PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23

Страници : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12

granger
09-06-2012, 15:18
Очаквам леля и братчеда да дойдат, яко. Ще сме си ние тримцата, братчед ми поне е пич и ще е забавно. Имам да прибера дрехите , да ги сгъна, да измия съдовете, но всичко е точно. После ще понапазарувам.
Добре ми е. Довечера ще си чуя бАнбончето :D
ПАЛАЧИНКИ С ШОКОЛААААААААААД за всички тъжни.Имам в изобилие, днес ги раздавам от сърце.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

DisappointedDreamer
09-06-2012, 15:47
Ох, утре имам тест по математика. Не знам какви ще ги нарисувам; дано червеното на учителя да е малко или въобще неприсъстващо.
Изморена съм, ама се наплюсках и след малко ще залягам над учебниците. Този уикенд ще бъде страхотен, и нямам търпение :)

loveca777
09-06-2012, 15:53
ъъъъ лятото ?

DisappointedDreamer
09-06-2012, 15:55
ъъъъ лятото ?

Хъх?

loveca777
09-06-2012, 15:57
училищи мъчилище или на уроци хойкаш ?

DisappointedDreamer
09-06-2012, 15:58
Не. В Швеция се почва даскало на 22-ри август 8-)

loveca777
09-06-2012, 16:02
лелЕ тук 22 август биеше 45 градуса жега
я разкажи на смени ли сте?

DisappointedDreamer
09-06-2012, 16:07
Тук е голям студ.
И не, не сме. Аз почвам даскало в 8.20, 8.30 или 10.00 и свършвам винаги след 16.00.

NambyPamby
09-06-2012, 16:10
Аввв, колкото по-късно - толкова по-мръсно. ^^
Тъпкано ще си го върна, заклевам се. Въобще не ми пука, че трябвало да съм добър човек и че отмъщението не променяло нищо. Каак да не променя, бе, нали АЗ съм си направила густото. Гони се до дупка и се връща петорно, ако не и десеторно за всичката помия, която се е избълвала по-рано срещу теб. Майка им жална.
Тва е истината. Всичко друго са някви хипарски глупости за промиване на меки детски мозъчета.

ShtrudeL
09-06-2012, 16:12
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6x44if7mF1rys4czo4_250.gif

granger
09-06-2012, 17:33
Ох, чакам още братовчед ми, ще му правя и на него палачинки,днес ми е бахти палачинковия ден. Вън духа и е приятничко,излязох та си пушнах една сладка цигарка. иии ся ми е някво добре. А уж не пуша :D Ма то тва мойто не е нищо. Една малка кутия мога да я лигавя 1 седмица. :lol: добра съм.
Мусака правих пак за братовчед ми...мисля ,че съм доооооста добро момиче днес. Изчистих,оправих,ползотвор ен ден. Само с идиотите си не можах да се видя,ама има време. Ще изпатквам утре до 5 в Пловдив на кормуване.

-chick
09-06-2012, 18:14
нещо главата ме боли. абе шибано ми е. ама си изкарахме якооо ^^ .. даноданоднаодаададоадноад надоданода да стане това за петък/събота <333333333 авввввввв

ShtrudeL
09-06-2012, 19:29
така
http://25.media.tumblr.com/tumblr_luoyyfTusS1r6aoq4o1_500.gif
+
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6x44if7mF1rys4czo1_250.gif

-chick
09-06-2012, 19:53
легнах си, ама станах ;д ту ми се спи , ту не ми се спи. а утре ще става рано и знам,че ако не си легна сега, ще ми се спи мн .. ама пък не ми се спи

draid
09-06-2012, 19:57
Ако скуката не ме убие, със сигурност ще го стори досадата.

btw щрудел, не знам защо ама тая котка ме радва :D

-chick
09-06-2012, 19:59
тъпо ми е .

xoxi
09-06-2012, 21:29
С котката сме се разгонили нещо, ама и двете си мъркаме самотни тук.
Ау как не ми се чакааааа.... амалелеееее.
Издивявам.
http://data.whicdn.com/images/27826820/tumblr_m3e750g6NN1qmowaco1_500_large.gif

unbreakabl3
09-06-2012, 21:56
И аз попринцип се радвам на малките неща, но в момента се чувствам като емоционален инвалид... а даже съм по-малка от теб. :D

Минах такъв период преди не много време. :( За сметка на това сега съм дори прекалено емоционална.

Уф, гадно ми е. Не точно гадно, ами някакво... чудно. Добре, защо го прави. При положение, че 99.99% съм сигурна, че ме харесва по някакъв негов си начин, защо не ми пише тези дни.. Как очаква да я караме само на случайни срещи на улицата.., които междудругото странно се увеличиха в последно време.. ха-ха. :D И защо всички ми казват да не се занимавам с него, така само ме карат да го искам повече.. Какво като е “отнесен“ и срамежлив.. И аз бях такава преди няколко години. Чудя се дали аз да му пиша, ама имам някакво чувство, че ще му се натрапя и ще си намери извинение да излезе от Фейса (щото и аз бих го направила в онзи „срамежлив“ период, колкото и да харесвам някого, от страх да не объркам нещо). Добре, мисля да му дам време до неделя и, ако не предприеме нещо, аз ще си опитам късмета. 8-)

jghgh
09-06-2012, 21:59
м : /

DragonLady
09-06-2012, 22:01
Изморена физически, но пълна с енергия емоционално :) Винаги след такава нощ се чувствам заредена с позитивизъм и пепрудки в стомаха.

ShtrudeL
09-06-2012, 22:28
Трябва да престана да бъда такава:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9l6k48x8h1r0txp9o1_500.gif
защото непрекъснато се разочаровам без да искам и се натъжавам..
Опитвам се всячески да приема някои неща, да си мисля, че са нормални, несериозни и какви ли не и вярвам, че част от тях са такива, но просто ми е тъжно.

BornToRaiseTheHell
09-06-2012, 22:33
Мамицата му, и зеленоока гад!
Целуна ме и ми размекна коленцата.. А аз толкова се бях втрещила и разтреперила, че не сколасах и да се дръпна.

JonkataK
09-06-2012, 22:55
загорел съм, а не ми се бият чекии тва е бахти смрада бе деба

NambyPamby
09-06-2012, 23:04
Глупава. Малка. Миниатюрна. Нищожна. Понякога.
Миговете, в които се отдавам изцяло, са кратки, ала и най-щастливите в живота ми.
Ако трябва да си пожелая нещо, то би било да се освободя от всякакви задръжки. За да спра да градя стени около себе си.

Blab
09-06-2012, 23:18
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9l6k48x8h1r0txp9o1_500.gif

хаха, преди малко го гледах пак:Д<3

гони ме безсъние. притеснявам се. 3.

Blab
09-06-2012, 23:21
Глупава. Малка. Миниатюрна. Нищожна. Понякога.
Миговете, в които се отдавам изцяло, са кратки, ала и най-щастливите в живота ми.
Ако трябва да си пожелая нещо, то би било да се освободя от всякакви задръжки. За да спра да градя стени около себе си.
:)
http://www.youtube.com/watch?v=YnYNlzsESD8

ForzaFelipe
09-06-2012, 23:38
Току що се сетих откога не съм имал сексуални взаимоотношения с женски индивид и...ми се доплака 8-) На 2 момичета отказах оттогава,защото не исках само секс,а връзка...да се ибаф педераса,на ти любов и връзка,стой на сухо тъпако 8-) :lol: не знам женските тука какво се оплаквате,че нямало вече момчета който търсели сериозна връзка,само секс искали...аз една като вас не мога да намеря... :lol:

Иначе,пак е 3 часа,пак слушам музика,и пак не знам утре как ще ставам...а пак съм у телевизията,имам да правя предаване,тая седмица сигурно вече аз ще го сглобявам сам :P

Anichkaxxwee
09-07-2012, 00:11
Awww ^.^
Много е готин и сладък, и мил, и всичкоо <33
Чувствам се .... Не мога да опиша тези чувства
Нямам търпение да дойде утрее

NambyPamby
09-07-2012, 00:17
http://www.youtube.com/watch?v=YnYNlzsESD8

Блаб, хич да не ме улучи. :) Точно като Джейн съм - с перфектната рокличка, перфектната косичка, всичко ми е перфектно и все се опитвам да култивирам хората около себе си, пък накрая се оказва, че умея да контролирам всичко друго, но не и себе си. И че постоянно намествам мъничките, повърхностни детайлчета и задълбавам излишно, вместо да се гмурна в дълбокото. Но съм си намерила моя Тарзан 8-) и да се надяваме, че той ще ме научи да съм по-смела.
Пак се отплеснах, ужасТ.
Ма като ме мъчи безсъние, кво да правя, м? Не мога и на Него да му звънна, щото похърква блажено, приятелките ми и те и въобще и изобщо, само аз стоя като кукувица посред нощите и бродя из форумите. 8-)

И да, определено нещата са се променили и половете тотално са си разменили ролите и докато мъжете гледат сълзливи филми, вричат се във вечна любов и искат сериозни отношения, то жените пукат яко алкохол, отдават го на разврат и изпитват покруса, когато се събудят два пъти в един и същи креват. Всеки си намира майстора обаче. Хич не ми се вярваше и аз да говоря/понасям лигавщини, докато около мен подскачат понита и ям захарен памук, ама ей на. Тресна ме като стой, та гледай. 8-)
Бтв само аз ли се чувствам отвратно само при мисълта, че съм влюбена? Да, приятно ми е с Него, прави живота ми по-хубав, грижовен е, угажда ми и е страшно красив и сексапилен, ала... Аз не съм такъв тип, бе. Не се задържам на едно място, камо ли пък с един човек. Не че ще тръгна да правя някви курвенски номера, щото тва пък съвсем не ми е в стила, но просто ме втриса при самата мисъл, че един ден ще се събудя и ще спра да съм си самодостатъчна. И ще съм толкова привързана, че няма да мога да продължа напред сама. И ще се обсебя тотално, толкова много, че дори ще ми е трудно да си поемам въздух, когато не е до мен.
Просто не ми влиза в плановете.

JuStElly
09-07-2012, 02:42
Как може един ден някой да ти казва как не може да живее без теб,а буквално на следващия да го прави без проблем.. все едно не съществуваш,все едно никога не те е имало,все едно не те вижда. Как може да си тръгнеш и той да не те последва,а след това отново да иска нещата да са както преди.. Вече ми е ясно,че не знае какво иска,но вече е твърде късно,защото знам какво искам аз.Искам него.Не мога да живея без него.. е..мога,но не искам.Чувствам се сякаш е изтръгнал сърцето ми,не,сякаш го е извадил,дълбаейки с вилица.Защо просто не ме наръга с нещо,ще боли по - малко ?! Не разбира ли,че боли ужасно много!!? Защо не мисли,преди да залъгва някого,защо не реши какво иска.. защо ми дава напразни надежди и обещания? Защо всяка негова дума,всяко негово обещание се оказва лъжа? Защо попадам все на такива? Защо се пазих толкова време да не се влюбя,не исках да се влюбвам,защото знаех че любовта боли,защо тогава направих точно това? Защо не се уча от грешките си,а ги повтарям отново и отново... Защо... толкова много въпроси,а единственият,който може да ми отговори,явно не го е грижа... поне днес.Утре може да ми каже,че ме обича,а на следващият ден да ме подмине все едно не ме познава.

П.С.: Не знам дали някой ще го прочете,но е хубаво да изкараш всичко от себе си...

LeprikonA
09-07-2012, 03:53
Окей, тоя ден започва тъпо. Сънувах два кошмара за една нощ и все бяха някакви гнусни, накрая някакъв реши да се прави на велик в 6 сутринта и да буди квартала, дано сериозно да се забие някъде и да си размаже проклетата кола!

unbreakabl3
09-07-2012, 06:40
Сънувах го. Беше се върнал, гушкаше ме и си говорехме. Беше толкова сладко. А той толкова прекрасен. Нямам търпение вече. :)

DisappointedDreamer
09-07-2012, 07:06
------

Прочетох го, окей. Много клишета и сополи. А на първия ти въпрос "Как може?", отговорът е много лесен - ако си достатъчно умен няма да пикаеш срещу вятъра.

Болна съм. Ядосаха ме рано сутринта, ама много хубаво и натрих носа. Днес свършвам късно, но пък ще ходим до библиотеката да си изберем книжки. И тест по математика имам, дано не го оплескам. А пък, утре се очертава един невероятен ден и една страхотна нощ с купон, правене на палачинки и пай, Филмов маратон и много плюскане и смях. Нямам търпение!

kalpazanka
09-07-2012, 07:16
Ма много се кефя, когато някой сульо ме събуди в почивен ден за глупости!!!!!!!

jghgh
09-07-2012, 07:21
Бтв само аз ли се чувствам отвратно само при мисълта, че съм влюбена? Да, приятно ми е с Него, прави живота ми по-хубав, грижовен е, угажда ми и е страшно красив и сексапилен, ала... Аз не съм такъв тип, бе. Не се задържам на едно място, камо ли пък с един човек. Не че ще тръгна да правя някви курвенски номера, щото тва пък съвсем не ми е в стила, но просто ме втриса при самата мисъл, че един ден ще се събудя и ще спра да съм си самодостатъчна. И ще съм толкова привързана, че няма да мога да продължа напред сама. И ще се обсебя тотално, толкова много, че дори ще ми е трудно да си поемам въздух, когато не е до мен.

Животът се случва, докато си правим планове за него.
Истината е, че никой не е господар на живота си в пълния смисъл. И мен това ме плаши, да. Сигурно защото не съм видяла нищо хубаво от любовта :D super overrated.

Ммм, добре съм аз, прекрасничко, леко в ПМС, но го контролирам доста успешно! Нищо няма да ми развали деня.

SisiStrange
09-07-2012, 07:56
Събудих се рано, поучих по Орагнична химия. Колоквиума е съвсем скоро... Тая вечер ще съм си с него и бог знае какво ще правим цяла нощ. 8-) А утре зоопарк. :):) Хубаво ми е.

Colouring
09-07-2012, 08:31
Оф, тъпо ми е някак. Имам чувството, че живея все с едно и също настроение от месеци, преди това пак ми се е случвало. Гадно е като няма никакво развитие. Не че изобщо очаквам някакво, ама надеждата умирала последна, казват. Как искам да дойде някой и да ми промени погледа над нещата като цяло. Монотонно. Тъпо.
И си забранявам да говоря за него, ама не мога. Не си заслужава, обаче така съм се вкопчила в нещата, че не мога просто да ги пусна. Пристрастила съм се към вътрешната.. мъка(? не точно) и сякаш чувствата ми са ме обсебили. Вече не ми се играе скрито (ако взе още на отсрещната страна седи някой). Просто ми писва да предприемам мислени ходове, да измислям теории и пътища, които не виждат бял свят, но все пак си затормозявам главата, въпреки че не знам дали играчът съм само аз или и той е от другата страна и ме чака да направя поредния ход, който бива видян само от нас двамата.

ЕДИТ: Поне си пия горещо кафе, ПЪК!

bloodyF
09-07-2012, 08:49
значиии снощи беше мазало
запознах се с един куп народ, оня дъртият ме отряза, и по-добре
ии беше страхотно <3
не знам в какви взаимоотношения сме сега,ще изчакам и ще видя
но засега гледам да не се привързвам много,щото може и да се окаже нищо..нда

Зайче..
09-07-2012, 08:58
<3

unbreakabl3
09-07-2012, 09:26
Уф. Минаваш през мен като вятър.. И ми объркваш мислите съвсем. Това е безумно! Но знам, че няма да ми мине скоро. Поне не, докато не знам, че съм направила и видяла всичко възможно. Пък ме е страх да не го уплаша. :( Хич не е здравословно момче да е срамежливо. :D

anonymous708973
09-07-2012, 10:23
Тамън си мислех, че имам идея... не просто идея, а план за бъдещето си, а сега половината от него (при това половината, която ми е по на сърце) се сгромолясва. Криво ми е.

-chick
09-07-2012, 11:41
днеска,поне за сега, не ми е ден

NambyPamby
09-07-2012, 13:00
Болна съм, откачам. Носът ми не иска да се отпушва, температури, шитни... Дори след епичен махмурлук не съм имала такова желание да умра, както сега. Много мразя да съм болна, многомногомного. Отивам пак да се тръшвам в кревата и да чакам да дойдат по-добри времена.

DisappointedDreamer
09-07-2012, 13:14
^И азе съм така.

Скапано ми е.

едит: за сметка на това, теста по математика мина перфектно 8-) щастлива съм

draid
09-07-2012, 13:19
Заспивам....

bloodyF
09-07-2012, 13:33
http://media.tumblr.com/tumblr_m9paa08aHn1rstddl.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_m96p8uqB4M1rvw5pd.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_m9uowmIZ5u1rsw1yf.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_m9syb878Ob1rt0s9h.gif

такова ми е хихих

*и малко позаспало след тежката вечер, като хапна ще полегна :д

RainBerry
09-07-2012, 13:40
Ъгх.. познато. Не е чак толкова "отвратна" мисълта за това вече, но.. чувствам се слаба, зависима и .. никаква, а мразя да е така, да имам нужда от нещо, за да се чувствам добре. От своя страна всичко си е прекрасно, чувствам се щастлива, но когато се стигне до момент на размисъл над това какво се случва с мен, всичко ми се губи. Свикнала съм сама.

Някакво нервно ми е от няколко дена насам, безпричинно. Дразни ме всяко малко нещо, чудя се на кого и как да си го изкарам, ужасно е. Искам, ако можех, да се нарева едно хубаво, но самата мисъл ми е някак глупава, ей така да си рева от нищото. Отделно, осъзнавам, че това са последните ми спокойни дни преди училище, но вместо да си ги изкарам някак по-свободно и хубаво, аз забивам вкъщи, тъпея, гледам филми, които даже не знам защо ги гледам и очаквам от някъде да ми падне камък на главата, та да се съвзема. Приятели - мне, не ги ща. Досадни са ми на моменти, не искам да излизам и да споделям, всъщност, като споделя ми олеква, но.. само ми повтарят как ме разбират, а не е така.. А момичето, което действително ме разбира, ако тръгна да и обяснявам моите филми, ще се дотътри от Пловдив до вкъщи да ме заблъска (не, няма да го направи.. ), по-скоро ще ми се разбучи, че се филмирам твърде много, ау, как я мразя тая дума.... Ох, объркано ми е, полудявам, изперквам и аз не знам.. Някакво филмирано тъпо и скучно ми е. Ъгх. >.<

Sh@d0w
09-07-2012, 14:05
Чакам я да ми звънне. И да я посрещна. Цяла вечер ще сме си заедно. И утре също.

Хубаво ми е и щастливо :)

balu4ka
09-07-2012, 15:07
Скучно,оттегчено и напрегнато..
Поне днес се случи нещо ,което ме зарадва истински от месец,два.Липсваше ми дори и това,разговорът...
Сега остава да чакам,надеждата казват "последна умирала".Имам нужда от това,да усетя топлината отново.
Пък ще видим.

Зайче..
09-07-2012, 16:01
не мога да повярвам колко неблагодарни хора съществуват ;о

Wednesday666
09-07-2012, 16:10
Празна. Тотално празна.
Като някъв свободен електрон.
По-скоро неутрон. И аз не знам какво.

И за капак очаквам детонация скоро. Ще изгърми някой, и то много стабилно.

Само той ме държи на земята. Радвам се, че го имам.

DisappointedDreamer
09-07-2012, 16:58
Хубаво миииии еееее!
Днес теста мина супер, даскало беше супер. После излязохме, папкахме, видяхме пишленцето на някакъв чичка, който ни поливаше с водица, иииии утре ще е страхотен ден! :) :):)

Болничка съм обаче :(

ForzaFelipe
09-07-2012, 17:26
Пфф да бегам да си правя вечеря че...трябва да ям 8-)

ShtrudeL
09-07-2012, 17:33
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9y163tOmY1r47m69o1_500.gif

Al3ksandra
09-07-2012, 18:51
Добре.. но си давам сметка за много неща от живота. И ЕДНО много важно НЕ трябва да се отчАЙВАш и предаваш за нищо на света.. Все пак всеки има проблеми.. няма на земята човек без проблеми.. =) Така че горе главата.. И още нещо разбрах какво му липсва и какво трябва да добавя.. от себе си :) И..да :D Oще се кефя на новия си часовник :smile:

unbreakabl3
09-07-2012, 19:13
Мисията невъзможна.. :/
Имам всичко, което искам и трябваше да съм на крилете на щастието и любовта (допреди една седмица бих се чувствала на седмото небе при настоящите условия), ама не.. Винаги трябва да искам точно това, което нямам.
Купих си огромен шоколад, ще си взема огромна кола и ще ям и пия до пръсване! Хич не ми пука, че съм на диета от кола..! Тъпо ми е. И разбрах, че единственият, който можеше да ми оправя настроението (и съответно да го разваля) само преди седмица, сега вече не е способен просто или поне не дотам. Съвсем съм отчаяна. Каква е тази постоянна мания за предизвикателства и за силни усещания... И защо, като усетя, че мога да имам някого, без значение колко ми е хубаво с него, ми става почти безинтересен и се насочвам към непревзети върхове... :/ Не мога ли просто да бъда щастлива, без постоянно да се чудя как да си вгорча живота..

dream1707
09-07-2012, 19:29
Боряна казала това, Боряна направила онова... леле хората колко си измислят не е истина :D

И все пак съм щастлива .. утре ще си видя момчето и ще си го гушкам много .. ще сме цялата вечер заедно, сами, както никога ^

BornToRaiseTheHell
09-07-2012, 19:54
Майната му.
Втръсна ми. За 2 месеца, три пъти ми каза, че не иска да е с мен. За да му спестя усилията, просто ще си врътна дупето утре и дотук.

jghgh
09-07-2012, 20:49
чейс енд стейтъс - най-хубавото нещо от деня.

ShtrudeL
09-07-2012, 21:16
Абе яде ми се пиле с ориз бе! Ама хубав! Без лук.
хммммммммм!

unbreakabl3
09-07-2012, 23:01
Оле, ба*ти.. Не мога да повярвам в каква депресия бях преди един час и в каква еуфория съм в момента. Най-накрая срамежливото момче преодоля срама си. АМА И АЗ СЪМ ЕДНА! Ама кво да направя... от колко време го чакам. :D

NambyPamby
09-08-2012, 00:26
Самотно. Като море и бряг сме - колкото повече се привързвам и го... заобичвам, толкова повече ми бяга и се дърпа. Такова усещане имам поне.
Не се чувствам обичана. Имам чувството, че не се и грижи достатъчно за мен. Не се чувствам закриляна.
Тъпо ми е.
Дано не съм права и е просто няква фаза тва, породена от високата температура и 16-те часа сън.

antineutral
09-08-2012, 00:45
спокойно ми е :)

LeprikonA
09-08-2012, 07:07
Отпочинала, наспала, не може да бъде просто. :Д

Glamour92
09-08-2012, 07:16
Измъчва ме тежък ПМС ... по-добре да не описвам усещания,и без това ще прозвучат кахърно и вместо да ми олекне от споделеното,ще се сдухам още повече...тъй е с ПМСите.

http://www.youtube.com/watch?v=Bj2p_v_FfJ8
и тия натрапчиви съновидения ...
.................................................. .........
Мисля да пробвам с един 'жогинг,пък каквото стане.

Colouring
09-08-2012, 07:42
It's a brand new day!

werii
09-08-2012, 09:00
никак.

DisappointedDreamer
09-08-2012, 10:36
Направих таратор, спагети с köttbollar. Почистих, измих чиниите. След малко ще се омитам с моите приятелки. Очертава се много плюскане, пиене, купон ииии филми! :):):) Щастливо ми е.

LadyDi
09-08-2012, 10:41
аз пък мисля да поспя и после да се развъртя с прахосмукачката :lol:

Al3ksandra
09-08-2012, 10:50
ъъххх..поредния ден.. не не е пореден.. ми готин .. най сетне отново с момчето ми.. за което знам че сме един за друг.. странно защо сутринта бях адски ядосана.. ама АДСКИ.. едва ми мина.. Имам нужда да ме гушне.. и да идем на някое непознато различно място.. не обичам сивото ежедневие.. чакам да се събуди.. мисля че има нужда от няккаква изненада.. добре че не му дадох и тази тема че ще прочете за изненадата и ще ме измъчва после :D иначе се чувствам неопределено.. чакам да се случат някой неща и така ...

Зайче..
09-08-2012, 11:05

така...

NambyPamby
09-08-2012, 13:21
Продължава да ми е все така объркано и досадно. Ясно ми е, че Той не ми е виновен, че премислям ситуацията от всички възможни ъгли, набивам си филмите и после го обвинявам за неща, които дори още не е извършил, обаче... Обаче.
Пак съм зла и пак си го изкарвам на него, ама му нямам доверие, бе. Грам! Колкото повече започва да ми лежи на сърцето, толкова повече се съмнявам в него.
Пък като си помисля, че настоящата ми връзка страда заради олигофрена от миналото...

kalpazanka
09-08-2012, 13:28
Вече трети ден продължавам да искам да му извия врата като на пиле!

Colouring
09-08-2012, 14:10
По късно мисля да излизам, ама не ми се излиза. Всъщност, излиза ми се, ама не знам дали точно с тия хора. Ох!

SisiStrange
09-08-2012, 14:19
Снощи беше страшно хубаво. <3<3 И днес също! Зоопаркът беше пълен с народ. :Д Но все пак се доредих да пощракам животинчовци де. :):)

Ето, ако на някой му се гледа:

Лоша баба меца (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/391759_3725604135463_990779757_n.jpg)
Още по-лоша баба меца. (https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/392047_3725605375494_944136686_n.jpg)
Knock Out! (https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/391726_3725607135538_907692865_n.jpg)
С глава под водата.:Д (https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/558167_3725615135738_1821095853_n.jpg)
Бял красавец (https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/297702_3725616855781_962993809_n.jpg)
Уааа! (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/304360_3725618295817_1582068345_n.jpg)
Да се почешем. (https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/644378_3725619455846_319218382_n.jpg)
Рогатковци. (https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/305001_3725622655926_1096253623_n.jpg)
Дупе на зебра (https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/281949_3725623335943_1792836613_n.jpg)
Слонче (https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/529990_3725624575974_2105458194_n.jpg)
Тук ми изглеждаше много самотен (https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/320279_3725625015985_195351099_n.jpg)
Питон (https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/422613_3725634336218_584919518_n.jpg)
Най-най-сладкото същество на света (заедно с червените панди) = фретка (https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/561086_3725637096287_115527279_n.jpg)
Тук се надява да я взема с мен (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/538854_3725638016310_447785335_n.jpg)

Има още доста снимки, но ме мързи да качвам, а и заради стъклата и осветлението в някои терариуми не се получиха достатъчно ясни.

balu4ka
09-08-2012, 14:22
Имам някво кофти предчувствие,не ми е спокойно..Иска ми се ,нещата да се подредят,ако откажe ще е мега тъпото...
Ще излизам по-късно,но нямам никакво желание.Нетърпеливо ми е ,а аз просто седя и чакам..
http://www.youtube.com/watch?v=bREaO0CXc0s&feature=relmfu

TrueStory
09-08-2012, 14:33
Тук се надява да я взема с мен (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/538854_3725638016310_447785335_n.jpg)

Ааа вярно са много сладки тия животинки!
Иначе на мен цял ден ми е лошо и поспаливо....не мога да се вдигна от дивана :(

SisiStrange
09-08-2012, 14:42
^ Уникално милички са. <3 И игриви. :):)

jghgh
09-08-2012, 16:12
по-хубави са червените панди...

искам... :3 :3 :3

~The Smile~
09-08-2012, 16:17
о,аз се чувствам супер сегаа

Sh@d0w
09-08-2012, 16:30
Някакво супер щастливо и влюбено ми е ^^

Тя има гооооляма заслуга за това. Хах липсва ми вече...

antineutral
09-08-2012, 17:12
някак осиротяло...

marilyn
09-08-2012, 17:53
Доебало ми се е. Много. Толкова време на сухо не е добра идея. Мъка е. Не мога да мисля за друго.

ShtrudeL
09-08-2012, 19:07
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m96u1lKgmF1rpp4eco1_500.gif

NambyPamby
09-08-2012, 19:20
Боли ме главицата, от много мислене ще да е.
Искам само да ме гушне и да ми побърбори, веднага ще ми стане по-добре.

Wednesday666
09-08-2012, 19:42
И аз не знам какво ми е. За нищо не мисля.
И по-добре. Не съм се натоварила с ничии проблеми.
Майната им. Добре ми е :).

jghgh
09-08-2012, 19:52
дори не мога да изрека това, което искам.. абсурдно е.

SisiStrange
09-08-2012, 20:21
Когато сме били дълго заедно... и сме си изкарали прекрасно, и след това не сме заедно, ми е много трудно да свикна с усещането, че на сутринта няма да е до мен.

unbreakabl3
09-08-2012, 20:25
Лелеее.. Какво направих! Излизах със срамежливото момче. :D Много беше хубаво и съвсем случайно и непланирано.. :D

Blab
09-08-2012, 20:34
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m96u1lKgmF1rpp4eco1_500.gif
и аз съм ариелски настроена)
http://media.tumblr.com/tumblr_ma1hf7HH6m1ruk86k.gif
прибирам се

Cloud9
09-08-2012, 20:47
Притеснено ми е. Не ме напуска усещането,че нещо лошо ще стане..... Мразя такива моменти. Как да заспи после човек. Добре че го има Family guy

http://24.media.tumblr.com/tumblr_loukucORvt1qm6lezo1_500.gif

NambyPamby
09-08-2012, 22:33
Грррр! Липсва ми и то много. За утре съм намислила да му направя изненада. вЕрно, че не е кой знае какво, ама пък надали го очаква, щото ме има за някаква несериозна. 8-)

DragonLady
09-08-2012, 22:52
Когато сме били дълго заедно... и сме си изкарали прекрасно, и след това не сме заедно, ми е много трудно да свикна с усещането, че на сутринта няма да е до мен.

Познато до болка ... Първите 2-3 дни са влудяващи, буквално ...
Иначе съм добре, щастливо ми е :) Днес малко съгреших позволявайки си половин биричка с картофките със сирене ама ... слабост човешка, какво да се прави :D ( не съм на диета, никога не съм била, просто от бирата гледам да се ограничавам ). Видях в магазина до тях 2 шоколада милка за 2,40 и май утре ще се възползваме от промоцията :D

kuklichka_bg
09-08-2012, 23:11
Изморена, мина и последната ми смяна.Сега най-сетне малко почивка..4 дена на моренце :))

unbreakabl3
09-09-2012, 00:27
Много ми е странно.. Хем ми е хубаво, хем ме е страх. Някои неща у него не ми харесват. Почнах да се колебая какво иска от мен...

Зайче..
09-09-2012, 00:45
чувствам се като рожденничка ^^
най-после ^^

ForzaFelipe
09-09-2012, 00:58
чувствам се като рожденничка ^^
най-после ^^

ЧеРеДе :)

Пак ме прецакаха,ама нищо свикнал съм,чакам да ми излезе цялата информация за едни глупости и се лягам.Утре трябва да си направя списък на проблемите на колицата,че ще влиза в бокса.Пак пари..И кратката ми афера приключи...значи отново съм сам,а от понеделник ще съм за известно време и без кола...най-самотния самотник 8-)

unbreakabl3
09-09-2012, 01:19
Не знам как го правя. Имам чувството, че не бива.. Но те май сами се навиват.. :X А аз се чувствам виновна.

RainBerry
09-09-2012, 01:22
ЧРД, Зайче ;D
До преди малко бях забила в tumblr да гледам gif-чета и глупости.. ама някакво много хубаво изразяват всичко, нда..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9ythivjjv1rddxspo1_500.gif

TheDevilInMe
09-09-2012, 05:00
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m970fzxRpD1r910p2o1_100.gif Ето така...

balu4ka
09-09-2012, 06:52
Хъх,заблудена , надеждата последна умирала.Е,умря...
Понякога отговорът е по-страшен от въпроса.Депресия ,чакай ме..

NambyPamby
09-09-2012, 07:29
Яя, по-ведро. ))

Успях да се наспя и станах с бодра крачка от леглото, което ми се случва за първи път от доста време насам. Пих отвратително кафе и аха да се размрънкам, обаче после му чух гласчето и се кротнах. 8-) Ще поразцъкам още малко, докато се разсъня и после отивам по задачки. Пък вечерта съм с него. )))

LeprikonA
09-09-2012, 07:39
Спокойно уж. Денят ми утре ще бъде малко обикаляне насам-натам-нагоре-надолу-по стълбите, ама уж ще се видим с моя, нищо че ще висим в общината през по-голямата част от времето. А днес нищо особено, чакам да се прибера вкъщи.

Colouring
09-09-2012, 07:41
Събудих се, станах, пих кафе и сега се чудя какво да правя. Към обяд ще взема да превеждам/чета, че вчера пропуснах, пък искам да си махна това задължение от главата колкото се може по-скоро. Вечерта вероятно ще излизам.
А иначе трябва и да се подготвя за вторника - да видя дали ми трябва да си купувам нещо, ама сигурно утре ще се занимавам с това.

TheBeliever
09-09-2012, 08:27
Not sure if he's really that annoying
or it's just my PMS...

Дразни ме всичко и всички.

Зайче..
09-09-2012, 08:43
RainBerry ForzaFelipe благодаряя :)))

а иначе - супер се чувствам, снощи си прекарах невероятно. това беше най-хубавия ми рожден ден :)

anonymous708973
09-09-2012, 08:47
Not sure if he's really that annoying
or it's just my PMS...

Дразни ме всичко и всички.

ПМС-то е.
Последния път моето човече едвам се спаси. :д

Гадно ми е. Мислех, че имам план, оказва се, че нямам. Искам да си изработя нов и да го следвам. Така ще имам надежда, че правя всичко по силите си, за да спася положението.
Криво ми е и никой не може да ми помогне.

SilverBrilliance
09-09-2012, 08:58
Вече се чувствам толкова тъпо от цялата ситуация, че съм изпаднала с състоянието да не ми се говори дори ... а това при мен обикновено не е на добре.
Просто не знам какво повече да кажа :Х

Violenza
09-09-2012, 09:02
В момента ми е скучничко, нямам какво да върша. Иначе ми е криво и притеснено за някои неща. Дано всичко се нареди.

SisiStrange
09-09-2012, 09:07
Станах много късно. Не съм се чувала с никакви приятелки. Гузно ми е, същевременно въпреки спането ми е леко уморено, ама така е като не си навивам часовник. Винаги съм действала в пъти по-добре, ако съм спала по-малко от 9 часа. Сега... ще седна сигурно да уча по химия. Той ми липсва особено много.

DarkTemplar
09-09-2012, 09:17
ЧРД Зайче, да пораснеш голяма и да се забавляваш много. :)

Напрегнато ми е за утре, но се надявам да се справя. Взема ли го, се самообожествявам.

xoxi
09-09-2012, 09:22
Тези внезапни промени в ежедневието май не ми се отразяват много добре.
Въпреки това съм щастлива, че всичко това се случва. Може би ще имам нужда от известно време да свикна, но после всичко ще се нареди както трябва.

Зайче..
09-09-2012, 09:23
ЧРД Зайче, да пораснеш голяма и да се забавляваш много. :)

благодаря :))

SisiStrange
09-09-2012, 09:24
^ Я, имаш Рожден ден? :): Да си жива и здрава, много щастлива, тази година да има повече усмивки от предната и да постигнеш всичко, което искаш. :)

Зайче..
09-09-2012, 09:42
Сиси благодаря тии :-)

едит: ай да не спамя само 8-)
още по-щастлива съм, защото най-добрата ми приятелка, която сега живее в Ямбол в момента е в Бургас и ще успеем и с нея да се видим, а не се бяхме виждали от началото на лятото. ^^ <3

granger
09-09-2012, 10:17
Тези 3 дни , в които братовчед и беше тук ми бяха колкото забавни,толкова и изтощаващи. Беше готино в Петък , гледахме мача в компания и викахме като лудите на стадиона. Беше яко. Излизания напред назад и прибиране по малките часове, недоспиване(което си е редовно при мен ). Ама вчера се разглобих. От 10 до 16 часа бяхме у баба да и помагаме с дървата. Братчеда цепи, аз нося и подреждам, след тва се прибрахме изкъпахме се и излязохме. Бар...разходка...бар и се прибрахме ...тая сутрин по някое време, а аз съм схваната брутално. От задника до врата включително всичко ме боли.
Станах тая сутрин и поне имаше закуска, пийнах си кафе. После ще почета. Като между другото почистих оттук,оттам и сега мисля да хапна пак...че ми стърже нещо. Имам нужда от релакс...ще си почета после.
ХУБАВ ДЕН ВИ ЖЕЛАЯЯЯ.

unbreakabl3
09-09-2012, 10:34
Денят започна „блестящо“... Защо ли ми трябваше да ставам...

Cloud9
09-09-2012, 10:40
Напрежениееееееееееееееее еееееееееееее!!!!!!! Н есе издържа! Да мине тоя тъп утрешен ден най-накрая и да се разкарат тия ужаси от главата ми! Надушвам провал!

BornToRaiseTheHell
09-09-2012, 10:46
Защо,защо,защо,защо, ЗАЩООО?... Откачам без него

nepowtorima
09-09-2012, 11:17
Неска явно ще съм супер умрелия садер :/
Еми.. то след всичко тва и след всичко, което хората говорят накрая ще им се получи тва, което на мен няма да ми се получи....
Ще се радват, апък ние ще страдаме... Не трябва да имаш доверие на никой...
Ебахти чудото.... :@

klimatronik
09-09-2012, 11:21
ЧУВСТВАММ СЕ МЪРТЪВВ!!
И ще се караме скоро с някой от модераторите тук! Имам големи подозрения към калпазанка!

Sisito941
09-09-2012, 11:28
Болна съм...... :@@@

-chick
09-09-2012, 11:46
ох .. малко ми се оправи настроението. ама ще го бия тоя моя. как може да е такъв =_= .. ох,ама как го прави това .. изкарва ме извън нервиииииииииииииииииииии ииииииииии,а пък в същото време само да ми каже една мила дума и се разтапям. блях.

.. наистина не бях виждала и срещала по-неграмотен .. уауууууууу. ужас

до сега гледах телевизия и по-скоро Станция Нова. Говореха зааа "Кога да говорим за секса с ддецата си ". Е,не мога да повярвам какво е поколението след нас .. Само какви неща чух :д. Нещото, което много ме изуми беше това, което излезна от устата на една мадама:" Много мои приятелки имам деца, които докато са в градинката примерно отиват при майките си (ако са момчета) и им казват"Мамо,айде да се целуваме като тия от филма" WTF

werii
09-09-2012, 11:52
объркана, изморена и още куп синоними на тези думи...

-chick
09-09-2012, 12:13
ааааааааааа как обичам изведнъж да изчезвам от всякъдеее ^^^^^^^^^^

bloodyF
09-09-2012, 12:18
имам нужда да ям като за начало
после да измисля кво да правя с него
и после да откача
довечера дано излезем,че ми се плаче вече

-chick
09-09-2012, 12:25
не ми пукаааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааа

PullMeCloser
09-09-2012, 12:46
Нетърпелива, щастлива. Нямам търпение да дойде утре <3

fizzyg
09-09-2012, 13:02
Уфф,преядох с 3 палачинки. Сама си ги направих,за първи път! ^^
Иначе много ми се излиза. Трябва да си взема душ.
П.С: първите палачинки станаха много хубави,а накрая нещо се скъсаха..и си ги изядох 8-)

RainBerry
09-09-2012, 13:31
Подути лимфни възли, не мога да ям/пия + температура, как да се чувствам.. перфектно.
>.<

ShtrudeL
09-09-2012, 14:59
ewww току що разбрах, че мойта дружка ще спи вкъщи, че иначе няма къде, т.е. няма да съм самичко таЗ вечер. <3

Sh@d0w
09-09-2012, 15:00
Well... толкова бързо минаха тия 4 дена почивка. Въобще не ми се ходи утре на работа, искам пак с нея като вчера...

jghgh
09-09-2012, 15:29
hey i just met you and this is crazy
but here's my number, so call me maybe : D
^адски тъпата песен, ама ми се завъртя в главата...

леле, пътувах ужасно... пребих се от път и пристигнах в 14:30 вкъщи и досега съм спала....
aghr

Wednesday666
09-09-2012, 15:33
Утре .. Чакам го този ден от 2 месеца. Тъпи два месеца.
Вече тъкмо бях решила, че ще откача иии то взе, че стана.
Щастлива съм, поне за момента.
Щот винаги се намира някой да ми скапе настроението.

DisappointedDreamer
09-09-2012, 16:32
Ох, големи тинтири минтири бяха :lol:

Болна съм.

shmatarok
09-09-2012, 16:44
Най-най-сладкото същество на света (заедно с червените панди) = фретка (https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/561086_3725637096287_115527279_n.jpg)

awwwww <3

Толкова облекчена се чувствам, камък ми падна от сърцето. Повече никога няма да стъпя там обаче. Дори моята психика може да се разклати. :? Толкова ми е свободно, чувствам се точно като птичка, излетяла от кафеза. :) Сега вече съм само аз, всичко, което правя, ще отива за мен.
Хубаво ми е. Най-накрая независима.

Имам намерението след 4 месеца да се върна напълно друг човек във всяко отношение. Ще се постарая.

DisappointedDreamer
09-09-2012, 17:48
Не мога да дишам.
Утре май ще се седи вкъщи. Ебати ужаса.

А Л И С А
09-09-2012, 18:24
По-отвратително не съм се чувствала никога! Даваш всичко за един човек повече от 3 години и накрая получаваш едно "Майната ти!". Аз сама съм си виновна, раздадох се на 110% за този човек, а той ме захвърля като някъв боклук. Майната му на него, ще го забравя, ще го оставя. Нека си живее мизерния животец с някоя посредствена кукла, която ще е точно такава каквото той я иска.

-chick
09-09-2012, 18:44
имам чувството,че нещата вече не са толкова детски .. сякаш са по-сериозни .. не сме някакви деца. Харесва ми

LeprikonA
09-09-2012, 19:01
Този филм ми е в главата нон-стоп. Гледах го два пъти вече. Мога и още май.

Gogo-G
09-09-2012, 19:24
Супер ден пълен с енергия беше тренирах после малко разходих кучето и така много хубаво ..

xoxi
09-09-2012, 19:48
Онова хубавото чувство взе да ми се губи нещо.
Скоро започваме училище, а по същото време той заминава.
Един много близък човек също замина скоро и няма да го виждам в близките няколко месеца.
Най-добрият ми приятел СЪЩО заминава след 2 дни.
Все още не съм оздравяла на 100%...
Все негативни неща виждам в момента.

BornToRaiseTheHell
09-09-2012, 20:17
Зарязана.
Перфектно.. Искам да си го върна и да го удуша едновременно..

ForzaFelipe
09-09-2012, 20:17
;( Алоне...много алоне :(

NambyPamby
09-09-2012, 20:57
Искам повече време за нас двамата.
Писна ми нон-стоп да се съобразявам и да се радвам на някви откраднати 2-3 часа с Него. Дразнещо е, побърквам се.
Повече говорим по телефоните, отколкото време прекарваме заедно.
И няма изгледи да става по-добре, напротив. Той, колкото ангажименти има, сега покрай работата ще станат двойно повече, моето време също ще се уплътни до степен на пръсване и хич не виждам кога ще успяваме да се вместим взаимно в графиците си по начин, който да е удволетворяващ и за двамата. То тогава пък съвсем ще е "крадена любов е половин живот", щото надали ще имаме повече от час-два свободни. Уф.

Sh@d0w
09-10-2012, 03:33
^Абсолютно същото е и тук, въпреки че с нея успяваме покрай уикендите да сме си заедно по цял ден. Но това ще се промени сигурно като тръгне на университет :(

Пф наистина искам малко повече свободно време, просто да правим нещо двамата, това лято заради новата ми работа не можах да си взема отпуск, мина толкова бързо. Липсва ми. Много. Точно сега...

След 30 мин тръгвам на работа, днес се събудих рано, но поне не ми се спи. Очертава се един дълъг и скучен понеделник, дано мине по - бързо.

Лек ден на всички.

Wednesday666
09-10-2012, 04:42
Добре. Почти съм готова, само малко довършителни процедури по косата и изчезвам.
Пожелавам си успех.
Както и на моята душичка, но все пак съм сигурна, че ще вземе изпита.

xoxi
09-10-2012, 05:18
Станах не по собствено желание и съм готова да убивам, за да се върна обратно в леглото.
Спи ми се болезнено много, но нямааа...
Днес точно съм си сама цял ден. Още от сега правя планове за един филмов маратон цял ден. Хладилникът ми е пълен, денят се очертава да е приятен.
Въпреки, че се събудих по възможно най-отвратителния начин, все пак станах с усмивка. А това, вярвам, е добър знак.

~The Smile~
09-10-2012, 05:44
Хаха!!! Добро утро!! Ами...малко съм напрегната още от сутринта! Защото днес ще ходя на очен лекар и малко се притеснявам...

DisappointedDreamer
09-10-2012, 06:13
Имам чувството че ще си изкашлям органите.

TheBeliever
09-10-2012, 06:36
Сезонът свърши за мен. Толкова ще ми липсват...

Вместо да съм щастлива, че ще се видя със семейството, те ми убиват всякакво желание с мрънкането си и вечните претенции. Аз ли съм виновна, че не си е погледнала календара? Няма да си променям плановете заради нейната разсеяност.

anonymous708973
09-10-2012, 06:55
Най-накрая вкъщи изглежда нормално, а не като Хирошима и Нагазаки, взети заедно.
И най-накрая няма родителско тяло, което да влачи мебели/крещи/ядосва се/чете лекции/командори. Йес бе.

Много натоварена програма ще имам днес, временце само за мен. Трябва да отида до училище, да видя кога ни викат; да си направя някои спа процедури; да си сглобя компютъра.... сама, видиш ли. Някое филмче да гледам... после да се видя и с нея, да ми каже как й е минал изпитът, че ми е притеснено.

Colouring
09-10-2012, 08:02
Стаята ми е в ужасно състояние, а трябва да я почистя. Уф, днеска сутринта бях обещала на майка да излезнем и ме събуди, за да ме пита кога да ме чака, ама няма да стане. Утре вероятно, освен ако не замина.
Ей сега видях нещо, което (малко) ми повлия негативно, гадничко ми стана, ама се опитвам да загърбя всичко. Да върви на майната си, не ме интересува *старае се да звучи убедително*.

balu4ka
09-10-2012, 08:26
Не можах и да спя,страхотно.Само лайна на главата ми ,няма оправия.Това лято мина супер бързо,чувствам носталгия.А най-кофтито е ,че е едно от най-самотните и отвратителни ,които съм имала.Поне успях до морето да стигна,там беше различно.Нямам желание за нищо,просто да си легна и да гледам тавана,ама ако можех и да не мисля...

Violenza
09-10-2012, 08:37
Нещо не ми е много добре днес, дано да не се разболявам.

PullMeCloser
09-10-2012, 08:43
Успях да се наспя частично, добре съм. Супер облекчена, доволна, не знам как ще изкарам още 3 часа, дано минават бързо!

NambyPamby
09-10-2012, 09:00
Баси неадекватния разговор проведох по телефона за събуждане. Паак се успах и пак нищо няма да мога да свърша днес, ама майната му. Ще си изпия кафето първо на спокойствие и ще закуско-обядвам, после душче и отивам по магазините. Те са до 19-20, кво ги бърка продавачите дали ще отида в 10 сутринта или в 16. Много неща искам да си взема и мисля да си направя едно списъче. Надявам се да си намеря нещо симпатично, щото и да не намеря, няма да обикалям целия град за два парцала. Поетапно ще е, днес е по-скоро ден за оглед, пък ако се върна с пълни торбички - щастие неземно.
Трябва да ходя да си пускам изследвания и затова ме е яд всъщност, че станах по обяд, ала и утре е ден. И без това пенсионерската бригада окупира здраво кабинетите и лабораториите в началото и в края на работната седмица, като закон е.

unbreakabl3
09-10-2012, 09:18
Май сгафих.. :/

myHeartIsOnlyForYou
09-10-2012, 09:32
Добрее съм..Какво става със зъбите ми - болят ме няколко, но съвсем слабо, странно е..Не ми се ходи на зъболекар :(

jghgh
09-10-2012, 10:10
Reminder - да не си гледам дневните/седмичните/каквито и да е други хороскопи. Ако са негативни, само се свивам от страх да очаквам най-лошото (от себе си). И Алена просто мрази раците. Мрази ни. Винаги пише насрани хороскопи, ще я ... в лудата лелка.

Иначеее, добре ми е, дам, добре ми е!

Sh@d0w
09-10-2012, 10:37
Бахти тъпото....

DisappointedDreamer
09-10-2012, 10:39
Не мога да дишам. Все едно някой е седнал върху гърдите ми. Пф.
Всички са болни. Даскало е окей. Днеска май ще се ходи с едно момченце на кино, 'щото само го режа тея дни, и той се цупи.
Блях, спи ми се.
мразя да съм болна.

DarkTemplar
09-10-2012, 11:56
5-ца, Like a BOSS. 8)

Останаха още някои ангажименти в унито.

Al3ksandra
09-10-2012, 12:07
Добре. Видях си се с момчето ми..и сега голямото чакане до другата седмица.. Поне почивните дни се помотахме.. ядох си от вкусния сладолед.. за който умирам направо :D:D:D Кво друго.. чувствам се свежарски и си драскам постове из форума ;) И такаааа... :-)

Cloud9
09-10-2012, 12:41
5-ца, Like a BOSS. 8)

Останаха още някои ангажименти в унито.

6-ца Like a Lady!

Нищо вече не ме свързва с унито

klimatronik
09-10-2012, 12:41
Добре. Видях си се с момчето ми..и сега голямото чакане до другата седмица.. Поне почивните дни се помотахме.. ядох си от вкусния сладолед.. за който умирам направо :D:D:D Кво друго.. чувствам се свежарски и си драскам постове из форума ;) И такаааа... :-)

уее наркодилърно момиче :* :* :* :D

Violenza
09-10-2012, 12:43
Я светнете задръстените като мен какво е това аск.фм? Какви въпроси, какви 5 лева? И какъв скандал е имало? Чета аз тука само разни половинчати работи...

DisappointedDreamer
09-10-2012, 12:50
Аск.фм е сайт, където си правиш акаунт и хората те питат различни неща. Ти просто отговаряш. Може и писмено, може и с помоща на клипчета.

За скандала:
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/530550-Детска-порнография-в-интернет-!-Скандално-!?p=10394782#post10394782

Violenza
09-10-2012, 12:58
Ужас.........

Мерси.

m0n4yyy
09-10-2012, 13:18
Ям солети с майонеза ....Дразня се на топлото време. Искам есен ...

bloodyF
09-10-2012, 13:20
не ми се обади, не ми писа
ако иска ,негов проблем
във вторник ако ходи и аз ще отида ,поне да го видя, въпреки че не знам как ще реагира и т.н.
ужасно ми е объркано, ядосано, тъпо
искам време за себе си, сама, да се отделя от всичко..

bloodfrozen
09-10-2012, 14:05
Установих, че липсата на компютър ми влияе изключително добре. :D
Иначе.. имам нужда от почивка. От седмица насам не мога да се наспя качествено и това се отразява на настроението ми през деня.
А сега се заемам с почистването на мизерните ми маратонки, които са кални до неузнаваемост. :D

NambyPamby
09-10-2012, 14:07
Айдеееееееее. Пореден ден с температура, хрема и кихане по 15 пъти един след друг. Много ми е досадно. Цял ден се чувствам като парцал, сънливо ми е, вечно гладно и жадно, като някакво тамагочи се чувствам. Гадните прахчета и те не дават очаквания ефект, пък ще се побъркам, ако втора седмица съм болна. Нищо не свърших, както и очаквах, ама това е защото не си направих график. Винаги, абсолютно винаги трябва да си пиша нещата на лист и да си правя таблички, иначе мал шанс да свърша, каквото и да било.
Нямам желание да говоря, с когото и да било, да върша, каквото и да било, да се срещам, с когото и да било. Искам си вкъщи. Филмчета, папкане и подпиране на диванчетата. Изключване на телефони, звънци - РАЙ!

-chick
09-10-2012, 16:00
за пореден път осъзнах какво означава загриженост <3 толкова добре се почувствах,направо настроението ми се повдигна като се чухме и го чувам,че е по-добре ^^

LeprikonA
09-10-2012, 18:07
Имайки впредвид моите лоши очаквания, нещата минаха доста добре. А и с него дори за малкото време, което имахме, беше много приятно ^^. Намерих пари на пътя, смачкани в едно ъгълче, а на улицата бяхме само двамата с него, чист късмет просто! Хубаво беше. (:

NambyPamby
09-10-2012, 18:32
Видях го за около час и ми просветна. 8-)
Ама продължава да ми е лениво едно такова. Искам да се стегна, да спра да се държа като дроб и да бъда сериозна.
Имам чувството, че си проспах младостта. И че най-хубавите ми години минават в мързел. Такава хубава серия бях подкарала, пътувах насам-натам, плажчета, работа през деня, размазвания вечерта, сега... Сега ме мързи да отида до кухнята даже. Много ги мразя тия крайни състояния, ама се опитвам да се успокоявам, че е временно и че е нормално след като съм карала на бързи обороти да имам нужда от почивка.

-chick
09-10-2012, 20:01
цепи ме тиквата,ама няма да й се дам

shmatarok
09-10-2012, 20:13
Много съм доволна, имам няколко нови придобивки и съм щастлива. 8-) Изпълних си задачите за деня, удовлетворено ми е, похарчих и малко пари и така. 8-) Започвам да си стягам багажа малко по малко. Утре смятам да ходя отново на пазар, че нищо нЕмам.

unbreakabl3
09-10-2012, 20:17
Мисля да изкарам една спокойна нощ с Харибо и хубав филм... Отдавна не съм се отпускала толкова... :)

DragonLady
09-10-2012, 21:09
2 дни само с него, ох беше повече от добре :) Малко по-малко нещата започнаха да се възстановяват и да си влизат в релси, до два месеца би трябвало всичко да е наред. А какво сладко котенце си хванахме днеска да си играем с него не е истина. Само виждам в един момент как едно малко черно коте притичва през улицата и бам в краката ми, а след него 2 кучета, които го гонеха и лаеха. Взех го на ръце мъника и с приятелят ми изпъдихме мастиите. После сума си време игра с него, но за жалост нямаше как да си го осиновим и го пуснахме в една градинка пред един блок. Дано да оцелее, беше адски сладко.
Утре ме чакат 2-3 задачки за вършене, но като цяло се очертава хубав ден.

jghgh
09-10-2012, 21:18
На мен ми пукааа как живеем аз и моя тим
как и къде ще летим
как и с нас някой друг да спасим
пътят и да е труден аз ще се погрижа за теб, а ти за мен.
помни, пазя твоя гръб, ако зад моя си ти!

DisappointedDreamer
09-10-2012, 21:28
Ох, уикенда беше страхотен. И днес беше страхотен ден. Плакахме с мойта приятелка по време на филма. Невероятен беше, заслужаваше си. Кроим сега някакви планове, ще видим как всичко ще се развие.
Нямам търпение утре да си разбера оценката от теста по математика. Късничко свършвам, ама майната му. Щастлива съм.

Polietilenka
09-10-2012, 22:16
Ревнувам, обичам прекалено много хора по прекалено много и различни начини, плача и ме е яд, защото точно в момента има прекрасни неща в живота ми, за които трябва да се радвам. А не да отчайвам, заради тъпаци. Добре, че го има и тоя яд накрая де, че иначе да съм се хвърлила отнякъде досега :(

fizzyg
09-10-2012, 22:19
Доста добре! Най-накрая се видяхме от тоооолкова много време!
Иначе съм мноого изморена,беше доста дълъг ден,доста неща свърших и утре продължавам .. :Д
Трябва да си търся още 1-2 учебника,да накупя всичко останало и да й купя подарък..иии да мина през доста магазини.Ох!
Може и да са доста нещо,но пък с кеф ще ги направя,без да ми прави голямо впеччатление,така че не се притеснявам :)

ShtrudeL
09-10-2012, 22:48
всъщност...

И когато осъзная, че нямам
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9w035ME4K1re5xoao1_500.gif
...
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m0mawvWMgT1qbhmovo8_r2_250.gif
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m0mawvWMgT1qbhmovo3_r1_250.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0mawvWMgT1qbhmovo6_r2_250.gif

Но пък обичам http://www.youtube.com/watch?v=1rENnKECnfs

ForzaFelipe
09-10-2012, 22:57
Пффф...не се чувствам добре нито физически,нито физически...всичко е толкова...писна ми,искам и аз малко да има кой да гушна,кой да цункам,или просто някоя с която да си стоим заедно...писна ми да съм алоне...ето,днес пак "айде да излезем" и кво да правя,всички с двойки,аз сам...искам малко нежност,колкото и педераско да звучи...

unbreakabl3
09-10-2012, 23:09
Май сега започвам да осъзнавам кого искам наистина, но защо ли имам някакво усещане, че започвам или вече съм го изгубила... Надявам се, че не е така... И друг път съм имала това усещане... И се е оказвало неоснователно. Още 19 дни... И ще разбера. Само 19. Кога измина толкова време...

DragonLady
09-10-2012, 23:49
Мамка му липсва ми адски много, а до преди 5 часа бяхме заедно. Чувствам някаква празнина в мен, сякъш някой е откъснал прченце от душата ми.

NambyPamby
09-11-2012, 00:01
Гледах романтичен филм. От началото до края. Не заспах. Ревах даже.
Определено не ми е добре.
Тъкмо се лакирах и чакам да изсъхне, че да ходя да спя. Примерно. То за кога ли вече, в 7 трябва да съм станала. Отвратния режим за сън, да му се невиди. Да взема да стана крупие, така и така живея през нощта, хем и пари ще взимам.

unbreakabl3
09-11-2012, 00:26
В крайна сметка се оказва, че винаги досега съм получавала и продължавам да получавам това, което искам... Понякога се чудя дали това е добър или лош късмет...

А Л И С А
09-11-2012, 06:46
Изобщо не усещам кога си минава времето. А толкова неща трябва да направя преди да замина в неделя.

Colouring
09-11-2012, 07:01
Охххххх, тия сънища сериозно ми бъркат в здравето. :Д Не знам как ще прозвучи това, ама, мамка му, защо го сънувам почти всяка вечер? :о През деня съм си забранила да мисля за него и не е много успешно, ама има няк'ъв напредък, ама като си легна к'во трябва да направя, че да не ми влиза в главата тоя човек? И то се в някакви супер хубавите и мили сънища, 'дето като се събудиш и....
Звуча абсурдно, знам. Ама не ми пука, честно казано.

След малко излизам, след това трябва да се прибера, да се изкъпя, да свърша още малко задачки, да си оправя багажа ииииииии така.

anonymous708973
09-11-2012, 07:14
Наблюдавайки темата стигам до извода, че доста голям процент хора ги тресе есенна/септемврийска депресия в стил премисляне на нещата от живота.

balu4ka
09-11-2012, 07:18
^Еми,особено когато някой са минали през кофти период от живота си,но да винаги по-това време те гони носталгия към лятото.

Някво ми е самотно,задушно.Слушам музика и мисля да си изтегля нещо,или маратона ще е в най-добрата ми приятелка,дано успее да ме реазсее.Имам нужда от нещо освежаващо,защото усещам как ме заливат тези чувства,а се познавам.Пуснаха ми муха,сега не знам какво да си мисля.

http://prikachi.com/images/86/5255086A.png

kalpazanka
09-11-2012, 07:20
Оххх, едно такова ми е еуфорично напук на гадовете :D
А навън вече се усеща есента- за пръв път тази нощ се завих с одеало, а сутринта с пола и блузка с къс ръкав ме втресе.

bloodyF
09-11-2012, 07:42
спи ми се , та две не виждам
след малко отлитам по задачи..офф

Glamour92
09-11-2012, 07:58
А пък как се кефя,че края на лятото се видЕ...

http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma23naL2WG1reyrnao1_400.gif

Wednesday666
09-11-2012, 08:38
Щастлива съм. Много даже.
Обичам си го </3

vagarious
09-11-2012, 09:27
Леле, остават 13 дни, само 13 .. а кога беше, когато оставаше месец и горница.Радвам се, че всичко наближава, радвам се, че се махам от тук и се отдавам отново на студентския животт. Йей. И него ще видя, ще прегърна наай-после, толкова ми липсва <3 Дано всичко бъде наред, защото не знам колко още ще мога да издържа по този начин. Miss him. <3

unbreakabl3
09-11-2012, 09:41
Дааам. Винаги се появява, когато най-малко го очаквам и ми обърква още повече и без това оплетените мисли... Не че не се радвам, напротив - умирам за него. Ама.. защо прави толкова противоречиви неща?
И да, най-трудното нещо е да кажеш на някого, че не искаш да си с него... Особено когато трябва да го кажеш на повече от един. Поне сега съм сигурна кой е истинският. Дано има смисъл в това.

jghgh
09-11-2012, 10:08
Някакъв ужас! Много ме мързи, а нямам никакво време : D

Blab
09-11-2012, 10:23
прибрах се. поне някаква част от мен. предстои включване.

SisiStrange
09-11-2012, 12:08
Като цяло добре, малко ядосана. Денят започна хубаво. Тичане. Коремни упражнения. Ходене до бабата, нов телефон (тухличка, но много му се радвам - на стария батерията беше тотално умряла). Довечера ще си купя първата в живота ми бутилчица L-carnitine и ще видя работи ли. И него ще си го видя.

NambyPamby
09-11-2012, 12:22
Сутрешно кафе с готина компания=win.
Изхарчих доволна сума по магазините и ми е щастливо, удволетворена се чувствам. И то ги изхарчих за неща, които наистина обичам и от които имам нужда, не е като да съм ги пръснала за цигари, кафета и бири. И за бисквити. 8-)
Авввв, и книги си имам! <333 Толкова ми е пълноценно, нямам търпение, като се прибера довечера да започна да ги чета. Много, много, много обичам, направо половин човек се чувствах последните седмици, като нямах нищо интересно под ръка.
И се чувствам... чувствам се щастлива. Свежа, отпочинала, нищо че съм спала само 2 часа, красива, ентусиазирана. И се обичам, да. Много. И приятелите си обичам много, щото са ми слънчица. И целия свят обичам днес, щото... Абе, животът просто е прекрасен. И не си струва да се кахъриш за глупости. В тва отношение съм тотално неебателна. Всичко отминава, така че за чий ще си късам нервите и ще си съкращавам живота при все, че ми е ценен и ми се живее, и то много. И качествено. От доста време не съм усещала такова облекчение и удволетворение от себе си и света около мен. Усещам, че нещо хубаво много ще се случи и то скоро.

LadyDi
09-11-2012, 12:27
Намерих си рокля.
Доволно :lol:
И дънките си дадох за скъсяване.
Остана утре да отрежа косата и планът за седмицата е изпълнен.

DisappointedDreamer
09-11-2012, 12:33
Имам толкова много домашни. Днеска май няма да се спи.
Уморена съм. Поне не съм чак толкова болна. Най-добрата ми приятелка реши днеска да си остане вкъщи и да готви пилешка супа. Сърдита съм и :Д
Имам си 3 книжки да чета, но 2 от тях съм почти изчела. В края на седмицата ще трябва да се ходи до библиотеката за още. В четвъртък презентация по шведски, тест по история в петък. По биология петдесет хиляди задачи. Доволна съм обаче от резултата си по математика.
Ох. Отивам да оцелея през шведския и икономиката, после се прибирам. Ще се готви и ще се учи.
Т'ва е.

Cloud9
09-11-2012, 13:38
На емоционалното влакче на ужасите отново! Но сега съм много по- добре от сутринта! Вече нямам дипломна за писане или защитаване, измих си чиниите, хапнах от любимата Милка, стискам здраво палци да ме приемат на работата, защото е почти като специалността ми(а да намериш такава работа веднага след завършване буквално(!) е мисията невъзможна), ще се ходи разгеле на почивка след малко неразбории и може да се каже че съм доволна. Днес не ми се тича нещо, макар че вече чувствам,че дебелея. Ама тя женската ми интуиция има навика да драматизира

-chick
09-11-2012, 13:42
чакам да ми звъннееееее

BornToRaiseTheHell
09-11-2012, 13:50
Липсва ми.. Адски много ми липсва. Искам си го обратно, но като знам, че няма да се върне и..
Откачам.

Зайче..
09-11-2012, 14:49
как може за три дни да съм изпушила 3 кутии цигари и пак да не ми стига :Х направо ужасТ
иначе ми е гадно, защото най-добрата ми приятелка днес си заминава..
но пък тази вечер ще ходим в Слънчев бряг..
ох, смесени чувства <3

druzilla
09-11-2012, 15:17
Тъкмо реших,че съм го забравила и го сънувах..сега цял ден не мога да си го избия от главата..

-chick
09-11-2012, 15:44
нямам думи

Wednesday666
09-11-2012, 16:06
Добре ми е.
Сега като се замисля вчерашния анализ трябва да се прегледа.
Със сигурност не е лош.

Много е мил. И му личи, че е доста загрижен за мен.
Което ме стресна. Не очаквах толкова много.

klimatronik
09-11-2012, 16:49
Имам толкова много домашни. Днеска май няма да се спи.
Уморена съм. Поне не съм чак толкова болна. Най-добрата ми приятелка реши днеска да си остане вкъщи и да готви пилешка супа. Сърдита съм и :Д
Имам си 3 книжки да чета, но 2 от тях съм почти изчела. В края на седмицата ще трябва да се ходи до библиотеката за още. В четвъртък презентация по шведски, тест по история в петък. По биология петдесет хиляди задачи. Доволна съм обаче от резултата си по математика.
Ох. Отивам да оцелея през шведския и икономиката, после се прибирам. Ще се готви и ще се учи.
Т'ва е.

Олее ти пък кво учиш толкова много за тези домашни :D :D :D

DisappointedDreamer
09-11-2012, 17:04
^Ох. За стотен пореден път - уча в Швеция, тук даскало се почва на 22-ри август. Май повече няма да споменавам как върви мойто даскало, докато не започне вашето. Тц.

Малко по малко отметвам задачките. Постоянно плюскам, което не е на добре, ама какво да правя като съм толкова ненаситно гладна? Пустата ми зодия.

klimatronik
09-11-2012, 17:16
^Ох. За стотен пореден път - уча в Швеция, тук даскало се почва на 22-ри август. Май повече няма да споменавам как върви мойто даскало, докато не започне вашето. Тц.

Малко по малко отметвам задачките. Постоянно плюскам, което не е на добре, ама какво да правя като съм толкова ненаситно гладна? Пустата ми зодия.

телец ли си :D
знам ,че си на училищее,но мани ,,, не се напрягай и мъчи толкова много само за едни оценки :D

CrazyBabyDoll
09-11-2012, 17:22
Мързеливо ми е ,цял ден лежа, не ми се и излиза и май ще си остана вкъщи ... ии малко любовна мъка ;SS

DisappointedDreamer
09-11-2012, 17:31
телец ли си :D
знам ,че си на училищее,но мани ,,, не се напрягай и мъчи толкова много само за едни оценки :D

Телец, мчи как. Ние сме най-големите чревоугодници.

SisiStrange
09-11-2012, 17:35
Уф и аз огладнях. Сигурно, защото още не мога да навикна да не ям след 18 часа. Ама няма пък да ям и толкоз. Нека си къркори. Не ми пречи.

klimatronik
09-11-2012, 17:38
Телец, мчи как. Ние сме най-големите чревоугодници.

телец и скорпионн - неочаквана добра комбинация :p :* ;D

TrueStory
09-11-2012, 18:09
Уф и аз огладнях. Сигурно, защото още не мога да навикна да не ям след 18 часа. Ама няма пък да ям и толкоз. Нека си къркори. Не ми пречи.

Сиси, що се мъчиш бе душа? Хапни си ....виждала съм ти снимки и си доста слабичка ...няма нужда чак да се ограничаваш :)
Иначе уж съм добре....чета си хубава книжка,за да си ангажирам съзнанието и да не си мисля гадости

SisiStrange
09-11-2012, 18:10
^ То не е баш за отслабване. Искам лееекичък релеф коремно и гледам да спазвам някакъв режим та да стане по-лесно. :P

klimatronik
09-11-2012, 18:22
почвайте стриит фитнесс да предна вазнаа 2 часа да задържате :D

shmatarok
09-11-2012, 18:33
Въй, след два дни заминавам.

Подстригах се. Чувствам се странно, косата ми изглежда много по-къса. 8-) Харесвам се и този път нямаше рев след фризьора :Д
За утре имам тоооооооолкова много работа, че трябва да стана рано, за да я свърша.
Оле, не остана. Нямам търпение <3

ShtrudeL
09-11-2012, 18:57
някак... самичка се чувствах днес..
неЙ никак хубаво... ама ми се струпаха 100 неща на главата и... наистина се почувствах самичка в тях..

jghgh
09-11-2012, 19:00
fucking confused

Blab
09-11-2012, 19:11
fucking confused
same.
все едно общувам с жена. от най-воден тип. брхр!

Wednesday666
09-11-2012, 19:17
Не. Не искам да си мисля всичките тези простотии. Не искам.
А не мога да ги спра. Някакъв ужас е. Май ще си остана няколко дни сама със себе си.
Омръзна ми.
Абсолютно и тотално.

пAteNцЕ
тъпо ми е,ядосано и малко....тъжно....

nepowtorima
awwwwwwwwwww ..
Много съм щастлива.
Друго няма какво да кажа.. <33333333

DisappointedDreamer
09-11-2012, 20:32
Много съм неорганизирана. 3 седмици вече не мога да навляза в ученето. Утре съм на концерт на Никелбак, ще се върна рано сутринта в четвъртък и ще трябва да ходя на даскало. Не мога да седя вкъщи и да се размотавам. В петък пък тест по история. А въобще не съм чела. Все кино с този, или басейн с онзи, я парти с всички. Ужас.

Трябва да се стегна.

weheartiit
09-11-2012, 20:35
изморена

NambyPamby
09-11-2012, 21:34
ПМС, чакай ме, ида!
Баси. Все съм гладна, мрънкаща, недоволна, ш'се побъркам вече. Чувствам се дебела, реално стомахът ми е супер подут и съм като бременна в четвъртия месец. Да не говорим колко пуша, че направо лошичко ми става. Да не говорим и за това как проклетисвам жестоко на моменти и момченцето ми го отнася.
Добре, че е мъж, а не момченце, както го лигавя редовно, и има волско търпение, че инак не знам докъде щяхме да я докараме с тия мойте настроения.
А утре - цяяяял ден с него. <3333

ForzaFelipe
09-11-2012, 21:36
Шит пълен...трябваше да излизам ама ми се възпали ухото и адски ме боли...сега се пооправи де,дано не ме боли като спя..и пак ще си стоя самотно в къщи...........утре не знам какво да правя,може да отида до телевизията,утре трябва да ми пристигне и стоката..

unbreakabl3
09-11-2012, 22:21
Много хубаво взе да ми става с него. Направо си умирах да го целуна днес. Ама... срам. :D Не можах.

SisiJ
09-11-2012, 22:24
right now --> -_-

Chacho
09-11-2012, 23:01
Утре съм на концерт на Никелбак

Гадина.

ForzaFelipe
09-11-2012, 23:57

Оооооо....искам и аз....

DisappointedDreamer
09-12-2012, 04:45
ЗавиждаййййтИИИИИИ кучкииии мръсниииии 8-)
Ще ви разказвам после.

Нуждая се от много дози сън.

LeprikonA
09-12-2012, 04:46
Спи ми се, мързи ме също така. Но трябва да отивам и да изглеждам загрижена за "главоболията" на хората. Изключително дразнещо може да е понякога да се занимаваш с претенците на всеки без да можеш да си кажеш каквото искаш. Трябва да сме любезни.

klimatronik
09-12-2012, 07:18
В Бългярия може да сме бедни и не всички да имаме басейни и прочие ,но си имаме както море, така и планина на 1 педя земя
всичко е мизерия и няма спокоен живот, но в това е смисълът да живееш и е яко :P :P :D

xoxi
09-12-2012, 08:53
С ръка на сърцето казвам, че днес видях възможно най-сексапилното момче за моя вкус.
Живее на няма и 5 минути от мен, а до сега не го бях забелязала.
Най-важното е, че ми прилича на един актьор, в който бях влюбена в първи-втори-трети клас. :D

SisiStrange
09-12-2012, 09:22
Днес мислех, че няма да спортувам повече от 20мин сутринта, а като излязох... стана 1 час. :D Тичане, малко коремни, разтягане... Добре ми е. Скоро ще пробвам фитнеса. Засега всичко върви по план.
Довечера ще го видя и ще го убия от гушкане. :D А след малко ще се видя с най-добрата ми приятелка. Денят е хубав.

anonymous708973
09-12-2012, 09:27

Дамн.
Не обичам концертите попринцип, ама за такъв съм готова да убивам. ААААА! Sex... Rockstar... Don't ever let it end ииии.... ох! ИСКАМ!

Добре ми е, въодушевена съм. Планирала съм готвене днес - 4 рецепти имам за пробване, само не знам къде ще напъхам 4 готови ястия в тоя хладилник. :д После той ще дойде и ако не бъде отровен, ще си каже мнението. :) :)

TheDevilInMe
09-12-2012, 10:31
Нервна, много нервна, чак не мога да си намеря място, гладна съм, а не искам да ям каквото и да било, искам просто него, а той е на работа сега, но поне днес почивам и тази вечер ще сме заедно, поне едно хубаво нещо днес...

LadyDi
09-12-2012, 10:32
имам нова косаааа :)

Chacho
09-12-2012, 10:35
имам нова косаааа :)

A picture is worth a 1000 words.

LadyDi
09-12-2012, 10:36
A picture is worth a 1000 words.

aaaa, ако искаш на ЛС, може... инак не ща
само после да няма като якузата обвинения, че свалям децата като си показвам снимките :lol:

DisappointedDreamer
09-12-2012, 10:38
Може да отидете вместо мен на концерта им :Д.
Болничка съм, искам да си седя в даскало и да си вися над уроците, докато врата ми не падне в скута ми.
Апф.

Chacho
09-12-2012, 10:39
само после да няма като якузата обвинения, че свалям децата като си показвам снимките :lol:

"Децата" :cry:

Прати.