- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- 100% има извънземни
 Отговор в тема
 Отговор в тема

О, Боже, какво създание се беше вселило в мен :Х
Аз тъкмо четох форума, когато реших да проверя четката си за зъби и изведнъж нещо ме тупна с клечка за уши по главата... Не се сърдете на анутрак, аз го разбирам. Изкарва си го на невинни земляни, защото жена му не е харесала светлинните прешки втора употреба от Венерския пазар. Влезте му в положението, а аз ще си излезем :*
always late but worth the wait!

Мисля, че може нещо в секса да им куца.
"Студентка правила секс с извънземно
Близки срещи от третия вид е преживяла 24-годишната английска студентка Пати, разказва тя пред британски таблоид. Момичето е имало шанса не просто да се срещне с извънземни, а дори и да има сексуален контакт с тях.
„Качиха ме на кораба и ме изследваха, а след това единият от тях ме принуди да му правя френска любов. Членът му приличаше на ряпа, беше безцветен и миришеше странно. Не знаех какво трябва да правя и използвах езика си. Човекоподобното същество се изкефи максимално. Сигурно заради старанието ми се смилиха и ме върнаха обратно", напълно сериозно разказва Пати.
Сега тя чака с нетърпение нов контакт с пришълците, за да изпробва и техните извънземни сексуални техники."
bnews.bg