Влез

View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5

Страници : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

Norita
11-14-2011, 19:18
atm почвай 90 дневната ако искаш, аз вече 3 ден съм на нея :)Хайде и аз искам да си имам другарчета, че сама не ми е интересно.Трябва някой да ме мотивира :) :P
Аз вече започнах някаква диета (от мен си ) ...ако беше казала по-рано..,но ако случайно я наруша което е сигурно ще започна 90 дневната :) Еми добре :) Пожелавам ти успех и да не се отказваш и дано има трайни резултати :) :P

BikerGirl
11-15-2011, 06:10
Вече се оттървах от 4кг. ....
Момичета, вие какви тренировки правите? Горе - долу и по колко серии?

mynichka
11-15-2011, 06:52
толкова бързо? Нали знаеш, че не е никак хубаво толкова рязко да отслабваш?

BikerGirl
11-15-2011, 08:49
Е, да, ама аз съм намалила храненето от повече от две седмици. А и по принцип винаги съм била слаба и идва един момент, в който тялото само си ги връща. 60% от килцата ми бяха в задържани течности и проблемно освобожаване на храна. И това наедряване е било просто моментно, понеже корема все ми беше преял по цял ден.
А някой ще каже ли за упражненията, че се чудя вече какви да правя. :) Мерси много! :-)

HellOfaHottie
11-15-2011, 08:57
Като ви гледам ми иде и аз да подкарам едно здравословно хранене. А и няма лошо да стана 48 - 49 килца, сега съм 50... просто за тонус. Ще следя темата с инерес

IhaveSwag
11-15-2011, 09:55
Малее вече това ми е 2ра(или 3та ;д) четворка.. и само -1кг!
+това ходя 2 пъти в седм. на фитнес :Х
Сега съм 56-7
Искам да стана 50 !

Продължавам.. ;д
Днес (ден 2)
З:Мандарина
О:Леща+една преп. филийка
В: Само леща

atm
11-15-2011, 10:35
Аз също бих искала да разбера какви тренировки правите?Вчера почнах Тае Бо-то и днес не мога да се държа на краката си просто цялото тяло ме боли все едно съм била на жътва :D :D

Norita
11-15-2011, 22:07
ей момичета искам да ви се похваля 5 ден съм на диетка и съм -2 кг-ма :) И аз почвам да пиша какво съм хапвала и ако има проблем в храната ми някой да казва:)
З:мандарина
О:пилешко бон филе + салата домати и краставици
В:половината от бон филето на обяд

BikerGirl
11-16-2011, 06:08
Браво Норита!!!
Аз пък искам да споделя, че моят си кантар бил верен, а онзи новият, на който се качих беше електронен и от студеното е показал повече... И аз се зачудих, че просто няма как да съм 60кг.
Моят първо показваше 54 - 55кг., а сега вече 49 - 50кг.
Искам да смъкна съвсем малко от краката, още 1 - 2 кг. максимум. Милото снощи ме гледа и вика "леле, краката ти са станали много по - слаби, разликата е видима... Което ме надъха днес да тренирам повечко от преди :)
Иначе за храненето - сутрин мюсли в мляко
обяд картофки някакви сготвенко и а вечеря плодове, а ако огладнея между яденетата маслинки или полодове, зависи.

Норита, и аз горе - долу като тебе се храня. Браво за резултата още веднъж!!! Ще очакваме ощеее :)

NewMessage
11-16-2011, 06:32
Браво момичета!
Някое момче може ли да препоръча някакъв начин за вдигане на тегло, дали да взимам добавки и т.н. ? Или да се опитам по естествен път?

Norita
11-16-2011, 13:44
Ехх и аз се надявам на големи резултати ама ще видим има време :)И отчета ми за днес:)
З:Банан
О:печени картофи с гъби
В:Мисля да е половината от обяда ми

n3ri7ka
11-16-2011, 15:25
здравейтеее, да знаете само колко съм щастлива.. всичките ми дънки и панталони ми стоят супер широко, без колан не мога да ги облека.. вече не ми изкачат тлъстинки отстрани на кръста и мога да нося по-прилепнали блузки! Само мрънкам на мама, че ми стоят гадно дрехите, все едно не са мои и тя каза, че ако отслабна още малко ще ми "подмени изцяло" гардероба като подарък за Нова Година :D сега съм още по- нахъсана! Вече не наблягам толкова на диетата, колкото на упражненията, защото само след 3 дни упражнения и каране на колело усещам резултат!
Та така, имам си мотивация сега.. кой отказва 2-3 чифта нови дънки/ панталони и 2-3 нови блузки, които са 1-2 размера по-малки :grin:

Днес:
З cereals
О сандвич с кашкавал и домати
СЗ 2-3 чаени бисквитки + плод
В печени картофки

Norita
11-16-2011, 15:33
n3ri7ka браво:)Много се радвам за теб,Аз пък още не съм почнала никакви упражнения голям съм мързел... :)

Norita
11-17-2011, 15:58
Ей момичета къде избягахте :)И менюто ми за днес :P
З:банан
О: 2 малки палачинки със сладко
В:парче сладоледена торта и лентичка черен шоколад

n3ri7ka
11-17-2011, 17:38
тук смее.. мерси, Norita!

Ето и моето меню
З cereals
О сандвич с пилешко и краставичка
СЗ сурови фъстъци
В печено пиле

BikerGirl
11-18-2011, 03:06
Кантарчето вече съвсем леко показва 49кг. Дунките ми са по - отпуснати. Снощи дори усетих, че съвсем леко ме боли корема - мастната тъкан се смалява, което означава че отслабвам там и много се зарадвах.
Ето менюто ми от вчера:
З: Мюсли с кисело мляко
О: мусака
СЗ: ябълка
В: Малко мусака и салата от селе и морков

Между другото правя много кардио, много енергия изразходвам и ми помага.

Неритка , между другото и аз съм като теб и на мен всичко вече ми се прибра, и палазките вече абсолютно нямам, корема ми е плосък, само краката имат още малко нужда, но и това ше стане с малко тренировки. Гуш! :)

SlowDownBaby
11-18-2011, 12:28
Аз май пак ще се завърна в темата,защото искам от сега да се подготвя за лятото :D 2 месеца бях на 90 дневната и махах 5см от паласките,а съм си ги върнала само с 2,които постоянно се махат и пак се появяват....ТА ! От вчера почнах да правя упражнения за паласки,и понеже в момента уча във Варна,а там нямам комп ще имам възможност да пиша само когато съм си в къщи,следователно тази седмица едва ли ще има резултати,но началото на декември ще пиша дали има някакъв резултат. :) Освен това гледам да ям само два пъти на ден (не повече) не че гладувам,просто така се чувствам по добре и се надявам да има ефект ;д Тааа и аз съм с вас вече :grin:

n3ri7ka
11-18-2011, 15:08
Снощи дори усетих, че съвсем леко ме боли корема - мастната тъкан се смалява, което означава че отслабвам там и много се зарадвах.
Аз до преди няколко дни имах много гадна мускулна на дупето и на корема. Вчера и днес усещам нещо.. не болка, ами нещо като напрежение в корема и отстрани на кръста (няма общо с цикъла със сигурност). Та искам да те питам теб как те боли корема- като от мускулна треска или иначе? И тази "болка" наистина ли може да е от смаляването на мастната тъкан? Мерси предварително :-)

Днес:
З cereals
О пилешки хапки (печени) и салата-домати и краставици
СЗ кис. мляко (нискомаслено)
В още не знам, но ще е нещо леко

Сега ще си правя упражненията, и след 2-3 часа пак, че вчера пропуснах. :grin:

SlowDownBaby, успех! :-) ще чакаме резултати :P

Rebirthing
11-18-2011, 15:10
Болката няма общо с отслабването, по-скоро като ви гледам как се храните, храносмилателната ви система страда :-o !

n3ri7ka
11-18-2011, 15:26
Болката няма общо с отслабването, по-скоро като ви гледам как се храните, храносмилателната ви система страда :-o !

ми аз си се храня напълно нормално, никога не гладувам.. усетя ли, че ми се яде веднага хапвам нещо. А и напрежението не е в храносмилателния тракт, а в мускулите на корема.. което няма нищо общо. :)

BikerGirl
11-18-2011, 15:38

ми аз си се храня напълно нормално, никога не гладувам.. усетя ли, че ми се яде веднага хапвам нещо. А и напрежението не е в храносмилателния тракт, а в мускулите на корема.. което няма нищо общо. :)

+1 за поста на neritka
мастната тъкан боли винаги когато се разширява или когато се свива. :) Аз също се храня нормално. Има разлика между диети и здравословно хранене... Anyway
С пожелания за още много резултати :grin:

BikerGirl
11-18-2011, 15:40
Менюто ми за днес, by the way:
З: Мюсли с кисело мляко
О:Мусака със салата зеле и моркови
СЗ: Мъфин / salata
В: Нищо.. по стечение на обстоятелствата... проблеми...няма как да вкуся нещо

Rebirthing
11-18-2011, 16:14
Това си противоречи:

мастната тъкан боли винаги когато се разширява или когато се свива.

с това:

А и напрежението не е в храносмилателния тракт, а в мускулите на корема.

За какво говорим в крайна сметка, за мастна или за мускулна тъкан ?!
Мастната тъкан се стопява, не се свива.
Мускулната тъкан не би следвало да боли, освен ако не става въпрос за мускулна треска, когато сте се пренатоварили.
Не подлъгвайте другите като свързвате отслабването с болка в корема, такъв медицински термин, не мисля, че още е измислен.

Norita
11-18-2011, 18:01
BikerGirl браво браво, супер много се радвам и за теб:)Аз кога ли ще стана пак 49 кг-ма :? И така менюто ми за днес :)
З:Ябълка
О:фреш от портокал
В:2 мандарини

Butterfly50
11-19-2011, 23:12
Здравейте момичета (и момчета) ..

Ще се радвам ако може да се присъединя към вас. От утре почвам диетата на Боряна, та мислех ако има някой който я спазва или иска да почне, да я започнем заедно.

Извинете ме за някои правописни грешки - от дълго време не живея в България и съм позабравила граматиката (срам за мен, знам).

А и още нещо, за съжаление аз имам диагноза Анорексия Невроза - преди няколко години, която премина на EDNOS (Eating Disorder Not Otherwise Specified) сега. Не знам дали в България се знае за тази болест, но тя е комбинация от Анорексия и Булимия. Всъшност, човек в границата между нормално и поднормено тегло който и повръща... Много ме боли че не мога да се оттърва от тази гадна болест, макър че знам колко опасна е. Опитвала съм - не веднъж, и всеки път се връща :( ..

Няма значение, исках само да кажа нещо за себе си - дори и да е най гадната част. Пазете се хора, не допускайте нещата да излязат извън контрол както при мен!

Спирам вече да ви пиша глупости, ще пиша как минава диетата и ако има някой който иска да я направи с мен, ще се радвам да се подкрепяме. :) ххх

katii
11-20-2011, 07:36
^ При тези обстоятелства защо ще започваш диета въобще ?! И то точно тази на Боряна ?! :shock:

HolyShit
11-20-2011, 07:40
^ При тези обстоятелства защо ще започваш диета въобще ?! И то точно тази на Боряна ?! :shock:

И аз тва се чудя.
Иска да се вкара в гроба сигурно :-o

Desir3
11-20-2011, 09:23
Butterfly50, на теб ти трябва балансиран хранителен режим, който да набавя на организма ти нужните му (особено в момента!) хранителни вещества!
Доколкото съм запозната с диагнозата ти, ми стана ясно, че като цяло отказваш храненето (анорексия), а когато се случи да хапнеш, се тъпчеш и после повръщаш (булимия). Именно затова ти трябва разнообразно и умерено калорично хранене - хем да знаеш, че няма да надебелееш ( да преодолееш психическата бариера), хем да се храниш пълноценно, за да възстановиш организма си.
Според мен се нуждаеш точно от режим или метод, в никакъв случай диета, още по-малко подобен тип моно хранене. Потърси в интернет повече информация за подобен тип здравословно хранене, ако искаш пиши и на лично съобщение...
Искрено се надявам да се оправиш, успех..!

n3ri7ka
11-20-2011, 10:03
Butterfly50, на теб ти трябва балансиран хранителен режим, който да набавя на организма ти нужните му (особено в момента!) хранителни вещества!
Доколкото съм запозната с диагнозата ти, ми стана ясно, че като цяло отказваш храненето (анорексия), а когато се случи да хапнеш, се тъпчеш и после повръщаш (булимия). Именно затова ти трябва разнообразно и умерено калорично хранене - хем да знаеш, че няма да надебелееш ( да преодолееш психическата бариера), хем да се храниш пълноценно, за да възстановиш организма си.
Според мен се нуждаеш точно от режим или метод, в никакъв случай диета, още по-малко подобен тип моно хранене. Потърси в интернет повече информация за подобен тип здравословно хранене, ако искаш пиши и на лично съобщение...
Искрено се надявам да се оправиш, успех..!

Напълно съм съгласна! Butterfly50, наистина в момента е по-важно здравето ти и възстановяването на организма, отколкото това как изглеждаш, но ако все пак искаш да спазваш диета или режим, не мисля, че е добре да е точно диетата на Боряна- прекалено е драстична! Успех и от мен!

BeMySecret
11-20-2011, 12:08
Момичета включвам се и аз с диетка ,че многосе освиних напоследак и имам 8 килограма да сваля. Започвам диетата наПИЕР ДЮКАН тъй като тя е единствената ,с която виждам резултати и ефекта ми харесва .Хайде с мен...

Rebirthing
11-20-2011, 12:44
BeMySecret, е т'ва вече е една от най-ужасните диети :-o .

wonderfulife
11-20-2011, 12:48
Искам да попитам , че понеже смятам да започна диетата на Боряна - мога ли да пия чай през това време?

Butterfly50
11-20-2011, 13:15
Попринцип всички реагират така.. защо просто не почнеш да ядеш балансирано...

За някой хора това е лесно, за други трудно а за мен НЕВЪЗМОЖНО. Попринцип вярвам че няма невъзможни неща, но не можете да си представите КОЛКО ПЪТИ съм се опитвала за тези 8 години. Всеки път се провалям, ВСЕКИ.

Била съм на диетолог, била съм в клиника.. оправям се за малко, но тези мисли от главата ми не изчезват. И на психиатър съм била - е тогава бях най-зле, само влоши нещата.

Няма да ви разказвам повече, че ще ви стане скучно. НО ще ви послушам, като ви гледам коментарите - ми дава стимул пак да опитам. Няма да я почвам тази диета, но не знам до кога ще издържа със здравословното хранене.

Проблема е че аз почна ли да ям "балансирано", все повече се вманячавам и то става по зле и от тази диета на Боряна или каквато и да е там.

Как вървят вашите диети? Имате ли резултати? :)

БТВ: HolyShit - това е най-малкото което искам сега

katii
11-20-2011, 14:06
^^ Оф, стига с тези измислени "диети" на Боряна, Петранка, Стоянка и не знам си коя! Това не е диета, а си е чист глад! За 10 дена - 10кг. ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Колкото и да свалиш с това неядене, след това ще си ги върнеш двойно, като започнеш да се храниш както преди..

choparkopar
11-20-2011, 14:15
Честно казано и аз мисля диетата на Пиер Дюкан за най-безумната, но той има и някои прозрения все пак- например в книгата "Чудото на овесените трици" не само, че казва много интересни неща и рецепти свързани с тях, но и си признава, че е попрекалил с пропагандата на протеиновите диети.

GirLN
11-20-2011, 16:08
Здравейте момичета и момчета. Надявам се да нямате нищо против да се присъединя към вас. :) Днес започнах хранителния си режим... всъщност, започнах не е най-подходящата дума, защото сутринта малко обърках работата. Не знам има ли си име диетата, но знам, че има със сигурност ефект, защото брат ми свали и запази килограмите си. Сега даже се тъпче и не качва. Та, диетата се състои от 2 дена белтъци и зеленчуци и на 3-тия ядеш нормално - някоя манджа, сандвич, общо взето правиш захранване. И после пак 2 белтъци и 1 захранване. И така докато постигна резултата, който търся. Днес за закуска изядох 1 кашкавалка, на обяд бях на тренировки по баскетбол от 3 до 5 и не можах да ям, прибрах се към 5 и 20 и веднага излязох да побягам в училището до нас. Едно 2км. да съм избягала (без почивките - бързо ходене). Сега ям зеле - сурово.

Чудя се утре за закуска какво да ям, защото съм на училище и не върви да си нося зеле или пък чушки. :D

BikerGirl
11-20-2011, 16:35
Днес изядох 5 мъфинаааа направени от мен, бяха уникални и бедрата ми не съжаляват! :grin: Сладкарка дремела в мен
49кг... :) все още, от утре обновявам тренировките, че тука няколко дни имах мн проблеми и нямаше как.
Дънките вече си ми висят, коремчето се прибра, това май вече го казах.

Norita
11-20-2011, 17:01
Здравейте,така искам да се обърна към хората които мислят да почват диетата на Дюкан.Мога да кажа от личен опит, че тази диета има голям ефект да така е, но според мен тя е за хора, които наблягат на количеството вместо на качеството, а и тези протеини лично на мен ми създадаха малко проблеми абе общо взето си прецаква организма като цяло:)Особено за едно младо момиче няма смисъл още от сега да се подлага на такова мъчение:) Както казах по горе сега съм на 90 дневна диета и вероятно резултатите ще се позабавят малко, но е 10000 пъти по добър вариант от тази на Дюкан особено за хора като мен, които наблягат на качеството вместо на количеството :)

n3ri7ka
11-20-2011, 20:36
абе общо взето си прецаква организма като цяло
така е, тези протеинови диети са ужасни.. най-много се натоварват бъбреците и, особено хора, които имат проблеми с бъбреците, по-добре да стоят далече от протеинови диети :)

Менюто ми за днес:
З 2 препечени филийки и чаша сок
О кисело мляко
СЗ малко шокостафиди
В пиле с ориз и гъби

Днес не правих упражнения, но ходих пеша 5-6 километра :grin:

Norita
11-20-2011, 21:39
n3ri7ka дам така си е :) Ехе браво браво 5-6 км много са :) и така моето меню за днес беше
О:Боб със салатка
В:Боб

BeMySecret
11-20-2011, 22:28
Момичета, проблема който се появява с бъбреците се поражда от факта ,че не се приема достатъчно вода . Приемайки само протеини в тялото се образува киселина , която е трудно обработваема от бубреците .Затова за да се спомогне по-лесно отделянето на тази киселина и подобряването функцията на бъбреците е препоръчително да се приемат 2 , 2 и половина литра вода на ден . Незнам защо всички така остро реагират на тази диета , при условие, че благодарение на чистите белтъчини тялото изхвърля ненужната вода от организма ни (а това при женското тяло е 100% явление) , запазват се мускулите и ако сте достатъчно мотивирани и тренирате успоредно с диетата резултатите са зашеметяващи . :( :smt023
Аз от утре започвам диетата и смятам да я докарам докрая и да ви докажа ,че тази диета прави чудеса .

П.С УСПЕХ НА ВСИЧКИ

Norita
11-21-2011, 08:42
Аз не съм против тази диета, при положение че съм я спазвала и знам, че има зашеметяващ резултат.Доколкото пиенето на вода аз мога да кажа, че съм пила по доста повече от 2 литра, обаче тази диета вреди също така много на черния дроб, както е известно протеините много трудно се преработват от черния дроб.Да не говорим че до преди това никога не съм имала проблем с месечния ми цикъл, а от тази диета ми спря за 2-3 месеца.Правете си сметката какъв дисбаланс на организма се получава :) Но въпреки това всеки сам си носи отговорността аз мога само да дам съвет :)

HolyShit
11-21-2011, 10:02
Лично аз на ден пия по минимум 5 литра и стигам до 7(като пи се пие),но пък работата е там,че всяко междучасие в даскало съм до тоалетна :D И то здраво .. xaaxxa
С две думи отделителната ми система работи в пъти по-добре от ваща :P

Norita
11-21-2011, 10:38
хахх еми радвай се :) Аз пък не обичам да пия вода, сега като съм на диета буквално се наливам :) А преди замествах водата с колата и по едно време изобщо спрях да пия вода само кола по 2-3 литра на ден, обаче сега като се замисля колко много те надува колата....и сега и аз мога да кажа, че 3-4 литра сигурно си ги пия и през 10 минути съм до тоалетна хахха., а преди ходих едва 2 пъти на ден :)

divacheee
11-21-2011, 10:52
по едно време изобщо спрях да пия вода само кола по 2-3 литра на ден

и аз съм така .. и не мога да се отуча и тва е :o

Norita
11-21-2011, 11:00
divacheee ох да много е гадно, аз направо съм си пристрастена към колата и към сладките неща, и сега даже има кола в хладилника и секи път като го отворя ми е много гадно, ама все още устоявам на изкушението :) И ти ще се справиш само трябва голяма воля :)

HolyShit
11-21-2011, 12:27
хахх еми радвай се :) Аз пък не обичам да пия вода, сега като съм на диета буквално се наливам :) А преди замествах водата с колата и по едно време изобщо спрях да пия вода само кола по 2-3 литра на ден, обаче сега като се замисля колко много те надува колата....и сега и аз мога да кажа, че 3-4 литра сигурно си ги пия и през 10 минути съм до тоалетна хахха., а преди ходих едва 2 пъти на ден :)

Туй да пиеш кола когато искаш да сваляш килограми си е epic fail :D
1-че има захар,тоест в 2 литра кола тва са ти около 840 калории само от захар.
2-дори да взимаш light има консерванти оцветители Е-та аспартам и още хиляди неща които вероятно нито аз знам нито ги пишат :D

Norita
11-21-2011, 12:42
HolyShit хаха много добре ми е ясно колко много се пълнее от всякакви газирани напитки точно за това споменах по горе, че в момента не пия нищо друго освен многооооо вода :) :-P :P

Norita
11-21-2011, 12:44
А да пропуснах да се отчета :)
О:Половин пица
В:мисля да са няколко от любимите ми бонбони ferrero rocher и малко шоколад :)

divacheee
11-21-2011, 13:01
Туй да пиеш кола когато искаш да сваляш килограми си е epic fail :D
1-че има захар,тоест в 2 литра кола тва са ти около 840 калории само от захар.
2-дори да взимаш light има консерванти оцветители Е-та аспартам и още хиляди неща които вероятно нито аз знам нито ги пишат :D

Ясно ми е ;Д .. за тва съм в застой цял месец :o

BikerGirl
11-21-2011, 13:07
З: мюсли с вода
О: Малко мусака и кексче
В: мюсли или ябълка

fakesmiles
11-21-2011, 14:16
Butterfly50 напълно те разбирам!преди около 2 години реших сама да се помъча да се "възстановя".И както един ден си казвах,че нямам нужда от втора ябълка за закуска,на следващия ден се карах да ям,за да кача малко и да се оправя.Е,качих,ама мислите са си ми в главата и даже допреди около половин година някакси не осъзнавах напълно колко съм качила.Затова сега искам да ги сваля пак,пък дано да не се върна към старите си навици.

А към всички други:хора,не можете просто да кажете на човек с разстройство във храненето да яде балансирано.За нас това е един адски труден за постигане баланс :) Иначе браво за това,че я подкрепяте!

И сега за днес:
1 кафе
2 чая с по мъничко захар
малка чашка варена царевица със сол и лимонов сок
2 портокала
за вечеря още не знам

n3ri7ka
11-21-2011, 15:13
Здравейте.. днес се чувствам много подута и дебела.. не знам защо :(

З cereals
О ориз с гъби и малко пилешко
СЗ грозде
В още не знам

сега съм решила да си взема нещо, което спомага храносмилането, че от тия диети още си имам запек.. затова и съм в застой и ми е тежко :x

Rebirthing
11-21-2011, 15:17
Лененото семе действа разхлабително.
Впрочем какви са тези "cereals" ?

Norita
11-21-2011, 15:24
n3ri7ka аз пия един чай за стройна линия и чесно казано първо доста скептично гледах на нещата, обаче след като почнах да го пия мога смело да кажа, че засега нямам никакъв проблем със запека :) :P

Rebirthing
11-21-2011, 15:28
Този чай какво съдържа ?

Norita
11-21-2011, 15:33
Чаят е билков, а съдържанието му е следното: плод ябълка, хибискус, зърнастец, сенна, девесил, маточина, арония, резене, жълт кантарион, коприва, бял равнец.Не съдържа консервиращи вещества :) Това му е съдържанието :)

Rebirthing
11-21-2011, 15:45
Ау, много добре ми звучи, има доста богато съдържание.
А марката каква е ако може да попитам ?

n3ri7ka
11-21-2011, 15:48
Лененото семе действа разхлабително.
Впрочем какви са тези "cereals" ?

http://www.specialk.com/cereals
тези ги обичам.. пиша cereals, че не знам точно как се превежда- зърнени храни предполагам.. ама това е много дълго да го пиша всеки ден :D

n3ri7ka
11-21-2011, 15:51
Чаят е билков, а съдържанието му е следното: плод ябълка, хибискус, зърнастец, сенна, девесил, маточина, арония, резене, жълт кантарион, коприва, бял равнец.Не съдържа консервиращи вещества :) Това му е съдържанието :)

а къде мога да го намеря? в аптека или и в другите магазини го има?

Norita
11-21-2011, 15:53
ее разбира се че може, нали за това сме тук да обменяме мнения и да си даваме съвети :) Чайчето е на Bioset и е евтин струва около 1.10 лв :)

GirLN
11-21-2011, 15:57
Карам втори ден от диетата и понеже не можах да измисля какво да ям за закуска, не ядох нищо. А и не бях много гладна всъщност.. На обяд към 3 ядох пилешка пържола + 1 краставица. За вечеря - същото. Утре ми е ден за ядене и съм решила въпреки всичко да не ям боклуци. За закуска ще ям ябълка, а за обяд и вечеря каквато манджа има вкъщи.

Norita
11-21-2011, 15:59
Не знам дали го има в аптеките, и ако го има сигурно ще е по скъп, но аз лично си го купувам от хранителни магазини :)

n3ri7ka
11-21-2011, 16:09
Не знам дали го има в аптеките, и ако го има сигурно ще е по скъп, но аз лично си го купувам от хранителни магазини :)

мерси много :-) .. след 3 седмици като си дойда ще си взема да го пробвам.. че не искам да се тъпча с хапчета, предпочитам натурални продукти (въпреки че вече няма много такива)

supernaturalsunny
11-21-2011, 19:12
на мен 90 дневната нещо не ми понася - вместо да сваля, аз качих 3 килограма за 10 дена, като съм спазвала всичко, после пак си минах на зърнена диета( квото зърна тва ям) и си нормализирах теглото. Според мен най-добро е разделното хранене и редовните упражнения :D

ooolooo
11-22-2011, 04:13
90-дневната е много трудна според мен. А и е мнго озадължаваща. Мен лично ме затормозява психически...
Аз постя в момента, не ям никакво месо, то и животинско не трябва, ама от него си позволявам само киселото мляко и то нискомаслено.
Поне подлъгах организма си да пия повече течности, правя си айран и така по 2л. откарвам.
Кантара ми показва 45кг., но знам че съм 46кг. Мисля да спра до тук...
Иначе се чувствам прекрасно и прочистена.
Вече нямам нередовен стомах, газове, подуване, болки..
Чувствам се леко и добре.

n3ri7ka
11-22-2011, 16:24
браво, ooolooo, много хубави резултати! :-)

Аз съм си 53 кг, трябва да сваля 2-3 кг за 17 дни. Но пък като си помисля, че миналата година по това време бях 57-58 кг, сега се чувствам много по-добре. Но и като знам, че съм успяла да преборя 5 кг, сега съм още по-нахъсана да махна още 2-3. Не искам да съм под 50кг, не мога да си се представя много слаба, не мисля, че ще ми отива. Ох много се разприказвах, нещо ми е дошла музата да тваря днес :D

З cereals
О пилешки и кашкавалени хапки
СЗ кис мляко и грозде
В зеленчукова пица

Сега отивам да правя 2-3 серии от упражненията, че вчера пак пропуснах. Лека вечееееер! :smt026

P.S тая емотиконка много ме кефи :smt026 :lol:

Norita
11-22-2011, 16:39
ooolooo,n3ri7ka браво много съм горда с вас, ох и аз като се замисля, че преди едно година бях под 50 ми става малко кофти ама какво да се прави:)И така менюто ми за днес:
З:банан
О:4 малки мандаринки
В:круша и банан

Butterfly50
11-22-2011, 18:52
Butterfly50 напълно те разбирам!преди около 2 години реших сама да се помъча да се "възстановя".И както един ден си казвах,че нямам нужда от втора ябълка за закуска,на следващия ден се карах да ям,за да кача малко и да се оправя.Е,качих,ама мислите са си ми в главата и даже допреди около половин година някакси не осъзнавах напълно колко съм качила.Затова сега искам да ги сваля пак,пък дано да не се върна към старите си навици.

А към всички други:хора,не можете просто да кажете на човек с разстройство във храненето да яде балансирано.За нас това е един адски труден за постигане баланс :) Иначе браво за това,че я подкрепяте!

И сега за днес:
1 кафе
2 чая с по мъничко захар
малка чашка варена царевица със сол и лимонов сок
2 портокала
за вечеря още не знам

Аз винаги съм била на менението, че само хора които са минали през това знаят за какво става на въпрос! Другите просто казват - е какво толкова, не можеш ли да ядеш! ..

Не знаят какво е, да седиш над храната - да я гледаш и да плачеш, защото ти се яде до такава степен че вече ще откачиш, но не можеш да я преглътнеш !!! .. Ужасно е.

Между другото - пак се провалих. Но .. никога няма да се откажа да се опитвам пак и пак, предполагам че това е част от болеста.

Браво на другите момичета. Но бъдете внимателни - и аз така почнах. Не се вманячавайте! Послушайте момиче което е минало през ада, само заради някво си желание да съм слаба ...

Sintya
11-22-2011, 20:23
Лично аз на ден пия по минимум 5 литра и стигам до 7(като пи се пие),но пък работата е там,че всяко междучасие в даскало съм до тоалетна :D И то здраво .. xaaxxa
С две думи отделителната ми система работи в пъти по-добре от ваща :P
Искам и аз... не мога да пия повече от 1 л вода на ден, камо ли 7л.
Ще пишкам на всеки 10 мин. :D Чувала съм, че колкото повече вода пиеш, толкова по малко задържаш.

LadyDy
11-23-2011, 04:49
Здравейте, момичета!

И аз реших да започвам някакво ограничение на определени храни.
170см съм висока, 60кг (което за момиче е горе-долу добре), но искам по-скоро да се стегна. Въпреки че в момента нямам кой знае какво свободно време за спорт (да не кажа никакво), ще спра първо с шоколада, който ям, винаги когато съм нервна...несъзнателно търся сладко ....

Rebirthing
11-23-2011, 09:09
От кога се пълнее от шоколада :-o ?

Norita
11-23-2011, 09:15
Еми зависи за какъв шоколад става въпрос, от черен мисля, че не се пълнее, амааз как качих 20 кг-ма от сладки боклуци предимно и от кола :)

Rebirthing
11-23-2011, 09:26
Да де, зависи какво има в шоколада, но само със спирането на шоколад, няма да се свали много :).

Norita
11-23-2011, 09:37
Да права си, но като за начало мисля, че е добре :) Аз да се похваля за 12 дни съм отслабнала с 4 кг и половина :P

bloodymirror
11-23-2011, 15:11
Хора помогнете миии искам да сваля поне 7-8 кг,искам го супер много,но волята за ядене надделява,проблемът ми е,че например вместо да хапна няколко блокчета шоколад,ми се иска целият,постоянно се тъпча,кажете ми как да преодолея този ужасен постоянен апетит :(

aleks07
11-23-2011, 16:07
Здравейте отново ..утре смятам да започна 90 дневната диета, преди време я спазвах за 6 дни и през тези 6 дни свалих 3 кг, мисля , че е добре,но реших да се откажа..незнайно защо..та сега пак ще я започна, имам доста за сваляне мислите ли, че ще успея за 1 месец да сваля окол 7,8 кг..а и повече ?

Norita
11-23-2011, 17:06
Хора помогнете миии искам да сваля поне 7-8 кг,искам го супер много,но волята за ядене надделява,проблемът ми е,че например вместо да хапна няколко блокчета шоколад,ми се иска целият,постоянно се тъпча,кажете ми как да преодолея този ужасен постоянен апетит :(
И аз попринцип съм така, като почна да ям нещо сладко не мога да спра, обаче сега откакто съм на 90 дневната диета нямам този проблем спазвам си я както трябва, може да пробваш :)

Norita
11-23-2011, 17:09
Здравейте отново ..утре смятам да започна 90 дневната диета, преди време я спазвах за 6 дни и през тези 6 дни свалих 3 кг, мисля , че е добре,но реших да се откажа..незнайно защо..та сега пак ще я започна, имам доста за сваляне мислите ли, че ще успея за 1 месец да сваля окол 7,8 кг..а и повече ?
Еми аз мисля, че ще успееш.Аз вече 13ти ден съм на нея и както споменах по горе съм почти с 5 кг по слаба :)Ама и аз имам доста да свалям нещо от рода на 17-20 кг-ма хахах :)Стискам палци, дано да успееш :)

FashionAngel
11-23-2011, 17:12
Здравейте! За да не правя нова тема реших да пиша тук.
Днес намерих едни упражнения - RevAbs ( http://www.youtube.com/watch?v=TVUdluBxaqc ) Какво мислите за тях? Ще има ли наистина някакъв резултат? Мерси предварително! :-)

selenka112
11-23-2011, 18:01
Здравейте момичета аз също се реших и започвам 90 дневната от утре.... пожелайте ми късмет :) :)

bloodymirror
11-23-2011, 20:01
Колко калории са г/д един бейкролс и една вафла Морена? И това ли е по-добре според вас да ям в училище или да си нося сандвич?

Rebirthing
11-23-2011, 20:26
На опаковката трябва да пише колко калорий са.

Norita
11-23-2011, 20:33
selenka112 браво, че си се решила.На мен доста време ми отне докато се нахъсам :) Пожелавам ти да постигнеш мечтания резултат :)
А bloodymirror бих заменила бейкролса със солети, а вафлата с някакъв плод, поне аз така правих преди, когато ходех на училище ;)

n3ri7ka
11-23-2011, 20:44
Здравейте момичета аз също се реших и започвам 90 дневната от утре.... пожелайте ми късмет :) :)

Успех, ще чакаме резултати :-)

bloodymirror, не знам да бейкролса, но вафлите са много калорични и нездравословни- по-добре си вземи блокче черен шоколад, а ако искаш да отслабнеш по-бързо, просто ги замени с плодове и зеленчуци. Аз например си правя салата- домати, краставици, моркови, чушки и т.н в една кутия и си нося в училище. Или сандвич (черен хляб) с пилешко и домати/ кашкавал и краставици. Много по-добре от вафли, чипсове и такива неща :) Вафлата има около 200-300 калории- колкото и един сандвич, а сандвича ще те засити много повече. (поне при мен и така де)

Моето меню за днес:
07:00 чаша топла вода
07:30 cereals
11:15 портокал
14:00 зеленчукова пица (домашна)
17:00 круша
19:00 супа (картофи, пилешко, гъби, моркови, чушка) + 1 шоколадов бонбон
така като сметна даже няма 1200 ккал, правих и упражненията 2 пъти днес, карах колело 30 мин и изпих 1.8л вода. Решила съм така да продължавам още 2 седмици и се надявам да махна 2 кг. А и тази топла вода ми действа супер- вярно, че през 30 мин съм до WC, но ми е добре 8-)

divacheee
11-23-2011, 21:42
Колко калории са г/д един бейкролс и една вафла Морена? И това ли е по-добре според вас да ям в училище или да си нося сандвич?

Бейкролс /100гр.
Калории 434
Белтъчини 11.67 г
Въглехидрати 64.33 г
Мазнини 14.44 г

Морена / 100гр.
Калории 510
Белтъчини 5.5 г
Въглехидрати 62 г
Мазнини 26.5 г

BikerGirl
11-24-2011, 07:12
selenka112, привет мила! Желая ти много успех и те поздравявам за доброто начинание, с което си решила да се захванеш! Тук споделяй всичко, което те интересува и питай, ние ще помагаме с каквото можем! :)
bloodymirror, не знам дали това е най - доброто, което можеш да ядеш в училище. Може би без вафлата. Има нов бейк - ролс, който е по - диетичен. Аз много харесвам Фетучини, но ги ям по - рядко. Да речем - веднъж в месеца - два...
Сладкото не ти го препоръчвам, то е най - превантивното другарче на слабата фигура... По - рядко. Най - добре яж плодове.
FashionAngel, мила, упражненията изглеждат различни от всичко останало. Със сигурност каквито и да са имат ефект! Това е движение все пак, но ти си прецени дали имаш много голяма нужда да отслабнеш или само няколко килограма. Да знаеш само, че ако правиш много кардио ще намалиш теглото, но със клякове и коремни преси натоварваш адски много мускулите и те натежават, тогава ще натежиш от мускулна маса и може би няма да си доволна. Имаше някъде интервю с Никол Шерсингър, в ютуб, където казва, че все искала да е по - лека, но от тренировки и упражнения само ставала по - тежка, затова спряла.

Ето малко и от мен:
Менюто ми за днес:
З: 20 бадема
ПЗ: Мюсли с топла вода
О: 2 Ябълки
СЗ: Грейпфрут
В: Ябълка

Като за цял ден изпивам 4 литра вода. Което постигам като си правя 2 кани от по 2 литра с айран - Верея - 0,1% масленост, който предварително проверих - няма нишесте. То почти и мляко няма - не може от нормално мляко водата толкова лесно да се утаи. :)

BikerGirl
11-25-2011, 06:58
З: 15 - 20 сурови бадема
ПЗ: 2 мини филийки напълно диетичен хляб, от който не се пълнее изобщо с малко пастет
О: Мюсли с топла вода
СЗ: Ябълка
В: 2 Моркова

Като за цял ден смятан да направя 2.5 литра вода :)

Между другото днес е първият ден, в който след като започнах диета ще премеря обиколката на крачето си. Стискайте палци да покаже по - малко сантиметри, отколкото като се измерих преди месец някъде.
:)

titinkaa
11-25-2011, 11:38
как беше онази рецепта за питката от овесените трици и меда?

BikerGirl
11-25-2011, 15:15
Yess!! Изгубила съм цели 3 сантиметра от обиколката на краката! :grin:

Shantia
11-26-2011, 17:08
Yess!! Изгубила съм цели 3 сантиметра от обиколката на краката! :grin:

bravo .Страхотен успех си постигнала. Пиша ЛС искам да започна твоя режим. аз ту започвам ту спирам

GirLN
11-27-2011, 16:02
Момичета, да ви се оплача, че обърках малко диетата. :( Вместо да направя 1 захранващ ден, направих 2 един след друг.. изкуших се :-D . Иии днеска от вътре ми дойде да направя воден ден. Въобще не съм гладна, честно! Бях и на тренировки, движението си го направих. Пия вода като прежадняла ии така. Да стискаме палци да не объркам всичко точно преди да си легна. 8-)

BikerGirl Браво, само така! =;

n3ri7ka
12-01-2011, 17:24
хеей момичетаа, как сте, похвалете се с резултати :p

BikerGirl
12-02-2011, 06:33
Здравейте момичета!
С това обновяване не сме писали скоро. Аз отново се връщам с малко резултати, но от сърце. Само да уточня, че преди повече от месец като се качвах на кантра показваше 54кг... сега показва 47 - 48, различно, кантара не е професионален, даже не съм сигурна дали е верен, но поне не показва колкото преди... важното е и че обиколка от краката свалих...

Нося 1 размер по - малки дънки...
Нося 1 размер по - малък сутиен :D :X :D :D ;d
Коремчето ми се прибра тотално и сега съм си вече добре, само има още малко за прибиране от вътрешната страна на краката... не знам как да ви го обясня... може би ако намеря снимка от гугъл...
Очаквам да споделите и вие резултати и да кажете как върви вашето здравословно хранене :)

rosencetooo
12-02-2011, 09:38
Да се похваля вече 4 дена съм на диета с елда :) Добре ми се отразява за сега , надявам се накрая резултатите да са добри..

ALetterFromTheSky
12-02-2011, 09:42
здрасти на всички ! :) мисля и аз да почна диетка за около 5 дни , че нещо се чувствам подута . ще си напиша примерното меню ако може да кажете дали е добре :)
закуска- овесени ядки с прясно мляко и отделно 500мл вода
обяд- кисело мляко със сирене и краставичка :d
за вечеря мисля да няма нищо или най-много едно кафе

n3ri7ka
12-04-2011, 20:36
Момичета, нещо замря темата.. аз лично не пиша много често, понеже новата версия на сайта ме дразни много и вече не влизам толкова често.. а и в събота си идвам към БГ и няма да влизам почти изобщо до началото на януари... затова весели празници на всички и не прекалявайте с хапването ;-)

billytalent
12-04-2011, 22:07
Да се похваля вече 4 дена съм на диета с елда :) Добре ми се отразява за сега , надявам се накрая резултатите да са добри..

С какво я ядеш тази елда? Веднъж пробвах и ми се стори ужасна на вкус.

FuckingFreak
12-05-2011, 07:20
Мисля, че не съм писала тук, но и аз съм почнала 90 дневната диета. Майка ми постоянно ми натяква, че трябвало да е след празниците, защото нищо няма да стане и 1-2 пъти да се изкуша и целия труд отива на кино. А на Коледа(25.12) ми се пада воден ден, което просто е невъзможно да го направя, така че ще удължа диетата с 4 дни. :-D Преди малко се премерих - 9ти ден ми е днес, а съм около -1,500 кг. Казвам около, защото последно се мерих с дънки. Вечер си правя упражненията за бедра. С корема нямам никакви проблеми, имам почти оформени плочки и то от нищо, не знам как са се получили, тъй като не натоварвам особено коремните мускули. Планирам да съм поне - 8 кг, ама да видиме какво ще стане. Ако след 90 дневната няма ефект, ще направя захранване и почвам протеинова, че от нея видях доста бърз ефект преди време, ама не знам защо се отказах... И малко тъпо ми се получава, понеже съм 2ра смяна и тръгвам преди 12 и малко нарушавам правилото да не се яде друго освен плод, ама какво да се прави, не мога да си нося в училище обяд. Менюто ми за днес
закуска: 2 мандарини
обяд: не съм много сигурна още, но май ще си правя дегустация на шпеков салам, кашкавал и сирене :-D
вечера: ако майка ми не сготви нещо подходящо сигурно ще бъде същото.

divacheee
12-05-2011, 10:18
протеинова, че от нея видях доста бърз ефект преди време, ама не знам защо се отказах..

Какви резултати постигна .. и за колко време ?

FashionAngel
12-06-2011, 18:33
FashionAngel, мила, упражненията изглеждат различни от всичко останало. Със сигурност каквито и да са имат ефект! Това е движение все пак, но ти си прецени дали имаш много голяма нужда да отслабнеш или само няколко килограма. Да знаеш само, че ако правиш много кардио ще намалиш теглото, но със клякове и коремни преси натоварваш адски много мускулите и те натежават, тогава ще натежиш от мускулна маса и може би няма да си доволна. Имаше някъде интервю с Никол Шерсингър, в ютуб, където казва, че все искала да е по - лека, но от тренировки и упражнения само ставала по - тежка, затова спряла.[/color]

Правих ги 1 седмица и имам чувството, че корема ми се разшири. Смятам да ги спирам.
Иначе някой от вас да е правил следната диета.Какво мислите за нея? (и още едно въпросче - яйцата сварени ли трябва да бъдат? )

1 ден
Обед: 1 портокал, 1 яйце, 1 чаша кисело мляко, 2 сухара, 1 чаша кафе или чай без захар.
Вечеря: 2 домата, 1/2 зелена салата, 2 яйца, 1/2 чаша кисело мляко, 2 сухара.

2 ден
Обед: 1 портокал, 1 яйце, 1 чаша кисело мляко, 2 сухара.
Вечеря: 60 гр сварено месо, 1 домата, 1 сухар, 1 портокал, 1/2 чаша кисело мляко, 1 чаша кафе или чай без захар.

3 ден
Обед: 1 портокал, 1 яйце, 1 чаша кисело мляко, 1 зелена салата.
Вечеря: 3 парчета варен салам, 1 портокал, 1 сухар, 1/2 чаша кисело мляко, 1 чаша кафе или чай без захар.

4 ден
Обед: 125 гр извара, 1 домата, 1 сухар, 1 кисела краставичка.
Вечеря: 60 гр сварено месо, 2 домата, 1 сухар, 1 ябълка.

5 ден
Обед: 200 гр шунка, 1 домата, 1 сухар.
Вечеря: 250 гр зеленчуци на пара, 1 домата, 1 яйце, вода с лимон.

babity
12-06-2011, 18:47
'Щом няма закуска я отебавай тая диета. Най - простия принцип на храненето въобще, а именно за закуската, е пренебрегнат. Ако държиш да я правиш си премести обедното хранене сутрин, а вечерята наобяд и вечер, около 18:30 хапвай салата или плодове.

FashionAngel
12-06-2011, 18:55
'Щом няма закуска я отебавай тая диета. Най - простия принцип на храненето въобще, а именно за закуската, е пренебрегнат. Ако държиш да я правиш си премести обедното хранене сутрин, а вечерята наобяд и вечер, около 18:30 хапвай салата или плодове.
Аз смятах да си добавя закуска : 07.00 - примерно някой плод, мюсли или нещо друго, 10.00 - или полд,или някаква течност и после към 16.00 пак да хапна нещо.Аз си знам, че няма да мога да издържа само с 2 хранения.

FuckingFreak
12-07-2011, 06:28
Какви резултати постигна .. и за колко време ?

- 2,5 кг за 20 дни, (от които последните 5 ми се паднаха много рожденни дни накуп и си наваксах много яко със сладките работи :-D) като имаш в предвид, че постоянно си бях сита и аз като цяло много обичам млечни продукти, както и месо. Затова сега ми е малко трудно да спазвам 90 дневната, а и май нещо почва да ме боли главата от нея и ми става лошо на моменти, пада ли ми кръвното не знам, ама да чукна на дърво през годината глава ме боли около 4-5 пъти, а сега вече от 11 дни - 2 или 3 пъти. И вчера ми се падна бобов, ама ядох риба. Днес ми е въглехидратен.
закуска : ментов чай + 3 мандарини
обяд : половин черен шоколад
вечеря : салата с макарони

BikerGirl
12-07-2011, 17:16
Диетата ми продължава повече от месец... около почти 2 месеца. За това времеот 54кг. станах 47-48кг.
Краката ми станаха от 56см. на 52см.
Мисля, че е време да спра преди да изчезна :Д
Дано скоро не ми се налага да пиша тук.
Успех на момичетата! По - скорошни резултати на всички! Живи и здрави.

FashionAngel
12-08-2011, 17:07
Диетата ми продължава повече от месец... около почти 2 месеца. За това времеот 54кг. станах 47-48кг.
Краката ми станаха от 56см. на 52см.
Мисля, че е време да спра преди да изчезна :Д
Дано скоро не ми се налага да пиша тук.
Успех на момичетата! По - скорошни резултати на всички! Живи и здрави.

Поздравления за невероятните резултати! Ако може само да попитам на каква диета беше и прави ли някакви упражнения? Мерси предварително :*

HolyShit
12-09-2011, 14:02
Няма смисъл да прибавяте за закуска плодове или мюсли и тн.
А това за закуската е доста остарял мит,чудя се как още има хора,които да вярват на подобни глупости.

Shizaya
12-10-2011, 10:09
В белтъчния ден може ли да се ядат лимони? :b

BikerGirl
12-11-2011, 10:28
Благодаря ти!
Ами...
..здравословно хранене и мнооого разходки...
Хранех се предимно със зеленчуци и плодове. Без сладко, солено, мазно, пържено, изкуствено и т.н. :)
Готвех си редовно здравословна храна. Супички и тем подобни, по - назад в темата съм писала и примерни менюта. Но може би и гена си каза думата, понеже по принцип съм слаба и трудно качвам. Бях напълняла от застоялия живот и постоянното хранене с МакДоналдс и дюнери. Спрях вредните храни и се нормализирах.
Да ти кажа, свикнах да се храня здравословно и сега ми е много добре.
Днес си сготвих сърмички и зеленцето така ми се ослажда.
Между другото аз в момента даже постя и гледам да избягвам животински продукти...
Упражненията... в началото правех много коремни и т.н., но разбрах, че краката ми станаха много мусколести от клякане, а не исках да качвам мускули. Просто тичах и ходех. А удома правех скокове и разтягания и тем подобни, горящи мазнини упражнения, от които не се качва мускулна маса.
Не ме бива в обясненията...
Всеки трябва да намери правилният начин за себе си, в моят случай знаех от какво качихтези 6 - 7 килограма...
Лека му пръст на момичето, което е починало от диетата на Пиер Дюкан...
По принцип съм против диетите... затова прибягнах към здравословно хранене...

divacheee
12-12-2011, 15:10
Мaцки, a по време нa диетите губите ли чувството си зa хумор ?

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/40994_418814921572_151763661572_5273842_6374152_n. jpg

Concussion
12-12-2011, 16:00
Здр аз съм момиче и съм висока 152 см., а тежа 97 кила. Според вас дали ще мога да сваля 10-15 за 5 дни, тъй като имам среща с един от нета. :)

divacheee
12-12-2011, 16:06
Здр аз съм момиче и съм висока 152 см., а тежа 97 кила. Според вас дали ще мога да сваля 10-15 за 5 дни, тъй като имам среща с един от нета. :)

хм .. не знам от къде да започна ..
Едва ли би успяла да свалиш толкова кг за 5 дни .. Друг е въпроса, че причината ти .. просто нямам коментар ! Отслабни заради себе си, не заради "един от нета" ..

Concussion
12-12-2011, 16:13
Е да ама аз му пратих снимка на Клаудия Шлифер и сега като му се появя като няк'ва свиня к'во ли ще си помисли. :) Айде, отивам да ям шкембе, утре ще му мисля, за четири дни все ще сваля 10-тина килца, пък и аз съм си по-спортна натура.

divacheee
12-12-2011, 16:18
Ебаваш се нали ? :Д :д

FuckingFreak
12-12-2011, 16:26
Хахахахха, Concussion, пробвай да пишеш сценарий за някой филм... :-D

Днес ми беше плодов ден => супер скучен, както винаги.

Concussion
12-12-2011, 16:33
Много сте лоши, и ние дебеланките имаме право на живот. :(

divacheee
12-12-2011, 17:08
Безпорно имаш право на живот .. ама май нещо доста се филмираш ! .. и все още си мисля, че е ебавка .. :д

BikerGirl
12-13-2011, 04:21
ахахахахах
някой се шегува...
ако беше истина по - скоро щеше да си съсипана от 97-те си килограма...
както и да е..
само внимавайте... много тийнове си отиват от диетични грешки...

FuckingFreak
12-13-2011, 09:09
Да ви попитам, вече 20ти ден карам, а съм само -1,5 кг, нормално ли е ? Гледах някои са писали по -3 кг за 9 дни, което малко ми се струва невъзможно, всеки си е различен организъм де, но аз все пак да си питам.

divacheee
12-13-2011, 09:24
Зависи колко имаш да сваляш .. ако имаш само 5-6кг е напълно нормално :)
Колкото повече имаш да сваляш, толкова по лесно се свалят ..

Sickness94
12-13-2011, 17:57
Аз пък свалих некви килограми само защото спрях джънк фууд (включително прехвалените Белвита,солети Хрус-хрус и прочие). И то не нарочно,просто се наложи да пестя и в даскало престанах да си ги купувам тея боклуци. И най-интересното е,че вече като видя някой да яде джънк или ми предложи ми става доста гадно,направо ми се драйфа. Наистина е строго индивидуално,защото някои дори да ги спрат не свалят...и все пак просто исках да го споделя тва нещо и да ви посъветвам да не ги консумирате не заради диетата ви,режима или там каквото е,а да ги спрете завинаги :) Добре ще ви се отрази.

MireuChangYong
12-13-2011, 18:02
Здравейте! Надявах се, че няма да стигна до тук, че да пиша в тази тема, но след като видях една снимка от скорошен купон и ми стана лошо. Аз съм 168-169 и 65 кг. Вече не мога да се търпя. Не ме подиграват за килограмите ми и т.н. Всъщност имам доста приятели и хората ме приемат много добре, но аз не се харесвам така. Казвам си, че няма да ям еди какво си, но не издържам.. :( .. Лятото бях на японското чудо .. дръпнах сигурно 3-4 кг. Бях 2 седмици, но не продължих. Искам да стана поне 55 най - много 60 кг. Надявам се, да ми помогнете! Да ми предложите някоя хубава диета, сега за сезона, понеже съм чувала, че зимата се отслабва много трудно.. То си е логично де. И естествено другарче което да е с мен ^^.

wonderfulife
12-15-2011, 05:21
Започнах диетата "Боряна" и да ви се похваля вече съм не третия ден. Преди малко си сварих 1 голям картоф и 2 по-малки.Мисля днес това да ям. Първия ден ядох почти половин кофичка кисело мляко на обяд,но ми стигна.Вчера ядох 2 моркова,1 домат и 2/3 маслини.Надявам се да издържа до края и да я повторя.Резултатът не е кой знае колко голям,но все пак...Просто не знам как успявам да устоя на храната при положение,че майка ми прави някакви вкусотии тия дни :D
Айде и успех на всички,които спазват някаква диета. :)

PrincessJasmine
12-15-2011, 07:35
Аз трябва да съм 56, а тежа 47... как да напълнея?

HellOfaHottie
12-19-2011, 13:28
Аз ще си споделя само резултата, видях полезни съвети в темата и ми помогнаха.
Бях 61кг.
Ето сега вижте на снимката колко съм ---
свалих ги за около година.

http://prikachi.com/images/238/4162238u.jpg

elinanacheva
12-19-2011, 15:19
Здравейте! Надявах се, че няма да стигна до тук, че да пиша в тази тема, но след като видях една снимка от скорошен купон и ми стана лошо. Аз съм 168-169 и 65 кг. Вече не мога да се търпя. Не ме подиграват за килограмите ми и т.н. Всъщност имам доста приятели и хората ме приемат много добре, но аз не се харесвам така. Казвам си, че няма да ям еди какво си, но не издържам.. :( .. Лятото бях на японското чудо .. дръпнах сигурно 3-4 кг. Бях 2 седмици, но не продължих. Искам да стана поне 55 най - много 60 кг. Надявам се, да ми помогнете! Да ми предложите някоя хубава диета, сега за сезона, понеже съм чувала, че зимата се отслабва много трудно.. То си е логично де. И естествено другарче което да е с мен ^^.

аз пък винаги зимата отслабвам най-много сигурно е защото живея в испания и не виждам нито банички нито кифлички нито дюнери и в българия почвам да ги ям и напълнявам но това лято отслабнах защото всички тези храни които изброих ги забравих и ги заместих с домати от на баба градината :D грозде, ябълки етс.... може и ти да пробваш сега само салати и плодове...доста засищат и колкото повече ядеш толко повече вода приемаш и това помага за отслабването!

elinanacheva
12-19-2011, 15:23
Мой ред е да поискам съвет! Аз съм 1.63 висока и тежа 51 или 52 зависи от деня и искам да стана 48 или 49 тея тъпи 3 килограма как да ги смъкна, но не с строги диети защото мама не ми дава тъй като аз миналата година тежах 62кг и тогава се стресирах и почнах само на супи и нищо друго. И така ... някаква не строга диета и да не е за 1 седмица примерно ами и 1 месец да е няма нищо? мерси предварително

Yankee
12-25-2011, 17:55
Здравейте,момичета!Искам да попитам спортуващите със Синди Крауфорд доволни ли са?Какви са ви резултатите и за колко време ги постигнахте?

Ivka_94
12-27-2011, 18:48
Здравейте приятели! :) Имам въпорс към тези които са спазвали диетата на Пиер Дюкан.Може ли да ми обясните подробно как се спазва, защото четох и почти нищо не ми стана ясно и ако може да ми дадете примерно меню за нея?Благодаря ви предварително! :)
(Надявам се това да е точния раздел за въпроса ми ) :)

divacheee
12-27-2011, 18:56
Защо избра точно Дюкан ? .. Как ще спазваш нещо, което дори не можеш да разбереш ? .. Не те ли плашат смъртните случаи в следствие на тази диета ?

Ivka_94
12-27-2011, 19:16
Избрах го защощо виждам,че има доста доволни от него...а за смъртни случаи не съм чела...

divacheee
12-27-2011, 19:29
Колко кг. долу горе искаш да свалиш ? ако са 5-6 до 10 не се тормози с диети :) .. започваш да се храниш правилно, включваш физическа активност и след месец-два си готова :)

Ivka_94
12-27-2011, 21:25
Колко кг. долу горе искаш да свалиш ? ако са 5-6 до 10 не се тормози с диети :) .. започваш да се храниш правилно, включваш физическа активност и след месец-два си готова :)

Да..аз съм 56 кг и искам да стана 50..51 охх аз хич не си падам по упражненията за това и искам някаква диета да почна..а иначе единствената ми физическа активност е ходенето от нас до даскалото и обратно :Д иначе лятото всеки ден ходя да тичам на стадиона ама сега зимата...

divacheee
12-28-2011, 18:01
Хм.. не мога да ти помогна с диета.. За мен най-добрия вариант си остават сметките :D

Yankee
12-28-2011, 18:23
Здравейте,момичета!Искам да попитам спортуващите със Синди Крауфорд доволни ли са?Какви са ви резултатите и за колко време ги постигнахте?

същото отново :)

MissChocolate
12-28-2011, 20:07
същото отново :)

Според мен упражненията на Синди са по-скоро леки и приятни .. има ефект, но трябва повече постоянство.
По-добре пробвай с Табата .. ще си спестиш доста време, пък и резултатът е гарантиран. :)

BikerGirl
12-29-2011, 08:32
Здравейте отново!
Как вървят диетите при вас?
При мен всичко е наред, по празниците си хапвах доста обилно и отново съм 46кг.
Но свикнах да тренирам и веднъж седмично или когато имам време си празя едни серийки за стягане.
Ям всичко, просто по по - малко. Бях в застой преди месец с килцата, понеже си мислех, че ако го карам само на салати и плодове ще отслабна, но той организма си иска своето.. като го лишавам се запасява с това в организма и свалянето ми ставаше невъзможно...

А и като съм с дори поднормено тегло е по - трудно, понеже трябеа да тежа 56кг...
Но не ми утиват Гледам обдсъждате упражнения, ще ми е интересно да следя темата за тях, защото искам да пробвам нещо ново и различно.
Успех дами, прегръдки и целувки на всички

BikerGirl
12-29-2011, 08:33
Само да споделя един скорошен резултат... когато започнах диетата ми краката ми бяха 56-7см., в края на диетата бяга 52см., а сега ми направи впечатление като ги измерих, че са станали 51см. :) Бях се отказала, но все още се целя в 50см.
До нови срещи

Simincetyyy
12-31-2011, 13:57
Според вас дали ще има ефект от тази диета http://dieti.net/kartofena-dieta/ ?

jeni92_abc
01-01-2012, 01:01
някой на 90-дневната?

4y4u_g
01-01-2012, 08:33
Ох откакто правих лятото 90-дневната си върнах всичкоооо ,ама не съм се ограничавала де.Та от днес я почвам пак.Ще видим до кога,че се каня от 2 седмици да я почна ама небеше сега момента с тея празници.Ще се претегля утре на празен стомах,че сега ще превърти кантара ако се кача хаха.
За сега за закуска изядох един портокал.
Пък като ми мине главоболието ще си намеря и упражнения (:

sixtenfix
01-01-2012, 16:29
Страшно искам да започна диета ... искам само 5-6 кг да смъкна ама не ми е достатъчно силна волята и все си казвам от утре ... пълен ужас :( Започнах поне упражнения да правя,но не съм спортна натура .. бързо се уморявам и ще се радвам ако някой иска да ми бъде другарче тука :D :)

jeni92_abc
01-01-2012, 17:11
аз я почнах днес,най-вече да си изградя някакъв режим на хранене,защото безразборно се тъпча с каквото ми падне...диетата е хубава,защото можеш да ядеш от всичко,но по график...така че ако някой я почва ще си я спазваме заедно...чааак до март месец

respectfull
01-01-2012, 17:35
на 17 год. съм от утре искам да почна 90 дневна диета.. 163см и тежа 58 кг.. трябват ми поне 4-5 кг да сваля, за да изглеждам добре.. Най-вече по краката :X:X:X

atm
01-01-2012, 22:57
Кажете някоя диета за след празниците...чее страшно преяждане падна :D и напиване :D или ако някой реши да спазва някоя да казва да я почнем заедно.Само без 90 дневната...някоя по-кратка... :)

ALetterFromTheSky
01-02-2012, 06:21
Ох с тия гадни празници, преди бях 46(от година сигурно съм си 46 и си ядях всичко) сега стабилно държа 48, 49 от 2 седмици сигурно .Адски ме е яд и затва днес мисля само течности .Пък дано има резултат , че ще се гръмна @:

А и не е като да съм се тъпкала, просто нз какво се случва @:

divacheee
01-02-2012, 08:58
хаха и аз от днес се стягам, че покрай празниците доста се изложих :Д:Д

billytalent
01-02-2012, 09:27
Аз се хранех разделно, но сега покрай празниците развалих всичко и от днес си продължавам.
Всъщност, правя 90-дневната, но без плодовите дни този път. :D И въпреки това, има ефект.

katii
01-03-2012, 14:33
И аз от днес съм на разделно, че покрай тия празници..

babity
01-03-2012, 21:03
Аз от Нова година насам съм основно на плодове и месо (просто не мога да му устоя!!!). Прекрасната ми треньорка съвсем намясто ни стегна тренировчиците, да са по - интензивни като за след празници и отново ще се нагаждам към режим на сваляне. Новогодишното ми обещание беше до края на годината (а защо не и по - рано), да съм свалила останалите 20кг.

След многото тежки храни по празниците имам нужда от малко пречистване, някой да ми препоръча нещо?

divacheee
01-04-2012, 09:46
babity, до сега си свалила 24кг. и искаш още 20 ? .. Сигурна ли си, че имаш нужда да свалиш още 20 ?

4y4u_g
01-04-2012, 16:45
4 ден 90дневната и вече съм болна...определено зимата не е сезона за диети. :X

Colouring
01-04-2012, 16:50
Аз ОТНОВО започнах някакъв режим...Знам,че зимата не е времето,ама нали е нова година,нови цели,бла-бла,та това да влезна във форма ми е нещо като my new year's resolution.. хах.А дано да успея!
Втори ден на някакъв мой си режим.Мисля да карам така януари,пък да видим дали ще има резултат и дали ще продължа и нататък по мой си начин или да търся някаква диета,макар че съм установила,че не мога да спазвам график кое кой ден да ям и по колко,а сама трябва да ги определям.
Та,започваме,пък да видим.А и как не ми се спортува,лелеееееее!Само въртях обръч днес.

divacheee
01-04-2012, 16:58
Colouring, какъв ти е режима ?

Colouring
01-04-2012, 17:10
Нищо определено.Спряла съм всичко мазно,тестено,сладко и пия само вода-никакви газирани напитки и натурални сокове(разбира се,освен фрешове направени от мен си).Ям животински продукти най-вече - пилешко месо,сирене,кашкавал,яйца.Д нес,например,си направих омлет от две яйца и извара и салатка от зеле.Плодове хапвам,когато пригладнея - ябълки и портокали(които всъщност не знам дали са подходящи,но това имам вкъщи,пък и им е сезон).И да не ставам прекалено претенциозна-хапвам и каквото майка направи,но по малко и без хляб.
Само дето по това време хич не ми е до упражнения,пък се налага да правя,ако искам резултати.

divacheee
01-04-2012, 17:25
Ям долу горе същите неща :д .. и пия мноооого вода-вчера изпих 3л. :Д .. Колко килограма си си поставила за цел ?

Colouring
01-04-2012, 17:52
Ох,колкото повече,толкова по-добре.Никаква представа нямам колко кг съм сега,за да кажа колко искам да сваля.Но да кажем 8-9-10?!Не знам..Виждам,че имам доста за сваляне и ще продължа,докато най-накрая се харесам.

divacheee
01-04-2012, 17:55
Храненето е най-важно! Аз от Коледа до сега съм минус 2кг. като имаш в предвид, че по празниците изобщо не съм внимавала с храната :д

HexGirl
01-05-2012, 07:24
Здравейте стари другарчета :Д или по скоро аз съм стара за тук нз.
Не съм писала от година а може би и повече ....
Поради , не добро ментално състояние , заседнал живот заради университета и тн. станах свинче :Д
Преди време тази и подобни теми тук ми помогнаха и подкрепяха да си поддържам човешкия вид и пак се надявам да ми помогнат .
преди - 164 , 47 кг
сега 164 , 51-52 кг и не ми харесва !
Махам вредната храна от храненето си , газираното и излишното и да видим какво ще стане ...
Дано поне малко заприличам на себе си :)

Colouring
01-06-2012, 09:43
Защо никой не пише в темата?Хайде,момичета,стег ете се! :д
Аз да ви питам-какво мога да си поръчам като седнем на някакво заведение,примерно?Едно 3в1 от време на време грешка ли ще е?Или нещо друго?

babity
01-08-2012, 09:46
Бях обещала снимков материал и ето - предоставям го. Снимките "сега" не са много добри, но все пак... Много се гордея със себе си и отново минах на режим "сваляне". Надявам се до лятото окончателно да мога да покажа снимки "преди" и "след".

Преди:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1814/13160589057534483691326019180s8a7JdQVnawYOOePC2es. JPG

Сега:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1955/17629710493160234741326019322O9LMnvu2eBhPk9gTawKZ. JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2315/665301630154824724913260193639wKRdx7PvLY9Zxws2Anr. JPG
(аз съм това, със синята рокля)

r0si
01-08-2012, 10:01
Бях обещала снимков материал и ето - предоставям го. Снимките "сега" не са много добри, но все пак... Много се гордея със себе си и отново минах на режим "сваляне". Надявам се до лятото окончателно да мога да покажа снимки "преди" и "след".

Преди:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1814/13160589057534483691326019180s8a7JdQVnawYOOePC2es. JPG

Сега:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1955/17629710493160234741326019322O9LMnvu2eBhPk9gTawKZ. JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2315/665301630154824724913260193639wKRdx7PvLY9Zxws2Anr. JPG
(аз съм това, със синята рокля)

Еее, БРАВО ! Успех за напред :)

Colouring
01-08-2012, 11:01
Сайтът тотално се бъгва,предишното ми мнение излиза наполовина и не ми дава да си го редактирам?!Както и да е...

БРАВО за резултатите!!!!

divacheee
01-08-2012, 17:23
bаbity, колко кг си "преди " ? .. Наистина си постигнала МНОГО ! ...

titinkaa
01-08-2012, 17:46
Здравейте момичета.Отдавна не съм писала,но нямаше и за какво,не спазвах никаква диета през това време.От 1 седмица съм на хранителен режим.До тук минус 1кг,надявам се до края на февруари да сваля 10кг,че ще тръгвам да си търся рокля за бала,и искам да ми стои добре. :)
babity,наистина има разлика. :)

babity
01-08-2012, 18:17
bаbity, колко кг си "преди " ? .. Наистина си постигнала МНОГО ! ...

Наистина изключително много ме е срам от себе си и преди никога не бих отговорила на този въпрос, но сега, понеже се опитвам да променя и нагласата си като цяло, ще си призная (колкото и да не ми е лесно). Преди да си променя режима и да започна да спортувам, бях стигнала до 110 кг. В момента поддържам 85 с вариация от килограм -два, според зависи от цикъла ми и според хранението. Съзнавам, че и в момента не тежа толкова, колкото трябва да тежа, имам още много работа, но е факт, че си нося дрехите, които носех в 6ти клас (в момента съм 2ри курс в университета), както и че съм по -стегната/слаба от всякога в живота ми.

r0si
01-08-2012, 18:29
Наистина изключително много ме е срам от себе си и преди никога не бих отговорила на този въпрос, но сега, понеже се опитвам да променя и нагласата си като цяло, ще си призная (колкото и да не ми е лесно). Преди да си променя режима и да започна да спортувам, бях стигнала до 110 кг. В момента поддържам 85 с вариация от килограм -два, според зависи от цикъла ми и според хранението. Съзнавам, че и в момента не тежа толкова, колкото трябва да тежа, имам още много работа, но е факт, че си нося дрехите, които носех в 6ти клас (в момента съм 2ри курс в университета), както и че съм по -стегната/слаба от всякога в живота ми.

Страхотно постижение! Браво отново!
БТВ., на каква диета/хранителен режим се подложи и колко време ти отне тази "пълна промяна"? :)

babity
01-08-2012, 18:39
През юни 2011 започнах 90-дневната диета и я правих доста време, но на втория воден ден правих интензивна кардио-тренировка и започнах да виждам разни звездички и съзвездия и тогава започнах да мисля, че може би това не е точния режим за мен, а и ми писна да ям едно и също. Окончателно се разделих със сладкото (и всякакви форми на захар, мед и подсладители), газираното, пържено, тестено и не соля яденето си (консумирам сирене и такива солени неща, но сварено месо и салати не овкусявам). Наблягам на плодовете и домашно приготвената храна. Разбира се, несериозно е да кажа, че никога не си позволявам малки прегрешения или, че никога повече няма да ям дадена храна. Просто разбрах, че някои неща ще присъстват изключително рядко в менюто ми.

respectfull
01-08-2012, 19:25
хора днеска почнах 90 дневна диета.. и минава супер.. дано да издържам.. е кой е с мен ??

Desir3
01-08-2012, 19:43
Babity, браво наистина! Не толкова за n-свалени кг, а за мотивацията, волята, хъса, упоритостта..! Браво :)

Respectfull, аз правя някакви опити за 90 дневна, ама ... аз коя ли диета не съм пробвала :D Днес ми е 4ти ден и ми е спокойно общо взето, само ми е скучно, че няма с кой да споделям менюта и резултати - така че ако искаш - да я захващаме сериозно ;)

Vrogue
01-08-2012, 22:41
Respectfull,Desir3 и аз правя ''опити'' , но от утре я почвам 90 дневната диета !! Ще пиша в темата какво съм хапнала на |Закуска|Обяд|Вечеря| :D .. и какви упражнения съм правила естествено ;дд .. 1.70 съм - 60 кг .. преди темата много ми помогна и от 90 дневната свалих 11 кг за месец с упражненията ''Pump it up'' и едни в youtube за коремни преси .. понякога и ''Тae Bo'' ,но ето .. че се отпуснах и пак си върнах килограмите ;дд

Desir3
01-09-2012, 06:25
Vrogue впечатляващ резултат си постигнала и ти с 90дд, дано и сега ти е лесно и приятно :) Ако започваш днес, това означава, че и двете сме в Б ден, интересно ще ми е да прочета как е минал твоя, така че наминавай ;)

Vrogue
01-09-2012, 13:08
З - 2 ябълки
О - 1 пържола и салата от домати
В - Сигурно само салата ..
---------------------------------------
Не съм тренирала нищо защото 2 дена ужасно ме боли главата и не съм спала и нямам енергия ;дд .. сега лягам да спя и вечерта може би ще правя коремни преси ;дд

ZaicheNaXeroin
01-09-2012, 14:59
и аз мислех да я почвам,но пише че може да се отслабне 25-30 кг .. а аз искам 2-3 макс. 4
в пицата и спагетите не може да се слагат месо и кашкавал нали ? а ядки може ли да се ядат ?

titinkaa
01-09-2012, 15:32
babity,ти какви упражнения правиш за отслабване,на зумба ходиш ли още?

titinkaa
01-09-2012, 15:33
и аз мислех да я почвам,но пише че може да се отслабне 25-30 кг .. а аз искам 2-3 макс. 4
в пицата и спагетите не може да се слагат месо и кашкавал нали ? а ядки може ли да се ядат ?
Месо и кашкавал в пица и спагети не може.Ядки може,но сурови.

kalina.hr
01-09-2012, 15:59
Айде и аз да се включа в тази тема ! .. Виждам ,че всички имате изградени свои режими и се справяте чудесно . Аз съм на 90дневната .. след първи опит провал или не толкова - за 45 дена свалих 15 кг с купища съгрешения и без воден ден. Днес съм на 10 ден - свалени 5-6 кг :)) ...

dream1707
01-09-2012, 16:17
Ох на мен ми трябва някакъв по-здравословен режим, не диета... защото вече се чувствам като плондер и то не от друго ами от многото и не особено здравословно хранене през празниците... Хем сега приятеля ми като си взема колата, ще ходим 2мата на фитнес, че там където ще ходим е на другия край на града и то повече упражнение ще е да стигнем до там ;д

Colouring
01-09-2012, 16:27
Ох,извинявам се за въпроса,но ти не беше ли се подлагала на някаква диета и не свали ли доста килограми?Мисля,че някъде бях видяла нещо подобно и мисля,че беше ти.Ако наистина е така-би ли казала какво си правила,за колко време,поддържаш ли си ги и т.н.Извинявам се,ако бъркам! :D

Аз си продължавам с режима вече 7 ден.Добре съм,правих упражнения днес(Pump it up първите 40 минути и след това въртене на обръч).

Dimityr
01-09-2012, 16:33
ТОВА дори възможно ли е? Познавам един човек който ходи на фитнес, има бърз метаболизъм, яде само белтъчини и сваля 15 килограма за 2 месеца. Пък да не говорим че във вашата диета има и ВЪГЛЕХИДРАТИ което е абсолютно ГРЕШНО!!! Отнася се за kalina.hr

ZaicheNaXeroin
01-09-2012, 16:48
още един тъп въпрос: може ли да се слага настърган пармезан в спагетите? той е сушен и се води подправка.. но пък си е вид сирене въпреки това..

daq96
01-09-2012, 17:31
Здравейте момичета, искам и аз да се присъединя към вас. От доста време следя темичките. По принцип не пия газирано и не съм някаква луда фенка на чипсовете и други такива. Но въпреки това напоследък качих 2-3 килограма. Мисля и някои упражнения да вкарам в режима си , за по - добър ефект. Пожелавам успех, на себе си и на вас. Ужасно се радвам на постижения на babity и й пожелавам успех и за напред.
За да не забравя в момента съм 160 см. и 52 кг.

respectfull
01-09-2012, 18:38
днеска ми е 2 ри ден закуска изпузнах да ям само вечеря съм яла и то много малко обаче малко се изпузнах хапнах малък шоколад.. ;ссс ама нека то аз не се стремя точно да е спазя диетата, но все пак гледам пак да е същата :)) ЕЕЕ ВИЕ КАК СТЕ НЕЩО СВАЛИХТЕ ЛИ ??

Desir3
01-09-2012, 18:44
Привет :) 5тият ми ден (Б) от 90дд минава сравнително добре, храната ми е малко повечко и смесвам Б, ама чета за изпит и ми трябва енергия :D
9ч - 2в1;
10.30ч - 6 малки кивита;
14ч - пилешко бутче, чушка с яйце и сирене, половин домат;
16ч - 2в1;
18ч - кисело мляко с канела;
21.30 - пилешко бутче, половин домат, половин краставица;

Имам малко коментари оносно вашите мнения :)
ZaicheNaXeroin ядките се консумират сурови, до 100г в плодов ден; настърган пармезан - не може (ако си напълно стриктна, ако си позволяваш прегрешения - слагай :) )
Dream1707 аз именно затова харесвам 90дд, защото не е точно диета, а разделен начин на хранене - здравословно и лесно :)
Dimityr, как пък си помисли, че яденето на въглехидрати е грешно? :D Да не изброяваме сега кои въглехидрати, кога и защо ТРЯБВА да се хапват.. ;)

В заключение - успех и минусчета на диетуващите, сила и издържливост на спортуващите и спокойна и приятна вечер на всички из темичката :)))

VampireLover3
01-09-2012, 18:48
Здравейте, някой може да ме помнят други не .. трети пък за първи път да виждат да пиша в тази тема :D Аз имам навика да пиша и след време изведнъж да спирам, но дори и без да пиша се опитвам да се храня горе долу нормално без да се тъпча. Но през последната седмица не знам какво стана и започнах доста често да ставам вечер и да ям.. : | Та за това и аз се включвам при вас надявам се да ме приемете.. От утре ще се опитвам да се храня наистина здравословно... таа утре менюто ми мисля да е :
Закуска: мюсли със прясно изцеден сок от един портокал/мляко или чай
закуска2: ябълка
обяд: зелева манджа или риба на фурна
следобед: портокал
вечеря: зелева манджа или риба на фурна + плод

Искам само да кажа, че целта ми не е да отслабна, а просто да спра нощното ядене.. : (

dream1707
01-09-2012, 18:52
Ох,извинявам се за въпроса,но ти не беше ли се подлагала на някаква диета и не свали ли доста килограми?Мисля,че някъде бях видяла нещо подобно и мисля,че беше ти.Ако наистина е така-би ли казала какво си правила,за колко време,поддържаш ли си ги и т.н.Извинявам се,ако бъркам! :D

Аз си продължавам с режима вече 7 ден.Добре съм,правих упражнения днес(Pump it up първите 40 минути и след това въртене на обръч).

Мен ли питаш ?

kalina.hr
01-09-2012, 19:08
ТОВА дори възможно ли е? Познавам един човек който ходи на фитнес, има бърз метаболизъм, яде само белтъчини и сваля 15 килограма за 2 месеца. Пък да не говорим че във вашата диета има и ВЪГЛЕХИДРАТИ което е абсолютно ГРЕШНО!!! Отнася се за kalina.hr

Извинявай , но това не е диета , а си е режим .. вика му се - разделно хранене .. Организма се нуждае от всичко , не знам дали знаеш колко е полезен шоколада ... : )) Свалих тези кг , качих от тях само 5 и то заради прословутата диета Японско чудо , която е само белтъчини и е супер натоварваща .. Не знам защо толкова не ти се вярва , пробвай да видиш ! :)) ...

Colouring
01-09-2012, 19:14
Мен ли питаш ?

Дам.
Все си мисля,че беше ти.

kalina.hr
01-09-2012, 19:15
Привет :) 5тият ми ден (Б) от 90дд минава сравнително добре, храната ми е малко повечко и смесвам Б, ама чета за изпит и ми трябва енергия :D
9ч - 2в1;
10.30ч - 6 малки кивита;
14ч - пилешко бутче, чушка с яйце и сирене, половин домат;
16ч - 2в1;
18ч - кисело мляко с канела;
21.30 - пилешко бутче, половин домат, половин краставица;

Имам малко коментари оносно вашите мнения :)
ZaicheNaXeroin ядките се консумират сурови, до 100г в плодов ден; настърган пармезан - не може (ако си напълно стриктна, ако си позволяваш прегрешения - слагай :) )
Dream1707 аз именно затова харесвам 90дд, защото не е точно диета, а разделен начин на хранене - здравословно и лесно :)
Dimityr, как пък си помисли, че яденето на въглехидрати е грешно? :D Да не изброяваме сега кои въглехидрати, кога и защо ТРЯБВА да се хапват.. ;)

В заключение - успех и минусчета на диетуващите, сила и издържливост на спортуващите и спокойна и приятна вечер на всички из темичката :)))

ъъ . извинявай каква е тази 90 дневна :О ...Кафе със захар на белтъчени , 3 хранения с месо , смесване на белтъчини ... ядене след 8ч и тези 100г ядки в плодов .. хм ... по принцип пише до 30 и то сурови :))... Аз ли не съм разбрала добре диетата ти или ?

HolyShit
01-09-2012, 20:43
Извинявай , но това не е диета , а си е режим .. вика му се - разделно хранене .. Организма се нуждае от всичко , не знам дали знаеш колко е полезен шоколада ... : )) Свалих тези кг , качих от тях само 5 и то заради прословутата диета Японско чудо , която е само белтъчини и е супер натоварваща .. Не знам защо толкова не ти се вярва , пробвай да видиш ! :)) ...

Митове :) Шоколада е полезен колкото лайното :) Ако искаш въглехидрат за подхранване на мозъка(основно този аргумент ми подхвърлят) се ядат сложни въглехидрати - овес,кафяв ориз и тн.. :)

А иначе си е точно диета това .. Самото заглавие си го казва,но диета=хранителен режим при определени условия.

Кristina_91
01-09-2012, 21:53
Здравейте! Аз съм една отчаяна извънгабаритна ;( и вече какво ли не съм правила и какво ли не съм спазвала,но сега съм твърдо решена да сваля килограмите и искам да се подложа на тази диета -90-дневната! Много ме е срам, но ще издам мерките си, за да можете да ми помогнете - през ноември бях на косъм да достигнала 110 (бях 109), но сега с един ниско въглехидратен режим достигнах 95кг + 1кг или 2кг не съм се теглила мин седмица (не е чак толкова голяма разлика! ;( ) , а съм висока едва 1.65! Нямам много време за спорт - в момента съм в сесия с наближаващи изпити.., но като ми остане време ще започна да спортувам- маркирах си някои клипчетата в нета, имам и изтеглени тренировки.
Като се събудя тази сутрин ще закуся с чаша топла вода с половин изцеден лимон и след това задължително чаша кафе - в една чаша си слагам 2 пакетчета 3в1 или едно пакетче 3в1 Стронг със 1захаринче. За втора закуска мисля да изям 1грейфрут. Има ли проблем с кафето в диетата ми? Просто не мога да се събудя без него... Не знам как трябва да продължи диетата, затова моля някои от по-запознатите да ми покаже графика на храненията по часове, за да се ориентирам и да я направя правилно! А и още нещо - има ли проблем, че така рязко сменям диета, не е много рязко всъщност, тей като имах някои прегрешения по празниците и в последните 2 дни също.. Под стрес съм от цялото това учене и притеснение, че няма да успея да мина целият материал... Трябва ли да пия и тези булъони след всяко хранене и наистина ли 30 мин преди и след хранене не се пие?
Очаквам отговорите ви! Благодаря ви предварително!! :)

Desir3
01-10-2012, 00:08
ъъ . извинявай каква е тази 90 дневна :О ...Кафе със захар на белтъчени , 3 хранения с месо , смесване на белтъчини ... ядене след 8ч и тези 100г ядки в плодов .. хм ... по принцип пише до 30 и то сурови :))... Аз ли не съм разбрала добре диетата ти или ?

Май се е получило недоразбиране.. :)
Първо, кафето не е със захар, а е 2в1 (нескафе с растителна/млечна сметана). Храненията с месо са две - обяд и вечеря (наполовина на обяда), което си е съвсем в реда на нещата. НЕяденето след 8ч е абсолютен мит - идеята е да не се преяжда преди лягане, но за хора с предимно нощна работа (или лягане късно вечер) е смешно да се препоръчва вечеря в 6.. Ядките, доколкото аз знам са до 100г сурови, източник http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=632599.0 :)
Смесването на белтъчини си е моя грешка, казах го и в предния пост..Не можах да устоя на чушката, но не мисля, че е кой знае какъв проблем :P

divacheee
01-10-2012, 07:13
Kristina_91, просто не знам от къде да започна.. За 90-дневната диета не мога да ти дам мнение, никога не съм я спазвала .. но все пак ще ти кажа какво мисля ..
Остави я тая "закуска" с чаша топла вода :х Яж повече белтъци, стреми се да имаш поне 5 приема на храна за деня .. избягвай въглехидратите .. пий МНОГО вода, аз на ден стигам до 3.5л :д и прави много кардио, ако ти е трудно в началото може да си правиш дъъълги разходки..

Ще ти дам моето меню за деня, не претендирам да е перфектно .. но все пак няма чаша топла вода за "закуска"
9:30 бъркани яйца (2) с извара
12:30 варено пилешко месо, салата
14:00 сурови ядки
16:00 кисело мляко с 1с.л ленено семе, банан
19:00 някакво месо ще е .. но още не съм решила какво :Д

и ако огладнея по-късно сигурно ще ям извара ... :д много рано ми беше закуската днес :д

babity, шапка ти свалям .. :) БРАВО !!!

Кristina_91
01-10-2012, 10:11
1 ден на 90-дневната..Има ли и други, спазващи я ?
Така към 11 часа закусих кафе нескафе дозичката малката (не 3в1) с 2захарина + мляко и една малка ябълка без кората. След час пак ще си взема ябълка

VampireLover3
01-10-2012, 11:00
Кristina_91 Аз ще се опитам да ти отговоря максимално.
Така първо браво за желанието ти да влезеш в нормата, но за това освен желание трябва и усилия. Първо можем да започнем от кафето ти сутринта- знам, че не можеш без него, но първо закуси и след това пий кафе, защото не е много полезно на гладен стомах. Закуската според едни е най-важното ядене за деня според други не, едни могат да закусват втори пък им става зле. Аз ти предлагам ако не си закусвала до сега, първо да започнеш с превъзпитанието, защото ако не закусваш организма ти си мисли, че така гладуваш и веднага започва да черпи енергия от мускулите ти, а това не е желателно. Закуска от един плод НЕ Е закуска. Здравословно е да си направиш една препечена филийка черен хляб, тънко намазана с масло... със сирене, кашкавал, пуешко филе, домат, краставица всичко което пожелаеш. Можеш да ядеш и мармалад, сладко, конфитюр (от бурканчета), но това нека бъде в по-късен етап, защото пак са си доста калории. И може един плод ако не можеш да го изядеш веднага си го оставяш за втора закуска. Тоест ако първото ти ядене за деня е в 8 то нека второто е в 10. Обяда: нищо специално, нещо сготвено: картофки, месо (НЕ КАЙМА), зеленчуци и други неща каквото се сетиш, но задължително трябва да е печено или варено. Без пържени неща. Не яж само салати, защото така ще отслабнеш по-бързо. Целта ти не трябва да бъде свалянето на бързи килограми, а правилното ядене и бавното отслабване. Следобед може да си вземеш плод по избор, без никакво ограничение (в доста диети се забранява банана, но според мен не го отписвай напълно, защото е доста полезен и вкусен плод, а и те ободрява) може също шепа сурови ядки, каквито ти решиш орехи, бадеми, кашу каквото пожелаеш, но да не са със сол. И вечерята тя за мен е най-важната част от деня: Хапваш пак нещо готвено, кисело мляко с някой плод, пържола със салата. И тук пак казвам в никакъв случай само салата, само плод, само мляко или нещо др. Яж до толкова, че да бъдеш сита не преяла. Защо го казвам това, защото вечерта е съвсем възможно да станеш озверяла от глад и да нападнеш някой боклук. Сега да ти кажа за сладките аз лично съм много против човек да ги изхвърля напълно от менюто си, защото всеки има нужда от малко глезене. Можеш да ядеш, но нека бъди в началото един път в седмицата яж каквото искаш, но да бъде ДОМАШНО не купено от магазина (от магазина единствено шоколад). Направи си кекс например и го раздели с приятели/семейство... това го казвам, защото във вкусните неща от магазина слагат всякакви подсладители и вещества които карат сладкиша да издържа по-дълго. Мисля, че знаеш, че газираното е доста голям враг и трябва да се спре. Чипсове, солети, кубети и всякакви такива неща - забрави ги нищо полезно в тях. : ) Спорта ми това е най-важното нещо, нямаш време- ОК, но можеш например докато си учиш да се разхождаш из стаята. Да ходиш до училище или там където ходиш пеша, ако са ти наблизо разбира се. Никакъв проблем няма да имаш ако например пуснеш една прахосмукачка, изчистиш стаите и всякакви такива неща- начини много само желанието ти липсва малко. И така ако имаш някакви други въпроси питай тук винаги ще се намери кой да ти отговори.

VampireLover3
01-10-2012, 11:04
"1 ден на 90-дневната..Има ли и други, спазващи я ?
Така към 11 часа закусих кафе нескафе дозичката малката (не 3в1) с 2захарина + мляко и една малка ябълка без кората. След час пак ще си взема ябълка "

Не слагай подсладители те са още по-вредни от захарта!!!

И това не е 90 дневната . Захар не може в никой друг ден освен въглехидратен няма значение мляко, кафе, чай или нещо друго. При тази диета е забранено до колкото помня смесването на бълтъчини и варива с плодове, защото според този дет я е измислил, корема се издувал и там още някакви глупости бях чела. Едно кисело мляко не е обяд.

babity
01-10-2012, 11:24
Кафето, ако държите да му оползотворите полезните ефекти, трябва да го пиете с поне малко захар. Но ако нямате такова намерение, а като мен го пиете за удоволствие, просто си го пийте без захар по време на диетите. Докато бях на 90-дневната си пиех кафето с мляко или сметана и нищо не ми се случи.

Кристина_91, съветвам те да си пренаредиш малко графика и да си освободиш поне 3 часа седмично за спорт. Предупреждавам те, че в противен случай резултатите от отслабването ти изобщо няма да ти харесат.

Vrogue
01-10-2012, 12:41
Днес ми е 2 ри ден от 90 дневната .. БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА..
Закуска - Кафе [Прегрешение № 1 ! |-( ]
Обяд - Няколко сварени картофа .. със салата от маруля .. И ШОКОЛАД [Прегрешение № 2 ! |-((( ]
Вечеря - Не знам още .. сигурно нищо.. сега ще си направя упражненията ''pump it up'' и вечерта сигурно ще правя и коремни преси ..

Vrogue
01-10-2012, 12:45
Искам да попитам за една приятелка шoколадчето се пишеше .. преди спазвахме заедно диетата и тя пишеше тук .. искаше да отслабне за бала и пишеше в някоя от миналите теми не знам коя точно ако я помните знаете ли какво е станало дали е постигнала желания резултат .. ?

divacheee
01-10-2012, 13:48
Искам да попитам за една приятелка шoколадчето се пишеше .. преди спазвахме заедно диетата и тя пишеше тук .. искаше да отслабне за бала и пишеше в някоя от миналите теми не знам коя точно ако я помните знаете ли какво е станало дали е постигнала желания резултат .. ?

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/487892-%D0%92-%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%91-%28sh0c0ladch3ee%29-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%BB%D1%8A%D1%87%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%BD%D 0%BE-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5

:(

Vrogue
01-10-2012, 14:30
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/487892-%D0%92-%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%91-%28sh0c0ladch3ee%29-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%BB%D1%8A%D1%87%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%BD%D 0%BE-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5

:(

Наистина ?? Не не не ... трябва да са се объркали нещо .. толкова добро и свястно момиче беше .. толкова позитивно настроена винаги можеше да те развесели нямам думи просто в шок съм .. :( нека почива в мир и дано сега е на едно по добро място :( защо все добрите хора ни напускат... а беше толкова млада и имаше толкова мечти..... сега видях и в другата тема че е писано .. няма да спамя в тази :(

kalina.hr
01-10-2012, 14:36
Днес ми е 2 ри ден от 90 дневната .. БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА..
Закуска - Кафе [Прегрешение № 1 ! |-( ]
Обяд - Няколко сварени картофа .. със салата от маруля .. И ШОКОЛАД [Прегрешение № 2 ! |-((( ]
Вечеря - Не знам още .. сигурно нищо.. сега ще си направя упражненията ''pump it up'' и вечерта сигурно ще правя и коремни преси ..

\\ Защо кафето да ти е прегрешение .. аз всеки ден пия чисто кафе.. прегрешение е че не си хапнала плод :)) Още си втори ден , а се изкушаваш :) Хайде , малко повече стимул ! :))) Продължавай напред и гледай да не грешиш , и не пропускай хранения - това е огромна грешка !! НЕ стой гладна , тормозиш организма си и той ще си "отмъсти:" за това .. като си скатае мазнинки в резерв ..Желая ти успех и да свалиш желаните кг :))

kalina.hr
01-10-2012, 14:42
Май се е получило недоразбиране.. :)
Първо, кафето не е със захар, а е 2в1 (нескафе с растителна/млечна сметана). Храненията с месо са две - обяд и вечеря (наполовина на обяда), което си е съвсем в реда на нещата. НЕяденето след 8ч е абсолютен мит - идеята е да не се преяжда преди лягане, но за хора с предимно нощна работа (или лягане късно вечер) е смешно да се препоръчва вечеря в 6.. Ядките, доколкото аз знам са до 100г сурови, източник http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=632599.0 :)
Смесването на белтъчини си е моя грешка, казах го и в предния пост..Не можах да устоя на чушката, но не мисля, че е кой знае какъв проблем :P

Няма значение , не ми се дават акъли или да ми се спори .. спазвай диетата както знаеш , пожелавам ти много ссвалени килограми ! А и линка , който ми даде .. хм ми то си пише за яденето след 8 ! :)) И за това ,че кафето и чая трябва да са чисти

HellOfaHottie
01-10-2012, 15:22
Менюто ми за днес:
З: Препечена филийка бял хляб с маргарин и луканка, малко сирене
О: Две картофени кюфтета
В: Ябълка

54кг., надявам се да сваля 2 - 3 още, гладуването ме накара да кача... така че съм с нов режим - по малко но от всичко и се получава за сега.
Все пак не искам йо йо...
Трябва да ви пусна снимка, дънките ми стоят като торба... (денс)

HellOfaHottie
01-10-2012, 15:25
Хора, упражненията е хубаво да се правят сутрин, не вечер, един инструктор ми каза, понеже и аз давах на макс вечерта преди лягане.

fairyy1
01-10-2012, 16:37
Здравейтее хора ... аз съм нова тук , но диетата съм я спазвала веднъж бях мноого доволна докато не свърши и не я прецаках .. сега обаче съм се стимулирала ии ще я спазвам без прегрешения .. ходя на хоро и правя пилатес .. така че спортуването е на лице сега остава да я почна тази диета пак , че се каня от лятото и все нямам воля .. тук ще пиша за всеки ден как е минало ии така .. успех на всичкии .. ии УСМИВКИИ .. :) :)

HolyShit
01-10-2012, 17:06
Btw Desir3 е права - това да не се храним късно е абсолютен мит.Няма абсолютно никакъв проблем.Задейства се парасимпактикуса и няма никакъв дерт.

Actorr
01-10-2012, 17:51
Пожелавам Ви успех момичета и повече минуси.. дано постигнете желаните резултати и накрая да се чувствате още по-добре във тялото си :)

Vrogue
01-10-2012, 17:57
\\ Защо кафето да ти е прегрешение .. аз всеки ден пия чисто кафе.. прегрешение е че не си хапнала плод :)) Още си втори ден , а се изкушаваш :) Хайде , малко повече стимул ! :))) Продължавай напред и гледай да не грешиш , и не пропускай хранения - това е огромна грешка !! НЕ стой гладна , тормозиш организма си и той ще си "отмъсти:" за това .. като си скатае мазнинки в резерв ..Желая ти успех и да свалиш желаните кг :))
Мерси , но сега ми е много по трудно от преди.Зима е ,а аз тогава най-много ям и хич не ми се правят и упражнения ,но все пак ги правя и се опитвам да спазвам режима до колкото е възможно .. като се постопли гледайте какво става .. упражнения колкото мога диетата я спазвам стриктно всички .. сега е нещо като подготвяне на организма :D

Vrogue
01-10-2012, 17:59
Actorr Мерси ^_^ .. тцц едно момче да се сети и за нашата темичка :D

babity
01-10-2012, 19:33
Някой да ми препоръча хубав (вършещ работа) стягащ крем, защото подозирам, че може и да имам неприятности с кожата с т'ва отслабване. За стриите разбрах, че най - доброто и достъпното е свинската мас, но не знам върши ли работа за стягане.

Кristina_91
01-10-2012, 23:42
Момичета препоръчайте ми някоя програма- трябва ми нещо ефективно, но този месец покрай изпитите нямам много свободно време.. От утре започвам 90-дневната и искам да отделям малко време и за домашен фитнес, иначе ще се получи нежеланото увисване на телеса.. В къщи имам дъмбел(гира му виказ аз :-D) 2,5кг и има за добавяне 2вида тежести, имам и тежести за крака, които постоянно ще нося. Hе знам кои упражнения биха били подходящи. Преди ходих на тае бо аеробика (не знам дали точно така се нарича) и имаше голям ефект, но една тренировка беше час,а нямам толкова много време.. Препоръчайте ми нещо! Моля Ви!

Добавка: Какво ви е мнението за стевията в кафето по време на 90-дневната диета - чисто не го пия, само в белтъчния мога да му сложа мляко, във въглехидратния - мед, ама в другите два дни...не

sladkalady
01-11-2012, 06:08
babity, свинската мас помага и за стрии ,и за целулит.Но за стягане може да си вземеш и един крем на Дева,който е за целулит и доколкото знам има доволни от него.Аз лично съм ползвала свинска мас,но нямаше никакъв ефект.Кремът на Дева не съм го ползвала.

BikerGirl
01-12-2012, 08:03
Здравейте слабеещи - братя и сестри!
Отдавна не съм писала тук за резултати, даже бях писала, че спирам диетата, но продължих. Т.е. - диетата спрях, просто започнах да се храня нормално. Естествено пак си избягвам по принцип вредните храни. Реших да променя тактиката, купих си масажор за целулит и си правя масаж всяка вечер след горещ душ. Масажирам бедрата, и коремните области.
Освен масажите правя упражнения за намаляване на бричовете и сега почти ги няма. Вече не гледам кантара, както ме посъветва Rebirthing и съм по - добре, да ви кажа...
Всичкото това го правя вече 4 месеца. Бавно, търпеливо и постепенно.
Ето една равносметка:
Носех чашка Д, сега отново съм чашка Ц като сутиен.
Обиколката на бедрото ми беше 57см., сега е 50см.
Обиколката на талията ми беше 65см., сега е 60см.
Обиколката на ханша ми беше 94см., сега е 89см.

Много съм щастливаААааааАААа!!!

HolyShit
01-12-2012, 08:51
BikerGirl , браво за резултатите :)

BikerGirl
01-12-2012, 09:00
Благодаря, HolyShit!
Желая същия успех на всички тук, дори по - голям!
Зная, че ще успеят, защото са упорити! :)

SleepyBoy
01-12-2012, 11:19
1,52 височина и 60 килограма за 14 годишно момче добре ли е, или е над нормата?

HolyShit
01-12-2012, 19:36
Не е кой знае колко добре,ако сметнеш и,че не тренираш.Виж огледалото и прецени-то не лъже.

atm
01-14-2012, 10:58
1,52 височина и 60 килограма за 14 годишно момче добре ли е, или е над нормата?
Провери тук - http://www.medicine.bg/instrumenti/indeks-na-telesnata-masa нз до колко е вярно, но все пак виж :Д

babity
01-14-2012, 12:47
Това е най - първобитния начин да си свериш часовника. Важно е съотношението между мускулната маса и мазнините.

FuCKkK13
01-14-2012, 15:43
да ви попитам.. имаше една таблица на която пишеше калориите на продукти .. и после пишеше колко к. на ден трябва да ядеш за да свалиш килограми,колко трябва,за да си запазиш теглото и т.н. (ако разбрахте нещо от скапаното обяснение :? ) .. та.. ако някой се сети може ли да ми я даде ?

r0si
01-14-2012, 16:03
да ви попитам.. имаше една таблица на която пишеше калориите на продукти .. и после пишеше колко к. на ден трябва да ядеш за да свалиш килограми,колко трябва,за да си запазиш теглото и т.н. (ако разбрахте нещо от скапаното обяснение :? ) .. та.. ако някой се сети може ли да ми я даде ?

Аз ползвам тази http://zdravoslovno.com/calculators/

shadow4e
01-14-2012, 16:07
бабиту, браво. Помня снимки още отпреди години и наистина има голяяма промяна към добро.

И аз съм на диета, по диетата на доц. Байкова, имам да свалям малко, така че ми е подходяща. Спрях тренировките и положението се влоши. Проблемът ми е, че с тренировките пък ми се стопяват гърдите и не мога да реша кое ми е по-важно. :Д

FuCKkK13
01-14-2012, 16:35
^ по-добре стегнато тяло с по-малки гърди,отколкото обратното ;)

buuu
01-15-2012, 07:51
ИСКАМ НЯКОЙ ДА ДАДЕ МНЕНИЯ ЗА ДИЕТАТА НА БОРЯНА !!!!!

divacheee
01-15-2012, 08:21

http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p477.html За това ли говориш ?! .. Това е живо самоубийство ! Как ще караш цял ден на две кофички кисело мляко ?! :?

katii
01-15-2012, 08:29
^ Много е драстична! Ще свалиш и после ще си ги върнеш двойно. За мен това не е диета, а гладуване ..

zlatit0o
01-15-2012, 08:42
Здравейте момичета и .. момчета :)
Лятото бях писала в темата, но се отказах от диетите и сметнах за ненужно да пиша вече. Обаче усещам как зимата съм се отпуснала и май съм качила някое килце като се гледам... та ще почвам и аз да се стягам за лятото.

Днес вече прегреших доооста затова смятам да започна от утре, а днес може да направя малко Pump it up или да поскачам на въже.

fairyy1
01-15-2012, 09:14
Здравейте момичета и .. момчета :)
Лятото бях писала в темата, но се отказах от диетите и сметнах за ненужно да пиша вече. Обаче усещам как зимата съм се отпуснала и май съм качила някое килце като се гледам... та ще почвам и аз да се стягам за лятото.

Днес вече прегреших доооста затова смятам да започна от утре, а днес може да направя малко Pump it up или да поскачам на въже. успех в диетата и да не прегрешаваш ! ;DD .. аз от днес я започнах защото и аз я почвам от един месец и винаги прегрешавам и от утре от утре :D .. много минусии :)

TheBeliever
01-15-2012, 10:00
Това, че си прегрешила на закуска, не значи, че трябва да отписваш целия ден. Така "от утре" ще стане ежедневие.

Яла си нещо хипер калорично през първата част на деня? През остатъка от деня се храни с крехко месо и зеленчуци. Туширай "прегрешението" със солидно количество движение и няма да попаднеш в капана на вечното отлагане.

kittyKat
01-15-2012, 10:21
Здравейте и от мен! Създадох си един режим,който вече спазвам от 1 седмица и днес започнах със спорта.Чувствам се добре и не приемам повече от 1050 калорий на ден.
1. 100гр. мюсли и една ръжена филийка "Вита".
2. Две филийки "Вита" с пол. домат.
3. Ще вечерям от тези разтворими супи "Маги топла чаша" и отново филийка "Вита". Не се притеснявам да ям този хляб, защото една филийка е само 80 калорий.

TheBeliever
01-15-2012, 10:41
kittyKat според мен с този режим не си на прав път. Липсват основни хранителни групи, калориите са прекалено малко и шансът да си върнеш загубеното след прекратяването на режима е огромен. За здравословно и трайно отслабване не трябва да намаляш хранителния прием с повече от 400-500 калории на ден. В противен случай организма влиза в режим "недохранване" и ще се стреми да складира всяка допълнителна калорийка.

Аз бих ти препоръчала да добавиш някакъв плод към закуската, месо към обяда и ако държиш за вечеря да е супа, то нека поне е домашна. Сложи и две междинни закуски под формата на сурови ядки, плод, кисело мляко. Спортувай и резултатите, макар и по-бавни, ще бъдат по-трайни.

kittyKat
01-15-2012, 13:07
TheBeliever Мерси много за съветите! :)))

bloodymirror
01-15-2012, 17:41
Искам да ви попитам нещо относно моя проблем ;д ..от всичко сладко най-обичам шоколад,обаче проблемът ми е,че не мога да се ''наситя'' с 2-3 блокчета а все по 1 цял изяждам,как да го направя така,че да не ми се качват килограми,веднъж в седмицата например нормално ли е да изяждам по 1 цял шоколад? : ?

TheBeliever
01-15-2012, 18:52
Ако с шоколада успяваш да заместиш едно хранене няма да е чак толкова фатално. Но тази липса на самоконтрол ще ти изиграе лоша шега някой ден.

Може просто да си взимаш по-малки шоколадчета и да ги разделяш с приятели/семейство, за да не се изкушаваш. Но най-добре би било да се научиш да се контролираш.

zlatit0o
01-16-2012, 13:44
Нда...... днес отново не издържах и се натъпках на училище !! То не беше хамбургер, шоколад, кола. Вкъщи имаше и течен шоколад, и него ометох. Какво ми става, не знам :@
Постоянно съм гладна, дори и в момента. Някакви идеи :( ?

Actorr
01-16-2012, 13:51
Нда...... днес отново не издържах и се натъпках на училище !! То не беше хамбургер, шоколад, кола. Вкъщи имаше и течен шоколад, и него ометох. Какво ми става, не знам :@

Сигурно е от времето .. като се затопли надали ще ти се яде толкова ;D на мен лятото не ми се яде ..мога и на вода да го карам само ама зимата си наваксвам xD

divacheee
01-16-2012, 13:52
Не си мисли, че ще успееш от раз да откажеш всичко вредно ! Знаеш ли колко време ще мине докато се научиш да се храниш правилно.. При мен стана по лесно .. живея сама и като вляза в магазин много внимавам какво ще си купя :д Научих се дори да пазарувам по списък (нещо, което преди не правех :Д ) За училище може да си вземеш банан, хем е сладък .. хем ще те засити :) Колата много трудно се отказва, аз преди пих по 2л. на ден, сега не съм пила кола от Коледа :д

Лека по лека ще се наредят нещата.. не се притеснявай :)

Actorr
01-16-2012, 13:54

Една приятелка я прави .. припадна по време на диетата и като я гледах как гладува просто ..... и след всичката тая мъка .. пак си върна килограмите ! Според мен не трябва да я почваш .. само ще си развалиш организма :) Намали сладкото ,тестеното , газираното и т.н .. ограничавай се малко и спортувай и ще видиш резултата ;Pp

Actorr
01-16-2012, 13:59

Спокойно , ще се справиш! Малко по малко ги отказвай ,а не изведнъж да ги спреш .. ! Когато ти дойде на акъла да се натъпчеш с хамбургер , дюнер и т.н или нещо сладко .. просто си спомни през какво си преминала и дали си струва заради някакви си вредни храни да провалиш всичко постигнато до сега и да започнеш отначало .. отново :)

zlatit0o
01-16-2012, 14:10
Колата не знам и аз как ще я спра, но ще се наложи! Когато отида на кафе обаче ( почти всеки ден е това..) винаги си поръчвам кола с ЛЕЕЕД :D най-вече заради леда, хаха :D Но няма, днес няма да пия кола! Ще пия кафе. Не че то е по-добро, но поне не е газирано. Вечерта като се прибера, което ще е около 10 часа ще се опитам да не ям нищо, а направо да си лягам. Ееех, дано успея.
На у-щe утре ще се опитам да ям само бисквитки или солети, абе нещо малко или както ми казахте банан, за който се твърди че повдигал и хормона на щастието :D .
И благодаря на всички и аз се надявам да успея. Успехчета и на вас :)
След малко ще си взема мерки и се надявам скоро да има минуси.

HolyShit
01-16-2012, 17:14
Значи няма да ходиш на кафе ? :D
Хората се чудят как да си повишат апетита да ядат повече..Тя се чуди кво да прави,за да не яде.
Салатите,водата винаги са добър избор.
Ядеш един таратор,дето е само вода..Надува ти се корема и после не ти се яде с часове.....

titinkaa
01-16-2012, 18:23
BikerGirl колко кг свали?

zlatit0o
01-16-2012, 19:10
Нее, ще ходя. Така де, вече дори се върнах и не пих кола, хаха.
Това с таратора ще го пробвам. :D

Sintya
01-16-2012, 20:23
Като ядеш бисквитки и солетки само, после ще ги върнеш двойно кг ;)
Започни здравословно хранене. Не разбирате ли, че от гладуване най много се качва, защото в организма се трупат мастни депа, и той складира, защото е под стрес - т.е не знае, кога ще му поднесете следващата порция храна!
Гладуването е 'полезно' само по време на лунната диета, която трябва да се прави най много 2 пъти в годината.

zlatit0o
01-16-2012, 21:03
Е,да но на училище какво друго да ям освен тези боклуци, плодове (които не ме засищат. освен може би банана), хамбургери.

TheBeliever
01-16-2012, 21:08
Плод, кисело мляко, ядки можеш да купиш от всеки хранителен магазин. Не може покрай училището ти да няма поне един. Може да си носиш нещо и от вкъщи.

При добро желание вие се намират алтернативи на боклуците от лавките.

HolyShit
01-16-2012, 21:35
Е,да но на училище какво друго да ям освен тези боклуци, плодове (които не ме засищат. освен може би банана), хамбургери.

Вземаш 100 грама овес с кисело мляко и една ябълка в една кутийка и бон апети..

titinkaa
01-17-2012, 06:22
Вземаш 100 грама овес с кисело мляко и една ябълка в една кутийка и бон апети..

+1 така е,и поне ще се наядеш.

Duvessa
01-17-2012, 09:51
за диетата на Боряна- ако искаш да изтормозиш тялото си, давай. Всеки ден храната е не повече от 1000 калории (първия дори ~500, този с яйцата- също по-малко от 500). Когато не приемаш достатъчно хранителни вещества, тялото ти започва да си набавя енергия от мускулите, метаболизма ти се забавя, мазнините се горят по-трудно, и накрая- "8-9 кг", които ще загубиш, ще са главно вода и мускули.
Трайната загуба на тегло става с хранене. Във форума на bb-team имаше много хубави теми за съставяне на хранителни режими.