View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
cvetityyy98
05-27-2012, 17:17
А кисело мляко с 100 гр. ягодки например добра закуска ли е?
FuckingFreak
05-27-2012, 17:24
Какво разбираш под "добра" закуска?
cvetityyy98
05-27-2012, 17:26
Честно казано не знам. :D За теб какво е "добра" закуска?
FuckingFreak
05-27-2012, 17:34
Трябва да е богата на протеини и бавни въглехидрати.
cvetityyy98
05-27-2012, 17:38
Може ли няколко подходящи менюта за такава закуска? Не ги разбирам особено много тези работи. :D
FuckingFreak
05-27-2012, 17:42
Овесени ядки с кисело мляко (няколко лъжици, колкото да стане каша) + яйца с възможно най-малко жълтъци.
cvetityyy98
05-27-2012, 17:44
благодаря :)
DownloadVirus
05-28-2012, 08:08
Овесени ядки с кисело мляко (няколко лъжици, колкото да стане каша) + яйца с възможно най-малко жълтъци.
Не отделяй жълтъка,ще те убивам :D
FuckingFreak
05-28-2012, 10:59
Да не го ли отделям? В нас е ферма за жълтъци, събрала съм в една купичка около 15-20 в момента и само се правят сладкиши с тях. :D
Аз днеска смятам за вечеря да си направя салата (домати и краставици) + 2 яйца , но целите , без да отделям жълтъка .. (mm) според вас става ли ? :)
А според вас добре ли е 5 пъти в седмицата бягане по 30/40 мин. и здравословен хранителен режим ? Имам ли някакъв шанс за 1 месец да отслабна с 5кг ? Звучи малко смешно и прибързано , но малко закъснях и все неможех да намеря време..
FuckingFreak
05-28-2012, 14:07
Много сте ми интересни с тия оправдания. Аз имам изпити, един куп проблеми в семейството и с близки, но всеки божи ден отделям време за тренировки. Има ли желание - има и начин. И защо гониш кг? Защо не гониш огледалото?! Ти можеш да отслабнеш, но тия 5 кила да са мускул и да си като плужек, но може да си останеш на същите и в същото време да намалиш подкожните мазнини и да си супер мацка. Не бягай толкова често, 3 пъти в седмицата е ок. Не бягай и толкова време - по-добре 20 минути, но интервално (виж в гугъл). Също така след тия три пъти е хубаво да имаш силови, защото мускулът гори повече калории като цяло и те спомагат за изграждане и поддържане на една добра мускулатура и тонус.
divacheee
05-28-2012, 14:46
Направо вече пропагандирам яйцата за закуска, идеални са ми. И извара. Майка ми откача щом ме види на котлона с тефлона в ръка. :D
Хахах и аз съм така :) Яйцата са най-хубавата закуска!!
FreshJuice
05-28-2012, 14:57
Как намирате време сутрин да си правите яйца? Просто не знам сутрин съм толкова заспала и изморена.. едвам виждам :D За да си направя закуска и да я изям трябва да стана в 5 и 30... и като съм до 3 часа на даскало няма какво да ям . Днес си купих ядки и айран обаче ми се струва не много добра закуска :| добре, че остана само месец още
Ами да ти кажа не е толкова до оправданието. Просто исках да намеря и подходящ хран. режим . И не ми е толкова да свалям колкото да се стегна.. но предполагах че с бягането също се свалят кг.
FuckingFreak
05-28-2012, 16:25
Какво има да търсиш подходящ хранителен режим ?! Той на хартия ли искаш да ти е изписан, черно на бяло, по часове какво да ядеш? Научи се какво и кога да ядеш. Не съм казала, че от бягането не се отслабва, просто в комбинация е в пъти по-ефективно.
Яйцата сутрин ми стават за 2 минути - бъркани на тефлона.
DownloadVirus
05-28-2012, 16:29
Ами да ти кажа не е толкова до оправданието. Просто исках да намеря и подходящ хран. режим . И не ми е толкова да свалям колкото да се стегна.. но предполагах че с бягането също се свалят кг.
За това ще ти трябват И силови тренировки :)
Оффф,айде не нападайте така момичето ... Сякаш всички от бебета се храните правилно :? Всеки е започнал някога,поради някаква причина и това,че друг едва сега започва го прави не означава,че трябва да бъде нападнат!!!И стига сте мислили,че щом някои от нас имат време за тренировки,то задължително всички имат :?
FuckingFreak
05-28-2012, 18:12
Аз отговарям за себе си. Имаш време да сядаш във форум, за да пишеш за проблема си, но не и за да го решиш? Интересно.
Иначе никой никого не напада. Просто мисля,че Гугъл може да ни научи на много неща, без да е нужно да питаме за всичко на готово.
Едва ли има човек,който да пише в тази тема и да не е питал за нещо,което е можел да намери в Гугъл.И след като не си я нападнала к'ви бяха тия остри изказвания за режима черно на бяло и т.н.?!Момичето не иска да му съставяме месечно меню,а пита дали със здравословно хранене и бягане може да смъкне 5 килограма.
Както и да е.Не ми се изпада в спорове и караници,но изказването ти си беше грубо СПОРЕД МЕН :? Все пак целта на темата е по-опитните да споделят и да помагат,а не да държат сметка на другите,защо чак сега са се сетили да влизат във форма.
мен пък ми е смешно как си рекламирате само вашата страна на монетата и реагирате едва ли не с насмешка на всеки, който предложи нещо различно от вашия режим
anyway, съгласна съм с фъкинфрийк, всички имаме 24 часа в денонощието, и го казвам като човек, който си тренира редовно от мнооооооооооооооооооооого време насам..
AutumnTears
05-28-2012, 18:58
Големи разбирачи се появиха тук... тъпчете се още с месо и яйца, да видим след време как ще обикаляте по лекари и как ще се изчистите от всички токсини, наблъскани в тях.
Glamour92
05-28-2012, 20:08
Големи разбирачи се появиха тук... тъпчете се още с месо и яйца, да видим след време как ще обикаляте по лекари и как ще се изчистите от всички токсини, наблъскани в тях.
Говори ми как в плодовете и зеленчуците по нашите пазарища пък нямало нищо токсично...
За захарта(и не само) да не отварям изобщо дума.
Иначе да,ветерани,може и по-толерантно да говорите на новобранците.
Какво има да търсиш подходящ хранителен режим ?! Той на хартия ли искаш да ти е изписан, черно на бяло, по часове какво да ядеш? Научи се какво и кога да ядеш. Не съм казала, че от бягането не се отслабва, просто в комбинация е в пъти по-ефективно.
Яйцата сутрин ми стават за 2 минути - бъркани на тефлона.
Напълно ми е ясно, че от бягане се сваля, но сега вече разбирам че и от здравословно хранене ефекта е още по голям!
И ако обичаш се дръж малко по дружелюбно . Не вярвам че и ти като си започнала си знаела всичко :) А и нали е този форум да се помагаме взаимно кой с каквото може :)
FuckingFreak
05-29-2012, 11:45
Нищо лично, мекушаво отношение не толерирам. С него нищо не се постига. Това си е моето мнение, така ме е възпитал животът, такава съм, това е мой си начин на мислене и не го налагам на никого.
FreshJuice
05-29-2012, 13:48
О я стига сте се дърпали :D Просто усещам как ще стане скандал и пак ще се изгуби смисъла на цялата тема.
Наистина в днешно време едва ли има някой който напълно да знае с какво се храни, колко е здравословно и дали наистина ще му помогне в постигане на целта си( може би само бабите на село :D ). А и не всичко, което пише в Интернет е истина. По- добре тук си коментирайте и разсъждавайте и всеки после сам за себе си да изгражда режим или пък ако не иска да си продължи пътя.
Днес сутринта ядох яйца с извара от вчера, на обед- омлет и ягоди (мм) За вечеря мисля пилешко или зеле (готвено)
FuckingFreak
05-29-2012, 14:38
Пилешко и зеле не знам, не съм яла, но свинско със зеле е ммммм. Миналата седмица ме беше налегнал един апетит и това чудо ме оправи - супер е :D А винаги съм го мразела...
FreshJuice
05-29-2012, 15:42
:D :D :D Свинско със зеле е... Чудя се дали само пилешко да ям или него ? ама май вече реших :D
DisappointedDreamer
05-29-2012, 15:49
Пилешко и зеле е хубаво.
FuckingFreak
05-29-2012, 16:56
О, аз през зимата заедно с киселото зеле едва не повръщах от тази комбинация. Ужасно ми се струваше. Никога не съм харесвала зеле, нито пък свинското кой знае колко. Но сега май го заобичах - преди хапнах една доста голяма зелева салата, сигурно половин зелка ометох. :D
Ох,най-после да има един хубав ден :) С една приятелка ходихме до крепостта за да побягаме.Куцото е,че изкачих стъпалата с една почивка - явно наистина съм загубила тренинг,но поне без проблем бягах.Дано и утре да не вали,защото сме решили да си направим един дълъг поход сред природата.Сега отивам да ям,че днес почти нищо не съм яла и съм адски назад с калориите :?
FuckingFreak
05-29-2012, 18:37
Да си похваля тренировката. Днес правих един 1000 rep challenge от bodyrock и в момента (4 часа по-късно) не си чувствам чувствата. http://www.youtube.com/watch?v=ItQDij5GDwM - ето го. 10 упражнения, 10 повторения всяко, 10 рунда. Отне ми около един час. Последните 10 бърпита бяха без лицева, а за клека не ползвах тежести, понеже вчера се размазах с едни други тренировки и не можех две чинии да измия. :D
babyliss0
05-30-2012, 13:17
Някой искаше снимков материал е аз се престраших въпреки,че ще получа много критики.Винаги съм си била едни кг-58 ( при 166-67 см.) с изпъкнало (или по точно бразилско дупе).Миналото лято работих на шведска маса и така качих над 10 кг(просто качвах и качвах неусетно) но бях стегната от самата работа.След края на сезона се заех да ги сваля е успях без никакви диети а със здравословно хранене. Така към днешна дата съм 55-56кг. Ето и разликата! http://prikachi.com/images/179/4833179A.jpg ( с бялата и лилавата блузка е септември 2011 над 67 кг,а 2 снимки с банския е през февруари.) И до сега имам по-голям прасец,които си личи,но няма как. Дупето колкото и да отслбвам си е винаги изфръкнало,дори бях поотслабнала повече и не се харесах как ми стоеше.
ПС: на 20години съм !
FuckingFreak
05-30-2012, 14:20
Браво, супер си! Не се притеснявай от по-релефни прасци или каквото и да било - Strong is the new skinny!
http://www.youtube.com/watch?v=mZFosMniHRE
aaahgjguajs подпалиха ми се трицепсите! :D
edit: ама не чийтвах като нея с бърпитата и кофичките. То и за това ми отне повече време, но съм доволна.
babyliss0
05-30-2012, 14:26
Браво, супер си! Не се притеснявай от по-релефни прасци или каквото и да било - Strong is the new skinny!
http://www.youtube.com/watch?v=mZFosMniHRE
aaahgjguajs подпалиха ми се трицепсите! :D
edit: ама не чийтвах като нея с бърпитата и кофичките. То и за това ми отне повече време, но съм доволна.
Оле,мила мислех,че ти ще отправиш най-много критики,защото си перфектна,но ти благодаря !!
FuckingFreak
05-30-2012, 14:34
Не съм перфектна, глупости. :D Ей сега ще постна снимки на мен, само да си намеря кабела...
edit: Ще ме прощавате, ама моя милост не може да го намери. Довечера ще си ги пратя на мейла и ще ги постна.
FuckingFreak
05-30-2012, 18:19
http://prikachi.com/images/663/4834663N.jpg - бицепсът :Д
http://prikachi.com/images/664/4834664t.jpg
http://prikachi.com/images/665/4834665Q.jpg
и те така вървят нещата при мен :)
Съжалявам за качеството, ама нали да се отчета...
страхотни тела имате момичета babyliss0 и FuckingFreak.. Бравооо на вас !!!
и тези снимки ме карат да се взема в ръце отново,защотоо последната седмица много прекалих с гадните храни и вечери... от тези депресии,които през ден ме обземат ;д ;х това е пълна глупост да ядеш и да си мислиш,че ще ти мине или и аз не знам какво съм си мислила..
FuckingFreak
05-30-2012, 19:22
Виж сега, този път няма да нападам. Минах през същия път и знам, че е супер трудно. В момента преживявам много труден период от живота си - най-добрата ми приятелка си замина, преживях дълбоки разочарования с други хора - тези двете неща дадоха срив в системата и започнах да ям каквото ми падне. Дори още не мога да се отърся и от двете неща, но поне преодолях частта с храненето. Вече не си лягам с огромно парче кашкавал/салам, както преди правех, не ям мляко с мед без повод, не пия по две чаши мляко с какао, в която има изсипано над 5-6 супени лъжици. Да, не е лесно. Сега имах изпити, добре че минаха, появиха се проблеми с родителите. И мойта не е лесна. Много чувствителен човек съм, разплаквам се лесно.
Ама леко полеко започнах да преоткривам себе си. Вече съм с ново обкръжение, приятни хора, но не точно мой тип. Искам да ги сменя. Започнах да се интересувам от нови неща - литература, музика, изкуство като цяло. Помага ми да се отърся от всичкото, дето ми се е стоварило на главата. Пътят напред не е нито бърз, нито лесен, но ако не мотивираш сама себе си, друг няма да го направи.
И ето сега май отговорих на въпроса ви по-обстойно защо мразя някой само да се оправдава, да се тюхка, че има проблеми, че няма време, че това, че онова... Винаги има начини.
FreshJuice
05-30-2012, 20:13
FuckingFreak имаш жестоко тяло !!!! Аз горе долу по тебе се водя и ти ме надъхваш :D
Днес:
-закуска- овесени ядки с мляко
-закуска2- ябълка
-обяд- огромна салата (200-50 гр извара, две сварени яйца, 4с.л. лютеница и около 30 гр сирене). Не знам дали не прекалих с лютеницата обаче ;/
- вечеря- извара със кисело мляко, салата(домати, краставици, маслини), 2 парчета някакво нещо като месо или колбас не мога да го разбера :D
Тренировка много ми се правеше днес обаче мн време ми отиде при зъболекаря (уууфф) После концерти, дълги разходки... и чак сега ще правя коремни, за бедра... :D
Ou7oFmYhEaD
05-30-2012, 20:56
Здравейте драги съфорумци и отслабващи. Понеже от скоро се захванах с идеята да отслабна и да се стегна мисля да споделям темата с вас. Радва ме факта, че сте привърженици на здравословното хранене, а не на бързите диети. Както и аз залагам на това и много ходене пеш, упражнения и др. Но ме гложди един въпрос, и преди съм скачала на въже и не ми е правило впечатление но дали от 30 мин тренировка ще развия прасец, все пак съм момиче и т'ва ме притеснява?
babyliss0
05-30-2012, 21:07
страхотни тела имате момичета babyliss0 и FuckingFreak.. Бравооо на вас !!!
и тези снимки ме карат да се взема в ръце отново,защотоо последната седмица много прекалих с гадните храни и вечери... от тези депресии,които през ден ме обземат ;д ;х това е пълна глупост да ядеш и да си мислиш,че ще ти мине или и аз не знам какво съм си мислила..
Мила и аз съм имала тези моменти,много е кофти когато си мислиш,че си свалила а уви всичко си е същото и си губиш стимула,но при мен е по-скоро е начин на живот.Нямам търпение сега да стане всичко в градината и да си хапвам чисти и вкусни плодове и зеленчуци.Примерно всичко ми беше постепенно- хляба го спрях още преди 2 години и нещо сега под никаква форма не ям хляб смисъл черен, ръжен, бял и т.н. Купувам зехтин,когато имам възможност.Газираното и соковете ги спрях,започна да ям нискомалсено кисело мляко както и сирене и така неусетно си свалих кг.
Успех и само напред!
babyliss0
05-30-2012, 21:09
Здравейте драги съфорумци и отслабващи. Понеже от скоро се захванах с идеята да отслабна и да се стегна мисля да споделям темата с вас. Радва ме факта, че сте привърженици на здравословното хранене, а не на бързите диети. Както и аз залагам на това и много ходене пеш, упражнения и др. Но ме гложди един въпрос, и преди съм скачала на въже и не ми е правило впечатление но дали от 30 мин тренировка ще развия прасец, все пак съм момиче и т'ва ме притеснява?
Не мисля,докато почнеш да го развиваш бая тренировки трябват и не мисля,че с едно важе ще го оголемиш,напротив би го очертала и стегнала.Аз имам голям прасец,но от рязко напулняване и разширяване и макар че вече съм свалила излишните кг той си стой там дори да е и по-малък просто го стягам..гризно е но няма как.....
Ou7oFmYhEaD
05-30-2012, 21:31
Дано си права, а и въжето ми е най-сигурната тренировка.
DownloadVirus
05-30-2012, 22:53
А кое точно му е лошото да развиеш прасец :) Циците харесваш да развиваш,а прасеца да седи колкото нокътя' ми
Ou7oFmYhEaD
05-31-2012, 13:13
Хахаха откъде знаеш, че искам големи гърди, по мое мнение това не е начинът всяко момиче да изглежда добре, наясно съм, че на малко слабо телце не му отива голям бюст, истината е в пропорциите ,а и не държа да изглеждам като надуваема кукла. А по въпроса с прасеца, да разбира се, че не искам големи буци вместо добре оформени и стегнати крака, едва ли момиче на 16 г. има нужда да изглежда загрубяло от тренировки. Всичко трябва да бъде в разумни граници.
Започвам да оформям комремчееееееееееееееее!!!! !!! (sun) Трябва до края на сесията да махна останалите 9-10кг и после ще има яко стягане. Искам плочки до края на лятото.
DownloadVirus
05-31-2012, 16:32
Хахаха откъде знаеш, че искам големи гърди, по мое мнение това не е начинът всяко момиче да изглежда добре, наясно съм, че на малко слабо телце не му отива голям бюст, истината е в пропорциите ,а и не държа да изглеждам като надуваема кукла. А по въпроса с прасеца, да разбира се, че не искам големи буци вместо добре оформени и стегнати крака, едва ли момиче на 16 г. има нужда да изглежда загрубяло от тренировки. Всичко трябва да бъде в разумни граници.
Охо ти ако направиш буци тогава тези които наистина тренират и ядат какво ще направят :)) ..
FuckingFreak
05-31-2012, 16:41
Не че нещо, но тук Вирусът е прав. Ние жените сме ЖЕНИ, имаме тестостерон в минимални количества, а точно той отговаря за растежа на мускулите. Ако си мислите, че от упражнения ще станете "загрубели от тренировки", се лъжете много. Ако така ставаше, билдърите (и жените такива) нямаше с години да се хранят по някакъв определен режим и да тренират брутално...
И все пак има момичета с големи прасци и е нормално да се притесняват ...
FuckingFreak
05-31-2012, 16:56
То има и такива с по-големи бедра, ханш, корем, ама не значи, че имат буци с мускули :D
Нещата,които изброи могат да се "моделират" докато прасците много трудно могат да загубят размера си ...
DownloadVirus
05-31-2012, 18:09
И все пак има момичета с големи прасци и е нормално да се притесняват ...
Повечето леко дебелички.Зависи много и от гена
не знам за ген, и аз съм го чувала това, обаче майка ми и баща ми са изключително слаби, въобще нямат прасци, а аз съм с наистина изразен мускул на прасеца (и не, не е дебеличко)
структура:Д
btw, направих тренировката, която FuckingFreak беше постнала - аа, страшна е. бях забравила Зузана какъв е демон
Довечера съм на Зумба. Адски интензивно е, нямам търпение!
FuckingFreak
06-01-2012, 10:38
Пфпфпф страшна е. Звяр. Днес малко съм на школи-моли и ще ми се разкъса деня, но след малко ще правя новата и - ZWOW #20, но този път от 5 рунда. Като се прибера може да направя малко за корема 8 минути и нещо друго с тежести и ако остане време и за излизане - идеално. Тотално им отказах на моите да излизам, предпочитам да тренирам. Това не съм аз направо.
Каква ви е схемата за правене на упражнения? За отслабване всеки ден ли се тренира и по колко пъти на ден например? сега си свалих тренировките на Били Бланкс и смятам да пробвам Зузана и зверските й тренировки, но не знам поколко пъти да ги правя. Искам и да тичам навън и да скачам на въже. Може ли да ми дадете съвет как да си подредя тренировките?
FuckingFreak
06-01-2012, 13:56
Аз тренирам всеки ден, но отначало започни по-леко. Аз започнах с 3 пъти седмично, после с една единствена почивка, но вече от месец не съм имала ден без тренировка. Смених си и тотално режима на трениране. Преди тренирах с Били Бланкс и аз, но е загуба на време според мен. Не си ли е Зузана...
Иначе това си е моята схема, ти си я построй както на теб ти е удобно, за да се чувсваш добре и тн. Не тренирай два пъти на ден - няма смисъл, по-бърз резултат няма да видиш. :)
Благодаря за бързият отговор! И аз ще започна със Зузана от днес. Притеснявам се,че пак ще стане като зимата тази година- тренирах и следях какво хапвам, но пак качих 3 килограма. За сега ще започна с 3 пъти в седмицата и НВД. Дано имам видими резултати.
FreshJuice
06-01-2012, 14:21
FuckingFreak ти кога започна със тази идея да отслабваш и на сериозните режими кога превключи? :)
FuckingFreak
06-01-2012, 16:27
Ехеее, аз започвах от лятото. Не се получи. Ноември месец карах 90 дневната около месец - пълен фейл, скоро намерих една тетрадка с менюта, та се поразвеселих малко. После зимата качих много - стигнах до 54. Заех се мързеливо през февруари, но спрях и вече март почнах с 3 пъти в седмицата. Април вече тренирах всеки ден, без неделя, а сега си тренирам всеки ден. Сериозния режим почна преди месец, преди си позволявах доста повече плодове, допусках основни грешки в храненето, сега вече минимално. И така...
adriana121
06-01-2012, 16:38
Ехеее, аз започвах от лятото. Не се получи. Ноември месец карах 90 дневната около месец - пълен фейл, скоро намерих една тетрадка с менюта, та се поразвеселих малко. После зимата качих много - стигнах до 54. Заех се мързеливо през февруари, но спрях и вече март почнах с 3 пъти в седмицата. Април вече тренирах всеки ден, без неделя, а сега си тренирам всеки ден. Сериозния режим почна преди месец, преди си позволявах доста повече плодове, допусках основни грешки в храненето, сега вече минимално. И така...
Евала за това, което си постигнала!! Интересно ми обаче какви основни грешки си допускала с храненето преди ?
FuckingFreak
06-01-2012, 16:41
Най-големите - да не ям, да си мисля, че две ябълки са перфектна вечеря, защото както повече жени имах логиката "колкото по-малко храна- толкова повече свалени кг". Сега вече и от солено се въздържам. Общо взето за човек, свикнал да яде каквото му душа иска менюто ми може да бъде доста скучно и безвкусно, но ми харесва. Тепърва започвам да включвам различни вълехидрати освен главно от зеленчуци...
babyliss0
06-01-2012, 16:54
Я кажи за плодовете,че аз съм плодоядно чудовище.Без ябълки не мога.Сега метнах черешите и ягодите.
FuckingFreak
06-01-2012, 18:14
Същото чудовище съм и аз, като алкохолиците - без мога, с малко не мога. Лесно заминава половин кило. :D
Ou7oFmYhEaD
06-01-2012, 18:34
FuckingFreak твоя режим с малкото въглехидрати не е ли НВД? Тогава може да хапваш плодчета сутрин.
DownloadVirus
06-01-2012, 19:40
Интересно ми е какви са тези "зверски" тренировки на Зузана ?
FuckingFreak
06-01-2012, 19:47
Не мисля, че плодовете са ми най-добрия избор за старт на деня. Аз знам, че мога, просто както казвам прекалявам с количествата, не мога да ям по 100-200 грама...
FreshJuice
06-01-2012, 19:51
http://www.youtube.com/user/ZuzkaLight?ob=0 това са и тренировките :D за жени са и наистина са много якии... днеска правих 20-тата :)
FuckingFreak
06-01-2012, 20:04
Аз също. Колко рунда прави?
DownloadVirus
06-01-2012, 21:53
http://www.youtube.com/user/ZuzkaLight?ob=0 това са и тренировките :D за жени са и наистина са много якии... днеска правих 20-тата :)
Само като гледам колко са "зверски" тренировките й ,мога спокойно да кажа,че 10 мин. секс ще е 3x нейната тренировка :D
А какво остава ако правиш някоя хубава суперсерия на клек-тяга с тежко
Dagichka
06-02-2012, 09:25
един месец ми мина от 90-дневната, минус 4 кг съм ^^ и майка ми тотално пощуря и ми ЗАБРАНИ диетата пхаха ;д каза, ако искам аз да си купувам всичко по дни, тя не ми била прислуга и тн.. както и да е, аз пък ще продължа :) загледах сега баща ми е взел хиляда боклуци, коли, бисквити и шоколади и ми стана интересно - имаме 2 шоколада на една и съща марка (clever) единият е натурален, другият млечен със стафиди и лешници и отзад на съдържанието пише, че натуралният има с 30 калории на 100г повече от смесения.. wtf? някой знае ли как се обяснява ;д а си мислех малко натурален да хапна..
FreshJuice
06-02-2012, 09:43
Направих 5 рунда снощи и сега мисля да направя някой друг номер :D
DownloadVirus естествено, че на тебе ще ти се струват лесни тренировките ама ти казвам краката ми горяха след като ги направих ;) Поне за мен това си е една доста добра тренировка!
И един въпрос: Възможно ли е от яйцата да се получи някакъв обрив (по цялото тяло) ? ;/
DisappointedDreamer
06-02-2012, 10:06
Да, от яйца е възможно. Особено ако не ти понасят, или имаш алергия. Аз примерно ако хапна повече от 3 на ден, се обривам. И 3 са ми много. Така че внимавай.
FuckingFreak
06-02-2012, 11:03
Да, внимавай с жълтъците. Аз точно затова ги избягвам- в семейството ми има предразположение към проблеми със жлъчката и аз за всеки случай следя да не приемам много...
Имам мускулна треска на гърба и раменете... Нищо, ще мине. :D
Иначе да, суперсесиите звучат добре, но засега импровизираните ми тежести са 6-7 кг (бутилки с вода в една раница :D). Не тренирам в зала, така че съм малко ограничена откъм тежести, за съжаление.
FreshJuice
06-02-2012, 16:44
Някой да разбира акцента на Зузана тук? http://www.youtube.com/watch?v=wtpONjRYBo8&feature=relmfu
Ако може да ми напише съставките на български, че наистина нищо не мога да и разбера :D
divacheee
06-02-2012, 17:10
Съставките ги има по-надолу в коментарите :)
48 кг. съм [на 12 години] - доста! Но все пак в момента организмът ми расте и е нормално да качвам килограми бързо. От всеки възрастен, който попитам за диета чувам това "Организмът ти в момента расте! Много е важно да не ядеш вредни храни, защото ако надебелееш ще останеш така завинаги! Внимавай!" и то си е вярно! :) За месец няма да се докосвам до МакДоналдс, Събуей, KFC, пици и други вредни храни, а ще гледам да ям повече плодове и зеленчуци. Днес като търсих в Тубата тренировки и упражнения и попаднах на видеата на Румяна Илиева. Упражнения и диети с доста обещаващи резултати. Посетих и сайта й - фитнесинструктор.ком на латиница. Румяна Илиева е диетолог и фитнес инструктор и е с доста стройно тяло бих казала! Има както безплатни диети, така и платени. В сайта са включени и видеа от Тубата. Възможно е и да се контактува с диетоложката по ел. поща. От утре смятам да почна някоя диета. Успех и много минусчета! Дано да постигнете желания резултат! :)
ch0c0late44
06-02-2012, 18:26
^ Колко си висока?
FuckingFreak
06-02-2012, 18:41
Мани я тая бе, прави клипове за затлъстели жени, с наднормено тегло и физическа активност на 0, колкото само да се раздвижат. Интересно ми е защо не направи един свестен клип с примерна нейна тренировка, защото това тяло определено не го е направила по тоя начин.
Ou7oFmYhEaD
06-02-2012, 19:01
FuckingFreak правиш ли коремни преси, на серии по колко, аз ги правех 3х100 на ден, но ми казаха да правя на по кратки серии.
FuckingFreak
06-02-2012, 19:41
Аз правех по 200 всеки ден, но няма смисъл. Сега правя с тежести и то не всеки ден. Има много по-ефективни упражнения. След като една серия ти е 100 повторения, значи нещо ти куца техниката - усещаш ли някакво напрежение въобще, как ги правиш?
Хейй.. здравейте отново .. аз съм много доволна от 2/3 дни се храня здравословно и бягане , само че днес малко прекалих защото изядох 3 кебапчета без никакъв хляб.. незнам дали постъпих правилно , затова питам вас??
Ou7oFmYhEaD
06-02-2012, 19:52
Аз ги правя ги така http://xn--80aacbdofbbsmb1a6aj2cqo.com/wp-content/uploads/2010/12/otslabvane-bez-dieti-6.jpg
НО не само това, правя всякакви разтягащи и каквито се сетя, гледам да е разнообразно, а при коремните определено усещам напрежение с всяка следваща, това са др упражнения които много си обичам и ми е кеф да си ги правя
http://uprajneniqza-otslabvane.bulwiki.com/1891760960.JPG
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p11624.html
FuckingFreak
06-02-2012, 20:04
И аз правя разтягащи и отпускащи, ама тази седмица не съм правила - пилатес. Много ми е добре. :Д
Иначе до момичето с кебапчетата, не знам, със сигурност не си постъпила правилно, защото в кебапчетата ще намериш всичко друго освен месо...
FreshJuice
06-02-2012, 20:05
Туко що излязох от банята след още една тренировка от Зузка. Ама малко я промених :D
В 20-тата тренировка второто упражнение го замених с едно друго ;)
FuckingFreak
06-02-2012, 21:23
Е що? То е най-натоварващото (и якото) в цялата тренировка. С какво го замени?
FreshJuice
06-02-2012, 21:39
Харесах си едно друго от друго тренировка. Не му запомних името, но представляваше три пъти клекове (пружиниращи, назад) и на четвъртия отскачаш с колене напред колкото можеш по- нависоко и пляскаш ръцете си в краката :D Как го обясних само..
Много ми се ядът овесени блокчета, но в youtube намирам рецепти с много захар или с шоколад
http://www.youtube.com/watch?v=Dv-LcIC5gtc&feature=related тези направо ми взеха дъха <3 И се чудя с какво да заменя шоколада и протеиновата пудра? :?
Мисля си ако сложа вместо пудра финни овесени ядки какво ще стане. И си мисля да си ги нося в училище,че там умирам от глад. Поне са мааааалко диетични. Не е като да се натъпча с брускети или мазни банички (бляк)
FuckingFreak
06-02-2012, 22:30
Мисля, че говориш за tuck jumps. :)
аз в училище си купувам кисело мляко с 30 грама сурови ядки, примерно. идеално е :Д
DownloadVirus
06-03-2012, 08:39
Харесах си едно друго от друго тренировка. Не му запомних името, но представляваше три пъти клекове (пружиниращи, назад) и на четвъртия отскачаш с колене напред колкото можеш по- нависоко и пляскаш ръцете си в краката :D Как го обясних само..
Много ми се ядът овесени блокчета, но в youtube намирам рецепти с много захар или с шоколад
http://www.youtube.com/watch?v=Dv-LcIC5gtc&feature=related тези направо ми взеха дъха <3 И се чудя с какво да заменя шоколада и протеиновата пудра? :?
Мисля си ако сложа вместо пудра финни овесени ядки какво ще стане. И си мисля да си ги нося в училище,че там умирам от глад. Поне са мааааалко диетични. Не е като да се натъпча с брускети или мазни банички (бляк)
Тъй пудрата не се заместя с овесени ядки,тя се ДОБАВЯ към тях.Второ шоколада го заменяш с малко повече мед.Трето това далеч не е диетично ядене,защото няма как да го направиш и едната да е под 200-250 калории при 70-80 гр (няма даже да се наядеш) Някои ядат тези при качване,понеже с нищожно количество храна (от към грамаж) могат да си набавят 1500-2000 калории на едно ядене без да преядат или даже да се наядат
Някой пробвал ли е антицелулитна термална кал на Венус? Или въобще някой пробвал ли е някакъв вид антицелулитна термална кал? Виждам, че я има на намаление в Кауфланд и мисля да опитам.
FreshJuice
06-03-2012, 14:42
Тъй пудрата не се заместя с овесени ядки,тя се ДОБАВЯ към тях.Второ шоколада го заменяш с малко повече мед.Трето това далеч не е диетично ядене,защото няма как да го направиш и едната да е под 200-250 калории при 70-80 гр (няма даже да се наядеш) Някои ядат тези при качване,понеже с нищожно количество храна (от към грамаж) могат да си набавят 1500-2000 калории на едно ядене без да преядат или даже да се наядат
Значи не стават за ядене за някой като мен ;/
А изглеждаха тоооолкова вкусни !!
DownloadVirus
06-03-2012, 14:45
Не само изглеждат ,но и са.. Правил съм си десетки пъти,но за чистене в никакъв случай
December
06-03-2012, 17:46
Здравейте ще питам тука, че да не правя нова тема.
Значии аз си бягам по тази програма http://soon2befit.tumblr.com/post/6867112372 на 3тата седмица съм.Искам да сваля окл. 5-7 кг до септември.И се чудя още какви упражнения да си избера... тези http://www.youtube.com/watch?v=n5mYC9xUtDA и другите от пилатеса ще ми помогнат ли за fat burning-а?Страх ме е мускулите ми да не се уголемят от упражненията лол.Съвети?
И най-вече ме притесняват прасците ми супер огромни са и мускулести!Гледам че jumpig jacks са супер добро кардио за горене на мазнини, но от скачането няма ли още повече да ми се развият мускулите на прасците?(поне така бях чела някъде май че във ФитнесИнструктор)
пп:въртя и обръч и ако ми скимне правя pump it up(д/г 3 пъти седмично, но не ми харесва много и затова искам да го сменя с някое др workout видео) ако има значение....
FuckingFreak
06-03-2012, 19:37
Вече е обсъждана темата с мускули, погледни назад.
Пилатес не знам къде го сложи в графа фет бърнинг. Аз го правя за отпускане и тонизиране на мускулите особено вечер, като отмора, та смятай ти...
December
06-03-2012, 20:17
Мда аз схванах че нищо не гори затова питам за някакви фет бърнинг упражнения...мисля степ аеробика да почна как мислите?Или тази Зузана :д
И най-важното да правя ли това http://www.youtube.com/watch?v=7w6M4bOXJ_s или по-добре само с бягането като кардио...?
ALetterFromTheSky
06-03-2012, 21:08
Eдна доста едра позната само с пилатес свали за седмица около 3кг без да се ограничава чак толкова откъм ядене... ;д
А някои от вас пие ли някакви добавки като карнитин или фет бърнъри? Има ли смисъл от тях?
DownloadVirus
06-03-2012, 22:36
Аз съм пил карнитин.Заложи на храната и тренировките и ги остави тия глупости по-добре.
FreshJuice
06-04-2012, 07:16
Пфт забраниха ми всякакви млечни продукти, майонези, яйца, риба :( И шоколад не мога да ям !!!
Баси лекарите, честно.. то не остана нищо- плодове и зеленчуци ли да ям? Прекалих - първо риба, после извара и яйца, майонеза ядох... и през живота си не съм поглъщала толкова много месо колкото миналата седмица. Доста ми дойде.
Значи тази седмица ще постя явно :D Купих си поне стевия и ще експериментирам :)
FuckingFreak
06-04-2012, 10:08
Защо ти ги забраняват? За колко време?
FreshJuice
06-04-2012, 11:02
Получих обрив по цялото тяло. Забранени са ми докато се махне ;/ Поне не се забелязват лесно.
cvetityyy98
06-04-2012, 11:13
И аз ще започна това на Зузана. Ще започна от първото и ще ги сменям на всяка тренировка.
FuckingFreak
06-04-2012, 12:01
Отскоро започнах в понеделниците да бягам по един доста стръмен баир близо до нас и е супер отпускащо. Особено горе има малко равно и се пускам на бесен спринт и мирише на цветя+жега+кози. Абе приятно е. :D Миналите два пъти излизах разревана от нас (поради ред причини) и се връщах в перфектна кондиция, днес само нещо ми стана зле и сърцето ми се качи в гърлото, устата почна да ми се пълни със слюнка, абе все едно че ми се гади, ама се удържах...
FreshJuice
06-04-2012, 13:55
Отскоро започнах в понеделниците да бягам по един доста стръмен баир близо до нас и е супер отпускащо. Особено горе има малко равно и се пускам на бесен спринт и мирише на цветя+жега+кози. Абе приятно е. :D Миналите два пъти излизах разревана от нас (поради ред причини) и се връщах в перфектна кондиция, днес само нещо ми стана зле и сърцето ми се качи в гърлото, устата почна да ми се пълни със слюнка, абе все едно че ми се гади, ама се удържах...
Милата... Добре, че те отпуска бягането :) Само се питам как издържаш в тези жеги.
На Зузана са здравички тренировките, но някои само.. ;)
DisappointedDreamer
06-04-2012, 15:54
Получих обрив по цялото тяло. Забранени са ми докато се махне ;/ Поне не се забелязват лесно.
Аз получих същата реакция срещу същите храни в комбинация 8-) Кожата ми беше покрита с втори червен слой. Бях подута, имах температура, абе страшно беше. Сега гледам да ги избягвам тези храни и особено комбинацията им. Ама яйца много обичам бе мамка му....
FreshJuice
06-04-2012, 16:00
Аз получих същата реакция срещу същите храни в комбинация 8-) Кожата ми беше покрита с втори червен слой. Бях подута, имах температура, абе страшно беше. Сега гледам да ги избягвам тези храни и особено комбинацията им. Ама яйца много обичам бе мамка му....
И аааз :( Че сега тате прави и пържоли (doh)
Реших и започвам НВД. Много съм начинаеща, но принципно съм чела доста, мисля, че горе-долу знам как стоят нещата. Истински ад ще ми е без плодове, обожавам, това ми е единственото изкушение, но съм се амбицирала и точка. Комбинирам с интервални тренировки, скоро ще си извадя карта за фитнес, за да тренирам по-обхватно и с тежести, тъй като нямам такива у нас.
Дотук:
200 гр кисело мляко с около 30 гр сурови бадеми и кашу (смес)
Половин (поради обстоятелствата) салата с риба тон (айсберг, домати, краставици)
Сега мисля да хапна една консерва риба тон в собствен сос, че съм суууупер зверски гладна и през тва време ще се дообразовам за това, какво правя всъщност.
FuckingFreak
06-05-2012, 11:44
Защо ядеш от консерва, яж пресни храни? И внимавай с НВД-то, че да не си докараш липса на МЦ, каквото аз направих....
дори не съм виждала прясна риба тон, а и да бях видяла, кой знае колко качествена щеше да е
просто тва има в нас, не искам да ям втори вид месо на едно хранене
ениуей, аз принципно имам хормонален дисбаланс, за който пия противозачатъчни, но доколкото знам, мц спира от недостиг на мазнини, които не смятам да свеждам до нездравословен минимум
FuckingFreak искам да те попитам понеже ти и вируса сте ми най полезни, с какви упражнения да ОТСЛАБНА в краката , не да ги стегна или да направа мускулна маса , а да отслабна само пък после ще ги стягам, защото в горната част бедрата са ми по-едри (ген), а пръсците искам да свалям още.В момента правя упражнения вкъщи за крака , обаче ме е страх да не ги стегна докато не съм ги свалила достатъчно, и ходя на фитнес като имам време 40 мин. на велгометъра и пътечка.Надявам се да си ме разбрала, че не съм много много на ясно с тези неща..
принципно няма отслабване в една зона и да правиш упражнения за някой мускул, значи да го развиваш.. режим и спорт и тялото ти ще реши къде да свали; там, където най-трудно сваляш, чакай резултати най-късно
FuckingFreak
06-05-2012, 14:33
Правят се едновременно двете неща - сваляне и стягане. Няма едното без другото. Просто ще си губиш излишно двойно време. Споко, мазнината няма начин да се превърне в мускул и краката ти да останат обемни. Иначе тренирай кардио И силово, не бъди толкова време на пътеката и колелото. 5-10 мин загрявка, упражнения със свободни тежести и накрая отново, като е добре да ги правиш интервално (примерно редуване 30/10 бягане и бърз ход или бързо въртене на педалите и бавно). И още нещо - тренирай ЦЯЛОТО ТЯЛО, както казаха преди мен няма сваляне само в краката. И споко, мускулна маса няма да направиш - тя не се прави за 2-3 месеца.
Иначе и аз не съм спирала мазнините (освен сведох растителните до минимум), но резултатът - този месец не ми дойде. Почти всички мои приятелки на моята възраст са се оплаквали от подобно нещо, без да спазват някакви режими, но никога не се беше случвало с мен. :(
Пфф, аз като си гледам разбора на храната днес, набивам доста мазнини, но нейсе.
Въглехидратите дотук са ми 66 гр, надявам се да не станат повече от 75 до края на деня, ама то е същинско приключение. :D
Освен това разбрах, че следтренировъчното хранене трябва да е богато на протеини и бедно на мазнини, затова ядох потресаващо странната комбинация от моркови с хайвер, което в последствие се оказа няква глупост, защото морковите са въглехидратни, а хайверът има повече мазнини, отколкото протеини. Но нямаше голям избор в нас. А, да и 100 мл прясно мляко, което не смятам да изключвам, че твърде много обичам млечните.
За вечеря пилешко с гъби планирам и салата домати и краставици с настърган Ементал евентуално. О, или извара, че да си докарам протеините до прилично ниво. Мфф. :Д
Благодаря; А за цикъла защо не пиеш нещо мисля, че имаше хапчета или хормони с които по - бързо може да ти дойде или не го изчакаш?Попринцип съм на 16 ти не знам на колко си , но и на много мои приятелки, както и на мен не ми е редовен, понякога идва, понякога не , а понякога на различна дата.Като ходих на видеозон да ми видят яйчниците ми казаха, че матката не ми се е оформила хубаво още за моята възраст, за това е нередовен може би и при другите, и при теб е така.
DownloadVirus
06-05-2012, 17:19
всеки си има някои проблемни зони , от които сваля най-бавно,последно и много много трудно. Много е обаче важно да се опознаеш и да си изпробвал много неща преди да кажеш,че това няма оправия,да му теглиш една майна или да увеличиш тренировките,понеже с повече кардио тренировки и по-интензивни все пак вероятно може да загубиш и мускулна маса,която повярвай ми нужна ти е,независимо дали си момиче или момче. Защото,за да имаш стегнати крака трябва да имаш мускулна маса.Без мускулна маса ще стоиш като сопол и ще е грозно. Също така по-добре карай на ВМ-НВД,защото наистина без мазнини може да имаш проблеми с мц
FuckingFreak
06-05-2012, 17:24
Точно на ВМ-НВД съм, ама както казвам, не ми се бе случвало досега. Не съм казвала на майка си, но ако и другия месец има проблеми - ще се принуда да и кажа, за да отидем на лекар.
Понеже след седмица имам рожден ден и тогава много хора се омазват брутално, но аз се познавам достатъчно добре и знам, че мога да си мина с ежедневното ми меню... Вие какво бихте направили? Наистина, обичам сладко и ми се яде торта, но по-важния въпрос - нужно ли е ?! Малко глупав въпрос задавам, но какво бихте направили на мое място? :D
едит: На 14 не смятам да взимам хормони, за да ми дойде, при положение, че не е непоправимо - тоест съм на 99,9% сигурна, че е от храненето.
cvetityyy98
06-05-2012, 17:32
FuckingFreаk толкова време си спазвала режим и си тренирала, следователно ако се отпуснеш един ден и хапнеш малко повече няма да ти се отрази на фигурата. После пак ще си продължиш режима.
А какво значи - нужно ли е? Няма нищо нужно в храненето, ако ти се яде торта, яж, ако не ти се яде - не яж, но не мисли, че ще си прецакаш режима с 1 ядене или че не е нужно да се почерпиш за рождения си ден.
Аз освен пилешкото добавям към 100 гр извара и 2... ще станат три, гладна съм, резена шунка, май е пилешка.
FuckingFreak
06-05-2012, 17:54
Карай, има време, и без това ще го празнувам по-късно. :D
Днес с нечовешки апетит, който утолявах с моркови и резен лимон. :D
DownloadVirus
06-05-2012, 20:15
Колко мазнини имаш при ВМ-НВД ?
Ou7oFmYhEaD
06-05-2012, 20:35
Преди няколко години спазвах режим, далеч от НВД хапвах всичко но по-малко, естествено без бял хляб, сладко и пържено, спортувах, свалих около 12 кг и цикъла ми спря, бях станала 46 кг не можех да се позная, кокалите ми убиваха когато спях дори. Въпреки, че съм 162 структурата ми е такава, че с тия кила бях много слаба. Тогава ми спря цикъла и ми дойде след около 3 месеца, но се хранех повече, за да се оправя. На лекари не съм ходила.
FuckingFreak
06-06-2012, 10:18
И на мене почнаха да ми стърчат кокалите там над гърдите леко. А надолу не изглеждам никак кокалеста... структура.
Вирусе, днес ще ти кажа груби сметки на всичко, само че вечерта. :)
myfavouriteseason
06-07-2012, 10:17
Здравейте колеги правещи диета, здравословно хранене и спорт. Аз свалих доста килца от тялото си, но сега се вманиачих и все ме е страх да се храня нормално, но според вас дали имам нужда да сваля още малко? Какво мислите?
1. http://prikachi.com/images/543/4863543B.jpg
2. http://prikachi.com/images/542/4863542m.jpg
А също препоръчвате ли ми малко коремни преси или преди тях трябва да сваля още мазнини от корема?
Мерси!
FuckingFreak
06-07-2012, 10:29
Краката не ги виждам, но според мен можеш да работиш още над корема. :)
myfavouriteseason
06-07-2012, 10:42
Май лошо съм снимала, ето няколко снимки на корема и краката....
http://prikachi.com/images.php?images/604/4863604P.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/610/4863610G.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/611/4863611G.jpg
klemensiq
06-07-2012, 10:44
според мен изглеждаш много добре и нямаш нужда да се пипаш повече. И за толкова слабо тяло имаш супер големи гърди. Много голяма разлика ли имаш в тях след диетата? Че и аз се чудя да почвам ама ме е страх да не изгубя и малкото което иам.
FuckingFreak
06-07-2012, 11:33
В никакъв случай не отслабвай повече!!! Качи малко мускули, направи леко релефе и ще си супер гадже. :)
myfavouriteseason
06-07-2012, 11:37
благодаря за съветите. от тук сега се чудя как да поддържам фигура. мога ли да си ям нормално мусака, леща, луканки, от време на време боклуци? хах или да се храня по друг начин?
а у дома ще потренирам малко за корема и другите части, макар че какъв зор виждам, едва вдигам и ми става лошо :Д с тея хилави ръце... гиричките от по 2кг ми виждат сметката и повече от 8 пъти немога :Д
FuckingFreak
06-07-2012, 11:42
Не е въпроса само да ги вдигаш. Споко, ще свикнеш. Дали вдигаш 10 или 100 кила си зависи от теб, важно е какво усилие ти коства да ги вдигнеш. ;)
fenka_bmw
06-07-2012, 11:57
Искам да попитам какви упражнения правите за коремче и бедра... Тези зони са ми най-проблемни. Благодаря предварително! :) Успех на всички!
Здравейте :) Аз по принцип съм слаба, но не си харесвам стомаха и днес започнах тези упражнения http://vbox7.com/play:b6377d5c Какво мислите за тях ? Според вас подходящи ли са за стягане на корем ?
FuckingFreak
06-07-2012, 13:15
По-добре по-малко повторения за сметка на повече кг, отколкото обратното.
koshtramba
06-07-2012, 14:11
УМРЕХ ОТ ГЛАД !!!!
cvetityyy98
06-07-2012, 14:23
УМРЕХ ОТ ГЛАД !!!!
Защо? 10 букви
smiirnoff
06-07-2012, 17:42
Здравейте момичета,
аз искам да ви споделя моите резултати, много ще се радвам, ако някой се мотивира още повече. Започнах отново да ходя на фитнес редовно преди около месец (3 пъти в седмицата, по около час и половина) и съм изключително доволна. Преди ядях страшно много сладко, но сега рядко се сещам за него. Храня се нормално, не консумирам боклуци, а сега е и пролет и го карам на много зеленчуци и плодове и се чувствам наистина във форма. Започнах да се храня по - здравословно към края на януари. Не консумирам газирано, fast food (всъщност въобще не съм фен на фаст фууд), чипсове, вафли, въобще всякакви такива неща съм ги забравила отдавна. Белия хляб го замених с пълнозърнест.
Та, след като започнах фитнес почувствах наистина резултати. Намалих талията с 3 см, ханша - с 2 см, бедра - с 1 см, свалих около 4 килограма. А като добавя и че станах много по - издръжлива е направо прекрасно :Д. Преди на пътеката не можех да тичам повече от 2 минути без да се задъхам супер много, а сега спокойно тичам по около 8-9 минути.
Пожелавам на всички ви страхотни резултати :Р!
cvetityyy98
06-07-2012, 18:00
Браво smiirnoff страхотни резултати! Аз утре не мога да се прибера за обяд и трябва да ям нещо навън, но не искам да е fast food. Може ли някакви идеи?
SexyAndFree
06-07-2012, 18:16
Здравейте момичета! Опитвам се да се отърва от целулита. Започнала съм да пия 1.5л вода на ден и се мажа с маслото на Икаров. Но знам, че няма да се получи без упражнения, затова може ли някои да ми препоръча изпитани и хубави упражнения :)
Проблемът ми е ниското кръвно! В комбинация с жегите навън повече тренировка и ограничаване на въглехидратите ми действа убийствено. Как се справяте с ниското кръвно и комбинацията спорт и хранителен режим?
myfavouriteseason
06-08-2012, 08:57
smirnoff, браво за резултатите! Звучиш много добре! Мотивира ме, благодаря за което!
Правя у дома коремни преси сега.... обаче на 8-мата и вече корема ми се стяга и трябва да изчакам да се отпуснат мускулите... на вас става ли ви така? Това добре ли е или не?
...после вдигам краката и ги спускам бавно надолу, за долните мускули на корема.
В легнало положение по гръб въртя всеки крак в кръг за по слаби бедра. Пак от Ютуб го видях това упражнение.
Гиричките.. какво да кажа, пълен въз... 15 вдигания и съм схваната :Д
За крака ме е страх да правя клякания, да не ги направя по - едри, че и без това съм тип круша в тялото и искам краката да са по - слаби.
^ Толкова с коремните преси ми звучи като липса на подготовка преди тях :? Разтягаш ли се достатъчно преди упражненията?
Cloud9,най-добре се консултирай с лекар,защото ниското кръвно е доста коварно нещо и не бива шега с него!
AnOHuMeH
06-08-2012, 09:24
smirnoff, браво за резултатите! Звучиш много добре! Мотивира ме, благодаря за което!
Правя у дома коремни преси сега.... обаче на 8-мата и вече корема ми се стяга и трябва да изчакам да се отпуснат мускулите... на вас става ли ви така? Това добре ли е или не?
...после вдигам краката и ги спускам бавно надолу, за долните мускули на корема.
В легнало положение по гръб въртя всеки крак в кръг за по слаби бедра. Пак от Ютуб го видях това упражнение.
Гиричките.. какво да кажа, пълен въз... 15 вдигания и съм схваната :Д
За крака ме е страх да правя клякания, да не ги направя по - едри, че и без това съм тип круша в тялото и искам краката да са по - слаби.
2 часа преди упражненията трябва да си хапнала нещо. След тренировката е добре да изядеш 1 банан и да изпиеш 1 чаша мляко - за вастановяване на мускулите и при следваща тренировка няма да ти се стяга корема !
FuckingFreak
06-08-2012, 09:27
По-скоро протеини за възстановяване на мускулите. Не знам как ще ги набави с банан и мляко. И още повече не знам какво ще възстановява, след като не е вдигала тежко. :)
Cloud9,най-добре се консултирай с лекар,защото ниското кръвно е доста коварно нещо и не бива шега с него!
Консултирала съм се, решението им е да не спазвам диета и да не се натоварвам много. Което за мен пък не е решение. Затворен кръг се получава.
FuckingFreak
06-08-2012, 09:50
Айран със сол ;)
AnOHuMeH
06-08-2012, 09:52
По-скоро протеини за възстановяване на мускулите. Не знам как ще ги набави с банан и мляко. И още повече не знам какво ще възстановява, след като не е вдигала тежко. :)
Ако не си чувал при жените е по - трудно да развиват мускули, защото те нямат хормона тестостерон. В една чаша мляко и 1 банан има достатъчно глутамин за въстановяването след лека тренировка, по - добре е да го приема външно, защото ако се натовари и няма достатъчно глутамин в организма, той ще започне да взима от "запасите" така да го нареча.
kalpazanka
06-08-2012, 10:01
Проблемът ми е ниското кръвно! В комбинация с жегите навън повече тренировка и ограничаване на въглехидратите ми действа убийствено. Как се справяте с ниското кръвно и комбинацията спорт и хранителен режим?
Изобщо си ограничила въглехидратите или си ограничила бързите такива?
Ограничавам ги напълно (докато не припадна и не трябва да ям шоколад и да пия Кола). Карат ме да пия и айран със сол, но не съм му фен и ми се гади от него.Е, помага и няма как-насилвам се и пия. Кои въглехидрати е добре да приемам,че да не е толкова тежко положението?
fenka_bmw
06-08-2012, 10:40
Днес съм само на чаша прясно мляко и половин ябълка :)
Cloud9,след като знаеш,че не трябва да ограничаваш толкова много въглехидратите за к'во въобще го правиш?!Здравето ти е на първо място,а това,че килограмите падат по-бавно не е проблем.
fenka_bmw,къде ти е пълноценната и здравословна закуска,че и обяда?!Научи се да се храниш правилно,защото така най-много да си докараш проблеми със стомаха и йо-йо ефект ... :?
Проблемът не е,че килограмите падат бавно, а в това, че въобще не падат! Пробвала съм вече какво ли не и се уморих от диети и упражнения, но не мога да си позволя да изглеждам така. Продължавам с тичането, скачането на въже и другие упражнения, плюс ограничаване(не напълно изключване) на шоколади и сладки неща. Само плодове си опзволявам, но от тях няма кой да ме откаже!
kalpazanka
06-08-2012, 11:49
Поне картофи и ориз хапвай! Като спреш тотално въглехидратите /ВХ/, ти си блокираш чисто биохимично отслабването, защото някои продукти от разграждането на ВХ задвижват горенето на мазнините.
Не е зле, щом теглото ти не мърда, да си изследваш хормоните на щитовидната жлеза. Абе най-добре е да те види ендокринолог. :)
Била съм на ендокринолог. Предразположена съм към синдромът на Хашимото (фамилна обремененост) ,но за сега всичко е наред. поради проблеми и с яйчниците си изследвам хормоните поне 2 пъти в годината. Сложно е общо взето.
kalpazanka
06-08-2012, 12:06
Хм, а кръвната захар как се движи?
Искам да попитам ако пия кафе без захар вредно ли е като съм на диета ? :)
kalpazanka
06-08-2012, 12:17
Други въглехидрати приемаш ли през деня?
Принципно кофеинът ускорява стопяването на мазнините. :)
Кръвната захар е нормална. Последно я изследвах януари,скоро ще трябва пак.
FuckingFreak
06-08-2012, 13:17
fenka_bmw- много си зле.
1010
SexyAndFree
06-08-2012, 14:46
Здравейте момичета! Опитвам се да се отърва от целулита. Започнала съм да пия 1.5л вода на ден и се мажа с маслото на Икаров. Но знам, че няма да се получи без упражнения, затова може ли някои да ми препоръча изпитани и хубави упражнения :)
?...........
FuckingFreak
06-08-2012, 15:28
Намали солта, млечните и плодовете и виж как ще ти се отрази. Няма упражнения за целулит, тренира се цялото тяло.
Dagichka
06-08-2012, 15:53
ааа, днеска една позната от даскало ме дръпна настрани в междучасието и ми вика едно такова притеснено - може ли да те питам нещо лично? и аз няква о.О даа? и тя как успя да отслабнеш толкова и аз бях тушее, направо много се зарадвах, че явно има разлика, защото аз не чувствам особено такава :Д
таа, да ви питам, супер много обожавам сладко и през 4-5 дни си позволявам ред шоколад, но наскоро баща ми беше взел от тези бисквити - http://prestige96.bg/content/media/products/b_oats_3pcs.jpg и уж изглеждат супер, малко калории, овес, ядски, сусам и тн.. ама дали пак е само рекламен трик? ;д и моля ви препоръчайте ми някви здравословни варианти на нещо сладко, че умирам!
myfavouriteseason
06-08-2012, 16:03
<- Браво за успеха! То като свикнеш да се гледаш всеки ден спираш да забелязваш разликата, но за другите не е така. И при мен се получи така, само дето момичетата ми викат кльоща, а родителите ми, че съм прекалено слаба... хм... ама съм си добре според мен. и аз като теб правя, на 3 - 4 дена ям сладко и не мога просто без него. и въпреки че спрях диетата пак слабея ,може от притеснение напоследък.
Ама много ми е тъпо като ми кажат кльоща или прекалено слаба... аз съм фина не съм кльоща...
DownloadVirus
06-08-2012, 16:37
ааа, днеска една позната от даскало ме дръпна настрани в междучасието и ми вика едно такова притеснено - може ли да те питам нещо лично? и аз няква о.О даа? и тя как успя да отслабнеш толкова и аз бях тушее, направо много се зарадвах, че явно има разлика, защото аз не чувствам особено такава :Д
таа, да ви питам, супер много обожавам сладко и през 4-5 дни си позволявам ред шоколад, но наскоро баща ми беше взел от тези бисквити - http://prestige96.bg/content/media/products/b_oats_3pcs.jpg и уж изглеждат супер, малко калории, овес, ядски, сусам и тн.. ама дали пак е само рекламен трик? ;д и моля ви препоръчайте ми някви здравословни варианти на нещо сладко, че умирам!
Няма да ти пробият стомаха,ако това питаш :)
scrooper
06-08-2012, 19:53
Тия бисквити 'Мюсли' ми бяха голям хит мин. година... ама са си сладки ии е в пъти по- добре да си забъркваш примерно мед с ленено семе в кисело мляко. Освен ако не си на 90- дневната.
FreshJuice
06-08-2012, 20:04
http://www.youtube.com/watch?v=iRYqkRzmLEY&list=UUrd4Hfglr4EczsLXKdGvCLA&index=2&feature=plcp
Някой да го е пробвал вече :D Аз сигурно ще прескоча тази тренировка защото съм си много страхлива и слаба (откъм мускули в ръцете) и наистина ми се струва опасно да направя тази тренировка ;/
А и биха ми инжекция и ми изписаха лекарства за този обрив и никакви белтъци 2 седмици а шоколад и сладолед- също. Не знам как ще издържам и какво ще ям. Само се тъпча тези дни. Утре ще направя едно прочистване :)
AnOHuMeH
06-08-2012, 20:12
http://www.youtube.com/watch?v=iRYqkRzmLEY&list=UUrd4Hfglr4EczsLXKdGvCLA&index=2&feature=plcp
Някой да го е пробвал вече :D Аз сигурно ще прескоча тази тренировка защото съм си много страхлива и слаба (откъм мускули в ръцете) и наистина ми се струва опасно да направя тази тренировка ;/
А и биха ми инжекция и ми изписаха лекарства за този обрив и никакви белтъци 2 седмици а шоколад и сладолед- също. Не знам как ще издържам и какво ще ям. Само се тъпча тези дни. Утре ще направя едно прочистване :)
Не видях нищо опасно в тази тренировка. Защо не пробваш, нищо няма да ти стане, най - много да имаш мускулна треска след това :)
FreshJuice
06-08-2012, 20:18
Ами за мен е опасно това седене на ръце и самото слизане. Лесно се паникьосвам така от тези надолу с главата стойки защото все си мисля че ще падна (падала съм и за това) . Мога да пробвам ама ако видя че залитам на страни или, че дупето ми не ще да седи "горе" няма да повтарям опитите :D
FuckingFreak
06-09-2012, 10:28
Ако те е страх, не пробвай. Зузана има много други тренировки, които не са в този канал.
Здравейте. Искам да ви попитам какво ядете, какво значи здравословно хранене? Повече плодове, зеленчуци. Без чипсове, хамбургери и подобни, това ми е ясно. Но като сте на работа какво хапвате?
FuckingFreak
06-09-2012, 11:21
Не ходя на работа, но ако съм като теб, нищо не ми пречи да си взимам кутия с готвено от вкъщи.
едит: Най-много обичам удовлетворението след изморителна тренировка, да съм мокра и да вляза в банята. И след това да ям. Ау. Утре съм рожденник. Трябва да измисля някоя смазваща тренировка и за утре. :D Намерих си добро място вкъщи, където мога да правя хоризонтални набирания и почвам. Много искам лост ама няма да ме огрее. :D
DownloadVirus
06-09-2012, 16:39
На колко ставаш :D:D
FuckingFreak
06-09-2012, 16:53
На 9 и половина. :D
DownloadVirus
06-09-2012, 17:00
Много съм недискретен нали :D
Fat - 47.9%
Pro - 37.3%
Carb - 14.8%
^^ демек 69/123/48грама
мисля,че е прилично :Д
бтв разяснете ми за зареждащите дни в нвд:)
FuckingFreak
06-09-2012, 18:46
Аз не правя такива, но по принцип тогава намаляваш количеството мазнини и увеличаваш бавните въглехидрати. И го правиш на 7-8-9 или колкото там ти си прецениш дни.
въпросът е колко ги увеличавам?
едит:намерих си инфо
FuckingFreak
06-10-2012, 07:35
Добро утро на всички. Честит ми рожден ден. Благодаря на всички хора тук, които ме подкрепят.
http://data.whicdn.com/images/26579399/tumblr_m1ndg7Cw6m1qbih6so1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/21183677/tumblr_lxurvrygT91qmevz7o1_500_large.png
http://data.whicdn.com/images/12491027/tumblr_las75qU4I81qct7qso1_1280_large.jpg иии моя фаворит <3
Черпете се за мое здраве. :)
FreshJuice
06-10-2012, 07:56
FuckingFreak ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛАААА :* :* :*
Желая ти много здраве и щастие :) Да постигнеш с лекота всичко, което искаш !!! Успешно кандидатстване в избраното училище :*
И днеска според мен вземи се почерпи с торта... Човек веднъж става на 14 :D
FuckingFreak
06-10-2012, 10:23
Е, няма да е днес тортата, а на 15ти. Тогава ще празнувам. Днес ще е само скромно на ресторант. :D
edit: Сега видях, че довечера ще е срещата Испания-Италия от Евро 2012. Какво по-яко време от това да си на ресторант с компания и около теб да мирише на цаца, бира и картофки :)
Честит рожден ден, FuckingFreak ! Много здраве, щастие и успехи ти желая!
А аз да питам нормално ли е след като тичах вчера половин час и се храних нормално- със салатки, супички и пих много вода- кантара да показва 3 килограма отгоре?????
Честит рожден ден!
Клауднайн, да не би да си яла солено?
FuckingFreak
06-10-2012, 11:50
Да, наистина соленото и плодовете са вариант. Споко, моментно е и до 2-3 дни ще ги няма, да не се притесняваш.
http://www.bodyrock.tv/2010/06/12/suicidal-sweat-workout/
Горещо препоръчвам!!! Сега ме е яд, че лицевите от 3тото комбо не успях да ги правя с изпънат крак, ама въпреки това беше свит и направо умирах, рамене и ръце - болка никаква, обаче в крака, на който стоях усещах страхотно напрежение... И на подскоците с левия крак забравих да си мандам ръцете, направо супер разсеяната работа и сега ме е малко яд, но няма значение. Нищо чудно до вечерта да спретна още една тренирвка, че и без това си умирам от скука (и от жега).
Дам, ядох плодове. Но не мога без тях!!! Умирам си за диня и ягодки.Не съм яла много де,около 150 гр. ягоди и малко череши. Дано спаднат тези килограми. Днес ще ходя пак да тичам. Решила съм всеки ден да тичам - максимум по 30 минути. До скоро само скачах,сега само тичам, а после ще правя и двете. Според вас много ли ще се натоваря с всекидневно тичане и скачане? Да ги редувам или да ги правя заедно?
FuckingFreak
06-10-2012, 12:45
Според мен няма смисъл да правиш само аеробно натоварване, но всеки си го усеща различно.
FuckingFreak
06-10-2012, 13:27
Днес ми е щастлив ден. Отваряйки шкафа, за да взема брашно за тортата, се натъкнах на пълнозърнесто брашно, овесени ядки, трици, ленено семе и сусам. Грейнах. Съвсем скоро хлебопекарната ще бъде употребена по предназначение. Обожавам да готвя, нищо че после не ям. :D:D
Не е само аеробно. Включвам и упражнения, главно от пилатес, за да се пооформя.
FuckingFreak , Честит рожден ден повече щастливи мигове и продължавай в същия дух :)
cvetityyy98
06-10-2012, 17:37
Честит рожден ден FuckingFreak,
Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов, да влезеш където искаш по първо желание и много минуси при режима! :)
FuckingFreak
06-10-2012, 18:48
Всъщност, никакви минуси не искам вече. Може би само малко на сантиметри. :)
едит от днес:
O.M.G. Отново тичах и се прибрах мокра като... все едно са ми изсипали един бидон с вода. Тичах малко повече от обикновено и най-важното - не ми стана лошо, а се бях наяла с канела преди това (много сваля кръвното и захарта тя) и очаквах да се сгромолясам. Ама не! Сега обмислям да почна да тичам още веднъж в седмицата, че е много приятно.
Правих няколко поредни дни тренировки с акцент бедра и глутеус и реших, че не може така - днес беше ден за корем. Правих http://www.bodyrock.tv/2012/06/08/push-it-up-amazing-abs-core-sculpt/ . Какъв ти корем, братче, половината упражнения ги правех на серийки по 5 в интервала, че краката ме убиваха от претрениране вероятно... Ако не друго, поне обърсах пода с пот и мръсни кърпи хахаха.
Момичета и момчета ще е добре ли след като приключа с 90 дневната диета да се придържам към разделно хранене , за да продължа отслабването, ако с диетата не постигна желаните резултати ( до сега съм свалила 7 кг.) или да направя пауза от всякакви диети и след това на ново ? Като ще продължавам да си спортувам по 1-2 пъти в седмицата:)
FuckingFreak
06-11-2012, 17:02
Трябва да имаш бая стабилна тренировка, че да си позволяваш да тренираш само 1-2 пъти седмично и да поддържаш форма. :) Отслабването не е само обратно броене от 50 до 45 и после обратно, 2 пъти годишно...или поне аз не го разбирам така.
Леееелееее
Правих 600 reps workout и направо се размазах. На три пъти я направих, обаче я направих, и съм разбита, толкова изморена отдавна не съм била след тренировка. Да не говорим как течеше вода от мене, реки. :D
Кефя си се няк'во. Искам по-изразени мускули на корема, мрън, знам, че трябва да се изчистя максимално, и знам, че съм на правилния път с храненето, просто да можеше да стане по-бързо.
Ама то май винаги е по-трудно, като имаш по-малко да изчистване..
Давайте някви съвети специални, ако имате. :д
FuckingFreak
06-11-2012, 17:14
Не, за съжаление всичко хубаво изисква много жертви... Но си на прав път, ако си започнала сериозно. Имам за цел през есента да тръгна на фитнес.
На мен от вчера и от ония ден тренировките ми подействаха добре - мускулна треска на задни бедра, вероятно от мъртвата тяга от въпросния 600 реп челиндж...
Да, и аз искам да ходя на фитнес, защото вкъщи нямам възможност да тренирам с тежести, а знам, че е ключово. За съжаление няма да е и този месец..
Момичета и момчета ще е добре ли след като приключа с 90 дневната диета да се придържам към разделно хранене , за да продължа отслабването, ако с диетата не постигна желаните резултати ( до сега съм свалила 7 кг.) или да направя пауза от всякакви диети и след това на ново ? Като ще продължавам да си спортувам по 1-2 пъти в седмицата:)
По принцип при 90- дневната се прави 90дневна почивка, но през това време се храниш нормално. Не по списък както преди, но не изключваш въглехидрати или каквато и да е било група храни. След тези 90 дни можеш да я започнеш наново
opasno.blizo
06-11-2012, 19:33
Това е ужас :shock: цък (http://www.http://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forum.com/bg/invitation/bylink/36849) :shock:
DownloadVirus
06-11-2012, 20:22
Ей да ви еба майката бе обитаци стига сте спамили с тоя тъп сайт келеши прости
FuckingFreak
06-12-2012, 13:38
Някой трябва да ми скрие канелата от погледа, защото съм пристрастена. :( :D Както казах преди - с ниско кръвно съм, а сега това е новата ми мания - хване ли ме нервата, да ям канела... и после съм като в безсъзнание :D Ужас...
FuckingFreak
06-12-2012, 14:16
С лъжица... :D
И аз пиех канела ,но я разбърквах с мед, понеже само така на прахче не ми се получава нещо. Наистина смъква кръвното, но и помага за свалянето на мазнинки в ханша
FuckingFreak
06-12-2012, 14:51
Едва ли точно с канела ще сваля мазнини. Не я пия с такава цел. :D
ТО може и да си внушавам,де- като я пиех бях и на диета та затова така. Все пак не прекалявай с нея. В по-големи количества може да е много вредна. Ниското кръвно не си е шега работа особено в тези жеги.
Втф, аз съм яла канела, за да ми дойде, и беше ужасно ;о как така суха канела, не ти ли полепва по гърлото
ALetterFromTheSky
06-12-2012, 17:12
Хахах и аз ядях, за да ми дойде и беше пфффффф... мислех, че ще се задуша хахах-то хем ти пари на гърлото, хем залепва-не знам как ви е кеф да ядете подправки :D
Как така да ви дойде? Може ли така? По колко пиете и действа ли?
ALetterFromTheSky
06-12-2012, 18:36
Пие се на сухо 1, 2 супени лъжици и трябва да дойде ако ти закъснява, разбира се иии така то с какво ли не има с магданоз и ванилия и още куп дивотии
на мен не ми дойде от това :Д ъ, в смисъл, то ми дойде, аз просто исках по-рано да ми дойде, не стана
не си струва :Д
Закъснява ми и спешно трябва да ми дойде днес,че да ни ми развали почивката другата седмица. Ще пътувам извън града и не искам да съм на червено
FuckingFreak
06-12-2012, 19:22
Не знам вие как сте яли, но аз си сипвам в лъжицата и почвам да облизвам, докато не остане нищо. Много ясно, че ще ви полепи на гърлото - тя не се разтваря...
И преядох с пилешко. Чувствам се като плондир.
Здравейте отново :) Искам да ви питам. След тренировка като си изгорил калории и т.н може ли веднага след това да се пие вода? Защото нали си ги изгорил,то тогава като пиеш веднага вода не се ли връщат ? :) Мерси предварително :)
Вчера цял ден нямаше кога да ям и вечерта направо... За жена имам доста мъжки апетит. 4 кофички кисело мляко, след няколко часа и патешко хапнах, тази сутрин се събудих озверяла от глад, още в 5 станах да ям. :D Ебаси диетите, ебаси режимите...
FuckingFreak
06-13-2012, 10:59
starr21
в питейната вода няма калории :lol:
Е да това го знам естествено :D Но нали ти хабиш и вода ;д и след това не се ли връща това имах предвид ;д ;д Но разбрах Мерси :)
Водата и калориите нямат нищо общо :? Ти гориш калории,а това,че изхвърляш и вода с потта е друг въпрос.От Потта не се свалят килограми (е свалят се,но не трайно).А водата и по време,и след тренировка си е задължителна най-вече в тия жеги,защото човек лесно може да прегрее и/или да се обезводни.
FuckingFreak
06-13-2012, 14:39
Именно. Потта НЯМА НИЩО ОБЩО със свалянето на мазнини.
Такамм.. решила съм да започна да тичам, но имам няколко въпросчета:
1. Сутрин или вечер ? И въобще има ли някаква разлика ?
2. На гладно ли е по-добре, имайки предвид, че съм с ниско кръвно, и ако тичам сутрин не знам как ще ми се отрази.
3. По един час добре ли ще е като за начало ?
FuckingFreak
06-13-2012, 17:01
1,2. Когато искаш, на гладно е по-добре.
3. Един час е много относително. Може да бягаш като мравка, но може и за 20 минути да се направиш шах и мат със спринтове. :)
може и за 20 минути да се направиш шах и мат със спринтове. :)
Е за т'ва все не се донадъхвам да бягам редовно. Нямам нерви за кросчета, особено без музика се отегчавам до краен предел. А като бягам само 20тина минути спринтове и ми се вижда твърде малко...
FuckingFreak, мерси за отговора :)
AnOHuMeH
06-13-2012, 17:45
Такамм.. решила съм да започна да тичам, но имам няколко въпросчета:
1. Сутрин или вечер ? И въобще има ли някаква разлика ?
2. На гладно ли е по-добре, имайки предвид, че съм с ниско кръвно, и ако тичам сутрин не знам как ще ми се отрази.
3. По един час добре ли ще е като за начало ?
1. Няма значени, когато ти е най - приятно.
2. НИКОГА, ама НИКОГА не тичай на гладно. Препоръчително е 2 часа преди кардиото да си хапнала нещо и 30 минути преди това може да хапнеш 1 вафла. Не може да не си яла близо 6 часа и да тръгнеш да тичаш. Ще започнат адските болки в корема, и ще се чувстваш отпаднала!
3. 1 час тичане без почивка е идеално, но ако ти е трудно може да направиш някоя почивка.
Мисля да тичам сутрин към 8 примерно, тогава в колко и какво трябва да ям преди това ? Иначе и 20 мин. преди трен взимам л-карнитин (не че ми действа,но..)
Задължително яж нещо,защото ниското кръвно си е страшно нещо :? Имам приятелка,която е с ниско кръвно и при една разходка на гладно сутринта ми падна в краката :? Мисли за здравето си и никога не бягай на гладно :?
Ако все пак искаш да ограничиш храната преди бягането - хапни някакъв въглехидрат в по-малко количество 30мин. преди да излезеш от вас.
FuckingFreak
06-13-2012, 18:10
И от какъв зор да яде вафла преди тренировка? За да и скочи инсулина до небето и по време на тренировката да и падне ли!? Ядат се бавни въглехидрати по принцип, а то това важи за силовите, за да се напълнят депата с глюкоген, който в последствие да изразходваш. Масово хората на гладно бягат, но внимавай с кръвното.
AnOHuMeH
06-13-2012, 18:11
Мисля да тичам сутрин към 8 примерно, тогава в колко и какво трябва да ям преди това ? Иначе и 20 мин. преди трен взимам л-карнитин (не че ми действа,но..)
Ставаш в 6 - 6:30, закусваш нещо. към 7:30 хапваш една вафла, или ако избягваш сладкото може 1 плод (богат на кcal) ябълка или банан. В 8 часа излизаш и започваш с кардиото. Според мен този л-карнитин е излишен. С редовно спортуване и тичане, ще свалиш доволно килограми. С тези добавки само си увреждате органите....
FuckingFreak - Вземи една вафла и прочети внимателно какво съдържа и тогава налагай професорските си умения :)
FuckingFreak
06-13-2012, 18:14
Какво съдържа ли? Веднага ти казвам. Рафинирани растителни мазнини (огромна част), захар, брашно, Е-та и други регулатори. Къде точно видя бавен въглехидрат и нещо полезно за организма?!
AnOHuMeH
06-13-2012, 18:16
Пропускаш нещо - kcal :)
FuckingFreak
06-13-2012, 18:18
И какво? Около 500 за 100г. Не съм чувала досега това + състава и да върви ръка за ръка с която и да било фитнес цел освен качване на мазнини. Но нищо, набивайте си вафлички и бананчета, даже по 5-6, да не излизате извън форма сега за сезона. ;)
AnOHuMeH
06-13-2012, 18:20
И какво? Около 500 за 100г. Не съм чувала досега това + състава и да върви ръка за ръка с която и да било фитнес цел освен качване на мазнини. Но нищо, набивайте си вафлички и бананчета, даже по 5-6, да не излизате извън форма сега за сезона. ;)
Чакай бе, тя не е тръгнала да дига щанги, или да натоварва мускулите си. Тя е тръгнала да тича, а ако не си запознат/а е нужна доста енергия (kcal). Спирам да споря, няма смисъл да спамим повече в темата.
И от какъв зор да яде вафла преди тренировка? За да и скочи инсулина до небето и по време на тренировката да и падне ли!? Ядат се бавни въглехидрати по принцип, а то това важи за силовите, за да се напълнят депата с глюкоген, който в последствие да изразходваш. Масово хората на гладно бягат, но внимавай с кръвното.
Всъщност повечето хора,които са с ниско кръвно са и с ниска захар и определено им трябва сладко!!!Кофеина и водата са ясни ...
Едит:Ако приемем,че 100гр. вафла е 500 калории,то една обикновена вафла,която е към 25гр. е 125 - кое му е многото и то след като момичето е с ниско кръвно?!
FuckingFreak
06-13-2012, 18:25
Да, то така се оправдава и една от моя клас - гледам я всеки ден как нагъва за закуска я кроасанче, я меденка, я нещо друго- да не и падне кръвното, бе. Иначе не, въобще не е плондир да кажеш. И аз съм с ниско кръвно, така че е нужно да експериментираш сам, не казвам да тръгнеш да припадаш, ако усетиш, че ти е лошо, просто не мисля, че вафлите спадат към графа НУЖНО при отслабващи.
След като момичето набляга на факта,че е с ниско кръвно явно нещата при нея са по-сериозни.И аз съм с ниско кръвно и ниска захар,но сладко не ям :? Мразя го,но се налага да го консумирам,когато започне да ми прималява.
Тук никой не говори за "нагъване на кроасани,меденки и т.н.",а говорим за нормални неща като вафла,ред шоколад,айран със сол,мед и такива неща и то ако иска да не консумира няк'ва стабилна,нормална закуска преди бягане.Това е,колкото да не припадне някъде,а и никой не й е казал да го прави всеки ден!!!Това се прави в началото,докато организма свикне с различния режим.
Стига с тия прибързани изводи и спрете да мислите,че щом вие ядене или не ядете дадено нещо то и другите трябва да го правят,а ако не го правят няма да имат резултат :? Не визирам само FuckingFreak.
PullMeCloser
06-13-2012, 18:39
Оф, първо, с един фреш ниското кръвно се оправя веднага, от личен опит го знам. Или парченце черен шоколад, изобщо не е нужно да се ръгат вафли, кроасани, кифли, меденки.
Второ, и с тия вафли преигравате. Големи сте професионалисти, ей.
FuckingFreak
06-13-2012, 18:59
Не съм хванала никого за гушата да не яде вафли. Яжте си, то лошо няма, но твърде вероятно да удряте на плато.
DownloadVirus
06-13-2012, 19:42
Преди тренировка НИКОГА бързи въглехидрати и въобще тренировката винаги на гладно.
Ниското кръвно е много опасно при натоварване като тичането.Аз лично съм припадала и не е особено приятно.Ако положението е сериозно едно парченце шоколад и фреш не действат (личен опит). На мен също фитнесинструктури са ми препоръчвали нещо сладко да хапвам преди тренировка след като припаднах във фитнеса. Най- добре е едно редче шоколад преди тичане ако е толкова зле положението. Има и хапчета - кафетин се казват- които действат при ниско кръвно в комбинация с шоколад и количка разбира се хах
AnOHuMeH
06-13-2012, 19:52
Преди тренировка НИКОГА бързи въглехидрати и въобще тренировката винаги на гладно.
Поредният не образован потребител, който говори пълни глупости.
DownloadVirus
06-13-2012, 19:53
Поредният не образован потребител, който говори пълни глупости.
Obvious troll is obvious..
Леле, какви спорове станаха заради един въпрос..
Не съм тръгнала да спазвам чаак толкова стриктно някакъв режим, че чак да се вманиачавам за едната вафла колко калории е и т.н. Идеята ми е да не взема да припадна, защото ми се е случвало и хич не е приятно. Или ще си направя айрян със сол или ще хапна 1 редче черен шоколад :)
DownloadVirus
06-13-2012, 20:05
Не е въпрос за хранителен режим.... Като имаш ниско кръвно си седиш вкъщи и мируваш. Не ходиш наяден да тренираш тичане или щанги все тая
И к'во?!Като сме с ниско кръвно да ставаме затворници в собствените си домове ли?!Айде не се филмирай чак толкова много ;) Има си начини за регулиране и на кръвно,и на захар и един ред шоколад с нищо няма да й навреди на тренировката ... :?
DownloadVirus
06-13-2012, 20:23
Със шоколада става два пъти по-зле от преди :)
Е обоснови се де ... Защити твърдението си.
FuckingFreak
06-13-2012, 20:28
Каквото го казах, човекът го потвърди. Инсулинът рязко се вдига, но после пада и трениращия изпада в състояние на хипоглекимия. Самите вие споделихте, че има връзка между кръвно и захар.
МОЙ извод: шоколада е просто тъпо оправдание на някои (не визирам хора от форума) за ниското им кръвно. Както разбирате, е моментно оправяне на проблема, който в последствие се влошава. Не е решение.