PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29

Страници : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Niakoitam
04-29-2015, 13:59
Искам да и кажа нещо мило. Искам някак да я успокоя. Само дето не ми идва нищо в момента на главата освен разни откъслечни неща. Пък и ми е все по-трудно имайки предвид,че ме допуска все по трудно и все по-рядко във вътрешния си свят.

anonymous908491
04-29-2015, 14:00
ами какво ще го правя?

Има ли някой по-голям до теб, да го викнеш да ти обясни.

Ivaaaaa
04-29-2015, 14:07
не.
обясни.

anonymous908491
04-29-2015, 14:14
Имало едно време една пчеличка, която се казвала Ива.
таратарата
Родило им се дете и заживели щастливо.

sl1nceetoo
04-29-2015, 16:00
Много се мотая напоследък. Липсва ми всякаква организация. И това ме кара да се чувствам зле. Имам много неща за вършене. И се дразня на себе си за променливите си настроения.
Днес ме питаха дали съм започнала да го пиша: казах да, разбира се. Ама къде ти. Тези дни ще свърша с това.
Иначе сякаш всичко се получава добре. Ще се оправим до 15ти. Пък и туу мъч драма.
И ах, как ме дразнят ония. Малоумници.
И вчера мина много добре с момичетата. Хем се посмяхме, хем свършихме и с тия гривни.
Преди малко М. тръгна. Сега ще пътува дъъълго. И утре ще се видим <3
А, и как искам вече да идва лятото и да се видя с картофчо. Понякога дълго не контактуваме и после като се чуем- сякаш не сме спирали. А като се сетя от колко време се познаваме. И как се запознахме. Хаха.
Сега вече е време да се потрудя по история. И руски.

AnarchyBoy
04-29-2015, 16:40
Айде сега, няма нужда да скромничиш. Много добре знаем, че не от 4-годишен се оправяш сам, а дори още от раждането. Даже майката ти не те е родила, ти си се изтеглил сам.

Колко си ограничен само, келеме. Написах, че е станал лапсус (на всеки се случва), имах предвид от 4 години т.е. от както бях на 16, пък и през повечето време докато съм тук, мултитасквам с поне още едно/две неща. :lol:
За това ли ще се заядеш?
Желаеш ли пак да ми се помолиш за приятелката си, псевдо-мъж. ;с
Сериозно сигурен съм, че умираш от яд.. :/

anonymous908491
04-29-2015, 16:52
Кога ще стигнеш до частта, в която обясняваш, какво си постигнал в момента ?

tireheb
04-29-2015, 16:55
102 как обаче тактично избягва факта, че е пълен путьо и не му стиска да дойде. Въобще няма да се занимавам с двама ви палячовци.. вие не сте мъже, а путки.

асам мега надъхан да дойда където и да е
дори ше та черпа квото каеш
но трябва да ми пратиш лог4ета плс :С

Corb1225
04-29-2015, 17:10
Желаеш ли пак да ми се помолиш за приятелката си, псевдо-мъж. ;с
Сериозно сигурен съм, че умираш от яд.. :/
Още ли дъвчеш същия хуй? Да, Лина ми е приятелка, но не такава "приятелка", най-малкото съм колкото брат й. И сигурно си прав, че ме е яд, но това е, защото си такава отрепка, която изпитва удоволствие да очерня хората. Един мъж на място така ли постъпва? Не отговаряй, въпроса е риторичен.

AnarchyBoy
04-29-2015, 17:13
Кога ще стигнеш до частта, в която обясняваш, какво си постигнал в момента ?

Пред теб никога с;

AnarchyBoy
04-29-2015, 17:13
асам мега надъхан да дойда където и да е
дори ше та черпа квото каеш
но трябва да ми пратиш лог4ета плс :С

На ресторантче ли ша хоим.. ;с викни и некоа пОтка..

LoadRunner
04-29-2015, 17:14
анал4и млъквай ве мангау грозен

Не мога да разбера как оценяш продавачките че са мизерни като самия ти живееш в пълна мизерия в колиба и ядеш картофи с ориз за 1лв на ден, дори китаец не би ти завидял.
Баща ти е чиновник работи за 400лв и продава череши пред блока под прикритие иначе ще ходиш с 1 скъсана тениска цяла година (иначе е от интерпол де)
А безработната ти майка върти кавали на околовръстното за по 2 лв.
Мизерията ти е навсякъде а твърдиш че професия като продавачка е долно? И как не те е срам да показваш циганската си порутена колиба?
Както казват другите явно доста често обиждаш момичета, а и ти си го доказваш де слабак.

Виж първо себе си манго. Твойта приятелка ЧУПАЧУПС е същата мангалка като тебе, по- циганка е от циганите, виж я само кви циреи има навсякъде по лицето и венците и са лилави, не за друго се крие тая чума грозна и дебела. Сигурно като я водиш във вас и кучето къса синджира щото вонята и се долавя чак тука.

А Пантеро като използваш думички като БАРЕМ за кво образование говориш изобщо не ми е ясно селтачко?
това че си избягала в германия да чистиш кенефи не значи че все още не си селянка.

Превърнали сте се във форумните парцали дето всеки подмята заедно с НЯКОЙТАМ плешив ГЕЙ.

AnarchyBoy
04-29-2015, 17:14
Още ли дъвчеш същия хуй? Да, Лина ми е приятелка, но не такава "приятелка", най-малкото съм колкото брат й. И сигурно си прав, че ме е яд, но това е, защото си такава отрепка, която изпитва удоволствие да очерня хората. Един мъж на място така ли постъпва? Не отговаряй, въпроса е риторичен.

К'во да го дъвча, насрах ли те налично? Що избяга. Много искаше да говорим.. дълго щяло да е, пратих ти точно два аргумента млъкна набързо и каза "ае чао" :lol:
Смешник, айде ела пак да ми се молиш ;с
Аз съм мъж на място с хората, които са на място, с путьовци и отрепки не съм на място няма и да бъда.. ;с

AnarchyBoy
04-29-2015, 17:16
анал4и млъквай ве мангау грозен

Не мога да разбера как оценяш продавачките че са мизерни като самия ти живееш в пълна мизерия в колиба и ядеш картофи с ориз за 1лв на ден, дори китаец не би ти завидял.
Баща ти е чиновник работи за 400лв и продава череши пред блока под прикритие иначе ще ходиш с 1 скъсана тениска цяла година (иначе е от интерпол де)
А безработната ти майка върти кавали на околовръстното за по 2 лв.
Мизерията ти е навсякъде а твърдиш че професия като продавачка е долно? И как не те е срам да показваш циганската си порутена колиба?
Както казват другите явно доста често обиждаш момичета, а и ти си го доказваш де слабак.

Виж първо себе си манго. Твойта приятелка ЧУПАЧУПС е същата мангалка като тебе, по- циганка е от циганите, виж я само кви циреи има навсякъде по лицето и венците и са лилави, не за друго се крие тая чума грозна и дебела. Сигурно като я водиш във вас и кучето къса синджира щото вонята и се долавя чак тука.

А Пантеро като използваш думички като БАРЕМ за кво образование говориш изобщо не ми е ясно селтачко?
това че си избягала в германия да чистиш кенефи не значи че все още не си селянка.

Превърнали сте се във форумните парцали дето всеки подмята заедно с НЯКОЙТАМ плешив ГЕЙ.

Дай теб да те видим, о богати, чаровен, перфектен, красавецо. :lol:
АахУХАХУАУХАУХХУАХуахуХАх уахуУХА

AnarchyBoy
04-29-2015, 17:19
Да не говорим, че никой от нас не хули по такъв долно/гнусен начин. ;с
Селянин.. Виждам те ти колко "повече" от нас си.
Келеш. Но хайде е така да видя и ти каква путка си и на теб ще предложа /да се оправдаеш естествено/
Искаш ли да ми ги кажеш тия красиви думички в очите? Обещавам и за Пантерата и за Някойтам ще те бия. ;с

/ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ СНИМКА, КРАСАВЕЦО ;С :lol:
ХАХахХАхахХАхахХАХхаХАХха ХАХхахХАх

anonymous908491
04-29-2015, 17:20
Пред теб никога с;

Жалко, сега ще трябва да се забавлявам с отговорите ти към другите.

Искаш ли да ми ги кажеш тия красиви думички в очите? Обещавам и за Пантерата и за Някойтам ще те бия. ;с

Има ли поне един, с който да не си си определял среща ?

AnarchyBoy
04-29-2015, 17:26
Има ли поне един, с който да не си си определял среща ?

Не бе, просто ми е интересно... :D
Тука сте много смели, но не смеете да дойдете, а иначе го раздавате много отворени.. ;с
Смисъл показвате, че сте сдуханяци, ако сте мъже на място, ще излезете като мъже.
:D
И аз мога да обиждам така зад монитора, ама разликата между мен и вас е, че аз мога и в очите това да ти го кажа...
И освен да ми пелтечиш в очите друго няма да направиш.
За това и тук си избивате комплексите.. ;с Щото в истинския живот, ако кажеш нещо такова на някой, ще те пребият.. ;с
Тука имате защита..

AnarchyBoy
04-29-2015, 17:26
Разбирам ви, да сте мухльовци ви е вродено.

LoadRunner
04-29-2015, 17:27
Искам да
Ще доведеш ли и мангалката чупачупс с циреите да ми върти за без пари обаче?

AnarchyBoy
04-29-2015, 17:29
Искам да
Ще доведеш ли и мангалката чупачупс с циреите да ми върти за без пари обаче?

ХаХа, колко оригинален.. Мойче тя ше те пребие 1в1 ко остава за мен уа. ;с
Както си и знаех обаче ш се покриеш ;с

Дневника се чете почти от всички у форума, ето публично отказваш да дойдеш. Насранко.
Страх ли те е? Нали нищо не съм и нищо няма да ти направя? Що те е страх тогава?!
:lol:
Кенеф.. виждам те колко си мъж ;с

anonymous908491
04-29-2015, 17:29
Не бе, просто ми е интересно... :D
Тука сте много смели, но не смеете да дойдете, а иначе го раздавате много отворени.. ;с
Смисъл показвате, че сте сдуханяци, ако сте мъже на място, ще излезете като мъже.
:D
И аз мога да обиждам така зад монитора, ама разликата между мен и вас е, че аз мога и в очите това да ти го кажа...
И освен да ми пелтечиш в очите друго няма да направиш.
За това и тук си избивате комплексите.. ;с Щото в истинския живот, ако кажеш нещо такова на някой, ще те пребият.. ;с
Тука имате защита..

Радвай се, че си от село и никой не вярва на глупостите ти, иначе все някой щеше. Не виждам и някой друг освен теб да развива теории на голям бияч, малко са те били, иначе щеше да си знаеш мястото.

Corb1225
04-29-2015, 17:30
К'во да го дъвча, насрах ли те налично? Що избяга. Много искаше да говорим.. дълго щяло да е, пратих ти точно два аргумента млъкна набързо и каза "ае чао" :lol:
Смешник, айде ела пак да ми се молиш ;с
Аз съм мъж на място с хората, които са на място, с путьовци и отрепки не съм на място няма и да бъда.. ;с
Безнадежден случай си. Не съм ти искал аргументите, идеята ми беше да се опитам да ти налея малко разум, за да спреш да се занимаваш. Нямаш моралното право да говориш за мъже, защото всекидневно доказваш, че ти не си такъв.

LoadRunner
04-29-2015, 17:30
Дано не е на работа обаче :/
Да търси хартия и амбалаж по кошовете

AnarchyBoy
04-29-2015, 17:35

LoadRunner
04-29-2015, 17:36
Абе ти я докарай за един сеанс пък може и да ти дам 1 кило с картофи.
Става ли?

lunacy

Твойта приятелка ЧУПАЧУПС е същата мангалка като тебе, по- циганка е от циганите, виж я само кви циреи има навсякъде по лицето и венците и са лилави, не за друго се крие тая чума грозна и дебела. Сигурно като я водиш във вас и кучето къса синджира щото вонята и се долавя чак тука.

ъъъъъ

Corb1225
Анархито все голям го вади без да знае с кой си има работа. Рънъра е давал снимка и ще ядеш асфалт, отрепка ;Д.

AnarchyBoy
04-29-2015, 17:37
Ae бе мъжаги :lol: Тук секи втори е мъж, ама като гледам и тримата сте пълни женички.. ;с

LoadRunner
04-29-2015, 17:41
Тихо ся :D
аз ако искам лесно ще го намеря
снимките са лесна работа

Чупачупс ма интересува има ли зъби или си и ги избил за да не драска?

LoadRunner
04-29-2015, 17:44
Анална фейо искаш ли тотална интернет гавра с грозните ти снимки?
И чупачупс ще намаже заради теб?
Искаш ли?

AnarchyBoy
04-29-2015, 17:47
Защото само в интернета го можеш това лайно.. в РЛ мишок.. :lol:

LoadRunner
04-29-2015, 17:50
Пламена Дякова познаваш ли я?

LoadRunner
04-29-2015, 17:57
слагай си сам спирачки вече
не е нужно всички в тоя форум да те псуват и ти да си мислиш че уж се защитаваш
а всъщност затъваш все повече и повличаш и тия около тебе
търси си причината другаде и в себе си защото само ти прекаляваш

AnarchyBoy
04-29-2015, 17:59
Какви спирачки бе мърльо? :lol:
За какво са ми спирачки ;с

Corb1225
04-29-2015, 18:01
Да, слагай си спирачки, Драмабой, че осра форума тия дни. Странно как на онятам не му прави впечатление, иначе реве за тролове и путки майни.

anonymous908491
04-29-2015, 18:02
Пламена Дякова познаваш ли я?

http://www.bgswim.info/documents/SwBuAb14-2-2_%281111%29_4509.JPG

Не е лоша близалката, не може да се сравнява с Лиланда, но пак е повече, отколкото анархито заслужава.

AnarchyBoy
04-29-2015, 18:03
слагай си сам спирачки вече
не е нужно всички в тоя форум да те псуват и ти да си мислиш че уж се защитаваш
а всъщност затъваш все повече и повличаш и тия около тебе
търси си причината другаде и в себе си защото само ти прекаляваш

Чакай бе мърльо, оплаквам се от времето в темата как се чувствам и галакси ме кълне без причина? О.о
Пиша си нещо някъде и 102/ти/корб ми налитате и ми обясняваш, че аз правя нещо, АБЕ ТИ МАЛОУМЕН ЛИ СИ?
Или имаш проблеми с психиката ;с

LoadRunner
04-29-2015, 18:05
http://www.bgswim.info/documents/SwBuAb14-2-2_%281111%29_4509.JPG

Не е лоша близалката, не може да се сравнява с Лиланда, но пак е повече, отколкото анархито заслужава.

Бати грозотията майна

anonymous908491
04-29-2015, 18:07
Бати грозотията майна

Не си прав. В момента е без грим, защото излизат от басейна, а и тя няма нищо общо, няма смисъл да я намесваш.

LoadRunner
04-29-2015, 18:08
Чакай бе мърльо, оплаквам се от времето в темата как се чувствам и галакси ме кълне без причина? О.о
Пиша си нещо някъде и 102/ти/корб ми налитате и ми обясняваш, че аз правя нещо, АБЕ ТИ МАЛОУМЕН ЛИ СИ?
Или имаш проблеми с психиката ;с

А ти малко ли псуваше? 2 дена не ти бяха достатъчни викаш?
А мен ме псуваше още от първият ми коментар безпричинно.
Това си е достатъчно доказателство че ти хлопа дъската и точно ти само в нета го можеш.

AnarchyBoy
04-29-2015, 18:10
А ти малко ли псуваше? 2 дена не ти бяха достатъчни викаш?
А мен ме псуваше още от първият ми коментар безпричинно.
Това си е достатъчно доказателство че ти хлопа дъската и точно ти само в нета го можеш.

Галакси в случая първа хейтна бе лайно от там почнах да я псувам, никога не хейтя непровокиран бе отрепко.
Виждам на кой му хлопа дъската.. ;с

Corb1225
04-29-2015, 18:13
Това:

жалко, че не е гръмнало в главата ти
е повод да започнеш да псуваш ли бе? Че ти си бил много лесен, ебати лабилния.

LoadRunner
04-29-2015, 18:17
Галакси в случая първа хейтна бе лайно от там почнах да я псувам, никога не хейтя непровокиран бе отрепко.
Виждам на кой му хлопа дъската.. ;с

Да никой освен мен :д леко мила леко
На теб псувнята ти е традиция, остави аз да помня кво си правил и пак ти казвам беше без причина. От там нататък няма кво да се оплакваш, ти винаги почваш първи по един или друг начин. В конкретния случай като казваш че не си почнал първи значи после 2-3 страници не са ти стигнали, не съм чел но навсякъде си ти и псуваш всеки.
Ама както казваш в нета е лесно, мхм.

anonymous908491
04-29-2015, 18:20
Станахте като децата, кой започнал първи и спорите от един час.

AnarchyBoy
04-29-2015, 18:21
Да беше само това.. :lol:

anonymous908491
04-29-2015, 18:27
Аз съм нов и не знам, какво друго има ?

Rafa7a
04-29-2015, 18:27
Неделя излизам на "приятелска" среща с едно момиче и нейна приятелка.. Много съм притеснен..

M****
04-29-2015, 18:29
Идвам само да отбележа, че преди около час и нещо изпратих, чрез ЛС, един суууупер голям емотикон! (((:
Дано е сложил усмивка на лицето на получателя! (:

LoadRunner
04-29-2015, 18:34
Защо не пробваш да си смениш профила с нов.
Не с другите си фейкски профили а нов и да почнеш на чисто за да видиш дали ще се стигне пак до тук.
Така поне ще знаеш дали причината е в теб или във всички останали.

therichbitch
04-29-2015, 18:34
Пак закъснях за веселбата, damn..

Така ли ми се струва или Анархи е викал почти целия форум на бой :cool: и всички са "слабаци, путки", защото не са се отзовали на такова неустоимо предложение. Замалко да се почувствам пренебрегната, че не съм била предизвиквана на дуел ;д

on: с какви намерения започнах деня, как завърши; уж щях леко да го карам, а вече ми тракат зъбите от 48-часово безсъние

anonymous908491
04-29-2015, 18:36
Той ползва календар, потребителите тук сме над 365, понякога се бие по два пъти на ден.

AnarchyBoy
04-29-2015, 18:38
Защо не пробваш да си смениш профила с нов.
Не с другите си фейкски профили а нов и да почнеш на чисто за да видиш дали ще се стигне пак до тук.
Така поне ще знаеш дали причината е в теб или във всички останали.

Ако говориш на мен, нямам други профили.. :lol:

Rafa7a
04-29-2015, 18:39
Откакто съм в този форум, постоянно чета от Анархи как викнал всеки един на бой, как никой не е дошъл, как се издържа сам, как е забил няколко гаджета на някои хора от форума, ама от целия форум само той ги знае тия неща, това е все едно "Гаджета сме, ама само аз знам".. Нищо лошо нямам към теб или към който и да е от форумчето, но вече стана банално..

AnarchyBoy
04-29-2015, 18:41
Откакто съм в този форум, постоянно чета от Анархи как викнал всеки един на бой, как никой не е дошъл, как се издържа сам, как е забил няколко гаджета на някои хора от форума, ама от целия форум само той ги знае тия неща, това е все едно "Гаджета сме, ама само аз знам".. Нищо лошо нямам към теб или към който и да е от форумчето, но вече стана банално..

ХАхахХА, само дет и те и целият форум си знаят.. ;с пишлеме малко
честно даже не ми се изброява ;с

hheh
04-29-2015, 18:45
що не се опиташ да предизвикаш и него на двубой ? :Д

п.с. и все пак срещал ли си се с някой от всички предизвикани?
или всеки се прай
било щото ги е страх от тебе или щото са само зад клавиатурни биячи, за разлика от теб

Rafa7a
04-29-2015, 18:46
ХАхахХА, само дет и те и целият форум си знаят.. ;с пишлеме малко
честно даже не ми се изброява ;с

Пишлеме? Само това ли измисли? По принцип трябваше да ме викнеш в София за 1в1.. ;д

LoadRunner

рафи4 очаквай 3 страници пумия
щото си малък и нямаш право да му говориш изобщо

AnarchyBoy
Срещал съм се с хора от форума и то много, но точно тия нинджите, войствени, мъжествени с големите усти, не смеят ;с

hheh
04-29-2015, 18:55
шанс, продължавай да ги навиваш все някой в даден може и да се навие

ама ако те наритат после нз как ще влезеш тук, след толкова закани дет си изписал :Д

нали знааеш в повечето случай как е

куче което лае, не хапе

anonymous908491
04-29-2015, 18:57
Срещал съм се с хора от форума и то много,

Това го знаем, те не бяха три или четири опънатите от теб тук, само имената им се губят, сигурно си кавалер, иначе щеше да си ги споменал.

anonymous708973
04-29-2015, 19:01

Ок, сори, ама тва наистина беше добро :д

LoadRunner
04-29-2015, 19:04
Ок, сори, ама тва наистина беше добро :д

искаш да кажеш "Ок, сори, ама тва барем наистина беше добро :д"
нали
споко не го мисли
аз ще поправям като грешиш :}

LoadRunner
04-29-2015, 19:07
Срещал съм се с хора от форума и то много, но точно тия нинджите, войствени, мъжествени с големите усти, не смеят ;с

Важното е да се чувстваш удовлетворен след като 3 дена си обиждал едно момиче, това е достатъчно мъжко.

AnarchyBoy
04-29-2015, 19:11
Важното е да се чувстваш удовлетворен след като 3 дена си обиждал едно момиче, това е достатъчно мъжко.

Като тя ме обижда, ще си й сипвам. Да се научи да си държи езика зад зъбите да не псува и да не кълне, като не е питана и без причина и готово. Като съм й неприятен, просто да ме подминава и да не ме чете, аз така правя с неприятните ми потребители, така прави и половината форум с неприятните. :)
Като псува, храни и кълни ще й се подигравам к'ва е смръдла. Винаги когато съм се хейтел с нея е било когато тя е почвала, ако не почне, въобще няма да ми е през оная работа да я закачам.

anonymous908491
04-29-2015, 19:14
Не си ли мислил да я поканиш да се биете ?

Vanchhh
04-29-2015, 19:15
Ай стига сте се карали веееееее, стига сте си уреждали срещи да се биете, дей'ба. Вярно, забавно е да ви чете човек отстрани ама то вече прекалявате. Ся ще каже някой - ми не чети. Ами аз ще кажа, че ми е кеф да влизам тук за да науча нещо за някой или нещо от някой, а не да чета кой мъдрец са му избили вчера на форумния бой. Аре осъзнайте се, не сте деца вече повечето..

AnarchyBoy
04-29-2015, 19:16
Аз и вас не съм ви канил да се бием, аз ви казах да дойдете и да ми кажете това, което тук толкова смело казвате, в очите. От там нататък, ако стане нещо, си е на ваш риск, но няма да е бой, а побой. Щото най-много да побегнете. ;/

SpiritInBlack
04-29-2015, 19:17
Толкова съм ядосан, че може да е виновен само един човек за тая работа.

anonymous908491
04-29-2015, 19:18
Значи си ни канил на разговор и ти се струва по-вероятно някой да дойде да говори с теб, а не да ти нарита муцуната ?

AnarchyBoy
04-29-2015, 19:19
Значи си ни канил на разговор и ти се струва по-вероятно някой да дойде да говори с теб, а не да ти нарита муцуната ?

Айде ела ми я наритай.. ;с мъжага

anonymous908491
04-29-2015, 19:21
Предпочитам да дойда и да говорим, или вече не важи ?

LoadRunner
Смръдльо си ти бе мангау
Ти и твойта цирейна помачка

an7raks
Толкова съм ядосан, че може да е виновен само един човек за тая работа.

Как успя да ми вземеш буквите от клавиатурата, бе?!? :D

Не, всъщност вече не съм ядосан. Казах, каквото имах да казвам. Може и да съм бил рязък и "неразбиращ", но не е проблемът в моя телевизор.

SpiritInBlack
04-29-2015, 19:42
Не ме разбра. В моя случай този човек съм аз))

Даже и аз не знам дали ми се говори близък приятел или бивша приятелка в момента, ебати.

an7raks
04-29-2015, 19:44
А, ясно... Щото аз бях тръгнал да пиша същото, ама по друг повод... :D

tori
04-29-2015, 19:48
Не ме разбра. В моя случай този човек съм аз))
Значи все пак си нацелил мен. :д Наздраве да е!

ОН: Тъп, гаден, крив, противен, смотан ден. Нервен. Някво такоа ми е... искам да хвана нещо тежко и да млатя някого с него по главата, все тая кой. И после да си прережа вените с лъжица. И още не съм се наспала като човек, след малко отивам да си тегля един душ и Омирам, друга няма да е. Даже не ми се и яде, нищо че не съм хапнала нищо нормално цял ден.

Едит: Ей сега майка ми изцепи „Викторийо, донеси киризито от мойта стая.“, имайки предвид бинокъл на 100000000 години. Е, малко се сцепих да се хиля само...

DarkTemplar
04-29-2015, 20:07
Приключи още един дълъг и изморителен ден.

tireheb
04-29-2015, 20:18
[B]Не бе, просто ми е интересно... :D

AI KOLKO PYTI DA TE KARAM BE :S

Lilanda
04-29-2015, 20:23
Като голям брат ми е. <3 Особено като е сериозен, много лесно се води диалог с него. То и по принцип де, просто сега ми е особено приятно. И е изключително мил, стига да иска. Абе като голям брат ми е. :Д

HollyGolightly
04-30-2015, 02:52
10:52 pm а аз сега тепърва започвам да се готвя за презентацията. Защо толкова се мразя, че винаги си го причинявам? Ето и тест на картите имам утре и чакам да стане един час преди този ми клас, за да отворя учебника, при положение, че ми е пределно ясно как се учат карти. И понеже съм толкова добра и ослужлива, защо утре да не отида с час по-рано, за да помогна на един приятел с едно видео, какво като ще ми се наложи да стана в 4 вместо в 5? Новото есе пък ми е до 5ти, сигурно и него ще го дописвам час преди крайният срок, понеже така е най-трудно.
Днес ни раздадоха снимките от фотографката, просто съм ужасена, косата ми е излезнала черна, както и очите, които обикновено са светло кафеви, а това, че главата ми обзема 90% от снимката даже няма да го коментирам :?

Като тя ме обижда, ще си й сипвам.

Това твоето сипване за гордост ли е? Разбирам да сипваш и да наредиш/затапиш някого по умен и интересен начин, но когато псуваш като каруцар, разбира се, че опонента ти ще се оттегли. Както са казали хората "убий простака с мълчание" за това и толкова хора ти отказват срещи или просто спират да ти отговарят. Колкото пъти видя твое мнение, вечно се ядеш с някого, все на килограми и на външен вид обиждаш, все някой ти е под нивото, и само ти имаш постижения в този живот. Човек с истински постижение няма да тръгне да говори за тях по форумите.

DarkTemplar
04-30-2015, 04:24
Имам нужда от почивка. Сериозна почивка.

TheDeath
04-30-2015, 06:23
Днешния ден обещава да е приличен, но да видим все пак...
Успях да поспя добре тази нощ, но имам нужда от още и още сън.
С огромно удоволствие бих се върнала в леглото на момента. Не ми се работи днес, пфу!

AnarchyBoy
04-30-2015, 07:25
Това твоето сипване за гордост ли е? Разбирам да сипваш и да наредиш/затапиш някого по умен и интересен начин, но когато псуваш като каруцар, разбира се, че опонента ти ще се оттегли. Както са казали хората "убий простака с мълчание" за това и толкова хора ти отказват срещи или просто спират да ти отговарят. Колкото пъти видя твое мнение, вечно се ядеш с някого, все на килограми и на външен вид обиждаш, все някой ти е под нивото, и само ти имаш постижения в този живот. Човек с истински постижение няма да тръгне да говори за тях по форумите.

You are missing the point, тя първа псува,кълне, заканва се, говори мръсотии и некви гнусотии.
Иначе наистина не бих я хейтнал за без нищо.. ;с

Все тая, събудих се, изпих 1 чай и разходих ХЕРА, бахти как дърпа тва кучо.. ;с Едвам я удържам, като си набележи няк'ва цел и няма спирка докато не я достигне.. :lol:
Не й се спи ;с (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/11198765_941857065859580_631171274_n.jpg?oh=e8d6bd e5213f09dbc815e6b1415f120b&oe=5544B646&__gda__=1430549467_3e0f5a732abf5eaa2785a7d9a89be41 8) 8-)
О.о (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xta1/v/t34.0-12/11116095_941857089192911_728169082_n.jpg?oh=0c077e 997ae743133b02e0f0b3d09c05&oe=554488D7&__gda__=1430481992_440a4254ed70335d1f6723dff249a88 e)

Пих си зоба, ся имам няк'ва почивка, която ще прекарам с нея, после трябва да ям и да мине некво време и да чезвам на лостовете, сигурно тя като тръгне, ще ям и ще почета малко... Мисля, че решението, което ще взема, ще е най-доброто, което съм правил от години. Уморих се нещо, ама наистина... Еби му майката, все тая де, чакам я да цъфне всеки момент, да се е сетила да вземе банани и ябълки, много ш я уважавам... :lol:
Нещо ми се кара бмв-то, нз що, с много deep house вътри ;с е така, да има... /селянията ходи по хората 8-)
Ся точно в тая смотана дупка, се чудя какво да правя, ей..

https://www.youtube.com/watch?v=hwXqdDrmGlA
Навън обаче времето е приемливо, не е много жега, не е и минус.. ~става...
Приятен ден на всички ;с

NomNomNom
04-30-2015, 08:10
Днес го дават да стигне 27 градуса, в други ден - 31 - не ми се живее. :д
едит: за 16 евро - две чанти с храна, а у нас сигурно 40лв щеше да излезе + че тук ниските заплати са от порядъка на 500-800 евро, пък у нас с 500-800лв и 40лв на пазаруване ..
Знам, че ми е банално оплакването, ама без да съм пускала парното цяла зима( отоплявах се на ток и ми излизаше по 60-70лв на месец ) , онзи ден си видях сметката за 4 месеца назад - 1050лв, не е евтино да живееш в бедна държава, когато нямат схема дори и да ти изчисляват правилно потреблението на месец, а не с изравнителни :д

Niakoitam
04-30-2015, 08:47
И само Леееевски олеееееее! И само Лееееевски олееееееееееее! И само Леееееевски обичаме тееееее! :D

anonymous708973
04-30-2015, 09:38
Хаха, мен едно 15-килограмово кученце - май пинчер джудже се води, ама е кръстоска с нещо друго, абе... дебел дакел си представете - така ме разхождаше, направо... :д :д

Днес се очертават две тренировки във фитнеса, среща с групата за презентацията и още малко работа. Месец до сесията, малко ще ми излезе през носа правото, усещам.

ВЪПРОС:
Някой да знае защо таблетът не ми дава да си инсталирам Уоцапп на него? Казва ми, че ако го инсталирам на него, няма да си получавам съобщенията на телефона. Вайбър имам и на двете - едновременно ги получавам.

AnarchyBoy
04-30-2015, 09:43
Дебел дакел? :lol: Пинчер джудже? :D
Ина, ХЕРА (моята немска) е на 4 месеца и тежи 19 килограма и я виж каква е голяма, едва ли мутирал пинчер може да е 15 килограма.. 8-)
Бах тоо пинчер

tori
04-30-2015, 11:34
Бе, недей ти, мен един английски кокер ме размотава като парцалена кукличка по улиците. Тва нещо и антракса не можа да го разхожда много-много, то просто не е свикнало на каишка. Искам да кажа - не подценявай малките кучета.

AnarchyBoy
04-30-2015, 11:46
Не знам, аз вече се замислям за след 6-та месеца на моята да й вземам каишка с тъпи шипове към гърлото, като дърпа рязко да се задушава и да я боде, друг начин не виждам.. ;с Тя дърпа като кон.. ебати..
Ма некво малко куче, колкото и да дърпа като е 5 кила с напикани гащи, просто дърпаш повода рязко да го опъне и то се спира.. пада и дори и да се опита да дръпне.. :D Ко? 5 кила месо ш те дръпне ли?

tori
04-30-2015, 11:55
Той тоя кокер е тъп и упорит, минава ти през краката, увива се с каишката около теб, бяга насам-натам като избит електрон и така нататък. Иначе идеята за строгия нашийник не е никак лоша.

Ivaaaaa
04-30-2015, 11:58
tireheb, sho ne kanish i men da cherpish :<
eno bentli

AnarchyBoy
04-30-2015, 12:31
сажлиям кани сам скандални яки ора на рестурантчИ и бири ;с
мое и на кифе

HollyGolightly
04-30-2015, 14:15
Той тоя кокер е тъп и упорит, минава ти през краката, увива се с каишката около теб, бяга насам-натам като избит електрон и така нататък. Иначе идеята за строгия нашийник не е никак лоша.

Кокерите просто са такива. Имам го същият у нас, за това и вече отказвам да го разхождам. Първо се зъби, че не иска каишка, после с претенции кой да го разхожда, след това тича като гламав по улицата, зъби се на минаващите, върти се около мен, засилва се и нарочно скача върху мен. После се дърпа, че не иска да си ходи, ръмжи като му свалям каишката и точно в момента, в който я сваля почва да се ядосва, понеже си мисли, че пак ще му я слагам. За миенето на краката дори няма да говоря. Напоследък почнах по цял ден да го оставям в задният двор да си тича, да си играе и да нямам проблеми с него.

Презентацията ми е след няма и 2 часа, а аз сега се подготвям за нея. По-притеснено ми е, че трябва да си защитя мнението пред професора, отколкото това, че ще говоря пред толкова много хора. Плаши ме този човек, държи се все едно сме в гимназия, а не в университет.

tori
04-30-2015, 14:34
То това е на една аверка и като излезем да го разхождаМ, ме побърква. Тя майка ѝ на тая мойта много го лигави и съвсем си е откачило говедото. Колко пъти е нужно да го настъпиш или изриташ без да искаш, за да разбере, че не е здравословно да ти се мота из краката?!

AnarchyBoy
04-30-2015, 14:39
Т'ва си им е вродено и мойто все ти се вре в краката.. Или поне се вреше, няколко пъти брат ми така го настъпи силно (неволно разбира се), че после 2 часа не можем да го успокоим, ся вече се пази ;д

an7raks
04-30-2015, 14:55
Няма лошо куче, а само лоши стопани... Те моята и тая нейната аверка го побъркват тва животно и чакат нещо нормално. В единия момент му се радват и лигавят, а в следващия го подритват, щото да не им се прекъсне крачката.
Аз тогава се отказах да го разхождам заради вас двете, Тори... Тъъъъъкмо тръгне да се успокоява и някоя се обърне и му се излигави и то пак пощурява.

therichbitch
04-30-2015, 15:19
Успах се за нещо много важно, дано не ми излезе през носа :X Поне сега гузната ми съвест ще ме амбицира да направя нещо допълнително и да се взема в ръце.

tori
04-30-2015, 15:25
Няма лошо куче, а само лоши стопани... Те моята и тая нейната аверка го побъркват тва животно и чакат нещо нормално. В единия момент му се радват и лигавят, а в следващия го подритват, щото да не им се прекъсне крачката.
Аз тогава се отказах да го разхождам заради вас двете, Тори... Тъъъъъкмо тръгне да се успокоява и някоя се обърне и му се излигави и то пак пощурява.
Аз специално въобще не го лигавя, не разбирам защо и мен включваш в числото.

an7raks
04-30-2015, 15:26
Ти специално се обърна два пъти и му плесна с ръце докато го разхождах.

Rafa7a
04-30-2015, 15:29
Нямам търпение да минат тези изпити, да свърши учебната година, да се махна от този клас и от това даскало.. От толкова интриганти, подмазвачи, незадружни хора ми омръзна.. Последното не ми е било голям проблем, защото по принцип съм индивидуален човек, но ми омръзна. Надявам се в новия ми бъдещ клас всичко да е по-различно..

an7raks
04-30-2015, 15:30
Надявам се в новия ми бъдещ клас всичко да е по-различно..

Няма да бъде. И в университета няма да бъде.

therichbitch
04-30-2015, 15:31
Зависи, ако запише китаистика и са 5 човека на кръст, може и да се сработят :)

Dagichka
04-30-2015, 15:33
беше толкова прекрасно да изляза макар и за малко и да се порадвам на зеленината наоколо ^^ усещам все по-силно разделение в групата ни, на онез тричките не само аз им се дразня явно, какво да се прави :д не ми се ще да спя при тях на практиката, ще гледам при момчетата да се бутна, дано не са много пияни, че не ми се влиза в ролята на бавачка пак :д

Rafa7a
04-30-2015, 15:43
Няма да бъде. И в университета няма да бъде.

Хмм.. Значи няма смисъл да имам надежди за нормален клас? Не че е голям проблем, хората, с които излизам, по-скоро тези, с които излизах не ми бяха от класа, а и в училище отивам за няколко часа да науча нещо, не да градя приятелства.

an7raks
04-30-2015, 15:47
Значи няма смисъл да имам надежди за нормален клас?

То това е нормалното. Винаги ще има интриганти и хора, които ще ти лазят по нервите.
Ако не си от тези, които ходят след стадото, няма да ти е проблем. ;)

galaxy29
04-30-2015, 18:21
галакси, гуш <3
гуш <3

пантерата обаче е женския вариант на ивайло захариев... ;/
и не знам за ко повтаряте, че уж не ми пукало, при положение, че никъде не съм го изразявала в конкретната ситуация или то за вас като в дадена ситуация не ти пука, тва важи за всяка ..

AnarchyBoy
04-30-2015, 18:25
S risk pak da pochne hate :D
Da kaja, che te draznim za tva che ne ti puka, shot se pravish, che si nad neshtata, ama padash a mnogo jalko nivo, da obqsnqvash ko stalo s dagichka, petkana i dragana..
Wse oshte chakam da chuq s koi ot foruma sym prail 3ka ;s

tireheb
04-30-2015, 18:29
Нямам търпение да минат тези изпити, да свърши учебната година, да се махна от този клас и от това даскало.. От толкова интриганти, подмазвачи, незадружни хора ми омръзна..

lol

Rafa7a
04-30-2015, 18:30
lol

??

anonymous708973
04-30-2015, 19:25
По темата team work: Групата ми за презентацията е мегаяка, само едната мацка е леко изпаткала и искаше да определим твърдо броя слайдове предварително. И ще е тиймуърк в истинския смисъл на думата, а не "разделяме задачите, всеки си ги прави, бутаме ги в една презентация и оправяме цветовете". Да не говорим пък темата ни колко е яка - 18 страници case study за Ред Бул^^
Eдната мацка много готинка, много ме грабна как говори и се чудя как да я поканя на кафе без да е крийпи. 8-)

Днес тренирах два пъти. Хубаво ми е :)
Чудим се с моя коя серия да почнем. Предвид сесията ще е добре да са 20-минутни серии - изгледали сме Приятели, Малкълм и привършваме HIMYM. 8-) Знам, не остава много :д
Чудим се и за Vikings, абе, 40-минутни имаме за избор...

HollyGolightly
04-30-2015, 19:26
Глътнах си граматиката, а покрай нея и това, което щях да говоря. Завъртях се, омотах се, говорих глупости и се чувствам по-тъпо от всякога. За почти 3те години, през които съм тук, това е единственият предмет, по който не се справям добре, а почнах толкова хубаво с 93 и 97. Сега просто не ми се мисли какво ще е. Ама късно е за притеснения и размишления.

M****
04-30-2015, 19:27
Готвя...
Какво ще се получи... и аз не знам! (:
/би трябвало да е ориз със зеленчуци (печурки, чушка, лук, грах, дом. пюре)... (:

LoadRunner
04-30-2015, 19:50
Чудим се с моя коя серия да почнем. Предвид сесията ще е добре да са 20-минутни серии - изгледали сме Приятели, Малкълм и привършваме HIMYM. 8-) Знам, не остава много :д
Чудим се и за Vikings, абе, 40-минутни имаме за избор...

БАрем,
вземи да изгледаш Fast and furious
и си го гледай от време на време че да прихванеш нещо :д

galaxy29
04-30-2015, 19:55
хД

Corb1225
04-30-2015, 19:58
Готвя...
Какво ще се получи... и аз не знам! (:
/би трябвало да е ориз със зеленчуци (печурки, чушка, лук, грах, дом. пюре)... (:
Защо е това доматено пюре? Не правиш домати с ориз ;Д. Също няма моркови ;/. Вземи си куркума да слагаш на ориз.

hheh
04-30-2015, 19:59
^кандидат за жури на masterchef bg 2 :Д

anonymous708973
04-30-2015, 20:03
Защо е това доматено пюре? Не правиш домати с ориз ;Д. Също няма моркови ;/. Вземи си куркума да слагаш на ориз.

Доматеното пюре е лесен начин да добавиш вкус, да замяза на готвенко, да "спои" зеленчуците :) Аз използвам доматена паста от тубичка - хем не ми разводнява "манджата", хем с 1 супена лъжица променяш вкуса коренно :)

LoadRunner
04-30-2015, 20:09
да замяза на готвенко

Такава те искам бейби :D
Напомняш ми за баба ми едно време

LoadRunner
04-30-2015, 20:11
Бързи и яростни - 7 части
Дни от седмицата- 7 дни

Аз само казвам, нищо не намеквам :}

102
04-30-2015, 20:16
Глътнах си граматиката, а покрай нея и това, което щях да говоря.

би било готино изказване ако темата ти беше за фалоси

102
04-30-2015, 20:18
Бързи и яростни - 7 части
Дни от седмицата- 7 дни

Аз само казвам, нищо не намеквам :}

нещо ми замяза на питч
опс не е темата за мнение

pandabear
04-30-2015, 20:24
http://www.gifbin.com/bin/012013/1360172978_panda_escape_attempt.gif

102
04-30-2015, 20:27
призън брейк

Lilanda
04-30-2015, 20:31
призън брейк

+++++++++++++++++++++++++

galaxy29
04-30-2015, 20:35

lunacy
04-30-2015, 20:44
^кандидат за жури на masterchef bg 2 :Д

ахахахахахаххаахахахахаах ахаххааха
ТОВА ПРЕДАВАНЕ

anonymous708973
04-30-2015, 21:28
Такава те искам бейби :D
Напомняш ми за баба ми едно време

Какъв срам и ужас е да можеш да готвиш о.О Ръцете задължително трябва да са ти в гъза, знам аз.

pac0line
04-30-2015, 21:37
Вчера целия Щутгарт пълен с хулигани и боеве, днес с технооткачалки и наркомани, трябваше да си остана на центъра :D

LoadRunner
04-30-2015, 21:38
хахаха колко си зла
ама ти ми напомняш за баба ми не защото ми готвеше а защото последно от нея помня да съм чувал дума като замяза или барем :D

anonymous708973
04-30-2015, 22:02
Интелигентният човек подбира лексиката си според ситуацията и събеседника. А точно ти да правиш забележка по темата...еми, смешно е. Научи се първо да пишеш големи букви и да слагаш точки поне, да не говорим за запетайки. Можеш да се информираш за произхода на думата всъщност :)

Corb1225
04-30-2015, 22:11
Аферим, пантера ефенди. Чок гюзел му го каза ;Д.

BlauMeise
05-01-2015, 08:07
Самотна...

kalpazanka
05-01-2015, 08:41
Кога посрещахме Нова Година, кога стана първи май... Тва време не лети, ами направо... препуска със скоростта на светлината.
Боли ме глава, мрън, гадно е времето, мрън, натрових се с кафе, мрън, и няма лягане вече. Мрън.

M****
05-01-2015, 08:44
Самотна...
И аз... :/

Леле, чак се депресирах като се събудих преди час, видях колко хубав слънчев ден е навън, а мен ме чака голямото чистене - дори не знам от къде да го подхвана. А и маса неща трябва да пусна да се перат. Кофтито е, че са толкова много, че не знам дали простора ще ми стигне... Но пък искам до утре всичко да ми се махне от главата и, ако е хубаво времето - може да на'лузя обувките и, ако не намеря друг за компания - сам да се насоча към Витоша, та да се поразтъпча по пътеките на планината. Гледам я - долу вече е свежо зелена, по-нагоре е все още кафеникава и гола, а най-най-горе - върховете й са заснежени все още! Хубава картинка. (:

NomNomNom
05-01-2015, 08:48
Публикували са ми втората статия, йей :д
Играх CS :д

Мисля да се изкъпя, да пооправя и да се приготвям, ще ходя на пенсионерско рожден ден парти по обяд, но пък хората са готини и ще има фондю :д

Rafa7a
05-01-2015, 08:55
Трябва до неделя да реша два теста, а още дори не съм почнал.. Защо винаги оставям всичко за най-накрая?!

kalpazanka
05-01-2015, 08:55
ще има фондю :д

Сподели впечатления после :)

M****
05-01-2015, 09:09

Не по твоя въпрос, но по отношение вчерашен мой:
Оризът стана повече от вкусен! (: Брей, чак да не повярва човек! На външен вид не е нищо особено, но някак си съм успял да го докарам на вкус. (:

Къде са Master Chef-овете да го оценят? (:

tori
05-01-2015, 09:29
Добро утро. Май е добро. Наспах се - като да не повярваш. Драснах един мейл на пича от влака, щото вчера го видях в парка. Боже, откога не ми се беше налагало да пиша имейли. Иначе не съм нервна вече, успокоих се. Той си е вкъщи, вероятно спи и не смятам да го будя. Отивам дасе изкъпя, след което имам покана за кафе. Отивам и после ще видим. Приятен и усмихнат ден на всички.

RosaCalvaria
05-01-2015, 09:47
Добро утро и от мен!
Наспах се, но ми е едно шибано, гадно, тъпо... Имам възможността края на май месец да пътувам за България, а пък точно след ваканцията са шибаните ми изпити, които ще ми стъжнят живота и нищо не се знае... Сякаш малко стрес съм понасяла с това учене, че и сега пак... Един Бог знае какво ще правя, как ще го правя, защо ще го правя... Нито знам с какво ще се занимавам, нито дали съм готова да направя необходимите жертви, нито нищо.
И на всичкото отгоре трябва да си купувам рокля за бала, който се очертава голям провал и голяма тъпня :D Ами, яко ми е!
Както и да е, поразсънвам се и отивам да потичам малко на алеята... Хубав и пълзотворен ден на всички! :)

weheartiit
05-01-2015, 10:24
Времето е страхотно и даже съжалявам,че ще прекарам целия ден в нас
и не отидох с другите,макар че знам,че ако бях отишла щях да си опъна нервите ;д
По-късно заминавам,надявам се да си изкараме добре с моята мацка.
А кучето ми сега се старае да ме ядоса доста стабилно ...

anonymous708973
05-01-2015, 10:26

Фондю-то е нещо божествено... Тежко е и мирише силно, поради което е хубаво да се яде в домашни условия или поне в ресторант с изолирани помещения, иначе миризмата наистина се набива; обаче... няма такава разкошотия. Разтопено сирене + мек хляб + хубаво вино... просто у-м-и-р-а-м! Прави се брутално лесно :)

И на мен направо ми лети времето, кога за хубаво, кога за лошо. Днес с мъж ми правим 10 месеца, хехе.
Заминавам да тренирам, после да уча, ах, животът ми е толкова разнообразен 8-)

anonymous908491
05-01-2015, 10:28
По-късно заминавам,надявам се да си изкараме добре с моята мацка.

Мога ли да се оправя сама с този проблем защото скоро го водих на сервиз за друг проблем и не ми се пръскат пак пари.

Двойка мацки ли сте ?

Фондю-то е нещо божествено...

Минало е покрай божествено. Гнусни чуждестранни манджи при наличието на толкова хубава българска кухня.

kalpazanka
05-01-2015, 10:31
И на мен направо ми лети времето, кога за хубаво, кога за лошо. Днес с мъж ми правим 10 месеца, хехе.

При нас са 10 години близо, под ягодите... Кога мина тва време?!

Разтопено сирене + мек хляб + хубаво вино... просто у-м-и-р-а-м!
Дотук. :-&

anonymous908491
05-01-2015, 10:33
При нас са 10 години близо, под ягодите... Кога мина тва време?!

За теб е бързо, но я питай него.

kalpazanka
05-01-2015, 10:35
Не съм го държала насила до фустата ми.

NomNomNom
05-01-2015, 10:36
Днес с мъж ми правим 10 месеца, хехе.

хахахах сериозно ли, честито, ние ги направихме преди 2 дни :д

иначе, не съм яла, мерак ми е да пробвам, ще пробвам на обяд ( тук се обядва към 14:30, а още е 12:30 cest ), пък на работа както съм свикнала да обядвам към 11:30 - 12:00, тук с един час назад и късен обяд умирам от глад :д

anonymous908491
05-01-2015, 10:38
Не съм го държала насила до фустата ми.

10 години без брак, това е мечтата на мъжете.

102
05-01-2015, 10:41
всъщност защо не ти предлага брак...?

anonymous908491
05-01-2015, 10:44
Не е намерила начин да го принуди, доброволно кой би се съгласил.

kalpazanka
05-01-2015, 10:48
всъщност защо не ти предлага брак...?

неам идея.

Не е намерила начин да го принуди, доброволно кой би се съгласил.

По-скоро не ми е приоритет. :)

Lilanda
05-01-2015, 10:51
Супер много ме притесниха и двамата, имах чувството, че щях да припадна от притеснение. Поне можеше да ми затворят, че да знам, че са добре. Важното е, че е лечимо и не е опасно. ^^

anonymous908491
05-01-2015, 10:51
По-скоро не ми е приоритет.

Или той е много хлъзгав и успява да се измъкне, чели сме, знаем, учим се от него.

kalpazanka
05-01-2015, 10:53
Не. Устройва ме да си живеем на 2 000 км. един от друг просто. :)

anonymous908491
05-01-2015, 10:55
Какво са 2000км при наличието на скайп и възможност за виртуален секс.
Разстоянието не е проблем, ако единия работи, за да осигури по-високи доходи за семейството, а в семейството вече има и дете.

weheartiit
05-01-2015, 10:55
Двойка мацки ли сте ?.
Какво общо имат тези 2 мои поста?И как стигна до тези заключения. :D

anonymous908491
05-01-2015, 10:56
Какво общо имат тези 2 мои поста?И как стигна до тези заключения. :D

В единият си момиче, а в другият си с мацка.

pandabear
05-01-2015, 10:59
обаждам му се и му казвам, хайде да ме водиш да изберем торта за утре.
*мълчание*
-за к'во ти е торта, бе...
-е как така за к'во?!
-ем..не ти трябва..
-защо, ти ли ще си ми тортата?
*мълчание*
-оф, добре айде, до къде ще ходим?
-до Лагуна.
-абе, колата май ми е прецакана нещо.

хахахаха
толкова пък да не може да лъже ;d
100 процента е поръчал вече торта и то оттам.
идиотче

102
05-01-2015, 10:59
браво на kalpazanka ако наистина го мисли
аз не мога да го повярвам

kalpazanka
05-01-2015, 11:04
^Няма пране на чорапи и слипове, няма косми из цялото жилище, няма кой да ми хърка :)
Пък и така има стимул да учи език, ако иска да дойде :D

Какво са 2000км при наличието на скайп и възможност за виртуален секс.
Разстоянието не е проблем, ако единия работи, за да осигури по-високи доходи за семейството, а в семейството вече има и дете.

С тва работно време ни ми е до скайп, ни ми е до секс.

anonymous908491
05-01-2015, 11:08
^Няма пране на чорапи и слипове, няма косми из цялото жилище, няма кой да ми хърка

Нали за мъж говорим, а не за мечка, чорапи и гащи твои не переш ли ?

kalpazanka
05-01-2015, 11:11
^Не, обувам веднъж и после хвърлям :)

anonymous908491
05-01-2015, 11:14
Къде ги хвърляш, ако имам път натам ?

tori
05-01-2015, 11:28
Днес с мъж ми правим 10 месеца, хехе.
Ние към то 7ми май правим 5 месеца. Странното е, че хем ги усетих, хем не ги. :д Ще ми се да кажа, че това ми е най-дългата връзка ама някак си не мога.

NomNomNom
05-01-2015, 11:37
Къде ги хвърляш, ако имам път натам ?
papugai, инетерес към чорапи ли имаш :д

kalpazanka
05-01-2015, 11:40
^Имам подозрения, че си прави и вампирски чай...

Corb1225
05-01-2015, 11:47
Интересен човек е папагала. Преди оспами де що има тема, че харесвал космати мъже ;Д, а сега говори за мечки. Ама нали трябва винаги да е на контра.

anonymous908491
05-01-2015, 11:47
^Имам подозрения, че си прави и вампирски чай...

Много си подозрителна.

papugai, инетерес към чорапи ли имаш :д

Срам те да напишеш другото възможно ?

DisappointedDreamer
05-01-2015, 11:48
Мина ми единия изпит. Сесията почва утре, имам само още два и ми е лежерно. Другата седмица - рд; след още 2 - вкъщи по българско. Искам слънце, и студена бира, и разговори, и смях. И да си гледам Витоша.

M****
05-01-2015, 11:50
Ние към то 7ми май правим 5 месеца. Странното е, че хем ги усетих, хем не ги. :д Ще ми се да кажа, че това ми е най-дългата връзка ама някак си не мога.
tori, сега и ако напишеш, че с антракса сте се виждали има-няма 20-30 пъти на живо...
И ще намерим отговор на болднатото по-горе. :P

Aeternal
05-01-2015, 12:29
Аз съм човека, който върви гол до кръста по главната с бутилка.
И ми е тъпо, щото искам да ѝ подаря света, а разполагам единствено със себе си.
Единстевната утеха ми е, че след 10 години, като разполагам със света, няма да e останало нищо от мен.

DarkTemplar
05-01-2015, 12:56
Home sweet home. :)

hheh
05-01-2015, 13:16
време е за какво?
- за баняяяя :Д
хахахахахах

NomNomNom
05-01-2015, 14:47
спинка прекрасникът ми в момента, толкова е прекрасен, не мога да спра да го гледам, много съм крийпи :д

иначе фондюто беше месо, което топяхме в горещо масло/или зехтин, докато го изпържим.
и разни други хапваници ( салата със сирене, ябълки, стафиди, орехи , салата с паста).

tori
05-01-2015, 15:33
tori, сега и ако напишеш, че с антракса сте се виждали има-няма 20-30 пъти на живо...
Всяка седмица се виждаме за по два дни обикновено, а като имаме повече почивки, за повече.

LoadRunner
05-01-2015, 17:52
^Няма пране на чорапи и слипове, няма косми из цялото жилище, няма кой да ми хърка :)
Пък и така има стимул да учи език, ако иска да дойде :D
С тва работно време ни ми е до скайп, ни ми е до секс.

тука само ще поправя че космите идват от жените принципно
и всики сифони винаги са запушени
и всички гребени и четки са в косми

galaxy29
05-01-2015, 17:55
спрялчовци такива

kalpazanka
05-01-2015, 17:58
тука само ще поправя че космите идват от жените принципно
и всики сифони винаги са запушени
и всички гребени и четки са в косми

Реша се над тоалетната чиния и си мия пода чинно на всеки 48 часа.

LoadRunner
05-01-2015, 17:58

Всяка седмица се виждаме за по два дни обикновено, а като имаме повече почивки, за повече.

май е познал
5месеца Х 4 седмици- 20 пъти Х2=~40 пъти (най- вероятно и по- малко даже)

therichbitch
05-01-2015, 18:25
Минало е покрай божествено. Гнусни чуждестранни манджи при наличието на толкова хубава българска кухня.
хляб и сирене, бих казала достатъчно българско с изчанчено име, колкото да звучи по- изискано

anonymous908491
05-01-2015, 18:53
хляб и сирене, бих казала достатъчно българско с изчанчено име, колкото да звучи по- изискано

За теб ще има и салам

anonymous708973
05-01-2015, 19:09

Е, много е далеч от родното "хляб и сирене", тотално различна концепция, сирена и т.н. е :)
Не знам, до вкус си е, аз версията с месо не съм пробвала, но на версията със сирене си облизах пръстите.

Като казахте българско, неистово ми се яде баница и яйца по панагюрски. И пържени тиквички <3

M****
05-01-2015, 19:22
Като писахте за сирена се сетих, че по Великден по едно време реших да ям само козунак с бяло саламурено краве сирене! (:
Получи се много вкусно - хем сладко, хем солено!

therichbitch
05-01-2015, 19:30
<3
Е, аз обожавам сирена във всякакви и както и да е приготвени, просто нито съставките, нито вкусът са коренно различни за мен. :Д

Lilanda
05-01-2015, 20:22
Това е ново - аз ям гъби ДОБРОВОЛНО и ми харесват.

И ми се ходи на тия концерти беееее, ходи ми се...

tuzaro
05-01-2015, 20:31
Видях една съученичка от 4 клас, не съм я виждал близо 15 години, искам я за жена.

DarkTemplar
05-01-2015, 20:46
Тая класация ме озори, но пък се получи добре. Дано привлече необходимото внимание.

tuzaro
05-01-2015, 20:52
Искам Теди Александрова за жена

tori
05-01-2015, 20:57
май е познал
5месеца Х 4 седмици- 20 пъти Х2=~40 пъти (най- вероятно и по- малко даже)
Ми, не знам, честно казано като бройка колко са дните, но гледаме да си се виждаме колкото е възможно, по-често. Изкарвали сме по 3-4 дни заедно, отделяйки се един от друг само за тоалетна. Общо-взето който, както и когато може е при другия.

Corb1225
05-01-2015, 21:51
Пичове и пички, тия дни си припомних, че дипломата от гимназията ми е 4,20. Сметнете колко коз е отишъл за това нещо.

П.П. Не правете като мен! ;Д

Rakshy
05-01-2015, 21:58
I can't even..

M****
05-01-2015, 23:22
Пичове и пички, тия дни си припомних, че дипломата от гимназията ми е 4,20. ...
Ти сега ще се окажеш другата страна на същата монета - моята диплома от гимназията е 6,00.

/въпреки, че както всеки може би се досеща - няма никакво значение какво ти пише на тоз' документ - важното е да го имаш просто. (:

Vanchhh
05-01-2015, 23:30
Иии честит рожден ден на ... pandabear. Всичко най-хубаво занапред!

ПТ: Всичко е точно, доволен съм от днешния ден, доста ползотворен, с'я лягам да спя.

RosaCalvaria
05-01-2015, 23:31
Много ми е странно и объркано... Водих разговор с бившия и проумях, че въпреки всичко не съм го преживяла и че цялото това самоубеждаване, че всичко е минало и че всичко е свършило, е било напразно. Обичам си го пък. Не ми пука колко тъпо се е държал и колко грозно ме предаде... Иска да се поправи и реваншира, личи му, личи му и че съжалява и че ме обича, но ме е страх да му се доверя по начина по който му се доверявах преди и ме е страх, че ако някой ден започнем отначало, ще се завъртим по същия начин, по който бяхме и че ще свърши по начина, по който беше завършило... Искам да продължа напред, но като че ли се връщам постоянно към него и към онова, което имах с него и това някой ден ще ме преебе до такава степен, че ще съжалявам жестоко след това...

От друга страна пък се поуспокоих... Май изскочи квартира и скоро ще мога да бъда свободна да разполагам с моето си лично пространство и моите лични решения... Тук ми е направо ад понякога с това мънинкото :D А уж за детска учителка ще кандидатствам и следвам след броени месеци o.O
И да... От утре си почвам диетата и по-засилените тренировки и до края на месеца да се надяваме, че ще вляза във форма за пробите на роклята ^_^

Лека нощ на всички нощни птички :)

Rakshy
05-01-2015, 23:37
А уж за детска учителка ще кандидатствам и следвам след броени месеци o.O

недей. просто недей :D :D Тва е такава унищожителна професия long term, че направо си е**** майката

pandabear
05-02-2015, 07:22
благодаря, Vanchhh! (((:

приятно обаждане с прекрасно пожелание ме събуди. и все пак не съм много ентусиазирана. за мен си е ден като ден. да е жива и здрава майка ми, че толкова години търпи говедце като мен, и ще продължава да го прави, хех.

иначе и моя звяр има рожден ден днес. става на 2 годинки и честно казано повече се радвам за него :Д накупила съм продукти за кучешка торта, имам и рецепта– след малко започвам да я правя ;p

Niakoitam
05-02-2015, 07:47
Всъщност...още със събуждането си мога да кажа. Тъпа, тъпа и смотана реалност...

Niakoitam
05-02-2015, 08:18
Ето и нещо за тези дето много обичат и се радват на гръмотевиците:

http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/ovchar-ocelia-sled-udar-ot-mylniia-kraj-zlatograd-6035489

NomNomNom
05-02-2015, 08:23
Дишането на пари с алкохол и джинджифил помагало.
Нямам никаква идея какво ми има от 2 месеца, но е като астмата и на всичкото отгоре основно се появява, като легна.
Лекарите ме отсвириха с алергия, не са ме снимали, само ме слушаха и нищо не ми изписаха.
Наблюдения:
- от антибиотика за ур. инфекция ( широкоспектърен ) ми се засили кашлицата :д
- от кортикостероидите ( два дни пих на приятеля ми тези :д ) - не се повлия , ама то два дни ..
- от алкохолните пари мисля, че се повлия.

имам Eo% (Еозинофилни гранулоцити) - 15%, в граници 0-5%, което ми казаха, че говорело за алергии.

Не знам, някой дали е имал подобни проблеми, ако е имал, да сподели как е минало и какво се е оказало, мен малко ме поотсвириха без лечение на това ( щото ми лекуват друго ) , и вчера пак ме изби хипохондрията.

sl1nceetoo
05-02-2015, 08:29
Сутринта станах доста рано, но пък трябваше да пътуваме. В Х-во мина добре. Не открих каквото ми трябваше, но пък беше забавно. Момичетата бяха въодушевени :д .Накрая уморено скляпахме в колата. И дано нещата с А. се оправят, не искам да е тъжна.
Вечерта се видях и с него. Не искам утре да тръгва :с Много е кофти всичко това. Но пък отношенията ни не са били толкова прекрасни за цялата година и малко. И преди това.
Видях и дядо <3
Днес предпочитам да прекарам целия ден у дома.
Не, всъщност, не целия. Ще го чакам да приключи работа и да сме си двамата.
Сега ще закуско-обядвам с мамчо.
:)

Dagichka
05-02-2015, 08:37
Номи, и аз съм с кашлица от 2 седмици, но се бях простудила и оттам ми удари гърлото, бях на антибиотик преди 3 седмици за цистит, сега и за гърлото и въпреки това продължава сутрин и вечер да ми е зле.. :с сестра ми с подобна кашлица я изследваха в мед. център в унито и откриха лека астма уж, не знам..

ох, не знам как ще си направя упражненията, като нямам аутокад в момента, лаптопът избра най-подходящото време да се развали просто.. :с иначе ми е спокойно (уж), но пък сънувам само някакви катастрофи и смърт.. трябва да проверя съновника :д другата седмица ще е меега натоварена, стискам си палци да се справя :д

NomNomNom
05-02-2015, 08:41
Номи, и аз съм с кашлица от 2 седмици, но се бях простудила и оттам ми удари гърлото, бях на антибиотик преди 3 седмици за цистит, сега и за гърлото и въпреки това продължава сутрин и вечер да ми е зле.. :с сестра ми с подобна кашлица я изследваха в мед. център в унито и откриха лека астма уж, не знам..

Оле, и ти си се подредила като мен :д
аз бях с 8-10 левкоцита и множество бактерии, + и топче под брадичката ( оказа се слюнчеста жлеза ) и се бях побъркала от страх, и нашите понеже ми обясняват - нищо ти няма, нищо ти няма, и аз само плачех, защото знаех, че ми има, та ме накараха да пия бензодиазепинови бози за да спра да плача ( 6 дни ).

Та, поради нелечение, са се задълбочили и двете неща при мен явно :д

DisappointedDreamer
05-02-2015, 09:07
Шестичка по право и съм на седмото небе. :Д Толкова много хубави неща се случват този месец и ми е нетърпеливо.

Номи, оздравявай по-бързо. И не се шашкай. Притеснението не помага.

Дагичка, и ти също. :)

tori
05-02-2015, 09:41
Чрд на адашката и на Здверото и. Да сте много живи и много здрави и двймата и да се обичате много. И искам снимка на тортата за кучо.

Auriss
05-02-2015, 09:46
Номи, ще прозвуча като някое бабе, но на всичките си познати давам този съвет - направи си чайче от сушени шипки. Мой роднина почна да ми го сервира това след като един негов познат - 80-годишен дядо - му го препоръчал за укрепване на имунната система. Въпросния дядо си лекува зъбите с това вместо да отиде на зъболекар - смятай.
Та аз нали не излизам особено от нас и вкъщи само ми подбутват какви ли не витамини, чайове, минерали билки глупости сиг да не взема да се разболея от домошарство знам ли ;д
Чайчето обаче наистина помага. Пробвай поне, нищо няма да ти стане - 200мл водичка е и е безвкусно почти ;д

M****
05-02-2015, 10:08
Преди малко се събудих.
Навън е облачно.
Спи ми се все още.
kalpazanka живее в чужбина.

/В това "хайку" няма никакъв смисъл...

(:

Едит: Я, pandabear имала РД? (: Честитя й, като й пожелавам да е жива и здрава, и всичко най-най-добро!

jghgh
05-02-2015, 10:18
нееее, защо няма слънце като вчера :<

NomNomNom
05-02-2015, 11:58
Аурисе, обичам чай от шипки, ще пия като се прибера у нас, благодаря.
Маги, мерси !

Иначе, днес бързам цял ден, за всичко, и се оказа, че просто си гледам часовника на компютъра , който е един час напред ... :д
Резултатът е, че храната е сервирана един час по-рано :д С яко бързане :д

И купих яйца ... СВАРЕНИ ЯЙЦА, лошо ми стана, като ги счупих. То си пишеше, че са сварени, ама знам, че и на български да ми го пишеше, пак нямаше да го погледна :д

Направих филенца с корнфлейкс ( панирани )
чеснов сос ( цедено кисело мляко, чесън, лимон )
салата ( айсберг, маслини с аншоа, царевица, лимон, зехтин )
газирано за пиене ( изстискан портокал с тоник, лед, и нарязани ягоди отгоре )

И успях да отида два пъти на пазар, да изчистя спалнята, да измия кухнята два пъти, да пусна миялната ( съдове за 4 човека, беше тежко :д ) , и да продължа да мия цяла сутрин нещо :д

LoadRunner
05-02-2015, 12:09
И купих яйца ... СВАРЕНИ ЯЙЦА

кой по дяволите би продавал варени яйца :D

NomNomNom
05-02-2015, 12:10
кой по дяволите би продавал варени яйца :D

да, човек, и аз това се запитах, изобщо не ми е минало през акъла, че може да са сварени, заради това не им проверих етикета :D

Lilanda
05-02-2015, 12:20
Ахахаххахахах пращам му снимчици на изкъпания Ронко и му обяснявам как скача из стаята като зайче и не се понася мокър, а той ми връща снимка на плюшения тигър в ъгъла на стаята му и ми вика "Мойто седи ;(". 8-) Сладурче. ;3

Иначе тия румънци не ги понасям, по-противни са ми и от руснаците. Отдавна си знам, че от българина по-добър клиент няма, ама те тия вече прекаляват.

NomNomNom
05-02-2015, 12:23
Руснаците са мега нагли, румънците не толкова, но и те са :д И са перверзници малко като италианците, някакви мазни. ^

Lilanda
05-02-2015, 12:28
Руснаците са мега нагли, румънците не толкова, но и те са :д И са перверзници малко като италианците, някакви мазни. ^

Не толкова ли? :Д Знаеш ли на каква ситуация станах свидетел преди малко? Един местен тича след две девойки и като най-сетне ги настига, им казва, че са платили само за единия чифт очила, а са си купили два /на английски съответно/. Едната девойка съответно взе да му крещи НО НО НО НО, след което започна да му говори на румънски. Събраха се цялата компания около него, от всички страни взе да се говори на румънски, човека ги моли да му проговорят най-сетне на английски, пък очилата ако щат да ги плащат. В крайна сметка аз се ядосах и си се прибрах /разкарвах малчо, та имах възможността да не седя и да ги гледам/, та края на историята не мога да ти го кажа, но няколко други продавачи отидоха при него, дали за да му помогнат, или просто да му кажат да не се занимава, не знам.

skate
05-02-2015, 12:29
Lilanda вие да нямате няква сергийка в старият град?

NomNomNom
05-02-2015, 12:30
пф, отврат.
нагла работа.

Lilanda
05-02-2015, 12:31
Lilanda вие да нямате няква сергийка в старият град?

Не, нямаме. С друго се занимаваме ние, но пак си е свързано с туризъм. ;д

skate
05-02-2015, 12:32
Ахам ок...щото аз продавах картини там за малко ;д

Rafa7a
05-02-2015, 12:34
След 1 месец суша поговорих си с нея.. Не трябваше да го правя, май старите ми чувства към нея се завръщат, а ако това случайно стане, за следващите няколко месеца ще съм погубен, а и изпити ме чакат, не мога да си позволя да мисля за момиче по време на изпит..

M****
05-02-2015, 12:36
Но, то е още студено на нашето Черноморие или греша?
Но, да - като се замисля, то румънците са по-на север, та сигурно тук вече им е приятно топло...

skate
05-02-2015, 12:38
Водата само е студена...иначе още от сега идват някои,понеже е по-спокойно и са по-евтини хотелите

Lilanda
05-02-2015, 12:39
Но, то е още студено на нашето Черноморие или греша?
Но, да - като се замисля, то румънците са по-на север, та сигурно тук вече им е приятно топло...

Има и много англичани, руснаци, онзи ден имаше и едни испанци, та си говорих с тях. 8-)

Доста хотели вече са отворени, някои даже са и пълни. Уефата също идват насам, даже някои вече са дошли. ;д

M****
05-02-2015, 12:40
Водата само е студена...иначе още от сега идват някои,понеже е по-спокойно и са по-евтини хотелите
Прав си, но аз изхождам от "моята камбанария" - и още откак се помня - обичам да лешперя вътре във водата. (((:

M****
05-02-2015, 12:42
Има и много англичани, руснаци, онзи ден имаше и едни испанци, та си говорих с тях. 8-)

Доста хотели вече са отворени, някои даже са и пълни. Уефата също идват насам, даже някои вече са дошли. ;д
Това е хубавото на курортните градчета и по-специално за заетите с туристическа дейност - упражняват си езиците, виждат чужда култура и поведение. (:

Dagichka
05-02-2015, 12:56
мерси, Дрийм! ^^ аз съм и с изкълчен глезен от 2 седмици хаха направо чудничко ми се бяха насъбрали нещата и аз много ревах, а нашите ми се караха да се стегна и да ходя на лекции -.- но и това мина ^^ мисля скоро да си пусна една кръвна картина и секрет от гърлото да се проверя как съм, че личната никога няма талончета..

оох, толкова ми в развълнувано, за пръв път си поръчах билети и то сама! и ще пътувам със самолет, пак за пръв път! детска радост, шарени бонбонки, има много време дотогава де, но все пак :д сега се стягам и си поправям упражненията по база данни, белким понеделник ми ги завери най-накрая..

pandabear
05-02-2015, 13:17
Чрд на адашката и на Здверото и. Да сте много живи и много здрави и двймата и да се обичате много. И искам снимка на тортата за кучо.

Едит: Я, pandabear имала РД? (: Честитя й, като й пожелавам да е жива и здрава, и всичко най-най-добро!

благодаря ви, много мило :)
/тори, идеята в главата ми изглеждаше много по-добре, да знаеш :Д
ето:http://i.imgur.com/KmcE9GF.jpg
свинско бон филе, ориз, моркови, гъши пастет, луканчица, гранули, ментови и ванилови кокалчета

M****
05-02-2015, 13:20
...
свинско бон филе, ориз, моркови, гъши пастет, луканчица, гранули, ментови и ванилови кокалчета

^ Ммм, изглежда вкусно - това и аз ще го изям с наслада...!!! (((:

Lilanda
05-02-2015, 13:25
Викс, честит рожден ден и от мен. Да сте живи и здрави с кучо още много по толкова и да имаш мнооооого поводи за усмивки. ;3

paradosou
05-02-2015, 13:26
Нямам отговори в темата. Безсърдечни хора :( ;ddd.

Lilanda
05-02-2015, 13:27
Нямам отговори в темата. Безсърдечни хора :( ;ddd.

Прати линкче. ;3

Niakoitam
05-02-2015, 13:34
Честит Рожден Ден и от мен pandabear :)

Абе M**** покрай поста на Rafa7a се сетих за онова дето беше разправял за онази девойка дето я чакаше да ти пише. Как се разви историята? :)

M****
05-02-2015, 13:51
По онова време имах много свободно време, скучно ми бе и голямото ми въображение се бе развихрило... в резултат, на което имаше цупене и преиграване от моя страна, а за другата - много скъсани нерви. :/

Едит: а и нищо реално не бе така, както го бях представил пред форума.

skate
05-02-2015, 13:55
Добре ми е.Навън е готино...топло е,вали приятно и навсякъде има зеленина.Аз си пия кафе,чилвам си,слушам https://www.youtube.com/watch?v=UlqivTMnYc8 и се кефя,че цяла седмица няма да имаме никакви лекции...ураааааааааа ;д

Rafa7a
05-02-2015, 13:58
Решавам задачи, ядосвам се, искам да изляза, навън вали, обожавам да излизам докато вали, но трябва да решавам задачи..

paradosou
05-02-2015, 13:58
Прати линкче. ;3
Не е в тийна + касае университетски неща, които дори не са свързани с унитата в България. Иначе е мило, че се интересуваш :v.

Хал Алкохоло
05-02-2015, 14:14
Рожден ден ли чух? Къде ми е алкохола?!

bloodfrozen
05-02-2015, 14:29
Някак ми е тъпичко днес. Ходи ми се на дежурство, ама вече имам чувството, че изнаглявам доста и ми е неудобно да питам. Мисля да се развихря в кухнята по-късно, получих вдъхновение. Даже и за четене се вдъхнових. 8-)

LoadRunner
05-02-2015, 15:07
благодаря ви, много мило :)
/тори, идеята в главата ми изглеждаше много по-добре, да знаеш :Д

ти сериозна ли си

LoadRunner
05-02-2015, 15:09
яко е да си караш колело
да завали
да си разпънеш чадъра и пак да си караш

Lilanda
05-02-2015, 15:39
http://prikachi.com/images/972/8088972z.jpg
http://prikachi.com/images/973/8088973H.jpg

Като изсъхна, се поуспокои и даже спи в момента. 8-)

Vanchhh
05-02-2015, 16:00
^ Ммм, изглежда вкусно - това и аз ще го изям с наслада...!!! (((:

Взе ми буквите от клавиатурата :lol:

galaxy29
05-02-2015, 16:07
опитвала съм и кучешка и котешка хр ... стават, ако няма друго ;/

galaxy29
05-02-2015, 16:08
и чрд и от мен ... живи, здрави и неспрели

Rafa7a
05-02-2015, 16:21
Взе ми буквите от клавиатурата :lol:

А ти ми взе лафа от торбичката с лафове..

Vanchhh
05-02-2015, 17:59
А ти МИ взе лафа от торбичката с лафове..

:lol: Моля те, ще ти платя патентът.

LoadRunner
05-02-2015, 19:43
опитвала съм и кучешка и котешка хр ... стават, ако няма друго ;/

ще ти купувам само на Whiskas и Pedigree

M****
05-02-2015, 20:44
Въпрос към всички на линия: какво правите в събота вечер, т.е. в момента? (:

Lilanda
05-02-2015, 20:48

Аз си пиша с М. и милото и се кефя на живота. :Д Ще ми се наложи да ставам рано утре, ама карай, не ми се спи сега. :Д

ПТ: Рончо пак е много сладичък, искам да го гушна и да не го пускам никога, ама той ме ръмжи и не иска. ;с

LoadRunner
05-02-2015, 20:50
всяка събота е сама за себе си

tori
05-02-2015, 20:57
Гледам си сериал и набивам бирени фъстъци.

sl1nceetoo
05-02-2015, 21:07
И аз ей сега започвам един сериал /bates motel/
И ми е приятно и спокойно.