PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Niakoitam
05-18-2015, 13:40
Егати и странната работа. В Петък към 16 часа ме вика през прозореца комшийското дете да ми иска номера на телефона.Била го пратила стринка ми,която беше им отишла на гости замалко,в което време и се обадил по-малкия ми братовчед,който в това време работел на магазина им от другата страна на града ни близо до центъра.Та от него го поискала да ми го вземе и да и го даде някаква тяхна комшийка там дето уж била от съвета.Само не разбрах дали работи в трудова заетост или като цяло в съвета.Номера и трябвал заради някаква евентуална работа за мен.Изключваме и факта,че този номер най-малко три пъти съм им го писал на разни документи и даже и няколко пъти са ми се обждали на него.Както и да е.Номера уж се счита,че е стигнал по веригата до предназначеното място.Уж работят до 17:00 само че никой така и не се обади.Събота и Неделя почиват та решавам че ще ми се обадят в Понеделник.Днес отново никакво обаждане,а е вече 16:40. А иначе конспиративните теории,които ми се въртят в главата са две. Че или са направили някакво адско мазало и са изпогубили разни документи дето е фигурирал и моя телефон или просто не знам.Да речем,че някой много е искал да го узнае поради някаква причина като се поразрови малко из документите в бюрото по труда просто няма начин да не го намери.Интересното е че даже и не му е дала някакъв телефон примерно служебния за да се обадя или пък не му е казала на точно определена дата в точно определен час да отида в стаичката или на друго място в съвета.

tori
05-18-2015, 13:56
Как се мразя, че си купих тия гадни обувки... Сега дори боса не мога да ходя, кво остава с нещо на токчета, нещо на не-токчета, нещо тип маратонка или дори джапанка. Защо в магазина бяха толкова удобни, а като ги обух вкъщи, спряха да са чак толкова удобни? Защо като излязох на вън бяха още по-малко удобни и аха-аха да ми разранят краката? Нервна съм, изпращането беше гадно и загуба на време, което не мога да си върна и да искам. Не трябваше да ходя. Сега отивам да правя кефа на баба, а евентуално след това мога да получа поне баня - стискайте ми палци, защото имам чувството, че съм се сварила в собствен сос. Цял ден тичам по жегата, а дори не можах да ям. Мразя си тъпия бал и прилежащите глупости, не трябваше да позволявам на нашите да ме карат. Е, все още мога да избягам, де - но е кофти, щото наринах сумата и чужди пари, поканих тоя и оня, имам кавалер, подаръците вече започнаха и някак си не върви да не ида. А уж най-важното било аз да съм доволна... Само кавалера и роклята са ми по вкуса. И съм във потрес - днес си открих бял косъм в косата.

anonymous708973
05-18-2015, 14:11
Да видите готина презентация - http://www.filedropper.com/casestudyv3pptx
Даже тагнах Редбул в инстаграм, хаха :д
Превишихме времето с 40 секунди и мадамата се заяде, нямам думи просто. Седя и унищожавам един след друг някакви мини сладоледчета, мега сладички са.

бтв, вчера бях на студенско кино, имаше аааааадски много хора, та стана ми интересво и се поогледах - нямаше ЕДНО друго момиче, което да е с нещо различно от кецове или балеринки. Дори българките...намерили какво да прихващат от германките :д

NomNomNom
05-18-2015, 14:35
Да видите готина презентация - http://www.filedropper.com/casestudyv3pptx
Даже тагнах Редбул в инстаграм, хаха :д
Превишихме времето с 40 секунди и мадамата се заяде, нямам думи просто. Седя и унищожавам един след друг някакви мини сладоледчета, мега сладички са.

Инка, мноооооооооооого е яка, ама почти нищо не разбрах на немски :д Иначе много е изпипана визията, и доста добре сбито като информация ( по това което разбирах :д)
Та много найс :д

Аз съм супер нагла, ще искам пак отпуска, само 1 ден, ама е в петък преди командировката ( защото искам да си хвана ранен полет към любимия :д ), ма какво да направя, ще бера срам, ама после ще ми е кеф :д

RosaCalvaria
05-18-2015, 15:35
Днес ми започна Projektprüfung-а и ми е едновременно и адски въодушевено, и безкрайно непукистично на моменти :D Ако някой има логично обяснение относно горепосочения факт, ще се радвам да го сподели и с мен :D
Иначе ми е хубаво... И лятно, и слънчево, и абе... Чакам да мине тази проклета седмица, че да си ги нагушкам всичките и да си изкарам една незабравима седмица *o*
Дано утре само да не се прееба при самостоятелната работа, която ни очаква, че изпита ми е държавен и твърде важен, за да допускам фалове точно в този момент :\

Dagichka
05-18-2015, 16:05
готина е презентацията, да ^^

толкова е задушноо, топло и гадно, главата ме стяга и имам чувството, че ще припадна и тека като водопад :д и тези две седмици ще ми дойде нанагорно, определено не ми допада този семестър, първият си беше по-спокоен :дд
искам да го видя. и да се сгушя в него..

едит: и съм ебати каръка сега осъзнах, преди време ми се счупиха любимите очила, една колежка ми подари нейните, които не ползва и днес и те се счупиха ей така от нищото ;с а сега и чантата ми се прецака и оставам само с раницата, нямам пари в момента да си купувам нищо, грр :д

pac0line
05-18-2015, 16:23
Гледах Арсенал-Манаф Юнайтед с момчетата от фенклуба, скъсаха ни нервите, но беше забавно ;Д. За малко и да бием накрая ;/.

Със старозагорци ли? :д

//Не издържам вече, както всичко е добре, изведнъж се прецаква, а имам чувството, че съм си дал максимума и не заслужавам да се получава така:/ Липсата на сън нормално доведе до здравословни проблеми, а има поне още няколко дена пара.

Corb1225
05-18-2015, 16:25
^ Ахам, и питах за теб ;Д, знаят те.

Ivaaaaa
05-18-2015, 16:56
кучетата явно ме обичат :Д. срещнах едно на спирката, докато се прибирах, казах му 'здрасти, куч' и то ме изпрати до нас ^_^

и Го видяяях. сякаш го усетих и това ме е накарало да си извърна погледа натам. ЛЕЛЕ!

NomNomNom
05-18-2015, 19:07
Консултирах съученичка от ехеее прогимназията как да започне в ит сектора, разпитах разни хора за младши позиции/кол център, да ми прати св-то и да видим, дано си намери работа.
Наистина ми се иска да си намери работа, защото от тез съученици - всичките са си в града, или малка част от тях са евентуално студенти ( 3-4 макс ) , другите са с дете, сгодени, и всякакви такива, пък тя от 13 годишна бачка като сервитьорка, дойде да учи в София в националното музикално, завърши, бачкаше си здраво и сега просто иска да си смени средата ( макар, че я предупредих, че парите ще са по-малко ).
Сууупер оправна е, по-оправна от мен беше на времето, та, радвам се. Че ще мога да помогна.

anonymous908491
05-18-2015, 19:10
номном, ти някви интереси, които да не са свързани с работа имаш ли ?

LoadRunner
05-18-2015, 19:23

май не
щото и мене се е мъчила да консултира :Д

NomNomNom
05-18-2015, 19:23

реторичен въпрос :д

имам още един - приятелят ми и това как да го правя щастлив, и как да го забавлявам :д

Шегата на страна, имам някакви странични интереси:
- различни култури, различни светогледи, много си общувам с хора от различни народности :д
- спорт и здравословно хранене, въпреки че съм кюфтенце, и не се храня правилно, като си изляза от хубавия график :д
- пътуване - обичам да си вея задника на плажен, "езерен", и всякакъв воден туризъм :д
- музика, 'ма напоследък нито пея, нито дрънкам на клавира
- опитвам се да уча френски и искански в бекграунда, ама съм още между А1 и А2 и на двете :д
- сериозна съм, че голямо забавление ми е да си мисля как мога да направя прекрасника ми по-щастлив, гледам да балансира между 4те профила малко момиченце/добра домакиня/служебни интереси/по-провокативна, но акцентът ми е на на първото и си пасваме много, защото така имаме поле за повече нежност и обич, различна от плътската :д

Пък на работа в повечето време ми е супер фън, освен ако нямам какво да правя, тогава си намирам какво да правя и пак ми е фън.
Само се дразня, когато някой ми се меша непродуктивно, продуктивното вмешателство е ок.:д

А работата ми включва толкова много учене и усвояване на толкова много неща, от ит до организационна психология, soft skills & team playing skills, обща представа от бизнеса и т.н. :д

Но е факт, пиша във форума, защото не излизам грам вече тип - ресторант ( освен на работа),кафе, бар, дискотека, защото не ми е приятно и ме изморява, просто обичам да си стоя сама ( или с него ) и да си върша някакви самостоятелни дейности :д

anonymous908491
05-18-2015, 19:25
Писането е едно, но ти пишеш само за работа, основно, има и някви малки изключения.
Не гледаш сериали, но ще ти препоръчам един, би трябвало да ти хареса.
http://www.imdb.com/title/tt2575988/

NomNomNom
05-18-2015, 19:27
Писането е едно, но ти пишеш само за работа, основно, има и някви малки изключения.
Не гледаш сериали, но ще ти препоръчам един, би трябвало да ти хареса.
http://www.imdb.com/title/tt2575988/

Хахха, истината е, че както от години не бях гледала, гледах 3 наскоро ( само у приятеля ми офц ) -
orphan black, salem, the librarians, особено последното е доста лейм, но за вечеря е разпускащо.

Този го слагам в queue-то, ако ще гледам, ще го изтегля

LoadRunner
05-18-2015, 19:28
реторичен въпрос :д

имам още един - приятелят ми и това как да го правя щастлив, и как да го забавлявам :д

да не би хобито ти да е да си клоун и фокуси с карти
можеш ли да накараш приятеля си да изчезне за 60 секунди?

NomNomNom
05-18-2015, 19:29
да не би хобито ти да е да си клоун и фокуси с карти
можеш ли да накараш приятеля си да изчезне за 60 секунди?

не, но мога да го накарам да се засмее искрено за 0.6 :д

Rakshy
05-18-2015, 19:34
Поне да бях опитал, да бях помръднал... Може би нямаше да стане така

anonymous908491
05-18-2015, 19:35
Хахха, истината е, че както от години не бях гледала, гледах 3 наскоро ( само у приятеля ми офц ) -
orphan black, salem, the librarians, особено последното е доста лейм, но за вечеря е разпускащо.

Orphan Black го гледам, защото главната актриса е много добра, удоволствие е да видиш някой подобен актьор, рядко се срещат. И Салем пак заради главните актриси го следя, тая красота как да я пропуснеш
http://www.imdb.com/media/rm553909760/nm2857778?ref_=nm_phs_md_1

NomNomNom
05-18-2015, 19:39
Orphan Black го гледам, защото главната актриса е много добра, удоволствие е да видиш някой подобен актьор, рядко се срещат. И Салем пак заради главните актриси го следя, тая красота как да я пропуснеш
http://www.imdb.com/media/rm553909760/nm2857778?ref_=nm_phs_md_1

човек, точно, на орфан блек как успя да се превъплати в :

нърд- биоложка
луда треньорка по футбол
Хелена - абсолютно невменяема
Бет/Сара/русата шефка/транссексуалния - те си приличат леко, но горните 3 нямат нищо общо почти.

Та, наистина много ме радва актрисата, как го прави ..

Тез/тоз от мъжкия прект не са яки, идентични са, буквално.

Салем - в началото не ме грабна, но го загледах и ме хвана, а Мери Сибли е много добра, да :д

anonymous908491
05-18-2015, 19:47
То ако актьора не става, си е загуба на време да гледаш нещо, добро сценарии не съм срещал от години, млади свестни актьори пък са така рядкост, че рядко се виждат в някой високоплатен филм.

Wednesday666
05-18-2015, 20:55
Странно нещо са спомените.
Човек е способен да изопачи и най-хубавото като най-лошото.
Моите спомени са странни.
Появяват се в някакви странни моменти.
И така :)

dreamwalker
05-18-2015, 20:56
Wednesday666, къде се губиш?

102thedream
05-18-2015, 20:57
О, не знам колко му е мозъчният багаж, само така физически е... не лош : ))))))))

този ред показва че си пътник без багаж

galaxy29
05-18-2015, 21:02
защо
престани да я солиш бе не ти позволявам добре си е -.-

Jaune
05-18-2015, 21:02
кво става, бе, форон

102thedream
05-18-2015, 21:03
защо
престани да я солиш бе не ти позволявам добре си е -.-

безсолна е

Wednesday666
05-18-2015, 21:06
Wednesday666, къде се губиш?

Още не съм стигнала до ДАНС, още си вися на Летище София.
Отговарям ти на подмятането във темата със стола.
Иначе, не се губя, тука съм :)

102thedream
05-18-2015, 21:07
в разград съм в разград съм

galaxy29
05-18-2015, 21:09
безсолна е
и какво и е на реда -.-

galaxy29
05-18-2015, 22:10
кво става, бе, форон
оле, никой не отрази габи... можеше да кажете едно здрасти
здрасти, габи

pac0line
05-18-2015, 22:17
едно здрасти

galaxy29
05-18-2015, 22:19
дай пари за пасти
на улица лисица... на ти една плесница

pac0line
05-18-2015, 22:25
на баба ти хвърчилото :д

galaxy29
05-18-2015, 22:28
баба казваше и 'бабината ти трънкина' хД

galaxy29
05-18-2015, 22:34
помня, че даже я бяхме записали на касетофона.. как го казва тва :Д:Д

RosaCalvaria
05-19-2015, 03:35
Добро утро от меен!
Пия си кафето и след малко ще хапвам мекици с пудра захар <3 Началото на деня определено е добро въпреки твърде ранното ставане.
Снощи видях нещо, което накара корема ми да се преобърне, което ме навежда на мисълта, че все още ми пука за него и че все още имам някакви чувства въпреки опитите да се убедя в противното... Но се чувствам свободна. За първи път не се изпълних с ярост и гняв или някаква друга негативна емоция. Усмихнах се въпреки че ме заболя. Радвам се за него, нека бъде щастлив :)

Ии да, хубав ден на всички ви! ^_^

Supermassive____
05-19-2015, 04:40
^Добро да е! Горе главата и само усмивки, позитивно мислене и положителни емоции!

Колкото повече се затопля, толкова повече настроението ми и нагласата за лято, море, бира, мотори и плажни емоции се засилва.. :)

M****
05-19-2015, 06:50
Добро утро и от мен! (:

Niakoitam
05-19-2015, 10:22
Не мога да разбера какви са тези конспирации и/или "счупени телефони" във връзка, с онзи случай от вчерашния ми пост. Тези от съвета така и не ми се обадиха. Комшийката обаче казала на майка ми,че стринка ми е споменала,че или щели да ми звъннат или аз е трябвало да отида там. Братовчед ми пък преди това просто ме попита дали са ми звънняли и ако не са че можело да ходя да видя за какво става на въпрос. Бях решил да не ходя щом не ми се обаждат. Но пък майка ми след информациите ме изфъшкира да ходиме двамата. Отидохме и шефката на трудова заетост,която и аз и тя познаваме беше там та говори с нея. Въпросната комшийка се оказа там. Според нейните пък думи просто се били заговорили с братовчед ми дали имам ТЕЛК,нещо,което той и грам не спомена да са говорили и му поискала телефона ми за това. А защо пък след това не ми звънна да ме попита като ми е взела номера и защо ме изтреляха да ми искат телефона като че ли са ме търсили под дърво и камък едвали не,а след това дори никой не ми звънна. Отгоре на това защо в извън работното време ще ми търси телефона като в работата и точно след няколко крачки и известно прелистване на документи може да се добере до него? А пък шефката и видимо и грам идея си нямаше за ситуацията. Странна и мистична работа....Но както и да е. Няма да се вкарвам повече във филма. :D

dreamwalker
05-19-2015, 10:31
Не мога да разбера какви са тези конспирации и/или "счупени телефони" във връзка, с онзи случай от вчерашния ми пост. Тези от съвета така и не ми се обадиха. Комшийката обаче казала на майка ми,че стринка ми е споменала,че или щели да ми звъннат или аз е трябвало да отида там. Братовчед ми пък преди това просто ме попита дали са ми звънняли и ако не са че можело да ходя да видя за какво става на въпрос. Бях решил да не ходя щом не ми се обаждат. Но пък майка ми след информациите ме изфъшкира да ходиме двамата. Отидохме и шефката на трудова заетост,която и аз и тя познаваме беше там та говори с нея. Въпросната комшийка се оказа там. Според нейните пък думи просто се били заговорили с братовчед ми дали имам ТЕЛК,нещо,което той и грам не спомена да са говорили и му поискала телефона ми за това. А защо пък след това не ми звънна да ме попита като ми е взела номера и защо ме изтреляха да ми искат телефона като че ли са ме търсили под дърво и камък едвали не,а след това дори никой не ми звънна. Отгоре на това защо в извън работното време ще ми търси телефона като в работата и точно след няколко крачки и известно прелистване на документи може да се добере до него? А пък шефката и видимо и грам идея си нямаше за ситуацията. Странна и мистична работа....Но както и да е. Няма да се вкарвам повече във филма. :D

https://31.media.tumblr.com/tumblr_lzkmg9t6bv1r6ycrio1_500.gif

dreamwalker
05-19-2015, 10:32
Още не съм стигнала до ДАНС, още си вися на Летище София.
Отговарям ти на подмятането във темата със стола.
Иначе, не се губя, тука съм :)

Харесвам амбициозни хора.

Niakoitam
05-19-2015, 10:36
dreamwalker какво ми мигаш на парцали? :D

Ivaaaaa
05-19-2015, 11:08
и пак го видях, а не го бях зървала повече от месец. два поредни дни ми идват в повече. нещо в него така ми разбърква хормоните, че задейства сензорите ми за секс. жесток, животински, умопомрачителен секс. ъх. а когато се опита да ме заговори, просто мигах като бот и се усмихнах в усмивка, която казва 'не ми досаждай'. много зле.

Rafa7a
05-19-2015, 11:30
Утре ми е първия изпит.. Ако след толкова учене не изкарам добра оценка, не знам.. Много се притеснявам да не сбъркам нещо, което го знам, само защото съм се притеснил..

Niakoitam
05-19-2015, 11:33
и пак го видях, а не го бях зървала повече от месец. два поредни дни ми идват в повече. нещо в него така ми разбърква хормоните, че задейства сензорите ми за секс. жесток, животински, умопомрачителен секс. ъх. а когато се опита да ме заговори, просто мигах като бот и се усмихнах в усмивка, която казва 'не ми досаждай'. много зле.

Упои го и го вържи на някое по-дебело дърво,а след това изпълни стъпка по стъпка всички неща,които ти се въртят в главата. :D

Ivaaaaa
05-19-2015, 12:03
добра идея. дори се оказа, че живее близо до нас :д

Niakoitam
05-19-2015, 12:21
добра идея. дори се оказа, че живее близо до нас :д

Изненадай го някоя вечер в гръб тогава:D

anonymous908491
05-19-2015, 14:56

Тя ме накара да те попитам дали гледаш зад теб като ходиш.

anonymous908491
05-19-2015, 14:56

Обърках се, не ме е карала да те питам, сам го реших.

Ewok
05-19-2015, 16:04
Разговор с преподавателка:
Аз: Ама Вие сигурно не сте завършили толкова отдавна
Тя: Хаха, много мило, това сигурно е заради блуждаещия ми поглед

И в крайна сметка пак не знам на колко г/д е :с
Ударих яко столк и имам разни предположения за минимума, но има доста неща, които не са строго фиксирани...
Нищо де, все някога ще разбера :д

Corb1225
05-19-2015, 16:22
^ Ако ти каже на колко е, ще трябва да ти каже и колко ректорски патки е излизала.

pandabear
05-19-2015, 17:16
ей така на първи април реших да кандидатствам по проект евростипендии, днес съвсем случайно се срещам с един колега в парка и ми казва, че съм класирана. тотално бях забравила даже, хахах. готино :}}

lunacy
05-19-2015, 17:22
^ Ако ти каже на колко е, ще трябва да ти каже и колко ректорски патки е излизала.

това беше абсолютно no sense

;'; dobre

Dagichka
05-19-2015, 17:26
^честитоо пандичке

преписвах мега нагло днес, незаслужена шестица имам, както всички де, но пък преподавателката е от унсс и си излезе 2 пъти за по 10 минути от стаята, така че... :д чувствам се супер напрегната, не знам защо толкова се филмирам, като ми е ясно, че не е важно :д но пък сънувах прекраснотии, макар в съня да бяхме аз с разкървавена глава и един клошар в болница :д

Ewok
05-19-2015, 17:27

+1

Corb1225
05-19-2015, 17:48

;'; dobre
Ех, ама че сте, не познавате мъжкото мислене. Сега ще ви обясня най-сбито логиката на това ми стереотипно изказване.
Преподавателката е толкова млада, че единствения начин вече да е такава(преподавателка) на тази възраст е, като е позволила на доволен брой ректори да злоупотребят сексуално с нея.

skate
05-19-2015, 17:49
тва е най-голяма тъпотия дет си писал до ся честно ;д

Corb1225
05-19-2015, 17:53
^ Кое е тъпотия, уважаеми? Че съм уловил психологията и настроенията у една определена прослойка?

skate
05-19-2015, 17:55
Ква психология е луд?Не може ли един човек да стане преподавател на ранна възраст без да "лиже ректорски патки"?

102thedream
05-19-2015, 17:56
макар в съня да бяхме аз с разкървавена глава

съновникът ми казва че ти е дошло или ще ти идва

102thedream
05-19-2015, 17:57
Ква психология е луд?Не може ли един човек да стане преподавател на ранна възраст без да "лиже ректорски патки"?

добре прав си
може и катерички
но въпросните катерички са лизали патки така че отново е прав

Corb1225
05-19-2015, 17:58
Пак е станало недоразумение някакво. Но аз визирах тези, които разсъждават по горепосочения начин, говорейки за психологията на точно тази прослойка, а не за преподавателката.

Corb1225
05-19-2015, 18:00
Чувствам се като:
https://www.youtube.com/watch?v=iFOxcaka3mg

anonymous908491
05-19-2015, 18:08
номном да не чете, че тя на 18 вече е преподавала и ще се обиди

Dagichka
05-19-2015, 18:14
съновникът ми казва че ти е дошло или ще ти идва
свери си съновника:
Тече ли ти кръв от главата насън, ще чуеш неприятни, но верни думи за себе си.
БЕЗДОМЕН - Ако сънувате, че сте бездомен - голям успех; ако друг е бездомен и говорите с него - материално ще бъдете затруднени.

все приятни работи.. :д

102thedream
05-19-2015, 18:15
номномном да попее

dreamwalker
05-19-2015, 18:21
Разговор с преподавателка:
Аз: Ама Вие сигурно не сте завършили толкова отдавна
Тя: Хаха, много мило, това сигурно е заради блуждаещия ми поглед

И в крайна сметка пак не знам на колко г/д е :с
Ударих яко столк и имам разни предположения за минимума, но има доста неща, които не са строго фиксирани...
Нищо де, все някога ще разбера :д

За коя преподавателка става въпрос?

Corb1225
05-19-2015, 18:26
А какво казва съновникът за мръсна и безсрамна жена, която лиже течност за спирачки от гърба на опитомен, еректирал леопард, обградена в кръг от други мръсни, безсрамни жени - всяка с електрод в ръка, пускащи си ток по зърната? И всичко това върху огромна локва кръв(20 метра в диаметър).

pandabear
05-19-2015, 18:37
^честитоо пандичке

danke ;p

/поне си помниш сънищата на мен не ми се е случвало скоро :/

Vanchhh
05-19-2015, 18:38
Пандичке, grats.

Утре ще ми става лошо май. Да стискате палци, ей!

едит: що не ми казвате, че имам пунктуационна грешка,а? :D

skate
05-19-2015, 18:40
Успех утре Vanchh!
да кажеш как е минало ;д

102thedream
05-19-2015, 18:44
Пандичке, grats.

Утре ще ми става лошо май. Да стискате палци, ей!

едит: що не ми казвате, че имам пунктуационна грешка,а? :D

ще имаш 4 и 50 младежо
не се кахъркай

Vanchhh
05-19-2015, 18:45
ще имаш 4 и 50 младежо
не се кахъркай

Пепел ти на клавиатурата!!!

skate, мерси :)

pandabear
05-19-2015, 18:54
^ мерси! :}}
а ти да газиш утре.
и адашката също.

pac0line
05-19-2015, 18:55
аз иам 6ца по руски, а знам само 1-2 псувни, яко, кво

lunacy
05-19-2015, 18:59
мислене

липсва един препинателен знак

Преподавателката е толкова млада, че единствения начин вече да е такава(преподавателка) на тази възраст е, като е позволила на доволен брой ректори да злоупотребят сексуално с нея.

да, разбрах че имаш предвид това, затова написах това

dreamwalker
05-19-2015, 19:06
Ех, ама че сте, не познавате мъжкото мислене. Сега ще ви обясня най-сбито логиката на това ми стереотипно изказване.

Удобно е да мислиш така, когато не познаваш хора, печелили международни турнири, когато другарчетата им са играели на люлките.

102thedream
05-19-2015, 19:07
аз иам 6ца по руски, а знам само 1-2 псувни, яко, кво

idi nahui suka blyat

Corb1225
05-19-2015, 19:11
да, разбрах че имаш предвид това, затова написах това
Сега се върни и прочети следващите ми постове. Точно от теб не очаквах да пропуснеш да доловиш сатирата у написаното.

Удобно е да мислиш така, когато не познаваш хора, печелили международни турнири, когато другарчетата им са играели на люлките.
Ти също.

dreamwalker
05-19-2015, 19:12
Ти също.

Грешка.

Corb1225
05-19-2015, 19:14
^ Под "ти също" имах предвид да последваш съвета ми към lunacy.

dreamwalker
05-19-2015, 19:15
^ Под "ти също" имах предвид да последваш съвета ми към lunacy.

Отново грешка.

lunacy
05-19-2015, 19:16
и аз не очаквах да не уловиш сатирата ми
/ удобно е, нали?

Ewok
05-19-2015, 19:26
За коя преподавателка става въпрос?

Не желая да кажа, тя отскоро преподава май (2-3 години)
Освен ако не си Boot в ластфм :д

LoadRunner
05-19-2015, 19:28
елок се върна да обезсолява форума

Corb1225
05-19-2015, 19:37
и аз не очаквах да не уловиш сатирата ми
/ удобно е, нали?
Безкрайно некоректен начин за водене на дискусия. Ако беше изпълнила заръката ми да прегледаш следващите ми постове, щеше да видиш, че още тогава съм го обяснил надлежно.

Ewok
05-19-2015, 19:38
елок се върна да обезсолява форума

внасям сладост и бонбони и дъги

102thedream
05-19-2015, 19:38
фанете ма за сатирата

102thedream
05-19-2015, 19:39
внасям сладост и бонбони и дъги

дилър бате

Corb1225
05-19-2015, 19:40
внасям сладост, а понито ми ака бонбони и повръща дъги.
Поправих го за теб.

LoadRunner
05-19-2015, 19:43
внасям сладост и бонбони

кръц кръц имаш ли
и от ония теменужки
или само йодирана сол

102thedream
05-19-2015, 19:46
и аз раздавам бамбони смао трябва да сте от другата страна на дупката

Ewok
05-19-2015, 19:46
винаги съм мразела кръцкръц
карамел лакта <3
а от смучещите обичам карамелки и лукчета

и бтв ям доста безсолно по принцип

102thedream
05-19-2015, 19:47
разкажи още плс
обичаш ли шоколад
какъв цвят ти е одеалцето

NomNomNom
05-19-2015, 19:53
добри вечер

102thedream
05-19-2015, 19:56
птицъй запиели

anonymous908491
05-19-2015, 19:58
децата кои бонбони предпочитат, тия около 5 години ?

Corb1225
05-19-2015, 20:00
OMG, OMG. Номито ли виждат очите ми?
Добър вечер, тигрице ;д.

102thedream
05-19-2015, 20:00
po-skoro kenguru

LoadRunner
05-19-2015, 20:01
децата кои бонбони предпочитат, тия около 5 години ?

5 годишните употребяват най-често тия бонбони
http://prikachi.com/images/943/8123943q.jpg

Corb1225
05-19-2015, 20:03
po-skoro kenguru
тигрица

102thedream
05-19-2015, 20:04
з джоп

anonymous908491
05-19-2015, 20:12
5 годишните употребяват най-често тия бонбони
http://prikachi.com/images/943/8123943q.jpg

какво е това ?

http://www.blitz.bg/news/article/337572
Това да си геймър си е диагноза, трябва някви пенсии за инвалидност да им дават.

102thedream
05-19-2015, 20:14
http://www.blitz.bg/news/article/337572
Това да си геймър си е диагноза, трябва някви пенсии за инвалидност да им дават.

ole qki sa имам същата клавиатура

Corb1225
05-19-2015, 20:15
Папи, ти не разбираш нищо. Не е искала да предаде съотборниците си, а и може да е била на промоция за Bronze IV.

anonymous908491
05-19-2015, 20:16
ole qki sa имам същата клавиатура

Всеки е с китайска

NomNomNom
05-19-2015, 20:26
OMG, OMG. Номито ли виждат очите ми?
Добър вечер, тигрице ;д.

Долен си ;д

Аз не мога да скролна новия спам още, ма се отказах, мързи ме

ко праите днес

Ewok
05-19-2015, 20:29
А и да си отчета днешната дейност
направих си рег в онлайн системата на су, генерирах си код, само утре тр да отида в изипей да си платя таксата за кси
не се надявам на много предвид миналогодишните ми резултати, ама нищо не ми пречи да пробвам :д
и бях суперпозитивна целия ден
и си обичам момченцето, само да не ме ядосва толкова <3

102thedream
05-19-2015, 20:30
Долен си ;д

Аз не мога да скролна новия спам още, ма се отказах, мързи ме

ко праите днес

казах че си кенгуру капиш

Corb1225
05-19-2015, 20:31
Долен си ;д
Долен? Сериозно? От всички прилагателни в българския език, описващи изящната ми особа, избра точно това ;/?

NomNomNom
05-19-2015, 20:34
Долен? Сериозно? От всички прилагателни в българския език, описващи изящната ми особа, избра точно това ;/?

ми компроментираш ме, чист удар под кръста :д иначе ко праиш
102, викай ми кенга на галено

102thedream
05-19-2015, 20:35
ахахахахах бебе ру

Corb1225
05-19-2015, 20:38
ми компроментираш ме, чист удар под кръста :д иначе ко праиш
Превъртаме брояча на форума както обикновено и слушам музика, непривлекателна за форумните критици. Ти ко праиш?

anonymous708973
05-19-2015, 20:38
А и да си отчета днешната дейност
направих си рег в онлайн системата на су, генерирах си код, само утре тр да отида в изипей да си платя таксата за кси
не се надявам на много предвид миналогодишните ми резултати, ама нищо не ми пречи да пробвам :д
и бях суперпозитивна целия ден
и си обичам момченцето, само да не ме ядосва толкова <3

Какво кандидатстваш?

Ох, на момчето ми днес не му било ден за учене и вместо да се кльофне (?!) на дивана, ми направи и донесе обяд, плюс енергийна, напазарува, изчисти... Че и обясни една задача. Прекрасен ми е, а мен никаква ме няма, трябва да се реванширам.

Изнервиха ме максимално тия двамата. Едната има нужда от 5 часа, че да препише главата дума по дума и накрая пак не е в час, снощи не спала, съответно никаква я няма днес, другият си мрънка под носа като говори...така да мразя мрънкащи хора, особено мъже. И за капак, седят и я гледат тая задача, все едно с гледане ще се реши, че и накрая имаха наглостта да ми заявят как "явно щели и догодина да го пишат този изпит", ми аз за какво си губя времето с такива пораженчески нагласи?!
Леле, железни нерви съм опънала напоследък, изключително развитие имам.

Сега серия на троновете и джинче <3, тая сесия ще обърна на твърдо усещам.

LoadRunner
05-19-2015, 20:39
какво е това ?

LEGO
конструктор
децата го ядат докато си играят
и аз съм ял

anonymous908491
05-19-2015, 20:40
Сега серия на троновете и джинче <3, тая сесия ще обърна на твърдо усещам.

Към колко часа ще си пияна, да знам дали да те чакам ?

Ewok
05-19-2015, 20:41
Какво кандидатстваш?

Друга перспективна специалност - класическа филология :д

102thedream
05-19-2015, 20:42
перспективна

anonymous908491
05-19-2015, 20:42
класика

anonymous708973
05-19-2015, 20:43
Хахахаха, сладурка :д

Папугай, не мога да си позволя да се натряскам, за съжаление.

102thedream
05-19-2015, 20:45
виж кво мухло не ме интересува какво можеш и какво не можеш
да съм казала че си от село или нещо подобно
старая се да се държа на ниво и първия ми пост беше добронамерен ама прави каквото искаш да ти правят животът е борба имам да уча гуакамоле с айрян супа с хрян троновете 5 по икономика ще се изям

anonymous908491
05-19-2015, 20:45
Папугай, не мога да си позволя да се натряскам, за съжаление.

Не ми трябваш много пияна, искам утре да помниш всичко.

NomNomNom
05-19-2015, 20:55
Превъртаме брояча на форума както обикновено и слушам музика, непривлекателна за форумните критици. Ти ко праиш?

прибрах се преди малко, иска ми се да чета, ама шъ тряя спя
няма интрига нещо

Corb1225
05-19-2015, 21:02
Добре, деца, съберете се да кажете "лека нощ" на номито, че трябва да спи.

NomNomNom
05-19-2015, 21:03
Един колега преди време кара друг колега ( македонец, на когото само се подигравахме, и понеже сме груби, ни се сърдеше :д ) в колата си, и на някакъв светофар спира колата момчето, македонецът отваря вратата и джас - някакъв колоездач почти откъртва вратата :д
И днес ми пратиха това, и умирам от смях, защото си ги представям тез двамата :д
https://www.youtube.com/watch?v=is-u6f1N02Q&feature=youtu.be&t=4m42s

anonymous908491
05-19-2015, 21:07
Смешното ти е, защото не можеш да караш колело.

AnarchyBoy
05-19-2015, 21:08
http://media.giphy.com/media/9ATrFGm167f9e/giphy.gif
Толкова не съм бил изтощен не знам от кога. Сериозно. Тоя Construct 2 ме изтощава, а утре ще се захващам с Project Spark, пък да видим, ако съумея да си реализирам идеята така както я мислихме, може и да излезе нещо хубаво, макар че като за пръв път не очаквам много.

Corb1225
05-19-2015, 21:10
И днес ми пратиха това, и умирам от смях, защото си ги представям тез двамата :д
https://www.youtube.com/watch?v=is-u6f1N02Q&feature=youtu.be&t=4m42s
Това филм за живота на нащо пинки ли е? Сигурно тя е колоездачът.

NomNomNom
05-19-2015, 21:14
не знам, ама мисля да го гледам някой път, сигурно ще е смешно :д
папи, може и да си прав :д

Corb1225
05-19-2015, 21:18
Че ние тоя филм го гледаме всеки ден във форума.

папи
Ще се глобяваме. Авторско право.

102thedream
05-19-2015, 21:20
Ще се глобяваме. Авторско право.

каде са ти аргоментите

Corb1225
05-19-2015, 21:26
^ Нямам, аз съм гола вода ;/.

102thedream
05-19-2015, 21:28
хаштаг обосновисебе

pandabear
05-19-2015, 21:31
Смешното ти е, защото не можеш да караш колело.

и какво като не може -.-

къде пише, че всеки трябва да може да кара колело -.-

а? -.-

Corb1225
05-19-2015, 21:35
^ Там където пише, че не трябва да го прави, щом не го може, за да не се блъска във врати на коли.

Папи, не се сърдиш, нали ;/?

anonymous908491
05-19-2015, 21:36
и какво като не може -.-

къде пише, че всеки трябва да може да кара колело -.-

а? -.-

Не всеки, но жените трябва да могат, защото

овцата си сака пръч

И ти ли не можеш ?

pandabear
05-19-2015, 21:40
'ми мога да карам водно колело.
пак е нещо.

т'ва лято отново ще се уча, този път съм си взела по-хубави наколенки :Д

anonymous908491
05-19-2015, 21:42
Вместо наколенки си вземи пояс, във водата няма къде да се удариш

pandabear
05-19-2015, 21:44
освен в шамандурата. имам си една любима, на северния плаж в Китен.

anonymous908491
05-19-2015, 21:45
Там е плитко, можеш да стигнеш до нея ходейки

pandabear
05-19-2015, 21:54
кога за последно си ходил, защото аз друг спомен имам, южният ми е по-плитък. и много ми стана дразнещ, особено откакто сложиха скапаните надуваеми глупости във водата :/

anonymous908491
05-19-2015, 21:59
Ходех преди да стане цигания и всеки да реши, че трябва да е там. Сега не си заслужава, то човек отива на почивка на място, което не е навалица и не се прескачат един друг.

dreamwalker
05-19-2015, 22:29
Изнервиха ме максимално тия двамата. Едната има нужда от 5 часа, че да препише главата дума по дума и накрая пак не е в час, снощи не спала, съответно никаква я няма днес, другият си мрънка под носа като говори...така да мразя мрънкащи хора, особено мъже. И за капак, седят и я гледат тая задача, все едно с гледане ще се реши, че и накрая имаха наглостта да ми заявят как "явно щели и догодина да го пишат този изпит", ми аз за какво си губя времето с такива пораженчески нагласи?!

PinkPan7her be like:

http://cdn.meme.am/instances/24081832.jpg

pandabear
05-20-2015, 06:10
Яворов! Ако миналата година ми се беше паднал щях да се пръсна от кеф.

NomNomNom
05-20-2015, 07:27
Ходи ми се на море, не издържам :д

pac0line
05-20-2015, 08:15
аС се прибирам началото на другата седмица във Варна да си направя едно ранно море и 'ич не ми пука ... ебати тъпия универститет, преебан съм по всичко в най-тъпия университет в България. Нито нещо научих, нито дипломата ми ще е с висок успех, ше подпаля и изпепеля тоя публичен дом, събирателно на всички б к п от цяла България.

NomNomNom
05-20-2015, 08:50
аС се прибирам началото на другата седмица във Варна да си направя едно ранно море и 'ич не ми пука ... ебати тъпия универститет, преебан съм по всичко в най-тъпия университет в България. Нито нещо научих, нито дипломата ми ще е с висок успех, ше подпаля и изпепеля тоя публичен дом, събирателно на всички б к п от цяла България.
мразя всички варненци, каварненци, бургазлии, несебърци
всъщност повече мразя петричани и благоевградчани, и банските

( всички имате море или басейнчета бол )

M****
05-20-2015, 09:28
мразя всички варненци, каварненци, бургазлии, несебърци
всъщност повече мразя петричани и благоевградчани, и банските

( всички имате море или басейнчета бол )
Какво е това "море"???
Последното море бе 2009 г. :/ :/ :/

Niakoitam
05-20-2015, 09:31
Тук попаднах на първоизточниците на съвременните детски приказки според статиите. Някои наистина са по-различни от ориганала.

http://div.bg/%D0%97%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE/%D0%A1%D0%BC%D1%83%D1%89%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%89%D 0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D 0%BD%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B8%D 1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D1%89_l.a_c.98422_i.464897.html

http://div.bg/%D0%9A%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D 0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D1%89-18-_l.a_i.369882.html

От тях в този вариант съм гледал май единствено за Жабока принц на братя Грим дето наистина както пише изпраска жабата в стената на стаята си и почти я уби,а след това съжали взе я в ръце и се разрева,а жабата наистина се превърна в принц.

Niakoitam
05-20-2015, 09:34
Какво е това "море"???
Последното море бе 2009 г. :/ :/ :/

Че даже се и оплакваш. :D
А при мен като последното море ако не броим едно двете плацикания в Турция през 2006та години ми беше през 1994 година аз какво да кажа? :D

YSMF
05-20-2015, 09:41
Яворов! Ако миналата година ми се беше паднал щях да се пръсна от кеф.
Бърча вежди като го чуя, точно въпроса за него издъних на изпита.

Тук гърми, аз излязох в сесия по - рано. Тъжно и самотно ми е, гледам си морето през прозореца, а е абсурд да отида в скоро време. Не трябва да се дъня.

NomNomNom
05-20-2015, 09:41
Ходете да работите на морето и цяло лято ще сте там :д
Нашите работеха 2005та, 2006та и 2000та на слънчака, и съм си киснала цели лета :д

M****
05-20-2015, 09:44
Нашите работеха 2005та, 2006та и 2000та на слънчака, и съм си киснала цели лета :д
Дърпай ти огнения тигър за опашката, дърпай...
(((:

NomNomNom
05-20-2015, 09:49
кой огнен тигър, кой

според мен е супер оферта да се работи на морето, ако нямаш друга работа, щях да работя там сезонно, ако бях студентка :д

M****
05-20-2015, 09:52
кой огнен тигър, кой

според мен е супер оферта да се работи на морето, ако нямаш друга работа, щях да работя там сезонно, ако бях студентка :д
Това е, че мен настоящата работа отчасти ме възпира да отида...

По въпроса "Кой?"
Той - http://en.wikipedia.org/wiki/Tiger_(zodiac)#Years_and_the_Five_Elements (гледай за 1986-та).

NomNomNom
05-20-2015, 10:05
аз съм Water Rooster , hhohoh

102thedream
05-20-2015, 10:06
ти си кенгуру

M****
05-20-2015, 10:07
аз съм Water Rooster , hhohoh
http://www.hawaiilife.com/articles/wp-content/uploads/2012/01/Rooster-600x450.jpg

NomNomNom, имаш хубаво оперение! (:

tori
05-20-2015, 10:17
Аз в Ахтопол изкиснах един месец близо преди осем години.

ОН: Уморено ми е, нищо че не беше кой знае ква сложнотия. Отивам да го лягам, че да не ме мислят нашите.

BlauMeise
05-20-2015, 10:18
Днес съм супер, за разлика от вчера, подготвям рождения ден на мама. :)

NomNomNom
05-20-2015, 11:08
Аз в Ахтопол изкиснах един месец близо преди осем години.

ОН: Уморено ми е, нищо че не беше кой знае ква сложнотия. Отивам да го лягам, че да не ме мислят нашите.

браво ториии

абитюретьитье, разкажете за матурата, как ви се видя

Niakoitam
05-20-2015, 11:20
Разбрах нещо ново,което не знаех. Че съм роден в годината на огнения тигър. :)

Lilanda
05-20-2015, 13:40
Аз като ви казвам, че такъв карък като мен няма. Точно като ми трябва лаптопа, ще ми се прецака харда...

Добре съм иначе. Малко изнервена, но добре.

pandabear
05-20-2015, 14:38
ей, много късмет в последно време. ама той за сметка на друго май. така де, както и да е. взимам си от Била данон за пиене и на излизане гледам, че продават билети от националната лотария. взех си някакъв лото зодиак от 2лв, 'щото точно ми ги върнаха на стотинки, пък аз много мразя да ми дрънчат в портмонето. прибирам се, трия и гледам под телец 1000лв :Д ама не знам как да си ги взема. дано не трябва да ходя при Захарчето в ТВ-туУу, че не съм много фотогенична.

DarkTemplar
05-20-2015, 15:04
Честито, "заработила" си една заплата. ;)

Юлиян
05-20-2015, 15:28
Днес имах НВО по Бел...
Имах удалжено време и удебелен шрифт и бях в отделна стая. Вчера учих и честно да ви кажа никога не съм учил толкова през живота си. Първи модул ми се стори лесен и някъде за 4.00 го направих. Вториа беше малко по труден и може би 3.00-3.25 ште вържа. Не бях особено притеснен защото учих. За изпита по мат не ми се говори :? пък и се готвя за изпита за НМУ и дано ме приемат! Успех на всички и дано влезете където искате , драги 7 класници и зрелостници!!!!!

Rafa7a
05-20-2015, 15:42
Ебаси тъпото, имам 48 от 65 на първи модул.. За какво учих толкова.. Знаех си че от притеснение накрая ще усера цялата работа.. Пфф..

Lilanda
05-20-2015, 16:06
Ебаси тъпото, имам 48 от 65 на първи модул.. За какво учих толкова.. Знаех си че от притеснение накрая ще усера цялата работа.. Пфф..

Втори модул ти е по-важен.

Rafa7a
05-20-2015, 16:12
Втори модул ти е по-важен.

Знам, но имах цел по 55 точки на първи да не падам, ама както гледам..

anonymous908491
05-20-2015, 16:14
Знам, но имах цел по 55 точки на първи да не падам, ама както гледам..

Защо не преписа от приятел, например Д. и Т. ?

Rafa7a
05-20-2015, 16:16

За да има после какви простотии да ръсиш тука. Не осъзнаваш ли, че с това вече ставаш банален? А и не обичам да преписвам.

anonymous908491
05-20-2015, 16:18
За да има после какви простотии да ръсиш тука.

Съжалявам, значи ниската ти оценка е по моя вина.

Corb1225
05-20-2015, 16:26
Пълна скука е днес форумът, само за матури се говори и нищо интересно. Няма къде да се закача да пиша ;д.

Rafa7a
05-20-2015, 16:26
Съжалявам, значи ниската ти оценка е по моя вина.

Не е по твоя вина, но поне недей да говориш тъпотии. Все едно постоянно търсиш някаква причина да се заядеж.

Corb1225
05-20-2015, 16:28
^ Младеш, не му ли свикна вече? И си мнителен, не видях тук особено заяждане.

anonymous908491
05-20-2015, 16:28
Все едно постоянно търсиш някаква причина да се заядеж.

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/576088-%D0%A4%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D 0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BA-%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BD%D0%B5

дзън дзън дзън

an7raks
05-20-2015, 16:40
Ебаси тъпото, имам 48 от 65 на първи модул.. За какво учих толкова.. Знаех си(,) че от притеснение накрая ще Усера цялата работа.. Пфф..

Не е от притеснение, не е... :D

anonymous908491
05-20-2015, 16:49
Не се заяштай с него

pandabear
05-20-2015, 17:28
Честито, "заработила" си една заплата. ;)

мерси, все такова заработване на всеки пожелавам :Д

Rafa7a
05-20-2015, 17:33
Не е от притеснение, не е... :D

Честно да ти кажа много се чудих как се пише, с О или с У и накрая го написах с У. А и доколкото знам в книжовния български няма такава дума. :D

Rafa7a
05-20-2015, 17:35
^ Младеш, не му ли свикна вече? И си мнителен, не видях тук особено заяждане.

Всъщност е, защото той постоянно се дразни с това "Д. и Т.", но това е стара тема.

an7raks
05-20-2015, 17:35
Честно да ти кажа, липсват ти поне две запетайки... :D

Rafa7a
05-20-2015, 17:41
Честно да ти кажа, липсват ти поне две запетайки... :D

http://new4.fjcdn.com/thumbnails/comments/Wow+seriously+_96f7fb1a8d66953235c08dad6ef932ff.jp g

anonymous908491
05-20-2015, 17:41
Стига с тия матури, а да поговорим дали си заслужава да имаш хубава жена, която не може да ти роди син
http://www.blitz.bg/news/article/337778

NomNomNom
05-20-2015, 18:52
Разбира се ^ за ко ти е син, ако жена ти е страхотна, пък ако ти роди момиче, ще пробвате още 1-2 пъти.
Защото ако е красива, то е мит, че хубавите са просто хубави, без други качества - според мен пропаганда на дебелите феминистки :д
Пък бащите много се разтапят по момиченцата си, за сметка на това и пушки, и юмруци ще са им малко, за да преживеят пубертета :д

anonymous908491
05-20-2015, 19:00
Ако не може да ми роди син, значи е дефектна и се налага да я сменя. Така са правели преди години, смятам, че така трябва да правим и сега.

tori
05-20-2015, 19:05
Стига с тия матури, а да поговорим дали си заслужава да имаш хубава жена, която не може да ти роди син
http://www.blitz.bg/news/article/337778
Ахаха, ето що съм женско. :д

anonymous908491
05-20-2015, 19:07
Ахаха, ето що съм женско. :д

Наричаш майка ми грозна ?

tori
05-20-2015, 19:08
Не аз, статията.

anonymous908491
05-20-2015, 19:11
Статията не я знам къде живее, за разлика от таралалала

tori
05-20-2015, 19:14
Ти и мен не знаеш къде живея. :д

NomNomNom
05-20-2015, 19:15
вземи си грозна да ти роди момче, разведи се, вземи си хубава :д

anonymous908491
05-20-2015, 19:20
Ти и мен не знаеш къде живея. :д

Русе, а скоро и на 20 минути от мен.

вземи си грозна да ти роди момче, разведи се, вземи си хубава :д

Те грозните са умни, като ми вземе парите, с какво ще издържам хубавата, тя заради мен самия не вярвам да стои.

tori
05-20-2015, 19:21
Русе, а скоро и на 20 минути от мен.
Как на 20 минути? Ще се местиш в Руситу ли?

NomNomNom
05-20-2015, 19:22
Ако щеше в щатите, щеше да обявиш фалит за първата, после да забогатееш пак за втората, ама уви :д

NomNomNom
05-20-2015, 19:22
Как на 20 минути? Ще се местиш в Руситу ли?

Сигурно има предвид, че ти ще се местиш наесен :д

tori
05-20-2015, 19:24
Сигурно има предвид, че ти ще се местиш наесен :д
А, да, тва да. Малко съм спряла днес. Соре.

anonymous908491
05-20-2015, 19:24
Вие двете, какви деца бихте родили ?
Да знам дали сте първи или идвате след развода.

NomNomNom
05-20-2015, 19:25
Ако сваля 10кг, може да се класирам за женско, в момента бих родила момче 8-)

anonymous908491
05-20-2015, 19:27
Как 10кг, ти не си дебела, имаш малко повече по дупето и бедрата, но там си зависи.

tori
05-20-2015, 19:28
Вероятно женски бихме родили. И двете.

NomNomNom
05-20-2015, 19:30
Как 10кг, ти не си дебела, имаш малко повече по дупето и бедрата, но там си зависи.

Мога ли да се класирам за близнаци - женско и мъжко, като междинен вариант?
Ма калпазанката трябва да каже секцио или естествено раждане, че ме притеснява 2 дали ще смогна наведнъж.

Тори, разбира се :д антракса явно е решил дилемата вече:д

anonymous908491
05-20-2015, 19:35
Мога ли да се класирам за близнаци - женско и мъжко, като междинен вариант?
Ма калпазанката трябва да каже секцио или естествено раждане, че ме притеснява 2 дали ще смогна наведнъж.

Предпочитам да родиш естествено, ще боли повече, но ще го изтърпиш.

Вероятно женски бихме родили. И двете.
Антракса да му мисли, защото аз ако знам, че ще ми родят само дъщери, щях да се замисля дали да взимам някоя.

M****
05-20-2015, 19:36
Окачествявам днешния си ден като хубав и успешен. (:

tori
05-20-2015, 19:37
Тори, разбира се :д антракса явно е решил дилемата вече:д

Антракса да му мисли, защото аз ако знам, че ще ми родят само дъщери, щях да се замисля дали да взимам някоя.

Точно се бъзиках с него, че женски ще му забъркам и той каза, че ще ги пуска да плуват от Калиакра. :дд

pandabear
05-20-2015, 19:42
хубаво е, когато мъж започне разговор на тема бебета

Corb1225
05-20-2015, 19:45
Не се притеснявайте, дами. В последните поне 3-4 страници, всички сте женски майки ;д.

anonymous908491
05-20-2015, 19:56
Точно се бъзиках с него, че женски ще му забъркам и той каза, че ще ги пуска да плуват от Калиакра. :дд
В първия момент реших, че ще ги дави, след това се сетих за жабите

хубаво е, когато мъж започне разговор на тема бебета

За секс ли искаш да си говорим ?

an7raks
05-20-2015, 20:01
В първия момент реших, че ще ги дави, след това се сетих за жабите

Жаби, жаби, ама бая ще се поозорят с приводняването... :evil:

pandabear
05-20-2015, 20:05
За секс ли искаш да си говорим ?

намираме се в раздел "Любов", рибоче.

M****
05-20-2015, 20:08
:D :D :D

Следният виц може би следва да го публикувам в раздел "Политика", но 'айде - от мен да мине, ще го споделя тук:

"Млад украински патриот се жени за руска девойка. Вечерта преди сватбата баща му го съветва:
- Андрий, сине, преди да влезете в спалнята, вдигни невестата си на ръце - да види колко е силна Украйна! След това, когато сте в спалнята, разкъсай дрехите й, а после и своите - да види колко е красива Украйна!...
В тоя момент дядото се обажда от печката:
- И след това, Андрий, си удари една - да разбере колко е независима Украйна!"

:D

Юлиян
05-20-2015, 20:10

:shock: Как може такова нешто? Втория най умен човек във форума да не кажа в България да има 48 точки. Какво ни лъже сега тук.

Corb1225
05-20-2015, 20:14
:D :D :D
Къцамун?

NomNomNom
05-20-2015, 20:14
корб е много галантен lately ;д
иначе, добре, че не учих за матурите, та имах 5.51 и 5.68 ( ма не съм имала седмокласни ) , та предвид ситуацията, че не ходех на училище в 11ти и 12ти клас, и нямах и учебници, не ходех на уроци, не четях нито произведения, нито анализи :д не знам колко трябва да си спрял да изкарваш 3ки :д
та, рафи, спри да учиш и всичко ще е ок :д

M****
05-20-2015, 20:15
Къцамун?

http://www.epet3.edu.ar/imagenes/me-gusta.png

M****
05-20-2015, 20:19
иначе, добре, че не учих за матурите, та имах 5.51 и 5.68 ( ма не съм имала седмокласни ) , та предвид ситуацията, че не ходех на училище в 11ти и 12ти клас, и нямах и учебници, не ходех на уроци, не четях нито произведения, нито анализи :д не знам колко трябва да си спрял да изкарваш 3ки :д
та, рафи, спри да учиш и всичко ще е ок :д

Аз пък съм гАзар - по мое време нямаше реални матури - само условни, т.е. избираш някакъв предмет, по който искаш оценката ти да се зачита за матуритетна, но реално не държиш каквито и да е било изпити, щото имаш "n" на брой учебни часа по този предмет, които покриват необходимия минимум, за да не държиш изпит. (((:

sl1nceetoo
Тъжност.

Corb1225
Само lately? Ши ма обидиш...

https://www.youtube.com/watch?v=iDjQT08qyNY

Ама си права де ;д.

Юлиян
05-20-2015, 20:21
:shock:

NomNomNom
05-20-2015, 20:23
Аз пък съм гАзар - по мое време нямаше реални матури - само условни, т.е. избираш някакъв предмет, по който искаш оценката ти да се зачита за матуритетна, но реално не държиш каквито и да е било изпити, щото имаш "n" на брой учебни часа по този предмет, които покриват необходимия минимум, за да не държиш изпит. (((:

ех лесно ви е било, имам чувството, че сега ги сцепват от изпити. пък качеството на образованието е далеч от добро, ако ще след всяка година да има матури :д

NomNomNom
05-20-2015, 20:23
corb, lately си почти напълно преобразен, мирише ми на някакви трепети в личен план :д

M****
05-20-2015, 20:25
ех лесно ви е било, имам чувството, че сега ги сцепват от изпити. пък качеството на образованието е далеч от добро, ако ще след всяка година да има матури :д

Истината е една - да наблягат на математиката и информатиката, след което да се насочват към тази област на развитие. (:

anonymous908491
05-20-2015, 20:29
намираме се в раздел "Любов", рибоче.

Ще ти е приятно ли да те наричам теле, а като го правя, ще искаш ли да си говорим за любов ?
За секс мога да говоря винаги, дори пред родителите ти.

До 8 клас научих повече, отколкото сегашните до 12 , но си има обяснение
http://www.blitz.bg/news/article/337706

NomNomNom
05-20-2015, 20:29
Oх, всички професии са еднакво нужни. ( така де, имам предвид, че ще има разнообразно търсене, не, че козметик е еднакво нужен колкото и лекар :д )

От министерството на провала или университетите, трябва сериозно да преразпределят бройките студенти и да не влизат/и съответно завършват излишно много юристи ( например, за всичко важи ), които не мога да практикуват дори в чужбина.
Ей това да стане, пак ще е нещо, пък ако ще всичко друго да е щета :д

dreamwalker
05-20-2015, 20:31

Истината е една - да наблягат на математиката и информатиката, след което да се насочват към тази област на развитие. (:

При кого ще ходиш на лекар?

Юлиян
05-20-2015, 20:31

Ахахахахахахахахахахахааа ха . Папугай ти си новия ми идол след Кубрат Пулев и кечиста Роман Рейнс :D

anonymous908491
05-20-2015, 20:33
Когато основната ти цел е пари, ученето губи първоначалния си смисъл.
Не виждаш ли, че те не записват нещо, което им харесва, а гледат да е нещо добре платена за в бъдеще.

pandabear
05-20-2015, 20:34
Ще ти е приятно ли да те наричам теле, а като го правя, ще искаш ли да си говорим за любов ?

не си представям да говориш с мен за любов, както и да ме наричаш.

M****
бтв: сега гледам късните новини и от тях разбрах, че днес е имало авария на метрото, в час-пик (17-18:00 ч.), а аз се чудех що метрото ми не идва маса време (стоейки и изчаквайки на метростанция "Сердика")... :D

dreamwalker
Когато основната ти цел е пари, ученето губи първоначалния си смисъл.
Не виждаш ли, че те не записват нещо, което им харесва, а гледат да е нещо добре платена за в бъдеще.

Жалка история.

NomNomNom
05-20-2015, 20:35
бтв: сега гледам късните новини и от тях разбрах, че днес е имало авария на метрото, в час-пик (17-18:00 ч.), а аз се чудех що метрото ми не идва маса време (стоейки и изчаквайки на метростанция "Сердика")... :D

хахаха, ние умишлено работим от 10 до 7, защото ни мързи да работим от 8 до 5 , а 9 - 6, че и 8 -5 -- е мазаляк в цяло софия
Та в 19:15 нищо му нямаше на метрото :д

M****
05-20-2015, 20:40
При кого ще ходиш на лекар?

Мани, преди половин година по новините излъчиха репортаж с интервю точно на моя личен лекар, в което той изразява готовност да емигрира, ако нещата не се подобрят - човекът владее няколко западни езика и наистина е много голям професионалист в първоначалното диагностициране.

Та да отговоря на въпроса - тогава ще стискам палци да съм жив и здрав колкото се може по-дълго време. (:

Няма какво да се лъжем - в Бг е зле положението за голяма част от населението. :/

Corb1225
05-20-2015, 20:40
corb, lately си почти напълно преобразен, мирише ми на някакви трепети в личен план :д
Форумното ми аз се промени, да. Дори с теб коментирахме тази промяна в една друга тема. Но преобразяване у мен има от няколко месеца. Действително има някакво пробуждане, вдъхновение, трепет дори, но от съвсем други подбуди и в различна посока, от тази която визираш, уви. Ти трудно ще ме разбереш, и не само ти, но кой знае - мога и да те допусна до моя свят някой ден. Да не се вадят грешни изводи от думите ми, и да не се правят презумпции, моля ;д.

anonymous908491
05-20-2015, 20:41
не си представям да говориш с мен за любов, както и да ме наричаш.

Ако ме засечеш пиян, ще ти променя мнението, мога да говоря за всичко, стига да ме хванеш в подходящо настроение.

pandabear
05-20-2015, 20:54
не искаш да те засичам пиян. влияя зле на пияните хора.

anonymous908491
05-20-2015, 20:58
Стигнахме ли момента, в който почваш да ми казваш, какво искам ?

NomNomNom
05-20-2015, 20:59
http://9gag.tv/p/a5gypL/the-poop-scheduling-app

Corb1225
05-20-2015, 21:07
Номи, защо ме остави да си философствам сам ;/?
Това горе си беше индиректно предложение за приятелство. Смутих ли те ;д? Не съм форумен интернет сваляч, far from it.

anonymous908491
05-20-2015, 21:09
http://9gag.tv/p/a5gypL/the-poop-scheduling-app

Много се дразня като сложат тапет с нещо, което го няма в клипа

NomNomNom
05-20-2015, 22:13
Номи, защо ме остави да си философствам сам ;/?
Това горе си беше индиректно предложение за приятелство. Смутих ли те ;д? Не съм форумен интернет сваляч, far from it.

Аааа, не, извинявай, аз го разбрах като нещо от типа - нмз, ок, явно съм спряла днес :д

А трябва да се спи ...

Corb1225
05-20-2015, 22:36
Е, как бе? Нали уж бях галантен? Това как включва в себе си, да те изпратя по дяволите ;д? Аз съм отворен към нови приятелства, та наистина кой знае, някой ден. Защото за да ме разбереш напълно, трябва да ме познаваш. Това ми беше мисълта. Мисля, че и от стола ми се подразбраха такива работи.
Както и да е, лека нощ, ако си лягаш/легнала вече.

paradosou
05-20-2015, 23:21
Решителна и все по-малко поддаваща се на малоумия. Изживявам се :D. Ще ги издухам утре (и не само). Ей сега лягам, ама като се познавам няма да заспя веднага, първо е много вероятно да има мини философско монологче ;d.

jghgh
05-21-2015, 06:20
добро утро!

//feeling nice... с такова добро време и с купа ягоди няма как да е другояче:)

pac0line
05-21-2015, 07:11
Решителна и все по-малко поддаваща се на малоумия. Изживявам се :D. Ще ги издухам утре (и не само). Ей сега лягам, ама като се познавам няма да заспя веднага, първо е много вероятно да има мини философско монологче ;d.

успех))

Осъзнавам, че сега малко ще се чудя какво да правя по цял ден, след като семестъра ми свърши, но сякаш така е по-добре :д

M****
05-21-2015, 08:38
Има страшно много работа да се върши днес, но няма как да не се похваля и разпиша, че настоящият ми коментар е под № 1000! (((:

Blab
05-21-2015, 09:32
нещо сънувах филми...
сняг, баби, лавина, шейна,твърде бърз лифт, неподсигурен, накрая боровете бяха затрупани догоре и трябваше да търсим път над тях... не беше много хубаво, но май всичко бе наред. хмм...
иначе трябваше да ходя да снимам на бчк нещо си пак, но реших, че не ми се изгаря на това слънце толкова често
днес ще си почивам повече и ще попиша. да.
хубав ден на вс.

pac0line
05-21-2015, 12:38
Малеее, как съм изгорял без да се усетя ... аграрно работническо изгаряне
Хора, хелп - отворени открити басейни в София - къде?
Някой ми беше казал, че чак след 24 отварят

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t1.0-9/11269476_10204486101571947_2643370116709666388_n.j pg?oh=7d1cf6f426c238944ffaf6fd1f409189&oe=55CC27A9&__gda__=1443200416_105438d77a73452b2435a53873a6b98 8

Lilanda
05-21-2015, 12:38
Окей, нов хард, преинсталиран уин, всичко е наред. Нека голямото инсталиране на програми започне...сега!

AnarchyBoy
05-21-2015, 12:55
Ае щото ме помолиха учтиво ;с