо, нали? :(
ALetterFromTheSky
04-26-2012, 08:06
Споко надали ще си качила, аз вчера се налях с 4594549 кола, кафета и накрая изядох огромна купа салата и още сто литра вода и няма промяна в кг-мите ми ;дддд . Даже сигурно ще смъкнеш, защото това си е доста малко храна
divacheee
04-26-2012, 08:19
Та да ви питам, ако цял ден не ям нищо и за вечеря салата, калориите се получават добре и няма да кача нищо, нали? :(
Това ще е най-голямата глупост, която можеш да направиш ! Важно е от какво са калориите, не толкова броя им :д .. с тея вафли не мисли, че си дала нещо качествено на организма си...
BrunettesDoItBetter
04-26-2012, 08:39
Знам, но няма какво да направя вече, нямам намерение да повръщам насила. Но по-добре да не ям нищо цял ден, искам да си запазя килограмите.
divacheee
04-26-2012, 09:10
^ Кой те кара да повръщаш на сила .. продължи си деня нормално ..
ALetterFromTheSky
04-26-2012, 09:23
оф и ти ли почваш като онази анорексо-булимичка ? Я, се осъзнай- не бива да се страхуваш от храната, тя е витална за съществуването...
CherryBell13
04-26-2012, 09:51
Някой може ли да ми каже как да се преборя с долната част на корема? Не ям пържено, тестено и сладко и гледам закуската ми винаги да е плод както и да пия много вода, но разбрах, че коремните преси няма да помогнат. Ако на някой му се занимава да ми обясни ще съм много благодарна :D
DownloadVirus
04-26-2012, 12:29
Някой може ли да ми каже как да се преборя с долната част на корема? Не ям пържено, тестено и сладко и гледам закуската ми винаги да е плод както и да пия много вода, но разбрах, че коремните преси няма да помогнат. Ако на някой му се занимава да ми обясни ще съм много благодарна :D
То ако стигаше само това всички щяхме да сме железни.гледай кво ти е ОКБ и гледай да имаш дефицит , тичай вдигай бутай и се получават нещата.
divacheee
04-26-2012, 13:39
тичай вдигай бутай и се получават нещата.
Бас държа, че не те е разбрала ;д
Ем' то и аз не го разбрах. Аз продължавам да си лавирам между 77-80 без промяна, но това е защото напоследък съм крайно несериозна. Тази седмица съм се смляла от ядене и съм на -, а вкъщи и да гладувам, пак съм все с поне малко +. Странни аномалии се наблюдават при мен... Трябва да се стегна, че и на тренировки не съм стъпвала доста време, но поне болежките ми преминаха и няма да съм като от олово утре като цъфна в залата.
ALetterFromTheSky, к'ва аеробика?
Едит: Някой нещо да е чувал за т'ва...събитие на 28-ми в Пловдив. Няк'ви инструктори в невиждани и нечувани от мен дисциплини ще правят демострации (в Панаира, ако не се лъжа). Заслужава ли си парите, 'щото чух, че входа бил 20лв или е само от инструктори за инструктори?
ALetterFromTheSky
04-26-2012, 14:55
Ами, изтееглих си някакви - с гирички , клекове, наклони -ала бала има много в Нета
ALetterFromTheSky
04-26-2012, 15:02
Аз искам да питам понеже днеес пътувам и ще съм късно вкъщи, а отсега умирам от глад ;д какво можее да хапна към 10, или изобщо да не ям, въпреки, че днес нямах време и ми е гаддно да легна гладна...
DownloadVirus
04-26-2012, 17:18
някое яйцe и една салата.
Аз искам да питам понеже днеес пътувам и ще съм късно вкъщи, а отсега умирам от глад ;д какво можее да хапна към 10, или изобщо да не ям, въпреки, че днес нямах време и ми е гаддно да легна гладна...
Еми по - добре яж плод нещо , че не е полезно да се яде толкова късно, ама не знам ти сваляш или качваш ;D ?
Аз днеска като за бобови и варива ядох сладка царевица от консерва на обяд и зелена салата, а вечерта само салатата.
ALetterFromTheSky
04-26-2012, 18:20
по-скоро да поддържам ;д
ALetterFromTheSky
04-26-2012, 20:52
Хапнах си хич да не е;д утре мисля да карам на едно фрапе и мюсли с ягоди за закуска- малко, много ?
TheBeliever
04-27-2012, 05:59
Хапнах си хич да не е;д утре мисля да карам на едно фрапе и мюсли с ягоди за закуска- малко, много ?
Много малко. И как въобще може да ти мине през главата, че подобно "меню" е много?
DownloadVirus
04-27-2012, 09:39
Много малко. И как въобще може да ти мине през главата, че подобно "меню" е много?
Всъщност не казва грамаж и за това не може да се определи дали е много или малко,но пророкувам,че ще е малко :)
Стомаха ми толкова много свикна да се грижа за него и да му давам само здравословна храна,че вчера когато прегреших и ядох бирени фъстъци имах киселини : ( Просто вече никакви такива боклуци няма да ям !! А пък сладко не съм близвала от супер много време и много ми е добре така :)) ОТ 55кг. сега съм 52кг. .Трудно ми е да спра хляба,но и него го намалявам малко по малко.. Още малко ми остана,дано скоро успея да се оттърва от излишните мазнини.. :)))
А вашите диети/режими ,тренировки как вървят ???
ALetterFromTheSky
04-28-2012, 09:48
Браво за резултатите :)))
При мен все цикли на 45, 46 - горе-долу-горе-долу . Писна ми :D Искам да ги докарам до 44, 45 и да си стоят така . Правя си упражнения не ям мазно, пържено, нито хляб, сладко също пък кел файда ;д
Остана ми още малко и още по-малко време за осъществяването му : ( ии нямам сили вече,толкова топло стана и знам,че има многоо малко време вече трябваше да съм постигнала това,което искам ... и сега да си купувам дрехи вече .. Уффф,а този месец ще е идеален за плаж,а аз си мразя тялото ;с Трябва да се стягам още повечее... :)
Успех на всиччки !
Хайде пишете и другите де... темата направооо замря .
FuckingFreak
04-29-2012, 17:14
Прибрах се най-накрая. Мога да се похваля с никакви прегрешения през цялата екскурзия, абсолютно никакъв алкохол, всичко ток и жици. В Мак Доналдс всички ме гледаха супер странно, тъй като ядох само салата. Краката ми се разкачиха от ходене. Първия ден като ме бяха накачили нервите, си ги излях в правене на коремни преси. Тези от мойта стая бяха с някаква "уау" физиономия, щом ме видяха по бельо, изненадаха се доста приятно по техните думи.
От утре иначе си продължавам редовните тренировки 6 пъти в седмицата.
titinkaa
04-30-2012, 11:50
При мен всичко върви добре.До тук 2кг свалени.
kalpazanka
04-30-2012, 12:27
Събирам се вече в полички размер S, но имам чувството, че трябва да съм 49 кг, за да ми стоят добре. А на ръст 175 см не е добра идея :D
SamanthaJ
04-30-2012, 12:35
Белтъчен ден:
Закуска: виенско кафе ;х :д
Обяд: Омлет и салата и 1 филия пълнозърнест хляб
Вечеря: 1/2
FuckingFreak
04-30-2012, 12:47
До преди малко правих тае бо и направо съм вир вода. Преди го правех супер посредствено и се чудех тия от клипа защо са така изпотени. Сега влагах всичко от себе си в ударите и честно казано нямам никакви сили за нищо повече, освен 120 коремни. Скоро ще постна снимка на прогреса на корема ми. :Д
SamanthaJ
04-30-2012, 16:37
^
чакаме (sun)
иначе аз днес 40 мин кадио; 10 мин още някакви упражнения и 80 коремни преси добре върви :Р
DisappointedDreamer
04-30-2012, 16:42
До преди малко правих тае бо и направо съм вир вода. Преди го правех супер посредствено и се чудех тия от клипа защо са така изпотени. Сега влагах всичко от себе си в ударите и честно казано нямам никакви сили за нищо повече, освен 120 коремни. Скоро ще постна снимка на прогреса на корема ми. :Д
Я дай линк на тае бо клипчета?
хора как се надъхвате да си правите упражненията всеки ден ?? О.о имах волята да спра сладкото,най-голямата ми страст (вече бивша ),но за тренирането ми е малко по-трудно ..
TheBeliever
04-30-2012, 18:05
Приеми го като част от сутрешния/следобедния си тоалет. Като миенето на зъби и почистването на грима. И не гледай на тренировките като на задължение, а като на разтоварваща част от денят ти, време да останеш насаме с мислите си и да се погрижиш за себе си.
lolly94dolly
04-30-2012, 18:17
ok, ot dnes po4vam 90- дневната диета. Положението е страшно. свалих 10кг преди време и после качих 25 ;( . като си говорим за йо-йо ефект ;D. дали за 1 месец мога да сваля повече от 5 кг?
cvetityyy98
04-30-2012, 19:09
зависи колко имаш да сваляш
FuckingFreak
04-30-2012, 20:26
Как се мотивирам ли? С това, че като цяло съм голям инат и когато искам нещо, го получавам. Свикнала съм да е така и независимо по какъв начин ще получа това, което съм си наумила, то трябва да се случи. Помисли си наистина какво желаеш и ако това е да отслабнеш - не се колебай. След 3тия ден няма да ти прави вече впечатление, аз тренирам без неделя.
едит: Някой да ме светне какво да ям след тренировка. По принцип го карам на плодове, ама знам ли дали е правилно..
DownloadVirus
04-30-2012, 20:42
белтъци яж или месо пилешко телешко или риба(препоръчително да не е мазна)
FuckingFreak
04-30-2012, 21:15
Как да си готвя рибата? Пържена не, а печена ми се струва гадна :Д Иначе бих пробвала това с белтъците. Казаха ми вместо 2 яйца било по-добре 1 и 2 белтъка. Ама какво правим с жълтъците?
DownloadVirus
04-30-2012, 22:41
Евентуално ги отделяш и хвърляш.. :)
А с 1-2 белтъка не си за никъде.....
SamanthaJ
05-01-2012, 05:16
хора как се надъхвате да си правите упражненията всеки ден ?? О.о имах волята да спра сладкото,най-голямата ми страст (вече бивша ),но за тренирането ми е малко по-трудно ..
знаеш ли как... облечи някой секси потник и се гледай в огледалото в стаята си :Р
поне аз така се надъхвам
SamanthaJ
05-01-2012, 05:20
а някой знае ли как да си направя пълнозърнести палачинки за въглехидратния ден :?
divacheee
05-01-2012, 07:00
Аз си ги правя с овесени ядки ... смилам ги на брашно .. и след това процедурата я знаеш :)
ALetterFromTheSky
05-01-2012, 08:00
Лелеее, мацки, и аз почвам неква диета , тая 90-дневната май, че днес приятеля ми ме попита ' да не си напълняла, вика така си по-добре.." аз си мислех че съм добре на 46 и 2 кг не си личат ама явно си личи , знам ли :D ... че има и малка вероятност от някой гаф да съм напълнялла смис на корем, сещате се ;д . Ако е така май няма смисъл от диетите ...
DownloadVirus
05-01-2012, 08:52
Много ясно,че ще си личи....Ако качваш само мазнина........Това не е добър знак,значи че храненето или тренировката или в повечето случаи и двете куцат и то много.
Аз под диета, разбирам тренировка, спорт. Хич не ми харесва вече, че повечето "закръглени" нямат хъс и си мислят, че като не ядат и си стоят вкъщи, ще отслабнат. Е, не е така :) Хващайте се в ръце, започвайте да се занимавате с някакъв спорт (не гребане с лъжица) и резултатите ще са налице :)
ALetterFromTheSky
05-01-2012, 09:06
Eдва ли смисъл освен вкъщи ходя и на фитнес с инструктор и на зумба един път в седмицата, ... говорех, че има доста шанс да съм бременна и затова :D
TheBeliever
05-01-2012, 09:12
Бременността започва да личи около третия месец. По-вероятно е да са сланинки.
kalpazanka
05-01-2012, 09:14
Лелеее, мацки, и аз почвам неква диета , тая 90-дневната май, че днес приятеля ми ме попита ' да не си напълняла, вика така си по-добре.." аз си мислех че съм добре на 46 и 2 кг не си личат ама явно си личи , знам ли :D ... че има и малка вероятност от някой гаф да съм напълнялла смис на корем, сещате се ;д . Ако е така май няма смисъл от диетите ...
Има смисъл от диетите, ако целиш забременяване скоро. Едно е да започнеш да трупаш от по-малка изходна телесна маса, друго е да си качила килца преди забременяването, по време на бременността да качиш още 12 /колкото е нормално/ и след раждането да ти излязат през носа и всички останали възможни дупки едва ли не.
;)
ALetterFromTheSky
05-01-2012, 09:40
Така е :) Ами дано всичко е за хубаво ... (:
cvetityyy98
05-01-2012, 16:04
Успях да убедя майка ми сутрин да ходим да бягаме, докато съм втора смяна. Ще видим след колко време ще се откажем. Дано да не е скоро ... :D
DisappointedDreamer
05-01-2012, 17:08
^ Хей, браво! 8-) Аз мисля сега лятото като се върна при мойте старци, да убедя баща ми да излизаме заедно вечер да търчим.
Аз искам да питам : като тренирам и спазвам 90 дневната ще натрупам ли повече мускулна маса и по - бавно ли ще отслабна или по - добре първо да отслабна пък после да тренирам , за да се стегна.Дано сте ме разбрали какво искам да кажа.
titinkaa
05-01-2012, 19:11
^Според мен тренирай по време на диетата,но някакви по-леки упражнения.Не се натоварвай с тежки,иначе ще задържаш на едно място и по този начин само поддържаш кг.
^Според мен тренирай по време на диетата,но някакви по-леки упражнения.Не се натоварвай с тежки,иначе ще задържаш на едно място и по този начин само поддържаш кг.
Какво речи? :razz:
Тренирай по време на отслабването. Момиче си и, ако щеш да се зориш, нема да качиш мускули. Ще ти трябват години да наддадеш качествено на мускулна маса. За сметка на това тежките упражнения ще те стегнат и едновременно с това ще отслабнеш.
да се включа и аз ..
мисля за утре менюто ми да е :
-прясно мляко с овесени ядки
-едно яйце със сирене
-салата
-едно яйце със сирене
..и да се надяваме поне 2 литра вода :)
според вас много ли е количеството на храната или не ??
divacheee
05-01-2012, 19:33
^ Малко е .. МНОГО малко
ми тогава ще прибавя и някакъв плод :)
TheBeliever
05-01-2012, 19:47
Пф.. плод. Събери сиренето и яйцата в едно хранене и им сложи зеленчук. Вкарай шепа ядки и кисело млекце за междинни и леко месце със салатка за вечеря.
Днес се ровех из форума на мамите за разни глупости и попаднах на една тема,в която мамите си броят калориите и се зачудих дали и сред слабеещите тук има броящи хора :) А и ми е любопитно,какво ви е мнението за това?Аз до сега не съм се замисляла,колко калории приемам,но реших през следващите няколко дни да го направя за да видя около колко калории приемам :)
Между другото се завръщам при вас,защото имам да свалям 5-7кг.,които най-нагло се завърнаха след 4 месеца редовни купони по 1-2 пъти в седмицата,доста хляб и липса на всяк'ви упражнения :D Тоя път ще е без диета,защото не бързам,но за сметка на това ще гледам за това време да си изградя нови хранителни навици,че с това ядене по 1-2 пъти на ден и то предимно вечер преди да легна си е*ах майката (с извинение) на организма :) А и ще гледам пак да свикна с редовните упражнения по 5 дни в седмицата,защото когато си ги правя редовно се чувствам по-свежа и заредена :)
RainbowGirl
05-01-2012, 19:55
Така, реших се да почна 90 дневната диета и утре ми е първия ден. По време на диетата ще ходя на фитнес и мисля също да тичам. Менюто ми за утре:
- плод
- кисело мляко или яйца
- същото като на обяд
Иначе искам да ви попитам за колко време ще забележа някакъв резултат, дори минимален? И още нещо... какво друго освен изброените из сайтовете храни мога да ям през отделните дни на 90 дневната диета? Благодаря предварително. :)
divacheee
05-01-2012, 19:58
ЗоРиТу, аз си ги броя.. направила съм си една таблица в ексел и на всяко хранене си пиша храна и грамаж .. обикновено смятам вечер... че имаше един период в който малко се бях вманиачила .. :д
.. за днес още не съм си ги сметнала :д
Какво речи? :razz:
Тренирай по време на отслабването. Момиче си и, ако щеш да се зориш, нема да качиш мускули. Ще ти трябват години да наддадеш качествено на мускулна маса. За сметка на това тежките упражнения ще те стегнат и едновременно с това ще отслабнеш.
Е, последно значи няма да кача мускулна маса ? :D
PullMeCloser
05-01-2012, 20:15
Здравейте, бутам ви се малко в темичката.
Искам да се стегна още малко, не съм отпусната, нито дебела, корема ми е плосък, имам си леко изразени мускули от външната страна на бедрата, прасците ми са стегнати, ръцете, но искам да се стегна още малко, главно дупето, бедрата и коремчето.
Правя Тае Бо, Табата( май така беше :Д) от скоро почнах, правя коремни преси, упражнения за дупе, крака, разтягам се, скачам на въже и понякога тичам.
Искам БЪРЗ ефект, да имам мноооого малко по-изразени мускули на бедрата, а прасците не искам да мърдат.
Не ям месо, карам главно на салати и плодове, сладко не обичам, но понякога ям боклуци-случва се да хапна пържени картофи, чипсове... Газирано не обичам също. Гледам да го карам сравнително здравословно.
Препоръчайте ми нещо, колко пъти в седмицата, ако трябва и някакъв хранителен режим.
divacheee
05-01-2012, 20:23
Така, реших се да почна 90 дневната диета и утре ми е първия ден. По време на диетата ще ходя на фитнес и мисля също да тичам. Менюто ми за утре:
- плод
- кисело мляко или яйца
- същото като на обяд
Иначе искам да ви попитам за колко време ще забележа някакъв резултат, дори минимален? И още нещо... какво друго освен изброените из сайтовете храни мога да ям през отделните дни на 90 дневната диета? Благодаря предварително. :)
Няма да издържиш дълго така :Д
DownloadVirus
05-01-2012, 20:28
Здравейте, бутам ви се малко в темичката.
Искам да се стегна още малко, не съм отпусната, нито дебела, корема ми е плосък, имам си леко изразени мускули от външната страна на бедрата, прасците ми са стегнати, ръцете, но искам да се стегна още малко, главно дупето, бедрата и коремчето.
Правя Тае Бо, Табата( май така беше :Д) от скоро почнах, правя коремни преси, упражнения за дупе, крака, разтягам се, скачам на въже и понякога тичам.
Искам БЪРЗ ефект, да имам мноооого малко по-изразени мускули на бедрата, а прасците не искам да мърдат.
Не ям месо, карам главно на салати и плодове, сладко не обичам, но понякога ям боклуци-случва се да хапна пържени картофи, чипсове... Газирано не обичам също. Гледам да го карам сравнително здравословно.
Препоръчайте ми нещо, колко пъти в седмицата, ако трябва и някакъв хранителен режим.
Като ядеш салати и плодове само е нормално..Бас ловя,че и това което си стегнала е само кожа...
RainbowGirl
05-01-2012, 20:33
Няма да издържиш дълго така :Д То това е ясно, но поне ще опитам да издържа колкото мога повече. Нали по принцип съм си упорита... :D
PullMeCloser
05-01-2012, 20:36
Не е само кожа, нормално си изглеждам. Не ям само салати и плодове, ям и овесени ядки, ядки като цяло, картофи, кисело мляко ям... А, сирена всякакви почти ям.
Месо няма да започна да ям, защото не обичам.
Кое е нормално? Искам да си стегна още малко бедрата и дупето, това е, искам да ми се препоръчат упражнения, ако трябва хранителен режим и това е, не да се правят тъпи изводи за фигурата ми без дори да съм показала снимка.
divacheee
05-01-2012, 20:59
http://prikachi.com/images/498/4715498c.jpg .. менюто ми за днес. Нещо не се получи с храната ( за пореден ден :д )
Pospalanka
05-01-2012, 22:16
Искам да ви попитам за тази 90 - дневната диета , има ли йо - йо ефект ? Пределно ми е ясно , че след тези 90 дни не трябва веднага да почваме с мазните дюнери и пържени картофи , но ако со продължа храненето , не толкова стрикно има ли опасност от йо - йо ефекта ?
SamanthaJ
05-02-2012, 04:54
няма йо-йо ефект стига да не се тъпчеш като прасе
Ако си се разпорвала от ядене преди това, има опасност.
Pospalanka
05-02-2012, 08:59
Ами рибата ,която е в белтъчния ден , как трябва да се приготви ?
DownloadVirus
05-02-2012, 10:31
Печи я ........
FuckingFreak
05-02-2012, 10:47
Снощи се мерих и останах като закована. Бях пила много вода и очаквах 49-50. 47,7. Много съм горда от себе си, защото ми личи. Кг не ме интересуват толкова, колкото цялостна визия и ще продължавам цяло лято, за да я постигна. 20 дни без никакво сладко и вредни храни. След още десет, когато стане пълен месец ще правя разтоварващ ден само на фрешове. За пореден път разбрах, че имаш ли воля и желание, си една стъпка пред другите.
Снощи се мерих и останах като закована. Бях пила много вода и очаквах 49-50. 47,7. Много съм горда от себе си, защото ми личи. Кг не ме интересуват толкова, колкото цялостна визия и ще продължавам цяло лято, за да я постигна. 20 дни без никакво сладко и вредни храни. След още десет, когато стане пълен месец ще правя разтоварващ ден само на фрешове. За пореден път разбрах, че имаш ли воля и желание, си една стъпка пред другите.
Честито:) и аз се надявам на хубави резултати след 1-вия цикъл на диетата.
DownloadVirus искам да те питам дали като тренирам и спазвам 90 дневната ще натрупам повече мускулна маса и по - бавно ли ще отслабна или по - добре първо да отслабна пък после да тренирам , за да се стегна.Дано си ме разбрал какво искам да кажа.
divacheee
05-02-2012, 12:41
хахах не се плашете толкова много от тренировките :Д
Задължително тренирай по време на диетата/режима си!Не оставяй тренировката за накрая,защото отпуснатата кожа с времето си губи еластичността,а и едва ли на теб самата ще ти е комфортно като знаеш,че някъде има (дори и малко) отпуснато.А за мускулната маса - тя се натрупва в пъти по-трудно,от колкото при мъжете,така че споко.
kalpazanka
05-02-2012, 12:54
Днес се ровех из форума на мамите за разни глупости и попаднах на една тема,в която мамите си броят калориите и се зачудих дали и сред слабеещите тук има броящи хора :) А и ми е любопитно,какво ви е мнението за това?Аз до сега не съм се замисляла,колко калории приемам,но реших през следващите няколко дни да го направя за да видя около колко калории приемам :)
Нито се занимавам да меря грамаж, нито си правя таблици. Смятам ги на око.
и аз броя, общо взето на око, но повечето неща съм и ги проверявала
пък и не съм чак толкова откачена да си меря храната :Д
//нищо лично към сериозните спортисти, които имат нужда да го правят
FuckingFreak
05-02-2012, 14:07
Ооо, така съм изтощена. Научих се да дишам правилно на коремните и направо се тръшкам на тях.
В момента хапвам една ОГРОМНА ябълка, 400 г е, специално я мерих. :Д
Иначе последвах примера на kalpazanka и едни къси дънкови панталонки ми стоят по-добре от колкото през лятото, но естествено има ехее още много, което изисквам от себе си.
кажете някакви упражнения за отслабване ??
^ Още в първото мнение на темата съм поставила линкове към различни упражнения,а освен тях има и още доста из темата ...
Момичета довечера ще пусна новата тема,защото тази наближи 50-тата страница :) Ще поставя и линк към нея тук.
FuckingFreak
05-02-2012, 18:10
Нов вол. на тема не се ли пуска, когато темата стане 100 страници?
Майка ми твърди, че белите риби не се пекат, ами се пържат. Вярно ли е това? Понеже е взела мерлуза и аз исках да си я изпека и тя не, та не.
Ами до сега винаги на 50-та сме ги приключвали,но ако искате ще я оставим до 100-тната.
А за мерлузата - не съм по рибите,но в нета гледам,че има рецепти,в които се пече :)
DownloadVirus
05-02-2012, 19:58
Нов вол. на тема не се ли пуска, когато темата стане 100 страници?
Майка ми твърди, че белите риби не се пекат, ами се пържат. Вярно ли е това? Понеже е взела мерлуза и аз исках да си я изпека и тя не, та не.
Чуй сега един мъдър съвет от мен!! Питай за мнение майка си и направо обратното!!! :D
ALetterFromTheSky
05-02-2012, 20:37
Е, явно жената знае как ще е по-добре и по-вкусно, ... :/
SamanthaJ
05-03-2012, 04:51
и по-вредно...
иначе аз днес съм на плодове.. вече изядох 3 кивита
Аз днес съм на белтъчини.Мисля да изям 3 варени яйца и салата моркови и зеле.
FuckingFreak
05-03-2012, 09:57
DownloadVirus искам съвет от теб. Виждам, че разбираш много повече от всички нас взети заедно, така че ще го карам направо. Трябва ли да изключа плодовете от режима си? Четох, че е добре да се ядат малко и то само за закуска или след тренировка. Така ли е? Ако е така, това ще правя. Днес закусвах малко извара с 5 сушени сливи накиснати във вода от вечерта + прясно мляко. За обяд хапвам 2 парчета мерлуза, като сигурно 10 минути си играх най-старателно да й махам панировката. :Д
едит: Още една синка ми се появи. Недостиг на какво трябва да е това?! Чакам ги да минат, а те вземат, че нови се появяват.
SamanthaJ
05-03-2012, 14:28
Аз днес съм на белтъчини.Мисля да изям 3 варени яйца и салата моркови и зеле.
и аз утре съм на белтъчен ден и мисля да ям точно това ако майка ми не сготви риба :Р
FuckingFreak
05-03-2012, 18:02
Добре ли е да се комбинира млечни продукти с яйца? Понеже утре за закуска мисля да изям едно, също така 2 белтъка и чаша прясно мляко, може и 5 сушени сливи. Другият ми вариант за закуска е мюсли с прясно мляко. Та понеже искам малко разнообразие, а само яйцата ми идват малко сухи...
SamanthaJ
05-03-2012, 18:51
Добре ли е да се комбинира млечни продукти с яйца? Понеже утре за закуска мисля да изям едно, също така 2 белтъка и чаша прясно мляко, може и 5 сушени сливи. Другият ми вариант за закуска е мюсли с прясно мляко. Та понеже искам малко разнообразие, а само яйцата ми идват малко сухи...
по принцип не е хубаво...
ако ядеш хляб може сутринта да добавиш една филия пълнозърнест или пък да изпиеш един фреш
FuckingFreak
05-03-2012, 19:31
Засега гледам да се ограничавам от хляб и всякаквите му там форми.
DownloadVirus
05-03-2012, 21:15
DownloadVirus искам съвет от теб. Виждам, че разбираш много повече от всички нас взети заедно, така че ще го карам направо. Трябва ли да изключа плодовете от режима си? Четох, че е добре да се ядат малко и то само за закуска или след тренировка. Така ли е? Ако е така, това ще правя. Днес закусвах малко извара с 5 сушени сливи накиснати във вода от вечерта + прясно мляко. За обяд хапвам 2 парчета мерлуза, като сигурно 10 минути си играх най-старателно да й махам панировката. :Д
едит: Още една синка ми се появи. Недостиг на какво трябва да е това?! Чакам ги да минат, а те вземат, че нови се появяват.
Да,добре е принципно да няма плодове.На закуска може и след тренировка най-вече.Много малко храна иначе.
А каква е тази "синка" ??
На закуска, ако ядете плодове, не яжте само плодове. Повечето от витамините в тях са мастноразтворими и заедно с другата храна ще ги усвоите.
FuckingFreak
05-04-2012, 09:50
На закуска ям белтъчини и плодове, а по-късно в даскало хапвам малко мазнини (сурови ядки). А синините са си нормални - синки, леко болезнени на пипане. Чак пък толкова да съм се осакатила не вярвам. :D Дано минат скоро де...
DownloadVirus
05-04-2012, 10:49
А синини !!!!!! :D Кво ти пука ..... :D
FuckingFreak
05-04-2012, 11:32
Е имам около 6 или 7 по краката, което ми даде сигнал, че нещо май не е нормално. Но няма и причина - храня се здравословно, само сега съм решила нещо комплекс витамини да си купя, ей така, колкото да има, че кой знае в днешно време с тия гмо храни дали приемаш витамини и минерали или само нитрати, торове, нишесте и хормони...
Искам да питам утре във въглехидратния ден може ли да хапна шоколадов локум ?
SamanthaJ
05-04-2012, 15:29
Искам да питам утре във въглехидратния ден може ли да хапна шоколадов локум ?
да, можеш :Р
вчера и днес МНОГО се изложих... НО толкова за цели два месеца стиктност, два дена не са чак толкова много ,сякаш ..иии продължавам да бъда точна !!!!! И днес ще се изтормозя до последно с тренировки, упражнения,разходки и т.н. (за наказание ;д) пък от понеделник още повече и няма да си позволявам да прекалявам с каквато и да била храна :)) Дано победя лакомията и мързела си ! !!!
ALetterFromTheSky
05-05-2012, 09:40
Оо и аз като си дойда в нас и се оливам хахаха, а пък напоследък толковаа ме мързи, че едва си правя упражненията и сега ще се раздвижа малко пеша, че ... :д От утре наистина вече мисля 90-дневната, като гледам да не кажа всички, но почти всички си правят некви прегрешенийца и пак имат доста големи резултати :)
DownloadVirus
05-05-2012, 10:08
Що не качвате снимки бе :D Вадите ли преса за лятото :D
FuckingFreak
05-05-2012, 11:17
Вирусе, искаш ли снимка на ЛС, да не се гологъзим тука по форумите? :Д
ALetterFromTheSky
05-05-2012, 11:33
М/у другото не знам на кое момиче бяха излезли синини, но и на мен ми излизат по краката без да се удрям/блъскам/падам :D , не болят, щом не съм ги и усетила но нещо явно се случва :(
cvetityyy98
05-05-2012, 12:30
Охх аз всяка събота се отпускам, защото вечерта баща ми винаги пече нещо (паржоли,ребърца и т.н.) и вечеряме късно. Дано довечера да не се освинча :D
DownloadVirus
05-05-2012, 12:43
Вирусе, искаш ли снимка на ЛС, да не се гологъзим тука по форумите? :Д
Е че ти няма да качваш снимка гола ,да не позираш за плейбой :D
FuckingFreak
05-05-2012, 13:37
Прав си.
http://prikachi.com/images/522/4729522U.jpg
"прогрес" :D
DownloadVirus
05-05-2012, 14:13
Само коремът ли ? :D Крака ръце гръб не тренираш ли :D
FuckingFreak
05-05-2012, 16:36
Всичко тренирам, ще пусна снимка, когато реша, че вече ми харесват. :D
titinkaa
05-05-2012, 16:45
До тук свалени 3.2кг.Днес ми е 19 ден. :)
Dagichka
05-05-2012, 17:41
значи ще се побъркам, на 90дневната съм от едва 4 дни и си бях решила да се измеря чак след 1 седмица. обаче днеска не се стърпях и сутринта се измерих и wtf - 2кг!! супер мн се зарадвах, ядох си по програмата днеска месо и сега пак се премерих (знам, че не трябва вечер и тн), обаче е така съм качила 1кг о.О скрих кантара и чак след 1 седм ще го пипна, че.. ;д
DownloadVirus
05-05-2012, 17:49
Нормално е това.Аз се меря сутринта на гладно 84 и нещо и вечерта се меря пак и съм 87 и нещо....
Нормално е това.Аз се меря сутринта на гладно 84 и нещо и вечерта се меря пак и съм 87 и нещо....
Е, т'ва нормално ли е? Смисъл каква му е цаката сутрин 84, а вечер 87 ?
3 кила манджа и вода ли ?? О.оо
bloodymirror
05-05-2012, 20:02
искам да ви попитам кой от двата типа хляб има повече калории и повече се затлъстява-препечен или обикновен?
Обикновенният има повече калории.
TheBeliever
05-05-2012, 20:21
Обикновенният има повече калории.
Щото водата, която се изпарява при печенето, е супер калорична, нали...
omg
При препеченият се губи влага и намаля грамажа си, ГИ също му се покачва, а и се усвоява по-бързо.
TheBeliever
05-05-2012, 20:45
Това, че губи грамаж, не означава, че губи калории. Момичето не пита кое се усвоява по-бързо, а кое съдържа повече калории.
FuckingFreak
05-05-2012, 20:52
искам да ви попитам кой от двата типа хляб има повече калории и повече се затлъстява-препечен или обикновен?
Затлъстява?! Седи мирна бе, ти да не си 120 кила, че да си тръгнала да затлъстяваш?!
DownloadVirus
05-05-2012, 21:08
3 кила манджа и вода ли ?? О.оо
А бе като пиеш по 5-6 литра вода не е като без хич.Храната иначе е малко , сравнително малко.
Няма нищо нереално и/или ненормално в тия 2-3 кг. в повече вечер.Аз пия между 2 и 4 литра вода на ден и вечер съм към 1,5кг. над теглото от сутринта.
Между другото аз си продължавам с броенето на калориите и за 5 дни вече имам минус,но за сега ще си го запазя за мен,защото може да е временен заради рязката смяна на хранителния режим (вече се храня по 3 пъти на ден,а преди по веднъж).За нещастие в момента съм се хванала с едно пролетно почистване и всичкото ми свободно време заминава в разчистване и подреждане на разни шкафове из нас и нямам време за никакви упражнения,но и това движение си ми стига :D Аз не бързам за никъде ... Главната ми цел е да свикна с редовното хранене и да намаля хляба,а към момента (макар и само за 5 дни) ги спазвам и двете.Що се отнася до килограмите - искам да махна седем,но не бързам и ако ще след 3-4 месеца да се махнат все тая :)
FuckingFreak
05-06-2012, 09:41
По колко килокалории приемаш на ден?
Различно,зависи к'во ми се яде,но като цяло 1200 не минавам и естествено гледам въглехидратите да са възможно най-малък процент.
DownloadVirus
05-06-2012, 10:24
Колко кг си ?
FashionAngel
05-06-2012, 11:14
Някой може ли да ми каже г/д какво трябва да представлява менюто при тази диета http://www.bb-team.org/articles/4001_ultimativna-dieta-ultimate-diet-20 ? Мерси предварително.
Нека кажем,че са доста :) Цифри не искам да споделям преди да си постигна резултатите :)
DownloadVirus
05-06-2012, 11:24
Покриваш ли критериите ? А и едва ли ще издържиш на подобна диета :)
DownloadVirus
05-06-2012, 11:25
Нека кажем,че са доста :) Цифри не искам да споделям преди да си постигна резултатите :)
Като са доста защо ядеш по 1000 калории на ден ?
TheGirlNextDoor
05-06-2012, 11:25
http://vbox7.com/play:37e6bdfd
Тези упражнения всеки ден по 2 пъти достатъчни ли са като натоварване или да правя и нещо + тях.Бягам и по 3 пъти в седмицата по 4 км.Целта ми е - 2,3 килограма и да сваля "коремчето",завещано от зимата.Хляба съм го свела до минимум,газирано и сокове не пия (само вода).И другите вредни неща се старая да ги огранича.Някой навътре в тези неща може ли да ми каже дали това е достатъчно за остигане на целта ми ? :)
TheBeliever
05-06-2012, 11:31
Някой може ли да ми каже г/д какво трябва да представлява менюто при тази диета http://www.bb-team.org/articles/4001_ultimativna-dieta-ultimate-diet-20 ? Мерси предварително.
"средно напреднали и напреднали трениращи с нисък процент подкожни мазнини" сигурна ли си, че попадаш в тази група?
Иначе менюто е комбинация от 3-4 хранителни режима, подробна информация, за които има в сайта. Но тази програма (защото е цялостна програма със строго регламентирани тренировъчни цикли, а не просто диетка) не е за отслабващи девойчета, а за спортисти.
FuckingFreak
05-06-2012, 11:44
^+
Менюто е комбинирано с точно определени тренировки за всеки ден от седмицата, т.е. не можеш да си правиш възстановяващ/захранващ ден, в който приемаш по много въглехидрати, а същевременно да направиш пет леки упражнения и да чакаш резултат.
Вирусе,нека не забравяме,че всеки разбира различни неща под "доста килограми".За някои и 50 са си доста,за други пък 70 са малко ... :) А на мен тези 1200 kcal на ден са ми достатъчни,защото и преди не приемах кой знае колко повече,но тогава приемах доооста повече въглехидрати,а сега се старая да ги следя и намаля.А и тази цифра не е моя максимум или минимум.Тя е по-скоро средна стойност,която си варира :)
DownloadVirus
05-06-2012, 12:45
Аз знам,че е така,но под повечко килограми предполагам не може да си 40-45 кг неспортуващ човек,че да приемаш по 1200..Айде да са 1800-2000 калории,а да знаеш,че каквото и да ядеш калорииният дефицит е важен ,независимо дали ядеш въглехидрати или мазнини.
Знам,че за килограмите ми идват малко,но това е положението.Сега гледам да ги вдигна до 1500 някъде,защото в противен случай сега ще смъкна рязко някой килограм и после ще зацикля,а аз нито искам да свалям бързо,нито да зациклям :) А като цяло проблема с калориите ми идва от там,че ям доста салати,които (както сам се досещаш) са нискокалорични.Ям и пилешко,и риба,но в малки количества и естествено накрая сбора пак си е около 1200 (поне според калкулаторите в нета) ...
Dagichka
05-06-2012, 15:31
Абе хора, утре ми е въглехидратен ден и се чудя какво да ям за обяд.. ядох пица преди 3 дни (когато пак ми беше въгл.), ако и утре ям дзз.. много ще ми стане през 3 дни да ям пици.. дюнери, бургери и тн не обичам.. някви идеи?