View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
pandabear
06-30-2015, 18:39
петица. Сапунджиев искаше 6 да ми пише, но Захариев преди това ми се падна на практичен и ме прецака малко, въпреки че си познах и описах органите ме забута с някакви странични въпроси :/
102thedream
06-30-2015, 19:40
нейното ниво на осведоменост се постига с половин час четене в гугъл
кво ща имитира бе бахти наглата да и се закрие акаунта веднага игнор бан рипорт
кво ща имитира бе бахти наглата да и се закрие акаунта веднага игнор бан рипорт
<3
ПТ: Нямам време за никого, а е едва 3-ти ден...Най-кофти ми е, че с М. нямам кога да се свържа. Ей по това време за 5-10 минути и това е. С другите тук-таме успявам да си пиша за по половин-един час, но...
Ще измисля нещо де, важното е да има работа, пък...
<3
ПТ: Нямам време за никого, а е едва 3-ти ден...Най-кофти ми е, че с М. нямам кога да се свържа. Ей по това време за 5-10 минути и това е. С другите тук-таме успявам да си пиша за по половин-един час, но...
Ще измисля нещо де, важното е да има работа, пък...
Видя ли ЛС-то дето ти пратих?
Видя ли ЛС-то дето ти пратих?
Дааа, забравила съм да отговоря. Много интересни неща, макар повечето да съм ги чувала. Ако се сетиш още нещо, драскай. ;д
ДАДАДАДАДАДАДА! Прибра се изненадващо и е толкова яко! В понеделник вероятно ще литвам и сигурно ще го изпратим на летището чак. Щеше ми се да прекарам повече време с него, но и това стига.
надъхано ми е
искам да се осъществя
ще се осъществя 8-)
https://www.youtube.com/watch?v=ONsaSQOUCyM
Носталгично ми е. И за какво само! Слушам си някви прочувствени песни, сещам се кво рев и посвещаване и ала бала е било и не мога да взема решение дали трябва да се радвам, че вече нямам причина за минори или трябва да ми е тъпо, че съм толкова изгнила отвътре.
Романтиката и реализмът в мен са си устроили дуел. :-D
pandabear
07-01-2015, 16:57
понеже тази седмица ми се е паднало да ми се насълзяват очите от клипчета: https://www.youtube.com/watch?v=-ncIVUXZla8
/искам да идва петък, че не се трае т'ва напрежение вече.
malko neadekvatna, leko prevyzbudena i mnogo osvobodena
silata na orgazma
ebaam sa
искам да идва петък, че не се трае т'ва напрежение вече.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fnhmobile.pandalive това също помага
Dagichka
07-01-2015, 19:48
не знам дали сънувах или не, силно се надявам да е било само сън..
She wanted to tell him she missed him but she knew it wouldn't change anything so she kept pretending she didn't. —Unknown
#BedtimeStory
и те така те.
Много ме кефи как ми се прави на ударен. 8-) Казвам му, че от далеч се вижда как я гледа, дори и да го прави незабелязано и той пак "Аааа, глупости, струва ти се". Голям е сладур. ;3 Абе колегите ми тази година пак са страхотни. <3 Видях се и с колегите от миналата година. Само Д. и П. не съм ги видяла, но ще ги накарам да дойдат на работното място. :Д Много готино се чувствам на работа и часовете минават мнооооого бързо, а миналата година сякаш беше друго яче. Срамът още си е фактор и от моята, и от отсрещната страна, но ще си свикнем един с друг и всичко ще е по вода, сигурна съм. ;3
GuardianAngel
07-01-2015, 19:54
Не съм я виждал една седмица,не вярвах,че ще се чувствам така ако не я виждам....
Искам да я прегърна така,че да разбере,че не мога да живея без нея...и утре точно това възнамерявам да направя,не ми дреме дали някой ще ни види.
Corb1225
07-01-2015, 20:25
^ Тя подозира ли за тези ти намерения? Да не си някой крийпър?
kalpazanka
07-01-2015, 20:26
Не съм я виждал една седмица,не вярвах,че ще се чувствам така ако не я виждам....
Искам да я прегърна така,че да разбере,че не мога да живея без нея...и утре точно това възнамерявам да направя,не ми дреме дали някой ще ни види.
Втора цигулка?
Отдавна не се бях отрязвала така у нас, даже си спомням не особено лицеприятния повод последния път. Дано утре не страдам твърде много. Май лятните ми авантюри поприключиха. Скоро трябва да се отдам на учебниците отново. Тая книга ме изненада много, очаквах да е много тегава, а тя не е. То се тва ще ми е... А така искам да разбера какво аджеба се е случило, ама няма откъде...
Отново си заслужаваха 12-те часа по влаковете... Много ми е кеф да си я гледам ухилена и щастлива.
Кофти ми е, че пак успяхме да се сдъвчем баш накрая, ама като продължава с тъпотиите, кво да направя.
Иначе, поне сесията върви доста добре. Дори неочаквано добре и тея дни се прибирам най-накрая.
Апатично ми е. Или не, не знам какво чувствам.
Чудя се дали е временно, или наистина е дошъл моментът...
Страх ме е.
... но някак си чувствам, че така трябва да стане
ах, защо трябва да е толкова трудно
Ще с/ и дам още.малко време, трябва.
Искам да се получи....... май?
Dagichka
07-02-2015, 09:38
пфф, нямаше как просто да не се скараме преди да замине нали, типично по сестрински.. :д
утре ще е интересно, мотивирам се, че ще го взема тоя изпит, но с наближаването му става все по-тегаво..
едит: и още един човек, който не можа да победи рака.. кофти ми е много, макар да не я бях виждала, толкова готино семейство бяха.. :((
Тегава работа, дано времето се задържи айляк и довечера не съм капитан дроб сърма, че малко дс мръдна на разходчица
BlauMeise
07-02-2015, 11:22
И по добри дни съм имала...
Тия рускини са ненормални, до такава степен да си безотговорен и егоистичен... не знам, радвам се, че всякакви контакти с тях бяха прекъснати.
Взех си "Малкият принц" на немски като мотивация да уча, искам да го науча този език, сложно ми е, но все от някъде трябва да започна.
Връзката ни не знам дали ще продължи, безчувствено ми е в момента.
Добре. Изядох ги тази сесия, ей така, помежду ходенията напред-назад... :D
Имам и нови "бизнес" идеи, по които да си действам и така. И утре се махам от тая дупка за два месеца и половина. :)
Днес е по-добре. Може би просто още не съм се отърсила, но някой ден като... не мога да кажа като ми мине, така че нека е превъзмогна, нещата ще се наредят.
Лошото е, че все пак не съм сигурна. Хем искам едното, хем и другото, а няма как и двете. Не обичам да рискувам чак толкова, а връщане назад няма да има...
Не знам. Ще го измисля.
/мразя да съм несигурна -.-/
http://d3dsacqprgcsqh.cloudfront.net/photo/aQq0qqz_460sa_v1.gif
Голям ми е сладур. Пу-пу-пу да не го урочасам, че нямам какво да правя без него. 8-) Утре се надявам да имаме повече време заедно и да останем за малко насаме.
Извън това съм изморена. Нямам време за никакви поддръжки тип лак, гримове, прически, а той все ми повтаря колко съм красива естествена. Плюс това тия дъждове ме съсипват, понеже трябва да седя постоянно права, а освен това и съм като мокра кокошка. Колко съм красива не знам, надявам се да е искрен, иначе положението е лошо. 8-) Ако не е, ще се бием и така хаха. :Д Някаква доза неувереност има в мен като става въпрос за него, дори имам чувството че напоследък звуча очудващо по-различно от преди. Но все пак взеха да ми се сбъдват нещицата, което в момента не съм сигурна дали е хубаво. Все тая де, и да не е, веднъж се живее, а човек греши. Това не трябва да ме събаря. Обещавам повече позитивизъм да струи от мен /и на вас, и на себе си/! И нарочно го правя писмено, защото миналите пъти си го обещавах наум и после не го изпълнявах, а е време и това да се случи. ;д
едит: Като не го изпълнявам, ме скастряйте! :Д
sl1nceetoo
07-02-2015, 19:58
Отмених си пътуването за другата седмица.
Сега няколко дни няма да правя нищо.
Лежерно ми е. И любовно едно такова.
Утре започвам да уча.
LoadRunner
07-02-2015, 20:23
И любовно едно такова.
е браво
102thedream
07-02-2015, 20:40
И любовно едно такова.
да
и на мен ми се чука
LoadRunner
07-02-2015, 20:44
и на мен ми се чука
ебраво
anonymous708973
07-02-2015, 21:25
Густо ми е. Днес свърших една работа за 10 минути, направо да ти е кеф да се занимаваш с бюрократщина, не повярвах, че ми мина номерът; ще имам нов телефон, който си избрах за 5 минути, хаха; с мъж ми сглобихме един гардероб от ония от плат с тръби и нещица - мн сладка занимавка; наклепах се с муса утре да съм с тен и сега ще си сипем по едно вино и ще гледаме филм. Може и по един хумус със зеленчуци :)
пааак навлизам в онзи период. тъжно ми е. колкото и да се опитвам да се усмихвам и да се радвам.. не става. няма значение колко динамичен и привидно забавен да ми е организиран престоеца /;д/, когато отвътре ти е празно...
*сама се учудвам на себе си доколко съм им отпуснала юздите. омг, защо ме кара да се чувствам гузна/виновна за нещо, което не ме засяга по никакъв начин и в което няма нищо егоистично да не ме засяга.
**колко е трудно да ме накараш да ида на дискотека ;д
***накрая верно ше ме помислят за лесбийка
dreamwalker
07-02-2015, 21:40
**колко е трудно да ме накараш да ида на дискотека ;д
Браво.
pandabear
07-02-2015, 22:28
по случай изпита ми днес: http://www.slavishow.com/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3-%D0%BD-%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B5%D0%B2-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%BF%D0%BE-%D0%B7%D0%BE%D0%BE/
чувствам се чудесно ;д
HollyGolightly
07-02-2015, 22:39
Последен работен ден за седмицата. 3 Дни почивка ми предстоят, които ше ги прекарам предимно в боядисване и сглобяване на шкафове и рафтчета. С нетърпение очаквам да видя крайния резултат :)
pac0line
07-02-2015, 22:45
Jaya the motherf*ucking Cat .... след цял ден тегав махмурлук в офиса и свит стомах така се отпуснах, че чак забравих, че и утре е работен ден :D
Влюбчиво ми е. Ама да имаше накъде да го насоча. Липсва ми. Дано скоро си дойде.
Не ми се иска, но нямам намерение да имам второ лято като миналото, и май ще се наложи дс се видим с чичко доктор. Така не се живее.
Smrazqvashta
07-03-2015, 06:49
Безразлично. :)
anonymous708973
07-03-2015, 07:47
Ако още някой ми каже как в Германия нямало лято, ще го прасна с нещо тежко. 40 градуса бе, ще изпукам, не е човешко това. Отивам да се пека и да чета книжка, дано там някъде да има чадър.
Утре пък трябва да прекарам 10 часа в някаква палатка, доколкото разбрах, там сигурно ще е 50 градуса.
aurissaaaaa
07-03-2015, 08:02
ти не си наред да излизаш; събота го дават 37 градуса при вас - буквално няма да можеш да дишаш ;д
Снощи пак се изподърлихме, що да не?! Утре е деня на страшния съд, а в неделя заминавам. Сега съм гладна и сънена, но чета, щот ми е интересно. Адски много се надявам да се получи. Всъщност, и двете работи да се получат. Успях да си видя аверчето за 3-4 дни и съм щастлива. Имах нужда от това да изляза и да се виждам с хора, с които се познавам и съм близка, но не съм се виждала скоро. Чувствам, че разбих порочния кръг поне в някаква степен.
Това беше най-добрият развой на събитията за мен, а дори не го очаквах. Надявам се да е искрен и утре да няма правежни истории, че ще ме е яд, не на себе си, а на него. Снощи го сънувах в една доста необичайна за него ситуация и си казах, че това никога няма да се случи с такъв човек, но се оказа, че още по-необичайно нещо му се случи. Надявам се да е доволен и той, а да не е само моя ползата, понеже го заслужава. Радвам се, че му казах истината, а не я премълчах, защото щеше да стане много объркана ситуация, от която главният потърпевш щеше да излезе той, макар и да не ми се искаше да доноснича. Заслужаваше си риска де. Усещам, че още едно приятелство е на път да стане реалност. Или може би вече е станало реалност? За тези няколко дена толкова неща му споделих, а и той на мен също. Особено след вчерашните и днешните нещица, няма как да не си станем близки. :Д Тоест зависи от реакцията му утре. Макар че не е тъп и знае целта на начинанието, а днес видя и резултата от него. Все тая, утре ще го запозная с любовта, но ако е решил да се сърди, няма какво да направя.
ПС: Не, няма да е Той, ако не ме ядоса точно сега.
Пак съм крива. Малко ми е замаяно, както обикновено, ама поне нямам махмурлук. Днеска цял ден само ще чета книжка. Не ми се мисли/прави нищо друго.
Нда, събирам си багажчето, че утре сцепвам вятъра. Иначе мина добре, дано. Беше глупаво и недомислено и като цяло се надявам на положителен отговор. Още малко повече от 24 часа и съм си при него. За малко повече от седмица, много малко. :ддддд Хем ми се тръгва, хем ми се остава. Когато наближи време разделно, ми се дръпна фъша бързо-бързо и станах мааалко по-несмела. :дд Забавно е.
pandabear
07-04-2015, 10:54
не мога да открия темата "форумното караоке", а ми се пее...
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/458938-%D0%A4%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D1%82%D 0%BE-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BE%D0%BA%D0%B5
Казах ти да ползваш гугъл, а не търсачката тук.
Не очаквам да ми благодариш
pandabear
07-04-2015, 11:02
Благодаря : )))))))
edit: отказах се. в главата си звуча по-добре ;д
Избери подходяща песен
https://www.youtube.com/watch?v=JSsaMLDYbks
pandabear
07-04-2015, 11:38
и две калинки да избера ще звуча по същия начин :Д
на лично ще ти пратя резултата, ей сега ще пробвам.
Щом е само за мен направо на Khia - My Neck, My Back ми изпей
щях да редактирам, но нищо не пречи да си поискам, пък дали ще ми дадеш е друг въпрос
изключително зле и непрятно изненадана.
татко дава под наем апартамента на едно мом4е за без пари (никакви), само щото е син на негови приятели и да им помогне - достатъчно разxоди имат
изри4но е казал 4е апартаментът се ползва за по4ивки и аз го заварвам ... да не казвам в какво състояние. нямам търпение този да се прибере и да го направя на 2 ст.
не е мито от векове, явно от седмици стои някаква локва в банята, запушена канализаця, навсякъде цигари.
правят ти услуга и ти правиш тези лаина?
деба неблагодарните хора, честно.
сега съм в чуденка дали еднолично да го гоня или какво...
не ми се описва но наистина е потресаваща мизерия.
не може по този начин да не уважаваш собствеността на друг човек!
този ще го обезглавя!
Чисти се за два часа, не знам какъв ти е проблема, сякаш е изпочупил къщата.
лол не?
да ти снимам ли?
отошението е обидно, живееш за без пари и правиш такива свинщини? подът лепне.
в банята има строителен отпадък (бог знае откъде се взел)
и не сме му оставили ап. в този вид..
в моята стая за която сме се разбрали да не се влиза е влизано, спано и тн.
аре стига.
и наистина е толкова зле, че не става сега да се хвана да го чистя, не е по силите на един парцал и метла, сеш ли се! да не говорим че няма сми' да чистя чужда свинщина
отношението е това, което обижда, подигравката с някои който ти прави доброто. ето това е.
наистина не е приятно, но само счупеното не може да се оправи.
Пък и съм сигурен, че той не е знаел, че ще идваш, иначе щеше да е оправил. Лесно се цапа, би трябвало да го знаеш.
не, напротив.
знае откакто се е нанесъл, че ваканциите си идвам.
знае че началото на този July си идвам.
и повярваи ми, живяла съм с 2 момчета на 1вата ми квартира, свине бяха и те, но НИКОГА не сме оставяли нещо в чак такъв този вид.
има кал по ламината, ходил си е обут вкъщи, канил си е хора вклчително в едничката стая дето не мойе да си кани там хора (понеже се ползва от мен и тн)
банята седи от месеци запушена (явно!, съдеики по вонята), но на някого не му е пукало да извика маистор за 20лв и да оправи проблема.
sorry... не мисля, 4е съм преиграла.
4ух се сега и с него и с баща му и просто.... олекна ми.
има някаква справедливост
4ух се сега и с него и с баща му и просто.... олекна ми.
има някаква справедливост
Нали не е умрял някой ?
не, ама ги насолих яката и двамата...
и сега се замислих за думите ти, че само счупеното не се поправя...
но не е така, татко преди да замине му е казал - hey мом4е, началото на july дъщерите ми си идват.
така че :Д
абе нз..
все тая.
ся ще ям, чувствам се по-добре
дано да имам хубаво лято :) засега се очертава Ок
началото на юли за мъжете е от 1 до 15, казах ти, че не е знаел, а и ти можеше да му се обадиш, освен ако не си искала да го хванеш в крачка, или на калъп
брат, няма оправдание да не пази чужда собственост особено при условията при които я е получил
и не е вярно, търсих го няколко пъти, и никои не вдигаше... sorry маика тряя си подготвен.
честно казано ми е банално да се обяснявам.
имаш право на гледище
както и аз имам право на такова, и моето е, че отношението е грубо, и че не може да оставиш ап. в такъв вид
пък и не само - когато ти се прави услуга, пазиш.. не е въпросът да "не те хванат". въпросът е да си човек на мЕсто.
и не, не съм искала да го хващам на калъпи, имам работа да върша и днес трябваше да съм тук :) да си е вдигал телефона по-рано
хайде стига за мен..
чак съжалих че нещо споделих
хехехе, остава само да кажеш и адреса, вече знам, че цяла година е празен
Corb1225
07-04-2015, 14:10
чак съжалих че нещо споделих
Понеже някой те задължава да се обясняваш допълнително...Иначе съм съгласен с всичко, което си написала.
Понеже някой те задължава да се обясняваш допълнително...Иначе съм съгласен с всичко, което си написала.
em nikoi ama nqma da sym az ako ne se obqsnqvam
8-)
sl1nceetoo
07-04-2015, 14:27
Оф. Много мразя да прави елементарни неща по уникално тъпия начин и после да го натяква: направих еди кво си. Като не можеш като хората не се захващай. :/
И майка пак няма да ме послуша и после ще се скараме, щото ще се окажа права.
Никога не споря, ако не съм напълно убедена в нещо, така ли никой не го разбра.
И ми омръзна от тия листовки.
И тва приложение се прееба: кога трябва да пропуснеш синия автомобил, а са дадени само зелен и червен. дъ фък.
Бррррр. Гладна съм очевидно.
Отивам да се нахраня и през това време ще си пусна сериала и после продължавам с ученето.
lol, update na situaciata - otkradnato e edno cenno neshto syshto..
vechemi e smeshno, byah qdosana no vechemi e smeshno.
otivam da piq .
prasni mu kan4eto na tui gaze kato go vidish
;dahah basi lekiq
anonymous708973
07-04-2015, 15:17
наистина не е приятно, но само счупеното не може да се оправи.
Пък и съм сигурен, че той не е знаел, че ще идваш, иначе щеше да е оправил.
Въпросът не е да го оправи, докато тя се върне, един вид да потули следите. Въпросът е да не се допуска. Още повече, че е казано в нейната стая да не се влиза; лайненцето мн си е позволило,явно си мисли, че като отношенията ви са повече от хазяин - наемодател, ще му се размине.
Аз съм полуумряла след толкова време на жега, не мога да гледам :S
Въпросът не е да го оправи, докато тя се върне, един вид да потули следите. Въпросът е да не се допуска. Още повече, че е казано в нейната стая да не се влиза; лайненцето мн си е позволило,явно си мисли, че като отношенията ви са повече от хазяин - наемодател, ще му се размине.
Позволяваш си да обиждаш грубо и хора, които не познаваш.
А ако поне веднъж в живота си беше ходила на свестен купон, щеше да знаеш как за един час може да се осере всичко, но за два часа може същото да бъде изчистено.
Но ти явно отиваш само на събирания с покани, пиете шампанско и си говорите на 'ваше височество' .
ща не ща, тр да спирам цигарите. а толкова ми отива :(
therichbitch
07-04-2015, 16:10
Супер динамично е и мe похвалиха, че съм обещаваща млада дама, хаха. Най- хубавото е, че имаше и други, които бяха на моята възраст г/д, но почти нищо не разбираха, можеха само да боравят с някакви дефиниции, които сигурно и балерините ги знаят :facepalm: Доволна.
..
На нашите са правили подобен номер, също имаше откраднали неща. Ама нищо не направиха в крайна сметка. Бях малка тогава, сега да направи някой същото, определено бих взела мерки.
(Много сте специални, бе :cool: Аз банята сама си я отпушвам, има си препарати)
Защо нов акаунт
Защо нов акаунт
https://www.youtube.com/watch?v=1q5CPgSZ8WI
хехехеххе
anonymous708973
07-04-2015, 16:54
Позволяваш си да обиждаш грубо и хора, които не познаваш.
А ако поне веднъж в живота си беше ходила на свестен купон, щеше да знаеш как за един час може да се осере всичко, но за два часа може същото да бъде изчистено.
Но ти явно отиваш само на събирания с покани, пиете шампанско и си говорите на 'ваше височество' .
Направена му е огромна услуга с ограничение да не се ползва една стая. Да си прави купона в другите помещения. И освен това, ако е имал намерение да изчисти, защо не е бил в апартамента, м? Сигурно препарати за почистване е отишъл да купи?
Не винаги може да се отпуши нещото с препарат, особено ако тръбите са под 90 градуса наклон.
pandabear
07-04-2015, 18:10
грух-грух
Fisherman
07-04-2015, 18:11
http://2new3.funnyjunk.com/comments/Don+t+forget+randy+_9e7bd7a5f4792fede4ea7b6f3b18f4 f3.mp4
pandabear
07-04-2015, 18:16
не, нали не обичаше свински пържоли.
може от десерта, ако искаш, но за него трябва да почакаш
Помислих, че ме викаш, не знам, какво си готвила.
Dagichka
07-04-2015, 19:00
взех си шибания изпит и то с най-много точки в историята откакто е даван, ахах паднах от кеф и отнесох куп злобни погледи ест :cool: а сега пишат в груповия чат да сме се събирали на маса, как не, предпочитам да си се излежавам вкъщи както правя цял ден :дд
dreamwalker
07-04-2015, 19:08
взех си шибания изпит и то с най-много точки в историята откакто е даван, ахах паднах от кеф и отнесох куп злобни погледи ест :cool: а сега пишат в груповия чат да сме се събирали на маса, как не, предпочитам да си се излежавам вкъщи както правя цял ден :дд
Браво, чадо.
Dagichka
07-04-2015, 19:21
хих благодаря ти ^^
therichbitch
07-04-2015, 20:14
Ти архитектура ли учеше?
Честито, иначе!
pandabear
07-04-2015, 20:36
попахнах на Inglourious Basterds по бтв, ама пък те го превели, а точно се зарадвах, че ще се излегна и ще си го гледам с удоволствие.
Мда, бе, що пак да не се объркат плановете в последния момент?!
Може, пък, и да е за хубаво, но със сигурност се усложниха нещата с още една идея...
не ме уволниха след края на ИЗПИТАТЕЛНИЯ СРОК
тъйче се чувствувам дуре
предполагам
102thedream
07-05-2015, 01:35
дони доновиц идва за вас клоп клоп клоп
странно ми емалко имам рожден ден тука някви хора ми честитят аз съм се зарил в Хирургия и ми е най-непразничното :Д
pandabear
07-05-2015, 09:30
Честит рожден ден, адаш! Пожелавам ти най-вече да си здрав! Късмет и любов да те съпътстват, както в личен, така и в професионален план! И да ти се сбъдне всичко останало, което искаш :) Хубаво изкарване на празника и успешно завършване на сесията!
/криво ми е, но не знам защо. събудих си се така, не помня какво съм сънувала, ама сигурно е заради това, хах. коттакоа. днес мисля да си се разхождам. сама. и тази мисъл леко ми оправя настроението.
10x na sichki deto se vkluchiha i me podkrepiha xD
update na situaciata. vyzstanoveni shteti, roditelite mu doidoha i izchistiha sichko, chak mi stana neudobno.. plachove, revove... prosto..
abe mani mani.
az se chuvstvam...
da kajem che ok :/
ne obicham takiva situacii, bolno mi e/mi stana
pak mnogo se zamislih za mn neshta..
kakto i da e.
jelaq unikalen den na vsichki : D
Niakoitam
07-05-2015, 10:02
Нещо попаднах в някакъв период на пълна изолация. Пак ми кажете,че няма съдба примерно. Има периоди,в който не правя нищо, и пак постоянно се отварят възможности да се виждам с разни хора.Сега от месец сигурно контактите,като не броим фейсбук разбира се са ограничени най-вече до семейството и роднини.
Иначе тази година никой нищо не казва за сбирка на випуска.А мина вече даже Юни. Явно съученичката дето беше най-активна в организираното се е разсърдила,че миналата година успяхме да се съберем само 15тина човека.Както така.
И онази съученичка днес пак сънувах някакви поредни странни сънища с нея.А не сме се виждали вече от 2 години.Даже и във фейса не си пишем като изключим рядкости като например едно скорошно леко простивопоставяне на позиции в групата на града ни.
Иначе и до моя рожден ден вече остават...ако броим днешния ден 10 дни,ако не го броим 9. :)
Едит: Идеално те разбирам jghgh.Супер гадно е разни свине с претенции да ти влязат платено в апартамента,камо ли пък да влязат безплатно и чрез уж приятели.
TheDevilInMe
07-05-2015, 10:17
странно ми емалко имам рожден ден тука някви хора ми честитят аз съм се зарил в Хирургия и ми е най-непразничното :Д
честит и аз имам днес ден-ден :)
Niakoitam
07-05-2015, 10:22
Честит Рожден Ден и на двамата. :)
Честито ви. Иначе добре, вече не ми е чак такова тъпо, че тръгвам - поуспокоих се. Ама баба реве та се къса. Съжалявам. Снощи беше хубаво изпращане, концертчето и биричката бяха окей. Исках си и снимките, тъй че квото - такоа. Ся два месеца съм си при него и ще му се радвам. Дано и за другото, че искам!!! Вчера мина добре, ще видим.
и кат' обърна листа и се държа по абсолютно същия начин без каквото и да е преиграване и не им е сгодно. дейба мършите. за много наивна ме взеха. алтруизмът не ми е вродено качество, бе, ало. всъщност съм много зла, просто имам по-голям толеранс.
Dagichka
07-05-2015, 13:01
честит рожден ден, позитивни хорица и всичко най :))
ричи, уча нещо смесено, самият изпит беше по почвознание, което уж не звучи сложно, но доцентката (и бивша ректорка) изисква наистина с подробности да се знае целият материал от 500 страници и да.. :д благодаря иначе!
топло ми ее, не ми се мисли утре на практиката как ще се опечем, дано не ме ядосват само колегите, че ще стане лошо наистина ;д накупих си разни намалени неща от мола, доволна съм ^^
pac0line
07-05-2015, 13:15
днес денят ми минава така:
https://vine.co/v/O3l3rI5I0YX
ЧРД на рождениците : )
http://www.blitz.bg/documents/newsimages/editor/201507/kuche.jpg
Нормални хора да не го отварят
И нещо по-забавно
http://hotnews.bg/uploads/tinymce/w27/11539623_10203473148504160_3271547110550053242_n.j pg
Дъщерята на Глория, май само слънчевите очила не са пипани в снимката, пък всичко друго е за смях
dreamwalker
07-05-2015, 16:22
http://www.blitz.bg/documents/newsimages/editor/201507/kuche.jpg
Нормални хора да не го отварят
W...T...F...
http://www.blitz.bg/news/article/346689
П.П. On the bright side: Може да не е писано сериозно.
Снимката истинска ли е, папугай?
therichbitch
07-05-2015, 16:23
Ужасно, отвратително (за кученцето). Не знам с кой акъл го отворих.
Харитов, ти ли беше?
он: мързелив ден, гледах/ме цял ден филми, всички си тръгнаха, мен ме мързеше да се мръдна и останах... да догледам ;Д.
Честит рожден ден на рождениците! Живи, здрави, щастливи и 'късметливи' )
weheartiit
07-05-2015, 17:28
Много ми е криво.Колкото повече наближава рождения ми ден,толкова
по-зле ми става.Никога не съм харесвала този ден.Като си правя равносметката
също не съм доволна.Изобщо не ми се празнува и т.н.,нямам желание за нищо,най-вече
да се събирам с хора с които взаимно не се понасяме ама айде,нали много близки се водим.
Толкова двулични отношения съм изградила с повечето хора около мен.И се чудя колко ли
ще се сетят тази година ако не им напомня,нда.И на работа не ми се ходи,нищо не ми се прави.
Искам само да си остана вкъщи да се нарева.
Искам да е сън. Да се събудя от ш*бания кошмар и да не съм самичка. Липсва ми. Но е твърде късно.
AnarchyBoy
07-05-2015, 18:50
Искам да е сън. Да се събудя от ш*бания кошмар и да не съм самичка. Липсва ми. Но е твърде късно.
Само смъртта не се поправя. ;)
Лагера свърши.. прибрах се преди няколко часа, а вече всички ми липсват.. но се разбрахме утре да се срещнем, но друго си е по цял ден да сте заедно, да спите 10-12 човека в стая за двама.. Но няма какво да се направи..
Само смъртта не се поправя. ;)
хахахахаха
AnarchyBoy
07-05-2015, 19:03
хахахахаха
Нещо смешно ли казах бе бауш?
Нещо смешно ли казах бе бауш?
хахахахха, нищо по-различно от друг път.
Идва Лиланда, пише за някой приятел и ти веднага се появяваш с коментар.
AnarchyBoy
07-05-2015, 19:14
хахахахха, нищо по-различно от друг път.
Идва Лиланда, пише за някой приятел и ти веднага се появяваш с коментар.
Ма ще си говоря к'вото и на който си искам бе, кретен къв си ти да ми даваш наклон на чепа?! :lol:
Все още ли си мислите, че щом сме ходили значи край не можем да си говорим, даже ся не я заядох, а напротив, щото това, което казах е истина, боклук. ;д
Ебати дебилното детенце си, да не страдаш от силно изразена олигофрения, бе шампион на параолимпиада..
Все още ли си мислите, че щом сме ходили значи край не можем да си говорим
Можете, но аз не съм видял тя да изгара от желание да го прави с теб.
AnarchyBoy
07-05-2015, 19:23
Можете, но аз не съм видял тя да изгара от желание да го прави с теб.
Не мога да те разбера честно, тя е написала нещо сополиво просто чиър ъп, да съм й казал отвърни ми с ферман? През кура ми е дали ти или тя или който и да е от тоя форум би ми писал, просто написах е така нещо, ей аман от мазни псевдо-интригантчета в тоя форум...
Мишоци.
ей аман от мазни псевдо-интригантчета в тоя форум.
Емм, аз само се смях, даже дума не написах преди да почнеш да се обясняваш.
AnarchyBoy
07-05-2015, 19:56
Емм, аз само се смях, даже дума не написах преди да почнеш да се обясняваш.
и аз те питах дали има нещо смешно не съм се обяснявал, гайдар пред НДК, осъзнай се.
не съм се обяснявал
Твоите необяснения заемат по 10 реда, радвам се, че не си тръгнал да се обясняваш.
AnarchyBoy
07-05-2015, 20:01
Проблем ако имаш заповядай да си го решим, ако не си трай форумен плъх.
Проблем ако имаш заповядай да си го решим, ако не си трай форумен плъх.
От кое село беше ?
therichbitch
07-05-2015, 20:08
Уж влязох да се оплача, ама ще се изсмея само.
Fisherman
07-05-2015, 20:14
гайдар пред НДК
я виж ти
Пикая си аз на ъгъла на блока и изведнъж - една найлонова торба с боклук ми пада на главата!
Е, няма да се оправи тази държава!
dreamwalker
07-05-2015, 23:21
Пикая си аз на ъгъла на блока и изведнъж - една найлонова торба с боклук ми пада на главата!
Радвай се, че е била пълна с боклук, а не с нещо друго.
sl1nceetoo
07-05-2015, 23:58
Не знам какво да му кажа. Каквото ѝ да е, аз ще изглеждам гадната. А го предупредих. И сега какво очаква :/
А тя е повече от прекрасен човек!
Да видим какво ще стане. Чаровно е.
Изчезна ми организираността, а имаше проблясък. Но ще си я върна.
От утре:
- няма да си лягам след 2.
- няма да ставам след 11. Не, нека е 11 и 30.
- ще отделям повече време за листовките.
- ще отделям повече време и на момичетата.
Също така трябва:
- да остана известно време при баща ми.
- да не се впрягам с негативизма на хората.
- да ида на почивка с майка ми.
- да обиколя разни места с момичетата.
- да взима книжката.
- да уча.
И лятото би било перфектно.
А, трябва и да си оправя режима на хранене, защото огладнявам по никое време и ям по различно време като цяло.
И да.
anonymous708973
07-06-2015, 07:07
Така се надявах вчера да завали едно хубаво, че днес да е хладно бе, оф. С местенето на тия гардероби в тая жега ще ми се отели волът. Започвам със серия и закуска, после ще видим.
Вчера почти си избрах всички предмети, ама те ми се подиграват с тия 3 кредита просто...
Ще си почета после малко, бях забравила какъв кеф е. Имам още бая книжки, които чакат на опашка :)
pandabear
07-06-2015, 10:41
приятен начин да разбера, че днес бил денят на целувката :}
а пък утре е последният изпит и си умирам от кеф
очертава се хубаво лято пък да видим
ами тогава честит празник :-)
баси майката
обявявам код черно
за СМРТ
Като прост организъм се чувствам. :S
горещо ми е, мирише/готвят/ ми на пица, яде ми се пица, но имам цяла чиния с нарязани праскови и смятам да ям само тях.
Няква статия четох, че българите надебелявали около корема/нещо с обръчи и дръжките любовни/ защото имало много ГМО-то във всяка една храна, та смятам да мина на диета от нещо, в което няма как да вкарат ГМО.
Има градинки пред и зад входа, ще си посадя нещо, банани сигурно, и портокали, харесвам банани и портокали, само се белят и показват, че идва Коледа.
Някой от село да даде съвет, ако може, ще съм ви благодарен и ще ви черпя с банани.
Niakoitam
07-06-2015, 16:46
Дори и да е малко по-топло днес това не бива да те заблуждава,че вече от умерения сме влезли в субтропичния или направо в тропичния климатичен пояс.Демек банани малко трудно ще развъдиш в България.
С портокалите ситуацията е горе долу идентична.
:D
102thedream
07-06-2015, 16:46
започвам да рапирам
пред нищо нема да се спирам
цигарките сам ше си завивам
в станиола с любов ше ги увивам
милка лекичко аз да пунктирам
на законите да уринирам
нема нема да се спирам
във веригата да еволюирам
A pretty face can capture my attention but only a beautiful mind can hold it
Аз съм прекрасна. Понякога чак не мога да повярвам колко. Би било хубаво по-често да излизам сред хора и да го чувствам.
//иначесечувстваммнзле, някакво умряло ми е цял ден, стомахът пак ми прави проблеми, но то е разбираемо...
обичамистинатаичестността , сърце за тях <3
102thedream
07-06-2015, 17:04
Понякога чак немога да повярвам колко.
и аз немога да повярвам
pac0line
07-06-2015, 17:07
хахахахахаха, чакай да направя screenshot, доживях!!!! NEMOGA
немога
немога
немога
немога
немога
немога
немога
немога
// иначе и аз се дразня на моят разстройващ се стомах, писна ми и си взех витамини за имунната система ... са като стане 35 градуса мор няма как да не се удари по една бира след офиса
имам мн кофти клавиатура на работа:/
102thedream
07-06-2015, 17:09
всички така казват
therichbitch
07-06-2015, 17:26
Нещо ми е скучно днес.
Снощи се събрахме и играхме до сутринта, върнах се за миг към доброто старо време. Сигурно затова днес ми се струва празен денят.
/ иначе и аз се дразня на моят
Ти хубаво се смееш , ама и аз се смея, викам да се посмеем дружно всички
pac0line
07-06-2015, 18:04
гад мръсна 8-)
https://www.youtube.com/watch?v=_gBuDGn-wYo Сякаш ми се ходи вече
therichbitch
07-06-2015, 18:09
гад мръсна 8-)
Неблагодарни люде. Не можеш да оцениш, че предложението ми е оптимално изгодно- "да се посмеем дружно", което е сериозна девиация от общия случай "нека ти се посмея".
on: току- що денят ми придоби смисъл, очертава се забавна вечер(я)
Dagichka
07-06-2015, 18:20
търся симптоми за слънчев удар в гуглето, след като цял ден имах практика на една полянка, изгорях зверски, носих инструменти по градския и се разправях с пиян момък в 9 сутринта, а после и с един пиян чичка в рейса, просто чудно.
сега главата ме натяга зверски и не знам какво се случва :д
търся симптоми за слънчев удар в гуглето, след като цял ден имах практика на една полянка, изгорях зверски, носих инструменти по градския и се разправях с пиян момък в 9 сутринта, а после и с един пиян чичка в рейса, просто чудно.
сега главата ме натяга зверски и не знам какво се случва :д
Припадаш, повръщаш и такива, главата в подобни ситуации не боли, защото не я чувстваш.
Dagichka
07-06-2015, 18:52
^дам, видях и аз, значи поне не е това :д
да се оплача и аз от жегата - 15 минути от нас до работа = мин. 40 минути възстановяване -.- Отделно, че цял ден ми е замаяно и спящо.
LoadRunner
07-06-2015, 20:45
аххахаха
http://vbox7.com/play:5a7bcd33e2
къв е тоя ве малее :D
кво ше кажете как е напуснал училище за да стане хамалин и да се развива нагоре и напред и жена му да е с големи цици и малко дупе ама да не е курва hahahaaaaa
тоя селтак направо ме разби
pandabear
07-06-2015, 20:56
тъп, грозен с диалект и ужасен вкус за дрехи
сигурно може и по-зле
galaxy29
07-06-2015, 21:02
хД
galaxy29
07-06-2015, 21:03
оф ....... изсъхнах заради тоя льолчо
sl1nceetoo
07-06-2015, 21:21
Да не е кифла = да не работи, а да ходи цял ден по фризьори и на маникюр. Мда.
Он: утре ще се видим, забраниха ми всякакви ангажименти.
Мисля, че ще им се развикам ако подхванат темата. Много съм избухлива тези дни.
Тейлър Шилинг. <3
Трябва да ида до Хасково тези дни. Непременно.
LoadRunner
07-06-2015, 21:31
Както писах на едно място няма как манекенка да те чака в спалнята а ти най-спокойно до края на живота ти да си пасеш зайците по поляните щото ти харесва и ти е хоби и работа. Затова Селяните да си взимат Селянки а не да се хвърлят на градския медец.
на мен ми направи впечатление, че като доближи крава и тя веднага се обръща, май не смеят да стоят с гръб към него
pandabear
07-06-2015, 21:49
Както писах на едно място няма как манекенка да те чака в спалнята а ти най-спокойно до края на живота ти да си пасеш зайците по поляните щото ти харесва и ти е хоби и работа. Затова Селяните да си взимат Селянки а не да се хвърлят на градския медец.
т'ва предаване е поредната пародия. тъжното е, че тези може би наистина се мислят за преуспяли и заслужават свестна жена до тях. ама то доколкото съм запозната и жените, които им избират не са кой знае какво, така че нека си се заблуждават взаимно. а иначе имам един познат от София, който преди 5-6 години завърши ветеринарна медицина, обаче реши, че иска да срути старата къща на прадядо му на село и да си направи ферма. чудех му се много на акъла. млад, умен, красив и още си няма жена до себе си. странна работа.
пп не е гей
dreamwalker
07-06-2015, 22:01
пп не е гей
Така ли.
HollyGolightly
07-07-2015, 01:32
Отново съм болна, като по часовник се разболявам веднъж месечно, до сега май не ми се е случвало да ме прескочи. И ми се иска да си мрънкам и да се оплаквам за положението си, без да ставам дразнеща, но това няма как да стане, за това ще си го запазя за себе си.
Още 20 дни хххх
therichbitch
07-07-2015, 04:06
Специално станах по- рано, бързам да изляза, преди да е станало 50 градуса, после на прохладно да се свия някъде.
TheDevilInMe
07-07-2015, 06:52
още малко зор и на 9ти ме очаква последния изпит, поне за бакалавъра де ииии след това остава само дипломирането и тогите хихих кога изминаха четири години, лек ден на всички зайчета :))))))
Днес се случи нещо ново - вече запознах и да повръщам -.- Не че беше нещо страшно, само вода, но важен е фактът, че стомахът ми си получи тези спазми.
Вече се замислям все повече дали си струва...
Искам изведнъж да прескоча 5 години и животът да е такъв, какъвто трябва. За жалост настоящето е сега и не съм сигурна след 5 години какво ще бъде, въпреки че много ми се иска.
Виждам позитивната промяна, но за жалост виждам и други неща и не знам на кое да вярвам повече. Трябва да се науча да си затварям очите и да не премислям толкова, но е адски трудно и въобще не ми е в природата.
Ако повърна още веднъж в следващия месец ще се наложи пак да се разговаря...
kalpazanka
07-07-2015, 07:31
Сънувах отвратителен сън, за капак възглавницата, на която спя от маса време, ми беше изключително неудобна. Мъча се да си отворя очите с кОла, а имам и малко довършителна домакинска работа, че ми се ще най-накрая жилището да блесне. Като приключа с търкане на щори и шкафове, ще се лакирам като бял човек.
spah 4 chasa i mi se padnaha temi, koito ne bqh vzel i ot obshta kultura po propedevtika i patofiziologiq kvoto sym uchil i vryzkite, koito si naprawih vzeh, che shto gode zakyrpih svestno otvarqneto na grudna kuhina i rezekciq na bql drob , i flebiti, arteriti i limfni vuzli ;D oshte edin posleden izpit na 10ti i parteh
kalpazanka
07-07-2015, 09:07
^Само ще те замоля най-учтиво да пропишеш на кирилица.
Съжаляфам
отивам на витоша с кучето и ми е айляк
sl1nceetoo
07-07-2015, 09:37
Понякога чувстваш близък човек като далечен, а някого, с когото не си контактувал отдавна, като много близък.
Искам да пътувам вече.
И нищо не е напразно.
...
-аз съм лош човек ;/
-не е вярно
-пф, окей, не съм лоша в пълният му смисъл, но не съм и добра
-ти си най-милото момиче, което познавам
...
awww
Niakoitam
07-07-2015, 11:10
Тия дни пак започнах да се замислям как силно ми се ще да обичам и да бъда обичан истински постоянно и нито аз нито девойката ми да имаме и грам желание да поглеждаме други. :)
Дали поради тези замислянки пак започна поредицата от така да кажа шантави сънища с онази съученичка. Поне засега я няма поредицата с онзи съученик дето ме предаде и дето ми беше писнало да го сънувам. Не мога да разбера какви са тези поредици. Казват,че когато сънищата имат горе долу някаква еднаквост и сънуваш в дадени периоди един и същ човек значи трябва да се вгледаш в нещо.Но какво? Аз с тази девойка вече нямам почти никакви допирни точки.Или се опитват да ми подскажат сънищата ми,че да съм щастлив трябва да се науча да крада чужди девойки ли? А съня беше от поредицата шантави с нейно участие. През една голяма част от съня се разламангваше по голи гърди.Всъщност знам,че в сънищата голотата значи откритост.Ама какво откритост между нас като ние почти загубихме връзка вече,пък и никога не сме били кой знае колко открити един с друг.А пък и дали и тя не символизира някой друг човек с подобен на нейния характер. Знам ли? В съня обаче голотата и се приемаше като нещо почти и нормално. Всъщност преди време един съученик дето завърши ПР и реклама беше постнал линк към една статия защо е нормално за мъжете да ходят голи до кръста,а за жените не е при положение че някои мъже имат по-големи гърди от някои жени? И аз съм на това мнение. Ето и историята с прословутата кърмачка в мола дето стана егати и проблема включително и с дискусии в семейството ми,че си била накърмила бебето.Големо важно.Че то на животните даже и гениталиите им се виждат.
Но да се върна към съня.Та в него аз гледах да спазвам дистанция с въпросната девойка,защото знаех какво и е положението въпреки,че честно казано особено и във вида,който беше ме привличаше. В един момент тя сама започна да скъсява дистанцията,а аз започнах да и обяснявам,че нищо не може да се получи заради ситуацията и,а тя пък започна да ми обяснява,че в крайна сметка какво пък значение имало.
И действително в реалността няма как да я погледна като жена заради принципите си. Друг е въпроса,че ако разбия семейство и започна да се занимават с жена с две деца образно казано родата ще ме върже гол за врата на върха на някой уличен стълб и ще ме бие с камшик по гърба. :D Та така. Шантави истории или просто метафори дето не мога да им хвана баш смисъла? :)
Иначе нещо тези дни ми е малко скучно. Може пак да се попсуваме с Пантерата по някое време ако и стане скучно и на нея. :D
anonymous708973
07-07-2015, 11:19
Като каза пантерката, прочетох ти поста по диагонал. какво ми се наби в очите:
да бъда обичан истински -> кърмачка в мола -> гениталии на животни -> биене с камшик по гърба.
Коментарът, мисля, е излишен.
Влязох да споделя нещо весело: https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11403083_836973959685823_4047284622599627830_n.jpg ?oh=c182775562831791e2965f09017e233a&oe=562D513F
Личен немец anyone??
therichbitch
07-07-2015, 11:33
ахах, имаше една добра картинка по тоя повод, ама не мога да я намеря
Какво казват гърците, като си получаватзаплатата? Dankeschön
on: от няколко дни се каня да си купя няколко неща, които ми трябват, но вчера започнах да гледам suits и се мотивирах да се suit-на и аз :lol:
Занесох се в 10 сутринта и в 12 вече бях готова, не че успях да избягам от горещината, де. (
anonymous708973
07-07-2015, 11:35
Харви <3
Влязох да споделя нещо весело: https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11403083_836973959685823_4047284622599627830_n.jpg ?oh=c182775562831791e2965f09017e233a&oe=562D513F
Кое е веселото, че някъв прост кауш като теб е решил, че всеки може да е забавен, достатъчно е да сере на подходящо място и в добра компания, която да му разпространява простотията ?
Имаш ли представа, колко пари дължи Германия на Гърция и които Гърция и е опростила ?
То за да го знаеш е нужно да четеш в нета страници, които в Германия са филтрирани и са такива с причина, че тъпите копелета там им е малко акъла и не им се налага да си ползват главите, щом някой друг го прави.
pandabear
07-07-2015, 11:42
не му се вярваше, как му изпях целия конспект ;д свърши се. йес! и ходих и си накупувах разни дрешки, сега ще си правя ревю, хахахаха. ще подредя гардероба и после лягам да се наспя като човек. пък довечеря трябва да измисля някакво излизане, ама ме мързи сега.
: )) за форума
Niakoitam
07-07-2015, 11:43
Като каза пантерката, прочетох ти поста по диагонал. какво ми се наби в очите:
да бъда обичан истински -> кърмачка в мола -> гениталии на животни -> биене с камшик по гърба.
Коментарът, мисля, е излишен.
Личен немец anyone??
Нещо за немско порно ли ми намекваш не разбрах? :D
А като казахте Гърция и Германия.,аз предлагам Гърция да ги фалирват час по-скоро и да се приключва. Яли,пили и се весели на чужд гръб, а сега OXI. На нас защо не ни се позволяват подобни волности? Все пак и от нашите пари ядът и пият...
therichbitch
07-07-2015, 11:51
..
Би ли пуснал статия или друг източник по твърдението си?
Ех, тоя Харви, любимец е на всички.
В началото нещо нисък ми изглеждаше, никва идея защо О.о. После проверих, че е 183, устройва ме :cool:
Би ли пуснал статия или друг източник по твърдението си?
Отваряш книги за Втората световна и се информираш, какво е станало.
След това може и да попрочетеш за 89-а и обединението на Германия.
therichbitch
07-07-2015, 12:04
А, това ли, друго разбрах. В коментара си спомена статии, затова поисках, интересно ми беше как е представено.
Освен неизплатените договорени марки за репарации, имат един безлихвен заем, по който цент не е върнат. Ще погледна размера.
Заради Пинкуу споменах интернет, тя така си набавя информация и си мисли, че всичко прочетено там е истина.
therichbitch
07-07-2015, 12:21
Така (http://www.dw.com/bg/%D0%BE%D1%89%D0%B5-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%82%D1%8E%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F/a-18309623) е представено от немските медии. Не съм юрист, но мисля, че давностният срок не е толкова еднозначен по отношение на репарациите.
Не съм запозната с гръцките вестници, че да потърся тамошна статия :Д
Там са описани фактите, няма давност за репарации, а освен това и Гърция им ги е опростила.
По същия начин и Германия може да го направи и да не се изкарват някви благодетели, при положение, че са отпускали пари и са ги карали да извършват реформи, заради които нещата са ставали по-зле.
Гърците може и да са мързеливи, но само тоя довод не стига. Ще ти дам 100к на заем, но срещу тях ще поискам да работиш в чистота за 100лв заплата, която ще те принуди цял живот да го изплащаш.
Красива е, с много яки очи, прекрасна усмивка, сладък глас, невероятен характер, държи се изключително мило...и е с две години по-голяма... Както винаги нещо пре*бава всичко..
AnarchyBoy
07-07-2015, 13:05
Красива е, с много яки очи, прекрасна усмивка, сладък глас, невероятен характер, държи се изключително мило...и е с две години по-голяма... Както винаги нещо пре*бава всичко..
По принцип змиите на твойта възраст тичат по по-големите батковци с бмв-тата, ма се пробвай бе, не са един или два случаите в които некое хлапе трещи какичка. ;)
Само тия шитни, "колко е """" не знам си какво, красива бла бла""" не й ги разправяй, че неа ти обърне внимание
aurissaaaaa
07-07-2015, 13:15
По същия начин и Германия може да го направи и да не се изкарват някви благодетели,
Германия им е дала 50 милиарда, на тях им трябват 350, че да си оправят кочината. И да им ги опрости Германия, пак ще фалират.
По принцип змиите на твойта възраст тичат по по-големите батковци с бмв-тата, ма се пробвай бе, не са един или два случаите в които некое хлапе трещи какичка. ;)
Само тия шитни, "колко е """" не знам си какво, красива бла бла""" не й ги разправяй, че неа ти обърне внимание
Аз тия неща не ѝ ги казвам, държа се с нея както се държа с всички момичета в компанията.
Тя не е такава, че да тича по "по-големите батковци с бмв-тата", кротко момиче си е, от устата ѝ няма да чуеш никакви излишни думи, не си пада по дискотеките, алкохола и цигарите. Обикновено момичетата с качествата, които посочих по-горе са с огромно самочувствие и его, но тя не е такава. Запознахме се на лагера, като в началото си мислех от момичетата с голямо его, но не! Държи се много добре с мен.
Преди малко разбрах, че сме родени на една и съща дата, т.е. е с точно 2 години по-голяма. :)
anonymous708973
07-07-2015, 13:22
Дечко, дръж я под око тая мадама, че много стават пълни олигофрени и келеши, като станат 8-ми класи решат да се доказват в нова компания :) Успех иначе :))
Гърците може и да са мързеливи, но само тоя довод не стига. Ще ти дам 100к на заем, но срещу тях ще поискам да работиш в чистота за 100лв заплата, която ще те принуди цял живот да го изплащаш.
Да, ама са и нагли. Народопсихология им е. Научени са да им падат пари от небето и им трябва един урок сега, за да се научат какво да правят.
Уж са ни съседи, ама сме много различни. Българинът няма проблем да бачка; може да го помързява и на въпроса "какво правиш", да отговаря с "нищо, работя", може да се оплаква от всичко, което види, обаче не е нагъл, не те гледа в очите и не се опитва да те измами с ясното съзнание, че му виждаш мръсните номерца.
Така че ето им сега урокът, да си помислят следващия път, преди да обявят криза, защото не могат да си позволят домашна помощница или трябва да си продадат яхтата.
И още нещо: Защо германците да опростяват толкова данъци вместо да си приберат парите, да си ги използват за държавата, за да не се налага тук да се смъкват 10 кожи от гърба на данъкоплатеца? И не преувеличавам, данъците в действителност са кошмар.
За да може наглият грък да се бие в гърдите как с увъртане и сучене е постигнал своето и едно благодаря да не каже? Стигаме до горната точка - не е здравословно да им се опрощава този дълг, ще си извадят грешни изводи.
Дечко, дръж я под око тая мадама, че много стават пълни олигофрени и келеши, като станат 8-ми класи решат да се доказват в нова компания :) Успех иначе :))
Ще я държа, пък ако не стане, ще си бъдем просто приятели, всеки има нужда от такъв приятел-момиче. И благодаря! :)
Да, ама са и нагли. Народопсихология им е. Научени са да им падат пари от небето и им трябва един урок сега, за да се научат какво да правят.
Сестрата на баба работи там като домакиня вече 8-10 години и казва абсолютно същите неща!
dreamwalker
07-07-2015, 13:33
http://www.dnevnik.bg/evropa/2015/07/07/2568198_citat_na_denia_ne_se_zaiajdaite_pisha_si_s _cipras/
всеки има нужда от такъв приятел-момиче.
Но по няква причина само обратните успяват да си намерят, което не е причина ти да не успееш.
Corb1225
07-07-2015, 13:36
Да, ама са и нагли.
26% безработица заради мерките за икономии. Много нагли наистина...
Но по няква причина само обратните успяват да си намерят, което не е причина ти да не успееш.
Не са само обратните, просто в голяма част от случаите единия се влюбва в другия, но в моя случай може случките да са отзад напред. ;)
dreamwalker
07-07-2015, 13:40
Розовата пантера учи икономика, защо не ни разясни подробно колко са нагли гърците в контекста на събитията.
Не са само обратните, просто в голяма част от случаите единия се влюбва в другия, но в моя случай може случките да са отзад напред. ;)
Щом казваш, ти колко такива си имал, пък и по филмите показват, че е възможно, поне да си запълваш времето между Д. и Т.
хехехехе
Щом казваш, ти колко такива си имал, пък и по филмите показват, че е възможно, поне да си запълваш времето между Д. и Т.
хехехехе
Beep, beep, papugai detected! Само той е говорил за тях и накрая винаги той пише "хехехехе".
Иначе сега сериозно.. С т.н. "Д. и Т." аз не съм общувал от месеци, това, че те преди се държаха педалски, не означава, че и аз съм обратен. Не че и те са, просто толкова много са се държали така, че сякаш вече това държание за тях е нормално. За това стига си говорил за тях, не съм виновен, че са педали.
С т.н. "Д. и Т." аз не съм общувал от месеци, това, че те преди се държаха педалски, не означава, че и аз съм обратен. Не че и те са, просто толкова много са се държали така, че сякаш вече това държание за тях е нормално. За това стига си говорил за тях, не съм виновен, че са педали.
Последно са или не са ?
Така както тръгна да обясняваш подробно, сякаш наистина си се интересувал от тях.
aurissaaaaa
07-07-2015, 13:47
Розовата пантера учи икономика, защо не ни разясни подробно колко са нагли гърците в контекста на събитията.
дрисло тъпа, стига обикаля темите да се заяждаш с хората. Направо ми е непонятно как може да си такава мангуста.
Корб, пич, като им е 26% безработицата освен да им налеят 400 милиарда, че пак да ги наемат като държавни служители и да си клатят краката по цял ден освен, а ?
Ти видя ли условията на сделката, която отхвърлиха последно ? Ми аре на нас да ни дадат там 2-30 милиарда и сделка с подобни условия. Аз направо ще съм във възторг.
Последно са или не са ?
Така както тръгна да обясняваш подробно, сякаш наистина си се интересувал от тях.
По държание са педали, по наклонност не са, не се изразих правилно накрая.
Интересувал съм се от тях, щото две години сме били постоянно заедно, но преди да се скараме започнаха да се държат като педали и реших, че е по-добре да спра контактите с тях. Ако става да не коментираме повече тази тема, защото не ми е приятна. ;)
нарочно я започнах темата, за нея си по-наясно, отколкото за приятелството между момиче и момче, ако въобще е възможно такова
аз лол
http://i.imgur.com/okz1ZDe.jpg
нарочно я започнах темата, за нея си по-наясно, отколкото за приятелството между момиче и момче, ако въобще е възможно такова
Според мен е възможно и без да е задължително един от двамата да е с обратна наклонност. Аз съм имал такова приятелство, но пак продължи 2 години, защото компанията ни се разпадна, т.н. Д. и Т. останаха заедно, едното момиче отиде в друга компания, другото момиче в друга и аз в друга. :)
anonymous708973
07-07-2015, 13:57
като държавни служители и да си клатят краката по цял ден освен, а ?
Ей, ще те разцелувам.
dreamwalker, уча бизнес, не икономика.
Аз съм имал такова приятелство, но пак продължи 2 години, защото компанията ни се разпадна, т.н. Д. и Т. останаха заедно, едното момиче отиде в друга компания, другото момиче в друга и аз в друга. :)
Разбираш ли защо подхващам темата за Д. и Т. , ти даже не правиш разлика между компания и двама души.
Говоря ти нормално за момента, спри да пишеш глупости с големия си опит, че почвам да се изнервям.
Разбираш ли защо подхващам темата за Д. и Т. , ти даже не правиш разлика между компания и двама души.
Говоря ти нормално за момента, спри да пишеш глупости с големия си опит, че почвам да се изнервям.
Ама ние в компанията не бяхме само ония двамата и аз, а и другите две момичета, с които бяхме най-добри приятели? Ето ти и цитат:
Според мен е възможно и без да е задължително един от двамата да е с обратна наклонност. Аз съм имал такова приятелство, но пак продължи 2 години, защото компанията ни се разпадна, т.н. Д. и Т. останаха заедно, едното момиче отиде в друга компания, другото момиче в друга и аз в друга. :)
Т.е. бяхме 5-ма, не само ние тримата. :)
Dagichka
07-07-2015, 14:01
толкова съм изморена и неадекватна вече, че си написах мнението в грешната тема :ддд
изгорях отново, умрях(ме) от жега, но всичко е измерено! злобни коментарчета пак не липсваха, не знам къв й е проблемът на тая мацка, ама явно не напразно момчетата от началото й лепнаха прякора злоби (вместо зори) :дд
Ама ние в компанията не бяхме само ония двамата и аз, а и другите две момичета, с които бяхме най-добри приятели? Ето ти и цитат:
Т.е. бяхме 5-ма, не само ние тримата. :)
Значи остава да си намериш още трима и след това петимата да бъдете най-добри приятели, което по никакъв начин няма връзка с приятелство без секс между момиче и момче.
therichbitch
07-07-2015, 14:04
Beep, beep, papugai detected!
Добрутро
Btw той даде доводи за гледната си точка и визира информация, която 50% вероятно не знаят.
Auriss може да е краен като цяло, но също има представа от ситуацията и бая изписа в темата за демокрацията.
Пантерата е направила изказвания, те са в малко по- друга посока- за начина им на разсъждение и ако не в момента, до довечера ще е откликнала на поне един от въпросите, зададени от другите.
Нека видим ти какво мислиш по въпроса, след като изискваш. Би ми било интересно
Corb1225
07-07-2015, 14:05
Ти видя ли условията на сделката, която отхвърлиха последно ? Ми аре на нас да ни дадат там 2-30 милиарда и сделка с подобни условия. Аз направо ще съм във възторг.
Разкажи още някой виц да ти се посмеем. Хаштаг: да се мислиш за Шкумбата, а да си Къци.
Auriss може да е краен като цяло, но също има представа от ситуацията и бая изписа в темата за демокрацията.
Моля ти се.
Значи остава да си намериш още трима и след това петимата да бъдете най-добри приятели, което по никакъв начин няма връзка с приятелство без секс между момиче и момче.
Оф ся разбрах какво имаш предвид с предпоследния си коментар.. Смисъл не знам, възможно е според мен, поне на възраст, в която още не се води полов живот, може и за възрастта 16-17+ да си прав.
Оф ся разбрах какво имаш предвид с предпоследния си коментар.. Смисъл не знам, възможно е според мен, поне на възраст, в която още не се води полов живот, може и за възрастта 16-17+ да си прав.
И ти кво, искаш да си приятел с нея, защото била голяма сладурана/както вече я описа/ , но не искаш да я опънеш ?
Кви са тия 16-17, да не си с някви религиозни родители или членуваш в клуб на въздържателите ?
ех, ако бях видяла това преди 5+ години...
http://i.imgur.com/3ouVX0J.png
dreamwalker
07-07-2015, 14:12
дрисло тъпа, стига обикаля темите да се заяждаш с хората
Ти не знаеш какво е да се заяждаш, моето момче.
Ти не знаеш какво е да се заяждаш, моето момче.
Вече твоето момче ли е ?
dreamwalker
07-07-2015, 14:16
Вече твоето момче ли е ?
Дете.
Дете.
Не беше ли по-малко ?
Ти преди 2 години роди.
dreamwalker
07-07-2015, 14:18
Не беше ли по-малко ?
Ти преди 2 години роди.
Не го помня това, май имам временна амнезия.
И ти кво, искаш да си приятел с нея, защото била голяма сладурана/както вече я описа/ , но не искаш да я опънеш ?
Кви са тия 16-17, да не си с някви религиозни родители или членуваш в клуб на въздържателите ?
Ако в последствие станем много добри приятели и аз ако я "опъна" (макар че със сигурност не е от момичетата, които дават да я опъват само защото се познават дълго време) и заради това "опъване" изгубя приятелството си с нея, защо да го правя? Смисъл ако ще "опъвам" някого, ще гледам да ми е приятелка/гадже/, но не знам, времето ще покаже.
Родителите ми са вярващ, не членувам в клуб на въздържателите, но смятам, че посочената от мен възраст е идеална за започване на полов живот.
Не го помня това, май имам временна амнезия.
Имаш бебе, а не амнезия, иначе щях ли да те закачам, майките с деца са много лесни.
pac0line
07-07-2015, 15:46
излиза ми се някъде на паркчеееее :/
да, добре, утре в маймунарника, готово, днес мързЯлуване
cryptomap
07-07-2015, 17:15
https://pbs.twimg.com/media/CJUh8LoUEAEep5r.png
Fisherman
07-07-2015, 17:38
░░░░░░░░▄▀█▀█▄██ ███████▄▄
░░░░░░░▐████████ █████████
░░░░░░░█████████ █████████
░░░░░░▐█████████ █████████
░░░░░░██████████ █████████ ▄
░░░▄█▐█▄█▀██████ ██████▀█▄ ▐█▄
░▄██▌██████▄█▄█▄ ▄█▄█▄████ ▌██▌ You've been visited by the fedora
▐████▄▀▀▀▀██████ █████▀▀▀▀ ███ of mystery and autism!
▐█████████▄▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄████ █▀ tip yours to 5 friends or you'll be
░░░▀▀███████████ ████████ haunted by the spirit of fashionable wear..
и бойлера точно сега да вземе да се прецака :mad:
мн е освежаващо да се къпеш със студена вода
и бойлера точно сега да вземе да се прецака :mad:
мн е освежаващо да се къпеш със студена вода
В кой квартал си, профилактика ли правят сега ?
Цял ден си губя времето с теб, а ти си на село, да го беше казала по-рано.
galaxy29
07-07-2015, 19:23
:Д
It's pay-per-view, no cablevision
therichbitch
07-07-2015, 20:54
Моля ти се.
И аз ти се моля- да си отвориш очите. Вече видях/ме къде и защо не си съгласен с него. Струват ти се глупости, твоето мнение е на другия полюс. Fair enough
Сега ми посочи къде си съгласен или пък не си съгласен с мнението на Dreamwalker относно ситуацията с Гърция. Oh, wait..
В идеалния център почти никога няма топла вода и всички са на бойлери, няма нужда от профилактики
В идеалния център почти никога няма топла вода и всички са на бойлери, няма нужда от профилактики
На кой град ?
Corb1225
07-07-2015, 21:59
И аз ти се моля- да си отвориш очите. Вече видях/ме къде и защо не си съгласен с него. Струват ти се глупости, твоето мнение е на другия полюс. Fair enough
Сега ми посочи къде си съгласен или пък не си съгласен с мнението на Dreamwalker относно ситуацията с Гърция. Oh, wait..
Правилно, дримока не е дала мнение. Пък и защо трябва да ме интересува?
И многоточието се състои от три точки ;д.
П.С. Какво толкова скачате на дримока напоследък? Все едно само тя се заяжда, пък и нейното заяждане е за предпочитане пред това на други хора.
therichbitch
07-07-2015, 22:19
Никъде не съм казала, че се заяжда. Казвам, че за да искаш (в една дискусия), трябва да дадеш най- простичко казано. И бях сериозна, като казах, че ще ми е интересно да чуя мнението ѝ по въпроса.
Моето многоточие почти винаги е хоризонтално двоеточие.
*В Тутракан- всички са на бойлери.
След няколко дни занимавка най-накрая приключих с видеото (https://www.youtube.com/watch?v=1iZDx-1wXKk) с 50-те нюанса (за протокола, не харесвам кой знае колко филма, но нещо ми се правеше "такова" видео) и си се радвам на резултата. Ама пак стана никое време значи... Забелязала съм, че времето минава по различен начин, когато правя видеа. Абе, както почва да ми допада това нещо ми се върти в главата да взема да мина един курс по видеообработка, (офф-топик: което за пореден път ми напомня най-накрая да взема да се запиша за Синдикат, че да не се окаже после, че няма места) та, току виж излязло нещо. Да направя видеото на татко и ако още съм толкова ентусиазирана ще помисля по-сериозно над това.
Сега си взимам книжката и сядам да си чета, изобщо не ме интересува, че е никое време. На мен ми е приятно ПЪК. Утре, ако не се изгубя по пътя ще е добре. :cool:
Тцт, нещо ми е залипсвал форума.
Corb1225
07-07-2015, 22:50
Никъде не съм казала, че се заяжда. Казвам, че за да искаш (в една дискусия), трябва да дадеш най- простичко казано. И бях сериозна, като казах, че ще ми е интересно да чуя мнението ѝ по въпроса.
Глупости. Ако държиш да ти се чуе мнението, няма да ти пука дали са ти дали. Защо иначе ще започваш на първо място?
102thedream
07-07-2015, 22:52
млъквайте всички тапанари тапи
Corb1225
07-07-2015, 22:58
^ Или какво? Ще се разплачеш?
therichbitch
07-07-2015, 23:09
Само ще припомня, че не ти стана приятно, когато спорихте с НомНом и нейният отговор беше единствено: просто си сдухан.
Ако искам само да отговарям на въпроси, ще седна на стола, ако искам монолог, ще си пиша в блога. Тук очаквам ответна реакция или най- малкото не искам да ми се разтяга страницата със сбирщина от букви, индикиращи единствено присъствие.
Пак зле, чуек, бахти.
Имам нужда от ремикс м/у https://www.youtube.com/watch?v=gODvA_SdXCY и https://www.youtube.com/watch?v=zWj2N2wp07s :/ :/ :/
Corb1225
07-07-2015, 23:21
...
Покажи ми къде дримока нарича пинки сдухана или каквото и да било друго. Според мен просто искаше по-адекватна позиция от "гърците са нагли".
И пак казвам - когато държиш да ти се чуе мнението (и когато аудиторията/събеседниците ти не демонстрират неуважително отношение), ще отговаряш и на уточняващи въпроси или няма да започваш въобще.
therichbitch
07-07-2015, 23:32
Дадох пример за подобие на разговор, в който обикновено участват >1 човек, не беше директна аналогията. И аз исках позиция да чуя, а нр въпрос, ама нейсе.
Как ще отговарям и аз започвам с ново кредо а ла детската градина: аз пък не съм длъжна да ти се обяснявам пък, ха! Гледам, че е вървежно.
Corb1225
07-07-2015, 23:47
Приеми, че дримока е просто аудитория. Отнемаш правото на аудиторията да задава въпроси ли? Освен това ти като каква се намесваш (нямам за цел това да звучи агресивно)? Пинки нито даде отказ, нито отговор, та наистина не разбирам позицията ти.
Никой никого не може да задължи, не съм казал това. Неслучайно в изречението ми имаше две условни наклонения. Като не иска, не иска, явно не й е било толкова важно да ни изясни напълно позицията си.
therichbitch
07-08-2015, 02:25
Не се намесвам, Пантерата пусна линк, с Папугай коментирахме репарациите за кратко, преди неадекватните въпроси да се появят. Бях си тук, намесата не е моя.
И аз попитах за мнение, нямам идея защо се хвърли като рицар, за да стане тоя безсмислен спор.
aurissaaaaa
07-08-2015, 05:28
аз просто ще пусна това (от което недоволстваха преди години) http://www.csmonitor.com/World/Europe/2012/0221/Greek-bailout-5-key-conditions-set-by-EU/Debt-write-off
и това : http://blogs.ft.com/brusselsblog/files/2015/06/Table-compromise-250615-Version-CLEAN.pdf
от което недоволстват сега.
Въобще няма кво да се занимавам да коментирам. Толкова тъп и нагъл народ като гръцкия не съм вярвал, че може да съществува. Цяла Европа им е виновна, че не са виждали касова бележка; в България да седнеш сандвичи да продаваш в парка без да издаваш такива, НАП ще ти скъсат Д-то от глоби.
http://facegloria.com
Чакам да го преведат на английски и веднага се регистрирам.
http://www.blitz.bg/news/article/347301
щях да ходя да гледам минионите, но май не си заслужава, достатъчно е трейлъра да видя
http://www.imdb.com/title/tt2293640/reviews?ref_=tt_urv
aurissaaaaa
07-08-2015, 15:25
https://www.youtube.com/watch?v=P84tN0z4jqM
гадните европейци :( :(
AnarchyBoy
07-08-2015, 17:12
Мене живо ме интересува ся последно Рафата ш ебе или неа да ебе?
Защо неа да ебе?
Защо е дружил с педали?
Той педал ли е?
Защо ще чака до 17? Нормален ли е? Хесус ли е баща му?
Хлапе т'ва да го запомниш, всяка следваща, ще е "Различна, уникална и прочие", докато просто не стъпи на криво и не видиш какъв утепляк е...
Т'ва е като с девствеността, след време ще разбереш, като 15 ти кажат или ти си ми първия или ти си ми втория, а долу е като дяволското гърло (хинт; пещерата), си прави сметка.
Как пък веднъж не бех 5тия или 11тия или 27мия, все съм или пръв или втори, а повярвай ми такива късметлии няма.. 8-)
anonymous708973
07-08-2015, 17:24
Как пък веднъж не бех 5тия или 11тия или 27мия, все съм или пръв или втори, а повярвай ми такива късметлии няма.. 8-)
8-)
Тренировчицата е направена; успяхме да се заклещим в асансьора :д, сега вкусна вечеря и вино.
Днес е хладно, ще умра от кеф!! Дано тия шматки ми отговорят скоро, че да намерим апартамент по-бързо.
kalpazanka
07-08-2015, 17:38
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HollyGolightly
07-08-2015, 17:47
Толкова съм му ядосана, отново, тъкмо се оправихме след вчерашните изпълнение и сега отново. Отлично знае, че тази книга не ми е вкуса, та не виждам причина да се изживява като персонаж от нея и да ми се бърка, че и на работа да звъни и да се разправя. Достатъчно съм голяма и си знам възможностите, кога мога да отида на работа и кога наистина имам нужда да си остана и да се възстановявам. Ама както и да е, извини се за това, днес тъкмо ми казва, че имал още около час работа и след няма и 5 минути прозорчето на steam се показва, че @#$$&* играел игра....много важна тази неговата работа, пак няма да е готов до довечера. Въобще не го бива в това да си организира правилно времето, не че и аз не съм така де, ама от него очаквам повече 8-)
И този зъб точно сега намери да расте. Ходих чак на "райна си" да търся добър зъболекар, прегледа ме и ме пита дали съм искала да ми сцепи венеца и да го изкара... много интересно дали искам, особено когато ще се карам сама след тази операция. Записах си час за след около месец, тогава да ги вади всичките 4ри, преди да са ми създали истински проблем и повече да не се занимавам със зъболекари.
Освен това си забравих телефона някъде в магазина, добре, че някой добър човек го е намерил и занесъл на касата и като се върнах ме чакаше там. То не че нямам застраховка, просто би било много неприятно някой да ми чете СМСите. Надявам се и никой да не го е направил все още де, понеже наистина ще ми е неудобно да пазарувам от този магазин вече
bloodfrozen
07-08-2015, 19:33
Ох, скучничко ми е. И тая жега ще ме довърши. Искам някакво раздвижване, не ме свърта само вкъщи да тъпясвам, а няма с кого едно кафе да изпия даже. Всеки е забегнал нанякъде - я на бригада, я на море.. Затова съм подготвила една купчина с книги, да убивам времето пълноценно. 8-)
като 15 ти кажат
нали осъзнаваш къде го пишеш това, тук не ти е някъв геймърски форум, в който фантазията винаги се приема за истина
AnarchyBoy
07-08-2015, 20:03
нали осъзнаваш къде го пишеш това, тук не ти е някъв геймърски форум, в който фантазията винаги се приема за истина
Каза човека с ник на игра.. ;д
Каза човека с ник на игра.. ;д
Ти си 15-ият, който ми го казва.
мило дневниче, пак прецаках нещата. скарахме се. тъпо ми е. имам невероятната способност да изкарвам най-лошото от хората и да пренасочвам вината към тях /и дори да изглежда съвсем правдоподобно/ след като аз съм тази, която е сгазила лука. ехидната усмивичица от това, че съм постигнала каквото искам трае няколко мига и след това се чувствам като... ew, да кажем в една сцена от сръбски филм.
не знам какво искам. не знам какво чувствам. не знам защо съществувам. едно постоянно отегчение. сякаш остарях и чакам да умра. нз какъв е този катарзис. не бях такава. бях добра, забавна, лъчезарна, усмихната.
ъх.
Това е от жегата, не си виновна ти.
AnarchyBoy
07-08-2015, 20:41
Ти си 15-ият, който ми го казва.
Не бе щото уж хейтиш игрите и геймърите и прочие, а не можа да измислиш нещо по-оригинално от име на игра.
ти си за преглед.
а не можа да измислиш нещо по-оригинално от име на игра.
ти си за преглед.
Можах и го измислих, вината ми е, че не го написах правилно.
Но от друга страна се радвам, че стана така, другото щеше да ми докара много последователи.
AnarchyBoy
07-08-2015, 20:46
Можах и го измислих, вината ми е, че не го написах правилно.
Но от друга страна се радвам, че стана така, другото щеше да ми докара много последователи.
Оправдания, стига ми се обяснява не съм те питал.
Това е от жегата, не си виновна ти.
: )
LoadRunner
07-08-2015, 20:47
голяма суша за филми има напоследък в тая замунда