.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 170

Hybrid View

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от BolnotoTele Виж мнението
    на 25 и 30
    КОЛКО? ///

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Най-рано на 27 години,2 деца със сравнително голяма възрастова разлика (поне 6-7 години)
    |

na 25 - 26... най много двечки иначе е трудно

Повече от фен Аватара на BgHtH
    PinkPan7her въобще не са нереални.
    Двама живеем в квартирата и за декември платихме 140лв. ток за 1 радиатор (2500w) и 1 бойлер и 2 компютъра, при положение че около 8ми ни нямаше 1 седмица.
    По темата - никакви деца! Едно че съм зверски егоцентричен, откакто се помня никога не съм искал деца, нито съм се виждал като родител, та ми се вижда много тъпо да жертвам време и удобства в такава простотия дето съм сигурен че няма да ме прави щастлив. Второ, в държава в която половината население живее месец за месец и се чуди как да си оправи сметките трябва да е углавно престъпление създаването на деца. Сега родителите ми са в сравнително добро материално положение, обаче през периода '92-98ма с две учителски заплати, дето ако не ме лъже паметта тогава беше нещо като 120лв. а майка ми беше година и половина в майчински с брат ми през '94та, мисля че можете да си представите кво е било. Радвам се че съм бил малък и не съм осъзнавал през кво са минали нашите за да изхранят мен и брат ми.
    Addicted to Addictions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си