View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
18
19
https://www.youtube.com/watch?v=AdHtbQth474
https://www.youtube.com/watch?v=o3c4lc3Ea4Y
dreamwalker
06-01-2015, 16:29
This is the new shit.
This is the new shit.
нах, твърде комерсиална е, макар че отива на темата.
https://www.youtube.com/watch?v=wsHTZI9uPl0
AnarchyBoy
06-01-2015, 16:41
:smt007
NomNomNom
06-01-2015, 17:33
I wanna kill you like they do in the movies ми беше all time fav, putting holes in happiness също :д
//смазана от разходки, трейнинг, искам да спя, ма трябва да се явя на коктейла
UK лелките са нещо ужасно
anonymous708973
06-01-2015, 17:33
подчертаното говори само за себе си.
замислям се и не мога да разбера какъв трябва да си, че да пишеш на анр4и лично съобщение с молба да спре ;д
Къде прочете молба или си го представяш като падане на колене едва ли не? Написала съм даже примерно изречение.
Това, което говори само за себе си, е постването на хронология с (привидната) цел да го накараш да спре.
Папугай, теб просто избирам да не те отразявам.
По темата най-сетне: Приключих за днес, чувствам се подготвена, дано само да не дават скапана теория. Амин.
dreamwalker
06-01-2015, 17:51
Амин.
anonymous908491
06-01-2015, 17:55
Папугай, теб просто избирам да не те отразявам.
Защото не съм завършил в елитно училище, ти с такива не би си губила времето.
Но си типичния кон с капаци, някой те ръчка отзад/в буквалния смисъл/ и ти тръгваш, толкова ти е акъла, дори да искаш, ще ти е невъзможно да приличаш на нормален човек.
Оо, Ивче..
И аз слушах ММ едно време и бях върл фен, ама.. след оня вампиро-Алисовския албум се отказах, нах.. старите са по-добри.
Как се чувствам ли? Минах си добре теста днес, така че съм доволна.
Пак ми е леко екзистенциално, съдбата ме учи да не си правя планове, да нямам очаквания. А аз пусто все си правя планове, все искам да градя без да питам може ли, или на другия кви са му плановете... Но ще свикна и така.
Когато животът ти дава уроци, виждаш че само на себе си можеш да разчиташ. Или поне основно на себе си..
Не знам. Винаги така става. И като си стъпя на краката, ще ми поднесе купища опори, приятели, възможности, любови и т.н., точно когато най-малко имам нужда от тях и не ги искам вече.
Но не смятам да мрънкам повече/още. Медитативно ми е. Всяко нещо е за добро в животеца и оценявам момента, че ми е период на затишие/спокойствие, и поне няма драми.. даже да искам (а аз май искам, за разнообразие), не е полезно за мен и съдбата не ми ги дава. Сигурно звучи странно така казано "съдба", но като че ли наистина има съдба и тя ми дава само това, което е най-доброто за мен в този момент от време.
Wow. This was so personal xD
pac0line
06-01-2015, 18:23
айдеее, петица и по този предмет, няма късмет, втори сме, утре във вестниците втори!
LoadRunner
06-01-2015, 18:46
:razz::razz::razz:
чудаци
то няма насмогване
LoadRunner
06-01-2015, 18:50
дъгичка ми се струва че им фетиш към свирчоци
ама дъгичке не можеш да обвиняваш целия свят че си 100 кила и не си пипала на живо
просто спри сумо диетата и вкарай повече термосите
татуировките няма да скрият трите ката плочки мас на бялото ти шкембе хаха
LoadRunner
06-01-2015, 18:52
корбана е паднал съвсем на дъното, и утайката е по висша от него
принципно нахалните гейове си менят мнението през 5 минути
друга възможна вероятност- цикъл
102thedream
06-01-2015, 19:00
бахти тъпите парчета мммммммммайна
пинкпан7ер ти винаги ме учудваш как като седнеш пред комп се мислиш за някъв капацитет а си просто съкращението на интернет с ми отпред
винаги си казвам то момичето просто избива комплекси да е жива и здрава а и щом разсмива начи сичко е окей ама ти биеш сякви рекорди по малоумие
не се учудвам че циклиш само във фитнеса и библиотеката защото очевидно мразиш природата
нали
такова
тя явно те мрази
LoadRunner
06-01-2015, 19:21
не съм чел уйнкито че скучнее нещо
ама пинки мила, няма да станеш по- красива, мила, хахаха
102thedream
06-01-2015, 19:24
миличка - спри се
от германия - върни се
моля те премиершо
по-спрела си от хорейшо
LoadRunner
06-01-2015, 19:26
офф сега като се сетя лиланда я забравих милата
нищо тя сама се унижава
дано поне снощи съм се отървал от нея фор гууд
LoadRunner
06-01-2015, 19:27
миличка - спри се
от германия - върни се
моля те премиершо
по-спрела си от хорейшо
:D това галакси ли ти го прошепна
102thedream
06-01-2015, 19:27
за спрелотата е вдъхновено от нея
другото е авторско
Тази тема сте я осрали отвсякъде, станала е по-зле от "Искрено и лично".
Започнаха да излизат резултатите от финалните изпити, резултатите почти навсякъде са по-високи отколкото очаквах, много силен ми е този семестър. Много съм доволна от себе си в момента, точно там където искам да съм.
102thedream
06-01-2015, 19:37
и какво му е злето на 'искрено и лично' ?
за таргет групата си беше окей
но явно щом го знаеш си от въпросната група
Доволно си напазарувах някои нужни и не-толкова-нужни работи, някой ден ще се презарина с тонове неща, които няма да ползвам. Тва само една типична женска мацка може да го надроби, хаха. Не искам да ставам типична женска мацка. :д Намерих си некви четки, които си изглеждат окей, на окей цена да не ме боли сърцето много на касата. Утре ще ги пробвам, че вече нямам търпение. Деня беше хубав, определено.
Инак ми е уморено, дори спагетите си не преполових. А, и имам въпрос. Ако съм си просрочила антибиотика с 40 минути, нужно ли е утре сутрин да стана в 6:40 или пак в 6, за да го изпия? Далацин Ц 300 мг дъня.
И цяла нощ съм го търсила тоя из леглото си и като усетя, че съм сама, препсувам на ум и заспивам. :д Дейба шматката.
Дейба шматката.
Лоша жаба ! Как може да псуваш пред малки деца ?!?
pandabear
06-01-2015, 20:34
обосновката ви куца, момчета.
/направих си лимонада и си изтеглих троновете. тоест почти ми е добре. лека нощ.
weheartiit
06-01-2015, 20:56
Имам сумати неща да правя, а нямам никакво време.Половината няма да мога
да ги свърша и това супер много ме притеснява.Ужас!
Wednesday666
06-01-2015, 21:05
Пантеринче, айде да не ми правиш анализи ако обичаш, а?
Аз не съм седнала да ти анализирам умните постове, така че си запази думите за мен за себе си, Благодаря.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11209526_10206918971438134_2199777217387298953_n.j pg?oh=76d78f1a29cec388e100f61988174b60&oe=55F316F9
i'd like to share
цецко плс, всека тема дето те срещна те карам
давай лог4ета
скрийншот4ета
колко още да се моля, колко по-ниско да падна
;/
sl1nceetoo
06-01-2015, 21:17
:д
Днес се оказа, че съм направила теста без никаква грешка. ^^
Презентацията по философия остана за другия път, но поне предадох доклада.
Утре май ще се видя с Д., защото отпускът му свършва. Всъщност ще ми е странно. Хм.
Трябва да предам и есето по история.
И да се подготвя за класната по руски.
Тази седмица се очертава повечко учене.
NomNomNom
06-01-2015, 22:39
Струва ми се, че анархи се вразумява лека-полека.
Преди сякаш бе по-тежко.
AnarchyBoy
06-02-2015, 05:50
Аммее, бъркаш се.. просто ме мързи и нямам време ;О твърде зает съм да правя про-видео-обработка и да тренирам
anonymous908491
06-02-2015, 06:02
твърде зает съм да правя про-видео-обработка и да тренирам
хахахаха, не знам кое от двете ти се отдава по-малко, то даже няма как да се каже в кое от двете си по-добър.
/направих си лимонада и си изтеглих троновете. тоест почти ми е добре. лека нощ.
Серията е тъпа, миналата беше много добра, специално тази част в затвора с трите сестри
AnarchyBoy
06-02-2015, 06:08
Тренирам си кежуъл приготвям се за булкване, а с видео-обработката.. съм достатъчно добър за да правя мастърпийси на гейминг видеа, което ми е хоби.. ;) Повече не ми трябва за сега.. От това си изкарвам достатъчно пари..
anonymous908491
06-02-2015, 06:09
Харесва ми сутрин да ме забавляваш, поне деня ми започва с усмивка.
AnarchyBoy
06-02-2015, 06:13
https://www.youtube.com/watch?v=fDdYjtmKyJA&sns=fb
AnarchyBoy
06-02-2015, 06:18
https://www.youtube.com/watch?v=Z5y-DgGNp2U
anonymous908491
06-02-2015, 06:22
хахахахха
Смея си се без причина, да не решиш случайно, че съм ти отварял линковете.
AnarchyBoy
06-02-2015, 06:54
естествено :lol:
Niakoitam
06-02-2015, 09:39
Напоследък имам все по-силното усещане,че в този форум човек може да разбере много повече за личния живот на хората отколкото във Facebook. :D
AnarchyBoy
06-02-2015, 09:51
Добро утро ;о
малко княжево днес.
тия дни ще го направя до черни връх
добре съм .. по-добре, но стресът от предстоящите изпити продължава да виси
Corb1225
06-02-2015, 13:54
Тази новина ми стопли сърцето:
http://www.buzzfeed.com/stephaniemcneal/a-cop-who-had-to-tell-a-teen-his-parents-had-been-killed-sho?bffb&utm_term=4ldqpgp#.dvyRV3qqe
“Your mom and dad will have front-row seats looking down from heaven, and I’ll stand in their place. I’ve got your back.”...The veteran police officer kept his promise, and came to the ceremony on Saturday. “I had to be the bearer of bad news for him, and I felt that was just the right thing to do,” Ellison said.
:smt007
Dagichka
06-02-2015, 14:39
потресена съм от новината за убийството в борисовата, особено ако се окаже пак заради футбол или момиче...
иначе съм доволна, взех заверката без проблем, даже ме похвали доцентката и разбира се тва предизвика завист в ония змии, даже ми се сопнаха за кво съм влязла първа "нарочно да вдигна летвата" пхахаа :дд все едно аз съм им виновна, че не могат да си структурират една курсова като хората и да напишат обяснителна записка, като изрично ни беше казана цялата информация, която трябва да съдържа нали..
MadMadLife
06-02-2015, 15:35
Зле лол
All the time I was ballin', never heard my friends callin'
Couldn't stop myself from fallin', I'm all in
Shit's gettin' sleazy, believe me
Best to take what ya need, but don't be greedy
Cause in my mind I see sunshine, I thought
I didn't have to run, now i'm duckin' from the gun yellin': one time-ee
....Wanna see me locked in chains and tryin' to dirty up my name
And them same motherfuckers that was callin' me
Will be the first to turn their backs, when I'm fallin', see ?
I should have seen it from the jump, but now it's clear
jghgh, номи, знаех си, че има причина да ви харесвам :д
аз съм меега добре. справих се доста над очакванията. хубаво е да се подценявам понякога.
NomNomNom
06-02-2015, 17:08
хахах, ММ фор дъ уин
Ко ми се случи днес от параноя.
Реве ми антивирусната ( симантек), че някакво private IP се опитва да ми праща teamviewer пакети :д
Блоквам веднага, отварям лога, гледам IP-то, проверявам мака ( някакъв странен китайски производител на мрежови карти :д ) и понеже съм на корпоративния комп, гледам да не слагам неща като nmap и започнах идиотски да си пингвам с wireshark отворен и да пращам http заявки на различни портове :д
Ама постоянно ми вървяха и едни регулярни udp пакети, които антивирусната ми ги позволяваше, а портовете им бяха на някакви нечувани приложения :д И още по-голяма паника.
Накрая видях, че антивирусната има лог файлове на това ип свързани със скайп, и се оказа, че е ип-то на колегата :Д ( просто му писах и видях как изведнъж се юрнаха пакети натам :д )
И просто скайп, като си избира рандом портове за комуникацията между нас, явно не си е избрал достатъчно рандом,идентифицирало е трафика като тийм вюър и ме хвърли в шаш :д
Ай стига бе, само аз ли имам алергии... пф.. Лято е, а то ти е запушен носът, не можеш да дишаш, насълзяват ти се очите, еми да ви имам лятото...
Глупачката с глупачка. Нямам съвест другия път. Не трябва да го казвам, ама точно това ще стане, мама му... Защо ми е трябвало да го правя? Това освен болка нищо друго няма да направи. Оле, бясна съм си в момента. Не може ли да върна времето и да го поправя. Бясна съм си.
Ай стига бе, само аз ли имам алергии... пф.. Лято е, а то ти е запушен носът, не можеш да дишаш, насълзяват ти се очите, еми да ви имам лятото...
Не си само ти.
102thedream
06-02-2015, 18:57
майната ви на всички
ей овчар
Dagichka
06-02-2015, 19:04
майната ви на всички
и на мен ли ;с кажи да го духате и ще ти олекне
102thedream
06-02-2015, 19:07
а ако ти духнат още повече щи олекне
Corb1225
06-02-2015, 19:15
и на мен ли ;с кажи да го духате и ще ти олекне
Това завоалиран начин да му кажеш: "искам да ти духам", ли беше?
Извинявам се, но трябваше да го направя ;д.
102thedream
06-02-2015, 19:17
много тапа шегичка
но не и неочаквана
Corb1225
06-02-2015, 19:22
Не съм тъп ;/.
102thedream
06-02-2015, 19:24
понякога не си тъп
Corb1225
06-02-2015, 19:31
...
LoadRunner
06-02-2015, 19:45
потресена съм от новината за убийството в борисовата, особено ако се окаже пак заради футбол или момиче...
заради момиче е
поне ти може да си спокойна че заради теб това никога не би се случило
anonymous908491
06-02-2015, 19:46
Те за момичето са се били във фейса, така казаха, нямат причина и в реала да спорят
Ай стига бе, само аз ли имам алергии... пф..
Не, не си сам. :Д Аз ходих по сума ти лекари и накрая се отказах да се занимавам. Всъщност ми изписаха едни хапчета и докато ги пих, всичко беше наред, но мога ли на всеки 10 дена да давам по 15 лева?
ПТ: Много се разчувствах днес в съда. Тъкмо свърши състезанието, обявиха победителя и се чуха сирените, при което всички замлъкнаха и се изправиха като по 'сценарий'.
Малко ми е уморено, но се радвам как мина днешния ден. Придобих и ново умение хах. 8-)
Сънувах и поредния странен сън и след като разбрах значението му, се усмихнах до уши. :Д
Щастието ми е в повече май де, но нека, това да се чува.
ей го следващия олигофрен...
ахахаха
102thedream
06-02-2015, 19:49
Те за момичето са се били във фейса, така казаха, нямат причина и в реала да спорят
в реала ахахх
LoadRunner
06-02-2015, 21:19
Бахти колко съм бил спрял. От утре ще се преродя.
https://www.youtube.com/watch?v=WHDnqI8OBgw
therichbitch
06-03-2015, 05:26
правя мастърпийси на гейминг видеа
:lol:
Мен пък скоро ще ме сложат на мястото на Меркел или Шулц. Казаха, че ще мога да си избера )
on: станах,но толкова ми се спи, че не знам дали ще издържа и 8 часа будна, а ми трябват 15... Ходих да се пораздвижа в борисовата, но мн пусто ми се стори (
AnarchyBoy
06-03-2015, 05:53
Мен пък скоро ще ме сложат на мястото на Меркел или Шулц. Казаха, че ще мога да си избера )
(
алоо Не разбирам защо съм цитиран, от това се изкарват пари госпожо.
DisappointedDreamer
06-03-2015, 06:44
Ходих да се пораздвижа в борисовата, но мн пусто ми се стори (
След вчерашното убийство на 16 годишен там... Не пусто, ами направо крийпи би трябвало да е.
NomNomNom
06-03-2015, 08:23
Културен разбор, почти като по учебник.
Французите - не говорят с никого, дори и по между си. По между си само чат-пат промълвят нещо. Сяда, на вечеря, срещу тях-
Германец - трае си. Не говори с тях, не говори с никого. Дори и другарче си няма.
Втори германец - не си говори с другия. Не говори с никого. Почти не го виждам, няма го и по време на хранене, или се храни нарочно в друго време. Не идва в почивките. В момента го забелязах как изглежда, 3 дни не мога да му запомня физиономията.
Украинец - типичен нашенски плебей, високо, хубаво, мускулесто, младо момче. Със златка халка на ухото. Отново не общува с никого. Бяха го налазили испанците на вечера и промълви няколко думи, но толкова.
Испанците - хем са уверени като французите, хем нямат моралното право да се дуят толкова и са леко сдух, общуват си по между си ( двама са ) и единственото друго момиче, освен мен - испанка - от време на време приказва с тях.
Испанката - на коктейла си говори единствено и само с мен. Обясни ми как при тях мъжете правят всичко във връзката, и било супер, иначе си приказвахме за каталуния, политиката там, политиката тук, езиците, мъжете и жените по света, и разбира се - IT :д
Шведите - двама са довели жените си, третия - що-годе на моята възраст, малко по-дърт, общо взето единствените под 25 ще да сме ние. На едната вечеря седнах при тях - забавлявах жената на единия швед, която може да ми е баба, а малкия го питах дали е единствено дете, щото ако не е, явно е любимото, супер spoiled е :д Но са пичове, просто си движат само един с друг.
Белгиеца - някакво голямо дете. Пич е, изрично не пие вино, моли се за бира всеки път.
И, нашата компания:
Инструкторът - американец с китайски произход. Типичен юесар, със самоироничните майтапчета, майтапчета за следене от тайните служби, майтапчета, че постоянно го бъркат за китаец и японец.
UK-ееца - юкейска кифла на средна възраст с неприятел лондонски акцент, но носи на майтап и не му прощаваме :д
И, най-добрият ми приятел - швейцарски дядка на около 70, бил е навсякъде в посока запад, южна америка е пообиколил, но не е ходил на изток и пада супер спам, и ми е кавалер.
И, колегата от екипа ми - пич е, социален е, обиколихме много, та като цяло е найс.
И последно - португалците са супер приятелски настроени и отворени като цяло, покрай испанците съм свикнала да опитвам да говоря испански, защото не говорят английски, но португалците говорят и разбират, и са супер хора.
добре, отпочинала, свежа. имам достатъчно време до следващия изпит, но сигурно пак ще го оставя за последния момент :д
бахти пародията.
102thedream
06-03-2015, 09:07
Ходих да се пораздвижа в борисовата, но мн пусто ми се стори (
оле центарат на софиа
anonymous908491
06-03-2015, 09:16
https://www.youtube.com/watch?t=26&v=ENt0VRCcdnw
Ейпъл са просто ...., не знам, жените да му мислят, но пък повече жени си купуват продуктите им, скоро и за тях ще измислят нещо
Пуу, бах му майката и нападение! Преди по-малко от два месеца сменяха за супурнайсти път шибаната ключалка на входната врата и тя голямо чупене се чупи. Всъщност, надали сама ама как да е. Бутнах снощи крачето да може да се отваря само с дърпане, тая сутрин някой го оправил и десет минути не мога да вляза във входа, щот няа никой в нас да ми отвори. Мен ми се пикае като на музикант в чуждо село, та чак треперя, звъня на съседи тук-таме и никой не вдига тъпия домофон, щот никой не си е в нас по средата на седмицата - логично. Ми, ако се прибирах посред нощите от дискотека кво правим? Че и вчера, моля ти се, заключили отвътре. Кви са тия тъпаци, не ми стана ясно. Бясна съм - ако не се вижда от паста досега, да си знаете. И съм гладна и ми е жега, а превръзката на крака ми се разпада обаче ме е страх да изляза от нас и да ида да ми я сменят, че после не знам дали ще се прибера. :дддд Смех.
therichbitch
06-03-2015, 11:39
След вчерашното убийство на 16 годишен там... Не пусто, ами направо крийпи би трябвало да е.
съвсем изключих, ама ми е най- близо
102thedream
06-03-2015, 11:53
ако бяхте стъпвали в борисовата селянчета такива щяхте да знаете че не се е случило на централно за парка място
pac0line
06-03-2015, 12:07
изтъпях от скука, и ученето не ми доставя удоволствие, имам нужда от контакти с нови хора...
трябваше вече 3ти ден да си клатя краката на плажа, ама стискам и броя часовете ... 44 остават.
N. ми липсва, но не бива да се проявявам като слаб в този случай и ще потърпя без да я търся известно време.
И тез не се спряха с концертите, сега пък Everlast на Каваци, аре някой да ми услужи с 500 лева за концерти лятото (само) в България, и още толкова за фестивали в чужбина :с
Пффф..
http://prikachi.com/images/495/8151495B.png
^минавам да спомена, че си едно умно и свястно дете. повечето ти връстници са олигофрени :)
IWannaBeSedated
06-03-2015, 12:44
Такова предателство не лях очаквала...Върви ли допреди три дена да излизаш заедно с някого, да сте в съвсем нормални отношения и да ви е забавно и след това да слушаш как не ставаш за приятелка, не си стока и всякакви грозни приказки по свой адрес...
Все още съм потресена, гадно ми е, но това е краят на едно измислено (явно) приятелство.
Явно, че гадното ми напиване ми отвори очите за истината. :)
anonymous908491
06-03-2015, 13:38
Явно, че гадното ми напиване ми отвори очите за истината. :)
Пий по-често, например довечера, искаш ли компания ?
therichbitch
06-03-2015, 13:38
ако бяхте стъпвали в борисовата селянчета такива
ми ний у Тутракан също имаме Борисова въй, нидей тъй с лошо, че ме натъжаваш
ми ний у Тутракан също имаме Борисова въй, нидей тъй с лошо, че ме натъжаваш
И в РусИто имаме.
Иначе много ме е яд.. заради няколко стотни няма да успея да вляза там, където искам.. цяла година труд за нищо..
IWannaBeSedated
06-03-2015, 13:54
И в РусИто имаме.
Иначе много ме е яд.. заради няколко стотни няма да успея да вляза там, където искам.. цяла година труд за нищо..
Тая година оценките са ниски, може и баловете да паднат. : )
dreamwalker
06-03-2015, 13:56
И в РусИто имаме.
Къде искаш?
http://dnes.dir.bg/news/maturi-otzenki-rezultat-vanja-kastreva-19193713?nt=13
Тая година оценките са ниски, може и балът да падне. : )
Само в това ми е надеждата, моля се никой повече от 40-50 души от Русе да не изкарат повече от 5.00 и на двете матури. Може да звуча като егоист, но..
Къде искаш?
МГ (Математическа Гимназия)
dreamwalker
06-03-2015, 14:04
Каква паралелка?
Имате ли хора с висок бал в класа?
Каква паралелка?
Имате ли хора с висок бал в класа?
ИТ. Миналата година най-ниския бал за прием е бил 30.8, а аз имам 30.5..
Аз съм третия с най-висок бал, но другите двама не искат в същата паралелка.
dreamwalker
06-03-2015, 14:06
Какъв е най-високия бал в града?
therichbitch
06-03-2015, 14:06
Ще влезнеш.
Какъв е най-високия бал в града?
Не мога да кажа. Навсякъде, освен в моето и още 2-3 училища им подаряват 6-ците по Математика и БЕЛ за годината и заради такива олигофрени шансовете на останалите се свалят драстично.
Ще влезнеш.
Дано и благодаря! :)
dreamwalker
06-03-2015, 14:10
Какви ще са ти годишните?
Какви ще са ти годишните?
4 и 6... Но може би учителката по БЕЛ ще покаже малко милост и ще остави на всички ни 5-ци, но шанса е малък.
dreamwalker
06-03-2015, 14:12
Постарай се да си повишиш годишните, имаш възможност.
Постарай се да си повишиш годишните, имаш възможност.
Останаха ми 7 учебни дни, като оформянето ще е до първите 5. Просто учителката ни по БЕЛ е може би най-добрата в града, както и най-строгата, при нея да имаш повече от 4 си е постижение..
Dagichka
06-03-2015, 14:14
противна ми е тая цялата история вече, както винаги се покриват куп неща, не знаели кой го е направил, айде бе :lol: бойчиновци ще си има нови попълнения скоро надявам се.
взех си всички заверкии, засега единствена от курса при това, доволна съм :д
Рафчо, добри резултати са, имай малко вяра в себе си!
anonymous908491
06-03-2015, 14:17
бойчиновци ще си има нови попълнения скоро надявам се.
Ако са българи и непълнолетни, но пак не е задължително, зависи куките кой решат на натоварят.
dreamwalker
06-03-2015, 14:22
Останаха ми 7 учебни дни, като оформянето ще е до първите 5. Просто учителката ни по БЕЛ е може би най-добрата в града, както и най-строгата, при нея да имаш повече от 4 си е постижение..
Можеш да повишиш оценката си. Опитай, нищо не губиш.
Благодаря ви за подкрепата! Ще направя всичко възможно, пък ако не стане, тогава ще му мисля! :)
И в РусИто имаме.
:ддд Да, големия парк добре го играе Борисова. А във Варна ще преименуваме Морската също на Борисова. И те ти ги три.
то май всеки град си има борисова градина ;д и ние си имаме
иначе ми е добре.Радвам се,че почнах работа,нищо че ми идва малко хард със сесията,ама няма как..трябва да се работи.
единствено нещо транспорта не ме радва много-много
,много загорели бабички насъбрани на едно място...интересно защо някое момиче на моята възраст не се опита да ме изнасили,ами все някви
хардкор бабки ;д
и такива работи
Dagichka
06-03-2015, 16:50
^ :lol: милият
102thedream
06-03-2015, 18:23
има само една борисова
:ддд Да, големия парк добре го играе Борисова. А във Варна ще преименуваме Морската също на Борисова. И те ти ги три.
Оф аз си мислих, че говорим за улица Борисова. :lol:
Ама иначе ние в Русе всичко си имаме. ;дд
Оф аз си мислих, че говорим за улица Борисова. :lol:
Ааааааааа, Борисова си е моя, на ден поне по три пъти я минавам нагоре-надолу.
102thedream
06-03-2015, 19:52
добър ден изнасилвачи и ненормалници аз съм тори
Ненормалници. Един искаше да ме набие с некъф клон, бог знае отде откършен.
anonymous708973
06-03-2015, 20:58
Къде искаш?
2400?! Дано да имат предвид пълните шестици, а не просто над 5.50, че е трагично иначе.
Моя си е!
pandabear
06-03-2015, 21:12
прегазих ги последните 2 дни. освободих 2 от 7 изпита за този семестър ;д шаляляляляляля.
аязмото в стз обаче е един от най-яките паркове евър!
иначе... чудесно се чувствам, мн добре си прекарах днес
да го духат изпитите, и се понаучих да играя на джаги, 3 пъти вкарах еднолично ;D
NomNomNom
06-04-2015, 00:14
Ах хич не мога да играя :д ^ и май не ме кефи, защото играте често в отбори по двама, пък аз не обичам тиймуърк :д
Швейцарецът ми подари швейцарки шоколад, доволно се захраних преди сън.
Приказвахме си с колегата в стаята му досега, оказва сме че сме от сроден дол и сигурно ще се сработим.
Почти като на екскурзия от училище, само дето сам решаваш да си легнеш в 1, защото не можеш да спиш в конферентната утре.
anonymous908491
06-04-2015, 05:28
Приказвахме си с колегата в стаята му досега
Поканил те е в стаята си, след това сте си говорили, програмисти.
Стикерите с еднорозите във фб са очарователни!
Бтв мерси за драмата няколко страници по-назад, беше вдъхновяващо <3
он: Понякога чувствам, че много ме притиска, а не знам дали наистина е така. И ме прави адски несигурна. Трябва да спра да премислям всичко и да се притеснявам толкова, а ми е адски трудно като той е такъв лекомислен.
Имам чувството, че все още не го познавам или по-скоро има част, която си остава затворена за мен. Може би това ме кара да съм така несигурна, макар да знам, че е по-добре да я има тази част и е нормално.
DisappointedDreamer
06-04-2015, 07:06
он: Понякога чувствам, че много ме притиска, а не знам дали наистина е така. И ме прави адски несигурна. Трябва да спра да премислям всичко и да се притеснявам толкова, а ми е адски трудно като той е такъв лекомислен.
Да, да, да.
Кажи му го. Обясних на моя, че понякога е прекалено настоятелен, и той се извини, каза че не го е забелязал.
И аз само премислям и предъвкам случки и думи, а той изобщо не се впечатлява. :Д
Чета си четвъртата книжка от поредицата и си пия кафенце.
Взех семестъра с mention, няма да ходя на поправка по нищо! Ураааа! Много ми е доволно. Сега е време да запразнявам.
Да, да, да.
Кажи му го. Обясних на моя, че понякога е прекалено настоятелен, и той се извини, каза че не го е забелязал.
И аз само премислям и предъвкам случки и думи, а той изобщо не се впечатлява. :Д
О, аз съм му казвала няколко пъти, че чувствам, че адски много ме притиска, а той отрече и каза, че нямал това предвид :д
И за всичко така отговаря, явно взимам думите му прекалено насериозно, което той потвърди.
събудих се от кихавица. нито спрейчето ми помага, нито хапченцата. от две-три седмици съм като болна и лицето ми изглежда така сякаш всеки момент ш ревна. писна ми от тая алергия, бее. като изключим това иначе всичко ток и жица. пак ще релаксвам. обичам да съм тук <3
също така рекламата на ментина е супер яка, чак се изненадах, че е на български продукт
за разлика от гениалните реклами на загорка
NomNomNom
06-04-2015, 07:42
Поканил те е в стаята си, след това сте си говорили, програмисти.
Учихме за днес, след това си говорихме за музика, филми, наркотици и оит :д
anonymous908491
06-04-2015, 08:39
http://www.blitz.bg/news/article/340579 Тая ще ме побърка
Събуди я ... С любов... С нежно погалване по гръдите, обърни я и докато още спи - прониквай в нея нежно и силно.
IWannaBeSedated
06-04-2015, 08:44
http://www.blitz.bg/news/article/340579 Тая ще ме побърка
Събуди я ... С любов... С нежно погалване по гръдите, обърни я и докато още спи - прониквай в нея нежно и силно.
"По-добре повече, отколкото по-малко!"
Логика, батка. :lol:
Dagichka
06-04-2015, 08:45
спах до 10, преди малко пак се унесох за половин час и все още съм уморена, не знам какво ми става :д този семестър си дойде тежичък или просто аз не съм свикнала още..
"- Sorry, I'm late.
- That's okay, time doesn't exist." <3
pandabear
06-04-2015, 08:54
Тая ще ме побърка
Скъпи мъже, нека вашият мощен жезъл да радва йонито ;d
anonymous908491
06-04-2015, 08:57
Скъпи мъже, нека вашият мощен жезъл да радва йонито ;d
А ако те издебне докато спиш ?
anonymous708973
06-04-2015, 09:44
Днес заради мен гугъл - https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11425237_1140245516001571_4278463462138526419_n.jp g?oh=85f16faddced103e3de0306106be6aa0&oe=55EF1B10.
И е неработен ден, щеше да е добре да ме информират предварително, та да се сетя да напазарувам :д
pac0line
06-04-2015, 13:03
im just flying above all things ^_^
В 3 (сутринта) летим за морето, няма кво да стане, черния дроб и портфейла да са готови
paradosou
06-04-2015, 13:07
Точно в момента добре. Вчера докато си чаках влака ме заговориха на случаен принцип явно, ама стана хубав разговор. Даже се прибрах с подарена книга и нямаше следа от свалка 8-) от страна на момчето. Винаги са ми харесвали спонтанни хора, дето се забавляват в собствената си компания и действат ей така, без да се стремят непременно към 'следваща стъпка'.
Някакъв пък ми пише арогантни съобщения, странно защо въобще му е цел, ама... да си пише, така или иначе почти не се случва други да изливат агресия спрямо мен xD.
NomNomNom
06-04-2015, 13:37
Инкаааа, ЧРД ! Жива и здрава, много успехи, и любов с красивия кавказец :д ( Кавказци се водят, нали :д )
Иначе, йонито, слагам думата в речника, брут :д
Niakoitam
06-04-2015, 14:10
Честит Рожден Ден и от мен Ина! :)
Ах хич не мога да играя :д ^ и май не ме кефи, защото играте често в отбори по двама, пък аз не обичам тиймуърк :д
Швейцарецът ми подари швейцарки шоколад, доволно се захраних преди сън.
Приказвахме си с колегата в стаята му досега, оказва сме че сме от сроден дол и сигурно ще се сработим.
Почти като на екскурзия от училище, само дето сам решаваш да си легнеш в 1, защото не можеш да спиш в конферентната утре.
Номкееее внимавай само да не стане...
https://www.youtube.com/watch?v=PHe6s8Sp6xk
:D
anonymous908491
06-04-2015, 14:12
Номкееее внимавай само да не стане...
https://www.youtube.com/watch?v=PHe6s8Sp6xk
По-нагоре е обяснила на Мен защо не може да стане
Ч.р.д. пантерке. Всичко най-най!
А за алергията се успокоих поне, че не съм само аз :д
sl1nceetoo
06-04-2015, 16:10
ЧРД, пинки!
Тъжно ми е. Разочарована съм.
И времето е мрачно е днес.
Обявиха дата за срещата на областните. Дано мине хубаво. И ще е с нощувка.
Мамчо ми липсва днес.
dreamwalker
06-04-2015, 18:43
Честит рожден ден, Розова пантера.
Честит рожден ден на Инка и от мен още веднъж. ;3
Моята и тя днес е рожденичка и искам да я гушна, но ми е далеч. ;с След около 12-14 дена ще си я видя и ще я нагушкам хубаво. ;3 Надявам се да си прекара супер. ^^
Иначе много добре се чувствам, гледам си сериалче и си почивам. Готинко ми е. ;3
LoadRunner
06-04-2015, 20:09
http://gledaibgtv.com/btv
в момента- анита мейзер на вашите екрани
NomNomNom
06-04-2015, 20:12
не искам да я гледам, но щерка й е пиче :д
LoadRunner
06-04-2015, 20:14
хахахахаха
тая ше ме умори
не искам да я гледам, но щерка й е пиче :д
Как изглежда щерка ѝ?
Мда, деня започна учудващо добре и завършва подобаващо зле...
NomNomNom
06-04-2015, 21:01
@лиланда
https://www.youtube.com/watch?v=xj2dlvdq4Sc&feature=youtu.be&t=35m
anonymous908491
06-04-2015, 21:04
Дъщеря и на 17 има вече три подобрения на лицето, тя и майка и така започна, сега я виждаме как изглежда
HollyGolightly
06-04-2015, 23:49
То било хубаво да си вземеш ден почивка, когато всички други са на работа и да се разхождаш по магазини, по кина, по паркове цял ден, без да има навалица и трафик :) Ще вземе много да ми хареса и да си остана у нас по-дълго, отколкото мислех.
therichbitch
06-05-2015, 02:12
Не мога да спя. Чакам да се съмне, да изляза поне да напазарувам за другата седмица. Вече не ме свърта на едно място, та ще карам пеш и без това оня ден чаках на метростанция Люлин метро 40мин.., а и в Технополиса нямаше тези колонки, които бях харесала и ми е тъжно.
https://www.youtube.com/watch?v=Ke2lLmtFzc8
DarkTemplar
06-05-2015, 05:39
Дееба колко ми се спи..
Dagichka
06-05-2015, 06:40
Дееба колко ми се спи..
мда. отдавна не ми се беше случвало да не стана от алармата, а само да я снуузвам за "още 5 минутки" :д имам изпит днес, не се чувствам подготвена, здраве да е :д пак потъвам в спомени, оф..
Бесен съм! Прецаках си възможността за по-добра оценка по единия предмет и си изтървах последната лекция по друг заради глупости, които явно не са били особено важни...
Колкото ми е нервно покрай цялата история с даскало, само толкова ми трябваше.
много ми е езотерично нещо
Чудно,чудно съм
Гледам как 12класниците се потят пред изпитните резултати :lol: забавничко ми е, ама преди 2 години и аз бях така.
Чудно,чудно съм
Гледам как 12класниците се потят пред изпитните резултати :lol: забавничко ми е, ама преди 2 години и аз бях така.
Вече не се потят излезнаха резултатите. 4,49 по БЕЛ и 5,93 по физика. Мн добри оценки
малко си издънил БЕЛ,ама едно голямо браво за физиката ;)
Не съм се издънил по БЕЛ, аз очаквах по- малко, иначе благодаря.
Е, по моите критерии си, но това е друг въпрос. Успех с кандидатстването :)
Колко е подла учителката ми по БЕЛ, не е за вярване.. Извика ме при себе си и ме пита къде ще кандидатствам, казах ѝ, че май ще остана в Ботев (където уча сега) и тя ми каза, че в такъв случай може да ми остави 5. Значи, ако ѝ бях казал МГ/АГ, щеше да ми остави 4.. Остави ли ми 5-ца, влизам в МГ без съмнения.
IWannaBeSedated
06-05-2015, 10:50
http://prikachi.com/images/549/8154549b.png
Не знам дали да съм доволна. 8-)
^на твое място бих била..
нов ъпдейт: абе.. смотано ми е много всъщност...:(
браво, Ели! :)
тая година наистина са по-ниски резултатите от матурите. ние бяхме по-умен набор ;p не че има някакво значение. въобще нз що съм си давала толкова зор ;/
NomNomNom
06-05-2015, 11:02
Опитвам се да се справя с knows-it-all човече, за всичко иска да има последната дума, все едно всичко може, всичко е опитал, за всичко е уверен. На всяка тема се опитва да си го премери с мен и винаги го вади по-голям.
Happily, съм емоционално осакатена по темата, не ми пречи да отреагирам и бях малко долна и като разправяше, че България има невероятно добра железопътна инфраструктура, го порязах веднага дали е бил из Европа.
Буквално не ти дава възможност да се отпуснеш, примерно си казвам - ще ходя след малко на рецепцията да check-out-на възможно най-много неща днес, и той - да, да, спокойно, ще отидеш там, ще платиш, бла бла бла ... просто споменавам, за да поддържам small talk, обаче той веднага не пропуска да припомни колко е неуверен и да ми изсипе торба факти, за които не съм попитала :д
Изморена съм от хора и техните личностни проблеми и потребности, или по-скоро от тези, които имат нужда да ти натикват нещо в лицето. :д
Виждам, че е решил и че вече е станал авторитет, но е туу агресив, без да се усеща, поне не е глупав, макар, че от 2 седмици се опитвам да му обясня, че можем да играем в един отбор и че не съм заплаха за позицията му, защото не желая това, което той иска и което вероятно ще получи, или пък явно той иска нещо повече :д
Съмнявам се, че целият този процес е съзнателен в главата му, а ако не е - надявам се да не се съюзи с другия такъв като него, защото от предишната такава персона се опитвам да бягам с 200, обожавам хора, които използват правилата, за да уплашат и объркат хората и за да наложат власт след това :д
Изморена съм от хора и техните личностни проблеми, или по-скоро от тези, които имат нужда да ти натикват нещо в лицето. :д
да.
нямам пресен случай, in general
Тотално разочарование на матурата... 4.61 по БЕЛ, 3.58 на английски. Хайде, да кажем, че английският няма да кандидатствам с него и не съм си давал зор много, но на БЕЛ.. Не са ми дали много точки на есето явно. Здраве да е..
anonymous708973
06-05-2015, 12:50
Хора, благодаря ви за честитките и пожеланията!^^
Помирисвам свободата вече, близо ееее! Днес мисля най-сетне да понаправя някакви физически упражнения малко, толкова съм схваната, че не е истина. Ако ме натисне мъж ми за масаж, ще пищя като заклана сигурно.
Мани, направо ме е страх да се кача на кантара, предвид, че бях болна, съм със сигурност поне -3кг, като си видях ръцете, лошо ми стана.
Лекичка, полекичка започвам пак... Сега почивка един следобед и захващам мениджмънта. Имам небивалите 2 дни и половина за него, толкова много време е, ехееее!
102thedream
06-05-2015, 13:24
Тотално разочарование на матурата... 4.61 по БЕЛ, 3.58 на английски. Хайде, да кажем, че английският няма да кандидатствам с него и не съм си давал зор много, но на БЕЛ.. Не са ми дали много точки на есето явно. Здраве да е..
ще имаш 4 и 50 младежо
не се кахъркай
аз ти казах
аз ти казах
Сигурно ти си бил проверяващият.....
102thedream
06-05-2015, 13:27
казах ли ти
засрами се младежо
Бъди сигурен, засрамен съм още от както си видях резултата.
102thedream
06-05-2015, 13:31
че не ми повярва бе
аз ти казах
казах ли ти
Dagichka
06-05-2015, 13:47
ах, спомням си миналата година по това време как с половинката тъкмо бяхме тръгнали за дънкин донътс да ядем безплатни ии разбрахме, че са излязли резултатите и се спряхме по средата на графа на най-оживеното и се опитвахме да хванем нет за да си проверим резултатите :д и как майка ми не повярва, че имам толкова по български i се наложи да й го повторя 5 пъти :lol:
всичко ми се струва толкова далечно вече :с
взех си всичките заверки и половината изпити бациии, ще се празнува :д
anonymous908491
06-05-2015, 14:11
https://www.youtube.com/watch?v=GTd1647CTFs
One Share Can Save a Life
хахахахах, сякаш ще я чукат до смърт
че не ми повярва бе
аз ти казах
казах ли ти
не усещаш ли кога започваш да дразниш?
therichbitch
06-05-2015, 14:49
Защо е толкова модерно да се правят скрийншит на оценки, изпити, сертификати и да се качват по фб и форуми...
Никога не съм го разбирала
Иначе, честито на печелившите
pandabear
06-05-2015, 15:11
петъкпетъкпетъкпетък. силно се надявам да не е голяма навалица ;д
Hello, бе мада факъ'с! :-D
Сефте ме бърка толко' изолацията, нещо изтрещявам, ама от лиготия като цяло.
И не, че толко' съм на зор, ама някак не ми е яко да съм прелъстена и изоставена, просто щото тва си е неговата роля. Решението: последен рунд за да си сложа нещата на място. Дано пък да стане тая вечер, че тая сесия ме обездвижва. :-D
И накрая: да го духат ортопедите - то без гледане просто не става!
102thedream
06-05-2015, 16:18
не усещаш ли кога започваш да дразниш?
казах ти
DarkTemplar
06-05-2015, 16:26
Защо е толкова модерно да се правят скрийншит на оценки, изпити, сертификати и да се качват по фб и форуми...
Щото животът им е виртуален, а Интернет - основното място за социални контакти.
живи и здрави, успех в жобса. ;]
братлеее, котката ми колко злобно нападна майка ми..
и като се опитах да я санкционирам, почна да ми съска и на мен. не приема никакви ограничения, а напада чуждите хора (мен не, слава богу) без никаква причина, просто така, и то като подлец, все в гръб
честно казано сега малко ме е страх да не ме издебне и мен, понеже е отмъстителна дори при най-малкото провинение.
доста тъпо. и всичко това, защото още като я взех я разглезих супер много.
сега се чудя какво да я правя.. откровено казано все повече се замислям дали не трябва да я подаря, ама как да съм сигурна че добре ще я гледат.. това е котка за двор!
//просто си споделям, не рекламирам
LoadRunner
06-05-2015, 17:29
А сега някой, четящ и услужлив авер, да уведоми therichbitch, че правя втори опит да я поканя на чаша червено/бяло вино! (((:
И вкусни шиш-таукове. (:
един вид М иска да те жъне с ралото
съгласна ли си?
приличате на разведени
карате децата да ви предават репликите
дано се съберете скоро
anonymous708973
06-05-2015, 17:50
http://www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/17-sms-o-veseloj-studencheskoj-zhizni-944460/
Eто нещо весело за който поназвайва руски, пръснах се от смях :д
anonymous908491
06-05-2015, 18:18
http://www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/17-sms-o-veseloj-studencheskoj-zhizni-944460/
sladuri
http://files4.adme.ru/files/news/part_94/944460/16892110-R3L8T8D-400-1ss.jpg
http://files2.adme.ru/files/news/part_94/944460/16889360-R3L8T8D-400-F-14.jpg
http://files3.adme.ru/files/news/part_94/944460/16889260-R3L8T8D-400-F-15.jpg
SHPAIdURmeN
06-05-2015, 18:19
^+
therichbitch
06-05-2015, 18:25
создал документ под названием "диплом"
same here, освен и аз да си почина :lol:
един вид М иска да те жъне с ралото, съгласна ли си?
Съгласна не, впечатлена. Предвид анонимността ми явно е пленен от благия ми характер. Никога не ми се е случвало.
23 години да живея в заблудата, че курвенските номера са присъщи само на жените...
anonymous908491
06-05-2015, 18:55
23 години да живея в заблудата
На 15 ли си се регнала тук ?
LoadRunner
06-05-2015, 19:41
..благия ми характер. Никога не ми се е случвало.
и на мен никога
а чисто уиски пиеш ли?
кратка ретроспекция на Отговорът:
Хм, ...
една потребителка тук привлича моя интерес. (((:
богатата к...ка!
Ти май все още не си си изградила мнение за мен, а? (: Признай си! (:
Аз, за разлика от останалите, се привличам точно от отрицателен отговор - мисля, че схвана? (:
Още, М пита дали си пускала снимка понеже не може да си позволи рискове за в бъдеще
therichbitch
06-05-2015, 20:20
Само чисто го пия.
Снимките са за аматьори, направо пълнометражни филми снимам и ги разпространявам в мрежата, защото съм ексхибиционист.
BlauMeise
06-05-2015, 21:40
уфффффф, нямам думи, просто не ми се говори и пише...
Niakoitam
06-05-2015, 22:07
создал документ под названием "диплом"
same here, освен и аз да си почина :lol:
Съгласна не, впечатлена. Предвид анонимността ми явно е пленен от благия ми характер. Никога не ми се е случвало.
А може би пък са му интересни жените от неговата зодия например.
И на мен често като разбера, че една жена е моята зодия ми е интересно какво представлява, доколко си приличаме, доколко се различаваме и такива ми ти работи. Абе с няколко думи вътрешно ми стават интересни до някаква степен дори и само поради този факт. За добро или за лошо обаче с представителки от зодията Рак никога не съм имал по-задълбочени отношения и/или разговори като например...с представителите на зодия Близнаци, а даже и в редките моменти, когато съм се заобщувал с такава представителка на зодияка то е било за твърде кратък период от време. :)
Иначе щом си ексхибиоцинист и аз се подреждам на опашката да видя твои снимки. :D
therichbitch
06-05-2015, 22:38
След това протяжно обяснение
почти почувствах притеснение
и в този късен час
меланхолия ме завладя от раз
Не за друго, а защото зодията ми е такава,
а прочетох нявга, че всичко туй е плява.
И се чудя аз сега звездите ли да слушам
или под завивките си да се сгуша
с надежда, че утрешния ден
вий няма да се занимавате със мен.
Какви ти снимки, какво познанство,
аз даже в момента съм във странство.
За вашто пусто любопитство не ща дори да чувам
че тези дни съм заета да лунувам
Все пак луната в земната обител
на мойта сладка зодия е покровител.
Самоличността си аз ценя
и не ще настъпи сега деня,
в който веч ще заслужавате
с лекота да ме разпознавате.
А и трудно ще ме намерите,
вдигнала съм аз бариерите
срещу stalker-и нахални
с лъжливи образи виртуални
П.П. Прозрачна водка не понасям,
но по уискито се превъзнасям
туй признание бе наистина сериозно
нищо, че иронично грозно
появи се изпод пръстите ми златоносни
просто са си такива смъртоносни.
Пишат само истината свята
даже, ако излезна злата
какичка бездушна,
която ще се подиграе с душичката ти малодушна.
Питиета харесвам ефикасни
поне за едно с бегача сме съгласни.
Niakoitam
06-05-2015, 23:33
Определено това със зодиите до голяма степен не е плява,
пък, който каквото ще да ти разправя.
А ти не се плаши дотолкова от нас,
все пак ние не ядеме хората по късен час.
Може да изглежда малко крийпи,
но не е нужно чак толко да се притеснити.
Туй стихотворение евентуално с труд написано дали не беше на нас посветено
се чудя аз озадачено?
О да, няма съмнение
в това мое чудение.
Стихотворението е написано за нас
и затова в стихотворна форма опитах се да скалъпя нещо аз.
Знам че хич ми се не отдава,
но трябваше някак да се проява.
По назад да не взема да остана,
реших със доста зор и аз рима да подхвана.
Надявам се горещо,
поне да е излязло нещо. :D
мн добре отивам към село Трън да копая :Д
Niakoitam
06-06-2015, 07:38
мн добре отивам към село Трън да копая :Д
И аз май ще трябва да разкарвам колички с пръст в селото ни. :)
ебала съм го
Кой бе Иве ?!? :D
не кой, а какво. всичко. исках да кажа, че ми писна.
anonymous908491
06-06-2015, 08:57
Живота ти го е начукал, на всеки се случва, ще свикнеш.
алтруистка съм и моето удоволствие идва от чуждото. предпочитам аз да му го начукам. или поне да е взаимно.
anonymous908491
06-06-2015, 09:09
Трудно ще намериш някой навит на това
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/576366-%D0%9C%D0%BE%D0%BC%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B5%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%B2%D0%B8-%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D1%81-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BD
LoadRunner
06-06-2015, 09:11
..
Иванке, вярно ли е че не излизаш от вкъщи защото живота не може да ти предложи нищо интересно :D
алтруистка съм и моето удоволствие идва от чуждото. предпочитам аз да му го начукам. или поне да е взаимно.
Иве, дишай, издишай, излез от вас и им е*и майката на всички. ;д
ПТ: След снощи, се чувствам много добре, макар че в момента още малко ми се спи. Все още се притеснявам, но щом той казва, че всичко ще е наред, всичко ще е наред.
На 15 ли си се регнала тук ?
На 14 даже.
Нервно ми е. Мързи ме, та боли чак, а дори и да не уча, нямам кво друго да правя. :-D
Ай поне тая чума да стане, да раздуе малко за снощи, пък и да и се понакарам за някоя простотия, барем ми мине нервата.
Niakoitam
06-06-2015, 09:55
На живота може,на мъжете не.Че на повечето мъже не ни доставя удоволствие да бъдем чукани.Предпочитаме тази функция да не ни бъде изземвана,демек в този случай вероятността да има чуждо удоволствие е твърде малка.. :D
А ти от кога практикуваш? Леле, колко съм изтървала...
Niakoitam
06-06-2015, 10:06
?!? :)
NomNomNom
06-06-2015, 10:10
По повод папугай и ива, спи ми се и не ми е до никакво начукване, не знам за вас :д
Ще трябва както кобилкина съветва, да ме хване още докато спя.
DarkTemplar
06-06-2015, 10:49
Смяната дотук върви добре, остана още малко и приключвам.
Niakoitam
06-06-2015, 12:17
Нещо пак започнаха да спират ТИР-овете на международния път до нашата улица. Само да не се разпибиткат пак,че ще им мамицата. То наглостта им на тия тираджийи расте все повече с всеки изминат ден. Няма ден няма нощ. То все едно си застанал в някаква супермузикална зала. То не са "народни песни", не са "серенади",не е "свирене на органи." И сякаш започнаха да забелязват,че дразнят хората и все едно нарочно го правят за да "изнудват" полицаите да ги пускат по-бързо. Пък и през ноща усилиха "концертите." Нагла работа. Да хванат да ги запират по далеч от към София освен.Ще хвана вече и аз да се рапротестирам в групата на града ни.Често и управниците ни на местно ниво разбират какво пише в нея,а все пак идват и избори.Иначе онзи ден към 10-11 вечерта такава поредна патардия вдигнаха,че разни хора започнаха да излизат на терасите и да псуват в далечината към тях. Много хора са се обадили в полицията,а баща ми се обади и на телефон 112. Присветкаха някакви полицейски лампи по едно време и някак набързо бяха поосмирени.Сигурно е имало една хубава поредица от актчета за нарушване на градското спокойствие и то в нощен час. Оттогава не са правили колона.Сега като гледам отново колоната се увеличава,но са тихички поне засега.Само някое съвсем инцидентно пибиткане се чува рядко и това е. Мамицата и нагла....
anonymous908491
06-06-2015, 12:18
Сигурно е имало една хубава поредица от актчета за нарушване на градското спокойствие и то в нощен час.
Щях да те питам къде живееш, но май е в страната на фантазиите.
На живота може,на мъжете не.Че на повечето мъже не ни доставя удоволствие да бъдем чукани.Предпочитаме тази функция да не ни бъде изземвана,демек в този случай вероятността да има чуждо удоволствие е твърде малка.. :D
беше метафора
баси
за бтгр ли говориш, бтв?
Niakoitam
06-06-2015, 12:26
Живея точно на съседна улица на международния път София-Калотина,който се очаква да стане в близките години магистрала,но точно,където започва града ни пътя е две ленти,има четирилентов мост и след това стават 4 в посока София. И затова спират там ТИР-овете точно преди да преминат моста поради простата причина,че няма как да направят колона на двулентов път с по лента в посока,а опашките стават дълги,преминават цялата дължина на града и даже се натрупват още в посока София. Разбра ли сега?:)
Niakoitam
06-06-2015, 12:26
беше метафора
баси
за бтгр ли говориш, бтв?
За какво? :)
anonymous908491
06-06-2015, 12:45
Живея точно на съседна улица на международния път София-Калотина,който се очаква да стане в близките години магистрала,но точно,където започва града ни пътя е две ленти,има четирилентов мост и след това стават 4 в посока София. И затова спират там ТИР-овете точно преди да преминат моста поради простата причина,че няма как да направят колона на двулентов път с по лента в посока,а опашките стават дълги,преминават цялата дължина на града и даже се натрупват още в посока София. Разбра ли сега?:)
Имам един познат там, ти на кой номер живееш, в червената къща ли си ?
някойтам, мислех че говориш за ботевград
therichbitch
06-06-2015, 14:02
А ти не се плаши дотолкова от нас,
все пак ние не ядеме хората по късен час.
Надявам се горещо,
поне да е излязло нещо. :D
Пич, не става дума за боязън,
говорим си за чиста неприязън.
Не ва́жи твойто смехотворение,
не ще роди то мойто умиление.
На гнило почва да ми намирисва
как тъй даже стъпката ти липсва.
И защо си се тъй осме́лил,
кат' даже ямб не си нацелил?
С уважение,
АЗ : )
anonymous708973
06-06-2015, 15:00
не е страната на фантазията, такива неща се случват.
майка така затвори едно кафе до нас, че много им знаеше балалайката.
От тия болести на очите моите ще вземат да изкапят вече... И тва, дето най - мразя - да преписвам от телефона си. А като си помисля, че друго можех да правя сега...
Искам да е сряда вече!
pandabear
06-06-2015, 17:06
много ми е готино ^_^
sl1nceetoo
06-06-2015, 17:15
Чак сега забелязах, че сестра ми има същата странност на лявата вежда като мен :/ Само дето очите ѝ са по- светли. От сега е красавица. Много си приличаме :д Добре, че е само външно. Баси колко е силен генът на баща ми.
Не се чувствам в кожата си последните 2/3 дни. Сякаш нещо не е наред, а привидно е. Нещо странно ще се случи, мисля.
Просто искам всичко да е хармонично и балансирано.
И той ме дразни с тези свои катарзиси и то спрямо мен.
Препрочитам книгата на Радослав Гизгинджиев и си нямам представа защо така ме грабна.
Искам да открия нещо.
LoadRunner
06-06-2015, 18:09
Искам да открия нещо.
за кво става въпрос
ако гледаш към земята като вървиш имаш по- голям шанс да намериш 50ст
anonymous908491
06-06-2015, 18:35
много ми е готино ^_^
Тук само се оплакваме, хвалим се в кухнята.
Тук само се оплакваме, хвалим се в кухнята.
Именно.
> Искам романтика, пица и да разцъквам Мортал комбат. Вместо това се занимавам с Keynesian cross, Rawls theory, Unemployement и подобни.
къде са всички
тъкмо съм в настроение :О
едно закъсняло утро...
чувствам се добре. ям черешки :3
отново се събудих заради непрестанното кихане. баахти, зимата не съм се цифкавила толкова.
не ми се връща в реалността от утре. нямам търпение сесията да свърши и да отпраша. не ма свърта на едно място, макар че не обичам да пътувам.
и как мразя сбогуваниятаа.
заеби, свикнала съм.
:>
Niakoitam
06-07-2015, 08:24
Имам един познат там, ти на кой номер живееш, в червената къща ли си ?
Не,живея в жълтата къща? :D
Наистина ли имаш познат от тук,че понякога наистина не мога да разбера кога си сериозен и кога се опитваш тънко да храниш някого? Ако е истина кажи му името? Има вероятност да го познавам,а има и таква да не го познавам.Номера сега пред целия интернет няма да си го разпльокам,само ще кажа,че съм към края на улицатa,който е в посока София на около 1 километър от въпросния мост. :)
А ето и две снимки на част от километричната опашка в "страната ми на фнтазиите" вчера между 16:00 и 17:00,в която страна гранично пропусквателния пункт Калотина е неофициално заменен с гранично пропусквателен пункт град Сливница и която опашка си е с редки изключения ежедневеие и еженощие:
http://prikachi.com/images/912/8157912v.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/913/8157913a.jpg
Това доста често се наблудава от прозорците на банята и кухнята ни и от улицата.Тези снимки съм ги правил от нашата улица без грам увеличение.
Вчера и днес са по-културни.Има го само замърсяването на въздуха и тихото бръмчане,с което вече сякаш сме посвикнали.Шумовото замърсяване,което и то беше станало ежедневие напоследък,като изключим някоя и друга дребна изцепка засега го няма.А има ТИР-ове дори и сега.Вчера вечерта тамън лекичко бяха решили да се вълнуват пак,но по едно време се видя,че две патрулки започнаха да обикалят дългата опашка напред назад и да обясняват къде по-културно къде май на моменти и с крясъци на тираджйите да внимават какво правят. :)
някойтам, мислех че говориш за ботевград
Не за град Сливница говоря.И в профила ми го пише. ;)
Пич, не става дума за боязън,
говорим си за чиста неприязън.
Не ва́жи твойто смехотворение,
не ще роди то мойто умиление.
На гнило почва да ми намирисва
как тъй даже стъпката ти липсва.
И защо си се тъй осме́лил,
кат' даже ямб не си нацелил?
С уважение,
АЗ : )
Щом не се признава стихотворната ми форма няма да се пъна и да се мъча повече да я пиша.Иначе неприязъм,неприязъм,но по-скоро ми "мирише" на боязън скрита под рачешката черупка и добила форма на лошата кака дето има големия мерак да храни хората.Не знам защо просто след едно споделяне,че ми става интересна една жена до някаква степен като разбера,че е моята зодия и предположих,че и при М... е така реши,че ще търся твоето умиление и непременно ще започна да ти се свалям.Живей си живота,ходи си по пътя.Все пак да не забравяме,че не си единствената представителка на зодията ми в целия свят,а и както казах досега общуването с тази моя зодия нещо не ми се получава баш. Може би заради черупката на рачката.И аз като включа черупката и черупка в черупка и нищо не става.Още повече,че като че ли жените Рак още по-лесно и по-бързо се скриват в черупката си дори при най-малката "опасност"Та продължавай все така да убеждаваш мен и други хора какво лоша кака си всъщност...:)
С уважение,
АЗ. :D
therichbitch
06-07-2015, 08:28
Аз да не съм Смирненски, че да изримувам всичко,което мисля, това ми дойде на прима виста
Вие се филмирате, не аз :lol:
А и не вярвам във виртуални свалки, не знам как решихте точно това.
Извинявай, но е адски рано, не го дочетох
По темата: тъкмо бях решила, че ще отида до един як магазин и се нагласих психически, после осъзнах, че е неделя, а аз съм будна преди 12ч (
dreamwalker
06-07-2015, 08:30
Не,живея в жълтата къща? :D
Наистина ли имаш познат от тук,че понякога наистина не мога да разбера кога си сериозен и кога се опитваш тънко да храниш някого? Ако е истина кажи му името? Има вероятност да го познавам,а има и таква да не го познавам.Номера сега пред целия интернет няма да си го разпльокам,само ще кажа,че съм към края на улицатa,който е в посока София на около 1 километър от въпросния мост. :)
А ето и две снимки на част от километричната опашка в "страната ми на фнтазиите" вчера между 16:00 и 17:00,в която страна гранично пропусквателния пункт Калотина е неофициално заменен с гранично пропусквателен пункт град Сливница и която опашка си е с редки изключения ежедневеие и еженощие:
http://prikachi.com/images.php?images/913/8157913a.jpg
Това доста често се наблудава от прозорците на банята и кухнята ни и от улицата.Тези снимки съм ги правил от нашата улица без грам увеличение.
Вчера и днес са по-културни.Има го само замърсяването на въздуха и тихото бръмчане,с което вече сякаш сме посвикнали.Шумовото замърсяване,което и то беше станало ежедневие напоследък,като изключим някоя и друга дребна изцепка засега го няма.А има ТИР-ове дори и сега.Вчера вечерта тамън лекичко бяха решили да се вълнуват пак,но по едно време се видя,че две патрулки започнаха да обикалят дългата опашка напред назад и да обясняват къде по-културно къде май на моменти и с крясъци на тираджййите да внимават какво правят. :)
Не за град Сливница говоря.И в профила ми го пише. ;)
Щом не се признава стихотворната ми форма няма да се пъна и да се мъча повече да я пиша.Иначе неприязъм,неприязъм,но по-скоро ми "мирише" на боязън скрита под рачешката черупка и добила форма на лошата кака дето има големия мерак да храни хората.Не знам защо просто след едно споделяне,че ми става интересна една жена до някаква степен като разбера,че е моята зодия и предположих,че и при М... е така реши,че ще търся твоето умиление и непременно ще започна да ти се свалям.Живей си живота,ходи си по пътя.Все пак да не забравяме,че не си единствената представителка на зодията ми в целия свят,а и както казах досега общуването с тази моя зодия нещо не ми се получава баш. Може би заради черупката на рачката.И аз като включа черупката и черупка в черупка и нищо не става.Още повече,че като че ли жените Рак още по-лесно и по-бързо се скриват в черупката си дори при най-малката "опасност"Та продължавай все така да убеждаваш мен и други хора какво лоша кака си всъщност...:)
С уважение,
АЗ. :D
Не се ли притесняваш да ни информираш за точното си местоживеене?
therichbitch
06-07-2015, 08:35
все пак не си е казал номера на къщата )
dreamwalker
06-07-2015, 08:37
Остави я къщата, чакам да си напише номера на мобилния.
galaxy29
06-07-2015, 08:42
неделя, а аз съм будна преди 12ч (
мхм ;/
Niakoitam
06-07-2015, 08:51
Аз да не съм Смирненски, че да изримувам всичко,което мисля, това ми дойде на прима виста
Вие се филмирате, не аз :lol:
А и не вярвам във виртуални свалки, не знам как решихте точно това.
Извинявай, но е адски рано, не го дочетох
По темата: тъкмо бях решила, че ще отида до един як магазин и се нагласих психически, после осъзнах, че е неделя, а аз съм будна преди 12ч (
Като не си Смирненски ще го караш като нас "простите" хора и ще пишеш в проза.Все пак все още хората не сме започнали да си говорим по улиците в стихотворна форма и най-малкото не сме оттренирани да го правим. :D
И като цяло май човека,който се филмира най-много си ти. :) И не лъжи,че не си дочела мнението ми.Просто е невъзможно имайки предвид,че отговора ми към теб е в самия му край. :D
Не се ли притесняваш да ни информираш за точното си местоживеене?
Защо с вибратора ли ще ми налетиш в нас. :D Като цяло аз не ви информирах за точното ми място,защото не си дадох номера.Сега ако някой ме разпознае някъде жив и здрав.Чак пък толкова да е крийпи,че да ме следи и къде ще вляза. Пък и това си е все пак моята територия и ако е дошъл от някъде си с лоши намерения някой не знае дали пък не могат да му се случат разни твърде лоши неща.Като цяло някои хора не сме чак толкова прикрити и потайни като теб дето даже и името не смеят да си кажат във форума,да не говорим пък за някоя и друга свещенна ценна информацийка за тях.:) Е има го сега и риска да попадна в ситуацията на една девойка дето пишеше тук и се оказа живееща на няколко улици от нас,а беше разправяла как си сменяла гаджетата и им правела свирки,както и за вътрешния си свят та после даже и във Facebook не пожела да ми приеме поканата въпреки,че преди това малко си пообщувахме на ЛС,но това е вече дръг въпрос.Даже и в тоя раздел със забелязвал един малък дето в профила си се е обявил,че е от града,но в крайна сметка какво ми пука.Нито правя сделки за наркотици тук,нито готвя убийства или атентати. ;)
anonymous908491
06-07-2015, 08:52
не ми трябва номер, имам я на снимка
Niakoitam
06-07-2015, 08:53
Остави я къщата, чакам да си напише номера на мобилния.
Абе аз си знам,че ти отдавна си ми навита,но поне можеше да бъдеш така добра да ми го пискаш на лично или във фейса. Оп....теб пък те е страх да се представиш даже...:D
Niakoitam
06-07-2015, 08:54
не ми трябва номер, имам я на снимка
Кофата ли.Че то с такива кофи на нашата улица е пълно. :D
anonymous908491
06-07-2015, 08:55
Че то с такива кофи на нашата улица е пълно. :D
Ти в кой номер живееш ?
dreamwalker
06-07-2015, 08:56
Абе аз си знам,че ти отдавна си ми навита,но поне можеше да бъдеш така добра да ми го пискаш на лично или във фейса. Оп....теб пък те е страх да се представиш даже...:D
Защо да ме е страх?
dreamwalker
06-07-2015, 08:57
Пък и това си е все пак моята територия и ако е дошъл от някъде си с лоши намерения някой не знае дали пък не могат да му се случат разни твърде лоши неща.
Например?
Niakoitam
06-07-2015, 09:00
Ти в кой номер живееш ?
В един от многото. :D
Защо да ме е страх?
Защото си си измилила някакъв приказен образ и те е страх даже реалното име и годинни да си кажеш какво се отнася до повече информация за теб. Едно Ярослава се споменава,но и това даже може да е измислено. ;)
therichbitch
06-07-2015, 09:00
Последният абзац е към мен (след цитата е, очевидно...) и него започнах :Д До толкова виждам (нещо ми се възпали окото :()
Като не си Смирненски ще пишеш в проза.
Страшна логика, ако се позоваваме на която, трябваше във форума да си пишем 5-ма души, тъй като останалите не могат да пишат не в поезия, не проза, ми на български не могат да скалъпят нещо вярно, следователно би трябвало да се оттеглят, като не могат.
Чакам.
Niakoitam
06-07-2015, 09:01
Например?
Изненада. Само ще кажа,че някога в поделенията на моите съграждани са им казвали албанци? ;)
dreamwalker
06-07-2015, 09:03
Изненада. Само ще кажа,че някога в поделенията на моите съграждани са им казвали албанци? ;)
Защо?
anonymous908491
06-07-2015, 09:03
С шиптъри ли почна да я плашиш ?
Niakoitam
06-07-2015, 09:05
Последният абзац е към мен (след цитата е, очевидно...) и него започнах :Д До толкова виждам (нещо ми се възпали окото :()
Страшна логика, ако се позоваваме на която, трябваше във форума да си пишем 5-ма души, тъй като останалите не могат да пишат не в поезия, не проза, ми на български не могат да скалъпят нещо вярно, следователно би трябвало да се оттеглят, като не могат.
Чакам.
Дам логика....:D Само дето въпросните форумци не могат да пишат според ТЕБ. Докато ти сама сподели,че не можеш да пишеш в стихотворения и да си изливаш мислите в тях баш като Смирненски,съответно по нормалния начин може и по-добре да ти се получи евентуално...:D
LoadRunner
06-07-2015, 09:06
Не знаех че на някои хора им трябва психическа самонагласа за да излязат от вкъщи и половин час стоене пред огледалото с вдигнат гард, леки загряващи ударчета и самонадъхващи фрази като "Аз мога, гад дем! .. мога да го направя" и "Ар ю токинг ту ми?". После поглеждат входната врата и всичко това се превръща в мираж.
therichbitch
06-07-2015, 09:07
не могат да пишат според ТЕБ.
Къкву миказъ че не разбръх?
Мисля, че е по- добре да спорим за кофите пред вас
Niakoitam
06-07-2015, 09:07
Защо?
Помисли си какви асоциации ти навяват. :)
С шиптъри ли почна да я плашиш ?
Не,аз като цяло съм миролюбив човек.Малко вероятно е да скоча пръв.А иначе нея мога да я плаша с други работи. :D