PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29

Страници : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Ivaaaaa
04-26-2015, 14:11
Сякаш се обръщаш към себе си.

П.П. Драйфа ли?

лел, и ти ли, бе /универсално обръщение за всеки пол.
на предните страници:
'НИЩО НЕ РАЗБИРАМ ОТ ФУТБОЛ, ама ЦСКА.. дрън-дрън..'
след това още един шит при закачката ми към дебелаците /което беше ЗАКАЧКА/
и сега отново.
омг. отчайвам са.

dreamwalker
04-26-2015, 14:12
ЦСКА?

Lilanda
04-26-2015, 14:15
Много дълбоко навлязохте в тая тема. >.< ффс

Нямам кво да кажа по темата днес, освен че наааааааааай-после ще си взема направление. Стискайте палци всичко да е наред.

HollyGolightly
04-26-2015, 14:23
Колко сериозно се взимат някои хора тук :lol: ама не, то въобще не ви пука, личи си. То ако в един форум пълен с непознати се палите толкова лесно, представям си как сте извън него.

Ivaaaaa
04-26-2015, 14:26
някои хора тук :lol: .

недорасло обръщение. пука ми, когато заяждат прекрасната ми интернет особа. явно на тях още повече щом така живо се интересуват от килограмите ми.

HollyGolightly
04-26-2015, 14:30
разбира се, че ти пука, след като ми отговаряш. Примерно аз теб в повечето случаи те прескачам и не те чета, понеже не ме радваш

Ivaaaaa
04-26-2015, 14:32
нали точно това казвам.
омг

AnarchyBoy
04-26-2015, 14:39
Oh the flamewars are real ;s

Много интересно ми стана от тия лични съобщения, накрая затапката беше пълна. :lol:
/След малко излизам, багажа готов. Оле! Справих се.

therichbitch
04-26-2015, 15:00
Тия дни съм живяла в бъдещето, днес щях да отида на работа, мислейки си, че е понеделник, поне свърших задачките по- рано. :lol:

омг. отчайвам са.
Отивай в хоспис, там лекуват патологична депресия.

Ivaaaaa
04-26-2015, 15:08
не вярвам. виждам, че не са ти излекували социопатията и болната словесна агресия.

anonymous908491
04-26-2015, 15:19
Аз предпочитам да си мълча.

therichbitch
04-26-2015, 15:21
for a change :Д

paradosou
04-26-2015, 15:53
Миротворецът пак пристига xD. Форумът наистина, ама наистина е 10 пъти по-приятно място, когато липсват постоянни наредби. Не знам от очила ли имам нужда, преувеличавам ли, ама ми се струва, че в последно време рязко са се увеличили.
По темата - получи ми се да вдигна на един... да кажем добър познат мотивацията и съм доволна. Рибата още е в морето, ама аз пак му пожелавам успех с набелязаната мадама. Личи си, че доста го е впечатлила.
Сега ми предстоят баня, преговор и писане на 'домашни'. Малко имам усещането, че наливам във ведро без дъно, обаче пък си изпитвам адекватността така. И все още не ми е ясно къде точно ще съм лятото. Надявам се където и да е да има много слънце, много прогрес и не на последно място забавление 8-).

galaxy29
04-26-2015, 16:40

'listen up now motherfuckers, this is how it's going to be and I don't give a single fuck if you like it or not.'
въобще не ми дреме колко си и дали искаш да качваш. намесихте ме в бавноразвиващите ви шегички, опитвайки се да ме провокирате. ми, да. не харесвам пълни хора, защото ми навяват асоциации за нечистоплътност /задръстен организъм, повече мазнинки и такива хубави неща/. гледала съм много аутопсии и не е приятна гледка. е, и? не проумявам как е възможно да сте толкова бавни. шизофренията твърдяла, че за мен няма средно положение. къде съм го казвала? о.О
за последен път - не намесвайте в посредствеността ви.
оф, ивааааа ... :д не спря да драматизираш и да ми слагаш думи в устата (а може би и в на други потребители..), какво повтаряш, че не харесваш дебели, никой тука не е казвал, че не е ок да не харесваш и не те е ръчкал заради това или поне аз не съм и не съм твърдяла със сиг, че за теб няма средно положение, казах, че така ми изглежда.. признавам, може да съм преувеличила, когато казах, че в няколко теми съм те засичала да пишеш смехории по тоя повод, обаче в една съм сиг, че дрънкаше такива и даже се сетих коя беше.. ей в тоя пост http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/573213-За-момичета-които-имат-комплекси-към-фигурата-си-)?p=11228496&viewfull=1#post11228496 и тоя http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/573213-За-момичета-които-имат-комплекси-към-фигурата-си-)?p=11228523&viewfull=1#post11228523 та заради това си ми смешна и казвам, че за теб среден вариант май няма, щото първо си коментирала, че жената трябва да е фина и нежна и че задникът на ким кардашиян е несекси, ок съгласна съм, ама после като ти видях примера за фина и нежна....... еми не и това не е секси, тва е като фигура на момиче в първи клас и не казвам, че другата фиг ме кефи, ама поне излъчва някакъв сексапил и е по-добре от нещото, дето ти възхваляваш и пак относно 1-вия ти пост - що си мислиш, че зад всеки израз 'трябва да има ко да пипнеш' се крие 'харесвам дебели', еми може да има предвид, че харесва хубаво оформена женска фигура, не някакъв ръб или парче сланина, ама то за теб оформен, явно значи дебел, с целулит и т.н. .. и пак казвам, не съм ти се налагала, в крайна сметка вкусовете са различни, просто ми беше абсурдна, обаче виждам, че мн се засягаш и се извинявам, щото май прекалих с бъзиците

anonymous708973
04-26-2015, 16:47

оф, ивааааа ... :д не спря да драматизираш и да ми слагаш думи в устата (а може би и в на други потребители..), какво повтаряш, че не харесваш дебели, никой тука не е казвал, че не е ок да не харесваш и не те е ръчкал заради това или поне аз не съм и не съм твърдяла със сиг, че за теб няма средно положение, казах, че така ми изглежда.. признавам, може да съм преувеличила, когато казах, че в няколко теми съм те засичала да пишеш смехории по тоя повод, обаче в една съм сиг, че дрънкаше такива и даже се сетих коя беше.. ей в тоя пост http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/573213-За-момичета-които-имат-комплекси-към-фигурата-си-)?p=11228496&viewfull=1#post11228496 и тоя http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/573213-За-момичета-които-имат-комплекси-към-фигурата-си-)?p=11228523&viewfull=1#post11228523 ...

Твърдяла е, че това в ляво е по-красиво? Ох, това наистина е някакво отклонение/комплекс/набита в главата представа. Ако мъж го беше казал това, щяха да го набедят за педофил, защото лявата фигурка наистина е детска.

Съгласна съм с поста :)

Ivaaaaa
04-26-2015, 17:06
олиго значи малко, а френ - разум. дори не сте олигофрени, защото думата изисква да имаш малко разум. в темата си казах мнението. къде тук /в дневника/ съм засягала изобщо този проблем? защо се чувствате длъжни, мамка ви кретенска, да ми НАЛАГАТЕ вие вашата представа за нормално. не съм ви искала мнението. единственото анорексично нещо тук са мозъчните ви гънки.

anonymous708973
04-26-2015, 17:09
Бъркаш се. Никой - поне не аз - не ти налага представата си за нормално, никой не ти е казал да качиш. Имам познати, които изглеждат сходно на мен, а са с 10 килограма по-малко. Аз съм първата, която ще каже как килограмите нямат значение. Ти си тази, която постоянно вмята как едва ли не, щом не сме фенки на слабото/кльощавото, значи си падаме по дебели, че и чак за аутопсии говориш и не знам си какво.
Не знам кой е олигофрен, ама Галакси го е обяснила прекрасно, ако досега не си го разбрала - твой проблем.

Че останалите прекалиха с бъзиците колко си анорексична, прекалиха. Че е нормално да се засегнеш дори и сама да не вярваш в това, нормално е, разбирам напълно. Ама в момента прекрачваш границата и изглеждаш като злобна, плюеща отрова пикла.

anonymous908491
04-26-2015, 17:13
Че останалите прекалиха с бъзиците колко си анорексична, прекалиха. Че е нормално да се засегнеш дори и сама да не вярваш в това, нормално е, разбирам напълно. Ама в момента прекрачваш границата и изглеждаш като злобна, плюеща отрова пикла.

Не е наша вината, че тя приема всичко сериозно, ако става въпрос за тегло.
Защо като я закачам за циците не ми обръща внимание.

anonymous708973
04-26-2015, 17:19
Абе, има и докачливи хора, стига. Можеш да си представиш, че не е първият път, в който слуша такива подмятания, нормално да й стане тъпо. Има една потребителка тук, която познавам и от друг форум, тя в началото също се сдухваше, защото е много слаба и постоянно слуша директни критики или такива, маскирани като комплименти. Междувременно се е научила да приема нещата по-спокойно, но за разлика от Ива не изпада в състояния на лични обиди и т.н., евала й правя за грацията, с която игнорира злобни забележки :)

Ivaaaaa
04-26-2015, 17:19
Бъркаш се. Никой - поне не аз - не ти налага представата си за нормално, никой не ти е казал да качиш. Имам познати, които изглеждат сходно на мен, а са с 10 килограма по-малко. Аз съм първата, която ще каже как килограмите нямат значение. Ти си тази, която постоянно вмята как едва ли не, щом не сме фенки на слабото/кльощавото, значи си падаме по дебели, че и чак за аутопсии говориш и не знам си какво.
Не знам кой е олигофрен, ама Галакси го е обяснила прекрасно, ако досега не си го разбрала - твой проблем.

ахаха, като прецакано старо радио си повтарям от самото начало едно и също нещо. къде вмятам ТУК, бе пуйко заспала, че чак и постоянно? знам, че езикът ми стана лайк ричибичи, но наистина ми лазиш по нервите. тва 'имам приятелка, която еди какво си' го разправяй другаде. имали слабите мазнини. ми имат, нормално е. холестерол, хормони, ала-бала. земи прочети малко. не съм твърдяла обратното. многото мазнини са противни. стрии от какво се получават, бе, зеленчук? не е ли от разтягане на кожата? защо се разтяга тая кожа? наистина не се усещаш.

anonymous908491
04-26-2015, 17:22
Ива има малки цици, цици, цици, цици, цици
Ивче, спри се. Разбирам, че сигурно си в цикъл, но много си груба и го правиш за всички. Не отива на момиче да говори така.

Ivaaaaa
04-26-2015, 17:26
Ива има малки цици, цици, цици, цици, цици
Ивче, спри се. Разбирам, че сигурно си в цикъл, но много си груба и го правиш за всички. Не отива на момиче да говори така.

се тая. нека се занимават с техните тела и комплекси. аз отивам да си взема душче и ще вечерям после половин ягода.

M****
04-26-2015, 17:27
Такааа - гледам пак има форумни дразги... :/
Ще се опитам да отклоня вниманието от тях и (може би) да заредя поне някои от вас с "+" заряд. (:

Повече от два дни бях далеч от негативните емоции, с които тоз' форум зарежда човек! Изкарах си много яка почивка с приятели далеч от София, далеч от сивото ежедневие. Вчера над 2 часа се разхождах като раче по дъното на един басейн, в хотела в който бяхме отседнали. (((:

Днес разгледах и Асеновградската крепост. Да, до този момент никога не бях ходил, но... останах много впечатлен. Аве, общо взето много се радвам като посетя някой исторически или природно-забележителен обект на територията на милата ни Родина. (:
Определено, който все още не е посетил това място - трябва да го стори. А аз днес лично изкарах и голям късмет - слънчево, без облаци, 25-26 градуса температура... Определено в момента съм зареден с добро настроение, което се надявам да предам и на част от вас (тези, които искат). (:
А докато се дотътрим (по частично затворената на места магистрала Тракия) - ем, хванах тен на ръцете и лицето... Сега съм червен, червен като печен омар. (((:

therichbitch
Моят изказ не е изпълнен с епитети като "пуйко заспала", просто някои имаме достатъчно на горния етаж, че да кажем нещо обидно (според твоите критерии), без да използваме просташки изрази. Така че полека със сравненията.
Стрии могат да се получат от бързо порастване на гърдите в пубертета, без да си дебелана. Със сигурност има и ще примери.

Нещо, което отдавна искам да отбележа в подобни теми, е, че дебелите момичета, макар и нямащи воля или там какво и да е, поне осъзнават, че не е окей това състояние и дори в случая, когато са мързеливи и нямат воля да отслабнат, не съм чула някой с промит мозък да налага своето телосложение като етикет за красота. Обикновено именно момичетата със заболявания до последно продължават да си повтарят, че да ти стърчат костите е по- хубаво.

dreamwalker
се тая. нека се занимават с техните тела и комплекси. аз отивам да си взема душче и ще вечерям после половин ягода.

...angry rant.

anonymous908491
04-26-2015, 17:28

Има един сорт огромни ягоди, една е с тегло към 500 грама.

anonymous708973
04-26-2015, 17:28
ахаха, като прецакано старо радио си повтарям от самото начало едно и също нещо. къде вмятам ТУК, бе пуйко заспала, че чак и постоянно? знам, че езикът ми стана лайк ричибичи, но наистина ми лазиш по нервите. тва 'имам приятелка, която еди какво си' го разправяй другаде. имали слабите мазнини. ми имат, нормално е. холестерол, хормони, ала-бала. земи прочети малко. не съм твърдяла обратното. многото мазнини са противни. стрии от какво се получават, бе, зеленчук? не е ли от разтягане на кожата? защо се разтяга тая кожа? наистина не се усещаш.

На какъв език да кажа, че никога не съм качвала или сваляла рязко и въпреки това имам в областта на дупето? На ръцете, които доста ги презорвам и си растат, нямам.

Опитвам се да съм мила и благоразположена - каквато съм по принцип, believe it or not - ама просто не го заслужаваш. Смешна пикла, на 19-20 години си станала, 15-годишните ще те сложат в малкия си джоб по възпитание, самоконтрол и език. Абсолютно съгласна с коментара на Therichbitch, виж си постовете, виж и нашите.

galaxy29
04-26-2015, 17:29
:Д ива, явно още си държиш на мненийцето отпреди малко месеци, тъй че вече и със сиг мога да го твърдя.. и ако се чудиш, защо те оприличиха с анархи.. еми изписваш някакви абсурдности и даже взе като него да използваш с/у нас обидите, които са били насочени към теб ... може да се замислиш в/у съвета на ричи, щото не беше случаен ;/ (хъг)

dreamwalker
04-26-2015, 17:29
самоконтрол

Какво е това?

Може ли да се изяде с половин ягода?

anonymous908491
04-26-2015, 17:31
Женките явно знаят, какво е кофти настроение по време на цикъл.

therichbitch
04-26-2015, 17:32
Може ли да се изяде с половин ягода?
:lol:

dreamwalker
04-26-2015, 17:32
Женките явно знаят, какво е кофти настроение по време на цикъл.

Какво е?

AnarchyBoy
04-26-2015, 17:44
:Д ива, явно още си държиш на мненийцето отпреди малко месеци, тъй че вече и със сиг мога да го твърдя.. и ако се чудиш, защо те оприличиха с анархи.. еми изписваш някакви абсурдности и даже взе като него да използваш с/у нас обидите, които са били насочени към теб ... може да се замислиш в/у съвета на ричи, щото не беше случаен ;/ (хъг)

Аз никога не съм използвал "вашите" обиди или ти викаш си ги патентоваш и край думичката (респективно израза) си е твой? Да не би да си пигментопривилегирована по рождение? Защото друго освен нелепи простотии не спираш да дрънкаш?

galaxy29
04-26-2015, 17:55
мхм да бе даже и сега го направи с последната си част от поста ;/

anonymous708973
04-26-2015, 17:55
По темата: Много ми е сдухано от два-три дни, на път съм да се оправя обаче - любимата ми влогърка започва пак да снима, много ме усмихна. Лакирах се в червенко, за да ми е хубавко такова, сега съм на път да свърша мноооого дълго отлагана дейност, а именно почистването на имейла ми. 2520 писма, ох. Започвам!

xoxi
04-26-2015, 17:57
Не мога да реша кой филм да гледам. И това ме дразни.

AnarchyBoy
04-26-2015, 17:59
мхм да бе даже и сега го направи с последната си част от поста ;/

Кажи честно толкова ли си филмирана? Като в детската градина си, честно. :lol:
Дай ми куклите на ти парцалките ;д /респективно може и обратното
Т'ва, че някога си ми казала нещо (което даже и не помня), не означава автоматично, че на мен този израз ми е забранено да го използвам докато те плюя.

Ениуей /афк мързи ме да се занимавам с няк'ва жадна за кур, но прекалено не лицеприятна незадоволена малка пикла.

HollyGolightly
04-26-2015, 18:05
От 3 часа стоя пред празният Word Document и го гледам с надежда, че ще стане някакво чудо и ще вземе да се напише само това есе. Не мога да мисля, пълна каша ми е в главата и колкото повече чета изсикванията му, толкова повече се омотавам. Мисля, че пак го правя по-трудно, отколкото всъшност е. Писала съм и по-дълги и трудни есета, но сега просто съм зацепила на едно място и не мога и не мога. Имам нужда да излезна от нас, да поема малко въздух и после пак да се върна към това, понеже Вторник наближава.

Ivaaaaa
04-26-2015, 18:09
о, ама вие се изкарахте и жертви на грубите ми дефанзивни слова, щото не съм съгласна с поставените ви диагнози - анорексия и депресия, които впрочем бяха лепнати без някакъв претекст в темата. ми ок, нека съм анархи, щом това ще ВИ /забележете множественото число, с всяка една действаща героиня в този филм съм имала пререкания преди това/ накара да замаскирате собствената си духовна нищета.
номи, защо ти не ми казваш колко е лошо да си анорексик?
чичка, наистина съм в цикъл <:

anonymous908491
04-26-2015, 18:10
От 3 часа стоя пред празният Word Document и го гледам с надежда, че ще стане някакво чудо и ще вземе да се напише само това есе.

На чудеса разчитат само мързелите, знам го от личен опит.

номи, защо ти не ми казваш колко е лошо да си анорексик?
чичка, наистина съм в цикъл <:

Nomnom покрай майка си отслабна, не е анорексичка, просто са го решили двете и са го направили.
Не ми харесваш по време на цикъл, предпочитам те в овулация.

galaxy29
04-26-2015, 18:13

Ivaaaaa
04-26-2015, 18:20
трябва да я питам как са го постигнали, че едни 500гр ме мъчат от месец.
правил ли си секс по време на цикъл? <:

anonymous908491
04-26-2015, 18:24
правил ли си секс по време на цикъл? <:

Дам, но не се гордея. Това като покана ли да го приемам ?

Ivaaaaa
04-26-2015, 18:32
зависи. защо не се гордееш?

therichbitch
04-26-2015, 18:36
забележете множественото число!
Променям си диагнозата- мисля, че е параноя- тя се характеризира със силно изразено чувство, че някой, обикновено цяла група от хора, които правят конспирации, се опитва да ти навреди, обиди, както и с подозрителност, мнителност, избухливост. :lol:

anonymous908491
04-26-2015, 18:36
зависи. защо не се гордееш?

Защото припаднах, аз като видя кръв и ми причернява пред очите.
С теб ще намеря решение, ще стоя със затворени очи, стига ти да поемеш инициативата.

Ivaaaaa
04-26-2015, 18:40
Защото припаднах, аз като видя кръв и ми причернява пред очите.
С теб ще намеря решение, ще стоя със затворени очи, стига ти да поемеш инициативата.

http://www.beu.bg/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D 0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B2%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D 0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%B7%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%B8-news7720.html

в момента та ухажвам.

anonymous908491
04-26-2015, 18:42
Не си виждам зодията, значи сме несъвместими, а и това е проблем в момента

'Везните не обичат да са активната страна в интимните ласки. Предпочитат партньорът им да поеме инициативата и за започването, и за начина, по който ще протече сексът.'

Ivaaaaa
04-26-2015, 18:47
спокойно, то тия дет пише, че съм и не съм не са верни, тъй че да не се осланяме на това. важна беше частта с активността.

anonymous908491
04-26-2015, 18:50
Много избирателно гледаш, не те ли притеснява, че един от нас може да не оживее ?
Предпочитам да си ти, но може и да съм аз, за едния секс не си рискувам живота, предпочитам да си платя на някоя, която да ми гарантира, че ще си тръгна сам.

Ivaaaaa
04-26-2015, 18:53
не, и без това съм депресирана и ми е все едно дали утре ще си прережа вените или правя секс до смърт. поне при второто ще съм изпитала удоволствие.

an7raks
04-26-2015, 18:56
Пф... що, подяволите не ми се спи?!? Искам да заспивам вече.

anonymous908491
04-26-2015, 18:59
не, и без това съм депресирана и ми е все едно дали утре ще си прережа вените или правя секс до смърт. поне при второто ще съм изпитала удоволствие.

Не трябваше да споменаваш депресията, сега сякаш се възползвам от теб.

Lilanda
04-26-2015, 19:01
Не трябваше да споменаваш депресията, сега сякаш се възползвам от теб.

Или тя от теб. *намиг*

anonymous908491
04-26-2015, 19:03
Или тя от теб. *намиг*

Не се е родила жената, на която ще го позволя.

Ivaaaaa
04-26-2015, 19:06
ахахахахха :lol:

anonymous908491
04-26-2015, 19:14
Очаквах да захапеш Лиланда, радвам се, че не го направи.

obicham69
04-26-2015, 19:16
аааааааааааааааааааа много ми е гот, днес каквото започна всичко ми се получава, успях да събудя мотора си от зимен сън, за целта от сутринта започнах, трябваше да го разглобя почти на цяло, да почиста карбураторите, да му сменя масла, свещи, филтри, антифризи, абе всичко бе разглобено до край, после сглобено отнови накрая и запали от половин оборот, е няма такъв кеф :) майстор съм! майстор съм! майстор съм!

Ivaaaaa
04-26-2015, 19:18
Очаквах да захапеш Лиланда, радвам се, че не го направи.

нямам причина да го правя.
стана ми смешно, че още не се е родила жената, която ще се възползва от теб. че колко по-малка търсиш :D

Lilanda
04-26-2015, 19:21
стана ми смешно, че още не се е родила жената, която ще се възползва от теб. че колко по-малка търсиш :D
Очевидно с поне 40 години по-млада. :Д

obicham69
04-26-2015, 19:22

някоя в детската градина може да му върже :D

anonymous908491
04-26-2015, 19:24

нямам причина да го правя.

Ако си съберете двете годините, ще сте по-стари от мен, значи тройката е възможен вариант.
Ще пропусна дребното заяждане, ако бях Хю Хефнер, щяхте да ми висите на врата.

NomNomNom
04-26-2015, 19:26
Видях се на предната страница спомената, аз съм позатлъстяла пак, майка ми пък винаги си е във форма :д
Иначе, съм и аз в депресия, ПМС, не ми се общува, моето ПМС винаги е автосад, държа си го в мен :д

Само ще ви чета днес.

Ivaaaaa
04-26-2015, 19:27
може и да съм те разбрала погрешно. значи не правиш френска >:

LoadRunner
04-26-2015, 19:29
Ива ако това ти е шоколада против депресия http://prikachi.com/images/436/8076436a.jpg не се учудвам защо си се превърнала във форумния аутсайдер
По- добре мини на нещо по- леко.

anonymous908491
04-26-2015, 19:29
значи не правиш френска >:

Това да не е еротичното наименование за повръщане ?

Lilanda
04-26-2015, 19:36

Недей, че след малко ще дойде дриймката и ще те попита дали ти се драйфа.

anonymous908491
04-26-2015, 19:39
Недей, че след малко ще дойде дриймката и ще те попита дали ти се драйфа.

Да идва, аз нея съм я блокирал тук, а и не само тук.

pandabear
04-26-2015, 19:40
позабавлявах се с последните страници, мерси.

anonymous908491
04-26-2015, 19:42
Никой не ме приема сериозно, аз не съм само клоун, а вие не сте дошли на цирк.

pandabear
04-26-2015, 19:45
имаш още много 14-годишни да изядеш, за да стигнеш анар4и, споко.

anonymous908491
04-26-2015, 19:49
Грешиш, и аз съм бил млад, колко 14 годишни съм оправил, дори въображението на анархито не може да достигне бройката им.

dreamwalker
04-26-2015, 19:50

На страха очите са големи.

pandabear
04-26-2015, 19:51
Грешиш, и аз съм бил млад, колко 14 годишни съм оправил, дори въображението на анархито не може да достигне бройката им.

не мога да повярвам.
/не, не искам да повярвам.

AnarchyBoy
04-26-2015, 19:52
https://www.youtube.com/watch?v=Knyy17g4Zag

102
04-26-2015, 19:53

защо бе питч

102
04-26-2015, 19:54
за номном искам да кажа само че аз я помня само с онази татуировка дето нали аха

Lilanda
04-26-2015, 19:55
защо бе питч

Не си прави труда, сигурно и теб те е блокирал.

102
04-26-2015, 19:57
абсурд
аз не съм спрел и имам големи гърди като теб

dreamwalker
04-26-2015, 19:57
не мога да повярвам.

От болни хора не очаквай подвизи.

Corb1225
04-26-2015, 19:58
Той точно неспрелите блокира, щото не може да се оправи с тях. Затова си общува само с умствено изостанали и момиченца ;Д.

Lilanda
и имам големи гърди като теб
Изкуствени не се броят!

anonymous908491
защо бе питч

Не зачита личното ми пространство, страх ме е да изляза от нас, защото тя е там отвън и ме дебне.

не мога да повярвам.
http://www.imdb.com/title/tt0113540/
Нещо такова с изключение на Спин. На компютрите тогава само се работеше, телефоните бяха с шайба, но не бих заменил детството си за вашето.

Ivaaaaa
04-26-2015, 20:00

ето що си дебел. да, тва е аналогът. не правиш френска - не отслабваш.

споменах номном, защото никога не съм имала конфликти с нея и съответно тя не беше от възмущаващите се на анорексично-депресивните ми състояния.

102
04-26-2015, 20:00
ти па се помисли за много важна

pandabear
04-26-2015, 20:01
тоя филм за първи път го гледах като бях на 12.
/значи не си толкова стар ;д

dreamwalker
04-26-2015, 20:02
умствено изостанали и момиченца ;Д.

Smooth.

anonymous908491
04-26-2015, 20:03
ето що си дебел. да, тва е аналогът. не правиш френска - не отслабваш.

Значи да ми кажеш, че правиш френска е всъщност повръщане, а не това, на което се надявам.

Изкуствени не се броят!

С него говориш за цици, а с мен не искаш

Corb1225
04-26-2015, 20:04
Smooth.
Indeed.

anonymous908491
04-26-2015, 20:04
тоя филм за първи път го гледах като бях на 12.
/значи не си толкова стар ;д

След 40 години разликата между нас няма да прави впечатление на никой

dreamwalker
04-26-2015, 20:07
След 40 години разликата между нас няма да прави впечатление на никой

Поставяш си високи цели.

pandabear
04-26-2015, 20:08
сложи още 3-4, че без това съм младолика.

Corb1225
04-26-2015, 20:10
Поставяш си високи цели.
Чух, че обича да мастурбира с бесилка около врата, докато гледа детската Евровизия, тъй че и аз не му давам толкова.

anonymous908491
04-26-2015, 20:11
сложи още 3-4, че без това съм младолика.

И към пенсията ми ще има добавки за столетник.

102
04-26-2015, 20:13
някво странно е
само готини хора пишат тази вечер

Lilanda
04-26-2015, 20:15
някво странно е
само готини хора пишат тази вечер

Недей вика дявола. :Х

102
04-26-2015, 20:15
а
не те бех видел
извиневай

Lilanda
04-26-2015, 20:17
а
не те бех видел
извиневай
Ужас! Обидена!

dreamwalker
04-26-2015, 20:18
Papugai се е изкривил.

anonymous908491
04-26-2015, 20:19
Като магнит съм, привличам точните, те противоположностите така си действат.

Lilanda
04-26-2015, 20:27
Papugai се е изкривил.
Изправи го, може да се справиш.

anonymous908491
04-26-2015, 20:37
Изправи го, може да се справиш.

Щом си тръгнала да ме предлагаш, поне и кажи за положителните ми черти.
Помоли я и да спре да ме следи, не е приятно, никак даже, дори и да беше някое готино момиче.

dreamwalker
04-26-2015, 20:37
Щом си тръгнала да ме предлагаш, поне и кажи за положителните ми черти.
Помоли я и да спре да ме следи, не е приятно, никак даже, дори и да беше някое готино момиче.

Кой е тръгнал да те следи, аз следя само VIP персони, такива като теб са ми под нивото.

102
04-26-2015, 20:38
дори и да беше някое готино момиче.

абсурд

dreamwalker
04-26-2015, 20:44
Не съм някое готино момиче, 57-годишен мъж съм, няма да ви се обяснявам.

102
04-26-2015, 20:44
яж си лулата

dreamwalker
04-26-2015, 20:45
Каква лула, орк.

Аз си търся булка.

Защо мислиш, че пиша тук.

102
04-26-2015, 20:45
не ми викай орк
аз за разлика от теб съм готино момиче

Lilanda
04-26-2015, 20:46
Каква лула, орк.

Аз си търся булка.

Защо мислиш, че пиша тук.

102 е подходящ.

102
04-26-2015, 20:47
каза ми орк а не че си търси орк
започни да четеш адекватно

Lilanda
04-26-2015, 20:47
Теб шизофренията ли те хвана? Не мислех, че е заразно, стой далеч от мен.

102
04-26-2015, 20:48
няма опасност
рядко ходя на село

tori
Убита съм от път, а тия закъснения ми разкатаха фамилийката, братче. И в мойто купе имаше баба, която мислеше, че Хитлер е прав да избива негри и евреи и не харесвала цигани. И пича беше некъф як за лафче и ме черпи бира. И гадинката ми липсва откак се качих във влака, но пък потника ми смърди на неговия дезодорант и парфюм, така че утре най-вероятно съм с него. :3 И ми е кофти некво такоа, че дори не знам кога ще го видя отново.

dreamwalker
каза ми орк а не че си търси орк
започни да четеш адекватно

Не търся орк.

Търся момиче.

Lilanda
04-26-2015, 20:49
няма опасност
рядко ходя на село

Но пък селото живее в теб, а? ;д

dreamwalker
няма опасност
рядко ходя на село

От село са най-добри.

Lilanda
Не търся орк.

Търся момиче.

не ми викай орк
аз за разлика от теб съм готино момиче
Заповядай.

dreamwalker
04-26-2015, 20:50
Заповядай.

Не, предпочитам някоя като теб.

Corb1225
Дриймче, недей да лъжеш. Ти си женско и си имаш съпруг даже, но е твърде голям фантазьор :/.

Lilanda
Не, предпочитам някоя като теб.
Съжалявам, аз съм заета. ;с

anonymous908491
04-26-2015, 20:51
но пък потника ми смърди на неговия дезодорант и парфюм, така че утре най-вероятно съм с него.

Защо му позволяваш да ти облича дрехите ?

102
04-26-2015, 20:52
по-странното е как му стават ахахха

tori
04-26-2015, 20:53
Не, аз се изкъпах с неговите парфюми, той и да иска, във въпросния потник не може да се нацеди. То аз със мъка влизам, че той.

dreamwalker
Съжалявам, аз съм заета. ;с

Не ме интересува.

Lilanda
по-странното е как му стават ахахха

dreamwalker
Дриймче, недей да лъжеш. Ти си женско и си имаш съпруг даже, но е твърде голям фантазьор :/.

Ако не можеш да ми препоръчаш булка, си мълчи.

an7raks
04-26-2015, 20:54
...или просто се е напръскала с моя парфюм? :О Няма да повярвате, ама е възможно!

anonymous908491
04-26-2015, 20:54
То аз със мъка влизам, че той.

Къде ти стяга, на гърдите ли ?

...или просто се е напръскала с моя парфюм? :О Няма да повярвате, ама е възможно!

Момиче с мъжки парфюм, същата работа като ти да и облечеш потника.

102
04-26-2015, 20:55
вече не сме само готини хора

Lilanda

Пак си бавен. Гошо Бързото ли ти викат като те базикат?

Corb1225
Ако не можеш да ми препоръчаш булка, си мълчи.
Рабалка е най-подходяща!
Но какво ще каже халът, като види какви небивалици си съчиняваш?

tori
04-26-2015, 20:56
Къде ти стяга, на гърдите ли ?
Ако кажа, че на гърдите, ще завиждаш ли на антракса? :о

Lilanda
Рабалка е най-подходяща!

Чух, че той също ѝ изневерява.

dreamwalker
Рабалка е най-подходяща!

Какъв е този, той умря, погребаха го зад кръчмата.

Corb1225
04-26-2015, 20:57
Чух, че той също ѝ изневерява.
Бих се изненадал, ако след всичкия алкохол и венерически болести може да го вдигне дори за нея ;Д.

anonymous908491
04-26-2015, 20:58
Ако кажа, че на гърдите, ще завиждаш ли на антракса? :о

Ще се радвам за него, всеки мъж заслужава да мачка хубави цици

Хал Алкохоло
04-26-2015, 20:59
Кой смее да ме вика?!!
Халееси, айде прибирай се, защото ще обявя сух режим и никога няма да изпием морето от алкохол, за да ти върнем Сралски Чертог!

tori
04-26-2015, 20:59
Не баш. Някои и за нормални цици не заслужават, камоли за хубави.

dreamwalker
04-26-2015, 21:00
Кой смее да ме вика?!!
Халееси, айде прибирай се, защото ще обявя сух режим и никога няма да изпием морето от алкохол, за да ти върнем Сралски Чертог!

Ти кога възкръсна?

an7raks
04-26-2015, 21:01
Лил, обзалагам се, че е по-интересно на теб как ти викат, като те базикат.

Lilanda
04-26-2015, 21:01
Лил, обзалагам се, че е по-интересно на теб как ти викат, като те базикат.

Не, моите прякори са скучни. ;с

dreamwalker
04-26-2015, 21:02
Ще се бАзикаме ли.

pandabear
04-26-2015, 21:02
не искам пак да си говорите за гърди.

Хал Алкохоло
04-26-2015, 21:03
Ти кога възкръсна?
Никой алкохол или венерическа болест не е в състояние да победи великия хал Алкохоло!

може би само въздържанието

Vanchhh

anonymous908491
Не баш. Някои и за нормални цици не заслужават, камоли за хубави.

Написах 'мъж' , а не анархи, но п(т)ичето каца по веднъж, втори път няма да има тоя късмет.

Значи да не пиша ?

Lilanda

Затова ли напусна общия? :(

tori
04-26-2015, 21:04
Написах 'мъж' , а не анархи, но п(т)ичето каца по веднъж, втори път няма да има тоя късмет.
:lol: Така е.

an7raks
04-26-2015, 21:04
Що, бе, не ти е болна тема и на теб... :D

anonymous908491
04-26-2015, 21:05
Затова ли напусна общия? :(

Обиден съм, разговор за цици, в който не съм бил поканен.

Lilanda
04-26-2015, 21:06
Обиден съм, разговор за цици, в който не съм бил поканен.

Не вини мен, аз нямам това право все още. ;с

AnarchyBoy
04-26-2015, 21:07
Oh noe the flames.. ;s

Vanchhh
04-26-2015, 21:07
Б*хти, защо винаги изпускам най-интересното..

anonymous908491
04-26-2015, 21:08
Не вини мен, аз нямам това право все още. ;с

Искам да обвиня теб, ще се почувстваш длъжна да направиш нещо хубаво за мен.

Lilanda
04-26-2015, 21:09
Искам да обвиня теб, ще се почувстваш длъжна да направиш нещо хубаво за мен.

Добре, че не се чувствам длъжна никога за нищо.

102
04-26-2015, 21:11
покажи ги от добри чувства не по задължение

tori
04-26-2015, 21:11
Нда, и на мен ми е интересно да ги видя тия цици. Покажи.

102
04-26-2015, 21:12
хайде Лиле

anonymous908491
04-26-2015, 21:12
Добре, че не се чувствам длъжна никога за нищо.

Значи да не ти давам пари назаем.

Lilanda
04-26-2015, 21:13
Само на Тори, щото я обичам. <3

anonymous908491
04-26-2015, 21:14
Само на Тори, щото я обичам. <3

Написа го нарочно

Lilanda
04-26-2015, 21:15
Наистина ли? Лъжеш ме.

pandabear
04-26-2015, 21:15
винаги се връщам.
/тоест митачето винаги ме връща искам или не

anonymous908491
04-26-2015, 21:16
Наистина ли? Лъжеш ме.

Със сигурност ще дадеш на Тори, но не беше нужно да го пишеш пред всички.

винаги се връщам.

Говорим само за цици и абсолютно нищо друго.

Lilanda
04-26-2015, 21:16
Със сигурност ще дадеш на Тори, но не беше нужно да го пишеш пред всички.

Напротив. Сега ще ѝ завиждате, а аз ще я обичам повече.

dreamwalker
04-26-2015, 21:17
винаги се връщам.
/тоест митачето винаги ме връща искам или не

We love you.

tori
А-у! <3 Ного яки цици!

anonymous908491
а аз ще я обичам повече.

Ти нея или тя теб ?

Lilanda
04-26-2015, 21:18
Ти нея или тя теб ?

И двете.

anonymous908491
04-26-2015, 21:19
И двете.

Има си дума за това - ножици

tori
04-26-2015, 21:24
Ха, тука имаше неква снимка с цици. Ама я махнаха.

anonymous908491
04-26-2015, 21:26
Бяха моите, по-големи ли са от твоите ?

tori
04-26-2015, 21:27
Беше женска няква, ти женска ли си?

Corb1225
04-26-2015, 21:28
В тоя форум има много мъже, ама анархито не е един от тях. В случай, че някой се е съмнявал ;Д.

anonymous908491
Беше женска няква, ти женска ли си?

Може би, не ми отговори за големината.

AnarchyBoy
В тоя форум има много мъже, ама анархито не е един от тях. В случай, че някой се е съмнявал ;Д.

Kво пък ся ме намесваш мен бе?!

anonymous908491
04-26-2015, 21:29
Kво пък ся ме намесваш мен бе?!

Как успя да отговориш 10 секунди след написването му ?

AnarchyBoy
04-26-2015, 21:30
Аз ви чета и си ям изварата с мед.. :D Ся ш лягам след малко ;с ама тоя кво ме намесва нз ;с

anonymous908491
04-26-2015, 21:31
Четеш нас или Ленчето ?

AnarchyBoy
04-26-2015, 21:32
Вас :D Особено ми стана интересен поста на тори на миналата страница ;с

Corb1225
04-26-2015, 21:33
ама тоя кво ме намесва нз ;с
Хващам бас, че не знаеш, с теб. Айде искаш ли?

AnarchyBoy
04-26-2015, 21:34
Искам кажем, не моем думам! :lol:

anonymous908491
04-26-2015, 21:34
Вас :D Особено ми стана интересен поста на тори на миналата страница ;с

А някво желание да помогнеш със снимката не изпитваш ли ?

AnarchyBoy
04-26-2015, 21:35
Аз ся се карам на тори у фейсбук, защо не я е сейвнала, като я е видяла ;с много гавра щеше да има в темата :/

NomNomNom
04-26-2015, 21:35
А някво желание да помогнеш със снимката не изпитваш ли ?

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t34.0-12/11166120_10203899197941101_1925659015_n.jpg?oh=da4 37db9340ccba7e1990f25f4983f50&oe=553EF1DD&__gda__=1430243461_7f25774dbe850b0e5c545a64d8393f5 0

pandabear
04-26-2015, 21:36
http://prikachi.com/images/726/8076726A.jpg

AnarchyBoy
04-26-2015, 21:37
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t34.0-12/11166120_10203899197941101_1925659015_n.jpg?oh=da4 37db9340ccba7e1990f25f4983f50&oe=553EF1DD&__gda__=1430243461_7f25774dbe850b0e5c545a64d8393f5 0

Къъде са ми циците? Тори обеща ;с

anonymous908491
04-26-2015, 21:37

Поне на страницата във фейса да беше.

Аз ся се карам на тори у фейсбук, защо не я е сейвнала, като я е видяла ;с много гавра щеше да има в темата :/

Нямала е свободна ръка

Това не е твоята панда

Corb1225
04-26-2015, 21:38
много гавра щеше да има в темата :/
Ти нали си тук? Мисля, че това е предостатъчна гавра, която можем да понесем ;Д.

AnarchyBoy
04-26-2015, 21:38
Нямала е свободна ръка

А после обяснява как била вярна на антракса

AnarchyBoy
04-26-2015, 21:39
Ти нали си тук? Мисля, че това е предостатъчна гавра, която можем да понесем ;Д.

Кво ти е бе момче? Препотил си се нещо...

pandabear
04-26-2015, 21:40
Това не е твоята панда

да. на по-правилното място е.

anonymous908491
А после обяснява как била вярна на антракса

Това не е изневяра, всеки мъж би позволил на жена си да легне с друга, след това има по-голям шанс за тройка, всеки мъж, сещаш се.

tori
Къъде са ми циците? Тори обеща ;с
Нищо не съм обещавала, педер.
Аре, лека от мене. Да сънувате курове.

Corb1225
04-26-2015, 21:42
Кво ти е бе момче? Препотил си се нещо...
Аз ли бе? Заради теб ли? Я не си придавай важности ;Д.

anonymous908491
04-26-2015, 21:42
да. на по-правилното място е.

Познат фон, може и да е твоята.

AnarchyBoy
04-26-2015, 21:43
Аз ли бе? Заради теб ли? Я не си придавай важности ;Д.

Абсолютно, виждам.. :D
Само да не ми се молиш пак на лс ;с плийс
Сериозно нз що ме намесваш ся, пиши си там тъпотии си и не ме занимавай

Corb1225
04-26-2015, 21:47
Гаврата е за твоя сметка, мъжкарче.

AnarchyBoy
04-26-2015, 21:49
me alpha you omega, yeah.

AnarchyBoy
04-26-2015, 21:50
Гаврата е за твоя сметка, мъжкарче.

Искаш ли да си ми личната кучка?

LoadRunner
04-26-2015, 21:51

искам да ги мачкам

Vanchhh
04-26-2015, 21:51
^какво са ти направили пандите?..

Corb1225
04-26-2015, 21:53
Искаш ли да си ми личната кучка?
Кой е Радослав ;Д? Лекувай си параноята и шизофренията, о доблестни ;Д.

anonymous908491
04-26-2015, 21:53
Искаш ли да си ми личната кучка,Радославе ?

Значи се познавате.

искам да ги мачкам

Много детско, аз предпочитам да сложа нещо между тях

AnarchyBoy
04-26-2015, 21:54
Кой е Радослав ;Д? Лекувай си параноята и шизофренията, о доблестни ;Д.

Продължавам да не схващам за какво говориш.. ;с ? Малоумен ли си?
Защо цял ден ми се обяснява на лс и ми се моли, пък накрая те затапих и избяга? Тъпо ли ти стана? ;/

AnarchyBoy
04-26-2015, 21:55
Значи се познавате.

Предполагам кой е, ако е той е един мишок, който се мисли за много оборотен, ама на живо пелтечи като зевзек

Vanchhh
04-26-2015, 21:55
Айде пак..

anonymous908491
04-26-2015, 21:56
Предполагам кой е, ако е той е един мишок, който се мисли за много оборотен, ама на живо пелтечи като зевзек

Хубаво, сега да се върнем на темата и неустоимото ти желание да направиш няколко човека тук щастливи давайки снимка.

AnarchyBoy
04-26-2015, 21:56
Ама то и аз искам снимката, която е качена.. що мене питаш?! :D
Питай тори.. лел тя е видяла

anonymous908491
04-26-2015, 21:58
Ама то и аз искам снимката, която е качена.. що мене питаш?! :D
Питай тори.. лел тя е видяла

Ти я искаш, защото я нямаш в колекцията си, не е като да не можеш да ни помогнеш.

Corb1225
04-26-2015, 21:59
Продължавам да не схващам за какво говориш.. ;с ? Малоумен ли си?
Защо цял ден ми се обяснява на лс и ми се моли, пък накрая те затапих и избяга? Тъпо ли ти стана? ;/
Избягал викаш. Ма ти си бил много нахален, пълен циганин, както се изразиха други потребители за теб. Три пъти ти казвах чао, ти пак ми досаждаш. Освен параноята и шизофренията си и делюзионен.

pandabear
04-26-2015, 22:00
^какво са ти направили пандите?..

ами те пандите са за мачкане.

/ех, какво правят едни гърди само...
защо подценявате дупетата така :/

AnarchyBoy
04-26-2015, 22:00
Избягал викаш. Ма ти си бил много нахален, пълен циганин, както се изразиха други потребители за теб. Три пъти ти казвах чао, ти пак ми досаждаш. Освен параноята и шизофренията си и делюзионен.

Що ми каза, чао? Писа ми да ми се молиш ;с затапих те супер необоримо и подви опашка, ся тука пак ме забъркваш в нек'ви интриги, добре си ама ш се оправиш.

AnarchyBoy
04-26-2015, 22:01

ППЦ са по-яки, ама колко девойки тренират за дупе? Сека тренира за шкембе и пренебрегват частта с дупето МНОГО!

anonymous908491
04-26-2015, 22:02

Имаше цици в менюто, остваше да си поръчаме дупе, въобще няма да се нахраним.

pac0line
04-26-2015, 22:03
ахахаххаха ива как е бътхъртнала от асоциалите :д

AnarchyBoy
Ти я искаш, защото я нямаш в колекцията си, не е като да не можеш да ни помогнеш.

Нямам колекция, освен ако не броим "колекцията от ""пеперуди"" " тип "желаеш ли да се качим горе и да ти покажа колекцията си? Works every time ;s

Corb1225
Що ми каза, чао? Писа ми да ми се молиш ;с затапих те супер необоримо и подви опашка, ся тука пак ме забъркваш в нек'ви интриги, добре си ама ш се оправиш.
Ти сам се забъркваш бе, дебил, леле :lol:.
А ти само, ако имаш личен интерес ли можеш да си загрижен за някой? Не ми отговаряй, то е очевидно.

LoadRunner
04-26-2015, 22:04
ами те пандите са за мачкане.

не ги подценявам те са ми по- любими но големи цици само съм виждал :/

AnarchyBoy
04-26-2015, 22:05
Ти сам се забъркваш бе, дебил, леле :lol:.
А ти само, ако имаш личен интерес ли можеш да си загрижен за някой? Не ми отговаряй, то е очевидно.

Естествено, че да?! :lol:
Защо да ми пука за някой, който не е загрижен за мен.
Няма да успееш в живота, но поне ще си добър човек..
Добър и беден де, но добър.. ;с

anonymous908491
04-26-2015, 22:06
Нямам колекция, освен ако не броим "колекцията от ""пеперуди"" " тип "желаеш ли да се качим горе и да ти покажа колекцията си? Works every time ;s

Това с колекцията при коя би проработило ?
А ако наистина иска да я види ?

Corb1225
04-26-2015, 22:06
Естествено, че да?! :lol:
Защо да ми пука за някой, който не е загрижен за мен.
Няма да успееш в живота, но поне ще си добър човек..
Добър и беден де, но добър.. ;с
Много си проста. Вече ще ти говоря в женски род, заслужи си го.

AnarchyBoy
04-26-2015, 22:11
Това с колекцията при коя би проработило ?
А ако наистина иска да я види ?

Работи работи, а ако наистина поиска винаги можеш да се измъкнеш с... "снимки на пеперуди на компютъра ми" ор съмтинг.. ама обикновено са прекалено заети да си бършат телесните сокове от навсякъде, че въобще да помнят какво си казал ;/

AnarchyBoy
04-26-2015, 22:11

К, утре ще ми се помолиш ли малко пак?! Радо ;с

/ае лека утре ще дочитам ко сте спамили

Corb1225
04-26-2015, 22:13
Ама ти продължаваш ;Д. Наистина ходи се лекувай, момиче.

dreamwalker
04-26-2015, 22:13
Какъв Радо, делюзионен ли си?

Не ставаш за алхимик май.

dreamwalker
04-26-2015, 22:19
Ахахахахахахахахахаха.

С брат ми мислим еднакво.

dreamwalker
04-26-2015, 22:22
М**** не е прочел пожеланието на Митко.

Corb1225
04-26-2015, 22:24
Разкри ни, вече можеш да спиш спокойно.

dreamwalker
Разкри ни, вече можеш да спиш спокойно.

anonymous708973

Eeeeee, не с лошо!

Анархи, гнусничък си! И си мн нисък левел Барти Стинсън, тр да се постараеш повече!

dreamwalker
04-26-2015, 22:32
http://1.bp.blogspot.com/-5oOkeGTIaNI/VRZ_MvQmrjI/AAAAAAAABYo/AJE_6NVu85Y/s1600/Super_mario.png

HollyGolightly
04-26-2015, 22:33
Написах си есето, най-после. 5 страници разтягане на локуми и повтаряне на едно и също, отне ми няколко часа, но все пак сега вече мога да си отдъхна

бтв Анархи, откакто съм в този форум, веднъж не съм те видяла да успееш да затапиш някого, как пък все на ЛС успяваш...уж

Corb1225
04-26-2015, 22:34
http://i41.tinypic.com/2ebg8ph.png

dreamwalker
04-26-2015, 22:34
Написах си есето, най-после. 5 страници разтягане на локуми и повтаряне на едно и също, отне ми няколко часа, но все пак сега вече мога да си отдъхна

That's cute.

HollyGolightly
04-26-2015, 22:36
That's cute.
моля ти сА, това е архитектура пред последен семестър, не съм English Major да пиша по цели томове

anonymous908491
04-26-2015, 22:38
Работи работи, а ако наистина поиска винаги можеш да се измъкнеш с... "снимки на пеперуди на компютъра ми" ор съмтинг.. ама обикновено са прекалено заети да си бършат телесните сокове от навсякъде, че въобще да помнят какво си казал ;/

На мен веднъж ми се случи пред нас да спре автобус с 20 загорели манекенки и като се почна, чак след три дни спряхме, за малко да умра от дехидратиране.

П.П.
Сигурно сме гледали един и същ филм.

dreamwalker
04-26-2015, 22:48
Къде е Алфред Хичкок, когато ти трябва...

Corb1225
04-26-2015, 22:52
...авбярт ит отагок, кокчиХ дерфлА е едъК

dreamwalker
04-26-2015, 22:53
...авбярт ит отагок, кокчиХ дерфлА е едъК

Такъв е животът като боклукчия.

Corb1225
04-26-2015, 22:57
Миризлив и неблагодарен, не е като нас.

dreamwalker
04-26-2015, 22:58
Столкъри.

Corb1225
04-26-2015, 22:59
СтолкъР. Нали сме едно цяло ;Д.

dreamwalker
04-26-2015, 23:04
Да, как си, dreamwalker-Corb1225, о, алтер его мое?

Corb1225
04-26-2015, 23:18
Добре сме.

pandabear
04-27-2015, 04:01
http://i.imgur.com/OAm5he1.gif

но пък успях да стана в 6, горда съм със себе си.

YSMF
04-27-2015, 05:00
А аз в 7, защото на чайките им стана навик да ме будят. Но пък съм щастлива.

tori
04-27-2015, 05:07
Аз в 8 без 5 успях. :о А как ми се спи и как отивам на география да проспивам, не ви е работа. И в носа ми има мамут, тоя синузит пак почва да ме дразни - на пук няма да ида на лекар, щото не ми се дънят пак антибиотици. В най-лошия случай ще пробвам едно бабешко такова нещо за изчистване на синусите. И очаквах да ми е по-кофти, че спя с плюшката, а аз само приближих леглото и Омрях...

TheDeath
04-27-2015, 05:44
Поредната безсънна нощ изкарах, и пак на работа днес и пак скапана физически и психически. "Оня разговор" ще се води днес, то е ясно накъде отиват нещата... Сега трябва да се мобилизирам и да се науча да се справям сама и да бъда сама. Че боли - боли, че е трудно - трудно е, но в крайна сметка ако той не вижда смисъл да се бори за нас, няма смисъл и аз да го правя. Явно решението е взето вече, а разговора който предстои след работа днес е просто, за да бъда уведомена за това. 1 година и толкова много промени в живота ми, заради него - а, дано тоя път да си науча урока!

granger
04-27-2015, 08:20
БАААААААААХТИ, кви сте забавни всичките.
Понеделник - гадно е. Кафето се оказва недостатъчно,но пък поне засега е спокойно. И съм гладна като слон, искам да стане време за обяд. При мен по принцип винаги е време за ядене, ама като съм на работа не ми се получават шашмалогиите. ИСКАМ просто храна.
Опитвам се да си наглася датите за пътуване, дано ми се получи. <3