Влез

View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5

Страници : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

Ivka_94
01-17-2012, 13:59
Здавейте .Аз от утре започвам 90-дневната :) (ако има някой желаещ да я започнем заедно?) ,но имам и един въпрос ако не правя никакви упражнения към нея нали пак ще си има резултат,макари бавен? Защото ми бяха казали , че каквато и диета да правиш без упражнение не е диета а само режим на хранене и ще ти помогне колкото да не качиш килограми а не да ги сваляш...

3oPuTy
01-17-2012, 15:41
Ивка,можеш да свалиш килограми без спорт,но кожата ти ще се отпусне и ще стане грозно,много грозно ...

fama
01-18-2012, 08:01
А има ли някой, който не е на този 90-дневната диета? Доволни ли сте от някоя друга диета, аз имам нужда да сваля 3-4 кг максимум, но не знам коя диета е подходяща. Намерих си и упражнения да правя вкъщи, отделно от другият месец започвам тае-бо, та можете ли да ми препоръчате диета различна от 90 дневната? :)

Desir3
01-18-2012, 08:16
fama, аз мога да ти препоръчам "Системата минус 60 " http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=632033.0 и "Режимът на д-р Папе" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=569859.0 . Нямам личен опит с тях, но ми допада самата идея, че това не са типичните диети "10кг за 7 дни/кисело мляко и две яйца/плод и чай". А и щом са само 3-4кг, би трябвало със здравословно хранене и спорт да постигнеш целта си :) Надявам се да съм била полезна, успех! :)

zlatit0o
01-19-2012, 12:46
По принцип моята цел е 2-3кг. и ям здравословно само, е от време на време прегрешава, но няма как.
Вчера бях на рожден ден и пих безалкохолно, ядох пица, сладко и какви ли нездравословни неща.
За днес съм добре, закуската я пропуснах (проспах), обядвах картофено пюре и половин свежа краставица със съвсем малко сол.
След малко ще си правя упражненията и такам :)
При вас как върви, момичета?

BikerGirl
01-20-2012, 07:28
BikerGirl колко кг свали?

Здравей, малко късно видях, че си писала до мен, напоследък нямах време да прочета новите мнения в темата. Ами като килограми... Когато започнах диетата бях 59кг., сега съм 51кг., по принцип и кокалите ми тежат, имайки предвид, че не съм на 16г..
Ето и снимка, току - що я направих ->
Отново нося дънките, които щях да захвърля, понеже ми бяха доооста тесни, неможех да ги закопчея, а на краката ми се пръсваха... сега и те са ми леко широки.

http://prikachi.com/images/573/4286573N.jpg

Между другото, краката ми отслабнаха едва когато започнах да си правя масажи всяка вечер... никога не съм вярвала, че с масаж може да се отслабне така.
Ако имам някакви въпроси ще пиша, понеже аз се зарибих по следенето на тегло, е , прегрешавам, но... не пазя диети, ям си нормално... например от месец се храня по следния начин:

З: 2 мини филийки пълнозърнест (домашен истински диетичен, понеже по магазините пак слагат глутен и други вредни) хляб със маргарин (масло ям рядко, идва ми доста калорично) и луканка 3 резънчета, понякога ям сирене, не може без
след около час изяждам един портокал
О: ябълка
В: 2с.л. мюсли с топла вода

След 14ч. не ям никакви зеленчуци и плодове.
Засега с упражненията съм с пряла, понеже краката ми станаха мускулести от оттам качих маса, съответно и тегло и станаха доста оформени, а аз искам слаби и фини крака.

Понякога прегрешавам, вчера ядох Фетучини с домати, но като цяло не прегрешавам със сладкиши и пържено... пържено абсурд да хапна вече...
Лицето ми беше dosta пухкаво, което допълнително ме мотивира :Д

Ох, поолях се, извинявам се за дългия пост! :)

tanch3t093
01-20-2012, 08:49
Ехааа наистина е завидно, че си си свикнала с този режим и не ти пречи .. Евала за волята и браво за резултатите :) Аз лично съм на диета от края на пазниците, някъде началото на януари .. В момента съм 62, ходя на фитнес 3 пъти в седмицата, гледам да не прегрешавам, но не знам защо не мога да сваля нищо! Явно нещо в самия ми режим куца .. Да си кажа, че и след празниците бях 62 :X Много пъти съм мислила да почвам 90 дневната, но знам че няма да мога да издържа до края ..

BikerGirl
01-20-2012, 09:02
Ехааа наистина е завидно, че си си свикнала с този режим и не ти пречи .. Евала за волята и браво за резултатите :) Аз лично съм на диета от края на пазниците, някъде началото на януари .. В момента съм 62, ходя на фитнес 3 пъти в седмицата, гледам да не прегрешавам, но не знам защо не мога да сваля нищо! Явно нещо в самия ми режим куца .. Да си кажа, че и след празниците бях 62 :X Много пъти съм мислила да почвам 90 дневната, но знам че няма да мога да издържа до края ..

Здравей, мила!
С режима се свиква, но трябва време. Диетата си започнах преди повече от 3 - 4 месеца като в началото си нямах и на идея как трябва да се храня и доста често гладувах и измъчвах организма си, но накрая с помощ от тук и от други места разбрах, че не е правилно да се лишавам, а просто да ям по - малко и да внимавам какво. Затова и имах застой в килограмите, когато организма е подложен на стрес за запазява и отслабването става доста непосилна задача, поне при мен. Гледам на закуска да хапна обилно и след това плодове, ако на закусна хапнеш добре, ти гарантирам, че до вечеря ще издържиш и няма да ти се яде така.
В началото ми беше много трудно, даже май стомахчето ми се беше разширило от прекомерното тъпчене :(
Ще успееш щом имаш желание, та ти вече си близо, началото което си положила ще те отведе там, където пожелаеш :)

За режима ти, не могда да твърдя, че съм експерт и мога да ти дам най - правилното мнение, но ще ти кажа какво мисля аз...
Ако искаш да отслабнеш не ти трябва фитнес. От там ти е нужна само пътечката, но да ходиш на нея, понеже с тичането се трупат мускули на краката и така натежаваш.
Аз затова не ходих. Просто си гледам хранителния режим, ПРАВЯ МАСАЖИ с масажор и масла и просто има много ефект, а като се отслабне малко клекове за стягане.
Дано не съм те объркала, дано съм била полезна,
Желая ти даоткриеш своят метод и да свалиш излишното. :)
Успех мила, а и на всички останали!

tanch3t093
01-20-2012, 17:35
Благодаряя :) Явно за това не мърдам от кантара, а и краката ми станаха доста по-мусколести. А и на мен проблема ми е, че много обичам сладко и не мога да се откажа от него .. Кръвното ми е малко ниско и почти всеки ден ям шоколад за да го подсиля, пия много кафе и явно това се отразява. Но е време да се стегна, защото тази година съм абитуриентка и трябва да съм във форма :)

ALetterFromTheSky
01-20-2012, 17:51
BikerGirl, не че нещо, браво за резултата,обаче това твоето не е здравословен режим, а гладуване . Вечеря-топла вода с некви лъжички мюсли....
ПТ- аз мисля да почвам точковата-някой ако иска? 47 съм искам да смъкна 1 килограмче, колкото си бях лятото-46

Jaune
01-20-2012, 17:53
@BikerGirl Глупости! Спортът е много необходим за отслабването! Ако си мислите, че става само с диета, се лъжете. Да не говорим, че това, което вие намирате "мускулесто", въобще не е грозно. И е много по-добре да имаш мускул, отколкото да си слаб, но безформен. :wink:

anonimnaags
01-20-2012, 20:38
BikerGirl, ъаъ!!имаш перфектна фигура пясъчен часовник. Браво, тъкмо мислех и аз да започна диета и ме мотивира.
Момичета бял или черен хляб?

Sintya
01-20-2012, 20:48
Черен, пълнозърнест - по полезен е.
Иначе много ясно, без фитнес нищо не става. Аз за 1 - 2 години фитнес + режим постигнах това http://assets.bb-team.org/users/148329/580/eb956de12a9392d3b30939b8460476ba.jpg?1327095461 , но мисля пак да тръгна, искам малко релефче.

fama
01-20-2012, 21:17
Какви масажи на краката правите? Аз изобщо не обичам да ходя на фитнес, както споменах , чакам още една седмица и почвам таебо-то за месец и после ще му мисля фитнес ли не знам .. Имам да свалям корем и крака, макар че, всички ми казват че съм доста отслабнала, но аз просто не съм доволна. Искам още да отслабна, обаче майка ми и баща ми са твърдо против и са ми забранили всякакви диети и това е единственото, което ме спира. :(

zlatit0o
01-20-2012, 21:33
Sintya, толкова ли бавно се получава плоското коремче :( 1-2 години, лелее ... Силно се надявам аз да постигна нещо такова, като теб за 3-4 месеца.

BikerGirl
01-21-2012, 06:56
Благодаря ти, anonimnaags, аз също съм доволна от постигнатите резултати, за щастие при мен бързо стават нещата. Много бързо оформям мускули и затова не правя упражнения в момента. Като се отпусна пак клекове и така. За стягане все пак, не може без хич, но не ен ужно и да се претоварва човек.
Относно хляба... този по магазините не е много надежден, но като няма друго. Аз си го правя сама.

Sintya, моят корем е плосък без упражнения. Явно при някои хора се получава много трудно. Не знам, да не би да играе някаква роля възрастта?

Fama, подкрепям родителите ти. Те ти мислят доброто. Можеш да отслабнеш като се храниш здравословно и по малко. Аз така правя и нямам проблеми. Нормално е сега зимата да е трудно, като дойде март месец всичко ще се овенчае с успех, мила!. Относно масажите, взимам си масажен гел за отслабване и целулит мажа си корема, палазките, целите бедра и масажирам с кръгови движения около 10 минути на всяко място. Още първата седмица от масажите видях резултат - дънките ми станаха широки в краката...

По - нагоре някой беше казал, че гладувам.
Ще отговоря - Да, преди гладувах като ядях само плодове, зеленчуци и мюсли. Преди 3 - 4 месеца... което е супер вредно, но тогава все още бях начинаеща и нямах много познания за отслабването и диетите.
....но от около месец, месец и половина - НЕ.
Храня се с всичко, но по малко, до обяд, след 3ч. внимавам какво ям.

Sintya
01-21-2012, 08:24
Каква възраст бе, аз съм на 17 ? Хаха.
Не, получава се за няколко месеца, но трябва да знаеш как да го запазиш. ;)

А и обяд една ябълка, вечеря 2 лъжици мюсли ? Точно така ще си докараш йо йо ефект.
Храненето трябва да ти е от 3 до 5 пъти на ден, по малко количество, да съдържа белтъци ( в менюто на някой по горе, който го беше пуснал го няма ) + доста движение.
Това е формулата за отслабване и поддържане, другото е форми на глад, които ако сега сте свалили, после се качва.
Казвам го от личен опит.

DisappointedDreamer
01-21-2012, 08:36
^Така е - повече движение, упражнения и т.н., спиране на сладкото, пърженото, тестеното, и всички други вредни боклуци. Отслабването е 30% диета/здравословно храненe и 70% движение.

Никога не трябва да се гладува - ще си върнете килограмите двойно, пък и ще си прецакате организма. И винаги имайте един ден за прегрешения (примерно на 2 седмици) 8-)

BikerGirl
01-21-2012, 08:50
Sintya, аз не гладувам, точно това бях написала в последните си постове. Храня се здравословно. Когато човек хапне обилно сутрин, по - малко на обяд, на вечеря не му е нужда много храна. А няколкото супени лъжици мюсли като поемат от водата набъбват и стават доста повече от 2 с.л., като в мюслито има достатъчен хранителен състав, който да отговори нан уждите на тялото. Естествено, и аз прегрешавам, да си призная, но това е човешко.

А за движенията - всеки ден по 6 -7 километра, и да не искам ми се налага.

Ето няколко мои примерни менюта :)

З: 2 препечени филийки с варено яйце
ПЗ: Ябълка
О: Варени картофи с малко сол
В: Мюсли с топла вода

З: 2 препечени филийки с обезмаслено сирене и домат
ПЗ: Портокал
О: Варен ориз
В: Мюсли

З: Ябълка
ПЗ: Киви
О: Печени гъби със обезмаслено сирене
В: Моркови и зеле

Като се случва понякога да изям нещо сладко и т.н. :) Но веднъж на 2 - 3 седмици се случва това.
Днес е този ден, защото тази вечер ще правя специална вечеря и няма как да не си хапна от вкусотията :)

Sintya, не зная какво точно се опитваш да постигнеш с корема си, но ако е това да е плосък - той вече е. :)

anonimnaags
01-21-2012, 08:55
Sintya BikerGirl за какво пазите режими и тренирате телата ви са повече от перфектни
аз днес започнах фитнес но ми е мн трудно понеже не съм по движенията
Това за движенията го подкрепям, то като се движиш и спреш всичко вредно като тези храни които е изредил DisappointedDreamer и си става от самосебе си главно от тях се дебеле.
стискайте палци да се върна тук отслабнала след някоя друга седмица

HolyShit
01-21-2012, 08:57
Sintya BikerGirl за какво пазите режими и тренирате телата ви са повече от перфектни
аз днес започнах фитнес но ми е мн трудно понеже не съм по движенията
Това за движенията го подкрепям, то като се движиш и спреш всичко вредно като тези храни които е изредил DisappointedDreamer и си става от самосебе си главно от тях се дебеле.
стискайте палци да се върна тук отслабнала след някоя друга седмица

Вместо фитнес тогава прави секс.Дано там движенията са ти поне приятни :)

BikerGirl
01-21-2012, 09:01
Благодаря ти, и аз много се харесвам, за първи път слагам този бански и ми стои перфектно. Лятото бях с него на море и просто видът ми беше потресаващ :D
Но аз много ядях и то боклуци ;(
Но се радвам, че сега се оправи всичко.
Успех ти желая мила, ще следя темата, надявам се да успееш да отлсабнеш, изпращам ти прегръдки и пожелания!

titinkaa
01-21-2012, 10:35
BikerGirl не мога да видя снимката,която си постнала,може ли пак да я качиш или да ми я пратиш на ЛС.

BikerGirl
01-21-2012, 10:38
@
Тази на аватара ми.

titinkaa
01-21-2012, 10:44
@
Тази на аватара ми.

Уникална си! Възхищавам ти се. :)

titinkaa
01-21-2012, 10:55
Виждам,че много момичета не знаят какъв хранителен режим и съответно здравословен да си направят,за да отслабнат.
Искам да ви споделя нещо...Наскоро преди Коледните празници си навих на пръста,че така няма да я бъде с тези кг,и реших да ида на ендокринолог.Отидох аз в частна болница(най-добрите лекари) и разказах всичко на лекарката за какво идвам и какво искам(става въпрос,че искам да отслабна).И тя ми каза другата седмица ще влезнеш в болница.Напрово бях потресена,като ми го каза,но се съгласих,защото друг вариант нямах.Дойде седмицата и ме приеха в болницата.Още от същия ден започнаха да ми правят всички необходими изследвания-хормони,ехограф на житовидната жлеза,че дори и тест за диабет.Резултатите бяха отрицателни-всичко ми беше наред,и това означаваше,че нямам никакви проблеми,за да отслабна.Говорих с друга лекарка,към която ме насочиха(детски ендокринолог,защото съм още на 18г.) и лекарката ми даде хранителен режим,който заедно с други лекари специалисти са го разработили не само за деца с наднормено тегло,но и за всички останали възрасти.Лекарката ми обясни,че този режим го спазва цялото й семейство,дори детето й.Хранят се максимално здравословно.Лекарката ми спомена също и,че с този режим се отслабва бавно и постепенно,и по-този начин не вреди по никаквъв начин на организма.каза ми,че с този режим трябва да се храня от сега нататък,и да ми стане един вид ежедневие за живота ми напред.
И сега аз го спазвам,свалила съм 2кг до тук.
Ако някой се интерисува нека да ми пише и ще напиша режима тук. :)

zlatit0o
01-21-2012, 10:59
^ Да, кажи режима. Много ми е интересно :)

fama
01-21-2012, 11:13
Значи този гел за мазане помага за корема, паласките и краката така ли? По колко пъти на ден е хубаво да се маже, колко време и можете ли да ми препоръчате такъв, от който сте доволни? :)

BikerGirl
01-21-2012, 11:29
fama, мила, здраей отново!
Аз си правя масажи с един масажем крем на Нивеа. Не мисля, че е толкова от него, колкото от масажите обаче. Чудно действие оказват, но трябва да си постоянен. Всяка вечер си взимам топъл душ и след това масажирам "проблемните" зони, където си реша :) Аз си масажирам бедрата, коремчето и 'палазките'. В момента корема ми е супер плосък, палазки грам нямам, единствено имам още малко да стопя между краката, отвътре, но това го правя с хранителния режим, който помага.
Злати, надявам се да ти е помогнала и на теб информацията.
Като цяло има зони, които не могат да се натоварят с упражнения, аз тях ги натоварвам с масажи.
Супер добре се чувствам в тялото си, а откакто се храня здравословно нямам проблеми със стомаха :)

Успех, дами! (гуШшш)

Shantia
01-21-2012, 11:34
Имаш изваяно тяло .Не сум по диетите но това с масажа ще го пробвам .Само че незная дали имаш такъв ефект от всичко колкото от това че имаш хубава структураа като цяло. Аз имам прекалено широк ханш и съм тип круша , което допълнително не ме мотивира. .... ..

BikerGirl
01-21-2012, 11:45
Глупости, фигурата тип 'круша' е много привлекателна! Всеки тип фигура може да изглежда еднакво добре като 'пясъчен часовник'. Поддържаш ли се, обличаш ли се добре, ухаеш ли добре, най - малкият проблем е типажът фигура. Малко оспамих темата, оставям и другите да е изявят и да споделят завидни резултати и техники!
:)

Desir3
01-21-2012, 13:57
BikerGirl, не се сдържах и пиша, само за да те поздравя! Не само тялото ти е страхотно, но и очевидно си намерила удоволствие в здравословното хранене, което е чудесно! :))) А дали би могла да качиш снимка преди/след за допълнителна мотивация на мацките из темата? :)

Sintya
01-21-2012, 15:40
Sintya, аз не гладувам, точно това бях написала в последните си постове. Храня се здравословно. Когато човек хапне обилно сутрин, по - малко на обяд, на вечеря не му е нужда много храна. А няколкото супени лъжици мюсли като поемат от водата набъбват и стават доста повече от 2 с.л., като в мюслито има достатъчен хранителен състав, който да отговори нан уждите на тялото. Естествено, и аз прегрешавам, да си призная, но това е човешко.

А за движенията - всеки ден по 6 -7 километра, и да не искам ми се налага.

Ето няколко мои примерни менюта :)

З: 2 препечени филийки с варено яйце
ПЗ: Ябълка
О: Варени картофи с малко сол
В: Мюсли с топла вода

З: 2 препечени филийки с обезмаслено сирене и домат
ПЗ: Портокал
О: Варен ориз
В: Мюсли

З: Ябълка
ПЗ: Киви
О: Печени гъби със обезмаслено сирене
В: Моркови и зеле

Като се случва понякога да изям нещо сладко и т.н. :) Но веднъж на 2 - 3 седмици се случва това.
Днес е този ден, защото тази вечер ще правя специална вечеря и няма как да не си хапна от вкусотията :)

Sintya, не зная какво точно се опитваш да постигнеш с корема си, но ако е това да е плосък - той вече е. :)

Менютата са ти добри, можеш да включиш повече белтъци. Яйца, сирене, бяло месо. Полезно и нискокалорично ;)
Иначе секс най добре да се тренира, трябва да си намеря само с кой, хаха. Иначе искам малко релеф. :)

Ankh
01-21-2012, 15:50
BikerGirl, беше писала, че ти сама си правиш хляб. Ако не е много нахално, ще споделиш ли рецептата?

Yankee
01-21-2012, 15:57
Виждам,че много момичета не знаят какъв хранителен режим и съответно здравословен да си направят,за да отслабнат.
Искам да ви споделя нещо...Наскоро преди Коледните празници си навих на пръста,че така няма да я бъде с тези кг,и реших да ида на ендокринолог.Отидох аз в частна болница(най-добрите лекари) и разказах всичко на лекарката за какво идвам и какво искам(става въпрос,че искам да отслабна).И тя ми каза другата седмица ще влезнеш в болница.Напрово бях потресена,като ми го каза,но се съгласих,защото друг вариант нямах.Дойде седмицата и ме приеха в болницата.Още от същия ден започнаха да ми правят всички необходими изследвания-хормони,ехограф на житовидната жлеза,че дори и тест за диабет.Резултатите бяха отрицателни-всичко ми беше наред,и това означаваше,че нямам никакви проблеми,за да отслабна.Говорих с друга лекарка,към която ме насочиха(детски ендокринолог,защото съм още на 18г.) и лекарката ми даде хранителен режим,който заедно с други лекари специалисти са го разработили не само за деца с наднормено тегло,но и за всички останали възрасти.Лекарката ми обясни,че този режим го спазва цялото й семейство,дори детето й.Хранят се максимално здравословно.Лекарката ми спомена също и,че с този режим се отслабва бавно и постепенно,и по-този начин не вреди по никаквъв начин на организма.каза ми,че с този режим трябва да се храня от сега нататък,и да ми стане един вид ежедневие за живота ми напред.
И сега аз го спазвам,свалила съм 2кг до тук.
Ако някой се интерисува нека да ми пише и ще напиша режима тук. :)

И аз искам да го видя този режим :P

SladkaZagadka
01-21-2012, 17:09
Здравейте отново :) , през лятото редовно пишех тук и смъкнах 11 кг и тялото ми беше мноого слабичко, но и отпуснато, но от началото на учебната година нещата се промениха. В началото всичко бе нормално, не ми харесваше обаче че имах мускули по краката, но все пак отпусната кожа и още сланинки от вътрешната част на бедрата /тоест отвътре не ми е прав крака надолу по една черта ето така http://sndrs.blogg.se/images/2011/bathingsuit-beach-girl-sunset-favim-com-112225_large_158719219.jpg , ами горе при триъгълника месото ми е по-навътре, нямам разстояние въздух като при това момиче и е много грозно/ . Започнах да си казвам че след като толко време съм се ограничавала, нищо няма да ми стане от едно парченце шоколад, после от малко студен чай, след това от малко KFC или 1 малък сандвич от McDonalds, сетне от цял бял шоколад, после от соленки и меденки и... :( си върнах част от килограмите, а с тях и тялото ми се позакръгли доста. Лятото тренирах 6 дни в седмицата минимум 40 минути на ден, а сега не намирам време и за 1-2 пъти на седмица. Но съм решена, започвам сериозно: до 24 февруари поне трябва да има ефект. Само че има проблем:
Сутрин съм много мотивирана, докарвам деня в училище и като се върна напълно губя мотивация. Хем че за следващия ден имам много за учене, хем че съм уморена като парцал за каквито и да е упражнения, хем че съм гладна като вълк и нямам никаква енергия /връщам се в 15 часа/ , защото навсякъде се казва, че упражненията трябва да се правят на гладно. И така карам 2-3 дни и се отказвам..
Ще ми се да имам слабо и фино тяло, като мадамите http://4.bp.blogspot.com/-AzzxlTsunNA/TfyOm8vrMKI/AAAAAAAAF-g/7-K8z0vz-wU/s1600/0618-l+%25287%2529.jpg , но

-без да имам мускулести крака и прасци, а във всичките видео workout-и които имам / около 14 са, по 50 минути минимум/ има клекове, тичане на място, подскоци и тн. - не ми е проблем да ги правя, ами това че ще получа мускулести крака, а не фини..
-без да гладувам, защото гърдите, колкото и малки, почти ги бях изгубила лятото и сега си ги върнах ;D и не искам да преча и на развитието ми, на растежа на височина и тн..
И основния проблем е онова след училище.. някой може ли да ми препоръча нещо :( ?

Sintya
01-21-2012, 17:13
Слабо и отпуснато, т. е " скини фет " , слаба си доста, но не си стегната.
Бих ти препоръчала здравословно хранене + фитнес, някакъв вид спорт.
Като се върнеш от училище, хапни бяло месо + салатка, черен хляб, зеленчуци, яйца, плодове - нещо, което ще те засити, но няма да ти се лепи. И тренирай.

SladkaZagadka
01-21-2012, 17:38
^ Но тогава с тренировката след яденето ще черпя енергията от тези здравословни неща, а не от мазнините по мен? В някакъв фитнес сайт професионалисти пишеха, че най-добре да се тренира на гладно, защото така се горят мазнините от самото тяло, а когато е след някакво ядене горя това, което фактически съм изяла и няма такъв ефект..

DisappointedDreamer
01-21-2012, 17:39
Абе мисля и аз да се разпиша в темата 8-)

Не съм дебела, 53 кг 169 см, но имам тлъстинки и искам главно да се стегна. Вече съм спряла всичко тестено, пържено, сладко и всичко вредно (особено в шумящи опаковки като чипс, солетки и т.н.). Наблягам повече на плодовете, месото, рибата, зеленчуците. Така съм от седмица.

Решила съм да правя упражненията на Jillian Michaels - 30 day shred ( 4 седмици, като правиш упражненията 5-6 дена в седмицата, почиваш задължително 1-2 от тях, и всяка седмица са нови и по натоварващи упражнения 8-) ). Днес ми беше 3 ден откакто правя упраженията. А веднага щом се оправи времето и стане по-светло ще бягам по 30 минути на ден + упражненията.

Нямам кантар, за да се меря, но ще наблягам на снимки - Before and After - за да мога да видя резултата. 8-)

Ще пиша редовно тук и успех на всички! :)

Sintya
01-21-2012, 18:10
Ти можеш да тренираш и преди това... пък и здравословните неща само ти дават сила, за да можеш да изгориш мазнините.

titinkaa
01-21-2012, 18:11
Значи режима е следния:

Закуска:1 филийка пълнозърнест хляб,към него всеки ден може да хапвате...маслини,50гр.сирен ,25гр.кашкавал,или 40-50гр пушено пилешко или пуешко филе(от тези продукти си избирате закуската-примерно хляба със сиренето единия ден,или хляба с пуешкото месо и т.н.)+ 1/3 краставица към закуската.
2-3 часа след закуската се яде плод-ябълка,защото е най-нискокалоричния плод от всички.
Обяд:може да се яде едно от тези неща...супа,готвено или месо със зеленчуци,ориз,картофи(без хляб),а ако ядете супа или готвено може хляб,и пак 1/3 краставица.Ако ядете супа може да си позволите и един плод,като десерт.
СЗ:плод
Вечеря:пак нещо готвено с 1ф. хляб(готвеното само в студените сезони).През лятото и пролетта замествате готвеното за вечеря със салата.
И вечер преди лягане 1ч.ч. 2% кисело мляко+1/2ф. хляб.Ядете го и лягате.
Задължително в седмицата 1 път трябва да консумирате риба на скара(скумрия) или печено пиле.

Yankee
01-21-2012, 18:18
а обяд,вечеря?за какво най-много помага на тялото? :)

SladkaZagadka
01-21-2012, 21:48
Значи режима е следния:

Закуска:1 филийка пълнозърнест хляб,към него всеки ден може да хапвате...маслини,50гр.сирен ,25гр.кашкавал,или 40-50гр пушено пилешко или пуешко филе(от тези продукти си избирате закуската-примерно хляба със сиренето единия ден,или хляба с пуешкото месо и т.н.)+ 1/3 краставица към закуската.
2-3 часа след закуската се яде плод-ябълка,защото е най-нискокалоричния плод от всички.
Обяд:може да се яде едно от тези неща...супа,готвено или месо със зеленчуци,ориз,картофи(без хляб),а ако ядете супа или готвено може хляб,и пак 1/3 краставица.Ако ядете супа може да си позволите и един плод,като десерт.
Вечеря:пак нещо готвено с 1ф. хляб(готвеното само в студените сезони).През лятото и пролетта замествате готвеното за вечеря със салата.
Задължително в седмицата 1 път трябва да консумирате риба на скара(скумрия) или печено пиле.

Това е, на мен не ми се появява мнението ако не го цитирам :)

Yankee
01-22-2012, 10:17
Това е, на мен не ми се появява мнението ако не го цитирам :)

значи само се закусва?

katii
01-22-2012, 10:44
^ Ох, не разбрахте ли че има бъг в сайта и не винаги излиза всичко, което е написано ?

sladkalady
01-22-2012, 10:49
Значи режима е следния:

Ясно ........

divacheee
01-22-2012, 13:24

divacheee
01-22-2012, 13:25
Тея се гаврят с нас :Д

zlatit0o
01-22-2012, 13:47
Абсолютно :D

Yankee
01-22-2012, 14:59
^ Ох, не разбрахте ли че има бъг в сайта и не винаги излиза всичко, което е написано ?

Ох,не не разбрах :)

NewMessage
01-22-2012, 15:06
BikerGirl тялото ти е w0wwwWww
Sintya имаш много слабо телце браво за резултата ако искаш мускули трябва да се храниш много качествено и добре и да се заредиш с търпение
ако искате да отслабвате и да намалите теглото не е препоръчително да тренирате защото се трупат мускули и тежат просто яжте по малко и от всичко тялото ви има нужда
диетките не са оферта

anonimnaags
01-22-2012, 15:14
Пускам една страница пълна със снимки, които могат да ви послужат като вдъхновение.

http://helpmeloseit.xanga.com/weblog/?uni-22-direction=n&uni-22-nextdate=1%2F1%2F2011

.

divacheee
01-22-2012, 16:12
Не че нещо, ама никоя от тоя линк не би ме мотивирала ! Няма една мацка с хубаво стегнато тяло !

http://www.inspiredfitstrong.com/bg/wp-content/uploads/2011/11/LatinAmericaSwing1-560x803.jpg . Ето това би ме мотивирало много повече !

smiirnoff
01-22-2012, 16:46
Момичета бихте ли споделили с какво замествате сладкото, как успявате да не хапвате нещо сладко? Опитвам се да се храня здравословно, но не мога да се справя с отказването от сладкишите и шоколадите - това е единственият ми проблем в момента. Ще се радвам ако споделите вие как се ограничавате да не посегнете към някоя бисквита или парче шоколад ;s.

titinkaa
01-22-2012, 17:23
10 пъти се опитах да постна режима,и за момента се появява и после остава само това...
Закуска:1 филийка пълнозърнест хляб,към него всеки ден може да хапвате...маслини,50гр.сирен

Ще се опитам пак да напиша всичко.

titinkaa
01-22-2012, 17:33
Закуска:1 филийка пълнозърнест хляб+маслини,50гр.сирене,25гр .кашкавал или пуешко филе.Избирате си едно от тези неща и го хапвате с филийката+1/3 краставица.
2-3 часа след закуската-една ябълка
Обяд:може супа,готвено(мусака,пиле с ориз и т.н.).Ако се яде супата тогава може 1 ф. хляб,ако ядете ориз или картофи тогава хляба отпада.За десерт ако сте яли супа може да хапнете една ябълка.
СЗ:ябълка
Вечеря:готвено за зимата,а през пролетта и лятото готвеното го заменяте със шопска салата или марулена.
Задължително в седмицата поне 1 път трябва да се яде скумрия на скара или печено пиле.
И вечер преди лягане,т.е. 2-3 часа след вечерята,точно преди да легнете изяждате 1ч.ч. кисело мляко 2% с 1/2 филийка хляб.

babity
01-22-2012, 19:18
Много странен режим. Не знам на к'ви лекари си била, ама т'ва с плодовете за мен е простотия. По принцип плодовете и специално ябълките се ядат преди ядене за да предизвикат отделянето на повече стомашни сокове. Една ябълка 30 минути преди хранене върши чудеса. След хранене ябълката забавя процесите на смилане и те лишава от важни храносмилателни ензими. А с т'ва хранене късно вечер и то хляб. Кога точно е предвидено храносмилателната система да си почива?

MissChocolate
01-22-2012, 19:51
Момичета бихте ли споделили с какво замествате сладкото, как успявате да не хапвате нещо сладко? Опитвам се да се храня здравословно, но не мога да се справя с отказването от сладкишите и шоколадите - това е единственият ми проблем в момента. Ще се радвам ако споделите вие как се ограничавате да не посегнете към някоя бисквита или парче шоколад ;s.

Опитваш се да се храниш здравословно, а в същото време се опитваш да откажеш даден тип храна. Не звучи както трябва някакси.
Аз посягам на ЧЕРЕН шоколад всяка сутрин, по 1 редче например .. нито ми се е отразило на фигурата, нито пък после се изкушавам да хапна някой пакетиран боклук.
Ако пък толкова искаш да заместиш сладкото от менюто, пробвай с ядки, мед или пък със сусамки.

babity - За ябълките съм съгласна, но пък за храненето преди лягане - не си права. Организмът е "програмиран" да гори калории, дори когато спиш. А за забързване на метаболизма е нужно да се храниш на 3-4 часа. Следователно е допустимо, ако вечеряш в 19,30 , което е едно нормално време, да приемеш нещо и в 23. Не е казано да се тъпчеш.

HolyShit
01-22-2012, 19:55
Така е,спокойно може да се храниш когато си поискаш,но не разчитай на това за метаболизма..Не е доказано,това е проста една теория,която съществува ..

MissChocolate
01-23-2012, 02:57
Върху себе си съм го изпитала и дори да не е твърдо доказано, има логика.

BikerGirl
01-23-2012, 10:39
BikerGirl, не се сдържах и пиша, само за да те поздравя! Не само тялото ти е страхотно, но и очевидно си намерила удоволствие в здравословното хранене, което е чудесно! :))) А дали би могла да качиш снимка преди/след за допълнителна мотивация на мацките из темата? :)

Благодаря ти от сърце! Трогваш ме!
Наистина изпитвам удоволствие от здравословното хранене. Чувствам се много добре и ми е леко.
Относно снимките... разликата не е чак толкова фрапантна. Може би с палазките, краката и корема е по - слабо и няма вълни и извивки. Имам снимки , но те са в различни пози и не зная дали ще се види добре разликата, както когато ако е снимана в една и съща поза преди и след.
Ще опитам да поразровя нещо от морето с този бански пак в подобна поза и ще пусна :)

Още веднъж - БЛАГОДАРЯ ти!

BikerGirl
01-23-2012, 11:00
Извинявам се, че отново оспамвам темата с две поредни мои мнения.

Пускам снимка Преди/След със банският, с който бях на море миналото лято... така изглеждах преди да започна хранителният режим и тренировките и масажите. Банският ми беше тесен в долнището, а сега ми е точно по мярка. Чак сега виждам разликата, човек като се гледа всеки ден и си мисли, че няма резултат.

http://prikachi.com/images/290/4299290c.jpg <- Линк към снимката

http://prikachi.com/images/290/4299290c.jpg

MissChocolate
01-23-2012, 12:13
BikerGirl - И аз искам да те поздравя за тези невероятни резултати и волята, която показа. Не знам дали ме помниш, доста отдавна те съветвах, може би в началото на режима ти. :D Но се радвам,че стигна дотук и се радвам,че вече харесваш тялото си. Наистина изглеждаш убийствено. :)

Desir3
01-23-2012, 13:10
BikerGirl, аз пък ти харесвам спама :) Дано след няколко месеца, всяко момиче, полагащо усилия за промяна, може да се похвали с такъв резултат :)
П.П. Идва ми да си принтирам снимката ти преди/след и да си я лепна на хладилника.. не те лаская излишно, възхищавам се! ;)
П.П. Плоското, стегнато коремче е мечта на много момичета, но гледайки сега снимката ти ми идва на ум, че доста слабички девойки не могат да се похвалят с такива стегнати бедра! (особено проблемната зона в най-горната им част.. ) ;)

BikerGirl
01-23-2012, 13:43
Момичета, здравейте отново!
Благодаря ви от все сърце за думите!
Все още има за доизглаждане, понеже в определени пози изглеждам добре, има ъгли, под които не изглеждам така и се опитвам да поправя нещата.
Да, помня всеки, който ми е давал съвет, преди да започна диетата и грам не разбирах и гладувах, докато не писах тук и ми дадохте невероятни съвети!
Все още греша, обаче, косата започна леко да ми капе и ми се разрани устата, купих си МерЦ и сега ще пия, имам нужда от витамини.

Имайте предвид, че сте млади и хубави и бързо и лесно постигате ефекта, който сте желали, аз ви стискам палци и ще следя темата за да видя резултатите на другите момичета, които така усилено се трудят върху себе си :)

Успех дами!

babity
01-23-2012, 15:36
babity - За ябълките съм съгласна, но пък за храненето преди лягане - не си права. Организмът е "програмиран" да гори калории, дори когато спиш. А за забързване на метаболизма е нужно да се храниш на 3-4 часа. Следователно е допустимо, ако вечеряш в 19,30 , което е едно нормално време, да приемеш нещо и в 23. Не е казано да се тъпчеш.

Ако изядеш ябълката, за която говорим преди да си легнеш, 3-4 часа след вечерята някак по - иди дойди, ама хляб с кисело мляко преди лягане... не ста'а някак. Колко калории мислиш, че ще изхабиш докато спиш?

Yankee
01-23-2012, 17:54
Благодаря ви от все сърце за думите!
Все още има за доизглаждане, понеже в определени пози изглеждам добре, има ъгли, под които не изглеждам така и се опитвам да поправя нещата.
Да, помня всеки, който ми е давал съвет, преди да започна диетата и грам не разбирах и гладувах, докато не писах тук и ми дадохте невероятни съвети!
Все още греша, обаче, косата започна леко да ми капе и ми се разрани устата, купих си МерЦ и сега ще пия, имам нужда от витамини.

Имайте предвид, че сте млади и хубави и бързо и лесно постигате ефекта, който сте желали, аз ви стискам палци и ще следя темата за да видя резултатите на другите момичета, които така усилено се трудят върху себе си :)

Успех дами!

Байкърче,какви упражнения си правила,мила? :* Спортувала ли си нещо?

titinkaa
01-23-2012, 17:55
Ако изядеш ябълката, за която говорим преди да си легнеш, 3-4 часа след вечерята някак по - иди дойди, ама хляб с кисело мляко преди лягане... не ста'а някак. Колко калории мислиш, че ще изхабиш докато спиш?
лекарката ми обясни,че това мляко и хляба преди лягане се яде,за да не чувстваш глад като станеш сутрин.А плода след хранене,е само за обяда,и той не е задължителен,само ако ядеш супи и т.н.,защото супата не е като пилето с ориз да те държи сита няколко часа.Когато има готвено тогава не се яде плод.

MissChocolate
01-23-2012, 19:49
При нормален метаболизъм, дори само да дишаш, гориш 50 калории на час. Грубо казано. И калориите не са най-голямата болка за умиране, ако си положила усилия да си ги изразходиш през деня.
Иначе не бих заложила на хляб преди лягане. Грешно си ме разбрала явно. Говорех за ХРАНЕНЕ преди лягане. :)

babity
01-23-2012, 21:31
лекарката ми обясни,че това мляко и хляба преди лягане се яде,за да не чувстваш глад като станеш сутрин.А плода след хранене,е само за обяда,и той не е задължителен,само ако ядеш супи и т.н.,защото супата не е като пилето с ориз да те държи сита няколко часа.Когато има готвено тогава не се яде плод.

Направи си един експеримент. Яж вечер, непосредствено преди ядене. Ден-два, яж млякото с хляба, после ден-два плод, после ден-два каквото друго ти дойде на акъла и после пиши дали има някаква разлика. Каквото и да ядеш, ако го ядеш преди да легнеш, няма как да не се събудиш зверски гладна.

MissChocolate
01-24-2012, 03:08
Направи си един експеримент. Яж вечер, непосредствено преди ядене. Ден-два, яж млякото с хляба, после ден-два плод, после ден-два каквото друго ти дойде на акъла и после пиши дали има някаква разлика. Каквото и да ядеш, ако го ядеш преди да легнеш, няма как да не се събудиш зверски гладна.
Аз ям преди лягане, няма защо да експериментирам. И не, не се събуждам зверски гладна.

BikerGirl
01-24-2012, 07:05
Yankee, упражнения само три вида - клекове, всеки ден по 3 серии всяка от по 20 клека. Гирички за рамото - 3 серии от по 15 вдигания на ръка с по 2кг., вдигане на крак в изправено положение успоредно на тялото за "бричовете" по 3 серии от по 20 вдигания.
Само това и много много ходене.

smiirnoff
01-24-2012, 16:22
BikerGirl, по време на режима позволяваше ли си сладко? И извинявай, повтори моля те за колко време постигна резултатите, защото не успях да разбера точно ;D. Мерси

HolyShit
01-24-2012, 19:51
Върху себе си съм го изпитала и дори да не е твърдо доказано, има логика.

Че пробвала ли си ИФ,че да знаеш какво е на другия бряг ? ;)

MissChocolate
01-25-2012, 03:04
Че пробвала ли си ИФ,че да знаеш какво е на другия бряг ? ;)

Не, не съм. И не бих. ;)

BikerGirl
01-25-2012, 06:42
Здравейте отново, сега ще отговоря на въпросите ви. Значи, диетата започнах сериозно някъде на 15 Октомври... това прави вече почти 4 месеца. Като килограми не съм свалила чак толкова много, може би около 7кг., не съм много сигурна, спрях и да се тегля, трябва да проверя пак. Като обиколка на ханш, талия и бедра свалих доста и бях писала мерките си преди и след по - назад. Те са по - фрапантни като цифри.
Прегрешавам, естествено. Прегрешавам от време на време със сладко - примерно в седмицата веднъж или на две седмици веднъж. Като прегрешавам с руска салата, майонеза или топено сирене, а не с пържени картофи, дюнери или др.
Не мисля, че е лошо да се прегрешава, а и някой по - горе беше казал "винаги си оставяй ден за прегрешение на всеки 2 седмици примерно".
Не е проблем стига да ядеш умерено и по малко.
Още веднъж хваля масажите... без тях много проблемни зони все още щяха да са свинести....

kittyKat
01-25-2012, 12:37
Здравейте! Вече 3 седмици спазвам своя режим (някъде по-назад бях го писала и ми дадоха полезни съвети) започвам да виждам малки резултати, които ме радват. Но имам и слаби моменти като този, в които се чувствам страшно безпомощна и готова да прегреша. Как преживявате тези моменти?

BikerGirl
01-25-2012, 14:35
Аз дъвча дъвки без захар или ако съм гладна ям малко салата или плод, зависи колко е часа

Wwwooow
01-25-2012, 16:46
И АЗ ЗАПОЧВАМ !!! Ще огранича сладкото,или направо ще го спра.. газирано не пия от години..закуски,банички и т.н. ще ям супер рядко почти няма да има такива екстри По-малко хляб ще ям,не че сега ям много :Д Всеки ден упражнения (каквито намеря),въртене на обръч и т.н ;)

HolyShit
01-25-2012, 16:51
Не, не съм. И не бих. ;)

Е тогава как изразяваш мнение ? (rofl) .....

mynichka
01-26-2012, 05:12
BikerGirl какъв крем за стягане използваш?

DisappointedDreamer
01-26-2012, 06:27
И АЗ ЗАПОЧВАМ !!! Ще огранича сладкото,или направо ще го спра.. газирано не пия от години..закуски,банички и т.н. ще ям супер рядко почти няма да има такива екстри По-малко хляб ще ям,не че сега ям много :Д Всеки ден упражнения (каквито намеря),въртене на обръч и т.н ;)

Айде, ще споделяме резултатите 8-) и аз започвам, искам само да се стегна, но и да създада нов стил на живот, стига с тея cookies :lol:

tanch3t093
01-26-2012, 07:42
Даа хайде и аз почвам :) Вече се мотивирах ;d

BikerGirl
01-26-2012, 09:39
Масажни кремове имам два, на Нивеа и на Дева. Сега карам с Девата, мирише ми по - добре, а и защото имаше подарък душ - гел с отслабващо действие и си ги комбинирам. Струва около 5лв. по големите хранителни магазини, от някой рафт го дръпнах случайно и то взе че е хубаво.

Много се радвам, че дамите се мотивираха! Ще очаквам резултати мацки, ще следя темата за вас! :)

Уникална си! Възхищавам ти се. :)

Тити, чак сега видях, че си ми писала. Благодаря ти!
Аз съм виждала твои снимки, мисля, че и преди беше пускала покрай темата, изглеждаш си много добре, но ако не се чувстваш добре в тялото си няма лошо да правиш упражнения и лек режим, на повечето тук не им трябват силни режими, защото си изглеждате добре и без това.

MissChocolate
01-26-2012, 18:29
Е тогава как изразяваш мнение ? (rofl) .....

Доколкото знам това е режим на "периодично гладуване". Нямаше голяма връзка с основния въпрос, но както и да е .. не смятам да споря, при положение,че всеки сам избира какво е правилно за организма му. :)

titinkaa
01-26-2012, 19:00
Масажни кремове имам два, на Нивеа и на Дева. Сега карам с Девата, мирише ми по - добре, а и защото имаше подарък душ - гел с отслабващо действие и си ги комбинирам. Струва около 5лв. по големите хранителни магазини, от някой рафт го дръпнах случайно и то взе че е хубаво.

Много се радвам, че дамите се мотивираха! Ще очаквам резултати мацки, ще следя темата за вас! :)

Тити, чак сега видях, че си ми писала. Благодаря ти!
Аз съм виждала твои снимки, мисля, че и преди беше пускала покрай темата, изглеждаш си много добре, но ако не се чувстваш добре в тялото си няма лошо да правиш упражнения и лек режим, на повечето тук не им трябват силни режими, защото си изглеждате добре и без това.
Мерси,но имам малко нужда от някой друг кг да махна.

HolyShit
01-26-2012, 20:15
Доколкото знам това е режим на "периодично гладуване". Нямаше голяма връзка с основния въпрос, но както и да е .. не смятам да споря, при положение,че всеки сам избира какво е правилно за организма му. :)

Е ,то защото трудно да видиш в гоогле преводач interm. fasting :(
Просто не давай съвети ей така,без да си запозната

MissChocolate
01-27-2012, 03:51
Е ,то защото трудно да видиш в гоогле преводач interm. fasting :(
Просто не давай съвети ей така,без да си запозната
OMG. Казах "не съм запозната", но споделих как АЗ се чувствам добре.
А и като става въпрос за съвети, мисля,че моите, давани от личен опит, ще са много по-полезни за момичетата тук, отколкото която и да е било Гугъл информация. Или в случая преводачът, който не съм си направила труда да отворя. :)

HolyShit
01-27-2012, 06:20
Има смисъл от гоогле.Все пак ти има 3 книги,които можеш да изтеглиш точно от гоогле,безплатно.Книгите са точно за int.fasting-a .

tanch3t093
01-27-2012, 06:44
Момичета, дайде съвет! Какво да правя за да не огладнявам късно вечер?

smiirnoff
01-27-2012, 07:18
^ Аз изпивам един чай без нищо. Поне на мен ми помага. : ))

justasmile
01-27-2012, 09:10
Лал... много се радвам, че темата, която пуснах (имам предвид най-първия й вариант) е помогнала.. То пък така се случи, че не пиша и ми е някво тъпо ;дд Да се похваля - свалила съм към 3 кг от най-дебелата си точка, бяха 4, но бях при баба и може да съм задържала вода.
Другия месец съм поканена на ФашингЪ (НЕГ го организират) и много ми се иска да съм с около 5 кг по-малко ;дд За да си купя ,естествено, яка рокля.
Правя 90-дневната.. но въобще не точно - не вечерям, а закусвам и си ям шоколад... Единствено дето ям по-разделно. Днес ми е 23 ден - и за тези 23 дни съм имала 2 или 3 водни ;дд Та такаммм... ще се постаря вече да съм по-редовна ;дд

BikerGirl
01-27-2012, 10:22
catarzis, съгласна съм с теб.
Може би не всички ще се съгласят с теб и мен, но аз мислех така когато реших да започна диета и не следвах 90 - дневната или точкова или т.н., а сама прецених кои са вреднитев ми навици и ги промених. Като с това мнение не искам да кажа нищо против диетите, те действат, може би, при някои момичета, но аз не исках да пробвам този метод. Много пъти съм писала колко грешно и 'грозно' се хранех... без дори да осъзнавам какво правя на тялото си, даже се чудя как не съм станала биче, пак съм имала късмет да не стана толкова голяма.

Не мисля обаче, че човек трябва да спира напълно месото или всичко останало... каквото и да е то. Месото е много важно, поне 2 пъти седмично трябва да участва в менюто... варено или печено.
Риба, пилешко месо - много важни!

Много се радвам, че тази тема я има, много е полезна за доста момичета.

Някой по - горе беше писал за огладняването късно вечер. При мен работи един метод - на закусна ям обилно, на обяд по - малко и на вечеря съвсем малко, защото когато сутрин съм приела хубава закуска през деня имам сили и издържам. Още веднъж ще препоръчам дъвченето на дъвки, но не продължително време, вредят на стомаха. Ако нямате дъвки под ръка отидете в банята и измийте зъбите си, чувството на чистота и свежест ще отклони желанието ви за поглъщане на допълнителна порция :)

Занимавайте се с нещо, за да не мислите за храна, но пък ако изпитвате глад и ми стърже стомаха хапнете малко - мюсли например или зеленчук.

FuCKkK13
01-27-2012, 11:01
сега и аз да ви попитам... не искам да свалям кг. а по-скоро да започна да се храня малко по-здравословно... и искам да ми препоръчате някакъв режим.. ще ви кажа какво ям г/д. : вода пия много на ден,сладичко доста си хапвам,по 1 плод на ден,но понякога пропускам (като казвам плод означава или 1 банан или 1 грейпфурт ) зелена салата ям 4-5/7 .. за друго не се сещам.. та.. предложения ? :)

п.с. извинявам се че пиша в тема за диети след като не искам да свалям кг,но не исках да пускам нова тема,а и тук съм сигурна че ще получа доста компетентни мнения :)

BikerGirl
01-27-2012, 13:22
Здравей, мила!
Не знам колко компетентна съм аз по тои въпрос, но ще опитам да ти помогна с каквото знам.
Мисля си нещо, че ако по принцип си имаш слаба структура, слаба си и започнеш да се храниш здравсловно пак ще свалиш и така от самосебе си организма ти ще регулира теглото си. Но това не е 100% сигурно, понеже ти може да нямаш нищо за сваляне, както и да е.
Трябва да се храниш по 4 - 5 пъти на ден на малки порции, като закуската е най - 'здравото' ти ядене, така по - обилно. Трябва да се ограничат обработените храни богати на консерванти и транс - мазниним, въглехидрати...
Повече плодове и зеленчуци. По принцип плодовете е хубаво да се ядат до 14ч. на обяд, но ако вечер решиш да прегрешиш със сладко, по - добре яж плод... по - малкото зло е, ако изобщо е зло де.
Тестени изделия и тях ограничаваш, ядеш повече пълнозърнест хляб, ориз и т.н.
Картофите са полезни, варени, печени, гъби също.
И все пак ако ти се хапва не се лишавай, пълното лишение не е на хубаво... :)
Салатата е добро решение за вечеря. А също и за обяд + още нещо.
Някой да допълни, знам че има още, но не се сещам...

shadow4e
01-27-2012, 14:06
Кирилицата е задължителна, спри се най-накрая..

FuCKkK13
01-27-2012, 14:33
^ мерси за съветите.. като се замислих май обяда ми е най-обилното хранене.. по принцип съм нито слаба нито дебела.. т.е нормална,но леко слаба (как се изразих.. не съм слаба или много слаба,но съм нормална към малко по-слабо от нормалното-дано разберете нещо) .. за храненето.. храня се 3-4 пъти на ден.. като вечерята ми е около 17-18 часа.. мазно не мисля че ям много,но не се и ограничавам като ми се прияде нещо с мазнина.. ще спазвам това с плодовете до 14:00 определено ! .. иначе сладко си хапвам,но не всеки ден.. преди МЦ дори почти не ям сладко.. хляба не мога да го определя дали ми е много или малко.. на ядене изяждам по 1-2 филии - зависи кога,но има случаи и когато хапвам по 3 филии .. гъби не обичам,но картофки доста често си правя на фурна - сиг всяка седмица поне по 1 път.. салатата я ям по принцип на вечеря защото после ми е някак по-леко.. за месото - ям г/д. нормално.. риба също не обичам - рядко да ми се прияде,въпреки че е много полезна.. повечко хапвам пушена риба,но съм чувала че не е много добре.. ядки не обичам,но ще ви послушам и ще започна да хапвам по малко по малко.. млечни продукти - повече кашкавал и сиренце.. мляко рядко.. иначе газирано не пия от няколко месеца,защото ми става гадно на стомаха и започва да ме боли..

мерси отново за съветите ! мн сте мили всички ! :)

BikerGirl
01-27-2012, 15:36
Хляба - 1 филийка на ядене и на закуска максимум 2.
Аз се чувствам зле, прегреших, тази вечер изядох около 100гр. печени бадеми...

Виж в интернет има доста примерни здравословни менюта :)

Май се поболявам и пристрастявам, защото като хапна и се погледна си мисля, че съм напълняла, нещо мозъчето ми се побърква вече, то от желание за съвършенство...

FuCKkK13
01-27-2012, 16:28
^ ами не мисля че хляба е толкова вреден... едва ли ще го намаля.. все пак не ям до толкова че да ми стане тежко,но иначе ти благодаря много ! .. а колкото до това,че се вманиячаваш - спри щото да не вземеш да станеш като анорексичките.. нямам предвид да се разболееш ами те нали си мислят че все са дебели въпреки че не са..

bloodyF
01-27-2012, 17:29
biker_girl има хубаво тяло, ама ако мислите че 2 лъжици мюсли, ябълка, луканка и филия с маргарин (който е по-вреден от маслото дори) или моркови, ябълки и препечени филии ви носят бонуси се лъжете!
сваляте кг, получавате гастрит от сухата храна и боклуците, които ядете и умирате от глад-и това за едните по-хубави крака..и масажите помагат, когато са съчетани със спорт

аз от 2 седмици ходя на фитнес, взех си карта, но следващия месец няма да взимам, защото ми е далече, а и с това време съм притисната и не мога да ходя 3 пъти седмично..
ограничавам се откъм боклуци и сладко, спрях белия хляб, газирано и сокове не пия, алкохола и цигарите съм ги спряла временно, ще видим докога..
коремни преси-през ден 10х30
в последно време съгреших с шоколад, домашно кексче и торта, по повод рд на класната; ама нямаше как
иначе за фитнеса ми е доста приятно , че се раздвижвам поне, а за храненето-по-здравословно хранене няма да ми навреди : )

lqlq89
01-28-2012, 12:14
Здравейте! Не съм писала в темата, но ви чета доста редовно.
Искам да ви попитам ползвали ли сте нещо подобно и ако да, може ли мнения..
http://solingen-burgas.com/index.php?main_page=product_info&cPath=99&products_id=1372
http://solingen-burgas.com/index.php?main_page=product_info&cPath=99&products_id=1368
И също какво мислите за кростренажора, какъв ефект е имало при момичетата, които редовно го ползват?

bloodymirror
01-28-2012, 17:28
Искам да попитам според вас много калорично и вредно ли се храня или хайде по друг начин да задам въпроса- прекалявам ли с храненето? Менюто ми за днес например беше: закуска:2 палачинки Обяд: 2 зелеви сърми и 1 филия препечен хляб,1 купичка мляко с ориз,вечеря: 4 малки парченца печено месо,без хляб. Десерт: 1-2 портокала. :\

Wwwooow
01-28-2012, 17:48
BikerGirl браВО !!! МНОГО ХУБАВО ТЯЛО СИ ИЗВАЯЛА !!! Искам да те питам според теб какъв е смисъла и как по точно помагат масаЖите за маХането на мазнините?? и какъв ти е масаЖора ?

flowerlina
01-28-2012, 18:14
^ и мен ме интересува+ колко често ги правиш масажите. BikerGirl писала съм ти на лично, ако не те затруднявам да ми отг

kittyKat
01-28-2012, 18:46
BikerGirl също мислих да те питам за тези масажи, когато ги спомена. Наистина си постигнала страхотни резултати!!

titinkaa
01-29-2012, 16:39
Аз пък се чудя дали да си купя масажор с приставки,има ги в технополис.

FuCKkK13
01-29-2012, 17:33
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/510594-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BC-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%89-%D0%B8-%D0%BE%D1%89%D0%B5-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%BE - моя тема.. моля ви прочетете ми първи пост в нея.. и ми предложете : диета,която да не е много строга,защото и без това нямам изобщо килограми за сваляне + упражнения,които мога да правя у нас за такова коремче,а като се постопят тия снегове ще тръгна на фитнес :)

HolyShit
01-29-2012, 22:16
Искам да попитам според вас много калорично и вредно ли се храня или хайде по друг начин да задам въпроса- прекалявам ли с храненето? Менюто ми за днес например беше: закуска:2 палачинки Обяд: 2 зелеви сърми и 1 филия препечен хляб,1 купичка мляко с ориз,вечеря: 4 малки парченца печено месо,без хляб. Десерт: 1-2 портокала. :\

Ядеш малко,но не каквото трябва.

BikerGirl
01-30-2012, 07:05
Как върви режима при вас? : ))
Препоръчах ви масажора, защото при мен с него имаше най - голям ефект. Това е така, защото можех сама да избера върху кои зони да работя, където искам да отслабна най - много, а и има места по краката, които с никакви упражнения не се натоварват, а с масажора оказвам върху тях това ' движение ', което помага за топенето + хранителния режим, който за мастните депа ми е просто да не ям плодове след 14ч. и нищо сладко, защото те им пречат вечер да се разграждат докато спим.
Масажът активизира обмяната на веществата, подобрява тонуса на кожата и мускулите, а в комбинация от специални масажни кремове е още по - ефикасен.
При мен ефекта дойде с масажите, тогава най- много отслабнах.
Масажорът ми е малък и кръгъл с гумена приставка с остри шипове.

Тити, и аз съм хвърлила около на едни електрически, много отменят ръката, иначе боли по няколко минути с една ръка и да натискаш леко...

Само че още се двуомя за паричките, иначе този моят масажор беше 4 - 5лв. с две приставки, но ползвам едната за целулита, другата е само за масаж.

Не знам дали го обясних праивлно, но наистина мисля, че с масажа се постига добър и приличен ефект :) Не боли глава да пробвате и ако не ви хареса да спрете, но ефекта идва след 4 - 5 дена. не веднага.
ако имате бричове веднага се изглаждат. моите бяха доста заострени.. сега почти ги няма. но пък при мен и кокала е леко издаден, така че.

katii
01-30-2012, 14:05
^ Може ли снимчица на масажора ? И от къде си го взе :)

Sunny_Funny
01-31-2012, 08:09
Здравейте момичета...
Случайно попаднах на вашия форум и тази тема много ме впечатли ... Ето Ви една история от една малко попрезряла тийнейджърка, вече на 24 ... Дано я прочетете и не я възприемете само като празен брътвеж, а си вземете поука от нея. Не иска да звучи назидателно, но просто да си направите нужните изводи.
Както казва и Biker girl, никога не съм била пълна през живота си. Висока съм 170, тогава тежах 50,51 кг.Хранех си се нормално, но и много спортувах, бях тогава в националния по лека атлетика, дисциплина спринт и щафета 4х100 м.След като завърших отидох да уча в Санкт Петербург и първата година беше тотален купон, много веселба,купони, китари, луди вечери и т.н. Както се сещате обаче като студенти нямахме много пари и си готвехме заедно, а руската кухня е всичко друго, но не и диетична (и адски вкусна), всичко е със сметана, тлъсто месо и т.н. Така набързо стигнах до 56 кг, които тогава ми е струваха страшно много. Хванахме се с една моя колежка от университета да отслабваме по възможно най-тъпия начин, с неядене. Да, момичета, и особено Biker girl:
"З: 2 мини филийки пълнозърнест (домашен истински диетичен, понеже по магазините пак слагат глутен и други вредни) хляб със маргарин (масло ям рядко, идва ми доста калорично) и луканка 3 резънчета, понякога ям сирене, не може без
след около час изяждам един портокал
О: ябълка
В: 2с.л. мюсли с топла вода
"
Tова не е ядене, а НЕядене и дори и да го отричаш то е така. Това са под 1000 калории на ден, а само за поддържане на телесната температура на човек трябват дори повече....Да не говорим за нуждите на вътрешните органи и т.н.
Та свалих за 4 месеца килограмите до 46! Мислех си че изглеждам супер,навирах се в XXS, носех супер бански... В един момент някои от най-близките ми приятелки ми казаха, че съм много слаба, но аз мислех, че ми завиждат и продължавах да се храня по същия начин. Нямах нито анорексия, нито булимия...Поддържах си 46-47 кг с минимално количество храна. 1000-1200 калории на ден...Цикълът ми никога не е спирал, нямала съм оплаквания и си мислех, че всичко
В края на 2 курс срещнах сегашния ми приятел, оженихме се, завършихме и решихме да имаме детенце...Но не се получаваше...Отидох на лекар, който ми обясни, че на тези килограми, дори да имам цикъл е НЕВЪЗМОЖНО да имам овулация, хвана се за главата като му казах как се храня (или не се храня) и ми каза, че ЗА НОРМАЛНОТО ФУНКЦИОНИРАНЕ НА ЖЕНСКОТО ТЯЛО СА НЕОБХОДИМИ МИНИМУМ 1600 КАЛОРИИ И ПРИЕМ НА МАЗНИНИ...Каза ми и че дългото хранене по този начин, може да нанесе необратими последици на женския организъм, включително до стерилитет...Тогава започнах да се храня нормално, станах 52.4 кг, колкото съм и в момента, правех и упражнения. След това всичко се нареди както трябва, забременях, родихме си детенце, качих 8 кг през бремнноста и 6 ги смъкнах веднага с раждането, другите 2 за 2 месеца след това се стопиха.И досега се храня нормално, ям каквото искам , но умерено и се движа много...Прочетох много литература за здравословното хранене, изкарах и няколко курса, ако мога с нещо ще Ви помогна.
За какво беше целия този пост, искам да Ви кажа, че дори сега да Ви се струва, че това как изглеждате е най-важното в целия свят, не след дълго ще преосмислите това и много се надявам, да не съжалявате. Здравето Ви, мили момичета е на първо място, пазете го! Хранете се ПЪЛНОЦЕННО!Бъдете щастливи!
Надявам се не съм Ви отегчила с дългия си пост, не съм искала и да Ви стресна, а просто историята ми да стигне до Вас!

Desir3
01-31-2012, 17:39
Sunny_Funny, страхотен пост! Крайно време е някой да го каже това нещо директно и да се ПРОЧЕТЕ! Жалко, че тези съвети са от горчив опит, добре, че всичко е наред при теб сега! Но нека всички момичета, мислещи си, че могат да свалят "5кг за 10дни" с глад и тренировки до изтощение си вземат поука! Адмирации за теб отново ;)
А BikerGirl, мисля, че само първите дни се хранеше така ограничено.. След това до колкото си спомням, разбра, че не е на прав път :) Затова е такова "светило" в момента и всички я питаме разни неща :P Тя го казва постоянно - трябва да се хапва от всичко умерено и да се правят приятни, тонизиращи упражнения и масажи :)
И в крайна сметка, Да, важно е как изглеждаме (особено на нашата възраст), но няма смисъл да превръщаме живота си в списък от таблици, калории, сметки, мерки и теглилки, особено за сметка на здравето си! А и човек изглежда добре, когато се чувства добре...дори това да означава да изядеш няколко блокчета шоколад, въпреки че нарушават схемата на храненето ти и отрицателния ти калориен баланс.. Нали? :)

mishkaa
01-31-2012, 19:05
ppl , какво мислите за разделното хранене? има ли отслабнали? ако някой е по -навътре с нещата моля за разяснение и примерно меню... пострадах от йо-йо ефекта на гладуването мъничко, навлякох си здравословни проблеми..но нали казват ,че човек се учи от грешките си .. няма да го повторя..сега искам да вляза отново във форма тъй като си възстанових мц-то -_-.. но искам да е здравословно този път ,но и сигурно.. проблемът ми е ,че видя ли че 1вата седмица не съм свалила нито един килограм и губя мотивация и се садвам много брутално :д освен разделното хранене..някакви други идеи или по точно диети ,че на режими хич не ме бива :д имам да свалям около от 4 до 6 килограма..висока съм 163 искам да съм поне 54 килограма.. моля за изпробвани методи.. ^^ благодаря ви предварително..

divacheee
01-31-2012, 22:51
Цитирам един познат: " На жените трябва със закон да им се забрани да използват кантари" !!!!!!!

Mishkaa, щом веднъж си пострадала защо пак започваш .. наблегни на кардиото и няма да усетиш кога ще ги свалиш тези от 4 до 6кг.

mishkaa
01-31-2012, 23:14
имам впредвид някоя по цивилизована диета.. преди карах на едно варено яйце на ден :д ..

mishkaa
01-31-2012, 23:16
а и честно казано не знам как да се храня..някой да ме светне по въпроса мооооооля :Д

divacheee
02-01-2012, 02:35
В момента нямам много време (уча за изпит :Д ) а и не съм достатъчно компетентна по въпроса .. но наблягай на яйца, мляко, сирене, извара, кашкавал, МЕСОООО, зеленчуци, ядки (сурови).. Стреми се да имаш между 5 и 7 приема храна на ден и естествено пий много вода - по 30мл/кг. телесно тегло ...
Нека другите да допълнят, защото наистина не се чувствам достатъчно компетентна и не искам да те подвеждам.. Ако наистина искаш да си съставиш правилен режим се поразрови в сайта на bb-team, ще ти помогне много :)

BikerGirl
02-01-2012, 07:56
Ох, мила съжалявам много за това, което ти се е случило!
Тъпо е, че цитираш мен, защото аз зная кога да спра, докато ти не си успяла да спреш...
Не съм гладувала, по - горе писах как се храня и няма нищо общо с твоето :)
А това, което си ми го постнала е от съвсем началото, когато си нямах идея от здравословно хранене, по - късно си направих правилен режим, и него съм писала, защото не си цитирала него - не зная, сигурно не ти е бил удобен за историята.

П.п. Момичета, масажора ----> http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B6%D0%BE%D1%8 0&um=1&hl=bg&sa=X&biw=1366&bih=606&tbm=isch&tbnid=ojYx0W8udaOIaM:&imgrefurl=http://mallstr.com/index.php%3FcPath%3D10_58&docid=0nTc7YgRtoUxDM&imgurl=http://mallstr.com/images/teezer.jpg&w=300&h=295&ei=ePwoT_L0B4LPsgac-uC6AQ&zoom=1&iact=rc&dur=78&sig=118134048856058940034&page=2&tbnh=135&tbnw=136&start=25&ndsp=26&ved=1t:429,r:11,s:25&tx=44&ty=96 <-----

Мишка, ето ти примерно здравословно меню:
З: 2 филийки черен хляб с маргарин и варено яйце
ПЗ: плод
О: печени картофи, печено бяло месо + салата със сол и малко зехтин
В: малко бяло месо + салата от зеле и моркови

Можеш да включиш мюсли, много са полезни!!! На закуска, на вечеря, но не карай само на тях. Изчаквай да мине малко време между яденето на различните храни, храни се бавно и сдъвквай добре храната.

Моето меню тези дни е доста разпуснато, но аз вече нямам нужда да слабея и си хапвам от всичко.
З: 3 филийки черен хляб с маргарин и сирене
ПЗ: портокал
О: печени картофи с гъби, пушено сирене и пил. месо
В: салата домати, понеже вечер не ми се яде толкова, ако сутрин и на обяд хапна добре. Но ако все пак много огладнея си хапвам нещичко :)

anonimnaags
02-01-2012, 08:02
bikergirl не се хаби няма смисал. всички знаят че не гладуваш много пъти си писала примерни менюта. мен мама ме подкрепи за твоя режим, у нас много се тъпчехме с вредни храни и може и тя да почнес мене. мога ли Да те попитам като ходиш на кафе какво пиеш понеже аз ходя почти всеки ден и се чудя вече

TheBeliever
02-01-2012, 08:18
Мишка, ето ти примерно здравословно меню:
З: 2 филийки черен хляб с маргарин и варено яйце
ПЗ: плод
О: печени картофи, печено бяло месо + салата със сол и малко зехтин
В: малко бяло месо + салата от зеле и моркови

Замести черния хляб с пълнозърнест и маргарина с масло и ще бъде в пъти по-здравословно. И въобще го зарежете този маргарин - нищо полезно няма в него.

По заведенията е лесно. Било то билков чай, фреш, мляко - все полезни и нискокалорични напитки. Подслаждайте с мед или в краен случай с малко кафява захар.

NewMessage
02-01-2012, 08:19
WoW, Biky, ur body's like Wow...
My reply " Whos laughin noww" :D
наистина много красво тяло имаш

-- маргарина е на растителна основа животинското е адски калорично..!!!
байки си прави хляба сама ако не се лъжа по назад беше казала , този от магазина е пълен с глутен от който се пълнее.

BikerGirl
02-01-2012, 08:27
Благодаря! Засипвате ме с комплименти, вече като влизам и ставам червена :D
anonimnaags, благодаря и на теб! Радвам се, че майка ти е одобрила и ще се занимавате двечките. Мама и дъщеричка :)
Относно питиетата - на кафе пия минерална вода, фрешове, но зависи и колко е часът.. ако е след 14ч. не пия фреш, понеже има захар и пречи на топенето на мазнините вечер.
Чайчето е добра оферта, но внимавай със захарта... подсладител сложи, кафявата захар също пречи на отслабването и не е по - полезна. Кафявата единствено съдържа малко повече минерали и витамини, иначе разликата в калориите е нищожно малка. Като въглехидрати също са почти еднакви - има висока калорична стойност.

Да, NewMessage, сама си правя хляба. Направих няколко опита и изследвания и стигнах до извода, че черният или пълнозърнест хляб, който се предлага по магазините е почти еднакъв като белия. Същата разлика като бялата и кафявата захар. Затова си го приготвям сама, но не мога да кажа рецептата

TheBeliever
02-01-2012, 08:34
Говорим за здравословно хранене. Няма нищо здравословно в трансмазнините, с които е бъкан маргарина. А и калориите в 100гр маргарин и 100гр масло са почти едни и същи.

BikerGirl
02-01-2012, 09:01
Щом говорим за здравословно хранене трябва да се намали и приема на масло, защото то не е много полезно. Бъкано е с животински МАЗНИНИ. Човек не трябва да се лишава обаче. Хубаво е от всичко по малко. За предпочитане е обезсолен маргарин изцяло приготвен от естествени растителни продукти :)
100гр. краве масло съдържа 758 ккал
"Маргаринът като продукт също е резултат от хидрогениращи процеси (химически процеси, при които мазнините изкуствено се втвърдяват и съответно - стават вредни за здравето). За препоръчване е да избягваш консумацията на втвърдени маргарини. Жълт семафор се дава на течния маргарин, предназначен само за мазане, който в по-малка степен се подлага на хидрогениране. Според проучване, публикувано в английско медицинско списание, този маргарин не бива да бъде изключван от дневното меню, защото доставя на организма така ценния витамин Е и ненаситени мазнини (антихолестеролови)."

Но не ми се спори, мога да съм ви майка! :)

TheBeliever
02-01-2012, 09:20
Маргарин безсолен - 750 ккал.
Маргарин солен - 781 ккал.
Масло краве - 740 ккал.

Източник: http://www.doctorbg.com/page.php?id=14713

И в маргарина има мазнини. Но главната разлика между двете е, че едното е естествен продукт, а другото е пълно с химии и стабилизатори.

Не споря, а изказвам мнение. И двата продукта имат плюсове и минуси. Лично за мен минусите на маргарина са повече. В интернет има достатъчно статии и материали за тези, които искат да прочетат и да си изберат алтернатива.

И за да си ми майка трябва да наближаваш 40-те.

anonimnaags
02-01-2012, 09:27
Пффф, какво сте заспорили, и двете са еднакви пумиии !!!!!
Байки, мерси мила, ако има нещо ще се обърна към теб, много ми помагаш :*

choparkopar
02-01-2012, 12:39
И маргаринът и маслото са една стока- най-добре без тях. Ако си готвите (или овкусявате салатите) със зехтин и приемате достатъчно мазнини от растителни източници няма нужда да мажете филийките с каквото и да било.

r0si
02-01-2012, 13:04
П.п. Момичета, масажора ----> http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B6%D0%BE%D1%8 0&um=1&hl=bg&sa=X&biw=1366&bih=606&tbm=isch&tbnid=ojYx0W8udaOIaM:&imgrefurl=http://mallstr.com/index.php%3FcPath%3D10_58&docid=0nTc7YgRtoUxDM&imgurl=http://mallstr.com/images/teezer.jpg&w=300&h=295&ei=ePwoT_L0B4LPsgac-uC6AQ&zoom=1&iact=rc&dur=78&sig=118134048856058940034&page=2&tbnh=135&tbnw=136&start=25&ndsp=26&ved=1t:429,r:11,s:25&tx=44&ty=96 <-----

"Масажор за удължена коса, който спомага за поддържането на вашата коса за продължителен период от време, въпреки употребата й." О_о точно това ли ползваш за масаж на тялото..?

mishkaa
02-01-2012, 14:06
ами аз съм си веганче или нещо като суровояд кхм ..та малко се престарах в опитването на нови и необикновенни ястия и като че ли съм качила 1-2 килограма замислих се и реших да продължа по същия начин само че ще махна хляба (освен на закуска) и сушените плодове.. и ще ям по малко.. нещо такова:

з: 1-2 препечени филийки пълнозърнест или някой от серията на вита хляб + маслинки
м. з: ябълка
о: постна манджичка от на мама бъркочите..готви ги без мазнина обикновенно е нещо с кафяв ориз,боб,елда,картофки и т.н. или салата с голямо разнообразие от зеленчуци + 50 г.тофу
м. з.2: ябълка
в: салатка отново.. + 50г. тофу

доволна съм като цяло от суровоядството ,защото въпреки че съм по закръглена нямам абсолютно никакъв целулит ,кръвното ми се нормализира иии мц ми също ^^ като цяло видът ми на мъртвец отдавна се забрави :д.. ако някой реши да го пробва никога няма да сгреши! махането на мазнините от диетата ви за не голям период от време определено дава положителни резултати върху цялото тяло ..дано съм била поне малко полезна ,нищо че започнах искайки съвет от вас ;д (:а колкото до спорт и упражнения ..движението си го имам около 1 км пеша на бърз ход на ден ии смятам да скачам на въже през ден дано има резултат до лятото :с

tanch3t093
02-01-2012, 15:33
Момичета, какво ще кажете за тези бисквити?
http://www.viewsofia.com/article/4981/Hogarenas---Vkusni-po-priroda-

ThroughStruggle
02-01-2012, 15:46
Момичета, какво ще кажете за тези бисквити?
http://www.viewsofia.com/article/4981/Hogarenas---Vkusni-po-priroda-

Дай хранителна информация.

xpuct0wa
02-01-2012, 17:20
Да ви питам нещо за 90 дневната ..

За Белтъчният ден: храненията трябва да са през 4-часов интервал
Бобов ден: храненията са през 2-часов интервал
Въглехидратен ден: 2-часа интервал
Плодов ден: интервала е между 1и 2 часа, но изяждането на един плод се счита за едно ядене.

спазвате ли този режим ?

r0si
02-01-2012, 18:26
Да ви питам нещо за 90 дневната ..

За Белтъчният ден: храненията трябва да са през 4-часов интервал
Бобов ден: храненията са през 2-часов интервал
Въглехидратен ден: 2-часа интервал
Плодов ден: интервала е между 1и 2 часа, но изяждането на един плод се счита за едно ядене.

спазвате ли този режим ?

Не е така.
Белтъчен - между обяда и вечерята, интервала е от 4 часа
Варива - 3 часа
Въглехидратен - 3 часа
Плодов - 2 часа
Закуската във всички дни е 1-2 плода, след като ги изядеш, изчакваш 2 часа и чак тогава обядваш. :) Една приятелка спазва режима и съм го научила вече наизуст :D

xpuct0wa
02-01-2012, 19:01
Не е така.
Белтъчен - между обяда и вечерята, интервала е от 4 часа
Варива - 3 часа
Въглехидратен - 3 часа
Плодов - 2 часа
Закуската във всички дни е 1-2 плода, след като ги изядеш, изчакваш 2 часа и чак тогава обядваш. :) Една приятелка спазва режима и съм го научила вече наизуст :D
Благодаря , ти ;*

BikerGirl
02-02-2012, 07:58
Объркала съм линка, почти не намирам като моя масажор, но ето този е подобен, само че не с овални шипове, а с остри. Този с овалните го дават за масаж само. Моят е с две приставки, едната е с овални, другата с остри шипове.
Но е на същия принцип, хваща се отгоре има дръжка и е кръгъл.

http://zdrave.org/wp-content/uploads/2011/10/18-199x300.jpg

mishkaa
02-02-2012, 18:33
аф.. малко оплесках :д
з: филийка "вита" с намачкан домат с тофу
о:салата /царевица,маруля,грах,краст вица,доматен сок,маслини,ленено семе,сусам/
м.з: 2 ябълки
м.з: ябълка
в: тофу,1 маслина,морков и коричка от бял хляб :д мн съм мизерна.. :Д

а дали броенето на калории върши работа?

babity
02-05-2012, 14:59
Лелеее, от два дни съм вкъщи и направо се оядох. Вчера съм изяла промишлени количества фасул със зеле, а днес две чинии с мусака. Трябва като се прибера утре, докато съм си в общежитийцата, да си оставям по малко време и за упражнения, освен че трябва да си огранича храната отново. Понякога се ояждам с няк'ви супер тъпи неща, които на нормалните хора не им се прияждат...

BikerGirl
02-06-2012, 08:11
Не се притеснявай, от време на време си похапвай, не вреди на отслабването в никакъв случай! Аз отслабнах като на всеки 6 - 7 дена ядях сладко и Бейк Ролс, а на всеки 2 седмици си позволявах чипс. и т.н.... не пречи, просто гледай да не е често....ама нека не казват за да не стане спор и тука ;)
Татко се уплаши като ме видя без палто вика ти си станало шушулка бе :Д 47кг съм... май ще кача малко....
Мусаката не вреди и фасула също, просто утре по - малко яж. и гледай да хапваш плодове и зеленчуци :)

ALetterFromTheSky
02-06-2012, 08:47
Аз покрай изпитите смъкнах на 46 и майка ми и тя вика , че съм била много слаба ... почвам нормално хранене, че не е никак приятно кафета в промишлени количества ...

tear
02-06-2012, 21:33
за да не правя нова тема ще ви питам тук - ако карам кростренажор и правя упражненията на Slim and Sleek дали ще помогне за отслабване или стягане , като мисля и да започна режим подобен на 90 дневната диета :) , целта ми е да сваля 4-5 кг и да се стегна

PIF
02-06-2012, 22:38
Аз покрай изпитите смъкнах на 46 и майка ми и тя вика , че съм била много слаба ... почвам нормално хранене, че не е никак приятно кафета в промишлени количества ...
сериозно!?
аз пък в сесия само се тъпча и пресушавам всичко в хладилника и по шкафовете...

нямам търпение да започнем летния семестър и да се вкарам отново във форма
със всички тези лекции и упражнения, постоянно съм заета и навън :)

mishkaa
02-07-2012, 07:01
апуф .. аз съвсем се омотах вчера ядох орео.. хубавото е че изследванията са ок и вече мога да ям млечни и месо.. за днес:
з: 2 филийки баварски хляб с кашкавал и краставичка
м.з.: ябълка

и смятам да карам на мнооооого ябълки през деня ..
дано пак не ми хрумне нещо друго :Д
за закуска ще ям каквото ми се яде.. до 400 кал. хд

BikerGirl
02-08-2012, 07:04
Ох, абе момичета да ви споделя до какъв извод стигнах...
Дано не ми се смеете много, че до вчера говорих за диета а днес отново съм против нея, но...
...Преди да започна диетата си имах доста голям бюст... носен чашки D и DD. И ми беше много готино, защото винаги ми е бил малък, а пък в последната година се увеличи до този размер, не бяха млекоцистерни, но бяха нормално големи, стегнати и неувиснали. Всеки сутиен ми стоеше перфектно, докато не се захванах с диетата, което може да се стори смешно на много по - възрастни хора... все пак вие сте на 16 - 17г. и повечето е нормално да изглеждате толкова слаби и да растете все още, докато от мен се предполага, че вече съм жена и трябва да имам женски форми, а от диетата не станах нищо повече от една солета... и сега ми се иска да поправя грешката... и бюста ми изчезна, и дупето и всичко...
Реших да спра диетата и да си върна нормалното тегло и да се надяваме бюста, ако се върне въобще де...
:(
Иска ми се да мога да подаря свалените 10кг. на вас :( не са ми нужни повече... изглеждам като дете, не като жена...

П.п. - започнах да се гледам в огледалото и да виждам прасе... сякаш съм с болен мозък... спирам до тук.... нещо не е наред с мен вече :(

FuCKkK13
02-08-2012, 10:01
така.. искам да сваля 1-2 кг. не повече,защото ще съм много слаба.. от днес почвам тае бо. може ли да ми кажете нещо. може би не диета,ами просто някакъв режим на хранене,за да сваля тия 1-2 кг. за 1-2 седмици ? килограмите не са много за това не мисля,че трябва да се ограничавам кой знае колко... ако някой си направи труда да ми спретне набързо нещичко ще съм много благодарна ! :)

bloodymirror
02-08-2012, 11:35
Интересувам се лозовите сърми калорични ли са?

anonimnaags
02-08-2012, 13:46
абе я се стегни харесвай се каквато си. аз от снимките не видях нищо притеснително. супер си. ама наистина не се занимавай с диети бъди каквато си. аз реших да не правя диета и без това съм слаба... нищо кой знае какво...

tanch3t093
02-08-2012, 13:58
BikerGirl на колко си? Продължавай със здравословно хранене, но не се ограничавай толкова ... Нормално е бюстът да отслабне по време на диетата, но чак да нямаш нищо ..

kitten8m
02-08-2012, 14:47
Много съм против диетите и подкрепям BikerGirl и момичето, което в предишните страници беше писало до какви неща водят...
Всеки да си прави сам сметката, но в интернет се изписват милиони и глупави статии, на които тийнейджърите сляпо вярват. А не се замислят, че се самоотричат. Хранете се здравословно, яжте плодове. А в друга статия пише, не яжте плодове, защото в тях има вредни захари и били вредни...
дрън - дрън...
ям си колкото си искам дюнери и пици, бисквити и бял хляб и сладко и торти и пак съм си слаба и нямам проблемно тегло... просто човек трябва да яде само когато му се яде... а тези които наистина имат нужда да отслабнат си стоят така цял живот, защото не им пука, прави ми впечатление че само по - нормалните хора се грижат за тялото си...
Ама ако си дебел трябва да си на диета и здравословно хранене цял живот..

Glamour92
02-08-2012, 20:54
^грешката ви е,че под диета разбирате полугладно съществуване с по 1000 калории дневно максимум,при това идващи от съмнителни източници.Много въглехидрати,почти липсващи белтъчини...кофти работа :/ Или другата крайност-калории,колкото щеш,(главно от прости въглехидрати и рафинирани храни)затова пък протеините-пак никакви...На някой му хрумне,че е дебел и се почва-"днеска бях на 5 лимона и 3 моркова и смъкнах цяло кило" -всички-"ааа,бравос,супер,само така,давай",без изобщо никой да се замисли,че за един ден на тялото практически му е невъзможно да изгори 7000 калории(колкото има в 1 кило мазнина) и този изгубен килограм в най-добрия случай е изгубена вода...Тогава,когато лимонената диета продължи,теглото продължава да намаля,но за сметка на какво? Със сигурност не само на мазнини-предимно мускули и вода-човека наистина е отслабнал,но прилича на дроб-сърма(така наречения ефект скини-фет-масово явление) метаболизма е забавен,тялото е в стрес и така нататък...има за обяснение,обаче знам,че няма да ме отразите и ще си продължите с фотосинтезата ... Ще ми се да дойде най-сетне денят,в който хората ще започнат под диета да разбират осъзнатото хранене,но уви-май тоя момент не е особено близък

watergirlblue
02-09-2012, 06:53
независимо колко искате да свалите аз имам много полезна и ефикасна диета..който иска, заслужава си да пробва...всяко пълнолуние от началото (което обикновено е към 7 сутринта) до края ( 7 сутринта на другия ден), не хапвам нищо! не е като гладуване, защото, стига да не мислиш само за храна, накрая дори не си толкова гладен...никакви сокове, само вода! така едно денонощие и на другия ден единствените ми препоръки са да не се хвърляте тестени изделия...трябва да ви кажа, че когато майка ми ми каза че се сваля за едно денонощие й казах че е луда...но когато я видях че свали 2 кг за 24 часа, пробвах...сега наистина зависи и от стурктурата...майка ми свая винаги по 2 кг, като до следващото пълнолуние е качила обратно най-много 1..:) вчера беше пълнолуние..важно е да се мерите преди 7 единия ден и веднага след 7 на другия, за да видите разликата! ето и моите резултати от вчера: 56,4 кг-55,3...наистина е хубаво, и ако не друго, не е опасно и е полезно...не вреди...успех на следващото пълнолуние! :)

HolyShit
02-09-2012, 07:35
независимо колко искате да свалите аз имам много полезна и ефикасна диета..който иска, заслужава си да пробва...всяко пълнолуние от началото (което обикновено е към 7 сутринта) до края ( 7 сутринта на другия ден), не хапвам нищо! не е като гладуване, защото, стига да не мислиш само за храна, накрая дори не си толкова гладен...никакви сокове, само вода! така едно денонощие и на другия ден единствените ми препоръки са да не се хвърляте тестени изделия...трябва да ви кажа, че когато майка ми ми каза че се сваля за едно денонощие й казах че е луда...но когато я видях че свали 2 кг за 24 часа, пробвах...сега наистина зависи и от стурктурата...майка ми свая винаги по 2 кг, като до следващото пълнолуние е качила обратно най-много 1..:) вчера беше пълнолуние..важно е да се мерите преди 7 единия ден и веднага след 7 на другия, за да видите разликата! ето и моите резултати от вчера: 56,4 кг-55,3...наистина е хубаво, и ако не друго, не е опасно и е полезно...не вреди...успех на следващото пълнолуние! :)

Мила,нали знаеш ,че това са глупости ? Като искаш подобен модел на хранене избери протокол IF и не се мъчи с тези глупости и да чакаш следващото пълнолуние и дедо коледа.

Glamour92
02-09-2012, 08:11
Свалила си водица...просто се замисли като разумен човек как според теб тялото би изгорило толкова лой за няколко часа? М? И няма да пробвам,искам нАучно обяснение как става тоя номер

watergirlblue
02-09-2012, 13:11
не се горят особено калории, естествено, то само със стоене не става...но е като пречистваща диета, а в интерес на истината след 3-тия час дори не си гладен...аз съм си в доста добра форма затова го правя само на пълнолуние иначе диети не спазвам..но е доказано, че при пълнолуние гладуването сваляш повече от колкото в обикновен ден от седмицата..и то се дължи именно на връзката между луната и водата..;) мисля че и на новолуние ставаше, но аз го правя само веднъж в месеца..;)

HolyShit
02-09-2012, 14:33
Както и да е,не можеш да кажеш,че това е диета или някакъв хр.режим в никакъв случай.Нито храна включва,нито нищо.Един път в месеца гладуваш и това е.
А къде са тези изследвания и експерименти и в какви условия са правени ? Дай линк или просто си е fail.

TheBeliever
02-09-2012, 15:41
не се горят особено калории, естествено, то само със стоене не става...но е като пречистваща диета, а в интерес на истината след 3-тия час дори не си гладен...аз съм си в доста добра форма затова го правя само на пълнолуние иначе диети не спазвам..но е доказано, че при пълнолуние гладуването сваляш повече от колкото в обикновен ден от седмицата..и то се дължи именно на връзката между луната и водата..;) мисля че и на новолуние ставаше, но аз го правя само веднъж в месеца..;)

А връзка между луната и сланинките има ли?

sashunkaa
02-09-2012, 15:59
В първия момент като видях темата си казах да ви напиша,че диетите са напълно вредни(цитирам майка ми;д)но като прочетох повечето рецепти за сваляне на някое друго килце,разбрах,че тук не е така и затова ви поздравявам!!Аз по принцип НЕ съм от пълничките но тези диети които споделяте са тип „здравословен живот„и смятам да почна някоя!!
Но имам един проблем-краката са ми дебели!! :s Много познати са ми казвали че не е така но аз си знам че краката ми не са перфектни...което ми прави комплекси..:( Козирог съм и съм перфекциониска относно някой въпроси,включително и моята фигура.И така ако някой има подобен проблем(отностно краката) да сподели
Мерси и цунки предварително

bloodymirror
02-09-2012, 18:05
Добре,как става така..доста момичета си похапват на воля сладки,вредни и калорични храни,а не дебелеят? Например моделите,гледам техни снимки как ядат пица,палачинки с течен шоколад и всякакви мазни и калорични храни,а всъщност са много слаби?

TheBeliever
02-09-2012, 18:08
Добре,как става така..доста момичета си похапват на воля сладки,вредни и калорични храни,а не дебелеят? Например моделите,гледам техни снимки как ядат пица,палачинки с течен шоколад и всякакви мазни и калорични храни,а всъщност са много слаби?

Първо, не вярвай на всички снимки, които виждаш из нета. Пък и не знаеш след даденото парче пица колко часа е прекарала дадената моделка във фитнеса или колко дена е гладувала.

Колкото до тези, които тъпчат и не дебелеят - ген и метаболизъм.

HolyShit
02-09-2012, 18:12
Колкото повече задълбочаваш и гледаш другите около себе си,толкова по-зле.
Все едно аз де спитам , защо някой,който през ден е пиян,пуши и тренира от време на време,яде квото му падне по 1-2-3 пъти на ден изглежда сходно ,почти като мен? Колкото повече гледаш подобни хора,толкова повече се демотивираш и биваш изваден от пътя към целта си :)
В моя пример работата си е до ген,но все пак влияят много неща на тези процеси - метаболизъм,физическа дейност,начин на живот,но също така и периодичност на хранителните режими (тоест като са във офф сийзън културистите ядат и хамбургери и пици и даже в хр.режим на един от великите културисти е вписано,че в подобен период яде 35 понички (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) на закуската (БЛИЗО 10.000 калории) (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Та така е възможно и с моделите,но важни са много приеманите калории.

bloodymirror
02-09-2012, 18:44
То всъщност наистина е най-важно да спортуваш,дори да хапваш по някой път вредно,после като спортуваш,няма да е проблем. :) HolyShit,понеже напоследък ям някакви храни,които ме засищат за много кратко време и после съм гладна като вълк,все едно не съм яла от 5675967 години ;д та кои храни са засищащи,би ли изброил? Защото ми писна да ям и все да съм гладна

watergirlblue
02-09-2012, 22:10
Първо, не вярвай на всички снимки, които виждаш из нета. Пък и не знаеш след даденото парче пица колко часа е прекарала дадената моделка във фитнеса или колко дена е гладувала.

Колкото до тези, които тъпчат и не дебелеят - ген и метаболизъм.

да, тук съм напълно съгласна, защото ям като свиня е меко казано, но съм доста слабичка...ГЕН!! :)

HolyShit
02-09-2012, 22:21
То всъщност наистина е най-важно да спортуваш,дори да хапваш по някой път вредно,после като спортуваш,няма да е проблем. :) HolyShit,понеже напоследък ям някакви храни,които ме засищат за много кратко време и после съм гладна като вълк,все едно не съм яла от 5675967 години ;д та кои храни са засищащи,би ли изброил? Защото ми писна да ям и все да съм гладна

Към храната си е добре да добавиш някакви неща дето да дават обем,да засищат,но да не съдържат нищо.Примерно към някво месце (това е основното) добавяш малко салата от зеле и морков и малко грах и зелен фасул(като за салатка) [това е обемното] Този зелен фасул има 28 калории на 100 грама само :D

HolyShit
02-09-2012, 22:21
да, тук съм напълно съгласна, защото ям като свиня е меко казано, но съм доста слабичка...ГЕН!! :)

То е меко казано и "ям като свиня" . Може така да си мислиш,но дефакто да не е така..
Изчисли макро и тогава пак ще говорим.

watergirlblue
02-10-2012, 07:20
не знам дали ми вярваш, но аз наистина ям много! на всеки час пъхам нещо в устата...и в повечето случаи това е някакво парче пица, сандвич или шоколад! единственото което не ям е бързите храни: Мак Доналдс, КФС...никога!

Glamour92
02-10-2012, 10:13
^само не ми е ясно,след като си слаба и ядеш "по много" за какво ти е да спазваш лунни,слънчеви и не знам си там какви диети?Приказките за пречистването ги остави-тялото си има механизми,благодарение на които изхвърля отровите(по биология се учи как точно става това,ако не се лъжа)-просто това редуване тъпкане-глад е не само безсмислено,но и вредно
Бтв,малко по-горе стана дума-храните с нисък гликемичен индекс засищат за дълго време(в нета има инфо),докато тези с висок ГИ предизвикват отделяне на много голямо количество инсулин --->всичкият тоя инсулин транспортира глюкозата в кръвта към мускулите/мастните депа(според зависи) ---> пада кръвната захар ---> организма иска храна(най-вече въглехидрати)

watergirlblue
02-10-2012, 10:16
^само не ми е ясно,след като си слаба и ядеш "по много" за какво ти е да спазваш лунни,слънчеви и не знам си там какви диети?Приказките за пречистването ги остави-тялото си има механизми,благодарение на които изхвърля отровите(по биология се учи как точно става това,ако не се лъжа)-просто това редуване тъпкане-глад е не само безсмислено,но и вредно
Бтв,малко по-горе стана дума-храните с нисък гликемичен индекс засищат за дълго време(в нета има инфо),докато тези с висок ГИ предизвикват отделяне на много голямо количество инсулин --->всичкият тоя инсулин транспортира глюкозата в кръвта към мускулите/мастните депа(според зависи) ---> пада кръвната захар ---> организма иска храна(най-вече въглехидрати)

всъщност го правя наистина само за пречистване...не ми вреди, не виждам защо след като не ми е трудно..ако не друго то поне е здравословно..:)

HolyShit
02-10-2012, 10:40
Glamour..Като се вдигне инсулина се вдига кръвната захар..Засищаш се повечко,за това трябва да ги избягвам,че после не мога да ям xD

Glamour92
02-10-2012, 11:09
обратното- хапваш-вдига се концентрацията на глюкоза в кръвта и като реакция панкреасът пуска повече инсулин,за да я транспортира,където трябва
http://lubomirivanov.com/5287/
"Когато инсулина се покачи твърде много възниква и още един негативен ефект – той сваля кръвната захар под първоначалното й равнище и предизвиква хипогликемия. В резултат може да ви прилошее, енергията ви пада и започвате да изпитвате неконтролируем глад за въглехидрати и най-вече за сладко."
тоя пасаж имах предвид =)

HolyShit
02-10-2012, 12:03
За храни с какъв ГИ говорим?
That's broscience..........Тия глупости,сакън не яж сладко преди тренировка,че вземе да ти прилошее,пълни глупости са.

SunnyWinter
02-10-2012, 12:14
Следя темата от доста време и айде, викам си, най-накрая да се включа и аз.
Като гледам има доста хора, които са на 90-дневната, обаче аз изобщо не съм й привърженичка. Една моя приятелка я спазваше на два пъти, без никакви отклонения и отслабна. Но след края на диетата си качваше старите килограми, че и отгоре, а не се тъпчеше и това ме отказа тотално.
Онзи ден попаднах на някаква книга "Диета само за тийнейджъри". Има доста интересни неща - упражнения, съдържание на калории в различните храни, такива неща, и, да не забравяме, самата диета. Избрах си един произволен ден и искам да ми кажете какво мислите, смятам да започна диетата от понеделник.
Ден 2:
З: 1 зърнена храна, 1 млечен продукт,1 плодов
О: 1 белтъчна, 1 зърнена храна, 1 млечен продукт, 1 плодова, зеленчуци, 1 подправка
В: 1 белтъчна, 1 зърнена храна, зеленчуци, подправка
Има и две леки закуски, но тях може би ще ги пропусна и ще ги ям само ако озверея, щото по принцип ям като свиня. :D През час тичам до хладилника (или до най-близката закусвалня)
Мисля да комбинирам диетата с коремни преси (сега ги правя по 130, но до понеделник ще ги увелича до 180-200)
и упражнения на степер + още някакви упражнения за стягане, но още не съм решила какви точно.
Мнения?

Glamour92
02-10-2012, 12:31
За храни с какъв ГИ говорим?
That's broscience..........Тия глупости,сакън не яж сладко преди тренировка,че вземе да ти прилошее,пълни глупости са.

с висок ГИ-а за сладкото-въпросът е в количеството,просто не трябва да се стига до хипогликемия

FreshJuice
02-10-2012, 19:14
Някой знае ли упражнения (кардио), различни от пъмп ит ъп или тае бо. Това време не става и за бягане :D Така че ако някой знае нещо, моля споделете :)

HolyShit
02-10-2012, 19:18
Lifting...

Wwwooow
02-10-2012, 20:21
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p10096.html Какво мислите за тези упражнения ? и най-вече за ,, Фитнес упражнение 4 – за коремни и седалищни мускули'' бях чела някъде, че от него може да се разшири таза или нещо от този сорт, което не е за предпочитане..дали е така, някой може ли да ми каже ???

karamelcheto92
02-11-2012, 09:28
Здравейте аз от 6 Февруари започнах 90-дневната диета понеже Май месец ще имам бал и искам да отслабна поне със 10 кг до 15-20 Май та за днеска менюто за 6-ти ден
З 1 Ябълка
О Варени картофи
В Варени картофи

watergirlblue
02-11-2012, 10:40
Някой знае ли упражнения (кардио), различни от пъмп ит ъп или тае бо. Това време не става и за бягане :D Така че ако някой знае нещо, моля споделете :)

моята майка е маниачка на тема хубаво тяяло, и ако съм в форма то е защото тя ме подканва..Не че иначе щях да съм няква дебела, просто нямаше да съм като сега..може би не толкова стегната...Та майка ми ми показа едни упражнения, които правя всеки ден и за всияките отнема общо около час или час и малко (зависи колко си уморена, как ги правиш..).Та има коремни преси, гръдни и страични...3 серии по 50 клякания, въпреки че всеки ден се увеличават..и разни упражнения за ръцете и раменете с помощта на гири...моите са 3 кила, но аз колкото и отдавна на ги правя тези упражнения, не мога с повече...пробвах ...и не става...не ми се получава и накрая все едно не съм си направила упражненията..Това е..най-важното е да знаеш какво искаш да "подчертаеш" във формата си и да избереш правилните тежести!! ако искаш нещо да питаш пиши лично...

FuckingFreak
02-11-2012, 11:26
FreshJuice, скачай на въжe.

HolyShit
02-11-2012, 11:32
Watergirlblue..Кажи на майка си да спре да ги правя тия глупости,че..
Ще стигнеш до Харвард в инвалидна количка с тези 3x50 клекове.Това ебава мамата на стави и сухожилия...Освен ако не го правиш много-много рядко..

watergirlblue
02-11-2012, 11:40
Watergirlblue..Кажи на майка си да спре да ги правя тия глупости,че..
Ще стигнеш до Харвард в инвалидна количка с тези 3x50 клекове.Това ебава мамата на стави и сухожилия...Освен ако не го правиш много-много рядко..

бих казала "освен ако ги правиш както трябва"...
тези упражненийца ги правя от почти година, и доколкото помня, до болница не се е стигало..:)

HolyShit
02-11-2012, 11:57
Хаха,много ясно....Само година.Това става с продължение на години.Натрупването на млечна киселина и изхабяването на стави/сухожилия.На около 30 години вече е напълно възможно да се появят проблеми.

За това бих ти казал да добавяш тежести,вместо да клякаш с твоето тегло само и задължително да правиш ПЪЛНИ КЛЕКОВЕ (ass to grass) ,тоест гъза ти почти докосва земята,колкото можеш по-дълбоко клякаш..

ПП: Как от страница 27 стигнахме на страница 82? Да ни да е трябвало да е 28? И само аз ли го забелязвам това ? :D

watergirlblue
02-11-2012, 12:06
Хаха,много ясно....Само година.Това става с продължение на години.Натрупването на млечна киселина и изхабяването на стави/сухожилия.На около 30 години вече е напълно възможно да се появят проблеми.

За това бих ти казал да добавяш тежести,вместо да клякаш с твоето тегло само и задължително да правиш ПЪЛНИ КЛЕКОВЕ (ass to grass) ,тоест гъза ти почти докосва земята,колкото можеш по-дълбоко клякаш..

ПП: Как от страница 27 стигнахме на страница 82? Да ни да е трябвало да е 28? И само аз ли го забелязвам това ? :D

клековете са ми много добре...смис до долу...с времето вече не са ми трудни...единственото ми затруднение е да увеличавам тежестта на гирите...Майка ми казва: като свикнеш с една тежест се качваш на друга и така, малко по малко...Е толко пъти съм пробвала...само си развалям единия час за тренировка...и си седа на 3 кила...;хх

Wwwooow
02-11-2012, 12:24
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p10096.html Какво мислите за тези упражнения ? и най-вече за ,, Фитнес упражнение 4 – за коремни и седалищни мускули'' бях чела някъде, че от него може да се разшири таза или нещо от този сорт, което не е за предпочитане..дали е така, някой може ли да ми каже ???

Моля ви отговорете ми ;р :) HolyShit според теб ?? (виждам, че си наясно с нещата)

HolyShit
02-11-2012, 13:54
Какво точно очакваш да постигнеш с тези упражнения ?

Wwwooow
02-11-2012, 16:53
да намаля обиколката на ханша (да изгоря всякакви мазнини) и да махна бричовете..
харесала съм си и тези упражнения и мисля всеки ден да ги правя
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p183.html

FuckingFreak
02-11-2012, 17:33
^ С упражнения няма да изгориш мазнини. Трябва ти кардио.

Wwwooow
02-11-2012, 17:38
^ С упражнения няма да изгориш мазнини. Трябва ти кардио.

а какво ще постига с тях ?? упражненията не са ли кардио пак???????>?????????????????

gersinkaa
02-11-2012, 17:43
Момичета.. (едит-и момчета :) ) чета ви и все се каня да започна диетата, ама само се каня... Е, от утре я започвам! Имам едни 5кг да сваля, тормозят ме от толкова време... Ще ме приемете ли при вас??

HolyShit
02-11-2012, 17:52
Аз бих казал..Лифт форева.. :D

Wwwooow
02-11-2012, 19:32
а какво ще постига с тях ?? упражненията не са ли кардио пак???????>?????????????????

?? (10bukwi)

HolyShit
02-11-2012, 22:36
?? (10bukwi)

Казах ти..Лифт фор евър и това е.

choparkopar
02-12-2012, 08:47
От днес реших да започна да правя йога :) Купих си книжка с упражнения и доста хубави картинки. Има ли някой, който да се е занимавал с това ...и изобщо има ли доволни?

Wwwooow
02-12-2012, 11:33
Казах ти..Лифт фор евър и това е.

да мерси за смисления отговор ;) много ми помогна. Винаги като не разбирам нещо ще питам тук ...

HolyShit
02-12-2012, 11:35
Че кое не му е смисленото? Аз ти казвам lifting ,това е най-доброто не само за теб,а по принцип.Кардиото е ненужно,освен за самото си предназначение(сърцето) .

TheBeliever
02-12-2012, 13:19
От днес реших да започна да правя йога :) Купих си книжка с упражнения и доста хубави картинки. Има ли някой, който да се е занимавал с това ...и изобщо има ли доволни?

По-добре си дръпни клипчета или отиди в зала с треньор. Така от картинки едва ли ще успееш да правиш правилно асаните.

И не очаквай да отслабнеш с йога.

Little_Lady93
02-12-2012, 13:19
Имам запитване към всички, които са на диета.
Тази година ми е бала и реших да се приведа в идеална форма (съответно има какво да се желае), та реших да огранича храненето. Нямам проблем с това да ям по-малко и да изключа които и да е храни от менюто си, издържам без проблем. Но вечер ме гони ужасно безсъние. Ако не съм на диета - лягам и заспивам веднага, а всеки път като почна да се ограничавам и се въртя по 2 часа в леглото. Чудих се, дали е защото съм гладна, но не мисля, че изпитвам някакъв глад. Ужасно е, ако някой знае, защо се получава така, моля да ми отговори, ще съм много благодарна. :)

titinkaa
02-12-2012, 16:37
Все още се чудя дали да си купя от тези масажори,които ги продават в големите магазини с различни приставки?Имат ли ефект върху тялото,изглаждат ли кожата,където е проблемна?Искам да знам,за да не си давам напразно парите.Мнения?

galu6a
02-12-2012, 16:46
има ли някой желаещ да започне фитнес с мен другата седмица и диета ,за да се подкрепяме.Ако някой има желание да ми пише на ЛС или тук

Rebirthing
02-12-2012, 23:14

Занимавам се предимно с кундалини йога. Каква книжка си си взел/а ? И какво очакваш да постигнеш с йогата ?

Shantia
02-13-2012, 10:51
Онзи ден от толкова четене в тази тема чак започнах диета :Д :Д :Д Не е истина как му влия на човек, не че имам нужда де. Колкото и да ям все си стоя на 52кг и не мърдам :) Метаболизъм...
структура... диетите са гадно нещо.

HolyShit
02-13-2012, 10:55
Юнак,не дрънкай глупости.Вземай смело 5-6 пици и 3-4 дюнера хапвай преди да легнеш,ако не мръднеш от 52 кг.......

Тарикатче
02-13-2012, 11:21
да намаля обиколката на ханша (да изгоря всякакви мазнини) и да махна бричовете..
харесала съм си и тези упражнения и мисля всеки ден да ги правя
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p183.html

Прави силови тренировки + кардио. Обаче без хубава диета нищо ама НИЩО няма да направиш.. Храната ти е най важна в горенето на мазно ;) А и принципно тя е в основата на всичко.. Дали ще гориш мазно или ще качваш мускул без достатъчно и качествена храна си тъпчеш на едно място и те такива ти работи..

Само обиколката на ханша няма как да смалиш.. Сваля се равномерно от цялото тяло.. Нема такива магически пръчки да свалят само от бедрата или само от корема и т.н

Силова тренировка, кардио и добра диета ! И си куконата на махалата ;)

Shantia
02-13-2012, 12:59
Юнак,не дрънкай глупости.Вземай смело 5-6 пици и 3-4 дюнера хапвай преди да легнеш,ако не мръднеш от 52 кг.......

Ям ги редовно :)

choparkopar
02-13-2012, 13:39
Занимавам се предимно с кундалини йога. Каква книжка си си взел/а ? И какво очакваш да постигнеш с йогата ?

"Йога пилатес", много се чудих онзи ден в Ориндж, защото имаше голямо разнообразие. Основно искам да стана по-гъвкава, но ако успея и да се пооформя ще е много добре. А ти къде практикуваш кундалини йога и какви резултати има от нея?

HolyShit
02-13-2012, 14:28
Ям ги редовно :)

Ядеш ти . Тръцки :D

Rebirthing
02-13-2012, 15:40
"Йога пилатес", много се чудих онзи ден в Ориндж, защото имаше голямо разнообразие. Основно искам да стана по-гъвкава, но ако успея и да се пооформя ще е много добре. А ти къде практикуваш кундалини йога и какви резултати има от нея?

О, това е смесица между йога и пилатес, йогалатес му казват :D. Кундалини йога практикувам основно в къщи, резултатите са - гъвкавост и като цяло по-добро здравословно състояние.

FuckingFreak
02-13-2012, 17:21
Напоследък тренирам на велоергометъра вкъщи, скачам на въже, само чакам да се стопи снега и ще започна и да тичам. Естествено, всичко това го правя от около седмица и все още не виждам резултати, но търпение имам. Ама имам една определена структура на тялото, която си ми е заложена по ген и се чудя има ли начин да я преборя. http://data.whicdn.com/images/22845874/tumblr_lz7dishDDT1r2ag5bo1_1280_large.jpg - ето това. Не говоря за по-големите бедра, знам, че тях няма да смаля и винаги ще са ми по-големи от другите части на тялото, но с повечко тренировки, които правя и балансирано хранене има ли начин да стегна точно тази вътрешна част? Виииинаги ми е била проблемна.

galu6a
02-13-2012, 19:45
какви големи бедра бе момиче,много си си добре има просто луфт,явно ти е вродено и нещо ,което не мога да кажа дебело ,малко коремче ,което можеш да свалиш

koshtramba
02-13-2012, 19:55
Напоследък тренирам на велоергометъра вкъщи, скачам на въже, само чакам да се стопи снега и ще започна и да тичам. Естествено, всичко това го правя от около седмица и все още не виждам резултати, но търпение имам. Ама имам една определена структура на тялото, която си ми е заложена по ген и се чудя има ли начин да я преборя. http://data.whicdn.com/images/22845874/tumblr_lz7dishDDT1r2ag5bo1_1280_large.jpg - ето това. Не говоря за по-големите бедра, знам, че тях няма да смаля и винаги ще са ми по-големи от другите части на тялото, но с повечко тренировки, които правя и балансирано хранене има ли начин да стегна точно тази вътрешна част? Виииинаги ми е била проблемна.

Мааалко само корема пипни. Супер си, доста хора мечтаят за такова телО. :)

Shantia
02-14-2012, 07:05
Ядеш ти . Тръцки :D

А ти знаеш дали ям, защото... ? Така си и мислех, иска ти се да не е истина :)
Истината е, че никога не се лишавам от нищо - поне два пъти седмично изяждам по 2 чийзбургера с големи картофки и млечен сос, а на обяд доста често обядвам дюнери...
А между всяко хранене си хапвам я шоколад, я бисквитки...

А вие тука се измъчвате зверски...
Истината е, че трябва да пораснете още малко, да станете поне на 23 - 24 и ще осъзнаете колко глупави неща сте правили :Д
Не може човек да е здрав като сел ишава от сирене, месо и витамини... не може по цял ден да се ядат само ябълки и ГМО домати....
Децааа... децааа.....

Cinderella111
02-14-2012, 08:56
Здравейте, искам да ви попитам какво мислите за режима който си измислих. Понеже от утре съм първа смяна на училище мисля с това да ми се промени и хранителният режим. Та така, примерно за закуска в училище ще пия 3в1 и солети или ще си нося плод от вкъщи, на обяд салатка, а по някога и месо и за вечеря само салата или някакъв плод. Мислите ли, че с този режим за около 2 седмици ще успея да сваля поне 2 кг, като се има предвид и че ще спортувам (ще правя разни упражнения, тренажор, и ходя на йога) почти всеки ден.

divacheee
02-14-2012, 09:10
Истината е, че никога не се лишавам от нищо - поне два пъти седмично изяждам по 2 чийзбургера с големи картофки и млечен сос, а на обяд доста често обядвам дюнери...

Истината е, че трябва да пораснете още малко, да станете поне на 23 - 24 и ще осъзнаете колко глупави неща сте правили :Д
Не може човек да е здрав като сел ишава от сирене, месо и витамини... не може по цял ден да се ядат само ябълки и ГМО домати....
Децааа... децааа.....

Такааа първо да кажа, че съм на 23 и не се имам вече за дете :Д Никой тук не се лишава от месо, сирене и т.н .. т,е тея дето се лишават са безмозъчни същества на 15-16г. От известно време си промених режима на хранене и съм много доволна от този факт.. Преди и аз ядох дюнери, пържени картофки и мноооого шоколад.. сега тези храни дори не са ми вкусни :д .. вместо шоколад предпочитам да изям един банан, мноого по вкусен ми е :Д .. Искам да кажа, че въпросът не е само в фигурата.. помисли какво правиш със себе си .. и как тези "храни" се отразяват на здравето ти ..

HolyShit
02-14-2012, 10:29

Децааа... децааа.....

Сигурен съм,че ядеш малко на калории.Нека ти се вижда много.
Не виждам кой точно избягва сирене или пък месо витамини и тн..Мда,има гладуващи дами,но това е въпрос на ниско образование по този въпрос.Не ти прави чест,че ядеш такива неща.....Друго,което ако ти на 23-24 години си занимарил напълно здр.яденето,независимо какво..Твой избор си е,няма лошо постоянно да търсиш,търсиш и да се образоваш.

FuckingFreak
02-14-2012, 10:55
Ох, това, което постнах, не съм аз. Това е някакво друго момиче, което случайно намерих в интернет. Иначе е хубаво да смятате така, или поне за мен е малко облекчаващо, тъй като винаги ми е било комплекс. Иначе фигурата ми е странна - в краката съм по-пълна, а на корема имам оформени плочки. Продължавам си с тренировките, докато не харесам тази, която ме гледа в огледалото : D

ADMIRALKA14
02-14-2012, 16:16
Здравейте, момичета и момчета! От днес започнах 90 дневната диета на Дюкян.Днес ми е първият белтъчен ден:
3: 2 ябълки
О: 3 малки пилешки хапки и малко сирене
С.О: 1 ябълка
В: същото като обяда.
Правих 30 мин. Тае бо на Били Бланкс и 500 подскока с въже, отделно пия много вода. Желая на вас и на себе си много свалени килограми! :)

Rebirthing
02-14-2012, 16:52
Не знаех, че спирането на животински продукти е лишение ?! Напротив, някои дори се чувстват по-добре от това. В никакъв случай обаче не мога да толерирам яденето на "чийзбургери, картофки и дюнери". Това не е пълноценна храна !
Повечето от момичетата тук имат проблем със свалянето на килограмите, не толкова с неконтролируемото ядене/тъпчене. Не всички имат бърз метаболизъм, не всички са предразположени да са върлинки. Разберете най-сетне, че за някои свалянето на килограми си е истинска борба !

ADMIRALKA14 - смятам, че Дюкан е една от най-нездравословните диети ! А тези пилешки хапки сигурно са и пържени...

divacheee
02-14-2012, 18:48
Здравейте, момичета и момчета! От днес започнах 90 дневната диета на Дюкян.Днес ми е първият белтъчен ден:
Правих 30 мин. Тае бо на Били Бланкс и 500 подскока с въже, отделно пия много вода. Желая на вас и на себе си много свалени килограми! :)

Не ти се живее ..или ?

bloodymirror
02-20-2012, 19:27
Понеже попринцип спазвам здравословен режим на хранене и гледам да не прекалявам с вредното,но утре ще ходя на китайки ресторант и се интересувам много ли е калоричен китайският ориз (все пак е пържен) и ако някой знае колко г/д калории е? Чудя се как е по-добре цял ден да не ям нищо и довечера да хапна добре,за да не се тъпча с вредно или все пак между закуската и обядът да изям един сандвич? Не искам утре като хапна пържен ориз да си разваля режима ;д

TheBeliever
02-20-2012, 19:41
Не си поръчвай пържен ориз като толкова се притесняваш за едните калории.

atm
02-20-2012, 20:25
Охх някои се вкарват в големи филми... bloodymirror нали не го ядеш всеки ден тоя китайски ориз :Д нищо няма да ти стане ако го ядеш веднъж седмично айде месечно да кажем :Д

ALetterFromTheSky
02-21-2012, 03:16
То ако от едно ядене на нещо се дебелееше .... нищо няма да ти стане. Доста маниашко е така да си правиш план ама сега да ям ли нещо друго или само ориза и етц. А и е грозно всички да си поръчат, а ти да стоиш на една вода примерно . Ако толкова се притесняваш вземи си некви салати ако има :D

HolyShit
02-21-2012, 10:35
Никога няма да го разберете това,че калориите в никакъв случай не са проблем.....

bloodymirror
02-21-2012, 14:48
Никога няма да го разберете това,че калориите в никакъв случай не са проблем.....

Е,добре в такъв сличай кое е проблем? ако изяждаш на ден по 2000 калории дали няма да са проблем?! :D

TheBeliever
02-21-2012, 14:55
Ако изгориш изядените калории няма да е проблем и 3000 да са.

HolyShit
02-21-2012, 14:56
Всъщност важното е от какво идват калориите ;)

pifiella
02-21-2012, 16:16

Ало,фифи!Дюкан няма 90-дневна диета!Това,което ти пишеш е 90-дневната,но Дюкан няма нищо общо с нея,освен че я отрича.Диетата на Дюкан е пълен глад,отслабва се,но не се ядат плодове,а само месо и обезмаслено мляко(грубо казано е само това)!

Wwwooow
02-21-2012, 19:16
Прави силови тренировки + кардио. Обаче без хубава диета нищо ама НИЩО няма да направиш.. Храната ти е най важна в горенето на мазно ;) А и принципно тя е в основата на всичко.. Дали ще гориш мазно или ще качваш мускул без достатъчно и качествена храна си тъпчеш на едно място и те такива ти работи..

Само обиколката на ханша няма как да смалиш.. Сваля се равномерно от цялото тяло.. Нема такива магически пръчки да свалят само от бедрата или само от корема и т.н

Силова тренировка, кардио и добра диета ! И си куконата на махалата ;)
МЕРСИ ЗА ОТГОВОРА :)))))))дано да ми помогне :р

HolyShit
02-22-2012, 09:48
Ало,фифи!Дюкан няма 90-дневна диета!Това,което ти пишеш е 90-дневната,но Дюкан няма нищо общо с нея,освен че я отрича.Диетата на Дюкан е пълен глад,отслабва се,но не се ядат плодове,а само месо и обезмаслено мляко(грубо казано е само това)!

Нещо по-глупаво няма как да измислиш.. :)
А ти сигурно си мислиш,че с плодовете се отслабва? И също така си мислиш,че не гладуваш като ми ядеш по 2-3 плода на ден с 1 кренвирш?

Wwwooow
02-22-2012, 13:26
http://www.doctorbg.com/page.php?id=1027 Какво ще кажете за тази Диета за изчистване на мазнините ?? :)

honeytoo
02-22-2012, 14:01
Нещо по-глупаво няма как да измислиш.. :)
А ти сигурно си мислиш,че с плодовете се отслабва? И също така си мислиш,че не гладуваш като ми ядеш по 2-3 плода на ден с 1 кренвирш?
С плодове се отслабва да, стига да не се прекалява с тях и да се консумират през правилното време. Всички диетолози препоръчват консумацията на плодове и зеленчуци за отслабване по здравословен начин. Кренвирша наистина си е гадорийка за мен........

Sintya
02-22-2012, 17:10
http://www.doctorbg.com/page.php?id=1027 Какво ще кажете за тази Диета за изчистване на мазнините ?? :)

Диетата е добре, но макароните и яйцата ми идват малко в повече.

Тарикатче
02-22-2012, 17:34
Диетата долу горе става до някъде.. Но има и много празни приказки.. Тва кисело мляко преди лягане не е оферта.. Тия макарони на които виждам и колежката над мен се мръщи пак не са вариант.. Заменяш ги с овесени ядки е 6 + положението има и още за писане но ме мързи..

В крайна сметка голяма файда от разни диети по сайтовете няма да видиш..

Смяташ си нужните протеини, вгл и мазно за деня и като цяло калориите и си ги набавяш от предимно качествена и здравословна храна ;) Вкарваш 3,4 тренировки седмично + 3,4 кардио тренировки след силовите или сутрин на гладно и си пушка ;)

По сигурно от това в нито един сайт в интернет няма да намериш !

Wwwooow
02-22-2012, 18:44
Отново ти благодаря, тарикатче :))) и на Синтия също !
ще си направя нещо здравословно, горе-долу по горната диета без макароните и не с толкова много яйца и хляб ..
и тренировките естествено трябва да съм редовна и до май месец дано да има ефект ;)

Rebirthing
02-22-2012, 19:43
Е,добре в такъв сличай кое е проблем? ако изяждаш на ден по 2000 калории дали няма да са проблем?! :D

Важно е самото съдържание на храната. Ако храната е пълноценна, не очаквай тези калории да са фатални за линията ти. Ако обаче ядеш предимно храна с празни въглехидрати, то тогава гледай как ще ти се лепнат. Много важни са и фибрите които предизвикват чувството на пълнота. Примерно, черният хляб е богат на фибри, т.е ядеш по-малко, но и се чувстваш по-сита. Храните бедни на хранителни вещества не наяждат, затова човек огладнява скоро след като е ял :).

HolyShit
02-23-2012, 08:41
С плодове се отслабва да, стига да не се прекалява с тях и да се консумират през правилното време. Всички диетолози препоръчват консумацията на плодове и зеленчуци за отслабване по здравословен начин. Кренвирша наистина си е гадорийка за мен........

Вземи чети да видиш кво ядат тук дамите на 90дневния боклук и ще разбереш дали се гладува или не..

honeytoo
02-23-2012, 09:28
Вземи чети да видиш кво ядат тук дамите на 90дневния боклук и ще разбереш дали се гладува или не..
Охх да, аз също не я одобрявам, нито 90-дневната, а Дюкан си е съсипия на здравето направо. Абе според мене истината е човек да има култура на хранене, да знае кога, какво и колко да консумира и това си е. И вече с малко повече движение и става работата. Трябва да се избягват боклуците и да се яде истинска храна.

Тарикатче
02-23-2012, 10:18
Точно тЪй :)

Anorexiia
02-23-2012, 11:19
аз отслабвам по един друг начин ..Не ям :D мога да се похваля че имам голям напредък :D http://bglog.net/Zdrave/11681 имам приятелка която с тази диета отслабна с 4 кг за седмица :) смятам че 90 дневната диета е за дами които имат да свалят 20/25 кг а за тези които искат да свалят 2/3 кг им трябват по кратки и по тежки диети примерно 1 седмично прочистване с ябълки или имаше една друга пак 1 седмица с грейпфрут и Яйца :)

TheBeliever
02-23-2012, 11:27
аз отслабвам по един друг начин ..Не ям :D мога да се похваля че имам голям напредък

Това за хвалене ли е?

nickeyy97
02-23-2012, 12:25
Здравейтее :) И аз като вас искам да сваля няколко килца :Д Висока съм 162, и тежа 51 кг.. До преди 6-7 месеца бях 48 килограма, и се чувствах наистина добре в тялото си. Но тези 3 килограма явно наистина повлияват на самочувствието ми. И лошото е, че всичко ми се лепи на бедрата. :Д Не съм започнала някакви диети и т.н, ами ограничих пържено, тестени изделия, мак гадориите, КФС , сладки работи и т.н.. Най- ми е трудно да не ям сладко :Д Иначе и упражнения права горе-долу всеки ден , на фитнес инструктурката Руми.. :)
Намерих едно клипче, което мисля че ще е полезно на всички :) http://www.youtube.com/watch?v=0z5Ar-Cvynw&list=UUEwykgJD6XgzkkBWjZKBS2Q&index=33&feature=plcp
Пожелавам на всички много минуси! :*

Тарикатче
02-23-2012, 12:49
Ако ти е качествен шоколада изобщо не ти пречи да си подслаждаш живота от време на време ;)

Дори има доста +-ове в шоколада : ))

nickeyy97
02-23-2012, 13:09
Е , да от време на време, няма да го пропускаме! :Д Но когато започна и не мога да се спра, за това пердпочитам за 2-3-4 седмици да не се изкушавам :Д

Anorexiia
02-23-2012, 16:59
Това за хвалене ли е?

пошегувах се |( не мога да разбера къв ти е проблема с мен

SceneGirl
02-23-2012, 17:12
аз отслабвам по един друг начин ..Не ям :D мога да се похваля че имам голям напредък :D http://bglog.net/Zdrave/11681 имам приятелка която с тази диета отслабна с 4 кг за седмица :) смятам че 90 дневната диета е за дами които имат да свалят 20/25 кг а за тези които искат да свалят 2/3 кг им трябват по кратки и по тежки диети примерно 1 седмично прочистване с ябълки или имаше една друга пак 1 седмица с грейпфрут и Яйца :)

диетата с ябълки ми допада :) за грейпфрутa съм чувала че можеш да свалиш 6 кг за седмица :) може ли да постнеш линк към диетата с грейпфрут

Anorexiia
02-23-2012, 17:20
диетата с ябълки ми допада :) за грейпфрутa съм чувала че можеш да свалиш 6 кг за седмица :) може ли да постна линк към диетата с грейпфрут

http://www.zajenata.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%8F%D0%B9%D1%86%D0%B0-%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%BF%D1%84%D1%80%D1%83%D 1%82-10%D0%BA%D0%B3-%D0%B7%D0%B0-5-%D0%B4%D0%BD%D0%B8!-news2581.html това е

SceneGirl
02-23-2012, 17:25
http://www.zajenata.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%8F%D0%B9%D1%86%D0%B0-%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%BF%D1%84%D1%80%D1%83%D 1%82-10%D0%BA%D0%B3-%D0%B7%D0%B0-5-%D0%B4%D0%BD%D0%B8!-news2581.html това е

мерси ,а ти колко тежиш ,че ми е любопитно :D :D

Anorexiia
02-23-2012, 17:46
мерси ,а ти колко тежиш ,че ми е любопитно :D :D

1,70 съм висока 52кг

Rebirthing
02-23-2012, 18:16
аз отслабвам по един друг начин ..Не ям :D

То и ника ти го казва ;о !

Wwwooow
02-23-2012, 18:54
http://www.youtube.com/watch?v=0z5Ar-Cvynw&list=UUEwykgJD6XgzkkBWjZKBS2Q&index=33&feature=plcp
Пожелавам на всички много минуси! :*
ааа клипчето е много готино и полезно !!! и другите на тази фитнес инструкторка!! Даже още днес мислех да ги почвам,но много ме боли корема от изтощителната разходка... ии ще пропусна !Но и утре е ден ! Успех и на теб!

Тарикатче
02-23-2012, 19:02
Е , да от време на време, няма да го пропускаме! :Д Но когато започна и не мога да се спра, за това пердпочитам за 2-3-4 седмици да не се изкушавам :Д

Хахаха.. И твойта не е лесна :D

Sintya
02-23-2012, 19:37
То и ника ти го казва ;о !

Да... после на по 20 - 30 год., ще се чудите как да си оправите телата.
Здравословно хранене + спорт = перфектно тяло.