View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
anonymous908491
06-15-2015, 17:47
Аз не съм я виждал, така си говоря с всички, тя явно го е приела за обида и реши да ме нападне.
хХАХ^
Не, бе, не обиждаш, така си говориш просто.
Ако имА нещо, което е универсално в тоя форум, то е следното: редовно се пускат тънки и не до там тънки провокации, но после другият е виновен, че се е обидил,"аз така просто си говоря"..
Бро..
Стига.
Включвам се, 'щото ми стана гадно колко навътре го прие момичето.
И щото е тъпо т'ва "Ебавам се просто, ебавам се".
Ми не е така. Има едно нещо наречено пасивна агресия. Има и едно нещо наречено "демагогия": постоянното оправдаване на определено поведение с шегички, "ама аз просто си казвам всичко каквото мисля", "ама ти си много докачлив" и т.н.;
anonymous908491
06-15-2015, 17:58
Включвам се, 'щото ми стана гадно колко навътре го прие момичето.
И щото е тъпо т'ва "Ебавам се просто, ебавам се".
Ми не е така. Има едно нещо наречено пасивна агресия. Има и едно нещо наречено "демагогия": постоянното оправдаване на определено поведение с шегички, "ама аз просто си казвам всичко каквото мисля", "ама ти си много докачлив" и т.н.;
Да не се беше включвала, и ти си на нейния акъл, разликата е, че гледаш към звездите и пишеш видяното там.
Къде виждаш да съм написал, че се ебавам, въобще не я знам как изглежда и не ми пука как го е приела.
Щом една констатация за кои тренирали аеробика я кара да изпада в таква депресия, значи килограмите са и последния проблем.
Нямам нужда от адвокати, но благодаря все пак. И още веднъж да са знай: т'ва, че ти казвам, че си мърсол е, защото съм преценила, че е така. Плюс, че от половин ден не съм се карала сс никого, когато всичко в мен си го иска. Никой от вас няма на кво отгоре да ми каже каква съм в какъвто и да е аспект.
Corb1225
06-15-2015, 18:04
Не му се сърдете толкова на папито, той просто е социално неловък и му се изплъзват някви работи случайно. Не му е лесно и на него, като не умее да общува нормално с хората ;/.
LoadRunner
06-15-2015, 18:11
въпрос на време беше някой да и каже копче
+ изказът на тази жена е покъртителен и се взима много на сериозно
не говори мн добре
Corb1225
06-15-2015, 18:14
+ изказът на тази жена е покъртителен
А, ей туй е много вярно, стискам ти ръката тоя път, злобчо. Получавам дискомфорт всеки път, като я чета. Иначе предполагам, че не е лоша.
Аааа, и ще ме слагате на място или си мислите, че вече сте го направили?
anonymous908491
06-15-2015, 18:15
Аааа, и ще ме слагате на място или си мислите, че вече сте го направили?
На едно ли -хехехехе, за теб трябва двойна седалка
Бурни адмирации за остроумието, знам че ти е коствало много усилия.
anonymous908491
06-15-2015, 18:19
Бурни адмирации за остроумието, знам че ти е коствало много усилия.
Ако ме видиш как съм се изпотил, ще решиш, че съм играл аеробика.
sl1nceetoo
06-15-2015, 18:19
Ах как ми залипсваха за минимално време. Нагушкахме се хубаво.
Не знам за утре какво да правя.
Сутринта ходих да си взема личната карта и международния. Излязла съм по- добре от преди.
И на очен бях. Притесних се. От малко се притеснявам като ме питат кое е това число, коя е тази буква. Все си мисля, че няма да видя някоя, но ги виждам, де :д Та, теста беше ок и се успокоих. Явно наистина от преумора е било.
Имам си нова, червенокоса, 8 годишна приятелка, с цветно име при това :д Бързо се сближихме, разказа ми за 12 годишния си обожател, който я вози с колелото, а тя не иска но не ѝ се върви пеша :д И братчето ѝ е сладурче.
Те са един от редките случаи, в които се разбирам с деца :д
И ходих да предам декларацията за пътуването.
И сега се чудя с кой сериал да се захвана...
LoadRunner
06-15-2015, 18:59
разни мазни корбани да не ме занимават
Corb1225
06-15-2015, 19:18
Значи и сам не си вярваш, че е възможно да кажеш нещо вярно.
Оф, не ми се става рано утре. Ще ми се да имах ден повече.
pandabear
06-15-2015, 19:57
защо пак намесихте килцата :/
глупчовци.
anonymous708973
06-15-2015, 20:23
Прекрасен ден, въпреки че така ме болят краката, че ще се гръмна след малко!
Франкфурт е тооолкова готин град, чудесна атмосфера, много ми допадна. Не знам за живеене как би било, но има време и за това. Супервесело е как около 9 сутринта 90% от хората по улиците са с костюм 8-) Не толкова ненадейно случихме на хубави покупки, хаха, хапнахме къривурст, суши и донът :д Видях Naked наживо, вярно са някакъв разкош тези сенки, ще се позамисля за нещо на UD.
Пътувах с автобус, в който ми провериха билета - който беше пдф файл на таблета - с QR четец; страхотна температура, контакт до всяка седалка, супер WiFi (за последните две се ебавах, че само това остава да има, качвам се и гледам - опааа!), работеща тоалетна и възможност за мънички неща за прихапване и пийване. Впечатлена съм определено, беше ми първото пътуване с автобус, няма да е последното! Да вземат да си направят същия труд и за гарата, че е трагедия.
Той ми е страхотен, толкова е грижовен и съобразителен, в същото време мога да се пръсна от смях с него докато ми пуска инсайдър шегички, чувствам се като принцеса с него и искам да му давам, и давам, и давам! Не можех да спра да си го целувам днес, сигурно сме приличали на ония отвратителни двойки, дето се награбват навсякъде, ама... как може да ми е толкова прекрасен, бе, не е възможно. Такова е миличко, накара ме да отидем до супермаркета да вземем сладки нещица за мен, сега се просваме в леглото и ще гледаме сериал.^^
anonymous908491
06-15-2015, 20:29
супер WiFi (за последните две се ебавах, че само това остава да има, качвам се и гледам - опааа!)
Ти да не си в няква бедна провинция, то същото го има и в градския транспорт в София
paradosou
06-15-2015, 20:30
Ще уча до кой знае колко късно... Тва мое отлагане е епично вече. Свежарка съм иначе.
Впечатлена съм определено, беше ми първото пътуване с автобус, няма да е последното! Да вземат да си направят същия труд и за гарата, че е трагедия.
Чак трагедия... Кое толкова те отблъсква :)?
therichbitch
06-15-2015, 20:34
Да отидеш във Франкфурт и дa разглеждаш сенки, вместо да видиш кривата сграда на ЕЦБ. :cool:
Сега се върни в групата и кажи на Калина да напише нова статия за яките автобуси.
Аз като ви казвам, че не е такава трагедия, не ми вярвате.
anonymous708973
06-15-2015, 20:44
Ти да не си в няква бедна провинция, то същото го има и в градския транспорт в София
За междуградски автобус говорех.
А на градския транспорт в София само WiFi му липсваше. Ей баш за тая ситуация се използва израза "на гол гъз жилетка".
Бтв, прочетох ти поздравленията за РД на малката, усмихна ме.
Парадосоу, подлеза на централната гара във Франкфурт. Отвратително мръсно, гнусно и вонящо на пикня е, съвсем малко по-добре от Софийската Централна е - и то само заради наличието на осветление. Три метра след напиканата стена ми цъфнали заведение/павилион, е, как пък няма да седна там да ям.
Деси, Калина пишеше за пътуване 30 часа Германия - България, не знам дали е със същите автобуси, но не би било зле. За проявите на манталитета обаче нямам особени съмнение - днес всички изцепки, които видях, си бяха все от нашия край. А ако наистина не уведомяват пътници за такова огромно закъснение - а не виждам причина да лъже - нямам думи просто.
Иначе за тая сграда на ЕЦБ не знам къде е, гледах, гледах, е, не я видях, тя уж била нещо впечатляващо, честно не я видях.
LoadRunner
06-15-2015, 20:45
https://www.youtube.com/watch?v=hbnPkK76Ask
тва е както на някои спирки на метрото във виена е баси гнуса. големи градове..
а защо, питам аз, все на гарите се събират най-големите отрепки?
като че ли винаги обичат края на града, там където има отиване и заминаване...
иначе, радвам се да прочета тук някоя друга положителна история ^^
therichbitch
06-15-2015, 20:58
те сега пак я строят, в източния край е, насред нищото
впечатляващо крива е, да
За изцепките- испанците.. все едно са глътнали микрофон. Ама както и да е, хубаво, че си посетила, но за един ден няма как да се обиколи, да
LoadRunner
06-15-2015, 21:04
намесихме килограмите и дъри4би4 се появи :D
anonymous908491
06-15-2015, 21:11
Килограмите се оправят, диалект не се лекува
FUCK STUDY!!!!!!
Кво-5.50 не било много :shock: Ебаваш се нали
Не казах, че е 5.50, а че е под 5.50.. :P :D
pandabear
06-16-2015, 07:38
Килограмите се оправят, диалект не се лекува
попаднах на тази прекрасна фотосесия и се сетих за теб, поздрав:
http://www.artfido.com/blog/photo-series-highlights-the-beauty-of-breastfeeding-in-public/
НАЙ-сетне се чувствам по-продуктивна.
Утре да минава изпита и после съм 1на идея МАЛКО по-свободна.
Daaayuum
Айде на мИсотооооо!
Реших го, ще го опатквам тоя учебник днеска. Дано ми спорИ.
https://www.youtube.com/watch?v=hdp7va0z8xI
мухахахахахахахахааха :Д
anonymous908491
06-16-2015, 09:27
http://www.artfido.com/blog/photo-series-highlights-the-beauty-of-breastfeeding-in-public/
Благодаря
разкажи някой виц
http://vbox7.com/play:e0363aec22
Виц за теб и момиче за мен, тъкмо и двамата да сме доволни.
Dagichka
06-16-2015, 09:33
НАЙ-сетне се чувствам по-продуктивна.
Утре да минава изпита и после съм 1на идея МАЛКО по-свободна.
Daaayuum
хах, и при мен е такава ситуацията :д от 28 теми не знам добре 4, пък те са само тъпи формули, няма толкова за писане, ще се гръмна, ако ми ги даде :дд да минава по-бързо и ще ми останат само 2 изпита и практиката.. блах.
anonymous708973
06-16-2015, 11:30
Малко нереалистична, ама е приятна наистина.
Искам да знам колко още трябва да ме мързи, че да умра от мързел? Пльоснах се да гледам сериал, даже не мога да се накарам да сгъвам пране през това време. Захващам се, а после ще си разходя новия клин във фитнеса^^
Подхванах и нова книжка, интересна е, трябва да си дочета и още една, та ще видим дали ще ми вървят паралелно.
HollyGolightly
06-16-2015, 11:46
Днес ще бъде доста... интересен ден
мина...
прекрасно.
уморена съм. ЩЕ ПИЯ КАФЕ, за да ми се задържат очичките отворени, чее утра пак :<
anonymous908491
06-16-2015, 15:23
http://www.blitz.bg/documents/newsimages/editor/201506/12%282%29.jpg
Пък като напиша, че хубавите жени са тъпи и веднага ми се сърдят.
Съжалявам, но подобно нещо от грозна няма да видите.
pandabear
06-16-2015, 16:02
ако това са ти представите за хубава жена...разочарована съм.
anonymous908491
06-16-2015, 16:08
ако това са ти представите за хубава жена...разочарована съм.
http://vbox7.com/play:139ba11d22
На снимката изглежда добре, но всъщност е страшно чудовище.
Теб пък защо те вълнува, какви са ми представите за красива жена, да не си ми избрала някоя ?
Влезни си във фейса, ще ти покажа кое за мен е съвършенната жена.
Challenger
06-16-2015, 17:00
Чувствам се: Lalalalalalala ^__________^
anonymous908491
06-16-2015, 17:03
Чувствам се: Lalalalalalala ^__________^
Ще повтаряш година и ще си пак при същия учител ли ?
therichbitch
06-16-2015, 17:08
ahaahahah :lol:
Challenger
06-16-2015, 17:09
@papugai, за твое сведение: no ^^ защо да повтарям година, той и догодина ще ни преподава :D
anonymous908491
06-16-2015, 17:11
@papugai, за твое сведение: ^^
Имам такава риза, същата вратовръзка и костюм, май се познаваме.
Ще му докараш само проблеми на човека, а ако е добър учител, ще провалиш живота и на тези, на които ще преподава.
Challenger
06-16-2015, 17:13
Аз изтрих снимката, глупаче
anonymous908491
06-16-2015, 17:14
Заради него ли я изтри или заради теб ?
Challenger
06-16-2015, 17:15
Лицето му така или иначе го бях замазала, не съм чак толкова невнимателна, то не беше добра идея да пускам и свои снимки тук, но вече не мога да ги изтрия
Challenger
06-16-2015, 17:16
Една снимка не значи нищо
Лицето му така или иначе го бях замазала, не съм чак толкова невнимателна, то не беше добра идея да пускам и свои снимки тук, но вече не мога да ги изтрия
Защо?
anonymous908491
06-16-2015, 17:18
Една снимка не значи нищо
Да беше само снимка, тук нали си писала за всичко.
Challenger
06-16-2015, 17:19
@Rafa7a, не знам, не могат да се редактират старите ми коментари
Не, имах предвид защо не беше добра идея да качваш снимки тук. :)
anonymous908491
06-16-2015, 17:20
Аз мога да го направя вместо теб, нали знаеш, че съм админ тук.
Challenger
06-16-2015, 17:22
@papugai, не мисля, че си админ, защо никъде не пише, че си.
anonymous908491
06-16-2015, 17:23
@papugai, не мисля, че си админ, защо никъде не пише, че си.
Защото иначе почват да ми се подмазват, да ми искат услуги, да ми предлагат някои специфични услуги, омръзна ми да отказвам.
Challenger
06-16-2015, 17:25
Горкият ти
anonymous908491
06-16-2015, 17:26
Свикнал съм разни деца да ме занимават с глупости, преди бях учител.
Challenger
06-16-2015, 17:28
Добре, подигравай се. Надявам се да разбереш какво е да се подиграват с чувствата ти
therichbitch
06-16-2015, 17:28
ми изтрий снимката, където се намира, не коментара... duuh
on: сесията тепърва започва, а аз свършвам, веднъж да се почувствам като бял човек
точно в събота ще имам мн неща за вършене, пък ще идват да ни отчитат топломерите и като ги знам, че тръгват от 18-я етаж надолу, ще съм вързана цял ден вкъщи (
anonymous908491
06-16-2015, 17:30
Добре, подигравай се. Надявам се да разбереш какво е да се подиграват с чувствата ти
И аз се надявам, поне веднъж да почуствам нещо.
Challenger
06-16-2015, 17:32
Колко си забавен, хаха. Успех в чувстването
anonymous908491
06-16-2015, 17:33
Колко си забавен, хаха. Успех в чувстването
Разби ми сърцето
dreamwalker
06-16-2015, 17:38
Можеш да ми пратиш снимката на лично съобщение, мога да пазя тайни.
anonymous908491
06-16-2015, 17:41
Можеш да ми пратиш снимката на лично съобщение, мога да пазя тайни.
corb я има, искай я от него
Sully Erna извади глас
настръхнах
HollyGolightly
06-17-2015, 01:03
http://trendspotters.tv/wp-content/uploads/2015/04/pakalu-papito-sleep-tweets.jpg
Що пък да не, а?
anonymous708973
06-17-2015, 07:24
^Хахаха!
Лежерно ми е (отново). Ще си правя сандвичи Хавай за закуска + сериалче, после може да почета малко, да го изчакам да се върне от работа и заминаваме на фитнес^^
Ще се побия малко с хладилника днес и ще се опитам да уредя нещата с работата също.
eдит: *дъвче сандвич* ох, това нещо е божествено.
Взех си Удостоверението. По БЕЛ ми е оставила 5-ца!! Средният ми успех е 5.34, а балът ми е 31.4! Влизам в МГ! :)
мн не обичам кат им кажа - МАЛКО МЛЯКО в кафето и да ми слагат мн :/
иначе се чувствам добре, леко мотивирана
преосмислям си живота
отивам на изпит
стискайте палци
бб
NomNomNom
06-17-2015, 09:16
стискаме палци ^
Стискайте и на мен, днес ще опитам:
- Ако не поискаш, няма да ти се даде.
Пък аз съм готова почти на всичко, и също съм самоинициативна постоянно. Само, че, ще трябва да тестваме и :
- Че никога няма да дойде подходящ момент, заради това да действам сега :д
И силно се надявам да не стигаме до - Когато една врата се отвори, то е за да се отворят други :д Защото тази врата си ми харесва до някъде, щом сама не съм я затръшнала още :д
anonymous908491
06-17-2015, 09:46
https://www.youtube.com/watch?v=eWEjvCRPrCo
хеххее, цялата истина събрана в песен
Grab your dick and double click !
Когато една врата се отвори, то е за да се отворят други
Сигурна ли си, че не се затваря ?
NomNomNom
06-17-2015, 10:37
ахахухауахуах, виж колко ми се иска да не се затваря, дори при проверката на написаното не съм видяла грешката :д
Абе, врати да има... Пък ние сме българи и все ще ги отворим някак. :D
Много съм крива от сутринта пак. Супер насрано ми е, имам махмурлук, а не съм помирисвала даже. И тъкмо се бях кротнала и пак само извращения ми са в главата. Да го (ама кой е тоя, щото в главата ми не е някой конкретен?!) гледам как спи и да се мачкаме. Ако знаех, че няма да пия/пътувам/и двете, щях да думна едно хапче за принцеси.
сънувам няк'ви смущаващи ме неща.
ако трябваше някой да ги снима, на 100 локации щяхме да се разкарваме.
баси разпиляното (не)съзнание.
ама го събирам тези дни.
ще продължа да пиша по нещо на ред:Д:Д:Д
тези дни отново прописах, даже работя по нова песничка.
много се изкушавам да запиша тонрежисура, но знам, че е грешно:Д:Д:Д
но ще си разцъквам, да се обогатя, мхм.
в общи линии е това.
веселин ханчев са си сложили за 1-ви път ограничение по дата на раждане, а не по година, което ме забавлява:Д
дано по-скоро завали, че напрежението вън не се издържа.
дам.
Dagichka
06-17-2015, 11:21
защо ли пак си тровя нервите с глупости.. писна ми като ме ядосат вместо да отвърна както трябва или да се направя на непукистка, аз започвам да рева като първото бебе :д
да го духат, ако не бях аз да им правя упражненията цял семестър сега нямаше да стигнат до изпит, а днес ми забраниха (?) едва ли не да вляза първа, защото след тва те щели да имат 2ки, сериозно ли?!
както и да е, радвам се, че се научих поне да се справям сама преспокойно, най-много някой път ако отсъствам да взема от един човек само лекциите и тва е;
ще си се нарева, ще хапна шоколад и всичко ще е наред
HollyGolightly
06-17-2015, 11:54
Нервно ми е! Ако до края на тази седмица не се изпокараме сериозно, може и да продължим да работим заедно, но това ме съмнява. Аз с мързеливци не обичам да работя и ако си мисли, че ще я оставя да си се мота с купа храна по цял ден и на всеки 30 минути да ходи до тоалетната и след това да я няма още 15 минути, не е познала. Толкова бързо, ще я поставя на мястото и, че няма да разбере от къде и е дошло. Писнало ми е вече от такива хора :?
ооо милите мии
форумна подкрепа на ниво!
благодаря и на всички стискали палци !
сега си хапвам черешки и ми е яко, и се чудя с какво да се занимая ;?
anonymous908491
06-17-2015, 12:52
http://www.blitz.bg/news/article/343203
Кои са най-добрите любовници? По бирените коремчета ще ги познаете.
Биреното коремче издава най-добрите мъже за креватни забавления, показва ново проучване на Британския институт по въпросите на семейството, цитирано от вестник "Хъфинтън пост".Досега се смяташе, че любовникът от сънищата е нежен, внимателен, знае да задоволи жената и всички нейни нужди. Но ново изследване разби женския стереотип за сексапилен мъж – красиво тяло и мускули.
Много жени си мислят - "за такова тяло спортува постоянно и е издръжлив", но грешат. Научни доказателства сочат, че мъжете с "бирени коремчета" са по-издръжливи в леглото. Причината е, че мазнините в областта на корема говорят за високо ниво на хормона естрадиол, който помага за изпитване на наслада по време на секс.
--------------------------------------------
Намерих си оправдание, сега ще си сипя и бира, наздраве.
anonymous708973
06-17-2015, 13:18
Хахахаха, супер, значи излиза, че ще изпитвам най-много кеф от секс с мъж с завишени нива на женски хормони.
Е, мерси съм! :lol:
anonymous908491
06-17-2015, 14:39
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201506/20150617.mxspzlsgpw.jpg
Или как изглежда пълен идиот
http://www.blitz.bg/news/article/343188
Приключи ми сесията. Щастие.
pandabear
06-17-2015, 15:47
обичам да вали, когато съм си взела чадър. или когато съм си в нас.
веднъж да не го направя и край. нищо, дъждовната вода е полезна за косата.
http://www.blitz.bg/news/article/343188
за blitz ли работиш
кажи ми как да те блокирам ;д
Ахаха, плача! :дд После как някой да ни приема сериозно след толкова ебавки?! ЗАеби, некой ден и неговия гъз ще се наложи да шиндя. :дд
Оф, швейцарците са баси скръндзите, какво е това тяхното само 1 час безплатно wifi. И всички се опитват да ми говорят на немски. :( Иначе стюардите им в самолета са един път. И говорят прекрасен френски. Остават ми още 11 часа и половина до полета за София. Ще бъде запомняща се нощ.
anonymous908491
06-17-2015, 17:07
за blitz ли работиш
кажи ми как да те блокирам ;д
Секс за сдобряване ли си искаш ?
anonymous908491
06-17-2015, 18:14
http://www.addic7ed.com/serie/Jonathan_Strange_%40_Mr_Norrell/1/5/Arabella
Някоя добра душа с регистрация там би ли ми свалила бг суба, че от 3 часа виси на 99% и ми свършва търпението ?
Благодаря, знам, че ще се намери някой.
- Че никога няма да дойде подходящ момент, заради това да действам сега :д
Да не би да имаш предвид "Сега или никога"?
Отчасти твоя пост важи и за моето настроение, затова те цитирам. 8-)
"Ако не искаш, няма да ти се даде" днес го пробвах, но не пожънах успех, а най-гадното е, че знам, че заслужавам да ми се даде. Тъй де, утре ще говоря и с КР и се надявам поне тя да може да направи нещо по въпроса.
И по лекари ще трябва да се ходи, но не е чак толкова зле положението.
В крайна сметка ми се реве на макс, но ще се търпи.
therichbitch
06-17-2015, 18:31
няма нужда от регистрация (зa addic7ed)
on: доспа ми се изведнъж, а не а като да съм се претоварила и се чувствам зле, дано не се разболявам
anonymous908491
06-17-2015, 18:33
няма нужда от регистрация
Има, ако още не са на 100% , иначе нямаше да питам.
therichbitch
06-17-2015, 18:36
няма (http://dox.bg/files/dw?a=30a539ecef)
anonymous908491
06-17-2015, 18:40
Това са английските, те са готови и могат да се свалят, но аз знам как превеждат там, предпочитам да са български, по-голям шанс имам да им разбера
LoadRunner
06-17-2015, 18:40
няма (http://dox.bg/files/dw?a=30a539ecef)
и ти ли искаш деца от него
anonymous708973
06-17-2015, 19:03
Търсих си равни черни сандалки, скоро ще си имам 13-сантиметрови платформи. Е, поне са черни :lol:
Голямо е диване, просто си седим и се хапем, гъделичкаме и т.н. и е толкова уютно. <3
LoadRunner
06-17-2015, 19:13
Търсих си равни черни сандалки, скоро ще си имам 13-сантиметрови платформи. Е, поне са черни :lol:
Голямо е диване, просто си седим и се хапем, гъделичкаме и т.н. и е толкова уютно. <3
понякога те съжалявам че си толкова асоциална и нямаш приятелки на които да ги казваш тия неща :/
цял ден ми е мно зле. разбира се, че съм способна да настина при 30 градуса жега :Д. събудих се с неприятна болка в гърлото, отпадналост, хрема, температура... единственият плюс е, че гласът ми е мн секси ;д
и как ш' уча утре - НЗ.
а, и имам 6-тичка при толкова скъсани :Д, а дори не съм в кондиция. обичам се <3
DarkTemplar
06-17-2015, 20:19
като вляза в тая тема, ако Ива не се е оплакала за нещо, значи има нещо нередно. ;]
dae, kogat sym v nastroenie, se sluchvat kataklizmi, tyi che e po-dobre za chovechestvoto da mrynkam
DarkTemplar
06-17-2015, 21:46
деба катаклизмите. представям си какви са последствията за природата и човечеството след твой оргазъм...
otiwam na izpit sled malko :v
i kihnah, dokato duvcheh malko miusli i edno miuslence frukna i se zalepi za monitora, mahnah go, no ostavi sleda i sega me myrzi da q brisha
Заспах на отворен прозорец и няква група пияни китайци ме събуди ;д няма проблем и без тва на работа ще ходя,ама ми стана смешно...до сега не ми се беше случвало подобно нещо ;д
anonymous908491
06-18-2015, 05:06
Хаяши се върна в София и времето се прееба. Да съберем пари и да я изпратим обратно.
ми аз си споделям с дневничето, ти може да го духаш
Хах ;д
https://31.media.tumblr.com/tumblr_l7ibpgXIOA1qcjz29.jpg
IWannaBeSedated
06-18-2015, 06:52
Прекрасно време <3
а, и бтв, хора, когато някой нещо ви сподели, понякога просто иска да бъде изслушан, не да го засипвате със съвети. [[small rant]]
това е нещо, което и аз правя, ама ще гледам да се оттучвам..
Dagichka
06-18-2015, 07:23
Хах ;д
https://31.media.tumblr.com/tumblr_l7ibpgXIOA1qcjz29.jpg
много ясно :cool:
мина ми лошото настроение от вчера, навън е прекрасно хладно и дам.. чудя се дали да затворя тази страница както ме съветват всички или да остана маалко процепче, през което някой ден, ако реши(м) да влезе
anonymous908491
06-18-2015, 08:43
Един отива в патентно бюро-изобретих машина,с която ще намалим популацията на комарите.Е покажете,как действа? Ми хващате мъжки комар,закрепвате го на специално издълбано място,много внимателно,захващат се всяко краче,крилцата внимателно също,махаш ръцете си,да не те пореже лазерният нож.Натиска се бутон,и му се отрязват тестисите,заявил изобретателят.Комисията във възторг,аха да му даде патент,един очилатко от комисията попитал-ми защо просто,не се убие самият комар? Е,може и така,да,продумал изобретателят...
aurissaaaaa
06-18-2015, 08:47
https://www.youtube.com/watch?v=TFfKyDcrYO0
axyaxyayxyayxyxyayxyyaya :cool:
Може да съм на 19 ама обожавам зърнена закуска. Особено много я харесвам суха, без мляко. Ама много. Още малко и съм си при него, събота сцепвам нататък и вероятно ще пътувам някъде по обяд, че да пристигна по-овреме. Биологията върви. А аверките са баси шматките, чак ме изумяват тия. На сватбата след някоя и друга година, момчетата му и момичетата ми - разделени и друга няма да е. :дд Тия ще изядат момчетата, е. Баси шматките. Не е като да ги познавам от вчера и днес, но и всеки ден се учудвам от тях. Оня наскоро ми е звънял, нищо - ако има зор, ще звънне отново. Аз няма кво да се моря. Нямам търпение и да си видя аверчето, още много малко остава. Мойта пандичка е той, моето момче. А тия тъпаци под нас бива ли да почнат да дънят с тва хилти от 9 сутринта?! Те вярно, че по тва време стените били по-меки ама възможно ли е сега такива простотии да правят?! Сега блъскат с един чук по стена няква да разбиват. Тъпаци. Да си живеят в неремонтиран апартамент, ааааааааааааа! Аз се мятам да чета, а на вас прекрасен ден.
NomNomNom
06-18-2015, 10:57
Престраших се да питам и вратата се отвори !!
Шефката ме дърпа да говорим, че вероятно ще искат да ме дръпнат в един нов мн голям и сериозен проект и щяла да настоява да съм на висока позиция, обаче аз й казах, че трябва да поговорим и че все не се решавам да говоря с нея по темата, и й казах, че в момента има личен аспект, който натежава при мен и бих работила на каквато и да е позиция в организацията, но да имам опция за релокация в Испания. И тя започна - Ще ми липсваш, и всички ще ми лиспвате, като ви издърпат на различни позиции, и ми каза, че всеки би се радвал да работя при него, защото имам много разностранни таланти и т.н. :д
Само че за големия проект вероятно няма да стане, защото трябва да работя на място :/
И евентуално има нова отваряща се позиция, която не е техническа, ами процес и проджект мениджмънт по-скоро, и като разбере повече, ще ми каже :д
Но и на сегашната да стоя ми е още по-добре, защото е техническа :д
Само й казах, че наистина искам да е регламентирано и да не й създавам неприятности и тя каза, че ще попита човешки ресурси какво ще посъветват, и даже започна да ме пита дали е спешно, дали приятелят ми ме натиска и дали имам някакъв краен срок и аз й казах, че избщо нямам, че той ме подкрепя каквото и да кажа, и като цяло до края на годината даже ми е окей да съм си тук :д
И не знам просто, измрънкала съм сигурно на целия свят, че ме е страх да питам, защото ще каже че още е рано ( още сме в началото на всички проекти ), или че просто няма как и т.н. :д
Пък аз съм навита и на 50/50 от времето, че и на 25% да съм там, пак съм ок.
Не знам какво да очаквам, но никога не съм очаквала толкова добре да мине този разговор :д
Пък и си взех изпита с 94%, а учих 3 дни :д
Къде го чукнах, къде се пукна! Снощи беше приятна изненада. Макар да имам своитр съмнения, че срещата ни е била подпомогната от някой от колегите му, който просто ме е познал по центъра. Раздвоена съм малко, щото си искам от предното, ама и тва дава голяма заявка да е добро. Дано само не засичам познати от персонала, че тогава няма да мога да обясня, че нямам сестра. :-D
И даааа, утре имам изпит, 20 убийствено тъпи въпроса от конспекта мен чакат, а аз съм мега леш от дразнещите ми закъснения и само пишки имам в главата. Толкова... Стандартно.
..
ууу това звучи като страхотна новина..
много обичам да чета щастливи истории...
аз днес се чувствам като съвестен гражданин, платил всичките си сметки.
просто е невероятно 8-)
mn dobre 5 na praktichen, utre shte vidim na teoriq kvo shte stava :v
Обещах 1 месец, трябва да си го спазя. То си е и за мен, де, твърде много се вглъбявам в мислите си и в някакъв момент започвам да си фантазирам... Имам си и друго на ум.като предизвикателство, сигурно ще ми е много полезно, за да си живея щастливл и спокойно, но все не мога да се накарам да започна :/ А лошото, че ако не бях започнала да го правя отначало, нямаше да има нужда сега да спирам.
сигурно лекарствата са ме замаяли, но почти цяяяяяял ден спя. чувствам се много по-добре. сега си мисля, че може би от преумора и недоспиване са разболях, а не щото заспах с мокра коса ;д
иии сутринта говорих с него. забеляза веднага.
<3
тр да учa
натварен съм,добре ми е,тъжно ми е,чилнато ми е,притиснено ми е е дйайдсдакй и аз нз..бахти
да идва събота и да спре времето за малко,че не мога да смогна..нещо много бързо започнаха да се случват лайната
иии дано стане филма утре и да не ми направят проблем,че въооообщщщщеее няма да е добре ;д
но пък си заслужава
имам супер много работи за споделяне,аамамама майната ви/духайте или квото там правите ;д
то ще си излезе по някъв начин..както дойде,
пускаме се по течението
Yerp!
Не знам какво ми е, ама ми е много готЯно такова... Начинът ми на мислене от миналото лято/пълният непукизъм/ баавно се завръща и ми е добре. :)
LoadRunner
06-18-2015, 18:17
деба катаклизмите. представям си какви са последствията за природата и човечеството след твой оргазъм...
щом 2012 оцеляхме значи досега не е имала пълноценен оргазъм
Крива, крива, ама до безобразие. И ако знам защо се явявам утре на тоя изпит...
therichbitch
06-18-2015, 18:42
Не знам какво удоволствие им доставя на хората да унижават едни за сметка на други.
Еми, тъпо ми е.
anonymous908491
06-18-2015, 18:43
Не знам какво удоволствие им доставя на хората да унижават едни за сметка на други.
Еми, тъпо ми е.
Садо мазото и аз не го разбирам
therichbitch
06-18-2015, 18:48
замълчи поне веднъж
благодаря
paradosou
06-18-2015, 19:15
Намерих мека яко изпълнение на Рамщайн, въздържах се от първобитна проява xD, проведох искрен разговор и ядох череши. Какво повече му трябва на човек 8-)?
paradosu не мога да я позная с тоя новия аватар.. 8-) върнах се да проверя, абе кой говори за рамщайн, някакъв нов потребител.. :?
иначе аз кво..
хмм
хем искам да споделя, хем не искам да споделя.
но да кажем, че съм се предала на Божията воля и да става квото ще
това резонира:
https://www.youtube.com/watch?v=RljdJzA1nhk
paradosou
06-18-2015, 19:41
paradosu не мога да я позная с тоя новия аватар.. 8-) върнах се да проверя, абе кой говори за рамщайн, някакъв нов потребител.. :?
Нов, нов... колко да е нов, над 1800 изписани глупости имам в тийна 8-).
sl1nceetoo
06-18-2015, 20:05
Напрегнато ми е. Не знам защо.
И не искам да приема да се видим и да поговорим, защото знам какво ще ми каже. А няма да допусна отново всичко да се повтори, потрети, нз.
Утре трябва да стана рано.
Трябва и да побера багажа си в минимално пространство :/ Поне ще пътуваме късно.
Сигурно ще е забавно, стига да няма твърде много хора.
Вечерята ще приключи късно и вместо към бунгалата, сигурно ще се насочим към кулата и ще посрещнем там изгрева.
Ще бъде хубаво.
pandabear
06-18-2015, 20:09
слушам Тони Димитрова, пийвам си биричка и ми се доходи на море
LoadRunner
06-18-2015, 20:13
Напрегнато ми е.
имаш нужда от масажче
Niakoitam
06-18-2015, 23:33
Странно. Липсва ми..на моменти дори и много. Не искам да и досаждам и/или да и преча. Знам, че поне на този етап всеки извървява своя различен път. Знам, че не трябва да ми пука, но все пак сякаш наистина ме е страх да не я изгубя. Много съм доволен от скорошната и постъпка. Някак се почувствах отново ценен за някого. Почувствах, че се държи на мен все пак и се държи на мен дори и без много думи напоследък. Че съм ценен и въпреки всичко приеман такъв какъвто съм. Поне така го почувствах...
pac0line
06-19-2015, 04:55
Първо напиване в работна седмица - check.
Да видим как ще се гърча днес като риба, че е и последен ден от седмицата и ми е набрано още от предните.
Ноооо просто на нея не мога да откажа, поне към момента #нимоа 8-)
NomNomNom
06-19-2015, 07:03
Ййй, от другата седмица започвам двуседмичен хоум офис :д
Нещо ме дразнят някакви хора, ама да се спасяват и да си живеят в наведение.
Имам предвид, колко трябва да си нещастен, че когато Х човек разбира от нещо, ти да говориш за целия екип, вкл. и той сте супер зле в него и за нищо не ставате.
Ениуей, да си заврат пасивната агресия някъде си, така или иначе вярвам, че ще няма да ми се налага вече да общувам с тях.
Усещам, че последните дни съм адски обсебена от това и, както се и вижда, определено не ми влияе добре. Свалих 3 кг. за няма и седмица, а най-лошото е, че продължава да ми е зле и да не мога да поема повече храна. Трябва да направя нещо по въпроса и обмислям понеделник да е денят. Да минат събота и неделя, че ако спра преди това ще психясам и ще имам чувство на незавършеност.
Имам нужда от излизания с хора, а нямам с кого :с
Защо трябва да ми е толкова трудно да си общувам с някого повече от три пъти?
sl1nceetoo
06-19-2015, 07:58
имаш нужда от масажче
Вчера нямах, но днес имам.
Спах накриво и сега ме боли вратът и лявото рамо :/
Преди няколко часа търсих една раница на тавана и в нея си намерих джойстиците и 15 дискети ^^
Като се прибера може да пробвам възможностите на телевизионната игра.
Не знам дали да си взема риза. Ако я взема ще стане на гъз, а там няма да им възможност да я гладя. Хм.
Слушалките ми умряха :с
Изядох едно прекрасна кифла преди малко. Сега ми се пие сок, а няма :/
Общо взето имах почти 48 часа неспани с някакви промеждутъци от дрямки за по час 3-4 пъти. Сега се наспах, в България съм, пия супер прекрасно капучино и с папагала си пеем и се гушкаме. Ще бъде много готина ваканция от 2 седмици. Даже днес спря да вали.
Не деня, а седмицата ми се оправи днеска. Прибирам се три дни по-рано от предвиденото, няма как да ми е зле. И притесненията ми отпаднаха. Остана само още един изпит и се прибирам за заслужена почивка. Е, няколко дни, но дано да са качествени.
Dagichka
06-19-2015, 09:28
не знам кое точно ми липсва реално, но ми е много зле душевно отново, сякаш се върнах директно 3 месеца назад :д
трябва някой да ми набие два шамара, честно :д стягам се и започвам да уча за изпита пък.
pandabear
06-19-2015, 09:31
събуждам се, ставам и оглеждам- всичко изглеждаше нормално. дори главата не ме болеше толкова, да живее минералната вода със сол :Д правя си закуска, слагам и на куч да яде, излизам на терасата да си пия кафето и гледам как целия ми конспект от 170 въпроса е полят с бира и разпаднал се. съдбата ми говори.
След снощния разговор определено се чувствам по-спокойна. Свърших малко работа, сега ще хапна, ще почета малко и ще гледам да си приглася багажа. Следобед съм с едната, вероятно и с другата. Повтръсна ми да забивам в едни и същи хора постоянно, почти нямам допир до някого друг. Изведнъж ми се дообщува с човек, с когото не се познавам или не съм се виждала бая, знам и кой ама чак на 10 пътува, а това е далече. За мен е далече. А пък като го видя, ще му се метна на врата и няма да го пусна. Не че ще наваксам една година, но пак е нещо, нали?!
http://dama.bg/article/az-sam-sisi-i-jiveya-v-orlandovci/6557/
aurissaaaaa
06-19-2015, 10:44
https://www.youtube.com/watch?v=g8Juvy6eDE8&t=146
paradosou
06-19-2015, 10:56
Направих си идЯлно упражненията :smt112 :smt112, май точно 2 грешки за десетките изписани листове. Ии така по никое време не бях очаквала да ме потърсят, ама явно един от ония моменти, в които се редят неочаквани събития едно след друго. Много искам колежката на майка ми да е права, много!
weheartiit
06-19-2015, 11:25
Модата вече премина както си и знаех.Всяко чудо за
три дни!Вече няма никакъв интерес.
Той е странен.Прави ми знаци и тъкмо реша,че има нещо и оп,
той е различен.Не знам,не знам пак аз ще го отнеса накрая.Само си повтарям
да не взимам нещата на сериозно ама не се получава.Как искам да съм непукистка!
И се чувствам дебела,а ми се ходи на плаж ...
anonymous908491
06-19-2015, 14:20
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11425095_967137820005708_5338481358908242774_n.jpg ?oh=a09ee276a1d5f4b6053a94635b81b520&oe=55F62827
хахахахах
остава само още един изпит, но до него има време. прибрах са. мм, не ми се седи тук.
добре де, сваля си цайсите и почва да ги гризе и смуче срещу мен /краят им/. тва не е ли флиртуване? и ми задава въпросите по такъв начин, че никъв шанс подсъзнанието ми да не наостри ушички. бааахти ;д
dreamwalker
06-19-2015, 15:36
добре де, сваля си цайсите и почва да ги гризе и смуче срещу мен /краят им/. тва не е ли флиртуване? и ми задава въпросите по такъв начин, че никъв шанс подсъзнанието ми да не наостри ушички. бааахти ;д
Кой?
pac0line
06-19-2015, 18:34
Forever alone friday 8-)
Случайно ей така си купих узо и после прочетох, че помагало при стомашни проблеми, супер ^^
Пържолката е налице, картофките се варят, две бучки лед в чашата, айранчето с малко сол, ще се разплуя
а ако тоз дойде да разбием едно сантасе както си трябва или направо 4ма за белот няма мърдане до утре на обяд.
А къв трябва да съм да се самопробия с телбод?!
anonymous908491
06-19-2015, 18:51
https://www.facebook.com/lastnightsparty/videos/vb.21649295204/10152926292250205/?type=3&theater
мдаааа
pandabear
06-19-2015, 20:12
грозни щори.
уморих се от нищоправене днес. не ми е лесно.
anonymous708973
06-19-2015, 20:27
Мисля да поразместя гардероба (тихо е, не се тревожете за съседите) и да захвана да го подреждам, че утре да е готов след като купя новите съоръжения. Нямам търпение, чудя се как не ми дойде на акъла по-рано, ще се отвори много стаята и ще има още много пространство. А утре ще се оправя с тоя хладилник, нямам идея защо мирише на умрели катерички вътре, някаква трагедия е просто, 10 пъти проверявах всичко. Май-май ще ми се наложи с доместос да го измия, че да го изчистя.
Кандидатствах за работа тая сутрин и ми звъннаха няколко часа по-късно, мухах. Да видим, да видим. Искам да ми се получи на няколко места^^
Наливам си винце и почвам, спокойна вечер на всички!
NomNomNom
06-19-2015, 20:46
^ :д
http://lechenie.bg/4-neshta-koito-ne-znaete-za-ananasa/
спомням си като бях много малка, как на една колежка на майка ми не й идваше и майка ми й препоръча ананас да пробва, и преди мен и на мен ми се подиграваше, като хапвах :д
А дали е реално това с аборта и защо би било така .....?
//Пинки, без да искам в грешната тема :д
И браво за интервюто, стискам палци :д
pandabear
06-19-2015, 20:57
чак аборт не мисля, може би са го написали заради това, че съдържа бромелаин.
Йееееее, имаме си снимките от бала вече! ЕЛЕ! Доживях!
Едит: Отвратителни са! На всяка изглеждам с толкова омазано червило и сякаш имам нещо дълбооооооко в задника. Е, не, мамка му, исках поне една да става за нещо... Наринахме по 50+ кинта за некъф некъдърен фотограф и една снимка нямаме като света.
therichbitch
06-19-2015, 21:24
Бях на фирменото парти, въпреки че не съм започнала още хсхха. Но колегите изглеждат много ерудирани и яки, не като предишните смешници. Предчувствам, че ще работя с удоволствие и най-сетне това, което искам.
NomNomNom
06-19-2015, 21:39
Къде беше, търся идеи за следващо събиране с колегите :д ^
Чувствам се емоционално счупен, но пък имах нещо като малки PR последните седмици, so i got that going for me, which is nice.
therichbitch
06-19-2015, 22:56
Къде беше, търся идеи за следващо събиране с колегите :д ^
отг. ти )
без пари пиоене деба якото
NomNomNom
06-19-2015, 23:17
бичи, точно там не очаквах :д наайс.
ние пък днес направихме дълъг обяд в една кръчма в слатина - спорко.
храната е сууууупер, музиката е рок и метъл, само дето сервитьорките са вкиснати, но се преживява.
след работа отидох с колежки в паркчето в дружба при езерцето, и паднах по едни стълби, и си смърлях едното краче, скъсах дънки :д
therichbitch
06-20-2015, 02:56
бичи, точно там не очаквах :д наайс.
не си представяй чудеса, бая сбутано беше
Има ли причина вече да си избираш втората част от ника ми за обръщение
on: да станеш в събота в 5 часа- безценно, дано поне се окаже, че е имало смисъл (
даже супермаркетът не е отворен, а не съм пазарувала и умирам от глад :Д
kosh tramb
06-20-2015, 05:20
custvam ce sam izpalnen s custva i
Бахти махмурлука пак. Не мога да взема решение хапче за глава или за корем да пия първо. И ако взема малко да свежна, няма да ми стане зле никак.
Имам доста за четене, а така ми е отпускарско вече. Не знам как ще избутам до вторник направо. Дано с тия разработки се чете по-бързо.
sl1nceetoo
06-20-2015, 08:23
Беше много приятно преживяване!
Като изключим неадекватността ми в началото- не знам на какво се дължеше.
Мога да стоя седмица поне там, даже и сама.
Щеше ми се да се натряскам, но пак вкарах доста.
И се бяхме четирите и беше найс.
А тия от другите групи бяха супер скучни и дори не останаха с всички, щото трябвало да си пият узото на терасата.
И можеше да останем повече ако не беше на работа. :с
Но наистина беше много приятно.
А сега ми е някакво тъжно. Просто така. Ама като се замисля май просто ми се повръща.
anonymous908491
06-20-2015, 09:00
грозни щори.
Гледах го десет пъти и не видях щори, освен да не си говорела на мен.
pandabear
06-20-2015, 13:05
може би е време да посетиш очен лекар ^^
навих се за довечера, дано не съжалявам. ама пък дори да не е толкова приятно мястото, колкото ми го описаха, то поне ще съм в добра компания.
Dagichka
06-20-2015, 13:10
как е възможно бе, кой нормален човек ще даде толкова пари за 12 ЧИФТА пантофки?! сериозно, кога мисли да ги носи всичките? не знам с кой акъл пилее толкова пари за дрешки и глупости като много добре знае в какво положение сме. разбирам, голяма жена е вече, шопинг маниачка е явно, ама да си харчи нейните пари, не още да разчита на наще..
и нищо не мога да науча за тъпия изпит, грр.
и все пак навън времето е прекрасно
anonymous908491
06-20-2015, 13:18
може би е време да посетиш очен лекар ^^
Сигурна ли си, че той ще може да ги види ?
NomNomNom
06-20-2015, 14:36
не си представяй чудеса, бая сбутано беше
Има ли причина вече да си избираш втората част от ника ми за обръщение
хахахха нееее, просто понякога ми идва да ти казвам ричи бичи, и го съкращавам на бичи :д
ричи препочитам, ако не ти пречи.
Та, видях семейството, всички са ок, да са ми живи и здрави.
Утре през нощта ( нед. срещу пон. ) идва прекрасникът ми, нямам търпение, утре ще направя един бърз пазар.
Пък на мен ми се спи, и като цял днес също няма да правя нищо смислено и ще сдухам екзистенциално ... Или пък ще седна да уча за изпит, не, че нямам в момента насрочени дати за 3, и скоро ще имам approval за 4ти, ама хич не знам от къде да започна :д
RRRRRREEEELLLLAAAAAAAAXXXXX!1!!
Пожелайте ми успех , днес се явих на изпит проверка на способностите
kosh tramb
06-20-2015, 15:34
pozjelaite mi uzbeh dnez biah na pobravka po balgarski
paradosou
06-20-2015, 15:41
http://i.imgur.com/dqODKuu.jpg
Мда, знам в ква посока ще карам тия дни 8). Вече разбирам хората със страст към велосипеди.
Живнах малко следобеда, болят ме яйцата, ама то нормално. Нетърпелива съм, любопитно ми е, вълнувам се, а знам че стане ли така, нищо не излиза от тая работа.
2 шоколада и 1 пакет чипс
пържени хапки
сандвич с риба тон
чилвам си днеска;д
опа тва беше за какво яде днеска
Видях прадядо ми и вече ми липсва. ;с Цял ден прекарах с него, говорихме си, разказа ми някои неща. Радвам се, че отидохме, чувствам се....презаредена? Наистина много живот вдъхва тоя човек, всеки път като го видя, се прибирам изпълнена с много, много надежда. Дай боже, юли месец ще го видя пак. ;3
NarutoShippuuden
06-20-2015, 16:42
самотен
защо нямам вана еееееееееееееееееееееееее ееее
баси;д
GuardianAngel
06-20-2015, 18:56
Според теб страдам ли...може би да...а може би просто чувствам...чувствам,че съм жив за разлика от теб...чувствам се тъжен и щастлив едновременно...чувствам нещо истинско...чувствам,че горя...
А ти...ти какво чувстваш ...освен самотата в сърцето си ?
anonymous708973
06-20-2015, 19:04
Все си мислех, че аз се лакирам на невъзможно странни места, но асфалтът пред сградата не ми беше хрумвал като идея 8-)
Супергладна съм, ще умра, хапвам и продължавам с подреждането на гардероба. Преборих се с хладилника, по-чист хладилник никога не е имало.
pozjelaite mi uzbeh dnez biah na pobravka po balgarski
Това подигра вка ли беше?
Все си мислех, че аз се лакирам на невъзможно странни места, но асфалтът пред сградата не ми беше хрумвал като идея 8-)
О.О
Покажи, ако имаш снимки.
ПТ: Оркестърчето, или там както се води, на ресторанта пред нас са просто отвратителни. Вече от 2 часа ми надуват главата и едвам ги трая, а са едва за първа вечер. Не знам цяло лято дали ще ги изтърпя.
Надявам се утре да се получи добре и да не си разваля изненадата точно в последния момент, че ще е доста кофти.
bloodfrozen
06-20-2015, 19:47
Eй, избеснявам. Цял (пореден) ден съм принудена да слушам музикалното оформление, което огласява целия квартал, любезно предоставено от елементи с вродена кафява пигментация на кожата. Изгубих стабилно количество мозъчни клетки под въздействие на тия гнусни джипси ритми, смущават ми образователния процес. Добре че се изнасям скоро, не се издържа. :smt012
LoadRunner
06-20-2015, 19:50
Това подигра вка ли беше?
Юлиян срича и заеква и за да е автентичен така го и пише
не му се смейте
коректен е
Аз не заеквам!! Просто имам дислексия исе обърквам!!!!!!!
Говоряси напълно нормално
LoadRunner
06-20-2015, 20:01
заекваш рабалке
преди няколко месеца нямаше дислексия
galaxy29
06-20-2015, 20:06
правила съм си френски в движеща се кола преди сватба и на спирка и в автобус съм се лакирала в червено преди среща и то сполучливо г-д, ти можеш ли да се похвалиш с такива завоевания 8)
LoadRunner
06-20-2015, 20:06
Аз съм 7 клас и съм от София. От една-две седмици на моменти косата започна да ме сърби ужасно. В сряда най-добрия ми приятел ми каза, че имам въшки и ас наистина установих това. Сигурно съм ги хванал от тролея в който пътувам. Сега нямам време и си мажа косата с един шампоан веднъж/два пъти през ден. Проблемът ми заради това ли е? Родителите ми не знаят и не искам да знаят. Как да се отърва от въшките. Моля за помощ. Някакви методи
Виж че нямаш дислексия
тема отпреди 6 месеца
anonymous908491
06-20-2015, 20:17
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/17718_664782983655466_3828432463584244343_n.jpg?oh =dfd3469e6e7b8b726ca40cf450cadb30&oe=56288F82
отвратен съм, ще ходя да се напия
dafuq tva nqkuv halloween cosplay li e;d
правила съм си френски в движеща се кола преди сватба и на спирка и в автобус съм се лакирала в червено преди среща и то сполучливо г-д, ти можеш ли да се похвалиш с такива завоевания 8)
А лол, сега като прочетох твоето мнение, осъзнах, че съм разбрала погрешно на пръв прочит. :Д Тъкмо си мислех, че ще видя нещо интересно деа. ;с
Нямам какво да споделя, пък и много ще ми станат 3 мнения за няколко часа, просто си спамя.
galaxy29
06-20-2015, 20:51
какво? нищо не разбрах .. освен, че си зациклила ;/
Браво нашите. 1:0. Любимият ми разпределител пък ги побърква нашите, голям е магьосник, но дано да успеем да бием днес и утре.
Eдит: Победа 3:2!!! Големи обрати направиха в тайбрека. Браво на нашите, че им издържаха силите и нервите. Утре дано да е чиста победа.
нищо не разбирам от сериали, щото мразя да ми се разтягат локуми и да оставям нещо недовършено, което непременно се случва, щото губя интерес /гот, дъ стрейн/, но този ми изглежда мн обещаващ. дано не стане комерсиален.
о, и бтв, снощи мярнах за втори път 'с русия в сърцето' и не разбирам какво се прехласват по блонди актьора. другият, дето играе лошата роля /петро май се казваше/ е ееебасии <3
anonymous708973
06-21-2015, 00:40
А лол, сега като прочетох твоето мнение, осъзнах, че съм разбрала погрешно на пръв прочит. :Д Тъкмо си мислех, че ще видя нещо интересно деа. ;с
:D
The line between real and fake is now paper thin
And this is sucker free, so at least try to pay attention
Or pay your dues, and don't make a move
It's pay-per-view, no cablevision
The line between real and fake is now paper thin
And this is sucker free, so at least try to pay attention
Or pay your dues, and don't make a move
It's pay-per-view, no cablevision
Да не би пак да си объркал темите? ;д
Виж че нямаш дислексия
тема отпреди 6 месеца
WTF tova beshe ot otdavna. I kakvo celish s tez i zaqjdaniq?
kosh tramb
06-21-2015, 07:20
malchi bve
Няма тъпото време да ми развали плановете пък! Ще си сложа един тънък чоропогащник и в чантата една връхна дреха и хич не ми дреме кой как ще ме гледа! :Д Плюс това има още 3 часа до тогава и смятам, че ще се постопли до тогава. Надявам се...
pac0line
06-21-2015, 08:00
Ще се изям направо aeoijfjesfjiopwskopfkpogviojdhbopfsopkgigs[ofepokefewopkefwpokfklmlkmgrdklmdrg;ldf;l
anonymous908491
06-21-2015, 08:31
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=5&42be45d14c29d8bcd48908121cecc319 от тия бомби стигнах до единствената заслужаваща си статия в тоя прост сайт
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=37425&rp426
Niakoitam
06-21-2015, 08:49
Мога да кажа само едно. Без значение колко е печен един човек, че дори и колко пари взима или това как се е установил в живота, ако не си държи на едната дума и на обещанията, това автоматично го превръща в пълна путка без значение от пола му...
dreamwalker
06-21-2015, 08:53
Мога да кажа само едно. Без значение колко е печен един човек, че дори и колко пари взима или това как се е установил в живота, ако не си държи на едната дума и на обещанията, това автоматично го превръща в пълна путка без значение от пола му...
Кой те отряза?
Dagichka
06-21-2015, 09:00
навън е толкова прекрасно <3 тъжно е, че днешният ден на йогата няма да се отбележи по парковете, ама :д
остават ми два дни до изпита, не се чувствам уверена, но пък ще се справя, нямам друг избор :д
Niakoitam
06-21-2015, 09:21
Кой те отряза?
Знам че на теб човек да ти говори насериозно си е чист мазохизъм, но хайде ще ти отговоря сериозно този път. Мен никой не ме е отрязал в случая. Става въпрос за един приятел вчера дето уж да се събираме, да се събираме на по биричка и вечерта като му се заобаждаха не си вдига телефона, изключва го или обяснява разни приказки от 1001 нощ. Иначе е печен, може да се каже материално осигурен, доста по-добре му е уреден живота от моя например и т.н. И това не му е за първи път да не си удържи на думата. Е, понякога даже си и удържа де, но когато той си реши. Поста ми обаче не беше насочен само към него, а като цяло. Наистина ме дразнят хората, които си нямат дори собствената дадена дума за нищо. Ако не смяташ да изпълняваш нещо или не си сигурен, че можеш да го изпълниш, поради едни или други причини по-добре изобщо не обещавай само да се излагаш и/или да дразниш.
dreamwalker
06-21-2015, 09:24
Знам че на теб човек да ти говори насериозно си е чист мазохизъм, но хайде ще ти отговоря сериозно този път. Мен никой не ме е отрязал в случая. Става въпрос за един приятел вчера дето уж да се събираме, да се събираме на по биричка и вечерта като му се заобаждаха не си вдига телефона, изключва го или обяснява разни приказки от 1001 нощ. Иначе е печен, може да се каже материално осигурен, доста по-добре му е уреден живота от моя например и т.н. И това не му е за първи път да не си удържи на думата. Е, понякога даже си и удържа де, но когато той си реши. Поста ми обаче не беше насочен само към него, а като цяло. Наистина ме дразнят хората, които си нямат дори собствената дадена дума за нищо. Ако не смяташ да изпълняваш нещо или не си сигурен, че можеш да го изпълниш, поради едни или други причини по-добре изобщо не обещавай само да се излагаш и/или да дразниш.
Раз/очарована съм, че имаш толкова ниско мнение за мен.
Превъзбудено ми е от снощи. То това е и единственото, което ме държи будна все още де. Макар че е пагубно за псевдообразователния процес, който се опитвам да поддържам. Още един ден само, а ми се струва цяла вечност.
Осъзнах, че ще ми липсват, колкото и малко да е. И стаята, най-вече тя.
'ма тоя тип като ме държи на пружина с поведението си, нямам възможност дс изпадна в меланхолия. Адски ще ми е интересно да го видя пак, дано само не ми се изсере на метеното, щото той си заминава сега, а аз искам да консумирам и по-нататък. :-D
Niakoitam
06-21-2015, 09:48
Раз/очарована съм, че имаш толкова ниско мнение за мен.
Напълно със собствен труд и със собствени заслуги си си го постигнала... ;)
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=5&42be45d14c29d8bcd48908121cecc319 от тия бомби стигнах до единствената заслужаваща си статия в тоя прост сайт
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=37425&rp426
Tук вече ми харесваш.
anonymous908491
06-21-2015, 11:18
Даде смисъл на живота ми, аз нали за теб живея.
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/1546342_10207026406606958_8830935999949021429_n.jp g?oh=e19aeb8b4be0db61aed7df5fd0c72457&oe=56300406
тая с хубавите цици реши да си делне снимката от прикачи, сега ще трябва да ям нещо друго
aurissaaaaa
06-21-2015, 11:30
Става въпрос за един приятел да се събираме на по биричка и вечерта като му се заобаждаха не си вдига телефона...
Наистина ме дразнят хората, които си нямат дори собствената дадена дума за нищо.
Ако не смяташ да изпълняваш нещо или не си сигурен, че можеш да го изпълниш, поради едни или други причини по-добре изобщо не обещавай само да се излагаш и/или да дразниш.
basi dramata
chovek shte reche, che si go chakal da te 4uka toq tvoi 'priqtel'
Ако те знам какво искаш... Или аз поне какво искам... :-D
SpiritInBlack
06-21-2015, 14:16
Levius fit patientia quiequid corrigere est nefas.
мръъън.
пак ме боли гърлото. този път дори не мога да говоря.
Niakoitam
06-21-2015, 14:30
basi dramata
chovek shte reche, che si go chakal da te 4uka toq tvoi 'priqtel'
Нещо да не ми се хвалиш предпазливо случайно? :)
тая
груб си пак
снимката си беше по темата
по темата:
не знам какво ми е! искам дъжд и нещо за пиене
anonymous908491
06-21-2015, 14:50
груб си пак
снимката си беше по темата
твоите ли бяха
твоите ли бяха
как да те блокирам
anonymous908491
06-21-2015, 15:05
Влезни в писмата, долу в ляво има контакти и ме добави, така автоматично ме блокираш и вече и аз няма да мога да те виждам.
Бяха страшни циците, дано са твоите, можеш да се гордееш с тях.
Wednesday666
06-21-2015, 15:37
Не могааааа, просто не мога, толкова да са смешни :D..
Ма може ли да са такива тъпи позьори и да си мислят, че са интересни?
Забавна история просто 8-)..
LoadRunner
06-21-2015, 16:06
тези мангали искали да плащат данъци, молели се на държавата да им позволи да плащат ток и вода
ама тия прости мангали някак си незнаят че първо трябва да имаш жилище и тогава да плащаш
а според тях това да си направиш къща с крадени тухли и след 5 години да си я купиш за 200лв им е исконно право
а тия 2 мангалчета на спирката са ги били толкова малко че направо е срамно
dreamwalker
06-21-2015, 16:46
https://40.media.tumblr.com/c394c8c37b4356eab3378e1155e9cec2/tumblr_n2n22hF1ze1tud3mwo1_540.png
SHPAIdURmeN
06-21-2015, 17:01
^
Това ми напомни за това.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9d/Paradise_Lost_12.jpg/640px-Paradise_Lost_12.jpg
NomNomNom
06-21-2015, 17:04
Преядох със шоколад.
Прекрасникът ми скоро се качва на самолета.
Трябва да чистя, да се къпя, и да си подредя дрехите, и да измисля какво ще правим утре, и ох, имам много планове, ама накрая просто ще си лежим да си почиваме цяла седмица :д
Пък днес ми е най-безсмисленият ден от месец насам, с братовчедка ми играхме на телефона ми игра, после играхме мултиплеър ( а аз на служебния, щото личния не е пускан от години и явно мрежовата карта не работи :д ), и преядохме със шоколад.
Имам незнам си колко изпита, не е реално как нон-стоп уча от 3г. и още не съм научила нещата както ми се иска да ги знам :д Въпреки, че летвата, която си слагам, е завишена като за човек с 10г. опит, ма' пак, колкото по-високо гоня, толкова повече мотивация ще имам да тичам.
Пък, някой уеб дизайнер ако има, да ме посъветва -
Братчедката е добре с html, html5, css, javascript, c#, c++, ще хване курс по php и mysql, като бързо ще ги понаучи, защото мога да й помагам ( или да я карам да ми довършва мойтa работa 8-) ) + ще я запиша на linux курс, с много яката програма, чак ме е яд, че няма да мога да ходя :д
Също, ще си регистрира домейн с името и фамилията, за да може на CV-то да й изглежда по-професионално имейла, и още някакъв домейн, за да си направи някакво сайтче, което да го играе като портфолио.
На 19 е, завърши първи курс, и към края на лятото ще си търси първа работа, след като поприключи с гореизброените ^
Таааа , се чудя какво още да подготви преди да започне търсенето.
Мога да й напиша препоръка, че ми е помагала за уеб дизайн, което е истина, и да й предложа да пише блог, но за блога не съм сигурна, че ще остане време.
Ако някой има някакви съвети, да пише, ама все пак за първа работа мисля, че гореизброеното е ок :д
dreamwalker
06-21-2015, 17:05
^
Това ми напомни за това.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9d/Paradise_Lost_12.jpg/640px-Paradise_Lost_12.jpg
Днес е Лятното слънцестоене.
SHPAIdURmeN
06-21-2015, 17:20
Днес е Лятното слънцестоене.
Scio.
anonymous908491
06-21-2015, 17:23
Днес не е имало слънце, освен да се е застояло някъде скрито.
https://instagram.com/p/3889xqGlfO/?taken-by=anetoanita хехехе, новите чехли на Аничка са с перушина
TheNormalGuy
06-21-2015, 17:24
Преядох със шоколад.
Трябва да чистя, да се къпя, и да си подредя дрехите, и да измисля какво ще правим утре, и ох, имам много планове, ама накрая просто ще си лежим да си почиваме цяла седмица :д
Пък днес ми е най-безсмисленият ден от месец насам, с братовчедка ми играхме на телефона ми игра, после играхме мултиплеър ( а аз на служебния, щото личния не е пускан от години и явно мрежовата карта не работи :д ), и преядохме със шоколад.
Имам незнам си колко изпита, не е реално как нон-стоп уча от 3г. и още не съм научила нещата както ми се иска да ги знам :д Въпреки, че летвата, която си слагам, е завишена като за човек с 10г. опит, ма' пак, колкото по-високо гоня, толкова повече мотивация ще имам да тичам.
Братчедката е добре с html, html5, css, javascript, c#, c++, ще хване курс по php и mysql, като бързо ще ги понаучи, защото мога да й помагам ( или да я карам да ми довършва мойтa работa 8-) ) + ще я запиша на linux курс, с много яката програма, чак ме е яд, че няма да мога да ходя :д
Също, ще си регистрира домейн с името и фамилията, за да може на CV-то да й изглежда по-професионално имейла, и още някакъв домейн, за да си направи някакво сайтче, което да го играе като портфолио.
На 19 е, завърши първи курс, и към края на лятото ще си търси първа работа, след като поприключи с гореизброените ^
Мога да й напиша препоръка, че ми е помагала за уеб дизайн, което е истина, и да й предложа да пише блог, но за блога не съм сигурна, че ще остане време.
Ако някой има някакви съвети, да пише, ама все пак за първа работа мисля, че гореизброеното е ок :д
Идеята за сайт, който да играе портфолио е много добра, това ще покаже че е старателна, че не и липсват амбиции и мотивация да си гони целите.
Бих я посъветвай да си поиграе с дизайна на CV-то, представи си една Яйчарка, която на ден преглежда по 50-60 CV-та.
Ако трябваше да преглеждаш всеки ден CV-то изглеждащи по един и същи начин(не говорим за съдържание, а визия), би ти писнало в един момент, нали? Ето за това е, добра идея да измисли/намери различен дизайн за CV-то, който ще привлече вниманието към точно тази Автобиография и съответно тя да бъде прочетена.
В интернет има доста материал по въпроса. Посъветвай я да разгледа.
NomNomNom
06-21-2015, 17:52
Идеята за сайт, който да играе портфолио е много добра, това ще покаже че е старателна, че не и липсват амбиции и мотивация да си гони целите.
Бих я посъветвай да си поиграе с дизайна на CV-то, представи си една Яйчарка, която на ден преглежда по 50-60 CV-та.
Ако трябваше да преглеждаш всеки ден CV-то изглеждащи по един и същи начин(не говорим за съдържание, а визия), би ти писнало в един момент, нали? Ето за това е, добра идея да измисли/намери различен дизайн за CV-то, който ще привлече вниманието към точно тази Автобиография и съответно тя да бъде прочетена.
В интернет има доста материал по въпроса. Посъветвай я да разгледа.
Един от създателите на Enhancv ни е другарче и сигурно ще си купим от него, или cvmkr, което аз ползвам, защото много лесно добавяш каквото пожелаеш (+ не се занимавам с дизайн, съответно не си правя шарени цв-та ).
Иначе, преглеждала съм цв-та, не всеки ден, ама винаги гледам за това, което ми трябва.
Тейнкс !
LoadRunner
06-21-2015, 17:57
(+ не се занимавам с дизайн, съответно не си правя шарени цв-та ).
Иначе, преглеждала съм цв-та
цивитата като ги трансформираш на бг поне им викай кивита
по-коректно е
NomNomNom
06-21-2015, 17:58
кивитаа <3
pac0line
06-21-2015, 18:01
lol доядоха ми се кивита, мамка ви
Кажете ми как се пускат теми в този Форум ?
NomNomNom
06-21-2015, 18:07
не се пускат, те просто са си там :/
anonymous708973
06-21-2015, 18:21
Преядох със шоколад.
Номи, съвсем изключих как се казваше програмата, с която аз си направих CV-то, изскочи ми от главата, но ще ти пиша после, като я погледна. Малко тип програмиране е, ама щом аз се оправих, братовчедка ти насън ще го направи.
Eдит: LaTex се казва :)
Съхнат ми ноктите, мръвката се маринова в хладилника, чакам си прекрасника и аз. Една камара неща си е накупил, ще го изям^^
anonymous908491
06-21-2015, 18:50
http://static3.lxdcdn.net/images/max/w/806/b9c51be9c45e62c720102d907833d0ee.jpeg
http://static5.lxdcdn.net/images/max/w/806/1def92ff23b39e31891ee55a93e54640.jpeg
http://static5.lxdcdn.net/images/max/w/806/2e3143d4b5302b9c57eed95b67dc779f.jpeg
hehehhe
therichbitch
06-21-2015, 18:51
.
^ напиши я тук, като се сетиш
Пак си дремя и пак ще дойде последният момент, и пак ще подскачам от притеснение. Damn
Трябва да си удрям всеки път шамари, та да се науча най- сетне да си правя нещата от рано.
Един от създателите на Enhancv ни е другарче и сигурно ще си купим от него
сега като ги погледнах, единият и на мен ми е съученик от гимназията :О