- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
 Отговор в тема
 Отговор в тема

така е ловецо, труден е живота.... не сме като лъвчо с връзки....
sapphire5
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

ot luv koi ne se strahuva ;d
ааааа, представям си да го видя вечерта, ще подпаля петите
sapphire5
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ами не знам как е в големите градове, но тука сякаш отдавна не се е случвало нещо подобно или поне не се е разчувало, или да се случи на мои познати.
Като каза "вълк единак" се сетих за една много хубавка песен:
http://www.youtube.com/watch?v=dBZqSktJ1K4
: ))

Е не знам.
В селата и малките градове хората се познават и не може някоя банда да не бъде разкрита и хваната при някой инцидент
Също мисля ,че хората от малките населени места са по-човечни и добри
Но в една европейска държава , за каквато уж се смята България - не е редно по обяд да те нападат в центъра пред много хора..
Но така е - тук цари беззаконието и мафията управлява .
Умните и кадърни хора изчезват в чужбина , а свестните се затриват в мизерията.
Пффф, като нищо се трепат постоянно. Било то по дискотеки, по площади и прочее. Особено когато амфетите са толкова вървежни.
За самозащита можете да си вземеш лют спрей. Когато са без оръжие - биеш, когато са със - по-добре бягай. И да ти кажа, дори и боец да си, почти е сигурно, че пак ще се панираш. Има едно нещо, което се казва "fight of light instinct". Дали естествената ти реакция е да се биеш или да бягаш, която е много трудно да промениш. И дори правилната психика (тази да реагираш агресивно) може да ти изиграе лош номер. Един съвет: когато ви заиграят грубо, не се двоумете и вие да им отвърнете със същото - целете слабите места и се спасявайте както знаете, няма много време за мислене. Гръкляна, слабините, черния дроб, слънчевия сплит и брадичката са местата, които обръщат превеса. Само в краен случай, разбира се.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
аз чакам само да набера още малко маса и веднага се записвам на боен спорт
sapphire5
Оу, искам да замина за някъде и да не се върна.......
Не е като да не си направил нищо и повярвай ми, бих искала да е толкова дребен проблема. : )
ее щом е по-голям.... мога да те изслушам ама на дали ти се споделя ;с
sapphire5
Не им е тук мястото на дилемите ми, мерси иначе..
Уж се бях пооправила, но сега втори път ме хваща нещо грипеца. Но този път не е само отпадналост и тн, запушен нос, гърло, главоболие, отпадналост.. пф.
най-гадното е да паднеш духом при такива положения, а не трябва... да ви кажа аз пия витамини и не знам кво помагат, ама тази зима, до сега само един път съм хващал нещо да чукна на дърво ;д
sapphire5
айде скачай тука
sapphire5
скачам.. к`во става, пийпъъъл ;D

А мен що не ме поканихте на сватбата ? ;(

awerw ти си мой човек , така че да запомниш от мен!
Не се оставяй ! Няма ти да вървиш зад нея постоянно , а ще си твърд и настоятелен.
Успех и да внивате с предпазните средства .
Още сте малки за деца!
HolyShit, go hard or go home
loveca777, аз не мога да тичам, на когото му се тича, нека тича!
Ще внимаваме.
сватбата на лято във Варна :Д:Д:Д:Д
sapphire5