.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 277

Hybrid View

Супер фен Аватара на scrooper
    О, Боже, какво създание се беше вселило в мен :Х
    Аз тъкмо четох форума, когато реших да проверя четката си за зъби и изведнъж нещо ме тупна с клечка за уши по главата... Не се сърдете на анутрак, аз го разбирам. Изкарва си го на невинни земляни, защото жена му не е харесала светлинните прешки втора употреба от Венерския пазар. Влезте му в положението, а аз ще си излезем :*
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    О, Боже, какво създание се беше вселило в мен :Х
    Аз тъкмо четох форума, когато реших да проверя четката си за зъби и изведнъж нещо ме тупна с клечка за уши по главата... Не се сърдете на анутрак, аз го разбирам. Изкарва си го на невинни земляни, защото жена му не е харесала светлинните прешки втора употреба от Венерския пазар. Влезте му в положението, а аз ще си излезем :*
    Не е смешно???

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Изкарва си го на невинни земляни, защото жена му не е харесала светлинните прешки втора употреба от Венерския пазар.
    Мисля, че може нещо в секса да им куца.

"Студентка правила секс с извънземно
    Близки срещи от третия вид е преживяла 24-годишната английска студентка Пати, разказва тя пред британски таблоид. Момичето е имало шанса не просто да се срещне с извънземни, а дори и да има сексуален контакт с тях.

„Качиха ме на кораба и ме изследваха, а след това единият от тях ме принуди да му правя френска любов. Членът му приличаше на ряпа, беше безцветен и миришеше странно. Не знаех какво трябва да правя и използвах езика си. Човекоподобното същество се изкефи максимално. Сигурно заради старанието ми се смилиха и ме върнаха обратно", напълно сериозно разказва Пати.

Сега тя чака с нетърпение нов контакт с пришълците, за да изпробва и техните извънземни сексуални техники."

bnews.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си