PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19

anonymous908491
06-07-2015, 09:07
Не знаех че на някои хора им трябва психическа самонагласа за да излязат от вкъщи и половин час стоене пред огледалото с вдигнат гард, леки загряващи ударчета и самонадъхващи фрази като "Аз мога, гад дем! .. мога да го направя" и "Ар ю токинг ту ми?". После поглеждат входната врата и всичко това се превръща в мираж.

http://www.imdb.com/character/ch0212866/?ref_=tt_cl_t9 и много по-зле може да бъде

LoadRunner
06-07-2015, 09:10
една девойка дето пишеше тук и се оказа живееща на няколко улици от нас,а беше разправяла как си сменяла гаджетата и им правела свирки,както и за вътрешния си свят та после даже и във Facebook не пожела да ми приеме поканата въпреки,че преди това малко си пообщувахме на ЛС,но това е вече дръг въпрос.

хахаххахаахах
дано го прочете и се познае коя е
:lol:
кофти
явно обаче не си нейн тип

Niakoitam
06-07-2015, 09:10
Къкву миказъ че не разбръх?

Мисля, че е по- добре да спорим за кофите пред вас

Полудяваш Спиндерман. :D
Ами аз пък ти предлагам да спорим за кофите пред вас.Нашите вече ги обсъдихме.Кофи като кофи,железни от старите софийски. :

dreamwalker
06-07-2015, 09:12
Не,аз като цяло съм миролюбив човек.Малко вероятно е да скоча пръв.А иначе нея мога да я плаша с други работи. :D

Много се изплаших.

Niakoitam
06-07-2015, 09:12
хахаххахаахах
дано го прочете и се познае коя е
кофти
явно обаче не си нейн тип

Няма такава вероятност,защото тя отдааааааавна вече не пише тук.Още от далечното време,когато забраниха използването на долна черта в никовете. ;)

Niakoitam
06-07-2015, 09:13
Много се изплаших.

Като гледам по-скоро май се зарадва. :D

dreamwalker
06-07-2015, 09:14
Като гледам по-скоро май се зарадва. :D

?

LoadRunner
06-07-2015, 09:15
като си представя и ри4би4 и припадам :smt043

https://www.youtube.com/watch?v=okQJPUTQMqA

LoadRunner
06-07-2015, 09:20
Полудяваш Спиндерман. :D
Ами аз пък ти предлагам да спорим за кофите пред вас.Нашите вече ги обсъдихме.Кофи като кофи,железни от старите софийски. :

не мога да разбера какъв й е проблема да ти говори за у тях, дори и адреса си да ти каже не мога да разбера какъв е проблема понеже пак никой няма да я открие, все пак кофите за боклук са движимо имущество. Днеска е на попа утре на НДК.

anonymous908491
06-07-2015, 09:33
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/640/201506/20150607.bshdjqdnvp.jpg

Тая Малина и на дърти години си остава яка путка

babity
06-07-2015, 10:17
^така сме ние, ветеринарните дофторки :-D
Въртя, сукА, пак на моята стана. С'а е мазен курбана... Не, че е за мен, ама сигурно ще ми е тъпо като се прибера окончателно. Дано не ми мине котка път за утре.

Писна ми вече, ама яката. Ня'а да чета повече, време е да се вкарам малко в ред, че и без т'ва не съм му се показвала с '' естествената'' си красота. Дано онова нещо се събуди скоро, че ми се допи кафе.

Скорпионка
06-07-2015, 10:17
Тая алергия ще ме подлуди.

NomNomNom
06-07-2015, 11:24
НАЙ-НАКРАЯ СЪМ СИ У НАС СЪМ СИ И НЕ СЪМ НА РАБОТА ( е, дежурна съм, ама голям праз ;д ) , спах си 12-13 часа в леглото, смазана съм от вчера - 10 часа престой и ставане с 4 .

Юлиян
06-07-2015, 12:37
Добре съм. Взех си матурите и не оставвм на поправка по ништо :shock: :grin: а бях застрашен по някой предмети. Дори по рисуване и физическо имам 3-ки :shock:
АЗ?
Подадох заявлението си за изпита в Музикалното и се готвя усърдно поне.4 ште изкарам. Да свършва тази шибана учебна година най накрая че само тестове и гадни изпити в 7 клас :? То не че аз си давах усилия цяла година , но в дните преди изпитите трябваше :? Пожелавам успех на Всички да влезете в хубави училища

А на мен успех за МУЗИКАЛНОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dreamwalker
06-07-2015, 12:47
Добре съм. Взех си матурите и не оставвм на поправка по ништо :shock: :grin: а бях застрашен по някой предмети. Дори по рисуване и физическо имам 3-ки :shock:
АЗ?
Подадох заявлението си за изпита в Музикалното и се готвя усърдно поне.4 ште изкарам. Да свършва тази шибана учебна година най накрая че само тестове и гадни изпити в 7 клас :? То не че аз си давах усилия цяла година , но в дните преди изпитите трябваше :? Пожелавам успех на Всички да влезете в хубави училища

А на мен успех за МУЗИКАЛНОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какъв ти е балът?

Dagichka
06-07-2015, 13:09
и моля те научи се, че се пише Щ, а не ШТ. и успех с приема.

обичам слънчевите недели, но ми се ще да ги прекарвах сама на някое тихо, прекрасно, мое си местенце.. ноо някой ден, имам търпение. имам си подарък украински шоколади от един мил колега, единият вече замина :д

Юлиян
06-07-2015, 15:06
Какъв ти е балът?

18.659
зашто питаш

skate
06-07-2015, 15:24
много бе

pac0line
06-07-2015, 15:31
Напразнувах се, загарът е бонус за дразнене на приятели и колеги на софията

hheh
06-07-2015, 15:47
18.659
зашто питаш

лъжеш, недей да скромничиш

Lilanda
06-07-2015, 16:02
Ще се побъркам...От 4 доклада/презентации, станаха 5, защото съм тъпа и не съм си запазила презентацията по гео в папка 'Изпратени' както си му е реда. Много ми е напрегнато. До края на месеца ако не изперкам, пък на.

anonymous908491
06-07-2015, 16:18
Колко си глупава

Lilanda
06-07-2015, 16:24
Колко си глупава

Знам. Самоутешавам се с факта, че нямаше как да знам, че ще трябва да преинсталирам лаптопа си, но не е оправдание това. ;с

anonymous908491
06-07-2015, 16:27
На мен така веднъж като ми спря тока и не можах да намеря къде живея

Lilanda
06-07-2015, 16:30
На мен така веднъж като ми спря тока и не можах да намеря къде живея

Ти излизаш от вас? о.о

anonymous908491
06-07-2015, 16:33
Ти излизаш от вас? о.о

Веднъж, точно тогава го спряха и вече не смея, иначе да съм ти дошъл на гости, нали ме кани десетина пъти.

NomNomNom
06-07-2015, 16:43
"Подариха" ми киндъл, чувствам се хепи, започвам да чета ( офц само технически пдф-ки :д )

anonymous908491
06-07-2015, 16:50
След два четене няма да си толкова на кеф

NomNomNom
06-07-2015, 16:52
по принцип чета само на пц-то и очите ми кървясват много
иначе, имам да пиша статия за най-честите secuirty атаки
да подготвя презентация за 3 софтуерни/хардуерни продукта, която да пробвам да изнеса утре

и т.е. трябва да спра да се разсейвам и да седна да върша работа :д

AnarchyBoy
06-07-2015, 18:40
Хареса ми подаръка, т'ва ми беше важно.

babity
06-07-2015, 19:09
Нещо закривявам вече. И се мъчи глава.
А положението за утре е:ша ма клатят, ша ма, ша ма клатят. Нищо, че принципно се старая в тая катедра винаги да блестя...

skate
06-07-2015, 19:36
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne moga http://9gag.com/gag/aE1reEO?sc=gif dld;d;d;dwajahahaja

anonymous908491
06-07-2015, 21:17
Кифли във Фейсбук: По-добре СПИН, отколкото само с един!

SHPAIdURmeN
06-07-2015, 21:21
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne moga http://9gag.com/gag/aE1reEO?sc=gif dld;d;d;dwajahahaja

Кокошката не оживя :D :lol: :D

pandabear
06-07-2015, 21:23
толкова пък да не харесвам неделята :/

tori
06-07-2015, 21:47
Ем, хем ми е уморено от път, хем не ми се спи. :дд Забавно е да цъкаш тривиадор с човечето си, определено.

NomNomNom
06-07-2015, 21:59
skate & papugai

хахуахауахаухауа

Написах статията, 1.3к думи
Спи ми се ама и ме мързи за 3ма

А, и изядох цяла пица 32см, и половин лазаня.
Убивам се да пия вода
Няма да се спи от лакомия :д

anonymous708973
06-08-2015, 11:28
Ох, който си мисли, че 45 минути са много време, щото минават толкова досадно бавно в даскало, да изчака докато пише изпити по толкова. Нищо не е 8-) Проумявам напълно лафа "времето лети".

СВОБОДА.
Мисля да я започна със сериал, после да отида на тренировка и накрая да се гушна в леглото с книга, на която няма да държа изпит. ЙЕС БЕ.

jghgh
06-08-2015, 12:42
чувствам сеее обнадеждена и красива:))

babity
06-08-2015, 12:42
Мама беше права, че като спра да уча, ще си станат сами нещата. :-D
Нещо пак се мъча да кривея и ме гони някакъв неврозен гаден глад, който опитвайки се да игнорирам, ме кара да си изпушвам живота.
Н-то кафе за днес, спи ми се като на куче, а не мога да запспя.
Довечера май ще прескочим маратона и направо ще се усоча към спането :-D

Dagichka
06-08-2015, 13:23
гледам хари потър и набивам каквото намеря в хладнилка, ох, такова пмс отдавна не ме е гонило :дд

"and while you do not kiss away my tears you let them seep into your shirt and to me, that is just as good" <3

anonymous908491
06-08-2015, 14:34
Откачам, не знам как някой може да се забавлява само с интернет и филми.

LoadRunner
06-08-2015, 17:04
Хайде момичета, Фермер търси жена
действайте!

NomNomNom
06-08-2015, 19:11
Котенце мяуче от 2 вечери.

Търчах до била, купих храна за котешки бебета и мляко с калции, и отидох да търся животинчето. ( снощи в 1 ме беше страх да изляза )

Оказа се сойка.

Може да ми се подигравате.

anonymous908491
06-08-2015, 19:14
вчера цяла нощ свири една аларма на кола, може да е мъжката на твоята сойка
Иначе за котките да се оплача. Не смея да си отворя прозорците на балкона, защото 10 котки веднага търчат за храна, понякога идват и без да отварям, достатъчно е да застана на прозореца.

NomNomNom
06-08-2015, 19:15
надушват те, че си добронамерен :3
или искат да ги нахраниш

anonymous908491
06-08-2015, 19:16
искат храна, една съседка над нас ги храни през балкона и тия гадини по цял ден гледат нагоре

Hayashi
06-08-2015, 19:20
Записах се за доброволец за европейското догодина. Много се надявам да ме изберат, ще бъде супер забавно със сигурност. А досието ми е перфектно за длъжността.

NomNomNom
06-08-2015, 19:27
искат храна, една съседка над нас ги храни през балкона и тия гадини по цял ден гледат нагоре

Всъщност досадни са само като искат храна и като се женят.
Иначе са тихи, и не правят чак много мазало.

jghgh
06-08-2015, 19:28
Записах се за доброволец за европейското догодина. Много се надявам да ме изберат, ще бъде супер забавно със сигурност. А досието ми е перфектно за длъжността.

ууу
палци палци:)

разболявам се, нот кул

anonymous908491
06-08-2015, 19:32
Всъщност досадни са само като искат храна и като се женят.

И това е по 24 часа на ден и 365 дни в година.
Нямат пропуск, казвам ти, че ме е страх да отворя прозорец, защото веднага идват и почват да мяукат

Ivaaaaa
06-08-2015, 19:33
успех утре
иве
: )

tireheb
06-08-2015, 19:34
таа работа зема да става досадна и разни колеги почват да ми лазат по нервите
мисла да фолдвам

pac0line
06-08-2015, 19:40
Толкоз' съм изгорял, че едвам изпих 2 бири и май ме хвана даже :д
Ама тва ше ми е до август, така че ... careless mood

NomNomNom
06-08-2015, 19:42
И това е по 24 часа на ден и 365 дни в година.
Нямат пропуск, казвам ти, че ме е страх да отворя прозорец, защото веднага идват и почват да мяукат

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11109291_958602854161753_626733242729117240_n.jpg? oh=32c0729aff11d3c448401d7e074f3563&oe=56067B85

LoadRunner
06-08-2015, 19:49
успех утре
иве
: )

ще ти стискам палците на краката
ама единия ми е още счупен
дано да сработи плана

pac0line
06-08-2015, 22:27
Ако още веднъж прочета 'ричи' за therichbitch ще полодеиа
Винаги като го съзра и в главата ми изниква това: http://www.youtube.com/watch?v=nX0fGg1JnQw

therichbitch
06-08-2015, 23:44
хаах :lol:
Предпочитам име на куче пред директен превод

он: Точно когато най- много ми трябва компютъра, да ми изгасне тока.. Късмет отвсякъде и се чудя да лягам ли, да поспя поне или да чакам, да си допиша нещата (

RosaCalvaria
06-09-2015, 03:08
разболявам се, нот кул

Бързо оздравяване! :(

Времето навън е много шитаво. Пет дена беше отвратителна жега и сега що пък да не се изсипе целия дъжд наведнъж за два дена... -.-
Хубавото е, че обичам мрачно време и че днес отивам на училище само за 15 минути да си направя устния изпит по английски и след това се прибирам да спинкам :D Язък за целия път дето ще бия само... Ама майната му :D
Раздвоена съм и това не ми харесва. На всичкото отгоре си нямам никаква идея какво ще правя с живота си, but whatever... :D То ще се чуе...
Усмихнат ден на всички! :)

babity
06-09-2015, 06:39
Снощи си стана самО. Закъсняло беше даже. Ама ми е раздвоено още. От една страна е напредък аз да пускам кокала първа, а от друга имам леки... Айде, угризения да ги наречем за театрото, дето спретнах. Кога ли ще си взема Оскара не знам! :-D
И за пореден път, което ме влече няма да е мое. А така да ми хареса... Не знам дали трябва да взема да си дам труда да попитам какво обърках. Май не. Айде, back to ''силна и независима'' (да се чете:заобиколена от тъпаци) :-D

anonymous708973
06-09-2015, 07:45
Имам за днес едно DIY проектче наум, дано да имам късмет и да имат точно това, което ми трябва, в магазина.
Иначе ми е особено добре, наспах се, мъж ми днес държи последен изпит, чудя се какво по-готинко да сготвя, за каквото досега нямах време, хм.

NomNomNom
06-09-2015, 08:40
Майка ми иска да купи 600 квадрата за тънки пари, но ги няма.
За първи път живота си има спестявания и се самозаблуждава, че е по-добре да ги "инвестира" в земя ( трябваше да я питам каква възвращаемост очаква),и да живее още 4-5 месеца в лишение, работене на две работи - едната 8 часа дневно, другата - в останалото време нон стоп и ми обясня:
- тъкмо ще съм мотивирана по-бързо да изкарам парите
Казах й :
- тъкмо ще се мотивираш да се разцепиш от работа, да нямаш стотинка дори и в кредитната карта, и да се ограничавате с баща ми и за храна.

Жена, къде са ти мечтите ? Кога ще отидете с баща ми на ексурзията в европа, която отлагате от миналата година? Не ти ли липсва да седнеш и да прочетеш книга, която няма общо с работата ти ? Без да мислиш за работата ти? Да си намеш квартира на морето и да си превеждаш от там? Кога?

Заблудена е, че мижавите 850 кинта които и дават на фултайм работата й гарантирали сигурност.
Да, ама ако тези 160 часа на месец, които ги работи там, ги вкарваше в превеждане ( от което докарва още към 1.5), ще изкарва и повече.

И само ми обяснява - аз окончателно напускам, от 2016-та Март, решила съм го, ще кажа на шефовете ми ... Така напуска от 2г. насам.

И ми казваше в началото - аз съм с такива стари разбирания, че трябва парите да се държат в имот.
Аз й казах, че като си е със старите разбирания, ще си стои бедна и нещастна в новия свят.

Казах й и че когато купува неща, от които няма нужда, ще й се наложи да продава неща, които наистина й трябват.

И също, че напусне ли работа НАЙ-НАКРАЯ, първите 2 седмици ще е в шок и после животът и ще започне да се променя.

Съсипват я на постоянната й работа, за никакви пари, и трябва да става в 4 и да ляга 12, за да може да превежда.

А, и й казах, че - пари не е изкарала от сигурната й работа, а от това, което обича да прави ( превеждането )

И баща ми, и баба ми и дядо ми, и един нейн приятел, са супер спрели да й позволят отново да вземе назаем пари + кредит, за без причина.

Майка ми е много интелигетна жена, обаче тази прищявка с тази земя няма да я бъде.
Не може за първи път в живота си да не си на минус и веднага да искаш да станеш отново.
Лошо ми е.

// в момента я моля да напусне работа през септември, и ако няма доходи, да й плащам лизинга на колата, не мога да оставя да се мъчи така, ако мъжете около нея могат. ( баща ми, дядо ми, приятели )

едит: Просто иска да е винаги нещастна, не мога да се занимавам с нея, и няма да й говоря докато не напусне проклетата работа, съжалявам.

Писна ми от цялото ми семейство, които искат винаги да са нещатни и са винаги нещастни, ето, смилам й всичките й възможности като избор, давам й нещо, което никой не й е дал и на мен никой не ми е дал - свобода на избор и безвъзмездна финансова сигурност - и тя ще стои, и ще ми се перчи. ами не. В момента мразя всички хора, които само се оплакват, но истината е, че те сами си правят животът такъв :(

И ми се искаше някой около мен да имаше тази възможност и да ми каже - напусни работа, прави каквото харесваш и не се притеснявай. :(

tori
06-09-2015, 09:00
Точно изядох едно подобие на домат... Ако не оцелея, кажете на мама и тати, че ги обичам. Завещавам си палитрата сенки UD на Ралица, останалите гримове - на Ива, а компютъра - на Антракса. Другите ми вещи могат да се раздадат на нуждаещите се.

an7raks
06-09-2015, 09:04
Точно изядох едно подобие на домат... Ако не оцелея, кажете на мама и тати, че ги обичам. Завещавам си палитрата сенки UD на Ралица, останалите гримове - на Ива, а компютъра - на Антракса. Другите ми вещи могат да се раздадат на нуждаещите се.

Компютъра по-добре го дай на чичо си за антикварния магазин. :D

Niakoitam
06-09-2015, 09:51
вчера цяла нощ свири една аларма на кола, може да е мъжката на твоята сойка
Иначе за котките да се оплача. Не смея да си отворя прозорците на балкона, защото 10 котки веднага търчат за храна, понякога идват и без да отварям, достатъчно е да застана на прозореца.
Това сигурно е защото котките много обичат да кльопат папагали. :D

Майка ми иска да купи 600 квадрата за тънки пари, но ги няма.
За първи път живота си има спестявания и се самозаблуждава, че е по-добре да ги "инвестира" в земя ( трябваше да я питам каква възвращаемост очаква),и да живее още 4-5 месеца в лишение, работене на две работи - едната 8 часа дневно, другата - в останалото време нон стоп и ми обясня:
- тъкмо ще съм мотивирана по-бързо да изкарам парите
Казах й :
- тъкмо ще се мотивираш да се разцепиш от работа, да нямаш стотинка дори и в кредитната карта, и да се ограничавате с баща ми и за храна.

Жена, къде са ти мечтите ? Кога ще отидете с баща ми на ексурзията в европа, която отлагате от миналата година? Не ти ли липсва да седнеш и да прочетеш книга, която няма общо с работата ти ? Без да мислиш за работата ти? Да си намеш квартира на морето и да си превеждаш от там? Кога?

Заблудена е, че мижавите 850 кинта които и дават на фултайм работата й гарантирали сигурност.
Да, ама ако тези 160 часа на месец, които ги работи там, ги вкарваше в превеждане ( от което докарва още към 1.5), ще изкарва и повече.

И само ми обяснява - аз окончателно напускам, от 2016-та Март, решила съм го, ще кажа на шефовете ми ... Така напуска от 2г. насам.

И ми казваше в началото - аз съм с такива стари разбирания, че трябва парите да се държат в имот.
Аз й казах, че като си е със старите разбирания, ще си стои бедна и нещастна в новия свят.

Казах й и че когато купува неща, от които няма нужда, ще й се наложи да продава неща, които наистина й трябват.

И също, че напусне ли работа НАЙ-НАКРАЯ, първите 2 седмици ще е в шок и после животът и ще започне да се променя.

Съсипват я на постоянната й работа, за никакви пари, и трябва да става в 4 и да ляга 12, за да може да превежда.

А, и й казах, че - пари не е изкарала от сигурната й работа, а от това, което обича да прави ( превеждането )

И баща ми, и баба ми и дядо ми, и един нейн приятел, са супер спрели да й позволят отново да вземе назаем пари + кредит, за без причина.

Майка ми е много интелигетна жена, обаче тази прищявка с тази земя няма да я бъде.
Не може за първи път в живота си да не си на минус и веднага да искаш да станеш отново.
Лошо ми е.

// в момента я моля да напусне работа през септември, и ако няма доходи, да й плащам лизинга на колата, не мога да оставя да се мъчи така, ако мъжете около нея могат. ( баща ми, дядо ми, приятели )

едит: Просто иска да е винаги нещастна, не мога да се занимавам с нея, и няма да й говоря докато не напусне проклетата работа, съжалявам.

Писна ми от цялото ми семейство, които искат винаги да са нещатни и са винаги нещастни, ето, смилам й всичките й възможности като избор, давам й нещо, което никой не й е дал и на мен никой не ми е дал - свобода на избор и безвъзмездна финансова сигурност - и тя ще стои, и ще ми се перчи. ами не. В момента мразя всички хора, които само се оплакват, но истината е, че те сами си правят животът такъв :(

И ми се искаше някой около мен да имаше тази възможност и да ми каже - напусни работа, прави каквото харесваш и не се притеснявай. :(

В случая не разбрах къде е драмата,ако това пряко не те засяга теб,защото както на теб например би ти било неприятно да ти дават наклон така и ти попринцип би трябвало да се въздържаш от това да даваш наклон на някого. Решила е да купи земя.Ами щом това и е мечта да купува.Стига да не те задължава да я копаеш,чистиш и садиш и ако не го направиш да се цупи и да те храни. Била искала да си държи парите под формата на имоти.Ами хубаво,нали не иска да ги превърне всичките в алкохол.Не искала да напуска старата си работа,а била взимала малко пари.Ами може пък да е решила,че на този етап са и достатъчно,а и вероятно още не е готова да търси нещо ново или не и се занимава с това,което и предлагаш ти за работа,а иска да си го практикува само като хоби. :)

tori
06-09-2015, 10:09
Компютъра по-добре го дай на чичо си за антикварния магазин. :D
Хахах, добре, тогава нека компютъра ми да пътува към стария Несебър.

NomNomNom
06-09-2015, 10:13
От "хобито" вади по 1500-1800 на месец. И ходи на интервюта ( онлайн ) за постоянна позиция, защото в момента е само на проекти.
Работа я смазва, но се страхува да напусне, всеки ден се чужвства ужасно и си го изкарва в момента на сестра си.
Тя всичко това не го осъзнава, или отказва да го възприеме. Казва постоянно, че мрази работата си ( и то как няма, общо взето шефовете са й най-неприятните англичани на света )
В момента прави ремонти, и има други мечти, в които иска да ги вкара.
А ако не е моя работа да предложа всичко, което мога да дам, за да се подобри положението, преди време я натиснах да учи английска филология, и сега това нещо й вади хляба, и тя е щастлива.
Също така, отказах да уча в чужбина и в българия, за да не ги забатачвам в повече заеми, и започнах да работя.

Тя всичко е направила сама, не казвам, че имам кой знае каква заслуга за това, което е в момента, а тя е невероятна жена, но просто в това семейство цари изолираност от реалният свят, и не ми е приятно да ги гледам как се мъчат, и в цялата картинка, ако майка ми напусне работа, животът на всичко останали там + нейния ще се подобри.

Пък, ако не ми искат деспотизма по отношение на това решение, да продължават да си страдат и да се мъчат.
Но имат нужда някой да вземе мъжко решение от името на всички, и ако майка ми няма да го направи, ще натискам, докато трябва.

Пък да ми говори който иска, че това е нейният живот, и че не е моя работа. Грижата за щастието на семейството ми е моя работа. И да, знам какво ще ги направи щастливи, познавам ги от горе-долу цял живот.

anonymous908491
06-09-2015, 10:18
Това сигурно е защото котките много обичат да кльопат папагали. :D

Мъдростите за живота от анимациите ли ги черпиш ?

anonymous708973
06-09-2015, 10:30
В случая не разбрах къде е драмата,ако това пряко не те засяга теб,

Замълчи просто, че се излагаш.
Да не говорим пък как си най-неподходящият възможен човек да дава съвети за семейство.

Номи, Кийосаки ли си чела? :P
Иначе права си, да. Майка ти пък от друга страна явно е проверила, цените на парцелите земя от няколко дена са много в ****, майка иска да продаде един парцел, ама такива смешни пари предлагат, че е трагедия. Та е удобно време да се купува.

Майка ти звучи точно от тоя тип хора, които се жалват, ти им пълниш главата с акъл, те те слушат уж и накрая нищо не правят; колко приятелства съм прекратила заради тази черта, ама като ти е майка... Добро човече си, продължавай да намилаш, ще те чуе някога!

Не ми се отвори парашутът, нямаше каквото ми трябва, оф. За сметка на това пък в един антикварен магазин глобусчета, 2-3 пъти по-евтини отколкото в интернет, мухах. Сигурна съм, че и по-евтино може, дано, че имам масивен DIY планиран и за там.
Отворили са пазарът, мисля да приготвя за пръв път в живота си аспержи, никаква идея си нямам как обаче, да видим.

Niakoitam
06-09-2015, 10:54
От "хобито" вади по 1500-1800 на месец. И ходи на интервюта ( онлайн ) за постоянна позиция, защото в момента е само на проекти.
Работа я смазва, но се страхува да напусне, всеки ден се чужвства ужасно и си го изкарва в момента на сестра си.
Тя всичко това не го осъзнава, или отказва да го възприеме. Казва постоянно, че мрази работата си ( и то как няма, общо взето шефовете са й най-неприятните англичани на света )
В момента прави ремонти, и има други мечти, в които иска да ги вкара.
А ако не е моя работа да предложа всичко, което мога да дам, за да се подобри положението, преди време я натиснах да учи английска филология, и сега това нещо й вади хляба, и тя е щастлива.
Също така, отказах да уча в чужбина и в българия, за да не ги забатачвам в повече заеми, и започнах да работя.
Тя всичко е направила сама, не казвам, че имам кой знае каква заслуга за това, което е в момента, а тя е невероятна жена, но просто в това семейство цари изолираност от реалният свят, и не ми е приятно да ги гледам как се мъчат, и в цялата картинка, ако майка ми напусне работа, животът на всичко останали там + нейния ще се подобри.

Пък, ако не ми искат деспотизма по отношение на това решение, да продължават да си страдат и да се мъчат.
Но имат нужда някой да вземе мъжко решение от името на всички, и ако майка ми няма да го направи, ще натискам, докато трябва.

Пък да ми говори който иска, че това е нейният живот, и че не е моя работа. Грижата за щастието на семейството ми е моя работа. И да, знам какво ще ги направи щастливи, познавам ги от горе-долу цял живот.

Може. Но пък от една страна и аз съм на мнението на майка ти,че по-добре нещо сигурно отколкото някакви проекти дето няма как да знае дали след време ще има какво да върши. Все пак тя е по-вързастен човек,които много не са на почит при набирането на разни позиции пък и вече вероятно започва да се позамисля и за все по приближаващото и пенсиониране за разлика от теб и мен например.Пък и ако хората оставяха роднините си преминали през пълнолетна възраст често сами да взимат решенията,да правят грешките си и като се опарят да разбират сами от собствения си живот къде са сгрешили и къде не май ще е много по-добре.От авторатаризма дето някой си бил решил,че можел да управлява живота на някого си,защото така било по-добре за него според вижданията на другия често смисъл няма.Това ми напомня малко на филма Малката булка дето един отиде да учи в столицата и обяви едвали не всички в селото му за тъпи селяни и как трябвало да напуснат едвали не селото за да са по привилегировани.Пък и си имам един много добър пример за авроитаризъм за доброто на другите в нас.Определено не е особено готино. :)

Мъдростите за живота от анимациите ли ги черпиш ?
Не! От реалността. Имал съм и имам котки,а в миналото съм имал и папагали и единия беше брутално изяден в битка докато ни е нямало и след като е излезнал от клетката си. :) Пък ти нали се обяваваш за папагал. :D

Замълчи просто, че се излагаш.
Да не говорим пък как си най-неподходящият възможен човек да дава съвети за семейство.

Гледай сега Инченценценце,ако смяташ да ми даваш наклон на оная работа какво да правя,поне е хубаво да не го правиш толкова нагло,надменно и авторитетно,че дразниш изключително много. Включи малко тактиката ако обичаш и не си мисли,че твоето семейство е най-уникалното на света. :)

Blab
06-09-2015, 11:25
//непоискана астро консултация:Д:
NomNom, моментът изобщо не е подходящ нито за покупка на собственост, нито за подемане на нови инициативи (няма да носят сигурност и няма да са устойчиви и задоволителни).
Преосмисляне, равносметки, планиране и отделяне/изхвърляне на всичко, което ни затормозява, а си носим отдавна, и изчакване. Поне до началото на август, аз лично бих изчакала втората половина на ноември, за да съм сигурна какво и защо искам и кое ще е най-добре в дългосрочен план;

он: добре се чувствам. довършвам няк'во разказче и скоро ще разпращам:Д
довечера мисля да посвиря малко навън, ако не се развали времето.

Vanchhh
06-09-2015, 11:32

На какво свириш? И къде? :)

anonymous908491
06-09-2015, 11:33
Не! От реалността. Имал съм и имам котки,а в миналото съм имал и папагали и единия беше брутално изяден в битка докато ни е нямало и след като е излезнал от клетката си. :) Пък ти нали се обяваваш за папагал. :D

Еднокрак папагал без проблем побеждава куче, стига да е минал през обучение. А ако е с два крака и наострен клюн, ще победи и вълк за около две минути, зависи дали първо опитва с думи да го вразуми.

anonymous708973
06-09-2015, 11:43
//непоискана астро консултация:Д:
NomNom, моментът изобщо не е подходящ нито за покупка на собственост, нито за подемане на нови инициативи (няма да носят сигурност и няма да са устойчиви и задоволителни).
Преосмисляне, равносметки, планиране и отделяне/изхвърляне на всичко, което ни затормозява, а си носим отдавна, и изчакване. Поне до началото на август, аз лично бих изчакала втората половина на ноември, за да съм сигурна какво и защо искам и кое ще е най-добре в дългосрочен план;

Много ме кефи астрологията в този й смисъл, аз съм точно типът човек, дето ще се върже на такива неща. :д
Уж не вярвам, нали, ама няма да се подстрижа преди изпит :д

Някойтам, мн грешно си ме разбрал. Не може да ми е по-безразлично накъде ти е наклонена оная работа; просто казвам, че предвид изключителната ти безхарактерност на твоите години по повод твоето семейство си последният човек, дето да дава акъл. Пък ако останалите не са съгласни, сигурна съм, че блестящата ти аргументация "кво ти пука, нали не те засяга директно" по повод МАЙКА ги е убедила колко не си в час.
Далеч съм и от мисълта, че Номи ще ти вземе малоумното мнение предвид, така че май просто си правя вятър на устата.
За моето семейство не се безпокой. Със сигурност имаме изключително здравословна връзка и, представи си, даже ни пука един за друг :)

umri01
06-09-2015, 11:56
брбрбр
Ей уморих съ от глупави коментари

dreamwalker
06-09-2015, 11:58
Ей уморих съ от глупави коментари

Ти си подновена версия на umri?

Niakoitam
06-09-2015, 12:02
Еднокрак папагал без проблем побеждава куче, стига да е минал през обучение. А ако е с два крака и наострен клюн, ще победи и вълк за около две минути, зависи дали първо опитва с думи да го вразуми.

Е той и единия ни папагал така сякаш беше решил. Другия беше приел по срамното,но сигурно нещо да се скрие зад пералнята.В резултат този дето беше скрития беше оцелял,после избяга навън след време.Тоя бойния дето беше решил,че може да побеждава вълци и кучета беше одраскал сравнително дълбоко котката ни по носа,но пък от него беше останал само един крак и перушина.

Много ме кефи астрологията в този й смисъл, аз съм точно типът човек, дето ще се върже на такива неща. :д
Уж не вярвам, нали, ама няма да се подстрижа преди изпит :д

Някойтам, мн грешно си ме разбрал. Не може да ми е по-безразлично накъде ти е наклонена оная работа; просто казвам, че предвид изключителната ти безхарактерност на твоите години по повод твоето семейство си последният човек, дето да дава акъл. Пък ако останалите не са съгласни, сигурна съм, че блестящата ти аргументация "кво ти пука, нали не те засяга директно" по повод МАЙКА ги е убедила колко не си в час.
Далеч съм и от мисълта, че Номи ще ти вземе малоумното мнение предвид, така че май просто си правя вятър на устата.
За моето семейство не се безпокой. Със сигурност имаме изключително здравословна връзка и, представи си, даже ни пука един за друг :)

Хайде старото Инче се завърна с пълна сила. Ако онзи германеца е забравил да те подбоцква отвреме навреме си го изкарвай на него,а не нас разбирш'ли. Аз против Номката нямам нищо.Просто си говорим най-добронамерено.В цялата тема ти реши да си набиваш май задника,където не е нужно поради едни или други причини да се подмажеш на Ева доказвайки и вероятно колко голяма приятелка си и. Ма няма да се очудя да започнеш да я храниш след време.Не е като да не ти е присъщо разбирш'ли. А когато авторитетно си ръгаш задника между двама дето си мерят чеповете има опасност някой попогрешка да ти влезе в него. :D Защото и на теб например като някой започне да ти обяснява как трябвало да си останеш в България,каква предателка си,как си си дала гъза за Германия започваш да скачаш до небесата как в крайна сметка всеки си решавал какво да прави и ти си направила своя избор,който за теб си бил най-добър,а другите били комплексари. :)

umri01
06-09-2015, 12:06
брбрбр
А ти чиа състарена версия си

anonymous908491
06-09-2015, 12:07
Тоя бойния дето беше решил,че може да побеждава вълци и кучета беше одраскал сравнително дълбоко котката ни по носа,но пък от него беше остнал само един крак и перушина.

Не бъди толкова сигурен. Ако някой ден котката ти се разхожда на двора и бъде отнесена от еднокрак папагал, ще разбереш, какво съм имал предвид.

Niakoitam
06-09-2015, 12:09
Не бъди толкова сигурен. Ако някой ден котката ти се разхожда на двора и бъде отнесена от еднокрак папагал, ще разбереш, какво съм имал предвид.

Минал така по между другото без да иска напряко през Чернобил,нали? Иначе ти ли ще си този еднокрак папагал. :D

jghgh
06-09-2015, 12:11
ама не се подобрявам и не се подобрявам. ще се помъча 2-3 дни сама да се лекувам - с много лимони и сън, ако не стане - ще ходя на доктори вече.

чувствам се... meh :/

anonymous908491
06-09-2015, 12:11
Не съм папагал, но знам много за тях и колко са отмъстителни.
А пък колко по-умни са от котките би трябвало да ти е ясно, котка пробвал ли си да научиш да говори.

Dagichka
06-09-2015, 12:22
дългите разговори по вайбър са ми любими, телефонът ми прегрява, ухото ме заболява, а тя не спира да бърбори :дд нямам търпение да я видя скоро <3 и ако ни се получат плановете за париж ще е склдфйдкс най-най-най!

Niakoitam
06-09-2015, 12:27
Не съм папагал, но знам много за тях и колко са отмъстителни.
А пък колко по-умни са от котките би трябвало да ти е ясно, котка пробвал ли си да научиш да говори.

А ти неговорещ по порода папагал опитвал ли си се да научиш да говори?

Иначе котките са трудни за дресировка понеже са по темпераментни,но не е и невъзможно.Сравнително лесно се научават къде да ходят до тоалетна и като ги викнеш по име да се обръщат или директно идват.Различните котки могат да се мазнят като искат нещо или да ти правят напук и беля нарочно.Сиамките например са доста помнещи и отмъстителни котки. Като цяло котките са като хората.Има различни характери,по-умни,по-глупави,по-подвижни по-мързеливи,по-оправни,по-схватливи,по-добри,по-лоши,по-гальовни,по самостоятелни т.н. и т.н и някои дори наблюдават и сами се учат от собствениците си на разни тарикатлъци дето са по възможностите им или успяват да измислят начин.Например виждат натискаща дръжка ръка и впоследствие го повтарят с цялото си тяло въпросното движение Знаят кога може да им се случи случка. Наш котарак си е отварял вратите от дръжката и после с побуване,прозорци,хладилни ка,шкафчета, чекмеджета,гардероби. До голяма степен и сегашния ни вътрешен котарак ги може много от тези неща.А при повече упоритост дори има и успяли хора да си научат котката да си върши нуждите не в градината,в силикон или в пясък,а в самата тоалетна.Не знам доколко е реално,но съм гледал някъде и клипчета как котка си върши нуждите,а след това се висва с цялата си тежест на връвчицата да си пусне водата.Това с висването вътрешния ни котарак го правеше като малък само че на пердето. :)

anonymous908491
06-09-2015, 12:31
А ти неговорещ по порода папагал опитвал ли си се да научиш да говори?

Аз не съм и чувал за такива, освен да са ти продали боядисан гълъб.

Niakoitam
06-09-2015, 14:05
Аз не съм и чувал за такива, освен да са ти продали боядисан гълъб.

Значи толкова си и запознат с тези птици. Има говорещи папагали и неговорещи. Като това не означава, че с говорещите може да си водиш философски диалози, в случай, че си се заблудил нещо.. :D

anonymous908491
06-09-2015, 14:46
Като това не означава, че с говорещите може да си водиш философски диалози, в случай, че си се заблудил нещо.. :D

Заболя ме клюна да блъскам по клавиатурата, а той ми пише, че нашето не било диалог.

Dagichka
06-09-2015, 16:04
^ :lol:

да добавя, че ми изби мъдрец без да го усетя и си намерих 2-3 бели косъма в косата, чувствам се яко остаряла :д

Ivaaaaa
06-09-2015, 16:18
веднага щом се прибрах се тръшнах да спя ии пак се чувствам уморена.
и не ми е много ок.
и ми се пуши.
заеби.

sl1nceetoo
06-09-2015, 17:01
Сутринта блокирах тотално и написах щуротии- колкото да не е празно. :/
И съм ужасно разсеяна тия дни. Постоянно подминавам познати хора. И след това ме питат какво ми има. :/
И мисля, че меланхолията ми мина :д
Прескачах влак днес. Бадас.
Идните дни се очаква да скучая.
Искам вече да ходим в Мезек.

LoadRunner
06-09-2015, 17:16
влюбена си

sl1nceetoo
06-09-2015, 18:27
да, много

LoadRunner
06-09-2015, 19:34
не си се похвалила
кога се отърва от бившия

sl1nceetoo
06-09-2015, 20:35

не в човек

Lilanda
06-09-2015, 20:36
Не мога да се справя, наистина не мога. Стипендията вече ми е сигурна, но не е това проблема. Наистина имам нужда от сериозна почивка. Нямам търпение да дойде 30-ти...

И тази година ще отида на събирането на класа! Ако въобще има такова...

RiB
06-09-2015, 20:46
Преди известно време изчезнаха 2 лв от портмонето ми... реших, че просто съм се объркал и съм си вношил глупости. Днес тя дойде посред нощите само "за да яде"... на рафта имаше 6 лв, а когато се върнах от банята преди тя да тръгне, бяха 5... поисках и ключовете обратно. Не ми е до 1 или 2 лева... но ... нямам думи. Сърцето ми е разбито, въпреки че реално нямаше какво повече да се разбие.

babity
06-09-2015, 20:48
Страх ме е от кармата. Свикнала съм всичкия шит на света да е за мен и сега просто си ме е страх, че нещо ще се изкендза отнякъде. А такъв мир със себе си от години не съм имала.

pac0line
06-09-2015, 20:57
сбърках проститутка с чакаща автобус девойка
после как да позная джебчийка примерно, че нали това сега е нашумелия скандал

тоя град е загубен изцяло, иска ми се да съм тук, ама наистина трябва да стана или дилър, или крадец или измамник.

А, съвсем бях забравил - учене кога?!?!?

Lilanda
06-09-2015, 20:58
Преди известно време изчезнаха 2 лв от портмонето ми... реших, че просто съм се объркал и съм си вношил глупости. Днес тя дойде посред нощите само "за да яде"... на рафта имаше 6 лв, а когато се върнах от банята преди тя да тръгне, бяха 5... поисках и ключовете обратно. Не ми е до 1 или 2 лева... но ... нямам думи. Сърцето ми е разбито, въпреки че реално нямаше какво повече да се разбие.

На мен миналата година ми изчезнаха над 200 лева така в училище и накрая се оказа, че е най-близката ми тогава приятелка. Нямаш си и на идея колко тежко го приех. Ти поне си разбрал от рано.

galaxy29
06-09-2015, 21:37
;/

HollyGolightly
06-09-2015, 21:53
Изморена съм, 5 часа се занимавах с деца и инспекторки, чийто изисквания са нереално завишени, след това още 5 съм рисувала стената в коридора и до таква степен ми е писнало да се клепам с бои и да смесвам постоянно цветове. И накрая да дойде и да ме пита още много ли ми оставало, тя хубаво ли иска да изглежда или го иска бързо и евтино :?

RiB
06-09-2015, 22:30
На мен миналата година ми изчезнаха над 200 лева така в училище и накрая се оказа, че е най-близката ми тогава приятелка. Нямаш си и на идея колко тежко го приех. Ти поне си разбрал от рано.

Съжалявам... но явно, да... хубаво, че съм го разбрал от рано, че кой ли знае докъде щеше да стигне всичко това.

NomNomNom
06-10-2015, 07:38
@някойтам, сори, просто няма смисъл да ти отговарям, в случая спор няма да е продуктивен.

..

бях предала грешната статия, малко ми стана криво, но накрая се оправихме
имам нов мини проект на работа, йей
изкарах изпит вчера, много дебилен
и предстоят още 4 задължителни, като единият е другата седмица #lo6o

Niakoitam
06-10-2015, 08:15
Заболя ме клюна да блъскам по клавиатурата, а той ми пише, че нашето не било диалог.

То ти не си просто обикновен папагал. Ти си странна птица. :D

@някойтам, сори, просто няма смисъл да ти отговарям, в случая спор няма да е продуктивен.

Ами щом така си решила няма проблем :) Само ще допълня,че се надявам,че си го казала просто от емоционалност,а не си го мислела наистина това за ултиматума,защото поставянето на ултиматум подобен на този дето каза,че ще поставиш на майка си ала "ако не направиш това,което ти казвам да направиш изобщо няма да ти проговоря докато не го направиш" са леко глупави без значение от каквато и да е ситуация. Аз лично ако бях на мястото на майка ти и ми беше поставила такъв ултиматум още повече пък и директно в очите бих те подминавал с "кеф" като пътен знак докато сама не си осъзнаеш грешката и не решиш все пак да свалиш дадения ултиматум. :)

anonymous908491
06-10-2015, 09:12
https://www.youtube.com/watch?v=wB9ZQ5doRi8 Хахаха, как млъкнаха и гледат като умрели след думите му, защото той не е черньото Обама, на който с чепка банани могат да му променят мнението

Niakoitam
06-10-2015, 09:41
http://demotivators.org.ua/d/demotivators.org.ua-334913-3.jpg :D

Dagichka
06-10-2015, 10:44
не знам как се чувстваам, де'а :д събудих се от гръмотевици и реших, че блокът се срутва или нещо подобно, после се усетих и пак заспах и откарах до 12 и сега ми е ужасно неосъзнато, че е следобед, а не сутрин вече :дд не знам дали да скипна мос деф, макар да имам билет.. оф, бъркотия

sl1nceetoo
06-10-2015, 12:01
Валя красиво. Сега отивам да гледам някаква комедия с момичетата. После трябва да си подготвя по философия.

jghgh
06-10-2015, 13:12
откъде според вас произлиза израза "хубавите ябълки прасетата ги ядат". защо?
наистина ли точно хубавите ябълки и защо точно прасетата.

нали, имайки предвид народната мъдрост и че никоя поговорка не е случайна..

Ivaaaaa
06-10-2015, 13:24
дори не знам как се чувствам...

anonymous908491
06-10-2015, 14:41

От историческите документи проследяващи живота на прасетата.
Пусни диво прасе в ябълкова градина и гледай шоу.

дори не знам как се чувствам...

http://www.blitz.bg/news/article/341862

Сигурно си травмирана

paradosou
06-10-2015, 14:53

нали, имайки предвид народната мъдрост и че никоя поговорка не е случайна..
Няма случайни поговорки наистина, което не променя факта, че някои от тях въпреки дългото си съществуване във времето са неадекватни :D. Сигурно най-красноречивият пример: "Преклонена глава сабя не я сече" ~ може да не съм съвсем точна, ама звучи по подобен начин. Тук вече въобще не е смешно обаче...
Хубавите ябълки не ги ядат прасетата, мое мнение. Както казва една приятелка, хубавите ябълки са някъде там, във високото, и макар да отразяват, че има някакви прасета, въобще не им и хрумва да се калят. Окей, ако навлезем в буквализъм, може да не са на най-горните клони на дървото, но положението им ги устройва и си знаят, че имат стойност без това да прелива в самовеличаене. Във фейсбук гравитира модерна версия на клишето с ябълките - че привлекателна и умна жена нямало как да се намери лесно и трябвало да я откраднеш от този, който не я заслужава. Пак доста строго ще прозвучи, обаче... истински умните хора се уважават и някак не си представям, че биха се примирили някой да се държи идиотски с тях. Да кажем, че могат леко да залитнат, но дълго продължаваща калпава връзка... просто не. Мисълта ми е, че явно хората, които подкрепят тая теза, вярват, че такава сиутация е даже стандартна и има съвсем реален потенциал за трайност във времето. Т.е поне ако съдя от коментари. Тотално грешно според мен :).

SHPAIdURmeN
06-10-2015, 14:58
]б]Нях[/B][/B]

Corb1225
06-10-2015, 15:34
Те тия ябълки, дето ги ядат прасетата, са хубави само отвън, но червейче им е изгриз-гриз-гризало вътрешността. Други пък са паднали и прасето се възползва от тази им "слабост", за да ги вземе. Но ябълките, за разлика от хората, не могат да взимат решения кой да ги потреби. Друг въпрос е, че някои хора имат "съпротивителни сили" баш колкото на ябълка.

LoadRunner
06-10-2015, 16:05
Няма случайни поговорки наистина, което не променя факта, че някои от тях въпреки дългото си съществуване във времето са неадекватни :D. Сигурно най-красноречивият пример: "Преклонена глава сабя не я сече" ~ може да не съм съвсем точна, ама звучи по подобен начин.......

хахахах както винаги днес нещо не си в час но така е като си малка, по-големите ще ти разяснят, не може да знаеш всичко
и в тоя коментар не виждам его :д
принципно с тая поговрка винаги се има това предвид това"хубавите ябълки прасетата ги ядат" (http://prikachi.com/images/798/8164798G.jpg)
а тая дето си я казала значи че отчаяния човек с нищо не можеш да го уплашиш, дори и да му отсечеш главата
така че не виждам и най-най- малка прилика м/у 2те поговорки
за останалото написано просто ще се въздържа от коментар :D

anonymous908491
06-10-2015, 16:07
а тая дето си я казала значи че отчаяния човек с нищо не можеш да го уплашиш, дори и да му отсечеш главата

Отчаянието няма нищо общо, става въпрос за малодушие, а подобна поговорка няма в нито една друга държава, което говори много зле за нас.

paradosou
06-10-2015, 16:07
Нямах предвид, че има връзка между двете, просто и двете не ме кефят и за мен са неадекватни, пък кой каквото ще да смята. За сабята писах с намерение да си изразя позицията, че дълголетието на даден лаф не го прави задължително точен.

Niakoitam
06-10-2015, 16:08
Често ако една жена си успял все пак да я откраднеш от друг има опастност в един момент да ти я открадне и друг,а пък ако е толкова податлива не се знае колко ще се окаже истинска всъщност. А някои жени за много хубави ябълки се имат,но реалността е съвсем друга. Идеята на поговорката сигурно е че зрелите ябълки падат на земята и да,често в реалността се получава така,че хубавите ябълки прасетата ги ядът поради едни или други причини. И за мъже и за жени. А поговорката,че "Преклонена главица сабя не я сече" е синоним на "Да ми мирно седяло,не би чудо видяло." Или иначе казано ако си трайкаш има шанс да минеш между капките. Мен пък много не ме кефи мисълта: "Целта оправдава средствата." :)

anonymous908491
06-10-2015, 16:09
просто и двете не ме кефят

То оставаше и да те кефят, те нали са някви чалга хитове.

А поговорката,че "Преклонена главица сабя не я сече" е синоним на "Да ми мирно седяло,не би чудо видяло." Или иначе казано ако си трайкаш има шанс да минеш между капките.

Не знам как някой може да пише безумици и да се сърди като го нарекат прост като гъз, какъвто си ти.

LoadRunner
06-10-2015, 16:09
Отчаянието няма нищо общо, става въпрос за малодушие, а подобна поговорка няма в нито една друга държава, което говори много зле за нас.

другите да я разтълкуват
аз съм казал точния си отговор който е свързан с отчаянието защото и в живота е точно така както съм го написал

LoadRunner
06-10-2015, 16:12
точни са си лафовете как да не са точни
точни са ако ги ползваш в точната ситуация

LoadRunner
06-10-2015, 16:14
А поговорката,че "Преклонена главица сабя не я сече" е синоним на "Да ми мирно седяло,не би чудо видяло." Или иначе казано ако си трайкаш има шанс да минеш между капките.

моля те спри се

jghgh
06-10-2015, 16:46
а според мен е, защото често готините хора са доста селфлес и им е по-важно да са с някого от любов вместо да си пресмятат колко струват и колко заслужават. пък и някак си, нали свестните са изпълнени със съмнение, а глупаците са мн. самоуверени.
така много опростенчески го написвам, просто не ми се обяснява и аргументира на дълго и на широко.
замислих се 8-)
хич не я харесвам тази народна мъдрост, но като че ли наистина доста често можем да видим супер свестни хора, придружени от не чак толкова супер свестни хора за приятели.

не да абсолютизираме де.. не винаги е така -)

jghgh
06-10-2015, 16:48
а има и др една вероятност - тия по гнилите ябълки нали се смятат за голямата работа и се предлагат наляво-надясно, и най-накрая като окрадат хубавите глиганчета, за хубавите ябълки остават прасенцата.
х0х0

Ivaaaaa
06-10-2015, 16:54
http://kanal3.bg/news/lifestyle/8944-%D0%A3%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%B8%D 1%8F:-%D0%A9%D0%B5-%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%BC%D1%8F,-%D0%BA%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B8-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BC!

ehaa ;d

anonymous708973
06-10-2015, 17:19
хахахах както винаги днес нещо не си в час но така е като си малка, по-големите ще ти разяснят, не може да знаеш всичко
и в тоя коментар не виждам его :д
принципно с тая поговрка винаги се има това предвид това"хубавите ябълки прасетата ги ядат" (http://prikachi.com/images/798/8164798G.jpg)
така че не виждам и най-най- малка прилика м/у 2те поговорки
за останалото написано просто ще се въздържа от коментар :D

Само да вметна, че си прост като гъз, поговорката е от изключително значение за националния ни манталитет и история и не знам с какви очи си отваряш устата, след като си нямаш идея за какво говориш.
Лек ден.

anonymous908491
06-10-2015, 17:26
http://kanal3.bg/news/lifestyle/8944-%D0%A3%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%B8%D 1%8F:-%D0%A9%D0%B5-%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%BC%D1%8F,-%D0%BA%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B8-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BC!

ehaa ;d

http://kanal3.bg/userfiles/images/motherhood-photography-breastfeeding-godesses-ivette-ivens-16.jpg дали детето е в първи клас

хехех, вече си имам лампа и няма да ми се налага да си осветявам клавиатурата със свещ, тъкмо и кофата с вода мога да преместя

Ivaaaaa
06-10-2015, 17:38
не си уцелил снимката, мързи ме да отварям пак линка
мн е перверзно ;д

paradosou
06-10-2015, 17:47
Btw нямам претенциите, че егото ми е супер балансирано, ама в случая думите ти, че съм малка, ще ми разясняват и въздържането от коментар сочат, че твоята скромност пък съвсем не е кой знае какво. Не се заяждам, безсмислено е и товари.

Rafa7a
06-10-2015, 18:06
Офф само още 5 дена и най-накрая се разделям с този клас! От колко време чакам този момент.. :)

anonymous908491
06-10-2015, 18:07
Офф само още 5 дена и най-накрая се разделям с този клас! От колко време чакам този момент.. :)

Като отидеш в новия ще има да ревеш, че не си в стария.

Rafa7a
06-10-2015, 18:12
Като отидеш в новия ще има да ревеш, че не си в стария.

От лошо винаги има и по-лошо, но в този случай не може да се каже същото. ;дд

Ivaaaaa
06-10-2015, 18:14
От лошо винаги има и по-лошо, но в този случай не може да се каже същото. ;дд

голям си дечко ;д. ще видиш, че ще ти липсва : )

LoadRunner
06-10-2015, 18:32
Само да вметна, че си прост като гъз, поговорката е от изключително значение за националния ни манталитет и история и не знам с какви очи си отваряш устата, след като си нямаш идея за какво говориш.
Лек ден.

каза пинкпантер
следващ кадър ...плюе си зъбите в шепичка
Ти си типичния пример за българска циганка. Проста е майка ти че те е пратила в чужбина да циганееш и ти изхранва дебелия пъпчасал задник. Говори ми с факти простакесо, говори логично. Ти не само не четеш но и не мислиш. И това излезна от краткото ти интернет проучване :/. Дори ти не знаеш за кво точно говориш или ще постнеш една от малкото статийки в интернет
"Шест думи, пропили в себе си прословутия песимизъм, редовно изстрелващ ни на челни места в международните класации за най-нещастни нации. ..... Обективно погледнато, тази поговорка е абсолютно доказателство, че българинът дотолкова е свикнал със страданието.....Това е най – разпространената поговорка, използвана като аргумент за тезата за „робската психика на българина”"

Какво писах аз на първи прочит "отчаяния човек с нищо не можеш да го уплашиш, дори и да му отсечеш главата ", каква е робската психика?- сломена, отчаяна, подчинена, нямаща какво да губи. Българинът дотолкова е свикнал със страданието- толкова е страдал че не би му направило впечатление ако страда още и още. Най-нещастна нация- каква е една нещастна нация ако не отчаяна? Хората са толкова отчаяни че се самозапалват, защо не ги е страх от смъртта- защото са отчаяни, няма какво да губят, дори да ги заплашиш че ще им отсечеш главата, те ще се запалят защото са отчаяни и за тях животът няма стойност. Това са тълкуванията ми по първата част от поговорката която се използва най- често, а има и втора част където вече вехти и мними литературни анализатори си развиват техните си теори. "..сабя не я сече" в моята теза не се използва буквално а както ти описах по- горе простакесо миризлива.

ГОВОРЕТЕ МИ С ФАКТИ БОКЛИУЦИ
ИЛИ СЕ ОПИТАЙТЕ ДА ПОРЪЗСЪЖДАВАТЕ МАЛКО САМИ
ШЕ ВИ РАЗБИЯ ЗЪБИТЕ
ПИНКПАНТЕР ОБЯВЕНА СИ ЗА НАЙ-НАЙ-ТЪПИЯ СРЕД ФОРУМНИЦИТЕ и го доказваш ежедневно като тактично се скриваш като мишка когато не само аз но и всички други ти скачат на гумената глава.

Лек ден.

Обясни за какво говориш като ясно твърдиш че знаеш за какво говориш.
Както казах аз си изложих моите пирвосигнални разсъждения, които явно се оказват учудващо логични а не съм кълвал темички от вестник гимназист където сульо и пульо си правят монолози и се опитват да ме убедят какво "аджеба" е искал да каже автора преди 1300 години

другите да я разтълкуват
аз съм казал точния си отговор който е свързан с отчаянието защото и в живота е точно така както съм го написал
не виждам ти да тълкуваш нещо а да псуваш като дърта циганка, като си мислиш че едно "ти си тъп, точка" ще оправи нещата и ще направи теб по-умна

therichbitch
06-10-2015, 18:38
http://kanal3.bg/news/lifestyle/8944-%D0%A3%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%B8%D 1%8F:-%D0%A9%D0%B5-%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%BC%D1%8F,-%D0%BA%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B8-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BC!rhaa ;d
Вчера на изпит в зала с добра акустика една дойде с бебе и то като се разврещя.. Ама не е виновен тоя, дето яде баницата, де. Не съм очаквала, че ще се моля някоя да се заголи а ла в мола съм, да го кърми.

jghgh
06-10-2015, 18:40
обичам дългите постове, които дори и по диагонал да не чета

LoadRunner
06-10-2015, 18:41
обичам дългите постове, които дори и по диагонал да не чета

достатъчно е да прочетеш само първите два реда
те винаги са най- искрени и показателни :D

dreamwalker
06-10-2015, 18:51
каза пинкпантер
следващ кадър ...плюе си зъбите в шепичка
Ти си типичния пример за българска циганка. Проста е майка ти че те е пратила в чужбина да циганееш и ти изхранва дебелия пъпчасал задник. Говори ми с факти простакесо, говори логично. Ти не само не четеш но и не мислиш. И това излезна от краткото ти интернет проучване :/. Дори ти не знаеш за кво точно говориш или ще постнеш една от малкото статийки в интернет
"Шест думи, пропили в себе си прословутия песимизъм, редовно изстрелващ ни на челни места в международните класации за най-нещастни нации. ..... Обективно погледнато, тази поговорка е абсолютно доказателство, че българинът дотолкова е свикнал със страданието.....Това е най – разпространената поговорка, използвана като аргумент за тезата за „робската психика на българина”"

Какво писах аз на първи прочит "отчаяния човек с нищо не можеш да го уплашиш, дори и да му отсечеш главата ", каква е робската психика?- сломена, отчаяна, подчинена, нямаща какво да губи. Българинът дотолкова е свикнал със страданието- толкова е страдал че не би му направило впечатление ако страда още и още. Най-нещастна нация- каква е една нещастна нация ако не отчаяна? Хората са толкова отчаяни че се самозапалват, защо не ги е страх от смъртта- защото са отчаяни, няма какво да губят, дори да ги заплашиш че ще им отсечеш главата, те ще се запалят защото са отчаяни и за тях животът няма стойност. Това са тълкуванията ми по първата част от поговорката която се използва най- често, а има и втора част където вече вехти и мними литературни анализатори си развиват техните си теори. "..сабя не я сече" в моята теза не се използва буквално а както ти описах по- горе простакесо миризлива.

ГОВОРЕТЕ МИ С ФАКТИ БОКЛИУЦИ
ИЛИ СЕ ОПИТАЙТЕ ДА ПОРЪЗСЪЖДАВАТЕ МАЛКО САМИ
ШЕ ВИ РАЗБИЯ ЗЪБИТЕ
ПИНКПАНТЕР ОБЯВЕНА СИ ЗА НАЙ-НАЙ-ТЪПИЯ СРЕД ФОРУМНИЦИТЕ и го доказваш ежедневно като тактично се скриваш като мишка когато не само аз но и всички други ти скачат на гумената глава.

Обясни за какво говориш като ясно твърдиш че знаеш за какво говориш.
Както казах аз си изложих моите пирвосигнални разсъждения, които явно се оказват учудващо логични а не съм кълвал темички от вестник гимназист където сульо и пульо си правят монолози и се опитват да ме убедят какво "аджеба" е искал да каже автора преди 1300 години

не виждам ти да тълкуваш нещо а да псуваш като дърта циганка, като си мислиш че едно "ти си тъп, точка" ще оправи нещата и ще направи теб по-умна

Хората гледат ли те странно понякога?

P.S. Ето така: https://31.media.tumblr.com/1fc23283980b70e91bb6bdc125e551b0/tumblr_inline_nonztfNcW31t0363x_500.gif

Ivaaaaa
06-10-2015, 19:03
Вчера на изпит в зала с добра акустика една дойде с бебе и то като се разврещя.. Ама не е виновен тоя, дето яде баницата, де. Не съм очаквала, че ще се моля някоя да се заголи а ла в мола съм, да го кърми.

по принцип имам известна толерантност към тези неща, обаче на изпит...
трябваше да я изгоните задружно, толкова ли не е имала къде да го остави

Vanchhh
06-10-2015, 19:05
хехех, вече си имам лампа и няма да ми се налага да си осветявам клавиатурата със свещ, тъкмо и кофата с вода мога да преместя

Моята клавиатура е с подсветка пък :-P

и между другото LoadRunner, без да я познавам и без да я защитавам, но тя е зад граница точно заради такива хора като теб. Щото на никой там не му пука какъв си, що си, и го няма това "намусено" изражение на хората като ги срещнеш на улицата. Може и да имат 1000х проблема на главата си, но се опитват да не го показват и това те предразполага..

pandabear
06-10-2015, 19:11
почна се. и ще се свърши, както всичко.

therichbitch
06-10-2015, 19:12
по принцип имам известна толерантност към тези неща, обаче на изпит...
трябваше да я изгоните задружно, толкова ли не е имала къде да го остави
Кво задружно, тя квесторката ѝ предлага да го държи, че да можела спокойничко да си напише хилядата въпроса за един час. Пък на останалите няма нужда да им е "спокойничко".

LoadRunner
06-10-2015, 19:15
[B]Хората гледат ли те странно понякога?

само дебеланките като теб като им кажа да преоткрият черешите като храна през лятото

dreamwalker
06-10-2015, 19:17
само дебеланките като теб като им кажа да преоткрият черешите като храна през лятото

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/f8/9c/7d/f89c7dfd305a8320f8d88d2b1a14be36.jpg

Ivaaaaa
06-10-2015, 19:18
Кво задружно, тя квесторката ѝ предлага да го държи, че да можела спокойничко да си напише хилядата въпроса за един час. Пък на останалите няма нужда да им е "спокойничко".

това в България ли е? щото не си представям никой от моите преподаватели да търпи врякащо бебе по време на лекция/упражнение, пък какво остава за изпит, или пък да го държи ;д

anonymous908491
06-10-2015, 19:22
Съберат ли се повече от две жени накуп, винаги темата се завърта около бебетата.

therichbitch
06-10-2015, 19:22
Да, в България.
Но в Германия,примерно, без проблем ще се случи същото. Там са прекалено толерантни към майките с деца. В библиотеката са ме спирали, защото искам да си внеса шише с вода, докато през това време някое дребно тича, крещи и бута учебниците на хората. : )

dreamwalker
06-10-2015, 19:23
Съберат ли се повече от две жени накуп, винаги темата се завърта около бебетата.

Нещо, което ти никога няма да имаш. :(

therichbitch
06-10-2015, 19:24
ауч

anonymous908491
06-10-2015, 19:25
В библиотеката са ме спирали, защото искам да си внеса шише с вода, докато през това време някое дребно тича, крещи и бута учебниците на хората. : )

Бонг ли ?

Ivaaaaa
06-10-2015, 19:26
В библиотеката са ме спирали, защото искам да си внеса шише с вода

защо? о.О
алкохол?
аз пък не съм толерантна към дразнещи шумове. както и да е, да не ставам груба ;д

therichbitch
06-10-2015, 19:28
^не, не се позволяваше внасяне на никаква храна и напитки
Аз имам огромен проблем с концентрацията и някой като ми защрака с химикалка...

Ivaaaaa
06-10-2015, 19:30
Аз имам огромен проблем с концентрацията и някой като ми защрака с химикалка...

и аз, и аз ;д
сетих се, че не мога да спя в стая, където има цъкащ часовник ;д

therichbitch
06-10-2015, 19:32
И аз :Д Обаче ако някой почуква, пощраква или нещо др, ако започна и аз да си тропкам по масата или аз да щракам с химикалката, не ми пречи : (

Иначе бебенцето беше мн сладко, а аз не всички бебета харесвам.
Тя го държи с едната ръка, с другата пише, то ще се изсули още малко, абе пародия беше.

LoadRunner
06-10-2015, 19:33
Да, в България.
Но в Германия,примерно...

Corb1225
06-10-2015, 19:34
Извинявай, ама току-що описа какво не е наред със света ни. От ден на ден ставаме все по-големи егоисти и сме загрижени само за собствения си покой. Кажи ми сега: според теб кое има по-голяма тежест - бебчето, за което вероятно е нямало кой да се грижи или тишината ви? Бъдете съпричастни малко от малко, бъдете хора.

Ivaaaaa
06-10-2015, 19:37
почва се. на изпит си, мамка му. колко трябва да си несъобразителен, за да пречиш на 30-40 човека...

therichbitch
06-10-2015, 19:38
Аз не бих отишла на изпит, на който знам, че ще преча на всички останали. Това говори достатъчно за това дали съм егоист. Замисли се и в/у нейната нагласа.

Ти описа какво не е наред с образователната ни система. Критериите отдавна не са знанията и с всеки изминал ден стават все по- спехотворни.

102thedream
06-10-2015, 19:41
Нещо, което ти никога няма да имаш. :(

жена или бебе
ако е второто си много тъп

anonymous908491
06-10-2015, 19:42
жена или бебе

Тъпа*
Опитва се да ме закача, нали знаеш как откачат жените като спреш да им обръщаш внимание.

102thedream
06-10-2015, 19:43
а добре
помилвам я

dreamwalker
06-10-2015, 19:44
жена или бебе

Твоята дума е закон за мен, М[****(***)].

dreamwalker
06-10-2015, 19:44
Тъпа*
Опитва се да ме закача, нали знаеш как откачат жените като спреш да им обръщаш внимание.

Не мога да те закача, ти вече висиш над бездната.

Corb1225
06-10-2015, 19:45
Аз не бих отишла на изпит, на който знам, че ще преча на всички останали. Това говори достатъчно за това дали съм егоист. Замисли се и в/у нейната нагласа.
А защо да не отиде на изпита? Да не би случайно да наруши покоя на принцовете и принцесите? Ама майната й на нея, оставете я, вижте себе си и вашата нагласа. Разбира се много е лесно да оправдаеш твоята съвест (или липсата й) с друг човек. Но смяташ ли, че можеш да демонстрираш съпричастност и себеотрицание, когато се налага или си завършен егоист?

skate
06-10-2015, 19:45
mnogo pishete we o . 0

dreamwalker
06-10-2015, 19:49
mnogo pishete we o . 0

Пиша, за да привлека вниманието ти.

С papugai се провалих, колко жалко.

102thedream
06-10-2015, 19:50
скейтър бой

dreamwalker
06-10-2015, 19:50
скейтър бой

Здравей, число.

LoadRunner
06-10-2015, 19:51
Тъпа*

откакто пусна снимкта и публично :D
оная дебелата китайка с впитата рокля...
оттогава те мрази
явно истината е някъде там

102thedream
06-10-2015, 19:52
3gp

Fisherman
В млекарница добрев пазаруват ебати пичетата ,братчи

102thedream
gpuMok

anonymous908491
06-10-2015, 19:53
оттогава те мрази

Не беше дебела преди да роди, не съм я виждал от много време и сега не знам как изглежда.

Corb1225
06-10-2015, 19:54
Пиша, за да привлека вниманието ти.
Аз дали мога да привлека твоето ;д? Видя ли как те определих в долната тема?

102thedream
06-10-2015, 19:54
на кой бе
на дрим4ока ли

dreamwalker
06-10-2015, 19:56
оттогава те мрази

Ти май не си ме виждал, много по-дебел съм. Не мога да вървя, по цял ден лежа и ям.

Триста кила отдавна съм ги минал, озорих се докато си намеря легло, което да ме носи.

Lilanda
06-10-2015, 19:57
Първа сериозна издънка 3 месеца след смяната на фирмата. И то не една, а 3 наведнъж. Честито на печелившите. Ако другата седмица не сменят линиите, ще е още по-забавно. ^^

Ivaaaaa
06-10-2015, 19:59
В млекарница добрев пазаруват ебати пичетата ,братчи

ей, къде одиш, бе ;д

dreamwalker
06-10-2015, 19:59
ей, къде одиш, бе ;д

Учи детето.

Fisherman
06-10-2015, 20:00
ей, къде одиш, бе ;д

по лозенец

dreamwalker
06-10-2015, 20:02
по лозенец

http://www.lozenetz-hospital.bg/

dreamwalker
06-10-2015, 20:04
Рибар, браво, чадо.

Ivaaaaa
06-10-2015, 20:04
може да е бил в токуда ;д

Vanchhh
06-10-2015, 20:05
Ххааххахахаххахахахаххаха хахахахаха :D :D :D
dreamwalker пак изби рибата.

Fisherman
06-10-2015, 20:08
http://prikachi.com/images/385/8165385m.jpg

оставям тая снимка тука,за да обясни dreamwalker кой е тоя

dreamwalker
06-10-2015, 20:09

оставям тая снимка тука,за да обясни dreamwalker кой е тоя

Много ме забавляваш.

#дасирекламнолице

Ivaaaaa
06-10-2015, 20:12
кой е тоя?

dreamwalker
06-10-2015, 20:14
кой е тоя?

Да видим дали ще познаеш.

anonymous908491
06-10-2015, 20:15

Dota, сигурно съм единствения тук, който не я е играл.

dreamwalker
06-10-2015, 20:16
Dota, сигурно съм единствения тук, който не я е играл.

Артритът не прощава...

Ivaaaaa
06-10-2015, 20:23
Артритът не прощава...

стига си го заяждала, де

сега видях, че си едитнала за рекламното лице О:

pandabear
06-10-2015, 20:23
рибарю мой, ултът ти ме зашеметява.

dreamwalker
06-10-2015, 20:26
стига си го заяждала, де

сега видях, че си едитнала за рекламното лице О:

Аз исках да го изпека и да го изям, но е твърде солен, дразни вкусовите ми рецептори.

http://i.imgur.com/jwApKvs.gif

anonymous908491
06-10-2015, 20:32
Ханибал, поредния сериал, за който не могат да измислят интересен нов сезон, но за пари са готови да пуснат всяка глупост.

dreamwalker
06-10-2015, 20:34
Ханибал, поредния сериал, за който не могат да измислят интересен нов сезон, но за пари са готови да пуснат всяка глупост.

Първите гледал ли си?

anonymous908491
06-10-2015, 20:44
http://www.imdb.com/title/tt2548418/ гледам този, страхотни актьори, добър сценарий, много добре заснет

skate
06-10-2015, 20:47
Escape

There are times when you need someone
There will be times when you fly the skies to find

Another day another demo

NomNomNom
06-10-2015, 21:12
Опитвам се да пробутам този бекграунд за портала за бъдещата служебна библиотека:
http://prikachi.com/images.php?images/502/8165502d.png

На шефката май не й хареса, но на другите две жени да :д

Иначе, php частта и html формулярите са почти готови, таблиците в базата са готови, сега само трябва да напиша заявките, от което ми прилошава още от сега :д

+ аутентикацията е супер лейм, просто вкарваш паролата и те праща в портала, но ако имаш линка, можеш да влезеш и без парола :д така де, това ще го оставя като последно :д

И съм от 9 на работа, направо не си го представям как ще стана в 7:30

anonymous908491
06-10-2015, 21:15
Провери снимката дали е с авторски права, иначе може да ти се наложи да работиш цял живот за друг.

Rafa7a
06-10-2015, 21:17
Много спам ;д

NomNomNom
06-10-2015, 21:18
Провери снимката дали е с авторски права, иначе може да ти се наложи да работиш цял живот за друг.

мислех си го днес, но няма да е тази така или иначе :/ не можем да го покажем пред другите :/
сигурно колежката ще снима някакви книги, но за момента я използвам за лични цели, да ми е хубаво, докато го пиша :д

anonymous908491
06-10-2015, 21:24
Кофти поза, дупето и изглежда ръбесто, но ми отговори на един въпрос, който ти зададох преди месеци.

NomNomNom
06-10-2015, 21:30
Истината е, че на оригиналната снимка е висока и стройна, но не се побираше в една страница без скрол и реших да я сбия, и се получи пак мацка, но по-пищна :д
edit: ето я - http://prikachi.com/images/558/8165558t.png

anonymous908491
06-10-2015, 21:36
Изрязваш или променяш размера без да променяш съотношението/aspect ratio/, винаги се прави така

NomNomNom
06-10-2015, 21:37
background-size: 120% 100%;

и така ме радва

едит: лека папугаи, лека и на другите

Ivaaaaa
06-10-2015, 22:03
лелел, няква проста кифла направила клип, сравнявайки се с известен фб гей, изтъквала идолите си, показва си снимките по задник и оня, видиш ли, бил зле. чела 200 книги за една година, а пише като примат.
гнус мее е, хорааа. мислех, че онова нищожество от снимките в раздел секс е фейк, но наистина съществуват.

RiB
06-10-2015, 22:06
Дойде посред нощ до нас... колко мило... за пръв път някоя да си направи труда. Падна голямо реване... молене... съжаляване. Обичам я, но не като преди. Толкова много неща има от миналото, които се опитах да преглътна и... се справях... някак си. Но кражбата... и лъжата... о, Господи! Нелепо е! Не мога да й простя. Въпреки че отвътре изгарях и... не исках да казвам сбогом... просто го казах. Бях на място, но просто не съм готов да го простя. Чувах нещата, от които най-много ме беше страх от моите уста... Въпреки че не исках да казвам тези неща - казах ги. Въпреки че исках да остане - казах й да си замине. Жалко. Отстрани сигурно съм приличал на супер гадняра, но... реално нещата, които се случиха във връзката... не могат да ме правят на маймуни. Просто онзии деен... август... вечерта... пречупи всичко в мен. Не плача, рядко съчувствам на нещо или някого... просто сърцето ми е едно ледено парче. От време на време потрепва, но само да ми напомни, че все още съм жив.

therichbitch
06-11-2015, 04:23
Тъжно ми е.
И май започвам да страдам от инсомния. (

jghgh
06-11-2015, 07:30
легнах си в 4, станах в 9.
бати героя съм.
не е зле да се учи от време навреме все пак.. хах
чудя се дали да ходя на солариумче днес. никога не съм ходила, ама не ми се чака до лятото да тръгна по плажовете.
от др. страна съм параноична, нали не им сменяли лампите.. рак на кожата. а у.
не знам.

Dagichka
06-11-2015, 09:39
^по-добре недей, и аз им нямам много вяра

най-накрая сядам да уча, ще направя едно преговорче, че ако изкарам по-малко от 6 на изпита точно по геодезия ще е срамота :д

"There’s something disturbing about recalling a warm memory and feeling utterly cold."

Andjyy
06-11-2015, 09:43
от др. страна съм параноична, нали не им сменяли лампите.. рак на кожата. а у.

това с лампите не го разбрах
би ли обяснила

102thedream
06-11-2015, 09:58
рак на кожата
рак в душата

Andjyy
06-11-2015, 10:29
рак на кожата
рак в душата

аргументирай се

102thedream
06-11-2015, 10:37
момент да намеря алена в гугъл

NomNomNom
06-11-2015, 10:46
това с лампите не го разбрах
би ли обяснила

сигурно лъчат повече UVC или им се преебават филтрите
Навън по принцип атмосферата филтрира UVC и до теб достига UVA и UVB (малко )
UVC-то са по-къси, по-високо честотни и проникват по-навътре в кожата, вместо да пекат горната част на епидермиса.

да ме извинят биолозите и физиците, ако приказвам глупости:д

jghgh
06-11-2015, 10:57
да, нещо такова, а и тези лампи трябвало да се сменят много често, а бг солариумите пестели средства и не ги сменяли, и уж ставали вредни.. нещо в този дух

anonymous708973
06-11-2015, 11:32
Солариумите са коренно различни в Бг.
В Германия са с някакви дълги лъчи, минимумът време, за който можеш да влезеш, е 20 минути. Приятелят ми е суууупербял, ходи веднъж в седмицата за по 20 минути, че да придобие по-здрав вид на кожата, няма изгаряне, няма вид на препечена филия. Разправяше ми за стандартите в Германия за солариумите, но не запомних. Ще се пусна и аз следващата седмица и ще разкажа.

anonymous908491
06-11-2015, 11:41
Яденето на моркови и още нещо, което не го помня, го водят заместител на солариум и според хората тенът бил много по-добър.

NomNomNom
06-11-2015, 11:48
Яденето на моркови и още нещо, което не го помня, го водят заместител на солариум и според хората тенът бил много по-добър.

Морковите индиид са страхотни, две лета постоянно пиех фреш от моркови ( всеки ден почти ), вярно е това за лекото жълтеене + ноктите стават много здрави.

Вече дали замества загара, нямам идея.

anonymous908491
06-11-2015, 11:50

Загар няма как да замести, защото при него се получавало нещо свързано с витамини, но самия тен го казват, че изглеждал по-здравословен.

jghgh
06-11-2015, 11:53
само с моркови без слънце не става ..

jghgh
06-11-2015, 11:57
да, каротена иначе ти дава витамин д май, и витамин а за кожа, коса, нокти (а и за очите също); в комбинация със слънце тенът става красив.
а много моркови обаче дават оранжев оттенък.
не е шега работата с морковите :д

Andjyy
06-11-2015, 13:06
http://www.ultratan-bg.com/useful-info/80-jivot-na-lampata.html
не се бях замисляла досега

anonymous908491
06-11-2015, 13:20
http://www.ultratan-bg.com/useful-info/80-jivot-na-lampata.html
не се бях замисляла досега

Лампи ли продаваш ?

pandabear
06-11-2015, 13:35
ходих да си правя ноктите и тая шматка ми цепна с пилата кожичката на малкото пръстче и после оправданието беше, че е прекалено малко пръстчето ми o.0 ама толкова ми беше топло и уморено, и ме болеше, че не успях да се неривирам даже.

Deadlock
06-11-2015, 13:42
^first world problem :R

аз бивам, издържах на екстремното натоварване отново. взех решения да се грижа за себе си (много) повече. :)

skatew
06-11-2015, 13:50
сядам да чета по етология и ще си направя след около 2 часа една почивка да се наблъскам и после пак ще си чета
обичам да чета нещо, коеот ми е интересно

pandabear
06-11-2015, 13:59
^ д-р Kиров днес те посрещна с голяма усмивка, много добре ;д

102thedream
06-11-2015, 14:03
това педала ли беше

pandabear
06-11-2015, 14:04
не, този е пич.

skatew
06-11-2015, 14:04
^ д-р Kиров днес те посрещна с голяма усмивка, много добре ;д

хахах партия сме си с него :Д
той е мн пич

102thedream
06-11-2015, 14:05
какво против хомосексуалистите имате
не може ли и те да са готини
;/
балканци....

dreamwalker
06-11-2015, 14:47
;/

Vanchhh
06-11-2015, 14:49
;/

не имитирай галакси, че ще ти тегли една..

anonymous708973
06-11-2015, 15:34
Морковите индиид са страхотни, две лета постоянно пиех фреш от моркови ( всеки ден почти ), вярно е това за лекото жълтеене + ноктите стават много здрави.

Колко моркова са един фреш? Питам, понеже нямам условия да си правя фреш и се опитвам да преценя колко трябва да изям :д

babity
06-11-2015, 15:36
Всеки мускул по божествените ми крака ме боли. То вЕрно, че ходенето не е кой знае какво натоварване, ама ячера и днеска съм навъртяла километраж повече, отколкото през изминалия месец. И чудно още имам фуриоко. Ходеше ми се много на тва караоке довечера, ама кат' няма кеш - няма. Май ще се видя с комшито и ще хоризонтирВам.

anonymous908491
06-11-2015, 15:36
Колко моркова са един фреш? Питам, понеже нямам условия да си правя фреш и се опитвам да преценя колко трябва да изям :д

Прочети си поста и помисли над него.

anonymous708973
06-11-2015, 15:58
Кое не разбра? Питам я една доза фреш - което обикновено е около 300 мл, с колко моркова се прави?

TIFOSO
06-11-2015, 16:03
пантера, т'ва кой левъл е?

anonymous908491
06-11-2015, 16:04
Кое не разбра? Питам я една доза фреш - което обикновено е около 300 мл, с колко моркова се прави?

С един голям и два малки, вероятно.
Или колко литра има в килограм вода, друг също толкова вълнуващ въпрос.

an7raks
06-11-2015, 17:22
какво против хомосексуалистите имате

газ, напалм, цианид...

jghgh
06-11-2015, 18:12
кога ли ще се науча да съм финансово отговорна.
не пазя квитанции и бележки, и домоуправителя иска да му плащам за 2ри път едни и същи такси... деба копеленцето д0лно
много ме доядя, щото като не пазя и ся няма как да му докажа.
деба деба деба.
мн се ядосвам.
дано да не се наложи да му плащам още 38959347 пъти за едно и също нещо.
идва и ми чука пийнал на вратата.. мисля че обезателно в него е грешката :?

LoadRunner
06-11-2015, 18:17
..
пак ли се скри недостойна мишко?
и достойен малък сух миши екскремент

anonymous708973
06-11-2015, 19:20
пак ли се скри недостойна мишко?
и достойен малък сух миши екскремент

Не, прочетох ти словесната диария по диагонал и установих, че няма смисъл да се занимавам.

LoadRunner
06-11-2015, 19:25
достойен малък сух миши екскремент
естествено мишешкитте лайна нямат мозък и способност да мислят и аргументират
те просто си миришат известно време и после увяхват
току що описах житейския ти път

anonymous908491
06-11-2015, 19:31
Дръжте се културно и двамата, не ми е приятно да чета и да ям лукум.

therichbitch
06-11-2015, 20:03
не пазя квитанции и бележки, и домоуправителя иска да му плащам за 2ри път е
Аз пък пазя и искат да им плащам втори път карта за градския транспорт, смешници, утре ще се занеса в бюрото.. пеш

он: ох, струваха си 37-те часа, спечелих(ме) и съм мн доволна for a change, тъкмо бях се обезкуражила )

jghgh
06-11-2015, 20:10
тряя почна и аз да пазя.. щото виж кви нелепици стаат иначе.

NomNomNom
06-11-2015, 20:38
Бях в секс шоп за първи път, купих си само зарчета, камшиче, превръзка за очи, шано белезници, и пръчица с пера ( за галене, прилича на тези за чистене :д
лейм неща са, ама другата седмица ще посетя пак :д

anonymous908491
06-11-2015, 20:41
Спря ясмина и се разгони, но ще ти трябва и нещо с батерии.